- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята история....
Вредиш си като се наливаш с алкохол (черен дроб), кофеин (сърце, мозък) и цигари (бял дроб) с идеята, че така ще се почувстваш по-добре. Още повече си вредиш като си съсипваш нервите на млади години за момиче, което не иска да е с теб и не те обича щом толкова лесно се отказва от теб.
Животът продължава и това, че виждаш само нея е не, защото е единствената, която някога ще обичаш, а защото си се обсебил от тази идея и това искаш. Всеки е имал поне една тежка раздяла. Малко са хората, които са щастливо женени за първата си любов. И аз бях лигла преди и плачех, самосъжалявах се и си мислех, че светът е свършил. Само, че в един момент се усетих, че някой си прави кефа и си е съвсем спокоен, докато аз се съсипвам. И после осъзнах, че няма смисъл. С рев и глупости не се оправят нещата. Оправят се като си наложиш да си спокоен, да намериш нещо, на което да се смееш и да започнеш да мислиш за други неща, за хобита, за приятели, за спорт.
Иначе какви са ти опциите? Да я чакаш пак да реши, че и е скучно и иска да походи с тебе няколко месеца, докато пак и омръзнеш? И после пак същото?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ето тук е тънкият момент.
не можеш веднага, на мига, на секундата да я забравиш, но определено след време ще успееш. след време ще разбереш колко безсмислено е положението ти сега, колко тъпо се държи тя(поне по това, което си описал) и как с нищо не си помагаш като се самосъжаляваш.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."