- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта не съществува
Не знам по колкото пъти и начина трябва да го доказвам, но си остават хора които просто се заблуждават.. Това за 2-3 години връзка ако е любов значи не съм човек. Мога да дам поне 2-3 лични примера с мен самия именно за да обясня защо не съществува такава простотия, а и не само примери с мен, дори с мои познати. Първото е преди 2 години и малко отгоре ходих с едно момиче около 7 месеца.. тя ми се обясняваше как не иска да се разделяме никога, всеки ден ме търсеше, искаше постоянно да сме заедно, все обяснения типично по женски.. е минаха 7 месеца и тя ми каза че иска да скъсаме и ми изтъкна като причина, че вече нямало тръпка ( което беше най- голямата ЛЪЖА , която съм чувал някога ) не беше това причината, разбрах я малко по късно и то точно от тоя човек от когото тя със сигурност дори не е подозирала, зарязала ме е защото е тръгнала с някакъв от нейния клас дори и днес още ходят.. и след това ако ми кажете че има любов явно съм извънземно. Най шибаното предателство е именно от най близък човек.. прекалено близък, но както и да е това го преодолях. Още тогава се заблуждавах викам си окей, ще си намеря друга пак ще обичам някоя, но мина доста време от тогава, е не попаднах на такава, колкото и да опитвах, мнозинството са курви или някакви с кухи глави като тая. Мога да давам още много примери , не само с мен че това нещо '' любов '' е само временна илюзия.. заблуда.
В тийнейджърската възраст може и да е така. Обещавате си неща, обаче самите вие не знаете какво искате от живота. Едва когато сте преживяли достатъчно, че да знаете какво искате/търсите и можете да го оцените - чак тогава вече може да се говори за любов.
Мога да ти кажа, че съществува. Това че си преживял разочарование не ти дава никакъв повод да слагаш всичко под общ знаменатал, или да генерализираш нещата. Просто не си попаднал на точното момиче.
Любов ИМА. Просто понякога, както в твоя случай, тя просто е несподелена.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
В момент на афект е по-добре човек да не пише и да не говори.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Явно след това ти се е случило още нещо, което да отприщи това. Ще ти мине![]()
Тийнейджърска възраст или не все му викате любов нали ? кой какво иска и как .. еми когато някой не знае какво иска по добре да не казва че иска еди какво си а не е вярно.. Слагам всичко под общ знаменател , защото не се случило нещо само веднъж, просто в днешно време си е ФАКТ че повечето са смотани курвички.
П.С И не съм на 16 :Д:Д
Виж сега. Абсолютно нормално е в тийнейджърската възраст да се бъркат понятията. Не е нищо ново да си мислиш днес, че си влюбен в някого, а утре друг да ти създаде тръпка. Всички сме минали по този път. Задълбочените връзки, големите
любови се появяват по-късно, единици ги изпитват като тийнейджъри. Просто непостоянството е обща черта на всички младежи и това е нормално - тепърва се отваряш за света и за всичко. Обвързването само с един човек идва после.
Е не съм ви спрял да си мислите, че има любов на по голяма възраст.. въпреки че съм почти на 19.. и нито вярвам на тая мега простотия, нито се надявам да се появи.. просто преди няколко години бях толкова тъп да се доверя и то не на кого да е .. а на МОМИЧЕ.. доверие на момиче , означава че рано или късно ще си предаден.
Е дори да звуча афектиран, то това е защото просто представи си ходиш с някоя доста време да речем година 2 .. всичко си е супер и от нищото решава да се разделите и на другия ден хоп с нов приятел, и това ли е любовта 1 година си обичал някого, а за 1 ден спираш да го обичаш и вече си с друг.
То щях да разбера по държанието и примерно, че е спряла , а дори да е спряла не знам каква логика имаше да късаме и на другия ден да е с друг..типично в женски стил!
Нормално е в ранна възраст ако не ти се кефи толкова да те заебе. И нормално преди това да ти обяснява, че иска да е с теб, иначе ти ще почнеш да цивриш като бебе и да създаваш излишен шум.
Това е идеята. Като малки още не знаем какво искаме. И си оформяме тепърва критериите. Просто не си бил за нея. Винаги са ми били странни мъжете, които мрънкат по тийнейджърски отминали любови. Все едно е свършил света, всички жени са еднакви, мрън мрън мрън... Никак не е мъжествено. И аз не бих ходила с човек с подобно мислене и се съмнявам, че някое свястно момиче би тръгнало с индивид, който твърди, че всички сме лъжкини, не може да ни се вярва и тн. Тъй че има вероятност, ако продължиш в тоя дух, наистина никога да не срещнеш любовта. Което би било доста жалко за теб.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Съществува, но не останаха свестни хора, с които да я изпиташ.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
е то си има и други начини да съм с момиче, дори да няма любов
П.С Е няма как да не съм с жена, не мисля да ставам гей с извинение .
^ То много хора казват така. Доколко го чувстват е отделен въпрос. Ако ти беше безразлично и не се интересуваше от чувства нямаше да си в този раздел и да пуснеш тази тема. Да си използвача е най-лесно. И най-безсмислено.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Старай се да гледаш обективно. Виж ми подписа и помисли върху него. Струва ли си заради една несполука да заклеймяваш цялата любов? Според теб има ли смисъл и редно ли е да го правиш? Печелиш ли от това?
Човек с човек колкото си приличат, толкова се и различават. Това момиче е постъпило така, но друго момиче няма да постъпи така.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Може и така да е , имам само 3 що годе по дълги връзки да речем период от година, но от всичките съм видял едно и също. Въпреки че освен тази първата, другите 2 аз бях този който ги оставяше, но си имаше сериозни причини, а другите ми връзки са били от типа запълване на време. Но продължавам да си твърдя на моето !
Цитирам: '' Химическо е невъзможно любовта да продължи повече от 4 години. Състоянието, в което се намира човек, докато е влюбен, може да се сравни с повечето трудно преодолими психични състояния. ''
Последно редактирано от headhunters : 12-09-2011 на 16:13
Мда. Затова познавам семейства с над 20 години брак, които още се държат като тийнейджъри и не свалят очи един от друг.
Ако има нещо, което учените да не могат да обяснят, това е любовта. И казвам това като студентка по молекулярна биология.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Или си трол, или си силно депресиран. Започвам да си мисля, че по-скоро е първото.
Хванал си 1 сериозна приятелка, която го прецакала, после си хванал няколко момичета за запълване на времето (лол) и айде жените са кучки, любов няма. Даже и да си на 19 (което все повече не ми се вярва) имаш мисленето на пубер. Аз спирам да споря, защото в случая е все едно да си споря със стената. Успешен живот на самотник.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()