Влез

View Full Version : Харесвате ли метали и пънкари ?

Страници : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9

Mo6no
09-03-2006, 06:03
Аз не съм мъжествена. Не говори глупости.
Права си. Ти си женствен мъж. :lol:

`Death`Whore`
09-03-2006, 07:45
Абеееееее, днес има Фрактура! Дали ще дават клипа на Шимейл Зиро и интервюто?

Mo6no
09-03-2006, 07:47
Абеееееее, днес има Фрактура! Дали ще дават клипа на Шимейл Зиро и интервюто?
Н го знам този, но май няма да го дават. Ето повече информация.

http://pro-rock.net/news/shNews.php?id=2073&

`Death`Whore`
09-03-2006, 07:49
Значи има време...да знам кога да налазя телевизора на съседката. :):):)

Boot*
09-03-2006, 08:03
Даааа, а от 20:30 има концерт на Металикаааа :'( Дет'курво, я се опитай да намериш ММ на нашия тв.. плиийз.

`Death`Whore`
09-03-2006, 08:04
Как? Няма го в 100-те програми, другото не знам как се прави.

Mo6no
09-03-2006, 08:05
Незнаеш ли как се правят настройките на дистанционното.

`Death`Whore`
09-03-2006, 08:08
Не искам да го пипам, че ще вземе да се преебе и да останем без...

Mo6no
09-03-2006, 08:09
Не искам да го пипам, че ще вземе да се преебе и да останем без...
Помоли някой да ти го оправи.

Иначе те толкоз много са концертите на Металика по ММ, че все някога ще гледате някой.

Boot*
09-03-2006, 08:09
Шит... аз знам. Ама ще си дойда чак към 8:30 - 9:00...

`Death`Whore`
09-03-2006, 08:11
Важна е Фрактурата. Не трябва да пропускаме идиотския разговор на Вики и Стефичо. Дано не са изрязали малоумните моменти.

Mo6no
09-03-2006, 08:13
Важна е Фрактурата. Не трябва да пропускаме идиотския разговор на Вики и Стефичо. Дано не са изрязали малоумните моменти.
И какмо му е идиетското? ТИ откъде знаеш, че е идиоски? Имаш ли интервюто в текстове вариант?

`Death`Whore`
09-03-2006, 08:14
Разказаха ми някои части от него. :)

Буут*
09-03-2006, 08:14
Мне, ама си има Вики да й разказва :)

impress
09-03-2006, 12:13
Всеки телевизор си има инструкции на английски. Или ти не разбираш английски, Смъртоносна блуднице. Успях ли поне аз да го преведа правилно :) Понякога съществителните могат да станат на определителни и в езика се разрешават да се измислят нови думи, но важното е всеки да може да разбере какво се има в предвид :mrgreen:

`Death`Whore`
09-03-2006, 14:12
Моят ник никой не го е разгадавал какво означава...по-добре ми казвай Дет хор. Да...знам, че има инструкции..бла, бла. Обаче ако карам мама да търси книжката...ще стане сложно.

Mo6no
09-03-2006, 14:21
И какво означава никът, ако не дет курва? Ще ми кажеш ли?

Mimka_sweet
09-03-2006, 15:00
sladuri sa punkarite i metalite samo 4e ne moga da gi razbera 6to kritikuvat si4ki koito ne sa kato tqh ?!?!? :-k

freaky_FK
09-03-2006, 15:50
ami poznavam mn svestni metali i punkari,ama znam che ne poznavam i mn deto sa kofti hora. za tezi koito poznavam nishto losho ne bih mogla akaja.a inache mislq che tova kakuv si metal futbolist ili kakuvto i da e etiket oshte tova ne te pravi razlichen ot vsichki kato cqlo,nito puk te zakleimqva naravno s grupata hora oklo teb

Mo6no
09-03-2006, 21:28
Даааа, а от 20:30 има концерт на Металикаааа :'( Дет'курво, я се опитай да намериш ММ на нашия тв.. плиийз.
Объркала си се. Нямаше концерт на Металиса, а на The Who.

Boot
09-03-2006, 21:41
Объркала си се. Нямаше концерт на Металиса, а на The Who.
Ъ... мое. Аз уж четох в сайта на ММ, ма може некфи други лайна да съм чела. Абе не съм изпуснала поне.
За сметка на тфа си лафих с русия мятъл от моя квартал :) (трябваше да се похваля простооу)

teenage_drama_queen
09-03-2006, 21:51
аз пък харесвам чалгарите \:D/ :lol:

Eleonora
09-03-2006, 21:56
аз пък харесвам чалгарите \:D/ :lol:Хахахха а така :-D :smt006

Boot
09-03-2006, 21:57
Елеоноро, земи млъкни малко...

RAWRRR
09-03-2006, 22:18
Аз пък обичам да ме питат "тези гривни за самоотбрана ли ги носиш?!"

aliq
09-03-2006, 22:27
ne

aliq
09-03-2006, 22:28
ne [-X

teenage_drama_queen
09-03-2006, 22:33
хайде чалгарке- пак го напиши...

хехе не се ебавай с чалгарите, тва е велико стадо :smt064

teenage_drama_queen
09-03-2006, 22:38
за стадото си много права, ама се чудя блеещо или мучащо е...

мешано е :mrgreen:

Psycho Realm
09-03-2006, 22:40
Fuckin Savages...

Amayo
09-03-2006, 23:20
Метълите ме дразнят щото са миризливи и са зверски простаци. (Рокерите са малко по зле ама поне са симпатяги и готини пичове)
Хубавото на метълите е че поне са некви изтормозени и главно си седят вкъщи и не се показват навънка да грозят столицата докато разните там пънкари, скейтъри и тн. изтрещелници само тва им дай - да се шляят по цял ден и да ми седят по пейките и да ми пият от пласмасово шише бира (някои с ракия)

Amayo
09-03-2006, 23:26
Бе досега не съм ги чувал да пеят да ти кажа. Се като минавам покрай тях и замлъкват.

Amayo
09-03-2006, 23:37
Ма чакай малко - аз говоря за истинските пънкари - не за дечица като тебе.

Amayo
09-03-2006, 23:46
Бате едно време (ти си бил малък тогава) циганите много ги биеха. Даже на един колега фейс контрол брат му е в затвора че беше наръгал с нож един мангал в бедрената артерия. Едно време имаше и пънкари даже, ама сега само някви wannabe - та.

Amayo
09-03-2006, 23:54
Е дааа откъдее ше му помня името. Отдавна вече не работя в холдинга. И няма кво дъ го мисля, и кое е смешното. Смешното е че ти - уж великия пънкар на форума не си запознат с основни неща свързани с твоите среди. (аз нарочно казах че вече има само деца)

Amayo
09-04-2006, 00:03
Едно време се действаше. А са се ходи по ой фестове.

Amayo
09-04-2006, 00:17
Лъжата я имам за много голям грях и съм много против използването и. Дори и в този форум се стремя като говоря за сериозни неща да не си измислям.

Fiola
09-04-2006, 09:15
Ми аз кво да напрая като слушам метъл. Щом само като някой чуе "аз слушам метъл" и си представя някой урод. Да метълче съм, но не съм надупчена от обиции нямам 20 татуировки на черепи по мене. Не обичам това, че човека ме съди по това, което слушам или по факта, че не се обличам с роклички и полички. Но това не ме интересува. Съдете ме щом искате. Аз не съм типична фуста и няма и да бъда. Приятелите ми са метъли и са най-готините хора на света и за нищо на света няма да заменя това, което имам за да ме сметне някой друг за готина. Дори и всички да ме сочат с пръст и да казават: ТЯ Е МЕТЪЛЧЕ! СОЧЕТЕ Я С ПРЪСТ И Й СЕ СМЕЙТЕ! ХАЙДЕ ВСИЧКИ ДА Я МРАЗИМ! Не ми пука. Колкот до пънкарите... И те са неразбрани и съдени, заради музиката, която слушат. Щом й се кефят- добре...

Fiola
09-04-2006, 09:24
Метълите ме дразнят щото са миризливи и са зверски простаци. (Рокерите са малко по зле ама поне са симпатяги и готини пичове)
Хубавото на метълите е че поне са некви изтормозени и главно си седят вкъщи и не се показват навънка да грозят столицата докато разните там пънкари, скейтъри и тн. изтрещелници само тва им дай - да се шляят по цял ден и да ми седят по пейките и да ми пият от пласмасово шише бира (някои с ракия)
Dude въри се гръмни и отърви света от присъствието си. Това, че тебе те е страх да се покажеш навънка не значи, че другите са като тебе. Аре беги да слушаш "I'm a barbie Girl" и не се прави на важен. Не съди хората по това, което слушат, а по типа човек, който стои пред теб. Имала съм много връзки с момчета, но те са приключвали бързо, защото съм ходила с кретени като тебе, които гледат външния вид. Едва сега, когато срещнах човек, който не е елементарен като тебе и който беше метъл, разбрах какво съм изпускала. Защото той ме опозна и разбра що за човек съм. Аре сега се застреляй, че особено много ми лазиш по нервите... :smt012

Mo6no
09-04-2006, 09:38
Fiola - И какъв метъл слушаш? Групи, стилове...

Fiola
09-04-2006, 09:50
Fiola - И какъв метъл слушаш? Групи, стилове...
Значи не съм много точно по хеви метъла. Но не ми пречи ако други го слушат. Иначе съм фенче на System of a down, Nightwish, Cradle of filth. Също и на Linkin Park, макар че те не са точно метъл. Бях им фенка доста години, но станаха еднообразни. Още им се радвам на песните все пак. Korn също имат някоя и друга хубава песен. Естествено слушам и друга музика като ТХ, но ти си вече запознат с това... :smt016 Слушам разнообразна музика (БЕЗ ЧАЛГА!), но най-вече метъл, така че мога да определя себе си за метълка, според вашите представи...

Boot
09-04-2006, 10:59
Fiola...
не, че нещо, ама.... що се не самоубиеш направо. Ваклоока такава...

Fiola
09-04-2006, 11:23
Fiola...
не, че нещо, ама.... що се не самоубиеш направо. Ваклоока такава...
Няма да ти доставя това удоволствие, мила. Ако те дразня вземи се разкарай тъкмо ще ми е по-добре без тебе... :smt019

databglubi
09-04-2006, 12:11
Аз харесвам металите и слушам метал( не Линкин Парк), но не се определям като метълка, все още не съм толкова зарибена. Айде всеки да си слуша това което го кефи и да не оплюва другите стилове.

Fiola
09-04-2006, 12:16
Аз харесвам металите и слушам метал( не Линкин Парк), но не се определям като метълка, все още не съм толкова зарибена. Айде всеки да си слуша това което го кефи и да не оплюва другите стилове.
Напълно съм съгласна с теб... :)

bill_schrei
09-04-2006, 12:37
Абе душо ненагледна ти въобще знаеш ли що е метъл?!?Що за хора са метълите?!?Аз не съм точно метълка,по скоро пънкарка,но познавам мн метъли и да ти кажа честно са мн по добри хора от чалгарите например... :smt011 ........................... :smt017

Mo6no
09-04-2006, 12:40
Токио Хотел не са пънк. Бийсти Бойс и Горан Блегович имат много повече общо с пънка.

RedChil
09-04-2006, 12:45
Goran Bregovic e velik.Po-dobra filmova muzika nqma.

i'm so excited!
09-04-2006, 14:17
днешно време всички големи пънкари станаха...

ама ей този уикенд се видяхме доста хора във Варна на едно фестче, където нямаше фенчета на 12 години на разни Токио хотели, Блинкчета, Оффспрингчета и прочие набедени работи...

имаше кубинки, нашивки, значки, карирани гащи, избелени дънки, тиранти, гребени, спайкове, бръснати глави, алкохол, викове, пого, алкохол, изцепки, алкохол и истинска музика- ПЪНК и Ой!

вече ми липсва...
варна... варна град любим, на всеки пънк и всеки скин :smt010

XePouH
09-04-2006, 14:24
мен лично не ме дразнят познавам и метали и пънкари мноо са пекани(е едвали сички са такива де)жалкото е че повечето земат дрога(не че и чалгарите и рапърите не земат де)

bill_schrei
09-04-2006, 14:51
днешно време всички големи пънкари станаха...

ама ей този уикенд се видяхме доста хора във Варна на едно фестче, където нямаше фенчета на 12 години на разни Токио хотели, Блинкчета, Оффспрингчета и прочие набедени работи...

имаше кубинки, нашивки, значки, карирани гащи, избелени дънки, тиранти, гребени, спайкове, бръснати глави, алкохол, викове, пого, алкохол, изцепки, алкохол и истинска музика- ПЪНК и Ой!

BTW не съм на 12...и аз се обличам така да те светна...и няма нищо лошо да се кефя на ТХ,но не слушам само тях :smt011

Elektra_x
09-04-2006, 18:05
Токио Хотел не са пънк. Бийсти Бойс и Горан Блегович имат много повече общо с пънка.
Пак започваш с темата за Токио Хотел!Еми човек разбери всеки си има вкус и предпочитания.Ние харесваме Токио Хотел ти-не.Ти харесваш Азис(както каза в една тема) ние - не.Все пак мнението на другите трябва да се уважава колкото и да не си съгласен със нещо.Айде кажи 1 път,2-пъти 3 ама не е нужно във всеки удобен случай било то по темата или не да натякваш колко са смотани ТХ че не могат да пеят че вокалът бил еди къв си...и т.н.
И да е гей и да не е на мен ми харесва,и дори музиката им да не е хубава на мен ми харесва и ти не можеш да ме убедиш в противното,щото колкото и глупости да кажете по техен адрес те ще си останат любимата ми група...въпреки че е доста гадно всички да се нахвърлят върху теб и постоянно да ти натякват че това което харесваш е боклук!

RAWRRR
09-04-2006, 18:14
Защо,по дяволите, не мога да приема групи от 15 годишни лиглъовци за пънк? :roll:
Токио Хотел на колко са...ерм 16?
:evil:

За мен пънк са..Sex Pistols;The Exploited;Ramones;The Casualties

Elektra_x
09-04-2006, 18:19
Защо,по дяволите, не мога да приема групи от 15 годишни лиглъовци за пънк? :roll:

Само не мога да разбера к'во значение има възраста?!На 17 са е и?

i'm so excited!
09-04-2006, 18:23

между другото имам приятели на по 16, които свирят супер добър брутален пънк, така че възрастта не е определяща изобщо.

Mo6no
09-04-2006, 18:34
Elektra_x - Тука никъде не казах дали Токио Хотел са зле или не. Виж постта ми. Просто казах, че не са пънк. Независимо дали ги харесвам или не те пак няма да са пънк. Разбираш ли? И музикантите, които дадох за пример наистина имат много повече общо с пънка отоколкото Токио Хотел.

Аз са кефя на Азис к`фо ся? По-Хубав глас има от ония.

RedChil - и аз уважавам много горан брегович, но за жалост му имам само два албума.

Amayo
09-04-2006, 19:38
Имала съм много връзки с момчета, но те са приключвали бързо, защото съм ходила с кретени като тебе, които гледат външния вид.
Начи като си грозна и хората не те харесват значи са кретени така ли? И с тия групи дето ги слушаш (найтуиш и Блу) по добре ходи се скрий некъде щото много ще ти се смеят тука. И споко знам кви са истинските метъли, знам че ти си доста далече от тях.

Mo6no
09-04-2006, 19:44
И какви са истинските метъли? :-k

Amayo
09-04-2006, 19:47
Груби селяни дето слушат повече чалга отколкото метъл.

Mo6no
09-04-2006, 19:58
Много бъркаш. [-X
За да си метъл не е нужно да слушаш метъл.
Трябва да:
1. Си режеш вените от време на време
2. Да си с дълга коса.
3. Да носиш черни дрехи.
4. Да вярваш в Луцифер.
5. Да мразиш чалгата.

Amayo
09-04-2006, 20:03
Тва не са метали ами тинейджъри дето се мислят за метъли.

Mo6no
09-04-2006, 20:08
Няма голяма разлика. Твоите са някакви дъртаци, които се мислят за метъли.

RAWRRR
09-04-2006, 20:14

Само не мога да разбера к'во значение има възраста?!На 17 са е и?

Защото на 17 нищо не са видели от живота,още по-малко са се сблъсквали с проблеми.На един 17 годишен проблемите му могат да са от сорта на това,че не му дават досатъчно джобни и не може да заведе приятелката си на кафе,камо ли да ми разбират сложни социални проблеми,а още повече да правят песни за това.
Според мен,за да слушаш пънк,трябва да си осъзнал себе си.

между другото имам приятели на по 16, които свирят супер добър брутален пънк, така че възрастта не е определяща изобщо.

Бих приела,това за групите,които репетират в мазета и по тавани и аз познавам такива и действително са талантливи...ама Токио Хотел са супер комерс!

CrazyWitch
09-04-2006, 20:57
Добре де,ама що точно по музиката която слушат тряя да ги подбирате..? мен ми се струва тъпо.

И аз мисля така. Тъпо ми се струва.

А по темата. Пънкарчетата ме кефят метълите, не.
По-принцип ми харесва да се нося като пънкарка, но в действителност го правя само зареди стила на обличане понеже ми харесва. Иначе слушам всичко стига да ми харесва. Това е.

DeSiTo0o
09-04-2006, 23:30
Защо трябва да ги подбираме по музиката която слушат?Това е тъпо.Аз преценявам хората по това как се държат,а не каква музика слушат!

Elektra_x
09-05-2006, 08:39
Имала съм много връзки с момчета, но те са приключвали бързо, защото съм ходила с кретени като тебе, които гледат външния вид.
Начи като си грозна и хората не те харесват значи са кретени така ли? И с тия групи дето ги слушаш (найтуиш и Блу) по добре ходи се скрий некъде щото много ще ти се смеят тука. И споко знам кви са истинските метъли, знам че ти си доста далече от тях.
А може би е хубава и точно за това са тръгнали с нея....мисля че Фиола имаше т'ва в предвид,че предишните и приятели са гледали само външния й вид и за това нищо не с е получило.Щом няма чувства,за кво да се поддържа една връзка...

enemy of everything
09-05-2006, 13:32
абе хора нека всеки да бъде такъв какъвто се харесва и какъвто иска да бъде.И освен това не е най важно как се обли4а.И моля не си правете грешни изводи само защото някои е разли4нен и харесва по разли4на музика.Аз ли4но супер много се кефя на метали панкари готици и т.н. просто защото са по разли4ни и привли4ат погледите. :smt007

obi4am_se
09-05-2006, 13:48
аз слушам метъл и рок,приятелят ми също! това добре. но тези най-крайните и ограничени душици,които заявяват аз съм метъл или аз съм пънкар нещо май май ме дразнят. защо човек трябва да си поставя етикет? но като цяло Long live rock'n'roll!

cS_LaMeRkA
09-05-2006, 20:37
г/д не знам що =P~

Mo6no
09-05-2006, 20:59
а кефите ли се на пънкарки???
Незнам. Не съм виждал още пънкарка наживо за да твърдя каквото и да е.

Mo6no
09-05-2006, 21:44
А аз се чудя сега какви ги говори експлойтед...
Базика би се с мен? Сериозно ли говори? Помислих си също, че може би някоя пънкарка те е отрязала и затова говориш така.

Boot
09-05-2006, 21:47
Аз се съмнявам някоя някога да го е рязала изобщо...

enemy of everything
09-05-2006, 22:18
аз се кефя на панкари но не на музиката която слу6ат а на на4ина по които изглеждат.не знам кефя са мноо на гребени и сякви такива... :-)

RedChil
09-05-2006, 22:19
A pAnkarite kefqt li ti se na teb ?

Amayo
09-05-2006, 22:52
Ъъъ...Смисъл груба,истинска пънкарка,не няк`фа лигла,която слуша пънк,шари си косата и носи нек`фи простотии(като мен :lol: )
Такава пънкарка..Гребени,татуси..Т кава и аз не познавам...Но ми звучи...Красиво :mrgreen:
Аз познавам една - дойде на Мотофеста който организирахме на писта Божурище - бях се втренчил нещо в нея тя ме погледна изкусително и ми метна една въздушна целувка в стил Памела андерсен :mrgreen: :oops: . Самата тя изглеждаше по следния начин - коса - смесица между оранжеви червени и руси расти + плитки. Облекло - кожени панталони, моторджийски ботуши до колено, черен топ с огромно деколте като на едната и цица имаше татуриана един зелено-червен дракон. И цялото това нещо управляваше едно чисто ново Сузуки GSX 1200R със уникалния цвят - оранжев перлен металик. :smt007

i'm so excited!
09-05-2006, 22:54
Ъъъ...Смисъл груба,истинска пънкарка,не няк`фа лигла,която слуша пънк,шари си косата и носи нек`фи простотии(като мен :lol: )
Такава пънкарка..Гребени,татуси..Т кава и аз не познавам...Но ми звучи...Красиво :mrgreen:
Аз познавам една - дойде на Мотофеста който организирахме на писта Божурище - бях се втренчил нещо в нея тя ме погледна изкусително и ми метна една въздушна целувка в стил Памела андерсен :mrgreen: :oops: . Самата тя изглеждаше по следния начин - коса - смесица между оранжеви червени и руси расти + плитки. Облекло - кожени панталони, моторджийски ботуши до колено, черен топ с огромно деколте като на едната и цица имаше татуриана един зелено-червен дракон. И цялото това нещо управляваше едно чисто ново Сузуки GSX 1200R със уникалния цвят - оранжев перлен металик. :smt007

звучи ми по-скоро като лоша кака рокерка.

Amayo
09-05-2006, 22:57

звучи ми по-скоро като лоша кака рокерка.
Бе не беше рокерка - щеше да е на рокерски мотор иначе, не на пистарка.

09-05-2006, 23:30
Сега като заговорихте за пънкарките се сетих кога съм виждал истинска пънкарка!
Т'ва беше сигурно преди 10 години, живееха в моя вход - 2 сестри, едната беше пънкарка и на няколко пъти съм виждал да я забират от тях пънкари, буквално(гребени, шарени коси и т.н..)
Момичето се самоуби :( Не знам причината.
Беше племенница на фолк певицата Румяна, която пък загина при автомобилна катастрофа.

impress
09-11-2006, 10:55

Само така! Чалгата е един от модерните стилове тия дни, може би след хауса, и както винаги поп-музиката (все пак поп значи популярен)

faster_pr
09-11-2006, 17:47
Щях да умра от смях като прочетох първите няколко страници
Тая тема прерасна в спор какви са метълите а какви сме само ние си знаем.

към ton1 : не ная всички концерти става това което ти написа цитирам (Колко скечове имам у нас на РОК фестивали където се събличат голи,почват да си пикаят в устите ... Една от тъпите ви традиции е да се събирате в кръг на концерти и да почнете тъй наречената 'имитация на бой' ... Почвате да се бутате да скачате ... )
в отговор на (При вас почти винаги мъжа има по-дълга коса от на жената ...) ще ти кажа че има и метъли с къси коси и даже с голи глави
(Огледайте се и ще видите че вие сте в друг свят.) да в друг свят сме! приемете го и не ни обиждайте.

Някой анонимен е написал това (Метълите за мен не са хора,нямам думи да ви опиша колко са и противни... не че са ми направили нещо ... просто са ми ужасни и направо избягвам дори да ги поглеждам като минавам покрай такива същества) е какво сме ти направили та да ни определяш като противни? нищо, нали! айде не ни обиждай тогава.

На 13 стр. ми писна да чета вече.
Метълите са много по-сплотени и са винаги готови да си помогнат един на друг.

Ще ви разкажа една историйка :
Aз и една метълка си ходехме по улицата и ни видя една групичка от 10-15 чалгара и започнаха да ни бъзикат. Бяхме 2-ма души. Честно ли е кажете ми. На другия ден се разходихме 4-ма метъли и видяхме 4-5 човека от гореспоменатата групичка. Нищо не ни казаха при условие че бяхме облечени доста нормално. (1 беше по потник, къси гащи и джапанки и 3-ма бяхме по дънки и тениска или блуза).
Ненормално ли се обличаме? Не.
Бъзикаме ли чалгарите както те нас? Не.
Надуваме ли си уредбите както повечето чалгари правят? Не.
Пречим ли ви чак толкова много с това че сме различни?
Не ни приемате хубаво така да е ама моля ви се не ръсете такива гадости по наш адрес.

ПП: По темата: харесвам метълите и нямам нищо против пънкарите.

impress
09-11-2006, 19:26
Aз и една метълка си ходехме по улицата и ни видя една групичка от 10-15 чалгара и започнаха да ни бъзикат. Бяхме 2-ма души. Честно ли е кажете ми. На другия ден се разходихме 4-ма метъли и видяхме 4-5 човека от гореспоменатата групичка. Нищо не ни казаха при условие че бяхме облечени доста нормално. (1 беше по потник, къси гащи и джапанки и 3-ма бяхме по дънки и тениска или блуза).
Не ни приемате хубаво така да е ама моля ви се не ръсете такива гадости по наш адрес.

Животът не е честен! Винаги ще има някой, който да ни се подиграва, и к'во ... всичко ли трябва да прераства до ... :smt014 Просто не ги слушате и т'ва е. И съгласете се, че чалгарите се обличат по-хубаво от метълите/пънкарите. И сега хайде почнете да нареждате момичетата, че се обличат с много къси поли, че нам' си к'во, това в щатите го има от 1920-та година още. Обиждайте ги, че са курви без да знаете произхода им и с какви се събират.

Boot
09-11-2006, 20:47
Щях да умра от смях като прочетох първите няколко страници
Тая тема прерасна в спор какви са метълите а какви сме само ние си знаем.

към ton1 : не ная всички концерти става това което ти написа цитирам (Колко скечове имам у нас на РОК фестивали където се събличат голи,почват да си пикаят в устите ... Една от тъпите ви традиции е да се събирате в кръг на концерти и да почнете тъй наречената 'имитация на бой' ... Почвате да се бутате да скачате ... )
в отговор на (При вас почти винаги мъжа има по-дълга коса от на жената ...) ще ти кажа че има и метъли с къси коси и даже с голи глави
(Огледайте се и ще видите че вие сте в друг свят.) да в друг свят сме! приемете го и не ни обиждайте.

Някой анонимен е написал това (Метълите за мен не са хора,нямам думи да ви опиша колко са и противни... не че са ми направили нещо ... просто са ми ужасни и направо избягвам дори да ги поглеждам като минавам покрай такива същества) е какво сме ти направили та да ни определяш като противни? нищо, нали! айде не ни обиждай тогава.

На 13 стр. ми писна да чета вече.
Метълите са много по-сплотени и са винаги готови да си помогнат един на друг.

Ми земи се депресирай, че си неразбран възвишен метъл...

Dead Loser
09-12-2006, 09:35
малко ме е страх от дългокосите е намръщени метъли,ама пънкарите направо ги обужавам :smt007 :smt007 :smt007

Swinkenhoffer
09-12-2006, 11:20
малко ме е страх от дългокосите е намръщени метъли Щото си тъпо емо. *чупи китка* :lol:

хахахахха :lol:

трябваше да се изхиля просто...

faster_pr
09-12-2006, 18:51
Ми земи се депресирай, че си неразбран възвишен метъл...

хаха не мерси

@impess: ние не сме се карали с тях още по-малко пък внимание ще им обръщаме

impress
09-12-2006, 21:46

Животът не е честен! Винаги ще има някой, който да ни се подиграва, и к'во ... всичко ли трябва да прераства до ... :smt014 Просто не ги слушате и т'ва е. И съгласете се, че чалгарите се обличат по-хубаво от метълите/пънкарите. И сега хайде почнете да нареждате момичетата, че се обличат с много къси поли, че нам' си к'во, това в щатите го има от 1920-та година още. Обиждайте ги, че са курви без да знаете произхода им и с какви се събират.

произхода им??
те да не са расови немски овчарки?? Курва е начин на поведение, а не наследство (е може да се наследи де)

относно дрехите- не съм съгласен...

Да де, ама и аз намерих точната дума, да ви умре коня... исках да кажа какви са били, какви са сега, и т.н.

За дрехите всеки си решава де.. просто си казах мнението. Специално за едно момиче да се облече като мъж на никого няма да му хареса според мен.

Mo6no
09-13-2006, 07:01
По-ужасно е едно момче да се облече като жена...

RedChil
09-13-2006, 07:48
малко ме е страх от дългокосите е намръщени метъли,ама пънкарите направо ги обужавам :smt007 :smt007 :smt007
Хахах и кои пънкари обУжаваш ? Тия със секси прическите,дето им закриват лицата ? :lol:

Amayo
09-13-2006, 13:53
Жена или не аз гледам на нещата ог научна гледна точка. Все пак смятам че е по логично да ходя лятото с джапанки и потник ококото с кубинки и шлифери и дълга коса. Някак си по ми се връзва деазнам...

LaPd_KoRn
09-13-2006, 15:13
ae tuka ima mn hora koito izbo6to si nqmat ponqtie ot metal i punk ama si kazvatr glupovoto mnenie
za vas metal sigurno e samo 4ovek koito nosi kubinki i e s dalga kosa hahah no comment !!!

i'm so excited!
09-13-2006, 18:27
корн се изказа :-D

celufan4o
09-13-2006, 21:48
малко ме е страх от дългокосите е намръщени метъли Щото си тъпо емо. *чупи китка* :lol:Това е той моя идол ^^ Геш къртиш от секъде :-D

no_martyr
09-13-2006, 22:15
Не деля хората по стила музика, който слушат.
Също така не съм привърженик на идеята за "табелите" - "Аз съм пънкар, чалгар, метъл, рокер". Може би защото аз самата не бих могла да се огранича в един вид музика, нито бих искала да се идентифицирам с дадено музикално течение.
Познавам интелигентни и интересни хора, които слушат чалга. Познавам скучни хора, които слушат метъл (и то по-брутален, не говорим за някакви neo metal измислици).
Скучни (или обратно) хора познавам от тези, които слушат рок, пънк, джаз, класическа музика.
Самият въпрос е поставен некоректно.
Ако става дума да отбележа дали се "отвращавам от" или "мразя", или "ненавиждам" метъли и пънкари, то отговорът със сигурност е не. За тези хора слушането на такава музика е въпрос на избор и лично желание. Как мога да се "отвращавам от", "мразя" или "ненавиждам" избора, който някой е направил за себе си, стига с този си избор той да не вреди другиму?
Изказванията в смисъл "метълите не се къпят" и "пънкарите са пейка-пияндета", които явно са доста популярни тук, за мен нямат нужда от коментар. Това ми напомня на един мой познат, който, след като видя, че слушам Лед Цепелин, отбеляза, че "гадните метъли много са се размножили из София"...невежеството и предубеждението са лоши съветници.
Не познавам достатъчно добре тези стилове, за да мога да коментирам самата музика. Като доста по-малка слушах групи като Офспринг и Линкин Парк, и то за кратък период от време. Чудя се как това въобще е било възможно. Доколкото знам нещо за тези два стила, споменатите групи се отнасят спрямо тях както Бритни Спиърс спрямо поп музиката...
Накрая смятам да споделя един свой извод по въпроса за музиката. Винаги най-много са ми харесвали изпълнителите, които правят музика, която не може да се опише с една дума, не може да се вмести в един стил. Да се слагат етикети на всяка група и песен ми напомня на това, което преподават като литературен анализ в гимназията. "Авторът е искал да каже.". Дисекция...

impress
09-13-2006, 22:36
Еми предпочитам да гледам клип на Азис пред разни страшни метълки. И с извинение, на някои клипове на Cradle of Filth изобщо не мога да разбера мъж или жена пее. Нищо лошо за песните, даже много ме кефят, но солистите :smt018

В предишни мнения пишеше, че не знаем що е то метъл, айде ся да отговорим на GTV Gatanka... Еми метъл като стил е вид по-тежък рок (всички го знаем), а феновете му са метъли, които се стараят да им подражават. Нищо сложно.

impress
09-13-2006, 22:46
бах...

аз пък не знаех...

а блек метъла е нещо като рап... нали?? щото негри там... черно.. RnB

Добре де аз ли съм трамвай или това наистина имаше връзка с това, което казах. Никъде не съм слагал сравнения просто казах нещо, което всичко знаем, по-точно напомних.

И ако не знаете, рапа се е основавал на рок музика преди. И тъй като ще излязат много учудващи мнения, видях това в речника на жаргоните в английския език...

maldini
09-13-2006, 22:55
Метълите са ми симпатягите на мене.Нямам нищо против пънкарите,но при липсата на запознанства с такива,метълите си остават номер 1 за мен. :-)

mary_jane_666
09-14-2006, 00:17
Ако щете вярвайте, последния път в който бях в този форум, а това беше преди дооооооооста дълго време имаше абсолютно същата малоумна тема..
Няма ама никакъв напредък..

:roll: :lol:

Неможете да слагате така хората под общ знаменател...
Има културни и образовани хора, има и по-малко такива...
Какво, метълите не сме ли хора?
неможете просто така да кажете дали "харесвате" дадена "група"
едно, че да се слага етикетаметъл, пънкар, скинар, чалгар и прочие, е тъпо, второ че преди да опознаеш един човек, то ти нямаш право да го причисляваш към каквато и да е група.

Надявам се някой да е проумял и капка от казаното.

Mo6nooo
09-14-2006, 05:39
Кой нарече метълите хора? :shock: Това са някакви неонрмалници, истинско изчадие на природата.

impress
09-14-2006, 09:36
Кой нарече метълите хора? :shock: Това са някакви неонрмалници, истинско изчадие на природата.

Още едно от малкото мнения, с които съм напълно съгласен.

mravu4kata
09-14-2006, 09:52
До кога ще я предъвквате тази тема? :-s

LunaTriCk
09-14-2006, 10:32
пусни направо нова тема :D

skumrika
09-14-2006, 12:41
PFFXAXAXAAAAAAAAAA metalite ne sme bili ora :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a kvo sme tramvai li i nie sme hora razberete ooooo ne 4akaite nie sme vapiri i vurkolaci ,iz4adiq do6li ot ada ( spored edin moi u4itel edin fr e takuv pa i az a i dr hora :lol: ) a ima i ve6tici sred nas :lol: :lol: :lol: tva s deleneto E MALOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMNO no si4ki go praktikuvat [-o< [-o< [-o< BOJE opazi primer ako edin metal se dviji s 4algar kvooo kraq na sveta li 6e doide LELE UJAAAAAAS kak moje dvama 4oveka koito slu6at razli4ni stilove musika da ob6tuvat tctctc tva e sre6to prirodata ni sigorno :lol: :lol: :lol: a ?

maldini
09-14-2006, 12:54
а ти защо веднъж не си затвориш голямата уста и не спреш да дрънкаш глупости? :evil: С кво повече си ти човек от един метъл бе нещастник?

Mo6nooo
09-14-2006, 18:45
а ти защо веднъж не си затвориш голямата уста и не спреш да дрънкаш глупости? :evil: С кво повече си ти човек от един метъл бе нещастник?
С много неща...

Като за начало, че се носят в черно, режат си вените, вярват в сатаната, ходат по гробищата, правят си някакви секти и са някакви супел депресиращи.

Amayo
09-14-2006, 18:51
И в голямата си част дори не са метъли ми некви позьори дето слушат Линкин Парк и Найтуиш а всъщност са или някви лигави пикли дето единствено се чудят с кво да се направят на интересни поне никой нема им обърне внимание никога, или някви дришльовци които избиват комплекси по същия начин.

Sex Is Zero
09-14-2006, 20:30
а е хванах се, прочетох към 10тина страници, посмях се малко, омръзна ми и реших си дам и моето мнение по ВЕЛИКИЯ въпрос! Ъм...първо кво имаме предвид под метъли и пънкари ? Метъли дет слушат линкин парк, лимп бизкит, токио хотел :shock: и пънкари дето се кефят на аврил гриин дей съм 41 ала бала ла ла :-({|= ?! мааа направо много им се кефя :smt007 като видя такъв по улицата и ми иде да го оближа от долу до горе и след това да го изчукам докато слушаме новия хит на лп феат. джей зи :oops: кво да се прай...падам си явно по изроди,нечовеци,изчадия(ка то бяха наречени в предни постове) с по 2 обици на езика, по 3 на вежда, с флешове, целите в татуировки, обличащи се в черно,раздърпани дрехи, с кубинки, с гребени, дълги коси,некъпещи се(ох колко е секси миризмата на потен мъж :smt007 )ходещи с бира в ръка по центъра, правещи пого(не ми се обяснява за тея дет не знаят думичката) и т.н. :smt008

maldini
09-14-2006, 21:09
С много неща...

Като за начало, че се носят в черно, режат си вените, вярват в сатаната, ходат по гробищата, правят си някакви секти и са някакви супел депресиращи.
Ами защо да не си режат вените като им харесва бе? Тва че ти не би посмял,щото си жена не променя факта....
Ти вярваш в Бог те в Сатаната,къв е проблема?Те ходат по гробища ми ти не ходиш ли като умре някой твой роднина?
Ебаси кретена си честно,всички на този свят са равнопоставени просто едните постигат повече от другите...

Mo6nooo
09-14-2006, 21:15
Ами защо да не си режат вените като им харесва бе? Тва че ти не би посмял,щото си жена не променя факта....
Ти вярваш в Бог те в Сатаната,къв е проблема?Те ходат по гробища ми ти не ходиш ли като умре някой твой роднина?
Ебаси кретена си честно,всички на този свят са равнопоставени просто едните постигат повече от другите...
Първо проблемът не е толкова в това, че си режат вените, а че винаги бъркат посоката. Аз не вярвам в Бог. Хората никога не са били равнопоставени...

Amayo
09-15-2006, 00:05
Хипарите са пичове щото обичат всичко и вярват в спокойствието и щастието. Докато така наречните метали са всъщност някви дрисъци на по 15 години които ги тресе яката пубертета и понеже от малки не са успяли да се класират в графата готини и модерни са решили напук на всички да покажат демонстративно как са вън от обществото и си мислят глей ги па тея кви са тъпи щот не са като мене. (не са щото нямат комплекси) Та за да подсилят ефекта на скандалното прибягват до горепосочените пиерси, татоси кубинки и сяква друга циркаджийска работа. Лошото в случая е че аз си го престих в другия крачол понеже се трогнах много силно. Най много да се запитам, на тия родителите им толко ли са безотговорни че не си вкарват децата в ред...

09-15-2006, 01:18
Amayo, евала бате! От години следя тоя форум и ти все се открояваш с точното мнение!

09-15-2006, 13:40
Я САМ МЕТЪЛ И ДЕТЕТО МИ Ш'БЪДЕ МЕТЪЪЪЪЪЛ!!!!

Още от малък ще му пускам Кенибъл Корпс и ще го пазя далеч от банята за да мирише на МЕТЪЛ!!!! Косата ще спра да му я стрижа като навърши 3 годишна възраст! Нема да му давам да чете ник'ви други книги освен тия на Стивън Кинг и библията на Антон Ла Вей!!! Йееее!!! Детето ми мое да мирише, мое да се облича в черно, обаче поне ще бъде опазено от най-страшното нещо в наш'то общество - ОВЧЕМИСЛИЕТО.

maldini
09-15-2006, 15:13
Първо проблемът не е толкова в това, че си режат вените, а че винаги бъркат посоката. Аз не вярвам в Бог. Хората никога не са били равнопоставени...
на мама атеистчето :mrgreen:

Amayo
09-15-2006, 23:35
Хипарите са пичове щото обичат всичко и вярват в спокойствието и щастието. Докато така наречните метали са всъщност някви дрисъци на по 15 години които ги тресе яката пубертета и понеже от малки не са успяли да се класират в графата готини и модерни са решили напук на всички да покажат демонстративно как са вън от обществото и си мислят глей ги па тея кви са тъпи щот не са като мене. (не са щото нямат комплекси) Та за да подсилят ефекта на скандалното прибягват до горепосочените пиерси, татоси кубинки и сяква друга циркаджийска работа. Лошото в случая е че аз си го престих в другия крачол понеже се трогнах много силно. Най много да се запитам, на тия родителите им толко ли са безотговорни че не си вкарват децата в ред...

А не са ли метъли, щото слушат метъл? :-D
И аз слушам метъл. Са забеляза ли разликата?

Fiola
09-16-2006, 00:00
Когато си изпусна нервите мога само да кажа: Еби се във всяка дупка на тялото си, която можеш да намериш!!! :evil:

Fiola
09-16-2006, 00:04
Като не си подготвен за темемата и считаш, че метълите се изразяват в трима твои познати дето се дрогират е много се лъжеш! Недей да съдиш хората по музиката, която слушат! Аз кво да те направя като слушаш чалга?! Аз я мразя, но не те обиждам... Спри да се гавриш... Не всички са като тебе- амеби... има и хора на тоя свят....

Swinkenhoffer
09-16-2006, 00:43
Като не си подготвен за темемата и считаш, че метълите се изразяват в трима твои познати дето се дрогират е много се лъжеш! Недей да съдиш хората по музиката, която слушат! Аз кво да те направя като слушаш чалга?! Аз я мразя, но не те обиждам... Спри да се гавриш... Не всички са като тебе- амеби... има и хора на тоя свят....

лелийй, кво казА... :lol:

напоследък родните метъли ме дразнят супер много!

09-16-2006, 01:45
Много се вживявате. Еби му майката кой к'ъв е, живейте си живота, пикайте в кофата.

Mo6nooo
09-16-2006, 07:00
Fiola - Аз не слушам чалга, а поп-фолк. :lol:

skumrika
09-16-2006, 08:37
Fiola - Аз не слушам чалга, а поп-фолк. :lol:
WAAAAAAAW kolko sme umniiiiii =D> pa i zabavnii :-k #-o

magesnik
09-16-2006, 09:04
ДВГН.както казваше един приятел. :lol:

Boot*
09-16-2006, 09:21
А пък един друг младеж казваше
ДЛГВГЗ

Mo6nooo
09-16-2006, 10:21
Аз пък съм ходил на концерт на Руслан Мъйнов и ми хареса.

Mo6nooo
09-16-2006, 11:45
просто имаме различни приоритети...
някой слушат дадена музика като фон, други живеят с и чрез нея...
Това и за мен ли се отнасяше? Повечето музика, която слушам не я слушам за фон.

martinka_91
09-16-2006, 11:46
Зависи какъв е човека по душа, за да го харесам или да не го харесам... а ако ще да слуша и опера :evil:

Тва е много тъпо да разделяме хората на "чалгари", "метъли", "пънкари", "рапъри" и нз си още кви....Много се дразня, като някой каже: "ааа тая е чалгарка - `начи е тъпа", или пък някой да изтърси " Глей го тоя как се е облякъл - да знаеш, че е наркоман!" или пък..."Момче се гримирало-гей!" Абсолютни глупости!Тъпи ограничения и разделения и ... мразя ги тия работи! :evil:

mary_jane_666
09-16-2006, 11:54
Зависи какъв е човека по душа, за да го харесам или да не го харесам... а ако ще да слуша и опера :evil:

Тва е много тъпо да разделяме хората на "чалгари", "метъли", "пънкари", "рапъри" и нз си още кви....Много се дразня, като някой каже: "ааа тая е чалгарка - `начи е тъпа", или пък някой да изтърси " Глей го тоя как се е облякъл - да знаеш, че е наркоман!" или пък..."Момче се гримирало-гей!" Абсолютни глупости!Тъпи ограничения и разделения и ... мразя ги тия работи! :evil:

Така е, но не се опитвай да им го обесниш, някои хора просто са обречени да са ТЪПИ и ОГРАНИЧЕНИ..

martinka_91
09-16-2006, 12:23

аз слушам и опера... проблем??? 8)

хехехе...Не...Просто така е думата :P

macka123
09-16-2006, 14:39
някви антипатични са ми

Mo6nooo
09-16-2006, 16:21
някви антипатични са ми
Много ясно. Друго е да си нък`ъф фешън.

bill_schrei
09-16-2006, 20:54
леле хора тотално ме разбихте...как съдите хората само по т'фа че слушат метъл...не можете ли да приемете че има живи същества които и на това се кефят...и не мога да разбера едно:ЗАЩО по дяволите определяте по външния вид...важно е какъв е отвътре...това че слуша метъл и се облича в черно примерно не означава че не може да е забавен, чувствителен... :smt011

mary_jane_666
09-17-2006, 06:16
"Freiheit f

09-17-2006, 09:46
Saglasna sam s po-gornoto mnenie.Hiper glupavo e da ignorira6 horata samo zaradi van6niat im vid ili muzikalni predpo4itania.Ne vseki s razli4em ot tvoia vkus e izvanzemno.Primer:az slu6am metal,no se obli4am normalno.Edna moia ''priatelka'' pak ne znae koi sa korn ama se nosi cialata v 4erno v nekvi izsuleni drehi,ima okolo 20 piarsinga i grim na polu izgnilo zombi-piande.Ako ni vidi6 edna do dr kvo 6te si pomisli6? :?: :roll: :?:

RedChil
09-17-2006, 09:51
Saglasna sam s po-gornoto mnenie.Hiper glupavo e da ignorira6 horata samo zaradi van6niat im vid ili muzikalni predpo4itania.Ne vseki s razli4em ot tvoia vkus e izvanzemno.Primer:az slu6am metal,no se obli4am normalno.Edna moia ''priatelka'' pak ne znae koi sa korn ama se nosi cialata v 4erno v nekvi izsuleni drehi,ima okolo 20 piarsinga i grim na polu izgnilo zombi-piande.Ako ni vidi6 edna do dr kvo 6te si pomisli6? :?: :roll: :?:
Щото пък Корн са най-големите метъли...

magesnik
09-17-2006, 10:50
Райдере те тогава на оня купон щяха и да ме бият за дето си пуснах Satyricon. :lol: :lol:

bill_schrei
09-17-2006, 16:27
леле гледайте се как пак за думата се хващате...момичето ви дава пример с КОРН(не е казала че само КОРН ги има) вие след нея 50 глупости изръсихте без никакъв смисъл... ](*,)

i'm so excited!
09-17-2006, 18:51
а, едва ли не знае кои са корн. прекалено са комерс че да не ги знае :wink: виж за други групи........ :-D

09-17-2006, 23:24
Комерсиални, некомерсиални - метъл са, т'ва е положението!
Най-големите им хитове са метъл.
Да оставим настрана новия поп албум.

Fuck_Fashion_F
09-18-2006, 07:01
ае металите........... :-# познавам доста такива (неприятели) повечето са или дебели....не се къпят....някфи дълги коси....некфи се в черно като на погребение....пък и музиката им е еднааа (в 99% от текста ако има изобщо такъв се чува АААААА УУУУУУ ЕЕЕЕЕЕ ИИИИИИ)....ходят някфо странно облечени,примерно онзи ден видях 2ма дето в средата на лятото с далги панталони с ботуши...и панталоните вкарани в ботушите....не обръщат никфо внимание на тялото си....общо взето мн са ми противни!
отностно пънкарите,те са весели хора,винаги можеш да поцъкаш малко с хека с тях :) кефат ме горе долу,стават за компания :mrgreen:
Glei sq...dali metalite sa debeli-v kraina smetka t`va k`vo zna4enie ima?I za kosite-mi tqh gi kefi we!Teb kat te kefi ne6to ne vqrvam da ti puka dali na dr im haresva(sy6toto e i s drehite)I "botu6ite"kakto gi nare4e se kazvat KUBINKI ako si 4uval za takova ne6to.I koi e opredelil kak trqbva da se obli4a6 prez razli4nite sezoni?????!!??A za t`va det ne se kypqt-mi t`va e pylna glupost!Znae6 li 4e samo heavi-tata ne se kypqt tolkova 4esto.A i te sa tolkova malko v bg 4e ne mislq 4e si vijdal tolkova mn hora,koito ne se kypqt.Daje se symnqvam da si vijdal heavi-ta vyob6te ama aide ](*,)

09-18-2006, 08:25
Искам да те светна ... Значи няма значение ква музика слушаш то си е до твоя вкус както ти каза,обаче като се каже метъл и пънкар веднага се сещам за някфи противни изроди потни дето носят кубинки и високи кецове лятото с някфи раздърпани ризи отвратителни коси дето нз как някое момиче ще ги хареса освен ако не е и тя някой изруд като тях ...
и с тия чанти на гърба ... абе НЯМАТ ВКУС ... на тебе евала ти права че не се обличаш като тях дори да слушаш метъл... И недей щото няма да правиш хубаво впечатление.[/quote]

Glei sq...k`vo iska6 da kaje6 4e ti opredelq6 koi kogo da haresva li?Mi az ne haresvam idioti kat tebe s nqkvi mazni pri4eski....ama ne kazvam koi da te haresva i koi ne,taka 4e....ne govori za si4ki ot tvoe ime,6tot ima mn momi4eta koito se kefqt na"izrodi"kakto ti gi nare4e i za tebe kat nqmat vkus taqh k`vo gi briga?Misli6 li 4e 6te sprat da se obli4at taka? ](*,)

Mo6nooo
09-18-2006, 12:51
Какво се карате? :shock: Аз пък не съм влизал в баня през живота си. :-D

magesnik
09-18-2006, 13:05
а какво е това баня? :smt017

Mo6nooo
09-18-2006, 13:15
а какво е това баня? :smt017
Ами едно такова не мага да го обясня, но е много гадно. Много легенди съм чувал за банята, но да бъдем точни банята е "Некъф Ужас, некъф ад".

maldini
09-18-2006, 16:04
KoЯn и метъл са две противополжни неща!!!! :lol:

Ziezi..
09-18-2006, 16:36
Вие пък кво се хванахте за метълите!Познавам доста такива и мога да ви кажа,че са много по-печени хора от повечето скинове,които познавам(не че са чак толкова много де)!Тва,че миришат въобще не е вярно,ходил съм на доста концерти в О'Шипка и мога да ви кажа,че вътре въобще не мирише по-лошо от Амор(ох,да,не ща да си спомням,но и там съм ходил..Преди да навърша 18 двама капути ме замъкнаха почти насила там..),примерно!А колкото до външния вид мен лично мноооого повече ме дразнят чалгарките!Колкото и да е хубаво едно момиче никога не бих излезнал с него,ако се облича,като тях!Или пък онези в стил "ела ми спукай главата от ритници!",които носят кецове с площ три метра на квадрат,някви фешън ризки,в които могат да се набутат най-спокойно пет човека и дънки,смъкнати до коленете!
ПП:Не мога да се логна нещо..

Joey Tempest
09-18-2006, 18:04
33 страници!!! :shock: :shock: :shock:

Леле :lol:

Няма да мога да ги изчета, предполагам какво е писано там. От последните няколко страници обаче си правя изводите, че бая хора са доста далеч от истината и живеят в пълна заблуда. Не искам да обидя, нито да засегна някого с мнението си. То е моето лично становище по въпроса, от гледната точка на човек който се занимава с рок и метъл музика от години.

A za t`va det ne se kypqt-mi t`va e pylna glupost! Znae6 li 4e samo heavi-tata ne se kypqt tolkova 4esto.
Fuck_Fashion_F, много хубаво си написала първото изречение, но защо си казала такава глупост във второто?? Най-малкото - предполагам имаш дълга коса и знаеш като не се мие два дни как здраво се омазнява (това като на рекламите на Wash&Go, Head&Shoulders, преди мацката да се измие уж с якия шампоан :)). Кажи ми тогава как хеви метълистите биха си развявали косите по концертите, ако им бяха мазни? Второ, смяташ ли, че ако не се къпеха и миришеха, метълистките щяха да ги харесват?
Все пак заради първото изречение ти е простено и нема се пуашиш. :lol:

...ходил съм на доста концерти в О'Шипка и мога да ви кажа,че вътре въобще не мирише по-лошо от Амор...
Еваларка, бате. Така се прави. =D> Ходи и във Фенс, ще ти хареса. Подозирам, че повечето, които изцепиха разни наизуст измъкнати от нечий гъз (извиняам са за израза, разбирате ли мъ :)) твърдения против метълистите, не са стъпвали в такова заведение, нито са чували и осмислили дори една песен на групи като Manowar, Black Sabbath, Iron Maiden (нищо, че са сред най-спряганите банди тука)

Та, за да не бъде съвсем офф топик, ще отговоря и по темата. От години съм в обкръжението на рокаджии и метълисти. Това са честни, умни, весели, готини хора, търсещи справедливост, а в повечето случаи са и доста талантливи :D. Който не вярва, мога да му докажа нагледно. :)

Познавам много малко пънкари, и нямам възможност да коментирам общността им като цяло.

Тази дискусия е поредното доказателство, че нашият начин на живот се определя до голяма степен от музиката, която слушаме. Музиката врътка света, отнасяйте се с нея както подобава. :-({|=

\m/ THRASH \m/ :twisted: :twisted: :twisted:

Amayo
09-18-2006, 18:08
дори една песен на групи като Manowar, Black Sabbath, Iron Maiden
Чакай малко, откога тези "звуци" влизат в графа "музика"?

Joey Tempest
09-18-2006, 18:25
^ Братле, знаеш ли кво е Marshall?

Нищо лично, не се обиждай, но чуй групите. :lol:

Amayo
09-18-2006, 18:33
Аз ли да знам? Маршал е военен чин (фелдмаршал), и една много известна марка профи усилватели.

Joey Tempest
09-18-2006, 18:53
^ Именно. :) И кво, маршалските звуци нещо не ти харесват? Може, не на всеки му допадат. Но все пак темата е дали харесваме пънкари или метъли, а не дали се кефим на метълските звуци и ги възприемаме като музика или не. Както е тръгнало с оффтопика, какво за тебе е "музика"?

Amayo
09-18-2006, 18:59
Ми чалга, Анелия ивана Азис...

Joey Tempest
09-18-2006, 19:18
^ Хаха, куул. :mrgreen:

maldini
09-18-2006, 19:31
хахаха не мисля,че точно музиката слушаш де ама карай :lol:

_sk8mastR_
09-18-2006, 22:48
Заформил се е пак някакъв тъп спор, гледам... Както и да е. Исках само да се оплача, че новопоявилите се пънкарки и метълки много яко ме дразнят.

Едни такива вечно пияни, напушени и разгонени. Викат, пискат, скачат по хората... Носят абсурдно смешни дрехи, обувки, да не говорим за прическите им, грима или целия piercing... Направо се чудя техните родители как ги прибират вкъщи...

Може и аз да се имам за един вид метъл, но съм бая консервативна по отношение на appearance-a на колегите си. Не харесвам някой да ми се развява с разни кожени простотии, шипове или да си маже лицето с някакви черно-бели гадости, да си прави тъпи прически, да се кичи като коледна елха с гердани, вериги и гривни, обеци и други лайна. Тениските на комерскиалните банди не са кой знае колко голям грях, да си призная и аз съм голям фен на Slipknot и имам 5 тениски, който често обличам. Но всичко останало е излишно. Металягата е металяга по душа и това колко си метъл не се мери по дължината или броя на шиповете по гривните или нашийниците ти... Right?

Joey Tempest
09-18-2006, 23:25
^ Лимп Бизкит, Евънесънс и Наитуиш също.

Наскоро ме питаха защо не си направя червени или сини кичури, както правели ИСТИНСКИТЕ МЕТЪЛИ. :shock: :shock: :shock: Като се освестих малко след тоа въпрос, реших да попитам кои са тия истински метъли? И отговорът беше: "Ми този Честър-някой-си от ЛП е с червени кичури, а пък Дени Филт е със сини."

В този случай, най добре руси като Ози Осбърн през 80-те. Хаха, ебаФка.
:D :-D

09-18-2006, 23:40
А к'во са Slipknot, поп ли?
Сега като не ви харесват т'ва си е ваш проблем.
Метъл са и точка. KoRn също.
Разревете се сега, че не са супер забутани гаражни банди, които свирят на идиоти като вас в някой пропаднал клуб, поради простата причина, че не могат да пробият на сцената!

И Slipknot са тръгнали от мазето, но сега си имат Grammy.
Ай' режете си вените, че иначе не сте истински метъли и пънкари :mrgreen:
И exploited, не ми обяснявай к'во е "истински" пънкар, през кура ми е :wink:

Amayo
09-18-2006, 23:44
Оня ден пред О,азис се бият един циганин и един фешан и викат - "ти не си истински чалгар, анелия е комерс" "тъпанар - кючеците са за мангали"...

Joey Tempest
09-19-2006, 00:03
Разревете се сега, че не са супер забутани гаражни банди, които свирят на идиоти като вас в някой пропаднал клуб, поради простата причина, че не могат да пробият на сцената!

Госте, успокой се малко. Факт е, че стилът се развива. Вярно е, че авторската музика на Корн и Слипнот се гради основно на метъл елементи и спокойно можем да ги водим като метъл банди. Аз самият много им се кефя, Корн съм ги гледал на живо. Озлоблението ни към тези групи обаче идва от ситуации като тази (случвала ми се е доста пъти) Някакъв 14-15 годишен, изкупил цялото ОЧЗ, Събуей и квото там още падне да ми разправя: "Аз съм мйетъл!!! Само Слипнот, Корн и Рамщайн!!! Тия Джудас, Мейдън, Куийнзрайк обаче не ги слушам, защото вокалите звучат като педераси, така и така..."

Тоест, ако си метълистче, барем малко уважавай групите, от които съвременните ти любимци са се учили навремето. Съгласен си с мен нали? :mrgreen:

RAWRRR
09-19-2006, 00:25
Оффффф кво значение има дееба,метъл или не.Важна е музиката,която правят,а не какъв стил са.

Аз слушам предимно Нирвана,ама ако искам мога да кажа че слушам метъл..ела да ме набиеш!

GLeZoRanA
09-19-2006, 00:30
Оффффф кво значение има дееба,метъл или не.Важна е музиката,която правят,а не какъв стил са.

Аз слушам предимно Нирвана,ама ако искам мога да кажа че слушам метъл..ела да ме набиеш! Идааааааааааааааа :smt075 :lol:

Joey Tempest
09-19-2006, 05:03

Аз слушам предимно Нирвана,ама ако искам мога да кажа че слушам метъл..ела да ме набиеш!

Офф (топик) :D Faith No More кефят ли те?

magesnik
09-19-2006, 13:36
VULGAR DISPLAY OF POWER

Joey Tempest
09-19-2006, 13:48
^ Ето това е Албумът!!! :twisted:

Mo6nooo
09-19-2006, 16:56
В песните на пантера няма никава мелодия (или поне аз не виждам такава). От около 10 тяхни песни, които бях чул ми хареса само една - Hollow.

09-19-2006, 17:00
COWBOYS FROM HELL!!!!

Joey Tempest
09-19-2006, 17:41
В песните на пантера няма никава мелодия (или поне аз не виждам такава). От около 10 тяхни песни, които бях чул ми хареса само една - Hollow.

Явно трашеца не е твоят стил. Заслушай се внимателно в рифовете. Например мейн рифа на Walk. Два акорда, но е брутален. Cemetary Gates (само не го превеждайте "циментираните порти", щото и това съм чувал) е известна, няма как да не си я чувал. Малко е трудно да се каже, че в тези песни няма мелодия. Поне така смятам аз. Естествено малко трудно се прослушва Пантера, особено ако досега си бил на вълна Лепърд, Снейк и УАСП. Като ги чух за първи път преди бая годинки, не можех да ги понасям, а сега са ми една от любимите банди.

R.I.P. Dime :(

09-19-2006, 18:33
Металите сте супер зле!!Тоя вокала на Judas Priest Пърл Харбър няма никав глас.

Emocore
09-19-2006, 18:34
e takova jivotno NEMA!! razcepi mraka s tva izkazvane :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Joey Tempest
09-19-2006, 18:36
^ Туй ебаФка някаква. :smt005 :smt005 :smt005

09-19-2006, 18:38
e takova jivotno NEMA!! razcepi mraka s tva izkazvane :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Кво се смееш бе т1п! Поп-фолка е много по - добро от тва дето вие слушате :evil:

Mo6nooo
09-19-2006, 18:40
Естествено, че е по-добър. Ивана е номер 1. :lol:

magesnik
09-19-2006, 19:18
Райдере,Роб Халфорд сам си признава че е хомосекусалист. :wink:

Joey Tempest
09-19-2006, 19:21
Колеги, моля ви! Вижте заглавието на темата!

Само не се избивайте, заради Принцесата на хеви метъла. Харбър, оопа Халфорд да кажа де, си призна преди около десетина години.

Mo6nooo
09-19-2006, 19:24
Признава си през 1997 в интервю за МТВ, което бях гледал преди време.

Joey Tempest
09-19-2006, 19:49
^ Хахха, това за Ози що го каза, сега знаеш ли какви дискусии ще започнат. :D Бащицата е пич! :D

Поздрав за всички фенове с Crazy Train. :wink:

Mo6nooo
09-19-2006, 19:57
Ози озбърн е много кофти и като човек, и като музикант. Най-комерсиалният метъл. Истинска подигравкас метъла.

magesnik
09-19-2006, 20:07
Ако не беше Ози и компания сега метъла нямаше да е такъв какъвто го знаеме,те са първородниците на сичко тежко.

BatiNasko
09-19-2006, 20:13
taka zna4i pyrvo :) da vi eba maikata na si4ki kretenovidni sy6testva tip Mo6n

Mo6nooo
09-19-2006, 20:17
Кретоновидни същества тип Mo6ni. :-D Много благодаря за определението. :D

Boot
09-19-2006, 20:44
1 Роб си признава, че педал... някой не си е написал метъл домашното...
има един филм с Марк Уолбърг- Rock star или Metal gods (мисля, че беше първото), където историята е инспирирана от точно напускането на Роб и смяната му.... гледайте го- добър е

Rock Star е. Много надъхващ. И актьора... http://info.datacom.bg/proletsearch/smileys/wub.gif

magesnik
09-19-2006, 20:47
А някой гледал ли е Metal-A headbanger's journey,ако не сте препоръчвам ви го да го гледате,доста е добър. :)

_sk8mastR_
09-19-2006, 21:35
Накарали няколко обикновени чалгарчета да съставят примерен психологически и физически портрет на еин метъл и ето какво станало:
-не се къпе
-не се реше, не се подстригва...
-не си сменя дрехите, а ако ги смени не ги пере, ами ги препикава и ги оставя на слънце
-носи разни пожени джаджи по китките и ръцете си като цяло, за да прикрива дупките от иглите, защото всички метъли са наркомани
-не си сменят чорапите цяла зима, а лятото носят същшите непрани от години кубинки на босо
-ходят с едни и същи черни дънки, като лятото ги режат
-не се бръснат и обезкосмяват като цяло no matter the gender
-и т.н. и т.н....

Urban legends...

Boot
09-19-2006, 22:06
Got an urban myth that needs to be solved? Call the Mythbusters!
http://kolobok.wrg.ru/smiles/user/Koshechka_08.gif
Ибахти добрите са Митбъстърс...

Mo6nooo
09-19-2006, 22:07
Аз пък Iron Maiden никога не съм ти харесвал. Не ги смятам за нещо толкова особено. Последният им албум горе-долу става, но и той не е нещо особено.

Boot
09-19-2006, 22:08
Adam... :lol:

Boot
09-19-2006, 22:11
И той е як. А най-странното е, 4е имам един познат, който е все едно съвкупност от Адам и Джейми.о.О

Joey Tempest
09-19-2006, 22:29
сега новия не съм го слушал и нещо нямам желание...

Чуй го, няма да сбъркаш. Поне заради солата на Дейв и вокалите на Сирената си заслужава. Определено има доста добри композиции.

Joey Tempest
09-19-2006, 22:52
Е, то си зависи до голяма степен и от очакванията, които си имал към групата като цяло. Албумът катери чартовете по света, The Reincarnation Of Benjamin Breeg се върти яко по MCM, а отдолу вдясно мига надпис: ALBUM HIT. Въпреки това познавам хора, които са очаквали повече и не им харесва. Повече ще ти хареса от Dance Of Death, определено. :wink:

Joey Tempest
09-19-2006, 23:33
можеш ли да кажеш дали прилича на някой от предишните албуми??
Честно казано, не мога да го уподобя с никой. Момчетата се развиват. Всички парчета имат доста различно звучене и въздействие едно от друго. Много от тях са на път да станат класика. Има както Powerslave-ски, така и по-модерни елементи. Мейдън са си Мейдън. Абе заслужава си да се чуе. :)

09-19-2006, 23:45

Госте, успокой се малко. Факт е, че стилът се развива. Вярно е, че авторската музика на Корн и Слипнот се гради основно на метъл елементи и спокойно можем да ги водим като метъл банди. Аз самият много им се кефя, Корн съм ги гледал на живо. Озлоблението ни към тези групи обаче идва от ситуации като тази (случвала ми се е доста пъти) Някакъв 14-15 годишен, изкупил цялото ОЧЗ, Събуей и квото там още падне да ми разправя: "Аз съм мйетъл!!! Само Слипнот, Корн и Рамщайн!!! Тия Джудас, Мейдън, Куийнзрайк обаче не ги слушам, защото вокалите звучат като педераси, така и така..."

Тоест, ако си метълистче, барем малко уважавай групите, от които съвременните ти любимци са се учили навремето. Съгласен си с мен нали? :mrgreen:
Не, не съм метъл. Споменах само KoRn(и аз ги гледах наживо) и Slipknot, защото ми омръзна да се говори, че не са метъл(което е абсолютна глупост).
Иначе слушам далеч по-тежки банди като Anorexia Nervosa, Children Of Bodom, Darkest Hour и още много др. (включително и споменатите от теб), но не се считам за метъл, просто не споделям доста от разбиранията им и не се обличам като тях.

А exlpoited е толкова забавен, че чак ми иде да му свърша в устата \:D/

09-19-2006, 23:47
Забравих да спомена тривиалното(но много вярно в случая), че е важна самата песен да ми хареса, била тя на KoRn или на Азис - ще се слуша, НЕ РОБУВАМ НА СТИЛОВЕ!!!

Ти ба путката майна
09-19-2006, 23:48
Ей, педераст/путко заспала. Ти си бил/а много прост/а бе.
Ква е тая педераската тема харесвате ли метъли, как може да има толкова малоумни путки незнам. Кфо има да им харесваме, а, та ти ебъ путката рошава селска на майкати в путка, путка ти рунтава, я вари се скрий увас и не излизай повече, маздъ прости сасухрена!

magesnik
09-20-2006, 12:21
мене пък ми хареса новия Maiden,май е малко по прогресив ама става,доста по добър е от Dance of death. :)

bill_schrei
09-20-2006, 12:55
Ква е тая педераската тема харесвате ли метъли, как може да има толкова малоумни путки незнам. Кфо има да им харесваме, а, та ти ебъ путката рошава селска на майкати в путка, путка ти рунтава, я вари се скрий увас и не излизай повече, маздъ прости сасухрена!

Културата владее светаааа :smt100

Joey Tempest
09-20-2006, 19:22
^ Модераторите не владеят форума обаче!!! :evil: :evil: :evil:

Mo6nooo
09-20-2006, 19:32
Ама то и модератори ли има? :shock:

Mo6nooo
09-20-2006, 19:35
...виновни сме ние... :twisted:

maldini
09-21-2006, 16:30
абе какви корн какви слипнот бе? :shock:
тоя форум е адски заебан....

Magic*
09-21-2006, 19:30
mnogo zawisi.poznawam mnogo 'metyli' deto wsyshtnost sa ebati lainata,shibani poziori.ima i super psihopati.no kato cqlo(ako ne sa nqkfi shibani praweji)sa dosta interesni i zabawni hora.mnogo neshta mojesh da nauchish ot indiwidi kato tqh

RedChil
09-21-2006, 19:51
Новия на Мейдън е добър,преди 2 седмици го дръпнах.Ама "Брейв Ню Уърлд"( :-D ) по ми аресва,Рейнмейкър де'а знам...

А за новия на Моторхед кфо ше кажете,ако сте го слушали...?
Просто е нещо размазващо,Леми расте,но не старее,ебем ти гласа."Kiss Of Death" се казва албума. :-D

Joey Tempest
09-21-2006, 20:09
^ RedChil, братле, напълно съм съгласен с тебе. Много добро нещо са извадили. Просто ме размаза от всякъде. :-D

RedChil
09-21-2006, 20:30
И най-после направиха една балада тия копелета...Последната беше I Ain't No Nice Guy с Ози,сега е God Was Never On Your Side...

If the sun refuse to shine... :::

RedChil
09-21-2006, 21:12
Здравейте, аз съм жената на Мерилин Менсън. Когато моя мъж се връща от концерт петната от кръв много трудно се изпират от ризата му. Какви ли не прахове не опитвах - нищо не помага. Но наскоро жената на Ози Озбърн ме посъветва за един друг прах и сега не ми пука за никакви петна... :lol:
Buahhahahahaha
Шарън е добра съветница,определено... :lol:

Joey Tempest
09-21-2006, 21:28
^ Бахти оФцата е. :evil:

RedChil
09-22-2006, 08:45
Ъхъ,особено след онзи прословут Озфест...

skumrika
09-22-2006, 16:18

Кво се смееш бе т1п! Поп-фолка е много по - добро от тва дето вие слушате :evil: PFFFFFFFFFXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tva naistina e eba ti vicaaaaa PFXAXAXA

Fiola
09-23-2006, 10:53

Кво се смееш бе т1п! Поп-фолка е много по - добро от тва дето вие слушате :evil: PFFFFFFFFFXAXAXAXAAAAAAAAAAAAAAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tva naistina e e** ti vicaaaaa PFXAXAXA
Всъщност чалгарите робуват на безмислени думи без съдуржание и мелодии водещи до безвъзвратно оглупяване... Именно такива болни мозъци могат да родят нещо от рода на:

Това ти беше научното обяснение. С други думи: Това нещо чалгата или поп фолка както се оправдавате, е ЕБАСИ SHITA!

SixFeetUnder
09-23-2006, 15:36
абе как може да сте толко зле, ква е тая смехотворна тема?!
аз съм метъл и кво?? музикалните ми предпочитания не говорят нищо за характера ми освен, че не съм селянин http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/darkskywalker/Smileys/Fingers.gif селянията върви ръка за ръка с чалгата и Биг брАдар!!!
всички момичета, които преценявате едно момче по това което слуша или как се облича сте много зле!!!!!
:evil: ей аман, в тоя форум на кви неща се начетох, не мога да повярвам, че има такива хора..

RAWRRR
09-24-2006, 03:44
абе как може да сте толко зле, ква е тая смехотворна тема?!
аз съм метъл и кво?? музикалните ми предпочитания не говорят нищо за характера ми освен, че не съм селянин http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/darkskywalker/Smileys/Fingers.gif селянията върви ръка за ръка с чалгата и Биг брАдар!!!
всички момичета, които преценявате едно момче по това което слуша или как се облича сте много зле!!!!!
:evil: ей аман, в тоя форум на кви неща се начетох, не мога да повярвам, че има такива хора..

Не съм много съгласна.
Аз мисля,че ска-то ме направи по-добър човек :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Как може да слушаш ска или ска-пънк примерно иииии да не се усмихваш и настроението да не ти е приповдигнато?!
Винаги слушам Ramones,Sex Pistols,Rancid в началото на деня и вечерта заспивам щастлива.Ако си позволя Static X ще имам главоболие цял ден и всички около мен ще разберат,че не съм на кеф :twisted: :twisted:
Така ве не ми говори,че музиката не оказвала влияние върху личността.
Ника ти ми напомня :mrgreen: AlexUnder :smt080
поздрав за Добро утро :mrgreen: Rancid-Time Bomb :smt081

Fiola
09-24-2006, 09:49

Кво се смееш бе т1п! Поп-фолка е много по - добро от тва дето вие слушате :evil:
roll on floor laughing my ass off! Това трябва да се запише някъде! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Чалгата е толкова смислена музика... Наистина е много хубава... :smt005 :smt005 :smt005 Кого лъжеш бе то това не е музика! Щом ти харесва си я слушай де... Всеки с вкусовете си. Но според мен е нещо много комерсиално. И какво й харесваш на чалгата? Циганските звузи или 'разнообразието' в текстовете? Да има най-много 3 песни в които не се пее за любов, изневери или разни други там. То верно, че любовта върти света, ама чак пък толкоз...

priti_kiti
09-24-2006, 10:26
ахахахахахах
тая тема още ли не са я заключили бе :lol: :lol:

Mo6nooo
09-24-2006, 10:30
ахахахахахах
Много правилно не са я заключили. Не се ли дасещаш, че ако я заключат веднага ще се появи някой, който ще направи тема "мразя метълите" или "какво мислите за метълите". Забележи, че теми от този тип не са се появали откакто се появи тази тема, а преди това много често се появяваха такива теми...

priti_kiti
09-24-2006, 10:31
ахахахахахах
Много правилно не са я заключили. Не се ли дасещаш, че ако я заключат веднага ще се появи някой, който ще направи тема "мразя метълите" или "какво мислите за метълите". Забележи, че теми от този тип не са се появали откакто се появи тази тема, а преди това много често се появяваха такива теми... ясно,начи ми е гарантиран смеха още дъълго време :lol:

RedChil
09-24-2006, 10:45
[b]Artist: La Vela Puerca
Album: A Contraluz
Song: Sin palabras

Voy hablando sin palabras
Voy mirando sin ojos
Agarrando sin las manos
Viviendo sin coraz

Mo6nooo
09-24-2006, 19:08
Аз пуснах това и в темата флууд, но тази тема ми се струва по удачна

Чух новият албум на:

Amon Amarth - With Oden On Our Side и горе долу ми хареса
оценка: 3,5/5

Blackmore's Noght - Village Lanterne - хубав албум.

Crematory - Klagebilder - разочарован съм от този албум
оценка: 2,5/5

Def Leppard - Yeah - доста добър албум
оценка: 4/5

Evanescence - The Open Door - Това нещо не става за слушане. Преди бяха с пъти по-добри.
Оценка: 1,5/5

Еvergrey - Monday Morning Apocalypse - доста добър албум. Много често го слушшам.

Iron Maiden - A Matter of Life and Death - горе долу ми хареса

Leaves' Eyes - Vinland Saga - горе-долу добър албум

Lunatica - The Edge Of Infinity - страхотен албум. Чух една песен вчера по интернет и си изтеглих албума и съм доста доволен.

Muse - Black Holes And Revelations - също страхотен албум
оценка: 4,5/5

Oomph! - Glaubeliebetod - добър албум
3,5/5

Rise Against - The Sufferer And The Witness - страхотен албум
оценка: 4,5/5

The Bouncing Souls - The Gold Record доволен съм.

The Twilight Singers - Powder Burns - много добър албум

Това беше обзорът ми на албумите от последната година. За финал ще добавя, че напоследък слушам страшно много Testament.

Mo6nooo
09-24-2006, 20:43
И това доживях да видя...

Балканджи по Фрактура...

Joey Tempest
09-24-2006, 21:27
Е, че кво толкова странно има?

едит: Иначе еваларка за Тестамънт. :D

Mo6nooo
09-24-2006, 21:31
Е, че кво толкова странно има?

едит: Иначе еваларка за Тестамънт. :D
Странноте е това, че преди водещият пускаше почти и изцяло своята музика, но от почивката явно са му се поскарали (за щастие) и пуска по-разнообразна музика и се стигна до там група като Балканджи да гостува във Фрактура, което преди надали щеше да се случи...

RAWRRR
09-25-2006, 07:09
Song: Sin palabras
Не че разбирам нещо,но определено ме кефи.Уругвайски Ска-Пънк!\m/

Искаше ми се да я чуя,но уви не я намерих..но затова пък аз слушам испанска ска Skalariak :P Може нищо да не разбирам,но ме кефи повече от българската. :-D

Pustinqka
09-25-2006, 09:31
Голям съм метъл бре оул! Правя ремикси на бай торбалан откакто се помня!

RAWRRR
09-25-2006, 10:41
Ами аз се сещам само за Plastic bo,сигурно има доста,които не съм чувала,обаче те са най-известни тук,нали са от Асеновград,даже им бях миналата седмица на концерт,беше яко,както всеки път.
Поздрав с тази песен:

..Но никой не знаеше какво прави Ставри, че тайно той в избата си гледа динозаври..
Ставри, гледа динозаври...
..Всякак вечер той в избата си влиза и час и нещо след това ухилено излиза..
..Така завърши тази история за Ставри, изяден беше той от злите динозаври..
Ставри гледа динозаври...

:D :D :D

RAWRRR
09-25-2006, 11:26
Не знам.Тук всички ги числят към ска.
Даже погледни на плаката какво пише в скобичките.
Такива плакати ги имаше залепени из Пловдив и Асеновград.
Значи те се самоопределят като ска.
http://i10.tinypic.com/2ut29lf.gif

magesnik
09-25-2006, 11:33
Уикеда не са ли Ска?

broken_girl
09-25-2006, 17:33
да харесвам ги :P

Joey Tempest
09-25-2006, 18:47
да харесвам ги :P
Браво, моето момиче! Само така! :D :-D :P

Amayo
09-25-2006, 23:18
Уикеда, Пица, София Ска Скинс..
общо взето това СКА в Бг

още La Muchedumbre, Switchstance, които са някакъв СКакор...
А кокоша глава?

Amayo
09-25-2006, 23:23
:roll: :oops:

LunaTriCk
09-25-2006, 23:27
Ами аз се сещам само за Plastic bo,сигурно има доста,които не съм чувала,обаче те са най-известни тук,нали са от Асеновград,даже им бях миналата седмица на концерт,беше яко,както всеки път.
Поздрав с тази песен:

..Но никой не знаеше какво прави Ставри, че тайно той в избата си гледа динозаври..
Ставри, гледа динозаври...
..Всякак вечер той в избата си влиза и час и нещо след това ухилено излиза..
..Така завърши тази история за Ставри, изяден беше той от злите динозаври..
Ставри гледа динозаври...

:D :D :D

ооо, тази песен съм я слушал !! след определено количество алкохол, чак почнах да я припявам...но, определено в трезво състояние е леко безмислена...

09-26-2006, 20:35
Новият албум на In Flames - Come Clarity , също е много добър :)

Mo6nooo
09-26-2006, 20:38
Ще ви дам един превод на Testamen - Alone In The Dark. Много як превод. :lol:

Кога
бях само много млади

Магьосници дойдоха да присвоят моето мнениe

Напускане на смърт и омраза за да се демаскира

Господарят за играта беше спечелил

И дръжте на неговия финален грях да бъде известен

Убиване на онези, които стоят на неговия път,
Сами в тъмнината

Къде демоните ме измъчват

Тъмнината от преминаването на отмъщението е всичко, през което аз виждам,

Армии на вещици

Ще От северния район обаждам се вътре

Убийства на старейшини стават

High priest на злото

Понижило е неговия юмрук на желязо

Хиляди хора ще умрат

Клането на невинен

Къщата гори

Онова осветява небето

Моят кошмар е започнал да се разгъва

На кобрите изсъсквамащия език

Звук и усещане на пресъздаващо човешко тяло

Падане Два хиляди фута на небето

Моят терорист е контролирал моя живот И

Пускам Моята единствена слабост знайна, че
аз
стигнах Освобождавам Този ад от моята глава, който
аз
се боря с до лоши магьосници,

Освобождавам Моето мнение на неговото изкривяване И

Срещнете падащия ангел в неговата област

Фауст приготвя легионите на нощта

Diviners от далечния северен район пристигат

Безцелно хора от там се скупчиха в крем за лице

Причиняващо смъртоносно опустошение към свят

Аз попадам през моя най-дълбок сън

За да срещнете злото asteroth

Неговата титла е grand duke на ада, което
аз
се боря с, докато краят не е близо

За да отървете моето мнение от надежди и страхове

Моето предназначение лежи в моите мечти

Освободете ме!

kakva e taq pesen be 4ovek :shock:

Tristania
10-02-2006, 20:16
Да, харесвам метали, както и пластмаси, и стъкла..
За неразбралите намека - пише се 'метъл'..

Boni_bon
10-02-2006, 22:10
НЕ

Mo6nooo
10-03-2006, 05:14
Абе повтарям се ама никой няма да чете 7-8 страница от темата. Това нещо пънковете и металите са много ненормални същества. Иначе Контрол щяха ли да пеят "Не съм нормален"?

cvetityy
10-03-2006, 07:50
НЕ И НИЕ ТАКА?!?!

10-05-2006, 11:01
gadjeto mi e metalist taka 4e opredeleno se kefa na metalisti! :P

DoPye
10-05-2006, 12:21
има готени металки ама пънкарите и пънкарките SUX

anonymous464110
10-06-2006, 10:55
az gi haresvam mnogo,daje im pla6tam da hodqt ve4er po ulicite piqni i da vi stresirat.

@BatiNasko ne samo po temata si se iz4erpal,ami i v jivota.kupuvai parcel v orlandovci i lqgai da po4iva6

scion_of_Storm
10-14-2006, 20:11
^+1 Кофите те очакват спамърееееееееее *зъл поглед* АХхаха, кефят ме, що не, то нали и аз се падам някакъв зъл метАл, май бях магнезий, не знам, питайте нашите.... :D

Rock'N'Roll
10-15-2006, 08:51
:lol: страшна тема :) Ама да не се мина и аз за тфа ше пусна един пост :smt016

Punk's not DeaD
Харесвам Пънкари и метъли и секви само чалгари НЕ!

Rock'N'Roll
10-15-2006, 09:36

Punk's not DeaD

а соскенари??

не харесвам фашисти :) ( Fuck Nazi) [-X

Psycho Realm
10-15-2006, 09:43

Punk's not DeaD

а соскенари??

Гледам доста актуално е станало това "МРАЗЯ ФАШИСТИ" и въобще думите Nazi и фашист като цяло... :mrgreen:

Rock'N'Roll
10-15-2006, 10:01

Punk's not DeaD

а соскенари??

да не харесваш фашисти те прави фашист...

има ли разлика в това:

този е черен- да го пребием

или

този е фашист- да го пребием

май няма разлика... ;) само дето едното е расизъм и е лошо, а другото е антифа и е добро... :-k

не е точно така [-X

мразя фашистите,защото са комплексари и смотаняци!
За тях важи правилото яя пънкарка да я набием
аааа мангал да го пребием
яяя s.h.a.r.p да го спукаме от бой
Или пък яяя тая има червени връзки на ГУМЕНКИТЕ(НЕ КУБИНКИ) да я набием.ООООоооо тая носи кариран пантало значи е пънкарка да я хванем.

brain_stew
10-15-2006, 18:22
така ли??

"Съществува тенденция да се съди за една раса, нация или определена група по най-недостойните й членове" Ерик Хофър

Замисли се върху това, защото в него е голяма част от истината... за расизма и всичко...

Вярно е!Някои хора си мсилят че метълите миришат, но това е защото просто познават един-двама миришещи метъли!
Лично аз познавам само едно наци-и е много добричък!Имам предвит не е някъв сдухан и комплексиран!Беше добър човек...и все още е!

Харесвам метъли и скинове!Поседните ми се струват много приятна компания!А относно пънкарите...Rock'N'Roll-помниш ли кво ти казах днес? :twisted: На всичките се радвам!

10-15-2006, 20:04
не мога да кажа твърдо да,харесвам или не,не харесвам,защото си зависи от човека..тъпо е да се разделяме на еди си кви ,щото във всяка така наречена групичка има яки хорица и лайна..
а междувременно..очаквайте скоро клип на София Ска Скинс :)))
уии колко се радФФам =))

adi4kaa
10-15-2006, 20:22
правилно си чул...не съм много запозната с дебилиите,ясно е,че е дебилен де :) и ссъъъвсем скоро ще излезе,намерили са си спонсор и такам :)

10-16-2006, 09:59
Punks dead

scion_of_Storm
10-16-2006, 12:34
And you are raped.

10-16-2006, 16:57
And you are raped.
by your mom

die_die_my_darling
10-16-2006, 16:59
ами метали не харесвам, страх ме е от тях, а пънкарите ме радват.. симпатяги са пък и повечето са много забавни и много смях става с тях

byyy....6te te izqqqqm mnogo li sam stra6na pla6eli sme q bili :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

10-16-2006, 19:12
те и Тату са едни такива метълки/пънкарки :lol: Верно е - стрешни са.Кат дойдоха в Б-я не смеех да излеза от нас

Rock'N'Roll
10-16-2006, 19:41
чух, че наскоро е бил сниман и е бил с некфи дебилии??

ъЪЪъъъ скоро под днес ли имаш предвид?
Защото днес са снимали клип на София Ска Скинс
Аз щях да ходя с едни фр ама имах работа :( и пак изпуснах

Amayo
10-16-2006, 20:42
така ли??

"Съществува тенденция да се съди за една раса, нация или определена група по най-недостойните й членове" Ерик Хофър

Замисли се върху това, защото в него е голяма част от истината... за расизма и всичко...

Вярно е!Някои хора си мсилят че метълите миришат, но това е защото просто познават един-двама миришещи метъли!
!
Аз па познавам бая. И нема един къде да не мирише, да си мие зъбите и да прилича на човек. :-k