.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Да не я търся добре, само че при всяко мое действие против нейната воля ставам виновен.Ако тя нещо е сгафила и аз й се разсърдя тя автоматично ми се сърди на мен, че аз й се сърдя и въпреки че тя е виновна то виновният и лошият пак съм аз.Ако спра да я търся/ да й вдигам то аз ставам причината да не сме заедно и тя пак излиза чиста от случката а аз виновен...

Град
    11111111111111
    Цитирай Първоначално написано от 300 Виж мнението
    Да не я търся добре, само че при всяко мое действие против нейната воля ставам виновен.Ако тя нещо е сгафила и аз й се разсърдя тя автоматично ми се сърди на мен, че аз й се сърдя и въпреки че тя е виновна то виновният и лошият пак съм аз.Ако спра да я търся/ да й вдигам то аз ставам причината да не сме заедно и тя пак излиза чиста от случката а аз виновен...
    Не, ти пак си й вдигай, но просто не я търси първи ти.Ако и тя те обича, хич няма да се сърди, а ще гледа да се оправят нещата.Пределно ясно ми е в каква ситуация си, но по-добре рискувай, отколкото да се мъчиш, а да няма никакъв ефект, защото е видно, че тя ще те мотае, докато не й омръзне/няма други варианти.

Повече от фен Аватара на antineutral
    Цитирай Първоначално написано от 300 Виж мнението
    А чувстваш ли се по-добре като й играеш по свирката и като не си човека, който си?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си