.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Плачат ли мъжете?

Винаги съм си задавала този въпрос, на който почти всеки би отговорил различно. На скоро приятелят ми, който отричаше, че плаче, пророни няколко сълзи точно когато ми обясняваше колко ме обича и колко съм му липсвала. Разделени сме, смисъл такъв поддържаме "любов от разстояние". Та интересно ми е, защо плачат мъжете и за какво. Ако някой може да сподели нещо дори и за моя случай, защото малко не си го обяснявам. Повече мъжки мнения по-добре.

на филмии много ....... Ама извън тях ми е трудно и по някой път ми се събира в повече и го изкарвам във викане блъскане .. такива работи ..

Ако някой ме ядоса страшно много си го изкарвам на рев и разруха
    Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.

Повече от фен Аватара на antineutral

:)

Разбира се, човешко е на първо място Примери има предостатъчно, при това хубави. Мъжът се познава не по сълзите, а по това за какво ги пролива

Супер фен Аватара на Irti
    Плачат, но не всички.

По мой наблюдения мъжете почнаха да плачат повече от жените.. или е вярно или аз съм виждал само такива.

Плачат, но много много рядко. Трябва да е много силно това чувство та да ги разплаче. Аз лично на сила не мога да се разплача. Но може да има мъже които могат.

Мега фен Аватара на xoxi
    Дори да не са го правили преди, скоро ще ревнат от толкова теми с абсолютно същото заглавие.
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    Не, те са роботи и не плачат.

Случва се, нормално е. Веднъж е ставало, беше ми доста странно в първия момент, но ситуацията беше трогваща.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Нещо спрях да вярвам на мъжките сълзи след няколко "изиграни" инцидента ..

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Има такава тема!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Дори да не са го правили преди, скоро ще ревнат от толкова теми с абсолютно същото заглавие.
    xD абсолютно

Супер фен Аватара на LeprikonA
    на бас, че не можеш да ми дадеш една СМИСЛЕНА причина да не го правят. те СА хора, на всеки понякога просто отвътре му избива по някакъв начин. много зависи и колко емоционален е човек.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Повече от фен Аватара на Meoww
    Точно.... Не знам защо някои продължават да си мислят, че мъжете не страдат/плачат. Нали са човешки същества, 'начи...сама си отговори на въпроса

Съгласна съм, аз също мисля, че мъжете плачат, просто исках да ви питам за конкретния пример според вас как е. Благодаря за мненията, ако някой може да отговори на въпроса, дали неговите сълзи биха били измамни,т.е за да прикрият нещо или сама влизам в тези филми

Голям фен Аватара на dami666
    Плачат,разбира се,да не са камъни.Когато се разчувстват и те плачат.
    Believe in yourself.

Супер фен Аватара на djipsito
    Изгледай някой клип с Тити Папазов.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Плачат естествено.Плакал съм за страшно много неща

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Плачат, но не всички.

По мой наблюдения мъжете почнаха да плачат повече от жените.. или е вярно или аз съм виждал само такива.
    Дори да е така, какво лошо има?

И кво, като сме мъже, и ние имаме чувства, проблеми, ЖИВОТ. Не винаги можем да си го изкараме само с "викане и бой". Макар и рядко, се случва всеки мъж да плаче.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Плачат.Виждала съм момче да плаче и беше толкова милооооооооооооооо (h)
    Шофирай разумно - стигни жив!

Ем нормално е да плачат според мен, и аз съм плакал. Плачът е нормално действие.

Супер фен
    Иб*х ма'аму жените станаха повече мъже от самите мъже. РевлЮвци

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Дори да е така, какво лошо има?

И кво, като сме мъже, и ние имаме чувства, проблеми, ЖИВОТ. Не винаги можем да си го изкараме само с "викане и бой". Макар и рядко, се случва всеки мъж да плаче.
    Да съм казал нещо против та отскачаш?

Всеки път докато обяснява на някое момиче колко го харесва и обича да му реве на главата , нали. Ако е мъж ще си позволи да плаче за нещо много сериозно (загуба в семейството например) и то би плакал така че да не го видят, а дори и да го видят поне ще се знае защо е така... Но при всяко "любовно" обяснение да плаче за някаква си пикла, която рядко да видиш нормална и на място.. то момичетата рядко плачат докато се обясняват пък.. повече сме склонни да страдаме вътрешно и да го прикриваме. "Когато плачеш ти минава" напротив.. само те болят очите и главата.

И аз съм плакал, но само един път и то за наистина тежка и лична причина.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Плачат , разбира се. Хора са , имат чувства. Що за въпрос ?
    Вярно е , че плачат много рядко, но се случва.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Плачат. Имам един приятел, който е от друг град и разстоянието е голяма пречка. Виждаме се рядко. Всеки път, когато се разделяме аз плача, той също плаче. Нормално е, даже е много мила гледка.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Изгледай някой клип с Тити Папазов.
    Да виж пича не спира да реве С това глобално затопляне поне знаем че той няма да позволи океаните да пресъхнат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си