- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какви момчета ви привличат повече сексуално
масивни и огромнииии момчетаааааа![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Един мъж може да ме привлече единствено с начина, по който се държи с мен. Ако ми допада, ако го чувствам близък, ако мога да си говоря с него на всякаква тема и ако не ме съди, обвинява или държи отговорна за постъпките ми. Външния вид не е от голямо значение за мен.![]()
Последно редактирано от oH3u : 12-23-2011 на 13:27
Само дето тва дето търси тя го няма - релефен без изпъкнали добре вени няма.. Освен ако не е някоя шматка на 180 и 60 кг дето ти ще имаш по-голяма ръка от него..Ако е голям и знае кво прави няма да остави тая вода вътре,пък дори и да остави,няма да е много и ще личат пак вени,което ме връща на първите ми 7 думи
По-вероятно е да е дълъг 3 метра и дебел 10 км отколкото тва дето тя иска![]()
Пожелавам и докато не открие момчето което е описала мъж да не види
^ Злобари.
Моят приятел е висок и слаб. Не е кльощав, но и няма много месце по него.
Страхотен пример за това, че външният вид въобще не ме вълнува.
Аз попринцип харесвам по-едри и набити момчета.
Единственото, което ми е трудно дори да гледам са големите мускули. Изглежда ми страшно изкуствено и не се чувствам добре до такива индивиди.
И спря да се върти за миг земята..
зависи от човека и от излъчването му.. по принцип се старая да нямам тип мъж,защото от опит знам че дори мъжа след който никога не бих се обърнала на улицата може да се превърне в най-сексапилния и най-чаровния след като го опозная по-добре
а мъжете след които се обръщам на улицата винаги са високи и масивни с бръснати глави и изпъкнали вени.. оххх
Забелязвам разлика между привличанията в градовете. В София всички хора са различни и не си стремят към един стереотип. В Бургас чак снощи ми стана смешно как всички се опитват да приличат на другия. Замислих се дали и аз да не се татуирам и да се наблъскам със стероиди, а ако стана и охрана в някое заведение направо равен няма да имам.
Неможах да разбера защо всички са решили, че ако са татуирани, с изпъкнали мускули и гледат страшно ще са неустоими. Около тях подскачат едни евтини нискокачествени промоции, все едно си в Карфур на щанда с изтичащата годност, някакви ВИП клиентки които познавали собственика и можели да не си плащат сметката.
Видях и една глупава ситуация в която едно нормално облечено момче, неизглеждащо като останалите си хареса едно момиче и го черпи цяла вечер. На края се появи типичният бургаски сладур - татуиран трикрилен гардероб с надстройка, гледащ лошо и продължително време целеше момичето с капачки и за финал тя си тръгна с него. УНИКАЛНО НЕДОСТЪПНА!
Пич, не си ли свикнал вече с тея евтини селянии? Аз съм им свидетел от години и вече доста силно се замислям преди да отида в някоя от 2-3те дискотеки в тоя пуст град. Тук да си прост и нагъл е религия, а в комбинация с това мутреещите се селяндури са нискобюджетни (и като поведение, и като акъл, и като финанси). Затова всички читави бягаме към София, Варна, Пловдив или чужбина, просто щото тея тъпаци превърнаха иначе хубавия град в бясно село и да си нормален е вредно за здравето.
Последно редактирано от DarkTemplar : 12-24-2011 на 14:45
Welcome to the Jungle...
Преди не беше така. Това е от скоро - 2-3 години. Аз от много много малък съм по дискотеките и тогава хората се забавляваха, никой не гледаше страшно, защото имаше хора които не търпяха такова поведение. Работата ми е да се намесвам в проблемите вместо другите, но съм слабичък и по - дребен от останалите с мен и всички се наемат на мен, някакви върли фенове на марката Adidas ми приказват - "Ти знаЙШ ли аз кой съм?"![]()
Не знам каква ти е работата, но аз се преместих към София преди малко повече от 6 г. и оттогава все едни и същи неща чувам (и понякога виждам). Дори преди това, като бях гимназист тук (2000-2005), пак си ги имаше проблемите - както на Кръглия бар, Енерджи, Флирт, Огледало/а (така и не й научих точно името), така и на Вакуум, Дабъл, Вселена и т.н. Сегашните пубери може би са една идея по-прости и нагли от онези, но и предишните не бяха стока, гледаха на кръв и бяха готови да направят панаир за най-малкото. Просто такъв е манталитета на масата хора тук.
Последно редактирано от DarkTemplar : 12-24-2011 на 15:10
Welcome to the Jungle...
http://www.disco.bg/NewSite/index.ph...p_image/563059
Тази снимка мисля, че е равна на 10 коментара!
Нещо по средата бих казала. Не харесвам грамадни мъже, но не и хърбави момченца. Харесва ми да има мускули и добре оформено тяло. Също така големите крака (бедра) и бицепси ги намирам много секси - но всичко с мярката си все пак!
Височината за мен не е много важнаДали ще е малко по-висок от мен или ще е 2м. е все тая,но определено искам да е едър,масивен ... Разбира се стегнат,с големи ръце и гръб,къса коса,спортно облекло ... Ммм ...
Естествено и излъчването е важно - усмивката и погледа са първото нещо,на което обръщам внимание
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ами...дълга коса(ама не до кръста нали,и да не е няква мазна!),рошава...синеок,но няма особено голямо значение цвета на очите,малко по- висок от мен,но не повече от 5см..със обувки тип Supra...да е нормален като телосложение,нито мускулест,нито хилав,просто естествен...обожавам момчета с дълги и кльощави пръсти леле!!!...еми общо взето е това! [=
Последно редактирано от smile12345 : 12-29-2011 на 16:37 Причина: правописна грешка!