.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от Cyandreamer Виж мнението
    Хубаво беше да чуем отговор и от едно момиче с наднормено тегло.
    уби ме бате
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Ще се прежаля за каузата ти, авторе...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Ти си един от малкото хора от мъжки пол, които са реагирали с "иууу" при споменаването на анален.
    Ако тя се погрижи за хигиената си, което си е завързана процедура в случая, не мисля, че ще останеш разочарован. А ако толкова не ти харесва, просто й го кажи. Обсъдете го, за какво ги имате тия усти.

Мда,гнусно си е.
    Като не искаш, тя не може да те кара насила.Не си заслужава да правиш компромиси за това.
    btw хубаво е,че все още има момчета като теб,които осъзнават колко гадно и нехигиенично е това всъщност.
    Eто такъв е живота,несправeдлив...
    Аз ви обещавам-ще го изживея красиво.
    Ето такъв е живота,като гърмяща змия.
    АЗ ВИ ОБЕЩАВАМ,ЧЕ ЩЕ БЪДА НАЙ-ДОБРАТА!

Повече от фен Аватара на c0ci
    Ти трябва да си поредния съдист с антианални предубеждения на великата възраст между 13-15 години

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    тези велики заключения за изневярата ме навеждат на мисълта, че си на мъдрата 15 годишна възраст,а?
    +1
    Момче, ти нали знаеш ,че гнусното ти идва от идеята за това ,което се намира там. Ако мацката има добра хигиена може би и си направи промивка не мисля, че е проблем. Ако толкова не искаш и обясни с правилните доводи и да се надяваме, че тя не е на твоя акъл и ще разбере.

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Ще откриете топлата вода...може би.
    Respect my authoritah

Първо не знам как може да те е гнус от приятелката ти ?! Второ, че много момчета ги привлича това, включително и мен, без да са обратни ?! Трето, просто говори с нея за това като ти е толкова гнусно, олигофрен ли си, хахаха, много трудно...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    мъжете пари дават за това, ти не искаш..
    вече не мога да ви разбера мъжките, определено ...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    мъжете пари дават за това, ти не искаш..
    вече не мога да ви разбера мъжките, определено ...
    Сякаш жените знаят какво искат... това, че сигурно 10 на 100 биха мислили като него не значи, че може да слагаш останалите под същия знаменател.

Удари е през кръста когато си и го вкарал да се просере да видиш дали ще иска повече

Голям фен Аватара на supersonic0
    На мен ако ми се отвори такава възможност едва ли бих се колебал или пък оплаквал

Мега фен
    то по принцип в ануса няма полова нервна система, така че, не бързайте толкова, плюс това може да се окаже болезнено и дори травматологично

еми говори си с нея бе ... макар че преди да си пробвал не можеш да кажеш, че не те кефи

Твоята приятелка е ЗЛАТО!!!

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Много си прост! Говори бе изрод смотан! Бахти пиклата, не може да си каже - мръсотии иска да прави. Негодник!
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Да ти имам проблема..

Радвай се, че момичето ти е дашно, даже прави и компромис за оралната любов. След време ще търсиш такава в сексуално отношение, ама ти ще имаш нещо в задния двор тогава.
    Не се чуди, ако ти изневери, е заради такива простотии стават изневерите - когато нещо липсва в една връзка, започва да се търси при други партньори. Не виждам кво ти пречи да сложиш презерватива и да изпълниш желанието на девойката, гнусно било.. тя да е с добра лична хигиена, пък да видим дали така ще викаш. Аман от такива, които не са опитали, ама вече с резервите и прочие. Стегни се!
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Мега фен
    И аз се гнусях от идеята да чукам някоя мацка в газъ............когато бях седми - осми клас
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Само да те светна че мене няма кой да ме ... отзад

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93 Виж мнението
    А ти от къде си сигурен,че няма да ти хареса да я оправяш в задника?Ти си като онези "морални" форумни дами дето все се правят на ощипани госпожички и мненията им се основават на това и онова,което уж били чули от приятелка на нейна съученичка,която казала еди кво си за аналния секс!Вие мъжете сте по-страшни от нас - като ви дават отзад не искате ,а като не ви дават се цупите!После ние не сме знаели какво искаме!
    А иначе ще е най-тъпото ако направиш така,че за да я заболи и да си създаде грешна представа за аналния!Аз ако съм на нея и разбера какво мислиш да правиш съм ти била шута на момента!
    Въпреки,че малко се ядосах като прочетох,не съм убедена,че темата е реална!

винаги знаеш какво да кажеш ... браво ... Относно това за дупето... Хубаво на 17 г си,но защо си мислиш,че е противно... и че е педалско... 100-тици мъже биха дали всичко приятелките им да им позволят,а ти не искаш...Дори не си говорил с нея,а вече твърдиш,че ще ти изневери.Тя ако те обича няма да отиде при друг,че да изпита удоволствието.... Смири се с този факт и седни и поговори с нея...

Това може би е една от малкото теми в който изчетох всичко... ииии няма да коментирам коментарите като на Baby98 дето е едва на 14 а е толкова " на вътре" с нещатата... и така де по темата...
    Братле... ние толкова много да се надяваме тайничко че ще ни пуснат и от отзад... а на теб готово ти го дават а ти бягаш... я се стегни малко... а и се жертваи и ти веднъж а не само мацката ти да се жертва заради тебе ...

....не знам какво да кажа...Аз доколкото съм запозната повечето момчета си умират за анален секс,така че пробвай,едва ли ще съжаляваш

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Мисля, че всички искаха ди та кажат, че ти си "дефектния", момичето просто иска плюсове към забавлението на теб ти се отваря парашута-ти падаш на земята..

Цитирай Първоначално написано от LDto Виж мнението
    Хубаво на 17 г си,но защо си мислиш,че е противно... и че е педалско...
    Когато нещо ти изглежда противно, то е противно и точка, въпрос на инстинкти. Когато ти се повръща от вида или миризмата на нещо, то е не е защото си взел съзнателното решение да е така или защото не обичаш момичето до себе си, а защото на ниво инстинкт ти се повръща. Даже обикновенно се случва точно обратното, правиш умишлено усилие да подтиснеш отвращението доколкото е възможно.

Интересно ми е защо когато някой привърженик на нестандартните неща ("СКАТ" и т.н.), пише във форума, всички го нападат.

Ами ако мацката беше поискала да се изсере върху корема му? Пак ли щеше да е нормално?
    Представете си че за вашите деца СКАТ-а е същото което за вас е аналния секс. Ще ги разберете ли? Силно се съмнявам в това.

Защото ни е противно да си представят как разни хора си пикаят и серат взаимно в устите. В същото време обаче е напълно нормално да извадиш онзи си работа от задника, и от него да се носи приятна миризма на кисело зеле, или недай си боже дълбокия сондаж да е дал резултат и да има и находка.

Лично на мен, щом ми е противно да си представя че някои ми сере в устата, също толкова неприятно ще ми е да си представя че се изсира върху корема ми или че аз доброволно пъхам член в задника и, и стискам палци наум, да не го извадя кафяв отвътре. Най вероятно дори само от гледката и миризмата ще повърна, за това не го и правя и не мисля че някой има право да го иска от мен, дори и само за проба.

По тази логика преди да кажете твърдо не на "СКАТ"-а и "ПИСИНГ"-а, защо първо не пробвате? Може да ви хареса? Или ако не от първия път то от 10-тия няма как да не ви хареса?

Съжалявам за грубия език, ама когато става дума за ануси и лайна, няма как по културно да се изразя.
    Последно редактирано от Ronnan : 01-16-2012 на 14:46

Ех ама че прости хора добре постави се на неино място ами тя като ти лиже кура и ти гълта спермата а на теб ти става хубаво да и свършиш в устата а на нея питаш ли я няма щом тя може да прави вс за теб така и ти ще се помъчиш да правиш нещо за нея.Макар че съм девствен и нямам приятелка ама че тъпи въпроси.... гнус те е било отиваи еби момчета и недеи гледа момичета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си