.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

ПОМОГНЕТЕ МИ ! Ескапел

Вчера с приятеля ми осъзнахме , че презерватива е спукан .
    Много се стреснах и веднага купихме Ескапел и го изпих .
    Въпроса ми към вас е пили ли се го и помага ли
    Надявам се да ми отговорите защото съм адски притеснена и много ме е страх . Моля ви помогнете ми .

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ъм... не съм го ползвала, но да - няма да забременееш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

..

Надявам се.
    Четох в един друг форум и имаше много жени на който не е подействало и това ме притесни адски много

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Честито, бременна си. Кръстете го Оргазъм.

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Само от спукан презерватив?? Забременяването не става след допир на пениса до влагалището...
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

!!!

Моля ви пишете по темата а не глупави детински коментари ( отнася се за xxxbrokenhearthxxx)
    Въпроса ми е важен и се надявам да получа смислени коментари .
    Благодаря предварително .

Вече трябва да заплашват с бан за такива малумни въпроси БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. Кви са тия детинщини той ако не е свършвал няма да забременееш, а дори и да е свършвал шанса да си била в овулация точно тогава, пък и да се получи нещо, Е АДСКИ МАЛЪК!!!!!!!! МОЖЕ БИ СТОТНИ ОТ еДИНИЦАТА Е ! ЗАКВо ти е Тоя ескапел пази си го за някой друг път и стига малумни въпроси .ОБаче ако е свършвал и точно тогава се е спукал презерватива си го пийни ескапелчето де :P

...

И за повече информация беше свършил в презерватива . Разбрахме , че е скукан след като го махна ..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Отговора е прочети листовката...там си пише всичко!
    maDamn

Ами пий го вече ,защото с всяка секунда чакане се увеличава шанса да не проработи-колкото по-рано толкоа по-добре. В 1вите 6 часа %та да проработи е почти 97%... след 24 часа 70% и до 72 часа 55% мисля

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..

Re: !!!

Цитирай Първоначално написано от alohalol
    Моля ви пишете по темата а не глупави детински коментари ( отнася се за xxxbrokenhearthxxx)
    Казвам ти истината в очите. Научи приятеля си как да си слага презерватива правилно.

...

Приятеля ми знае как се слага презерватив . Просто се оказа , че е пукнат .

Аре заключете я тая тема вече де .... И АВТОРКАТА ДА СИ ПИЕ ЕСКАПЕЛА ОСВЕН АКО НЕ ИСКА СЛЕД 9 МЕСЕЦА ДА БУТА КОЛИЧКА

Хаха, знам как е, не се притеснявай и просто чакай да ти дойде- ЩЕ дойде, спокойно Наложи ми се един път и бях същата паника, затова спокс

Написала съм , че съм пила ! И въпроса ми е към момичета който са го пили !
    Да ми кажат дали е ефикасно !

ALetterFromTheSky благодаря ти за отговора надявам се да е така и с мен

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Има си листовка, там пише процентите ефикасност. Да,мацка, за твое сведение при повечето действа ,ама има и изключения. Наистина няма да е зле да се научите как се ползват гуми . И като питаш във форум естествено е,че ще получиш всякакви коментари.Ще ти се размести цикъла сигурно,но няма как да сме сигурни за всичко,тъй като всеки организъм е различен ! Капиш?
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от alohalol
    Написала съм , че съм пила ! И въпроса ми е към момичета който са го пили !
    Да ми кажат дали е ефикасно !
    Има си листовка, на нея си пише дали е ефикасно! Момичетата, които са го пили и не са забременяли, няма как да знаят дали причината е ескапела или просто не е имало зародиш! Айде кротни се, чети си листовката, брой си овулациите и стига си се побърквала!!!

не съм пила, но мои приятелки са пили.
    действа, не си бременна. но вероятно ще имаш проблеми с менструацията и тн, защото тва си е хормонална бомба и си е вредно за организма. ако ти закъснее не се панирай, от ескапела ще е, но за твое успокоение си направи едно тестче след няколко седмици. пак ти казвам- не си бременна

Офф какво си се депресирала? По спокойно! Естествено, че е ефикасно хапчето, но никой не може да ти даде 100%, че ще подейства, ако е станал гаф. Както сама си чела има жени, при които не е подействало има и такива, при които е. Ние не можем да ти кажем нищо със сигурност, но определено е по-голям процента на тези, при които е подействало.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Senior Member Фен Аватара на BlackCross
    Град
    Варна
    Ползвайте презервативи "Sure" и 100% ставате мама/тати... Durex 4 лева струват 3 презерватива или предпочитате 30 лева за Ескапел или бебенце
    ----

-
    I'm gonna chase this whiskey with Patron
    I wanna girl in my lap and a Jagerbomb

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    До кой час пи хапчето?
    84% ефикасност има при спазени условия и срок за приложение.
    Споко, пила съм го това чудо заради гаф с презерватив навръх 14-тия ден от МЦ с всички признаци на овулация. Нямам дете.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Стига сте хранили авторката... Знам какво е, спокойно и аз от гаф с презерватива накарах приятелката ми да пие Ескапел, въпреки, че не бях свършил и въпреки, че 3 пъти под ред си и два цикъла на време, аз пак се притеснявам като ми каже, че и е било лошо или нещо подобно.... Спокойно, шансът е 1 на 3 милярда ;д и то след като си пила ескапел )

Мега фен
    Град
    <3
    Ако знаеше това:

"Овулация e процесът на пукане на доминантен фоликул и освобождаването на яйцеклетката от него. Овулацията е много кратък период от време – максимум 12-24 часа."

може би нямаше да се тровиш с хапчета.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ако знаеше това:

"Овулация e процесът на пукане на доминантен фоликул и освобождаването на яйцеклетката от него. Овулацията е много кратък период от време – максимум 12-24 часа."

може би нямаше да се тровиш с хапчета.
    Щрудел, ще объркаш момичето, че може само пред тези 12 ди 24 часа да забременее...

Към авторката - не съм го пила, ще помогне.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си