View Full Version : как се 4увствате?
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
Чуствам се влюбен,щастлив,малко гладен ииии още купища незначителни неща :D
за мойто слънце :-)
^ :x Аз като ти казах да отидеш да хапнеш нещо ти се инатиш :-x Аааа май ще се караме :-x
:-)
А иначе по темата:Чувствам се много яко,чак не мога да повярвам :grin: :grin:
valdesbg
02-10-2009, 05:27
Ем...чувствам се ... сложно :)
Познайте защо - скъсахме с досегашната ми приятелка но не съм тъжен. Даже се радвам, и ще обясня защо. Защото си запазихме отношенията и поддържаме контакт. Дори в момента сме съквартиранти.
Тъжен съм защото тя върши една много голяма глупост на която аз виждам края. И този край не е розов ама изобщо. Проблема е че тя не го вижда и върви с рогата напред. Тъжно ми е че ще се случи и че ще бъде в депресия. Тъжно ми е че не иска да ме чуе и да се спре навреме. Ще я изкарам от депресията, но не е там въпроса.
Отделно забелязвам един куп неща в себе си които искам да променя. И го правя. А малките тийнове не спират да ме заливат с тъпи въпроси, на които трябва да отговарям :)
leoparda93sl
02-10-2009, 06:19
както във всеки изминал ден..разочарован,..тъжен,...м кар и да се опитвам да втълпявам на себе си и на околните, че ми е добре...
и аз съм така :)
slun4ice_90
02-10-2009, 08:32
както във всеки изминал ден..разочарован,..тъжен,...м кар и да се опитвам да втълпявам на себе си и на околните, че ми е добре... Недей така...направи това,което ми каза на мен....Не искам да си тъжен ей.... :( Всичко лошо отминава и идват хубави дни,само ПОВЯРВАЙ! :)
Правя го мишок, ама издъхвам от време на време защото това не е реалното ми състояние :) ще се оправя... (hug) И аз съм така...Днес се замислих над някои неща и ще се мъча да ги променя,колкото мога....(хуг)
oooooooooooooooo em super em zle :o nastorenieto mi e na 6+ i mi e qko0 :grin: ama vchera malko prepix ne sum spal i 2 chasa oshte imam chuvstvoto che sum piq i hodih i na daske i nz kude se namiram misla da legna da dremna malko0o :P :P :P 8-)
^ Поне изпи ли някоя друга бира заради мен или забрави :x :-D
А иначе аз съм си супер :grin: Тъкмо се прибрах от даскало :) Днес деня ми като по чудо мина адски бързо,а по принцип минава много бавно заради гадната ми програма във Вторник :grin: Явно мисълта за едно човече ми е помогнала да забравя скапаните часове :-) :smt008 :smt058
Доста добре съм ,така не съм била от много време ,а и както изглеждат нещата скоро ще си отида в София за 1 седмица :grin: :grin: :grin: :P :P :P :P :P :grin:
А иначе аз съм си супер :grin: Тъкмо се прибрах от даскало :) Днес деня ми като по чудо мина адски бързо,а по принцип минава много бавно заради гадната ми програма във Вторник :grin: Явно мисълта за едно човече ми е помогнала да забравя скапаните часове :-) :smt008 :smt058 ooooo kak she vi zabrava be i za tebe i za zori i to da beshe samo po edna bira :-D :smt026 :grin:
А иначе аз съм си супер :grin: Тъкмо се прибрах от даскало :) Днес деня ми като по чудо мина адски бързо,а по принцип минава много бавно заради гадната ми програма във Вторник :grin: Явно мисълта за едно човече ми е помогнала да забравя скапаните часове :-) :smt008 :smt058 ooooo kak she vi zabrava be i za tebe i za zori i to da beshe samo po edna bira :-D :smt026 :grin:
Oпаа я дай пак :D Ти май не гледаш,кой е писал коментара :D
В момента даже аз самата незнам какво чувствам,,все си избирам някое момче,което отдалече си личи,че ще ме нарани,,,но явно така трбва да става,, :neutral:
hahavteen
02-10-2009, 12:48
Чудеснооо :grin:
Ще ходя на пица и кино довечера с мама :-D
chester_love
02-10-2009, 13:09
както винаги.. :D скука,скука.. :-o след малко мама ще ходи на родителска среща.. :) чувствам се тоолкоооовааа щастливаа.. :D
Oпаа я дай пак :D Ти май не гледаш,кой е писал коментара :D
xaxaxax mai oshte sum piqn 8-) 8-) 8-)
slun4ice_90
02-10-2009, 14:35
Много съм щастлива. :grin:
Добре се чувствам,малко замислена ама иначе бивам :P :P
Добре се чувствам,малко замислена ама иначе бивам :P :P
и аз така + че днес ставам на 15 и имам много да уча за утре ..
111111111
02-10-2009, 17:09
Тъкмо се върнах от даскало и съм разглобена,просто тая 2ра смяна ме убива.
Днес също се чуствам много добре.Чуствам една топлина породена от едно прекрасно създание :-)
MadeInChina
02-10-2009, 19:43
Нормално......
Naughty_
02-10-2009, 20:00
zlle i to mnogo :(
и аз.... :-x :?
БЯСНА СЪМ!!!
Нета ми се е*е яко :-x Ту го има,ту го няма :-x
:o :o :o
Но като изключим тази подробност ... Чувствам се странно ...
В един момент ми е адски готино,защото има едно прекрасно човече,което много си обичам :-)
А в същото време постоянно мисля за едни неща,които ми беше казал :o :o :o Знам,че не ги мислеше и знам причината,поради която ми ги каза,но все пак не мога да спра да мисля за тях :o :o :o
HePeAJIeH
02-10-2009, 21:54
Как да се чувствам..зле.Има много неща които напират в мене ама ги крия защото не искам да излизат наяве.Искам да споделя на някой какво ми е но не мога-нещо ме спира..
s edna duma - > 6ibano :-s
Ми и аз вече незнам... имам чувството че започнах да свиквам да ми е кофти... :? и естествено всичко да върви надолу... :? ай дано са оправи тва положение че вече взе да ми писва... :?
нз..нямам време да мисля... айде пак пътувам
Чуствам се точно като вчера.Щастлив и прекрасно :-)
oooooooooooooo poeche ot super sum si vidqx se s bebka ligavihme se super qko mi :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
princesa_viki
02-11-2009, 17:37
:( <Така се чувствам.Много изморена и искам да остана за няколко часа сама без да виждам и чувам никой :?
изморенаааааааа много работа, няма спиране !
Sensuality
02-11-2009, 17:54
кофти :-x
разглобен...айде лека бръмбъзлъци :smt015
Kostadin_682
02-11-2009, 20:15
разглобен...айде лека бръмбъзлъци :smt015
Б*ло си е майката братле, важното е калибрата другото е илюзия 8-)
мии и добре и зле... чувствам, че храма на обречените ме зове... :shock: :D
Мииииииииииии ПЕНСИОНИРАНА :D :D :D
А иначе ... Чудя се на x3eme :-D
^^и аз си се чудя междодругото 8-)
Иначе съм супер малко зациклил амааа добре :-D
де*а чувствам се мега зле... разкрих истинската си същност пред още един земен човек... вече са 3ма... които знаят, че аз не съм вчерашния лигльо, който прекалява с глупостите... :smt022 :smt022 :smt022
:smt113
Чувствам се перфектно :grin:
Снощи се чух с един много скъп човек :-) ,когото многооо си обичам,макар че зацикли много яко :-D
Освен това днес вали като изведро и както каза един приятел "Миии явно тази година ще ти върви по вода" :-D Малко не ми е ясно ще ми върви или ще ми се плува (или по-скоро давя) ама айде :-D
Лигата ме е хванала от сутринта :grin: Приготвила съм 50 бонбона да черпя и нямам търпение да отида на даскало :shock: :grin:
Не съм вярвала,че ще се кефя на 18-я си Р.Д. ама е на :grin:
Абеее живота е супер :grin: :grin: :grin:
^^ aaaa 4.r.d. zoriiiiiiiiii si jiva zdrava prava i kurava shastie kusmet i mnogo lubov ti pojelavam :-) :-) ei da piesh nekoq i dryga bira za mene :-D :smt006
slun4ice_90
02-12-2009, 06:54
В страхотно настроение съм.Даже не мога да повярвам.... :grin: :-D Поздравявам всички от тази тема с тази песничка: [vbox]http://www.vbox7.com/play:ee78bb8a [vbox7] :smt006 :-({|=
В момента се чувствам адски тъпо... объркана съм, абе изобщо в главата ми е каша :?
princesa_viki
02-12-2009, 09:43
В момента се чувствам адски тъпо... объркана съм, абе изобщо в главата ми е каша :?
Напълно те разбирам :(
miss_asi
02-12-2009, 10:13
В момента съм в нереално добро настроение а дори не знам защо 8-) Въпреки че не тряя да ми е изобщо весело.
Същата работа... :(
бивам :) ЧРД на Рожденничката..всичко най-хубаво и пожелавам
super mi vidqh si pak momichetoooo i neska ni suobshtiha che she imame drygiq mesec ekskurziq i si umiram ot kefffff :grin: :grin: :grin: :grin:
Re5peC7 мерси за пожеланието :)
Слави на теб също мерси и бъди сигурен,че ще пия 1-2 бири (поне) заради теб :P
А иначе настроението ми започна бавно да спада :o
Това скапано време ме подтиска :o
чувствам се злеееее... нея я няма... искам пролетта... деее*ба
Mr_Crowley
02-12-2009, 14:31
Чувствам се супер - зяпам си Витоша и си правя планчета как в събота ще разтривам ските! Довечера пък като се прибера ще опъна едни жици на китарата! И най-якото е, че жената до мен не е лигла, която да спича от това, че си имам мои си занимания и не ми мели на главата - обърни ми внимание, ние не правим нищо заедно и т.н.
:smt006 :smt006 :smt006 :smt006
Re5peC7 мерси за пожеланието :)
Слави на теб също мерси и бъди сигурен,че ще пия 1-2 бири (поне) заради теб :P
А иначе настроението ми започна бавно да спада :o
Това скапано време ме подтиска :o ostaa i da ne piesh zaduljena si mi ot onaq vecher 8-) 8-)
i zaebi go vremeto rd imash zabavlqvai se
super sum si samo kude neshto mi se dospa qko0 ama sled malko she izlezna i she se oprava
melllisssa
02-12-2009, 15:53
ami kak da se 4yvstvam,vlubih se do poluda,pusnah mu a mi be6e pruv i sega ne6to ne sum mu nujna,nesum ot teq da hodq podir nqkoi,no se se6tate 4e rano ili kusno vseki popada v lubovniqt kapan,no tova ne e koi znae kakvo 4e da sedna i da se samosujalqvam,ne e priqtno po takuv e jivota .... :)
Както в последно време...
Чесно казано съм много объркан в момента... с гаджето ми което се разделихме преди 4/5 месеца , а бях ме близо 2год... днес си писахме в скупе и ми каза че ме обича дрън дрън.. и че не е "щастлив" със сегашната си връзка и съм "му" липсвал.... и съм объркан много...
aka6a_vamp
02-12-2009, 16:33
Предадена
My6mYLka
02-12-2009, 16:35
чудя се утре ще ми върви ли :lol: :lol: 8-) иии си мисля за . . . My Boy :-) айде всеки да пийне днеска утре когат му се иска и дан се сдухва 8-)
Уморена съм, скапана съм.
Гадно,тъпо,скапано,смотано, зле,лошо ми е,боли ме главата,изморена съм ... Абеее най-скапания ден в живота ми :o
Sensuality
02-12-2009, 18:31
Супер :grin:
чувствам се странно и неориентирано ... и все пак всичко ще е наред....? :neutral:
i az neznam tupo mi e sichko me drazni i me nervira i iskam sega momichenceto mi da si e do men ama ne staa :-k :-k :-k :-k :-k
i az neznam tupo mi e sichko me drazni i me nervira i iskam sega momichenceto mi da si e do men ama ne staa :-k :-k :-k :-k :-k
Чувствам се по същия начин :-k А уж имам Р.Д. и трябва да ми е весело :?
princesa_viki
02-12-2009, 19:11
Тъжна съм.Досега гледах филма "Здрач" и настроението ми супер много се промени.Има една част,в която.... :cry: Но все пак книгата е по-хубава!
Kostadin_682
02-12-2009, 19:12
Уморен, отчаян, замислен... и тая шибана нощ няма да мога да спя...
Dark_Angel_F
02-12-2009, 19:13
Чувствам се тотално и абсолютно ПРЕЦАКАНА !!! Леко ме изпива на депресия и ми иде да се фърля от някъде , но преди това да претрепя някой друг !
ЧРД жива и здрава :-)
Чувствам се върховно :grin:
YouCantStopMe
02-12-2009, 19:14
ох.. и на мен не ми е много добър ден
чувствам се ОБЪРКАНА...много ОБЪРКАНА!!
Кога най-накрая ще дойде това време да ми е добре.. да не се притеснявам за нищо.. и да знам,че всичко е наред.Надявам се да е скоро!!! :(
А на теб.. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Днес е празник.. забрави проблемите за малко! :-) :-)
HePeAJIeH
02-12-2009, 19:14
Бивам..хапвам сладко и така..
Мерси за пожеланията,а иначе хич не ми е весело днес :-x
Не исках да идва тоя Р.Д. и да ставам на 18 :? :-x
ее Зори айде усмивки да има :P Рожден ден ти е :D И не бягай от отговорност няма как трябва да черпиш или поне да ни обещаеш на цилия форум , че ще си искараш весело и ще пиеш и заради нас :D
Kostadin_682
02-12-2009, 19:18
Мерси за пожеланията,а иначе хич не ми е весело днес :-x
Не исках да идва тоя Р.Д. и да ставам на 18 :? :-x
Да си на 18 има и своите недостатъци, но като цяло се възползвай от положителните неща... то вярно остаряваш, но ставаш по-мъдра, а да и повече ядове...
Лелел как ми се припърдя от тва зеле :shock:
ее Зори айде усмивки да има :P Рожден ден ти е :D И не бягай от отговорност няма как трябва да черпиш или поне да ни обещаеш на цилия форум , че ще си искараш весело и ще пиеш и заради нас :D
Ооооо днес черпих с бонбони :D 5 кутии по 25 бонбона заминаха :D
А иначе в събота ще се разбием яко с компанията :grin: :grin: :grin:
Коце не бягам от отговорност,просто ми се искаше този ден да не идва :o Смотан ми е ... Не исках да ставам на 18 ... На 19 може ама не и на 18 :? Просто тази възраст ми е гадна ...
А иначе снощи беше шоуто :D Ходихме на диско с компанията и охраната ми вика "18 имаш ли" и аз си гледам телефона и му викам "От точно 4 минути имам" и му показах личната карта :lol: :razz: :razz: :razz: :lol:
Гадно ми е,объркан съм и не мога да подредя мислите си :o
TheBestFriends
02-12-2009, 19:54
оо ми аз съм добре.. малко ме боли глава, но съм добре 8-)
Guitar_Hero
02-12-2009, 19:56
малко тъпо, щот вчера си нажехнах глезена и сега сам затворен у нас
Лелел как ми се припърдя от тва зеле :shock:
ПРОСТАК!!!ХОРАТА СИ ИЗЛИВАТ ДУШАТА ПРЕД ТЕБ А ТИ МИ ГОВОРИШ ЗА ....... ПРЪДНИ..... шегувам се ест нищо лично....
Иначе се чустфам КОНФЮЗЕД 8-) обичам ли я нЕ я ли обичам тфА е вЪпроСа :? :? :?
Е да уе,простак съм си аз :oops: :lol:
Чувствам се слаба,несигурна в човека до себе си,тъжна,объркана,изплашен ... http://lafim.com/modules/Forums/images/smiles/love9.gif
тъжен... и наивен... и влюбен....
^^И как точно се чустваш :D
само добре мога да се чувствам. 8-) :D 8-) ама не се опитвайте да се възползвате :D
^^Помни че алкохола не прощава на никой :-D
Е ен аз съм пила 3 чаши вино, не съм пияна. Просто ми е весело :) На мен толкова ми трябват :P не обичам да се напивам и не харесвам пияни хора :)
Лека нощ :-) :-)
Пууу д*ба променливото настроение :o
В момента ми е готино,защото един лигльо ми пише супер сладки редчета и просто няма как да не ми оправи настроението :grin: :-) :grin:
Хоти,лека нощ :-)
В момента ми е готино,защото един лигльо ми пише супер сладки редчета и просто няма как да не ми оправи настроението :grin: :-) :grin:
Нали :oops: :-)
Нали :oops: :-)
=P~
Определено!!! :smt057 :smt058 :smt056
LiveFlower
02-12-2009, 22:38
Днес на вечеря беше много гадно.Той беше до мен и изглеждаше толкова безобиден.Докато го гледах си мислех как да не го нараня много.В главата ми навлязоха много мисли,изправих се пред дилемата-трябва или не трябва.През цялата вечеря си мислех колко жестока бих излгеждала в очите му,дали ще го боли много от постъпката ми?
Цял ден не бях яла нищо,пазех се за тази вечеря,защото знаех,че ще е най-сладка.След дълги размисли реших,че момента е дошъл,посегнах с вилицата и........
Прости ми,спагетче,не исках!Бях гладна...
Той ми липсва :(
Не знам как да постъпя, че да стабилизирам нещата... :(
Stan4o123
02-13-2009, 07:57
vsi4ko vurvi s glavata nadolo :)... ako q nqma6e muzikata mi da mi promiva mozuka 6te se grumna :D
Как може да съм като днес имам Рожден ден :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :smt003 :-P :-P :-P
eXxXciTeD
02-13-2009, 08:11
Как може да съм като днес имам Рожден ден :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :smt003 :-P :-P :-P
Честито :-P :-)
Иначе аз съм чук :D
princesa_viki
02-13-2009, 08:17
За сега съм добре,иначе пак ми е криво. :x
Мерсииии :smt003 :grin: :grin:
leoparda93sl
02-13-2009, 08:22
Честито да си жива и здрава имного успехи :) :-) :-) :)
princesa_viki
02-13-2009, 08:24
И от мен ЧРД! :-) :-) :-)
fall_out_girl
02-13-2009, 08:26
И от мен ЧРД! :-) :-) :-)
ЧРД и от мен :-)
Иначе аз съм супер щастлива... :grin:
В момента се чудя кога ще сватосваме 3oPuTy и x3eme :D
Махмурлия от снощи, притеснен от факта че е 13, и леко сънено
Ей много благодаря на всички :grin: :smt003 :-)
Тежка вечер ще е...а това гърло пак ме почна ](*,)
В момента се чудя кога ще сватосваме 3oPuTy и x3eme :D
Еййй ..... :shock: :lol:
Хоти рано ми е още бе!!! :D
А и аз не се давам толкова лесно 8)
Silky92 айде Ч.Р.Д. и от мен :-) Много здраве,щастие,късмет и любов :-) и приятно изкарване довечера :)
Сега по темата:Миии супер съм :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
^^ kak she ti e rano vreme ti eee veche si stara daje :D 8-) :D 8-) :D
Silky92 4rd sichko nai hubavo zdrave shtastie lubov :grin:
4ustvam se tupo nishto ne me int nishto ne si prai super gadno mi e dano mi se oprai :( :(
и двамата сте пълнолетни :D мисля че брака ще ви реши проблемите :-D
чшшш не се ебавай с такива работи :D :-)
Ааа пълнолетна съм от един ден,така че не мерси :) :-D
Той ако не е иска аз нямам нищо против :-D
Той ако не е иска аз нямам нищо против :-D
Гарантирам ти,че ще ме изтърпиш една седмица и ще ме върнеш на x3eme :D
^^седмица е много :-) :D
:shock:
Еее чак пък толкова нетърпима не съм :D
А и стига го плаши,че ще се откаже да ме взема :cry:
Съгласен :) Аз съм доста досаден 8-) така че мисля че ти няма да ме изтърпиш повече от век 8-) аз съм много търпелив човек :)
^ Ама 100% не си достатъчно търпелив :D
А иначе по темата ... Започнах да се замислям за някои неща случващи се около мен и накрая сигурно ще се случи нещо неприятно :?
1000‰ си е солидно количество алкохол :D
Аз съм търпелив човек който много рядко си изпуска нервите :)
ОН : Стана ми лошо от математика :(
1000‰ си е солидно количество алкохол :D
Аз съм търпелив човек който много рядко си изпуска нервите :)
ОН : Стана ми лошо от математика :(
Хах аз пък от всички предмети в даскало най се кефя на математиката :grin:
В даскалото и аз се кефех, ултра лесна, ама висшата математика :shock: е особено тоя Коши и Хайне тия са страдал от Едипов комплекс и накрая са си сбъднали влечението :D Висшата математика неме кефи :(
idva mi da se grumna veche pochnax da si misla edni raboti i mai na kraq verno she zemat da stanet i ako stanat prosto neznam she prikluchi sichko s mene :( :? :? :? :( :( :? :? :-k :-k :-k :-k :-k
Сепуко/харакири-то е временно решение на вечният проблем :(
Еййй Слави я по-ведро :? :-)
То не,че и аз не се сдухах преди малко ... Тръгна една много гадна песен и ми развали настроението ... След малко май ще отида да легна,че ако стоя на РС-то най-много да се скарам с някого :o
спокойна и щастлива ... животът е прекрасен :-)
биам..подгрявам за голямото разбиване тая нощ :smt006
loveweezy
02-13-2009, 15:02
Kato Za petak 13 ujasno :( :(
Kato Za petak 13 ujasno :( :(
Суеверия :)
Карай пък каквото излезе :-P
Тъй като утре имам имен ден :oops: , ще се позабавлявам с мойта :grin:
Kostadin_682
02-13-2009, 16:23
:cry: Защо всичко се прецаква :-k :-# :cry:
aka6a_vamp
02-13-2009, 16:54
Радвам се на Петък 13....сиг днеска мн двойки са скъсали бухахахах :D
loveweezy
02-13-2009, 16:56
Радвам се на Петък 13....сиг днеска мн двойки са скъсали бухахахах :D haha na men se slu4i ama nz 6to ne mi puka haha :D
Намерих си пак работа и утре ми е първия работен ден от новота работа и ми е малко притеснено и напрегнато.Като изключим това съм супер :-) .
Naughty_
02-13-2009, 18:28
Изнервена....адски много :-x майка ми ме нервира страшно много.....не и писна да спорим за 1 и също беееееееееее,ужасна еее :-x :-x :-x :booooomb:
пък и незнам утре какво ще правим с приятеля миииии ...дразня се такаааааааа :o
mmmmmmmmmmm gore dolu em mi e veselo em mi e skyka ..., :?
princesa_viki
02-13-2009, 18:42
Изобщо не съм в настроение..отново.. :-o
Намерих си пак работа и утре ми е първия работен ден от новота работа и ми е малко притеснено и напрегнато.Като изключим това съм супер :-) .
Чудно след 10-15 мин. как ще си :D :-)
А аз съм ядосана на x3eme,защото ме разпитваше като луд и накрая ми развали изненадата :cry: :cry: :cry:
Mite94613
02-13-2009, 18:53
Чувствам се като... :idea: : Шоколадче ,разтапящо се върху огромна купчина палачинки... :lol: даа...
А аз съм ядосана на x3eme,защото ме разпитваше като луд и накрая ми развали изненадата :cry: :cry: :cry:
Ама не съжаляваш че успях да те разкрия нали :D :-)
По темата:чуствам се още по добре от преди малко 8) :-)
Ама не съжаляваш че успях да те разкрия нали :D :-)
По темата:чуствам се още по добре от преди малко 8) :-)
Съжелявам,защото исках да ти го пратя утре и най-вече да го пооправя :o :-x :o
Ама айде :) Нали знаеш,че не мога да ти се сърдя :-)
aka6a_vamp
02-13-2009, 19:13
Да го таковам,как ли не ми е замряла още темата :-o
Чувствам се гадно защото утре ще гледам една камара двойки и ще слушам по 10000000 пъти "би май валънтайн" иии то няя ко да стани.
Ден акто ден ще кажете вие...ами НЕ така го направиха, че да не е ден акто ден.
Лека нощ и сладки сънища на всички от мен :-) .
Приспа ми се ама трябва да уча :(
На мен пък още не ми се спи много ама май ще лягам,че утре ще е тежка вечер :shock:
Лека нощ на всички и от мен :-)
Ааа чувствам се страхотно :grin:
С x3eme си говорихме по телефона 40 минути :grin:
Проведохме един разговор,който отлагаме от няколко дена и всичко мина като по вода :grin:
Казахме си неща,които до сега не смеехме да изречем,а само си ги пишехме ... Абеее много ми е готино :grin: :-) :-) :-) :grin:
Отвратително се чувствам.. :(
утре мисля да не мърдам от нас... имам чувството, че повече ме е страх от 14ти, отколкото от петък 13ти о.О
тъпо се чувствам! С *милото* пак стана недоразумение..... аз пак му избеснях... и му пратих ужасен смс.... на който той не отговори...... :( сега чакам да ме потърси.... и много много искам да го видя утре...... (имам р.д.) Страх ме е всичко да не се издъни отново.... Ще му се отсърдя, каквото и да направи... просто да го НАПРАВИ :( Липсва ми.... :( И съм толкова влюбена, че чак си се дразня :( Виснала съм пред негови снимки.. и пуша като ненормална :( и ми се иска да му кажа,че го обичам... но определено не сме на такъв етап ... Знам, че всичко ще се оправи.. просто искам всичко сега и веднага.. и може би затова се побърквам....
И все пак много се дразня на тъпата му тактика "когато ми е бясна няма да я търся" винаги е безотказна, защото после давам мило и драго да се сдобрим.. дори ако трябва да си преглътна гордостта!
Много го обичам да му се невиди :( (година и осем месеца.. нищичко като че не се е променило... след още толкова.. ме търсете в някой психодиспансер)
Въпреки че съм страшно сънен и че след малко тръгвам за работа съм ужааааско щастлив :---) :---) 3oPuTy снощи ме зарадва адски много :smt003 Айдеее работа ме чака :-D .
:-)
Kostadin_682
02-14-2009, 05:18
Чувствам се по-самотен от всякога... :( ... а можеше на 14.02 да бъде по различко :( ...
Поздравявам всички, влюбени с тази песен:
http://www.youtube.com/watch?v=_pp4aGZbibM
и приятно изкарване на празника
^ Ееее Коце я стига :x
Нали ти казах,какво ще направите като се видите и всичко ще е супер :P Аз също няма да съм с някои хора ама к'во да се прави - късмет :)
А иначе по темата:
Честит Свети Валентин на ВСИЧКИИИ!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Naughty_
02-14-2009, 08:15
БЯСНА СЪЪЪЪЪъъъъъъЪЪЪЪЪЪм...деба и скапаното време деееееба :-x :-x :-x всичко проваля..... :booooomb: кво щеше да му стане дори и само за днес да е хубаво, топличко, слънчево :o :-x
YouCantStopMe
02-14-2009, 08:23
:-|
Не можах да се наспя :x
Аз се чудя , защо се опитваш ? :D 8-)
Релаксирам ,снощти си прекарах страхотно ,а сега ми е гадно и съм ядосана :x :?
vesSynkaa
02-14-2009, 10:02
щастлива :smt003
криво-ляво... сънувах доста тъп сън
DiabolicAngel
02-14-2009, 10:57
Долу-горе добре! 8-)
криво-ляво... сънувах доста тъп сън
и аз така..само, че с разликата, че бяха сънища
tupo mi e shtoto ne se znae dali she moga da se vida s momicheto mi :? :? :? :? :? a sichki fr sa izlqzli s gadjetata a drygite sa nekude da piqt a az umiram v nas ot skyka :? :? :? :?
Некво никво ми е за сега... :? :?
Живота е прекрасен :grin:
От снощи ми е много готино еййй :grin:
Единствения ми проблем е,че трябва да си изправям косата и после да я пресирам,а много ме мързи :o Като знам,че ми трябват около 2 часа да се направя и ми се доспива :roll: :D
Преди малко се прибрах от работа и се чуствам перфектноооооо :-)
Преди малко се прибрах от работа и се чуствам перфектноооооо :-)
Бреййй,че си бърз :D
Ама ще се караме :o
Сети се първо да влезеш във форума,а не да влезеш в скайп,а?! :?
[-( [-( [-(
До довечера ше загубя съзнание от алкохол :-D Честито на влюбените и на влюбените в алкохола 8-) :-)
До довечера ше загубя съзнание от алкохол :-D Честито на влюбените и на влюбените в алкохола 8-) :-)
:?
Много внимавай,какви ги вършиш довечера,че да не се оплакваш пак,че те боли носа :D или да ми пишеш нечетливи неща в скайп :D :-)
Със всяка изминала минута се чуствам все по добре :---) Обичам си пилето :-)
Чуствам се ужасно!Сама съм на този празник и дори незнам дали с приятеля ми още сме заедно.Писна ми от скапания живот!!!
До довечера ше загубя съзнание от алкохол :-D Честито на влюбените и на влюбените в алкохола 8-) :-) oooooo mai nqma samo az dovechera da se utrepam kat kuche 8-) 8-) 8-) 8-) dobre che momicheto mi go nqq che ima da :-x :-x :-x 8-) 8-) 8-)
До довечера ше загубя съзнание от алкохол :-D Честито на влюбените и на влюбените в алкохола 8-) :-) oooooo mai nqma samo az dovechera da se utrepam kat kuche 8-) 8-) 8-) 8-) dobre che momicheto mi go nqq che ima da :-x :-x :-x 8-) 8-) 8-)
И аз ще се размажа довечера :D
Ама ще гледам да не е много :? ,че съм обещала :-)
^^и аз съм ти обещал да бе правя глупости :-)
чао от мен на всички и приятно прекарване после без значение какво точно ще празнувате.Направете си веселото.чаоооо
P.S внимавай слънце :-)
Айдеее отивам да се баням,да се опрая после ше подгрея в нас ииииии излизам да празнувам :smt001 Още веднъж приятно прекарване на всички и внимавайте със алкохола.
Не можах да се наспя :x
Аз се чудя , защо се опитваш ? :D 8-)
Що не? 8-)
он: нервно ми е
aka6a_vamp
02-14-2009, 14:37
Лайняно
И аз ще се размажа довечера :D
Ама ще гледам да не е много :? ,че съм обещала :-) az sum obeshtal i da ne piq i da ne praa gluposti ama she viime kvo she stane v kraina smetka 8-) 8-) aide priqtno izkarvane na vsichki :-)
TheHellion
02-14-2009, 15:07
Ще си тегля куршума скоро...
nicolepcd
02-14-2009, 16:06
Най - щастливото момиче у форума :grin: :grin: :grin:
След мен,само че аз съм момче 8-)
nicolepcd
02-14-2009, 16:19
След мен,само че аз съм момче 8-)
Нееее, аз първа си го казах 8-) :grin:
Чао на всичкииииииии отивам да пия и празнувам :-)
zizita_88
02-14-2009, 17:17
много съм притеснена. отивам на вечеря с родителите на приятеля ми :shock:
ef4etyYy
02-14-2009, 17:18
yjasno...
Чух се със 3oPuTy и ме зарадва страшно много :-) .Само да се дооправя,да се намацам със кремчетата ми и излизам :D Айде пияницииииии да се видим във някоя квартална кръчкма.Чакам ви във дискотека Fly във Мадрид.Желаещите да заповядат :-) Весело прекарване на всички.
Naughty_
02-14-2009, 18:48
омаяна от виното 8)
дори забравих какво друго исках да напиша :shock: :lol:
DevilWish
02-14-2009, 19:01
Ужасно тъжна :(( Сама на този празник :(
princesa_viki
02-14-2009, 19:16
Прекрасно се чувствам.Беше една супер готина вечер :-)
YouCantStopMe
02-14-2009, 19:36
бива.. не се оплаквам :)
Sensuality
02-14-2009, 19:46
страхотно :-)
FunnYboY
02-14-2009, 20:09
Ужасно тъжна :(( Сама на този празник :(
+1, Самотен :?
leoparda93sl
02-14-2009, 20:42
прекрасно :grin: :grin: :grin: не съм се чувствал така добре от месеци :grin: :grin: :) :-P
BlackWings
02-14-2009, 22:27
Как ли се чувствам , баси тъпото се чувствам , защото така тотално си пропилях деня - цял ден вкъщи пред компютъра, абсолютно сама , без да изляза нито един път - дори до магазина , гледайки незнам колко епизода от някакъв сериал , без да свърша нищо полезно - дори дрехите не си изпрах , и без дори да говоря с някого - освен по телефона.
Пред всички вас тука като свидетели си обещавам че повече няма да изкарвам такъв гаден и безсмислен ден , доколкото зависи от мен ..
:(
aka6a_vamp
02-14-2009, 22:30
разлигавих се бе дееба 8-)
:-x :smt086 :smt097 :smt085 :smt093 :smt095 :smt087 :smt071 :x
Много,много ... това Софиянките немате срам :razz: :razz:
aka6a_vamp
02-14-2009, 22:54
Много,много ... това Софиянките немате срам :razz: :razz:
бе ай моля ти се,лайняни човече 8-)
Как ли се чувствам , баси тъпото се чувствам , защото така тотално си пропилях деня - цял ден вкъщи пред компютъра, абсолютно сама , без да изляза нито един път - дори до магазина
мухаха и аз бях така, ама ми беше супер забавно :D цял ден ръчках една игра, после, като излязоха всички усилих на макс музиката и се кефих адски мноу :D ае забавно ми беше
PoisoNGirL
02-15-2009, 00:05
Може би по-лошо не съм се чувствала никога...Разделих се с приятеля си и то аз сложих края.Побърквам се без него...Не спя,не ям,не излизам...нямам желание за нищо.Дори Трифон Зарезан не ме развесели поне малко...
Крия от всички истинското си състояние,защото всеки ме упрекваше предишните пъти когато се чувствах така...А единстевния лек беше и е ТОЙ.. но вече няма връщане назад... Чувствам се безпомощна и сама... изоставена от света...
БЯСНА СЪМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Един циганин метна чаша с бира по една приятелка,после я сабори от стола и я срита :o :o :o Накрая извикахме куките и оня се прави на 2 и половина ... Добре,че на ОМВ има камери и всичко ще се види :@ Като за капак утре трябва да ходя до полицията и да давам показания,а оня циганин ме заплаши,че ако кажа нещо ще ме намерят на някоя полянка гримирана :o :o :o Майка му наркоманска :@:@:@
На всичкото отгоре x3eme ми звъня и беше в такова скапано състояние,че ... :o :o :o :o :o :o :o
..............
И още проблеми ми се случиха,но нека не навлизам в подробности!!!
:o :o :o
nemoje po gadno da sum purvo sum piqn neznam kude se namiram a sum spal inache bqx po zle vtoro zarad nekva tupa koza stana ebati boq edna fr-ka prepi i idva lineika abe nqma po gaden kupon ;x
FunnYboY
02-15-2009, 06:18
Пияници... :D
Красиии знайш ли,какви пияници ще ти дам на тебе :D
Къде ги видя тия пияници,а :)
FunnYboY
02-15-2009, 06:25
Ми ти, как може да не напиете мангала и после да го възбудите с приятелката ти и да го оставите.... :D :D :D бзк де :-)
Ми ти, как може да не напиете мангала и после да го възбудите с приятелката ти и да го оставите.... :D :D :D бзк де :-)
Базикай се ти ама аз толкова алкохол изпих и не се напих :smt089
А иначе добре,че не се напих,че като съм пияна много ми знае устата и щях да се набутам между шамарите и после щеше да стане меле за чудо и приказ :? :? :?
FunnYboY
02-15-2009, 06:31
А иначе добре,че не се напих,че като съм пияна много ми знае устата и щях да се набутам между шамарите и после щеше да стане меле за чудо и приказ :? :? :?
Еми то и аз не съм се напил - нямаше с кой, бати компанията... голяма скука, та фанах да гледам едно филмче вечерта... повлия ми... :D
Еми то и аз не съм се напил - нямаше с кой, бати компанията... голяма скука, та фанах да гледам едно филмче вечерта... повлия ми... :D
Да беше дошъл в Силистра и да излезем заедно :D Щеше да се нагледаш на идиоти,побойници,ченгета и други глупости :D
mechtaq_za_teb
02-15-2009, 06:41
Щастлива, доволна и влюбена :)
FunnYboY
02-15-2009, 06:42
Да беше дошъл в Силистра и да излезем заедно :D Щеше да се нагледаш на идиоти,побойници,ченгета и други глупости :D
Емиии не съм бил поканен :oops: не съм дошъл... :P
Ама видях ви историите, със един съгражданин. В 03:00 снощи ми повтаряше "Ох майко, само да оживея ще ви черпя, обещавам.... Курбан ще направя..." А на съквартиранта си викаше "Ако умра, ти си виновен и ще те преследвам цял живот" :D :D :D :D :D :D
cherry_lady
02-15-2009, 07:12
влюбена,но в неп0дх0дящияя ;)
Малеее бясна съм :-x Снощи едни познати тръгнали на разходка из България,а аз пак си стоя в нас :x Вярно,че ми звъняха ама да бяха казали по-рано бе,баси!!! :-x Ходили до Добрич да видят една приятелка,от там до Варна да пият кафе и сега били почти до Бургас :-x Аууу сърдя им се :o :o :o
princesa_viki
02-15-2009, 10:35
Щастлива, доволна и влюбена :)
И аз и аз 8-) :-)
Kostadin_682
02-15-2009, 11:27
Чувствам се все едно съм пил до 3 часа сутринта 8-)
Ужасно зле ,заради уж приятели ,кофтито е ,че пак сгреших на кой да се доверя .Хубавото е поне ,че ще изляза малко -дано поне тва ми помогне да се разсея :)
ef4etyYy
02-15-2009, 11:37
уааааа по добре не съм била от 5 месецаааа :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P 8) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :---) :smt003 :smt003 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt026 :smt026 :smt055 :smt055 :smt054 :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
cinderella_gugutka
02-15-2009, 12:05
еми 4увствам се много тъпо-сигурно е от махмурлука де :D
FunnYboY
02-15-2009, 12:08
...от там до Варна да пият кафе
А така и познай сега, къде щеше да си :P :-) :-) :-)
:-x
...от там до Варна да пият кафе
А така и познай сега, къде щеше да си :P :-) :-) :-)
:-x
Нямаше как да се видим,щот ти нямам номера и нямаше да мога да ти се обадя и да се видим :o
Sensuality
02-15-2009, 16:25
суууупер :grin:
Повече от супер, нищо че ме боли главата и почти не съм спала :D :grin:
Kostadin_682
02-15-2009, 18:51
Ами екстра съм... като гледам навънка слънце грее... птичките пеят... а бе какво да ви кажа... живота си е екстра нещо...
YouCantStopMe
02-15-2009, 18:58
Добре се чувствам.. :)
Днес цял ден имах махмурлук от снощи.Притеснявам се за един човек но се надявам да няма причини за притеснение.Малко ми е кофти но като цяло съм добре :-) .
Днес цял ден имах махмурлук от снощи..
I az kato tebe..;] 18.00 stanax chak ot legloto s golqmo glavobolie ;(
Днес цял ден имах махмурлук от снощи.Притеснявам се за един човек но се надявам да няма причини за притеснение.Малко ми е кофти но като цяло съм добре :-) .
Пукницооооо :D :-)
А иначе аз съм сънена :roll:
Хич не ми се ходи на даскало,защото съм до 15:00 ама к'во да се прави :neutral:
Освен това ми е супер гадно,защото прочетох едни неща в скайп и супер много ме натъжиха :cry:
бесен - навън вали СНЯГ! :-x ся като изляза сигурно ше се топи около мене... много мразя сняг! И ми е тъжнооу, не съм я чувал от няколко дена :(
KisSsSsSs
02-16-2009, 09:08
Съненааааааа :o :o :o
valdesbg
02-16-2009, 09:15
оо и на мен ми се спииии :)
Цяла нощ не съм си лягал. Но това е дълга история :)
ooooooooooooooooooooooooooo super sum ot odavna ne mi e bilo tolko qko00000000000oooooooo00000oooooooo :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Супер съм зле ... Случи ми се нещо ужасно и сега цялата треперя,не мога едно изречение да кажа като хората и като за капак нямах време да отида да ми леят куршум :cry: :cry: :cry: Живота е скапан :cry: :cry: :cry:
Infinity
02-16-2009, 13:18
Ами чувствам се нормално...щастила и спокойна :)
lifelesscorpse
02-16-2009, 13:29
не знам и аз вече...много неща ми се случиха последните 2-3 дена и вече не знам какво и как да мисля.объркана съм.общо взето това е :o :o :o
злеееееее.... и по зле ше става... :shock: :? :-x
Супер съм зле ... Случи ми се нещо ужасно и сега цялата треперя,не мога едно изречение да кажа като хората и като за капак нямах време да отида да ми леят куршум :cry: :cry: :cry: Живота е скапан :cry: :cry: :cry:
какво е станало :(
какво е станало :(
Ужасна катастрофа на 10 метра от мен :cry:
Човека прелетя на метар НАД колата и на около 5 пред нея :cry: Идиотите от бърза помощ не вдигнаха скапания телефон и моя съученичка бяга до там за да вика кола и докато дойдат човека почина пред очите ми ... а 20-тината идиоти дето гледаха стояха и обсъждаха без да си мръднат пръста ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
А най-страшното е,че ако бяхме забързали МАЛКО,много малко крачката с тази моя приятелка сега аз щях да съм на мястото на човека :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Много неприятна случка Зори, но гледай да не си съсипеш психиката с това. В живота ще се нагледаш на много неприятни неща, затова гледай да станеш по-силна след тази случка.
А българската бърза помощ няма да я коментирам :-x колко хора са починали заради забавеня линейка :(
Много неприятна случка Зори, но гледай да не си съсипеш психиката с това. В живота ще се нагледаш на много неприятни неща, затова гледай да станеш по-силна след тази случка.
А българската бърза помощ няма да я коментирам :-x колко хора са починали заради забавеня линейка :(
Аз вече съм по-спокойна ама като спра да мисля за нещо весело и веднага ми изплува в съзнанието горкия човек как хвръкна във въздуха ... точно като по екшаните ...
И като си представиш,че шофьора е скапан идиот от 12 клас в моето даскало ... И при условие,че само миналата седмица 2 пъти идваха полицаи да го предупреждават да внимава с карането ... ](*,)
Ужасно е, дано му отнемат книжката до живот
Каква книжка бе Хоти ... Тоя трябва да изгние в затвора,майка му да е*а :-x :-x :-x Че и очаквам утре да ми пратят призовка да се явя в полицията,защото с това момиче сме свидетелки и ... не ми се мисли ](*,)
Каква книжка бе Хоти ... Тоя трябва да изгние в затвора,майка му да е*а :-x :-x :-x Че и очаквам утре да ми пратят призовка да се явя в полицията,защото с това момиче сме свидетелки и ... не ми се мисли ](*,)
Ами то е ясно че няма да влезе в затвор до живот(ако изобщо влезе) та поне книжката да му конфискуват..
YouCantStopMe
02-16-2009, 15:58
^ Ужасно..
Заради такъв идиот,който не може да кара си отиде и братовчедка ми.Така и не го вкара в затвора.Дано да е вярно това,че всичко се връща... :-# НО това е друга историяя..
Сега ли.. ами не съм много добре.
Недоволна съм, защото съм много любопитна и ми е трудно да се преборя с това. И сега пак ме мъчи едно любопитство и така. Лошото е, че ме мъчи и едно чувство - дискретност и не мога насилствено или тайно да научавам нещо, което искам, така че седя и си се чудя защо ми се забранява да го научавам :)
горкия човек..колко невинни си отидоха заради ей такива които се правят на голямата работа, а не знаят още къде е педала на спирачката :?
TheMaggie
02-16-2009, 16:32
Как се чувствам, много сложен въпрос е т'ва..
Първо съм ужасно хлътнала по едно момче от няколко месеца и всичко се развива супер, като изключим това, че той не може да завърже разговор т.е не е особено общителен (на живо ЕСТ).
Второ си падам по друго момче и днес, когато ме гушна се чувствах супер щастлива.
Трето не знам к'во да правя.
Всъщност не е особено сложно, а аз се вкарвам във филми.. ама к'во да се прави. Т'ва е живота. :lol:
aka6a_vamp
02-16-2009, 17:07
Човека прелетя на метар НАД колата и на около 5 пред нея :cry: Идиотите от бърза помощ не вдигнаха скапания телефон и моя съученичка бяга до там за да вика кола и докато дойдат човека почина пред очите ми ... а 20-тината идиоти дето гледаха стояха и обсъждаха без да си мръднат пръста ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
А най-страшното е,че ако бяхме забързали МАЛКО,много малко крачката с тази моя приятелка сега аз щях да съм на мястото на човека :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ох...много добре те разбирам...два пъти ми е умирал човек пред очите...единият път,една жена скочи от покрива на блока,точно пред мен,а другия едно моми4енце,с проблеми със сърцето умря..вземи успокоителни и тва е...и не стой на компа най-добре :(
FaTaLn0t0_LaDy
02-16-2009, 17:27
еми от празника на влюбените насам се чувствам супер шитаво.. гадно.. самотно! навсякъде само влюбени двойки, а аз все едно съм аутсайдер ... естествено че не само аз се чувствам самотно ... но изпитвам огромна нужда да имам някой до себе си ;/
искам пак по цяла нощ да мисля момчето по което съм хлътнала.. да превъртам моментите ни заедно .. липсва ми това чувство .. и това ме прави много празна отвътре .. нооо точно когато най-малко очакваш тогава се сбъдва това което желаеш .. за това съм се оставила на течението да ме носи и да става това, което си е трябвало да стане.. :)
Ох...много добре те разбирам...два пъти ми е умирал човек пред очите...единият път,една жена скочи от покрива на блока,точно пред мен,а другия едно моми4енце,с проблеми със сърцето умря..вземи успокоителни и тва е...и не стой на компа най-добре :(oxxx i az znam kvo e edin ot moq blok kolko mene se metna i padna na nqma i 5 do mene a pri edna katastrofa edno momiche pochina v racete mi ama bukvalno0 :cry:
Ами то е ясно че няма да влезе в затвор до живот(ако изобщо влезе) та поне книжката да му конфискуват..i da mu q zemat kvo tva ne prechi toi pak da si kara :? :? nali se seshtash che knijkata ne kara kolata