View Full Version : Харесвате ли метали и пънкари ?
Страници :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
Да бе тебе те знаеме? Явно имаш в предвид приятебчетата ти - клошарите.
Ти да мълчиш дебел. :mrgreen:
Аве ей мълчи. Аз отслабвам, а и бях напълнял поради здравословни проблеми.
Ето две изявени представителки на метълския пол. :shock: Забележете за какъв тип изтрещяване точно става на въпрос 8-[ ](*,) .
http://www.vbox7.com/play:6a554f15
Ето две изявени представителки на метълския пол. :shock: Забележете за какъв тип изтрещяване точно става на въпрос 8-[ ](*,) .
Човееееееееек, сцепваш! Мухахах, ей затова не се занимавам с метълки, въпреки че музиката я слушам 10 години.
Горния Гост
10-17-2006, 10:15
BTW прочетете коментарите на клипчето, операторката вика, че била Straight Edge :lol: :lol: :lol:
Чули там нещо по телевизията и вече всички си го лепват като определение, щото е на мода :lol:
Да ви имам малоумните модни тенденции :lol:
brain_stew
10-17-2006, 11:34
Мътилски пол...хм...не знаех че вече има и такъв!Относно клипчето-мацките се ебават!Ако не си схванал смисъла.Те просто се забавляваха!Но това не значи, че всички "представителки на метълския пол" са такива!
Psycho Realm
10-17-2006, 11:53
Аве ей мълчи. Аз отслабвам, а и бях напълнял поради здравословни проблеми.
:::
Мътилски пол...хм...не знаех че вече има и такъв!Относно клипчето-мацките се ебават!Ако не си схванал смисъла.Те просто се забавляваха!Но това не значи, че всички "представителки на метълския пол" са такива!
Ако тва ви е начина на забавление на вас метълите :shock: по добре изобщо да не ви коментирам ами да съм благодарен че го има интернета за да мога да ви се наслаждавам от растояние. :-)
brain_stew
10-17-2006, 18:40
Ако тва ви е начина на забавление на вас метълите :shock: по добре изобщо да не ви коментирам ами да съм благодарен че го има интернета за да мога да ви се наслаждавам от растояние. :-)
ъЪъ?!?!?!Кой е казал че аз съм метъл?Аз не съм метъл, но познавам и съм виждала много такива!А относно начина на забавление-всеки сис е забавлява по свой си начин!Тва че тея двечките се забавляват така, не значи че всички го правят!Всеки си се забавлява по своя начин-тея пеят "Седнало е Джоре до" крещейки, аз се разхождам по НДК и се смея на такива като теб, други се напиват и си трошат главите, трети участват в пого....Още примери искаш ли или разбра какво имам предвит?
ъЪъ?!?!?!Кой е казал че аз съм метъл?Аз не съм метъл, но познавам и съм виждала много такива!А относно начина на забавление-всеки сис е забавлява по свой си начин!Тва че тея двечките се забавляват така, не значи че всички го правят!Всеки си се забавлява по своя начин-тея пеят "Седнало е Джоре до" крещейки, аз се разхождам по НДК и се смея на такива като теб, други се напиват и си трошат главите, трети участват в пого....Още примери искаш ли или разбра какво имам предвит?
Тия начини за забавление къде ги описа не са много различни да знаеш. Пак ще се повторя, тва ако ви е начина за забавление, представям си кво е като не ви е забавно. 8-[
brain_stew
10-17-2006, 19:09
Тия начини за забавление къде ги описа не са много различни да знаеш. Пак ще се повторя, тва ако ви е начина за забавление, представям си кво е като не ви е забавно. 8-[
И кви см когато не сме..щастливи?Аз лично винаги съм щастлива, много трудно можеш да ме сдухаш ( е, не ти точно-ти само ме правиш по-щастлива, смешен си, не за друго!)!Значи повечето такива като теб (Барбита), не осъзнават начина на забавление на метъли, пънкари, скинове и т.н.!За такива като теб (Барбита) начин на забавление задължително е да се пее яко чалга, да се наливате с бира, да денсите или да си пазарувате дрешки!Еми и при метъли, пънкари, скинове и т.н. е същото!Просто музиката е по-различна, заниманията са по-различни и ти не ги възприемаш!На тея мацки от клипчето им е било готино докато са го правили, тва че ти не разбираш тяхната радост си е само твой проблем!
Когато ен сме щастливи не тръгваме да трошим главата на всеки срещнат (поне хората, които познавам не го правят) не си го изкарват на другите!Просто изпускат парата!А сега ако трябва да сравняваме държанието при различно настроение на чалгарите, метълите, пънкарите, скиновете и т.н. ще стане тя една мътна и кървава!
Двете момичета се лигавят. Само не мога да разбера защо го преписа към метълите първо не ми мязат много на метълки, но не мога и да съм сигурен, но аз съм виждал подобни изпълнения и от чалгарки. Това не е до музиката, която слушаш, а до възраста и акъла.
Аз съм мъж да те светна. :smt017 Не знам за кви барбита говориш, не пея чалга нито каквото и да е друго, и не пия бира. Защо просто не замълчиш че н знам кой е смешен. Я кажи са ти пънкарка ли си? Колко хора си пребила? :-D
brain_stew
10-17-2006, 19:26
Аз съм мъж да те светна. :smt017 Не знам за кви барбита говориш, не пея чалга нито каквото и да е друго, и не пия бира. Защо просто не замълчиш че н знам кой е смешен. Я кажи са ти пънкарка ли си? Колко хора си пребила? :-D
За твое сведение, драги ми Amayo , пънкарките не бият ей така, нали се сещаш!Колко хора съм набила си е моя работа!Изпросили са си го!Не съм ги набила за кеф или нещо от сорта!По принцип не бия хора!
Няма ти кажа дали съм пънкарка или не!Все още се двоумя каква съм-все пак искам да поема правилна посока, за да не съжалявам после!Аз съм някво сбъркано!И се харесвам!
Не те знам кво пееш и кво не, а щом не пиеш бира...ъм кво пиеш?Аз пийвам ром понякога! :lol: Барби е чалгар (като тебе) в тежка форма!Има доста такива!
Виждаш ли, сега как ми говориш, когато казвам неща за теб, които не са верни!Просто те описах, защото по-голямата част от чалгарите тва правят!За това нямаш право, да казваш кой как се държи, как изглежда или кой смърди (тая простотия, че метълите смърдят...буааааа!), защото не всички са такива!За това като вземеш да нападаш, замисли се малко върху това което ще напишеш!
Никой не съм нападал. Пуснах си просто едно филмче от което си издрайфах чрвата да се смея и ти с селския си инат се опита да ме убедиш че всъщност чалгарите сме били смешни. Е да ебати сеха, не е като да крещиш насред улицата като кобила :-) .
brain_stew
10-17-2006, 19:34
Хъм...не знаех че кобилите крещят...те май цвилеха!Еее, на колко полезни неща ме учиш!Тц-тц-тц! :smt011
В моите очи чалгарите сте смешни,в твоите-метълите, пънкарите, скиновете и т.н.!Просто излагам своя довод.Наистина се опитах да те убедя, че си смешен, но явно ти вече го знаеш, за това се отказвам, няма смисъл да си губя времето!
Е не разбрах с кво съм смешен :-) ?
Rock'N'Roll
10-17-2006, 19:54
Е не разбрах с кво съм смешен :-) ?
С кво ли?
сигорно имаш гъбички по устата :lol: то от толко мно говорене
:mrgreen: от скоро пиша тук и друг като теб няма,ВСЕЗНАИКО
:mrgreen: :lol:
Това че съм разговорилви ме прави смешен? Ми дай да затвориме форума тогава, че очевидно много смях има тука. :-)
Rock'N'Roll
10-17-2006, 20:07
Това че съм разговорилви ме прави смешен? Ми дай да затвориме форума тогава, че очевидно много смях има тука. :-)
хаха о мно си разговорлив
тфа твоито му се вика спаммммммм! пишеш без да мислиш еи така
сигурно да трупаш мнения ;)
Не е мой проблем тва че не виждате смисъл в мненията ми. Който има нужда от тях го е открил. Останалите не искам изобщо да си говоря с тях, най вече с тебе :-D .
brain_stew
10-17-2006, 20:14
Не е мой проблем тва че не виждате смисъл в мненията ми. Който има нужда от тях го е открил. Останалите не искам изобщо да си говоря с тях, най вече с тебе :-D .
и вярвай няма повече да говориш с нея!Ти си мноооого под нивото й!
neznam za vas ama mene hi4 ne me kefat 6toto me nervat ne6to golemi gazari se barat i nz
tfa e li4no moe mnenie !!!
Да бе разбрах че не умея да се забавлявам като метъл. Има още много да уча \:D/ . А и доколкото разбрах дори не ст нито метъли нито пънкари, скейтъри изтрещелнци, нито и вие знаете какви. Аз поне знам какъв съм, може да съм чалгар ама признавам всички видове музика. Не съм с ограничено Овче мислене. ;-) И без лоши чувства в спора се ражда истината нали знаете. :lol:
Все още чакам да разбера защо съм смешен?
Абе що не си мълчите там?
Amayo е пич! В 90% от постовете му има голяма доза истина. И т'ва ви го казвам аз, дето вече 10 години слушам твърда музика и съм видял достатъчно. Ако си слушате само метъл OK, обаче не правете грешката да се забивате надолу - да ставате метъли или пънкари, или к'вито и да било. Слушайте си музиката като допълнение към живота, не я правете религия, щото по тоя начин ставате адски ограничени.
:smt023 Кой си ти гостенино?
Rock'N'Roll
10-18-2006, 07:53
Да бе разбрах че не умея да се забавлявам като метъл. Има още много да уча \:D/ . А и доколкото разбрах дори не ст нито метъли нито пънкари, скейтъри изтрещелнци, нито и вие знаете какви. Аз поне знам какъв съм, може да съм чалгар ама признавам всички видове музика. Не съм с ограничено Овче мислене. ;-) И без лоши чувства в спора се ражда истината нали знаете. :lol:
МРАЗЯ ДА ОПРЕДЕЛЯМ СЕБЕ СИ КАТО НЯКАКВА :) аз съм си АЗ!
Според мен е безмислено да продължаеваме спора.Ела на форумната среща и ще ти кажа защо си смешен ;) писна ми да спамя ;) Предпочитам да ти го обясня на като на човек(на четри очи) ;)
i'm so excited!
10-18-2006, 09:02
абе вие работа нямате ли си ? :lol:
:smt023 Кой си ти гостенино?
Не съм регистриран тук.
Айде стига сте се карали вече, ебете му майката кой к'ъв е.
Наздраве.
МРАЗЯ ДА ОПРЕДЕЛЯМ СЕБЕ СИ КАТО НЯКАКВА :) аз съм си АЗ!
Според мен е безмислено да продължаеваме спора.Ела на форумната среща и ще ти кажа защо си смешен ;) писна ми да спамя ;) Предпочитам да ти го обясня на като на човек(на четри очи) ;)Ше дойда ако не съм на работа. Обаче проблема е че за да не съм на работа трябва да вали, а тогава не знам изобщо кой идиот ще дойде на форумна среща. :cry:
scion_of_Storm
10-18-2006, 17:31
Абе защо във всяка тема трябва да се пишат известна доза глупости? Амайо, искаш ли да ти кажа защо има повече смисъл в метъла или пънка отколкото в чалгата?Защото поне има инструменти, трябва да се потрудиш маааалко, за да можеш да ги овладееш на ниво, достатъчно за да си сформираш група да речем, и тя да бъде харесвана. Не е трика да си напомпаш силикона и да спиш с продуцента си. Поне това е разлика...
В оркестъра на БИАД има бая инструменти. Друго?
scion_of_Storm
10-18-2006, 18:25
Да, и у нас има яко инструменти, трето?
Oligyfrenka
10-18-2006, 19:11
mi si4ko si zavisi ot 4oveka, to ima mn gotini hora deto sly6at metul ili punk i se obli4at spored stila, ima i zleta, koito ne go pravqt za6toto im haresva myzikata, a za da napravqt nqkakvo vpe4atlenie, no imam dosta priqteli metuli taka 4e da, haresvam gi
mi si4ko si zavisi ot 4oveka, to ima mn gotini hora deto sly6at metul ili punk i se obli4at spored stila, ima i zleta, koito ne go pravqt za6toto im haresva myzikata...
Да, бе. Те щото тия, които го правят заради музиката са ебааааати пичовете :smt005
i'm so excited!
10-18-2006, 21:18
абе тия метъли и пънкари са ебати злетата. и миришат. :smt005
:-k не ви ли писна да я чекнете тая тема баси :smt005 разбрахме, че смърдят, гадни са, обличат се кофти и викат из улиците.айде живейте
ve4nootka4ena
10-19-2006, 09:29
Ne haresvam takiva mom4eta.
И аз,волб6те не ми допадат [-X
Да бе,то си е вярно,че не тряя да разделяме хората
на пъкари и хора,на метъли и хора и на еди кво си и хора
ама като видя някой дългокос убавец с рокерията и лошия
пиян поглед тип "ни мЪ ибете" ми се пълни душата ..
Към тия,които казват,че метълите смърдят.
Метълите могат и да се изкъпят
ама вие винаги ше си останете тъпи чалги. :::
Незнам но на мен ми изглеждат някак си странни и мисля че прекалено много " робуват " на музиката която слушат (имам предвид начинът на обличане и прически и т.н.) [-X [-X Но нали сме свободна държава и всеки може да си прави това което сметне за добре . А друг е въпросът каква е толерантноста на човекът срещу теб !
i az taka mislq A I NE SMARDQT sprete s toq adski glupav dovod!
A vsi4ki momi4eta deto pisaha "ne heresvam takiva" kvo haresvate izbrasnati kraka li :smt005 .
brain_stew
10-19-2006, 21:33
i az taka mislq A I NE SMARDQT sprete s toq adski glupav dovod!
A vsi4ki momi4eta deto pisaha "ne heresvam takiva" kvo haresvate izbrasnati kraka li :smt005 .
Хахахаах!Сега и аз се замислих по този въпрос!Не знам що, ама на мен ми е някво лигаво като е избръснат!Имала съм случай в който закъсняваха за среща, щото били на кола-маска! :shock: :smt013 Ама тва беше отдавна!
Не знам защо, но съм забелязала, че метълите, пънкарите, скиновете и т.н. са далеч по-културни от чалагрчетата, що се отнася до заглеждането по момичета например!Не говоря по мен, а по принцип да се загледат по някое момиче.Не съм забелязала метълчетата и сие да зяпат нахално, да подсвиркват и да подхвърлят коментари "Ей, кифло. ща изям!";"Ща прасна!";"Ей, сладурано...." и т.н. и т.н.!Ми не съм се сблъсквала с такова нещо.Докато при чалгарите-точно обратното!Те не се интересуват дали си метъл, пънкар, скин и т.н., те си подсвиркват нагло наред и мен най-много ме дразни тва в тях!
Веднъж, ей така един фешън раздава листовки некви и ми дава една, и вика "Щото си сладка"!Гррррр!Ми лично аз мразя някой да ми вика, че съм сладка и т.н.Аз всъщност не знам момиче, което да харесва тва подсвиркване, сякаш е някво курве по улиците!
много ме дразнят металите- супер са ми мръсни черни някакви такива нечистоплътни.а момичетата просто нямам думи-с тея гадни кубинки и чени тениски,очите изпоцапани с грим(черен естествено :-) :-) :-) :-) :-) ).Като ги срещна вечер в парка и ако е тъмно мога да получа някой инфаркт.Дразни ме и това че като последните алкохолици сядат на някоя пейка и пият някаква бира с неизвестен произход.Абе не мога да ги п0насям.А за пънкарите нямам определено мнение, ама не съжалявам много за това :smt021
Мерси,винаги е приятно да чуеш добра дума! Освен това,метълъъъ е особено състояние на духа (the spirit),така че непосветените не могат да го поемат убаво!
Но ъфенс!
Метлъ и панк форйевер!!!
А,да - харесвам ги тия момчета и момичета!!! :mrgreen:
предпочитам момчета с бръснати крака,и не само крака.Баси по-добре ли е да е като мата космата.Който се обезкосмява значи има лична хигиена.Това е белег за това колко уважаваш себе си . тва е моето мнение: МЕТАЛИТЕ СМЪРДЯТ МНОГО
scion_of_Storm
10-20-2006, 14:19
А ти или си 11 годишна, или просто нямаш мозък в тая глава. Аз смея да твърдя, че съм от така мразените метъли, и се къпя всеки ден, косата през ден. Всички метъли, които познавам, правят същото и са чисти и не миришат. Начи много сте зле понякога...
Едит. Ми метАлите сигурно имат миризма, помириши желязо или цинк, ще ти помогне ;)
Точ тъй,колиежката гу каза мноу правилну - ний сме метЪле,а не метАли
И съм съ къпал последно миналата седмица ж среда,ей! Нема да се обиждаме!
:twisted: :lol:
scion_of_Storm
10-20-2006, 14:41
Колйегата бех азЕ, колйега муой, ама аз не сАм се къпАл от много времийе, месеци минаха батйе, мйетъл съм и ко да гУ напраяъъъъ :lol:
много ме дразнят металите- супер са ми мръсни черни някакви такива нечистоплътни.а момичетата просто нямам думи-с тея гадни кубинки и чени тениски,очите изпоцапани с грим(черен естествено :-) :-) :-) :-) :-) ).Като ги срещна вечер в парка и ако е тъмно мога да получа някой инфаркт.Дразни ме и това че като последните алкохолици сядат на някоя пейка и пият някаква бира с неизвестен произход.Абе не мога да ги п0насям.А за пънкарите нямам определено мнение, ама не съжалявам много за това :smt021
Miloto dete go e strah :smt005 :smt005 mi stoi si v ka6ti ve4er nedei hodi v parka 4e tam sa i do6lite ot nqkoq kra4ma 4algi :smt005 6ta izpapkat :twisted: A ba6tati predpolagam ne pie bira :smt017 i pak metAli :smt013 mi kak 6a ima6 mnenie za punkari kato te ot takiva kato teb prosti bqgat katoot 4uma ](*,) Q idi da spi6.....
предпочитам момчета с бръснати крака,и не само крака.Баси по-добре ли е да е като мата космата.Който се обезкосмява значи има лична хигиена.Това е белег за това колко уважаваш себе си . тва е моето мнение: МЕТАЛИТЕ СМЪРДЯТ МНОГО
Imah vpredvid 4e tiq brasnatite sa mi nqkak ligavi.Izvinqvai ama ti kosmite li si izbira6 priqtel??! ](*,) Mi ako nqkoe gotino mom4e si e s kosmi kvo na4i ne uvajava sebisio i ti nqma da go haresa6 :smt011 :smt005
I MET1LITE NE NE NE NE NE NE NE SMARDQT :smt013 :smt013 :smt013
QSNO???A ??? :smt013
Adelira^ - МЕТАЛИТЕ СМЪРДЯТ МНОГО. Истина е. Всъщност метълите са най-смърдящите същества на планетата. Скунксовете миришат по-малко. =D>
Да де ама аз казах некъде - щом им е излязло определякщото "мазен метъл" явно има защо... :) Тва народа го казва не е дин и ли двама човека в некъв форум. Що няма определение мазен чалгар - щото се къпт и миришат на пафюми от по 200 лева. \:D/
Защото народа е съставен от чалгари. Няма да се обиждат сами де. Освен това предполагам компанията ти е такава, че няма как да си чувал "мезин чалгар", но аз пък в друга компания съм чувал това определение.
В мойта компания половината са метъли. И си признават че са супер прости копелета, и си понамирисват честичко ;-) .
В мойта компания половината са метъли. И си признават че са супер прости копелета, и си понамирисват честичко ;-) .
Ами явно на теб ти се лепят такива.
'Начи.
РАЗБРАХМЕ СЕ!
/тва е,за да привлече вниманието на чалгии,които не биха чели нещо,което не мърда и не светка и не е в най-малко 15 цвята/
-ЧАЛГАРИТЕ СА ТЪПИ!
-ЧАЛГАРИТЕ НА САПУН!
-ЧАЛГАТА УБИВА!
-ЧАЛГАТА ВРЕДИ НА ВАС И ХОРАТА ОКОЛО ВАС!
-ЧАЛГАТА ПРИЧИНЯВА БАВНА И МЪЧИТЕЛНА СМЪРТ!
-МЕТЪЛИТЕ СА САМОУБИЙЦИ!
-МЕТЪЛИТЕ СА ДЕПРЕСИРАНИ!
-МЕТЪЛИТЕ СЕ ИМАТ ЗА ВЕЛИКИ!
-МЕТЪЛИТЕ СЕ ИМАТ ЗА ПО-УМНИ!
-МЕТЪЛИТЕ СА ТЪПИ КОМПЛЕКСИРАНИ КОПЕЛЕТА,КОИТО ИЗОБЩО НЕ СА ПО-УМНИ!
-ЧАЛГАТА ПРЕЧИ НА МЕТЪЛА,НО МЕТЪЛА НА ЧАЛГАТА НЕ!ЗАЩО ЛИ?!
ЗНАМ,ЧЕ БИХТЕ СЕ ДОСЕТИЛИ ЗА НАЙ-ЛОГИЧНИЯ ОТГОВОР "ЗАЩОТО МЕТЪЛИТЕ СА КОПЕЛЕТА И ВСЕ НЕЩО ТРЯБВА ДА ИМ ПРЕЧИ,А АКО ТВА НЕЩО Е ЧАЛГАТА ЩЕ СА НАЙ-ФЯШЪН" АМА БЪРКАТЕ,НЕ Е ТОВА ОТГОВОРЪТ!
-МЕТЪЛИТЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В СВЯТ НА ИСТИНСКИ ХОРА-ТОВА Е!
-ЧАЛГИТЕ НЕ РАЗБРАХА ЗА КВО ДРЪНКАМ И ЗА КВО ГО ДРЪНКАМ С ТИРЕТА?КОФТИ ЗА ТЯХ.
-НА НИКОГО НЕ МУ ПУКА ЗА ДРУГИЯ!
-ВСИЧКИ ДА СИ ТРОШАТ ГЛАВИТЕ И НИКОЙ ДА НЕ ТРОШИ СВОЯТА В ТАЯ НА СЪСЕДА!
-АКО ТИ ПУКА ЗА ДРУГИЯ,ЗНАЧИ СИ НАЙ-ЗАЯДЛИВИЯ КРЕТЕН НА ЗЕМЯТА!
-ВСИЧКИ СМЕ ЖАЛКИ ОВЦЕ ПОРАДИ ТОВА,ЧЕ НЕ ХАРЕСВАМЕ ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!
-ХИТЛЕРИСТИТЕ СА БИЛИ ОВЦЕ!
-В МОМЕНТА СЛУШАМ ЕРА-АМЕНО И НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ САМОУБИВАМ!
-ДОРИ ДА СЛУШАХ ФЛОЙД-ПРОСТО ЩЯХ ДА СЛУШАМ!
-ВСИЧКИ ГОВОРИТЕ ЕДНО И СЪЩО?ООО,ДА !!!
-МОЛЯ ДА НЕ МИ СЕ РЕДАКТИРА МНЕНИЕТО,НЕ ВИКАМ,ОБЯСНИХ ПРИЧИНАТА ЗА ГОЛЕМИТЕ БУКВИ В НАЧАЛОТО НА ПРЕМЪДРИЯ МИ ПОСТ ЧРЕЗ КОЙТО ВИ ЕБАХ МАЙКИТЕ НА ВСИЧКИТЕ!
И ВЗЕМЕТЕ ТРАЙТЕ,ШЕ ВИ ЕБА. :mrgreen:
scion_of_Storm
10-21-2006, 06:38
^Хахаха за какво се хабиш, те пак ще си продължат да дрънкат, нещо друго ли очакваш. :P Дотогава аза съм миришещ депресиран простак, който не разбира от истински гъзарии и чалга :-({|= :smt005 :smt010
_donna_, а за тия, които просто слушаме музиката, която ни харесва независимо дали е чалга или метъл, без да я приемаме като религия, няма ли да споменеш нещо? :cry:
Smiley_Girl
10-21-2006, 16:07
Кефят ме секви дет не се водят "нормални" :D
Не мога да кажа дали харесвам метали и пънкари като цяло... Те не са едно цяло, защото всички имат различен характер. Тези, които си падат по-грубовати, не ме кефят, а иначе нямам нищо против другите. Познавам няколко метала ии са страхотни хора, тъй че, дори и някои да казват, че са страшни..нямат собсвени наблюдения.. :)
Аз не пазбирам защо някои хора , както се напичат те самите "напълно нормални " мислят такиа гадни неща за метълите ??????
Всеки е свободен да слуша каквото си иска ???
А защо някои хора отблъскват метълите като че са нещо ... нещо ...
непоносимо ????
А за тва дали харесвам метъли и пънкъри
точно такива момчета ме кефят .
Зверски готини са :D
Nqmam ni6to protiv rezli4nite vkusove no ne me kefqt. PLS nikoi da ne se obijda ne e li4no ! O:)
scion_of_Storm
10-21-2006, 17:38
Абе човек намали го тоя аватар, какво е това нещо, цяла страница заема :shock:
GlezotiA
10-21-2006, 20:08
ne,grozni sa mi hahahhaa
[ConverseGirL]
10-22-2006, 18:42
Метълите ги свързвам с нечистоплътност и гнус :lol:
Най-си падам по свлечените сладури, но не и целите в обици пънкарчета. Макар, че има и яки такива :smt004
i'm so excited!
10-23-2006, 00:37
]Метълите ги свързвам с нечистоплътност и гнус :lol:
Най-си падам по свлечените сладури, но не и целите в обици пънкарчета. Макар, че има и яки такива :smt004
свлечени сладури?
значи не си падаш по пънкари чисто и просто.
абе едно нещо много мъчи бе. абе. що не земете да се образовате малко, а? :smt017 не боли
~/zeleva-salatka/~
10-23-2006, 01:43
Много ясно,че харесваме метъли и пънкари.Особено метъли.
И е много глупаво тва,което повечето твърдят за метълите.Те нямат нищо общо с "нечистотии и гнус"/както се изразяват по-"умните" от тук/.Е*ати тъпите изказвания.Тъпи фръцли.Кви глупости говорите?! ](*,)
Аз пък мога да ви кажа,че повечето метъли са супер свестни и печени хора.Имам много приятелчета метъли и разсъжденията им са много по-зрели,отколкото на чалгарите.Просто защото музиката се отразява върху начина на мислене и начина на живот...Представите за света са различни...
Метълчетата ми кефят :smt007 ,за разлика от чалгарите... :smt019 :twisted:
Sweet_Kaulitz
10-23-2006, 06:18
Аз съм метълка :lol: Преди ми казваха , че съм пънкарка :lol: Ама ся стила ми просто :lol: Иначе предимно метъл , рок и пънк слушам :!:
Пънкарка или метълка слушаща Токио Хотел. Кажи ми метъл групите, които слушаш. Почти сигурен съм, че не слушаш истински/сериозен метъл.
scion_of_Storm
10-23-2006, 07:24
^Еее, не така, убеден съм че слуша най-яките метъл групи. А това са кои други освен Корн, Слипнот, Линкин парк, Еванесънс...Все изявени метъл групи! :mrgreen:
Sweet_Kaulitz
10-23-2006, 07:29
Виж ся аз незнам много за метъла , защото слушам разлечни стилове музика!!!
AFI - една песен има дето е много яка (една съм и слушала де)
HIM - Страхотни са
The Rasmus - Страхотни са
Cardigans - My Favourite Game - Обожавам я тази песен
Мерилин Менсън слушам от скоро има хубави песни :lol:
Стига ли
Виж ся аз незнам много за метъла , защото слушам разлечни стилове музика!!!
AFI - една песен има дето е много яка (една съм и слушала де)
HIM - Страхотни са
The Rasmus - Страхотни са
Cardigans - My Favourite Game - Обожавам я тази песен
Мерилин Менсън слушам от скоро има хубави песни Laughing
Стига ли
'Бем ти метъла,'бем ти чудото...
i'm so excited!
10-23-2006, 07:30
Аз съм метълка :lol: Преди ми казваха , че съм пънкарка :lol: Ама ся стила ми просто :lol: Иначе предимно метъл , рок и пънк слушам :!:
токио хотел? :-s
Sweet_Kaulitz
10-23-2006, 07:32
Ся ТХ тва ми харесаха и слушам различни стилове метъл,пънк,рок,рап и поп!!!
И Evanscence ми харесват :!:
brain_stew
10-23-2006, 07:35
Ся ТХ тва ми харесаха и слушам различни стилове метъл,пънк,рок,рап и поп!!!
И Evanscence ми харесват :!:
Още един бунтар на хоризонта!Сега да се обосновем: казваш, че си метълка,преди са ти казвали , че си пънкарка, но това не е вярно, просто се носиш като такава, пък слушаш поп,Токио Хотел и Евънесънс! :shock: Уау!
Я не обиждайте Евънесънс. Имаха хубави песни в старият си албум. Работата е там, че хората, които казват, че слушат метъл и ги слушат тях не са чували метъл...
Sweet_Kaulitz
10-23-2006, 07:47
Ся аз не съм много в тоя жанар , но от класа ми аз най - разбирам :!:
Слушам предимно HIM и The Rasmus и то от години :!: пък за другите от скоро :!: ся като слушам ТХ и Evanscence от време на време не значи толкова много :!:
Swinkenhoffer
10-23-2006, 07:53
кои са тия другите? :)
ХИМ и Дъ Размус не са метъл, а последните са потенциални педали... виж ХИМ са яки, много при това.
Ама вие още ли си губите времето да спорите кой какъв е?Друга работа нямате ли си?
brain_stew..ти ли си големия бунтар с този аватар на Bullet for my valentine?!..Какво изобщо обиждаш една супер шитава и комерсиална "банда" като Токио Хотел,като ти самия/самата си привържаник на такава..?
Bullet for my valentine са супер модерни сред 14 годишните самоубийци,да му се не види!
scion_of_Storm
10-23-2006, 08:17
Хахаххахаха :smt005 Расмус са най-якия блек/дет/траш метъл, тоя вокалиста е ебаси изрода, страх ме е да го слушам на тъмно :P Айде моля ти се не се изказвай, че си метълка/пънкарка при тези групи. Аз примерно съм метъл, но не съм пънкар, просто защото не съм слушал достатъчно от този вид музика. Ти правиш същото, само че смееш да твърдиш, че си метълка и пънкарка. По-скоро си поп-(рок) слушаща ;)
Ама вие още ли си губите времето да спорите кой какъв е?Друга работа нямате ли си?
Надявам се, че като чуе критиките ще се запита какво озжиба слушат и аз ще и дам линкове и туко виж и харесало.
brain_stew
10-23-2006, 09:30
brain_stew..ти ли си големия бунтар с този аватар на Bullet for my valentine?!..Какво изобщо обиждаш една супер шитава и комерсиална "банда" като Токио Хотел,като ти самия/самата си привържаник на такава..?
Bullet for my valentine са супер модерни сред 14 годишните самоубийци,да му се не види!
Хахахаха!Стига беее!Знаеш ли ме ти, аз каква бунтарка съм!Бунтувам се срещу всичко, което е срещу мен!И ше слушам Булет и ше си режа вените! :lol: :lol: :lol: (и сега е момента да изцепя нещо от сорта "Рок ен рол форевър!" :lol: )!
оффтопик:бтв аз Булет вече не слушам толкова много.Сега нещо съм на вълна Los Fastidios, Judаs Priest и Нова Генерация! :lol:
Я не се излагайте, а почвайте да слушате истинско хеви. С гейтаци в кожи дето размахват мечове, обаче въртят сола де ще засрамят 95% от китаристите.
Вжидам,момчета и момичета,че имате много енергия за изкарване. Ама недейте така едни-други. Щото тоя спор кой как разбира метЪла не е органически за нашите среди. Иситината е,че той е създаден от злите нацисти,които искат да разединят community-то и да го направят слабо,за да могат по-лесно да завладеят света. Това не е ебавка,ей! Навремето след втората световна война, след като демократичните режими не могат да се справят с иконимическата поствоенна криза,в цяла Европа плъзват нацистки организации. Тъй като явлението става плащещо масово,рок,метъл и пънк групите от цял свят (заедно с някои кубински и американски джазмени) създават една инициатива,движение против нацизма. Много малко групи (най-радикалните) не се присъединяват,някои от тях застават на страната на нацистите. Оттогава (който е чувал за това де) има някаква форма ,доколкото се е запазила (по мое време още се помнеше),на непоносимост между скин хедс и метъли/рокаджии. Тогава нациските лидери плащат на някои от рокаджиите,участващи в анти-наци организацияа да загърбят каузата си. Между тях са Дейвид Бауи и Пол МакКартни (we will always remember them!). Та тея копелета пораждат културния спор за това,че някои стилове са по-истински метЪл и рок от други. Да си знаете,че не трябва да се карате,а да се обединявате - сами виждате пред каква опастност е изправена България в момента,балотажът предстои. Нацистие пак са тук и не искам по улиците да маршируват скинари,които да си правят каквото си искат. Помислете върху това в каква държава искате да живеете.
Да обобщим - всички хора,както и всички форми на творчество са равни!
Blqk.....MRAZQ METALI.Te sa ujasni,grozni s mazni kosi,koito nosqt kobinki ,obli4at se v 4erno i smardqt ot kilometri... (pone poznavam nqkolko takiva) NEznam si4ki dali sa takiva ama se pak....
Айде сега се надпреварвайте кой повече
разбира от метъл и от рок.Тъпите повтарят до безкрай,
че техните групички са най-добри,а умните повтарят до безкрай
под различна форма,че всъщност групите на глупавите са лигави! :smt005
Аз пък си мислех,че музиката е,за да се слуша.
Мислех си,че когато обичаш една музика не се занимаваш
да обясняваш на банда идиотизирани цикльори колко е прекрасна ..
аЕ са си определете една среща на НДК
и викнете скинарите и се понабийте ..пхаХАха..
brain_stew
10-23-2006, 10:19
Blqk.....MRAZQ METALI.Te sa ujasni,grozni s mazni kosi,koito nosqt kobinki ,obli4at se v 4erno i smardqt ot kilometri... (pone poznavam nqkolko takiva) NEznam si4ki dali sa takiva ama se pak....
Вече се убедих от приказките тука, че метълите са кретени, че смърдят и не се къпят и т.н.!Но искам да питам-кво ви пречи, че се обличат в черно и носят кубинки? :smt104
Дона,подкрепям те и изключение на последното казано - не подтиквай хората към насилие! [-X :mrgreen:
Вжидам,момчета и момичета,че имате много енергия за изкарване. Ама недейте така едни-други. Щото тоя спор кой как разбира метЪла не е органически за нашите среди. Иситината е,че той е създаден от злите нацисти,които искат да разединят community-то и да го направят слабо,за да могат по-лесно да завладеят света. Това не е ебавка,ей! Навремето след втората световна война, след като демократичните режими не могат да се справят с иконимическата поствоенна криза,в цяла Европа плъзват нацистки организации. Тъй като явлението става плащещо масово,рок,метъл и пънк групите от цял свят (заедно с някои кубински и американски джазмени) създават една инициатива,движение против нацизма. Много малко групи (най-радикалните) не се присъединяват,някои от тях застават на страната на нацистите. Оттогава (който е чувал за това де) има някаква форма ,доколкото се е запазила (по мое време още се помнеше),на непоносимост между скин хедс и метъли/рокаджии. Тогава нациските лидери плащат на някои от рокаджиите,участващи в анти-наци организацияа да загърбят каузата си. Между тях са Дейвид Бауи и Пол МакКартни (we will always remember them!). Та тея копелета пораждат културния спор за това,че някои стилове са по-истински метЪл и рок от други. Да си знаете,че не трябва да се карате,а да се обединявате - сами виждате пред каква опастност е изправена България в момента,балотажът предстои. Нацистие пак са тук и не искам по улиците да маршируват скинари,които да си правят каквото си искат. Помислете върху това в каква държава искате да живеете.
Да обобщим - всички хора,както и всички форми на творчество са равни!
:shock: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) А чалгата пък е създадена от масоните и рицарите на малтийския орден с цел завладяването на световното богатство. #-o
Не глупако! Това е така наистина! Но ти нито ще тръгнеш да проверяваш (все пак тийнейджърите знаят всичко),нито би отстъпил от позицията си. Без коментар.
Къде да проверя? В тайната квартира на Хер Флик от Гестапо?
Потърси в нета нещо за "Рок против омразата" или нещо такова беше,не може да го няма.
Communist_f
10-23-2006, 13:30
ох тия не ме кефят.аз слушам чалгаа :D
The_White_Witch
10-23-2006, 14:11
Sorry ama trea da kaja svoeto mnenie .... Taka ne iskam da obijdam nikogo ama me draznat te sa novata 4alga spored mene ! Hora ogledaite se - te sa navsqkude :smt026 Ne gi haresvam vapreki 4e imam fr koito sa metali (Drazne6to mi e )
PS : Ni6to li4no :-({|=
Sweet_Kaulitz
10-23-2006, 14:54
ДОЛУ ЧАЛГАТА И ПОП - ФОЛКА
Този жанар е най - тъпия възможно съществувал в галактиката!!!!
То това не е и музика , а е тъпизъм!!!! :smt019 :smt013 :smt011
The_White_Witch
10-23-2006, 15:19
S kva cel obra6ta6 temata pitat te ne6to a ti kazva6 nne6to drugo Tctctctc
Аз затва от месец някъде ви рекламирам един фюжън - Kultur Shock. Тва е ултимативното за феновете на чалгата,на метъла и на маситката! Изтеглете от torrents.linkos.bg (3 албума са),чуйте и решете не съм ли прав? Така,ако сте чалгари,а ви дойдат метъл на гости - пускате Култур Шок. И обратното. Простое е култива ъндърграунд група.
ПП: Ако Култур Шок ми плащаха за реклама,щех да съм милионер!
SlyN4o`f
10-23-2006, 16:44
И аз се кефя на пънкари!Големи са сладури!А колкото до метали зависи!Имам много приятели метали и са много печени!Така ,че...!Е да не харесвам тия дето се носят не мити,не бръснати,... :-k
YouR_PoisoN
10-23-2006, 16:49
TH 6tot sa cveti :smt005 :smt005 :smt005
i vse pak oburna temata :-D
brain_stew
10-23-2006, 16:51
Sorry ama trea da kaja svoeto mnenie .... Taka ne iskam da obijdam nikogo ama me draznat te sa novata 4alga spored mene ! Hora ogledaite se - te sa navsqkude :smt026 Ne gi haresvam vapreki 4e imam fr koito sa metali (Drazne6to mi e )
PS : Ni6to li4no :-({|=
Хахахаа!Просто кажи, че те дразня и ше спра! :lol:
Наистина забелязах, че са се навъдили много метълчета напоследък.Абе без значение, кефят ме метълите ( :lol: )!И пънкарите ме кефят, и скиновете ме кефят!
The_White_Witch и ти ме кефиш, ама си чалгар!Значи по принцип всичко опира до характера на човека!Аз ти се ядосвам, че слушаш Пусикет долс само щото според мене са тъпи!(нищо лично към феновете!)Но знам че си готин характер и не съм те отрязала, смао щото си чалгарче некво!Много ме е яд, като кажат, че метълите не ги кефят, само заради външния вид!Опознайте първо въпросния индивит, тогава говорете!Глупаво е да казвате "Ми не ги харесвам, щото с еобличат в черно и носят кубинки!"
brain_stew
10-23-2006, 17:01
brain_stew не харесва метъли... :P
пхахахаха!мдам...не ме кефят напоследък! :lol:
Oh so emO.</3
10-23-2006, 17:02
вземете си стая... :smt011
brain_stew
10-23-2006, 17:02
пхахахаха!мдам...не ме кефят напоследък! :lol: Дам, и аз не харесвам пънкарки.. :-D
:twisted: :twisted: :twisted:
внимавай!да не си имаш работа с мене после! :lol:
brain_stew
10-23-2006, 17:04
пхахахаха!мдам...не ме кефят напоследък! :lol: Дам, и аз не харесвам пънкарки.. :-D
внимавай!да не си имаш работа с мене после! :lol: Кога ще е това после?
ПП госта изкърти :smt005
чакай събота да дойде!и айде верно да послушаме госта, че да не дойде после и ядосания мачок! :lol:
The_White_Witch
10-23-2006, 17:14
внимавай!да не си имаш работа с мене после! :lol: Кога ще е това после?
ПП госта изкърти :smt005
чакай събота да дойде!и айде верно да послушаме госта, че да не дойде после и ядосания мачок! :lol:
ne6to ne razbrah za kakvo stava duma
\:D/
The_White_Witch
10-23-2006, 17:21
brain_stew kak si ? ne mi se sardi nqma da pi6a tva za koeto me pomoli da ne pi6a makar 4e edvam se sdarjam :smt008
И аз едвам се сдържам да те намера и да те ступам от бой.Омръзна ми,колкото и дружелюбен да се опитваш да бъдеш към тъпите те си остават такива.....
Какви аргументи имате само.....
Носят черно,носят кубинки йеаааааа,а защо не кажете нещо за музиката? Защото ви липсва интелект затова...
Това,че метъла било новата чалга ме уби :lol:.Метълите изобщо не са насякъде.Пак казвам,ако беше достатъчно интелигентна щеше да правиш разлика между позьор и метъл.А какво ще кажеш за феновете на пушикет?Те не са фенове де,но все пак.Всички рацлигавени момиченца на твоите години ги слушат :---) .Розовки дрешки,кецки бляк :smt019
brain_stew
10-23-2006, 17:38
И аз едвам се сдържам да те намера и да те ступам от бой.Омръзна ми,колкото и дружелюбен да се опитваш да бъдеш към тъпите те си остават такива.....
Носят черно,носят кубинки йеаааааа,а защо не кажете нещо за музиката? Защото ви липсва интелект затова...
Това,че метъла било новата чалга ме уби :lol:.Метълите изобщо не са насякъде.Пак казвам,ако беше достатъчно интелигентна щеше да правиш разлика между позьор и метъл.А какво ще кажеш за феновете на пушикет?Те не са фенове де,но все пак.Всички рацлигавени момиченца на твоите години ги слушат :---) .Розовки дрешки,кецки бляк :smt019
ъм...тва към мен ли беше?Щото ако е към мен щи кажа, че май съм достатъчно интилегнтна да кажа, че много паплач се е навъдила напоследък!Днеска в Борисовата бая метълчета видех.Ама сега, то трябва да опознаеш някой за да разбереш дали е позьор или не!
The_White_Witch
10-23-2006, 17:41
OOOO brain_stew mai ta zatapiha , a ? :-D \:D/ =D> nai - nakraq nqkoi da go napravi
ъм...тва към мен ли беше?Щото ако е към мен щи кажа, че май съм достатъчно интилегнтна да кажа, че много паплач се е навъдила напоследък!Днеска в Борисовата бая метълчета видех.Ама сега, то трябва да опознаеш някой за да разбереш дали е позьор или не!
Не не беше към теб,но както и да е ти изобщо не казваш нищо в момента. :lol:
brain_stew
10-23-2006, 17:47
Не не беше към теб,но както и да е ти изобщо не казваш нищо в момента. :lol:
хахах!ми то верно нямаше з акакво да се хвана!Майната му!Да видим The_White_Witch кат е толкова умен, кви ше ги наприказва!АРе спирам с флууда да не ме санкционира мачока!
Аз пък не мога да разбера по какво определяте кога някой е метал или пънкар :shock: Тъпа ли съм ква съм... Метал - човек който слуша метал? Така ми звучи най-логично, но пък познавам хора, които слушат метал и хич не им личи по външния вид... и някак си стигам до някъв такъв извод, че под метали, повечето от вас разбират "хора, които се обличат в черно и се гримирват достичка..." ? Ами тва е супер тъпо, щот има много страшно много позьори, които хич не са метали... Оф малко се отплеснах, дано някой ме е разбрал.. Та аз не определям това дали харесвам някой по това какво слуша... :mrgreen:
Метъл-човек,който слуша метъл. То не е трудно да се сетиш.
И какво аз трябва да имам 60 тениски на няква метъл група за да съм метъл ли? :shock: Ми не аз слушам музиката за удоволствие,а точно метъла ме вдъхновява.Не ми трябва суитчери и простотий на групи,а просто да си слушам музиката за кеф.
И какво аз трябва да имам 60 тениски на няква метъл група за да съм метъл ли? :shock: Ми не аз слушам музиката за удоволствие,а точно метъла ме вдъхновява.Не ми трябва суитчери и простотий на групи,а просто да си слушам музиката за кеф.
Мда бе и аз така си мислих, обаче все повече се учудвам напоследак и викам да си питам, да не стана за смях :-D
The_White_Witch
10-23-2006, 19:24
!!! EVALA !!! =D> =D> =D>
Slave4You
10-23-2006, 19:33
не ги "обичам" нито пък ги "мразя".смисъл кефя се като видя такъв и са ми симпатични ама и не подивявам от радост :lol: нямам мнение по въпроса :)
ami to az mai se broq kum punkarite :D s 1ni tupaci napraihme grupa i sa samo drun4ime i draznime starcite axaxxa
ta po temata... mi da i punkarite i metalite sa qki no men po me kefqt punkarite :P
Sweet_Kaulitz
10-24-2006, 17:16
Аз разбирам това определение "метъл" така:
- Човек , който слуша такава музика!!!!
Като си "метъл" спорет мен не е толкова важно дали си в черно облечен , черен лак и черен грим!!!
Важно е какво е този стил музика за теб!!!
П.П - и съм само на 13 (който ги навършвам на 25.10.2006) :smt005 :smt005 :smt005
scion_of_Storm
10-24-2006, 17:21
^Личи си ти, бате, споко ще пораснеш още малко и ще откриеш друга по-добра музика. И аз на 12-13 бях заблудено лапе :P
Sweet_Kaulitz
10-24-2006, 17:26
Хе ся живея със сестра на 18 год. и мога да си създам правилно мнение :!:
Не съм заблудено лапе :!:
brain_stew
10-24-2006, 17:38
По тая логика и сестра ми не трябва да е много заблудена, трябва да слуша пънк, Ска, реге и т.н. и да е супер печена?!Ама тя си врътка гъзеца и като чуе някоя от онея кифли на Планета ТВ изпада във възторг (все пак е на 8!)!Но тва, че сестра ти е на 18 не значи нищо-може и тя да е заблудена (нищо лично към сестра ти, не искам никого да обиждам!)!Каква музика слуша тя?Защото не всички 18 годишни слушат пънк, метъл и т.н.
Sweet_Kaulitz
10-24-2006, 18:11
По тая логика и сестра ми не трябва да е много заблудена, трябва да слуша пънк, Ска, реге и т.н. и да е супер печена?!Ама тя си врътка гъзеца и като чуе някоя от онея кифли на Планета ТВ изпада във възторг (все пак е на 8!)!Но тва, че сестра ти е на 18 не значи нищо-може и тя да е заблудена (нищо лично към сестра ти, не искам никого да обиждам!)!Каква музика слуша тя?Защото не всички 18 годишни слушат пънк, метъл и т.н.
Ами да ти кажа с нея доста спорим по тема музика :!: Тя е доста бойна натура (и ми е казала да не и развалям репутацията на побойничка) :!: Кефи се на HIM & The Rasmus много :!: Слуша всичко :!: Без класика и опера - и горе - долу поп-фолк :!: На тази тема предимно спори :!: И аз немога лично да се определя , като метълка , защото слушам различни жанрове :!:
Sweet_Kaulitz
10-24-2006, 18:12
П.П стига с тая моя сестра :!: направих флууд
scion_of_Storm
10-24-2006, 18:20
Ами да ти кажа с нея доста спорим по тема музика Тя е доста бойна натура (и ми е казала да не и развалям репутацията на побойничка) Кефи се на HIM & The Rasmus много Слуша всичко Без класика и опера - и горе - долу поп-фолк На тази тема предимно спори И аз немога лично да се определя , като метълка , защото слушам различни жанрове
:mrgreen: Хахаха браво, я кажи какви различни жанрове слушаш? ХИМ и Дъ расмус не са от най-метъл групите ;)
brain_stew
10-24-2006, 18:42
Ами да ти кажа с нея доста спорим по тема музика Тя е доста бойна натура (и ми е казала да не и развалям репутацията на побойничка) Кефи се на HIM & The Rasmus много Слуша всичко Без класика и опера - и горе - долу поп-фолк На тази тема предимно спори И аз немога лично да се определя , като метълка , защото слушам различни жанрове
:mrgreen: Хахаха браво, я кажи какви различни жанрове слушаш? ХИМ и Дъ расмус не са от най-метъл групите ;)
хъхъх!ХИМ са лов метъл!Като ги чуя и...политам в облаците! :lol:
Sweet_Kaulitz, ок сестра ти слуша много и различни стилове.И го доказа, казвайки ни , че слуша "всичко, без класика и опера-и горе-долу поп-фолк"!И какво тогава искаше да докажеш със поста си, като каза, че определено не си заблудено лапе?Че сестра ти е по-зле от теб, щото слуша почти всичко?
И аз се заинтересовах от другите жанрове които слушаш!
бтв, да питам, кво значи, че слушаш "горе-долу" нещо?Или го слушаш или не!
Абе мноо ми е интересно, кво ли ше стане с вас изявените метъли като един ден (недай си боже) почнете да си търсите работа :smt017 ? Мислите ли че аз в мойта фирма бих назначил ходеща космата торба с бира?
Бате часовника ми само струва колкото карабинерите на сички скинове в българия. 8) После - ти фирма имаш ли?
Твойта фирма коя [-( ? Първо бх турски левент са пък съм показен? Като ме обиждат на тема стил ставам лош. ;-)
По ме интересува колко му е капитала и колко хора работят в нея - под работят разбирам получават заплати и месечни осигурителни вноски :roll: .
Те фирмите отдавна си правят реклама с подобни данни. Дига им се престижа некакси, не като тия фирми фантоми - типичн пример UJC дето ми звучи като некъв нов тип синтетика.
И с PR шефчето да ти намери един костюм на морков и пакет брошурки да раздаваш :smt006 .
Ма нали знаеш че репичката и трябва да ухае на такава - затва ще се наложи да похапнеш малко прясна репа за да може храносмилателната ти система да я превърне в благоуханен аромат, без съмнение привличащ множесто клиенти.
i'm so excited!
10-25-2006, 06:50
естествено, че повече те интересува колко капитал е вложен в UJC, то тоя капитал ти е май единственото в живота.
без него щеше да си гола вода. то не че с него не си..
Я си кажи фирмичката да видим с г-н Топалов от данъчното дали не мможем да ти пуснем една проверка? А със СР всичко ли ти е наред?
Не се бой,ние метълите-юристи и метълите-данъчни нищо не можем да ти сторим,защото ти си по-велик от нас...
Айде,чакам данни на фирмата и на собствениците,ама тука във форума,не на ЛС! Айде мойто момче.
А не часовникът на шефа,нали? :evil:
Май разбрах кво е тва - United Junkees and Crackheads :oops: :-D
Животът е наркотик от който вксички сме зависими, и прекалиш ли с него си отиваш от него.
нещо спря да пишеш в оная тема...
Аз па мисля че ти си показен. Щото по твои думи сички били еднакви и незнам ков, та значи аз се сливам в обстановката, а ти имам чувството че единствения ти кяр е да предизвикваш възмущение сиреч че си некъв бунтар или сякви такива недорасли идеи. :-D
Да де ама само ти си ги харесваш. И си показен ама в негативен аспект. Затва хората се дразнят от метъли и пънкари, защото същите си вярват прекалено много че са незнам си кви, анархисти и тн ама всъщност хората ги боли кура.
Е много ти е геройска постъпката сигурно младите хитлерюгенд в вашата фракция се гордеят с техния вожд. Интеесно ми е някой двама трима фуражки ако дойдат и ти кажат да изчезваш дали ше им се отвориш на въпреки както на бабичките с торбите. И аз преди като се возех по трамваи се правих на хулиган с седящите места, само дето тогава съм бил на 17 и пак никой не смееше да ми каже нищо, така че с сдухването на хората не завси от тоа дали носиш кубинки.
Кво да видя? Виждал съм те на снимки, не си от страшните. :-)
Не знам,ама мисля,че на тема часовници те бие... Хехехе...
Амаьо,скрий се някъде,пич,моля те! Знаем,че си от хората,дето са най! Прояви се вече,вземи млъкни там.
не съм... 8)
какво разбираш под страшен?? И нещо не мога да разбера- пак ли ще си мерим пишките???
То и аз не съм страшен. И двамата сме си чавета в сравнение с истинските опасни хора. :-D
Sweet_Kaulitz
10-25-2006, 19:54
Аз слушам рок , поп , рап , хип-хоп,техно,транс ,пънк и метъл
Sweet_Kaulitz
10-25-2006, 19:58
хъхъх!ХИМ са лов метъл!Като ги чуя и...политам в облаците! :lol:
Sweet_Kaulitz, ок сестра ти слуша много и различни стилове.И го доказа, казвайки ни , че слуша "всичко, без класика и опера-и горе-долу поп-фолк"!И какво тогава искаше да докажеш със поста си, като каза, че определено не си заблудено лапе?Че сестра ти е по-зле от теб, щото слуша почти всичко?
И аз се заинтересовах от другите жанрове които слушаш!
бтв, да питам, кво значи, че слушаш "горе-долу" нещо?Или го слушаш или не!
Ми нищо не искам да кажа с това :!: Просто казвам , че не ми харесва да слуша поп-фолк :!: и Сестра ми е много по - добре от теб с главата :!: тя е велика :!: не е фен на поп-фолка и слуша различни жанрове :!: С това искам да кажа , че е съвсем наред :!: Просто слуша от време на време поп-фолк
Аз лесно бих те разбрал. Тва което не разбирам е как си вявраваш? :-D
Sweety-Tweety
10-26-2006, 15:29
ами метали не харесвам, страх ме е от тях, а пънкарите ме радват.. симпатяги са пък и повечето са много забавни и много смях става с тях
Горе долу и при мен е така!
Махнах му батерийката, да не се хАби нощем.
http://people.timezone.com/jmerino/sintraxl4.JPG :shock: Е такова искам :smt010
{sweet4e}
10-27-2006, 07:13
Ми аз не харесвам хората да се разделят по този начин как се обличат или каква музика слушат,но всеки има мнение все пак.Метълите и пънкарите мене яко ме кефят.От метълите може някой да изпитва страх като се разминат на улицата,но няма да те е страх ако си един от тях!!!
magesnik
10-27-2006, 14:34
те тия дето ги разправят тия работи са ултра брутал трутата дето всичко разбират. :lol:
И кво като са метъли или пънкари :? ?! Верно муэикалните предпочитания донякъде иэграждат човека,ама има свестни метъли и пънкари както има свестни чалгари и рапъри например.Ако под страшни метъли имате предвит готите - верно страшни са (някой) , обаче метълите и пънкарите са супер весели хора , коит умеят да се эабавляват :wink:.Аэ си ги харесвам (пък нали се водя и метълче:-D )
FlowerinesS
10-31-2006, 16:51
men pyk me e strah ot edna chalgarka v uchilishte-topiranata i pricheska me plashi sutrin..a liceto i ne se vijda izpod ( :smt005 )3-te prysta fon dio ten.. 8-[ 8-[ 8-[
ми аз си падам по метъли и панкари предпочитем ги пред нагласените и напудрени чалгари :wink:
malko mace
11-01-2006, 09:51
Нормални хорица като вси4ки нас!Аз всъщност познавам такива,или ако трябва да бъда по-то4на,поне се правят на такива! :?
PaSsioN_GiRL
11-01-2006, 10:49
men pyk me e strah ot edna chalgarka v uchilishte-topiranata i pricheska me plashi sutrin..a liceto i ne se vijda izpod ( :smt005 )3-te prysta fon dio ten.. 8-[ 8-[ 8-[
:lol: :lol: :lol: :lol: :smt005
BornFromPain
11-01-2006, 14:56
Заеби тия метъли.. на тях нема кво да им се плашиш, а според мене нема и кво да им харесваш.
Аз поне на пънкове, корове също не им се плаша щото 2-3 са манекени а другите са супер свестни хора щото имат някви разбирания на които държат и в повечето случаи можеш да си лафиш с тях :>
Виж нази-тата не ги разбирам заради първия рефлекс да ти скочат като не си като тях.. Просто в БГ (почти) няма скинхедс които да не са нази въпреки че нацизма и скинхед движението нямат НИЩО ОБЩО.. И за тва бих казал че не ги харесвам особено :> Иначе попринцип скинхедс владеят.. ама представите за тия хора прекалено са се изкривили вече..
tva razdelenie na 4algari na metali pankari i rapari spored men e mn tapo, nqmam problemi nito s metalite nito s pankarite( e uj nali malko metal si padam) mn svestni hora sa. pak i horata ot obkrajenieto mi sa taka nare4enite 4algari vs sme hora i priqtelstvoto ne biva da se opredelq ot tova kakva muzika slu6a6 ili kakav e stila na obli4ane. a tezi koito si mislqt 4e metalite ne se kapqt miri6at i ne se podarjat sa v golqma zabluda :)
i'm so excited!
11-01-2006, 16:20
Заеби тия метъли.. на тях нема кво да им се плашиш, а според мене нема и кво да им харесваш.
Аз поне на пънкове, корове също не им се плаша щото 2-3 са манекени а другите са супер свестни хора щото имат някви разбирания на които държат и в повечето случаи можеш да си лафиш с тях :>
Виж нази-тата не ги разбирам заради първия рефлекс да ти скочат като не си като тях.. Просто в БГ (почти) няма скинхедс които да не са нази въпреки че нацизма и скинхед движението нямат НИЩО ОБЩО.. И за тва бих казал че не ги харесвам особено :> Иначе попринцип скинхедс владеят.. ама представите за тия хора прекалено са се изкривили вече..
не думай.
BornFromPain
11-01-2006, 17:17
tva razdelenie na 4algari na metali pankari i rapari spored men e mn tapo, nqmam problemi nito s metalite nito s pankarite( e uj nali malko metal si padam) mn svestni hora sa. pak i horata ot obkrajenieto mi sa taka nare4enite 4algari vs sme hora i priqtelstvoto ne biva da se opredelq ot tova kakva muzika slu6a6 ili kakav e stila na obli4ane. a tezi koito si mislqt 4e metalite ne se kapqt miri6at i ne se podarjat sa v golqma zabluda :)
Изобщо не е въпроса в музиката която слушаш или как се обличаш. Това са само следствия от начина ти на мислене.Защото да си пънк, скин, кор е много повече от това..
Музиката е само една частица от цялата култура. Точно за това и аз не мога да се мъкна с чалгари, или метъли и некви такива.. Просто интересите и разбиранията ни са тотално различни. Много по-добре бих се разбирал с някой пънк или скин(дори нацист стига да не говорим за политика :>) отколкото с тия ;>
А за да не питаш що не мога да говоря с чалгари ще ти отговоря от сега.. Не разбирам от коли, не ме интересуват новите модели телефони.. Това анулира 90% от темите на разговор на чалгатрополиса демек някакси не се връзвам :>
BornFromPain
11-01-2006, 18:21
Леле са четох от предните мнения по темата и напрао ми иде да си метна мишката някъде от толкова ограничени хора.. Както метъла така и пънка са субкултурни ОБЩЕСТВА. Демек не можеш да говориш за едно общество и да кажеш "не се къпят" или "супер тъпо се обличат" човече тва са толкова много хора че просто е яко глупаво да ги фанеш сичките и да ги сложиш под един общ знаменател, и под него да пише толкова елементарни и необобщаващи глупости.
Изобщо всичко което казахте е свързано с външен вид - дрехи, коса, обувки и други глупости. Яко ама яко плоско мислите.
А и като цяло темата е яко тъпа.. Се едно да питаш "Харесвате ли канадците?" По дяволите канадците са толкова много и толкова различни че ситуацията си е направо същата като сега.. Просто важното е да пишеш да псвуваш и да се правиш на по-пич от другите.. Другото не е важно.. Ай
нито метъли ми харесват, нито пънкари!!! [-X
magesnik
11-01-2006, 20:25
земи го разкарай тоя аватар и то по бързо. :evil:
земи го разкарай тоя аватар и то по бързо. :evil:
Тфа е уолпейпър :lol:
При такива случаи директно давам adblock. Всъщност аз давам adblock и на снимки, които са с нормални размери, но ме дразнят.
BornFromPain
11-01-2006, 20:39
Експлойтед знам че няма смисъл ама така и така няма кво да правя, поне да кажа нещо по въпроса, дето да накара поне някой да се замисли че не всичко е начин на обличане и мода :>
Изобщо не е въпроса в музиката която слушаш или как се обличаш. Това са само следствия от начина ти на мислене.Защото да си пънк, скин, кор е много повече от това..
Музиката е само една частица от цялата култура. Точно за това и аз не мога да се мъкна с чалгари, или метъли и некви такива.. Просто интересите и разбиранията ни са тотално различни. Много по-добре бих се разбирал с някой пънк или скин(дори нацист стига да не говорим за политика :>) отколкото с тия ;>
А за да не питаш що не мога да говоря с чалгари ще ти отговоря от сега.. Не разбирам от коли, не ме интересуват новите модели телефони.. Това анулира 90% от темите на разговор на чалгатрополиса демек някакси не се връзвам :>
Ето на, за ей такива говоря, като имам предвид "фанатизиран идиот, който е приел музиката, която слуша прекалено НАВЪТРЕ"
Не вижда по-далече от носа си.
i'm so excited!
11-01-2006, 20:50
Boots'n'Braces, Short hair.
A lot of pride, Born to win.
Ben Sherman, Levi's jeans.
Dressed smart, Never give in.
Drinking beer, Have a fight.
It's a part, Of the night.
A way of life, Unity.
Fly the flag, For your country.
This song's for you
This song's for the Skinheads
This song's for you
Skinhead, Skinhead
ей сега ще си я пуснем и тук :D
BornFromPain
11-01-2006, 21:02
Гостко, аз колко пъти да повторя че изобщо не става въпрос за музика а за разбирания. Ако беше малко по-наясно даже щеше доста да се замислиш преди да напишеш думата музика когато става въпрос за пънк. Поне едно време идеята е била че трябва да звучи колкото се може по-гадно за да се покаже че това което се казва е много по-важно от начина по който звучи. Една песничка на Крес започва така:
"If it's done as entertainment, take it as entertainment.."
Сега чаткаш ли или пак ше ми се наложи да пиша едно и също? :>
еxploited бтв в първия момент като те видях на снимка във форума и ника ти(експлойтед тийнс, тва беше няква група дето май нямаше общо с the exploited ама не помна :>) си помислих че си RASH или поне SHARP :> Ама то такива из бг май няма :> Важното е че поне по досегашни впечатления си от по-свестните скин хедс тука :> Айде стига оффтопик. Четете само горната част :>
i'm so excited!
11-01-2006, 21:13
сички сме нацюги :-D факт е .
BornFromPain
11-01-2006, 21:16
Мда една от любимите ми Ой групи.. Пишат страшни текстове, ама за съжаление нямат албум иначе бих събрал пари да си го купя 2-3 пъти само и само да има и втори.
Айде и аз да вкарам един текст - на въпросната песничка на Crass - Do They Owe Us A Living!?. Деа само дето качесвото е като на повечето песни от тва време - пускам я у нас я се чува все едно са я пуснали от съседния вход :>
Fuck the politically minded, here's something I want to say,
About the state of nation, the way it treats us today.
At school they give you shit, drop you in the pit,
You try, you try, you try to get out, but you can't because they've fucked you about.
Then you're a prime example of how they must not be,
This is just a sample of what they've done to you and me.
Do they owe us a living?
Of course they do, of course they do.
Owe us a living?
Of course they do, of course they do.
Owe us a living?
OF COURSE THEY FUCKING DO.
Don't want me anymore, cos I threw it on the floor.
Used to call me sweet thing, I'm nobody's plaything,
And now that I am different, 'd love to bust my head,
You'd love to see me cop-out, 'd love to see me dead.
Chorus
The living that is owed to me I'm never going to get,
They've buggered this old world up, up to their necks in dept.
They'd give you a lobotomy for something you ain't done,
They'll make you an epitomy of everything that's wrong.
Chorus
Don't take any notice of what the public think,
They're so hyped up with T.V., they just don't want to think.
They'll use you as a target for demands and for advice,
When you don't want to hear it they'll say you're full of vice.
BornFromPain
11-01-2006, 21:32
Хаха ама ми мина вече.. Се едно за грип става въпрос прозвуча :>>
А за албума значи при първа възможност се купува(само жалко че тая първа възможност сигурно ще е чак на hardcore christmas) :>
Ами всъщност зависи от теб :> Дали си си наци и просто са ти такива убежденията или си от тия които са "който не е с нас е против нас". Ако си от първите значи няма никво значение че си наци :>
magesnik
11-01-2006, 21:35
ще има ли такова мероприятие тая година. :D
i'm so excited!
11-01-2006, 21:36
на мене ми е много смешно, когато някой застане очи в очи с наци и почне да върти и суче 'ами то ако е така, то няма нищо лошо да си наци ... блабла' ама иначе - плюййййй :D
BornFromPain
11-01-2006, 21:36
you always feel discouraged about the system we have
to go to school and train you for the upper class
the money that they give you is enough to keep you alive
so you can keep training for the master plan
chorus
stay out of order...step out of their plans
stay out of order...you only live once
stay out of order...come and have some fun
OUT OF ORDER
you finish school and get A to B if you can find one
break your back for others so they can have the cash
form a family and reproduce for their kids to have some fun
is that what life is all about
it's not in my plan
chorus
now you're old and grey they tell you to enjoy life
whatever left you have
you look back in anger what a waste of time
you were just a puppet there's no second chance
chorus
go out on weekends, i go out every night
they tell you what to read, i read behind the lines
the money that they give you is enough to keep you alive
so you can keep training for THEIR MASTER PLAN
The Casualties
i'm so excited!
11-01-2006, 21:40
амммм...
а сега де...
I'm so excited... я кажи къф тип наци съм, че ти ме напрви такъв...
... обяснявам. озлоби се след като го набих един път. както става с всички тях :mrgreen:
BornFromPain
11-01-2006, 21:49
Хаха еми така е :> Ама и попринцип няма нищо лошо да си наци, а когато съм плюл не е било защото са наци а заради конкретни случки които според мене са абсолютно баунсърски. Примерно как 3 наци-та накацат в гръб 2ма и момиче, трошат бутилка в главата на единия и пребиват и момичето. Е такъв човек как да не го плюеш. Ей такива случки създават имиджа на нацитата. Щото при повечето изобщо не става въпрос за прайд, за някви ценности. Много са просто баунсъри.
А иначе аз така и така не съм от тия дето се будят с Nazi Punks Fuck Off, демек нямам против вас. Тва че не ви разбирам е друга работа.
Всичко е заради връщането на радикалния национализъм - преди беше поутихнало,но сега с тоя психопат пак се заговори. Навремето можех да съм си националист или да мразя родината и народа,но никой не ми правеше квалификации - дали съм нацист или съм анти-българин. Но сега висчко това е удобно - и някакви мръсни,долни манипулатори използват подобни подпрагови психовъздействия,за да гласуваме за или против тях. На мен не ми пука за България - ако ще,нека да пропадне вдън земи. Или да изчезнем като народ. Ако това не води до жертви,няма значение - аз не искам да избивам,но ако живея добре,какво значение има в рамките на коя правна система съм (защото това е съвременната държава)? Патриотизмът и национализмът са чувства,възпитавани от училище нарочно,за да могат старите политици и държавници да те викнат на фронта,за да се биеш за тяхната,а не за своята кауза! Директен пример - САЩ. Пред някой да изкаже отрицателно мнение,нека си припомни как там си играят с чувствата на цяла нация! По едно време арабите там не смееха да излезнат на работа,за да не ги линчуват - например в метрото. А и както гледам в момента - и в България имаме лесно манипулативни хора. 600 000+ гласуваха за Атака,но много повече гласуваха против нея - а това е защото бяха манипулирани,не защото искаха да гласуват за или против някого.
Мисля си сега,докато пиша тук,че някой нахъсан тийн ще хване,ще прочете отгоре-отгоре това,а после ще изкаже някакво крайно мнение,без да се замисли и за секунда върху смисъла на думите ми. После друг,също по този начин,ще му опонира и отново ще превърнем темата в БОЗА.
Знам,но това не преминава ли в същата тема? Или съм се объркал накъдде върви разговора?
BornFromPain
11-02-2006, 08:43
Ами всъщност аз доколкото знам нацизма е краен национализъм. И точно за това ми се струва най-големия бъг, това че един скинхед(по дефаулт бачкатор от най-малтретираните от държавата) изведнъж се превръща в краен националист. Супер не ми се връзва.
Иначе quench явно има сходно на моето мнение по въпроса. Държавата не е нищо повече от някакви глупаци управници, които си измислят някаква цел(за своя изгода винаги), "увиват ви я във знаменце" и от там всички сте готови да изпълнявате щом е в името на България. Това е България - едно име и едно шибано знаме, които са нищо повече от средство за манипулация.
Ами всъщност аз доколкото знам нацизма е краен национализъм. И точно за това ми се струва най-големия бъг, това че един скинхед(по дефаулт бачкатор от най-малтретираните от държавата) изведнъж се превръща в краен националист. Супер не ми се връзва.
Иначе quench явно има сходно на моето мнение по въпроса. Държавата не е нищо повече от някакви глупаци управници, които си измислят някаква цел(за своя изгода винаги), "увиват ви я във знаменце" и от там всички сте готови да изпълнявате щом е в името на България. Това е България - едно име и едно шибано знаме, които са нищо повече от средство за манипулация.
Абе, пич, не се мъчи да разсъждаваш.
malko mace
11-03-2006, 14:41
Защо,те са нормални хорица,само дето са ненормални! :lol: Пове4ето от тях са позъори!!! :evil:
ХАХА...позьори и то какви!
Познавам един двама такива фашаги...
Ама има много дет' само пародират с нетърпимостта си към мангали (или РОМИ :D ) И се наричат нази или както по - горе казаха наци.
И аз не харесвам мангали, ама това не е раса...за да е възможен расизъм...хм...това е мнението ми...sorry za флууда :Д
металите са ужасни.Напрово мисля,че са луди и сттрашно мълеви!!! :wink:
scion_of_Storm
11-05-2006, 14:00
Еми така ше става като не си полираш желязото и стоманата, затва ще са мърляви метАли...
Joey Tempest
11-05-2006, 21:24
мълеви??
Туй кво тряя да рече?
Батка,ние метЪлите не разбираме езикът на по-висшите същества от нас!
Мълеви има някакво възвишено значение,идещо от Бога!
Освен това съм сигурен,че едва ли ще разберем нещо от висококултурния и грамотен (най-вече) отговор на писалия по-горе inito...
:::
brain_stew
11-06-2006, 12:14
металите са ужасни.Напрово мисля,че са луди и сттрашно мълеви!!! :wink:
Всички са луди!Не само метълите!Е, естествено те са най най, ама все пак....на по бира не са чак толкоз ненормални, колкото изглеждат! :wink: А че са "мълеви" спор няма... :lol: пхахахаха!
Addicted__x
11-06-2006, 12:22
Тука се начетох на селски тесногръди простотии .... половината явно искат да кажат че метълите и пънкарите са някфи кирливи миришешти свине живеещи в кочини плашешти хората в тъмното ... WTF?!Как можете да говорите за толкова много хора и то по такув начин ... аз мога да ви кажа че такива миришешти чалгари съм виждала че ви е бедна фантазията ... мазали си косата с някфи лайна лакове спрейове и после 1 седмица седят с тях момичетата се къпят само в неделя явно ... покрай тях разни аромати ... особенно лятото ..то почваш да се чудиш де ти е противогаза... метълита били такива и такива ..хохо аве ей ... кат не се доближавате до тях кат ви е страх от де ги разбрахте кфи са ???Бахти селските истории!!!
ruff_rider_lady
11-06-2006, 18:32
Много е относително да се каже така , но да . Едни от най - добрите ми фр. са метали и пънкари .
scion_of_Storm
11-06-2006, 18:53
^Ииии ти си цял металург бе \m/
Ае научете се, че се пише метЪл
Joey Tempest
11-06-2006, 19:24
^ Братле, не разбра ли, че няма да се научат. 8) Но ще продължават да си разправят легендите, нищо, че не могат да го напишат правилно.
На мацето, което писа няколко поста по-нагоре - едно голямо благодаря. От нея разбрах, че съм ужасен, луд и страшно "мълев" (все още не мога да разбера кфо иска да каже, мърляв ли кво).
Да не ви пука, колеги метълисти, нека изпием по една бира за здравето на тези хорица, които продължават да ни радват с изцепките си.
Наздраве!
Metal Rules The World! :mrgreen: :twisted: :twisted:
Ам дали харесвам метали :shock: еми кво да ви кажа ДОЛНА НАПАСТ :smt011 от де са се появили тия същества никои незнае ама някои трябва ги изтребе докрак :smt066 ! А няма ли да измислат не6то като RAID ама не против комари а против метъли ...... :smt075 :smt062 трябва да си с много малко мозък да станеш метъл !!!!!
brain_stew
11-06-2006, 20:33
Ам дали харесвам метали :shock: еми кво да ви кажа ДОЛНА НАПАСТ :smt011 от де са се появили тия същества никои незнае ама някои трябва ги изтребе докрак :smt066 ! А няма ли да измислат не6то като RAID ама не против комари а против метъли ...... :smt075 :smt062 трябва да си с много малко мозък да станеш метъл !!!!!
метЪли, по дяволите!МетЪли!Колкото и да ги ненавиждате, презирате и т.н. поне ги наричайте както се наричат, а именно метЪли!Баси съществата, то не бяха метАли, ламарини, гуменки.... :smt013
priti_kiti
11-06-2006, 20:35
ахахах..бе.. мразим ги сичките! :smt019
Joey Tempest
11-06-2006, 21:06
3ащо никога не се обосновавате като твърдите нещо и защо не се логвате ами всички си пишете простотиите като "Гости". :evil:
brain_stew
11-06-2006, 21:16
3ащо никога не се обосновавате като твърдите нещо и защо не се логвате ами всички си пишете простотиите като "Гости". :evil: Щото не им стиска да се покажат.. ;)
мдам...да не би случайно да се намери някой голям страшен метЪл, който ги постави на мястото им....и да ги срази със своята...кхъм...."ненормалност" и "лудост"! :twisted:
magesnik
11-06-2006, 21:21
Те ще почувстват БЛЕК МЕТЪЛ СИЛАТАААААА НЯКОЙ ДЕН!!!! :twisted:
enemy of everything
11-07-2006, 12:17
скъпи фе6ани 4алгари house маняци рапари и т.н. моля не се заяждаите с метълите и пънковете просто ги оставете спокойно да си пият бири4ката или каквото и да е там.вместо това си слу6айте ва6ите бози като си мислите 4е това е музика и внимавайте да не се нараните като се кал4ите под толкова сложния и бърз ритам и да не се оплетете някаде в така дългия и изпълнен със смисал текст.
моля послу6айте молбата ми за6тото пове4ето метъляги не са много оби4ливи а да те ритнат с кубинки или да те халосат с верига не е кой знае колко приятно
искрено ва6а enemy of the 4алга!!! :evil:
МЕТЪЛА Е ИСТИНАТА НЯМА 2 МНЕНИЯ ПО ТОЗИ ВЪПРОС
3ащо никога не се обосновавате като твърдите нещо и защо не се логвате ами всички си пишете простотиите като "Гости". :evil: Щото не им стиска да се покажат.. ;)
А ако все пак се покаже един ти кво ше направиш? :roll:
Дупетата си изкарват кинтерото с труд ma bro. Мислиш че съм се родил в кувейт.
важното е, че си дупе...
дай кинти... бъди гъзар... ларж... колко ти струваше часовника.. :lol:
Часовника е подарък от баща ми за 10тия ми рожден ден :| преди това е бил на пра дядо ми който го е носил през втората световна война в битката при вардар и след като са го взели за военопленник го е криел от немците да не казвам къде :oops: в продължение на 5 години .
Аз списах преди време едан тема (дали познавате нормални метъли и пънкари). Е,повечето от вас не знаят какво се крие по "ненормален" и се обидиха в един или друг аспект. "Ненормален" е да не си като другите - ако ме считат за отрешка или за мръсен кец,в който серат кучетата на улицата - ако за такъв ме мислят типовете с големите джипове и с готините мутреси до себе си,то аз съм горд,че оставям правилното впечатление за себе си. Това,че метъла не е вече комерс,че да си такъв фен не е вече модно (както навремето само си си раззвявал косата и скъсаните дънки и мацките са идвали при "лошото" момче),това само ни помага - защото те извежда от вълната на комерса. Това е да си метъл - да не си модерен.
За мен модерното не е добро нещо,не заради новата идея,нито заради смисълът на думата - този смисъл отдавна е изтрит от речника. Сега модерно значи нещо да е актулано месец-два най-много,това е часовникът на пост-индустриалното общество,където всичко в човешкия живот трябва да се сменя и дивжи със скоростта на информацията. Тук идва моето пренебрежение към "модерното" - но не към простата нова мода или музика - а към настроението и деята,която то носи. Отмиването на ценностите,заличаванео на етиката - не превръщането им в други ценности и етика.
Затова метъла или всяка друга по-древна музика - достатъчно древна,че да може да се каже,че вече никой не я слуша - е носител на стари идеи,което пък ти помага да съхраниш в някакъв план и някои ценности и етични идеали на старото време - не говорим за старите традиции (разни "жената е след мъжа" и прочее). Говорим за такива като: "уважавай бизнес партньора си". Някои ще кажат,че не съм прав - да,но сега икономически силната страна НЕ уважава по-слабата - макар че ако го прави,би спечелила също толкова дивиденти,да не говорим и за престижа. Поколението,което поддържа етиката в обществото,е вече история - затова няма вече етика.
Знаем,изкуството докосва най-фините фибри на човешките емоции и начин на мсилене - тук и музиката. "Старата" музика (както казах, всеки стил, покриващ изискванията) настройва към друго възприятие към света - ако не рано,то късно,има ли значение?
Да затва на секи ъгъл гледам разни кифли с тениски на найтуиш и с дълги черни поли и тн... Нонее метъла хич не е модерен продължавай да си вярваш ние всички сме с теб :-D . О и още нещо мутрите с черните джипове не са чували изобщо думата метъл и не знаят че съществува такова нещо, те се занимават с важни неща, музиката им е за забавление не им е ссмисъла на живота.
danichka
11-09-2006, 06:25
Аз списах преди време едан тема (дали познавате нормални метъли и пънкари). Е,повечето от вас не знаят какво се крие по "ненормален" и се обидиха в един или друг аспект. "Ненормален" е да не си като другите - ако ме считат за отрешка или за мръсен кец,в който серат кучетата на улицата - ако за такъв ме мислят типовете с големите джипове и с готините мутреси до себе си,то аз съм горд,че оставям правилното впечатление за себе си. Това,че метъла не е вече комерс,че да си такъв фен не е вече модно (както навремето само си си раззвявал косата и скъсаните дънки и мацките са идвали при "лошото" момче),това само ни помага - защото те извежда от вълната на комерса. Това е да си метъл - да не си модерен.
За мен модерното не е добро нещо,не заради новата идея,нито заради смисълът на думата - този смисъл отдавна е изтрит от речника. Сега модерно значи нещо да е актулано месец-два най-много,това е часовникът на пост-индустриалното общество,където всичко в човешкия живот трябва да се сменя и дивжи със скоростта на информацията. Тук идва моето пренебрежение към "модерното" - но не към простата нова мода или музика - а към настроението и деята,която то носи. Отмиването на ценностите,заличаванео на етиката - не превръщането им в други ценности и етика.
Затова метъла или всяка друга по-древна музика - достатъчно древна,че да може да се каже,че вече никой не я слуша - е носител на стари идеи,което пък ти помага да съхраниш в някакъв план и някои ценности и етични идеали на старото време - не говорим за старите традиции (разни "жената е след мъжа" и прочее). Говорим за такива като: "уважавай бизнес партньора си". Някои ще кажат,че не съм прав - да,но сега икономически силната страна НЕ уважава по-слабата - макар че ако го прави,би спечелила също толкова дивиденти,да не говорим и за престижа. Поколението,което поддържа етиката в обществото,е вече история - затова няма вече етика.
Знаем,изкуството докосва най-фините фибри на човешките емоции и начин на мсилене - тук и музиката. "Старата" музика (както казах, всеки стил, покриващ изискванията) настройва към друго възприятие към света - ако не рано,то късно,има ли значение?
BRAVO!!!Na vsi4ki ni se 6te i drugite da vidqt metula po tozi na4in [-o<
Amayo,метЪл си,когато започнеш да чувстваш музиката,а не когато сложиш тениска на Айсд Ърт,а вкъщи слушаш Бритни,примерно...
BornFromPain
11-09-2006, 08:49
Да затва на секи ъгъл гледам разни кифли с тениски на найтуиш и с дълги черни поли и тн... Нонее метъла хич не е модерен продължавай да си вярваш ние всички сме с теб :-D . О и още нещо мутрите с черните джипове не са чували изобщо думата метъл и не знаят че съществува такова нещо, те се занимават с важни неща, музиката им е за забавление не им е ссмисъла на живота.
Иха видял си няколко и вече се смята за модерно. Това, че има такива хора(независимо от възрастта) не означава непременно, че е модерно.. По твойта логика всичко спира да е модерно чак като напълно изчезне. Малко глупави твърдения за голям човек, който по собственото му описание за себе си е видял всичко в тая България(от пънковете дето само едно време е имало, метълите от едно време, скиновете от едно време, баничките от едно време и изобщо всичко..)
А твойте идоли мутрите.. Какви са тия важни неща с, занимават.. Да внасят тоновете наркотици и по тоя начин да изнасилват връстниците ми.. Или да внасят оръжия та да мое такива като мен на 13 години да имат патлак, и на косъм да се изпозастреляме(тоя с патлака стреля между краката на един ей така на бъзик, после гледаш 10-ина 13 годишни пребледнели личица дето се чудят в кво са се забъркали).. Ами да ти серем на важните им работи.. Пожелавам ти и ти да вършиш важна работа и да те застрелят.
mimkata_kaulitz
11-09-2006, 08:53
Не не ги харесвам ! Отвратителни са ! Особено облеклото им #-o направо не е за говорене ! Тея хора нямат никаква представа за мода . Добре хубаво всеки си има вкус , обаче аз познавам няколко такива с които не сам в перфектни отношения които се опитват да ти надънят техния начин на облекло който е отвратителен ! Това да ми ходиш с някакви кубинки ИЗВИНЯВАЙ грозно е ! На мене ми става гадно като видя някое готинко момче на улицата и да е размъкнат с некфи черни срехи пиерсинги и тем подобни глупости ! То бива пиерсин бива ама по 1,2,3 а не 30 на ухото 15 на езика и така на татък
mimkata_kaulitz
11-09-2006, 09:02
Абе да много ти разбира на тебе главата =D>
BornFromPain
11-09-2006, 09:03
Тея хора нямат никаква представа за мода .
Хаха кифло, че тва им е най-положителното нещо. Или е много по-готино всички да имаме представа от мога и да изглеждаме едно към едно.. Като твойте любимци chalgacore феновете.
И още нещо - всичко ли обръщаш само на мода и обличане?
exploited хихи скинска любовна песничка на немски? :>
mimkata_kaulitz
11-09-2006, 09:07
Тея хора нямат никаква представа за мода .
Хаха кифло, че тва им е най-положителното нещо. Или е много по-готино всички да имаме представа от мога и да изглеждаме едно към едно.. Като твойте любимци chalgacore феновете.
И още нещо - всичко ли обръщаш само на мода и обличане?
exploited хихи скинска любовна песничка на немски? :>
Ами извинявай ама на мене лично не ми допадат такива хора ! Просто са ми доста под нивото и умствено и материално.А и да аз различавам хората по облеклото и така ги определям защото облеклото говоти за собственика си
BornFromPain
11-09-2006, 09:20
Хахаха я бяай ве..
Значи и аз 100% няма да ти допадна като дрешки.. И за тва че съм ти доста под нивото материално няма да се очудя, ама за умствено глупава кифличке можеш да си траеш щото съм сигурен че IQ-то ми ако не двойно, то поне е доста по-високо от твойто. А само като ти гледм начина на мислене твоя ум доста отдавна е закърнял.
И като облеклото говори за собственика си какво? Протъркан панталон означава протъркан мозък? Я бяай.. Такива като тебе тряя ги пращат в ТВУ да ги обработят да слезнат на земята.
П.С. т'ва дали сама си изкарваш паричките е доста уместен въпрос.. И уловка според мене хаха :> Ако ги изкарваш сама значи си курветина, ако ти ги дават ваште, значи си смотла която въобще няма право да парадира с парите, защото не са твои.
Хаха експлойтед ше я чуя като се прибера от даскало ;> Скинхед Гърл ми се стори много романтична бтв :>
Драгула - донора на музика ;Пп БТВ ми от един друг профил попаднах на твоя в myspace.. Хаха с тоя слайд можеш да спечелиш някоя награда :>
BornFromPain
11-09-2006, 09:24
Хехе е със сигурност.. Ама тоя кефи :>
Особено снимката с кучето.. Като видях предната сериозно се замислих дали искам да продължавам.. Там дето си намръщен.. Си представям некви работи дето нема спя 2 нощи хаха :> (ножове, кървища.. хаха ;>)
mimkata_kaulitz
11-09-2006, 09:42
споменавайки, че някой е под нивото ти материална- автоматично изключи варианта с умственото ти ниво да е по-високо от това на сгазена котка...
лек ден, драга ми свирколетке...
сама ли си изкарваш паричките???
Ами не не си ги изкарвам сама ! Съвсем случайно имам родители които ми плащат и образованието и дрехите и яденето и всичко ! те са задължени да го правят поне до 16 годинки . А от там нататък аз мога и сама да се оправям.Все пак уча в доста елитно училище от което никой не е останал гладен [-X
magesnik
11-09-2006, 12:04
Slut! Shut the fuck up and get off my dick
Wasted! That's what the hell your are
A piece of pussy and that makes me sick
Money is all that matters in your worthless life
Right now you get everything back
You broke my heart, so I'll break your neck
With my hands, I fucking crack the bone
Oh, I enjoy your pain
Watch you bleed to death
Just can't wait till you take your last breath
You played your games with me
Love made me blind now I can see
You wanted my money but I'm not rich
Whatever you got, you deserve it bitch
Dead! Your body smells like rotten fish
Painful was your demise and cash has been your last wish
Yeah, I will keep your body in my house
Fuck you whenever I want
Lick up your asshole and your cunt!
With my tongue I taste the juice
Ain't got nothing to loose
I take the shit on your face
Your existence was a disgrace
I gotta give you what the fuck you need
Cash! Here you are, I fill your body with it
Open up you buttcheeks and drop the coins in your ass
Sweet little sister, now you're my piggy bank
Some day you're gonna be full
A money-pregnant slag
And heavy like a tank
My horny little piggy bank
mimkata_kaulitz
11-09-2006, 12:30
споменавайки, че някой е под нивото ти материална- автоматично изключи варианта с умственото ти ниво да е по-високо от това на сгазена котка...
лек ден, драга ми свирколетке...
сама ли си изкарваш паричките???
Ами не не си ги изкарвам сама ! Съвсем случайно имам родители които ми плащат и образованието и дрехите и яденето и всичко ! те са задължени да го правят поне до 16 годинки . А от там нататък аз мога и сама да се оправям.Все пак уча в доста елитно училище от което никой не е останал гладен [-X
тате носи, мама меси, а малката овца седи и се прави на велика...
не те ли е срам да си паразит и да парадираш с това???
и защо мислиш, че ние не сме завършили елитни училища??
Az o6te ne sam zavar6ila
mimkata_kaulitz
11-09-2006, 12:52
Az ne smqtam da se karam s takiva kato tebe . Imam si po-vajna rabota ! Ne hareswam pynkari i tolkova
scion_of_Storm
11-09-2006, 13:16
^^Кифличке шишареста мила, вземи се малко в ръце и отиди в отрезвитяла на идиоти. Не можеш да кажеш, че сме умствено под теб. Просто щото едно са текстовете трудни на Токио Гел, друго са например на Уинтърсън и камара други метъл, че и пънк групи. И не ме ебе кой в ква шибана гимназия е, аз като съм в 1 НЕГ в София парадирам ли с това? Родителите ти трябвало да те издържат...ти луда ли си? И като ги няма какво ще правиш бе...На 15 години съм и все пак бачках тва лято, защо не опиташ и ти да видиш какво е лигня такава. Аман от метАло-разбирачи и всякакви недорасли недоносчета, псуващи или флеймещи постоянно за неща, които не знаят.
brain_stew
11-09-2006, 13:18
Az ne smqtam da se karam s takiva kato tebe . Imam si po-vajna rabota ! Ne hareswam pynkari i tolkova
кхъх!Къв е той?!По-умен от теб ли, кво?Ми по-умен е!Това че не харесваш пънкари си е само твой проблем!
Не искаш да се караш с него....щото си толкова тъпа, че не можеш да му отвърнеш на безмилостните умствени атаки така, че да не изглеждаш чак толкова куха колкото си!
Дрехите говорят за човека-донякъде си права.Но ако видиш някое момиче, което е страхотна натура, умна, красива и т.н., но няма пари например за едни маратонки, дънките са скъсани и има една шатра вместо тениска...кво, няма да й обърнеш внимание?Както ти казах и преди, недей да говориш, че някой е тъп, неинтелигентен или просто "под нивото ти" преди да си го опознала.
А относно кубинките...те въобще не са грозни!Това, че ти си носиш токчетата или кецовете, или другите "модерни" обуща, не значи че наще кубинки са грозни!Повечето ти изказвания в темите за различните субкултури са базирани на това, че някой ти е направил лошо впечатление и айде!, всичките кат него са тъпи!
Тия душици дет са "модерни" са еднакви!Защото модата е една и съща!Но това са фешъни-обличат се модерно (следователно и смешно), показват колко много пари имат и съответно колко малко умствен багаж, слушат си чалгата, която наричат музика и ходят в лъскавите заведенийца!Говоря за неща, с които се сблъсквам всеки ден!Признавам си-била съм чалгарка!Мазна при това!От онея отвратителните, гадни чалгарки, които ходят с токове, дънки ниска талия, големи деколтета и съм припадала по изрусени батковци надули мускули в следствие на огромните количества поета химия....Знам как живеят чалгарите!Съдя по себе си и моето срамно държание!Чалга вече не слушам, съвсем различен човек съм, макар й от сравнително скоро време!Знам кой какъв е и колко струва-достатъчно голяма съм за да мога да преценя най-малко това!
А ти говориш за неща, с които изобщо не си на "Ти"!Имам предвит...метълка била ли си?Пънкарка?Хахахаха...дори и скинхед гърл!Била ли си част от някоя от субкултурите, които така усърдно плюеш?
TikiraYang
11-09-2006, 13:29
opredelno ne hareswam metyli,glawno zaradi towa,che kogato srybnat 2 biri zabrawqt kyde i tancywat na mazni chalgi ebasi licemerite predniq den mi se prawqt na nqkwi syper Metal Addicted a posle gi wijdam shto za boklyci sa !
a we prosto nqma kwo da komentiram...sbirshtina,moje bi ne wsichki sa takiwa,no tezi koito az poznawam sa tochno takiwa
mimkata_kaulitz
11-09-2006, 13:52
каква ти е по-важната работа??
да се чудиш как да харчиш на мама и тате паричките ли??
Или как да обясняваш на някой, че си повече от него, защото имаш парички, които родителите ти дават??
Ami ne samo tova mislq i kade 6te hoda dove4era i takiva nbe6ta
magesnik
11-09-2006, 14:44
Those who are a waste of life
Use up air that others could breathe
Human leaches all around
Looking superion is what they believe
Fake is the word you represent
Your existence on earthj I resent
At the cost of others you get by
Each word that you speak is a lie
Low life - That's all you'll ever be
Lies in effect - That's what you like to see
Hiding behind material values
That help cover up your weakness
Never to change, always to look
For an easy way out of life
A pathetic excuse for a human being
Nothing to back you up, never giving second thought
Thinking you fool the world, into seeing something you are not
Fake is the word you represent
Your existence on earthj I resent
At the cost of others you get by
Each word that you speak is a lie
Low life - That's all you'll ever be
Lies in effect - That's what you like to see
ей тва си ти,един индивид живеещ прост и скапан консуматорски живот,шибано дете на системата.
Не знам,хора... Като гледам пламенната жар,с която това момиче излива върху нас лайна,и ме хваща страх от емо-обругаване... Имам само един коментар: рофл
Експлойтед,ще пием ли бира в събота (рано по обед за изтрезве)? Само посмей да не дойдеш!
Впрочем,не знам защо Експлойтед се занимава да обяснява такива неща - никой няма да ги разбере... По-скоро глупците ще осъзнаят обидите,високопарните слова и безсмислените нападки,отколкото ясна и точна позиция,защитена от факти.
Не се коси...
mravu4kata
11-09-2006, 15:28
Ей,може би от месец не съм влизала във форума...Ама вие усилено продължавате да пишете в темата. :lol:
метълите-кретени умора немат!
Punks&Skins Oi
11-09-2006, 16:10
хааха Сигурен сам че поне 90% не знаят какво е пънкар Повечето си мислят че пънкар носи кецове globe и т.н. истарсени гащи или с една дума скейтъри. Пънкар не е само Кубинките гащите на раета или дънки на петна избелели от белина гребените косите на бодли. Пънка е начин на мислене на! Тука само обиждате без да знаете и плоски мнения от вида те миришат не се капят и тем подобни простоти напрао са ми смешни. и кво аз кат ходя сас кубинки кожено яки с шипове и карирани гащи точно такива кат вас FASHION Suckers само ме гледат с оцъклени очи и си шушукат кат толкуз мн сам ви смешен що нищо не казвате? Нали сте големи "газари". Много по ме кефи да пия на някой пейка или в някой долнопробна кръчма отколкото в някво шибано елитно заведение. На който не му харесвам да не ме гледа. Аз не мразя никои нито чалгари нито рапари и т.н. просто ми е безразлично.
http://punksnotdead.bghacking.net/showthread.php?t=260 ето и една тема в един форум където може поне малко да се образовате и тогава да приказвате :) Oi!
We're the punx
We're the fucking punx
We're few, but we are real
The way we fucking feel
This noise is for real
You know who we are
We're here til the end.
Spikey hair with soap
You don't like us at all
Up the fucking beers
The punx are fucking here
You know who we are
We're here til the end
Die hards
Die hards
Gime me street punk
Sound for hardcore punx
Oi! is our voice
Punk is the noise
You know who we are
We're here til the end
Hardcore punx for life
Unwanted by the media
Posers come and go
But we're still here
You know who we are
We're here til the end
Die hards
Die hards
We're the fucking punx
We're few, but we are real
The way we fucking feel
This noise is for real
You know who we are
We're here til the end.
Spikey hair with soap
You don't like us at all
Up the fucking beers
The punx are fucking here
You know who we are
We're here til the end
Die hards
Die hards
Hardcore punx for life
Unwanted by the media
Posers come and go
But we're still here
You know who we are
We're here til the end
Die hards
Die hards
We're the punx!!
(The Casualties - Die Hards)
Communist
11-09-2006, 16:23
Харесвате ли метали и пънкари ? Ако харесвате,защо ? Ако не харесвате,защо ? :D
Не ги харесвам :::
http://www.ken.ch/fach/gesch/pgs/Punk_Wingeier,Vollenweider,Waser/punkgrassger.jpg
scion_of_Storm
11-09-2006, 17:36
mimkata_kaulitz or whaddeva, моля те скрий се някъде. Не мога да спра да се смея...
хаха ей куминист R.A.S.H ли си къв си дал си грешната снимка тоз дето си го показал на тази снимка не е ПЪНК а е НАДРУСАНА УТРЕПКА това са ХИПАРСКИ БУКЛУЦИ
http://thecasualties.net/pics.htm влез тука и разгледаи малко снимките да видиш какво е истински Пънк
BornFromPain
11-09-2006, 18:37
Кое не е пънк ве.. Ей тва си е олд скул пънк :> Вкарал помпата предната вечер, бил на концерт и после легнал да спи. Верно че в днешно време уж има възможност за всеки, и т'ва е причината да не мога да ги оправдая тия пънкове пред себе си. Едно време вече е било друго май..
А Casualties кво ги даваш за пример.. Те са същите просто са достатъчно богати за да не им се налага да 'живеят бързо'.
magesnik
11-09-2006, 19:13
1бира-2 бири-3 бири-4 бири-5 бири-6 бири.... знаете ли кво е тва?
Тая тема не умря ли ве? Кой я възкреси от миналото?
ами аз кат ти гледам ававтара и ти ми приличаш на R.A.S.H.
1 онзи на снимката не е наркос...
2 баш в пънкснотдед ще намерите инфо за това какво е пънкар... даааам :lol: и в www.planeta.folk.laino същото пише
3 комуниста е шибан чалгар
4 всички дето плюят да ми лапат...
Ако знаеш колко пъти ще ти духат не е истина... Света е пълен с хора дето са против всичко готино... :P
Ами не харесвам масата метъли/пънкове.Всеки си е индивидуален.Нямала съм допир а пънкове, но затова пък мога да изкажа мнението си за метълите.
Била съм с метъли доста пъти, не твърдя, че са прости, нито пък, че са ми под матариалното ниво.И сега ще се обоснова, защо не ми допадат.Първото, което е:алкохолът.Просто имам чувството, че масата метъли са алкохолици.Всяка вечер се пие, и то по много.Не мисля, че нито е здравословно, нито е хубаво да се прави показно.За мен е крайно невъзпитано, в градинка, сред деца, да седнеш и да пиеш.
Не ми понася и простащината.Имам такъв пример.Наскоро в града ми имаше някакъв фест.Беше няколко дни и доста хора останаха в града за по-дълго.Това, че спаха по пейките е едно на ръка.Те хвърляха бутилки на детската площадка, викаха и си правеха пого.Децата бяха на не повече от 5-10 метра.Е как да уважавам такива хора? Единствените метъли, които могат да ме впечатлят, са тези, които свирят/пеят в групи.Те показват креативността си и донякъде сами се справят.
Друго е,че по-голямата част от метълите са с лошо образование/лични наблюдения/.Много пъти съм чела техни стихове и от тях лъха липса на езикова култура.И в крайна сметка, много от тях не успяват да се реализират.Лично аз, ако съм работодател, няма да наема човек, за сериозна работа, с такова минало.Защото в ученическите години се гради характер, получава се възпитание, образование...Ако тези години са напълно пропиляни, почти сигурно е,че и животът ти ще е такъв.
И последно.Не одобрявам насилието.Наблюдавам, че връстниците ми, които слушат тежка музика са по-агресивни...И това ме плаши...
Бях до тук.
Извинете ако има допуснати правописни, граматически и езикови грешки.
И аз вече отдавна казах че никога не бих назначил некъв прошляк в мойта фирма. Най много като общ работник да копа в гьола ама при положение че няма метъл дето да не е алкохолик май и това няма да стане защото един мангал можеш да тго отучиш да не пие, да му покажеш как да се облича, да бъде чист, спретнат, дисциплиниран и мотивиран за работа, да стане човек с две думи, ама метъла никога :smt018 .
Ъ, аз тук се скъсах да чета стихове, от които ЛЪХА липса на езикова култура. Ама 95% не бяха на метъли.
Абее.... още много неща искам да кажа, но съм в прекалено гадно настроение, за да имам нервите да го направя.
scion_of_Storm
11-11-2006, 06:31
^^Има метъли, които не са алкохолици, както и може би някъде там има част от мозъка ти, която все пак бива използвана. Искам да те питам ти расист ли си, какво си? Щото твоето си е чиста дискриминация мен ако ме питаш, пич :) За метълите с ниско образование- е вие сте баси и хората, все едно не е пълно с чалгари/рапъри/ дори и хора, слушащи класическа музика с ниско образование. Неее, само метълите са с такова, пропадналите курви с Айкю -232312 не се смятат. Айде стига простотии сте говорили, ако ще пишете- дайте нещо смислено и достоверно. Аман...
^^Има метъли, които не са алкохолици, както и може би някъде там има част от мозъка ти, която все пак бива използвана. Искам да те питам ти расист ли си, какво си? Щото твоето си е чиста дискриминация мен ако ме питаш, пич :) За метълите с ниско образование- е вие сте баси и хората, все едно не е пълно с чалгари/рапъри/ дори и хора, слушащи класическа музика с ниско образование. Неее, само метълите са с такова, пропадналите курви с Айкю -232312 не се смятат. Айде стига простотии сте говорили, ако ще пишете- дайте нещо смислено и достоверно. Аман...
=D> =D> =D>
BornFromPain
11-11-2006, 11:02
Абе ебати тъпата тема.. Трябваше да е "Харесвате ли наконтени, женствени, модерни гейчета а.к.а. чалгари" ние да ги храниме тях вместо обратното.. Къде са седнали да критикуват.. Не аз на 13 съм бил пиян на кирка(от 100 водчица) пред Амор да се бия с други смотаняци, да се направиме на мъже пред момиченцата. Вие за метълите и пънкарите можете да говорите с негативно само за облеклото.. Аз за вас мога да говоря негативно с цели дни, за облекло, поведение, навици, ценности и изобщо всичко за което се сетите.. Така че искам тишина от ваша страна.
BornFromPain
11-11-2006, 11:31
Хаха е случва се.. Ама сигурно не е било пред амор и не е било с цеп да събереш мъничко смелост та да скочите на някой, да се направите на мъже :>
Аз бтв такива неща не съм правил.. Някъде тогава открихме коза, и май тва беше причината да открия чара на алкохола много по-късно :>
mimkata_kaulitz
11-11-2006, 11:33
:lol: е добре сега вие се мислите за големите мъже като сте се били напивали до припатък.Ема за ваше успокоение много хора са го правили :lol: :lol: :lol: