- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Бах ти идиоти те! Тия не заслужават да живеят направо
Ето че се разбрахме. За мен обаче СА предмети.Или защото съм човек, който цени живота във всяко едно живо същество - без значение дали е човек, куче, плъх или медуза. И затова не убивам, затова и не мога да понасям хората, които убиват... особено тези, които го правят за тръпка и удоволствие. Най-вече съм против индивидите, които си мислят, че животните са предмети и ако не са нечия собственост.
Позволявам ли си да ти навра мнението си в лицето ? Не.
Стотиците природозащитни организации правят ли го ? Да.
Някаква обосновка да имаш ЗАЩО е нередно да прегазиш безстопанствено куче ? Не.
Някаква адекватна причина ЗАЩО е редно психически здрав индивид да бъде съден за убийството на животно ( и колкото и да го сучеш - не ,склонността към насилие не е *проблем* стига да не вреди на човешкото общество). Мисля и тук отговорът ще да е не.
Обясненията ми не бяха ни най-малко агресивни. По-скоро откровени и обективни. Глупак ще нарека всеки ,който си е въобразил че има моралното право да налага личните си предпочитания като страндарт без да може да даде сносна причина. Или расизмът ,сексизмът и прочие думички ,описващи едно невероятно ниско ниво на толерантност ,не са ?
Виждам и че не си направи труда да отговориш на въпросите ми. Вместо това си размяташ разни лишени от каквато и да било обосновка твърдения и обидни квалификации ,и то пост фактум - явно не съумя да превъзмогнеш факта ,че има и хора ,които които не си лягат с плюшено меченце нощем.
Приятен ден.