View Full Version : как се 4увствате?
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
shmatka888
03-01-2009, 09:12
Чувствам се добре ^^
princesa_viki
03-01-2009, 09:14
Чувствам се добре ^^
И аз така :)
lifelesscorpse
03-01-2009, 09:15
весела...тъжна...просто спомени...ех,весело беше...въпреки всичко си беше весело...както и да е...честита баба марта на всички :) ...
HePeAJIeH
03-01-2009, 10:26
Абсолютният непукист съм днеска
Sensuality
03-01-2009, 11:34
изпитвам чувство за вина :D
co0L_gIrL
03-01-2009, 12:38
ъм. несподелена любов..
има едно момче, което страшно ме обича, а аз не мога да отвърна на чувствата му..
а момчето, което аз обичам, тръгна с моя позната..
как съм? ужасно..
niquetamere
03-01-2009, 12:41
chuvstvam se adski preeeban ~ momicheto koeto "omaivam" se zabi s nai-dobriq mi priqtell .... e kvo pyk ... da se ebat v gaza :D
nicolepcd
03-01-2009, 12:42
Надявах се днес да стане нещо, което чаках отдавна, а то не стана - разочарована съм. :D Но пък си имам мартеница :grin: :D
sladkalady
03-01-2009, 13:41
Днес определено не съм в настроение :(
PeopleAlwaysLeave
03-01-2009, 13:53
Супер... за мое очудване скоро не се беше случвало 8-)
Чуствам се отпочинал и в прекрасно настроение :-) .
Dosta po dobre ot v4era i dano da vurvi vse taka :) :grin: :)
My6mYLka
03-01-2009, 15:31
ужасно току що видях голямата си несподелена любов и когато си мисля че чуствата ми вече са се изпарили те отново се връщат :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
vlubeno_momi4e***
03-01-2009, 15:36
..разочарована ;D ама поне си имам много мартениции ; ))
напоследък не съм в наструение.. определено :( сега също ..самотно ми е някакси :-k
4uvstvam se adski veseloooooooooo yeeee {}{}{} sp qko si izkarah taq ve4eeeerrr :-) :-) :-) :-) :P :P :booooomb:
ам...
:-D
Незадоволен..... 8-)
Смисъл... самотен.... трябва ми мацкааа
lunichkataaa
03-01-2009, 17:24
Самотно и тъпо.
aka6a_vamp
03-01-2009, 17:25
:grin: Супер се чувствам...то от понеделник насам съм само в това състояние :grin: :smt055
:grin: Супер се чувствам...то от понеделник насам съм само в това състояние :grin: :smt055
охоо още един заразен имаме с неизлечимата болест "любов" бързо упойка и дайте триона 8-)
leoparda93sl
03-01-2009, 17:28
Бил съм и по-добре :(
що така :-o какво стана с девойката от Котел :-o
shmatka888
03-01-2009, 17:45
Подтисната съм :(
aka6a_vamp
03-01-2009, 17:48
охоо още един заразен имаме с неизлечимата болест "любов" бързо упойка и дайте триона 8-)
:grin: :grin: :grin: АА недей така :grin: :grin:
:grin: :grin: :grin: АА недей така :grin: :grin:
хаха много ясно, че няма ..все пак си вътрешна 8) :D я раздухвай малко, що си така щастлива :P
aka6a_vamp
03-01-2009, 17:52
:grin: А познай :D Чакай,по скайп ще бъдеш просветен 8-)
SilverBrilliance
03-01-2009, 18:55
Самотна и много объркана .. :-#
nicolepcd
03-01-2009, 19:00
Не особено добре, но живота продължава :D 8) Той не е спирал, дее 8-)
malko qdosana, 4e ne mi izpra6tat edni snimki ... :D
leoparda93sl
03-01-2009, 19:10
Еми не стана работата и си останахме само приятели.Само за малко ми стана гадно ама после осъзнах,че не е била правилната :)
malko qdosana, 4e ne mi izpra6tat edni snimki ... :D
Кажи му на оня дългия,че и аз съм му сърдита,защото ми се гледат снимки :D
А по темата:Нещо съм се сдухала ... и май след малко ще си лягам :o
Еми не стана работата и си останахме само приятели.Само за малко ми стана гадно ама после осъзнах,че не е била правилната :)
ясно..нищо не се отказвай продължавай напред :)
kisserche
03-01-2009, 19:47
6ibania bokluk me zarqzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-# :booooomb:
Ебати якото се чувствам :> Няма такъв смях с тоя онлайн гинеколог :razz:
Миии смотано ми е :o Слабите ми капиляри пак се проявиха и ми текна кръв от носа :o ... След малко като спре ще се оправя и отивам да поразпусна в едни приятели ... Смятам да се покрия за около един ден :-D Оставям си телефоните вкъщи и отивам да се позабавлявам :smt006 :-({|= :smt006 :smt030 :smt033 Само да не стане някой гаф,че ... :o
Айде приятна вечер на всички,че трябва да се оправям :-)
:o Слабите ми капиляри пак се проявиха и ми текна кръв от носа :o
Познат проблем :/ Адски гадно е тъй...веднъж ставам до тоалетна , ама то през нощите...и само пия вода...и гледам в мивката някаква кръв 0.о Поглеждам се в огледалото - кървя от носа...деа работата...най-подходящото време - 2-3 часа през нощта :?
EeeBobii
03-01-2009, 21:12
Как се чувствам ли......на седмото небе от щастие любов... :grin: :grin: :grin: :-) :-) :-) :smt118 :smt118 :smt118 :smt118 :smt118 :smt118 :smt118
Малко ми е притеснено :( .
PeopleAlwaysLeave
03-01-2009, 23:14
Весела съм :)
carinaNebula
03-02-2009, 00:51
некво нежно,леко..не знам.. :D
INLOF :oops:
В оная мацка дет пусна тема за нея ли?
INLOF :oops:
В оная мацка дет пусна тема за нея ли?
ne
Еййй не издържах без форума обаче :-D
Миии как да съм ... На едно купонче съм (все още) ... Ядене,пиене,силна музика ... Само,че снощи имахме малко проблеми с куките заради музиката ... :o Ама к'во да се прави :)
Въпреки,че си прекарваме доста готино съм малко нервна,защото не знаех за няколко човека,че ще са на купончето :o :o :o Цяла вечер ми се налага да гледам двама бивши ( :smt078 ) и като за капак с единия цяла вечер се гледаме на криво,а другия се опитва да ми сваля звезди :?
Поне се оттървах за малко от тоя втория,защото отиде до супера за кафе и алкохол и след 1-2 часа продължаваме :-D
Само се чудя да отида ли до нас да си взема телефоните :-o Ама май ще пропусна :-D
Хах приятен ден на всички :-D :grin: :grin: :grin: :-D
Еййй не издържах без форума обаче :-D
Миии как да съм ... На едно купонче съм (все още) ... Ядене,пиене,силна музика ... Само,че снощи имахме малко проблеми с куките заради музиката ... :o Ама к'во да се прави :)
Въпреки,че си прекарваме доста готино съм малко нервна,защото не знаех за няколко човека,че ще са на купончето :o :o :o Цяла вечер ми се налага да гледам двама бивши ( :smt078 ) и като за капак с единия цяла вечер се гледаме на криво,а другия се опитва да ми сваля звезди :?
Поне се оттървах за малко от тоя втория,защото отиде до супера за кафе и алкохол и след 1-2 часа продължаваме :-D
Само се чудя да отида ли до нас да си взема телефоните :-o Ама май ще пропусна :-D
Хах приятен ден на всички :-D :grin: :grin: :grin: :-D Къде си? Да дойда да ти ги донеса? (телефоните)? :D
^ В една приятелка,но къде точно не казвам :) Въпреки,че както е тръгнало май ще се прибера по-рано от очакваното :-D
Kostadin_682
03-02-2009, 08:32
Много добре :grin: Снощи се разбихме МА ЯКО :grin: ... най-добрата вечер :) а бе, по-добро от това да си си в родния град... НЯМА !!!
Blo0dSuGaR
03-02-2009, 09:16
Наспала съм се и се чувствам много добре :)
Еми....изгубих човека, в когото съм влюбена, с когото бях повече от 2 години :? Как да се чувствам ........ :(
PeopleAlwaysLeave
03-02-2009, 10:43
Щастлива съм - странно, но факт :D
valdesbg
03-02-2009, 11:11
И аз. И аз не знам защо :Р
Но съм щастлив. От няколко седмици насам.
lunichkataaa
03-02-2009, 11:41
И аз. И аз не знам защо :Р
Но съм щастлив. От няколко седмици насам.
Блазе ви. :) Иначе по темата - на мен нещо тези дни ми е доста криво!
valdesbg
03-02-2009, 11:43
Няма ли кой да ти се усмихне и да те зарази с добро настроение? :grin: :)
lunichkataaa
03-02-2009, 11:45
Няма ли кой да ти се усмихне и да те зарази с добро настроение? :grin: :)
По принцип има,но нещо в последно време се губят,затова трябва да се оправям сама.
EeeBobii
03-02-2009, 12:28
некво - никво.....мързи ме да гледам.... :x
Еххх най-после се прибрах :D и се чувствам перфектно!!! :grin: :grin: :grin:
Видях се с хора,които не бях виждала от 2 години (ако не и малко повече) ... Върнахме се назад в спомените и си прекарахме страхотно :grin: :grin: :grin: Единственото неприятно нещо бяха две бивши гаджета,които не исках да виждам ама к'во да се прави :)Майната им :grin: :grin: :grin: Сега само се надявам някой да не ми развали готиното настроение :o :( :o
Уморен съм и ми е смотано :? .
lifelesscorpse
03-02-2009, 14:03
ми готинко ми е едно такова...никакво,ама готинко.бе не знам и аз :lol: :grin: :grin: :grin:
Готино ми е ,само съм малко изморена :grin:
Sensuality
03-02-2009, 14:38
много добре 8)
nicolepcd
03-02-2009, 14:43
Чувствам се малко виновна, но като цяло съм позитивно настроена... :grin: :grin: :grin:
mi dobre ama mojeshe i da sum v dosta po xubavo nastroenie ama ...
roltirirang
03-02-2009, 15:28
Нещо ми се наду главата,играх белот ..Тъпо ми е :shock:
Оффф някво ми е много изморено и тегаво.Спи ми се,но се въртя и не мога да заспя.Пфф винаги така става като съм уморен и имам нужда от сън,не мога да заспя....
Blo0dSuGaR
03-02-2009, 19:13
В добро настроение съм :)
под напрежение съм [-o< сгафих и сега наще сърдити :shock: кой знае кво конско ме очаква :(
П.П. утре който иска да идва на помен...жито ще има колкото искате 8-)
danielchety
03-02-2009, 20:42
супер сдухано ми е .. :( .. умряло ми е и нямам настроение за нищо ... забила съм се пред компа вече 2 ден :shock:
Sensuality
03-02-2009, 20:48
отказах се от 1 тъп филм,ся съм супер
nadincety
03-02-2009, 20:51
супер сдухано ми е .. :( .. умряло ми е и нямам настроение за нищо ... забила съм се пред компа вече 2 ден :shock:
И аз съм по абсолютно същия начин :?
Оф,аз съм уморен но ме е нападнала няква лигня и не спирам да се хиля от 2 часа и нещо :-D .
P.S ака6а_vamp е луда :D .
aka6a_vamp
03-02-2009, 20:56
[b]P.S ака6а_vamp е луда :D .
Ноууууууууу..как можа да го кажеш,скакауеццц :shock: 8-)
kuklichka_bg
03-02-2009, 21:02
:( :( :( мн отчаяноо
Кофти ми е, че не мога да променя по никакъв начин положението, в което се намирам в момента, а така ми се иска... :(
Кофти ми е, че не мога да променя по никакъв начин положението, в което се намирам в момента, а така ми се иска... :(
Хубавите неща стават бавно....търпени му е майката.
valdesbg
03-02-2009, 21:30
Абе нещо ми е заспало вече..Мисля да си лягам.
Мимее - кой юнак те е цапардосал че пускаш такива теми? 8)
aka6a_vamp
03-02-2009, 21:35
Един гаден такъв.... :D
valdesbg
03-02-2009, 21:36
Един гаден такъв.... :D
Тц Тц Тц лоши хора, лошииииии :) Хващаш го за ушите и бий до синьо :Р
aka6a_vamp
03-02-2009, 21:38
Ама не искам да го загрозявам 8-)
lunichkataaa
03-02-2009, 21:51
Уморено ми е,ама нещо не мога да заспяяя :shock:
Най-добрият ми приятел пак ми се обяснява в любов .........
Зарязах си компанията заради него и бившия ми ...........
Една от най-добрите ми приятелки от около 2-3 часа не ми говори ..........
Абе аз мога или не мога да еба п*тката ма*чина на всички :@ :@ :@
+ Това ...:
прецакана,използвана,излъг ана ... Ама не ми пука :) Аз си го обичам,а той ако иска нека да разправи на целия свят,каква пу*ка съм била щом съм му се вързала на игричките :) Все ми е тая - аз си го обичам и това си е :-) :P
Darkkiss
03-03-2009, 03:36
къпан!?
leoparda93sl
03-03-2009, 05:56
Айде честит празник на всички :smt006 :smt006 :smt006 Да живее България :)
MissBianka
03-03-2009, 08:40
невероятно влюбена :smt060 и малко притеснена... :( но знам,че всичко ще бъде наред :-)
Искам да си го изкарам на някого, да го кажа на някого ....направо .........................................
afterforever
03-03-2009, 08:49
кажи го де! Направи тема, какъв е проблемът?!
Аз пък се чувтвам със запушен нос... ще откача..
Не искам да правя тема ......искам просто да поговоря с някого :(
Ем аз пък съм супер весела! :) :) :) :)
HePeAJIeH
03-03-2009, 09:02
Бивам :grin:
valdesbg
03-03-2009, 09:26
Телефона на доверието е 005*** :)Драскай ЛС :)
Експлей - и аз, дай да ги заразим всичките тук, че нещо много сълзливи историйки се пускат.
Телефона на доверието е 005*** :)Драскай ЛС :)
Експлей - и аз, дай да ги заразим всичките тук, че нещо много сълзливи историйки се пускат.
Навита съм! :grin:
Предпочитам да го споделя с някое момиче. Ако ще говоря с момче то ще бъде момчето, което искам. И без това няма да ме разберете .....
iznerveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeN :o :o :o :o :o :? :? :-x :-x 8) 8)
iznerveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeN :o :o :o :o :o :? :? :-x :-x 8) 8) :(
lunichkataaa
03-03-2009, 10:14
Тъпо ми е,смотано ми е,криво ми е....уфф :shock:
А и + това имам да уча...Абе ужасна работа :(
Уморен съм,не можах да се наспя снощи и ся ми е едно такова мотано :o .
exclusive__16
03-03-2009, 15:27
zle3e3e :cry: :cry: napraowo sum si bqsna na sebe si .. pri towa izgarqm ot jelanie da se zapoznaq s edno mom4e e toi bleee .. ;( :cry:
linkinpark6666
03-03-2009, 15:39
Чувствата ми са толкова противоречиви и различни че нямам нерви,опитвам се да гледам оптимистично на нещата :)
lunichkataaa
03-03-2009, 16:42
Зле :cry:
vlubena sam weeee :-) :-) :-)
Оф аз пак се въртях и не можах да заспя 8-) Май ше ровя за някое филмче да гледам да ме приспи.
Оф аз пак се въртях и не можах да заспя 8-) Май ше ровя за някое филмче да гледам да ме приспи.
много рано бе бате
Kostadin_682
03-03-2009, 16:58
Бивам, с всеки изминал ден се превръщам в пияница 8-) :razz:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ХеПпПиИиИ!!! :D :D
много рано бе бате
Не можах да се наспя тая сутрин човек,а пък после ходих и на работа...напрао съм смачкан.Как да не ми се спи 8-) -
много рано бе бате
Не можах да се наспя тая сутрин човек,а пък после ходих и на работа...напрао съм смачкан.Как да не ми се спи 8-) -
ооо сега като ми стана ясно се питам какво правиш още тука 8-)
^^Ровя се из форума,после ше легна да посля.И без това се въртя само и се дразня още повече.
^^Ровя се из форума,после ше легна да посля.И без това се въртя само и се дразня още повече.
шегувам се :)
По темата: никакво не ми е
lifelesscorpse
03-03-2009, 18:09
нек'во ник'во...абе яко ми е :lol: днес си прекарах супер,така че няма от какво да се оплаквам :)
vlubeno_momi4e***
03-03-2009, 18:11
изморена.. след малко мисля да си пусна някой филм и да си почина.. ^ ^
PeopleAlwaysLeave
03-03-2009, 18:14
Щастлива :grin:
super qko0 mi eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: cql den si bqx s momicheto xodixme na kafe posle xodixme v tqx spaxme (sledobeden sun :!: :!: :!: ) sled tva pak izleznaxme na kafe s neini fr subraxme se super qko xora pixme bira i se ligaxme daje ni izgonixa ot kafeto :D :D :D i produljixme na edni peiki super sum neska ot dosta vreme ne mi e bilo chak tolko qko0 :grin: ama neshto mi se dospiva i misla sled malko da se trupiram 8-)
Днес някъв нереално огромен мързел ме е смачкал и се чувствам меко казано зле. Един смотан урок по история не мога да науча, да се таковам. В такива моменти ми се ще да бях змия - ем си одим, ем си лежим.
Оф,ми...усещам,че едно момиче започва яко да ме привлича...тя уж харесвала(ама не толкова силно) някакво момче,с което не се вижда много често...не знам,от никъде дойде това привличане...просто накрая ще се влюбя и ще ми се е*е майката ;/ като си знам късмета...
aka6a_vamp
03-03-2009, 19:03
WTF :shock: темата ми беше напълно сериозна...защо я заключихаа :shock: :shock: :-o
WTF :shock: темата ми беше напълно сериозна...защо я заключихаа :shock: :shock: :-o
Щото сигурно,доколкото видях,се беше превърнала в спам...от някои хора...
Заради спама :-D
По темата:Мии с разбито сърце ама к'во ми пука :) Не ми се случва за първи път все пак :) Свиква се ... :cry:
valdesbg
03-03-2009, 19:09
Акаша, ми щото са лоши хората...Комунистииии :Р
Мен ми е хипер яко, за пореден път, експлей е виновна *сочи я с пръст* :D
екстрийм, не се сдухвай е, тук ще ти сипем малко от нашто настроение и ще забравиш тревоги и така :)
Фликс - бе те мамата отдавна са я таковали, и ти си резултата, така че... :)
Утре ще се видя с Митака и Галяяяя :)Още по яко ми става, щото не съм ги чувал от не знам колко време.
Поздрав за всички с http://www.youtube.com/watch?v=rZWXnkfZ-bY
По темата:Мии с разбито сърце ама к'во ми пука :) Не ми се случва за първи път все пак :) Свиква се ... :cry: [/b][/color]
Нали :cry: Няма и да е за последен ;/ Деа :/
Защото мнението си можеше и тук да напишеш. А ако си искала да зададеш тема с конкретен въпрос( с цел да получиш отговори) трябвало е да подходиш по друг начин, тъй като очевидно темата се превърна в спам. :)
^^Аз на теб съм ти сърдит..не ми разказа нищо се Истанбул :smt011
По темата:Още ми е изморено и тъпичко.
myNameIsImmortal
03-03-2009, 19:15
Суперррррр, нещо ми е кеф, влюбен съм до ушите и такаа :D :-)
поздрав за всички четящти този пост с:
Guns'n'Roses - Sweet Child Of Mine
lunichkataaa
03-03-2009, 19:20
Тъпо,тъпо,тъпо....От няколко дни ми е така и май няма скоро да ми мине... :shock:
Утре сме и на даскало...аз така и не си научих нещата по счетоводство,а ще правим контролно,абе отврат...
Освен това трябваше да се видя с една приятелка,но както обикновено тя беше заета....Поредната смотана "ваканция" (ако даже мога да я нарека така) :( :shock: :(
leoparda93sl
03-03-2009, 19:32
батка пак ли ве :D 8-)
myNameIsImmortal
03-03-2009, 19:37
батка пак ли ве :D 8-)
мНеее аз вече съм с една друга мома заедно :) :P
Blo0dSuGaR
03-03-2009, 19:40
Страхотно...[/b]
ComeWithMe
03-03-2009, 19:46
Mеко казано ужасно! :(
но не се отчайвам..
psycho13
03-03-2009, 19:49
тъпо.. :-o
SwEeT_pAiN_F
03-03-2009, 21:07
ужасно...приятелят ми скоро заминава...и откачам.... :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022
За пореден път доказах на себе си (а и на още един човек),че когато обичаш някого и му вярваш няма проблем,който да не може да бъде преодолян :-)
Освен това почнах да се замислям,колко съм се променила през последния месец :) Осъзнах,че съм станала адски търпелива (нещо неприсъщо за мен) и хипер спокойна ( :shock: ) ...
Обичам го,той също ме обича!!!Доказва ми го постоянно и това ме прави адски щастлива!!! :-) Е и ние имаме своите проблеми,но кой ги няма ;)
Сега остана и да оздравея и просто няма да има по-щастлив човек във форума от мен :grin:
Спокоен....най накрая.... :-)
оф :( не мога да спя..само за глупости мисля :[
ще ти разкажа душко, споко. Само да вляза в ритъм :D
по темата : спи ми се..
неадекватен до 12 часа :D
компот...не можах да заспя и си легнах в 6 а ме събудиха в 8 МА ЯКО :D
очаква ме един дълъг и неадекватен ден 8-)
От вчера ми не е на кеф...
PeopleAlwaysLeave
03-04-2009, 08:01
Станах с усмивка, бях навън и се прибрах отново с усмивка - доволна съм :P
Някои хора страаааашно много ми липсват... :-k
EeeBobii
03-04-2009, 09:24
Уморен сам....иначе съм супер.
HePeAJIeH
03-04-2009, 09:42
Чакам да стане време за даскало и да тръгвам..имам добро предчувствие :)
Общо взето съм по - добре за момента де...видях момченцето, което обичам и бях с него след училище за малко...не са се наредили нещата, но ще чакам като трябва.....
Kostadin_682
03-04-2009, 11:17
Бива бива 8-)
Tujen :-k :-k :cry: :cry: Super sdux mi e :-k i mnoy mi lipsva edno choveche deto mnogo go obicham :smt007 :-k :-) :-) :-) xvanala me e nqkva depresiq :? :? :?
emi super sam :D :grin:
И аз!И аз! :grin: :grin: :grin:
Ивее имам да черпя пак,заради хубавата развръзка снощи :-D
dimitar_ak
03-04-2009, 12:03
Опитвам се да започна нещо ново и си задавам 1000-и въпроси от рода на:
1. Допаднах ли й
2. Ще се видим ли пак
3. Колко настъпателен да бъда
Та такива настроения са при мен
aka6a_vamp
03-04-2009, 13:49
Защото мнението си можеше и тук да напишеш. А ако си искала да зададеш тема с конкретен въпрос( с цел да получиш отговори) трябвало е да подходиш по друг начин, тъй като очевидно темата се превърна в спам. :)
Е,можех и да го напиша тук,но аз просто си споделях мнението...няма правило,което да гласи,че не може...а ако спама е причината-ок!
Както и да е,темата и без това вече няма тежест...
ще ти разкажа душко, споко. Само да вляза в ритъм :D
по темата : спи ми се..
Ми айде де,аз чакам от 2 дни да ми разкажеш как е минала почивката и да ми покажеш някоя снимка ама тиииии си питаш питанката :P .
По темата:Уфф....пак не можах да се наспя,уморен съм и май леглото ме зове.
Бобиии, Зориии обещавате всичко да е ОК вече, нали? :P
Тихо да не чувам детски глас :D .
Аз съм го обещала отдавна :) Всичко си зависи от Боби,но след снощния разговор мисля,че повече подобни караници няма да има :) Изяснихме се,разбрахме се ... Сега остана и търпение да имаме и всичко ще е супер :-)
DevilWish
03-04-2009, 14:20
Еми сдухано ми е ... :С как да се чувствам като не зная какво да правя в петък . . заради тая прищявка може много неща да изгубя :С :((( пфф дано не е грешка :С :((
и на всичкото отгоре ми е ужасно скучно :С
Sensuality
03-04-2009, 14:47
добре :)
DiabolicAngel
03-04-2009, 14:57
Все едно валяк ме е газил! :booooomb:
aka6a_vamp
03-04-2009, 16:15
http://www.vbox7.com/play:08d14b61 Сори,ама си пласирам простотията :D 8-)
Kostadin_682
03-04-2009, 16:16
Леко ми се спи, ама ще ми се отспи след малко 8-)
gLypChenCee
03-04-2009, 16:21
Абе бивам. С нов мъж съм. :booooomb: Макар , че стария никой не може да го замести.. :D
Абе бивам. С нов мъж съм. :booooomb: Макар , че стария никой не може да го замести.. :D
Честито.
представям си кво хубаво ще му стане на новия ако го прочете това..
EeeBobii
03-04-2009, 16:42
Смазан....
Kostadin_682
03-04-2009, 17:14
представям си кво хубаво ще му стане на новия ако го прочете това..
хах 8-)
Гадно ми е поради причината че сам самотен :oops:
АХАХАха ти ли се смееш така ?!
Edit: тва най- истеричното. :lol:
Kostadin_682
03-04-2009, 21:44
Гадно ми е поради причината че сам самотен :oops:
Ми дай чадо да ти намера някоя булка тука от форума освен... туку виж е от твоя град 8-)
чувствам се съсипан, самотен, некадърен... не ми е добре...
slun4ice_90
03-05-2009, 06:18
Всеки момент ще заплача...Един човек ми липсва страшно много.... :-k
dimitar_ak
03-05-2009, 06:36
http://kolobok.us/smiles/big_standart/empathy.gif Не тъгувай. Малко хора си заслужават сълзите, а и незаменими няма.
slun4ice_90
03-05-2009, 06:45
http://kolobok.us/smiles/big_standart/empathy.gif Не тъгувай. Малко хора си заслужават сълзите, а и незаменими няма. Благодаря ти за подкрепата, имаш право. :)
shmatka888
03-05-2009, 07:06
Умирам за сън..едвам си държа очите отворени :smt010 :smt069
Kostadin_682
03-05-2009, 09:04
Бива, не се оплаквам, малко времето ме подтиска, ама ще изгрее и слънце 8-)
лек ден на висчки
vlubeno_momi4e***
03-05-2009, 12:02
Тъпо ми е..
Добре съм,отново малко уморен нооо излизам на по биричка с колеги :smt006 .
Umorena sam, dosega igrah tenis na masa s priqtelq mi ... :D edna cerberica (deto darji tenisa) ni vidq da se natiskame i nie izbuhnahme v smqh, no ob6to vzeto super sam :D
Sensuality
03-05-2009, 14:12
бивам.. :)
Еми..любовта ми вече е несподелена...
aka6a_vamp
03-05-2009, 15:43
АХАХАха ти ли се смееш така ?!
Edit: тва най- истеричното. :lol:
Не съм сигурна дали съм аз,щот бях заета да лапам 8-)
На оператора ли? :razz: :razz: :razz:
Не бе, шегувам се. Сигурен съм, че си се представила добре. Както съм те учил 8-)
Ти си мойта гордост.
Umorena sam, dosega igrah tenis na masa s priqtelq mi ... :D edna cerberica (deto darji tenisa) ni vidq da se natiskame i nie izbuhnahme v smqh, no ob6to vzeto super sam :Dama q kai sa igraxte tenis na masa ili se natiskaxte :D:D ot koe se umori :D:D
em dobre sum neshto mi e tupooo i mi se spi ama kvo da se prai :P
Kostadin_682
03-05-2009, 16:34
... :?
aka6a_vamp
03-05-2009, 16:36
На оператора ли? :razz: :razz: :razz:
Не бе, шегувам се. Сигурен съм, че си се представила добре. Както съм те учил 8-)
Ти си мойта гордост.
Ти си ме учил? 8-) бреййй,тихо,че хората ше си помислят нещо за мен.. :D но тва,че съм твойта гордост е вярно :oops:
не ви е чиста работата на вас 8-)
:cry: Супер ми е скапано :cry:
Изпаднала съм в някаква ужасна депресия,а дори не знам,на какво се дължи :-k
Нямам настроение нито за излизане,нито за разговори с приятели,нито за някакви забавления ... Цял ден съм в леглото и спинкам ](*,) Даже и телевизия не ми се гледа,а по принцип телевизора в моята стая работи почти денонощно :shock: :cry:
Оффф направо ми идва да се метна от някъде :o
В момента имам огромна нужда от няколко мили думи от един човек,нооо както е тръгнало ще заспя преди той да се прибере :cry:
Пффф дано само това състояние да е временно и да не повлияе по никакъв начин на отношенията ни,че и без това достатъчно трудности имахме последните няколко дни ... :cry: :-k :cry:
ThePowerOfLove
03-05-2009, 17:19
Ами гадно се чувствам, как може да се чувствам..
Добрее... супер даже... :grin: по невлюбена от всякога :lol:
lunichkataaa
03-05-2009, 20:26
Мноооогооо уморена,много! :(
Щеше да е мааалко по добре ако аз самия знаех как точно се чуствам..... :o .
My6mYLka
03-05-2009, 20:54
чувствам някакъв дискомфорт всмисъл някфо никфо ми е обикалям като муха без глава дори нз защо :o
umrqlabubole4ka
03-05-2009, 21:08
самотно...
KisSsSsSs
03-05-2009, 21:08
Добреем :P
HePeAJIeH
03-05-2009, 21:23
Podpiinal 8-)
Kostadin_682
03-05-2009, 21:54
Добре съм :grin:
Podpiinal 8-)пич батка..пич..браво :lol:
GossipGirl89
03-06-2009, 00:33
Ами добре се чувствам :) Усмихната и доволна съм. И не ми се спи никак даже :D
Darkkiss
03-06-2009, 01:22
бе дриска ми се
та ще ходя да дрискам след малко
valdesbg
03-06-2009, 08:51
Отново съм във форма и съм щастлив. :grin:
Гадно се чувствам, болна съм и ми е адски криво.. :?
:? ......Искам си момчето..
vlubeno_momi4e***
03-06-2009, 10:51
бивам.....
Kostadin_682
03-06-2009, 11:03
Жив съм жив съм 8-)
PepiDesigns
03-06-2009, 11:47
Оф ..
Като цяло - добре ...
Чувствам се физически добре .. с мааалко разминавания , но бива ..
Но вътре .. вече психиката , това какви емоции има в мен ..
Нали знаете .. май съм влюбен :D
Едно такова , ем хубаво , ем .. не съвсем.
Просто е такова положението , че не знам как да ми е ... :oops:
Възбуден 8-) (ама емоционално)
PepiDesigns
03-06-2009, 11:53
До преди малко ти се спеше ..
Аз съм щастлив .. чак от кеф настръхвам и мигам на парцали .. :D
е спеше ми се преди 3 часа сега съм на друга вълна :D
и аз :D
Стига намеци :D че росен ще се сърди :-D
pussycat_dolls15
03-06-2009, 15:00
Уморена съм,ама като си почина ще се почувствам по-добре. :)
Намерете ми боксова круша .... :booooomb:
Sensuality
03-06-2009, 15:47
добре съм..
gLypChenCee
03-06-2009, 15:48
Умерено добре. :D
xXxMixXx
03-06-2009, 15:51
Бива.. 8)
kitty9410
03-06-2009, 16:10
ужасно щастлива
aka6a_vamp
03-06-2009, 16:14
ОООо честити ми 200 страници... :grin:
Иначе съм скапана...цел ден по ма4ове
aka6a_vamp
03-06-2009, 16:24
Аууу нее :D цял ден само потни пубери как ритат са ми пред очите... повдига ми се кат чуя мач 8-)
Аууу нее :D цял ден само потни пубери как ритат са ми пред очите... повдига ми се кат чуя мач 8-)
Утре ще ходя на мач 8-)
аз мислех че си играла :) много е секси жена футболист да спре топката с гръд :D
aka6a_vamp
03-06-2009, 16:36
Аз съм винаги в агитката :D
Къв мач напраихме с мангалите след обяда... На вратарчето им му разбиха носа :-| а копелето се оказа ебаси коравото и продължи да пази с окървавен нос. :neutral:
aka6a_vamp
03-06-2009, 16:46
И при нас имаше разбит нос...а на мен един от Месото кат ми се ядоса шот крешях там и само прасс и си свали гащите...майкоо големи са простаци там..
искаш ли да идем да гледаме мач :oops:
Kostadin_682
03-06-2009, 16:55
бива
aka6a_vamp
03-06-2009, 17:08
Само да няма говеда..
искаш ли да идем да гледаме мач :oops:
Абе ти нали си търсеше любовта от пръв поглед.
и си свали гащите...майкоо големи са...
В Месото са известни с големите си......
може и нея да съм видял, като идем на мач ще знам :)
aka6a_vamp
03-06-2009, 17:33
и си свали гащите...майкоо големи са...
В Месото са известни с големите си......
Кво ми изопачаваш думите,гадиноо :D 8-) Ии да ти кажа не му беше голям :? беше черен 8-)
hxahxahXAAXHhAXhAXBhabxhaxahXhaXhAXhXAhaxbhaxbaxba xbyaxhaxhxahaxhaxxhaxhaxhAXhAXhAXhAXhAXhaXhAXhaXhb aXhbaxhbax
Отивам да се напия заради тва признание!
Видях се с едно съкровище. :-D Нещата не са се наредили, но ....
aka6a_vamp
03-06-2009, 18:11
Отивам да се напия заради тва признание!
И внимавай ей :smt018
нищо интересно, всички по дискотеки няма с кой да си лафи човек :(
valdesbg
03-06-2009, 21:35
Чувствам се супер.. :)
:grin: