@Oldschool - голямо си леке и наистина ме забавляваш ,но не всеки ден съм на кеф че да ти търпя простащината.
Все пак те съветвам да си прочетеш поста ,изпълнен с недоказуеми обидни квалификации по мой адрес.
След това положи някакъв опит да пуснеш паралел между хуманен и предразсъдъци.
Осъзнаваш ли колко лицемерно изглежда ?
Предендираш за някаква псевдо-филантропия ,а същевременно сипеш обидни квалификации по адрес на човек ,който дори не познаваш.
Да коментирам ли изобщо и частта ,в която твърдиш че ловците са потенциални убийци и рецидивисти ? Ами войниците - и те ли ? Или може би любовта към оръжията попада в категория 'ненормално' ?
Или може би просто самият ТИ си един комплексиран задръстеняк ,който си мисли че всички сме длъжни да се съобразяваме с мнението му.
Ник'ъв живот не цениш - цениш нищожното си его ,което не ти позволява да си затвориш устата когато нямаш какво да кажеш.
Толкова си прост ,братле ,че ме мързи да се занимавам с теб. Честно. Жалко само че ти паднах до нивото с този си пост.
Лека вечер и да си жив и здрав. Ще пораснеш някой ден. Дотук бях с българските форуми - бъка от псевдо-интелектуалци ,неспособни да защитят мнението си без да изсипят съдържанието на таратор.бг в постовете си.