.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Мега фен
    Или защото съм човек, който цени живота във всяко едно живо същество - без значение дали е човек, куче, плъх или медуза. И затова не убивам, затова и не мога да понасям хората, които убиват... особено тези, които го правят за тръпка и удоволствие. Най-вече съм против индивидите, които си мислят, че животните са предмети и ако не са нечия собственост.
    Ето че се разбрахме. За мен обаче СА предмети.
    Позволявам ли си да ти навра мнението си в лицето ? Не.
    Стотиците природозащитни организации правят ли го ? Да.

Някаква обосновка да имаш ЗАЩО е нередно да прегазиш безстопанствено куче ? Не.
    Някаква адекватна причина ЗАЩО е редно психически здрав индивид да бъде съден за убийството на животно ( и колкото и да го сучеш - не ,склонността към насилие не е *проблем* стига да не вреди на човешкото общество). Мисля и тук отговорът ще да е не.

Обясненията ми не бяха ни най-малко агресивни. По-скоро откровени и обективни. Глупак ще нарека всеки ,който си е въобразил че има моралното право да налага личните си предпочитания като страндарт без да може да даде сносна причина. Или расизмът ,сексизмът и прочие думички ,описващи едно невероятно ниско ниво на толерантност ,не са ?

Виждам и че не си направи труда да отговориш на въпросите ми. Вместо това си размяташ разни лишени от каквато и да било обосновка твърдения и обидни квалификации ,и то пост фактум - явно не съумя да превъзмогнеш факта ,че има и хора ,които които не си лягат с плюшено меченце нощем.

Приятен ден.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Ето че се разбрахме. За мен обаче СА предмети.
    Позволявам ли си да ти навра мнението си в лицето ? Не.
    Стотиците природозащитни организации правят ли го ? Да.

Някаква обосновка да имаш ЗАЩО е нередно да прегазиш безстопанствено куче ? Не.
    Някаква адекватна причина ЗАЩО е редно психически здрав индивид да бъде съден за убийството на животно ( и колкото и да го сучеш - не ,склонността към насилие не е *проблем* стига да не вреди на човешкото общество). Мисля и тук отговорът ще да е не.

Обясненията ми не бяха ни най-малко агресивни. По-скоро откровени и обективни. Глупак ще нарека всеки ,който си е въобразил че има моралното право да налага личните си предпочитания като страндарт без да може да даде сносна причина. Или расизмът ,сексизмът и прочие думички ,описващи едно невероятно ниско ниво на толерантност ,не са ?

Виждам и че не си направи труда да отговориш на въпросите ми. Вместо това си размяташ разни лишени от каквато и да било обосновка твърдения и обидни квалификации ,и то пост фактум - явно не съумя да превъзмогнеш факта ,че има и хора ,които които не си лягат с плюшено меченце нощем.

Приятен ден.
    И кой си ти, че да решаваш на кого да отнемеш живота? Щом е на тази земя, значи заслужава да живее. Ти ако си бездомник трябва ли да те убием? Айде моля ти се... стига си бълвал простотии, че замириса чак.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си