View Full Version : Харесвате ли метали и пънкари ?
Страници :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
BornFromPain
11-11-2006, 11:45
Хаха момиченце, май и на двамата ни е минало времето да се мислим за мъже като си припомняме напиванията. (най-вече на експлойтед.. къде ще разправяш на мъж за женене такива глупости :Пп) Т'ва че в твоите среди разговорите за напивания са свързани само с гъзареене, не значи че всички за това го правим. Чат чат?
P.S. т'ва на аватара ти Майкъл Джексън с новата му прическа ли е?
{Sweety_f}
11-11-2006, 12:34
mn me radvat ama sa malko strashni4ki....az syshto haresvam metyl ama ne sym nekfa zapalena...
Какви кламери предпочитате - заострени или заоблени ???
i'm so excited!
11-11-2006, 18:48
заоблени
psycho_girl
11-11-2006, 19:24
az gi iskam ostri :smt019
are be taq tema nqma li da umira
Айде да направим една среща на Витоша на тея,дето изказват радикални анти-мнения срещу метълите,аз ще дойда с резачката...
А с големия бос не смея да се закачам,може да ме уволни. Може ли да ти целуна часовника? :lol:
1-vo temi4kata e malko typa ama kakto i da e...ta az moje da se kaje 4e sam metal4e i ostaa6e da ne se haresvam :smt005 ne mrazq sa...i za tva ne izlizam sys sebe si phahhha :smt005 :smt005 :smt005
Айде да пуснем тема,както предложи БорнФормПиян! Сега ще я спиша...
Днес ми се мрази!
scion_of_Storm
11-12-2006, 14:34
^50 стотинки е най-големия метАл бе, райдъре, нищо не знаеш ти...
brain_stew
11-12-2006, 17:15
АААААА! :smt013 Писна ми от неграмотници ебаси!
MaRiA^^, кат си метАлче поне го пиши правилно, а именно-метЪлче!Омръзна ми от вас, ей! ](*,)
Вчера като сe прибирах с една приятелка към 8 вечерта, по центъра вървеше група хора, явно не от Русе. Бяха метъли. И не какви да е метъли, а death метъли. Както каза моята приятелка: "Няма нищо по-лошо от група простеещи, дивеещи death метълисти, които си вярват!" Тези хора бяха излезли там за да подлудят центъра с дивашките си крясъци и да стреснат всяка жива душа с нестандартния си външен вид. Има метъли, които не заслужават да уважавани, именно заради просташкото си държание. Но недейте да отсявате всички, само защото слушат различна музика. Не всички са такива. Много хора мразят циганите. Често като минеш пред църквата отпред има по около 7 циганки, които просят. Онзи ден отпред мина една машина която чистеше листата и до нея една циганка метеша, помагайки на машината. Циганка беше, бедна, но не просеше, а работеше. Има хора и хора, има цигани и цигани, има метъли и метъли, така че мисля, че темата е напълно излишна...
хаха ей куминист R.A.S.H ли си къв си дал си грешната снимка тоз дето си го показал на тази снимка не е ПЪНК а е НАДРУСАНА УТРЕПКА това са ХИПАРСКИ БУКЛУЦИ
хаХАХаха..
Ей,пич,ти не си ли чувал,че всички сме надрусани отрепки?! :-k
Не мога да си обясня защо мизерщината при пънкарите
трябва да е впечатляваща и чиста,докато тая при всички други
..мизерна?!И естествено,когато видим един предрусал пънк
няма да кажем,че е предрусал пънк..хаХАха..абе,смешен си.
абе аз му викам... нали е некъф турбо гъзар да даде кинти на нас клошарите... ама той не та не...
Иф ю нийд а мъни - гед а джоб. :smt006
куцат ти нещо езиците...чуждите :smt017
_donna_, не разбирм за кфо се палиш...всъщност, даже и да е предрусал пънк, кво ви боли кура?все едно не сте виждали друсани чалгари, метъли, рапъри, рейвъри?еби му майката.тва, че някой е достатъчно тъп, за да друса, не значи, че трябва да се лепи етикет 'наркомани' на цялата субкултура.
OtherDimension
11-13-2006, 16:47
vmirisani hermafroditi , nachelo s fake(na k*ra)
фейк не е метълка, нито пънкарка, а ти мое спокойно да го издухаш :lol:
Мале тая тема колко страници е стана лза последните десетинна дни...
кажете има ли нещо, които се заслужава да ги чета и съответно да се поразровя назад в страниците?
куцат ти нещо езиците...чуждите :smt017
.
Ду ю проблем ?
vmirisani hermafroditi , nachelo s fake(na k*ra)
Коледа идва,свиньо!! :twisted: :twisted: :twisted:
scion_of_Storm
11-13-2006, 18:29
Мале тая тема колко страници е стана лза последните десетинна дни...
кажете има ли нещо, които се заслужава да ги чета и съответно да се поразровя назад в страниците?
Mи всъщност не.... :mrgreen:
Lolzoz rotfl lmao @ OtherDimension napp.
Аз не лепя етикети на никого,
просто казвам,че когато един пънкар лежи друсан,
това значи че един пънкар лежи друсан.
Това може да се случи и с чалгар,метАл,просто надрусАл
и всекви..а защо се паля си е па лично мое проблемче. :mrgreen:
Стига с тая самодискриминация дееееееееееее. :lol:
и защо да е друсан задължително??
произволно използван глагол
в чието значение не влагам смисъл.
още въпроси? :smt016
Evil_ChilD_f_
11-14-2006, 00:05
хах еми метал рулЗзз.... аз не съм некфа фенка на пънка ама някои песнички понякога си ги пускам ... абе и двата стила ме радват ... :mrgreen:
Evil_ChilD_f_
11-14-2006, 00:10
1-vo temi4kata e malko typa ama kakto i da e...ta az moje da se kaje 4e sam metal4e i ostaa6e da ne se haresvam :smt005 ne mrazq sa...i za tva ne izlizam sys sebe si phahhha :smt005 :smt005 :smt005
блахахах хахаха ха ха :smt005 куул ьаьхаха
teenkopele
11-14-2006, 01:13
Нямам нищо против тях. Събират се, правят си якото по свой си начин...лошо няма.
Познавам един много печен метъл, лично, и една пънкарка, само виртуално за сега. Те си знаят кои са. :mrgreen: :wink:
teenkopele
11-15-2006, 05:22
Нямам нищо против тях. Събират се, правят си якото по свой си начин...лошо няма.
Познавам един много печен метъл, лично, и една пънкарка, само виртуално за сега. Те си знаят кои са. :mrgreen: :wink:
Пропуснах да кажа, че са от този форум и ходят. :wink:
Victorya
11-15-2006, 06:19
Дееба не разбирам защо има хора дето трябва нон-стоп да нападат,за да се чувстват живи и пълноценни.(прегледах набързо темата малко през ред и това ми остана като впечатление)Първо не е необходимо да си метъл,за да си друсан (и за пояснение защо ги защитавам-скиновете и метълите във Враца сме в приятелски отношения,а и аз си падам по метъла малко).За пънкарите мога да кажа същото-друсани могат да са и чалгарите и рапърите че даже и скиновете-просто въпрос на човек.(не че не мразя пънковете ама което си е така така си е)И като финал:за кво пускате теми за разделението на хората бе мама му?Какво мислите за метъли и пънкове,за скинарите (от която тема още ме боли)...бля бла!Да очакваме ли тема за рапърите?А за блондинките?А за учениците от различните класове?За математиците,биолозите,гео графите?Всеки има право да слуша и да бъде каквото си иска!И темите какво мислите за еди-кой си са тъпи до безобразие.Стегнете се бе хора!Да обиждате хората не е най-достойното нещо на тая земя.Ако мразите някой мразете си го ма нема нужда от цела тема! [-X [-X
zavisi ot 4oveka,no metulkite ne mi dopadat,no ima sladki metuli :-D
evil_lady_in_black
11-15-2006, 12:52
По тази тема мога да напиша много но ще го кажа по по-простия начин.За мен металите са малко странни но има и готини хора сред тях , а пънкарите са много забавни много ме радват
Queen_Victorya, а когато скиновете и метълите на село станете в неприятелски отношения(а вие ще станете, повярвай ми), метълите ше станат гнусни гадове :lol: и не разбрах само ти за скин ли се имаш или за метълка :lol:
е тфа беше най-якото изказване :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
scion_of_Storm
11-15-2006, 15:21
Онзи дългия пост
Майко Тереза, ти възкръсна!!1111!!1!1!!!! :mrgreen:
Victorya
11-15-2006, 18:34
Queen_Victorya, а когато скиновете и метълите на село станете в неприятелски отношения(а вие ще станете, повярвай ми), метълите ше станат гнусни гадове :lol: и не разбрах само ти за скин ли се имаш или за метълка :lol:
е тфа беше най-якото изказване :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
тъп въпрос и излишен.За скин много ясно.Но тва не значи че не толерирам метълите или нещо друго.И не говори в бъдеще-не си баба Ванга.Когато почна да ги мразя ти първа ще научиш обещавам ти.И не сме на село.А ти от кво си?От некоя махала ли?Знаеш само да обиждаш защото си луда комплексарка.Хубаво давай.Споделяме едни и същи чувства вярвай ми :P :P
Victorya
11-15-2006, 18:40
Онзи дългия пост
Майко Тереза, ти възкръсна!!1111!!1!1!!!! :mrgreen:
Алелуя тва не го разбрах.Обясни на по-бвано другарче... :mrgreen:
Пънкарчетаатаа..майй френдс бебйбии =P~ =P~ самата ас съм пънкарка,обаче слушам И метъл :-D
е тфа беше най-якото изказване
Е дали пък не? :smt016
Em taq tema mi naprai nekolko dni s edna cifra po veseli,keep it up and long live the Metal \m/
Joey Tempest
11-15-2006, 21:34
Тука винаги става адската веселба.
Heavy Metal Rules The World!!!
\m/ :twisted: \m/
sweety_hope
11-15-2006, 21:48
Mislq 4e tova kakva muzika slu6at i sledovatelno kak 6te se darjat zavisi ot samite xora-nqkoi mn se pristrastqvat.Ina4e me kefqt,za6toto sa razli4ni.
BornFromPain
11-15-2006, 21:52
Хаха да бе то вече от толкова различни всичките станахме пак еднакви.. просто друг вид еднакви :>
Тука винаги става адската веселба.
Heavy Metal Rules The World!!!
\m/ :twisted: \m/
Бе мани,бегай изхабих си устата да се хиля.Ся се чуда на какви кичури да си направя косата за бъда истински метал,а не някво untrue...
btw ся уча Fade to black на Metallica,специален поздрав с нея за всичкото фенове :evil:
Metali pynkari skinari se taiaq Vsich4ki sa niakakvi izrodi!Kompleksari~
Smiley_Girl
11-17-2006, 11:09
Даа,и ти си начело :twisted:
Всеки има правото да бъде различен и да бъде приеман.
днес в училище обсъждахме 'проект за музикално предаване' и аз на момента реших ,че ако направя предаване няма да е само за музиката а и за култури и суб-култури.Моите думи бяха "Бих направила предаване за суб култури и музика като пънк,метъл и т.н." и като чуха това всички писнаха ,че тия били луди,тъпи,грозни,само плашели хората,как можели да се обличат така,да имат такива коси,били сичките с некви боядисани лица и всеобщото разбиране,че са некви сатанисти и само дрънкат за дявола.
А тези същите дето плюят толкова не познават един пънкар или метъл,ама все пак - дай да се правим на много запознати.Та даже и мен ме мислят за метълка и ми приказвака как аз съм била слушала само метъл :lol:
Като не сте запознати достатъчно с нещо не критикувайте,даже още по-добре - не коментирайте,щото за разлика от чалгата пънкът и метълът имат някакви философии,които не са за всички и не всички ги разбират.Начи много мразя хора с такива предрасъдъци - метъл ли си начи си сатанист и не се къпеш,а ако си пънкар си наркоман,пияница и също не се къпеш.
nikinkaaa
11-17-2006, 12:38
Даа,и ти си начело :twisted:
Подкрепям те с 2 ръце и 2 крака :-D
днес в училище обсъждахме 'проект за музикално предаване' и аз на момента реших ,че ако направя предаване няма да е само за музиката а и за култури и суб-култури.Моите думи бяха "Бих направила предаване за суб култури и музика като пънк,метъл и т.н." и като чуха това всички писнаха ,че тия били луди,тъпи,грозни,само плашели хората,как можели да се обличат така,да имат такива коси,били сичките с некви боядисани лица и всеобщото разбиране,че са некви сатанисти и само дрънкат за дявола.
А тези същите дето плюят толкова не познават един пънкар или метъл,ама все пак - дай да се правим на много запознати.Та даже и мен ме мислят за метълка и ми приказвака как аз съм била слушала само метъл :lol:
Като не сте запознати достатъчно с нещо не критикувайте,даже още по-добре - не коментирайте,щото за разлика от чалгата пънкът и метълът имат някакви философии,които не са за всички и не всички ги разбират.Начи много мразя хора с такива предрасъдъци - метъл ли си начи си сатанист и не се къпеш,а ако си пънкар си наркоман,пияница и също не се къпеш.
Ми прави са хората, много ясно че ще се чувстваш обидена :-) .
scion_of_Storm
11-17-2006, 15:15
Хехехе, амайо, какво невероятно чувство за хумор имаш ;)
via ste pobarkani ako se beh zatormozil da 4eta si4ki mneniq na si4ki 6teh da otka4im siorno kompleksari bili punkovete metalite i taka natatak. O boje moi via 4uvate li se kvo govorite 6e ima deleniq vinagi kolko i da ne gi iskate. poradi prostata pri4ina punkove i metali i t.n. ovikvat i pcuat 4algarite te nas i taka..
RAzli4ni sme i tfa e qkoto via ste Komersialno protivni kefa se na si4ki koit sa razli4avat ot taka nare4enite FESHAN4eta as taka gi nari4am 6tot hi4 ne me kefat kat vidqt nqkoi po strano oble4en smuknat, s greben s dulga kosa s Kubinki ala bala i vednaga po4vat s tupite komentari kak moje da govorite za nqkoi kakav e kato ne go poznavate be hora zeme te se v ruce..govorete si nikoi ne vi spira ma se zapitaite na tqh puka li im Ne taka i trqq 6tot vii gledate samo da si zemete noviq album na AZIS koga 6a idete v nai novata diskoteka vas mai samo tfa vi valnuva..qko li vi e moje bi da. opoznaite po dobre metalite punkovete i pro4iee kvi sa kvo sa 6to sa kvo prectavlqvat ne gledaite van6niq vid no kvo vi kazvam TO seki BULGARIN purvo gleda van6niq vid posleee dr to..zamislete se kolko ste ograni4eni seka ve4er hodite v edno i sa6to zavedenie pravite edno i sa6to ne6tooo piate po kafe i se pribirate...za tas kade kaza 4e sa metalite punkovete i dr te sa kompleksari bih i kazal IDI SE zastrelqii 4ep za zeie ne stava ot tebe...
VINAGI SHE IMA RAZDELENIQ na horata 6tot nikoga nqma vidite grupi4ki ot punk's s grupa chalgar4eta.....
ae vruvete zaglavaa :) :smt014
a da vi obqsnq koi nari4am fehan4eta mom4eta i momi4eta nqma zna4enie koito se vliqqt ot modata. izleze li ne6to po magazinite nai ve4e drehi i dr ne6ta i te vednaga gledam celiq grad 80% seki si kupil tfa ne6to nezavisimo kvo e..vi ste ludi be hora....
FUCK THE SYSTEM.
bih kazal 4e ne ste vuv tqh za da znaete kupat li se ili ne......gleite si vas ne lgedaite dr te.
to i vie moje ne se kapete ma kat se napraskate s polovin 6i6ence nqkva pomiq nare4ena parfuim miri6ete ubavo ma ponekoi pat mo otvrovite 4ovek pokrai vazee. ispolzvaitite BAnq VODA SAPUN SHAMPOAN i se kupete a ne polzvaite tolko mn smradove da pruskate po vas i bez teh moje da ne miri6ete lo6o :mrgreen:
митака се изказаа :lol: :lol: :lol:
бтв верно 2 литра парфюм в никакъв случай не е равно на къпане, а съм виждала(помирисвала по-точно) подобни трагични случаи...и не са били метъли и пънкове въпросните хора :lol:
хигиената си е до човека...някои просто не изпитват нужда да се къпят повече от веднъж на месец, пък дали са метъли или чалгари вече не е от особено значение :mrgreen: [/quote]
Ти познаваш ли някой метъл или пънкар, че говориш така за тях?! Сигурна съм, че отговорът е НЕ, затова спри да дрънкаш глупости, защото се излагаш с тези си изказвания! Най-голямата комплексарка тук си ти, тъпа дрисла....
По темата: Нямам нищо против тях, не ми пречат с нищо. Всеки има право да слуша каквото иска, без да се съобразява с мнението на другите!
#-o хм..продължаваш бе ейй,момиче кво търсиш в тая темаа?спец за тебе тряя се напраи една тема на име"затъпяване вследствие нонстоп слушане на неразбираеми звуци,накратко наричани Чалгъ" ей там тии позволявам да пишеш щот си в свои води..нали разбираш?
и btw бързам да попитам що след sh6 и ch4?ква е тая техника на писане?!
brain_stew
11-19-2006, 08:45
[b][i] Ти познаваш ли някой метъл или пънкар, че говориш така за тях?! Сигурна съм, че отговорът е НЕ, затова спри да дрънкаш глупости, защото се излагаш с тези си изказвания! Най-голямата комплексарка тук си ти, тъпа дрисла....
Пхахаха!Дам, "тъпа дрисла" ми хареса като обръщение, но така само обиждаш тъпите дрисли....истинските тъпи дрисли! :lol:
Тя по принцип дрънка без да мисли, щом прави баси тъпите изказвания (не че аз прая по умни, ама...), особено по адрес на метъли, пънкари, скинхедс и т.н.В тва че сме изроди, никой не се съмнява, въпроса е кви изроди сме!Ний сме яки, готини изроди, стъпили на земята (повечето) и знаещи кво искат от тоя живот!Знаещи как да се забавляват и как да си праят готино!
Докато ="~*Rum4ityyy*~" е представителка на онези, които знаят само да си въртят задниците на чалгата, която благоволяват да нарекат музика, да се возят в лъскавите си коли и да парадират с парите си!Сега пак ше каже, че го правя тва исказване от комплекси, ама всъщност въобще не съм комплексирана!Не ми трябват нито лъскави коли, нито много пари, нито хубав задник и чифт силикони за да ме забележат околните!
Както вече казах, аз като говоря за чалгарите и тяхната...хъх....култура, говоря неща, които знам защото съм била такава, тъпчила съм тая почва!Докато ти, Румчи, не знаеш за кво става въпрос!Нито знаеш кво е да си метъл, нито знаеш кво е да си пънкар, нито нещо друго!Говориш без да знаеш!Тва е като да пишеш контролно по биология за червеите, без дори да знаеш как изглежда червея!Само плюеш навред, защото друго не можеш да правиш, освен да се опиташ да изкараш другите по-долни от теб, когато рабзираш, че те са на много по-високо ниво!Но ти си тъпа, няма да ме разбереш!
exploited, за последното си особено прав! :lol:
PuPs1^DuPs1
11-19-2006, 08:46
аве хоро тъпо е да се делим на групички по отношение на музиката аз нито отричам хората които слушат метъл и пънк нито ги защитавам ...
да! много готини хора са!
не харесвам чалгари и рапъри и секви такива
BornFromPain
12-22-2006, 12:33
Тая тема нема' умре..
Харесвам сякви хора , стига да са свестни.
magesnik
12-22-2006, 13:14
и аз съм се докарвал до такива състояния,значи сме събратя. :lol:
scion_of_Storm
12-22-2006, 16:37
Е начи аз съм ънтрю, като не съм бил оповръщан и надрусан. Ех, ся отиам да Имоушънствам :D :mrgreen:
Предпочитам хора,които не се определят с разни имена..
Метали,пънкари,ЕМОта.. Ако ми допаднат като характер,не ми дреме къф стил са..
Имам сякакви приятели и не мога да избирам..
Само Фешънчета не обичам.. :-s
metalite i punkarite-Rocks 4ever no vse pak vseki si ima mnenie nali?Az sum na mnenie che sa super i adski mnogo im se kefq :D :-D
И кое им е супер :roll: аз па мисля че са пълни смешници. :-k
Violenza
12-28-2006, 16:50
И кое им е супер :roll: аз па мисля че са пълни смешници. :-k
А ти сигурно си много хубав... :smt005
Пънкарите...зависи..."не толкова превзетите" биват.
метАлите/кога ли ще се научите/ са си...за тях няма к'во да коментирам. :) Т'ва е музиката...т'ва са хората...
Не казвам, че другите са еди какви си... :-)
DjBaloon
12-28-2006, 17:01
ima i svestni individi
метАлите/кога ли ще се научите/ )
аахахахахаах зле зле :lol:
кои метАли по-точно? за оловото кфо ше кажеш? а сплавите ше обсъждаме ли или само за чисти метАли ше лафим? :-k
Металите (от гръцки език) са група от 80 химични елемента. Те са твърди вещества (с изключение на живака) с висока електропроводимост, характерен метален блясък, ковки и пластични.
мисля, че ги харесвам.
Не се кефа мн на пънкарите. Дразнят ме.
Обаче ако кажа, че не се кефа на метАли ( :lol: ) значи трябва да скоча от балкона :lol:
scion_of_Storm
12-28-2006, 17:32
Бе кво ме занимавате с тея метъли бе, тея са баси пропадналите типове. Пффф, мани ги тея, да мрат някъде
magesnik
12-28-2006, 17:42
Aз една 9 годишна съм си харесал. :lol:
scion_of_Storm
12-28-2006, 17:44
Братлета, нищо не знаете, ся в дабъл вижън е офертата бе! Ае се носим натам, слагам си якенцето и ви взимам. Да не си забраите яките цайси, че неа друите да са по-гъзари от нас, я!
brain_stew
12-28-2006, 17:54
a k.urva nosi li ?
Не! Тези момичета са много по-красиви и по-умни от депресираните черни металки! :evil: Вие сте комплексари.
:smt005 :smt005
Метълите смърдят...Пънкарите смърдят...всички смърдят!
Ричи от US5 рулз дъ уърлд!
scion_of_Storm
12-28-2006, 17:55
А така, гадни метъли такива, носете си черните екипировки. Аз с розовата тениска и красивите ми цайси за 350 кинта съм по-як от вас. Сдуханяцииии :mrgreen:
brain_stew
12-28-2006, 18:02
А така, гадни метъли такива, носете си черните екипировки. Аз с розовата тениска и красивите ми цайси за 350 кинта съм по-як от вас. Сдуханяцииии :mrgreen:
Якенца с пухчета руууулз!
Шегички като вашите сме ги чели. Десетина страници назад и не само там. ](*,)
...и ботушки,запасани в дънките(които между другото са "D&G")
scion_of_Storm
12-28-2006, 18:18
Буут, не ни се карай де :( Ние не искахме... O:)
Добре де, малко съм зла.
Соре :)
scion_of_Storm
12-28-2006, 18:27
Бе как ще си зла, просто си тру норск грим метълкъъъъ :p Оф днеска ми е некъв баси лигавия ден :mrgreen:
sexY_mackA90
12-28-2006, 20:10
Ами аз ходя с пънкарче ии той и приятелите му са некви супер яки момчета супер забавни ии даже музиката коята слушат е невероятна а пък и поечето пънкари са големи сладури ;-) ...аа метали не харесвам гадни са ми..с дълги коси ии некви гадни блузи...Ужас...де да знам не ги харесвам!!!
If you aren not really true hater,do not bring up dead topics!
баце,аре да не спорим - всеки знае,че метлите са по-яки от пънковете...
[-X
:mrgreen:
brain_stew
12-28-2006, 20:29
[-X
Я тихо бе! :lol:
magesnik
12-28-2006, 20:38
Предлагам да си организираме състезание по надяждане с шкембе,има ли навити????? :D
[-X
Тва, неизвестно защо, ми напомни за стария виц:
Метъл бие пънкар:
- Ти ще си пуснеш ли дълга коса, бе?
- Няма!
- Ще си пуснеш ли дълга коса, бе?
- Няма!
- Ще си пустеш ли коса те питам?
- Добре, ще си пусна!
- Я покажи докъде ще си я пуснеш!
- До тавана!
Такива ми ти работи. :lol:
ако си тру,ще пиеш като тру,а на сутринта ще ядеш шкембе като тру - аз смятам по тру начин да отпразнувам влизането у Еуропа с една мазна чорбичка от субпродукти и карантийки!
И метълите са най-жестоки,а Брейнстю да не се обажда,щото тя твърди,че не е никаква! Аааа,мастия...
[-X
Metallica - So what?!
ляляля
peps_from_mars
12-28-2006, 22:22
и пънкарите и метълите са ми седнали по турски на сърцето :smt005 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
n0 CoNnEc7i0n =)
12-28-2006, 22:30
az gi haresvam...te men oba4e ne:)
n0 CoNnEc7i0n =)
12-28-2006, 22:48
ami...vsu6nost neznam dali ne me haresvat...ne poznavam mn punkari i metuli (vsi4ko na vsi4ko 2 punkarki i 1 metulka i 1 punkar) puk i nqma otkude da se zapoznaq:(
l|mandarinka|l
12-28-2006, 22:49
А ми...Да,харесвам ги:)
scion_of_Storm
12-29-2006, 07:23
Ноу кънекшън, не те мразят бе, споко о.О уф пичове сме, кво да се прави :roll:
evil_lady_in_black
12-29-2006, 07:25
Метълите са яки а пънкарите са страхотни смисъл в компания и така.
brain_stew
12-29-2006, 16:40
И метълите са най-жестоки,а Брейнстю да не се обажда,щото тя твърди,че не е никаква! Аааа,мастия...
[-X
Баси, кво мрънкаш ся?Може да съм никаква, ама знам! 8)
Иначе ако продължа да се водя по акъла на магесника и да пия бира със същия хъс, скоро може да съм няква...легнала под масата! :lol:
Няма значение дали си някъв или не си, важното е да имаш разни впечатления и общи интереси с такива хора (говоря за метълите и пънкарите!), за да можеш да изкажеш мнение...Аз бих казала, че си общувам чат пат тъй че...не дей мрънка!
Офтопик:кога ше пием бира?!Скайп ми го имаш, казвай кога!
n0 CoNnEc7i0n =)
12-29-2006, 16:55
Ноу кънекшън, не те мразят бе, споко о.О уф пичове сме, кво да се прави :roll:
mm pi4ove ste ama...ne priemate za hora tezi koito ne sa kato vas ;)
brain_stew
12-29-2006, 17:29
Нямам нищо против метълите, а колкото да пънкарите не ме интересува, защото са шибани анархисти :evil: :twisted:
ЪъЪ!?!?!Не всички пънкари са анархисти!Плюс тва е тъпо да имаш предубеждения към някой заради политическите му убеждения!
(По-добре анархист от колкото наци или нещо друго!)
BraInLesS_f
12-29-2006, 18:12
Мн ясно!!! :mrgreen:
Нямам нищо против метълите, а колкото да пънкарите не ме интересува, защото са шибани анархисти :evil: :twisted:
ЪъЪ!?!?!Не всички пънкари са анархисти!Плюс тва е тъпо да имаш предубеждения към някой заради политическите му убеждения!
И все едно това последното ти изречение не показва предубеждения към хората с определени политически убеждения. А!?!
bulgarche
12-29-2006, 19:28
а сплавите ше обсъждаме ли или само за чисти метАли ше лафим? :-k [/b]
Металите (от гръцки език) са група от 80 химични елемента. Те са твърди вещества (с изключение на живака) с висока електропроводимост, характерен метален блясък, ковки и пластични.
мисля, че ги харесвам.
Сплавите никога не съм ги харесвал (за изучаване), инъче резултатите...има и сполучливи.
Не всички са с тези характеристики
П.П. Пантофката да не е посмяла да си помисли нещо
brain_stew
12-29-2006, 19:38
И все едно това последното ти изречение не показва предубеждения към хората с определени политически убеждения. А!?!
Ами..може и така да е!Макар че лично аз никога не съм избягвала някой или не съм си правила първоначално мнение за дадена личност само защото бил наци или нещо от сорта!Просто според мен е по-хубаво да си анархист отколкото наци...Но никъде не съм казвала, че мразя нацитата или нещо от сорта!
magesnik
12-29-2006, 19:57
H8 is GR8! :lol:
H8 OR DIE! LONG LIVE THE H8 ! :-D
брейн стю, ми кфо тогава дуднеш само за някфи нацита...
абеее уотевъ.
Е тоя е ебааахти дебила :arrow: http://15.forumer.com/html/emoticons/urbanjustice/black%20eye.gif
scion_of_Storm
12-29-2006, 20:15
Що бе, бушониран ли си :shock:
bulgarche
12-29-2006, 20:19
H8 is GR8! :lol:
:-D
Ми аэ от метАлите най харесвам теэ дет слушат ковано желяэо (големи сладури са ) ... И кво сме се эаяли ся ... да не би метълите и пънкарите да не са хора ?!?!? Даже бих каэала най - веселите и точни хора ... Бе квото и да се иэпише и иэговори винаги ще има едино такъв спор , че метълите и пънкарите са някви элобари или наркомани (поне повечето хора , които поэнавам като чуят метъл правят асоцияция със наркоман) :-k :-k . Според мен не трябва да се съди за човека по музиката която слуша ... Е да има някой които се праят на зли метъли ама слушат Линкин парк само , ама тва не е эаради муэиката .. прост са си втълпили , че са эли - Черта на характера :-s
не!свързвам ги с черните дрехи,смешните кубинки, големите пълни с незнам си какво раници и най вече с мазните дълги черни коси и наситения черен грим!много ми е грозно като видя момиче с такова описание!
piece0Fchocolate
Фен
Местожителство: In my world
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 1:23 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
и двете "групички" са толкова гнуси не се къпят, миришат, с мазни коси, а стила обличане с тези увиснали панталони..... направо са мн гнусни.
na tova gore moga samo da kaja 4e tezi hora ne sa dobre.ako spored nqkoi meri6a da doi da me du6i.ako nqkoi go e strah ot banqta to nas ne.i e mnogo po qko da vidi6 edno momi4e koeto e s 4eren grim otkolkoto momi4e s minijup i cici koito sa na polovina izko4ili ot fanelkite.ne govorete lo6i ne6ta za hora koito ne poznavate.
Всъщност сега,след като отново гледах "Двете кули",се сетих,че "нормалните" :wink: хора май ни възприемат като някакви миризливи урук-хаи,а? :twisted: Обаче колко красивно пукна онова емо Халдир,ех....
:lol:
brain_stew
01-01-2007, 20:29
quench, по-скоро орки...урук-хаите до някъде мислят! :lol:
Аз на скейтърите им викам хобити.
_sk8mastR_
01-07-2007, 01:41
Защо тъй? Нито сме ниски, нито са ни космати краката [поне на момичетата не са], нито са големи? И ние сме хора, и нас майка е родила.
Virus4eto
01-07-2007, 08:38
Като кажеш на човек металисти и той си представя некви наркомани и убийци...прекалено им е обща представата на хората за металистите.Сичките метъли дето познавам (а те никак не са малко)са мноо печени и свестни хора ... Не поставяйте всички под общ знаменател [-X .Аз съм металистка и честно казано не се смятам за странна или по-ралична от другите само защото харесвам метъл музиката и харесвам черия цвят :wink: При това не всички металисти миришат и се дрогират...това зависи от акъла на самия човек.Нима не сте виждали некой смърдящ и дрогиращ се чалгар?! :wink: Аз пък мноо мраза отворените чалгари дето само се превземат :-&
i'm so excited!
01-07-2007, 08:46
къде си бе, металисткатааааа ](*,)
scion_of_Storm
01-07-2007, 14:01
Тя е фенка-готичка бе 8)
на мен лично метълите много си ме кефат нз някви сладури такива много се кефа кат вида някъф метъл.абе нз как да го опиша обаче ми става някво яко такова :-D :-D мн им се кефа
scion_of_Storm
01-07-2007, 15:51
Ма на кои кефиш им се абе тея кефиш им се метъли кефиш , абе кефипш им се нали им се кефиш е така, стаа ти...некъв кеф е така, абе само кеф да ти е като видиш един кефещ метъл, ама какъв кефещ метъл бре, нищо че всички кефят е така, нали кеф!
IlLuSi0nS`
01-07-2007, 17:28
не [-X
magesnik
01-07-2007, 18:06
има прилика верно,отвсякъде ограден с планини,а ТЕЦ-а,всъщност е крепостта Барад-Дур. :lol:
scion_of_Storm
01-07-2007, 18:18
Е копеле, тогава перничани са орки :shock: :shock:
А кмета сигурно е Саурон.
magesnik
01-07-2007, 18:27
не. :lol:
мината е Минас Моргул значи. :lol:
scion_of_Storm
01-07-2007, 19:00
Баси и сценаристите, дето сме...ние треаше да праим БГ Властелин 8)
А кмета сигурно е Саурон.
Кметът всъшност е кметица :)
Бе отдавна се чудех що сички перничани са или миньори или силови атлети тип тежкотоварни типажи.
BornFromPain
01-07-2007, 22:39
тип тежкотоварни типажи.
Абе с тия баварци не раздаваха ли и комплект мозък и чесалка за него?(Явно не..)
Баварец бате ако нямаш мозък нема и да помиришеш отвърте. Най много ше го гледаш как те подминава с 200.
BornFromPain
01-07-2007, 22:47
Осъзнаваш ли сам абсурдността на това което казваш или да те побутна с нещо?
:lol: което си е истина си е истина...
аз мозък нямам и затова като седна в баварец не почвам да душа като куче...
Чистак вожен салон баценце си струва да помиришиш.
Борн хром пейн - можеш да ме побутнеш да...по пишока. :smt016
Ми почти си прав. Нека само кажа, че един ден когато почнат сички да те бутат по пишока, може би и ти ще можеш да раздаваш газчица в стил 8) .
Ултра Чалгарчето
01-09-2007, 06:12
Eй туй нещо металите са голяма простотия. :evil: Носят се в черно, миришат, ходят с половин кило железарии, не се къпят, наркомани са, пиянки. Абе с 2 думи - абсолютни боклуци.
Ултра Чалгарчето
01-09-2007, 06:37
Абе ей. Това, че точно тази снимка е такава е друг въпрос. Но Азис пее страхотно и има невероятен\уникален глас. А не се врещи и ръмжи като ония тъпи и грозни метали.
И още нещо...
Пише се метАл, а не метЪл. Като изобщо те разбираш не се обаждай. ](*,)
Ултра Чалгарчето
01-09-2007, 06:58
Аман отгадни метали.
Ултра Чалгарчето
01-09-2007, 07:01
А сякаш онуй чудовище Менсън не е. И ако Азис е обратен той, поне е нежна душа, а Менсън като е тападателен ще вземе да изнасили някой.
YouR_PoisoN
01-09-2007, 07:37
Азис е гей!!
Ммм и жена... поне той си го мисли... :smt005
Менсън е изрод... мноо кефи тоя изрод и па мога да ти кажа, че е по-уникален от твоя... идол :-D :-D :-D
Пък за Азис колко е уникален простоооо... то педераси под път и над път, аман от тях... Пък то мое да му е хубав гласа ма тва неговото за мен е мечене, квичене... и т.н. [-(
Пфахаха, Менсън - метъл?
А Азис верно квичи като прасето, което е. Не ме карай да изброявам метъл вокалисти с наистина уникални гласове, не съм добър в тва.
Red.Chil
01-09-2007, 11:52
Both Azis and Manson are homosexual bastards...
magesniko
01-09-2007, 12:04
Screaaaam blooody goreee!
Ултра Чалгарчето
01-09-2007, 12:14
Пфахаха, Менсън - метъл?
А Азис верно квичи като прасето, което е. Не ме карай да изброявам метъл вокалисти с наистина уникални гласове, не съм добър в тва.
И кои са тия тъпи същества?
lunnoto_momi4e
01-09-2007, 18:28
Кефат ме,ама няма голямо значение каква музика слуша,а какво отношение има към мен
brain_stew
01-09-2007, 19:06
Кефат ме,ама няма голямо значение каква музика слуша,а какво отношение има към мен
И сега си представих какво отношение ще има някой метъл към русото момиченце от аватара ти! :lol:
@Ултра Чалгарчето,
мислиш ли,че скъпия ти Азис заслужава
да напишем имената на хората изградили човешката история,
ум и дух,за да може след тва ти да кажеш,че са тъпи метъли?!
не,скъпи приятелю,на никого не му пука за теб и Азис..
и никой не би откъснал дори малко от топлинката си,
за да ти обяснява защо,това което харесва е нещо ПО - ...
цепиш или още не? :smt016
magesniko
01-10-2007, 11:51
_donna_,ултра чалгарчето е Мошно. :lol:
Ултра Чалгарчето
01-10-2007, 14:36
@Ултра Чалгарчето,
мислиш ли,че скъпия ти Азис заслужава
да напишем имената на хората изградили човешката история,
ум и дух,за да може след тва ти да кажеш,че са тъпи метъли?!
не,скъпи приятелю,на никого не му пука за теб и Азис..
и никой не би откъснал дори малко от топлинката си,
за да ти обяснява защо,това което харесва е нещо ПО - ...
цепиш или още не? :smt016
Какви са тези глупости дет` ги казваш? :shock:
Познавам достатъчно метали, за да мога да кажа какви са. Иначе на Китаеца му пука за Азис. :lol:
Не, не цепя. Ако искаш ела ми сцепи главата и тогава може и да цепя.
Сигурна съм за Китаеца.
Който и да е той.. :smt005
_donna_,ултра чалгарчето е Мошно.
Че аз кво.
Пичът е от веселите.Ок. :mrgreen:
Gosho Sexa
01-13-2007, 20:08
Цици?
scissorhand
01-13-2007, 23:17
трици...
Red.Chil
01-14-2007, 09:05
Жици,жици...
magesniko
01-14-2007, 09:09
цици мекици,дупара кошара... :lol: :lol:
scion_of_Storm
01-14-2007, 14:06
АХАХАХАХХАХХА^ :mrgreen:
АХАХАХАХХАХХА^ :mrgreen:
и какво е нео метъла като не е метъл ? :) чалга? хахаха
защото за да си истински метЪлист трябва да слушаш Дет метъл, тъпо хеви или блек... ДА Е ЧОЕК НАПРАВО! :)
Red.Chil
01-15-2007, 17:24
Батка и аз като малък съм се филмирал с Бизкит...
Иначе да,за да си тру трябва да слушаш хеви/пауър/спийд/траш/дет/блек и т.н.
Батка и аз като малък съм се филмирал с Бизкит...
Иначе да,за да си тру трябва да слушаш хеви/пауър/спийд/траш/дет/блек и т.н.
е батка аз не съм малък и слушам Бизкит вече от 7 години :) това ми е любимата банда :) апък иначе си слушам абсолютно всякакъв метъл но избягвам хевито :)
scion_of_Storm
01-15-2007, 17:38
ЛБ фенче, не мисля, че има смисъл да ти отговарям :)
Mooo6nooo
01-15-2007, 18:06
Що бе? На мен пък Лимп Бизкит ми харесват... или аз не съм тру? :o
ЛБ фенче, не мисля, че има смисъл да ти отговарям :)
айде като си толкова голям метъл изреди си жалките групи който слушаш :)
Mooo6nooo
01-15-2007, 18:24
Amon Amarth, Cradle of Filth, Alice Cooper, Evergrey, Judas Priest, Halford, Rise Against, Beseech, Apocalyptica и т.н. мързи ме да ги изреждам всичките...
Виж тук - http://www.last.fm/user/mooo6no
са се замилсих (отне ми 0,1 микросекунда) и се сетих че коагто съм писал мнение в темата не съм познавал никакви метъли и пъкнари освен Джоуи. сега познавам още малко и мога да кажа че са готини хора, да
scion_of_Storm
01-15-2007, 18:32
айде като си толкова голям метъл изреди си жалките групи който слушаш
1во. НЕ съм казал, че аз съм тру про грим енд фростбитън сатаникал метълхед, прочети ми пак мнението.
2ро. Любимите ми групи можеш да ги видиш в
www.last.fm/user/duskwarrior
Айде живей.
Mooo6nooo
01-15-2007, 18:38
Опа...
аз си мислех, че говорят за мене...
айде като си толкова голям метъл изреди си жалките групи който слушаш
1во. НЕ съм казал, че аз съм тру про грим енд фростбитън сатаникал метълхед, прочети ми пак мнението.
2ро. Любимите ми групи можеш да ги видиш в
www.last.fm/user/duskwarrior
Айде живей.
ясно ми стана ;) е вземи послушай малко и качествен нео метъл ;)
magesniko
01-15-2007, 18:53
дефинирай ми качествен нео метъл,че на мене не ми е ясно от де се пръкна такова животно. :lol:
scion_of_Storm
01-15-2007, 18:56
^+1. :)
brain_stew
01-15-2007, 19:03
са се замилсих (отне ми 0,1 микросекунда) и се сетих че коагто съм писал мнение в темата не съм познавал никакви метъли и пъкнари освен Джоуи. сега познавам още малко и мога да кажа че са готини хора, да
Откога Джоуи е и метъл и пънкар?И ся познаваш ли пънкари некви?
(баси ква съм любопитна... :oops: )
хехех!ЛБ са толкова хардкор колкото аз имам качествен нет! :shock:
И драги Dez мисля че ЛП (лигавиии педалиии) също са некф смешен нео метъл...не струват!Нито ЛБ...слушай си там поп изгъзиците и не се заяждай...не можеш да ми кажеш че слушаш абсолютно всякъф метъл, пък избягваш хевито...хахахахах!Все пак ЛБ барабар и с ЛП са мтвпопгейшитпсевдонеометъ л.... :lol:
не са хард кор :) те са дет, кил, траш, индъстриал, паган, емо, блек, пауар, хеви, спийд, ска, прогресив, брутал, поп, джаз, кор, метъл
апък качествен нео метъл са групи като LimpBizkit, KoRn, Deftones, Head Plate, Kodeen, Mudvayne i TapRoot ;) айде оплювайте ме :)
scissorhand
01-15-2007, 19:07
Пу - пу - пу!
"качествен" и "неометъл" са несъвместими
и бтв няма такова нещо като псевдонеометъл...то си е неометъл=> псевдометъл /тва дори аз, която нищо не разбира от метъл, го заключих/
Откога Джоуи е и метъл и пънкар?И ся познаваш ли пънкари некви?
(баси ква съм любопитна... :oops: )
хехех!ЛБ са толкова хардкор колкото аз имам качествен нет! :shock:
И драги Dez мисля че ЛП (лигавиии педалиии) също са некф смешен нео метъл...не струват!Нито ЛБ...слушай си там поп изгъзиците и не се заяждай...не можеш да ми кажеш че слушаш абсолютно всякъф метъл, пък избягваш хевито...хахахахах!Все пак ЛБ барабар и с ЛП са мтвпопгейшитпсевдонеометъ л.... :lol:
виж кво ше ти кажа батка :) аз също не се кефя на Линкин Парк но ако направиш нещо като тях или като Лимп Бизкит ше ти кажа браво :)
ето и мойте групи който слушам и имам дискографийте им
36 Crazyfists
40 Below Summer
Adema
After Forever
Amatory
American Head Charge
Annihilator
Anthrax
Arch Enemy
Bleeding Through
Breaking Benjamin
Burning Inside
Caliban
Cannibal Corpse
Charon
Children of bodom
Chimaira
CoalChamber
Cradle of filth
Death
Deathstars
Deftones
DevilDriver
Dimmu Borgir
Dismember
Disturbed
DreadLockz
Down the sun
Dream Theater
Drowning Pool
Dry Kill Logic
Ektomorf
Endo
Evanescence
Exodus
Eyes of fire
Faktion
Fear Factory
Fear My Thoughts
Five Point 0
Flaw
From First To Last
Godsmack
HammerFall
Hatebreed
HateCraft
Head Plate
Helloween
IllNino
In Flames
Katatonia
Killswitch Engage
KoRn
Kreator
Lamb Of God
Limp Bizkit
Lordi
Machine Head
Marilyn Manson
MasterPlan
Media Lab
MegaDeth
Meshuggah
MetallicA
Misery Inc.
Mnemic
Mudvayne
MushroomHead
Necrophagist
NightWish
Nile
Orgy
Outsider
P.O.D.
Pantera
Papa Roach
Pitchshifter
Powerman5000
Primer 55
Rammstein
Raunchy
Scar Symmetry
Seether
Sepultura
Shadows Fall
Six Feet Under
Slayer
SlipKnoT
Sodom
Soil
SoilWork
Soulfly
Static-X
Stone Sour
Suffocation
Switched
System of a down
Tap Root
TestAmenT
brain_stew
01-15-2007, 19:11
не са хард кор :) те са дет, кил, траш, индъстриал, паган, емо, блек, пауар, хеви, спийд, ска, прогресив, брутал, поп, джаз, кор, метъл
апък качествен нео метъл са групи като LimpBizkit, KoRn, Deftones, Head Plate, Kodeen, Mudvayne i TapRoot ;) айде оплювайте ме :)
Тъп сиии!много си тъъъъп!ама хипер тъъъъп!и те плюя да, защото ти абсолютно нищо не разбираш (не че аз съм разбирачка ама поне зная туй онуй!)
ЛБ НЕ СА качествен нео метъл!Я кажи други метъл групи които слушаш!
ПП;Май не знаеш кво е хеви и кво е метъл, а?
Май и ска не знаеш кво е, тъпанар!
и имо не знаеш кво е....Абе ти изобщо знаеш ли нещо?!
brain_stew, напротив :))... повече не смятам да коментирам
няма смисъл ;) айде продължавайте да ме оплювате не ми пука :)
Mooo6nooo
01-15-2007, 19:24
За мен ЛБ правят качествена музика. Чул съм достатъчно музика, за да го преценя.
Преди 6 месеца имах 13 058 mp3-ки. сега се опитах да си вкарам папките, но при опита Уинампа ми блокира, така че не мога да кажа точно колко са, но са доста повече от тогава...
magesniko
01-15-2007, 19:24
айде не че мързела ме е налегнал и докат ги напиша ше стане утре. :lol:
Ехее..."метълеее" много лесно се предаваш бе!Ех!Победата не е сладка!
Вили, ай уана сий! :lol:
brain_stew
01-15-2007, 19:26
Ехее..."метълеее" много лесно се предаваш бе!Ех!Победата не е сладка!
Вили, ай уана сий! :lol:
иии някой забрави да се логне!
тая тема ми се струва че се разраства необичайно бързо
magesniko
01-15-2007, 19:28
айде не че мързела ме е налегнал и докат ги напиша ше стане утре. :lol:
на мен ще ми отнеме седмица сигурно...
аххахахахха
ПП. обмислям закупуването на още един харддиск от около 300ГБ за още музика.. :shock:
колко си сега,аз съм с скромните 80.
ПП. обмислям закупуването на още един харддиск от около 300ГБ за още музика.. :shock:тва ми напомня как аз нямам място на 60гб да си сваля един аватар от датата, а на коледа на един съученик му подариха 250гб харддиск, а на мен шоколад
Mooo6nooo
01-15-2007, 19:35
колко си сега,аз съм с скромните 80.
Аз пък съм с 240 ГБ, от които mp3-ките ми заемат 90ГБ.
magesniko
01-15-2007, 19:35
мда трябва си един хард 500 и си е екстра. :-)
brain_stew
01-15-2007, 19:42
Стига сте флуудили бе!Една вечна тема да има и да вземат да я локнат!Яяяя!
_sk8mastR_
01-25-2007, 00:29
ontopic: Харесвам метъли. Металите юбер алез! Да се обяснявам ли? Това трябваше да бъде анкета...
brain_stew
01-25-2007, 05:38
ontopic: Харесвам метъли. Металите юбер алез! Да се обяснявам ли? Това трябваше да бъде анкета...
Ми обясни се! :lol:
GLeZoRanA
01-25-2007, 05:56
Ми обясни се! :lol: Ставаш нахална :lol:
По въпроса .. харесвам определени пънкари :lol:
brain_stew
01-25-2007, 06:23
Ти пък кво си се разфлуудила тука из всички теми деба!Да не кажа нещо!Пффф....
А метълите не са ти симпатични нещо!Ти тях самоо за по едно изчукване ги ползваш и тва е....как не те е срам! :evil: Да използваш горкитя мЯтъли за собствено удоволствие!Те да не са общественост тука!(тъпанар съм бе ей!)
GLeZoRanA
01-25-2007, 06:26
Ти пък кво си се разфлуудила тука из всички теми деба!Да не кажа нещо!Пффф....
А метълите не са ти симпатични нещо!Ти тях самоо за по едно изчукване ги ползваш и тва е....как не те е срам! :evil: Да използваш горкитя мЯтъли за собствено удоволствие!Те да не са общественост тука!(тъпанар съм бе ей!) Абе ти луда ли си бе ? Кви метЯли , кви 5 лева те гонят ???? Аз метЯли за едното изчукване не ги ща .... то си зависи от метялите , я я гледай ти имото кво ми се е развикало рано сутрин.Момиче стегни се , да не те стягам аз !
brain_stew
01-25-2007, 06:30
Хахаахах!Дам аз съм имо, а ти си чалгарка! :lol: Кка няма да се разивкам ебаси!Флудиш ми тука интересните теми, аз задам некъф въпрос и съответно ти се пръкваш и проваляш добрия вид на всичко!Яяя...да ги нямаме тия!Ше ем стяга тя!Първо стегни себе си, другарко!После ще говорим за мен!Мен има кой да ме стяга (и аз имам кой да стягам :evil: !) :lol:
magesniko
01-25-2007, 06:31
Бич файтинг,йеа,чакайте да си взема пуканките. :lol:
GLeZoRanA
01-25-2007, 06:35
Хахаахах!Дам аз съм имо, а ти си чалгарка! :lol: Кка няма да се разивкам ебаси!Флудиш ми тука интересните теми, аз задам некъф въпрос и съответно ти се пръкваш и проваляш добрия вид на всичко!Яяя...да ги нямаме тия!Ше ем стяга тя!Първо стегни себе си, другарко!После ще говорим за мен!Мен има кой да ме стяга (и аз имам кой да стягам :evil: !) :lol: Момиче я се вземи в ръце или ела да те понауча на малко обноски , по нашия си начин.Флуудя където си искам , колкото си искам и когато си искам ;) плюс това от 3 месеца не съм влизала и имам право ясно ли ти е :evil:
brain_stew
01-25-2007, 06:45
Хахаахах!Дам аз съм имо, а ти си чалгарка! :lol: Кка няма да се разивкам ебаси!Флудиш ми тука интересните теми, аз задам некъф въпрос и съответно ти се пръкваш и проваляш добрия вид на всичко!Яяя...да ги нямаме тия!Ше ем стяга тя!Първо стегни себе си, другарко!После ще говорим за мен!Мен има кой да ме стяга (и аз имам кой да стягам :evil: !) :lol: Момиче я се вземи в ръце или ела да те понауча на малко обноски , по нашия си начин.Флуудя където си искам , колкото си искам и когато си искам ;) плюс това от 3 месеца не съм влизала и имам право ясно ли ти е :evil:
Аре без тоя тон!Флуди където си искаш, но не в теми в които аз съм сериозна ебаси!И аз флудя, сякаш не съм влизала от няколко месеца в тоз форум ама....
GLeZoRanA
01-25-2007, 06:47
Аре без тоя тон!Флуди където си искаш, но не в теми в които аз съм сериозна ебаси!И аз флудя, сякаш не съм лизала от няколко месеца в тоз форум ама.... незнам кога си лизала за последно и кога не , но не ме и интересува + това никой не те бие по главата да ми отговаряш на флууда .
brain_stew
01-25-2007, 06:49
Бахаххахха!Аз не лижа.....Айде поправих го беее!Тц...ти ся кво да не се разсърди!(СПаринг!Спаринг!С паринг!БАМ!) :twisted:
GLeZoRanA
01-25-2007, 06:50
Бахаххахха!Аз не лижа.....Айде поправих го беее!Тц...ти ся кво да не се разсърди!(СПаринг!Спаринг!С паринг!БАМ!) :twisted: аз и ядосана мила не ставай смешна :twisted:
evil_lady_in_black
01-25-2007, 06:50
Ами метЪлите са яка компанийка а пънкарите са много забавни хорица
brain_stew
01-25-2007, 06:56
Бахаххахха!Аз не лижа.....Айде поправих го беее!Тц...ти ся кво да не се разсърди!(СПаринг!Спаринг!С паринг!БАМ!) :twisted: аз и ядосана мила не ставай смешна :twisted:
мухахахаха!Баси флуда ударихме!Да кажа нещо по темата....
Ъм....познавам един метъл...ами той...е пич!Мнооого е готин!
OtherDimension
01-25-2007, 08:11
ne ;]
cvetityy
01-25-2007, 08:26
Оффф пак безкрайните теми ... еми на мен лично не ми правят впечетление става въпрос нито ми пречат нито нищо
разбира се, че им се кефя! та това са най - точните хора!
CrIsTiaNo_
01-25-2007, 13:09
nqmam ni6to protiv tqh
Точни зер... Аз от 10 коша вкарвам минус един, а с камък не мога да уцеля и обор...
ne e vajno kakav e 4oek metal,skin,punk,skater tea termini ne opredelqt haraktera mu.taka mislq de ako e gre6no,neka da e.
V-Rod
незнам защо но ника ти ми напомня за i-pod
Баси мамата, а аз си мислех че са германците. :roll:
brain_stew
01-26-2007, 19:07
Живееш в заблуда! :lol:
DjBaloon
01-26-2007, 19:08
Nein,No,Ne
Mooo6nooo
01-26-2007, 19:12
Прав си.
Става дума за немските метъли...
Red.Chil
01-26-2007, 19:46
Tankaaaaaaard !!!
scion_of_Storm
01-26-2007, 20:04
SODOOOOOOOM, BLIND GUARDIAAAAAN :-D
Juicy_Lucy
01-26-2007, 20:21
Прав си.
в математическите гимназии :roll:
magesniko
01-26-2007, 21:30
NAPALM DEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Red.Chil
01-26-2007, 21:33
Завиждам ти... не благородно... :roll:
magesniko
01-26-2007, 21:44
лелелелеее
така не съм си счупвал тялото
от ОБИЧУАРИ!!!!!!!!!!
лелелелеее
така не съм си счупвал тялото
от ОБИЧУАРИ!!!!!!!!!!
http://www.nwhikers.net/forums/images/smiles/crazy.gif
Joey Tempest
01-26-2007, 23:01
NAPALM DEATH!
NAPALM DEATH!
NAPALM DEATH!
той и стефан е заспал върху клавиатурата гледам
Mooo6nooo
01-27-2007, 09:04
Прав си.
в математическите гимназии :roll:
Откъде знаеш къде уча? :-k
brain_stew
01-27-2007, 09:16
Уаааа!Мироооо (или Стефанеееее) искам да ми разкажеш кво е билоооооо!То ясно че сте се счушили ама все пак....Вече има за кво да завиждам!
офтопик:Мешката върви перфектно, щи я дам другътъ седмица!
прецакал си се :lol:
ебати цифуньо не можах да ида :evil:
ItzoBitzo
01-27-2007, 12:13
Лелеей, ужасТ, т'ва са Ибати изрУдите за мене!!111 :twisted: :twisted: :twisted: :!:
brain_stew
01-27-2007, 15:36
Лелеей, ужасТ, т'ва са Ибати изрУдите за мене!!111 :twisted: :twisted: :twisted: :!: Махни я тая мизерна експлозийка от подписа ти бе... излагаш се.
Мухахаха!Сетих се за
"We've got God penis...it's 2 inches...and we've got Malmsteen penis...50 inches!" (или там квото беше, забравила съм английския деба шибания гръцки!)
dessi___
01-28-2007, 12:15
metalite ne me kefat a az punkarite nqqm protiv
прецакал си се :lol:
Ем май верно се наиграх яката, ама аре поне германците не смърдят на шкембе чорба с пет лъжици чесън и оцет. :-D Ай честито.
magesniko
01-28-2007, 16:28
^пхахаха колко сме големи и лоши,между впрочем и аз бях там един с една червена шапка ако си забелязала. :lol:
sabotage
02-01-2007, 14:39
Ne :smt014 no se pak trea da ima :smt008
http://i.yoosms.com/i/uploaded/anim/1118928386100.gif
۩۞&am
02-02-2007, 14:22
Metal, Metal, Metla и......... Metal. Напрово полудявам като видя някоя секси метълка...
polinchetooo
02-10-2007, 16:01
pankarite sa mn qki hora i az sam edna ot tqh te sa prosto golemi piichagi i golemi simpatqgi a e gotini hora,zabavni i vsichko nai hubavo za tqh a pak za metalite togava veche zavisi ot samiq chovek ponqkoga naprimer poznavam metali mn dobri ama drugi pak nqkvi atskite izrodi vsqkvi gi ima a e metalite sa si po dobre ot chlagarite xaxaxaxa :smt005
Metal, Metal, Metla и......... Metal. Напрово полудявам като видя някоя секси метълка...
sexy metulka...kade go 4ete toq vic we =D>
Red.Chil
02-10-2007, 17:13
pankarite sa mn qki hora i az sam edna ot tqh te sa prosto golemi piichagi i golemi simpatqgi a e gotini hora,zabavni i vsichko nai hubavo za tqh a pak za metalite togava veche zavisi ot samiq chovek ponqkoga naprimer poznavam metali mn dobri ama drugi pak nqkvi atskite izrodi vsqkvi gi ima a e metalite sa si po dobre ot chlagarite xaxaxaxa :smt005
](*,)
ПАнкарке,я кажи кои пАнк-групи слушаш? Освен Аврил де...
sexy metulka...kade go 4ete toq vic we =D>еми има готини!!
ima ama se broqt na prustite na 1nata mi ruka.
scion_of_Storm
02-10-2007, 18:01
^Познавам някъде към 30 метълки, от които 25 са много красиви, другите също не са лоши. Както има грозни метълки, така има и грозни чалгарки и тн. Простотии не пиши.
^Познавам някъде към 30 метълки, от които 25 са много красиви, другите също не са лоши. Както има грозни метълки, така има и грозни чалгарки и тн. Простотии не пиши.
ам ти броиш ли си ги :lol:
ne pi6a prostotii prosto ti ima6 izkrivena predstava za krasivoto.
SwEeTyTu
02-11-2007, 08:07
Не определено не харесвам метали и пънкари особенно от ония дето като че ли живеят за метала и не си мият косите по 4 месеца и са мислят за големи пичета сас мазни гриви ! Харесвам хората за , които музиката не е всичко е хубаво е да послушаш хубава музичка и аз немога без това :-({|= обаче е по важно с кой си каде си и как си прекарваш :smt008
са мислят за големи пичета сас мазни гриви !
Аз що не се сещам за нито един метъл, който се мисли за "пиче" о.О ](*,)
На мен пък ми гръмна бойлера и съм тру метълка с мазна коса и ще съм така още 2 дена :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
П.С Това за бойлера си е самата истина.. :roll:
ами що да не ги харесвам? харесвам ги! само да не са некви абсолютно сдухани хорица. имала съм 2-ма приятели метъли буквално откърмени с рок и метъл ама това не влияеше на визията им. мамка му и прасе аз също слушам исфирясала музика ама не нося тениски на групи. ге искам в стремежа си да бъда различна да ставам еднаква с "различните". плюс т`ва онова дето казахте за мазните коси... че за вас чалгар с мазна коса по-секси ли е от метъл с мазна коса [-( то си е до хитиена
мм, .. метъли и пънкари .. радват ме :twisted: само,че.. тея метъли, които слушат само музиката, а на да се обличат като метъли и да си пускат дълги коси ;)
DareDevill
02-12-2007, 18:33
666 kvi pankariii kvi metali eee aee eiiiii kat gi vida takiva i mi idva da gi zaritam eeeee
brain_stew
02-13-2007, 05:44
666 kvi pankariii kvi metali eee aee eiiiii kat gi vida takiva i mi idva da gi zaritam eeeee
ритай ги тия бе....
всичките ги наритай
Дано нацели някой със железни бомбета! :twisted:
Тия с железните бомбета са пут-ки :lol: .
the_o.c_girl
02-13-2007, 17:06
Не, не мии харесват.
brain_stew
02-13-2007, 17:32
Тва само заради бомбетата да знайш! :lol:
SouL^*DiViNe
02-13-2007, 17:32
mnouu qsno 4e haresvam....golemi maniqci saa.. \:D/ cool
linkin_park_fenka
02-13-2007, 17:35
Зависи.Познавам и метъли и пънкари,но не мисля,че мога да определя един човек какъв е,само по това каква музика слуша.Даже са ми много жалки в очите примерно,някой който слуша метъл и като види някое момиче с модерни дрешки,фешън прическа и розово телефонче и веднага да казва:"Ъ,фешънка,не искам да си имам нищо общо с нея",или пък обратно някаква чалгарка вижда метълка и си казва "Тая пък с тея черни дрехи и тоя ужасен грим-наркоманка,далеч от нея".Според мен тва е глупаво.Да съдиш хората преди да ги познаваш.Тва са предръсъдъци и жалко за хората които ги имат. :wink:
brain_stew
02-13-2007, 17:42
Зависи.Познавам и метъли и пънкари,но не мисля,че мога да определя един човек какъв е,само по това каква музика слуша.Даже са ми много жалки в очите примерно,някой който слуша метъл и като види някое момиче с модерни дрешки,фешън прическа и розово телефонче и веднага да казва:"Ъ,фешънка,не искам да си имам нищо общо с нея",или пък обратно някаква чалгарка вижда метълка и си казва "Тая пък с тея черни дрехи и тоя ужасен грим-наркоманка,далеч от нея".Според мен тва е глупаво.Да съдиш хората преди да ги познаваш.Тва са предръсъдъци и жалко за хората които ги имат. :wink:
Е дааа...ама ако си метълка и си вървиш и видиш някой висок, хубав с коса до кръста, кубинките и рокерията ще си кажеш "Ехааааа! :smt007 "
(поне аз бих казала тва де!) и обратното...
А нали се сещаш, че повечето фешъни са чалгари, а за повечето емтъли (и пънкари) музиката е много повече от забавление и няма да имат почти нищо сходно!От части да различаваш някого по начина му на обличане и музиката, която слуша е много ползено, защото тези две неща, говорят много за самия човек!(някои твърдят обратното, но според мен е така!)
linkin_park_fenka
02-13-2007, 17:47
Е дааа...ама ако си метълка и си вървиш и видиш някой висок, хубав с коса до кръста, кубинките и рокерията ще си кажеш "Ехааааа! :smt007 "
(поне аз бих казала тва де!) и обратното...
А нали се сещаш, че повечето фешъни са чалгари, а за повечето емтъли (и пънкари) музиката е много повече от забавление и няма да имат почти нищо сходно!От части да различаваш някого по начина му на обличане и музиката, която слуша е много ползено, защото тези две неща, говорят много за самия човек!(някои твърдят обратното, но според мен е така!)Права сиУважавам всяко мнение и мисля като теб :wink:
Mooo6nooo
02-13-2007, 18:09
Не, не мии харесват.
Каква ли играчка е във всеки пост да си слагаш розовко? :roll:
Мидиан не е ли метълка? Поне аз бих я определил като такава. Или ти говориш за метълите, нищо не си казцала за метълките.
ама как огъват врати на Хонди... :lol:
То врата на хонда се огъва с поглед. А да носиш метално бомбе го приемам просто като проява на слабост и прекалена загриженост да не му стане нещо на безценното педикюрче. Демек путьовци.
brain_stew
02-13-2007, 20:18
ама как огъват врати на Хонди... :lol:
То врата на хонда се огъва с поглед. А да носиш метално бомбе го приемам просто като проява на слабост и прекалена загриженост да не му стане нещо на безценното педикюрче. Демек путьовци.
Хихихихих!Аз пък приемам бомбето до една степен кич!Но пък бомбето изпъва кожата на кубинката, щото пък на пръстите след време кожата хлътва (поне бившите ми кубинки бяха хлътнали ся не знам...)...и стават за ритане на други путьовци!
А за педикюра...не се заблуждавай!Той е от мързел, не от суетност! :lol: