View Full Version : Харесвате ли метали и пънкари ?
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
brain_stew
06-09-2007, 09:59
Айде поздрав за върлите фенове с Urban Justice - Rakia! :lol:
brain_stew
06-09-2007, 10:25
това ми е гадно да го слушам...
поздрав с класова омраза - football hooligans 8)
тва са подробности!хулиганска музика, а.... :lol:
Disrespect
06-12-2007, 17:25
PUNK'S NOT DEAD!!!
сериозно? :shock:
Метъли и пънкари ДА! Стига да не са от тия дет изглеждат като сектанти.АМА ЧАЛГАРИ..............НЕВЪР
Blacklisted
06-12-2007, 20:50
Lets resurrect it :twisted:
Blacklisted
06-12-2007, 20:55
Е как да не можем :? ще викнеме блекарите, те са некроманти :lol:
Пънко не е умрел! Той само така си мирише! :lol:
по-благородно е да си правиш пост каунтинга във "Фън"....
Е как да не можем :? ще викнеме блекарите, те са некроманти :lol:
Леко с блекарите ...
Давам ти 10 минути живот с някой побеснял окултист (мен).
Wisdom & Pain supreme !
Blacklisted
06-13-2007, 11:39
Аз такива направо ги стрелям, к'ви 10 минути :lol: или бягам :-D
знам ги тея окултисти
имаше едно време едни, дето принасяха в жертва КОТКИ на Витоша :smt005
много забавни хора, особено, когато се опитват да гледат лошо изпод кичето ;)
Новата песен на Светльо от Хиподил с някакви други - http://youtube.com/watch?v=oxDXQk5n_8o
Shadow_Walker
06-13-2007, 19:50
Пънка е умрял още преди да се родя...
Сега Ой!, стрийтпънк, кръст, хардкор, стрийткор носят духа на пънка!!!
И после - "мразя тея всичките поджанрове, за които нета е виновен...."
и "едно време пънка беше един вид" - пък сега бил умрял...
И не ебаваяте блекарите-ще ви приложат вуду :lol:
Пък и блек рулз 8)
Shadow_Walker
06-13-2007, 20:46
Пънка е умрял още преди да се родя...
Сега Ой!, стрийтпънк, кръст, хардкор, стрийткор носят духа на пънка!!!
И после - "мразя тея всичките поджанрове, за които нета е виновен...."
и "едно време пънка беше един вид" - пък сега бил умрял...
И не ебаваяте блекарите-ще ви приложат вуду :lol:
Пък и блек рулз 8)
мммм...
ще ти помогна:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%8F
Уау, ти си ироничен :shock: и в кое от двете мнения си такъв? :shock:
Shadow_Walker
06-13-2007, 21:18
не знам... :lol:
Тва за Иронията беше доста хитро, ама аз съм по-хитър :twisted:
Да, и ти не знаеш къде си ироничен и ти не знаеш ква ти е позицията...
Shadow_Walker
06-14-2007, 05:57
мдам... виж как ме разконспирира.... браво, много си хитър... :lol:
Съвет-спри да си вдигаш самочувствието като говориш простотии в тийн форум 8)
Swinkenhoffer
06-14-2007, 06:34
има ли още Хиподил? о.О
песента не е лоша, клипът обаче... :lol:
Blacklisted
06-14-2007, 09:28
:smt007
Muse_of_Madness
06-14-2007, 10:06
http://www.dynamo-schwestern.de/bild1.jpg
ХЕВИ МЕТЪЛ КОПЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
Моля те, дай линк откъде ги гепиш тия яки снимки на метъли и мангали!
Blacklisted
06-14-2007, 10:08
Нe, знам, ама аз се чудя още.... на кой да се смея повече :lol: :lol: :lol:
so excited!
06-14-2007, 10:16
поздрав :
холера - диверсант
....дал на селските чедааааааа ...хеви метъл копелета \_/ :twisted:
има ли още Хиподил? о.О
песента не е лоша, клипът обаче... :lol:
Има, има, наскоро им бях на концерт даже. Пък песента съкс, а клипът кърти мивки :)
Skullbreaker
06-14-2007, 12:47
Met1lite poprincip gi mrazq mnogo (s malki izklu4eniq) , powe4e me kefi punk roka , ne moga da razbera smisula na metula - ska4a6,tro6i6,psuwa6 i kre6ti6...
Blacklisted
06-14-2007, 13:42
Определено не разбираш смисъла.
Met1lite poprincip gi mrazq mnogo (s malki izklu4eniq) , powe4e me kefi punk roka , ne moga da razbera smisula na metula - ska4a6,tro6i6,psuwa6 i kre6ti6...
Идеята е, че е по-добре да си избиваш агресията в песни, отколкото да биеш жена си, например. Метъла, поне на мен, ми избива страшно много яростта и ми оправя настроението.
Метълът може да бъде и много нежен, да провокира пориви различни от скачане, трошене, псуване и т.н.
Има толкова много невероятни групи, които са... направо изтънчени и ти идва по-скоро да се разтопиш пред красивите думи и да си изхвърлиш всички псувни от речника.
О да, освен това не е задължително музиката да оправя настроението ти - по-скоро да отговаря на него. Метълът като цяло е толкова обширно понятие. Има километрични разлики между различните групи.
Uptown_soldier
06-14-2007, 16:20
Харесвате ли метали и пънкари ? Ако харесвате,защо ? Ако не харесвате,защо ? :D
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 1! §§
Това са най-готините хора, които познвам. Не, че имам само такива приятели.
rebel_kid
06-14-2007, 17:01
§§ точка(и) 1! §§
И те ли слушат Аврил :-k
rebel_kid
06-14-2007, 17:06
всички слушаме Аврил!!!
Лелеее колко готин аватар :smt007 EMO IS NOT A STYLE, EMO IS MY LIFE! :smt005
:-D достатъчно е да не е поза.А при тея стилчета има толко фалш че границата м/у емо /пънк рок/чалгар на мнооого места се губи.Meтъл някак по-....така....
Стилът понякога не значи нищо
Muse_of_Madness
06-18-2007, 15:01
Абе още веднъж-откъде ги гепиш тия яки картинки?
еййй той с червената коса има ебаси яката прическа... :lol: Искам такава ама синя примерно........
ми кефя се на по-хард работите ама не на крайности. По принцип не харесвам крайности, независимо дали в Пънк, Поп, Чалга или нещо друго.....
:)
Mda pi4ove sa ama i sa stra6no naduti...
Swinkenhoffer
06-18-2007, 23:00
за пънкари не знам, но метълите почват да ме дразнят доста стабилно! поне тея, с които се сблъсках тая вечер... :smt013 шибани, нагли, нахални, невъзпитани прасета!
Не, но нямам нищо напратив ест и уважавам всеки стил и най-вече когато хората изразяват личноста си чрез стила си.
И мразя всякакви дискриминации от ограничено хора заради на някои вкуса и стила.
Uptown_soldier
06-19-2007, 08:26
§§ точка(и) 1! §§
И те ли слушат Аврил :-k
Не, не слушат Аврил, защо само ми коментирате аватара?
baby_dolly
06-19-2007, 08:47
Нямам нищо против метали и пънкари.Повечето от компанията ми са металии ,а пънкарите супер много ме кефят.
Child_In_Time
06-19-2007, 09:13
Нямам нищо против метъли и пънкари.Повечето от компанията ми са метълии ,а пънкарите супер много ме кефят.
Uptown_soldier
06-19-2007, 09:37
изобщо кой се занимава с теб??
тук говорим за метъли и пънкари ;)
#-o Божееее, а ти къде се обаждаш?
http://images.quizfarm.com/1104013925London_Punks.jpg
приличат на емота или чалгари, а???? :evil:
този най-вдясно да :>
:-D достатъчно е да не е поза.А при тея стилчета има толко фалш че границата м/у емо /пънк рок/чалгар на мнооого места се губи.Meтъл някак по-....така....
Стилът понякога не значи нищо
губи ти се, защото си толкова и запозната...
ето ти пънкари:
http://images.quizfarm.com/1104013925London_Punks.jpg
приличат на емота или чалгари, а???? :evil:
на др му се губи, най-малкото шото не исках твa да кажа.И кво ако мязам на някой от субектите тука а слушам чалгия.; )))/примерно казано,некой да не се обърка ;)
Blacklisted
06-19-2007, 10:54
^примера ти е сюреалистичен :lol:
^примера ти е сюреалистичен :lol:
мани ти ама кво ли не съм видяла.Квото мога да се сетя явно го има.Изобилства.; ) гавра си праа ама май е все тая как изглежда.Като си отвори устата и ме завладее с природен дебилизъм забравям вс;/
Ако си истинска поза би си дигал/а гребена насякаде кадето ходиш, дори да отидеш за хляб до магазина с парите на мама и тате и 30 мин си го дигаш па си обуваш обувките па после излизаш казваш здрасти на магазинерката която е познваш от както беше на 5 години зимаш хляб и излизаш прибираш се и разваляш гребена щот ти прече, тъй като климатика духа точно в него и ти веее главата на една страна ](*,)
Преди 2 години имах гребен 20 санта дълъг може и повече... одрязах го но се тая (просто не е на оферта да те бият заради него дори и пуснат през 1 седмица) Та... дигах го само акт ходих на концерти парита и тн... не съм си играл да го дигам когато се разхождам с приятелакта с приятелите с компанията или съм излизал да се пофукам -.- тва е най голямата глупост, дори когато си ходих из града си го крих с една шапка (колкото мога де :-D ) че много фашаги
Нямам нищо против метъли и пънкари.Повечето от компанията ми са метълии ,а пънкарите супер много ме кефят.
бахахахахаха
ама тва никъде другаде го няма
само метъ/алите се делят и по правопис x)
Blacklisted
06-19-2007, 17:20
Не искам да съм в една група с желязо, магнезий, натрий и живак...
и какво си видяла точно??
аз не мога да си представя типове като тези на снимката да слушат чалга...
бая неща момче.;/ Има време-и ти ше се сблъскаш с бъговете на природата.Повечко годинки и ставаш "прозорлив''. Ако не тва то поне разлики почваш да правиш
; ) на 16 некои си се мислят за пораснали ,какво му е. Всичко си има и изключения, и на 16 и на повечко пак всеки мисли че всичко му е ясно ; ) вселенска мъдрост,хах умнико ; ) ше пораснеш,дано само и на ъкъл се получи
Blacklisted
06-20-2007, 10:57
E, ти нищо не каза :roll:
: ) не претендирам за нищо такова.Най-малкото че си човек който дори не познавам. Мога да аргументирам абсолютно всичко което съм казала.Но нямам намерение да доказвам каквото и да е; )Мнението се изказва ,истината се доказва: ) а всеки има своя 'истина' и не е нужно да приемаш моята като такава изобщо.Добре е че защитаваш позиция.; ) така си тряя.стига безмислени постове,и без това тук са достатъчни
>и ще е добре да не си говорим на 'вие'.все пак не можеш дори да предполагаш на колко съм години,което не е и от значение,но това обръщение ше ме депресира някой ден.; )
:P :-D ей ; ))ама защо го повтаряш-нито се сравнявам с теб,или който и да е др.,нито се мисля за нещо повече.ако някой ме смята за такава вече може и да се трогна :-D .Та за стилове говорим-РАЗБИРА СЕ че стила си го има,няма какво да се спори.Всичко може да си видял,но надали си разбрал ; ))Вече дори изгубих връзката,но мислълта ми беше ,че има всякакви-стилът не винаги значи всичко.; )) таа стига писал,уважавам мнението на другите-сигурно има защо да мислиш така например ; ))
>"защото имаш самочувствие на възрастна и по-мъдра от останалите?''
:lol: да си възръстен не е предимство,момче.Не съм казала никъде ,че съм по-възръстна или по-'малка' от някой; )Годините не са от значение-щом се занимаваш ,значи си решил,че можеш да успориш нечие мнение,дори да си нямаш идея кой е от другата страна; )Това че имаш мнение и мислиш е похвално.А и няма лошо да го изказваш-това е единственото нещо в което си неограничен,но не забравяй, че е така и при всички други.Нека хората изказват мнение,не давай контра така ; )
INLOVE_f
06-20-2007, 12:30
И от двата вида познавам МНОГО ЦЕННИ екземпляри! :-)
Защо да не съм разбрал?? Ти като гледам си на мнението, че знаеш нещо, което аз - не...
и те моля за 3-и път да го споделиш с мен, сега ще ти и отговоря като леко перифразирам Чърчил:
Ако не изглеждаш някак си на 17 значи нямаш сърце... а ако изглеждаш така на 30, значи нямаш акъл...
бтв обръщението момче е много... нетактично и затова аз вече ще се обръщам към теб с "лельо", "леличке" и т.н. :)
споделих всичко което исках,мерси ; )пак казвам-мнението се изказва,не се доказва.Може да кажеш как искаш да те наричам, ако не ти допада. Викай ми 'леля'. :mrgreen:Не си хич на прав път,разбира се лошо няма; )))
:De хайде сега. нямам прогресираща старческа деменция,но защо държиш да знаеш.Може и да съм ужасно малка и мисленето да ми се явява приоритет ; d
Някой хора се подиграват със собствената си музика за пари. :evil:
http://youtube.com/watch?v=13tolS0DAe8
IceCold{Frozen`Heart}
06-29-2007, 10:28
imam mn fr koito sa metali i vaob6te ne sa stra6ni, a sa mn qki hora.ina4e punkovete ne me kefqt tolkova, ama sta6no haresvam emota :oops: :smt007
Някой хора се подиграват със собствената си музика за пари. :evil:
http://youtube.com/watch?v=13tolS0DAe8
:shock: :shock: :shock:
аз ако бях на мястото на Кольо, щях да ги избия тея...
аз ако бях на мястото на Кольо, щях да ги избия тея...
Ама той даже не само се е съгласил да ползва песента, но им е и пял припева наново. :? Явно чевка няма пари. :?
Manenkoto
06-29-2007, 20:23
Аз повече се кефа на пънкарчетата :smt007 :smt007 Много са сладинки емотата, ама и металите не са за пренебрегване! Аз познавам мн метали и те са страшно печени :D
Disrespect
06-29-2007, 21:06
естествено :lol:
Аз повече се кефа на пънкарчетата :smt007 :smt007 Много са сладинки емотата, ама и металите не са за пренебрегване! Аз познавам мн метали и те са страшно печени :D
чччччччаааааааааааааааака ааааааааааааааййййййййййй
пънк=емо???
ххъхъъхъхъх
BUSTED!!!!
:lol:
Aldaridora, Forest Lady
06-30-2007, 17:32
Обожавам метъли. Пънкари - не!
cunami_f8
06-30-2007, 18:51
az mn se kefq na metalite i na punkarite samata az se oprili4avam i na metalka i na punkarka tui 4e...
Polikarpa
06-30-2007, 19:54
аз пък си мислех че си пънк рок принцеса :roll:
Juicy_Lucy
06-30-2007, 19:59
хахаха пак добре,че не си си помислила,че е цунами :lol: :lol:
Не ги харесвам.
Под ножа :twisted:
Blacklisted
06-30-2007, 21:23
Утре в 11:00 пред НДК - носи ножа :twisted:
Утре в 11:00 пред НДК - носи ножа :twisted:
епа щом требва...
ама ще съм с компания де :-D
Polikarpa
07-02-2007, 14:53
азис напада заедно с целия екип на планета пайнер.ще души с парфюми,ще пуска силиконови бомби,ще заслепява със блясък,друг въпрос е че като видиш армията му....не им трябва сълзотворен газ за да те разплачат :::
nicoleto
07-02-2007, 16:52
ми да.що да не.и те са хора се пак.но все пак предпочитам метали и пънкари пред чалгаджиите.въпрос на личен избор :-D
ако съм обидла някои му се извинявам от сега
nicoleto
07-02-2007, 17:05
ми да.що да не.и те са хора се пак.но все пак предпочитам метали и пънкари пред чалгаджиите.въпрос на личен избор :-D
ако съм обидла някои му се извинявам от сега Tokio Hotel и Lovex ли са метъли и пънкари?!
не.те са рок.метъли например кат evanescence,korn,slipknot...пънкари-green day предимно.
пък и имам мн познати дет слушат такава музика и те не са нито страшни,нито наркомани,а савсем нормални хора
Aldaridora, Forest Lady
07-02-2007, 17:07
ако съм обидла някои му се извинявам от сега Tokio Hotel и Lovex ли са метъли и пънкари?!
не.те са рок.метъли например кат evanescence,korn,slipknot...пънкари-green day предимно.
пък и имам мн познати дет слушат такава музика и те не са нито страшни,нито наркомани,а савсем нормални хора
Токио Хотел рок?! :lol: Е това вече е смешно. :lol: Трябва да се осъзнаете и да разберете, че ТХ са много далеч от рок и метъл!
nicoleto
07-02-2007, 17:14
Токио Хотел рок?! :lol: Е това вече е смешно. :lol: Трябва да се осъзнаете и да разберете, че ТХ са много далеч от рок и метъл!
а ти на какво ги оприличаваш(стил)?????
Преди не бях съвсем запознат с Горан Брегович, но той има 100 пъти повече общо с рока, пънка и метъла от Tokio Hotel.
Пфф..
Вчера преди да ми спре интернета тъкмо обяснявах защо не харесвам метълите (връщам си думите назад,връщам си думите назад)
Последния метъл с когото се движих
мислих че е мил и любезен след като ми предложи да се прибираме пеша в 12 през нощта от концерт и да ме изпрати..
но през цялото време ми разправяше за някави групи които не бях чувала,и накрая аз се ядосах и му изръмжах "Ух..Аз на метълка ли ти приличам?" и той каза "Нее..приличаш ми на чалгарка"
:roll:
Това беше мимолетна любов към метълите :smt010 :smt010
и затова вече не ги харесвам,отказах се от тях ..
(връщам си думите назад,връщам си думите назад)
Manenkoto
07-02-2007, 18:26
Evanescence sa gothik metal sa6to i Korn i Slipknot! A Tokio Hotel sa Emo-rock!
А пък Линкин Парк са рап-блек метъл. Така де, имайки в предвид музиката им, подхожда им да са черни на цвят. :lol:
Manenkoto
07-02-2007, 19:41
А пък Линкин Парк са рап-блек метъл. Така де, имайки в предвид музиката им, подхожда им да са черни на цвят. :lol:
Bre be du6o Linkin Park sa new metal! Vob6te ne gi barkai s tejkiq black metal!
Shadow_Walker
07-02-2007, 19:59
Bre be du6o Linkin Park sa new metal! Vob6te ne gi barkai s tejkiq black metal!Оле ти ако си чувала блек метъл аз тряа вече да съм на луната....
Като те гледам не си чувала и готик...вземи чуй Paradise Lost -създателите на този жанр преди да говориш кое е готик метъл!
Токио хотел са позьори =]
Manenkoto
07-02-2007, 20:23
Bre be du6o Linkin Park sa new metal! Vob6te ne gi barkai s tejkiq black metal!Оле ти ако си чувала блек метъл аз тряа вече да съм на луната....
Като те гледам не си чувала и готик...вземи чуй Paradise Lost -създателите на този жанр преди да говориш кое е готик метъл!
Токио хотел са позьори =]
Mnogo dobre zna ko sa Tokio Hotel! Mnogo mi e interesno kak me vijda6? :lol: i Ot kade pak 6te znae6b ko sam slu6ala i ko ne!
Shadow_Walker
07-02-2007, 20:46
На готик метъла са създатели :) Мисля че това трябва да се разбира, цапнато е на реда, в който споменавам готик метъл :lol:
Polikarpa
07-02-2007, 21:25
Абе още ли пишете в тая тема бе?! Нали все още не сте опозарили Oi!-а нали? Токио Хотел ли?
hahahah това някаква странна форма на ирония беше,нали?!хахахаха
Manenkoto
07-03-2007, 05:41
това са създателите на готик метала Tristania и Therion! ама щом казваш може и така да е! Аз т'ва знам т'ва ти казвам! Да направиме една кампания Анти-ТХ :lol:
Shadow_Walker
07-03-2007, 07:35
това са създателите на готик метала Tristania и Therion! ама щом казваш може и така да е! Аз т'ва знам т'ва ти казвам! Да направиме една кампания Анти-ТХ :lol:
Първите готик метъл албуми - Icon-1993, Draconian Times-1995
Създаване на Tristania - 1997 за какво си говорим...
Therion не са готик метъл.
Disrespect
07-03-2007, 10:14
колко заблудени душици има по тоя свят :lol:
Polikarpa
07-03-2007, 13:40
tokio hotel...колко пишки ще лапнат едни момчета за пари?това че се правят на педали е продиктувано от това какво искат да видят хората-явно в момента това се харесва.пънкарите и металите се отличават от обикновените хора на външен вид.това че са различни от нещо не ги прави еднакви по между си.така е и с емотата... и с травеститите.казвам само външен вид,но и психически нещата седят по горе-долу сходен начин.пънка е една музика,както и метъла,както и токио хотел независимо как изглеждат изпълнителите.
Polikarpa
07-03-2007, 15:07
пънка е една музика,както и метъла,както и токио хотел независимо как изглеждат изпълнителите. :wink:
заговорих за външния вид,защото това е единственото донякъде сходство с метъла и пънка на повечето групи.особено въпросните токио хотел...заради грима и черните дрехи ги смятат за метали.ако същата музика я правеха обикновени момчета с обикновен (модерен) външен вид никой нямаше да каже,че е метъл :::
Polikarpa
07-03-2007, 15:18
мен ли питаш?
ако искаш аз да ти отговоря ще променя думата 'важен' с думата 'определящ'.сега излизам,но след 2 часа бих могла да се впусна в обяснения,защо е толкова 'определящ' :wink:
Disrespect
07-03-2007, 16:26
аз пък съм още два часа на работа и искам да водя безмислени спорове... ](*,)
за или против метълските кожени якета? :lol:
метълите никой не ги харесва, а пънкарите - само на салам.... ;)
If_i_get_you_Ill_explodE^
07-03-2007, 17:16
kvi sa tez li4ni vuprosi aloooy :smt011
А фешън-метълите никой ли не ги обича? :D
sladko_momi4e
07-03-2007, 17:35
az imax gadje metal :oops:
i da vi kaja ne sa tolkoz lo6i kolkoto gi izkarvate!naprativ!
a dr mi nemam nikvo mnenie za tex!
Shadow_Walker
07-03-2007, 17:40
А фешън-метълите никой ли не ги обича? :DОбичам те, мило :lol:
sladko_momi4e, кой е изкарал, че метълите са "tolkoz lo6i"
Обичам те, мило :lol:
с бели маратонки и изтъркани джинси. :lol:
Аз съм толкоз фешън, че нарочно отидох на концерта на трутата от Менуар със зелена-фешън ризка. :mrgreen:
Някой да ми обясни тенденцията супер-мега-ултра-гига тру метълите да ходят с чалгарки/скатерки или подобни издънки на човешката мисъл. Моля за логично обяснение!
sladko_momi4e
07-03-2007, 17:56
mi priqtelkite mi!!!kato razbraxa 4e gadjeto mi e metal 6texa da me obiqt! :smt010 a toi e tolkva sladak pak i sviri stra6no xubavo na kitara!
Логиката е да съм различен. А и ся няма как да ми кажат, че мириша. :lol:
бтв аз съм разправял какво става с метълите като си перат нащата и защо не се къпят, но ме мързи да го обеснявам пак.
Disrespect
07-03-2007, 18:00
Някой да ми обясни тенденцията супер-мега-ултра-гига тру метълите да ходят с чалгарки/скатерки или подобни издънки на човешката мисъл. Моля за логично обяснение!
тва са супер-мега-ултра-гига тру феновете на линкин парк! :D
Завиждат ти, бе, момиче. А и май Буут-а преди време беше казала една мъдра мисъл, че всички яки метъли ходят с неметълки. :lol:
тва са супер-мега-ултра-гига тру феновете на линкин парк! :D
НЕ Е ВЯРНО. Най-тру метълите, които познавам, ама наистина тру, ходят с някфи... изчадия.
А Мошно, това не е мъдра мисъл, а тъжен факт.
И не, никой мега тру метъл не ме е зарязвал заради чалгарско животно. Единствения метъл, с който съм ходила... аз го зарязах.
Значи аз трябва да си търся някоя чалгарка/електричка, за да съм як. :lol:
и бтв моите ризи не са чалгарски, а са полуофициални и стават и за официални облекло. Имам само едно фешънска и точно нея облякох. :mrgreen:
А и Буут... тъжен факт. Ама за кого? :mrgreen: :lol:
ScionOfStorm
07-03-2007, 18:06
^Вземи мен бе, билъвд :oops: =P~
:lol:
Още никой не ми е отговорил на въпроса. Изключително много ме вълнува.
Аз ти отговорих на въпроса, ама кой да гледа...
ходят по този начин, за да са различни. Попринцип доста хора стават метъли, за да са различни. Е да, обаче, като станат метъли и всички в грепата им са като тях... те пак ктрябва да са различни и за това се обличат по този начин. Ей така ги виждам нещата.
sladko_momi4e
07-03-2007, 18:10
mi priqtelkite mi!!!kato razbraxa 4e gadjeto mi e metal 6texa da me obiqt! :smt010 a toi e tolkva sladak pak i sviri stra6no xubavo na kitara! Уаааааау... и до каква мисъл те довежда това?!do kakva misal trea da me dovejda?
sladko_momi4e
07-03-2007, 18:12
Завиждат ти, бе, момиче. А и май Буут-а преди време беше казала една мъдра мисъл, че всички яки метъли ходят с неметълки. :lol:
dano si prava!misi se pak
Виж ся... вярно, че доста метъли са гей, ама аз съм праВ.
Аз ти отговорих на въпроса, ама кой да гледа...
ходят по този начин, за да са различни. Попринцип доста хора стават метъли, за да са различни. Е да, обаче, като станат метъли и всички в грепата им са като тях... те пак ктрябва да са различни и за това се обличат по този начин. Ей така ги виждам нещата.
Е, не го зацепих първия път. Иначе ако това е причината, отивам и се мятам от някъде. Или по-скоро си обувам 11 сантиметровите токчета от бала и ще си намеря як метъл да ме носи като ме заболят краката.
P.P. мацката направо те изгаври. хъхъхъхъх
sladko_momi4e
07-03-2007, 18:22
Виж ся... вярно, че доста метъли са гей, ама аз съм праВ.
li4i si s tazi ovca za avatar...ne e trudno da te otminat XD
Другата ми теза е обратната. Че те затова са тру. Защото не ходят като позьорите с всичките му аксесоари, а ходят както им харесва.
Никакво изгавряне не виждам спрямо себе си. Иначе бих искал някоя мацка да се изгаври с мен, ама по-друг начин. :oops:
sladko_momi4e - Ако знаеше за какво е тая овца ще да замълчиш. Идеята му е, че аз минавам овците.
nicoleto
07-03-2007, 18:59
обено въпросните токио хотел...заради грима и черните дрехи ги смятат за метали.::: [/color]
1.само бил от тх носи грим и черни дрехи.едва ли един от четирима може да направи една група "метълска"
2.кой казва че те са/или се правят на/метъли?
3.метАл и метЪл са мн различни неща
Shadow_Walker
07-03-2007, 19:02
обено въпросните токио хотел...заради грима и черните дрехи ги смятат за метали.::: [/color]
1.само бил от тх носи грим и черни дрехи.едва ли един от четирима може да направи една група "метълска"
Веднъж една позната ми изръси, че покрай чалгата слушала и метъл-токио хотел :lol: Сериозно ви говоря.
sladko_momi4e
07-03-2007, 19:06
po dobre tokio xotel otkolkoto 4alga
Disrespect
07-03-2007, 19:10
всъщност тука трябва да се позамислиш малко :lol:
nicoleto
07-03-2007, 19:15
всъщност тука трябва да се позамислиш малко :lol:
кво тряа да му мислиш?!токио хотел е едно а чалгата савсем друго.ако не правиш разлика-твой проблем. :smt019 :smt019
magesniko
07-03-2007, 19:16
ЦЪК! (http://manowar-bg.org/gallery/v/MANOWAR-BG/IMG_0787.jpg.html?g2_imageViewsIndex=1l)
Вище как ходя на плаж,достатъчно тру ли съм,за да бъда заклеймен към редиците на тъпите копелета багеристи?
nicoleto
07-03-2007, 19:16
Веднъж една позната ми изръси, че покрай чалгата слушала и метъл-токио хотел :lol: Сериозно ви говоря.
и къв е извода?
имаш тъпа позната
Polikarpa
07-03-2007, 19:32
доста от техните фенове са твърдо убедени че са метали.или метъли.или кавото е.на английски се пише метАл.ако искаш ще поспорим за това,само си избери позиция,аз и двете мога да ги защитавам :wink:
айде айде девойко,нищо не съм казала негативно за групата,не се впрягай :wink:
Blacklisted
07-03-2007, 19:56
Още никой не ми е отговорил на въпроса. Изключително много ме вълнува.
Чистата и неподправена истина - изглеждат добре и не са много умни :lol:
Blacklisted
07-03-2007, 20:01
Аз не съм казал, че са умни... not even close :-D
magesniko
07-03-2007, 20:07
Mдааа особено са повече от второто май,кви индивиди видях тия дни в каварна направо се стряскам на сън като се сетя. :lol:
Mдааа особено са повече от второто май,кви индивиди видях тия дни в каварна направо се стряскам на сън като се сетя. :lol:
Абсолятно. Точно 1 на 5 става изобщо да я гледаш, докато при другите момичета всяко 2-ро момиче може да го гледаш спокойно. Тук не говорим за таковане.
Blacklisted
07-03-2007, 20:15
Брей и аз и в Борисовата се плаша достатъчно :lol:
magesniko
07-03-2007, 20:17
Абсолятно. Точно 1 на 5 става изобщо да я гледаш, докато при другите момичета всяко 2-ро момиче може да го гледаш спокойно. Тук не говорим за таковане.
Беше ли на някой от концертите???
Беше ли на някой от концертите???
Аз съм си от Варна и съм много редовен посетител на концертите в Каварна. Бях на Manowar. :D
magesniko
07-03-2007, 20:33
Думите са ми малко за да опиша този велик концерт. :-)
Добре, разбирам крайната ви неприязън към метълките, но... ебати, има ебати нежните същества. Има уроди, вярно е. Но няма ли уродливи други момичета? Има.
Абееее, както и да е, все пак ми е супер странно един метъл, който се занимава предимно с псуване на повечето останалите стилове музика (най-вече чалги и подобни) да излиза с точно такова момиче.
Има и яки метълки, ама са малко. Бахму ще ме ритне с кубинката в оная работа и ще ме остави без бъдеща рода. Какво повече да се занимавам с такива? :evil:
Има и яки метълки, ама са малко. Бахму ще ме ритне с кубинката в оная работа и ще ме остави без бъдеща рода. Какво повече да се занимавам с такива? :evil:
или както си пиете ще ти разбие физиономията, защото... ей така без причина :evil:
ебати ужасните метълки :lol:
дуре, че аз не съм
по-скоро на теб ти е било сбъркано нещо ;)
Съгласявам се.
Яките пичове не ходят с метълки. И никога не са ходили.
Дреме ми. аз мразя метъли.
Unforgiven
07-03-2007, 21:04
Ми естествено и те са хора със сигурност?
тогава какво си се заоплаквала...
нали има фашисти :lol:
що още ме занимаваш?!
Polikarpa
07-04-2007, 06:07
е друго си е със сандалки ](*,) абе...донякъде разбирам,от друга страна не...на мен не ми се струват красиви засуканите девойки с модерните дрешки и грим...също толкова интересен въпрос е защо чалгарките ходят с метали.нали си клюкарят само колко са ужасни...обеснявам си го с грубия вид...момичетата обичат да се чувстат защитени и пазени...а кой чалгар ще каже нещо на някой двуметров метал с кубинки и вериги :D
ScionOfStorm
07-04-2007, 06:42
Нека обсъдим метълкора, и има ли той почва у нас ;-)
ScionOfStorm
07-04-2007, 06:55
Хъхъхъхъ, новия фешън уейв ;p Може, преди не беше така, ама то избуяват 2131241 метълкор групи на ден ебаси :/
не ви знам, аз съм се отдръпнал от всичко туй, макар метълизма да ми е оставил тежка следа в душата през м;адежките ми години....
знаете ли какво е да правиш секс с напоемна с ракия метълка, фенка на кенибъл, която е двойно по-дебела от теб и ти "мърка" в ухото нещо на сръбски?
не искам да разбирам, защото сигурно бих имал доста тежки психически травми след това...
не, просто после хванах нещо и бях 2 месеца на Доксоциклин
Disrespect
07-04-2007, 07:22
Хъхъхъхъ, новия фешън уейв ;p Може, преди не беше така, ама то избуяват 2131241 метълкор групи на ден ебаси :/
и то всичките едни и същи :lol: в май спейса ме аднаха едно...25 такива групи и сякаш една слушам само
Metal...punkari mn ne sum se zamislql dali haresvam v interes na istinata NO METAL BACE IS THE TRUTH :-D
Polikarpa
07-04-2007, 09:20
метъла е трът трът :mrgreen:
екс,ти може да нямаш опит със сръбските девойки ама не заби ли някоя берта в берлин? :-s :roll:
забил е,ама се прави
някоя, дето носи по 10 халби наведнъж ;)
Polikarpa
07-04-2007, 12:47
аз се чудя що му порасна коремчето,а то сте лудували
MeTaL4eTo`f
07-04-2007, 13:01
Харесвам всички,стига да мога да се разбирам с тях :wink: Иначе ... не разбирам защо имате против хората,които слушат различна от чалгата музика ](*,)
Disrespect
07-04-2007, 13:05
Кристинаааааааааааааааааа аааа :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Харесвам всички,стига да мога да се разбирам с тях :wink: Иначе ... не разбирам защо имате против хората,които слушат различна от чалгата музика ](*,)
сега ке ти кайемоти:
оти целио сфет слуша чалга, кчеци, секи чувек убича йедене, пийнйе и некоа сгодна женица
и целио сфет като е у чалгата, а ние като сме у нея, сме тъй да се каже, градски со целио сфет
а металете са урганичени, оти слушат сал некви селски драньета
:twisted:
magesniko
07-04-2007, 21:07
идем из село мама ви мръсна.... :lol:
Какво стана с Бичето? Нещо се загубии, а имаше солидна известност навремето. Явно стана като с Боби Турбото, и за него не съм чувал нищо.
Иначе имаше една песен, в която се пееше "Пак ме излъга, нали? Този път ще те боли!". Също беше доста яка.
Blacklisted
07-04-2007, 21:27
На кой му дреме, те не са метъли или пънкари :lol:
magesniko
07-04-2007, 21:28
е той има 3 песни,поне аз толкова съм слушал.
е той има 3 песни,поне аз толкова съм слушал.
Аз знам 4 негови песни.
magesniko
07-04-2007, 21:31
Е ти си по тру! :lol:
моята цел е..
гъзо да ви пръсна!
няма значение...
Disrespect
07-05-2007, 08:04
аз не загрях ква е целта :smt017
Disrespect
07-05-2007, 08:12
май пак не загрях :lol: :lol:
Disrespect
07-05-2007, 08:14
за тва се сетих...целта не разбрах ква ти е :lol:
Disrespect
07-05-2007, 08:17
мухахахаах...определено мога да изнервям хората :smt016
Disrespect
07-05-2007, 08:25
йес май мастъъъъъъъър http://virtualive.info/forums/Smileys/new1/dribble2.gif ...you want поничка? :-D
Disrespect
07-05-2007, 08:45
аз искам уиски, ама пита ли ме някой??
lunnoto_momi4e
07-05-2007, 08:54
Ами не толкова "вживелите се" метъли ме кефят,но по-силните - не.Пънкарите са сладки....
Пънкарите са сладки....
:smt005 :smt005
Най-сладките са...
Боби Турбото е жив и се крие на самотен остров..
Blacklisted
07-05-2007, 08:58
Язе съм сладък пънкар от днес 8)
Polikarpa
07-05-2007, 09:05
удудуду да го изядеш с парцалките ями ями :smt005
тая глава, както така е клюмнала надолу, някак си, от душата ми извира неудържимо желание да я шибна с кубинката.... :twisted:
пробвай де...
ехххх спомени за времето с червени връзки на кубинките...
мхм
Знаеш ли кво се получава, като смесиш питбул и санбернар?
Куче, което първо ти отхапва ръката, а после вика бърза помощ.
аз съм нещо подобно :)
а знаеш ли какво се получава като смесиш бира с боза, джанки и круши??
пънкар? :twisted:
експлозивна диария в лицето на някой метъл-философ :twisted:
не стига, че и на Варна ще намериш кой да те бие, а искаш и в София - и преди, и след тва!
you are my satanic mazowhore
my shemale bitch
Blacklisted
07-05-2007, 09:27
Абе как ше стана пънкар като нямам кубинки :?, ше си сложа кецовете така съм по - сладък :lol:
Абе как ше стана пънкар като нямам кубинки :?, ше си сложа кецовете така съм по - сладък :lol:
не си проваляй живота, ела да работиш за мен и ще заприличаш на юпи!
нали знаеш, между метъл и пънкар кой ще избере една сгодна женица?
юпито!
:D
Blacklisted
07-05-2007, 09:32
Хаха, а в Неделя кой ме краше да си правя гребени някви :roll: , но май си прав по - лесно е да преебеш системата ако си вътре в системата
Disrespect
07-05-2007, 09:37
Един пънкар и един скейтър си правили пикник на покрива на 18ят етаж....
По едно време пънкара бутнал скейтъра!Когато скейтъра се пльокнал долу пънкара казал "Скейт ор дай!", но се хлъзнал и паднал и той....падна баш до скейтъра...и се надигнал, поотупал се и казал "пънк'с нот дед"....
Хаха, а в Неделя кой ме краше да си правя гребени някви :roll: , но май си прав по - лесно е да преебеш системата ако си вътре в системата
Бегбеде има малко по-различно мнение по въпроса. Ако влезеш в системата, системата те завладява.
*Hip-H0p43*
07-05-2007, 09:39
Да, прави сте всички, че не трябва да се делим по групи, но това е факт! *за съжаление* Но въпреки всичко, това си е начин на виждане на света. И колкото и да е странно за нас - така наречените от други "групички" нямаме право да ги обиждаме. Това си е вкус и харесва ли ви или не, трябва да се уважаваме...независимо дали сме пънкари, метали, чалгаджии и скейтърчета *като мен* . Аз познавам много пънкари и метали. Металите, вярно, обличат се в черно, само черепи и страхотии.. и аз им се чудя 0.о, но пък иначе са много свестни. Пънкарите...бих ги нарекла сладки лиготийки :-D но пък какво, като ви сдухне, има кой да ви опъне усмивчица, нали? ;) Нямам нищо против метълите и пънкарите...харесвам ги, то си е до човек все пак. :) И в техните очички аз, като скейтърче, им се виждам странна :D.
Disrespect
07-05-2007, 09:40
Един пънкар и един скейтър си правили пикник на покрива на 18ят етаж....
По едно време пънкара бутнал скейтъра!Когато скейтъра се пльокнал долу пънкара казал "Скейт ор дай!", но се хлъзнал и паднал и той....падна баш до скейтъра...и се надигнал, поотупал се и казал "пънк'с нот дед"....
не е така...
некъф скейтър бутнал пънка и му изкрещял Скейт ор дай, но пънка се изплескал долу, станал, изтупал се и казал- Пънкс нот дед...
е значи "умното" Диди ни го е казала грешно! :evil:
Blacklisted
07-05-2007, 09:40
Хаха, аватара на експлойтед ми напомни за един друг :D Вървял си един мамут по една пътечка и изведнъж от храстите излезни 2 слона и го помляли от бой, мамута се свестил след 15 мин и казал " Дееба тия скинари, дееба" :lol:
Disrespect
07-05-2007, 09:45
#-o
Blacklisted
07-05-2007, 09:48
Ето затова "Криворазбраната цивилизация" винаги ще е актуална :)
ексо, не разбра ли, динозаврите трябва да си ходят в катранения ров... :(
Бегбеде има малко по-различно мнение
Бегбеде е французин-комплексар,самоиронизиращ се непрестанно с идеята да изглежда по-готин.. :lol:
Blacklisted
07-05-2007, 10:28
Бегбеде има малко по-различно мнение
Бегбеде е французин-комплексар,самоиронизиращ се непрестанно с идеята да изглежда по-готин.. :lol: It is I! :D
Бегбеде е як. Гръмни се :)
Бегбеде съкс, хора, чле съм му словестната помия изцяло - даже по едно време му вярвах, но се отърсих от неговите империалистическо-депресивни внушения!
о, боже, промил ти е мозъка! :D
:oops:
Абе кфа е тая странна дума в подписа ти qween o.O
MeTaL4eTo`f
07-06-2007, 06:33
:roll: :smt007
:oops:
Абе кфа е тая странна дума в подписа ти qween o.O
щото той да же знаслужава да е кралица, ей затва!
чудя се, колко хора са го забелзали
и съм сигурен,че нито един не го е схванал :)
Disrespect
07-06-2007, 07:54
квийн :lol:
Cataract - Unforgotten
Disrespect
07-06-2007, 07:57
Cataract - Unforgotten
O___o
пообърках малко темите :-D
Cataract - Unforgotten
O___o
да си жив и здрав! :D
Blacklisted
07-06-2007, 08:59
Cataract - Unforgotten
O___o
Алкохолик! :lol:
Disrespect
07-06-2007, 10:04
фреш мастика ин дъ морнинг! :D
е, нали е сезона на дините? ;)
ScionOfStorm
07-06-2007, 10:08
Мастиииика мастиииииииика \m/
Брато, какви са тези офтопици в иначе смислената тема, засрамете се! =;
правилно! без повече офтопици!
тмеа:
с какво се бършете в кенефа?
Disrespect
07-06-2007, 10:10
с килима
ScionOfStorm
07-06-2007, 10:13
Ооо куенчиии, любимата ми темаааа :-D
Двупластова, беличка (след използвана друга де), много мекичка тоалетна хартия - Белана. Кърти!
аз обичам старите броеве на в-к "Земя" - от тая, необработената с химикали целулозна хартия са, като ги понамачкаш, стават перфектни! а и са грапави и чистят много добре тва, дето се е залепило по космите там, отзад
ScionOfStorm
07-06-2007, 10:26
Ооо, човече, ще наемам от теб такива неща значи!
А да знаеш като си из природата и гепиш листа на живовляк малееей...човече, райски са :lol:
RoyTheReaper
07-06-2007, 10:29
...чистят много добре тва, дето се е залепило по космите там, отзад
Което се казва как? :lol:
ScionOfStorm
07-06-2007, 10:30
^Подстрекаваш към употреба на вулгарни и неподходящи за форум от толкова високо ниво думи.
Предлагам да бъдеш жестоко баннат!
:smt004 :twisted:
Blacklisted
07-06-2007, 10:31
Аку :roll:
Aku - the shapeshifting master of darkness!!!
RoyTheReaper
07-06-2007, 10:33
Нее, моля ви, нека изясним регионалните названия на този феномен. :lol:
Бабаджуги? :lol:
Disrespect
07-06-2007, 10:33
казва се quench :-)
надявам се имаш добра здравна осигурвока? 8)
Disrespect
07-06-2007, 10:35
не ми трябва 8)
не ми трябва 8)
не искам да те заплашвам, защото ще вървиш стреснат по улиците, мислейки си как те врълитам
по-добре е да живееш в неведение за приближаващия край...
Disrespect
07-06-2007, 10:40
ако ти се връхлита върху танк-връхлитай :::
ако ти се връхлита върху танк-връхлитай :::
:smt005
нали знаеш,че танкът се атакува откъм веригите и куполът?
Disrespect
07-06-2007, 10:45
вериги нямам, купол нямам, но имам солиден слой броня 8)
аха, значи издържаш на удар с винкелово желязо по каската? ;)
ScionOfStorm
07-06-2007, 10:49
Armored beast, you, you...
Aku наистина е дъ шейпшифтинг бастърд ъф даркшит, много му се кефех на тва детско преди години...
Пък и самурай Джек е ебаси якия пънкар :twisted:
Disrespect
07-06-2007, 10:53
аха, значи издържаш на удар с винкелово желязо по каската? ;)
по каската може и да не издържа, ама ако ме фраснеш в шкембето, ще се върне към твоята каска :lol:
Armored beast, you, you...
Aku наистина е дъ шейпшифтинг бастърд ъф даркшит, много му се кефех на тва детско преди години...
Пък и самурай Джек е ебаси якия пънкар :twisted:
ти когато са го давали тва, в кое отделение на детската градина си бил? :twisted:
мазало и мош
ScionOfStorm
07-06-2007, 11:12
Бъзикай се, куенчи, обаче ще видиш кой е дъ тру шейпшифтинг мастър ъф Хел :twisted:
Blacklisted
07-06-2007, 11:15
А след малко като дойде и горския (с)дух, ше става страшно :evil:
аз съм Феята на Зъбчетата - но съм нова, империалистическа - ем ти вземам зъбите, ем ти вземам и парите :twisted:
ScionOfStorm
07-06-2007, 12:10
Куенч, откога стана толкова зъл бе копеле, ебаси.....
А бедните дечица с много кариеси като мен кво правят?
Blacklisted
07-06-2007, 12:11
Стават бегъри :lol:
малките дечица ще трябва да седнат на коленцето на Дядо Куенч и да ми изпеят песничка или да му кажат стихотворение, за да им даде бонбонче :twisted:
ScionOfStorm
07-06-2007, 12:25
Нали беше Фея на зъбчетата бе, кога стана Дядо Куенчи...деа, половете са от никакво значение за теб :shock:
сам ще разбереш!
LordOfLight
07-06-2007, 13:21
аз съм Феята на Зъбчетата - но съм нова, империалистическа - ем ти вземам зъбите, ем ти вземам и парите :twisted:
край с детските ми фантазии май е време да порасна
този възвишен форум ще ти помогне да достигнеш върхъ!
в него има всички витамини, минерали и калции, които да ти помогнат да израстеш правилно!
LordOfLight
07-06-2007, 13:33
този възвишен форум ще ти помогне да достигнеш върхъ!
в него има всички витамини, минерали и калции, които да ти помогнат да израстеш правилно!
хахаха :smt005 :smt005 :smt005
е неска е лош ден за мен :smt005 :smt005
майната ти, тва трябваше аз да го кажа. :lol:
Disrespect
07-09-2007, 20:31
:smt019
Disrespect
07-09-2007, 20:43
кои метъли имаш предвид? O___o
във Варна има тъпи метъли, коит са рядко задръстени...
Нещо за мен ли? :?
Абе хора,сори,че пиша тука ама не искам да отварям нова тема.
Наскоро като гледах какво е теглил брат ми и попаднах на някаква много готина група Kamelot.И доста ми хареса!!<3
Какъв стил се води?;p
Swinkenhoffer
08-06-2007, 09:12
Kamelot e пауър метъл банда, която прибавя към музиката си елементи на симфоничен и прогресив метъл.
тва го казва Уикипедия, ако не е тъй - не съм виновна. :lol:
всъщност и на мен така ми звучат.
страшна група. :-)
Мен пък Камелот не ме кефят. :roll:
ScionOfStorm
08-06-2007, 10:59
^ мразим ги, безценни :twisted: копелета гадни!
:p само Love you to death и The Haunting ме кефят. Другото - без него може да се мине ;p Но да, пауъропрогресивче с малко симфонийки от време на време :)
Swinkenhoffer
08-06-2007, 11:52
вие сте смотани... =;
аз съм волна пеперудааааа
и летя от цвят на цвяяяят
лалала :-)
по-здрав с най-готината песен на всички временааааа
Кааааатиииииииии-Пеперудаааааа
:idea:
Blacklisted
08-06-2007, 12:34
^ сънувам кошмари от тази :roll:
Kamelot - Rule the world поздрав за всичкиииии :smt101
^ сънувам кошмари от тази :roll:
Милия...поздрав тогава със
Обичам те!Искам твойте ръцеееее
обичам те,да милват мойто лицеееее
обичам те до болкаааа
и аз без теб не могаааа
ААААААААААААААААААААААааа ааАааАААааАаааа
(сори ако текста не е точния) :::
Аз не съм чул и една песен на Камелот и не съм загубил много от това. :D
ScionOfStorm
08-06-2007, 17:16
^Добре е да чуеш, между другото, че и ДВД-то им е готино...главно заради мацките :-D Но не ме кефят XD
Justified
08-06-2007, 17:20
Харесвам ги ама не такива дето са тип ЕМО.
Аз лично си падам по пънк музика.
ScionOfStorm
08-06-2007, 17:21
^ С тоя аватар :shock:
Не бе, то може, ама ще е интересно...кажи групи :)
Disrespect
08-06-2007, 17:33
Аз лично си падам по пънк музика.
дамм...определено
^Добре е да чуеш, между другото, че и ДВД-то им е готино...главно заради мацките :-D Но не ме кефят XD
Жените са за пееерази бе!!
Иначе Камелот не са лоши, просто не впечатляват с нищо особено. За фон стават.
Green day = The Simpsons! :lol: