- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя иска анален (puke) гадост
Ще се прежаля за каузата ти, авторе...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ти си един от малкото хора от мъжки пол, които са реагирали с "иууу" при споменаването на анален.
Ако тя се погрижи за хигиената си, което си е завързана процедура в случая, не мисля, че ще останеш разочарован. А ако толкова не ти харесва, просто й го кажи. Обсъдете го, за какво ги имате тия усти.
Мда,гнусно си е.
Като не искаш, тя не може да те кара насила.Не си заслужава да правиш компромиси за това.
btw хубаво е,че все още има момчета като теб,които осъзнават колко гадно и нехигиенично е това всъщност.
Eто такъв е живота,несправeдлив...
Аз ви обещавам-ще го изживея красиво.
Ето такъв е живота,като гърмяща змия.
АЗ ВИ ОБЕЩАВАМ,ЧЕ ЩЕ БЪДА НАЙ-ДОБРАТА!
Ти трябва да си поредния съдист с антианални предубеждения на великата възраст между 13-15 години![]()
+1
Момче, ти нали знаеш ,че гнусното ти идва от идеята за това ,което се намира там. Ако мацката има добра хигиена може би и си направи промивка не мисля, че е проблем. Ако толкова не искаш и обясни с правилните доводи и да се надяваме, че тя не е на твоя акъл и ще разбере.
Ще откриете топлата вода...може би.
Respect my authoritah
Първо не знам как може да те е гнус от приятелката ти ?! Второ, че много момчета ги привлича това, включително и мен, без да са обратни ?! Трето, просто говори с нея за това като ти е толкова гнусно, олигофрен ли си, хахаха, много трудно...
Удари е през кръста когато си и го вкарал да се просере да видиш дали ще иска повече
На мен ако ми се отвори такава възможност едва ли бих се колебал или пък оплаквал![]()
то по принцип в ануса няма полова нервна система, така че, не бързайте толкова, плюс това може да се окаже болезнено и дори травматологично
еми говори си с нея бе ... макар че преди да си пробвал не можеш да кажеш, че не те кефи
Много си прост! Говори бе изрод смотан! Бахти пиклата, не може да си каже - мръсотии иска да прави. Негодник!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Да ти имам проблема..
Радвай се, че момичето ти е дашно, даже прави и компромис за оралната любов. След време ще търсиш такава в сексуално отношение, ама ти ще имаш нещо в задния двор тогава.
Не се чуди, ако ти изневери, е заради такива простотии стават изневерите - когато нещо липсва в една връзка, започва да се търси при други партньори. Не виждам кво ти пречи да сложиш презерватива и да изпълниш желанието на девойката, гнусно било.. тя да е с добра лична хигиена, пък да видим дали така ще викаш. Аман от такива, които не са опитали, ама вече с резервите и прочие. Стегни се!
И аз се гнусях от идеята да чукам някоя мацка в газъ............когато бях седми - осми клас
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
винаги знаеш какво да кажеш ... браво ... Относно това за дупето... Хубаво на 17 г си,но защо си мислиш,че е противно... и че е педалско... 100-тици мъже биха дали всичко приятелките им да им позволят,а ти не искаш...Дори не си говорил с нея,а вече твърдиш,че ще ти изневери.Тя ако те обича няма да отиде при друг,че да изпита удоволствието.... Смири се с този факт и седни и поговори с нея...
Това може би е една от малкото теми в който изчетох всичко... ииии няма да коментирам коментарите като на Baby98 дето е едва на 14 а е толкова " на вътре" с нещатата... и така де по темата...
Братле... ние толкова много да се надяваме тайничко че ще ни пуснат и от отзад... а на теб готово ти го дават а ти бягаш... я се стегни малко... а и се жертваи и ти веднъж а не само мацката ти да се жертва заради тебе ...![]()
....не знам какво да кажа...Аз доколкото съм запозната повечето момчета си умират за анален секс,така че пробвай,едва ли ще съжаляваш
Мисля, че всички искаха ди та кажат, че ти си "дефектния", момичето просто иска плюсове към забавлениетона теб ти се отваря парашута-ти падаш на земята..
![]()
Когато нещо ти изглежда противно, то е противно и точка, въпрос на инстинкти. Когато ти се повръща от вида или миризмата на нещо, то е не е защото си взел съзнателното решение да е така или защото не обичаш момичето до себе си, а защото на ниво инстинкт ти се повръща. Даже обикновенно се случва точно обратното, правиш умишлено усилие да подтиснеш отвращението доколкото е възможно.
Интересно ми е защо когато някой привърженик на нестандартните неща ("СКАТ" и т.н.), пише във форума, всички го нападат.
Ами ако мацката беше поискала да се изсере върху корема му? Пак ли щеше да е нормално?
Представете си че за вашите деца СКАТ-а е същото което за вас е аналния секс. Ще ги разберете ли? Силно се съмнявам в това.
Защото ни е противно да си представят как разни хора си пикаят и серат взаимно в устите. В същото време обаче е напълно нормално да извадиш онзи си работа от задника, и от него да се носи приятна миризма на кисело зеле, или недай си боже дълбокия сондаж да е дал резултат и да има и находка.
Лично на мен, щом ми е противно да си представя че някои ми сере в устата, също толкова неприятно ще ми е да си представя че се изсира върху корема ми или че аз доброволно пъхам член в задника и, и стискам палци наум, да не го извадя кафяв отвътре. Най вероятно дори само от гледката и миризмата ще повърна, за това не го и правя и не мисля че някой има право да го иска от мен, дори и само за проба.
По тази логика преди да кажете твърдо не на "СКАТ"-а и "ПИСИНГ"-а, защо първо не пробвате? Може да ви хареса? Или ако не от първия път то от 10-тия няма как да не ви хареса?
Съжалявам за грубия език, ама когато става дума за ануси и лайна, няма как по културно да се изразя.
Последно редактирано от Ronnan : 01-16-2012 на 14:46
Ех ама че прости хора добре постави се на неино място ами тя като ти лиже кура и ти гълта спермата а на теб ти става хубаво да и свършиш в устата а на нея питаш ли я няма щом тя може да прави вс за теб така и ти ще се помъчиш да правиш нещо за нея.Макар че съм девствен и нямам приятелка ама че тъпи въпроси.... гнус те е било отиваи еби момчета и недеи гледа момичета