.
Отговор в тема
Страница 9 от 87 ПървиПърви ... 56789101112131959 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 2160
    Мега фен Аватара на koshtramba
    Супер, от София ли си? Ако да, в кой Кауфланд (има Кауфланд близо до нас и бих проверила дали си с нея, в името на форума! )
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Просто ѝ признай. Не бъди като онези Тед Хагартовци които са "християнски хетеросексуалисти" и изведнъж след години се оказва че поемат пишки като за световно.

Няма страшно, по-добре рано отколкото късно.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на RagioL
    WTF

Колко неща съм пропуснал. Значи установихте че евро бил а**лно податлив. Не вярвах че е такъв човек.

Не разбирам какво толкова Ви пречат нпп и европейски. Ок, парадират с вярата си, мислят, че са достигнали до по висша истина и се опитват да се обосноват къде успешно, но в повечето случаи неуспешно. Стигна се и до там да се определят сексуалните наклонности...
    Ние живеем в свят, в който постоянно всеки парадира било, че е атеист, било, че е идеологически настроен, било, че има хубави гърди, било, че разполага с пари, било, че разбира от коли и т.н. Изобщо при изграждането на самоличността неименуемо се пристъпва към нашата вътрешна самоубеденост, че ние вършим правилните неща и вярваме в правилните неща, но когато се разубеждаваме в аргументацията ни неименуемо се получава срив и изпадаме под форми на т.н. депресия.
    Приятно ми е да разговарям с хора, в които убежденията им не се опират само и единствено до материалните придобивки. Християнските убеждения са точно такива и ценностите, които възпитава, са дълбокохуманни по своята същност.

Мега фен
    my ,my. С някои дребни забележчици - определено си заслужаваше четенето тази тема. Гледам и нов борец за свобода си имаме - да е жив и здрав и ще го черпя пакет 'педигри' ако удържи фронта.

Лъчезар ,предразсъдъците определено не попадат под категория 'хуманен'. На определен тип хора действително им приляга нарцистично-мизантропичният мироглед ,лъхащ от поста ти. Лошото е обаче ,че някои от нас намират удоволствие и извън меркантилните 'рамки' ,които ни поставяш. Е ,предполагам е неминуемо - човек вижда до там ,до където познава.
    Хайде успех и продължавай с търсенето - неслучайно е казано ,че който търси - намира.

Мега фен Аватара на RagioL
    Auriss ти си бил жив тъкмо щях да пускам спец отряда да те търсят!

Повече от фен Аватара на evropeiski
    Хомосексуализма е душевна болест, която всеки хомосексуалист трябва да осъзнае в себе си и да се лекува с воля и молитва, ако трябва и лекарства, а не да ходят и да ми парадират с тази болест. Никой не се ражда такъв, просто това може да се образува в едно дете от неправилно възпитание и внушения, телевизия и др.
    Последно редактирано от evropeiski : 12-09-2011 на 19:57

Мега фен Аватара на Concussion
    Душевна болест?!
    Не, по-скоро твоето ми бие на душевна болест. И какви ще да са тези лекарства против хомосексуализъм?

не знам бе може и да има,
    например има лекарства намаляващи сексуалното желание.
    да се подстрижат, да си пуснат брада, да ходят нарочно по мъжествено и да правят по мъжествени жестове, да се обличат нарочно по-мъжествено и така. Само че трябва силна воля и молитва.

http://www.teenproblem.net/a/5-svets...-golemi-gardi/

Бог е жив хора!Покайте се,докато не е късно!

^ точно така, със силна вяра и искрена молитва всичко се постига, даааа, стига това което искаме да е за наше добро.

Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    .
    Душевна болест а?

Колко хомофобско, селско и необразовано изказване. Да не си от 17-ти век?

Снимката показва реакциите на хомо и хетеросексуални жени и мъже на мирис на човек от противоположния пол. Както се вижда биологичната реакция на хомосексуален мъж и хетеросексуална жена са еднакви, както и тези на хетеросексуален мъж и хомосексуална жена.

Партисипантите в експеримента не са информирани какво става разбира се.

След като доказахме че това е физиологично състояние с физиологични проявления да видим дали има някакви данни за физически причини:

http://en.wikipedia.org/wiki/Biology...al_orientation

Мда, изглежда че има доста силни доводи в полза на предложената от мен хипотеза. Като включим и фактът че това е и научният консенсус по въпроса няма какво повече да се обсъжда.

Сега гейски да спре с хомофобските глупости. Идеята е доказано невярна и нелогична от теологична гледна точка.

Все пак да не забравяме и че е напълно естествено природно явление:

След като доказахме че гейския е необразован хомофоб, който дрънка нелогични глупости нека и да го треснем по егото малко:

http://psycnet.apa.org/journals/abn/105/3/440/

След като доказахме че си говорим с българския Тед Хагарт със задоволителна, за черното ми, малко сърце сигурност ще ви поздравя с песен на *ъхъм* един друг хомосекс:

A за еврото съм сравнително убеден че няма да хареса този музикален диамант та, за да не е самотен го поздравявам с нещо, по-близко до него:

“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

не знам бе може и да има,
    например има лекарства намаляващи сексуалното желание.
    да се подстрижат, да си пуснат брада, да ходят нарочно по мъжествено и да правят по мъжествени жестове, да се обличат нарочно по-мъжествено и така. Само че трябва силна воля и молитва.
    Мъжествено? Ти наистина да не си див селтак изловен от някои помаци?

Разкажи си теориите на тези женчовци:

The Bird of Hermes

^ Да, хомосексуалността е болест, болест на душата.
    Прави разлика между мозък и душа.
    Старание към по-мъжествено поведение също може да е част от лечението, под мъжествено поведение може да не се разбира само външния вид но и държанието, обноските. Към всеки болен трябва да се подхожда индивидуално в зависимост от психо-физичните му особености. При лечението също голямо значение има молитвата и волята на болния да се оправи.

Не е естествено природно явление а извратено, ненормално.
    Последно редактирано от evropeiski : 12-09-2011 на 22:51

Абе гандалф имам чувството, че твоята голяма материална мъдрост накрая те е довела до това, че извратено да приемаш света около себе си и дори да не можеш адекватно да различаваш добро от зло и естествено поведение от неестествено. В тебе се е замъглила всякаква адекватна преценка за нещата... Сега ако ти изкарам някаква статистика на учени, че не трябва да ядеш и ти ще спреш и да ядеш. Ако ти изкарам статистика от уикипедия, че трябва да си гей и ти и гей ще станеш. Пълна зависимост. Това се е превърнало в твоята (материална) библия, това е твоята религия.

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    но след това страдах години наред от колосални страдания, понеже бях преследван духом непрестанно от цяла армия много силни духовници на сатана
    Значи след като Бог те е възкресил и после тези дяволи пак не са те оставили и пак са те нападали в ума ти и в мислите ти, и си имал мисловна битка с тях, така ли. Значи те не са се появявали физически, а са били някакви мисловни духове и са нападали мислите и ума ти, така ли.
    Възможно ли е според теб това да е бил ада и Бог да ти го е показал как изглежда. Как мислиш?
    Последно редактирано от evropeiski : 12-10-2011 на 00:00

evro,що си толкова кух бе да го еба?Хомосексуалните хора не избират да са такива,както ти не избираш дали да се родиш момче или момиче.Следователно те не са виновни за това и какъв си ти че да ги наричаш извратени?Започваш да приличаш на някой скинар..Защо хомосексуалноста се определя за грях,като Бог може да я премахне с едно щракване на пръста?

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Защото ние се раждаме грешни, а Бог не е от пичовете, които щракат с пръсти и решават всички проблеми. Аз също смятам хомосексуалността за болестно състояние, и каквито и доказателства да ми метка някой-това е моята гледна точка. Не харесвам хомосексуалисти-дори и да се раждат така, за мен те са увредени, а при други се възпитава такова поведение.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Олеле, ти май НАИСТИНА ще се окажеш някой който тайно loves the cock a?

Пращам ти животни педали - все още е душевно и неприродно

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...exual_behavior

Пращам ти научни доказателства - все още не е биологично

http://scholar.google.com/scholar?q=...2C5&as_sdtp=on

Баси смешника. Хората са НАПРАВИЛИ хомосексуални животни с манипулиране на физиката им, но в твоята реалност това не се случва нали? Просто ще го игнорираш и ще продължиш да дрънкаш същото.

Как ми напомняш за тапата ейййй

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88 Виж мнението
    .
    Едно е да не ги харесваш, друго е да дрънкаш глупости отностно състоянието, които са доказани грешни пред 2-3 десетилетия.

The Bird of Hermes

Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Едно е да не ги харесваш, друго е да дрънкаш глупости отностно състоянието, които са доказани грешни пред 2-3 десетилетия.
    Хубаво де, аз не ги харесвам и за мен тяхното състояние е болестно. Не съм тръгнала да ги преследвам и да им обяснявам как нарушават християнския кодекс... А я ми обясни, че така и така си почнал, според теб педофилита болестно състояние ли е?

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

^ gandalfepi4
    тази твоя материална мъдрост, те е превърнал в духовен инвалид.
    Гандалфе тъжен човек си ти и леко объркан. - кажи ми ако това не е точния ти психопортрет.
    Желая ти щастие.

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88 Виж мнението
    Хубаво де, аз не ги харесвам и за мен тяхното състояние е болестно. Не съм тръгнала да ги преследвам и да им обяснявам как нарушават християнския кодекс... А я ми обясни, че така и така си почнал, според теб педофилита болестно състояние ли е?
    Първо- моето мнение в момента е ташаци - говоря за изследвания и научен консенсус. От тук нататък какво казвам че е според мен е иррелевантно. Ако ще се заяждаш за това се оплачи в някой университет или академия.

Второ- спри да се хващаш толкова за термина "болест". Ако ще се задълбаваме във въпроса ще изиграе лоша шега (случвало ми се е същото нещо дори и тук с "атеизъм, вяра, информация" и вероятно други). Ако искаш използвай "неестествено" или "нефункционално" или че наранява или нещо такова, че ще е по-лесно за разискване.

Трето- отностно педофилията не съм чак толкова сигурен, но до колкото съм наясно наистина има фактор като физическа предразположеност, по-малко отколкото при психо и социопатите примерно

The Bird of Hermes

Град
    Мисля, че този форум ти влияе зле и те гони параноя, че всеки се заяжда с теб. Въпроса ми беше абсолютно нормално зададен, без желание да се заяждам с теб, или да споря, а просто от информация, защото забелязвам, че пускаш статистики и картинки, та реших, че сигурно знаеш.

^ gandalfepi4
    тази твоя материална мъдрост, те е превърнал в духовен инвалид.
    Гандалфе тъжен човек си ти и леко объркан. - кажи ми ако това не е точния ти психопортрет.
    Желая ти щастие.

Condescending prick. Я се бегай бе мърльо, да не си чел тъпите фундаменталистки комиксчета за атеисти които са злобни и тъжни и изведнъж "намират" християнството и стават щастливи и удовлетворени?

Пускам му изследване от гугъл scholar и ставам духовен инвалид. Пишлеме с пишлемето.

А отностно изказването ти за "религията" ми - я се бегай бе, толкова ми е религия това, колкото да си футболен фен може да е религия.

И като не можеш да кажеш и две думи за да обориш това което ти пращам не ми започвай да дрънкаш за мнението
    "Oooх Нютон, ти си духовен инвалид понеже не смяташ че невидимата ръка на бог натиска всичко надолу вместо да се правиш че игнорираш фактите"

Kелеменце. И освен това мога да разграничавам между добро и лошо ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБЕ. Има сексуални и други поведения които нараняват хора. Педалите не са от тях - какво правят зрели, чистосъзнателни хора зад затворени врати по своя воля не ми е работа и ако ги прави щастливи съм ок с това.

Има двойки които се бодът с дилдота, се кефят на bdsm, практикуват групов секс, харесват да си дрискът на главите, да се горят с восък и какво ли още не. Това не ми е работа, нито на мен, нито на теб.

Спри да бъдеш метафоричен педал или се махни от компютъра ти, който е изобретен от такъв човек

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си