.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    В момент на афект е по-добре човек да не пише и да не говори.
    Афект? Мина толкова много време от тогава.. че не знам как може да има още афект

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от headhunters Виж мнението
    Афект? Мина толкова много време от тогава.. че не знам как може да има още афект
    Ами словото ти има вид на изречено от афектиран човек. А това, че след толкова време звучи така, всякаш е станало вчера, не говори добре за емоционалната ти стабилност.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Ами словото ти има вид на изречено от афектиран човек. А това, че след толкова време звучи така, всякаш е станало вчера, не говори добре за емоционалната ти стабилност.
    Е дори да звуча афектиран, то това е защото просто представи си ходиш с някоя доста време да речем година 2 .. всичко си е супер и от нищото решава да се разделите и на другия ден хоп с нов приятел, и това ли е любовта 1 година си обичал някого, а за 1 ден спираш да го обичаш и вече си с друг.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Е дори да звуча афектиран, то това е защото просто представи си ходиш с някоя доста време да речем година 2 .. всичко си е супер и от нищото решава да се разделите и на другия ден хоп с нов приятел, и това ли е любовта 1 година си обичал някого, а за 1 ден спираш да го обичаш и вече си с друг.
    Вероятно е спряла да те обича по-отдавна, отколкото си мислиш.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

То щях да разбера по държанието и примерно, че е спряла , а дори да е спряла не знам каква логика имаше да късаме и на другия ден да е с друг..типично в женски стил!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    То щях да разбера по държанието и примерно, че е спряла , а дори да е спряла не знам каква логика имаше да късаме и на другия ден да е с друг..типично в женски стил!
    Вероятно е трябвало да разбереш, но не си го разбрал. И недей да генерализираш така нещата.
    Има си една приказка - като не ти харесва какви са жените, просто... не бъди с тях
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

е то си има и други начини да съм с момиче, дори да няма любов
    П.С Е няма как да не съм с жена, не мисля да ставам гей с извинение .

Супер фен Аватара на montana6
    Старай се да гледаш обективно. Виж ми подписа и помисли върху него. Струва ли си заради една несполука да заклеймяваш цялата любов? Според теб има ли смисъл и редно ли е да го правиш? Печелиш ли от това?

Човек с човек колкото си приличат, толкова се и различават. Това момиче е постъпило така, но друго момиче няма да постъпи така.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Старай се да гледаш обективно. Виж ми подписа и помисли върху него. Струва ли си заради една несполука да заклеймяваш цялата любов? Според теб има ли смисъл и редно ли е да го правиш? Печелиш ли от това?

Човек с човек колкото си приличат, толкова се и различават. Това момиче е постъпило така, но друго момиче няма да постъпи така.
    Може и така да е , имам само 3 що годе по дълги връзки да речем период от година, но от всичките съм видял едно и също. Въпреки че освен тази първата, другите 2 аз бях този който ги оставяше, но си имаше сериозни причини, а другите ми връзки са били от типа запълване на време. Но продължавам да си твърдя на моето !
    Цитирам: '' Химическо е невъзможно любовта да продължи повече от 4 години. Състоянието, в което се намира човек, докато е влюбен, може да се сравни с повечето трудно преодолими психични състояния. ''
    Последно редактирано от headhunters : 12-09-2011 на 16:13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си