- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса за коса за мъжко :D
Значи както се споменава в заглавието аз съм мъжконезнаех къде да пусна темата и се извинявам предварително (: . По въпроса за пресата търся някаква мини насочил съм се към тази : http://www.bellissima.bg/?26,%D0%9F%...ma-mini-mc-200 някой има ли какво ще каже за нея или ми препоръчайте някоя друга мерси дами весели празници (:
ще видиш ти мъжко![]()
не се излагай
Последно редактирано от xxKiFlAxx : 01-03-2012 на 01:06
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
зависи колко ти е дълга косата.. ако ти е 3-4 пръста и примерно ще я вдигаш нагоре или нщ такова и искаш да я изправиш ще ти е супер с тая пресапресите на белисима с хубави
![]()
Можеш да си вземеш и преса за бритон - те са дребнички, по-евтини обикновено и мисля че ще ти свършат работа, ако косата ти е примерно 5 пръста.Преди гледах по Технотата и бяха едни с картинки целите(ако не ти пречи щото изглеждат доста женствено), но ги няма онлайн.Една приятелка си беше взела, но не сподели мнение, така че само предлагам.
щом си момче тази ще ти свърши работа предполагам
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
u gay?.....
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Даа тая ш взема на Bellisima и няма да се тревожа да не се счупи щотото брат ми има мини на Bellisima и съм доволен от неяно нещо почна да се инати да ми я дава и ш си взема моя по въпроса на тая дето пише над мене. Не wtf .. ;dd
За жалост малките момчета се изпед*р*стиха...
Познавах един, който гримираше и правеше прически на майка си...
по цял ден си изправяше косата... все още си няма гадже.. мислете си...
ужас! децааа!@!?!?
Смях...взими си я, взими си я тая...после като почнат да ти налитат мъжки ще ревеш...
wtf .. az wi pitam za presata dali stawa wie pocxwate da mi se ebawate tyka ebal s1m wi sladyri {{{}}} ne wi sxta mneniqta kato : onq se grimira m1je sx ti nalitat wtf .. wie cxuwate li se e .. momicxetata powecxe nalitat t1ii s dymite cxe powecxe mi otiwa,sladyr i tn.. tyk nqk1de da wijdate seki edin da si kaje mnenieto ot jiwota i kwo sx stane .. eii @Glam0rous bate naucxi se na b1lgarski togawa pisxi sx te eba w gowedoto Поздрави : Радослав <33
има си обща тема за пресите за коса, а КИРИЛИЦАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА .
Hostis Honori Invidia