.

Романтичен жест според зодията

Ето какво обичат зодиакалните знаци

Ивета Иванова
Романтичен жест според зодията
Снимка: Pexels

Всеки обича да бъде глезен, обсипван с внимание и комплименти от половинката и да бъде изненадван с романтични жестове и подаръци. Ето какво най-много трогва всеки зодиакален знак.

 


Овен

 

Ако искате да впечатлите Овните, заведете ги на поход. Обичат срещите сред природата, изкачването на стръмни терени, планинските гледки. Харесва им да са физически активни, за тях идеалната среща е обяд на поляната в планината, където е тихо и красиво.

 


Телец

 

Телците харесват лукса, комофорта, естетиката. Те обичат домашния уют, не е нужно да замисляте нещо скъпо. За тях интериорът има значение - вземете меки, копринени чаршафи, големи възглавници, топли завивки и гледайте филми в леглото.

 


Близнаци

 

Тези зодии мразят да взимат решения, много са колебливи. Не ги питайте какво искат, а директно ги изненадайте с нещо. Появете се неочаквано, хванете ги за ръка и ги заведете в екзотичен ресторант, на кино, на билярд и джаги, на разходка извън града и т.н.

 


Рак

 

Те са консервативни, емоционални, пазят своето и не понасят несериозните партньори. Мислители са и анализират връзката. Ще им хареса, ако сте си вкъщи и си правите заедно любовни тестове, както и такива, които показват дали сте еднакви като личности. Ще ги зарадвате и с традиционните неща - цветя, бонбони.

 


Лъв

 

Най-важно е да им обръщате много внимание. Да се чувстват като знаменитости, като най-ценното нещо във вашия свят. Търсете ги постоянно, звънете им, пишете им, хвалете ги, виждайте се всеки ден. Направете си обща снимка и я закачете на видно място - това ще поласкае Лъва.

 


Дева

 

Девите са доста организирани и работливи, дори когато са в почивка. Не им се подигравайте за това, а напротив - подкрепете ги. Подреждайте с тях, чистете заедно жилището, помогнете им с работните задължения. 

 


Везни

 

Тези зодиакални знаци обожават романтиката и милите жестове, това е в природата им. Просто бъдете до тях! Показвайте им колко ги цените, обсипвайте ги с мили думи и обяснения в любов, прегръщайте ги и ги целувайте на публични места. Планирайте заедно.

 


Скорпион

 

Изключително потайни и мистериозни зодии! Ако се открият пред вас и започнат да ви споделят - значи сте ги спечелили. Как да стане това? Покажете им, че могат да разчитат на вас, да ви имат доверие, пазете за себе си техните страхове и мечти, подкрепяйте ги. Заведете ги на романтично място и говорете искрено с тях.

 


Стрелец

 

Много е лесно - просто ги заведете на пътешествие. Едва ли има друга зодия, която толкова много да обича пътуванията, екскурзиите, приключенията. Посетете всички атракции на новото място, опитайте местни специалитети, купувайте сувенири, правете си много сладки снимки. Това истински ще ги зарадва.

 


Козирог

 

Те са традиционалисти и харесват романтиката в старите филми. Заложете на класиката - заведете ги на вечеря за двама, пийте вино на лунна светлина, носете им цветя, сладко и други подаръци, поканете ги на танц.

 


Водолей

 

Водолеите обожават изненадите, така че не им подсказвайте какво сте планирали за срещата. Те много държат на приятелите си - ще се радват, ако понякога включвате и тях в плановете. Организирайте парти с тях, заминете заедно на екскурзия, посетете стая за игра, запишете се за някакво състезание, спортувайте.

 


Риби

 

Много романтични са. Самите те биха ви засипвали с подаръци и биха ви правили много жестове. Отвърнете им със същото, пускайте им любимите си песни, пишете им любовни писма, водете ги сред природата - най-добре около някое езеро. Ще им хареса и да плувате заедно, да сте заедно във ваната, сред сапунените мехурчета.

 

3 зодиакални двойки, между които има невероятна химия

 

3 зодии, които дават добри любовни съвети

 

4 зодии, които нямат късмет в любовта


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...