- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
приятно вали сняг навън, чака ме учене, но се преживява. остава само ден, само един ден ^^^.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Иска ми се да имах повече свободно време за нещата,които обичам да правя.....
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Усещам как тази година няма да видя сняг.![]()
Напрегнато ми е, чудя се какво ще стане днес...
Дай го насам, аз съм фен на соленото.
Не можах да се наспя като хората и ми леко изморено. Май ще трябва да заложа на Червения бик, че имам още важни задачки през деня.
Навън е 7 градуса, а снощи беше 10. "Зима" в огромни кавички. А като знам какъв кучешки студ ме чака в София...
Welcome to the Jungle...
Мързеливо ми е. Усещам как ще си пропилея деня и довечера ще ме е яд.
Какво да им взема на моите именници беееее...
Утре по това време ще е в ръцете ми.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Бясна съм! Бясна... Толкова ме дразнят хора без амбиции, неправещи нищо, а надяващи се на някакво чудо. Повече от всичко ненавиждам бездействието и глупостта. :X
Оффф, бащата, когото му беше майка, не ми се обади. А изрично обеща.... Нямаше да изляза, исках просто да се сети. ...
Отделно този днескашния чичА, с който пих кафе, май си мисли, че си падам по него, което няма как да му се случи. И... като цяло... много съм недоволна от развоя на събитията. Аааа, и приемам предложения какво да си сготвя, защото гадното пюре свърши.
доволнаaaaaaaaaaaa
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Запеканчица с картофи, броколи, гъбки, царевица, няк'ва мръвка и заквасена сметана.^^ Никой досега не се е оплакал, само примлясват доволно.
Иначе тоя път съм пас и няма да описвам как се чувствам, че е нецензурно.
Тъпо .
За днес стига толкова, не беше зле ама утре трябва повечетолкова малко време ми остава и така ми се ходи някъде на купон , а трябва да уча
И защо все трябва да се караме за глупости като толкова се обичаме?! Той си е моето щастие !
Тъжна .
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Защо, Сиси?
Щастлива. Толкова ме изненада вчера, направо... ще го хвана и целувам, докато не го задуша! А днес успя да направи най-гадния ден от месеца направо перфектен. Йес бе!
^Защото тарантулата и остана без кокос, докато не го фиксна
ПП. вече съм по -добре. Искам да си я видя утре, де да можеше още сега ...![]()
Не е смешно!! Милото животинче седи, лепнало крака за стената, на която беше кокоса и си го търси. Някакво страшно тъжно е отстрани.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Поизморено, но свърших окей работа днес.
Много депресарско време навън обаче...
Оф, имам да уча, пък така ме мързи... Не е истина просто. Вече от 4 часа се каня да седна да понауча малко, ама май ще си остана само с каненето.
Чудя се, някой хора дали наистина са супер прости или се правят на ударени, щото така по им отърва...
Странно.Се.Чувствам.
Уф... проклетите микроскопски препарати...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
^Ох сепур якото събуждане ... толкова мило ЛС :*
Няма да излезе счетоводител от мен, знам си аз. ПиснА ми да се тровя, ще си намеря някой да ми ги реши.
След мъничко, докато си пия какаото и си почивам, мисля да реша някоя друга задача по химия, че поне т'ва не ме твари. А после... после наистина трябва да се взема в ръце и да почна да ги чета ония анализи, 'щото време не остана. Никакво. Ама така ще е, като се правех на приятно разсеяна последните дни. Винаги трябва да върша всичко в последния момент и да вървя по ръба, иначе не е забавно. :д
Добре съм, даже много добре. Нищо, че сън не ме хвана- пак ми е яко ииии да))
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
остават ми някакви броени часове, най-накрая!!! чак не мога да повярвам, че тия две седмици свършиха, не съм го виждала от 23.12, направо нямам търпение ^^
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."