.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Или си трол, или си силно депресиран. Започвам да си мисля, че по-скоро е първото.
    Хванал си 1 сериозна приятелка, която го прецакала, после си хванал няколко момичета за запълване на времето (лол) и айде жените са кучки, любов няма. Даже и да си на 19 (което все повече не ми се вярва) имаш мисленето на пубер. Аз спирам да споря, защото в случая е все едно да си споря със стената. Успешен живот на самотник.
    ROFL ... Самотник.. дали ? според теб може би, но това че няма някоя до мен, не значи че съм сам.. тоест винаги има момичета които не търсят само любов, а има и такива от които може да се възползваш.. така че дали трол, дали самотник , дали депресиран пак няма да повярвам на цялата простотия която изписа : ) . Нали знаеш има си хора за всичко.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Това, че не си намерил любовта на живота си преди две години, т.е. когато си бил на 17, абсолютно не ти дава право да говориш, че любов няма. Нали знаеш лафа, че ако не вярваме в нещо, никога не го търсим и съответно никога не го намираме. Ако всички се влюбваха на по 17, щяха да създават семейства след година - две и всичко щеше да е розово. Е, да, ама не. Някой хора не искат да са моногамни, други не знаят какво изобщо искат, трети решават че не могат повече да издържат в подобна връзка и ред още неща.
    Самотен може да не си - както ти искаш да си удовлетвориш сексуалният апетит, така и останалите. Момичета и момчета търсещи секс бол. Но си самотник - чисто душевно. Да нямаш с кого да си споделиш мислите в три през ноща е сто пъти по лошо, отколкото да нямаш с кого да си споделиш леглото.
    Прави секс, не се обвързвай - живота е твой. Но любовта те връхлита - това не е закон, за който има някакви правила. Не е нещо, което изисква обяснение или прекланяне. Нито си мисли, че тази която ти се обяснява е влюбена в теб. Истинската любов ще те понесе по едни бързи вълни, че дори няма да се усетиш кога си се влюбил и ще си забравиш песимистичните нагласи.

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Това, че не си намерил любовта на живота си преди две години, т.е. когато си бил на 17, абсолютно не ти дава право да говориш, че любов няма. Нали знаеш лафа, че ако не вярваме в нещо, никога не го търсим и съответно никога не го намираме. Ако всички се влюбваха на по 17, щяха да създават семейства след година - две и всичко щеше да е розово. Е, да, ама не. Някой хора не искат да са моногамни, други не знаят какво изобщо искат, трети решават че не могат повече да издържат в подобна връзка и ред още неща.
    Самотен може да не си - както ти искаш да си удовлетвориш сексуалният апетит, така и останалите. Момичета и момчета търсещи секс бол. Но си самотник - чисто душевно. Да нямаш с кого да си споделиш мислите в три през ноща е сто пъти по лошо, отколкото да нямаш с кого да си споделиш леглото.
    Прави секс, не се обвързвай - живота е твой. Но любовта те връхлита - това не е закон, за който има някакви правила. Не е нещо, което изисква обяснение или прекланяне. Нито си мисли, че тази която ти се обяснява е влюбена в теб. Истинската любов ще те понесе по едни бързи вълни, че дори няма да се усетиш кога си се влюбил и ще си забравиш песимистичните нагласи.
    Ами не помня как беше на руски израза,затова в български вариант Ще поживеем, Ще видиме.

Град
    у нас...
    По живём, по увидем
    Така си е. За това на млади години такива генерални констатации не се правят. Заключения - след минаване на критическата.

Супер фен Аватара на djipsito
    На кой велик мислител, след като са го питали какво не е разбрал за целия си живот, последните му думи са били, че така и не успял да разбере жените ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Темата доскуча, а авторът очевидно има доста комплекси, с които трябва да се пребори.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на babity
    Какво значение има дали любов има или няма? В живота има толкова много (и по - важни) други неща. Живейте си живота, ъпгрейдвйте се, просто живейте! Правете това, което ви кара да се чувствате щастливи и не правете онова, което ви прави нещастни. Кому е нужно да си вгорчава живота с такива неща? Нима нещо се променя, ако се опитваме да сложим всичко в рамка?

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    На кой велик мислител, след като са го питали какво не е разбрал за целия си живот, последните му думи са били, че така и не успял да разбере жените ?

Зигмунд Фройд, Основателят на психоанализата.Твърди се, че на предсмъртното си ложе, Фройд продължавал да си задава въпроса: „Какво искат жените?”

Супер фен Аватара на LeprikonA
    авторе като бившия ми звучиш. ама точно като него, с разликата, че с него бяхме заедно 2 години и половина. поведението ти,особено след толкова много време, е неприемливо. какво си се хванал да се тръшкаш тука, при положение, че мацката както сам казваш до ден днешен се е задържала с другото момче. нещо яд ли, к'во? ми нека. а ти вземи се постегни, без да бълваш простотии. както в някой горен пост каза SisiStrange трудно ще си намериш такава, която да ти търпи изказванията. и вижданията точно за това. просто приеми, че така се случва. това са чувства - имало ги е, станало е нещо, изчезна ли са, разделили сте се, продължавате напред. вместо да дрънкаш как любов няма се успокой, спри да се самозаблуждаваш.

P.S ако толкова мислиш, че любов няма защо изобщо пусна темата? нали знаеш, че никой не би ти повярвал? точно защото не е вярно.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    авторе като бившия ми звучиш. ама точно като него, с разликата, че с него бяхме заедно 2 години и половина. поведението ти,особено след толкова много време, е неприемливо. какво си се хванал да се тръшкаш тука, при положение, че мацката както сам казваш до ден днешен се е задържала с другото момче. нещо яд ли, к'во? ми нека. а ти вземи се постегни, без да бълваш простотии. както в някой горен пост каза SisiStrange трудно ще си намериш такава, която да ти търпи изказванията. и вижданията точно за това. просто приеми, че така се случва. това са чувства - имало ги е, станало е нещо, изчезна ли са, разделили сте се, продължавате напред. вместо да дрънкаш как любов няма се успокой, спри да се самозаблуждаваш.

P.S ако толкова мислиш, че любов няма защо изобщо пусна темата? нали знаеш, че никой не би ти повярвал? точно защото не е вярно.
    Простотий ? Знаеш ли какво забелязах когато почна да говоря самата истина и което ми е на уста всеки се цупи.. казвам това което мисля ...просто така се случва .. а тя дали се замисля какво причинява на другия като зарязва ( примерно защото се е привързал към нея ) но както и да е това е за друга тема. Мога да пиша с часове.. дали ме е яд? единственото за което ме е яд не е защото е с друг, яд ме е защото ме изигра някакво момиченце.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Темата доскуча, а авторът очевидно има доста комплекси, с които трябва да се пребори.
    Колко ми се искаше да беше права.. ее де да имах и комплекси.. единствения ми комплекс ако въобще може да се нарече така е, че бях предаден по толкова тъп начин, може да звучи тъпо, но никой нищо не знае за самата връзка и какво е било в нея и така всеки може да си коментира каквото поиска и както поиска. Всичко си идва на мястото рано или късно.. но момиче да ме прекара така яко беше върха на чудесата.
    Последно редактирано от Sh@d0w : 12-09-2011 на 18:48 Причина: doublepost

Не съм ти чела всички мнения, но през редовете видях, че просто си предубеден. Ти си негативен, много отрицателно настроян и си като кон с капаци. Който говори с теб, явно се чувства облъчен от негативизма ти и лошата нагласа към всичко и всички, затова се цупи - а не защото казваш истината, дето, видиш ли, била неприятна. И явно толкова си се заинатил, че си прав, че не приемаш никаква друга гледна точка. Хората като те видят такъв и не желаят да спорят, понеже си знаеш свотео. Това не значи, че си прав и че всичко е такова, каквото ти мислиш, че е.

Знай, че само глупецът си мисли, че е наясно как стоят нещата. Мъдрецът Сократ е казал: "Аз знам, че нищо не знам" и е бил много прав. Не бъди ограничен, знам, че страдаш, но това не значи да си затваряш очите за хубавото в живота, в любовта и жените, и да тъпчеш на едно място. и просто си се заинатил да гледаш в една гледна точка - "Любовта не съществува, жените са тъпи". Ами да, страдаш, кофти ти е, но имай сили да повярваш, че не си прав. Наистина не си нправ. Нещата не са само черни, нито само бели. Всичко е субективно, всичко има нюанси, има красива любов, има и тъжна такава, има прекрасни момичета, има и такива, които не са толкова прекрасни.

А колкото до момичето - откога това, че някой не те харесва, значи, че те е предал? Просто чувствата са й изчезнали - а и 7 месеца не са малко. Разбирам, че страдаш, но виж, ако обичаш някого - пусни го на свобода. Още повече щом не е щастлив с теб. Какво? Да беше останала с теб и да се преструва, че те обича, само да те лъже? Още по-грозно е.

Съчувствам ти, и аз по много време си изживявам нещата, но не си прав да мислиш толкова полярно, крайно, отрицателно. Има любов, има прекрасни момичета, има жени, които страдат много, защото мъже са ги наранили.. Детинско е да твърдиш колко са лоши жените и как винаги са неориентирани, предателки и пр.
    На теб ако ти се случи така, ще ти е приятно ли да те линчуват? Всеки търси своето щастие. Онази твоята е искала да п отърси своето. Не й се сърди - все някога ще срещнеш тази, която няма да те изостави до края. Ама не е сигурно дали ти тогава няма да я оставиш Няма вечни неща, ти самият може да не си готов за истинската любов, ако я срещнеш.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Не съм ти чела всички мнения, но през редовете видях, че просто си предубеден. Ти си негативен, много отрицателно настроян и си като кон с капаци. Който говори с теб, явно се чувства облъчен от негативизма ти и лошата нагласа към всичко и всички, затова се цупи - а не защото казваш истината, дето, видиш ли, била неприятна. И явно толкова си се заинатил, че си прав, че не приемаш никаква друга гледна точка. Хората като те видят такъв и не желаят да спорят, понеже си знаеш свотео. Това не значи, че си прав и че всичко е такова, каквото ти мислиш, че е.

Знай, че само глупецът си мисли, че е наясно как стоят нещата. Мъдрецът Сократ е казал: "Аз знам, че нищо не знам" и е бил много прав. Не бъди ограничен, знам, че страдаш, но това не значи да си затваряш очите за хубавото в живота, в любовта и жените, и да тъпчеш на едно място. и просто си се заинатил да гледаш в една гледна точка - "Любовта не съществува, жените са тъпи". Ами да, страдаш, кофти ти е, но имай сили да повярваш, че не си прав. Наистина не си нправ. Нещата не са само черни, нито само бели. Всичко е субективно, всичко има нюанси, има красива любов, има и тъжна такава, има прекрасни момичета, има и такива, които не са толкова прекрасни.

А колкото до момичето - откога това, че някой не те харесва, значи, че те е предал? Просто чувствата са й изчезнали - а и 7 месеца не са малко. Разбирам, че страдаш, но виж, ако обичаш някого - пусни го на свобода. Още повече щом не е щастлив с теб. Какво? Да беше останала с теб и да се преструва, че те обича, само да те лъже? Още по-грозно е.

Съчувствам ти, и аз по много време си изживявам нещата, но не си прав да мислиш толкова полярно, крайно, отрицателно. Има любов, има прекрасни момичета, има жени, които страдат много, защото мъже са ги наранили.. Детинско е да твърдиш колко са лоши жените и как винаги са неориентирани, предателки и пр.
    На теб ако ти се случи така, ще ти е приятно ли да те линчуват? Всеки търси своето щастие. Онази твоята е искала да п отърси своето. Не й се сърди - все някога ще срещнеш тази, която няма да те изостави до края. Ама не е сигурно дали ти тогава няма да я оставиш Няма вечни неща, ти самият може да не си готов за истинската любов, ако я срещнеш.
    Това за негативното не знам докъде си права, че не съм прав за всичко е ясно.. негативизъм да на хората не им изнася да слушат гадната истина и я отбягват ФАКТ! Не ме харесва.. Окей само ми обясни това.. момиче което 7 месеца ме търси почти всеки ден.. е не само тя мен, но в повечето случаи, момиче които ме запознава с техните с които сме ходили къде ли не, което ми обяснява как не може да си представи какво ще прави без мен ( говоря лично с нейни думи ) изведнъж спира да ме харесва.. е стига бе.. явно е от друга планета : ) . А относно негативизма и позитивизма.. знаеш ли какво съм забелязал .. негативните хора в повечето време говорят с ФАКТИ самата истина.. позитивните гледат на повечето неща с усмивка и си мълчат.. така че може би така е по добре. Може да отнасям много критики.. може да не съм прав винаги, но никога не си мълча, никога не се крия, никога не се предавам.

Нета ми е ужасен и за това мога на места да пропускам някои букви.. а и се извинявам за мненията ми че са така едно след друго, но ако ги пиша на едно ми зарежда 2 часа.
    Последно редактирано от Sh@d0w : 12-09-2011 на 19:15 Причина: doublepost

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от headhunters Виж мнението
    никога не си мълча, никога не се крия, никога не се предавам.
    Докажи го тогава! Защото дотук звучиш пораженчески.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Цитирай Първоначално написано от montana6 Виж мнението
    Докажи го тогава! Защото дотук звучиш пораженчески.
    Да го докажа и какво предалагаш.. по какъв начин според теб ? Защото може аз да имам едно впредвид а ти друго .. не мисли че ще съм толкова глупав да се оставя пак някоя мърла да ме прецака по същия начин : ) .

anonymous708973
    Guest
    Престани да повтаряш това, че на хората не им отървало да чуят истината. Ти НЕ говориш истина, нито говориш каквито и да било факти.

И ако ще се почувстваш по-добре, аз не съм оптимистка, по-скоро съм песимистка, и все пак с усмивка приемам факта, че не всичко в тоя свят е лошо, че има любов, има прекрасни хора, има красиви човешки чувства
    Просто това е по-реално, отколкото да си само оптимист или само песимист.
    Така че песимистите не говорят с факти, защото мислят само най-лошото, а не вземат предвид фактите. А фактите не са че всичко свързано с любовта е лошо, черно, болезнено и пр.

Що ли се хабя да обяснявам?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Престани да повтаряш това, че на хората не им отървало да чуят истината. Ти НЕ говориш истина, нито говориш каквито и да било факти.
    ХАХА симпатяга и ти много приличаш на бившата .. ясно ми е .. не говоря с факти .. е купи си очила в предишните мнения написах поне 3 такива, не пиша истината.. вземи се задълбочи в четеното и ще видиш че 70% е истина : ) .

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    И ако ще се почувстваш по-добре, аз не съм оптимистка, по-скоро съм песимистка, и все пак с усмивка приемам факта, че не всичко в тоя свят е лошо, че има любов, има прекрасни хора, има красиви човешки чувства
    Просто това е по-реално, отколкото да си само оптимист или само песимист.
    Така че песимистите не говорят с факти, защото мислят само най-лошото, а не вземат предвид фактите. А фактите не са че всичко свързано с любовта е лошо, черно, болезнено и пр.

Що ли се хабя да обяснявам?
    Песимистите не говорят с факти или само така си мислиш : ) може да не ме слагаш под общ знаменател, както беше казал някой по горе .

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Продължавай в същият дух и освен чукане с някоя заблудена, която обича да се държат гадно с нея друго няма да получиш.Била те зарязала. Ами може би пък е трябвало и малко повече да се постараеш,защото по това,което на места пишеш за търсенето ми напомня някои други истории и си мисля че си я взел за даденост, а пък другият явно не е.Други ти били пълнеж и си ги зарязвал. Ами ако те пък са те обичали? Какво предаване какви пет лева? Вие да не сте били женени? Да не сте имали деца? И аз да бях жена и аз щях да те зарежа заради подобно мислене, от което лъха само негативизъм, който видиш ли бил самата истина. Ти си си бил винаги така настроен само може сега да го показваш по явно. И повярвай ми аз съм човек, на който съдбата е дала пълното право да твърди че любовта НЕ съществува. Причини много, които не желая да споделя,защото много хора тук ще ме погледнат с много по-лоши очи. Не че би трябвало да ми пука де, но не обичам подигравките и съжалението където и да било. Но аз с две вдигнати ръце и пълно гърло твърдя че ЛЮБОВТА НЕСЪМНЕНО СТЩЕСТВУВА.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    у нас...
    След първото ми мнение в темата, смятах че темата е приключена. Момчето има още много да живее, да си смени мнението хиляда пъти и така. Сега така мисли, нищо не пречи утре да е друго. А пък вие спрете да си налагате вашето, защото знаете че всеки за себе си е прав. Него са го зарязали, обичал е, видял е че любовта прецаква. Еми всеки понякога губи вяра в нещо си, оставете да го изживее. Ако пък до края на живота си ен срещне повече любовта, осъзнавате ли че ще си остане завинаги прав?
    Аз любовта я срещнах преди близо пет години. И кво, да тръгна да обяснявам на всеки становището си - че я има, че може да намериш човек по - близък от майка си, че има хора който не мисля само за секс, изневери и пиене? Еми не, не съм тръгнала, живея си живота, радвам си се всеки ден на късмета и това е.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Може да си на 15, може да си на 20, може да си на 200, няма никакво значение, а и честно казано не ме интересува особено, това не е до възраст, а до мозък. Престани с пубертетските ти изблици. Комплекси, брато, комплекси! Вместо да седиш в някакъв тийн-форум и да се оплакваш, можеш да направиш нещо по въпроса, хвани я, бий й шамарите, промени я като толкова много те е афектирала. И дори да не е точно мацката, за която говориш, ако е някоя втора, трета, десета... Хващаш един човек и го променяш, винаги има начин, а ако не ти се занимава, сори, ма ш'си сърбаш попарата!
    А колкото до любовта, т'ва, че не я намираш в себе си не е проблем на никой друг, освен на самия теб. Какво мислиш, че е любовта? Мили думички, спазени обещания и секс на свещи? Не. Любовта е нещо, което зависи само и единствено от теб. Разбира се, когато е споделена ти прилича на нещо толкова хубаво, че чак нереално. Ако сам не намериш любовта в сърцето си, никой не може (а и няма) да дойде, да ти хвърли 2 семена и да поникне дърво, ей така в бързината. Намираш човек, изграждаш представа за него, обикваш го, става твоята мечта, става твоята цел, става твоето щастие и всичко това, не защото той е направил нещо определено, а просто защото ти си намерил нещо в себе си, което те кара да имаш нужда от щастието на този срещу теб.
    И не е до няк'ви месеци връзка, разбира се, че може да те е обичала през тия 7 месеца. Толкова е елементарно всичко, толкова е простичко. В тази възраст хората се променят самостоятелно, влияят им всякакви неща, четеш книга - променя те, запознаваш се с някой нов - променя те, има разправия вкъщи - променя те, слушаш музика - променя те, всичко има сила да те промени, когато търсиш себе си, а ако преди 7 месеца характерите ви са били достатъчно съвместими за поддържането на връзка и имането на отговорност един към друг, то е напъъъъъъъълно нормално съвсем скоро да сте се променили по единично и характерите ви вече да не си пасват. Тогава защо да се тормозите?
    Любовта не е връзката.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Така е,когато попадаш на недорасли девойки,незнаещи какво искат.Но това нетрябва да те навежда на мисълта как всички били еднакви и не знам си какво още.Мисленето ти е леко глупаво.Веднъж,ако се разочароваш,не означава,че винаги ще е така.

''И аз да бях жена и аз щях да те зарежа заради подобно мислене''

Подобно мислене, което може би ако случайно се замислиш не идва от самосебе си, което може би е провокирано, но няма да споря по 20 различни теми.
    Последно редактирано от headhunters : 12-10-2011 на 11:56

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    След първото ми мнение в темата, смятах че темата е приключена. Момчето има още много да живее, да си смени мнението хиляда пъти и така. Сега така мисли, нищо не пречи утре да е друго. А пък вие спрете да си налагате вашето, защото знаете че всеки за себе си е прав. Него са го зарязали, обичал е, видял е че любовта прецаква. Еми всеки понякога губи вяра в нещо си, оставете да го изживее. Ако пък до края на живота си ен срещне повече любовта, осъзнавате ли че ще си остане завинаги прав?
    Аз любовта я срещнах преди близо пет години. И кво, да тръгна да обяснявам на всеки становището си - че я има, че може да намериш човек по - близък от майка си, че има хора който не мисля само за секс, изневери и пиене? Еми не, не съм тръгнала, живея си живота, радвам си се всеки ден на късмета и това е.
    Една от малкото която дава най смислените и точни отговори.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Баба ти не съществува.Аман от гупости.
    От какво стигна до извода,че не съществува?Прецакала те е една,край,ужас.После ти сам си казваш,че имало много,които да използваш-кой знае колко ти самият си отказал от любовта от комплексарщина.Ходил си някаква,когато си бил на 17,и си в дълбок шок и потрес,че тя не се е оказала любовта на живота ти.Това,че на теб ти е било по-интересно с момичето,отколкото на него с теб,не значи нищо,освен че си бил по-хлътнал.На всеки се случва.Виж,това,че 2 години по-късно още се тръшкаш,ръсиш простотии и се държиш като изоставена петокласничка не говори много добре за теб.
    Последно редактирано от someonerandom : 12-10-2011 на 12:17
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си