.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Question Проблем с момиче, странна работа...

Започвам направо. НЕ съм тийн(разбирай над 20). Преди време се запознах чрез някакви общи чатове и шитз(скиптичен съм принципно към познанствата от тоя тип)с едно момиче, което много ми допадна. След няколко разговора разбрах, че реално съм я срещал преди време на живо, но това не е от значение. Та госпожица "Х" ми се стори много приятна и реших, че е време да се срещнем на живо. Да обаче изведнъж от никъдето, без да сме си казали каквото и да е, просто заличи всякаква връзка с мен оО. Странното идва от там, че в последния ни разговор ми каза, че има хубаво мнение спрямо мен... Пиша в тийн форум, защото момичето е на 17 и се надявам да знаете как мисли едно 17 год. момиче...
    Та според вас има ли някакъв начин да се опитам да оправя нещата, без да изглеждам нагъл или маниак?
    Благодаря ви

anonymous708973
    Guest
    Не се занимавай. Нямам идея какво й е в главата, но е постъпила супер глупаво.

Aз пък ще кажа точно обратното - пробвай още веднъж да говориш с нея Извънредни ситуации колкото си искаш и може да не го е направила умишлено. А може и да е. Но това тя сама трябва да ти го каже

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Щом ти е привлякла интереса, пробвай да разбереш какво става с нея и защо така се е дръпнала рязко. Може да се е уплашила от самата идея "среща с човек от чата", знам ли.. хора всякакви. Но нищо не ти пречи да пробваш още веднъж да разбереш какво се случва и ако пак стане някаква греда да не се занимаваш вече

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Може да те е харесала като събеседник, но да не си й допаднал на външен вид => няма желание да се среща с теб.

То аз не съм точно "човека от чата", защото все пак имаме общи познати и знае, че не съм сериен убиец и тем подобни прототии. Просто ми беше интересно каква може да е причината, ей така изведнъж да изчезне. Има ли някаква вероятност някаква приятелка да й е намилала и затова да се е отказала?

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Може да те е харесала като събеседник, но да не си й допаднал на външен вид => няма желание да се среща с теб.
    подкрепям. друго не ми звучи логично.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от swing_cat Виж мнението
    Aз пък ще кажа точно обратното - пробвай още веднъж да говориш с нея Извънредни ситуации колкото си искаш и може да не го е направила умишлено. А може и да е. Но това тя сама трябва да ти го каже

Я ми кажи как точно неумишлено прекъсваш всякакви отношения с някого ? Аз не се сещам дори за хипотетичен вариант, камоли реален такъв.

Иначе да - пробвай още един път, нищо не губиш. Въобще, не съм на мнение, че това би те поставило като маниак или нагло същество. Колкото до това, че е на 17 едва ли играе нек'ва роля, и на 25 да е пак може да има 456735896397348057345340985 причини да прекъсне отношенията, но в крайна сметка тя и никой друг не знае ясната причина. Опитай, нищо не губиш. Поне едно обяснение да получиш, ако не друго.

Абе това с външния вид мисля, че не е фактор, защото не съм някъв прошляк... аве прилично добре си изгелждам.
    А мен реално най-много ме дразни факта, че всичко става без обяснения. Ако беше казала "неме кефиш" изобщо нямаше и да се занимавам. Ама "кефиш ме и затова не смятам да се срещам с теб" ми е мега нелогично. Пък и не страдам от липса на женско внимание, ама тоя случай направо ме втрещи....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си