- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта не съществува
Е дори да звуча афектиран, то това е защото просто представи си ходиш с някоя доста време да речем година 2 .. всичко си е супер и от нищото решава да се разделите и на другия ден хоп с нов приятел, и това ли е любовта 1 година си обичал някого, а за 1 ден спираш да го обичаш и вече си с друг.
То щях да разбера по държанието и примерно, че е спряла , а дори да е спряла не знам каква логика имаше да късаме и на другия ден да е с друг..типично в женски стил!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
е то си има и други начини да съм с момиче, дори да няма любов
П.С Е няма как да не съм с жена, не мисля да ставам гей с извинение .
Старай се да гледаш обективно. Виж ми подписа и помисли върху него. Струва ли си заради една несполука да заклеймяваш цялата любов? Според теб има ли смисъл и редно ли е да го правиш? Печелиш ли от това?
Човек с човек колкото си приличат, толкова се и различават. Това момиче е постъпило така, но друго момиче няма да постъпи така.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Може и така да е , имам само 3 що годе по дълги връзки да речем период от година, но от всичките съм видял едно и също. Въпреки че освен тази първата, другите 2 аз бях този който ги оставяше, но си имаше сериозни причини, а другите ми връзки са били от типа запълване на време. Но продължавам да си твърдя на моето !
Цитирам: '' Химическо е невъзможно любовта да продължи повече от 4 години. Състоянието, в което се намира човек, докато е влюбен, може да се сравни с повечето трудно преодолими психични състояния. ''
Последно редактирано от headhunters : 12-09-2011 на 16:13