.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Съвет за спрей за задържане?

Има ли някой които е ползвал точно конкретен от който да е доволен? Наскоро позлвах един който ми го донесоха от Щатите. Продукта беше невероятен и имаше точно желания ефект. Но в България не го намирам. Както и да е..въпроса ми е дали някой е полззвал от тукашните дето ги продават по магазините и кой по точно, и дали е бил доволен.

Благодаря

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Имам приятел, който е продавач в секс магазин и веднъж го питах за тези спрейове и гелове за задържане и той ми каза, че всичките са ужасни, защото ти изтръпва мястото и не усещаш нищо...
    Аз пробвах на езика си, няма вкус, но чувството което създава е ужасно, не знам как го търпиш :d

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Имам приятел, който е продавач в секс магазин и веднъж го питах за тези спрейове и гелове за задържане и той ми каза, че всичките са ужасни, защото ти изтръпва мястото и не усещаш нищо...
    Аз пробвах на езика си, няма вкус, но чувството което създава е ужасно, не знам как го търпиш :d
    Това ми напомня са един сериал, мисля че беше "Сибил" когато жената си помисли, че това е ментов спрей за уста и си пръсна, след което не можеше да говори . .Не знам може на оная работа да е по различно, не съм пробвала а и няма как .

ами, нямам преждевременна еякулация, мога да в докарам до един, два максимум 3 оргазма в рамките на 15 минути. Тъй като имам тоя проблем че не издъжам повече от това, без значение че си върша добре работата, спрея помага и то доста, и принципно целта ми е за продължителен полов акт тип не да е съсипя от оргазми а любов, ласки, а това е момент който се запомня и не искам да свършва. Принципно без тоя спрей след това мога да повторя два три пъти и то сравнително скоро, проблема с него е че 2рия път за да стане всичко като хората изисква малко повече време. Прицнипно съм решил да експериментирам, макар че си говоря с пряителката и някак си уж няма нужда, но все пак секса е взаймно удоволствие искам както и на мен така и на нея да и е хубаво. Може би с тоя спрей изпитвам лично удовлетворение. Тоя американския беше чудесен, няма странични ефекти както за мен така и за нея, действаше всеки път и траеше почти цяла нощ. Верно че усещането е малко странно особенно след като пикаеш след това ... но е в рамките на нормалното

Тези са произведени предимно в Германия.
    Може да пробваш някой от тях:
    спрей за издражливост

гел за задържане

задържащ спрей

задържащ спрей - доста добър

Ще видиш, че всичките са добри и наистина има ефект.
    По принцип има малко по-особенно чувство, когато се използват спрейове и гелове за задържане, но то в никакъв случай не е гадно.
    Ното те прави да не можеш да почувстваш партньорката си, както е написано по-горе.

Препоръчително е в тинейджърска възраст или когато мъжа е с нова жена и свършва много бързо да се използват такива спрейове.

Аз лично ползвам последния задържащ спрей и съм много доволен.

Град
    Враца

Re: Съвет за спрей за задържане?

Цитирай Първоначално написано от t3n.pr3n
    Има ли някой които е ползвал точно конкретен от който да е доволен? Наскоро позлвах един който ми го донесоха от Щатите. Продукта беше невероятен и имаше точно желания ефект. Но в България не го намирам. Както и да е..въпроса ми е дали някой е полззвал от тукашните дето ги продават по магазините и кой по точно, и дали е бил доволен.

Благодаря
    аз открих свой си начин .. просто в началото и аз свършвах бързо , но си след кто започне акта си казвах какво толкова се вживявам и някак си успявам да задържа... или когато си готов да свършиш просто сменете позата
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Хапчета против преждевременна еякулация - https://euhealth247.com/bg/drug/gene...ligy-dapoxetin Лично съм го ползвал и много ми помогна.

In today’s fast-paced digital world, many professionals and students rely on high-performance laptops and tablets for work, study, and creativity. Microsoft Surface devices have become a popular choice thanks to their sleek design, powerful performance, and versatility. However, buying a brand-new Surface can be expensive, and not everyone has the budget to invest in the latest model.

That’s where Surface stock, often referred to as refurbished Surface or used Microsoft Surface, comes in. These devices are pre-owned, tested, repaired (if needed), and resold at a much lower price than new models. Choosing a Surface stock device can help you enjoy premium technology without overspending.

In this comprehensive guide, we will explore everything you need to know about Surface stock: what it means, how it works, its pros and cons, buying tips, and the best places to purchase. Whether you’re considering a Surface Pro, Surface Laptop, or Surface Book, this article will help you make an informed decision.
    https://winstock.ir/product-category...A%D9%88%DA%A9/
    تجهیزات ارتودنسی

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си