- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли спали с дебелак/дебелана?
Аз разбирам, че ти искаш да се правиш на голям моралист, но:
1. Както казаха дебел е в повечето случаи неподдържан.
2. За да си легна с човек, той трябва да ме привлече сексуално, а тези на снимката ме отблъскват много! Та да, няма да свърша ако е с 10-15 килца отгоре. И това умалително килца въобще не е подходящо, защото 10-15 килограма отгоре са много! И човека няма да е "малко по-закръглен", а ще е дебел.
3. Съгласна съм, че никой не е перфектен, но всеки си търси що-годе партньор на неговото ниво. Много ясно, че някоя като Анджелина Джоли няма да си хване някой като тези на снимката. Та ако аз имам привлекателно тяло, ще си търся партньо с привлекателно тяло.
Последно редактирано от MaLkaTa_LaDy : 12-11-2011 на 15:21
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Просто е - всеки човек си има свои критерии и идеали, не разбирам защо става дума и спорите за перфектни хора и прочие.
Всеки с вкуса си, или както се казва - разни хора разни идеали.
Бягай ве кви са тия бизони хахахахахахх Тия не бих ги погледнал камо ли да спа с тях уужастт
Поредната тъжна тема.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Престанете пък и вие. Дебели, слаби, ниски, високи - сърцето не пита като се влюби. И накрая всичките ви "стандарти" ще се сринат.
Всеки момент очаквам тема за ходилата или цвета на очите...
Сега като се замисля единственият мъж, който НЕ Е ДЕБЕЛ,а по-набит/пълен и ме е привличал е Питър Устинов в ролята му на Нерон в Quo Vadis, заради авторитетът който допринася ролята му и чертите на лицето, светлите му очи и къдрави коси. Много хубав мъж и човек изобщо, прекланям се пред таланта и паметта му!![]()
Ми...харесвам огромни мъже ;д , но не чак толкова отпуснати...
Шофирай разумно - стигни жив!
гледам,че темата е интересна.. тогава да питам бихте ли спали с мен? (rofl)![]()
![]()
П.С. кометара е да разведрим малко обстановката
За да има секс, трябва да има и сексуално привличане... точно тия с нищо не ме привличат о.О А и по принцип си падам по супер слаби момчета... И все пак никога не се знае.
Ами... не.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Супер слаб за мен значи точно клечка...такива най-много харесвам...
Не...ако са като тия на снимките-определено не...
Eто такъв е живота,несправeдлив...
Аз ви обещавам-ще го изживея красиво.
Ето такъв е живота,като гърмяща змия.
АЗ ВИ ОБЕЩАВАМ,ЧЕ ЩЕ БЪДА НАЙ-ДОБРАТА!
По-важно ми е излъчването и това как се държи, а не колко тежи![]()
Дай ми ги насам тея сосни мадами да ги овалям в брА'шно и да им скоча на корема и където издишне там да ръгна кефала !!!
Амии, Не! ... Привличат ме супер слабите момчета!!!![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-