.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

фейл на огромна скАла

По някое време, 85% от европейските фирми са използвали метод, който не работи по-добре от налучкване, за избирането на работниците си. Надявам се да се замислите за това колко фейлвате самите вие като се доверявате на неща, само защото много хора (сред тях може би родителите ви) мислят, че са така.

Качеството е ужасно, но си струва да се гледа. <3 James Randi!

Много ме е яд, че това с астролога не го е направил както трябва! Трябваше да го помоли да направи характеристика на рандом зодия, без да казва коя е, след което от тълпа хора, всеки който мисли, че отговаря на характеристиката, да вдигне ръка и накрая да се провери колко от вдигналите ръка са въпросната зодия.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Супер фен Аватара на Ermic
    с кви простотии се занимаваш тцтцтц

или тролиш, или не схващаш за какво говоря

2рото

tl;dr

тцтц накъде отивате, скоро ще пишете "tl;dr" и "ОМГ ТОВА Е СУПЕР СЛОЖНО ВРЪЩАЙ СЕ В ЛАБОРАТОРИЯТА" на постове с две изречения

обясни ми кво представлява тая простотия в 2-3 изречения

Супер фен Аватара на RedArmy
    Доста трябва да си зле или просто промит мозък, за да смяташ, че в България, в български форум, всички трябва да знаят английски до такава степен, че да гледаш филми/клипове на английски без субтитри. Все пак тук официалният език е българският! Второ - още по-зле трябва да си, ако гледаш качеството на филмите, а не съдържанието им. Все пак има неми, черно-бели филми, при това снимани на лента, в които има повече смисъл, отколкото HD такива, снимани с най-професионалните камери на света.
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

^ то сега има реместрирани версии. Филма е от 60-те , пък е HD

Което е доста хубаво , аз лично съм огромен фен на HD-то , но все пак държа и много на съдържанието

Оф, заглавието изглежда кофти, иска ми се да можех да го едитна! Гаден нов форум.
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    още по-зле трябва да си, ако гледаш качеството на филмите, а не съдържанието им.
    Не знам кой се е опитвал да ти разликата между това някой да напада нещо и това някой да се извини за проблем в нещото, но явно не е бил много търпелив и не го виня за това.

Или пък може би си свикнал да виждаш лошите черти само в неща, които не харесваш и си решил, че всички са така?

Но не се притеснявай, можеше и да се справиш много по-зле, например можеше да критикуваш James Randi.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    фейл мейл тва е
    Creative Technologie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си