View Full Version : Харесвате ли метали и пънкари ?
Страници :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
Muse_of_Madness
05-06-2007, 15:43
^ скучно...
Засега... виждала съм толкова тъпи спорове на тази тема и още не съм участвала в един...
emilythestrange
05-06-2007, 16:02
Цитат:
1.не всички тук са на по 13-14 години
Ма на акъл сериозен процент са.
за това не мога да споря :smt005
Цитат:
2.нашите идоли не са анелия и азис
...А някое друго комерсиално лигаво съднание от западната чалга?
моля те ,без лични нападки,ще се обидя =;
обичам да слушам групи,които никой не е чувал
но наистина много хора слушат американска чалга
Цитат:
3.ако видиш метъл с добра хигиена ми кажи
Ела в ПМГ Благоевград.
ми ше ти доъда на гости...тва трябва да го видя
Цитат:
4.не ни трябват подробности от някоя култура
за да имаме мнение за нея
Тогава как очакваш в мнението ти да се доближава до истината?
Цитат:
5.не ти са нужни сериозни аргументи за да не харесваш някой
Е хайде, поне кажи причината, ако е различна от "Гошо казал на Пешо, който после каза на мен, че метълите са гадни"
просто с лошо впечатление съм останала от метълите ,които познавам
но изглежда не трябва да слагам етикет на хората
Цитат:
7.аз колкото и да не обичам чалгари ги предпочитам пред
метълите-чалгарите са по човекоподобни
Дефинирай човек.
не знам какво е дефинирай :smt005
emilythestrange
05-06-2007, 18:23
a thorn for every heart
Across Five Aprils
panic!at the disko
my chemical romanse,обаче те вече са известни
emilythestrange
05-06-2007, 18:44
ами ти предполагам си по запознат със стиловете,обаче като кажа някоя група на american-попфолк слушащитете,те ме питат тва филм ли е или се яде :smt005
brain_stew
05-06-2007, 20:42
ами ти предполагам си по запознат със стиловете,обаче като кажа някоя група на american-попфолк слушащитете,те ме питат тва филм ли е или се яде :smt005
ъъ....и кого сравняваш с american-попфолк слушащите?
плюс тва пък panic!at the disko не са чак толкова неизвестни!
Бее пак се почна с едни изказвания!....
Плюс тва...има доста метъли с добра хигиена....защо пък всичките метъли, които аз познавам са си с доста добра хигиена?!Как пък така не се намери ни един чист метъл дет да се доближи до тебе ех.....
А "дефинирай" значи да дадеш определение з човек...
уф злееее :smt011
PaRkInSoN
05-06-2007, 20:47
Не мраза ги! :smt013
rosskata
05-06-2007, 21:06
НИ МЪ КЕФИЪТ...
Само един много ме кефи, щото имахме вземане-даване в 10ти клас. :smt050
rosskata
05-06-2007, 21:52
НИ МЪ КЕФИЪТ...
Само един много ме кефи, щото имахме вземане-даване в 10ти клас. :smt050
:smt010 :smt010 :smt010
Нидей рива бе! КО ти стана! :lol:
@EMILY the strange,тъпа си.
rosskata
05-07-2007, 16:06
разби ми сърцето... :smt010
Щот не се кефя на пънкари??
:smt005 И това от човек, който ме нарича хипи, и после ми праща песнички, в които се пее за унищожаването им...
Връщам си :twisted:
Swinkenhoffer
05-07-2007, 18:10
@EMILY the strange,тъпа си.
true, true...
Disrespect
05-07-2007, 20:23
Боже...та той е същински уникат бе...дай да го пазим!(да бе да...)
ти и до 33 ли пак ще ходиш да се биеш по улиците бе? ;)
SiNiStEr
05-12-2007, 09:47
страшно мн ме кефят пънкари
аууу страхотни са....... :smt055
четох по напред някой беше писал че пънкарите са по нежни от металите :mrgreen: хаха еми не знам този човек който го е казал дали е видал пънкар,но явно е виждал достатъчно шибани емо-та които се правят на такива.бих си изразила нежността към някое емо като му подам нож или с кубинки :mrgreen: КРАЙНО НЕТОЛЕРАНТНА СЪМ в случая :lol:
А тебе някой ако те види ще се обеди че си права - приличаш повече на багер в кубинки и каре от колкото на момиче... :lol: НИщо нежно и фино :lol:
Сори мацка ама с това впечатление оставам от постовете ти :lol: Че си груба и си простак че няма грам финес в тебе...краварка :lol:
brain_stew
05-20-2007, 18:06
четох по напред някой беше писал че пънкарите са по нежни от металите :mrgreen: хаха еми не знам този човек който го е казал дали е видал пънкар,но явно е виждал достатъчно шибани емо-та които се правят на такива.бих си изразила нежността към някое емо като му подам нож или с кубинки :mrgreen: КРАЙНО НЕТОЛЕРАНТНА СЪМ в случая :lol:
А тебе някой ако те види ще се обеди че си права - приличаш повече на багер в кубинки и каре от колкото на момиче... :lol: НИщо нежно и фино :lol:
Сори мацка ама с това впечатление оставам от постовете ти :lol: Че си груба и си простак че няма грам финес в тебе...краварка :lol:
бухахахахааххаа!
Миии окей...защо трябва да е някоя лигла, която мрънка нон стоп? :-s
silver_angel
05-20-2007, 18:12
punkari - moje
metali - 99,8% ot sly4aite NE
бухахахахааххаа!
Ти па от едната крайност в другата :lol: :lol: . Смешни сте ми еееей! Ти кво искаш няква мускулеста да те пази да не те бият батковците ли :lol:
Я кажи форумалата, по която изчисли точния процент.
Polikarpa
05-20-2007, 19:40
бухахахахааххаа!
Ти па от едната крайност в другата :lol: :lol: . Смешни сте ми еееей! Ти кво искаш няква мускулеста да те пази да не те бият батковците ли :lol:
хахахах ами... http://i.data.bg/07/05/20/380795.jpg
aз съм това отдясно.не мисля че отстояването на дадена позиция те прави прост.а...ако ще си говорим за липса на пол-къде по подходящо място от тема за ЕМО \:D/
miki4kata_
05-20-2007, 19:40
mene sekfi me kefat
silver_angel
05-20-2007, 19:43
Я кажи форумалата, по която изчисли точния процент.
ela v daskaloto mi i gi vij kakvi sa ne4istoplutni i otbluskva6ti ... poznavam samo edin koito da stava za fr-d ,ostanalite sa agresivni ..
Дам ПОликарпо къси крака и голям гъз..
Polikarpa
05-20-2007, 19:49
не можем всички да сме перфектни и не мисля,че това има значение за темата :wink:
Мани темата аз казах че си багер в кубинки и каре и излезе верно
ela v daskaloto mi i gi vij kakvi sa ne4istoplutni i otbluskva6ti ... poznavam samo edin koito da stava za fr-d ,ostanalite sa agresivni ..
Ами ако си някаква лигла не може да очакваш да се държат нормално с теб.
Иначе честоплътността няма да я коментирам, защото това, че се видяла 5 метъла и са ти смърдели не значи, че останалите смърдят. А и циганите, които слушат чалга (ако слушаш такова) смърдят далеч повече, така че нямаш право на глас.
brain_stew
05-20-2007, 20:05
Ами ако си някаква лигла не може да очакваш да се държат нормално с теб.
Иначе честоплътността няма да я коментирам, защото това, че се видяла 5 метъла и са ти смърдели не значи, че останалите смърдят. А и циганите, които слушат чалга (ако слушаш такова) смърдят далеч повече, така че нямаш право на глас.
мдааа....
маа с тая чистоплътност на метълите...всичко си зависи до човека, не до субкултурата!ама явно някои са толкова прости, че не могат да го..ъъъ...видят!
пък и...защо ако е лигла да не се държат добре с нея?!
:shock:
уважаема лейди, наистина се замисли, как се държиш ти с тея метъли!едва ли се държат агресивно, за да са тру...а едва ли се държат агресивно изобщо...
оффтопик: кога ще се научите ебаси, че се пише метЪл, не метАл!метАла е напълно различно нещо!
Как може да има толкова тъп народ бееееее малко история дори да не знаят ???
МЕТАЛИТЕ И ПЪНКАРИТЕ СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ СУБКУЛТУРИ...
И те нямат нищо общо по мжеду си, освен това че пънк музиакта излиза от рока както и метал музиката също от рока... но иначе са напълно различни !
При металягите няма цел за революция.. нито в песните нито в умовете им за разлика от пънкарите (Освен ако не за пози... както огромна част в днешни дни)
НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВАТ ДВЕ НАПЪЛНО РАЗЛИЧНИ НЕЩА !
Та те в началото (Пънкарите) са претрепвали от бой хевиметалистите и тн... супер много са ги мразили щот те са били някви супер непукисти и не са правили нищо за по добър живот в страната си и тн... докато пънкарчетата поне са се бонтували ....
не можем всички да сме перфектни и не мисля,че това има значение за темата :wink:
You are just a waste of sperm
brain_stew
05-20-2007, 20:14
оригинално йеаах!
Disrespect
05-20-2007, 20:42
бтв...Polikarpa, драсни ми нещо на скайпа, че не ми изпраща съобщенията :lol:
Polikarpa
05-21-2007, 06:04
оригинално йеаах!
хаби си я,като го караш на онанизъм \:D/
Пхах то било и тъоп та не схваща :smt005
Първо скъпа момиче съм :smt005
Второ - водя си редовен полов живот но за разлика от тебе - с един човек
Трето - човека който си е похабил семенцето е твоя тати....изгубил си е времето да те създава :smt005 Безполезна си :smt005 Такива като тебе е навъдиха супер много. Разбери - не си различна не си оргиинална. Тъпа си и си като всички останали :smt005 . Аз не съм емо не съм пънкарка не съм метълка. Аз съм си аз. Слушам квото ми харесва нося квото и харесва. А сега стана модерно да мразите емото и вие всички се юрнахте :smt005 Стадо стадо :smt005
Това не й пречи да бъде нейно олицетворение :lol:
Muse_of_Madness
05-21-2007, 06:38
Трето - човека който си е похабил семенцето е твоя тати....изгубил си е времето да те създава :smt005 Безполезна си :smt005 Такива като тебе е навъдиха супер много. Разбери - не си различна не си оргиинална. Тъпа си и си като всички останали :smt005 . Аз не съм емо не съм пънкарка не съм метълка. Аз съм си аз. Слушам квото ми харесва нося квото и харесва. А сега стана модерно да мразите емото и вие всички се юрнахте :smt005 Стадо стадо :smt005
Ти си ти- ясно. А какво правиш, когато някой ти попречи да бъдеш себе си? Някой-родители, приятели-те критикува и ти казва да се промениш?
Ти си ти- ясно. А какво правиш, когато някой ти попречи да бъдеш себе си? Някой-родители, приятели-те критикува и ти казва да се промениш?
Ами боря се да продължа да бъда себе си. Опитвам се да им обясня човешки че няма нищо лошо в това да бъда каквото ми харесва :) . Но моята гледна точка не е свързана с оскърбяването и унижаването на дадена субкултура и феновете й! Аз харесвам емото! Всичко е емото ми харесва...с времето обществото ми залепи етикет и започна да ме нарича емо. Хубаво да приемем че са прави и че аз наистина съм емо. Дори да го отричам. В един момент се появява някаква оборотна "пънкарка" която обижда наляво и надясно и се опитва да стъпче и принизи това което харесвам. Да стоя и да я гледам ли?! Е не мерси!
Ами боря се да продължа да бъда себе си. Опитвам се да им обясня човешки че няма нищо лошо в това да бъда каквото ми харесва :) . Но моята гледна точка не е свързана с оскърбяването и унижаването на дадена субкултура и феновете й! Аз харесвам емото! Всичко е емото ми харесва...с времето обществото ми залепи етикет и започна да ме нарича емо. Хубаво да приемем че са прави и че аз наистина съм емо. Дори да го отричам. В един момент се появява някаква оборотна "пънкарка" която обижда наляво и надясно и се опитва да стъпче и принизи това което харесвам. Да стоя и да я гледам ли?! Е не мерси!
браво добре казано :smt023
аз нямам нищо против пънкарите-все пак всеки има избор какъв да бъде и не може всеки да иска всички да подражават на него....освен това безмислено ми се струва насилието към тях-не може просто ей така безпричина да кажеш ей айде да пребиеме тоя щото е метъл или рапър тва за мене са некви болни хора,болни мозъци и расисти....та нима всички не сме хора а се делим според предпочитанията си или греша?така че спрете с този негативизъм :!:
тва горе бях аз ама забравих да се логна ](*,)
Muse_of_Madness
05-21-2007, 07:12
Но нали знаеш, че зло е това, което противоречи на разбиранията на стадото? Това с различни разбирания, разбирания против техните? Ти зла ли си?
Polikarpa
05-21-2007, 07:37
:smt005 аз,девойко мисля че имам право на свое мнение.ще си храня емота колкото искам.обидите ти са безпочвени и безмислени,ако искаше да постигнеш нещо със спор той щеше да протече по друг начин.има хора които не харесват метъли,има такива които не харесват пънкари.аз не харесвам емота.повръща ми се да видя емо(тук значението на думата пол се губи) със розова диадемка с черна панделка,бритона пред очите,изкуствено размазания грим,отвратителните емо дрешки на раенца и гнусните им кецове...описах девойката(май е момиче) която виждам всяка сутрин в автобуса как си драска с ключодържател по вените и седи свитичко най-отзад.дееба гнусно ми е как иззглеждат,гнусна ми е философията им за живота,гнусни са ми целите,дразни ме амбицията им да предизвикват всеобщо съжаление.аз не ги обиждам с някакви общи приказки,както правиш ти,аз ги обиждам с това което не мога да понасям в тях :wink:
Доброто и злото са относителни понятия. За котката която изяжда мишката убийстово е добро защото тя трябва да оцелее. За мишката това е зло защото тя губи живота си (чисто метафорични...жуивотните нямат представа за зло и добро :wink: )
:smt005 аз,девойко мисля че имам право на свое мнение.ще си храня емота колкото искам.обидите ти са безпочвени и безмислени,ако искаше да постигнеш нещо със спор той щеше да протече по друг начин.има хора които не харесват метъли,има такива които не харесват пънкари.аз не харесвам емота.повръща ми се да видя емо(тук значението на думата пол се губи) със розова диадемка с черна панделка,бритона пред очите,изкуствено размазания грим,отвратителните емо дрешки на раенца и гнусните им кецове...описах девойката(май е момиче) която виждам всяка сутрин в автобуса как си драска с ключодържател по вените и седи свитичко най-отзад.дееба гнусно ми е как иззглеждат,гнусна ми е философията им за живота,гнусни са ми целите,дразни ме амбицията им да предизвикват всеобщо съжаление.аз не ги обиждам с някакви общи приказки,както правиш ти,аз ги обиждам с това което не мога да понасям в тях :wink:
И ти си ми гнусна проклетио като те гледам ама не съм тръгнала да обиждам цялата ти субкултура нали?! Това че има някви идиоти самоубиици които целят да предизвикат всеобщо съжаление не значи че всички емота са такива. И да няма нищо лошо да не харесваш дадено нещо но това не ти дава правото да говориш чия физиономия ще размазваш в бордюра и тем подобни! Най-лесно щеше да е да кажеш "Емотата не ми харесват защото стила им на обличане е лигав" или квото там мислиш - без обиди! Да спора можеше да протече съвсем различно! Но знаеш ли защо протече така? За да видиш колко е тъпо само да обиждаш и заплашваш! Това е характерно за агресивни хора с недостиг на умствен багаж! Които знаят само псувните от улицата! И аз смятам че пънкарите са наркомани (естествено не всички но все пак това е лицето им пред света! това е характерно за тях! та нима секс пистълс не са били перманентно надрусани както и всичките им фенове?) Не ми харесва че са така тясно обвързани с политиката. Ти ми изглеждаш на 13-14 години а за да си пънкарка вече трябва да имаш политически убеждения. Леви ли десни ли не помня вече кви бяхтте вие. Но не отива на едно 14 годишно моомиче да говори з аполитика. Не ми харесвате. Ама не съм тръгнала да ви обиждам. Казах всичко като хората. А ти си до толкова тъпа че само говориш за тъпите ти кубинки. И кво като имаш кубинки? И аз имам. Ама не се хваля постоянно с това :smt005
Muse_of_Madness
05-21-2007, 07:58
Доброто и злото са относителни понятия. За котката която изяжда мишката убийстово е добро защото тя трябва да оцелее. За мишката това е зло защото тя губи живота си (чисто метафорични...жуивотните нямат представа за зло и добро :wink: )
Въобще не схвана какво исках да ти кажа...
Доброто и злото са понятия, витеаещи само в човешкия свят, извън него те нямат значение. Човекът ги е създал, затова каквото мнозинството смята за добро е добро. Да ги пренасяш при прилодата и животните и повече от тъпо.
И след като родителите ти принадлежат към мнозинството, те са те променяли("възпитавали"), за да станеш "добра".
Приеми го. Никога няма да бъдеш себе си-чуждото влияние не неизбежно. Затова съществуват субкултурите- те имат различни ценности от мнозинството, можеш да намериш субкултури с разбирания, подобни на твоите. (в някои субобщества дори индивидуалността е на почит) Но себе си няма да бъдеш, докато живееш сред хора... Човек за човека е радост, както е казал Один в Хавамал, радост, от която не бих се лишила...
Polikarpa
05-21-2007, 08:00
като видя емо искам да направя точно това.не съм казала,че ме отвращава 1 емо,а всички емота.за кубинките си 1 път съм говорила,но това няма значение.аз не ги обиждам на тъпа курва,на шибана проститутка и така нататък.аз ги обиждам за това че са депресирани,за това че няма разлика между момче и момиче,за това че и женските и мъжките дрехи са като за травестит,за това че тяхното мнение се гради на мнението на другите-'ако ти казваш че ме харесваш,аз знам че не е така,ако не ме харесваш аз ще плача,ако ми кажеш че съм грозно емо пак ще плача защото НИИИКОЙЙЙ не ме обича,никой не ме харесва ' :smt010
и досега от теб чакам да чуя обида за нещо смислено.чух само че съм багер(това какво общо има с мнението ми?) и че съм курва (познаваш ли ме,следиш ли ме?:roll: )
а...и пънка не е нито ляв нито десен :wink:
Въобще не схвана какво исках да ти кажа...
Доброто и злото са понятия, витеаещи само в човешкия свят, извън него те нямат значение. Човекът ги е създал, затова каквото мнозинството смята за добро е добро. Да ги пренасяш при прилодата и животните и повече от тъпо.
И след като родителите ти принадлежат към мнозинството, те са те променяли("възпитавали"), за да станеш "добра".
Приеми го. Никога няма да бъдеш себе си-чуждото влияние не неизбежно. Затова съществуват субкултурите- те имат различни ценности от мнозинството, можеш да намериш субкултури с разбирания, подобни на твоите. (в някои субобщества дори индивидуалността е на почит) Но себе си няма да бъдеш, докато живееш сред хора... Човек за човека е радост, както е казал Один в Хавамал, радост, от която не бих се лишила...
Знам че са само при хората за това отбелязах че е метафора в скобките с коткаат и мишката.
Другото което е че винаги човек може да бъде себе си. Едно е да ти повлияят - неизбежно е. Друго е сляпо да следваш нечии идеали и ценности като Polikarpa. Видяла някъв пънкар и казала "от утре съм пънкарка". като не гледа кое наистина й харесва и кое не а просто сляпо следва тия "пънкарски идеали" (просто пример давам с нея...има хиляди такива)
като видя емо искам да направя точно това.не съм казала,че ме отвращава 1 емо,а всички емота.за кубинките си 1 път съм говорила,но това няма значение.аз не ги обиждам на тъпа курва,на шибана проститутка и така нататък.аз ги обиждам за това че са депресирани,за това че няма разлика между момче и момиче,за това че и женските и мъжките дрехи са като за травестит,за това че тяхното мнение се гради на мнението на другите-'ако ти казваш че ме харесваш,аз знам че не е така,ако не ме харесваш аз ще плача,ако ми кажеш че съм грозно емо пак ще плача защото НИИИКОЙЙЙ не ме обича,никой не ме харесва ' :smt010
и досега от теб чакам да чуя обида за нещо смислено.чух само че съм багер(това какво общо има с мнението ми?) и че съм курва (познаваш ли ме,следиш ли ме?:roll: )
а...и пънка не е нито ляв нито десен :wink:
Както отново ще отбележа обидите ми целенасочено бяха безсмислени и безпочвени - защото и твоите са такива! Наща видяла 5 позьора дето знаят само едни кирливи Tokio Hotel които даже на са емокор и решила че това е емото. Въобще не знаеш за какво става въпрос.
Ами сори ама и аз не правя разлика между мъжко и женско пънкарче! Всичките сте с кубинки на гребени с нашивки по вас и т.н. Единственото което ви отличава е че момичетата носят поли. Ама и емотата носят поли! Тъй че затвори си агдната уста накрая защото се излагаш просто разбери
Едиственото нещо което знам от философията на пънка е че повечето са нихилисти и анархисти. Благодаря з апояснението
Polikarpa
05-21-2007, 08:17
ти откъде знаеш каква съм и че съм видяла някакъв пънкар и за 1 ден съм станала такава?откъде знаеш че следвам някакви чужди идеали?хахахах девойко няма да споря повече с теб,явно прекарваш времето си да обиждаш безпочвено хората по форуми,аз имам намерение да се върна вече към нормалното си ежедневие и да отида да пия бира с приятели.ако искаш да водим някакъв смислен спор нека си поговорим за пънк например,докажи ми че съм поза :wink: щом така си решила
ако искаш и за политика ще си говорим,въпреки че предпочитам да съм далече от политиката
за това колко емота съм видяла и какви са били не знам.не обичам да обиждам хората на позьори и непозьори,предпочитам лично да се убедя какви са.важното е че колкото повече 'тру' емота виждам ('тру' според хора които разбират) толкова повече се отвращавам от субкултурата им и от тях самите
С последните 3 изречения ти сама показа че си поза. Пънка е обвързан с политиката! Това е част от философията им! Щом стоиш далеч от политиката => че си позьор и го караш на една гола музика (в която също се епее за политика) и едни зелени кубинки :smt005
Polikarpa
05-21-2007, 08:29
пънкът е обвързан с политиката до толкова,до колкото някоя група пее за определени политически идеали.гледам да съм далече от политиката защото не съм нито анархистка,комунистка,наци стка,националистка,фашистк а или каквото и да е от изброените.повече ми допадат идеите на левите,но не съм съгласна напълно с нито една от тях за да застана твърдо зад една от тези политически идеологии
The ignorance will rull the world one day because of you and the others like you, believe me
Polikarpa
05-21-2007, 09:04
пууу тея са некви наци-хипита пък,за пръв път ги чувам :smt005
Disrespect
05-21-2007, 13:48
Streets Of London \:D/ 8)
Evanescence_Fenka
05-21-2007, 18:28
az li4no slu6am metal i predpo4itam metali.ne sam nqkva super zaribena po metala deto se obli4a samo v 4erno i si slaga 4eren grim-ne vsi4ki koito slu6at metal sa takiva.a mom4etata koito slu6at metal sa mn gotini i znaqt kva muzika da slu6at.bravo metal forever
Evanescence_Fenka
05-21-2007, 18:30
az li4no slu6am metal i predpo4itam metali.ne sam nqkva super zaribena metalka deto se obli4a samo v 4erno i si slaga 4eren grim-ne vsi4ki koito slu6at metal sa takiva.a mom4etata koito slu6at metal sa mn gotini i znaqt kva muzika da slu6at.bravo.metal forever
Disrespect
05-21-2007, 18:30
йеаааааааа признаха ни за готини! 8) :roll:
_SL_ - От кога си метъл? :shock: :D
Disrespect
05-21-2007, 18:49
еееее слушам и метъл колкото да се каже! :lol:
az li4no slu6am metal i predpo4itam metali.ne sam nqkva super zaribena metalka deto se obli4a samo v 4erno i si slaga 4eren grim-ne vsi4ki koito slu6at metal sa takiva.a mom4etata koito slu6at metal sa mn gotini i znaqt kva muzika da slu6at.bravo.metal forever
Ако еванеънс ти е метъла ми е ясно колко си метълка :) Не искам да те нагрубявам обаче това си е рок...ако слушаш само такива като тях...
Polikarpa
05-23-2007, 19:38
рок?пфхахахаха :smt005
nomeredno.eu
05-24-2007, 06:23
Най-добрите цени! Най-новите и известни световни марки! Ежеседмични промоции и намаления! Безплатна доставка ! Доставка до всяка точка на страната! Гарантирано качество!
еми то се напълни с някакви позьо-"метълчета" дето слушат Корн,Дъ Размус и Слипнот....и са ДЪ ГРЕЙТЕСТ МЕТЪЛС WoW :roll:
Metali Rulzzz.Punakari-mii nz i te sa pe4eni no metalitre izglejdat po dobre.daje mi davat sili da produljavam na pred i ne da me e strax :-D :-D :-D
еми то се напълни с някакви позьо-"метълчета" дето слушат Корн,Дъ Размус и Слипнот....и са ДЪ ГРЕЙТЕСТ МЕТЪЛС WoW :roll:
e pi4 ne prekalqvai az ne slu6am nito the rasmus nito slipknot ili sekvi takaiva bozi.are molq ti se.az li4no si padam po stariq metal i rock n roll
Аз пък си падам по медерния рок и метъл. Новият метъл е далеч по-твърд, а техниката позволява да се вади далеч по-качествен звук.
Аз слушам Корн, Линкин Парк, Лимп Бизкит и смея да се нарека тру-метъл.
Alcohooligan
05-25-2007, 07:34
Искам и аз да съм тру-метъл ама... :smt010
Disrespect
05-25-2007, 07:45
http://amberpg.free.fr/metal/img/im10.jpg
http://www.preisvergleich.org/pimages/Uruk-Hai-Fotoprint_19__E20247_20.jpg
:-k
`Death`Whore``
05-25-2007, 07:49
Няма да коментирам глупостите за новия метъл...
Аз определено не съм тру. :)
brain_stew
05-25-2007, 09:57
http://amberpg.free.fr/metal/img/im10.jpg
http://www.preisvergleich.org/pimages/Uruk-Hai-Fotoprint_19__E20247_20.jpg
:-k
тва дет си го показал не е урук-хай, а най обикновен орк! :evil:
Disrespect
05-25-2007, 10:14
^^оф да не би да ги познавам лично всичките урук-хаи бе?! от къде да ги знам как изглеждат точно...едно и също стадо са... :smt016
Tazuma_girl
05-25-2007, 12:51
Аз пък си падам по медерния рок и метъл. Новият метъл е далеч по-твърд, а техниката позволява да се вади далеч по-качествен звук.
Аз слушам Корн, Линкин Парк, Лимп Бизкит и смея да се нарека тру-метъл.
WOW rolf lmfao LOL
Ех много слушаш,ей.Ти направо си най-тру от най-трутата,а пък Лимп Бизкит са най-здравия метъл. :smt005 =D>
П.П. Забрави да споменеш кой са ти любимите рок групи. :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Tazuma_girl
05-25-2007, 19:58
Ми хубаво като така си мислиш. =D> Кфо да праа като ЛП,ЛБ са по-яки от тия дето аз ги слушам. :smt005 :smt005
Tazuma_girl
05-25-2007, 20:05
Къде съм казала,че съм тру,бе 8D Слушам тфа дето ми е на сърцето и на душата и което ми доставя най-мн удоволствие. :wink:
Прая си самореклама, а чакам отговорите относно музиката ми, защото найстина ми е интересно какво мислят останалите за музиката, която слушам. Даже си бях направил тема, ам ми я заключиха.
http://www.last.fm/user/Mooo6no/
Ми хубаво като така си мислиш. =D> Кфо да праа като ЛП,ЛБ са по-яки от тия дето аз ги слушам. :smt005 :smt005
Тва,че ти си зле и не разбираш иронията в постта му си е твой проблем,тру метълке
Tazuma_girl
05-25-2007, 20:33
[i]Не се присмивам, обичам да използвам емотикони :o
Ехммм начи...
Годсмак си ми е любимата група от край край време,тъй че на тях им харесвам всичките песни,а следващите групи които ще напиша слушам "от части" .. As i lay dying,Manson,Satyricon,Cradle,Rammstein,Nirvana,So nata Arctica,Kiss,AC/DC(само 2-3 песни),Sepultura,Machine head,Pantera,Crematory,Dimmu(но само пак няколко песни),Metallica,Mot
Tazuma_girl
05-25-2007, 20:35
Тва,че ти си зле и не разбираш иронията в постта му си е твой проблем,тру метълке
Йей,поне не си единствен дето ми казва,че съм зле,вече ще взема да се гордея.Кфо да направя като не съм му гледала предните постове само един,даже не бях чела за кфо говорите,3-4 поста преди мене четах,ай няма се обяснявам. ;-)
Хахаха яко тру си :smt082 Кредъл ,Нирвана и Менсън са най-големите метъли :mrgreen:
Disrespect
05-25-2007, 20:36
е годсмак слушаш...тва е достатъчно 8)
Tazuma_girl
05-25-2007, 20:39
Хахаха яко тру си :smt082 Кредъл ,Нирвана и Менсън са най-големите метъли :mrgreen:
Не съм казвала,че съм тру,нито че всичко е метъл,което съм изброила,нали ме питаше exploitedteen какво ми е на душата и аз казвам.Ц ц да не кажа две думи начи.
Едит:Ц ,глейте ся кфи сте.Ташакнах се с поста на Забавно ми е ,а после ме нападате,че съм била едни кфа си и не съм разбирала,ми ше слушам кот ми харесва,и чалга да слушах пак щях да напиша оня пост. :smt016 :wink: Тфа са бг,дай им нещо и веднага се почва се заяжда на групички,йессссаа.;]
Tazuma_girl
05-25-2007, 20:47
Нема безгрещни,ю ноу. :wink:
Пък и твърде дълго да се чете всичко. :-)
Shadow_Walker
05-25-2007, 20:50
Хахаха яко тру си :smt082 Кредъл ,Нирвана и Менсън са най-големите метъли :mrgreen:Cradle Of Filth ако не са метъл , тогава кой е метъл? :twisted:
И понеже днеска ми е да пускам картинки:
http://images.amazon.com/images/P/B000006XU2.01.LZZZZZZZ.jpg
Кредъл са най-големите позьрчета
Tazuma_girl
05-25-2007, 20:56
Има и по-големи от тях. :-)
Shadow_Walker
05-25-2007, 20:56
а Нимфетамин метъл песен ли е??
Имат две яки песни и те са кавъри... арееееееееееееееНимфетами н попада към категорията музика, която по една или друга причина се нарича готик метъл.
http://vbox7.com/play:ae2b7187
http://vbox7.com/play:82711931
айде разбирачите ми, кажете ми че това е мазен поп-рок с елементи на хаус :twisted:
Disrespect
05-25-2007, 20:57
ми Димо Боргир? всеки като го питаш блек? ти казва кредъл и боргир...ебаси блекарите :roll:
Истината е в музиката, която те кара да чувстваш. Всичко друго са глупости.
Shadow_Walker
05-25-2007, 21:03
а Нимфетамин метъл песен ли е??
Имат две яки песни и те са кавъри... арееееееееееееееНимфетами н попада към категорията музика, която по една или друга причина се нарича готик метъл.
http://vbox7.com/play:ae2b7187
http://vbox7.com/play:82711931
айде разбирачите ми, кажете ми че това е мазен поп-рок с елементи на хаус :twisted:
аз не знам дали преди ти дадох един съвет, но сега ще кажа пак:
Стига си чел глупостите из нета, които го пишат...
Научи се да слушаш музиката... ;) и да я възприемаш..
тези театрални звезди от Кредъл са доста далеч от метъла...Не чета глупостите из нета.Никога няма да кажа, че крейдъл звучат като норвежкия блек на Immortal или Gorgoroth, или Emperor.Но крейдъл са метъл.Ако не са-какво са тогава?
exploitedteen - дай им категория де или те само можеш да казваш-те не са това, не са онова...ами какво са тогава, а кажи де!Ама не...не знаеш, нали?
Shadow_Walker
05-25-2007, 21:10
Това не отговори на въпроса ми, мистър разбиращ.
CoF не са блек.Те са хеви/готик/СИМФОНИК блек.
А това измислено нещо, готик метъла съществува от много време и изобщо не е измислено.Или искаш да кажеш, че Tristania,Theatre of Tragedy,Lacuna Coil,Paradise Lost са измислени банди...а много мило.
А и това, че някоя банда не те кефи, не означава, че не е даден жанр, колкото и да ти се иска :twisted:
Shadow_Walker
05-25-2007, 21:15
Това не отговори на въпроса ми, мистър разбиращ.
CoF не са блек.Те са хеви/готик/СИМФОНИК блек.
ебахти жанра :smt005
чувал ли си някога за едно животно шок рок??Да чувал съм го.Но не е ли измислен жанр за каквито не спря да говориш :twisted: А и той покрива банди от всички подстилове на рока, включително метъла и пънка.
И крейдъл са прекалено сложна банда със прекалено сложен жанр...споко, не си единствения, който не ги разбира.
Но да кажеш, че крейдъл не са метъл-това е смешно.Човек на мен си ми смешен като пишеш това.
Disrespect
05-25-2007, 21:15
Technical Post-Thrash
е тва ми кажете кво е :shock:
Shadow_Walker
05-25-2007, 21:21
Оу, значи пренебрегваме дуум?Или симфоник?или прогресив??Мдааа...метъла е само хеви, дет, блек и траш...
признавам ги за истинска хеви/блек/симфоник/имоушънъл/готик/дет/лов/вамирик/траш/гор/прогресив/поуър метъл... Да ти имам признанието :lol:
И да си смениш жанра значи да направиш нещо ново, а не да циклиш на едно място.
Disrespect
05-25-2007, 21:25
HIM :smt050 :smt098
Shadow_Walker
05-25-2007, 21:26
дам... затова и вече не слушам Рамщайн... ;)По тая логика и експлойтед не трябва да слушаш...
Абе то всичките са поджанрове(написаното subgenre) на хеви метъла, тъй че и дет, траш и блек няма. Хеви метъл оунз олл.
бтв много ми е зле Ингилийския.
Shadow_Walker
05-25-2007, 21:49
TheNightRider то и за блек метъла ще ти изнамеря същата история, как е подстил на хевито, за дет метъла същото.И то от тона място, от което и ти си вадил.
Та не ми говорете колко сте прави колко не сте...
Метъла има много поджанрове-това е факт.
Готик метъла съществува-дори да няма общо с готик рока има банди, които така им описват жанра,понеже няма с какво друго.
Експлойтед и те са си сменили постепенно стила-за това дадох пример.
Така или иначе Крейдъл са метъл и попадат във един от всичките стилове (аз казах в кои най-много)
Пък и exploitedTEEN изобщо не си тийн, така че недей да лъжеш повече :-D
Shadow_Walker
05-25-2007, 21:55
Пък и exploitedTEEN изобщо не си тийн, така че недей да лъжеш повече :-D
а и експлойтед не слушам...
а ти си назад с модерното порно... :lol:Ти така си мислиш. :lol:
И все пак Cradle са метъл, аз бия :lol:
Ама то найстина съществува pornotube. :shock: :lol:
бтв youporn е по-добър.
Shadow_Walker
05-25-2007, 22:10
те и HIM са метъл, ама никой не ги бръсне за слива...
бтв тия сайтове не ги знам... :shock:
HIM не са метъл.
А тия сайтове не ги знаеш, понеже си назад :lol:
А и да ти кажа, отнсоно слушането на музиката и не четенето на уикипедията.Не вярвам ти като не си знаел що е пънк да не са ти казали или да не си прочел някъде, че видиш ли Sex Pistols са пънк...та за да получиш знанието и разбирането на това, което слушаш все пак първо трябва да разбереш какво е то.
Та, аз слушам достатъчно блек метъл и готик метъл,както и метъл като цяло [но ако някой не ми беше казал, че видиш ли тея банди са еди какъв си стил, щях ли да стигна сам до прозрението? :shock: Господ (в тоя случай сатаната може би повече би помогнал) ей така би ли решил да ми пратил послание какъв е стила на тая или оная банда....]
и мога много добре да си определя Крейдъл на основата, на това, което чувам.
Shadow_Walker
05-25-2007, 22:26
Стига си чел глупостите из нета, които го пишат...
Научи се да слушаш музиката... и да я възприемаш..
тези театрални звезди от Кредъл са доста далеч от метъла...
Единия ми казва това....
А другия:
Музикант ли си? Знаеш ли какви прогресии, скали, настройки и т.н. се ползват във всеки жанр? Спри да слушаш интуитивно и да налучкваш, защото точно в метъл музиката не действа.
Та последно да слушам ли или да проверявам как е изградена дадена песен и дали напълно съвпада с даден жанр....Първото звучи по-убедително.
И не съм музикант, но ще стана 8) :lol:
абе да ти кажа- казвали са ми...
но и сам съм си търсил и намирал... а и пънк не е само музика
И на мен обикновено някой ми казва за някоя банда и какъв стил е и че е яка-да си я дърпам...но и аз си намирам сам,
като проверявам из интернет за разни банди и какъв стил са-иначе няма как да си намирам.
Shadow_Walker
05-25-2007, 22:33
Докато слушаш музиката разбираш как е изградена. Ако не знаеш градивните й елементи няма да знаеш как е изградена нали ?
Ем прав си.Докато слушам разбирам как е изградена,не като проверявам таблатури и настройки на китари (което ми се стори, че имаш предвид с предишното си мнение)...може да не ги знам тея неща, но със сигурност ще позная дадено звучене.Много ме бива в тея работи :-D Та от това познаване на звученето съм казал какви са Cradle...
Айде лека ви нощ, че ще заспя на стола.
mICRO_pEACE
05-26-2007, 12:10
Бах ти лудата тема мноо ма радва :lol: :D ми аз лично метал мноо малко слушам таиче попадам към пънк-а.Споко пазя хигиена (мм на кво мириши тук :-D ) Та ся за облеклото ся обикновенно ходя с черен потник сини дънки и ако сложа некоя ракавица или гривничка(тия с шиповете) ако тва спред вас е уродско то тва е ваш проблем щот 3/4 от приятелите ми яко слушат чалка таиче вии си праете изводите.
anastacia89
05-26-2007, 12:13
Харесвате ли метали и пънкари ? Ако харесвате,защо ? Ако не харесвате,защо ? :D
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 1! §§
Теб те харесвам със сигурност.Много обичам спамери. :-D
Shadow_Walker
05-26-2007, 12:18
mICRO_pEACE твойто нищо не е
http://www.wikihow.com/images/c/c2/Immortalcorpsepaint.jpg
Това вече е уродско 8)
Иначе аз редовно си са нося в черно по доста откачени начини :lol:
No_Mercy
05-26-2007, 13:50
Мда щото повечето които познавам са страхотни хора....
Според мен човек не трябва да се огарничава в стиловете на музика...
6o6kotooo
05-26-2007, 15:47
аммм пънкарииииии по ми аресватт :smt016 :-D :-D :-D
mICRO_pEACE
05-27-2007, 06:09
mICRO_pEACE твойто нищо не е
http://www.wikihow.com/images/c/c2/Immortalcorpsepaint.jpg
Това вече е уродско 8)
Иначе аз редовно си са нося в черно по доста откачени начини :lol:
ЛоЛ Чак то там ни бих и могал да стигна :D (аз сан готин пънкар :lol: ) :D или мовеби на Хелоин или пък ако сам много (ама много) пиян (за сега не сам се напивал) А пък за черното одавна сам го ограничил да някакав процент много привлича слънцето (а неискам да съм самоходна сауня)
ПС ох мога да се облека така ако сам се дрогнал сащо :-D :-D но за жалощ дори не пуша!!
Ох да щех да забрая да се похваля :-D :) снощи бех на рожден ден слушах само чалга, губеци и некви хора. Кът съ фанах на орото и дай 4 напред 2 назад напрао изкунтузих всички :lol: :D :lol: но поне го сванах накрая. Само губеци не вартаях ма то ша има и др пат :-D :-D :-D
SSFACTOR4 :D
05-27-2007, 07:06
Мда щото повечето които познавам са страхотни хора....
Swinkenhoffer
05-27-2007, 09:32
бати... кви гениалности се изписаха на тая страница.
хъхъхъхъ. http://info.datacom.bg/proletsearch/smileys/tooth.gif
ScionOfStorm
05-27-2007, 09:54
Уи ар уориърррррррррс уориъъъъъъъърс ъф дъ уърлд!11111111111111111111111111111111111
mICRO_pEACE
05-27-2007, 09:57
кво само съ хилиш аре на праото уро да тъ уча :lol: 4 напред две назад (ама кът тъ кледам бос ша танцъш не изкам да съм инвалид) аре на урото ИХУУУУУУУУУУУУУУУУУ
за да не баде OFF ша кайм ко само ни делите :D :D
brain_stew
05-27-2007, 10:18
да напишем сборник....
mICRO_pEACE
05-27-2007, 10:23
да напишем сборник....
кав сборник напрао Талковен Речник или книга "Punk it up"
Swinkenhoffer
05-27-2007, 11:17
да напишем сборник....
или тълковен речник на писаниците ти. :-D
mICRO_pEACE
05-27-2007, 11:28
да напишем сборник....
или тълковен речник на писаниците ти. :-D
ми то ша тряя и "Речник на Чуждите думи" да може да си привеждЪ :D :D :-D :-D :D :D
Swinkenhoffer
05-27-2007, 11:38
поне си го признаваш. :lol:
а ти какво по-точно слушаш?
Disrespect
05-27-2007, 11:38
пънк бе...пънк :lol:
Swinkenhoffer
05-27-2007, 11:59
еххеех...
ама... пънк или пънк? :lol:
Disrespect
05-27-2007, 12:16
~~~**^^^пънкченце^^^**~~~ :-D
mICRO_pEACE
05-27-2007, 13:18
1-во да не забравя а в тая тема маи ша напрая едно 400-500 поста.
2-не го презнавам само на Неделчева(даскалица по БГ)
3-Ми 4и кжо дъ случам Пънк,Рок кот имам малко Green Day,малко Simple Plan малко Blink-182(6tot mi e bawen neta pa me myrzi da teglq) много от F.O.B.(FallOutBoy) ,30sec to Mars и др ни ми съ изрежда
сига.
Disrespect
05-27-2007, 13:20
:-D познах :-D
Swinkenhoffer
05-27-2007, 13:21
1-во да не забравя а в тая тема маи ша напрая едно 400-500 поста.
2-не го презнавам само на Неделчева(даскалица по БГ)
3-Ми 4и кжо дъ случам Пънк,Рок кот имам малко Green Day,малко Simple Plan малко Blink-182(6tot mi e bawen neta pa me myrzi da teglq) много от F.O.B.(FallOutBoy) ,30sec to Mars и др ни ми съ изрежда
сига.
е тва е истинският пънк! евала! 8)
mICRO_pEACE
05-27-2007, 13:23
вий къ са уговорихте коит познаи ми носи Бира а др Мезе или обратното.
П.С. Да не кайте аз да нося щот се пак аз придоставям музикЪта
Disrespect
05-27-2007, 13:25
...добре
mICRO_pEACE
05-27-2007, 13:28
Мнооо точин отговор :lol: аз му даам да избира тои доре ми вика
Shadow_Walker
05-27-2007, 13:29
30 Seconds To Mars са алтернативен рок, на който лепнах едно хубаво и имо, защото ми звучат така...
Та пич не ги брой за пънк ... то идругите не ги брой за пънк, ама тея най-много :lol:
mICRO_pEACE
05-27-2007, 13:37
30 Seconds To Mars са алтернативен рок, на който лепнах едно хубаво и имо, защото ми звучат така...
Та пич не ги брой за пънк ... то идругите не ги брой за пънк, ама тея най-много :lol:
е пич не видели кво сам написъл Пънк,Рок знам чи F.O.B i 30sec to Mars Алтер.Рок за тва го отделих с запетая но вече за др нидей спори просто BTW:Кат толкоз знаиш кажими от де идва alternatibniqt rok па после говори.
Disrespect
05-27-2007, 13:38
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
ScionOfStorm
05-27-2007, 15:04
Та, викаш, си акаунт ебавка. Ммм яко, ама на кой :P
IIIIIIII KRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG 8) :-D
Disrespect
05-27-2007, 18:56
Simple Plan http://i.smiles2k.net/big_smiles/super_smilies048.gif
яко пънк коп'ле! щом не ги слушаш...никъв пънкар не си http://i.smiles2k.net/big_smiles/0024.gif
rebel_kid
05-27-2007, 20:02
Simple plan са пънк, колкото Panic! At the disco са имо :-s
magesniko
05-27-2007, 20:13
ей ше изчезна за алкохолизиране за 4-ри дена и съм изпуснал истинският купон тука. :lol:
brain_stew
05-28-2007, 09:21
ей ше изчезна за алкохолизиране за 4-ри дена и съм изпуснал истинският купон тука. :lol:
ахахаха!Какъв е извода?!Алкохолизираш се пред компаааа!
Вили..ъъъ..речник!Искам речник! :?
Disrespect
05-28-2007, 09:34
горкия...главоболие ще има неска сигурно :lol:
нямам... даже ми е ебати прекрасния ден... хахахахаххахаха
аз=хепи
Disrespect
05-28-2007, 12:37
с кво се напи?!? кажи си тайната [-o<
тайната рецепта съдържа:
неспане няколко дена
ставане вчера в 5 и 30 и пиене цял ден на биричка в един прекрасен грд, който не е много далеч от София
прибиране гладен
излизане за бира
шамари с левскари, празнуващи титлата
много бира и водка
Disrespect
05-28-2007, 13:07
е...не си смесвал много...хараби :-D
е...не си смесвал много...хараби :-Dei anarhistche maika ti studen da te celuva 14/88
Disrespect
05-28-2007, 13:47
не съм анархист :lol:
punkgirl
05-28-2007, 15:39
SIMPLE PLAN FOREVER!! A ina4e dali haresvam metali i punkari-DA,osobeno punkari
6o6kotooo
05-28-2007, 15:44
Simple plan са пънк, колкото Panic! At the disco са имо :-s
ам аре обясни тогава кфо са бе младежооо :-D :-D
punky_girl
05-28-2007, 15:45
SIMPLE PLAN FOREVER!! A ina4e dali haresvam metali i punkari-DA,osobeno punkari
I az sym po-sy6tia na4in,SIMPLE PLAN SA VYRHA!!! :smt023
6o6kotooo
05-28-2007, 15:58
SIMPLE PLAN 4everr ;-)
ScionOfStorm
05-28-2007, 17:04
Сега, куклички мамини, си набийте в главите, че симпъл план са пънк колкото аз съм незадоволена вагина. Ясно?
Shadow_Walker
05-28-2007, 18:50
Сега, куклички мамини, си набийте в главите, че симпъл план са пънк колкото аз съм незадоволена вагина. Ясно?Абе че си незадоволен си личи, ама поне не си вагина :lol:
Иначе симпъл план НЕ са пънк.Айде сравнете ми Anti-Flag,Rancid или пък Strike Anywhere (по тея наскоро се зарибих, много кефяят-яко пънк 8) ) със Simple Plan. А, кой е пънк сега? :evil:
Disrespect
05-28-2007, 19:28
как да не се вбеси човек от тея същества ...
Сега, куклички мамини, си набийте в главите, че симпъл план са пънк колкото аз съм незадоволена вагина. Ясно?Абе че си незадоволен си личи, ама поне не си вагина :lol:
Иначе симпъл план НЕ са пънк.Айде сравнете ми Anti-Flag,Rancid или пък Strike Anywhere (по тея наскоро се зарибих, много кефяят-яко пънк 8) ) със Simple Plan. А, кой е пънк сега? :evil:
Хора,я малко по-спокойно!Не съм слушала групите,които слушаш,но от официалния сайт на СП знам, че пеят поп,рок и пънк.Но както в сайта пише,те не са просто поредната пънк,рок или поп група,те са просто страхотна група!!! :!:
Disrespect
05-28-2007, 19:44
Симпъл План=МТВ Рок=поп
rebel_kid
05-28-2007, 19:46
Хора,я малко по-спокойно!Не съм слушала групите,които слушаш,но от официалния сайт на СП знам, че пеят поп,рок и пънк.Но както в сайта пише,те не са просто поредната пънк,рок или поп група,те са просто страхотна група!!! :!:
](*,) много интернет ползвате деба...
аз ще направя сайт на Азис и ще напиша, че пее дет метъл и ще се напълни навсякъде с изрусени, обезкосмени дет металисти, които се кълчат... :lol:
Яко дет метъл, копеле :lol:
Disrespect
05-28-2007, 19:54
Вили, по-леко бе :lol: нали скоро ще идваш :lol: пази се да се алкохолизираме тука :lol: ух чакай бе...ти не пиеш нали? :-D
brain_stew
05-29-2007, 05:59
](*,) много интернет ползвате деба...
аз ще направя сайт на Азис и ще напиша, че пее дет метъл и ще се напълни навсякъде с изрусени, обезкосмени дет металисти, които се кълчат... :lol:
Яко дет метъл, копеле :lol:
хахахаха!Мнаи мани....накъде отиде тоя свят!
:x
кеф'шма майна, мйетъл ураган!!! :twisted:
brain_stew
05-29-2007, 08:55
кеф'шма майна, мйетъл ураган!!! :twisted:
:lol:
хахахаха!
Абе напоследък плюеме само "пънка"
АРе да си говорим за ЛП!Или за Токио Хотел...ТРАШ!!!
Disrespect
05-29-2007, 09:29
не мерси... :roll:
аз слушам тая седмица само ЛП и Токио хотел...
сериозно
Линкин Парк имат яки песни.
Линкин Парк имат яки песни.
обаче Мишо Шамара е по-як
punky_girl
05-29-2007, 10:26
Linkin park sa iaki,slu6am gi ot skoro,ama mnogo me kefiat!!!
Disrespect
05-29-2007, 10:32
няма да е за дълго
Не виждам защо трябва да ми се подиграваш. Слушам това, което ми харесва. Шамара не го смятам за стойностнна музика. Всъщност не го смятам за музика въобще като изключим някои от старите работи на Гумени Глави, докато при ЛП не е така. Да, Комерсиални са, на това не значи че нямат хубави песни.
Не виждам защо трябва да ми се подиграваш. Слушам това, което ми харесва. Шамара не го смятам за стойностнна музика. Всъщност не го смятам за музика въобще като изключим някои от старите работи на Гумени Глави, докато при ЛП не е така. Да, Комерсиални са, на това не значи че нямат хубави песни.
що реагирш като девойка?
баси, все едно съм те плеснал по дупето или съм ти вдигнал полата!
приеми малко по-грубоват мачовски хумор :-D
Защото така ми е забавно.
тогава не ми се цупи бе http://img56.imageshack.us/img56/8929/smiliebleh7qp.gif
ni6to_novo
05-31-2007, 08:22
Е*АХ ВИ ТЪПАТА ТЕМА! ](*,) ](*,) ](*,)
Леле не се ли научихте да престанете да разделяте и да слагате под общ знаменател хората според това каква музика харесват?! и ест темата е за лошите страшни метъли...оо и пънкари извинете,те вече знаели кво значи тва..няям думи поече...
brain_stew
05-31-2007, 08:48
тогава не ми се цупи бе http://img56.imageshack.us/img56/8929/smiliebleh7qp.gif
По-добре да се цупи, отколкото да мрънка! :lol:
Вижте сега...
едно от забавленията по форумие ми е да се карам за глупости с някого. Не съобразих първоначално с кого се каня да се карам и за това стана така.
Disrespect
05-31-2007, 12:28
на мене повече на професор ми мяза отколкото на изверг :lol:
Disrespect
05-31-2007, 12:56
хъхъхъхъхъххъъххъхъ http://www.metal-world.info/forum/style_emoticons/default/tooth.gif
lady_bird
05-31-2007, 14:59
haresvam gi,razbira se,za6toto jicata e i moqta strast! :-D
Disrespect
05-31-2007, 15:11
:smt005
magesniko
05-31-2007, 15:23
Остават няколко дена до смяната на летоброенето.В понеделник христианските копелета да се пазят,защото номерът на звяра ще свети над СОФИЯ ААААААРРРРРРГГГГГХХХХХ. :twisted:
Shadow_Walker
05-31-2007, 18:31
Остават няколко дена до смяната на летоброенето.В понеделник христианските копелета да се пазят,защото номерът на звяра ще свети над СОФИЯ ААААААРРРРРРГГГГГХХХХХ. :twisted:хах, човек, нужни са три шестици :lol: тая година ще има само две...да си му мислил миналата :lol:
Празнувате в 6 часа и стават три шестиците. :lol:
magesniko
05-31-2007, 18:53
аз ше ходя от 12-1,най-късно 2,пред стадиона. :-)
Аз имам изпит тогава. Предлагам да ми стискате палци :) O:)
Ко да ми харесват е ебахти селянията... много тъп стил е това...
RoyTheReaper
05-31-2007, 19:41
5597 minutes to Maiden
The hands that threaten doom.
5597 minutes to Maiden
To kill the unborn in the womb.
:lol:
БДУ аз имам изпит на другия ден сутринта. Ама няма лошо. :-D
magesniko
05-31-2007, 19:43
^^ :smt005 :smt005 :smt005
гледам и за мене нещо сте говорили....
пройдохи...
ScionOfStorm
06-01-2007, 07:22
Do not mention the almighty pro's name without his permission 8)
QUENCH IS DEVILISH!
http://images.quizilla.com/K/Koshari/1072669473_otTheDevil.jpg
QUENCH IS HORNY!
http://www.legion-fourteen.com/horny7gif.gif
QUENCH IS A NIGHTMARE TO ALL OF HIS ENEMIES!
http://www.wayodd.com/funny-pictures2/funny-pictures-baywatch-nightmare-SoA.jpg[/list]
Disrespect
06-01-2007, 10:37
QUENCH IS BEAUTIFUL !
http://members.shaw.ca/statistic/pictures/Donkey-4.jpg
ScionOfStorm
06-01-2007, 15:01
Тцъ тцъ, тея метълите пъ кви са луди...
http://www.dynamicdesignintl.com/images/witch_doctor.jpg
AND MESMERIZINGLY CHARISMATIC,TOO!!! 8)
Swinkenhoffer
06-01-2007, 15:30
QUENCH IS BEAUTIFUL !
http://members.shaw.ca/statistic/pictures/Donkey-4.jpg
http://info.datacom.bg/proletsearch/smileys/laughing1.gif
Disrespect
06-01-2007, 20:32
http://www.dynamicdesignintl.com/images/witch_doctor.jpg
AND MESMERIZINGLY CHARISMATIC,TOO!!! 8)
ах беееееееее :lol: симфатягааа 8)
грозно :evil:
айде да не пускаме твои снимки,а? ;)
http://www.ghostinthemachine.net/gollum.jpg
brain_stew
06-05-2007, 08:36
http://www.ghostinthemachine.net/gollum.jpg
уии!красавче! :smt007 :lol:
синеок ;)
и пънкарите могат да са красиви :) 8)
Mene puk mn me kefqt punkarite..!Super sa sladki i gotini!Metalite me plashat.AHhahahah :) PUNK FOREVER! :smt007
Пънк от типа на Грийн Дей ли ?
Хах...
странно, а мен ме кефят метълките, обаче ме плшат (тру) пънкарките. :lol:
нали? идва, бие ти кубинка в тиквата и ти взема заплатата ;)
и приятелките й са същите като нея :twisted:
не бе, виждал съм такива случаи!
БийХлапето
06-07-2007, 10:41
Мноол си прост бе
Пише се случай, а не случаи!!!
Научете се на тая кирлица бе метали смръдливи!!!
Muse_of_Madness
06-07-2007, 10:45
Мноол си прост бе
НЕ СМЕЙ ДА НАРИЧАШ ГОСПОДАРЯ ПОЛУБОГ КУЕНЧ ПРОСТ!!!
БийХлапето
06-07-2007, 10:46
Мноол си прост бе
НЕ СМЕЙ ДА НАРИЧАШ ГОСПОДАРЯ ПОЛУБОГ КУЕНЧ ПРОСТ!!!
Металка окапала, ще смея да правя каквото реша
magesniko
06-07-2007, 11:16
ГЯЯЯЯЯЯ :lol: :lol: :lol: :smt005
RoyTheReaper
06-07-2007, 11:37
:smt044 :smt043 :smt005
Disrespect
06-07-2007, 11:44
:shock: :smt042
Аз чакам Ъпсурт да засмърдат. :smt005
;]] Mene me kefqt Sex Pistols ;) SPrrrr Sid Vicious e golqm sladur..(jalko 4e umrq :(()
и аз не съм смърдлив..къпах се :lol: :lol:
Догодина - пак? ::: :lol:
brain_stew
06-07-2007, 17:19
не искам да коментирам...
ама с метълка не бих се захванал май...
че кво им е лошото на метълките? :roll:
че кво им е лошото на метълките? :roll:
И те удрят с кубинки. :evil: :evil: :evil:
най-кофти са 14-годишните метълки.....
:twisted:
Muse_of_Madness
06-07-2007, 17:35
?
brain_stew
06-07-2007, 17:54
пхахахах!
Че кво им има беее?!
щипки за зърна!щипки за зърнааа! :smt007
Не харесвам тру метъли... :-D Пънкарите ги харесвам :smt007 Все пак харесвам тази музика... :smt007
brain_stew
06-07-2007, 18:39
Не харесвам тру метъли... :-D Пънкарите ги харесвам :smt007
моля те опиши ми един тру метъл в твоите представи!
Disrespect
06-07-2007, 19:00
Не харесвам тру метъли... :-D Пънкарите ги харесвам :smt007 Все пак харесвам тази музика... :smt007
:roll:
Blacklisted
06-07-2007, 19:27
Добре дошъл на новия олигопат във форума :lol:
young_rich_famous
06-07-2007, 19:43
Метъла е глупава музика ... като изключим две групи Metallica i Guns n` Rozes ... поне лично мен те двете ме радват на макс ... А иначе самите метъли, метълки и рапони ли там к'фи бяха ми приличат на наркомани и гледам да ги избягвам ... нерват ме и не ме кефи тяхното общество ... това е :smt006
Disrespect
06-07-2007, 19:45
Метъла е глупава музика ... като изключим две групи Metallica i Guns n` Rozes ... поне лично мен те двете ме радват на макс ... А иначе самите метъли, метълки и рапони ли там к'фи бяха ми приличат на наркомани и гледам да ги избягвам ... нерват ме и не ме кефи тяхното общество ... това е :smt006
редактирай го тва и ще е по-добре
young_rich_famous
06-07-2007, 19:49
редактирай го тва и ще е по-добре
Извинявай, ама форума е свободен за всякакъв вид писания. И грешките са ми нарочно ... Be cool & fresh ! ](*,)
Blacklisted
06-07-2007, 19:59
Разбирам да знаеш какво е метъл и да кажеш, че е глупаво, аз примерно знам какво е чалга, ама ти дори нямаш малка представа за тази музика и говориш - тъпо е така. Днес някакъв човек ми каза, че AC\DC са метъл #-o
ПС _SL_ имаше друго предвид.
Blacklisted
06-07-2007, 20:14
Скинхед гърлс :smt060 :smt060 :smt060
magesniko
06-07-2007, 20:16
не на европейската измет,която искаше да премахне шкембе чорбата. :lol:
Disrespect
06-07-2007, 20:17
и Не на метълките!!!
що бе...като видиш някоя 14-15 годишна с боядисана черна коса, грим и тениска на Nightwish или Slipknot не те ли засърбява........................ръка та? :-D
Disrespect
06-07-2007, 20:22
само за да й покажа среден пръст... нищо повече...
аз вече излизам само с манекенки и моделки бтв 8)
а те излизат ли с теб? :lol: :-D
brain_stew
06-07-2007, 20:26
и Не на метълките!!!
аре стига си настройвал форума деее!
Нали и аз трябва да се прехранвам някак си! :?
Disrespect
06-07-2007, 20:28
и Не на метълките!!!
ти не си метълка, а изрод ( O_o ) :lol:
Disrespect
06-07-2007, 20:31
мария урода се възползва от безпомощното състояние на един приятел... :smt010
кво е направила тая бе?! :shock:
що бе...като видиш някоя 14-15 годишна с боядисана черна коса, грим и тениска на Nightwish или Slipknot не те ли засърбява........................ръка та? :-D
Абе мен ме засърбява "ръката" като видя повечето 14-19 годишни (независимо от субкултура). :mrgreen:
Иначе brain_stew е метълка кръстена на великата песен на най-пънкарската група - Green Day. Тамън като за темата. :lol:
Коя е Мария Урода, ако не е тайна?
dinosaur
06-07-2007, 20:36
ест:Д те са дъ бест :)
Disrespect
06-07-2007, 20:36
Коя е Мария Урода, ако не е тайна?
скица е общо взето...ще те запознаем ;) 8)
Disrespect
06-07-2007, 20:40
ама да не се сваля на всичките ми приятели!!!!
тя си има гадже май бе O_o и беше пияна оная вечер...поне аз мисля така...приличаше на такава :?
Blacklisted
06-07-2007, 20:40
Снимка!!! Снимка!!! :lol:
Disrespect
06-07-2007, 20:46
то пича беше толкоз пиян, че ако не си разбрал аз хванах и изкарах пияната младеж на микрофона...
сутринта се прибирам в квартирата и той спеше на земята, а до него огромно легло празно само с един скинар... дебел (заместника барабанист)
гахахахахахаххаахахааххах ааа
а бате... аз на другия ден заминах за Бургас... 8)
той беше голям майтап тоя :D
аз помогнах за припева 8)
и така и така не си разменихме две думи :D
от там ли ти е снимката на плажа?? изневеряваш на Варненския плаж! :evil:
Disrespect
06-07-2007, 20:54
ааа добре...обвинението се отхвърля... 8)
Disrespect
06-07-2007, 20:57
ОЙ! феста се надявам да е страхотен :D
brain_stew
06-08-2007, 06:23
и Не на метълките!!!
ти не си метълка, а изрод ( O_o ) :lol:
:lol: бях забравила!
Мо6но, аз съм много по темата мдам..... :roll: :lol:
Вили, ква софийска изненадка бе? :-s
Disrespect
06-08-2007, 11:43
мълчи бе! няма да е интересно :!:
Disrespect
06-08-2007, 20:32
нови ли са?
Disrespect
06-08-2007, 20:41
:shock:
Disrespect
06-08-2007, 20:58
тва ся дето си го мисля вярно ли е? :D
Child_In_Time
06-08-2007, 21:00
Мишо тебе всички те знаем какво мислиш нали знаеш?
Disrespect
06-08-2007, 21:05
че едно Вили си е направило група? :lol:
Child In Time, как така знаете след като аз мисли нямам O_o
Child_In_Time
06-08-2007, 21:08
че едно Вили си е направило група? :lol:
Child In Time, как така знаете след като аз мисли нямам O_o
Знам аз знам
намирам нещо и там където няма нищо
:smt008
Disrespect
06-08-2007, 21:16
ooo не...
аз даже не се знае дали ще идвам...
брато ми си направи група от звезди, а аз съм пял с тях малко... :)
те си свирят Ой!/стрийтпънк, а на мен сега ми се прави малко по-различна музика...
аааа...
хехе баси якото! :D
ии...кво ти се свири на теб? :-)
Child In Time, ако търсиш мозъка ми...успех :D
Child_In_Time
06-08-2007, 21:17
ooo не...
аз даже не се знае дали ще идвам...
брато ми си направи група от звезди, а аз съм пял с тях малко... :)
те си свирят Ой!/стрийтпънк, а на мен сега ми се прави малко по-различна музика...
аааа...
хехе баси якото! :D
ии...кво ти се свири на теб? :-)
Child In Time, ако търсиш мозъка ми...успех :D
хаха мерси ще ми е нужен
Disrespect
06-08-2007, 21:22
аз жадувам да правя стрийткор :( ама китариста и вокала се натискат само за хардкор и ню скуул...метълкорщини и разни бруталий...луднах напоследък по krawallbruder ииии...точно такъв стил искам да сме...те НЕ!...