View Full Version : Всичко эа месечния цикъл
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
Crazy_sunchO
08-29-2008, 11:26
значи, имам цикъл от 2 години. първите няколко месеца си беше редовен, после почна да ми върви по няколко седмици...(тогава бях девствена)... ходих на гинеколог и пих някви хапчета и се пооправи, но след 3-4 месеца пак същата история... (тогава вече не бях девствена). та искам да питам дали това, че водя полов живот влияе по някакъв начин на цилъла?
ПП не ме съветвайте да ходя на гинеколог, защото това трябва да е с майка ми, а тя не трябва да разбира че правя секс.... :(
WithLove
08-29-2008, 14:08
значи, имам цикъл от 2 години. първите няколко месеца си беше редовен, после почна да ми върви по няколко седмици...(тогава бях девствена)... ходих на гинеколог и пих някви хапчета и се пооправи, но след 3-4 месеца пак същата история... (тогава вече не бях девствена). та искам да питам дали това, че водя полов живот влияе по някакъв начин на цилъла?
ПП не ме съветвайте да ходя на гинеколог, защото това трябва да е с майка ми, а тя не трябва да разбира че правя секс.... :(
Не претендирам эа особено компетентна по таэи тема,но не мисля,че половият живот може да окаже влияние върху менструяцията ти.И не подценявай проблемите си,неэависимо на какво се дължат.По-добре отиди отново на гинеколог.3ащо да трябва да отидеш с майка си?Просто вэеми пари уж эа нещо,или ако си имаш,отиди с твой е готово.А и на колко си?Няма файда да се крие от родителите,че водиш полов живот.Не е престъпление и е редно да энаят.Няма да те иэядат...на колко си ?
Crazy_sunchO
08-30-2008, 07:09
Не претендирам эа особено компетентна по таэи тема,но не мисля,че половият живот може да окаже влияние върху менструяцията ти.И не подценявай проблемите си,неэависимо на какво се дължат.По-добре отиди отново на гинеколог.3ащо да трябва да отидеш с майка си?Просто вэеми пари уж эа нещо,или ако си имаш,отиди с твой е готово.А и на колко си?Няма файда да се крие от родителите,че водиш полов живот.Не е престъпление и е редно да энаят.Няма да те иэядат...на колко си ?
На колкото и да съм, не смятам, че наште трябва да знаят... И все пак мерси :)
Mind fReak
08-31-2008, 05:38
http://nihilcredo.files.wordpress.com/2008/04/facepalm1.jpeg
foreverr
09-01-2008, 20:52
хехе дойде ми мн се радвам и не мога да повярвам :grin: :grin: дано вс е ок за напред 8) :grin: :grin: :grin: :grin: Браво радвай се и аз като ми дойде за 1 път се раздвах/карче ти е идвало още 2 пъти ноо то не е било точно цикъл :) /Дано за на пред всичко да е ок с цикъла ти.На мен пък пак ми закъснява от жегата, но не ми пука и то ХИЧ :grin: :grin: :grin: дам не ми пукаше и за тва ми дойде :) щото друг път се притеснявам и не ми идва :D
Здравейте, реших да не пускам отделна тема и да попитам тук. Аз съм на 13, все още нямам цикъл, но напоследък бялото ми течение е доста по-силно, боли ме леко корем и малко ми се върти свят.. посъветвайте ме нещо :? :? също така, ако ми дойде в училище какво да правя, ъй като мн се притеснявам... мерси много 8-) 8-)
Здравейте, реших да не пускам отделна тема и да попитам тук. Аз съм на 13, все още нямам цикъл, но напоследък бялото ми течение е доста по-силно, боли ме леко корем и малко ми се върти свят.. посъветвайте ме нещо :? :? също така, ако ми дойде в училище какво да правя, ъй като мн се притеснявам... мерси много 8-) 8-)
Здр. И аз бях така. Дойде ми някъде като бях на 13-14. За училището, за по-безопасно можеш да носиш ежедневна превръзка. Иначе носи си винаги с теб по някоя превръзка, така че като усетиш, че "теква" да имаш време да я сложиш.. Ако питаш мен избягвай и много цветлите дрехи, че ако случайно стане гаф, ще си личи много.
Първия път като ти дойде ще е слабо, така че не се притеснявай, че като ти дойде и за 10 мин ще се появи огромно кърваво петно по четала.
BeCuTy93
09-02-2008, 20:33
ni6to ne se znae imah ogromni problemi dori lejah v bolnica taka 4e kolkoto i da iskam da vi uspokoq moje i ot vednaj kran4eto da iztyrve i da se slu4i nai lo6oto (Da si izcapa6 nai hubavite ga6ti4ki ili poli4ka) :(
foreverr
09-03-2008, 07:20
Имам един въпрос свързан с цикъла си.Значи минялия път като ми дойде и първите 1-2 дема си ми течеше кафяво, което ми се стори странно, но като се оправи ии за тва не съм писала в форума.Ноо този път вече 3-ти ден си ми тече едно такова тъмно кафяво.Това нормално ли е??На какво може да се дължи??По принцип само последните 1-2 дена ми тече кафяво.Имам цикъл от 1 година и 3 месеца.
BeCuTy93
09-03-2008, 17:11
napylno normalno e nese bezpokoi i az to4no ne znam na kakvo se dylji ni mai na po4ti vsi4ki a moje bi na vsi4ki e taka
foreverr
09-06-2008, 21:06
napylno normalno e nese bezpokoi i az to4no ne znam na kakvo se dylji ni mai na po4ti vsi4ki a moje bi na vsi4ki e taka :) мерси успокоих се иначее още си ми е кафяво, а ми е 6 ден :D ноо явно е нормално.И другото дет ми е чудно чее ми е по слабо от преди-нормално ли е тва ???
foreverr
09-09-2008, 15:23
napylno normalno e nese bezpokoi i az to4no ne znam na kakvo se dylji ni mai na po4ti vsi4ki a moje bi na vsi4ki e taka :) мерси успокоих се иначее още си ми е кафяво, а ми е 6 ден :D ноо явно е нормално.И другото дет ми е чудно чее ми е по слабо от преди-нормално ли е тва ??? :x Пффф, чакам отговор на тази въпрос от 2 дена и нищо.Кажете моля ви :(
the_slayer93
09-09-2008, 17:43
napylno normalno e nese bezpokoi i az to4no ne znam na kakvo se dylji ni mai na po4ti vsi4ki a moje bi na vsi4ki e taka :) мерси успокоих се иначее още си ми е кафяво, а ми е 6 ден :D ноо явно е нормално.И другото дет ми е чудно чее ми е по слабо от преди-нормално ли е тва ??? :x Пффф, чакам отговор на тази въпрос от 2 дена и нищо.Кажете моля ви :(
foreverr
09-09-2008, 20:13
Не знам какво да ти кажа ,нормално е предполагам.И на мен ми е така един път по-силно др път по-слабо.Моята е 10 дни и последните няколко пъти имах само по няколко капки последните 5-6 дни абе ужас :?Aми ся като се замислих и мисля, че е нормално да е слабо илиии да е кафяво.Мисля че се дължи на жегата! :) аБЕЕ КВО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ И АЗ ЗА ГЛУПОСТИ...няма за кво да се притесняваме!
Krisito93
09-10-2008, 10:04
Имам един малък(надявам се) проблем!
Значи цикълът ми закъснява вече три поредни пъти!
Първият път когато ми закъсня беше с 1 месец,второто закъснения беше с 2 месеца и сега вече една седмица пак не ми идва...та,искам да попитам дали това е нормално?Имам цикъл от 10 месеца...
foreverr
09-10-2008, 19:01
Имам един малък(надявам се) проблем!
Значи цикълът ми закъснява вече три поредни пъти!
Първият път когато ми закъсня беше с 1 месец,второто закъснения беше с 2 месеца и сега вече една седмица пак не ми идва...та,искам да попитам дали това е нормално?Имам цикъл от 10 месеца...Щом като имаш цикъл само от 10 месеца това е нормално защото цикъла ти още не е станал редовен, но след време ще стане :) .То и аз съм като теб!!Имам цикъл от 1 година и 3 месеца ии първия път ми прескочи 2 месеца, втория път 1 месец, а третия път 10 дена :D
tarataika
09-12-2008, 20:30
доста полезно инфо, за което вс благодарим...има доста неща, които не знаех досега
tiktak4e
09-25-2008, 14:15
....imam vapros4e : poprincip cikala mi idva v kraq na meseca 22....28,29 no min sed pravixme sex s priqtelq mi nqkolko pati vs bqxa s prezervativ est, no az mn se pritesnqvam 4e vse o6te ne mi e do6lo :S tova normalno li e kato po4ne6 da vodi6 taka po intenziven sexualen jivot i cikala ti da se popromeni :? ili e ne6to dr (tmi)
ами аз имам проблем с цикъла,откакто ми дойде преди 2 години ,все е по 2 пъти в месеца.ще ходя на гинеколог ,но да ви попитам,акоо някой знае нещо,дали е сериозно това?да не е някаква болест?
glupacheE
09-26-2008, 15:09
едва ли ние можем да ти дадем точна диагнозаа най-добре за такива неща направо отивай на генеколог без да се притесняваш :) :) :)
kitty9410
09-29-2008, 21:04
здравеите искам ако може да ми кажете какво да правя на 14 съм и ми доиде за първи път на 21 ве4ерта но на 26 бяха изминали 5 дни и то ми те4еше ужасно силно сменях си превръската на 15 минути и отидох с мама на генеколог :oops: не ми беше за пръв път имах проблеми с тръбите и затова не ми пукаше и генеколошката ми изписа хап4ета за спиране защото аз съм слаби4ка и не мн висока не можа да ми предпише противоза4атъ4ни и ми изписа Дицинон 500 и ми каза да го пия на ден по половин хап4е днес ве4е е 30 и още не ми е спряло моля кажете нормално ли е ??? :-k :smt102
schhhhhhh
10-01-2008, 16:09
Здравейте!
Първо да кажа,че темата е повече от полезна \:D/ =D> =D> =D>
Но имам един въпрос. Значи за последно ми дойде юни месец и оттогава не ми е идвало.Имам цикъл от около две години ( почти винаги ми закъснява с по няколко дена,даже един път мисля че прескочи 1 месец но този път са вече 3 месеца без да ми е идвало и започвам да се притеснявам :( ) Знам,че това може да се дължи на стрес,напрежение,хормоналн и проблеми и ред други причини, но аз пак си търся обяснение :D .Както и да е, исках да ви попитам ако знаете други възможни причини ,поради които да не ми идва вече 3ти месец. btw девствена съм.
foreverr
10-01-2008, 17:12
....imam vapros4e : poprincip cikala mi idva v kraq na meseca 22....28,29 no min sed pravixme sex s priqtelq mi nqkolko pati vs bqxa s prezervativ est, no az mn se pritesnqvam 4e vse o6te ne mi e do6lo :S tova normalno li e kato po4ne6 da vodi6 taka po intenziven sexualen jivot i cikala ti da se popromeni :? ili e ne6to dr (tmi)Aми аз мисля, че е невъзможно заради половия живот да не ти идва!Или е от рязката промяна в климата която сега се получи, или от стрес и изобщо от мн неща може да ти закъснява.Споко нормално е и на мен ми закъснява и то винаги :D
foreverr
10-01-2008, 17:14
ами аз имам проблем с цикъла,откакто ми дойде преди 2 години ,все е по 2 пъти в месеца.ще ходя на гинеколог ,но да ви попитам,акоо някой знае нещо,дали е сериозно това?да не е някаква болест?Ми нз може самия цикъл да си ти е такъв и да ти идва по 2 пъти в месеца, но може и да е някакъв хормонален проблем!Като идеш на лекар ще разбереш със сигурност какво ти е!
foreverr
10-01-2008, 17:17
здравеите искам ако може да ми кажете какво да правя на 14 съм и ми доиде за първи път на 21 ве4ерта но на 26 бяха изминали 5 дни и то ми те4еше ужасно силно сменях си превръската на 15 минути и отидох с мама на генеколог :oops: не ми беше за пръв път имах проблеми с тръбите и затова не ми пукаше и генеколошката ми изписа хап4ета за спиране защото аз съм слаби4ка и не мн висока не можа да ми предпише противоза4атъ4ни и ми изписа Дицинон 500 и ми каза да го пия на ден по половин хап4е днес ве4е е 30 и още не ми е спряло моля кажете нормално ли е ??? :-k :smt102Ами да ти кажа при някои момичета като им дойде първия път и им кара по 10 дена, което според мен е нормално.Ноо ако не ти спре до 13-14 дена кажи на майка си пак да те заведе на гинеколог!
foreverr
10-01-2008, 17:21
Здравейте!
Първо да кажа,че темата е повече от полезна \:D/ =D> =D> =D>
Но имам един въпрос. Значи за последно ми дойде юни месец и оттогава не ми е идвало.Имам цикъл от около две години ( почти винаги ми закъснява с по няколко дена,даже един път мисля че прескочи 1 месец но този път са вече 3 месеца без да ми е идвало и започвам да се притеснявам :( ) Знам,че това може да се дължи на стрес,напрежение,хормоналн и проблеми и ред други причини, но аз пак си търся обяснение :D .Както и да е, исках да ви попитам ако знаете други възможни причини ,поради които да не ми идва вече 3ти месец. btw девствена съм.Ми незнам други причини-единствената причина която остава е да имаш някъква болест, но това е малко вероятно.Ако и 4ти месец не ти дойде по добре поговори с майка си за да те заведе на лекар!И на мен ми е прескачало, но само с 2 месеца, а не с 3!
kitty9410
10-02-2008, 09:16
мерси до някаква степен се успокоих ама още не ми е спряло :D
здравейте за първи път пиша,имам въпрос.вече ми закъснява 4 или 5 дни много и е или малко и трябва ли да ме е страх,водя полов живот? :( :( :(
foreverr
10-05-2008, 09:59
здравейте за първи път пиша,имам въпрос.вече ми закъснява 4 или 5 дни много и е или малко и трябва ли да ме е страх,водя полов живот? :( :( :(Aми на мен ми е закъснявало с 2 месеца, иии постоянно ми заксънява с по месец, за това 5 дни са нищо!!!И мен сега ми закъснява и то точно с 5 дена!Но ако до 1 месец не ти е дошло си направи тест за бременност!
predi malko mi doide ina4e se beh izpla6ila :D ma ve4e sam spokoina
хора имам въпрос нз дали е свързано с тази тема, но ще попитам тук .. просто за да споделя :) на първи трябваше да ми дойде , но както обикновенно ми закъсня .. закъснявало ми е и с три месеца един път .. и значи преди първи някъде четири дена започна да тече едно кафяво и аз мислех че ще ми дойде, но на първи спря и започна да тече бяло , ама като ви казвам бяло просто една ежедневка се пълни за около пет часа и ми пробива на гащичките и е много гадно и е много сериозно просто никога не ми е било бялото течение толкова и знам да трябва да ида на гинеколог , но и аз съм момиче и не мога да се реша още .. както всяко момиче на моята възраст (14) ме е срам :oops: и сега ще пробвам със смрадлика промивки тъй като една фр ми каза че и е намаляло от това и така просто исках до споделя :? :)
foreverr
10-06-2008, 19:33
хора имам въпрос нз дали е свързано с тази тема, но ще попитам тук .. просто за да споделя :) на първи трябваше да ми дойде , но както обикновенно ми закъсня .. закъснявало ми е и с три месеца един път .. и значи преди първи някъде четири дена започна да тече едно кафяво и аз мислех че ще ми дойде, но на първи спря и започна да тече бяло , ама като ви казвам бяло просто една ежедневка се пълни за около пет часа и ми пробива на гащичките и е много гадно и е много сериозно просто никога не ми е било бялото течение толкова и знам да трябва да ида на гинеколог , но и аз съм момиче и не мога да се реша още .. както всяко момиче на моята възраст (14) ме е срам :oops: и сега ще пробвам със смрадлика промивки тъй като една фр ми каза че и е намаляло от това и така просто исках до споделя :? :)Aз съм мн против промивките без лекарско предписание!Чрез тях може да се нарушиш естественото Ph и да станеш още по зле!Това не значи, че като на твоята фр и е подейставала добче смрадликата, че ще ти подейстава и на теб добре!За това се замисли!!!Аз ако съм ня твое място бих изчакала 1 седмица и ако не съм се оправила бих отишла на гинеколог!
на мене от една седмица ми е се така ама наистина много тече и е бяло и е сато слуз :? :? :shock: :shock:
foreverr
10-07-2008, 19:38
на мене от една седмица ми е се така ама наистина много тече и е бяло и е сато слуз :? :? :shock: :shock:Mи изчакай още 3 дни и ако е същото поговори с майка си и иди на лекар!Все пак може да ти има нещо! :(
аз казах на майка ми ... и от смрадликата ми намалява вече :grin: :) ама мн малко :?
foreverr
10-08-2008, 18:21
аз казах на майка ми ... и от смрадликата ми намалява вече :grin: :) ама мн малко :? :( Mн малко нали знаеш, че нищо не значи!Майка ти какво ти каза???
vilincety
10-08-2008, 19:25
:-o Искам помощ ако може значи ще се изразя възможно най-кратко и ясно!доиде ми за 1-ви път на 3 Март и ми продължи 5 дена разбира се после ме прекъсна 3 месеца и ми дойде Юни и от там нататък нормално Юли ми дойде на 4... след това август на 6 и ме държа 6 дена ....септември на 5 и пак 6 дена...обаче идва проблема октомври трябваше да ми доиде на 4-5 или най-късно 6 и още нямам да оточня девствена съм!Пооооооомооооощ! :shock: :shock: :shock:
еми и тя ми каза че е хубаво да ида на гинеколог тъй като вече на мойта възраст трябва да се ходи ама мене ме е срам ако трябва да ме гледат там .. :oops: :oops: ама то аз мисла че ако не ме погледнат няма как да разберат дали ми има нещо по сериозно :? :? :-o
:-o Искам помощ ако може значи ще се изразя възможно най-кратко и ясно!доиде ми за 1-ви път на 3 Март и ми продължи 5 дена разбира се после ме прекъсна 3 месеца и ми дойде Юни и от там нататък нормално Юли ми дойде на 4... след това август на 6 и ме държа 6 дена ....септември на 5 и пак 6 дена...обаче идва проблема октомври трябваше да ми доиде на 4-5 или най-късно 6 и още нямам да оточня девствена съм!Пооооооомооооощ! :shock: :shock: :shock:
значи на мене не ми беше идвало 4 месеца и след това ми продължи 8 дена :shock: а на колко си ?? а и всеки ще каже спокойно нормално е или трябва да се иде на гинеколог :(
vilincety
10-09-2008, 12:15
ми на 15 съм и съм страшно притеснена..... :shock: :-# нали ви казвам че както е нормално за 1-ви път ме прекъсна 3 месеца....ама ся пак ли? :shock:
аз ако чаках да ми дойде на датата :-D при мене е кога си иска .. прескача с месец .. седмици .. дни .. гадно е
vilincety
10-09-2008, 12:45
а има ли нужда да хоа на гинеколог щото не ми се хои много много все пак :oops: пък и прочетох в др. теми че като не ти доиде така навреме или ако ти е нередовен и имаш някаква болест..... :(
ми трябва .. то и аз трябва да ида ама :oops: ме е много срам се пакк .. :( :? ама се някога трябва да ида за да не вземе да стане нещо .. а на мене мн пъти са ми казвали че още кога ти дойде трабва да идиш за да те види се пак ..
vilincety
10-09-2008, 13:09
мерси миличка ще вида какво ще права със връзка гинеколог :oops: :-) но всепак ме е мн шубе..... :(
оо и мене и нз как ще се реша да ида
mumiikataa
10-09-2008, 13:43
Оф бе хора не се научихте. Това че може да ти закъснее и прескочи при положение че имаш цикъл от има няма половин година не значи че имаш болести,че си бременна и т.н и т.н.Аз имам от 3 години и пак си ми закъснява понякога.НОРМАЛНО Е!
foreverr
10-09-2008, 14:23
Оф бе хора не се научихте. Това че може да ти закъснее и прескочи при положение че имаш цикъл от има няма половин година не значи че имаш болести,че си бременна и т.н и т.н.Аз имам от 3 години и пак си ми закъснява понякога.НОРМАЛНО Е!Здр, пиша, защото ми направи впечатление какво каза-каза, че при положение, че имат цикъл от половин година и им закъснява не значи, че имат болести.АА след това каза, че ти имаш цикъл от 3 години и пак ти закъснява, но сигурно при теб е само с дни нали ?Та искам да попитам нещо за мен защото аз имам цикъл от година и 5 месеца и пак е някъв никъв цикъла :
В началото първите 4 месеца си ми идваше редовно/е с по 4-5 дена закъсняваше, което нищо не е/ и след това ми прескочи с 2-3 месеца :shock: После пък стана пак 4-5 месеца редовно и после закъсня с 15-20 дена!После след това закъснение имаше още едно пак с 15-20 дена!И после с един месец ми закъсня!/общо 3 закъснения едно след друго/.И сега трябваше да ми дойде на 1ви октомври, но днес сме 9ти и пак закъснява!На какво се дължи това закъснение.И то ту ми е редовно ту закъснява :-x Вече свикнах да ми закъснява постоянно и като ми закъснява не се шашкам както преди, но сега като прочетах последната страница от темата и се замислих!
vilincety
10-09-2008, 14:32
миличка имам същия проблем и за тва се обърнах за повече инфо. на мен трябваше да ми дои на 4-5 или наи късно 6 и не ми доиде ллли все още нямям...ето ако иска6 прочети ми предишните отговори и ми виж проблема ако не си го направила вече.... пиши ми.... :(
foreverr
10-09-2008, 14:38
миличка имам същия проблем и за тва се обърнах за повече инфо. на мен трябваше да ми дои на 4-5 или наи късно 6 и не ми доиде ллли все още нямям...ето ако иска6 прочети ми предишните отговори и ми виж проблема ако не си го направила вече.... пиши ми.... :(Да прочетах мнението в което обясняваш как и на теб ти е прескочило с три месеца и сега че пак ти закъснява както и на мен.Ами аз знам какво ти е и ти съчувствам :( и аз вече незнам кво да правя...
mumiikataa
10-09-2008, 15:31
Нормално е бе хора.Не се филмирайте толкова.Ето например майка ми-идва й когато й падне а има цикъл повече от 30 години.Няма болести.На мен понякога ми закъснява с дни,седмици,подранява,идва о ми е 2 пъти.Няма защо да се притесняваме-нито аз нито вие.Има хора, при които още от 2-3 месец може да почне да идва супер редовно, но има и хора при които може да минат години и пак да си прави каквото иска.До организъм си е.Все пак ако сте толкова притеснени отидете на гинеколог, но не вярвам да ви каже нещо по-различно или да ви предпише някакви хормонални хапове,което не е много за предпочитане.
foreverr
10-09-2008, 18:23
Нормално е бе хора.Не се филмирайте толкова.Ето например майка ми-идва й когато й падне а има цикъл повече от 30 години.Няма болести.На мен понякога ми закъснява с дни,седмици,подранява,идва о ми е 2 пъти.Няма защо да се притесняваме-нито аз нито вие.Има хора, при които още от 2-3 месец може да почне да идва супер редовно, но има и хора при които може да минат години и пак да си прави каквото иска.До организъм си е.Все пак ако сте толкова притеснени отидете на гинеколог, но не вярвам да ви каже нещо по-различно или да ви предпише някакви хормонални хапове,което не е много за предпочитане. :) Ами аз не съм се филмирвала мн, а просто казах, даже и казах, че мн не ми прави вече впечатление като ми закъснее и не се шашкам, а просто като прочетах темата и се зачудих нормално ли е.Но сега се успокоих благодарение на теб и незнаех, че е нормално, защото на сестра ми и на майка ми им идва мн редовно!
mumiikataa
10-09-2008, 20:06
:) Ами аз не съм се филмирвала мн, а просто казах, даже и казах, че мн не ми прави вече впечатление като ми закъснее и не се шашкам, а просто като прочетах темата и се зачудих нормално ли е.Но сега се успокоих благодарение на теб и незнаех, че е нормално, защото на сестра ми и на майка ми им идва мн редовно!
Не говоря за теб,че се филмираш а по принцип.Е ако почне да закъснява и да идва през 4-5-6 месеца да продължава по 9-10+дни и т.н-това вече е за притеснение.
моля Ви помогнете ми, значи на 20.09. ми дойде и ми сварши на 24.09(което е съвсем нормално за мене като продължителност),но сега ми дойде на 10.10. нормално ли е тва???? :shock:
foreverr
10-10-2008, 03:48
:) Ами аз не съм се филмирвала мн, а просто казах, даже и казах, че мн не ми прави вече впечатление като ми закъснее и не се шашкам, а просто като прочетах темата и се зачудих нормално ли е.Но сега се успокоих благодарение на теб и незнаех, че е нормално, защото на сестра ми и на майка ми им идва мн редовно!
Не говоря за теб,че се филмираш а по принцип.Е ако почне да закъснява и да идва през 4-5-6 месеца да продължава по 9-10+дни и т.н-това вече е за притеснение.Oк мерси-вече разбрах, че е нормално да закъснява :)
foreverr
10-10-2008, 03:50
моля Ви помогнете ми, значи на 20.09. ми дойде и ми сварши на 24.09(което е съвсем нормално за мене като продължителност),но сега ми дойде на 10.10. нормално ли е тва???? :shock:Нормално е защото понякога цикъла се променя от мн неща-рязка промяна в климъта, диета , стрес и други фактори!
vilincety
10-10-2008, 16:00
пфф хора незнаете колко ме успокоихте...... :) говорих с личната лекарка и ми каза че това е нормално защото хем е от времето и ми каза че на наща възраст трудно може да искаме редовен цикъл.... :? :(
vilincety
10-10-2008, 17:19
але все пак ние момичетата сме прецакани с цикъл....... :o :x :-x и само нещо да стане и сме на нокти.... :? :roll:
:D :D еми живот .. и да се оплакваме няма да спре .. а да неговориме за момичетата където ги боли корема ( като мене ) много е гадно :( :( :? :shock:
vilincety
10-10-2008, 18:08
o0o0 и мен ме боли ниско доло от дясната страна :shock:
make_me_love_you
10-10-2008, 18:18
Браво много хубава и полезна тема :) \:D/
vilincety
10-10-2008, 18:21
ххх за това са е направили да помага до някаква степен..... :) :P
foreverr
10-11-2008, 18:45
ххх за това са е направили да помага до някаква степен..... :) :P :) нали знаеш, че и двете се притеснявахме за цикъла си и ето какво попитах доктор тийн и какво ми отговори!
http://www.teenproblem.net/dr.teen/p/15714.html ето тука пише!
vilincety
10-11-2008, 19:48
оле господи....и о6те нямам не ми е до6ло :? :razz: бахти отка4ениа организ1м :shock:
foreverr
10-11-2008, 19:53
оле господи....и о6те нямам не ми е до6ло :? :razz: бахти отка4ениа организ1м :shock:+1 и на мен не само на теб :D
на мене ми закъснява с 10 дни :D може да е от смяната на климата 8) на мене не ми пука .. само да не ме изненада кога съм на даскало 8-) добре че живея през улицата :-P :-P :-D
pisentseto
10-12-2008, 05:54
Браво - Поздравления за теми4ката
На мн моми4енца 6те им е необходима :wink:
+1
foreverr
10-12-2008, 11:07
на мене ми закъснява с 10 дни :D може да е от смяната на климата 8) на мене не ми пука .. само да не ме изненада кога съм на даскало 8-) добре че живея през улицата :-P :-P :-D На мен пък ми закъснява с 11 дена :D у дано и мен да не ме изненада, че аз не съм през една уличка, а има доста път !
всеки ден яко ме боли корема ама не ми идва :? :(
foreverr
10-12-2008, 18:04
всеки ден яко ме боли корема ама не ми идва :? :( :shock: Oo тва може да я някаква болест бее!Една моя фр от болки в корема и намериха киста и е болеше, а не и идваше!
foreverr
10-13-2008, 10:42
A днес като се прибрах от даскало и като отидах до тоалетната и като се избърсах след като чишках имах една такава малка слуз, кафява, и беше като сополче.Кво е тва??Като се избърсах втори път и втора имаше ама е мн малка!Да не би тва да значи че до утре ще ми дойде??Щото ми закъснява с 12 дена!А и забравих да кажа нещо друго което ме притеснява-минялия път катои ми дойде и нали си ми течеше нормално количество но и 7те дена ме изкара само на кафяво течение :( тва нормално ли е?
И ся може пак да ми е дошло или да ми дойде заради тва кафявото.
DarknessAngel
10-14-2008, 10:30
Хора на мене ми дойде преди около година,Ноември месец,после и декември,след това ми дойде през август с УЖАСНИ болки следобяд.Около 10 дена продължи. И от тогава не ми е идвало,а стана вече месец ... знам,че е нормално менструацията да е нередовна в първите години ама това са направо нечовешки болки бе!!! :shock: Може ли някой да ми даде съвет как да намаля или да спра болката при евентуално появяване? :(
foreverr
10-14-2008, 11:44
Хора на мене ми дойде преди около година,Ноември месец,после и декември,след това ми дойде през август с УЖАСНИ болки следобяд.Около 10 дена продължи. И от тогава не ми е идвало,а стана вече месец ... знам,че е нормално менструацията да е нередовна в първите години ама това са направо нечовешки болки бе!!! :shock: Може ли някой да ми даде съвет как да намаля или да спра болката при евентуално появяване? :( :shock: :shock: :shock: ОООО момиче на теб цикъла ти е прескочил 7-8 месеца бее и тва хич не е нормално-то верно, нормално е да закъснява, ама е нормално най-много четири месеца!!!Иди на лекар за това, че ти е закъснявало толкова много, а и за болките иди!
foreverr
10-14-2008, 11:45
A днес като се прибрах от даскало и като отидах до тоалетната и като се избърсах след като чишках имах една такава малка слуз, кафява, и беше като сополче.Кво е тва??Като се избърсах втори път и втора имаше ама е мн малка!Да не би тва да значи че до утре ще ми дойде??Щото ми закъснява с 12 дена!А и забравих да кажа нещо друго което ме притеснява-минялия път катои ми дойде и нали си ми течеше нормално количество но и 7те дена ме изкара само на кафяво течение :( тва нормално ли е?
И ся може пак да ми е дошло или да ми дойде заради тва кафявото.Офф вече чакам един ден а отговор няма :( :( :( Неска като отидах до тоалетната преди малко и пак като се избърсах имах такава слуз малка и мътно кафява, ама само като се избърсах имах, но не и на гащите!И вчера само един път кат се избърсах имах-Кво е тва кво ми има :(
DarknessAngel
10-14-2008, 16:41
И ся може пак да ми е дошло или да ми дойде заради тва кафявото.Офф вече чакам един ден а отговор няма :( :( :( Неска като отидах до тоалетната преди малко и пак като се избърсах имах такава слуз малка и мътно кафява, ама само като се избърсах имах, но не и на гащите!И вчера само един път кат се избърсах имах-Кво е тва кво ми има :(
Това е нормално,не се притеснявай ... означава,че скоро ще ти дойде.
Гарантирам ти. По-добре е отколкото да ти додат капка или половин капка за 3 дена и после чакай.... 8-) 8-) 8-)
foreverr
10-14-2008, 17:15
Това е нормално,не се притеснявай ... означава,че скоро ще ти дойде.
Гарантирам ти. По-добре е отколкото да ти додат капка или половин капка за 3 дена и после чакай.... 8-) 8-) 8-) Ми ще изчакам още 1-2 дена и ако не дойде ще хода на лекар!
DarknessAngel
10-15-2008, 09:54
Пожелавам ти успех,а колкото до мене - все още чакам. 8-)
foreverr
10-15-2008, 12:41
Пожелавам ти успех,а колкото до мене - все още чакам. 8-) :) Мерси-аз сигурно на 16.10.08 ще хода на гинеколог :) Иначе още нищо няма даже и тва кафявото кат се бърша го няма :-o
хей ако си отишла на лекар кажи как е минали че ми е интересно :) а за това къде викаш като слуз аз имах такова само че бяло и два пъти си направих промивка със смрадлика и вичи нямам тая слуз и бялото ми течение е много малко :wink: :-| :-|
foreverr
10-16-2008, 12:59
хей ако си отишла на лекар кажи как е минали че ми е интересно :) а за това къде викаш като слуз аз имах такова само че бяло и два пъти си направих промивка със смрадлика и вичи нямам тая слуз и бялото ми течение е много малко :wink: :-| :-|Ем ся се връщам от гинеколога.Отидах тама седнах и ме пита за цикъла, за полов живот и тем подобни и беше супер мила :grin: .После ми сложи като гел на коремчето и ме гледа за кисти и каза, че нищо ми няма.Каза, че и ако другия път кат ми дойде ми е кафяво да ида пак :) И тва беше и няма нищо страшно и каза, че тва че ми е нередовен цикъла е нормално за моята възраст и вика кат станеш на 18 ако е нередовен тогава вече не е нормално!
хмм браво и аз искам да ида ама мене сигурно ще ме гледа и отдолу :oops:
foreverr
10-16-2008, 19:30
хмм браво и аз искам да ида ама мене сигурно ще ме гледа и отдолу :oops:Е и да те гледа кво ти пука тя вижда по 100 п***и на ден. с извинение/ така, че кво се притесняваш!И мен можеше да ме гледа, но какво от това, по-важно е здравето!
хей ужас :D дойде ми :( и ми боли корема ужасно и ми и мн ама мн лошо :( и така ама айде пак ми дойде прескочи ми 20 дена :?
foreverr
10-20-2008, 12:08
хей ужас :D дойде ми :( и ми боли корема ужасно и ми и мн ама мн лошо :( и така ама айде пак ми дойде прескочи ми 20 дена :?MM на мен не ми е дошло, а и съм болна и съм на хапчета, и от тях ся мои да не ми дойде...
аз направо се побърквам :( :? много ме боли корема, гадими се, лошо ми е , вие ми се свят .. всеки път едно и също .. :-# :smt089
foreverr
10-20-2008, 13:58
аз направо се побърквам :( :? много ме боли корема, гадими се, лошо ми е , вие ми се свят .. всеки път едно и също .. :-# :smt089A защо не кажеш на майка ти???
оо тя знае .. при нея е същото положение ..
foreverr
10-20-2008, 17:10
оо тя знае .. при нея е същото положение ..Eм значи просто си ви е ген и така се ви боли корема и ви е гадно докато сте в мензис!Тва е пий хапченца и друго няма кво да правиш!
stanimirka_94
10-21-2008, 19:31
Az pak iskam da popitam ne6to :( Normalno li e,da mi idva po4ti vseki mesec po dva pati ?!?!?! :shock: A mi doide za prav pat predi 2 godini i 6 meseca :)
foreverr
10-22-2008, 05:55
Az pak iskam da popitam ne6to :( Normalno li e,da mi idva po4ti vseki mesec po dva pati ?!?!?! :shock: A mi doide za prav pat predi 2 godini i 6 meseca :)До сега винаги ли ти е идвало секи месец по два пъти???
stanimirka_94
10-22-2008, 16:26
Ами първата година ми идваше по 1 път, а след 1 година в месеца по 2 пъти :( :( :(
foreverr
10-22-2008, 18:48
Ами първата година ми идваше по 1 път, а след 1 година в месеца по 2 пъти :( :( :(Ами не ми се струва нормално!Защо не поговориш с майка ти???
stanimirka_94
10-22-2008, 19:01
Ами преди 3 месеца и бях казала и тя ми отговори ами ше трябва да отидем ...Ама повече не съм и напомняла ,заштото сега следкато го направихх ,ме е страх да отидем на генеколог ,заштото той може да каже че не съм девствена :shock: :( :o
foreverr
10-23-2008, 12:35
Ами преди 3 месеца и бях казала и тя ми отговори ами ше трябва да отидем ...Ама повече не съм и напомняла ,заштото сега следкато го направихх ,ме е страх да отидем на генеколог ,заштото той може да каже че не съм девствена :shock: :( :oAха, ясно!Ами иди сама, защото може и да ти има нещо знам ли??Отиваш при личната и и казваш:"Искам направление за гинеколог", а ако те пита защо и кажи защо и тя ще ти даде.Оттам питаш някоя твоя фр къде има гинеколог и тя ще ти каже отиваш в тази поликлиника даваш си направлението на рецепцията, слагат ти един печат на направлението и ти казват в кой кабинет да идеш.Преглежда те и толкова :)
може да е тъпо, но аз да си споделя .. защото ме дразни .. значи сега като ми е дошло и нали има съсиреци кръв .. обаче и преди съм имала ама много мънички, а сега леле много са големи може да ви е смешно ама според вас значи ли това нищо или е нормално .. просто се и дразна защото си е гнусно и ме стряска а и като нали падне на превръзката и не попива и аз го усещам .. и е гадно и пак казвам може да звучи тъпо ама е некво гадно .. преди са ми били като точици а сега наистина са много големи :?
foreverr
10-23-2008, 19:00
може да е тъпо, но аз да си споделя .. защото ме дразни .. значи сега като ми е дошло и нали има съсиреци кръв .. обаче и преди съм имала ама много мънички, а сега леле много са големи може да ви е смешно ама според вас значи ли това нищо или е нормално .. просто се и дразна защото си е гнусно и ме стряска а и като нали падне на превръзката и не попива и аз го усещам .. и е гадно и пак казвам може да звучи тъпо ама е некво гадно .. преди са ми били като точици а сега наистина са много големи :?На една моя фр в началото като и дойде и първите 2-3 месеца и беше такова на!Но ако и другия път е така иди на лекар, а ако мн те е страх от лекара изчакай до по другия път и ако и по другия пшът е така отивай на лекар!Аз лично бих отишла още след като ми свърши на лекар, но ти си решеваш :) може и нищо да ти няма, защото нали ти казвам-на моита фри беше така ама нее умряла :D
офф мене просто ме дразни 8-) и нз дали е нормално щото на мене ми идва от декември месец и никога не е било такова чудо .. а една моя фр каца че много рядко има .. а то нали .. поне мама ми каза че нали яйчниците ти се оформат и от там се оделя това .. ама много чудо 8-)
foreverr
10-23-2008, 19:22
офф мене просто ме дразни 8-) и нз дали е нормално щото на мене ми идва от декември месец и никога не е било такова чудо .. а една моя фр каца че много рядко има .. а то нали .. поне мама ми каза че нали яйчниците ти се оформат и от там се оделя това .. ама много чудо 8-) :) Ми аз имам цикъл от година и 5 месеца ии до сега имам при всяка менструациа по едно супер мижаво съсирече :D ! За това се чуда нормално ли е, но щом майка ти е казал значи е нормално :)
ми то и аз така попринцип .. ама сега :( нз
foreverr
10-23-2008, 20:08
ми то и аз така попринцип .. ама сега :( нз :) Абе щом майка ти е казала така споко!Ако и другия път е по същия начин тогава вече се замисли за лекар!
geography
10-28-2008, 17:04
......
kotenceto121
10-28-2008, 18:59
kajete mi kakvo da prava - az sum na 13 god i ot 3 meseca ve4e imam cikul kak da kaja na maika mi ?? sram me e moje da vi zvu4i sme6no ama az sum sramejliva :-D :-D
още не си и казала :shock: :shock: па тя не вижда ли кога ти е дошло .. превръзки е такива ..
rammstein123
10-29-2008, 12:59
:D :D :D моята майка много ме дразни като стане дума за това, ама пак трябва да кажеш на твоята.. :)
kotenceto121
10-29-2008, 17:28
e da znam 4e trqbva ama mn me e sram :D :D
kotenceto121
10-29-2008, 17:31
kvo da i kaja kak da i go kaja sram me e az po takiva temi ne govora s maika mi i nz kvo da praa :D:D:D:D:D
az sam na 12 godini
cikala mi doide predi 7 meseca (1 den predi rojdenniqt mi den)
mrazq da sam v cikal za6toto ne mnogo priqtno
polzvam prevrazki
Always Ultra s 4 kapki
a pri men za tamponi da ne stava i vapros za6toto spored men ne e mnogo odobno. . .
o6te ne sam hodila na ginekolog mama misli 4e na 12 o6te e rano
pak i men me e mnogo sram :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
rammstein123
10-30-2008, 13:43
kvo da i kaja kak da i go kaja sram me e az po takiva temi ne govora s maika mi i nz kvo da praa :D:D:D:D:D
,,Мамо, дойде ми еди-си-кога, но ме беше срам да ти кажа. Моля ти се не ми се сърди."
kotenceto121
10-30-2008, 14:37
mi 6e se probvam da i kaja ako ne me e sram :D :D
rammstein123
10-30-2008, 15:39
mi 6e se probvam da i kaja ako ne me e sram :D :D
Ами сега е моментът! :wink:
Здравейте, на 15 години съм. От 2 години имам много нередовен цикъл , а попринцип го имам от 4 години .. Средата на юли месец беше първият ми полов контакт (с презерватив) ... Цикълът ми трябваше да дойде края на юли, но ми дойде чак края на август... от тогава не съм имала цикъл ... предполагам че няма нищо общо със половият акт, но ви моля да ме посъветвате какво да правя и на какво може да се дължи всичко това, че лудвам вече :S :( за сега друга причина ми се върти е , че е заради времето, защото и др път ми е ставало почти така ? :shock:
foreverr
11-02-2008, 10:55
Здравейте, на 15 години съм. От 2 години имам много нередовен цикъл , а попринцип го имам от 4 години .. Средата на юли месец беше първият ми полов контакт (с презерватив) ... Цикълът ми трябваше да дойде края на юли, но ми дойде чак края на август... от тогава не съм имала цикъл ... предполагам че няма нищо общо със половият акт, но ви моля да ме посъветвате какво да правя и на какво може да се дължи всичко това, че лудвам вече :S :( за сега друга причина ми се върти е , че е заради времето, защото и др път ми е ставало почти така ? :shock:Ми мила и на мен сега ми закъснява с един месец и мисля, че е нормално закъснението на цикъла може да се дължи на мнго работи- на промяна в климата, пътуване, диета, отрслабване, надебеляване, стрес.Така, че не се притеснявай все ще ти дойде :)
AnnitoOo
11-02-2008, 14:07
bravoooo !!! vqrvam 4e shte e mnogo polezna za mnogo momi4eta na koito tepurva shte im doide .... pak i na tezi na koito ve4e e doshlo !!! otnovo bravo !!! :)
Здравейте, на 15 години съм. От 2 години имам много нередовен цикъл , а попринцип го имам от 4 години .. Средата на юли месец беше първият ми полов контакт (с презерватив) ... Цикълът ми трябваше да дойде края на юли, но ми дойде чак края на август... от тогава не съм имала цикъл ... предполагам че няма нищо общо със половият акт, но ви моля да ме посъветвате какво да правя и на какво може да се дължи всичко това, че лудвам вече :S :( за сега друга причина ми се върти е , че е заради времето, защото и др път ми е ставало почти така ? :shock:Ми мила и на мен сега ми закъснява с един месец и мисля, че е нормално закъснението на цикъла може да се дължи на мнго работи- на промяна в климата, пътуване, диета, отрслабване, надебеляване, стрес.Така, че не се притеснявай все ще ти дойде :)
Ами наистина съм си доста претиснителна пък и напоследък ми се насъбраха мн проблеми .... но все пак 2 месеца ми се видяха много пък и не е за първи път, и за това реших да питам, то че трябва да ида на преглед не е лъжа ама не искам още :-#
vilincety
11-04-2008, 13:42
мацки ....в по преди6ните страници написах 4е и на мен ми има6е не6то за6тото ми закасня...трябва6е да ми дои на 4 ....а ми доиде сега на 28... така 4е не се притесняваите....си4ко е наред бях и на гинеколог и тои ми каза 4е не мойе да искаме нормален цик1л...на 14-15 години :)
foreverr
11-04-2008, 17:12
Ами наистина съм си доста претиснителна пък и напоследък ми се насъбраха мн проблеми .... но все пак 2 месеца ми се видяха много пък и не е за първи път, и за това реших да питам, то че трябва да ида на преглед не е лъжа ама не искам още :-# :) Споко бе тва 100% нбе ти идва от притеснение!Аз един път така се бях притеснила и 2 месеца и половина не ми дойде и като се успокоих си ми дойде!!!Така, че спокойно!!!И сега пак ми закъснява, но знам, че все ще дойде и си чакам :)
мерси на всички :smt057 :smt056
charovnicata91
11-09-2008, 19:23
[/img]
Много полезна темичка, браво. :smt038 :smt038 :smt038 :grin: [/b][/quote]
whatthefuck
11-13-2008, 06:17
Здравейте! Искам да питам едно питане,стори ми се малко странно и затова пиша тук. Приятелката ми е на 21год и преди време стана нещо: беше и дошло и всичко мина по реда си ама след 2 седмици я повтори, пак и дойде. Възможно ли е това или ми бяга по тъч линията? Съмнявам се да не е направила някаква беля и да е пила хапчета, затова така да е станало. Вие как мислите.. може ли да и дойде пак след 14 дни ? Мерси много!
foreverr
11-13-2008, 09:50
Здравейте! Искам да питам едно питане,стори ми се малко странно и затова пиша тук. Приятелката ми е на 21год и преди време стана нещо: беше и дошло и всичко мина по реда си ама след 2 седмици я повтори, пак и дойде. Възможно ли е това или ми бяга по тъч линията? Съмнявам се да не е направила някаква беля и да е пила хапчета, затова така да е станало. Вие как мислите.. може ли да и дойде пак след 14 дни ? Мерси много!Да, може стават и такива работи, цикъла не може винаги да е точен-понякога подранява или закъснява!
whatthefuck
11-14-2008, 05:39
Да, мерси. Ама все пак след 14 дни не е ли прекалено рано ? :o До 5 дни някаде знам че е възможно и затова съм :-o . Пак мерси
Super e temi4kata :grin: ... i e mn polezna
Super e temi4kata :grin: ... i e mn polezna
salfetka
11-15-2008, 15:44
da nie jenite se ma4im s tova vseki mesec.......ponyakoga mi pada kravnoto v parvite dni osobeno....ako ne sam yala stabilno predniya den ili sam bila obezdvijena mensturaciata se saprovojda i s gadni bolki :D
Здравейте! Искам да питам едно питане,стори ми се малко странно и затова пиша тук. Приятелката ми е на 21год и преди време стана нещо: беше и дошло и всичко мина по реда си ама след 2 седмици я повтори, пак и дойде. Възможно ли е това или ми бяга по тъч линията? Съмнявам се да не е направила някаква беля и да е пила хапчета, затова така да е станало. Вие как мислите.. може ли да и дойде пак след 14 дни ? Мерси много!
това е един от симптомите нa извънматочнaтa бременност :(
foreverr
11-16-2008, 15:10
това е един от симптомите нa извънматочнaтa бременност :( Ако наистина това е симптом за извънматочна бременност по добре приятелката на това момче да иде на лекар!
kotenceto121
11-17-2008, 12:11
mn mi be6e pritesneno da i kaja no vse pak i kazah mamo imam da ti kazvam ne6ty mn vajno :oops: i tq mi kaza do6lo ti e nali i az kazah da :oops: ama mi be6e super pritesneno i mersi na vs za komentar4etata :oops: :D msss
karincheto
11-17-2008, 20:47
аз нямам мензис ама като чета направо тръпки ме хващат :D
Може да е тъп въпроса ама ше го задам :
около колко кръв тече ? :oops:
Нали трябва да съм подготвена :D
kotenceto121
11-18-2008, 09:20
emi 4esno kazano pri mene ne e malko :oops: ama misla 4e po na tam 6e se oprava :D
foreverr
11-19-2008, 20:00
Нали трябва да съм подготвена :DМии при всеки е различно-при някои момичета тече супер много, при други малко, при трети нормално.Аз съм от тези на които им тече нормално/ното слабо, нито силно/ И използвам по 3-4 превръзки на ден/дневни/ :)
karincheto
11-19-2008, 21:04
Нали трябва да съм подготвена :DМии при всеки е различно-при някои момичета тече супер много, при други малко, при трети нормално.Аз съм от тези на които им тече нормално/ното слабо, нито силно/ И използвам по 3-4 превръзки на ден/дневни/ :)
тенкю надявам се или от нормалното или от слабото да съм :D
insanity_666
11-20-2008, 08:20
Aха, ясно!Ами иди сама, защото може и да ти има нещо знам ли??Отиваш при личната и и казваш:"Искам направление за гинеколог", а ако те пита защо и кажи защо и тя ще ти даде.Оттам питаш някоя твоя фр къде има гинеколог и тя ще ти каже отиваш в тази поликлиника даваш си направлението на рецепцията, слагат ти един печат на направлението и ти казват в кой кабинет да идеш.Преглежда те и толкова :)
обърнах целия форум за такъв отговор - МЕРСИ МНОГО МНОГО МНОГО, тъкмо щях да вляза в списъка с тъпите теми :smt008
foreverr
11-20-2008, 13:25
Aха, ясно!Ами иди сама, защото може и да ти има нещо знам ли??Отиваш при личната и и казваш:"Искам направление за гинеколог", а ако те пита защо и кажи защо и тя ще ти даде.Оттам питаш някоя твоя фр къде има гинеколог и тя ще ти каже отиваш в тази поликлиника даваш си направлението на рецепцията, слагат ти един печат на направлението и ти казват в кой кабинет да идеш.Преглежда те и толкова :)
обърнах целия форум за такъв отговор - МЕРСИ МНОГО МНОГО МНОГО, тъкмо щях да вляза в списъка с тъпите теми :smt008Moляя , внаги помагам с квото мога-ако някой път и друго нещо ти е чудно пиши ми лично съобщение :)
karincheto
11-20-2008, 13:54
Искам да питам за една моя фр
Значи днес и дошло.Обаче след 5 мин пак и дошло.След още 5 мин пак.И после спряло.Мн се претиснява не иска да казва на майка и.И аз незнам от какво а някой знае моля да каже за да и предам
foreverr
11-20-2008, 17:11
Значи днес и дошло.Обаче след 5 мин пак и дошло.След още 5 мин пак.И после спряло.Мн се претиснява не иска да казва на майка и.И аз незнам от какво а някой знае моля да каже за да и предамMи мила незнам :(
insanity_666
11-20-2008, 17:36
Значи днес и дошло.Обаче след 5 мин пак и дошло.След още 5 мин пак.И после спряло.Мн се претиснява не иска да казва на майка и.И аз незнам от какво а някой знае моля да каже за да и предам
е, какво значи след 5 мин пак да й е дошло?!? смис просто не е свършвало изобщо и си има съвсем нормално протичащ цикъл. кръвта и всичките му там гадости (при мен поне) се отделят точно през някакви такива интервали на "порцийки" и малко по-ясно се усеща че нещо изтича от теб ... ама пък казваш, че после е спряло .. тук вече нямам представа. на колко години е, от колко време има цикъл? нз, някой с опит да каже случвало ли се е да "протече" за малко и да спре, защото аз такива проблеми с прескачания и толкова нередовности не съм имала.
май не можах да помогна, съжалявам :(
karincheto
11-20-2008, 21:44
е, какво значи след 5 мин пак да й е дошло?!? смис просто не е свършвало изобщо и си има съвсем нормално протичащ цикъл. кръвта и всичките му там гадости (при мен поне) се отделят точно през някакви такива интервали на "порцийки" и малко по-ясно се усеща че нещо изтича от теб ... ама пък казваш, че после е спряло .. тук вече нямам представа. на колко години е, от колко време има цикъл? нз, някой с опит да каже случвало ли се е да "протече" за малко и да спре, защото аз такива проблеми с прескачания и толкова нередовности не съм имала.
ми тя е на 14 и има цикъл от 5 месеца
Ами значи когато и е дошло нали текло си е после спряло и след 5-6 мин пак е дошло
Това имах предвид
zdraveite...pi6a tuk za da 4uq va6eto mnenie i da potyrsq syvet...skoro 6te navyr6a 17.predi 2 sedm pravih seks za purvi put...sega cikulut mi zakusnqva s okolo sedmica i dori pove4e.re6ih dori da si napravq test i nqma ni6to...principno imam neredoven cikyl imalo e slu4ai v koito mi e idvalo na 38 den.strannoto e 4e ot okolo sedmica si me bolqt gurdite i tva mi se slu4va obiknoveno kato 6te mi idva a vse o6te ne mi....obqsnqvam si go 4e nai veroqtno mi zakusnqva prosto 6ot mi e bilo za purvi put i ima promeni v hormonalniq mi balans i tn..no vse pak mislilte li 4e ima mqto za pritesnenie...kajete mi i svoeto mnenie.6te sym vi mn blagodarna :)
foreverr
11-25-2008, 16:55
zdraveite...pi6a tuk za da 4uq va6eto mnenie i da potyrsq syvet...skoro 6te navyr6a 17.predi 2 sedm pravih seks za purvi put...sega cikulut mi zakusnqva s okolo sedmica i dori pove4e.re6ih dori da si napravq test i nqma ni6to...principno imam neredoven cikyl imalo e slu4ai v koito mi e idvalo na 38 den.strannoto e 4e ot okolo sedmica si me bolqt gurdite i tva mi se slu4va obiknoveno kato 6te mi idva a vse o6te ne mi....obqsnqvam si go 4e nai veroqtno mi zakusnqva prosto 6ot mi e bilo za purvi put i ima promeni v hormonalniq mi balans i tn..no vse pak mislilte li 4e ima mqto za pritesnenie...kajete mi i svoeto mnenie.6te sym vi mn blagodarna :)Mи да според мене е от това, че защото си го направила за 1 път.Споко ще ти дойде :)
insanity_666
11-25-2008, 18:24
ми тя е на 14 и има цикъл от 5 месеца
Ами значи когато и е дошло нали текло си е после спряло и след 5-6 мин пак е дошло
Това имах предвид
въпросът е за колко време е спряло .. при всеки случай нямам представа - съжалявам, че не мога да те посъветвам, но като чета други мнения оставам с впечатлението, че това за тези години и толкова "нов" цикъл всичко е нормално - не се притеснявайте толкова :)
insanity_666
11-25-2008, 18:29
zdraveite...pi6a tuk za da 4uq va6eto mnenie i da potyrsq syvet...skoro 6te navyr6a 17.predi 2 sedm pravih seks za purvi put...sega cikulut mi zakusnqva s okolo sedmica i dori pove4e.re6ih dori da si napravq test i nqma ni6to...principno imam neredoven cikyl imalo e slu4ai v koito mi e idvalo na 38 den.strannoto e 4e ot okolo sedmica si me bolqt gurdite i tva mi se slu4va obiknoveno kato 6te mi idva a vse o6te ne mi....obqsnqvam si go 4e nai veroqtno mi zakusnqva prosto 6ot mi e bilo za purvi put i ima promeni v hormonalniq mi balans i tn..no vse pak mislilte li 4e ima mqto za pritesnenie...kajete mi i svoeto mnenie.6te sym vi mn blagodarna :)Mи да според мене е от това, че защото си го направила за 1 път.Споко ще ти дойде :)
имаш нередовен цикъл, правила си секс за пръв път, теста е отрицателен => няма място за притеснение ;) а като вземеш предвид и стреса колко влияе - съвсем нормално е, според мен
ve4e sym spokoina :))) si4ko e ok :P
i blagodarq na otkliknalite na "problema" :) :wink:
Momi4eta iskam da vi pitam i vie li ste bili taka
Na men mi doide na 8mi septemvri za 1 put i mi be6e kato normalna menstruaciq 5 dni ne mnogo silno no ot togava ne mi e idvalo znam 4e v na4aloto ne e reguliran cikula ama se pak se pritesnqvam .Na vas presko4i li vi sled kato vi doide za 1 put? :)
foreverr
12-05-2008, 14:52
Momi4eta iskam da vi pitam i vie li ste bili taka
Na men mi doide na 8mi septemvri za 1 put i mi be6e kato normalna menstruaciq 5 dni ne mnogo silno no ot togava ne mi e idvalo znam 4e v na4aloto ne e reguliran cikula ama se pak se pritesnqvam .Na vas presko4i li vi sled kato vi doide za 1 put? :)Mи при мене е прескачало, но не и след първият път!След първият път си ми идваше доста редовно, но някъде след 5-6 месеца редовна менструация ми прескочи с 2 месеца и половина, а последният път ми прескочи с почти 2 месеца!Но според мен е нормално да не ти идва редовно!
Loshotia
12-10-2008, 12:18
Щом е за първия път- не се притеснявай. Нормално е.
rammstein123
12-12-2008, 10:41
mn mi be6e pritesneno da i kaja no vse pak i kazah mamo imam da ti kazvam ne6ty mn vajno :oops: i tq mi kaza do6lo ti e nali i az kazah da :oops: ama mi be6e super pritesneno i mersi na vs za komentar4etata :oops: :D msss
Не умря нали!? :lol:
мерси за отговорите :) :-) последно време се ме боли корема долу и/или кръста и се си мисля че ще ми дойде ама не идва... :( аз пък кво се оплаквам по-добре и да не ми идва :) когато дойде тогава
mim4ety_sara
12-23-2008, 12:37
Znachi dnes mi doide,a utre zaminavam za 5 dena na pochivka i tam 6te ima baseini i iskam da se kupq.Osven tamponi da si slagam,kakwo da piq za da mi spre ili da ne mi teche mnogo. :-s
NaturalDisaster
12-23-2008, 20:58
Първо браво за чудесната тема. :) И аз да ви питам нещо. Значи моя проблем е подобен на kamMm - правихме преди седмица и нещо секс за първи път с приятеля ми и сега цикъла ми закъснява някъде 4 дена а принципно имам много редовен цикъл. От няколко дена съм в ПМС ама няма червени гости. Та колко дена е нормално да ти закъснее цикъла след първия път? :(
И това, което най- ме притеснява е, че като пишкам има едно такова странно чувство все едно не мога да се изпишкам напълно. :shock: Възможно ли е да е някаква инфекция?
Ще съм много благодарна на тези, които дадат мнение. :)
Ами иди се прегледай най добре .... ако сте се пазили едва ли си бременна ...а между другото когато и аз праих секс за първи път ми закъсня...А те съветвам да идеш да се прегледаш защото може и да е някоя кистичка :)
mimcheto_sara пиии витамин Ц :)
pussycat_dolls15
12-31-2008, 13:46
Полезна тема.
_princess_
01-01-2009, 12:55
имам ужасно болезнена менструация! по-нагоре четох, че това е знак за заболяване. страх ме е бе :-# вас боли ли ви ?
BqlaLiniq
01-01-2009, 13:06
имам ужасно болезнена менструация! по-нагоре четох, че това е знак за заболяване. страх ме е бе :-# вас боли ли ви ?
Глупости...всеки го боли..и болките са различни винаги. Почти никога не ме боли, но заболи ли ме..умирам...Нош па и ония жълтите хапченца пия..бускулизин...май бяха..
Имам и аз един въпрос, че ми е любопитно..Някакви наркотици могат ли да повлияят на цикъла ти и как?
pussycat_dolls15
01-02-2009, 19:57
За това с наркотиците не знам.но ще поровя из интернета. :)
aN4eto0o0
01-03-2009, 20:10
Питай някоя наркоманка :D .... аз имам един въпрос..нз дали е задаван преди това, но все пак да попитам...10 дена след като ми спря имах съвсем малко кръв по бельото..тва нормално ли е (за първи път ми дойде) :oops: :oops:
BqlaLiniq
01-03-2009, 21:30
Питай някоя наркоманка :D .... аз имам един въпрос..нз дали е задаван преди това, но все пак да попитам...10 дена след като ми спря имах съвсем малко кръв по бельото..тва нормално ли е (за първи път ми дойде) :oops: :oops:
Ти пък не ми казвай кой да питам...ти питай тия дето им е дошло за първи път :?
Summer_game
01-04-2009, 10:50
много ви моля за съвет на вас случвало ли ви се е и как мислите дали е нещо страшно: вчера забелязах вместо редовното ми бяло течение имам едно като желе почти прозрачно и не мирише ама в доста голямо количество и изобщо не прилича на бяло течение
ако има нещо общо с цикъла(в което се съмнявам) дойде ми преди 3 месеца за първи път и от тогава не ми е идвало но не мисля че има нещо общо
момиче съм (то се подразбира де) на 13 години
foreverr
01-04-2009, 11:12
много ви моля за съвет на вас случвало ли ви се е и как мислите дали е нещо страшно: вчера забелязах вместо редовното ми бяло течение имам едно като желе почти прозрачно и не мирише ама в доста голямо количество и изобщо не прилича на бяло течение
ако има нещо общо с цикъла(в което се съмнявам) дойде ми преди 3 месеца за първи път и от тогава не ми е идвало но не мисля че има нещо общо
момиче съм (то се подразбира де) на 13 годиниМила спокойно това е така наречената цервикална слуз, която е прозрачна, в голямо количество е при повечето жени и е точно като желе и ако я пипнеш ще видиш, че се разтяга.Тази цервикална слуз се появява когато си в овулация, а щом като си в овулация това означава, че до 15 дни ще ти дойде!Не си го измислям, а съм го чела из нета и при мене е така-като имам такава прозрачна слуз и до 15 дни си ми идва цикъла.И това е всеки път при мене. :) Е успех дано да ти дойде :D
foreverr
01-04-2009, 11:13
Питай някоя наркоманка :D .... аз имам един въпрос..нз дали е задаван преди това, но все пак да попитам...10 дена след като ми спря имах съвсем малко кръв по бельото..тва нормално ли е (за първи път ми дойде) :oops: :oops:Ми незнам дали е нормално, но ако и другият път е така се посъветвай с майка си.Но мисля, че е било, защото ти е дощло за първи път и, че другият път няма да е така :)
Summer_game
01-04-2009, 11:40
момиче съм (то се подразбира де) на 13 годиниМила спокойно това е така наречената цервикална слуз, която е прозрачна, в голямо количество е при повечето жени и е точно като желе и ако я пипнеш ще видиш, че се разтяга.Тази цервикална слуз се появява когато си в овулация, а щом като си в овулация това означава, че до 15 дни ще ти дойде!Не си го измислям, а съм го чела из нета и при мене е така-като имам такава прозрачна слуз и до 15 дни си ми идва цикъла.И това е всеки път при мене. :) Е успех дано да ти дойде :D
направо се влюбих в тебе страшно много ти благодаря бях се притеснила страшно много :) :-) :-) :-)
foreverr
01-04-2009, 13:45
направо се влюбих в тебе страшно много ти благодаря бях се притеснила страшно много :) :-) :-) :-) :) Винаги с каквото мога помагам, за това няма за какво да ми благодариш :) :-)
aN4eto0o0
01-04-2009, 19:42
Ти пък не ми казвай кой да питам...ти питай тия дето им е дошло за първи път :?
Успокой се :D базиках се :grin:
BqlaLiniq
01-04-2009, 19:47
Знам..и аз :D
rammstein123
01-05-2009, 08:12
:D на най-добрата ми приятелка(не, че имам много, де) и дойде точно на Коледа :D
BqlaLiniq
01-05-2009, 13:00
И на мен.. :-o :lol:
Ама пък бях много радостна, че на НГ ще съм FREE! :-) 8)
buttertoast
01-05-2009, 16:15
На мен пък баш за НГ ми дойде.. късмет :?
maceto_lili
01-05-2009, 18:19
браво! много полезна тема!!! :)
hubavo da polezna e no iskam da pitam imam bqlo te4enie nqkude ot kraq na tova lqto i naposleduk zapo4va da se zasilva vse pove4e i pove4e tova dali e znak 4e skoro 6te mi doide? molq pi6ete mi! :shock: :shock: :shock:
aN4eto0o0
01-07-2009, 09:21
Прескочи ми :grin: само да не ми прескочи и следващият месец :o
gret4ety
01-07-2009, 12:18
abe v1prosa mi e malko t1pi41k ama ima li slu4ai pri koito izob6to da ne ti idva :? 6toto az s1m na 15 i ve4e nav1r6vam ama ne mi e do6lo o6te :neutral:
gret4ety
01-07-2009, 12:22
E dobre de ama ako ne mi e do6lo o6te i imam takova
rammstein123
01-07-2009, 18:12
abe v1prosa mi e malko t1pi41k ama ima li slu4ai pri koito izob6to da ne ti idva :? 6toto az s1m na 15 i ve4e nav1r6vam ama ne mi e do6lo o6te :neutral:
Ами не знам, но мама ми каза, че ако не ти дойде до 16, имаш някакъв проблем и трябва да ходиш на гинеколог(извинете, ако съм го написала неправилно)
aN4eto0o0
01-09-2009, 19:26
zna4i skoro bi trqbvalo da ti doide...6tom ima6 bqlo te4enie...
algel4eto_1995
01-11-2009, 20:32
аз съм на 13, на вс мои фр им е дошло, а на мене още не..някфо ми е спр гадно, щото сред тях се чувствам баси недоразвитата и все пак имам бяло течение, ама ся след 6 месеца 6те стана на 14 ебаси... гадно ми е ама все пак нормално е нали??
foreverr
01-12-2009, 14:17
аз съм на 13, на вс мои фр им е дошло, а на мене още не..някфо ми е спр гадно, щото сред тях се чувствам баси недоразвитата и все пак имам бяло течение, ама ся след 6 месеца 6те стана на 14 ебаси... гадно ми е ама все пак нормално е нали??Мила, много добре знам как се чувстваш и колко ти е гадно, защото аз бях ТОЧНО като теб!Дори момичетата от моя клас като ме питаха дали ми е дошло и аз като им казвах не и те се учудваха :( , а на мене ми ставаше адски гадно.Много ми беше кости докато и не ми дойде и тва стана на 14 години и половина.И ти чакай то все ще дойде!
Nali e normalno purviq put kato ti doide da e leka kafqvo?
foreverr
01-12-2009, 18:08
Nali e normalno purviq put kato ti doide da e leka kafqvo? :) Да моето беше така :) Споко мацкаа :grin:
algel4eto_1995
01-12-2009, 22:34
аз съм на 13, на вс мои фр им е дошло, а на мене още не..някфо ми е спр гадно, щото сред тях се чувствам баси недоразвитата и все пак имам бяло течение, ама ся след 6 месеца 6те стана на 14 ебаси... гадно ми е ама все пак нормално е нали??Мила, много добре знам как се чувстваш и колко ти е гадно, защото аз бях ТОЧНО като теб!Дори момичетата от моя клас като ме питаха дали ми е дошло и аз като им казвах не и те се учудваха :( , а на мене ми ставаше адски гадно.Много ми беше кости докато и не ми дойде и тва стана на 14 години и половина.И ти чакай то все ще дойде!
ами сега имам бяло течение, но все пак се надявам да е скоро...всички ме мислят за детенце.. :( и все пак, благодаря ти много, поне знам 4е не съм само аз.. :-) :oops:
BqlaLiniq
01-13-2009, 15:12
Пфах като започнат да те мъчат коремните болки ще ти се иска да си се родила момче..повярвай ;)
Ама за всеки случай ако нещо те боли много пий Бускулизин, Нош па и там някви други..на мен от тия ми минава ;)
evalongoriq
01-13-2009, 15:58
:) :)
BqlaLiniq
01-13-2009, 16:08
Абе принципно не е нормално, но при всички е така..ако идеш на гинеколог ще ти изпише нещо и ще се оправи..и аз бях така 6 месеца не ми дойде и се притесних вече и тъкмо да ида на лекар и ми дойде.. ;)
При всички е така спокойно ;)
evalongoriq
01-13-2009, 16:23
Значи не е само при мен и мога да бъда спокойна
sweety_kitty
01-13-2009, 21:04
az imam edin vapros,no nz dali e za tuk :( iskam da vi popitam kak kazahte za prav pat na roditelite si (po-skoro na maikite si)4e vi e do6lo?a sa6to iskam da popitam sa6toto i za best fr-da? molq vi pomognete :(
mumiikataa
01-14-2009, 05:57
az imam edin vapros,no nz dali e za tuk :( iskam da vi popitam kak kazahte za prav pat na roditelite si (po-skoro na maikite si)4e vi e do6lo?a sa6to iskam da popitam sa6toto i za best fr-da? molq vi pomognete :(
Не се притеснявай, просто я викни и й кажи. Няма нищо страшно, нито срамно. А за приятелката ти - ако искаш не й казвай. Не си длъжна.
Summer_game
01-14-2009, 07:47
Аз съм на 13 години.Цикалът ми дойде за първи път тази година на 3 август!След това на 21 септември!Оттогава не ми е идвал.Четох че в началото е нередовен и може да закъснее с 3 месеца-при мен вече са 4 месеца и половина почти 5!Това нормално ли е!
i na men mi doide na 8mi septemvri za 1 put ama posle ne mi e idvalo.
i btw ot septemvri sa - oktomvri,noemvri,dekemvri i o6te moje da ti doide qnuari kude gi vidq 5 nz taka 4e spox
sweety_kitty
01-14-2009, 12:05
az iskam da kaja na nai-dobrata mi priqtelka,no za maika mi pak se pritesnqvam :( prosto nz s kakvi dumi to4no :(
gret4ety
01-14-2009, 12:20
zna4i skoro bi trqbvalo da ti doide...6tom ima6 bqlo te4enie...
Prava be6e naistina mi doide
:grin:
OOhh spokoina s1m
evalongoriq
01-14-2009, 19:18
Немога да разбера защо се притесняваш да кажеш на майка си че си в цикъл.според мен това е първият човек с когото трябва да споделиш.замисли се тя е човекът които най-добре може да те разбере.защо се притесняваш все пак тя има голям опит в това и е добре информирана. :)
evalongoriq
01-14-2009, 19:24
моя цикъл сега го чакам да дойде за 3 път :D днеска имах болки долу в корема и от ляво много гадни.Много е хубаво в форума!Приятно е да споделяш с някого такива неща. :grin:
evalongoriq
01-14-2009, 19:28
междудругото първият път когато ми дойде беше ужасно.беше 8 кошмарни дни :D а вторият път беше 7 дни ужасс
evalongoriq
01-14-2009, 20:09
да питам винаги ли приди цикъл се появява цервикална слуз
sweety_kitty
01-15-2009, 12:54
ve4e po4ti ne se pritesnqvam,no se 4udq kak da i kaja,vie kak kazahte na maika vi :? po-to4no s kakvi dumi (mai ve4e stavam dosadna :( )
Summer_game
01-15-2009, 15:31
ve4e po4ti ne se pritesnqvam,no se 4udq kak da i kaja,vie kak kazahte na maika vi :? po-to4no s kakvi dumi (mai ve4e stavam dosadna :( )
ми аз лично първия път като ми дойде си бях обещала от отдавна първия човек на който да кажа да е кака и й казах -не беше страшно тя нямаше почти никаква реакция и после се чух с мама по телефона и й казах- "На мене между другото ми дойде" и тя - "ААааа верно ли как си кво си добре дошла в клуба някви такива"... Според мене най-тъпото нещо което можеш да напраиш е да не й кажеш представи си имаш дете и то не ти казва се едно не иска да споделя такива неща с тебе...гадно е
Бтв дойде ми за втори път.....ужас направо не издържам.Сичко е кръъъв и превръзкииии :( :( :(
на мен първите пъти пък толкова малко кръв имаше,че с ежедневни си карах без никакъв проблем.И след това един път гледам само баси навсякъде кръв и така се уплаших,че нз напрао.Сега вече си свикнах и много се радвам,че нито ме боли корем,нито нищо
evalongoriq
01-15-2009, 18:59
еми мен като ми дойде просто веднага и казах а вторият път като ми дойде мама беше на работа и веднага и се обадих да ми взема още превръзки :D
mumiikataa
01-16-2009, 15:33
ми аз лично първия път като ми дойде си бях обещала от отдавна първия човек на който да кажа да е кака и й казах -не беше страшно тя нямаше почти никаква реакция и после се чух с мама по телефона и й казах- "На мене между другото ми дойде" и тя - "ААааа верно ли как си кво си добре дошла в клуба някви такива"... Според мене най-тъпото нещо което можеш да напраиш е да не й кажеш представи си имаш дете и то не ти казва се едно не иска да споделя такива неща с тебе...гадно е
Бтв дойде ми за втори път.....ужас направо не издържам.Сичко е кръъъв и превръзкииии :( :( :(
Пий витамин С... Ще ти успокои течението ;)
Summer_game
01-16-2009, 15:50
Пий витамин С... Ще ти успокои течението ;)
da i az taka si misleh 6toto dneska 4ak se nacapah ama mama mi kaza da ne piq :-o ni6to sa e po slabo slava bogu :)
evalongoriq
01-17-2009, 14:29
:) :)
aN4eto0o0
01-17-2009, 18:31
mi tq be36e3 s gr1b k1m me3n i az samo "mamo v menzis s1m" i tq se obr16ta uxilena i vika "koga" i t.n. :D
tsveti91
01-18-2009, 11:13
здр може би има вече такъв зададен въпрос но нямам време да прегледам всички отговори искам да попитам нормално ли е да ми идва на 17-18 дена и дали може да е нещо сериозно че малко се притеснявам от няколко месеца е така? :neutral:
evalongoriq
01-18-2009, 15:08
зависи.първите 2 години може да закъснява много с месеци дори.но ако от по-одавна имаш цикъл отиди на гинеколог
evalongoriq
01-18-2009, 15:28
момент закъснява ти с 17-18 дена или ти идва на 17-18 дена
tsveti91
01-18-2009, 16:02
идва ми на 17-18 дена и се получава така че по два пъти месечно дефакто ..
kotenceto121
01-18-2009, 17:03
ve4e po4ti ne se pritesnqvam,no se 4udq kak da i kaja,vie kak kazahte na maika vi :? po-to4no s kakvi dumi (mai ve4e stavam dosadna :( ) spox az bqh su6tata mn me be6e sram ama q viknah i i kazah mamo traa da ti kaja ne6ty mn mn vajno i tq mi vika doide ti nali i az vikam da i tq koga kolko i sekvi tak i se be6e uhilila i samo me gleda6e
evalongoriq
01-18-2009, 17:13
за да бъдеш спокойна по-добре посети гинеколог.
bebety007
01-19-2009, 18:25
И аз имам въпрос на 15 съм цикъла ми е редовен (веднъж лятото ми е закъснявал с няколко дена),но този месец ми закъснява с 20 дена.Това нормално ли е?(с приятеля ми правим секс всеки път с презерватив и всичко е точно).Ако има такъв въпрос съжалявам че пак питам но просто не мога да чета всичко.
Evanescencefan
01-20-2009, 16:20
И аз имам въпрос на 15 съм цикъла ми е редовен (веднъж лятото ми е закъснявал с няколко дена),но този месец ми закъснява с 20 дена.Това нормално ли е?(с приятеля ми правим секс всеки път с презерватив и всичко е точно).Ако има такъв въпрос съжалявам че пак питам но просто не мога да чета всичко.Може да е от времето или да е станал гаф.Направи ли си тест?Ако не си спокойна-гинеколог. :)
foreverr
01-21-2009, 19:30
междудругото първият път когато ми дойде беше ужасно.беше 8 кошмарни дни :D а вторият път беше 7 дни ужасс :razz: A аз кво да кажа катоп моят винаги е 7 :o
evalongoriq
01-23-2009, 18:20
еми той първия път ми беше 8 вторият път 7 и сега третия път днес ми е 7 ден :D
ShadowsPrincess
01-24-2009, 13:05
Imam vupros. Na 14 sum i ot nqkolko meseca cikulut mi e neredoven. Daje 1 mesec me propusna i na sledva6tiq teche dvoino. Sega prez dekemvri si be6e dobre, ama toq mesec pak teche mnogo. Edna priqtelka mi kaza, che ako spra da qm shokolad shte spre da mi teche i az sprqh. Sega samo kape. Dali naistina problema e v shokolada ili prosto se sluchva da e neredoven ili trqbva da ida na doktor..? :( Naistina se pritesnqvam veche
foreverr
01-24-2009, 13:41
Imam vupros. Na 14 sum i ot nqkolko meseca cikulut mi e neredoven. Daje 1 mesec me propusna i na sledva6tiq teche dvoino. Sega prez dekemvri si be6e dobre, ama toq mesec pak teche mnogo. Edna priqtelka mi kaza, che ako spra da qm shokolad shte spre da mi teche i az sprqh. Sega samo kape. Dali naistina problema e v shokolada ili prosto se sluchva da e neredoven ili trqbva da ida na doktor..? :( Naistina se pritesnqvam vecheВсичко сие напълно нормално-в началото цикъла е нормално да е нередовен и да е ту силен ту слаб ту нормалне.След време ще стане един и същ, иначе това за шоколада и аз съм го чувала но нз дали е вярно.
TheBlackRose
01-24-2009, 19:06
Imam vupros. Na 14 sum i ot nqkolko meseca cikulut mi e neredoven. Daje 1 mesec me propusna i na sledva6tiq teche dvoino. Sega prez dekemvri si be6e dobre, ama toq mesec pak teche mnogo. Edna priqtelka mi kaza, che ako spra da qm shokolad shte spre da mi teche i az sprqh. Sega samo kape. Dali naistina problema e v shokolada ili prosto se sluchva da e neredoven ili trqbva da ida na doktor..? :( Naistina se pritesnqvam veche
Това за шоколада,мисля че е индивидуално.И на мен ми се беше случвлао да ми тече доста силно пък не ядях шоколад.Принципно не съм му голяма убожателка.А иначе ти си все още на 14 и е нормално както каза foreverr да не ти е редовен.След време ще се оправи,въпреки че и на майка ми си спомням,че понякога й се променяше(при смяната на сезоните..)
evalongoriq
01-25-2009, 10:01
цикълът ми и този път е 8 дни:( за 3 път ми идва.на места четох че е нормално да е до 7 дни а при мен са 8 :(
foreverr
01-25-2009, 10:48
цикълът ми и този път е 8 дни:( за 3 път ми идва.на места четох че е нормално да е до 7 дни а при мен са 8 :(Абе какво се притесняваш-казват че по принцип е до 7 дни, но при някои жени може да е и 8-9!При мене също понякога е по 8!
evalongoriq
01-25-2009, 11:18
мерси спокойна съм :-D аз за този цикъл изхабих 36 превръзки :D
BqlaLiniq
01-25-2009, 14:32
36 превръзки вика :lol:
Да не си ги брояла 8-)
evalongoriq
01-25-2009, 15:15
еми аз си взимам двойни пакети на оулейз супер те са 16 в пакет аз изхабих 2 стават 32 и още 4 от единичен
foreverr
01-25-2009, 17:34
мерси спокойна съм :-D аз за този цикъл изхабих 36 превръзки :D :D И аз в началото хабих по 40 даже, защото ги сменях по често и ги сменях като не бяха пълни, защото в началото си мислех, че са за смяна.Но сега изкарвам с по 10-12 превръзки на цикъл.Като не броя на края, че използвам ежедневки/тях не ги броя/
evalongoriq
01-25-2009, 19:08
:D еми при мен за час или час и половина превръзката ми цялата беше омазана цялата :D и за тва се наложи често да ги сменям и изхабих толкоз много :D другите пъти май не ми беше толкова силно.възможно ли е като не ми е идвало 3 месеца и половина този път да е текло повечко :D
foreverr
01-25-2009, 20:53
:D еми при мен за час или час и половина превръзката ми цялата беше омазана цялата :D и за тва се наложи често да ги сменям и изхабих толкоз много :D другите пъти май не ми беше толкова силно.възможно ли е като не ми е идвало 3 месеца и половина този път да е текло повечко :DДа на мен еедин път не ми беше идвало 2 месеца и после бях като заклана-течеше прекалено силно :o
evalongoriq
01-26-2009, 15:17
дамм тече с тройна сила :D като седях по 1-2 часа на компа и после като стана почва да тече направо..... :D
bebety007
01-26-2009, 20:37
Ако на някой може да му е полезно да ви кажа,че ходех на гинеколог и той ми каза,че след като съм полово активна а и сега е този момент,че от момиче ставам жена и на тази възраст е нормално да ми е нередовин цикъла.
foreverr
01-27-2009, 14:54
Ако на някой може да му е полезно да ви кажа,че ходех на гинеколог и той ми каза,че след като съм полово активна а и сега е този момент,че от момиче ставам жена и на тази възраст е нормално да ми е нередовин цикъла.Дам знам и на мене са ми го казвали, та дори и да не си половоактивна пак е нормално да е нередовен цикъла!
да но когато си половоактивна и ти спира сърцето като за пореден път ти закъснее
foreverr
01-29-2009, 15:40
да но когато си половоактивна и ти спира сърцето като за пореден път ти закъснее :D E да
evalongoriq
01-30-2009, 19:48
преди цикъл има разни течения а след цикъл нормално ли е да има?
titinkaa
02-03-2009, 16:19
браво! много полезна тема!!! :)
+1 :)
slun4ice_90
02-05-2009, 12:39
И от мен едно ЕВАЛА! :)
evalongoriq
02-06-2009, 18:02
имам притеснение.последно ми дойде на 17 януари.вчера февруари пак ми дойде минали са само 20 дена.но проблема е че е адски слабо.то почти нищо няма само кафяво и то съвсеееееееемм малко!
evalongoriq
02-06-2009, 18:03
изпуснала съм да кажа вчера 5 февруари :D
Здравейте искам съвет. Една моя фр (тя е на 15) от 14.01 казва, че не спира да й тече а днес сме 7ми февруари. Миналата седмица много я болеше корема. Тя каза ест на майка си, но майка й казала, че нямало нищо тревожно и не иска да я води на лекар. аз мн се притесних, тя също и решихме да пуснем тема тук с въпроса може ли да има киста и тя да се е пукнала?? И съответно какво се прави?
evalongoriq
02-07-2009, 18:53
веднага да отива на лекар.със сигурност има проблем.не е нормално толкова време да е в цикъл.никой неможе да каже какво точно и има но трябва да посети лекар ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!
chunky1621
02-08-2009, 13:38
искам да попитам нещо почти на 14години съм(ставам след 1 месец) имам цикъл от 2 месеца,но все оше нямам никакви гърди,ама ви казвам плоска съм като дъска имам там 2 стърчащи пъпки и толкова!това нормално ли е? и скоро ще ми пораснат ли? Не трябва да се притесняваш! Една моя приятелка съшо беше така но сега си е с доооста голям размер на сутиена :-D
gret4ety
02-08-2009, 14:10
На мен ми доиде за пръв път преди 20 дена. Оттогава имам страшен апетит. Ама наистина ям МНОГО. Под МНОГО имам предвид 3 парчета пица 2 чинии спагети 500 грама фурнети 3 чинии пиле с ориз 2 чаши мляко и около 8 вафли на ден.Искам да попитам това нормално ли е. Защото ако нямя връзка с цикъла и "подрастването" аз съвсем ще се освиня. :-k
веднага да отива на лекар.със сигурност има проблем.не е нормално толкова време да е в цикъл.никой неможе да каже какво точно и има но трябва да посети лекар ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!
Еми да, и аз й казвам, че трябва да иде на лекар, ама майка й казала, че нямало от какво да се тревожи, а то според мен има. Стреснах се понеже миналата година една друга фр я оперираха от киста а тя беше на 14... сега не знаем какво да правим...
buttertoast
02-14-2009, 21:01
На мен пък ми идва не на 28,а на 14 дена.. Не,че ми пречи или нещо,ама не е ли ненормално? .. за инфо,дойде ми за 1ви път преди 5-6 месеца.
Принципно ако си имаш редовен цикъл не е нормално да ти идва по два пъти на месец, но още не ти се е регулирал според мен. На някои жени им трянбват няколко години за да им се нормализира цикъла. На мен в начлото също ми беше така, пропускаше понякога, друг път ми идваше по два пъти... сега мина време и ми се оправи.
evalongoriq
02-15-2009, 10:52
На мен пък ми идва не на 28,а на 14 дена.. Не,че ми пречи или нещо,ама не е ли ненормално? .. за инфо,дойде ми за 1ви път преди 5-6 месеца.
еми щом ти идва от 5-6 месеца мисля че всичко е ок :)
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
02-17-2009, 12:23
как да накарам цикъла ми да тече по бързо? В момента съм в цикъл (дойде ми днес) ама до петък трябва да ми свърши непременно. на 15 съм? Идеи????? :(
samatamen
02-18-2009, 20:17
Zdraweite :) Iskam da vi popitam - imam cikul ot 3 godini nqkude, na 15 godini sum i ne moga da se poxvalq che cikula mi e bil redoven. Toest ili zakusnqva ili idva po rano, makar che ne sum si vodila kalendarche gore dolu znam koga e. Ta minaliq mesec mi doide na 5, a sega oshte nishto. Predpolagam che sled kato imam veche 3 godini bi trqbvalo da e redoven.
Chetox che moje da zakusnee ot stres a v momenta naistina imam golemi problemi s semeistvoto mi i moje li da ima vruzka. :-o Molq za pomosht :-)
Zdraweite :) Iskam da vi popitam - imam cikul ot 3 godini nqkude, na 15 godini sum i ne moga da se poxvalq che cikula mi e bil redoven. Toest ili zakusnqva ili idva po rano, makar che ne sum si vodila kalendarche gore dolu znam koga e. Ta minaliq mesec mi doide na 5, a sega oshte nishto. Predpolagam che sled kato imam veche 3 godini bi trqbvalo da e redoven.
Chetox che moje da zakusnee ot stres a v momenta naistina imam golemi problemi s semeistvoto mi i moje li da ima vruzka. :-o Molq za pomosht :-)
Добре де,а какво ще рече,че не ти е редовен попринцип?Пропуска ли да ти дойде например?Или просто примерно веднъж ти идва на 5-ти,после на 10-ти?3ащото то на малко жени им идва от дата на дата по часовник.Но ако ти прескача примерно е кофти и по-добре отиди на гинеколог.
На мен ми идва около 10-ти попринцип и ми е доста редовен,но тоэи месец и при мен още няма нищо.И на майка ми й эакъсня супер много.Може да е от климат ала бала.Не се панирай.Или ще ти дойде теэи дни,или направо другия месец.Ама ако вэеме упорито да не идва ходи на гинеколог,не ги подценявай нещата.
Пила ли си витамин С тоя месец?
как да накарам цикъла ми да тече по бързо? В момента съм в цикъл (дойде ми днес) ама до петък трябва да ми свърши непременно. на 15 съм? Идеи????? :(
"Да тече по-бърэо"- хахахахахаа.
Не се иэлагай.
Не эависят от теб теэи неща.
Може да ти свърши малко по-рано,ако пиеш витамин С.Но не те съветвам,эащото преди време аэ попрекалих с него и си прецаках много яко нещата.
От скоро го имаш,така че може и да е нормално.Първата година се нормалиэира.Но не можем ние да ти кажем със сигурност дали има проблем или не,эащото не сме специалисти.Всичко каэано се баэира на предположения и догатки.Според мен когато ти дойде эа пръв път е редно да посетиш гинеколог - все пак е някаква промяна в органиэма ти.Съветът ми е да отидеш да те прегледат профилактично и да кажеш какво те притеснява,эа да получиш по-компетентно мнение.
evalongoriq
02-19-2009, 15:57
отиди на гинеколог но все пак не е казано точно че трябва да е редовен след 2 години чела съм че е нередовен 2 или ПОВЕЧЕ години.
foreverr
02-20-2009, 18:34
На мен ми доиде за пръв път преди 20 дена. Оттогава имам страшен апетит. Ама наистина ям МНОГО. Под МНОГО имам предвид 3 парчета пица 2 чинии спагети 500 грама фурнети 3 чинии пиле с ориз 2 чаши мляко и около 8 вафли на ден.Искам да попитам това нормално ли е. Защото ако нямя връзка с цикъла и "подрастването" аз съвсем ще се освиня. :-kСпшоред мен не е много нормлано, и не е от цикъла, а просто сега явно си имаш прекалено много апетит. :shock: Но аз просто се учудих колко ядеш, защото аз на ден ям по 1-2 пъти и то по суууууууупер малко.
foreverr
02-20-2009, 18:36
На мен пък ми идва не на 28,а на 14 дена.. Не,че ми пречи или нещо,ама не е ли ненормално? .. за инфо,дойде ми за 1ви път преди 5-6 месеца.Ми според мен карче ти е дошло от 5-6 месеца, не е нормлано щото все пак си ти идва 2 пъти месечно бее!!!Аз ако съм на твое място ще ида на лекар!!!
foreverr
02-21-2009, 08:10
.Цикъла ми преди време беше 2-3месеца кафяв и ходих и на лекар, но нищо не откриха.И стана червен и то той като си се оправи и не отидах на лекар, защото и гинеколожката ми каза като се оправи, че няма смисъл да ходя пак.Но
забелязах, че менструацията си ми е червена, но е една гъста и с малки съсиреци в нея.И друг път ми се е случвало това и искам да попитам на какво се дължи.И ми е млако по обилна менструацията и тази сутрин дажее толкова много изтече в тоалетната и някво гъсто направо ми се доповръща А и забравих да кажа на 16 съм и имам цикъл от 1 година и 9 месеца, и вчера ме боля корема докато бях в цикъл-1ви ден.А до сега не ми се беше случало да ме боли.
evalongoriq
02-21-2009, 18:43
.Цикъла ми преди време беше 2-3месеца кафяв и ходих и на лекар, но нищо не откриха.И стана червен и то той като си се оправи и не отидах на лекар, защото и гинеколожката ми каза като се оправи, че няма смисъл да ходя пак.Но
забелязах, че менструацията си ми е червена, но е една гъста и с малки съсиреци в нея.И друг път ми се е случвало това и искам да попитам на какво се дължи.И ми е млако по обилна менструацията и тази сутрин дажее толкова много изтече в тоалетната и някво гъсто направо ми се доповръща А и забравих да кажа на 16 съм и имам цикъл от 1 година и 9 месеца, и вчера ме боля корема докато бях в цикъл-1ви ден.А до сега не ми се беше случало да ме боли.
Еми според мен не е нищо тревожно.Щом 2-3 месеца ти е било кафяво и изведнъж червено се е получило така може би.Всичко е наред :) А и като е кафяво тече по-малко така че сега е съвсем нормално да е по-обилно!
Хмм, аз бях момичето с темата "Кога ще ми дойде?!", адски притеснена... :-D , но какво се оказа - на 18ти ми дойде за първи път... 8-) .
Не ме боли корем, не ми тече силно, даже днес имаше само няколко капки и все едно не ми е текло днес въобще... сигурно е нормално в началото... и все пак - три дни... :-o
evalongoriq
02-22-2009, 17:55
Хмм, аз бях момичето с темата "Кога ще ми дойде?!", адски притеснена... :-D , но какво се оказа - на 18ти ми дойде за първи път... 8-) .
Не ме боли корем, не ми тече силно, даже днес имаше само няколко капки и все едно не ми е текло днес въобще... сигурно е нормално в началото... и все пак - три дни... :-o
честито мила :) не се притеснявай всичко е наред :)