.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Нужда от съвет. Дали имам шанс?

Ще гледам да съм максимално кратък, макар че подобни истории ми е трудно да ги сбивам. Та, към проблема.
    На 16 години съм, а тя е на 14. Заек е в училището ми (в което има доста малко момичета). За 3 месеца не успях да разбера почти нищо за нея, защото нямаме "сводници"/общи приятели, така да ги нарека. Сънувал съм я, кат се събудя ми ставаше супер празно..
    Та, именно този срам ми пречи адски много, не успявам да се пречупя, като я видя просто изгубвам ума и дума. Миналата седмица, покрай няколко приятеля успях да се запозная с нея, бях страшно радостен. На следващия ден отидох да я гледам, беше в един танцов състав и ми беше доста по-доволно, че поне вече се познавам с този човек. С течение на обстоятелствата се реших да и пиша в смотания Фейсбук, понеже на даскало има прекалено много интриганти, "уши", разбирате ме предполагам. Тръгна що годе някакъв разговор, полафихме си, и днес в едно от междучасията, в което се засичаме дойде да ми каже нещо, за което вчера говорихме по Фейсбук (беше глупост, нещо което нямаше връзка с цялата тази тема). Отвътре се зарадвах много, че дори и за подобно нещо все пак ми е обърнала внимание..
    След даскало отново я видях, но пак поради смотания ми срам не успях да измисля нищо. Беше с приятелките си, а аз сякаш повече се улеснявам ако сме само 2-ма души. Днес, като и писах отново след даскало, разбрах че е леко разстроена, защото е чакала момче към което преди е имала някакви чуства, а сега "не-точно" (знам, супер недоразбраната лапешка работа..). Малко кофти ми стана, казах и да гледа само напред и да забрави за миналото, понеже не знаех какво друго да кажа в подобен момент. Уговорихме се също и утре в междучасието да се видим, няма да е сама за жалост. Поканих я и на концерт, на който ще свири групата ми, утре ще ми даде и отговора си предполагам.
    Нещата изглеждат супер смотани отстрани, знам.. Просто не искам да се отказвам, не съм имал приятелка от година някъде, през това време само някакви измислени флиртове и закачки, нищо не ме е грабвало така и не ме е оставяло в това състояние, в което съм в момента. Супер объркано ми е постоянно и единственото нещо, което ми е ясно е, че не искам да се отказвам, което сигурно е разумното в случая, но просто не искам..
    Ще съм ви много благодарен, ако се опитате да ми помогнете с някой съвет, напътствие и т.н. Благодаря.
    Последно редактирано от Brigadira : 12-13-2011 на 13:08

Аха
    ...............

Не се отказвай!Според мен и момичето има някакви чувства към теб щом не те отблъсква,приема поканите ти и общо казано общува с теб Моят съвет е когато отново останете насаме да и признаеш чувствата си ..не се страхувай ..ако момичето е приятно и си струва ще те разбере и дори да няма чувства няма да те отблъстне по някакъв вулгарен начин.Успех

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ако продължаваш да не правиш нищо ще стане твърде късно. Има два варианта да ти говори за чувства към друго момче:
    1. Ти си й приятел.
    2. Иска да ревнуваш.

Ако е 1 кофти ,ако е 2 имаш шанс.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Не си признавай чувствата още! По това, което пишеш ми се струва рано за такова самопризнание. Изчакай малко, бъди търпелив. Опитай да и покажеш, че тя е специална за теб, накарай я да се чувства специална. Не е лесно, но не е и трудно. Преди да признаеш чувствата си е хубаво да си сигурен в чувствата на момичето иначе рискуваш да изглеждаш като глупак(риск, който не е добре да поемаш). Също е важно да се отличиш от тълпата. Като каза, че няма много момичета в училището ви, е ясно че има много момчета. Покажи че си различен!
    Успех, и пиши какво е станало :P

Супер фен Аватара на djipsito
    ^ И аз мисля да не си признаваш още. Показвай с жестове и действия, че не ти е безразлична. А тва момче, за което е споменала.. Добре си й казал да гледа напред, ама можеше да кажеш нещо, за да спечелиш точки, да й грабнеш интереса. Нещо като намек за теб (ако го усети ;д).

Физическия контакт е важен, не се притеснявай да я закачаш или ако я гушнеш да я хванеш междуу дупето и кръста (някво средно положение..) или ако се разхождате да я хванеш за ръката (ама си оплети пръстите в нейните, че другото хващане е само приятелско ;д)

Кани я да излизате и не се дръж като приятелка. Бъди уверен ;р Ако тя пак тръгне да ти говори за онзи, извърти разговора в твоя полза (ама не й говори против него), казваш шеговито нещо от сорта на "Аааа не те давам" и гледаш реакция..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

anonymous708973
    Guest
    Джипси, приятелско хващане за ръка? Не мисля, че е нормално да хващаш за ръка просто приятел, нито мисля, че на гаджето ти би му харесало.

Да, онова хващане все едно хващаш дете. За мен тва не е "любовно". Аз подръка хващам като е само приятел, ама веднъж ми се случи и за ръка да се държим, така като деца. Просто беше пълен мрак, бяхме в една гора и вървяхме по една пътека и му казах да ми даде ръка да не се пречукам някъде. А после така и не се пуснахме цяла вечер. Не е имало нищо друго. Беше приятно и отникъде не лъхаше на любов ;д

А ако имам "гадже" (знам, че мразиш думата ;д), не бих хванала никой друг за или подръка, дори само приятел да е ;р

Не знам, за мен има разлика в това как хващаш някой за ръката. А не виждам нищо лошо дори само приятели да си показват... приятелската близост. Зависи от хората..
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Да, онова хващане все едно хващаш дете. За мен тва не е "любовно". Аз подръка хващам като е само приятел, ама веднъж ми се случи и за ръка да се държим, така като деца. Просто беше пълен мрак, бяхме в една гора и вървяхме по една пътека и му казах да ми даде ръка да не се пречукам някъде. А после така и не се пуснахме цяла вечер. Не е имало нищо друго. Беше приятно и отникъде не лъхаше на любов ;д

А ако имам "гадже" (знам, че мразиш думата ;д), не бих хванала никой друг за или подръка, дори само приятел да е ;р

Не знам, за мен има разлика в това как хващаш някой за ръката. А не виждам нищо лошо дори само приятели да си показват... приятелската близост. Зависи от хората..
    Оспамихте темата на момчето :X

Цитирай Първоначално написано от vpowerrr Виж мнението
    Оспамихте темата на момчето :X
    И ти го направи току що.

Пич стегни се малко .. к'ви са тия лигави истории ... 3 месеца ... от отдавна си си загубил шанса и като гледам си във френдзоната вече... Шанс е възможно обаче е възможно да имаш, ако си някой супер красив или супер известен .. Пък ако не стане с тая , давай към следващата и тоя път по-хъсан.. не чакай другите ("сводниците") да те оправят ... Действай сам, за да не те е срам повече...
    Късмет

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    ^ И аз мисля да не си признаваш още. Показвай с жестове и действия, че не ти е безразлична. А тва момче, за което е споменала.. Добре си й казал да гледа напред, ама можеше да кажеш нещо, за да спечелиш точки, да й грабнеш интереса. Нещо като намек за теб (ако го усети ;д).

Физическия контакт е важен, не се притеснявай да я закачаш или ако я гушнеш да я хванеш междуу дупето и кръста (някво средно положение..) или ако се разхождате да я хванеш за ръката (ама си оплети пръстите в нейните, че другото хващане е само приятелско ;д)

Кани я да излизате и не се дръж като приятелка. Бъди уверен ;р Ако тя пак тръгне да ти говори за онзи, извърти разговора в твоя полза (ама не й говори против него), казваш шеговито нещо от сорта на "Аааа не те давам" и гледаш реакция..
    + подкрепям напълно^^
    ♫♪♫
    This aftertaste is gonna break my heart
    Feels like it's over before it starts ...
    ♫♪♫

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си