- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По-рано секс
минимум до 25 се чака и аз така знам
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ако беше вярно понечет свременни момичета н БГ да бяхме болниПървоначално написано от vqra
![]()
LOUIS VUITTON e марката ;pP
Какво общо има храненето със секса![]()
На теб верно ли ти е толкова акъла ?Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Храненето има общо с проблемите, не със секса...
Една позната се беше изцепила преди време (на 15 май беше) , че не иска да прави секс с приятеля си, с който ходи повече от година, защото ако се отвори и край - ще и спре развитието, циците ѝ няма да порастнат, на височина също няма да си дорасте, и какво беше още там ...
![]()
По темата: ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ, не са верни тези неща,, няма какволошо да се случи чисто физически.
Друг е въпроса дали е правилно, всеки си преценява.![]()
krem4et0 го е обяснила достатъчно добре.
+ това за мен лично не е нормално 12 годишните да имат по-големи гърди от 20 годишните.
Ранното започване на полов живот е в следствие на на ранното физическо съзряване , което пък е следствие на урбанизирания ни начин на живот и нездравословно хранене.
Даже следната статия го обяснява доста ясно:
http://www.deteto.bg/articles/view/9/851
Като не се спазват правилата за безопасност може да се навреди на всяка възраст.
В миналото по цял свят на 17 са имали по 2 деца вече, тогава не знам как е оцеляло човечеството. При това са го правили да раждат, а не само да се ръгнат с презерватив за кефа
През 18 век продължителността на живот при мъжете е бил около 30 години, а при жените около 35 между другото...Първоначално написано от naQkataRaota
До сега не бях чувала такова нещо и подкрепям твърдението,че зависи от организма.
Добре, връщам си думите назад, явно наистина яко ги е цакалоПървоначално написано от LambOfGod
![]()
На 12 съм и го правя почти всеки ден и ми няма нищо![]()
никакъв секс говоря за вагинален или анален не за орален преди 17.
6б3З10
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Извинявай,ама ние 96 вече на 15,16 ни виждам кво на поставяте в границата,че още не можем да правим секс?Нали всичко казвате,че това е златна среда 16,17.И какво обаче,96 като най-пропаднали не могат да правят секс до 30?Вярно е,че сме сбърканата партида,ама....
Сорри за спама.
П.Т.-Пълни глупости!!! ;]]
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Човече ти направо ме разби. Аз съм почти на 18 и още се сдържам, а ти на 12 и го правиш почти всеки ден.
Боже мои, до къде стигнахме! И ако кажеш, че момчето е на 20 вече ще се гръмна.То нали е "модерно" сега да се излиза с батковци, които са два пъти по-възръстни.
Просто не си представям две 12 годишни дечица, чисто голички, в леглото.. ъъ ужас!
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Силно подкрепям горното мнение.
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
О, моля те не се гръмвай. Света има нужда от нормални хора, а не от разпорени 12 годишни ! Иначе с другото съм съгласна.
А това което най-много ми направи впечатление в тази 12 годишна девойка /тя е по-скоро детенце/, е че пие противозачатъчни и прави анален секс по 20 минути !!!
Почвам да се моля това да се окаже един "трол" или поне "фейк", защото гледам, че и снимка има...може някой да си прави гавра с момичето от снимката, ако не, оставам без думи просто :О !
Силно се надявам, че това е просто една ужасна гавра, защото написаното от въпросната 12 годишна девойка изобщо не говори добре за народа ни. Та ние потъваме? Къде отидоха нормалните хора? :X
Анален секс? 20 минути? Противозачатъчни? Are you freakin kiddin me?!?! Та.. та аз на 12 години си играех с кукли пред блока! :X
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Че на 12 годишни изписват ли противозачатъчни ?
Първоначално написано от antifashionshit