.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Мега фен Аватара на Concussion
    Той не е християнин и не е длъжен да ги спазва тия закони. С какво право го съдиш, като ти, ХРИСТИЯНИНЪТ, се държиш така?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Той не е християнин и не е длъжен да ги спазва тия закони. С какво право го съдиш, като ти, ХРИСТИЯНИНЪТ, се държиш така?
    Айде бе, я да видим какво казва Библията по този въпрос: "И ще се завърне отново с пълна сила при Второто Пришествие да съди всички хора по земята. И живи и мъртви и богати и бедни и млади и стари и мъже и жени и всички които произлязоха от неговата ръка". Естествено е че е длъжен да ги спазва!
    “Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”

Ти си ебахти ограниченото копеле...

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Същото го пише и в корана. За мен имат еднаква тежест.

Намирам ги за много по несъвършенни от моята религия.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен
    Ти си ебахти ограниченото копеле...
    Доста ще трябва да се постараеш за да измислиш нещо малко по-умно от въпросното ти изказване.
    “Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”

Цитирай Първоначално написано от commando1 Виж мнението
    Доста ще трябва да се постараеш за да измислиш нещо малко по-умно от въпросното ти изказване.
    К'во да измислям, бе, шматкоо, ти си кух и не заслужаваш умни неща, даже и за ебане не ставаш.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Същото го пише и в корана. За мен имат еднаква тежест.

Намирам ги за много по несъвършенни от моята религия.
    С тази разлика че корана няма нищо общо с Библията. Все едно да сравняваш муха със слон. И коя е твоята ултра съвършена религия??? Я, ни разкажи по-подробно за нея. Може да ми стане интересно и да поискам да се оприлича с нея???

Повече от фен
    К'во да измислям, бе, шматкоо, ти си кух и не заслужаваш умни неща, даже и за ебане не ставаш.
    Това кога го сънува?

С тази разлика че корана няма нищо общо с Библията. Все едно да сравняваш муха със слон. И коя е твоята ултра съвършена религия??? Я, ни разкажи по-подробно за нея. Може да ми стане интересно и да поискам да се оприлича с нея???
    Пастафарианство бе майна - ние вярваме че Великото Спагетено Чудовище е създало света и джуджетата и след като умрем ще отидем при бирения вулкан и фабриката за стриптизьорки.

http://www.venganza.org/
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мда, как да са еднакви - абсолютно еднаква история като стария завет, имат си и Иисус даже. Напълно различно нещо.

The Bird of Hermes

Повече от фен
    Пастафарианство бе майна - ние вярваме че Великото Спагетено Чудовище е създало света и джуджетата и след като умрем ще отидем при бирения вулкан и фабриката за стриптизьорки.

А стига ве, току-виж взела че ми харесала вашата религия. И какво трябва да направи човек за да стане примерен пастафариянец?

Мега фен
    Бъркаш, Божите закони са валидни за всички вкл. и за теб. Това че не си християнин не те оправдава. Какво ще стане ако всеки вземе да си измива ръцете със собствените си етични закони и пренебрегне Божите закони които са много по-справедливи от човешките? Дори и да имаш волята да ругаеш колкото си искаш това не те прави интересен в очите на хората, повярвай ми, просто се държиш като малко дете отказващо да поеме отговорност за действията си и затова се налага да бъдат приложени Божите закони върху всички. Защото всички са равни пред Бога независимо дали вярват или не. И всички ще бъдат съдени според греховете си, независимо дали са вярвали във Всевишния или не са.
    те по принцип Заповедите в Библията са създадени специално за духовниците/вярващите, тъй като в вярата има много важни правила/принципи, които трябва да се спазват от тях, иначе може да станат големи проблеми, докато същите заповеди не са предназначени за невярващите/нерелигиозните/неокултистите, понеже те не са духовници/верчески дейци, но все пак за никой от тях не е правилно да причинява зло на друг човек, защото няма как след като за вярващите причиняванети на зло е неправилно, за невярващите да бъде правилно, но все пак те си имат свои закони, като например, наказателен кодекс, и общоприети нравствени правила.....

"(понеже, когато езичниците(т.е. невярващите), които нямат закон(т.е. които не са под Св. Закон на вярата, понеже са невярващи), по природа вършат това, което се изисква от закона(т.е. което не е противно на Св. Закон на вярата), то, и без да имат закон, те сами са закон за себе си, по това, че те показват действието на закона написано на сърцата им, на което свидетелствува и съвестта им, а помислите им или ги осъждат помежду си, или ги оправдават)," Римляни 2: 14-15
    Последно редактирано от npp : 12-27-2011 на 20:18

А стига ве, току-виж взела че ми харесала вашата религия. И какво трябва да направи човек за да стане примерен пастафариянец?
    Нищо, отиваш там независимо.

The Bird of Hermes

Я, я, това със стриптизьорките и вулканът ми хареса.

И навсякъде има спагети

The Bird of Hermes

Искам стриптизьорки в спагети.

Може, то по спагети се ходи

The Bird of Hermes

Мега фен
    в някои барове стриптизьорките дори са смучели спагети на подиума облизвайки пръстите си от маслено-захарният сос, с който (са) били заляти спагетите, но там входа и консумацията били по-скъпи, защото и програмата била по-уникална - жалко обаче за момичетата, които секс професията ги е скапвала, защото не че нещо е нечисто от само себе си, но красотата и кондицията им са били попилявани от клеветите на човешката религия, наистина това тяхно религиозно съдене е много идиотско разсипничество.....

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    в някои барове стриптизьорките дори са смучели спагети на подиума облизвайки пръстите си от маслено-захарният сос.....
    Сексиии.....

Мега фен Аватара на koshtramba
    Брей, какви нечисти мисли циркулирали в съзнанието на иначе така порядъчния ни npp.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Брей, какви нечисти мисли циркулирали в съзнанието на иначе така порядъчния ни npp.
    и какво толкова е нечистото?!, вие никога ли не сте яли спагети?!.....

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    и какво толкова е нечистото?!, вие никога ли не сте яли спагети?!.....
    Да, да, спагети друг път... смучели, облизвали... То, вярно че аз имам малко мръсно подсъзнание, ама ти така си го описал. Нищо де, човешко е, все нанякъде трябва да избие и твоето... Само недей да се правиш на ударен.

Мега фен
    Да, да, спагети друг път... смучели, облизвали... То, вярно че аз имам малко мръсно подсъзнание, ама ти така си го описал. Нищо де, човешко е, все нанякъде трябва да избие и твоето... Само недей да се правиш на ударен.
    аз разбирам да бях казал "наденици", "кренвирши" или поне "макарони", ама след като казвам "спагети", какво тогава те притеснява?!.....

http://www.youtube.com/watch?v=yhts_...tailpage#t=98s
    Последно редактирано от npp : 12-28-2011 на 21:12

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Как е девойчета и девойчовци, скоро не съм писал, за това тозчас, аз ще ви наспамя, с простотия обилно
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Цитирай Първоначално написано от MakaronUduSHvaCH Виж мнението
    Как е девойчета и девойчовци, скоро не съм писал, за това тозчас, аз ще ви наспамя, с простотия обилно
    изчезни
    1010101001

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си