- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 21
Какво учиш ти, бе съншайни?
Ъъъм, манджите ви са сууупер калорични. Сметаната е за слаби хора, аз не мога да си позволя повече празнично дебелеене.
По темата. ТРЯБВА да изляза възможно най - скоро, иначе ще превъртя играта отвсякъде. Имам няколко идеи на кой да позвъня по случая. Дано да стане както го мисля...
А уж щях да отида за малко...
Още малко реанимация и се захващам с домашните задължения.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Доволно щастлива
Прекарах най-готиният Иванов ден в живота миБяхме си двамата с гаджето, по едно време отидохме за малко да видиме и тайфата кво прави, и за наздравицата
Само калпавите презервативи малко преебаха 2 часа от вечерта, ама нищо със следващите ядове нямахме
![]()
Обаче ся ме чака оправяне на стаята, махане на украсата и чистене ... А после учене по ОДП кофти тръпка ама нема как. Нем ... първо ще си поиграя малко на играта, после друготоДеня е пред мене, е добре де 1/2 от него
![]()
Мислите ми са парализирани. Нито мога да мисля, нито искам.
Мисли, чувства, усещания... всичко ми е избягало.
Така поне мозъка ми не е зает с глупости и има по-голяма възможност да си свърши работата.
Харесва ми това състояние, но не ми харесва причината, която го породи.
За това искам всичко да си се оправи, както беше, а аз после ще го 'мисля'.
И спря да се върти за миг земята..
Чудя се к'во иска от мен. Само ей така, като му е скучно ли решава, че съм наоколо, или има нещо друго. Не знам как да се държа около него, трудно ми е да преценям как ще реагира, а в същото време все повече и повече си мисля за него. Ужас. Може ли да ми влезе така под кожата, познаваме се от толкова скоро.... Определено ми се иска нещата между нас да се задълбочат, ама като го гледам как раздава флиртове наляво и надясно, почвам да се дразня. А като се знам каква съм, от много дразнене ще ми писне от него. Пък е адски готин. пф.Кво да правя, мам ка му.
Тъпо, не на място, виновна, а лошото е, че знам какво следва след всичко това, започва да ми писва да се опитвам да направя нещо, а никой да не го оценява..
Еми... не стана както го бях планирала, но донякъде така е по - добре. НазлОбих се, ще го науча аз пикльото..И между другото, много ми се...
Любопитно ми е как ше действа от тук нататък и въобще как ше се развият нещата.
Утре съм 2 смяна и летя в облаците от кеф, хаха. Отделно имам много неща за вършене, пък се чудя как да си попилея времето. Ама така е, ако не оставям всичко за последния момент и не съм постоянно на ръба не е интересно :ДД
Пф, като се сетя вчера по т'ва време къде бях и какво правих, както и как изобщо не си бях лягала, вместо тъкмо да ставам, ми се плаче.
Ама по-добре така. Да се разсейвам, занимавам с глупости, т.н.
'б'аси тъпнята.
Леко сърдита, че ме събудиха в 6 и нещо, а аз съм втора смяна... но си оправям настроението с вкусна закуска![]()
всеки ден ранното ми ставане е по ей т'ва време, направо не ми се мисли като ни обърнат първа смяна >.< . иначе уж всичко ми е добре, при това ще си го видя пак след малко ^^^^^^. добър старт на деня е.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
ПМС all day, all night. Чувствам се грозна и дебела, същевременно ме мъчи зверски глад и изяждам света. И за да ми е съвсем гадно - опитвам се да огранича сладкото до минимум, сиреч, хич даже и не припарвам до разни неща в шумолящи опаковки, 'щото не мога да се контролирам. По-отвратително не съм се чувствала, заклевам се, а поне 3 пъти досега съм спирала цигарите за сравнително дълъг период от време.
Та така. След малко трябва да изчезвам от нас, но преди това мисля да се направя ебати яката, че да ми прощават по-лесно за проклетията през целия ден(и няколкото след него).
Щастлива![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Пф... Именния ден беше много добре. Да - честит имен ден на всички (леко на патерици, но нищо). Януари е бахти пиянския месец ! И тия дни май пак ще има изпълнения, а трябва да се спра щото сесията почва, трябва да уча... а как ме мързи само, но няма как. Все пак има още няколко дни за разпускане, трябва да се възползвам от тях максимално. Колкото до днес, май ще си полежеря из вкъщи, щото принципно нек'ви разходки ми се въртят из главата, ама едно, че времето не бива, второ че като ги знам и мойте мързели ще кажат, че не им се занимава.
Днес ми е толкова весело, станах с големия кеф, ходеше ми се на лекции и на кафенце и просто на разходка, няма значение ..че навън е гадното време. Не знам иначе точно какво се случва, толкова много исках една от приятелките ми да дойде да учи тук, обаче Варна..грррррррр! Липсва ми, искам да е на 10 минутки от вкъщи да мога да тръгвам когато ми е скучно, или да има на кого да си разкажа. Не сме се виждали от края на август и сега тия сесии вероятно края на февруари поне ще се видим.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
за понеделник настроението ми е значително страхотно. Сънливото ми събуждане вече не го помня, чувствам се мега енергична и доволна и не ми спря устата цял денТолкова се радвах да я видя, да си поприказваме, липсваше ми много <3 И кафенцето мина много добре, само още едно нещо и денят ми ще е перфектен.
![]()
Яко съм запалила моторетката. Менструалните ми болки ме правят непоносимо нетърпима, освен това не понасям дори и себе си. Бясна съм, притеснявам се, чувствам се като диво животно, което е затворено в клетка. Не знам защо изпитвам такава безпомощност, но това определено ми пречи да мисля рационално и най - лошото - да уча пълноценно.
Фейспалм. Абсолютен, порядъчен, двоен, троен и четворен фейспалм.
Изморена. Искам да си лягам и да спя, а трябва да си довърша ученето. И много ядосана, супер криво ми е.
Everything changes, but beauty remains ...
Щастлива
Сдобих се с нови кожени ботуши и ръкавициМоя се съгласи като ходи до университета да ми купи учебника за изпита, че да не се разкарвам аз - какво ми е слънчице само. После беше в нас на гости, направих обяд, хапнахме, ударихме му един хубав секс
Какво повече може да иска човек.
Лошо само, че до 12ти имам бая да уча ама нищо, че я оправим сесията. По тежко ще ми е, че най-вероятно 2 дни няма да се видя с моя ;( А ние един ден като не се видим подивяваме, какво остава за 2 ... Кошмар пълен ...
Скучно ми е, ужасно скучно ми е при това. Нямам и цигари и направо умирам. Единственото за което мисля е, колко ми се пуши и колко ми е скучно... И отделно съм потресен от живота, ама то не е като да не съм свикнал, лол !
П.П. С риск да прозвуча като пълен малоумник, искам да попитам следното - искам да си сменя подписа, но когато кликна на "редактиране на подписа", никъде не ми излиза поле в което реално мога да го редактирам/изтрия. Та мисълта ми е, как става магията? Благодаря предварително![]()
![]()
@IseeDEADbodies: т'ва е строго секретна тайна и мистерия
По темата:
Напълно лишена от муза, нищо не се получава, много ми е гадно. Утре ще трябва да лъжа и мажа пак... Пффффф. Отделно съм мега гладна и ям само некви боклуци, които не ме засищат, не ми се спи, утре не ми се става рано, оф, гадории само няк'ви.
Няма такава мръсница... искам да я накажа заради нещата, които ми говори. Как може да ми говори така, бе...?! Ще види тя, само да си прибера... ще я чукам толкова грубо, че да и подновя таман заздравяващите синини.
Temet Nosce
벨야카
Слънчева и позитивна.^_^ Днес съм свежарка и имам енергия и желание да свърша супер много неща, то и без това ще ми е ангажирано, де, ама в сравнение с други дни ще е сравнително спокоен ден.
А каква беше изненадата ми пък, когато тая сутрин си погледнах телефона и видях, че муньо ми е звънял, че и проникновено съобщенийце в стегнат, телеграфен стил ми е написал! Тъкмо се израдвах, че съм се отървала и скоро не се е сещал за мен, а може би дори е забравил за съществуването ми, и той пак се пробва. Друг ден щях да му насипя стабилно, но днес нали съм бяла и добра, та ще му спестя унижението.