Цялото си свободно време прекарвам с нея(скайп,у нас,на училище) и няколко пъти ми се сърди и излиза извън линия.Скарахме се за тройката и ми каза,че ми го е казала,защото само съм и приказвал за други.Вечерният и час в 8 вечерта и като се карахме за тройката и времето мина и стана 19.55,а тя беше в нас.Тя видя и аз и казах "Така ти се пада шматко" извика си такси и за довиждане ми каза"Мразя те и ще си направя тройка ама без ти да участваш".Не влезе на линия и реших да и звънна,но телефонът и беше изключен,звънях и на сестра и,но тя не ми вдигаше.Бяхме I смяна и реших да я чакам пред тях.Отидох там в 7,10 и чакам и чакам,но я няма.Стана 7,20 и излезе малката и сестра и ми каза,че приятелката ми излязла по-рано.Отидох на училище и даже закъснях.И я виждам в междучасията,а тя се прави,че не ме познава.След училище и звънях беше си включила телефона,ама не вдигаше.Писах и смс-и да влезе на линия,обаче не влезе.И накрая писах и смс,че ще я чакам пред тях.Отивам и тя беше там...... и се сдобрихме.И ми каза,че сутринта е минала по друг път да не се срещнем.....
П.П Лятото сме се карали и 2 дена не съм я търсил и накрая я потърсих.Тя ми каза,че може много време без мен,ама аз не мога.Унижавам ли се?Какво да правя???