.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

закво трябва да се заяждате не мога да разбера?Просто исках да знам какви упражнения трябва да се правят,за да ми се очертаят добре мускулите на корема и да съм оформен.Както и да е,10x на холишит че ми усра темата.

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от playy Виж мнението
    закво трябва да се заяждате не мога да разбера?Просто исках да знам какви упражнения трябва да се правят,за да ми се очертаят добре мускулите на корема и да съм оформен.Както и да е,10x на холишит че ми усра темата.
    АВЕ ЕЙ дебелачко грозен неграмотен, ти него нема да обиждаш щото ако ми паднеш някъде ше те правя на решето, ЯСНО ЛИ ТИ Е!!! Ние к'во да направим че имаш шкембак, тогава к'во търсиш тука... Тоя раздел е за красиви хора само!!!
    Последно редактирано от Concussion : 12-25-2011 на 14:27

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от playy Виж мнението
    Тя темата преди да я усера си беше усрана,такива теми за six packs ,плочки,плажни педерасчета и прочие-теми бол.Ако се върнеш 3-4 страници назад няма как да не намереш някоя !!
    А разбира се,плочките- за да те хареса някоя проста кифла,нали? ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си