.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Супер фен Аватара на HolyShit
    gandalf,недей да си налагаш мнението..Ставаш и досаден и както се вижда,правиш се на форумния бабаид,а вероятно не си

Много спор за няма нищо,нито може да съм убеден,че ти не посещаваш секи ден църква или джамия,че не се кланяш ,че не постиш..Нито,че европейски не яде свинско когато се пости,не пие/пуши,краде и ебе в църквата ....Тц........

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    gandalf,недей да си налагаш мнението..Ставаш и досаден и както се вижда,правиш се на форумния бабаид,а вероятно не си
    Точно гадното, ограничено християнство го прави това, Гандалф казва много истини, това че на теб ти е неприятно, не значи че на всички им е досадно. Ти пък, човека който се чуди кого наричаме Йешуа, най-малко трябва да се намесваш в тия дискусии.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Точно гадното, ограничено християнство го прави това, Гандалф казва много истини, това че на теб ти е неприятно, не значи че на всички им е досадно. Ти пък, човека който се чуди кого наричаме Йешуа, най-малко трябва да се намесваш в тия дискусии.
    Хич не ми пука..
    Кво сте се правили тук и дето и квото искам ще си пиша?! Кой ще ми забрани ? КАк?

ПИША ТУК ЗАЩОТО МОГА ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯ!!!

Айде със здраве ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си