View Full Version : как се 4увствате?
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
Ами притеснено ми е... :(
Еееее к'во ти има пък на теб :S
А иначе ... На мен ми се спииии :smt015 и май след малко ще си легна за час-два :?
Освен това ми е няк'во радвоено настроението :o
Хем се кефя,защото един приятел ми се обади,а не се бяхме чували от около година :) Хем ми е криво,защото не успяхме да излезем,тъй като той не е от моя град и беше дошъл само за няколко часа :o
А като за капак се оказа,че едно момче ме харесва :o :o :o А това не трябваше да се получава :o :o :o
vlubeno_momi4e***
02-03-2009, 16:04
.. странно :neutral:
aka6a_vamp
02-03-2009, 16:20
Не,на мен нищо ми няма,една фр не е добре нещо,заради това
лелеее чуствам се много яко,до преди малко се карах с баща ми и виках и пищях :-D ся поне се накарах и се успокоих
hahavteen
02-03-2009, 16:34
Ми малко притеснена.
Имам утре тест по английски и дискусия на тема "Имал ли е право Фройд" :?
Уф... и гадното е че не мисля толкова за това колкото за любовните си терзания :?
чувставам се...както съм...пиян :lol: ахаха ей тва е ..рано рано да се отрежеш.. :lol: ай наздраве банда.. :smt006
Кой сега до теб заспиваааааа...кой целува устните тииииииииииии....трябваше да си щастливааааа..как съсипах всичко между наааассс :D пияяяяяяян за кой ли път убийствено пиян :-s пааат паааат ! :lol:
kradinero
02-03-2009, 18:07
Уффф :( аз съм ужас :( Лудо влюбена и неразбрана от момчето. А пак колко тапаци са пробваха 8-) Само т`ва момче тряа са пробва :D Веднага ши успей :)
Уффф :( аз съм ужас :( Лудо влюбена и неразбрана от момчето. А пак колко тапаци са пробваха 8-) Само т`ва момче тряа са пробва :D Веднага ши успей :)
тцтцтц....то почти винаги така...тоз дет му е отворено най-трудно влиза..да го ева 8-)
aka6a_vamp
02-03-2009, 18:17
Как може такъв кошмарен ден... :-# :-# сички на мен си го изкараха,всичко изведнъж ми се стовари...аа премазана съм простоо :-#
Как може такъв кошмарен ден... :-# :-# сички на мен си го изкараха,всичко изведнъж ми се стовари...аа премазана съм простоо :-#
е*и им майката малчо...няма се даваш така...утре ще съжаляват..
aka6a_vamp
02-03-2009, 18:24
:( Не,няма :cry: никой не го интересува другия..
еее малчооо недей плачка така...тва е живота..вечни интереси...а и това са временни чувста...не се натъжавай
hahavteen
02-03-2009, 18:30
еее малчооо недей плачка така...тва е живота..вечни интереси...а и това са временни чувста...не се натъжавай
Абсолютно по същия начин се чувствам като Акаша и същите неща като Респект си повтарям 8-)
Споко малката всичко отминава. Глупаво е да си тровиш нервите за хора които не го заслужават. :-)
Иначе аз в момента съм супер след като ядох шоколад и пих кола. Сега УЖ уча и всичко е на 6 :D
aka6a_vamp
02-03-2009, 18:31
Благодаря ви :smt056 :-)
пийте с мен по едно и да видите как ще ви светне :P :lol:
hahavteen
02-03-2009, 18:41
Много ме изкушаваш ама имам да чета че утре направо не ми се мисли какво ще правя... Остават ми още 50 страници :-D
Остави че трябва да стана в 5 че първия час имам изпит по английски :?
Много ме изкушаваш ама имам да чета че утре направо не ми се мисли какво ще правя... Остават ми още 50 страници :-D
и аз имах да чета ама...вече е невъзможно :lol: и квото ще да става..аз живота ли ще си живея или какво? :P
hahavteen
02-03-2009, 18:45
и аз имах да чета ама...вече е невъзможно :lol: и квото ще да става..аз живота ли ще си живея или какво? :P
Хахаа ако бях ученичка нямаше да се занимавам ама сега вече е по-сложно :-D
ооо студентка си имаме :-o яко.. 8-) чети чети душо...
офф скучно ми е,спи ми се а като си легна се въртя и не мога да заспя :-o Трябва да взема важно решение а още не мога да го направя.Предстоят ми доста неща,а аз не се чусвтвам готов за тях.... :? Все нещо не ми е наред.Да си еба живота дет водя
sh3_1s_7h3_0n3
02-03-2009, 22:41
чувствам се любопитна :-o
От мен бликат мнооооооожество въпроси. Само да има кой да ми отговаря. :::
^^да проведем дискусия тогава
и аз мога да участвам ако ме искате :-D
sh3_1s_7h3_0n3
02-03-2009, 22:46
дайте да заформим някой конферентен разговор някъде по-инкогнито ^^ :::
дайте да заформим някой конферентен разговор някъде по-инкогнито ^^ :::как по инкогнито
b3byl1nka
02-04-2009, 05:47
спи ми се
ей шомпалчета...къде забегнахте :neutral: :-o
ей шомпалчета...къде забегнахте :neutral: :-o
Преди около 2 мин. точно това се чудех и аз :-o :D
И за да не изглежда така,всякаш съм забравила за темата :)
Миии чувствам се много добре 8)
Гледах едни снимки и си спомних за Лято2008,за едно нощно наблюдение с кражока по Астрономия от преди няколко години,както и за забавните купончета с една стара компания и ми стана едно такова ... ПРИЯТНО :---) :smt006 :---)
Освен това оня лигльо x3eme ( 8-) ) се появи в скайп преди малко и :---) :grin: :---) :smt008
Абеее общо взето днес ми е много ЯКО :grin: :grin: :grin:
^^ти си лигла :-)
иначе ми е супер,пия бира и слушам музичка.навън си вали ама бира има нека вали :smt006
спи ми си, изморена съм, човекът с който уж имам връзка ми се оплаква, че не го обичам, изобщо не ми е до него, направо ще взема да си легна. :-o
slun4ice_90
02-05-2009, 07:02
Суперрр се чувствам... :grin:
leoparda93sl
02-05-2009, 07:45
И аз така :) :grin: :grin: :-P 8-)
Jumbie483
02-05-2009, 08:28
супер съм :smt001
HePeAJIeH
02-05-2009, 08:37
ядосано ми е и днеска `ше утепам някой
hahavteen
02-05-2009, 10:53
Не много добре...
Сутринта станах с адското главоболие, цяла сутрин хода да подавам някакви молби, лака ми се изтри.... :?
slun4ice_90
02-05-2009, 12:26
И аз така :) :grin: :grin: :-P 8-) Радвам сеее много ми е яко..В даскалото часовете ни бяха намалени после ходих с една фр-ка за обувки да си купяяяя,е как да не съм на кеф?.. :D Времето е суперр. :) :grin:
Преял.... ии добре като цяло.
Миии нервна съм :o
Чакам един приятел да ми се обади и да ми каже дали ще ходим да пием по нещо,а той идиота си изключил телефона :x Пффф сигурно пак няма батерия и ако ми се появи на вратата без предупреждение ... :o
Като изключим това съм супер :grin: Изморена,весела,доволна ... Само ме е яд,че си харесах едни ботички и не си ги взех :o Ама да се надяваме,че до 2-3 дена ще се наканя да си ги взема :)
Ще се наканиш, след като свърши бройката.
aka6a_vamp
02-05-2009, 17:28
Радвам сеее много ми е яко..В даскалото часовете ни бяха намалени после ходих с една фр-ка за обувки да си купяяяя,е как да не съм на кеф?.. :D Времето е суперр. :) :grin: [/b]
Да верно в тва яко време как да ти е зле...само да си подскачкаш по улиците,разбира6 ли :D
6o6kotooo
02-05-2009, 17:30
мноо изнервена хах
LadyRoshawka
02-05-2009, 18:17
Спи ми сеее... :(
Спи ми сеее... :(i to mnogo i sled malko lqgam che ..,
carinaNebula
02-05-2009, 20:17
много ми е зле..
Ауууу преядох със сладки неща :D атдавна не бях ял разни сладки и ся се намухах много яко и ми е тежкооооо :-D
Magichkaa_
02-05-2009, 20:42
Чувствам се зле!Писнало ми е от изроди и никои не ме разбира точно в този момент.Писна ми въобще от всичко!Любов.... :(
Чуствам се прекарасно.Говорих със 3oPuTy преди малко и ми стана супеееер.Ся съм си сипал едно уиски и я чакам да се прибере да видя дали ше е пийнала порядъчно или тоя път ше се прибере трезва :-D
Ами изморен от работа... днес пак за мой късмет... бях цял ден.. да му ... ....... :-x и смятам си пускам филм да гледам.. 8-)
Чуствам се прекарасно.Говорих със 3oPuTy преди малко и ми стана супеееер.Ся съм си сипал едно уиски и я чакам да се прибере да видя дали ше е пийнала порядъчно или тоя път ше се прибере трезва :-D
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
По темата:БЯСНА СЪМ,НЕРВНА СЪМ .....................................
Е поне разкарах 20-тина ненужни абоната в скайп ХаХ ... Дано сега да ми е по-спокойно ...
Малко съм болна...
Би трябвало да съм леко бясна...
Но въпреки всичко си се чувствам много добре :grin:
HePeAJIeH
02-06-2009, 06:50
Трябва да уча а въобще не ми се учи
slun4ice_90
02-06-2009, 07:10
Радвам сеее много ми е яко..В даскалото часовете ни бяха намалени после ходих с една фр-ка за обувки да си купяяяя,е как да не съм на кеф?.. :D Времето е суперр. :) :grin: [/b]
Да верно в тва яко време как да ти е зле...само да си подскачкаш по улиците,разбира6 ли :D Даааа :grin:
hahavteen
02-06-2009, 08:46
Не бих могла да бъда по-добре! :grin:
Току що ми отговориха от там където бях кандидатствала за модел на нокти и ми казаха че съм подходяща и да се обадя! :grin:
И освен това след малко отивам да се подстригвам! :grin:
Ох толкова съм щастлива! Само хубави неща ми се сучват последните 2 дена пу пу да не са ми уруки :D
Аууу как ми се спи :D ама стига съм спал че се проспах младините баси 8-)
Малко ядосан.... закот са наложи да стана...., че имам час при фризьорката ми.. :-x :-x
уфф много ми е заспало днес цял ден не мога да се събудя :( много мразя така :x
lifelesscorpse
02-06-2009, 13:36
ужасно ми е.целия ден беше объркан и гаден.нищо хубаво не се случи...ама наистина НИЩО ХУБАВО!!!ох сори...искам да си излея гнева,ама няма върху кого...или какво...вчера също беше лош ден,макар че почна и свърши добре,но като цяло вече не знам какво да правя и какво ще става...оф...плаче ми се,крещи ми се...искам да си излея душата или поне да намеря решение на проблемите си...няма да ви занимавам,пък и на мен не ми се занимава май...както и да е.надявам се поне утре и другиден да е поне малко по-добре.наистина се надявам...
FucKtheSyStem
02-06-2009, 13:37
Много съм изморена тренировката ме скапа :D Иначе ми е някво такова..и аз незнам.Искам да спяяя /и да го сънувам :-# /
oooooooooooo super sum :grin: :grin: :grin: tva qko vreme bqx si cql den s teq ot moq klas ne hodihme na daske i se motahme kude li ne obikolihme cqla sofiq pihme bira ligavihme se nai-veche prosto super vidqh si i momicheto marak i za malko i sled malko pak izlizam kak da sum prostoo nqma po dobre ot supeeeeeeeeerrrr :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
YouCantStopMe
02-06-2009, 15:56
Днес ми е най-хубавия ден.. може би от седмици насам! :grin:
.. и все пак едно нещо не ми достига,за да съм напълно щастлива #-o
slun4ice_90
02-06-2009, 15:59
Настроението ми сега никакво го няма...Малко спамя,за да ми е по-весело...Обаче ми е кофти..... :-o
Чувствам се прецакана ... :cry:
Но въпреки това съм добре :),защото нямам намерение и този път да си скапвам настроението :)
aka6a_vamp
02-06-2009, 18:27
Суперрр :grin:
пия бира и ми е добре :smt006
HePeAJIeH
02-06-2009, 21:36
Тъжен измъчен очуден.. доста напрегнат съм като цяло но..държа се
hooliganka89
02-06-2009, 21:43
Претиснена съм.
уплашен съм,гледах един филм на ужасите и направо се стресирах :D ся гледам продължението и се надявам и то да ме уплаши 8-)
LiveFlower
02-06-2009, 23:56
Перфе се чувствам.
karitooy
02-07-2009, 00:27
Екстрааа :grin: :grin: :grin: 8)
MaLkaTa_LaDy
02-07-2009, 05:53
Малко притеснена, уплашена, леко кофти, но иначе добре...
nymphadora
02-07-2009, 06:12
пишка ми се.. :(
MischaBARTON
02-07-2009, 07:57
Мускулна треска... :-x
Емиии...лекоо тъжна...защото ей сега видях една снимка и нахлуха спомени... :( :(
Иначе съм си добре :-)
Seducti0n
02-07-2009, 08:43
:) Прекрасно.
Времето навън е точно по вкуса ми-слънчево, но и прохладно.
Отделно съм доволна в личен план и така.(:
YouCantStopMe
02-07-2009, 08:48
мм.. чувствам се тъпи
иначе пак добре.. ама може и повече :(
Супер съм :grin: :grin: :grin:
Снощи си прекарах толкова яко,че просто не е истина :grin: :grin: :grin:
Само се чудя как успях да стана тооолкова рано :D :grin: :grin: :grin:
Реших,че от днес ще съм нов човек и няма да давам Евала на НИКОГО!!!Прекалено много хора ми се правеха на приятели последния месец и някои от тях успяха да ме настроят доооста отрицателно,нооо да се спасяват 8-) Все още не се е родил човека,заради когото ще си скапвам настроението 8)
Освен това,сега си пиша с един много добър приятел от стария ми клас и се уговаряме да излизаме тия дни :grin: :grin: :grin:
И като за капак времето е повече от ПРЕКРАСНО :grin: :grin: :grin:
Абее живота е СТРАХОТЕН!!! :grin: :grin: :grin:
miss_ludataa
02-07-2009, 09:52
Повече от прекрасно..!!
Времето е чудесно..!
Любовта ме кара да се усмихвам!
Влюбена съм ..
Живота е прекрасенн :-) :-) :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin: :grin:
YouCantStopMe
02-07-2009, 09:56
:-k
^ така се чувствам..
slun4ice_90
02-07-2009, 09:57
Супер съм :grin: :grin: :grin:
Снощи си прекарах толкова яко,че просто не е истина :grin: :grin: :grin:
Само се чудя как успях да стана тооолкова рано :D :grin: :grin: :grin:
Реших,че от днес ще съм нов човек и няма да давам Евала на НИКОГО!!!Прекалено много хора ми се правеха на приятели последния месец и някои от тях успяха да ме настроят доооста отрицателно,нооо да се спасяват 8-) Все още не се е родил човека,заради когото ще си скапвам настроението 8)
Освен това,сега си пиша с един много добър приятел от стария ми клас и се уговаряме да излизаме тия дни :grin: :grin: :grin:
И като за капак времето е повече от ПРЕКРАСНО :grin: :grin: :grin:
Абее живота е СТРАХОТЕН!!! :grin: :grin: :grin: Как ме изкефи твоя комент само хах...Имаш право. :grin: И аз съм супер наспах се и така...Обаче от понеделник пак тря да ставам в 8 часа... :x :-D Добре,че съм 12-сти клас,иначе... :-o
slun4ice_90
02-07-2009, 09:58
:-k
^ така се чувствам.. Защо,какво ти е?..... :-o
Сънен и треперещ от студ :D или се разболявам или наистина е доста студеничко при мен :?
Добре,че съм 12-сти клас,иначе... :-o
Сега се радваш, че завършването е близо, но повярвай ми после ще съжаляваш.
slun4ice_90
02-07-2009, 11:20
Сега се радваш, че завършването е близо, но повярвай ми после ще съжаляваш. Сигурно ще е така,но там не издържам вече...Само момичета сме и е ужас... :D
Малко притеснен, уплашен, леко кофти, но иначе добре...
Трябва ли да съм добър към хората когато те към мен не са.....вече толкова години заблуждавам се и знам че малко ще получа от това което дам.
aka6a_vamp
02-07-2009, 13:04
Чувствам се прецакан #-o
и АЗ ТАКА...И ЗАЕБАНА :-x
slun4ice_90
02-07-2009, 13:10
Трябва ли да съм добър към хората когато те към мен не са.....вече толкова години заблуждавам се и знам че малко ще получа от това което дам. Въпросът,който си задвам и аз много често...И аз съм така,спок.... :-o
Много ми е готино!!! :grin:
Пиша си с един бивш съученик от няколко часа и ми е хипер забавно 8-) :grin: 8-)
Тоя човек май ме познава по-добре от мен самата,щом за 1 час ми оправи настроението,което се беше скапало от 2 седмици :grin: :grin: :grin:
Oxx Super mi e tonight shte hodq na HoUse Party malko da razpusna...che tuka v kushti ne se jivee :grin: naprao shte se razdam dokrai :D
Трябва ли да съм добър към хората когато те към мен не са.....вече толкова години заблуждавам се и знам че малко ще получа от това което дам. Въпросът,който си задвам и аз много често...И аз съм така,спок.... :-o
Но почва да писва....легиони от преоблеми :? Ноооо до 100 години няма да изкарам така че не ми дреме.Злобата само не ми е ясно как да понеса?Във днешно време е добре да си човек да си в къвички....почва да ми писва от всичко и от всички но още си трайкам и един ден ше избухна много лошо.Халюцинирам врагове като предрусал с паркизан. :(
slun4ice_90
02-07-2009, 13:28
Но почва да писва....легиони от преоблеми :? Ноооо до 100 години няма да изкарам така че не ми дреме.Злобата само не ми е ясно как да понеса?Във днешно време е добре да си човек да си в къвички....почва да ми писва от всичко и от всички но още си трайкам и един ден ше избухна много лошо.Халюцинирам врагове като предрусал с паркизан. :( И злобата към мен е доста голяма,че направо понякога си мисля,че целият свят ме мрази...Все гледам да съм добра,а получавам нож в гърбът.... :-o Проблеми винаги ще имаме,обаче трябва да се замислим за какво тря да се ядосваме и за какво-не.... :)
^^имаш право.Все пак каквото ние си надробим това ще сърбаме както се казва в поговорката. :)
slun4ice_90
02-07-2009, 13:38
^^имаш право.Все пак каквото ние си надробим това ще сърбаме както се казва в поговорката. :) Един живот живеем,ако започнем за всичко да се ядосваме и т.н...Няма да остане време да живеем... :) Подбирай хората,които смяташ,че може да са ти приятели...Както се пее в една песен"Кой ще ни пази от тези приятели от враговете се пазим сами и т.н."....
^^имаш право.Все пак каквото ние си надробим това ще сърбаме както се казва в поговорката. :) Един живот живеем,ако започнем за всичко да се ядосваме и т.н...Няма да остане време да живеем... :) Подбирай хората,които смяташ,че може да са ти приятели...Както се пее в една песен"Кой ще ни пази от тези приятели от враговете се пазим сами и т.н."....
Колкото и да подбираш обаче,винаги има голяма вероятност да попаднеш на неподходящи "приятели" :o
slun4ice_90
02-07-2009, 14:14
Колкото и да подбираш обаче,винаги има голяма вероятност да попаднеш на неподходящи "приятели" :o Възможно е...Сдобрявайте се вие,че ще ви набия...Толкова ме радвахте с тези постове тук... :D
emi i az ve4e ne znam kak sam uj sam dobre a posle mi stava nekvo gadno i posle pak mi e dobre ujas :?
Колкото и да подбираш обаче,винаги има голяма вероятност да попаднеш на неподходящи "приятели" :o Възможно е...Сдобрявайте се вие,че ще ви набия...Толкова ме радвахте с тези постове тук... :D
Бреййй много бързо се разнасят клюките бе ... Ама що ли не се учудвам ...
А що се отнася до лигавите ни постове - x3eme има и други познати в тоя форум и не мисля,че ще му е проблем да започне с тях да пише и да се лигави ... и естествено да те радва ;)
BTW ще те кажа на тати за дето искаш да ме биеш 8)
slun4ice_90
02-07-2009, 14:35
Бреййй много бързо се разнасят клюките бе ... Ама що ли не се учудвам ...
А що се отнася до лигавите ни постове - x3eme има и други познати в тоя форум и не мисля,че ще му е проблем да започне с тях да пише и да се лигави ... и естествено да те радва ;)
BTW ще те кажа на тати за дето искаш да ме биеш 8) Лигавиш се вече....Не го приемай така,аз го питах и той ми каза......Извинявай... :)
Лигавиш се вече....Не го приемай така,аз го питах и той ми каза......Извинявай... :)
Е,че за какво се лигавя пък сега?! :-o :-o :-o :shock: :-o :-o :-o
Въпреки,че е нормално човек с ДЕТСКО мислене,като моето да се лигави ...
slun4ice_90
02-07-2009, 14:41
Лигавиш се вече....Не го приемай така,аз го питах и той ми каза......Извинявай... :)
Е,че за какво се лигавя пък сега?! :-o :-o :-o :shock: :-o :-o :-o Може и да ми се е сторило.... не знам..
hahavteen
02-07-2009, 14:42
Пърфект :grin:
Е,че за какво се лигавя пък сега?! :-o :-o :-o :shock: :-o :-o :-o Може и да ми се е сторило.... не знам..
Сторило ти се е :)
Днес определено не ми е до лигавене,защото се лигавя само (или поне в повечето случаи),когато ми е скапано настроението и се опитвам да си го оправя :) А днес просто НИКОЙ и НИЩО не може да ми го скапе :grin: :grin: :grin:
slun4ice_90
02-07-2009, 14:45
Днес определено не ми е до лигавене,защото се лигавя само (или поне в повечето случаи),когато ми е скапано настроението и се опитвам да си го оправя :) А днес просто НИКОЙ и НИЩО не може да ми го скапе :grin: :grin: :grin: Май се разбрахме-ок...Ама все пак колко му е да му се извиниш и да кажеш"Извинявай"?.... :-D
бе кво стаа тук :-o кой на кой да се извинява
Днес определено не ми е до лигавене,защото се лигавя само (или поне в повечето случаи),когато ми е скапано настроението и се опитвам да си го оправя :) А днес просто НИКОЙ и НИЩО не може да ми го скапе :grin: :grin: :grin: Май се разбрахме-ок...Ама все пак колко му е да му се извиниш и да кажеш"Извинявай"?.... :-D
АЗ да му се извиня?!
Че к'во съм му казала или к'во съм направила АЗ,че да му се извинявам?! :?
EroSennin
02-07-2009, 14:48
Влюбен в Малина :)
ааааааа 3oPuTy да се извинява на мен
е че то няма за кво....за кво да ми се извинява.Стига сте спорили ей
Rinnegan
02-07-2009, 14:49
Обичам те :)
slun4ice_90
02-07-2009, 14:49
АЗ да му се извиня?!
Че к'во съм му казала или к'во съм направила АЗ,че да му се извинявам?! :? :shock: Стига сте се инатили бе малки деца... :-o
illidan_stormrage_bg
02-07-2009, 14:50
Обичам те
slun4ice_90
02-07-2009, 14:51
:shock: Всичко вече ми идва в повечко..... :D :shock:
slun4ice_90
02-07-2009, 14:52
Обичам те Мале,стига вече.... :razz:
:shock: Стига сте се инатили бе малки деца... :-o
Миии сори ... Явно съм още с лапешкия си характер ...
Само не разбирам,за какво се инатя?!
Ама (може би) като порасна още малко ще разбера :-o ,но до тогава или ще се налага да си ме търпите такава или спирате да ми четете постовете :D :grin:
slun4ice_90
02-07-2009, 14:55
Ама (може би) като порасна още малко ще разбера :-o ,но до тогава или ще се налага да си ме търпите такава или спирате да ми четете постовете :D :grin: :D Не исках да те обидя нито теб,нито него...Ама и аз в какво се забърках.... :-o
Ама (може би) като порасна още малко ще разбера :-o ,но до тогава или ще се налага да си ме търпите такава или спирате да ми четете постовете :D :grin: :D Не исках да те обидя нито теб,нито него...Ама и аз в какво се забърках.... :-o
в една приказка без край :D
slun4ice_90
02-07-2009, 14:57
в една приказка без край :D :razz: Така си е наистина...
Хах спокойно бе ;)
Няма как да ме обидиш,при условие,че не се влияя от мнението на непознати ;)
А иначе май се забърка в ня'къв филм :D Няк'ва драма,ужас или комедия ... Зависи от гледната ти точка :D
slun4ice_90
02-07-2009, 15:00
Хах спокойно бе ;)
Няма как да ме обидиш,при условие,че не се влияя от мнението на непознати ;)
А иначе май се забърка в ня'къв филм :D Няк'ва драма,ужас или комедия ... Зависи от гледната ти точка :D Знам си аз... :D
Предлагам да прекратим темата за мен и Боби!
Или поне като ще я обсъждаме нека да е в скайп,а не тук ...
Не е нужно целия форум да ни чете глупостите!!!
slun4ice_90
02-07-2009, 15:12
Предлагам да прекратим темата за мен и Боби,а?!
Или поне като ще я обсъждаме нека да е в скайп,а не тук ...
Не е нужно целия форум да ни чете глупостите!!! Съгласна. :)
и аз съм съглесен само ме уведомявайте от време на време кво точно обсъждате :D
Обсъждаме детския ми характер и ината ми,заради който не искам да ти се извиня :)
Или поне аз останах с такова впечатление до сега :)
Обсъждаме детския ми характер и ината ми,заради който не искам да ти се извиня :)
не се самоиронизирай...не ти прилича.Каквто си обсъждате вие си знаете.
не се самоиронизирай...не ти прилича.Каквто си обсъждате вие си знаете.
Хах :D Окей ШЕФЕЕЕ!!!Слушам и изпълнявам :smt095
А иначе хич не се самоиронизирам,а ти отговарям на въпроса :-x
^^айде престани да ми се правиш на интересна.Стига с глупостите и сърказма.Писна ми вече.Нали си казахме квото имахме,не виждам смисъл да продължаваме.
^^айде престани да ми се правиш на интересна.Стига с глупостите и сърказма.Писна ми вече.Нали си казахме квото имахме,не виждам смисъл да продължаваме.
Не ти се правя на интересна!!!
Ама както и да е ...
Айде да спрем със спама!
BTW:Щом ти е писнало от мен има лесно - няма да ми четеш мненията и готово!!! :x
Права си.Стига със спама.Спирам
aka6a_vamp
02-07-2009, 16:05
Да и аз ви обичам 8-)
Не е нужно целия форум да ни чете глупостите!!!
Благодаря.
BlackWings
02-07-2009, 17:27
В момента се чувствам http://img209.imageshack.us/img209/1437/79085400zq9.gif (http://imageshack.us) http://img209.imageshack.us/img209/1437/79085400zq9.gif (http://imageshack.us)http://img209.imageshack.us/img209/1437/79085400zq9.gif (http://imageshack.us)
Лелееее отивам да опустоша хладилникаhttp://img516.imageshack.us/img516/5733/82044097yt6.gif (http://imageshack.us) http://img132.imageshack.us/img132/4293/6293343iq7.gif (http://imageshack.us)
аз пък преди малко ядох и се чуствам преял :D
Екстра.
Загрявам преди диско http://store.picbg.net/pubpic/69/E2/a972d29c2cdd69e2.gif
мммм нека всеки сподели тук положението си в момента и 4увствата си....си излеем ду6ата малко :(
..има ли значение въобще..
aka6a_vamp
02-07-2009, 20:01
мммм нека всеки сподели тук положението си в момента и 4увствата си....си излеем ду6ата малко :(
..има ли значение въобще..
Има ест...сподели и ще ти олекне малко или много...
Whyniser
02-07-2009, 21:15
Сега се радваш, че завършването е близо, но повярвай ми после ще съжаляваш. Сигурно ще е така,но там не издържам вече...Само момичета сме и е ужас... :D
Харем :mrgreen: :-)
Деня ми се прецака тотално :-x :-x :-x
Изхарчих си парите за ботуши,а майка ми ме кара утре да излизам с нея да си купувам ... и ест. си мисли,че все още си имам 150лв. ](*,) А аз имам към 5 лв. ](*,)
Освен това до преди 10 мин. бяхме на OMV и един идиот 30+ се опитва да ме черпи няк'ви Бекс-ове,които в последствие разлях в мивката :-D Дрънкаше ми глупости ... Или по-точно - "С това момче ли ходиш?!Щот ако не ти е гадже мисля да те свалям" и това ме пита над 7 пъти :-x
След това тръгна да се прави на големия мъж и за малко да стане едно яко меле :-x :-x :-x Добре,че моя милост е устата и знае как да говори с хората и как да ги разубеждава ...
Другото,което е ... Преди да отидем на OMV бяхме в едно друго заведение и имаше някъв пияница,който ми посегна 5-6 пъти да ме удря ...
Освен това най-добрата ми приятелка (която е БИ) днес ми обяснява,че ме сънувала ... и искала да сме заедно,но знаела,че няма да се навия на такава връзка,а и сме щели да си развалим приятелството ... ](*,)
Абе днес определено всички са решили да ми лазят по нервите :-x
Оффф общо взето от 20:30 ч. не ми върви особенно ...
EDIT:Ааааа и като за капак на всичко останало ... x3eme ми писа няколко SMS-а и успя ОТНОВО да ме натъжи ...
chunky1621
02-08-2009, 06:28
Амм малко ми е обаркано едно такова и аз не знам точно.ту ми е някво готино и след малко нещо като ми скапе настроението и ... :( ама се пак не се оплаквам :D :P и аз така... А и на всичкото отгоре си падам по едно момче толкова че не спирам да мисля за него... Но за сега съм си ок 8-)
Еми... ака ми се. 8-)
п.п. Споделих, ама не ми олекна :D
Мамата си джаса!
Боли ме главата, боли ме корема. Който ходи в Най да внимава, шот алкохола им е ментак! Поне танцьорките си ги бива.
Не знам как успях да стана толкова рано, иска ми се да умра, за да се отърва от главоболието и на всичкото отгоре нещо се е случило с гсм-а ми и не се включва, а има яко матРиал от снощи.
---------
П.П. Зори, вкарала си се в ебаси филма.
aka6a_vamp
02-08-2009, 09:46
Еми... ака ми се. 8-)
По ша ти олекне,кат извършиш свещеното действие 8-)
Еми... ака ми се. 8-)
По ша ти олекне,кат извършиш свещеното действие 8-)
Аааа, аз вече пратих факса, олекна ми. Сега ме тормозят проблеми от друго естество, а именно къде е бащатко ми и дали ше ме огрее за разходка...
От снощи нещо ме боли главата,май се разболявам и ми е много гадно :( пия хапчета а най мразя да ме тъпчат с тях.Притеснено ми е ииии бе кофти настроение имам.Нещо нормално при мен.
От снощи нещо ме боли главата,май се разболявам и ми е много гадно :( пия хапчета а най мразя да ме тъпчат с тях.Притеснено ми е ииии бе кофти настроение имам.Нещо нормално при мен.
Дай да те оправя(им)
Чувствам се объркана ...
Хем се кефя,защото другия петък има вероятност с компанията да отидем в Кранево за да си видим хазяите от лятото,а и една приятелка от Добрич може да дойде ... :grin: :grin: :grin:
Хем ми е супер скапано заради всичките неща,които научих снощи ](*,) ](*,) ](*,)
Вече започвам да си мисля,че някой ме е прокълнал и за това последните 1-2 месеца ми се случват все неща,за които дори не съм подозирала ](*,) ](*,) ](*,)
И като за капак котарака ми така яко ме ухапа по ръката,че сега 4 дълбоки и големи отпечатъка и ме боли супер много ](*,)
Дай да те оправя(им)
В какъв смисъл.Няма как да ми правиш настроението освен аз само да си го оправя но не знам как ще стане това.Мисля да ходя да полегна че главата ми тежи много :(
slun4ice_90
02-08-2009, 10:06
Харем :mrgreen: :-) Ела в този "харем" да скиваш какво става... :D Злоба,завист...и мръсни игрички....Защо не бях в един клас с момчета...Все съм с момичета... :-o
П.ПЧувствам се прецакана.... 8)
"Бащатко ми!!!" :lol: :lol: :lol:
"Бащатко ми!!!" :lol: :lol: :lol:
М' чи ко, не е ли яко?
Дай да те оправя(им)
В какъв смисъл.Няма как да ми правиш настроението освен аз само да си го оправя но не знам как ще стане това.Мисля да ходя да полегна че главата ми тежи много :(
Ми така става,като се инатиш и не ходиш на лекар докато е още рано :x
Ама като не слушаш,какво ти се казва ... :-x
Бай Гочо, по прякор Татито си дойде - е има разходка *подскок*
aka6a_vamp
02-08-2009, 10:53
Са заради времето никой не ще да излезе,ше си кеся в нас дееба :(
Аз па треа да ходя да ритам, защото капарирахме факания терен, а пари не се връщали :x
Дано до 7ч. да се пооправи времето, че като гледам как е тръгнало май ше има водна топка.
Оффф :x
Времето при мен е супер яко и слънчево,а няма с кого да изляза,защото половината ми компания са на работа до 7,а с другата половина не искам да се виждам след снощните глупости ](*,)
aka6a_vamp
02-08-2009, 11:47
Времето при мен е супер яко и слънчево,а няма с кого да изляза,защото половината ми компания са на работа до 7,а с другата половина не искам да се виждам след снощните глупости ](*,)
Че ти не си ли от Сф :-o къде е тва хубаво време
В едно малко,скапано,скучно,тъпо градче наречено Силистра 8-)
YouCantStopMe
02-08-2009, 11:53
еми..би'а :-o
Много тъпо време, провали ми плановете за тенис. Затова пък ще поработя и после ще ходя да пия с компанията :P
aka6a_vamp
02-08-2009, 12:01
В едно малко,скапано,скучно,тъпо градче наречено Силистра 8-)
Може сичко,ма времето ти е чук 8-)
То и тука до 12-13 часа беше хубаво и слънчево, НО.... !
При нас сутринта беше по-кофти,но сега такова слънце пече и е топличко :---)
А как ми се ходи до крепостта ама всички са на работа баси :-x ](*,) :-x
А иначе по темата:Имам нужда да поговоря с някого,но за съжаление вече няма човек,на когото бих могла да споделям подобни нещо :-k :neutral:
излез сама не си заслужава де седиш вкъщи. Не е лошо да си сама с мислите си :)
aka6a_vamp
02-08-2009, 12:11
Лайняно време :x е сама да излезе...нз аз мн мразя сама :?
излез сама не си заслужава де седиш вкъщи. Не е лошо юда си сама с мислите си :)
Аааа предпочитам да има хора с мен,че преди време бяха станали едни неща до крепостта и вече ме е страх да ходя сама :( A иначе преди като ми беше скучно обличах екипа,обувах маратонките и бягах до горе :grin:
Оффф май е време да махна хавлията,да се облека и да си изправя косата,защото скоро може да заприличам на разплетена дамаджана :D
Весело в момента правя некви оригами тука и са радвам като дете на играчка. 8-) :P
DevilWish
02-08-2009, 13:33
Неудоволетворена.Липсват ми приятели, хора, с които да споделям.Освен това ме е страх да не отчуждя от приятелят си :С
Супер съм си :grin: :grin: :grin:
Басииии късмета :-x
Времето се развали за по-малко от 5 мин. ...
Гръмотевици,светкавици,вят ър ... :-x :-x :-x
Освен това и x3eme успя да ме изнерви тотално с последния СМС ](*,) ](*,) ](*,)
Аууу как мразя,когато някой започне да говори за нещо и след това спре ](*,) ](*,) ](*,)
Бахти скапания живот ей ](*,) ](*,) ](*,)
Освен това нещо май съм стояла на течение и ме наболяват бъбреците нещо :-x ](*,)
PiNk_GiRl
02-08-2009, 14:19
Тъжна :cry: .С гаджето сме скарани,имам много да уча,а си мисля само за него,а и времето ме депресирва. :(
Я залягай над ученето, за да не се депресирВаш повече.
Ch0c0la73
02-08-2009, 14:48
Еми уж ужасно влюбена в страхотно момче дето сме от 5 месеца заедно,но и много загубена защото пак ми е останало силното влечение кам едно момче...и работата е кофти... но ще плавам по течението пак квото тва..
PiNk_GiRl
02-08-2009, 14:57
Я залягай над ученето, за да не се депресирВаш повече.
Пробвам,ама как да стане след като витая из облаците и се нервя. :?
GregoryHouse
02-08-2009, 15:06
Как...като ритнат в мивонките :D
П.п: Е проверете кфо значи сега
hahavteen
02-08-2009, 15:08
Чудничко се чувствам :grin:
stranger34
02-08-2009, 15:14
Доста зле
Тъпо ми е, такова. Ня'а кой да ме забавлява.
гадно ми е
+1
Най-после да сме на едно мнение за последните няколко дена :D
Някакси ми дойде много тазвечершното. Май ми се ще да ме няма... :(
vlubeno_momi4e***
02-08-2009, 17:24
изморена.... :(
Бясна съм,нервна съм,реве ми се,треперя от нерви и мисля да се напия пък после може и някоя простутия да направя ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Бахти направо ми идва да се метна от някъде вече ](*,) ](*,) ](*,)
NoShTnO_iZkUsHeNiE
02-08-2009, 17:43
Ами объркана и влюбена
Тъпо ми е някво.. Вече нищо не ме радва истински
Притеснявам се за един скъп за мен човек.Дано всичко е наред и няма проблеми.
Тъпо.
п.п. По-депресирваща тема не съм виждал :(
Доста самотна, но гледам да не падам духом :)
Ем диво съм в момента! :lol:
От няколко часа само едно и също нещо ми е в главата ... "Защо по дяволите трябваше да се държа толкова гадно и защо той се прави на 2 и половина и мисли,че наистина мисля всичко,което написах ](*,) ](*,) ](*,) "
Освен това,още се чудя как да приема нещата,които ми написа x3eme преди да изляза ](*,) ](*,) ](*,) Чудя се толкова ли съм тъпа или нещо в мен не иска да проумее думите му ](*,) ](*,) ](*,)
И като за капак излязох с компанията уж да ми пооправят настроението,а то к'во стана?!Цяла вечер им говорех за нещата,които ме тревожат и им скапах и тяхното настроение ](*,) И като за капак дори не успях да се напия,а така ми се искаше да ме хване и да забравя грешките,които направих последните няколко часа ](*,) ](*,) ](*,)
излизам с един колега :D итиваме да на една дискотечка и дано тоя път не се сбием с някой и дано всичко мине ок.
Обичам я ама грааам не ме интересува мнението и.Обичам я повече от колкото предполага :-)
:-s #-o ](*,) :cry: :smt007 :smt008 :-k :smt089 :smt119 :smt087 :smt058 8-[ :-#
Еййй така се чувствам :cry:
Едит:Боби вземи влез в скайп,а?!
или съм най големия идиот който се е родил до сега или съм страшно глупав.То едното е сходно с другото
или съм най големия идиот който се е родил до сега или съм страшно глупав.То едното е сходно с другото
](*,) ](*,) ](*,) Айде престани бе,майка му да е*а!!! ](*,) ](*,) ](*,) Като ще обвишяваш някого,нека това да съм аз,че и без това цялата тая работа стана заради мен и глупостите,които дрънкам от близо месец ](*,) ](*,) ](*,)
^^земи се стегни остай ме мен аз знам как да се оправя.Не ме мисли.Всеки да оправя всебе си,гледай се теб остай ме мен аз вече бях
чувствам се като пълен нещастник... работата е дооооста дебела... аз я обичам... тя е наясно, все пак, по ягодите, казах й го, но като й го казах, тя не направи нищо друго, освен да се разплаче и да ми каже "колко добър приятел съм"... :? не на мене тия... тя е единствения човек, който може би наистина обичам... тя е човека, който, след половин годишно познанство, от които 4 месеца - само по скайп, ми каза тайна, която и най-добрата й приятелка не знае... тя е точно като мен - ранима, чувствителна... красива е, не мога да отрека... защо реагира така, когато й го казах?! ЗАЩООО?!?!?! Разкъсвам се от въпроси, искам да знам, искам вече да разбера... кога ще минат тия скапани 7 седмици... :-k
gia_sena_mono
02-08-2009, 22:13
Зле! :booooomb:
Колкото и да искам,колкото и да се опитвам не мога да постигна от това което искам.Време е да се откажа.То бива,то може но това моето на нищо не прилича :? Винаги жертва не ми прилича да съм.Време е да се взема малко в ръце и да се опитам да постигна нещо в незначителния си живот.
Чувствам се ужасно,защото ми се наложи да си припомня една ужасна случка,която бях изтрила от съзнанието си :cry: ](*,) ](*,) ](*,) :cry:
Искам да убия някого.Не някого а определен човек когото дори не познавам но само да разбера кой точно е ще се моля да го срещна и да не го убия със голи ръце.Колкото съм кротък толкова мога и да съм зъл а ми се отдава доста добре 8) Дано не ме срещнеш бате че ще мина през теб като валяк през цинкова кофа.
ПРЕКРАСНООООООООООООООООО ОООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ОБИЧАМ ТЕ БЕ,шматко!!!И повече НИКАКВИ караници еййй!!!!
^ spri extazito pls :)
Chuvstvam se stranno, 4udq se dali da se hvana na vurtelejkata ili da propusna 8-) metafori4no kazano
^ spri extazito pls :)
Chuvstvam se stranno, 4udq se dali da se hvana na vurtelejkata ili da propusna 8-) metafori4no kazano
Абеее чиста съм!!!
През живота си не съм употребявала подобни неща :) А и днес си карам само на минерална вода :P
И аз много те обичам :smt058 Край на караниците :-)
karitooy
02-09-2009, 02:54
Натъжена .. :(
И аз много те обичам :smt058 Край на караниците :-) eiiii vie nai setne se razbrah te :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: o0o0o0o0 az sum poeche ot super dovechera sum na kuponche i she se napiq kat k***le i mi e super qko0o0 lignqta me e hvana super zdravo i mi e 4uk :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Кой сега е номер 1? :D По добре не би могло да ми бъде.Сега само чакам да проведа един сериозен разговор,да си изясня някой неща и всичко останало ще се нареди само.Айде Зори прибирай се 8-) :-)
Josefinne
02-09-2009, 10:12
Много си обичам милотоу :D
Бреййй много ни се радваш бе Слави :-D :-)
Ееее Боби аз се прибрах ама теб никакъв те няма :?
А иначе съм суперрррррррррррррррррррр р :grin: :grin: :grin:
Само ми е малко притеснено за разговора [-o<
slun4ice_90
02-09-2009, 12:10
ЗЛЕ съм....И днес за поредн път се убедих в една моя теза....След даскало ходих на кафе с две фр-ки и си полафихме .....И аз казах на едната,че в този скапан живот,ако не си лицемерен/а и не "лижеш" задникът на някого няма да успееш...И не само тези неща....И тя ме попита"Защо всички добри хора ми говорят от дни такива неща,а на тях все лошо се случва"?.... И аз казах,че като си добър няма да прокопсаш..Или поне не в този живот! :-o Яд ме е,че така излиза...опитвам се да променя някои неща в мен,а не става.... :(
mihichkaaa
02-09-2009, 12:13
влюбена загубена :D
Обяснявам нещо и чакам да разбера дали правя грешка със това което ще кажа :(
^ Знаеш много добре,че каквото и да ми беше казал пак нямаше да е грешка!!!
А иначе сега се чувствам така: :smt008 :-k ](*,) :cry: :smt060 :smt056 :smt007 :smt050 :smt058 :smt087 :smt119 #-o :neutral: :smt049 :smt054 :smt057 :-) :oops: 8)
След един откровен и тежък разговор се чуствам нов човек.Щастлив съм :-)
YouCantStopMe
02-09-2009, 13:10
Мм..чувствам се зле.Спи ми се ужасно много,уморена съм и съм гладна.Освен това имам и куп други проблеми.Писна ми! :?
super sum ama se nerva na vremeto mnogo bavno minava ne mi se chaka tolko mnogo do 8 da otida na kuponche da se napiq i da si se kefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Бреййй много ни се радваш бе Слави :-D :-)
Ееее Боби аз се прибрах ама теб никакъв те няма :?
А иначе съм суперрррррррррррррррррррр р :grin: :grin: :grin:
Само ми е малко притеснено за разговора [-o<neshto losho li prava :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k
^^не,зарадва ни просто :)
^^^ :grin: :grin: :grin: :grin: pichove ste za twa wi se kefa i po dobre da cheta kolko se obichate otkolkoto da cheta kak se karate i zaqjdate :P :P :P
^ Ти ако беше прочел днес сутринта към 4 кви гадости ми писа тая шматка в скайп щеше да се отчаяш :? :o
Амааа важното е,че всичко вече е 6+ :grin:
А и довечера да пиеш една бира заради мене :D
допреди 15 минути се кефех на новия албум на Prodigy... ама сега нещо ми стана тъпо...
^ Ти ако беше прочел днес сутринта към 4 кви гадости ми писа тая шматка в скайп щеше да се отчаяш :? :o
А и довечера да пиеш една бира заради мене :D axaxa she piq i nqma da e samo edna nqkolko po edna 8-) :D 8-) :D 8-) :D 8-) :D 8-) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
А и довечера да пиеш една бира заради мене :D axaxa she piq i nqma da e samo edna nqkolko po edna 8-) :D 8-) :D 8-) :D 8-) :D 8-) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Обещавам,че ако излизам тая вечер и аз ще пия няколко заради теб :-D :smt006
Обещавам,че ако излизам тая вечер и аз ще пия няколко заради теб :-D :smt006 xaxa dobre ama da ne zabraish :D :D :D :D :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 :smt006
aka6a_vamp
02-09-2009, 16:22
Ужасно,адцки зле...искам да потъна в земята и да не се покажа повече!
toXicpro
02-09-2009, 16:44
yako shittttt
HePeAJIeH
02-09-2009, 16:49
Самотен и гладен.
както във всеки изминал ден..разочарован,..тъжен,...м кар и да се опитвам да втълпявам на себе си и на околните, че ми е добре...
slun4ice_90
02-09-2009, 17:06
както във всеки изминал ден..разочарован,..тъжен,...м кар и да се опитвам да втълпявам на себе си и на околните, че ми е добре... Недей така...направи това,което ми каза на мен....Не искам да си тъжен ей.... :( Всичко лошо отминава и идват хубави дни,само ПОВЯРВАЙ! :)
както във всеки изминал ден..разочарован,..тъжен,...м кар и да се опитвам да втълпявам на себе си и на околните, че ми е добре... Недей така...направи това,което ми каза на мен....Не искам да си тъжен ей.... :( Всичко лошо отминава и идват хубави дни,само ПОВЯРВАЙ! :)
Правя го мишок, ама издъхвам от време на време защото това не е реалното ми състояние :) ще се оправя... (hug)
.. DeViL mAy CrY ..
02-09-2009, 17:46
От доста време в нищо не ми върви-гадно.Сега съм зле както в повечето дни когато сама вечер :?
Ужасно,адцки зле...искам да потъна в земята и да не се покажа повече!
... и аззз... =D> Много ама много глупави последни месеци... :?
мммм супер съм.По добре от това здраве му кажи,само още едно нещо искам и много скоро ще го получа :oops: :-)
Самотен (както винаги) и изморен от училище...
princesa_viki
02-09-2009, 19:14
Добре съм.Нямам търпение да си легна,за да продължа любимата си книга :) Иначе като цяло денят ми беше хубав :)
Мъча се да се разсъня още :roll: ,но иначе съм много добре :grin: :-) :grin:
NadezhdaDqkova
02-09-2009, 20:12
както във всеки изминал ден..разочарован,..тъжен,...м кар и да се опитвам да втълпявам на себе си и на околните, че ми е добре...
;-)