View Full Version : как се 4увствате?
Страници :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Naughty_
09-08-2008, 18:59
абе как се чувсвтам знам ли и аз вече :-o всичко е толкова объркано..любовта е мн сложно нещо :-o :(
Naughty_
09-08-2008, 19:02
Чувствам се като НАЙ-ГОЛЕМИЯ глупак на света :( Предадох и нараних единствения човек който обичам повече от себе си, за който съм готов да дам живота си дори без да се замисля :( Толкова много я обичам, а постъпих толкова глупаво :( Сега просто не се чувствам човек, чувствам единствено болка и омраза към себе си :( Това е първия човек за който плача! Вече 2-ри ден не съм спрял да мисля и да съжалявам за всичко :( Дори на сърцето ми е издълбано колко много я обичам :(
извини се .. моли за прошка..просто се бори..ако момичето си заслужава !!!
ImmortalForever
09-08-2008, 19:04
В момента се заливам от смях..Бившия ме провокира по скайп ..Аз си слагам аватар той го иронизира..Какво да се прави-ние снего бяхме катастрофално явление :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
fUcK_lOv3
09-08-2008, 19:10
адски зле с нищо не ми върви...с приятеля ми в момента сме в ужасни отношения , с фр. също...просто ми е писнало от всичко и вече не ми се прави нищо :( :( :( :( :( :( :(
Vichko0o
09-08-2008, 19:14
Чувствам се като НАЙ-ГОЛЕМИЯ глупак на света :( Предадох и нараних единствения човек който обичам повече от себе си, за който съм готов да дам живота си дори без да се замисля :( Толкова много я обичам, а постъпих толкова глупаво :( Сега просто не се чувствам човек, чувствам единствено болка и омраза към себе си :( Това е първия човек за който плача! Вече 2-ри ден не съм спрял да мисля и да съжалявам за всичко :( Дори на сърцето ми е издълбано колко много я обичам :(
извини се .. моли за прошка..просто се бори..ако момичето си заслужава !!!
Това и правя от 2 дена, имаме напредък, но просто ще се наложи да изтърпя всичко което тя пожелае да ми направи защото просто много я нараних и съм готов на всичко стига да си я върна !!!
чуствам се много добре.винаги има проблеми,но винаги има и решения на тях, така че не се оплаквам.всичко е тип-топ. \:D/
Lacey_66
09-08-2008, 19:37
Аз съм адски влюбена, деа, ядосвам се чак на себе си. В смисъл винаги се влюбвам в неподходящия. Сега като гледам някакви пикз и ми става спр яко толковаааа е готииин, след малко ми става шитаво, щото знам, че съм прецакана, няма да се получи, НЕ ТРЯБВА да се получава, даелче ми е ... и така. Адски променливо насторение. Само той ми е в главата ... В крайна сметка някой разбра ли за какво говоря, деа, или така го написах, че само аз се разбирам? :D
ммм напълно те разбрах :(
+1 аз също :(
fuckingwhore
09-09-2008, 01:31
ядосана съм и съм изморена.. :o
+ състоянието на ThunderGoddess..
strahotna_777
09-09-2008, 06:32
v interes na istina otdavna ne mi e bilo tolkova kofti.... v4era na rojden den.. na sledva6tia den s natravqne.... ne trqq da qm 24 4asa,za da mi se pre4isti organizma.... kofti rabota :(
da ne govorim puk 4e sum si zagubila pormone s 30 leva i li4na karta v negooo ..... abe edno 6te kaja na vsi4ki tiinove... piite za udovolstvie,kogato usetite 4e po4vate da se napivate... sprete!!!
az li4no polu4ih otvrat6tenie ot alkohola,mislq 4e pone 1 mesec nqma da blizvam...ama znam li :oops:
Dqvolitata
09-09-2008, 06:58
az sam i 6tastliva i mn oarkana .V4era s gad4etymi napravihme mesec i oti iska6e da pravim sex az vsa6to mn mn mn inskah no neznam ne6ty me sprq i si ostahme samy goli do krasta .Sq katy se setq mi e edno mn qko i mi e kofti za ko ne prodaljihme :D no ima vreme vse pak
NaNa_SladuRana
09-09-2008, 07:14
Ужасно!Разбита съм отвяк1де,но се старая да го прикривам.И друг п1т сме к1сали с него и друг п1т ми е било хипер гадно,но сега е различно,защото знам,че няма да се върне. :cry: Е поне се радвам,че той най- сетне е щастлив.:cry:
marlboro276
09-09-2008, 07:18
Спи ми се не съм мигнал :shock:
и се чувствам супер тъпо
ИСКАМ ДЪЪЪЪЪЖДДД
PeopleAlwaysLeave
09-09-2008, 07:28
Ужасно!Разбита съм отвяк1де,но се старая да го прикривам.И друг п1т сме к1сали с него и друг п1т ми е било хипер гадно,но сега е различно,защото знам,че няма да се върне. :cry: Е поне се радвам,че той най- сетне е щастлив.:cry:
Съчувствам ти мила :( Зареди си компа с филмчета, а ти се запаси с многооо шоколад - понякога наистина успокоява. Ако наистина ще е щастлив далеч от теб - радвай се за него, все пак това е което искаш и ти нали, да бъде щастлив ?
Иначе аз се чувствам объркана. Мисля си едно за даден човек, в крайна сметка се оказва друго и вече не знам какво да правя...
electroclashh
09-09-2008, 07:50
боли ме десния клепач, обаче повече от всичко искам кафе.
и РАЗБИРА СЕ, ми липсва. как не.
sexy_bebche
09-09-2008, 08:08
Аз пак какво да ви кажа влубих се в едно мом4е което е с 6 години по голямо от мене.Преди да се запознаеме е имал 6 годишна враска, но е скасал с нея, и бе6е трагнал сас една от Сандански.И като се запознахме аз го харесах много и мисля че и той мен, но после по едно време разбирам от моита фр че тои се е сабрал сас 6 годишната си лубов и сега като го видя ми е много гадно :( и направо незнам.Постоянно мисля за него :( :smt087 :neutral:
Shakazou
09-09-2008, 08:09
Ем чуствам се супер днес си идва приятелката ми :grin:
SmiLee .. ))
09-09-2008, 09:04
Някой се смеят , други плачат - такъв е живота .. Аз определено съм от втория тип
Относно това как съм аз - Зле (меко казано ) .. Да виждаш как любовта изчезва и да не можеш да направиш нищо .. Всеки ден ми е някво нивко .. Добре че поне имам приятели , които да ме подкрепят .. Ам да не ви занимавам с мойте проблеми мога цял роман да изпиша :lol: :( ..
miss_asi
09-09-2008, 09:21
Аз съм както снощи. :D Наистина искрено съчувствам на всички които не са много добре.Дано проблемите ви се изяснят скоро! :-)
Al3ksandra
12-26-2008, 21:18
Липсва ми.. едно слънчице.. :-) :smt008 Иначе съм уморена и ще си легна за да се наспя :-o
sLadkaTa_LoRi
12-26-2008, 21:25
Емм аз съм си яко зарибена по моето момче вече от 1год. и няколко месеца.. другооо няма какво да ви кажа :? 8) :-)
DJ_Mrav4o
12-26-2008, 22:10
Тъпа съм ... амааа брутаално проста!
cinderella_gugutka
12-26-2008, 23:17
еми...липсва ми котето :(
love_to_love_u
01-04-2009, 22:07
уф..ами утре сме на даскало тоест след няколко часа тряа да тръгвам :x ии обаче от друга страна съм добре,защото като отида ще има на кой да се радваммм :-) :-)
PreciousDiamond
01-05-2009, 03:38
Премазана , заспала , сънена, тъжна .... :?
scoobydors
01-05-2009, 03:45
Мммм... след малко тръгвам на даскало... :(
Едвам станах, тъпо ми е, първи час биология (контролно) :D
Няма смисъл да казвам с колко положителни емоции съм заредена! :lol:
PreciousDiamond
01-05-2009, 03:47
О дааа забравих да спомена най-прекрасното в днешния ден - любимото ми даскало :grin: Просто перфектно! :x
Ем шибана работа... няма ко да пиша повече.
SunSmile
01-05-2009, 11:34
понякога много щастлива, понякога ми е мъчно и ме боли, че е далече... ЛИПСВА МИ, няма кво да крия!!!
... Иначе сега отивам да спя..
SunSmile
01-05-2009, 11:36
понякога много щастлива, понякога ми е мъчно и ме боли, че е далече... ЛИПСВА МИ, няма кво да крия!!!
... Иначе сега отивам да спя..
ние ся говорим за в момента... чувствам се изморен 8) :?
Ам знам... липсва ми сега!
CinDeReLLa_
01-05-2009, 11:43
4ustvam se... vlubena... i za jalost ne e spodeleno... :-k
Punisherrr
01-05-2009, 12:00
Лайняно!
sladka__droga
01-05-2009, 12:15
Тъпо ми е.Изкарах двойка и тройка :-o .. още от първия ден в даскало сичко ми се прецака' :-x :-x !!
Поне след малко ще се снимам навънка с приятели и после на кафенце сигурно :grin: ..
Ама,ако и тва не станее :booooomb: ..
hahavteen
01-05-2009, 12:33
Ужасно хубаво ми е като се сещам за вчера..
Пеперудки в корема и топлина по цялото тяло...
Само че ми става кофти като се сетя че доста дълго май няма да го видя пак...
С 2 думи много съм влюбена :-) :oops:
bubinkaa
01-05-2009, 13:43
ммм...в момента се чувствам супер прецакана...а не знам защо... :booooomb: деня ми минава много бавно и объркано..
:-) :-o имам много "приятели" :lol: ...най-много си споделям със сестра ми...пред друг/и не мога да се покажа на 100%... :-o макар че ..доста неща и спестявам(попринцип тея където са ми направили най-голямо впечатление...) :?
:-o нямам гадже.... :lol:
nymphadora
01-05-2009, 14:27
страшно самотна... :(
Az v momenta sam 6tastliva spramo lubovniq mi jivot imam m1j do sebe si koito me podkrepq i dano vinagi da e taka mn go obicham ama ujasno mn :-) :-) makar razlikata v godnite ne mi puka kakvo kazvat ohrata za6toto lubovta granici nqma :)
lonely_girl92
01-05-2009, 19:37
Хммм в момента съм в кофти настроение... :( :( :( :( :( :(
Hurtmore
01-05-2009, 19:53
ами в момента доста по-добре от предишните дни.. спрях да се задълбочавам толкова, просто се забавлявам и ми е супер.. днес като се върнах на даскало и като се видях с някой приятели ми стана едно миличко...абе яко си беше , разбрах, че има хора, които не са правежи.. =}
aka6a_vamp
01-05-2009, 20:56
бре още ми се върти темата :-o :D
jambo_bs
01-05-2009, 20:57
Тъпо .... като всеки друг тъп ден :?
scoobydors
01-05-2009, 20:58
Като станем безчувствени никой няма да ти пише в темата, почти съм сигурна! 8-)
aka6a_vamp
01-05-2009, 20:59
аа няма да ставате :D
scoobydors
01-05-2009, 21:01
От къде знаеш? 8-) Ей сега преди малко четах една тема на ПрешъсДаймънд... :D
Чувствам се самотна и неразбрана.. :(
aka6a_vamp
01-05-2009, 21:22
От къде знаеш? 8-) Ей сега преди малко четах една тема на ПрешъсДаймънд... :D
абее няма па :D
LadyRoshawka
01-05-2009, 21:28
Тъжно :( !! Пак не мога да си видя слънцетоо ... ТЪПО ДАСКАЛО!! :x
vlubeno_momi4e***
01-05-2009, 21:29
супер разочарована... :cry: :cry: :cry:
qdosana sym 6toto gadjeto mi ne mi obry6ta vnimanie :-x
Чесно казано... от НГ насам съм много зле.. страшно много ми липсва гаджето.. все още го обичам адски много и секи ден се сещам за него и страдам ;(
PreciousDiamond
01-06-2009, 07:20
Mи .. странно ми е :-o А да .. и съм в супер яко настроение , ше хоим с мама за ботушкиии :grin: 8-)
EeeBobii
01-06-2009, 07:22
Ми как да се чувствам в тоя студ :) след малко отивам да се капем и нема дасе чуствам префектно...но като излезна предполагам що че се чуствам добре...чуството е готино да споделиш (Малко е под формата на шега) :razz:
PreciousDiamond
01-06-2009, 07:25
Mи .. странно ми е :-o А да .. и съм в супер яко настроение , ше хоим с мама за ботушкиии :grin: 8-)
мама меси тате носи да живееееее.....ш ти
Oт много мислене стана увисване и май само ше си приказваме . Влизам у кенефа и се чуда да е*а мааму , да сера, да пикая , или да чертаяяяя :grin: :grin: 8-)
Това нямаше нищо общо, ама тая песен слушам 8-)
Kostadin_682
01-06-2009, 07:33
Чувствам се като прегазен :?
LadyRoshawka
01-06-2009, 07:36
Уаау .. супер скапанооуу :grin: .. треа да уча стихотворение!! :x :x
Kostadin_682
01-06-2009, 07:38
братле що бе >? пунтото нали не са го прегазили.. с тия летни гуми ти казвам вчера през ноща така сам се вартял че немам думи... Д**а и форда тежак ама като тръгне нема спиране
хах .. де да беше пунтото колега... ама не е... :? .. болен съм това е проблема ... :(
hahavteen
01-06-2009, 16:23
Отвратително...
Вчера бях супер гадно отрязана... И то даже не отрязана ами и аз не знам..
Каза ми че ме харесва и че има чувства ама не бил убеден че нещо би могло да стане в момента защото нямал ВРЕМЕ :o
LadyRoshawka
01-06-2009, 16:40
Ъъ ... уплашена!! :o Са ше права статия да видите!! :-x
LadyRoshawka
01-06-2009, 16:40
Ъъ ... уплашена!! :o Са ше права статия да видите!! :-x
Glorious
01-06-2009, 17:28
Точно това щеше да напиша. :(
reni7o0o
01-06-2009, 17:33
Мноо ми е яко 8-) :grin: Защо? Не знам. Просто съм супер на кеф :P Забавлявам се по всяко време, дори и на училище.... А колкото до любовта има една зарибявка тук...Всичко както си трябва....Бахти Не помня от кога не съм се чуствала така :grin: :grin: :grin:
pussycat_dolls15
01-06-2009, 17:37
Изморено....искам да съм във ваканция студено ми е! :( :-x
Ми както обикновенно два дена ,щастлива и два нещастна :-D
Смесено ми е...
Малко ми е тъжно,че зарязах гаджето,но съм щастлива,че намерих някой,който може да го замени и да бъде много по-разбран човек от него.
Намерих си разковниче и много се радвам! Със всеки изминал ден се убеждавам колко е добричък и сладък...моята радост!
Дано си го пазя и дано ме прави по-щастлива с всеки изминал ден. Имам нужда да обичам и да ме обичат...ако с Тасос не се получи хармонията както я исках аз,значи няма смисъл,а и бъдещето ни беше трудно.
Имам нужда от някой който прилича на мен :-) Който знае какво иска и знае как да го има.
Пу,пу..да не ме урочасвате :-D
hahavteen
01-06-2009, 20:07
Зле, зле, зле и много зле..
Толкова го исках и толкова бях сигурна че ще се получат нещата... :(
:smt056 ко стана,мила....
как се чувствам..знам ли..всъщност знам, но ми е кофти да си го призная...от 15 дек. ми е такава каша в главата, че не знам кво правя. проблем след проблем... преструвам се на весел на моменти когато съм навън, но в нас съм..мрачен меко казано...нервно ми е...тъжно ми е...болно ми е...и със здравето имам проблеми...ама кво да се прави...трябва да се свиква живота е такъв и продължава с мен или без мен
Kostadin_682
01-06-2009, 20:55
Безразнично ми е вече...
hahavteen
01-06-2009, 21:05
Ми ко... Аз писах малко по-горе...
Признах му най-после защото той само ми дава надежди и му казах че ме обърква. Той ми каза че и той е объркан и не е убеден че може да има нещо между нас сега заради липсата на време защото е много зает в момента обаче ме харесва. Тва са пълни глупости според мене ама той си вярва. Ако не го знаех каква е душичка и колко е точен щях да реша че нещо ме мотае и си оставя вратички или нещо от сорта ама знам че говори сериозно и си вярва което ме влудява направо..
Сега поне знам какво става де.. Няма да спра да го искам ама ще си излизам вече и с други че 3 месеца само той ми беше в главата...
И за да не е офтопик: Все още ми е кофти и напрегнато защото го чакам да влезе в скайп да видя дали ще ми пише :?
Ми ко... Аз писах малко по-горе...
Признах му най-после защото той само ми дава надежди и му казах че ме обърква. Той ми каза че и той е объркан и не е убеден че може да има нещо между нас сега заради липсата на време защото е много зает в момента обаче ме харесва. Тва са пълни глупости според мене ама той си вярва. Ако не го знаех каква е душичка и колко е точен щях да реша че нещо ме мотае и си оставя вратички или нещо от сорта ама знам че говори сериозно и си вярва което ме влудява направо..
Сега поне знам какво става де.. Няма да спра да го искам ама ще си излизам вече и с други че 3 месеца само той ми беше в главата...
И за да не е офтопик: Все още ми е кофти и напрегнато защото го чакам да влезе в скайп да видя дали ще ми пише :?
Спокойно...всичко ще се оправи.
За нищо не съжалявай!
Разделих се с Анастасиос,гадно ми е,защото имахме хубави моменти и...не ми се припомня...
Просто така трябва,а и намерих по-подходящо момче за мен.
Явно тия дни са много тежък период :-k
hahavteen
01-06-2009, 21:18
За нищо не съжалявай!
Разделих се с Анастасиос,гадно ми е,защото имахме хубави моменти и...не ми се припомня...
Май на повечето ми познати им е почнала тъпо новата година... Да се надяваме че тва са лоши "изпарения" от миналата още и че до месец всичко ще е по-добре :lol:
За нищо не съжалявай!
Май на повечето ми познати им е почнала тъпо новата година... Да се надяваме че тва са лоши "изпарения" от миналата още и че до месец всичко ще е по-добре :lol:
Aз съм на принципа-всяко зло за добро...а и мисля че избора ми е правилен.Все пак го правя за себе си.
За да имам свестно момче до себе си,не казвам,че Анастасиос не беше свестен...просто явно бяхме прекалено далеч един от друг...
А такова полезно изкопаемо като мене НЕМА.
Мога да е влюбя до умиране и да живея цял живот с някой ако всичко е наред и ме прави хепи или мога да го забравя за броени дни,ако се навия че няма смисъл.
Е...вече се жертвам за каузата,че има хора дето заслужават да им се даде шанс :)
А да ми е честито! :-P
sladka__droga
01-06-2009, 21:27
Премръзнала и жадна.
Ou7taControL
01-07-2009, 04:30
kak se 4uvstvam li.. oburkana.. prosto neznam kakwo iskam... naskoro izlqzoh ot edna duuuulga vruzka.. i sega oshte nesum doshla na sebe si.. 4uwstwam se stranno i ponqkoga naistina neznam kakwo iskam.. w smisal iskam neshto (ili nqkoi) a na drugiq den nesum sigurna.. abe s dve dumi oburkana sum..
PreciousDiamond
01-07-2009, 06:21
Липсва ми :cry:
Naughty_
01-07-2009, 07:15
точно в момента ми е адски смотано, криво, нервно.... немога да се съсредотуча да уча, а имам класно днес :x
няма да му се обадя , щото си чакам отг. на смс от снощи....... той сигурно ще звънне по някое време през деня,а до тогава?? искам да го чуя...... да го питам що не ми отг. ....този смс беше много важен за мен :x много мразя така !!! и на всичкото отгоре се виждаме само 2/3 пъти седмично.....и напрао... ](*,) айде по-бързо за свършва тоя скапан срок...... :? и дано 2рия срок да сме 1ва смяна :smt022
Зле мразя я тая любов :-x
LittlePrincess
01-07-2009, 11:30
Напълно отчаяна.Толкова много искам да пия Нескуик, че не издържам. :cry:
Tъпо ми беше,че го няма в скайп и си четох малко хронологията и сега съм :-)
TheBestFriends
01-07-2009, 12:14
топло ми е :D днес цял ден се оплаквах, че замръзвам а сега ми стана горещо 8-)
galenata
01-07-2009, 14:25
самотна :(
а тая вечер се чувствам като лешник :(
miss_asi
01-07-2009, 14:49
Отчаяна,отритната общо казано кофти ми е!Hate the love :cry:
SiNiStEr
01-07-2009, 14:57
Ужасно се чувствам,днес цял ден мислих за това той как ме предаде,плаках. . .в няква тъпа депресия съм и незнам какво да правя.Чудя се дали да тръгна с някой просто ей така или да си страдам,докато той си бъде с нея.
ivakavlad
01-07-2009, 15:41
не съм в най-доброто си настроение даже никак
Kostadin_682
01-07-2009, 15:49
... и аз не знам 8-) .. май полудявам :razz: 8-)
Nitroglycerin
01-07-2009, 16:26
В общ план съм супер.но всъщност ми е адски скучно и абсолутно всеки ден минава по един и същи начин живея за едната му тъпа ваканция от 2 дена примерно сега като ни ги орязаха.Но все пак остава надеждата,че след 6 месеца идва лятната ваканция
aka6a_vamp
01-07-2009, 17:16
Аз днес съм супер сдухана...всички около мен имат човек до себе си,а аз съм си сама.Тва ме накара да се замисля как все на тъпанари попадам и до сега,фактически не съм имала стойностна връзка...в никое момче нямам доверие вече..абе ужасно се чувствам! :(
Kostadin_682
01-07-2009, 17:25
ОТКАЧАМММММММММ ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :smt067 :smt070 :smt118 :smt032 :smt026 :smt021 #-o :smt064
:-o
Sasha2k8
01-07-2009, 17:31
Някакво смотано ми е.. скучно ми е, спи ми се.... :shock:
като гледам един човек не каза: днес ми е супер ден или нещо от тоя сорт..положително..кофти :(
aka6a_vamp
01-07-2009, 17:37
ми в тва време...сички са депресирани
Kostadin_682
01-07-2009, 17:39
бах.. де да беше само по тва' време :?
aka6a_vamp
01-07-2009, 17:41
бах.. де да беше само по тва' време :?
то основно предизвиква нещата
офф супер гадно ми е !! Казаха ми нещо мн гадно днеска :-# :-# :-# Ше умра!!!
За пореден път се питам, защо все на мен? Още от началото на седмицата стават кофти неща, днес беше върха на всичко. ):
Kostadin_682
01-07-2009, 17:58
За пореден път се питам, защо все на мен? Още от началото на седмицата стават кофти неща, днес беше върха на всичко. ):
Живота е гаден свиквай
На всичкото отгоре тия шиб*** ку*** са ме "пратили в дълга ваканция", ако разбираш кво искам да кажа!
Kostadin_682
01-07-2009, 20:35
:( :( :( :( СКука :( :(
TheNewReligion
01-07-2009, 20:41
Ох, не искам пак да харесвам момче, а май точно това започвам да правя... :smt012
Kostadin_682
01-07-2009, 20:45
Ох, не искам пак да харесвам момче, а май точно това започвам да правя... :smt012
еми харесай си някое момиче тогава бе 8-)
HePeAJIeH
01-07-2009, 21:12
Супер прецакан се чувствам...самотен също става.
Kostadin_682
01-07-2009, 21:12
Супер прецакан се чувствам...самотен също става.
Що така бе брато... сподели
PreciousDiamond
01-07-2009, 21:14
ГЛАДНА СЪМММММММММ! 8-) а да и ми се спи ... 8-)
aka6a_vamp
А така излей си душата..
Kostadin_682
Гладна си :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ... WTF .... толкова познато :shock:
Mbp3eJlaH
01-07-2009, 21:16
mn mi e zleeeeeeeeee :?
imam izpit na 12ti
kvo da pravqqqqqqqqq :(
PreciousDiamond
01-07-2009, 21:17
Гладна си :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ... WTF .... толкова познато :shock:
Що и ти ли си гладен ? :shock: Може ли да те изям ? 8-)
Kostadin_682
01-07-2009, 21:17
imam izpit na 12ti
Направи пищови и препиши 8-)
Mbp3eJlaH
01-07-2009, 21:19
imam izpit na 12ti
Направи пищови и препиши 8-)
da be to taka stava..
aka6a_vamp
01-07-2009, 21:20
^вариянт...аз се дразня що подяволите в шибаното ми даскало не ни пускат дървена :-x
gLoRiOuS_aNGeL
01-07-2009, 21:21
Mии общо взето е скапано..много обичам едно момче,ама мнг.. А той си дава душата за друга.. е, на нея не й пука за него де ама той е упорит..понякога си мисля,че и аз още му харесвам,ама вс между нас свърши.. общо взето скапано се получи!
Kostadin_682
01-07-2009, 21:22
Mии общо взето е скапано..много обичам едно момче,ама мнг.. А той си дава душата за друга.. е, на нея не й пука за него де ама той е упорит..понякога си мисля,че и аз още му харесвам,ама вс между нас свърши.. общо взето скапано се получи!
Това е гадно :( ... съжалявам :(
aka6a_vamp
01-07-2009, 21:23
споко и мен никой не ме ще...ше си остана стара мома с 4 котки и един бастун за нощни забавления..
PreciousDiamond
01-07-2009, 21:23
^вариянт...аз се дразня що подяволите в шибаното ми даскало не ни пускат дървена :-x
И аз за това се дразня .. Отговора на нашата прекрасна директорка беше : "ми като ви е студено , стойте си с якетата в стаите, аз какво съм виновна ? " :x
Mbp3eJlaH
01-07-2009, 21:24
споко и мен никой не ме ще...ше си остана стара мома с 4 котки и един бастун за нощни забавления..
s kolko kinti razpolaga6
moga da ti prodam nqkoi 8-)
Kostadin_682
хаххаха... да бе... сигурен съм... то такива като тебе като топъл хляб ги купуват :razz: 8-) ... един ден ще погледнеш темата и ще си викаш... гледай каква съм била песимистка...
HePeAJIeH
Някой беше поискал да споделя.
Та така де.Бях си харесал едно момиче..попринцип не съм перфекционист обаче както се казва "гледам да има нещо под капака". Държах се супер мило с нея,винаги проявявах разбиране,помагах й,ходих в кучи студове на майната си до тях само за да я видя-`щото беше наказана...тя обаче твърдеше че е много объркана..и накрая бях одрязан заради некав дрисък..Много гадно ми стана ама к`во да се прави...над половин година вече съм сам...исках и аз малко щастие ама уви.
aka6a_vamp
01-07-2009, 21:26
:-o :-o тъпо момиче...да имаш някой който да държи на теб и да го изпуснеш... :?
Kostadin_682
01-07-2009, 21:28
Някой беше поискал да споделя.
Та така де.Бях си харесал едно момиче..попринцип не съм перфекционист обаче както се казва "гледам да има нещо под капака". Държах се супер мило с нея,винаги проявявах разбиране,помагах й,ходих в кучи студове на майната си до тях само за да я видя-`щото беше наказана...тя обаче твърдеше че е много объркана..и накрая бях одрязан заради некав дрисък..Много гадно ми стана ама к`во да се прави...над половин година вече съм сам...исках и аз малко щастие ама уви.
Много е лошо тва да не оценява какво си направил за нея... а бе кофти работа... ама не съжалявай.. те изпуска не ти :wink:
HePeAJIeH
01-07-2009, 21:31
Плюс това не ми е за секса.Въобще не ме вълнува-всичко с времето си..ама онзи с който е сега е някакъв дрисък който ми се отваряше по едно време а разбрах че е мишок-само в нета играч го играе..богаташче някакво.Тя не е такава че да е заради парите му,това ми е ясно ама още по-гадно ми стана като ми каза "по-добре ще е за теб да ме забравиш".И без друго имах супер гаден ден в даскало, а сега и това.
Kostadin_682
01-07-2009, 21:33
Плюс това не ми е за секса.Въобще не ме вълнува-всичко с времето си..ама онзи с който е сега е някакъв дрисък който ми се отваряше по едно време а разбрах че е мишок-само в нета играч го играе..богаташче някакво.Тя не е такава че да е заради парите му,това ми е ясно ама още по-гадно ми стана като ми каза "по-добре ще е за теб да ме забравиш".И без друго имах супер гаден ден в даскало, а сега и това.
... направо нямам думи... а бе гадна работа... ама... трябва да продължиш напред...няма да те лъжа, че ще я забравиш...щото няма да можеш... ще е някъде там...ама споко ще намериш друга... горе главата... дори и да е празна :wink:
HePeAJIeH
01-07-2009, 21:34
Съжелявам само че се старах и хранех явно някакви напразни надежди.
Mbp3eJlaH
01-07-2009, 21:35
spoko be
vsi4ko s vremeto si
samo nedei reva 8-) za jena ne trebe se reve
te da revat
mimka im! :booooomb:
HePeAJIeH
01-07-2009, 21:36
Е да напреде и това е..надеждата умира последна.Да се надявам,че ще намеря сериозно момиче,с което да си пасваме..
Kostadin_682
01-07-2009, 21:36
spoko be
vsi4ko s vremeto si
samo nedei reva 8-) za jena ne trebe se reve
te da revat
mimka im! :booooomb:
ц...ц...ц.. :razz: 8-) 8-) ...ето един човек, който може да ти повдигне скапаното настроение... 8-)
HePeAJIeH
01-07-2009, 21:37
Да бе, то остана и да рева..Много ясно че за момиче не се реве.Просто реших да споделя а и някои потребители се заинтересоваха..
Mbp3eJlaH
01-07-2009, 21:39
Е да напреде и това е..надеждата умира последна.Да се надявам,че ще намеря сериозно момиче,с което да си пасваме..
na kolko si godini be mladej
HePeAJIeH
01-07-2009, 21:40
Като го погледнеш от другата страна-повдига настроението.Малко съм черноглед тая вечер ама айде..че ми мине дет се вика :D
aka6a_vamp
01-07-2009, 21:41
Mbp3eJlaH само без тва мимка им,че се едно псуваш с името ми :D
HePeAJIeH
01-07-2009, 21:44
На 15 съм. "Де търсиш сериозна връзка на тая възраст?" ще кажете..Ами да като игла в сено се намира,но живея сам с майка ми,имам много малко приятели и заради това искам една сериозна и стабилна връзка,където да не съм толкова самотен и да се чувствам щастлив от нещо,което съм изградил с дай боже някое обикновено и разбиращо ме момиче :)
Mbp3eJlaH
01-07-2009, 21:46
На 15 съм. "Де търсиш сериозна връзка на тая възраст?" ще кажете..Ами да като игла в сено се намира,но живея сам с майка ми,имам много малко приятели и заради това искам една сериозна и стабилна връзка,където да не съм толкова самотен и да се чувствам щастлив от нещо,което съм изградил с дай боже някое обикновено и разбиращо ме момиче :)
zemi aka6a_vamp pls
ottarvi ni ot neq 8-)
zapoznaite se mai se kazva Mimi
ai zemaite se obi4aite se
lubete se
ama deca ne pravete!
gLoRiOuS_aNGeL
01-07-2009, 21:46
Мс за разбирането!! :))
Mbp3eJlaH
01-07-2009, 21:48
kva du6a be devoi4eeee?
e sq 6ti razkriq moita du6a... 2 kila vino i 4e mi vidi6 celata du6a... si4kite parjoli supi mandji...
HePeAJIeH
01-07-2009, 21:48
За деца е рано :D Че що да ви отървам от нея бе,какво му е на момичето? :-D
aka6a_vamp
01-07-2009, 21:49
да,какво ми е? :shock:
Mbp3eJlaH
01-07-2009, 21:50
За деца е рано :D Че що да ви отървам от нея бе,какво му е на момичето? :-D
ni6to mu nema be
normalno momi4e.. vij de4urliga gleda
tai nema da dava6 pari za kondomi.. ako stane gaf tq 6e gi gleda
are zemaite se
HePeAJIeH
01-07-2009, 21:52
"Превръшам всеки в идиот xD"
Да не би тук да се крие отговора? 8-)
HePeAJIeH
01-07-2009, 21:52
Окей Mbp3eJlaH :D Избирай какъв да си...кум или поп? :D
aka6a_vamp
01-07-2009, 21:53
:D :D абе какво търгувате с мен бе...пласьори... :D
Mbp3eJlaH
01-07-2009, 21:54
a ne.. kum ne.. trqa da se ohar4a zaradi vas... ne mersi
a pop nestava
nemojem da peem
gra4im kat gargi
Kostadin_682
01-07-2009, 21:55
a ne.. kum ne.. trqa da se ohar4a zaradi vas... ne mersi
a pop nestava
nemojem da peem
gra4im kat gargi
аз ше пусна брада.. и ше мина за поп :razz: 8-)
HePeAJIeH
01-07-2009, 21:56
живота е търговия-или си стока на някой или си търговеца 8-)
aka6a_vamp
01-07-2009, 21:56
и какво ме натресохте на момчето бе...па и мен питате ли ме кого искам за мъж...аз може да съм си избрала :D
Mbp3eJlaH
01-07-2009, 21:57
живота е търговия-или си стока на някой или си търговеца 8-)
nema targovci osven mene
si4ko prodavam
kaji kvo ti trebva
Mbp3eJlaH
01-07-2009, 21:57
и какво ме натресохте на момчето бе...па и мен питате ли ме кого искам за мъж...аз може да съм си избрала :D
are pitame te
gLoRiOuS_aNGeL
01-07-2009, 21:58
kva du6a be devoi4eeee?
e sq 6ti razkriq moita du6a... 2 kila vino i 4e mi vidi6 celata du6a... si4kite parjoli supi mandji...
А с 3 кила вино какво праиш?? 8-)
Mbp3eJlaH
01-07-2009, 22:00
kva du6a be devoi4eeee?
А с 3 кила вино какво праиш?? 8-)
haaaaaaaaa
mlad sam..
ne iskam da umiram
HePeAJIeH
01-07-2009, 22:02
http://prikachi.com/files/531611a.jpg
айде ей ма на..хаймана 8-) се пак да знае aka6a поне на външен вид какъв съм :D
aka6a_vamp
01-07-2009, 22:03
are pitame te
може па да е анонимно пък пък 8-)
Mbp3eJlaH
01-07-2009, 22:07
are pitame te
може па да е анонимно пък пък 8-)
prava si ve4e nema zna4enie..
prodadena si 8-)
Пичаги не бързайте толкова.
HePeAJIeH
01-07-2009, 22:11
Продадена ама за колко? :-D
Mbp3eJlaH
01-07-2009, 22:12
Продадена ама за колко? :-D
taaa kolko dava6e ?
aka6a_vamp
01-07-2009, 22:13
чухте човека...не бързайте :D
HePeAJIeH
01-07-2009, 22:14
Колко искаш? 8) 10 кила вино устройват ли те? 8-)
HePeAJIeH
01-07-2009, 22:15
Е верно е че бързата кучка слепи ги ражда..ама криза е нема как :(
Mbp3eJlaH
01-07-2009, 22:17
Колко искаш? 8) 10 кила вино устройват ли те? 8-)
stava
toq deto vika da ne barzame da be6e kazal oferta 8-)
HePeAJIeH
01-07-2009, 22:18
Айдеее..земахме се 8-)
aka6a_vamp
01-07-2009, 22:19
тва е престъпно
HePeAJIeH
01-07-2009, 22:21
И самата ни държава е престъпна :o
Нема оферти, долу ръцете. Моя си е!
Mbp3eJlaH
01-07-2009, 22:22
И самата ни държава е престъпна :o
taka e 8-)
aka6a_vamp
01-07-2009, 22:28
Аа видехте ли са..продаващи хора..
HePeAJIeH
01-07-2009, 22:34
ей усра`аме темата ей 8-)
aka6a_vamp
01-08-2009, 16:16
добре че не и туриха ключ... :D
sladka__droga
01-08-2009, 17:01
Чувствам се супер яко :grin: // са ме избива на купон и водкаа :---).И сега,ако пуснат една фр да спинка в нас сичко ще ми е екстра .. все пак тя ще донесе водка :D.И такам ... иначе и за друго съм си щастлива .. :-P.Купих си чантичка ,, а и утре ще си взимам и ботушки .. пък и след няколко дни и яке.Хуху ... нов стил 8-).
Така .. детска радост е при мене :D.
Кво стана бе? Гълъбчетата взеха ли се? :-o
aka6a_vamp
01-08-2009, 17:38
кои гълъбчета по-точно? :D
OpenedSky
01-08-2009, 17:49
Ужасно прецакана , безполезна , захвърлена , заблудена...
Kostadin_682
01-08-2009, 17:49
I feel like Crap... and Every Day is the same :(
pepita87
01-08-2009, 17:58
Mmm...hubava temi4ka!
Ob6to vzeto,kato cqlo -dobre sum! :D
4uvstvam se 6tastliva i pulnocenna...4OVEK-v istinskiq smisul na dumata!S polovinkata sme -da ne kaja golqma duma-PERFEKTNO!Sled dve godi6na razhvurlqna vruzka,nai-nakraq q podredihme...Uspqhme da stignem do konsensus,v mogo otno6eniq,za koeto sum i mnogo 6tastliva!Ima o6te za doizglajdane,no s vremeto se nadqvam i tova da stane...4uvstvam se obi4ana,jelaana,uvajavana...6tastliva sum,4e 4oveka ,kogoto obi4am me e postavil na piedestal!Ponqkoga me izkarva izvun relsi,no mislq,4e e suvsem normalno..taka me iznervq ponqkogaa...taka,kakto samo toi moje :lol:
PoisoNGirL
01-08-2009, 18:01
Vbesena sym...Imam izpit utre,sednah da ucha i moq vednaga se nacupi i digna skandal zashto ne sme izlezli...edin den i aide vednaga pochna da si misli,che sym mu izneverqlava.Izraza sled koito mu tresnah telefona beshe "Ne ti zvynnah,zashtoto ne znaeh li dali nqma da te prekysna s koito i kydeto i da si bila" ....Killlll himmmm ... E,ne sum li prava da sum v otvratitelno nastroenie!!! :-x :? :booooomb: :-o
aka6a_vamp
01-08-2009, 19:20
I feel like Crap... and Every Day is the same :(
стига де..стегвация! :)
UnHappyy
01-08-2009, 19:21
Единствената и най-т0чна дума - ПРАЗНА ;]
ElinoOor
01-08-2009, 19:22
Ужасно прецакана , безполезна , захвърлена , заблудена...
+ 1 :?
carinaNebula
01-08-2009, 20:17
зле се чувствам..
кои гълъбчета по-точно? :D
не прави се 8-)
aka6a_vamp
01-08-2009, 20:46
не се правя сериозно си питам :-o :D
myNameIsImmortal
01-08-2009, 20:48
Как се чувствам ?!
Както казват "трудно за обрисуване"..
Защо ли ?!
Защото от една страна се чувсвам радостен, от друга страна тъжен и какво ли още не. Всичко това е в зависимост от ситуацията.. :?
kuklichka_bg
01-08-2009, 20:58
Зле......Писна ми да прощавам всичко мразя се че съм такава :o
evelinka1122
01-09-2009, 06:51
sled vsi4ko nai-setne trygnahme.... 4uvstvam se super s nego, no v momenta az sum super tyjna.... v4era ne mojahme da izlezem, bolen e, sega ne e na daskalo... iskah da prekaram malko vreme s nego.. samo dvamata.... ina4e ne moga da se opla4a v daskalo mi obry6ta mn vnimanie... vse pak sme stq do staq... i trqbva malko da se priem ot Zlata mi Klasna 8-) mislq 4e po4vam da go obi4am.... malko me e strah za6toto mn puti sum bila naranqvana... vqrvam 4e vsi4ko 6te e nared
е много добре знаеш за кои гълъбчета говоря :D там дето щяхте да се взимате.. :P :D ходи ми се на сватба не за друго 8-)
Много много много хепи!!!
Събудих се с мисълта за слънчицето ми,пуснах си компа и си го сложих на коремчето...още не съм си отворила очите и той ми пожела добро утро веднага след като се вписах в скайп.
Пишем,пишем...много сладки неща...
Много обичам да ме обичкаааат :P
Infinity
01-09-2009, 12:02
добре се чувствам :D
CrazyWitch
01-09-2009, 12:07
Неразбрана, а и нямам желание да бъда разбрана.
PreciousDiamond
01-09-2009, 15:02
Скучно ми еееееее :x
aka6a_vamp
01-09-2009, 15:26
е много добре знаеш за кои гълъбчета говоря :D там дето щяхте да се взимате.. :P :D ходи ми се на сватба не за друго 8-)
еее аз се давам само на StayFly :D
Чувствам се малко виновна...отнех гаджето на момичето...
4 годишна връзка,съвместно жителство...кофти ми стана...наистина.
Но аз искам да е щастлив...обичан. Сега не трябва да го разочаровам. Нека никога не съжалява за избора си :-)
Kostadin_682
01-09-2009, 16:31
Чувствам се малко виновна...отнех гаджето на момичето...
4 годишна връзка,съвместно жителство...кофти ми стана...наистина.
Но аз искам да е щастлив...обичан. Сега не трябва да го разочаровам. Нека никога не съжалява за избора си :-)
Дано :)
И все пак много се радвам,че вече си е само мой :oops:
aka6a_vamp
01-09-2009, 16:34
и аз искам си имам някой...мн ме плаши самотата ужасно е... :(
Kostadin_682
01-09-2009, 16:37
и аз искам си имам някой...мн ме плаши самотата ужасно е... :(
Гадно е да :?
aka6a_vamp
01-09-2009, 16:40
да...няма кой да те гушне,деня ти няма смисъл :-#
Kostadin_682
01-09-2009, 16:41
Свиква се споко... :?
nicolepcd
01-09-2009, 17:15
В петък вечер винаги се сдухвам и ми става много мъчно, деа 8-) :(
xXxScreamxXx
01-09-2009, 18:35
Емииии ..... влюбенаааааа ииии хепиии :grin: :D
Така е. И аз съм свикнал.
Горе-долу добре, странно.
aka6a_vamp
01-09-2009, 19:03
трудно е.. :-#
Kostadin_682
01-09-2009, 19:06
На мен не ми е ... аз цял живот съм си сам и не ми прави впечатление вече
aka6a_vamp
01-09-2009, 19:07
аз пък не винаги съм си имала някой и са...отврат е
http://www.mysmiley.net/imgs/smile/love/love0073.gif
xqlusive
01-09-2009, 19:12
ами да видим, наскоро се разделих с приятелката си, след 2 год прекарани заедно. кофти ми е, да, но кво са, няма смисъл човек да седне да се тръшка. а и всички казват, че времето лекува...
aka6a_vamp
01-09-2009, 19:16
http://www.mysmiley.net/imgs/smile/love/love0073.gif
ооо да теб си те имам :D :-)
PreciousDiamond
01-09-2009, 19:23
Не си (:
Kostadin_682
01-09-2009, 19:30
Не си (:
хм... така де... не цял живот... до сега... но след като се оправи времето паля колата и право на София :) и няма да съм сам :) :-)
aka6a_vamp
01-09-2009, 19:31
аиде земайте се :grin:
Kostadin_682
01-09-2009, 19:33
аиде земайте се :grin:
Дай боже и това да стане някой ден :smt057
Студено ми е! http://www.clipartof.com/images/emoticons/xsmall2/273_cold_person_shivering.gif
cookie_power
01-09-2009, 19:38
аз се чувствам подценена. както обикновено.
и нямам никаква воля
Dark_Angel_F
01-09-2009, 19:41
Точно в моемнта се чувствам зле , объркана , наранена и влюбена ... Жадувам за прегрътките и целувките му , а те хем близи хем тъй далечни и принадлежащи на друга ... отношението му към мен ме объкрва и от всичката тази неизвестност полудявам !
Lacey_66
01-09-2009, 19:43
:shock: Хм доста объркана съм :? :D и все пак гледам да не мисля за проблемите :D колкото и да ме преследват :-P
aka6a_vamp
01-09-2009, 19:48
Студено ми е! http://www.clipartof.com/images/emoticons/xsmall2/273_cold_person_shivering.gif
ела да те стоплим :D :D
Kostadin_682
01-09-2009, 19:49
айде вземайте се 8-) :lol:
aka6a_vamp
01-09-2009, 19:59
е не го знам дали ме иска... :D бтв я пиши по скайп да каеш кво стаа с онова :D
Kostadin_682
01-09-2009, 20:03
е не го знам дали ме иска... :D бтв я пиши по скайп да каеш кво стаа с онова :D
ами добре... не съм се бръснал от 3 дена... може да мина и за поп та са ще ви венчая :) ама после 1 кило ракия нали знаете ;) да има нещо и за мене :) StayFly взимаш ли Акаша Вамп за жена ? 8-)
Даже 10 кила ше ти дам, домашарка, немаш грижи.
Kostadin_682
01-09-2009, 21:05
Даже 10 кила ше ти дам, домашарка, немаш грижи.
охоо идеално... Пип Костадин ше пине за ваше здраве :) ... добре а ти Акаша Вамп взимаш ли този момък... който е обещал да се грижи за теб и да те обича и да не ти кръшка до края на дните му :) ...Поп Костадин чака отговора ти 8-)
aka6a_vamp
01-09-2009, 21:09
земам го попе земам го за мъж :D
ПП:блажиш ли,блажиш ли дедо попе? 8-)
Kostadin_682
01-09-2009, 21:11
земам го попе земам го за мъж :D
ПП:блажиш ли,блажиш ли дедо попе? 8-)
аа... дедо поп че блажи после като му донесат 10 кила ракия домашарка... и тогава дедо ти поп ще си вземе драно мезе не брано 8-) :razz: .. та по темата... обявени сте чеда мои за мъж и женица :) айде са 3 дена яжте и пийте и дядо ви поп викнете :) 8-)
aka6a_vamp
01-09-2009, 21:13
:D :D ей скицо 8-)
Kostadin_682
01-09-2009, 21:17
Скица баба ти попадия... Аз съм Дяда ти Поп Костадин 8-) ... та къде го младоженеца... нещо ми бяга по фланговете... къде си бе... идвай да не пращам хора да те търсат 8-) :razz: 8-)
renito_vr
01-09-2009, 21:17
толкова шибано...разбрах че приятеля ми с който ходим от почти год и в който никога не съм се съмнявала разбрах че ми е изневерил не съм му казала че знам чакам подходящия момент когато ще си му го върна тъпкано..чуствам се предадена..не съм си мислила че ще ме боли не от любов от яд, от мъка... Но всичко се връща!!!
aka6a_vamp
01-09-2009, 21:18
Скица баба ти попадия... Аз съм Дяда ти Поп Костадин 8-) ... та къде го младоженеца... нещо ми бяга по фланговете... къде си бе... идвай да не пращам хора да те търсат 8-) :razz: 8-)
ти с твойта брада си го стреснал..са ше ме остаи на сватбата 8-)
Kostadin_682
01-09-2009, 21:20
Ше те остай ама ... може да идва при мене да го опявам на 2 метра там някъде :razz: 8-) (шега беше тва).. няма да те остави... иначе дяда поп ще се нервира :) :)
Колкото до брадата ... махнах я и се обръснах гола глава... дяда ви поп става мутра :razz: 8-)
PreciousDiamond
01-09-2009, 21:22
Ше те остай ама ... може да идва при мене да го опявам на 2 метра там някъде :razz: 8-) (шега беше тва).. няма да те остави... иначе дяда поп ще се нервира :) :)
Колкото до брадата ... махнах я и се обръснах гола глава... дяда ви поп става мутра :razz: 8-)
Честно ли бе ?!??! :shock:
aka6a_vamp
01-09-2009, 21:22
:razz: :razz: дедо поп скинар :D ооо якоооо...даже бих казала спънджбобскоооооооооо...су ер дупер мега якоо 8-)
Е не.. аз съм нежен като пеленаче как нема се изплаша.
Попе познавам хора от Дружба! Известно ли ти е за какво става въпрос там, а? Дружба мрази София! 8-)
Kostadin_682
01-09-2009, 21:24
Честно ли бе ?!??! :shock:
НЕ ... бъзикам се :razz: 8-) ... дал съм обещание че няма да се подстригвам... а бе на една принцеса беше :) 8-)
Kostadin_682
01-09-2009, 21:25
Е не.. аз съм нежен като пеленаче как нема се изплаша.
Попе познавам хора от Дружба! Известно ли ти е за какво става въпрос там, а? Дружба мрази София! 8-)
:) не ми дреме... ако прават проблеми звънни един тилифон на Дяда ти поп и ще им уредиме място във гробищния парк :) кажи им че има място за всички и че ще ги опявам по отделно 8-)
Kostadin_682
01-09-2009, 21:32
Айде... тая сутрин безплатни венчавки... утре Дада ви поп е баднат и няма го видите повече... така че айде да скалъпа още някое килце ракийка домашарка 8-) ... някой админ за венчавки няма ли да фана връзки да ме не банднат... :razz: 8-) ... айде че Дяда ви поп е на кеф днеска... 8-) нощна смяна съм... да знайте... с чаша кафенце :) 8-)
PreciousDiamond
01-09-2009, 21:34
Айде... тая сутрин безплатни венчавки... утре Дада ви поп е баднат и няма го видите повече... така че айде да скалъпа още някое килце ракийка домашарка 8-) ... някой админ за венчавки няма ли да фана връзки да ме не банднат... :razz: 8-) ... айде че Дяда ви поп е на кеф днеска... 8-) нощна смяна съм... да знайте... с чаша кафенце :) 8-)
Що ще те баннват бе ? 8-) И що си на кеф? 8) 8-)
aka6a_vamp
01-09-2009, 21:35
а така що...що си на кеф бе еййййййй...имай малко срам :D ох дойде ми музата а ме грози бан :shock:
Kostadin_682
01-09-2009, 21:36
Що ще ме банднат ли ? нека ти обясня Чадо мое... Дяда ти поп напоследък почна много да спами... и това не е добре... Лош поп съм ... :? ... а що съм на кеф ли? еми щото имам 1 лв в телефона и не мога да чуя гласчето на мойта принцеса (Баба ти попадия ) 8-) :razz: .. и за това... :( така де не съм на кеф... ама... Se la vi :-#
IcemanChambers
01-09-2009, 21:37
PreciousDiamond мисля, че с1м влюбен в теб, или поне в снимката ти 8-)
PreciousDiamond
01-09-2009, 21:39
Що ще ме банднат ли ? нека ти обясня Чадо мое... Дяда ти поп напоследък почна много да спами... и това не е добре... Лош поп съм ... :? ... а що съм на кеф ли? еми щото имам 1 лв в телефона и не мога да чуя гласчето на мойта принцеса (Баба ти попадия ) 8-) :razz: .. и за това... :( така де не съм на кеф... ама... Se la vi :-#
Ейй един лев това са 100 минути бе ей ! По 1 стинка :? 8-)
Kostadin_682
PreciousDiamond мисля, че с1м влюбен в теб, или поне в снимката ти 8-)
Ех.. дайде да ви венчае дяда ви поп 8-)
aka6a_vamp
охх са пих кафе и ми се отспа..са ще спамя ужасссссссс
Kostadin_682
01-09-2009, 21:40
Свършиха минутите чадо мое... и дядо ти поп не може да си намери място :( не може да спи... да яде... добре че оздравя та не е болен :?
PreciousDiamond
01-09-2009, 21:41
Свършиха минутите чадо мое... и дядо ти поп не може да си намери място :( не може да спи... да яде... добре че оздравя та не е болен :?
Че 1000 минути къде заминаха бе ? :shock:
Охоо.. с кой си говорил ти бе мръсник!
aka6a_vamp
01-09-2009, 21:43
извинете,оакахте ми темата...а тя е единствената ми свестна :D
Kostadin_682
01-09-2009, 21:44
Че 1000 минути къде заминаха бе ? :shock:
Еми гледай сега чадо... не са 1000 минути а са 600 ... еми то като си погледна на кого съм звънял... то само към един номер съм звънял дядовото... а пък колко смс-а ... многооо над 100 са ... какво да се прави... ще се чака до 21-ви да занулят сметката на дяда ти поп... и до тогава ще откачи дяда ти поп... :( :( :( :( :(
IcemanChambers
01-09-2009, 21:44
^Ама е заета вече.
Тва не е добре :o , аре попа ако е свободен да действа...[
Kostadin_682
01-09-2009, 21:45
Охоо.. с кой си говорил ти бе мръсник!
А бе тихо ти да не чуе баба ти попадия ... че тогава дяда ти поп ще спи на улицата... в колата :razz: 8-) 8-)