View Full Version : [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Страници :
1
2
[
3]
4
5
6
7
elito6754
09-07-2009, 07:42
Точно. При мене в старото училище му викаха картон и оттам може да съм ви объркала. :oops:
YouCantStopMe
09-07-2009, 07:42
Аха,ясно.
Ми и аз се сетих за това листче,ама викам какъв ли ще да е тоя картон.. и се позачудих.
Иначе... аз никога там не съм си писала кръвната група.Вярно,че има отбелязано място за нея,но личната никога не ми го е попълвала.Просто редчето си остава празно... ии така.След това го продавам без проблем. 8-)
elito6754
09-07-2009, 07:46
И при мен досега, но в новото не знам дали го искат или не, така че по-лесно да го пиша.
Hurtmore
09-07-2009, 08:22
И аз да се отчета.
Здравейте...
таа, ние днес имаме родителска и ще кажат какви са изисквания за тетрадките, и след това ще пазарувам.
С дрехите съм готова... чанти си имам :D по-нататък може да си взема друга :]
Ммм, не съм решила какво да облека на 15! Идея нямам, помагайте :lol: леко съм изплашена,че съученичките ми са.... :?
VampireGirl9
09-07-2009, 08:38
В кое училище си,че и на мен днес ми е родителската?^ 8-)
Hurtmore
09-07-2009, 08:46
НЕГ, Бургас :D
И аз съм луда с тия тетрадки. Майка ми направо я побърквам. Ама то тая година ще ми трябват 5 тетрадки :(
elito6754
09-07-2009, 09:23
Понеже дядо ми ще ходи до Метро в четвъртък, с майка ми също ще отидем за тетрадки. :D Ще си купувам малък формат 60 стр. , бели листа. Може и нещо друго да си купя освен тетредките, но то е ясно, че няма да се размина само с тях. :D
Ммм, не съм решила какво да облека на 15! Идея нямам, помагайте :lol: леко съм изплашена,че съученичките ми са.... :?
Ами зависи какво носиш по принцип. Майка ми ми казва, че трябва да облека нещо по-официално. Да речем аз ще съм с черен панталон, блузка още не знам. Ти може със сладка поличка и ризка, но то си зависи. Ако харесваш някои униформи може да си създадеш твоя с карирана къса поличка и т.н. каквото си избереш. Ако не ти харесва това може дънки по-нестандартни и готини цветове, които ти отиват и, с които ще се забележиш/естествено впечатление трябва да се направи/. И както казах то си зависи от твоя стил, но предлагам нещу сладко и стилно!
П.П Надявам се да ме разбра! Че така го написах... :D
Kallyn4eto
09-07-2009, 11:12
е добре де :lol:
:oops: :oops: :oops:
Не съм толкова тъпа, само не мога да смятам :lol:
Нищо че бях в математическа паралелка...Но пък не се чувствах мн на място там...абее :-D
Такам.
Днеска бях за дънки. Нямаше ги тези които исках. В четвъртък съм с една приятелка пак по магазините, та дано си намеря нещичко.
Аз съм си свикнала да пътувам, така че това няма да ми е проблем. Само половин час по-рано ще ставам 8-)
vercheto
09-07-2009, 11:24
мойто пазаруване започва като почнем училище :D :D ( не знам защо просто така съм свикнала )
не съм купувала нито тетрдаки, нито дрехи, нито раница :?
ще има с какво да ходя 1вите дни, тъй като чантата от минала година си е здрава
на 15 ще съм униформа
п.с. мисля че смените при нас се сменят всеки месец :)
Kallyn4eto
09-07-2009, 11:45
Ау забравих ли да кажа:
ОООООООООООО ДАААААААААААААААААААААААА ААААА!!!!!!!!!!!!
С малкото дребно вредно и непотребно (брат ми) ще сме различни смени. :grin: По една дъвка от мене 8) :D :D
Millen4ety
09-07-2009, 11:47
^ честито :razz:
трябва да ида при чичо доктор...
трябва да си купя обувки,,,
трябва да се гръмна
трябва ми една бира.. :-)
Black_Fyed_Peas
09-07-2009, 12:45
сега се върнах от пазааар :grin: взех си анцуг и маратонки на адидасс, взех си бележник и лична карта, тефтерче, химикали и няколко блузкии :P :D
elito6754
09-07-2009, 12:46
Сега се върнах от магазини и аз. В няколко книжарници малките тетрадки най-евтино бяха 4лв. :shock: Ама си остава Метро де. Относно дрехи и раница съм готова. Както си повтарям постоянно - само тетрадки и учебници.
сега се върнах от пазааар :grin: взех си анцуг и маратонки на адидасс, взех си бележник и лична карта, тефтерче, химикали и няколко блузкии :P :D
ehh az kum 5 6te hodq po vito6ka tam levi's,converse..... ima li ne6to po int ???
Здр на всички! Малко късно се включвам в темата, но бях на море и преди малко се прибрах. :D С наближаването на първия учебен ден и стресът в мен нараства. Понеже новото ми даскало е в друг град и транспортът много ме плаши.. нз какво ще правя докат свикна, дано не закъснея. Тетрадки и други дрънкулки още не съм купувал, но аз попринцио го правя след 15-ти 8-) Когато се записвах ми казаха, че ще има нещо като предварителна среща, но още чакам, а няма никаква информация, кога ще е .. :shock: Ако има някой от ЕГ "Пловдив" и знае нещо повече нека се обади. :) Това е от мен за сега.
vercheto
09-07-2009, 13:04
ehh az kum 5 6te hodq po vito6ka tam levi's,converse..... ima li ne6to po int ???
може ли снимки ?? :oops: :oops:
smis ili ne shvanah :D :D
vercheto
09-07-2009, 13:11
smis ili ne shvanah :D :D
oooppsss :oops: това трябваше да е към поста на Black_Fyed_Peas
едит: и аз съм си харесала един анцунг на Адидас, ама да видим дали ще ме огрее :D :D
Black_Fyed_Peas
09-07-2009, 13:54
анцуг (http://i30.tinypic.com/6i79tf.jpg)
маратонки1 (http://i27.tinypic.com/vzeulk.jpg)
маратонки2 за бягане (http://i25.tinypic.com/313svhz.jpg)
extra saaa ama maratonkite za bqgane da ne bi da sa za 4asa po fizkyltyraa :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: haidee az trugvam kum VITO6KA :shock: :shock: :D :D
vercheto
09-07-2009, 14:21
страхотни са :wink: :wink:
Black_Fyed_Peas
09-07-2009, 14:31
extra saaa ama maratonkite za bqgane da ne bi da sa za 4asa po fizkyltyraa :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: haidee az trugvam kum VITO6KA :shock: :shock: :D :D
не, за бягане са, представи си
абе хора вас в колко ви викат ан 15-ти :-o
faststep
09-07-2009, 14:59
абе хора вас в колко ви викат ан 15-ти :-o
8:30-9:00 нас ни викат. :-o
П.П. От сърце се смях на простотиите, написани от ЕлитоОоОО. :razz: НЕЗНАЕХ, че е толкова духовита. :lol:
mArMaLaDkA
09-07-2009, 15:58
9 трябвало да съм там.
Ще тръгна в последния момент.
Ако цъфна там по-рано ще е само и единствено, заради една приятелка.
Kukumqvka
09-07-2009, 16:19
Аз пък въобще не съм се заинтересувала .. кога трябва да ида 8-)
уф леле вие сте готовии :D ,ами аз ..изобщо не съм пазарувала ;д сиг ще стане в последния момент,както всяка година 8-)
ъм иначе относно часа,в който трябва да сме в даскало..малко преди 9:00 ..щото в 9;00 е откриването на учебната година във всички училища.
Аз съм доста изнервена,щото съм в ново даскало,нов клас,нови даскали..ии такам тва е от мене :))))
днес си купих страхотна раница :grin:
купих си анцуг, яке и маратонки найк
останаха ми само дънки и съм готова
за 15-ти ще се облека официално, защото все пак ще трябва да съм най-представителна на тържеството. ^^
TheNewReligion
09-07-2009, 16:59
Имам си тетрадки, дрехи, обувки, чанта, снимки, картони и те такива неща. Вече почти не се притеснявам- в какъвто клав попадна, в такъв. И все пак се моля да е приятен. Дано успея да се отпусна сред новите си съученици. И дано се справям добре с новия език. :)
oleleee po viito6ka ni6to ne se namiraaa TERRANOVA nqma ni6to interesno v CONVERSE su6t0o.....pirotska spasii polojenieto0 ama ytre i v bass
smiLexaga1n
09-07-2009, 17:34
Нас пък ни викат в 8 :shock: И най-вероятно ще тръгна в последния момент както винаги 8-) , но все пак ще пристигна на време. :D
Аз пък вече съм си избрала и с какво да ходя на 15-ти 8-) , дънки и една блуза.. за първи път няма да съм по-официална :lol: (досега винаги е била нещо по-специално xDD, но нека тази година е различна :) ) Само тетрадки ми останаха да си купя (макар, че имам няколко предварително взети), да се снимам и май е само това. :)
В девет ни викат.
Пф, аз адски се тревожа.
С тия, дето се запознах от испанската паралелка, нещо.. абе, не знам.
Дано си намеря приятели от класа, 'щото.. не си представям как ще я карам.
Баси драмите. :lol:
Kallyn4eto
09-07-2009, 18:00
на мен ми остана малко:
Да се снимам
Да си направя лична карта и бележник (сини ще са)
Да си купя дънки заместител на онези които толкова харесвах, но ги няма ;(
Тетрадки и ...това е :)
И аз се тревожа не за това, което трябва да направя... смсл тука гледам няк`ви списъци, няк`ви отчети.. при мене ги няма тия. Адски се тревожа за класа ми. Имам предвид, че много искам печени хора. Каквото и да се случва с учители, изпитвания, трудности, печените съученици винагии са.. ами, печени. 8-)
Millen4ety
09-07-2009, 18:23
Хей! 8-) 8-) 8-) 8-)
Уотс ъп?
Днес си купих дънки. Тия дни ще си търся обувки.. трябва да ида на зъболекар.. утре съм за попълването на здравно-профилактичната карта, ще си купя бележник и лична... и съм реди.. може би ще си потърся и чанта за даскало, ама аз си имам.. не е спешно.. 8-)
утре ще си купя рибка за 1.50 лв и ще си я гледам в буркан 8-)
ух, избива ме на лигня днес.. 8-)
почти всички го разбраха.. 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Kallyn4eto
09-07-2009, 18:41
^хъх, особено аз
Уфф и аз се притеснявам. Дано ми се падне готин клас че иначе... :o
Дано, данооо
^^ ии аз на това се надявамм класа ми да е някъф печен :grin: :grin:
kombarka
09-07-2009, 18:48
^И аз :o Като знам повечето момичета какви са... :x
joannalof
09-07-2009, 18:55
Аз се тревожа понеже половината от новия ми клас са от старото ми у-ще и мисля,че още от сега ще се заформим като групичка и няма да мога да опозная новите ми съученици :(
Иначе аз си търся дънки от 2 дни,но нищо за сега :x
Blackfish
09-07-2009, 19:45
Аз също не съм готова. Трябва утре да се подстригвам, на 14-ти съм на зъболекър :( .. трябва да си взема анцунг, дънки, блузки, маратонки. Раница си взех и 5 или 6 тетрадки но ще си взимам още, трябва да се снимам за бележника... оххх безброй неща :-o .
kombarka
09-07-2009, 20:02
Аз се тревожа понеже половината от новия ми клас са от старото ми у-ще и мисля,че още от сега ще се заформим като групичка и няма да мога да опозная новите ми съученици :(
Иначе аз си търся дънки от 2 дни,но нищо за сега :x
И на мен ми е това проблема :o При положение че с повечето момичета не се понасяме :? Иначе аз познавам повечето, обаче само по физиономия- печени изглеждат :-D
Sarafina
09-07-2009, 20:36
...утре съм за попълването на здравно-профилактичната карта...
За какво става въпрос? Онази медицинската бележка да не е?
НЕГ, Бургас :D
Кой клас си?
monkata95s
09-07-2009, 22:11
Аз ли съм най-странната и не съм си купила нищо. И изобщо не ми пука за новото даскало ? Нито имам бележник лична картаи некви подобни простотий . Има време до 15 та и след това . За сега съм си взела една супер добра блузка , а за рд-то ми подариха кецове *2 и суичър .
днес си купих разни глупости :grin: и бележник 8-) ам купих си го син :oops: не че имаше жълти де :lol:
а аз като си представя кво ме чака.. до тук имам само нщколко молива гумички линийки и една химикалка 8-) иначе вече ходих личната да ми популни оная карта имам си бележник и лична карта само дет мама неиска да ги попълни и вика че било много рано :o имам да си купувам куп дрехи защото почти всичко от миналата година не ми става :? сега на 12-ти заминавам за града дето ще уча и имам само 3 дни да си купя всичко което ми трябва.. имам и да се срещам с някои от съущениците преди 15-ти за да се поопознаем незнам как ще си планивам времето :-o
П.П: мързч ме да слагам главни букви и пунктоациони знаци 8-)
Аз вчера си купих раницаа и се подстригах . . .
Днес ще ходя да си купя тетрадки и такива разни работи и ще ходя до училището . . .
Вече почнах да напредвам! :D
аз сега отивам на пазар ;д пожелайте ми късмет да намеряя нещоо свястноо :-D :-D най-голямата ми радостт е ,че ще си купувамм тетрадкии :grin: :grin: :grin: :D :D
аз сега отивам на пазар ;д пожелайте ми късмет да намеряя нещоо свястноо :-D :-D най-голямата ми радостт е ,че ще си купувамм тетрадкии :grin: :grin: :grin: :D :D
Успех! :grin: 8-)
Успех!
Успех пожелайте и на мен, че и аз отивам . . . :grin: :D
Аз днес отивам за блузки, че от миналата година ще ми стават 4 или 5 сигурно. Бележник и лична карта днес... снимка днес... при лекарката тия дни. Обувки си намерих на късмет. Най-много ме беше страх за тях, че няма да намеря, а тях първи си ги купих :grin: Цяло щастие е, че си намерих дънки... напоследък няма почти нищо, което да ми харесва или става. Отдолу са некфи тесни, а отгоре 3 човека могат да влязат. Както и да е. Тетрадки днес/утре, ще видим. Успех на тези, които имат още да пазаруват /май почти всички са така/ :D Айде УСПЕХ! :grin:
Sarafina
09-08-2009, 09:05
Аз никакви тетрадки не съм купила 8-) бележник също. Само учебника по математика 8-) Ох, днес има родителска среща :(
Абе тези дето няма да имаме униформи--С какво ще сте облечени?? :-o :(
Sarafina
09-08-2009, 09:11
Ами аз ще съм с блузка и дънки. Блузката е една такава с пришити ръкави. Бяло, сиво, черно. Трябва да снимам. Дънките са сиви, пък може да отида с черен панталон...
P.S. - http://i29.tinypic.com/33cn2g3.jpg
Оф..аз езобщо не знам как да се облека! С дънки нещо не ми се ходи. Искам рокля, обаче може да бъде студено :? Охх незнам :? :? :? :?
Вторник, 15.09.2009г.
11°|24°
Слънчево
Според www.sinoptik.bg това БИ трябвало да е времето на 15ти.
buttertoast
09-08-2009, 10:29
Вторник, 15.09.2009г.
11°|24°
Слънчево
Според www.sinoptik.bg това БИ трябвало да е времето на 15ти.
пф традиция е да вали,съмнява ме тази година да ни подмине :(
YouCantStopMe
09-08-2009, 10:35
Аз вчера,когато уж щях да си купувам тетрадки,стана така,че не си купих.Обиколих 4 книжарници,но никъде нямаше тетрадки по 100 лсита. :shock:
Карай де.
Днеска майка се прибира и още отвънка ми вика:'Купиииих ти тетрааааки!'.
Аз изрично съм я предупредила да НЕ купува нищо без мен,обаче...такава си е.Та ми купила поне 5-6 малки тетрадки.Някои с 80 листа и спирала,други по-тънк,трети пък вместо с бели,с вестникарски листи.Голям формат-още няколко.Една от 100 листа,няколко от 80 и още,ама не ми се обеснява.
И аз само гледам така :shock: .Започнах да и говоря как половината няма да ми трябват,няма да ми влезнат в употреба... а тяяя..Карай бе,нека си имаш.Не знам какво ще ги правя,при положение,че нито една от купените от нея тетрадки не става за английски език.Трябва да купувам още... :? Като не знае,просто да не купува..
Ех,че се ядосвам.Излишни глупости само.
Ама к'во да напрая.. ще ги имам,пък някои може да си ги запазя и за догодина.Няма да ги хвърлям,все пак са нови.
Та така де.. И подвързии ми купила за тетрадките,а те са със спирала.И на всичко,отговорът е - 'Карай бе,нека имаш.'
Хъъъх.
Аз пак си промених решението за облеклото за 15ти. :lol:
Няма да казвам сега как съм го измислила,защото и този вариянт ще се смени още няколко пъти. 8-)
Остана да си купя черни маратонки и колан.Поне за това се сещам сега.
btw,бати якото време. :grin:
^Криси, кво яко време, бе........... :-x
Пфф... само ако времето беше хубаво!
YouCantStopMe
09-08-2009, 11:02
На мен си ми харесва. 8-) :grin:
Kallyn4eto
09-08-2009, 11:16
На мен си ми харесва. 8-) :grin:
И на мене. Става някакво...по-уютно в къщи. (не съм луда 8-) )
Единственият минус е, че не може да се излиза. То може де, ама...
Днеска се снимах. Остава ми да си купя дънки или панталон и ако намеря блуза за 15-ти. Аз си купих една, но нз дали с нея ще бъда. В крайна сметка ние ще сме по яке, само после в...класната стая...хх.
Все едно.
Бележниците ще са сини...
Нещо почвам да се притеснявам сериозно за класа и всичко... :-o
iiordanova
09-08-2009, 11:46
Хей , осмокласници.. :-$
От началото следя темата Ви.
Чета , чета и ви се радвам искрено. :wink:
Другата учебна година и аз ще съм като вас. ;-)
Пожелавам Ви успех в новия клас и училище. :---)
P.S. Дано не се сърдите , че пиша в темата Ви. :-|
P.S. И на мен ми ХАРЕСВА времето. 8-)
iiordanova
...
Мерси! (:
На теб успех с избирането на ново училище! :-)
shmurkam
09-08-2009, 12:07
Взела съм си всички учебници без математиката, тертрадки, химикали и всякакви глупости. Сега съм заета да проектирам новия дизайн на кориците на учебниците ми, защото винаги трябва да са по-инт :D
бележника: http://www.prikachi.com/files/1054359I.jpg (изрязана е буквата "ч" сру)
сборника по италиански: http://www.prikachi.com/files/1054358h.jpg
8-)
Взех си две дънкита и няква горница, дрехи имам ииии такам. Не ми пука особено за първия учебен ден, ама по-добре да е по-скоро, че ме мързи да стоя в къщи в тва тъпо време
sweatkiss
09-08-2009, 12:19
Взела съм си всички учебници без математиката, тертрадки, химикали и всякакви глупости. Сега съм заета да проектирам новия дизайн на кориците на учебниците ми, защото винаги трябва да са по-инт :D
бележника: http://www.prikachi.com/files/1054359I.jpg (изрязана е буквата "ч" сру)
8-)
Взех си две дънкита и няква горница, дрехи имам ииии такам. Не ми пука особено за първия учебен ден, ама по-добре да е по-скоро, че ме мързи да стоя в къщи в тва тъпо време
Вивис ли се казваш 8-) sorry че питам ,но ми стана любопитно 8-)
shmurkam
09-08-2009, 12:22
тва ми е прякора, така ме знаят от 5-6 клас 8-)
elito6754
09-08-2009, 12:52
Днес много работа свърших - главното е, че си взех униформата. Като отидох там, пълно, дълга опашка и не помръдвам. След 15-20 минути влязох, взех си дрехите. Тогава в стаята влиза една майка и почва да вика как дрехите на дъщеря й не йставали, какви мярки са взимали, като й били малки. И тогава си викам да ги премеря, да не би да имам проблме. Проблем нямах, ама тази, която взимаше мерките ми е удължила крака с 5 сантимтра и ще нося панталона на поправка. Черни са сакото и панталона, розова и бяла риза, елек без ръкав - тъмно иллав. Приличам на траурен агент. След това си видях коя ми е класната стая и си записах учебниците за осми клас. Само по гегорафия и биология не знам кои са ми, по испанске ще купуваме задено целия клас. В 8 и половина ни викат зайците в училище, всеки клас в класната стая. Към пет с майка ми ще ходим на Славейков да купим учебниците, тетрадки от Метро в четвъртък, пък здравно-профилактичната карта и други джунджурии - в понеделник. На 15 съм с униформата, тоест ми отпада мисленето за облеклото.
Малко дълго стана.... :oops:
ейй здравейтее , дънкии не намерих за съжалениее :( , но пък за сметка на това си взехх още едни маратонкии :grin: :grin: ( http://www.prikachi.com/files/1054619R.jpg ) .. за тетрадкии и за дънки сиг. утре ще ходяя :)
е това е от мен :-D
tka znachi.. :D twa lqto i za kniga ne sym goworela .. a da cheta .. :X neznam kakwo tolkowa hubawo ima w t0q 8 klas oswen che nie sme po nowata programa i ni turmozqt kato za posledno.. :( uchitelite weche i te neznaqt kakwo iskat ot nas.. tetradki sym sikupila .. i okolo 100 himikala .. :D:D tochno za cqlata g0dina.. :D:D wse pak za 1 chas utiwa 1 himikal / ne pisha .. qm gi ili gi chupq / :D:D daje neznam dali i tezi 100 shte mi stignat.. kupeh si malko po rano tetradki zashtoto da ne stane ws na wednyj .. :X snimki trqbwa da si napraq... ama 1 trqbwa da utid ana frizior da se boqdisam che kosata mi neshtu.. :X nemoga da i razbera cweta.. a da .. neska si kupeh i drehi i kecki .. a samo twa me nerwi che nemoga si namerq edna pusta ranica/chanta.. predpochitam ranica.. shotuy da moga da q nosq i s smyknatite drehi i ekipa.. zashtoto ekip i chanta .. :lol: neshtu taka ne mi dopada lek0.. bih kazala izob6to.. a tolkowa mi e typo kato si pomislq dali shte imame uniformi .. nikoi duma ne e obelel za tezi typi i machitelni uniformi... /e dano da nqmame/ ii taka.. 1 den e pak po-dobre otkolkoto dnite kogato znaae6 che shi te mychat dokato ne im kajish 2 dumi i te pak da ti pi6at 2... :D kontrolni i taka natatyka .. :X a i 6tqh da pitam .. na 15 trqq li da nosq himikal list ala bala .. :D shotuy na 16 nqma da utida kat0 nz si kw0 .. taka de.. na 16 opredelno wzimam edna tet-ka i po wsichkologiq.. ama.. :X:X:X a da i za cwete na klasnata/klasniq .. skypo ili ewteno .. mislq che e wajno uwajenieto.. a spored was.. ?!
a вие ще купувате ли цвете на мен не ми се мъкне, че сам на 1 час път от даскалото .. :x
ch3rno0 ...
Добре дошла във форума.
Аз на 15ти ще нося лист и химикал.
За цвете... още не съм решила.
btw: Пиши на кирилица. (:
elito6754
09-08-2009, 14:44
Купих си учебниците! Ако убеника по български ви е на Просвета, значи сте ударили джакпота. Голям е колкото малка тетрадка и дебел горе-долу толкова. Ще се учи са сфери на общуване. Математика е дебела и сива. - Анубис. Историята е нормална, физиката е тънка, а пък химията е по-дебела. Биология и литература - след 15 септември. ттерадки също си купих, подвързии, етикети, бележник и лична карта. Готова съм за училище. :)
YouCantStopMe
09-08-2009, 14:46
^О,супер.Не знам защо,ама много ти се радвам.
Браво,та ти свърши почти всичко.. 8-)
vercheto
09-08-2009, 15:11
Купих си учебниците! Ако убеника по български ви е на Просвета, значи сте ударили джакпота. Голям е колкото малка тетрадка и дебел горе-долу толкова. Ще се учи са сфери на общуване. Математика е дебела и сива. - Анубис. Историята е нормална, физиката е тънка, а пък химията е по-дебела. Биология и литература - след 15 септември. ттерадки също си купих, подвързии, етикети, бележник и лична карта. Готова съм за училище. :)
защо имаш толкова предмети? :-o не си ли подготвителен ? :)
п.с. аз доколкото разбрах ще имам само 4 предмета :)
Millen4ety
09-08-2009, 15:30
Хеееей хора!
Уотс ъп? 8-)
Днес отидох до личната и си попълних здравно-профилактичната карта.. или поне тя там ми даде някакво листче, което ще трябва да нося.. абе не знам какво направи, майната му.. 8-)
тетрадки в петък май- ще си купувам, че да ми не родителската.
да се похваля - влезнах в книжарница и не си купих нищо :shock: май се разболявам..
от седмица ми е толкова запълнена програмата с приятелки, че нямам време да се притеснявам.
ПП: имам си рибка за 1.50 лв 8-)
ПП2: страхооотна салата е направила мама 8-)
sweatkiss
09-08-2009, 15:34
тва ми е прякора, така ме знаят от 5-6 клас 8-)
Ахам , е мойто име е подобно и затова питах ,а ако не съм нахална как ти е цялото име 8-) малко странни въпроси задавам но кво да се прави и айде за да се вклиуча в темата.Значи оня ден си купих тетрадки ,химикали,моливи,гуми и такива неща (от метро).Иначе ние нямаме униформи и тея дни ще хода на шопинг за дрехи.А бележник не съм си взела и снимки несъм си направила и учебниците ни ги дават от даскало и общо взето за това се сещам 8-)
Kallyn4eto
09-08-2009, 15:46
защо имаш толкова предмети? :-o не си ли подготвителен ? :)
п.с. аз доколкото разбрах ще имам само 4 предмета :)
Извинявам се че отговарям вместо Елито, но тя беше в професионална гимназия...май НТБГ доколкото си спомням. Те имат всички предмети...
На нас род. среща ни е на 10-ти, затова след нея ще си купувам учебници и тетрадки. Само това ми остана...
Хей , осмокласници.. :-$
От началото следя темата Ви.
Чета , чета и ви се радвам искрено. :wink:
Другата учебна година и аз ще съм като вас. ;-)
Пожелавам Ви успех в новия клас и училище. :---)
P.S. Дано не се сърдите , че пиша в темата Ви. :-|
P.S. И на мен ми ХАРЕСВА времето. 8-)
Ви с малка буква за мн.ч.
Иначе успех.
Millen4ety
09-08-2009, 16:08
омг, остават 7 дена.. времето лети
за цвете на 15-ти - реших да взема един гербер с панделка..
днес видях старата си класна и се разпрегръщахме по улицата :( имам някаква носталгия, че напускам старото си даскало и страхотния си клас. видях се и с други учителки :(
The show must go on 8-)
абе, майка ми каза, че щяло да е смешно да съм с подвързии - аз обаче не искам да имам баници за учебници.. вие как ще карате?
ейй здравейтее , дънкии не намерих за съжалениее :( , но пък за сметка на това си взехх още едни маратонкии :grin: :grin: ( http://www.prikachi.com/files/1054619R.jpg ) .. за тетрадкии и за дънки сиг. утре ще ходяя :)
е това е от мен :-D
heyy zeh si su6tite ama v bqloo i rozov0o0o :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
iii o6te edni iii mn qk sli4er :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ama i az trea za dunkii i 4anta.....
joannalof
09-08-2009, 16:29
Хай :D Аз днес излязох само да си взема боя :-D и четох от книгите ... смятам утре да порешавам уравнения :lol: или пък ще търсим дънки,с които ще съм на 15ти.
Оформя се ужасно време тогава :o
елито67... айде ако не те мързи,щом си взела учебник по матем.,да кажеш какви раздели има,че ми е много интересноооо :grin:
Иначе ние ще си купуваме учебници централизирано от у-ще,което е супер улеснение :-P
BrainPants
09-08-2009, 16:41
Хай :D Аз днес излязох само да си взема боя :-D и четох от книгите ... смятам утре да порешавам уравнения :lol: или пък ще търсим дънки,с които ще съм на 15ти.
Оформя се ужасно време тогава :o
елито67... айде ако не те мързи,щом си взела учебник по матем.,да кажеш какви раздели има,че ми е много интересноооо :grin:
Иначе ние ще си купуваме учебници централизирано от у-ще,което е супер улеснение :-P
Хмм.. аз пък четох, че времето тогава ще е поносимо хубаво :) Хорааа... кабинета ми се падна точно до този на зам.директора, който в моето училище е самият Сатана !!!!!! Няма да мога да си правя мизериите... :-D :-D :? :-x
da vi pitam taka i taka pi6em tyk za vsi4ko tazi godina mislq da si vzema tanica za dask nqkoi moje li da mi dade link na nqkoi katalozi s ranici za6toto se 4ydq za modela i ot kude da q kypq :( :( :(
Sarafina
09-08-2009, 17:47
Днес ми беше първата родителска среща :( ... 8"б" съм :) От първи клас съм "б". Видях си класната, изглежда готина, много е млада и симпатична :) Ще имам 18 часа седмично АЕ, всяка седмица - тестове... ще се стегна много... Единственото момиче, което познавам от цялото училище, няма да бъде в моя клас :(
Днес ми беше първата родителска среща :( ... 8"б" съм :) От първи клас съм "б". Видях си класната, изглежда готина, много е млада и симпатична :) Ще имам 18 часа седмично АЕ, всяка седмица - тестове... ще се стегна много... Единственото момиче, което познавам от цялото училище, няма да бъде в моя клас :(
ama ima li roditelski sre6ti?! vuv vsi4ki y4ili6ta liii
Sarafina
09-08-2009, 17:53
Ми не знам, при нас имаше. Виж в училището ти, може да има съобщение.
amm 4aak do dask ne mi se hodi ama aa da ako nqkoi znae za 133 da ima roditelska sre6ta da kazvaa :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Sarafina
09-08-2009, 18:06
amm 4aak do dask ne mi se hodi ama aa da ako nqkoi znae za 133 da ima roditelska sre6ta da kazvaa :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Мързел :D Разходка му е майката :lol:
joannalof
09-08-2009, 18:07
Мече95,научи се да пишеш на кирилица.
Аз не ходя до мойто у-ще по простата причина,че пускат информацията във сайта на училището :)
ehhh :D ama to e dale4eee.... :D :D :D :D
Sarafina
09-08-2009, 18:09
ehhh :D ama to e dale4eee.... :D :D :D :D
Полети със самолет :P
Мече95,научи се да пишеш на кирилица.
Аз не ходя до мойто у-ще по простата причина,че пускат информацията във сайта на училището :)
е хубаво ще пиша ама защо00о :D :D
Еми аз ще съм с подвързии! А между др. моля ако има някакъв магазин с готини раници да кажете / http://ecx.images-amazon.com/images/I/41xkyQIcEaL._SL500_AA280_.jpg /... Такъв модел искам и ако може да ми кажете къде има магазин на Roxy?! Мерси предварително! :grin:
Магазин с готини раници ... "На тъмно" примерно. Там има супер яки, от там си взех и моята.
Шаляляляля.....ето ме и мен. :)
Еличке, дай малко инфо за учебниците по МАТ и БЕЛ. Мойте ще са същите. :D При нас на 15ти ще ни дадат списъците, а на 16ти ( родителската) ще се събират парите... така че поне няма да се занимавам с обикаляне. :D То не че щеше да е много...5 учебника на кръст. 8-)
Магазин с готини раници ... "На тъмно" примерно. Там има супер яки, от там си взех и моята.
Мерси
Здравейте.
Тези дни не съм ви посещавала. 8-)
Започнах с покупките на дрехи. На 15-ти го дават топло. :oops:
Искам да ви попитам дали учебниците са по нова програма, защото може да си ги взема от по-големи ученици. :)
rauwkost
09-09-2009, 08:15
Еми аз ще съм с подвързии! А между др. моля ако има някакъв магазин с готини раници да кажете / http://ecx.images-amazon.com/images/I/41xkyQIcEaL._SL500_AA280_.jpg /... Такъв модел искам и ако може да ми кажете къде има магазин на Roxy?! Мерси предварително! :grin:
Ако си от София, в големия SLS има такива всякакви, Roxy, Quicksilver, Dakine и т.н.
Ако си от София, в големия SLS има такива всякакви, Roxy, Quicksilver, Dakine и т.н.
SLS??
Еми да в София съм. Много мерси! :)
следд токолкова обикаляне най-накраяя си намерих дънкии :grin: :grin: тетрадки също си купих , ноо само 5 :D защото на мен няма да ми трябват повече евентуално още 1 - 2 най-многоо :( :( ,,а имах такъв меракк :( ее товаа е от менн ..
разказвайте вие как вървят приготовлениятаа и последните 6 дни от ваканцията :) :)
ам колко струват някаде раниците в "На тъмно"
YouCantStopMe
09-09-2009, 09:45
Еми аз утре излизам само за още някакви малки глупости(колан май ;д) и ще купувам подарък на една приятелка за рожденния ден.
Това е.
Аз няма какво повече да мисля и приготвям.Дрехи-измислих,но зависи от времето.Коса-просто леко изправена,ама няма да личи много,защото моята и без това си е права.Тетрадки-майка вчера ми беше купила няколко,на 15ти-още.
Учебници-нямам представя.Ще кажат на 15ти,сигурно.
Униформи-пак ще кажат на 15ти.
Остава да чакам ии така.
Последни дни от ваканцията.
faststep
09-09-2009, 09:52
В езиковите гимназии колко часа математика ще има на седмица? :-o
YouCantStopMe
09-09-2009, 10:01
При нас 3 часа,а Български език и литература-4.Поне така е било за миналата година,мисля,че и сега ще е същото. :-o
faststep
09-09-2009, 10:26
Искам повече от 3. :(
При нас ще се редуват: едната седмица 1 блок ( 2 часа), другата- 2 блока ( 4 часа :? ).
Новата тема е създадена за всички бъдещи осмокласници.
Тук ще обсъждаме приготовлението за новата учебна година и емоциите преди и след 15 септември - големият ден за нас :D
Еее голям ден да няма да умирате... ден като ден :D Като всеки 15 септ..
здравейтее, вижте какво намерих http://dealbg.com/uch8.php ( това е сайт с учебниците за 8-ми клас на някои от издателските къщи ) и по всичко там личии, че ще сме с нови учебници, но не съм сигурна :( :( може и да греша :oops:
BaBsYyY_SeXyYy
09-09-2009, 11:35
YouCantStopMe - ти къде учиш? :)
А иначе аз още нищо не съм си купувала, а вече е време! Мисля утре да излизам да пазарувам..
YouCantStopMe
09-09-2009, 11:50
Не съм от София. :) И да кажа училището,едва ли ще го знаете.
YouCantStopMe
09-09-2009, 11:59
Да споделя нещо:
Избрах си първи език английски.Лошото е,че винаги съм попадала на учители по езика,които изооооооообщо не ги интересува дали ще научим нещо.Последните ми две учителки-Едната..20 и няколко годишна,която СЕГА започва работа и й е първа година.Тя не може да наложи дисциплина,пък и не и пукаше.Часът минаваше по следния начин-Тя идва,сяда си.. Казва по нещо от време на време,а ние седим като пънове и не правим нищо.Тя си гледа спокойсвието,седи си с кафенцето и чака да бие звънеца за излизане.
Втората госпожа-същата работа.ОТНОВО едва сега започнала учителка и ОТНОВО не може да се справи с децата.Пълно бездействие.Изобщо не и пукаше какво правим ние и дали ще се научим на нещо.Нея я интересува да и мине деня и толкова.
И така..В край на сметна останахме без знания по английски.
Хубавото сега е,че поне ще започнем всичко отначало.
НО мен ме е страх дали ще мога да влезна в релси?Дали ще се справям с всичко,което се иска от мен,при положение,че заради некадърното преподаване на предишните учители,съм изпуснала много..
BaBsYyY_SeXyYy
09-09-2009, 12:04
Аз имам същите притеснения. И аз не попаднах на учители- за една година сменяхме по 3-4. Но се запознах с хора от моето училище и те ме успокоиха, че няма защо да се притеснявам, ако си уча, ще се справям. Казаха, че има такива ученици, които не са учили изобщо англ., а сега са на едно ниво с другите, дори по- добри. Ходи на уроци, учи си прилежно и ще се справиш, сигурна съм! :)
joannalof
09-09-2009, 12:06
Заради старата си учителка намразих часовете й,та после и самия език ... сега много се притеснявам,понеже се комплексирах от нея,че не го знам и ми е голям проблем :(
Днес ходих на пазар и си купих блузка и яке. Още си търся обаче маратонки и дънки.. като гледам повечето сте си накупили всичко, а аз ега започвам :(
BaBsYyY_SeXyYy
09-09-2009, 12:37
Споко, аз още и блузка и яке нямам :D Трябва да започна, защото има толкова много за правене и купуване- дрехи, тетрадки, раници, уч. принадлежности, обувки, трябва да ходя на фризьор... и още десетки неща :shock: Имам 6 дни 8-)
Само 6 дни :-k Нямам и представа от къде да си взема маратонки.. пък и не знам какво точно искам.. Утре ще видя в мола - дано наще ми отпуснат повечко пари :D
Мале хорааа,много съм доволна. Купих си най-яките обувки! :grin: :grin: На седмото небе съм!Нямам търпение да започнем, за да тропкам по претъпкания коридор в ТБГ. :grin: Да се похваля още! Купих си вчера тетрадки.Всички със спирала.It's time for change!!! :) Взех си униформата, не приличам много на пирон.Много се харесах! Остава да си купя едни дънчици,които да вървят на новите обущета. :grin:
П.С. Повечето от вас май видяха темата на бъдещите седмокласници.Много странно се чувствам.Чувствам се сякаш... сякаш съм с 2-3 години по-голяма от тях...Сякаш това,което преживяхме всички миналата година беше толкова отдавна.Лятото май изтрива всички еллемнти на стрес,а? :)
MissitY може ли да пуснеш снимка на новите ти обувки :P
ПП: Честити :wink:
BaBsYyY_SeXyYy
09-09-2009, 12:46
Наистина, сякаш съм била 7 клас преди сто години ! :o Друго си е, като те питат кой клас си, и да кажеш "осми" 8-)
П.П. Изобщо няма нищо общо с темата, но някой знае ли как да си направя подписа с др. цвят и шрифт?
П.П. Изобщо няма нищо общо с темата, но някой знае ли как да си направя подписа с др. цвят и шрифт?
То аз не знам аватар как да си сложа :D :D Та ся се сетих на мен някой ако има да ми обясни :D
А наистина ли няма да е вече тест а ще е част от матурата изпита след 7 клас
BaBsYyY_SeXyYy
09-09-2009, 12:50
В настройки на форума се слага аватар :)
vercheto
09-09-2009, 12:59
MissitY може ли да пуснеш снимка на новите ти обувки :P
ПП: Честити :wink:
може ли и на униформата ? :)
За един стаар въпрос да кажа, че раниците струват по 20лв в На тъмно. . .
Ъъ иначе аз сега отивам пак да си търся кецове . . . Сигурно към Мат Стар първо ще тръгна . . .
Иначе всичко друго ми е готово и измислено вече!! 8)
sunnygirll
09-09-2009, 14:23
Здравейте на всички! Аз още нищо не съм си купувала (почти нищо). Само яке дънки обувки и чанта. Утре имаме родителска и там ще ни кажат дали ще носим постоянно униформата и след това вече ще ходя да си купувам разни работи.
вчера ни беше родителската :) няма да сме с униформи :grin: и се запознах с класната ми.. много е печена :-P
аз не съм си купила никакви дрехи..нито тетрадки 8-)
elito6754
09-09-2009, 14:58
Добре, докладвам за учебниците:
- по БЕ - ще учим за сферите на общуване, учебника е малък.
- по математика - в първата часта са различни уравнения, вектори, някакви геомтерични, не съм гледала.
Днес все пак отидах до Метро и беше пълно с всякакви тетрадки и подобни ученически. Обаче аз всичко си имах, та се разминах. Купих си само един стол на колелца, че миналия ми се счупи. 8-)
Кате(Missity) и аз се харесвам с горнището на униформата. долнище е за скъсяване. :D Мама ми даде една нейна бяла риза, та ще имам още. Ще бъда с панталон, ти с какво си? Въпреки, че мама има същата пола, та ще ми я даде. :D
Само ще нещо, физиката е много гонита тази година, химията е гнусна както винаги, историята е доста интересна - продължава малко за Рим, после Византия малко и след това Европа през средновековието. География и билогия все още нямам.
Kallyn4eto
09-09-2009, 15:26
Купих си дънки! Най-сетне!
Остават: кецове, тетрадки, бележник и лична карта.
На снимките съм излезнала ужасно. ;(
elito6754
09-09-2009, 15:30
Аз пък тази година се харесвам на снимките. 8-) Най-накрая. След 7 тъпи опита, осмия е хубав. (имам предвид, че седметте години все не се харесвах) :oops:
И аз тази година си харесвам снимките. 8-)
Black_Fyed_Peas
09-09-2009, 15:34
и аз много се харесвам на снимките.. много рядко се случва да се харесам на някоя снимка :D . Вчера си взех полата от униформата, имам си ризите и ще трябва да се разкарвам още 100 пъти до склада за останалите неща :-x . Инче утре отивам за някакви ниски черни обувки /същост може и на ток не знам/ защото на 15-ти ни искат задължително с униформа и такаааам. Остана ми да си взема дънки, някакво есенно яке и ботички пак за есента :)
чакайте малко ще имаме ли физика,химия,история и биологияяяяяяяяяяяя :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: плс кажете аз си мислих само ЕЗИК,МАТЕМАТИКА,БЕЛ,ФИЗКУЛ УРА,МУЗИКА И И.И :shock: :shock: :shock:
smiLexaga1n
09-09-2009, 16:06
чакайте малко ще имаме ли физика,химия,история и биологияяяяяяяяяяяя :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: плс кажете аз си мислих само ЕЗИК,МАТЕМАТИКА,БЕЛ,ФИЗКУЛ УРА,МУЗИКА И И.И :shock: :shock: :shock:
Зависи в какво училище си. Езиковите имат само 6 предмета в 8-ми клас, а професионалните си карат всички предмети.. :)
Естесвено че да :D
Кефа се поне,че сега в 8-ми клас няма да имам профилирани предмети :grin: ...
Millen4ety
09-09-2009, 16:11
хай..
вече тотално искам да почва даскалото, писна ми от тая ваканция..
имах пре*бан ден..
купих си тефтерче и една супер яка химикалка. остава само бележник..
уж всички планове бяха яки.. всичко се пре*ба с гръм и трясък..
нищо...
оффтопик, никой да не чете :D
абе да се оплача: качих се на рейса за 2 спирки, продупчих билет и си го давам след една спирка на контрольорката.. да, ама тя ми каза, че това ми било СТАР БИЛЕТ!! тя го продупчи и от другата страна и действително една дупка не съвпадаше.. само дето аз не го бях продупчила на този автомат, а на един в другата страха на автобуса, където се качих.. казах и да дойде с мен да види, ама НЕ! АЗ ЛЪЖА, НЕ МЕ ЛИ БИЛО СРАМ! просто побеснях, защо отидох в другия край на автобуса.. свали ме, не ме глоби, но просто толкова страшно много ме е яд.. как може да се разминават автоматите.. те нали всеки ден го мърдат с едно бодче, ама днес НЕ беше мръднат единия.. просто ми се беснее, аз си го БЯХ продупчила и то дори за ДВЕ спирки... ама иде ми да се гръмна вече.. :x и ме е яд, не защото ми вдигнаха скандал, а защото не ми го вдигнаха причинно.. иначе ако нямах билет, бих си платила и глоба, защото така е редно.. от 4 качвания на автобус ми се случи ТОВА.. абе еба*ти, сори, ама днес ми дойде множко..
яяя ми кажете аз съм в езикова... кво ще имам :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Предметите във 8-ми клас за езиковите са: първи език, бел, математика, фвс, ии, музика и технологии.
Предметите във 8-ми клас за езиковите са: първи език, бел, математика, фвс, ии, музика и технологии.
:-) :-) ;-) :grin: :grin:
joannalof
09-09-2009, 16:28
Мойта родителска тече в момента ии много се вълнувам :grin: :grin:
Адашке, спокойно, не им се ядосвай на тея... те са гадни злобари. :D
ъъмм, нищо лично. ама има някои доста неориентирани тука.
А, joannalof ти къде щеше да учиш? Че ме мързи да гледам във Важната тема. :lol:
joannalof
09-09-2009, 16:47
Аз съм от малък град :lol: иначе съм в МГ информатика+ае
Свършила им е родителската.Класна ще ми е жена,била доста младичка,математичка :P Това е хубаво,поне за мен. Сто лева е бил учебника ни по английски :shock: а по математика 20 ... ужас, сто лев за един учебник,аз очаквах да е поне 70-80 :D
Millen4ety
09-09-2009, 16:51
хех, мерси адашке, най-сетне някой да не псува днес :D
100 лв учебника? :-o хъх
абе, той колко е дебел? 8-)
elito0o0o0
09-09-2009, 16:58
Учебника по Английски език:
Opportunities for Bulgaria
издателство Longman
учебник-26лв
учебна тетрадка-14лв
По Български език:
Издателство Просвета ..цената му е-7лв
По Литература:
Издателство Просвета ..цената му е 14лв
По Математика:
пак издателство Просвета и цената му е 12лв
Общо 7 предмета са ми. Български,Литература,Матем атика,Информационни технологии,Изобразително,М узика и Физкултура.
Казаха на родителската среща ,че трябва учебниците да се поръчат от училището,защото не ги продават никъде. :)
Ще имам 18 часа седмично - Английски език,4 пъти седмично - Български език и 3 часа седмично - Математика. За другите предмети незнам. :)
Учебника по Английски език:
Opportunities for Bulgaria
издателство Longman
учебник-26лв
учебна тетрадка-14лв
По Български език:
Издателство Просвета ..цената му е-7лв
По Литература:
Издателство Просвета ..цената му е 14лв
По Математика:
пак издателство Просвета и цената му е 12лв
Общо 7 предмета са ми. Български,Литература,Матем атика,Информационни технологии,Изобразително,М узика и Физкултура.
Казаха на родителската среща ,че трябва учебниците да се поръчат от училището,защото не ги продават никъде. :)
Ще имам 18 часа седмично - Английски език,4 пъти седмично - Български език и 3 часа седмично - Математика. За другите предмети незнам. :)
къде учиш???
elito0o0o0
09-09-2009, 17:04
'ГПЧЕ' Плевен с Английски и Руски език :)
еее хубаво е,чее имате родителски срещии аз не знам дали имам
elito0o0o0
09-09-2009, 17:07
Ами не са ли ви казали дали ще имате?
BTW на нас класната ни е по Английски език и е на 30 години :)
Kallyn4eto
09-09-2009, 17:08
еее хубаво е,чее имате родителски срещии аз не знам дали имам
Охх ти пък.
Земи се разходи де :D
Е сега, ако ти е много далече...
Я кажи къде учиш и къде живееш. :)
YouCantStopMe
09-09-2009, 18:04
Бахти,и аз искам родителска ПЪЪЪЪК! :( 8-)
На мен ми се струва,че е много малко т'ва 18 часа английски(не ме взимайте за луда).И ние ще имаме толкова.Обаче...мисля,че има и едни 4 часа език още,който се води нещо като СИП.Абе не съм много наясно..
elito0o0o0
09-09-2009, 18:15
Незнам,но май който иска може да се запише за сип по 1 час на седмица :? Според мен няма смисъл,ако ще е по 1 час на седмица,пък и съвсем никакво време няма да имам. BTW 2 смяна ще почваме всеки ден от 13:30 :grin: 8) Поне сутринта ще имам малко повечко време :oops:
YouCantStopMe
09-09-2009, 18:27
^Ти нали си в езикова гимназия?
Не си ли цял ден на училище... :shock:
elito0o0o0
09-09-2009, 18:29
Ем.. не. Аз сега ще съм 2 смяна и часовете ми започват от 13:30 и ако имам по 7 часа ще свършвам в 19:15
Как цял ден, бре?? :o
YouCantStopMe
09-09-2009, 18:36
Ами аз ще съм в езикова.Сутринта започвам в 7:20,междучасия,ала-бала..както си му е редът.Някъде между един и нещо и два и нещо правим почивка 1 час.През тоя час аз си отивам вкъщи(близко ми е) да се наобядвам(е..не винаги) и след това пак на училище до 16:40.
elito0o0o0
09-09-2009, 18:37
Ами аз ще съм в езикова.Сутринта започвам в 7:20,междучасия,ала-бала..както си му е редът.Някъде между един и нещо и два и нещо правим почивка 1 час.През тоя час аз си отивам вкъщи(близко ми е) да се наобядвам(е..не винаги) и след това пак на училище до 16:40.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Kallyn4eto
09-09-2009, 18:39
Криси Криси...
Цял ден ти отива така.
При нас си е на две смени. :-o
Амм а кога ще учиш и ще пишеш домашни? хмм...
elito0o0o0
09-09-2009, 18:42
Аз направо щях да падна, като прочетох какво е написала :shock: Верно си е това.. кога ще учиш уроците си и ще си пишеш домашните :-o :(
YouCantStopMe
09-09-2009, 18:43
Лелеее.. ми.. за мен т'ва си беше нормално.Знаех от месеци,че ще съм така.
Попринцип по английски ще имам А,Б и Ц уроци.По А взимаме материал,по Б правим упражнения,а по Ц си пишем домашните по езика.Ако не свършим-вкъщи пак. :-o
A пък за домашните по БЕЛ и математика ще намирам време след училище.
Kallyn4eto
09-09-2009, 18:47
Попринцип по английски ще имам А,Б и Ц уроци.По А взимаме материал,по Б правим упражнения,а по Ц си пишем домашните по езика.Ако не свършим-вкъщи пак. :-o
ти все пишеше за тези А, Б и Ц уроци и аз все "хмм това пък какво е, е сигурно е нещо на обучението по английски"...
Е. може и да не е толкова гадно де...
elito0o0o0
09-09-2009, 18:47
По А взимаме материал,по Б правим упражнения,а по Ц си пишем домашните по езика.Ако не свършим-вкъщи пак. :-o
Това ми допада ,но не и да съм поцял ден на училище. 8-) 8-)
BTW от къде си?
Абе звучи добре. Напомня ми за детските години в занималнята...беше си кеф. :D
ами аз пък ще си имам всеки ден по 6-7 часа, но с пътя ще се прибирам кам 16 часа, а сутрин ще ставам в 5:30 :-# :-# :-# да не говорим за втора смяна, че още от сега ми става гадно ..
YouCantStopMe
09-09-2009, 18:52
И на мен ми звучи добре.Е,това е само първата година.Нали съм подготве...След това пак по половин ден.
За града-Не ви трябва.Сравнително малък и тъп град. 8-)
И на мен ми звучи добре.Е,това е само първата година.Нали съм подготве...След това пак по половин ден.
За града-Не ви трябва.Сравнително малък и тъп град. 8-)
срамуваш се от родния си град ??! :lol:
YouCantStopMe
09-09-2009, 18:55
ОМГ. :lol:
Кой е казал такова нещо? Мисля,че трябва да споделям само това,което искам.Да си ме чул да казвам,че се срамувам?
Та така де.Приключваме въпроса.
elito0o0o0
09-09-2009, 18:56
Щом казваш... :)
Като се сетя,че не съм купувала нищо още и ми става лошо направо :(
ОМГ. :lol:
Кой е казал такова нещо? Мисля,че трябва да споделям само това,което искам.Да си ме чул да казвам,че се срамувам?
Та така де.Приключваме въпроса.
само ми стана странно, да виждам човек, който не си харесва града :o
YouCantStopMe
09-09-2009, 19:00
Е,тук си прав.Не го харесвам,ама..така е.Не съм си избирала мястото,където да се родя.
Но чак да се срамувам-не.Но не бих искала да споделям чак толкова много неща. :)
whatever.
Малко останаааа.Аз се чудя за косата.Дали само да си я изправя или да 'открадна' прическата на Анито,ако позволява.
Или пък нещо друго. 8-)
Kallyn4eto
09-09-2009, 19:11
ами аз пък ще си имам всеки ден по 6-7 часа, но с пътя ще се прибирам кам 16 часа, а сутрин ще ставам в 5:30 :-# :-# :-# да не говорим за втора смяна, че още от сега ми става гадно ..
толкова ли ти е далече училището?
къде живееш и къде ти е училището, че ми стана интересно...
дано не съм нахална дее :oops:
толкова ли ти е далече училището?
къде живееш и къде ти е училището, че ми стана интересно...
дано не съм нахална дее :oops:
не,, не си нахална, разбира се .. :)
ами аз съм от асеновград и ще уча в Пловдив, всчщност с кола училището ми е на 30 мин път, но на всеки час има 1 влак и затова аз по рано трябва да тръгна, а за да стигна до гарата ще си хващам градски автобус, а след като слезна от влака в Пловдив пак с градски до даскалото и времето ми ще минава по спирките в студа .. :x :x
Kallyn4eto
09-09-2009, 19:20
^ кофтии :o
но пък ще знаеш супер мн песни наизуст :D
(нали се сещаш - в автобуса музика слушаш, четеш списания, учиш) :D
Mastta, в кое у-ще в Пловдив ще учищ?
А аз съм от Панагюрище и също ще уча в Плд 8-) Вярно е кофти с пътуването, ама ще е само в уикендите :)
elito0o0o0
09-09-2009, 19:24
:shock: :shock:
Kallyn4eto
09-09-2009, 19:26
Mastta, в кое у-ще в Пловдив ще учищ?
А аз съм от Панагюрище и също ще уча в Плд 8-) Вярно е кофти с пътуването, ама ще е само в уикендите :)
защо да не би да сте в общежития?
защото ако е събота и неделя сямо ще се преживява :-D
Да, аз ще съм в общежитие 8-)
Black_Fyed_Peas
09-09-2009, 19:35
ти къде ще учиш :-o
aз съм в английската, но няма да съм на общежитие
8-)
Рисуваш страшно якоооо :shock: :shock: :shock:
joannalof
09-09-2009, 20:41
Учебника ни по математика е на Паскалеви,Архимед, с кого ще си решаваме домашните :-)
Millen4ety
09-09-2009, 20:42
8-)
Рисуваш страшно якоооо :shock: :shock: :shock:
+ наистина рисуваш яко :P
ПП: melinor - ама егати якия аватар имаш :grin:
Sarafina
09-09-2009, 20:43
Моят е на "Анубис" :shock: Леле, само черно-бяло, никакви картинки :lol: и нищо не мога да разбера, не знам как учителите ще ми обясняват...
femaleanthagonist
09-09-2009, 21:19
здравейтее аз съм от софия ако има някой от 32-ро 'Св.Климент Охридски' 8а клас да пише :)
Е,добре,бее..Ама как така ви е било тоооолкова хубаво в тоя пусти 8ми клас.Аз като си помисля,че ще съм цяяяял ден на училище,че ще трябва да уча английския като луда и направо ми се замайва главата.Вярно,че ще има емоции с нови хора,но..
Не знам.Всичко ще се види по-нататък.
Аз общо взето съм готова.Купих си чанта за училище,още някакви покупки-дрехи,ала-бала..Тетрадки още не съм,мноооого е рано.Пък това с учебниците нямам представа как ще става.Ще разберем на 15ти.Не е много времето.. 2 седмици.Ееееей сега ще отлетят. 8-) После ще се молим за ваканции. 8-)
Ще нося цвете на класната(Боже,може и да е класен :-o ).Познавам..ххм..*броя*...8 човека от класа си(като с няколко съм била в един клас и преди.. от 1-4 клас и 5-7 ;д).Общо взето не съм на напълно непознато място.Училището си го знам(близо ми еее...юхууу!),познавам много хора от даскалото(да се надяваме да се запозная с още много) иии.. дано всички да попаднем в хубави класове.
Дуде,не се панирвай,Английски я елементарен! 8-)
YouCantStopMe
09-09-2009, 21:29
Дуде,не се панирвай,Английски я елементарен! 8-)
:lol:
Здравейте и от мен! Вчера си купих бележник и ученическа лична карта :-D . Днес ще се снимам, а утре тетрадки. Леле мнооого се радвам. Запознах се с 2 момичета от моя клас по скайпа. Едната е много печена... другата и тя мисля ама не сме си писали много много. И такааа... малко време остана! :P УСПЕХ НА ТЕЗИ, КОИТО ИМАТ ДА КУПУВАТ ОЩЕ НЕЩА! :-P Чао засега!
happyfacex
09-10-2009, 06:15
Еми аз не съм го осъзнала още :D
faststep
09-10-2009, 06:21
Ъ-ъ-ъ...И ние ще сме цял ден на даскало, мисля, че и там ще си пишем домашните, не съм сигурен. :-o Между другото днес имаме родителска и смятам да ходя. 8-)
Ели от Плевен, какъв е тоя Opportunities for Bulgaria? Да не е някаква опростена версия на Opportunities, защото в учебника за седми клас беше "for Bulgaria" и беше като за дебили. :-o
Някой няма ли да комплиментира(каква дума само 8-) ) и моя аватар? :oops:
аз не съм си купувала никакви учебници , тетрадки ии такива работи :( Вчера отидох до новото даскало ии те ми казаха да отида направо на 14-ти . :-o
Добре че е този форум , е да се запозаня с още хора от новото даскало :grin: :grin:
а ии благодаря на тези , които са писали преди мен , че ме подсетиха да ходя да си купя бележник и да се снимам за лина карта :-D :P :wink:
elito6754
09-10-2009, 06:49
Хм, моя по математика е на Анубис. :) Бележника и ученическата карта са ми сини.
Това с пътуването е гадно. но се съгласявам, че английския е лесен.
5 дена само, дори седмица няма. Нас ни викат в осем и половина.
vampire_girl_
09-10-2009, 07:06
Оф,я кажете рецептата - как се притеснявате,вълнувате толкова!?
Изобщо не ми пука...направо...никакво вълнения,нито нищо.
Само ми е малко гадно,че ще имаме по четири часа английски,два часа седмично математика и два БЕЛ . Ще сме по програмата на езиковите,ама :/
къдеее в софия ще ти правят родителски срещи преди началото на учебната година :D :D :D
къдеее в софия ще ти правят родителски срещи преди началото на учебната година :D :D :D
навсякъде! всички, които познавам имат род. ср. преди 15 :-o
навсякъде! всички, които познавам имат род. ср. преди 15 :-o
брейййй :D :D :D :D :D
На нас ни казаха да отидем към 10.09.2009 направо и в училището щяло да пише всичко. Дано не е имало родителска :D ! Еми утре отивам в 22-ро и каквото стане! :? :)
По математика и моят ще е на Анубис.
И, да, наистина английският е много лесен. :oops: :lol:
Sarafina
09-10-2009, 08:15
И аз съм на същото мнение. Иначе АЕ научих от гледане на Animal Planet, преводи на песни, гледане на филми без субтитри...
На нас ни казаха да отидем към 10.09.2009 направо и в училището щяло да пише всичко. Дано не е имало родителска :D ! Еми утре отивам в 22-ро и каквото стане! :? :)
moje li skype 4e edna fr tursi suy4enici v 22ro :-)
Sarafina
09-10-2009, 08:19
И аз търся съученици :( ама няма...
Който е от Хуманитарната гимназия - 8"б", да пише :grin:
Английският е лесен език, разбира се.
Както и испанският.
Както и всеки един език е лесен, ако ти се отдават езиците и си упорит и старателен.
Въпросът е другаде.
Аз примерно никога не съм взимала частни уроци по английски и смятам, че кварталното училище, в което съм учила до седми клас, далеч не ми дава знанията, които ми трябват.
Ние уж всички знаем английски, но много малко са хората, които наистина го знаят.
И аз мога да си преведа една песен и да гледам филм без субтитри, но просто не е същото.
Абе, все някой трябва да ме е разбрал.
Иначе, вампирско момиче. :D
Аз също не се вълнувам ЧАК толкова много.
Но иначе е интересно, да.
Пък ти к'во се впрягаш - живей си спокойно и да не ти пука много-много.
О, и лов1 или там както се пишеш, може ли да не използваш тези ярки цветове и огромен шрифт? Дразнещо е.
vampire_girl_
09-10-2009, 08:40
Аз пък съм учила само немски в училище,но от английски имам някакво понятие...
Ама на нас ни е забранено да ходим на уроци по АЕ,колкото и да ни е трудно.
Униформата (ставам за модел с това позьорство,а? :D (http://img6.imageshack.us/i/dscn2657z.jpg/)
Обувчицитеее <3 (http://img32.imageshack.us/img32/7981/dscn2661l.jpg)
Английският е лесен език, разбира се.
Както и испанският.
Както и всеки един език е лесен, ако ти се отдават езиците и си упорит и старателен.
Въпросът е другаде.
Аз примерно никога не съм взимала частни уроци по английски и смятам, че кварталното училище, в което съм учила до седми клас, далеч не ми дава знанията, които ми трябват.
Ние уж всички знаем английски, но много малко са хората, които наистина го знаят.
И аз мога да си преведа една песен и да гледам филм без субтитри, но просто не е същото.
Абе, все някой трябва да ме е разбрал.
Иначе, вампирско момиче. :D
Аз също не се вълнувам ЧАК толкова много.
Но иначе е интересно, да.
Пък ти к'во се впрягаш - живей си спокойно и да не ти пука много-много.
О, и лов1 или там както се пишеш, може ли да не използваш тези ярки цветове и огромен шрифт? Дразнещо е.
Повярвай ми, разбрах те. :oops:
Ами може би е така. Аз ходя на курсове по английски 7 години. Съгласна съм, че кварталното училище не може да даде почти никакви знания. Няма смисъл да спорим кой език е по-лесен, кой е по-хубав, кой е по-използваем и т.н. Всеки език е богатсво.
moje li skype 4e edna fr tursi suy4enici v 22ro :-)
Ще ти пратя ЛС!
Здравейте!Следя ви темата от доста време и осъзнах, че почти нищо не съм направила...нито съм се снимала, нито знам от колко часа ще съм на 15-ти, а пък да не говорим за купуванито на учебници, тетрадки, бележници и т.н.
Поне знам как ще съм облечена и съм си купила по-голямата част от дрехите.
Утре ще ходя да проверя всичко за 15-ти, да видя какви ще са учебниците и да се снимам.А пък по-нататък ще купувам.
Аз пък съм учила само немски в училище,но от английски имам някакво понятие...
Ама на нас ни е забранено да ходим на уроци по АЕ,колкото и да ни е трудно.
Как така ви забраняват?
на нас пък в кварталното училище учителката ни беше .. (голям ужасс) и НИЩИЧКО почти не знам :shock: :shock: и това не ме притесняваше много (нали уж започваме от начало??) а сега като ви скушам вас, аз кво да кажа :shock: :shock: маи трябва да тръгвам веднага на уроци а?
elito6754
09-10-2009, 10:02
Ennito, ще учим задено по математика и с всички, които са с учебник на Анубис.
Missity, панталона ти става! Браво! :)
Униформата (ставам за модел с това позьорство,а? :D (http://img6.imageshack.us/i/dscn2657z.jpg/)
Обувките към униформата ли са? :-o
Ennito, ще учим задено по математика и с всички, които са с учебник на Анубис.
Missity, панталона ти става! Браво! :)
Мхм... :P
elito6754
09-10-2009, 10:08
Ще отговоря вместо нея. :oops: Обувките са си нейни. Всеки си ходи с каквито си иска обувки.
sweatkiss
09-10-2009, 10:20
Ще отговоря вместо нея. :oops: Обувките са си нейни. Всеки си ходи с каквито си иска обувки.
Незнам дали са си нейни ,но и униформата и обувките са отвратителни и изкрено се радвам ,че нямаме униформи и няма да се налага да хода облечена като монахиня 8-) 8-) 8-)
На мен пък няма да ми се налага да ходя като чувал ;)
Лелее..сега разбрах, че е имало родителска среща вчера :shock:
Майка ми не отиде и толкова се паникьосах... :shock:
YouCantStopMe
09-10-2009, 11:40
Плетеното елече(?) не е лошо. :D
Аз.. приключих с покупките.Днес си взех маратонки-едни бели(с малко розовко ;д) и едни черни.А уж излязох само за черни..Хах.Колан също си купих.
Това е.Дрехи вече си имам и едва ли ще купувам скоро нещо.
За прическата и облеклото за 15ти ще ви информирам по-късно. :-D
Надявам се да го науча тоя английски.Много го харесвам и ще го с уча с удоволствие,но досега не ми се е падал свястен учител,затова.Ще ми е госпожа,само това знам.Има две,но не знам коя от двете.Едната била доооооста строга и никой не я обичал,но поне се научава нещо.При другата се пишело много и пак учиш,ама нея по-си я бивало,защото се майтапела от време на време. :lol: Ще видим.
Аз и класната/класния не знам кой ще ми ее.. :? Абе в пълно неведение съм.
Много искам да науча испанския и аз.Хубав език е,влече ме.Пък и е приятен и лесен.Кой знае..След някоя и друга годинка може да изкарам някакъв курс.
И..знам,че ще ми кажете,че съм луда да задавам такива въпроси,нооо..Някой насочил ли се е към нещо СЛЕД гимназията?Какво ви влече?
elito6754
09-10-2009, 11:51
Архитектура засега. :)
faststep
09-10-2009, 11:59
Това са много далечни периоди, трябва първо да сме живи и здрави, другото само ще дойде. :)
lqlqlqkyky
09-10-2009, 12:05
Абе слуайно някой ,който ще е в НПМГ да знае в колко трябва да сме на 15??? Сайта е блокирал и идея си нямам кога да ходя...
YouCantStopMe ...аз съм се ориентирала с архитектура, парково строителство.
lqlqlqkyky ...Защо не отидеш до училището, за да провериш?
btw: Аз трябва да съм в 8:30 в училището. :shock: ( мнооого рано 8-) )
elito6754
09-10-2009, 12:14
YouCantStopMe ...аз съм се ориентирала с архитектура, парково строителство.
lqlqlqkyky ...Защо не отидеш до училището, за да провериш?
btw: Аз трябва да съм в 8:30 в училището. :shock: ( мнооого рано 8-) )
И аз май в осем и половина трябва да съм училище. А относно архитектура, вътрешно обзавеждане или дизайн, както му викаха. :)
YouCantStopMe
09-10-2009, 12:29
Ей,хора..Имам запитване ;д.
Та.. мислите ли,че ще добре да тръгна на частни по английски?Може и да се запиша на нещо като 'Европа'(разбах,че Enitto е ходила,може да даде информация ;д). И според вас какво е по-удачно...Да тръгна на уроци или да се запиша в училище като 'Европа'(е,има и други..не съм запозната)
И изобщо.. как ви се струва това с тръгването на уроци...
Някой ще ходи ли?
elito6754
09-10-2009, 12:32
Ем, ти нали си в зекиова или ще учиш аглийски в училище? Защо не видиш как ти върви като учиш сама, пък ако не става, тогава помисли за уроци? За мен уроците са по-добре, защото учителя ти обръща внимание само на теб и ти разяснява всичко, което не си разбрала.
YouCantStopMe
09-10-2009, 12:39
Да,определено ще изчакам да видя как се справям в училище. :) Просто попитах..защото кой знае..може и да се налага да тръгвам на уроци и исках да чуя мнения.
Благодаря ти иначе. :)
Ей,хора..Имам запитване ;д.
Та.. мислите ли,че ще добре да тръгна на частни по английски?Може и да се запиша на нещо като 'Европа'(разбах,че Enitto е ходила,може да даде информация ;д). И според вас какво е по-удачно...Да тръгна на уроци или да се запиша в училище като 'Европа'(е,има и други..не съм запозната)
И изобщо.. как ви се струва това с тръгването на уроци...
Някой ще ходи ли?
За мен лично уроци в група е по-добре от частен.. Аз съм супер доволна от Европата, препоръчвам ти. Аз си продължавам там тази година. Изчакай да видиш как ще ти потръгне. Съветът ми е: ако ти е трудно в училище, не се записвай на курсове, а на частен; ако пък ти се отдава, можеш да се запишеш на курсове като Европа, Британика и т.н. ... така хем ще се упражняваш повече, хем ще се усъвършенстваш. :) Ако пък прецениш, че нямаш нужда от допълнително занимания, не ходи. Мисълта ми е, че ако си добра, няма смисъл да ходиш на частен, ако пък ти е трудно, няма смисъл да ходиш на курсове. Надявам се, че помогнах и ме разбра. :D
Да,определено ще изчакам да видя как се справям в училище. :) Просто попитах..защото кой знае..може и да се налага да тръгвам на уроци и исках да чуя мнения.
Благодаря ти иначе. :)
Стига да искаш можеш да научиш езика и в училище. Много мои познати са в английски паралелки и посещават частни уроци. Според мен няма смисъл.
elito0o0o0
09-10-2009, 16:55
Да ви се похваля:
утре ще излизам за покупки.. ще си купя тетрадки,химикалки,пергел, ележник,колан,дънки,блузки ,раница.. А сигурно и ще отида и да се подстрижа 8) Е,ще си купувам раница,ако ми стигне времето,а ако не.. в понеделник 8) :oops: :oops: :grin:
YouCantStopMe
09-10-2009, 16:59
Аз искам колкото се може по-бързо да ми порасне косата,вие ще се постригвате.Хях. 8-)
Avangard
09-10-2009, 17:17
Аз три дни подред ходя на shoping терапия :grin: за дрехи ,обувки,чанта ,че даже и за ботуши вече :D да се потготвям за нови гаджета 8) :D , само не ми остана време за тетрадки ,химикалки и такива щуротии 8-) .
Ама и утре е ден :smt003
Kallyn4eto
09-10-2009, 17:20
ох минала е род. среща.
Според мама класната ни е печена.
Не са казали нищо особено :)
Охх вече ми се ходи на училище :D
VampireGirl9
09-10-2009, 17:53
спокойно,няма да ти се размине :D на никой няма
Millen4ety
09-10-2009, 18:18
хех хора!
днес родителите ми не отидоха на родителската среща.. просто не знам, наистина не им пука..
просто шибан свят
аре бай, отивам да се гръмна...
ти къде ще учиш :-o
Английската :)
elito0o0o0
09-10-2009, 18:55
хех хора!
днес родителите ми не отидоха на родителската среща.. просто не знам, наистина не им пука..
просто шибан свят
:shock: :shock: :shock:
хех хора!
просто шибан свят
Не преувеличавай само заради една родителска среща. Може да са имали работа. Не бива да съдиш по това дали им пука, или не. Усмихни се и по-спокойно.
Kallyn4eto
09-10-2009, 19:04
^ не мисля че е само заради род. среща. Утре като и попремине ще ни каже какво е станало...надявам се.
аз пък нищо нз ще съм в ТГ-бургас знам само ,че ще съм 8 клас и нищо друго ,не съм си взела тетрадки ,нито учебници ще чакам госпожите да кажа само бележник съм си взела :-D ,а да и униформа :-D и обувки :-D
аз пък нищо нз ще съм в ТГ-бургас знам само ,че ще съм 8 клас и нищо друго ,не съм си взела тетрадки ,нито учебници ще чакам госпожите да кажа само бележник съм си взела :-D ,а да и униформа :-D и обувки :-D
Аз дори бележник не съм. Само дрехи и чанта. :shock:
Millen4ety
09-10-2009, 20:07
[quote=Millen4ety]хех хора!
просто шибан свят
Не преувеличавай само заради една родителска среща. Може да са имали работа. Не бива да съдиш по това дали им пука, или не.
не преувеличавам. те казаха, че не било важно, нищо че сама сама се докарах до ниво езикова гимназия. просто бях уредила няокй да отиде на родителската ми среща, защото те пътуват, но те казаха НИКОЙ да не ходел.. че можел да го прокълне... просто вече ми се беснее... хем не им пука, хем ми държат сметка, нем искат те да взимат решения... абе все тая
Ем .. аз мога да кажа че съм почти изцяло готова.
Имам си раница,маратонки,бележници и други глупости за даскало..
Само дрешки още не съм си накупила много,ама като знам че ще сме с униформа може и да не се наложи много да пазарувам :D :D
Иначе съм с нова прическа и много си я харесвам .. такава ена малко късичка,ама ся ще пускам дълга коса :grin: :grin: :grin:
Та готова съм си аз,само се чудя дали да нося цвете или не - това е въпросът... :-o
faststep
09-10-2009, 20:15
Днес ходих на родителската и ми стана много гадно. :( Исках 6 души да сме в една паралелка, ама останахме само двама в нашата. Така, ще учим немски супер много, трябва да сме много точни, никакви отсъствия или закъснения. Тетрадка-речник от 300 листа без спирала, твърди корици. Тетрадка 100 листа голям формат за граматика и нищо друго, тетр по 80л за домашни и още една за упражнения. Пишем на немски 20 пъти в упражнителната и после 20 пъти превода на български. Ще сме на смени, но тъй като сме на задължителна занималня, цял де ще сме на даскало. Занималнята е 2 часа активна(писане на упражнения за усвояване на езика) и 2 часа пасивна част(писане на домашни, но никога не стигало). Когато сме първя смяна, свършваме наобед, час и половина почивка и тогава занималня. Ако сме втора смяна, обратно. И така, аз отивам да спя, лека нощ. 8-)
Здр! Най-после си купих шлифер! :grin: Днес ще ходя до даскалото. Вчера се снимах... снимките са хубави. Утре до Джъмбо за чанта и други неща. Тетрадки трябва да си купя! Малко остана...4 дни! :D
elito0o0o0
09-11-2009, 07:15
На моята родителска среща отиде една семейна приятелка :)
Майка ми и баща ми бяха на Вършец,а брат ми едва ли го е*е с звинение за родителската ми среща, така че..
аа btw хора Учебника ми и учебната ми тетрадка ще са от 3 части.. Сигурно за всяка от тези части ще трябва да дам по 40 лв,така че сигурно ще идат 120 лева за учебници и учебни тетрадки по Английски език,ама добре че е на вноски,че на веднъъж... :shock: :shock: :oops:
Моят комплект по АЕ е 105 лв. - Upstream for Bulgaria. С кого ще си пишем домашните? :D
joannalof
09-11-2009, 08:38
4. Английски език -Upstream-изд.Express Publishing
Ето извадка, filito :-)
vercheto
09-11-2009, 08:42
моят учебник по АЕ е Opportunities for Bulgaria (Longman)
съставен е от 3 учебника + 3 уч. тетрадки - общо 107 лв. :)
Никой ли няма да учи испански? :D Да ми каже с кои учебници ще е... 8)
faststep
09-11-2009, 08:57
Моят по немски е някакъв Lagune. :-o
joannalof
09-11-2009, 09:03
5. Немски език - Lagune-I, II, III част- изд. Hueber
:-P :oops: