- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дълга или къса коса за момче
Mного хора чувам че се чудят каква коса да имат та искам да питам кое е по добре за момче:дълга(под дълга нямам предвид 1м коса, а просто да ти покрива ушите и челото) или къса коса.
Последно редактирано от toninatora : 01-15-2012 на 15:30
Не обичам нула, 1, 2, 3 номер и не обичам коси, с които собственикът им подозрително мяза на Чубака.
Обичам да има достатъчно коса, за да мога да я роша, предпочитам да е вдигната нагоре. Нещо от сорта на 5-6-7 см.
Не ме кефи да покрива челото.
Това е яко и не, не съм фенка на Патинсън, просто ме кефи косата.
Това не е яко, прилича на мокро куче.
И аз като Пантерата предпочитам да е по-дълга, че да има материал за рошене :Д
Ама не на всички им стои добре, тъй че зависи от момчето.
харесвам всекви прически но стига да стоят добре на момчето![]()
Как така кое е по-добре за момче? Всеки сам си решава кое е добре за него.
Аз винаги съм харесвала дългата коса. Колкото по-дълга, толкова по-добре.
Обаче има момчета, които не само не знаят как да се грижат за такава коса, но и тя въобще не им отива. А пък комбинацията от тези двете е меко казано отблъскваща.
За това е най-добре момчетата да гледат с реален поглед върху себе си и да преценят дали ще им отива и дали ще полагат съответните грижи за косата си. Глупаво е да се водят от предпочитанията на някое момиче, приятел, родител и т.н.
В крайна сметка всички имаме огледала в домовете си.
И спря да се върти за миг земята..
Мразя дълга коса на главата на момче, както и такива с причесчици. Късичка е най-добре 1,2 номер - много по-тарикатско изглежда. А и все пак сте мъже.
На всеки му отива различно. Не мога да кажа, че харесвам повече дългата или късата. Има момчета, на които дългата коса им седи добре и имат много симпатично излъчване. Има и такива, които с дълга коса са като метли. Както казах за всяко едно момче е различно.
малко мяза на гей, ама косата е хубава
дълги коси, като моята примерно, НЕ ми харесват..
различните дължини и прически отиват на различни хора, но най-много ми харесват тия трите като модел..
Яките мацки харесват момчета с дълги коси![]()
![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
На мен повече ми харесват с къса коса.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Аз харесвам рошави коси, пъкТакъв тип като първата прическа на PinkPan7her. Изобщо не ме кефят супер късите прически, за мен е важно да има коса, много обичам да пипам и да си прокарвам пръстите.
На един приятел естествената му коса стои точно по този начин и е супер яко, много е яка на пипане и на вид, харесвам когато са нагоре косите. Ох,даже ми изникват разни мисли, много ми е секси.
Everything changes, but beauty remains ...
Както казахте вече - на някои им отива с къси , на други с дълга . За жалост ние българите ходим предимно с къси коси , все едно сме в армията .
Ето няколко примера за най-готини мъжки прически според мен :
http://fotos.imagensporfavor.com/img...bale_-1419.jpg
http://bestof.provocateuse.com/image...jackman_91.jpg
http://revoseek.com/wp-content/uploa...-Of-Youth1.jpg
На мен последната на Брад Пит изобщо,ама изобшо не ми харесва...
Everything changes, but beauty remains ...
Строго относително е. Зависи както от визията на момчето, кое и как му стои по-добре, така и от средата.
Аз харесвам да има повечко коса, но не прекалено. Не харесвам войнишките подстрижки, нито конските опашките.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Е моята коса е 2-3 см и гледам да ми е на горе (иначе ме дразни) , пък дали ме харесва изобщо някоя това е друг въпрос
![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
относителное, на някои им отива повече дълга, но аз лично предпочитам късата
Винаги съм предпочитала момчета с дълги коси. Най-много ми харесват такива с прически до раменете.
дълга, желателно черна или тъмнокестенява, но може и руса
Awwww...аз определено съм ЗА дългите коси,момчетата изглеждат много по-привлекателни (поне според мен)![]()