View Full Version : [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Страници :
1
2
3
[
4]
5
6
7
SummerDream
09-11-2009, 09:25
Оф, само от мойто даскало ли няма списък с учебници ии само аз ли не си знам коя ще ми е класната ии паралелката?;/ Почвам вече сериозно да се притеснявам от тияя..мистерии ;дд
4. Английски език -Upstream-изд.Express Publishing
Ето извадка, filito :-)
:mrgreen:
Намерих сайта им. - http://www.expresspublishingbg.com/upstream.html
SummerDream, на нас списъците ни излязоха още на 1-ви септември. :S
YouCantStopMe
09-11-2009, 09:49
Оф, само от мойто даскало ли няма списък с учебници ии само аз ли не си знам коя ще ми е класната ии паралелката?;/ Почвам вече сериозно да се притеснявам от тияя..мистерии ;дд
О,споко..И аз не знам нищо.
Ходих до училището,питах-още нищо не се знаело.Отиваме на 15ти и вече тогава ще обеснват.
Не знам нито нещо за класен/класна,нито за учебници,нито за пари за учебници и униформи...Абе.. мистерия,както каза. 8-)
Но поне аз знам коя ми е паралелката - 8 А1
faststep
09-11-2009, 10:11
Аз съм 8 Ж, имаше до 8 И. :-o
mimeto311
09-11-2009, 10:18
Никой ли няма да учи испански? :D Да ми каже с кои учебници ще е... 8)
Аз ще уча испански,но все още нямам представа какви ще са учебниците . :P
Black_Fyed_Peas
09-11-2009, 10:26
Аз днес си разбрах класната казва се Бистра Танева и преподава по информациони технологии, ще бъда 8е и ще съм в стая 406 :D айде чао от мен,отивам да си визмам остатъците от униформата 8-) :-)
elito6754
09-11-2009, 10:43
Никой ли няма да учи испански? :D Да ми каже с кои учебници ще е... 8)
:-$ Аз! Учебника е La escalera. Ще го купуваме с класа, сигурно ще има и други тетрадки.
Аз пък съм 8 „п“ клас.
Разбрах го още когато се записвах.
:lol:
elito6754
09-11-2009, 11:36
Аз пък съм 8 ж клас. :-D Друг с испански? :oops:
Как ще си 8 П, не вярва,сигурно вместо Б си чула П[size=9]
Как ще си 8 П, не вярва,сигурно вместо Б си чула П[size=9]
и аз съм "б" ... неее... до сега все съм била "а" :-P
Как ще си 8 П, не вярва,сигурно вместо Б си чула Пиначе аз съм 8б
Мнее... „п“ съм. ;-)
Просто в моето училище паралелките не са подред ( а, б, в ... ),
ами са по специалности.
Аз със специалност "Парково строителство" и затова съм „п“. (:
8-)
elito6754
09-11-2009, 11:48
И аз преди се бях хванала на това "п". 8-)
И аз преди се бях хванала на това "п". 8-)
Спомням си. 8-)
Божеее, 52 страници!?!? Хора, какво правите бе. . . :-D
Остават 4 дниии . . .
Как мислите да си ги изкарате? Нещо по-специално?
joannalof
09-11-2009, 12:20
Аз още не съм приключила с покупките. Търся си дънки вече четвърти ден и след малко пак ще излизаме :D
В понеделник имам уговорка с една от моя клас да се разберем за 15ти ... реших 3 уравнения и това ми беше преговора,като почнем още
Иначе,момичета,кажете как ще ви е косата на 15ти,че и аз вече не знам какво да правя :lol:
Амм аз да питам кой е приет в СПГЕ Джон Атанасов Възоб. Енергиини Източници ? Ако има такива да пишат :grin:
Божеее, 52 страници!?!? Хора, какво правите бе. . . :-D
Остават 4 дниии . . .
Как мислите да си ги изкарате? Нещо по-специално?
Ще умолявам мама да ми купи блузка...но май покупките за тая седмица всършиха и ще трябва следващия уикенд,защото тя все е на работа ... ;(
elito0o0o0
09-11-2009, 12:42
днес говорих с новата ми класна.. СупЕр печена е и не мога да се сетя от къде я познавам :shock: :shock: 8) :oops: :D
elito6754
09-11-2009, 13:34
Върнах се от личната и си взех здравно-профилактичната карта. В понеделник имам само да си попълня бележника, който е син, тетрадките и учебниците да им сложа подвързия и етикети. Имам си дрехи всичко. Готова съм за 15 септември вече.
^ Браво на теб. (:
На мен ми остават само тетрадките, бележник и ученическа лична карата и учебници. 8-)
smiirnoff
09-11-2009, 13:52
justt ти беше в СГСАГ, нали ? .. или нещо се бъркам :Д
иначе ако си там, аз за т'ва "П" не съм чувала бе :Д
аз ще съм Строителство и архитектура и ще съм 8"а1" :lol:
Аз съм строителство и архитектура ама в Пловдив,ти в София ли ? 8-)
smiirnoff
09-11-2009, 14:08
Аз съм строителство и архитектура ама в Пловдив,ти в София ли ? 8-)
даа, аз съм в София ^_^
BrainlessROCKBABY
09-11-2009, 14:08
^ Браво на теб. (:
На мен ми остават само бележник и ученическа лична карата и учебници. 8-)
+ малко дрешки
Там съм.
Ми така ми казаха там някви учителки 8-) , че съм 8п. 8-)
nesquiky
09-11-2009, 15:24
xaxaxax
ейй здравейтеее ,,, аз днес ходих до училище и разбрах , че ще имам класнаа ,, стаята ми е на 3-тия етаж №73 :D :D . с покупките съм почти готова остава ми само да си взема лична карта и бележник ,, списък с учебници сиг. ще ни дадат на 15-ти.. от 8 и 30 сме на 15-ти ,,, ще бъда 8е :-D
относно прическата сиг. ше се изправя или може би накъдряя зависи какво е времетоо ,,, защото ако се исправя и валии ще ми се накъдри и такамм...
Последните днии мисля да прекарам с приятелии поне за сега :) :)
Какъв картон? :-o
Иначе аз не съм от София.
О,снимки си имам.Преди две седмици се снимах за личната карта,няма да се снимам пак.Стигат ми тия. 8-)
здравен картон...купува се от книжарницата примерно,попълваш го и го носиш на личната си лекарка тя го подпечатва там иии после на 15ти ли ддз го носиш в новото ти даскало :-P :-P :-P
ехх няадявам се горе долу да съм обяснила :D :D
Аз за училище само дрехи и чанта съм си приготвила. Трябва скоро да излизам и за тетрадки няколко. Другото ще го купувам чак като мине родителската среща.
Хора да ви питам.
Понеже от тази година въвеждат униформи и в гимназията в която ще съм, та повечето казват, че вече са си купили някакви обувки.
Аз понеже обувка не мога да сложа на крака си (не са ми удобни..), за това мисля да търся накакви маратонки. За сега ще се ориентирам някои в тон с униформата..
Може би някакви такива модели:
http://i.onlineshoes.com/images/br029/100498_366_45.jpg
http://i.f-e-n.net:6666/28451/1489964fd900a00d34eea2a798ca7cdb.jpg
http://www.bezplatno.net/pictures/281994_large_1247159749.jpg
Та въпроса ми, според вас такава комбинация ще е добра ли ? (униформа и маратонки)
Complicated
09-11-2009, 15:54
Аз за училище само дрехи и чанта съм си приготвила. Трябва скоро да излизам и за тетрадки няколко. Другото ще го купувам чак като мине родителската среща.
Хора да ви питам.
Понеже от тази година въвеждат униформи и в гимназията в която ще съм, та повечето казват, че вече са си купили някакви обувки.
Аз понеже обувка не мога да сложа на крака си (не са ми удобни..), за това мисля да търся накакви маратонки. За сега ще се ориентирам някои в тон с униформата..
Може би някакви такива модели:
http://i.onlineshoes.com/images/br029/100498_366_45.jpg
http://i.f-e-n.net:6666/28451/1489964fd900a00d34eea2a798ca7cdb.jpg
http://www.bezplatno.net/pictures/281994_large_1247159749.jpg
Та въпроса ми, според вас такава комбинация ще е добра ли ? (униформа и маратонки)
Лично на мен повече ми харесва с такива:
http://www.stayhard.eu/Product.aspx?productID=20543&attribute1Value=5186&orderby=0
http://www.stayhard.eu/Product.aspx?productID=20540&attribute1Value=5186&orderby=0
Но зависи и от униформата. Мойта е бяла риза с някво черно елече и една такава шарена пола.. 8-)
И съм решила да си купя такива на Converse, ама чак зимата.
Аз съм готова с дрехи, по натам още. Тетрадки, снимки, бележник и такива неща на 15ти след като ни кажат какви искат или на 16ти. :) Тогава ще ходя и при личната за здраво профилактичната карта.
Учебника по английски ми е New Оpportunities, Longman.
еее я дайте снимки на униформата :) :) :) :) :) в кое даскало сте
BaBsYyY_SeXyYy
09-11-2009, 16:29
Днес ходих на пазар с майка ми, но нищо интересно нямаше! Ходихме до Скай Сити, купих си 1 блуза, но или бяха супер смотани нещата, или прекалено скъпи. Харесах си 1 дънки, но цената беше около 100 лева, което според мен си е доста и не си заслужава, особено като се знам каква съм и че може след 3 месеца да не ми стават.
Иначе пообиколихме още няколко магазинчета, взех си един хипер як панталон- шалвар, черничък. Много си отива с блузката от Скай Сити. Взех си още една блузка от едно друго място, бяла с розови и червени черти, като пуловер е, мисля да съм с нея на 15. Яд ме е, защото в един магазин имаше червени дънки, които много щяха да си отиват с блузката, но единия размер ми беше малък, другия - голям, а точно моя го нямаше! :(
А в магазин за обувки си харесах едни, но ... едните- малки, другите - големи.
Много се ядосвам, като стане така!
Както и да е, хора, моля ви- кажете някой магазин, в който мога да си намеря хубави дрешки, но да не са чак толкова скъпи! Поне за 15-ти да си намеря дрехи, защото има 3 дни още. :( [/i]
Complicated
09-11-2009, 16:57
Аз съм в езиковата във Враца. :)
Ето я униформата - http://www.picvalley.net/u/2758/134603836010504093291252688177m8aHi8LALO6eIWBQSsom .JPG Лично на мен ми харесва, доста даже.
Аз съм в езиковата във Враца. :)
Ето я униформата - http://www.picvalley.net/u/2758/134603836010504093291252688177m8aHi8LALO6eIWBQSsom .JPG Лично на мен ми харесва, доста даже.
мхмм яка е
ами сега като е по-топло времето и на пролет де много ще си тичка с пантофки,ами иначе ии черни маратонки или кецки е перфе :wink:
joannalof
09-11-2009, 17:33
Тоя здравен картон кога трябва да го носим? На класната ли да го дадем? Моя още не е попълнен,освен вече в понеделник :(
YouCantStopMe
09-11-2009, 18:00
Имам новина.Голяма даже. 8-)
Та така...Избрали са ме да говоря на 15ти септември,на тържеството,от всичките ъъ..чакайте да сметна-26x7.. от всичките 182 приети тази година деца. :shock: В понеделник от 9:00 ме викат да изрепетираме нещо. О.о Дойде ми като гръм от ясно небе.Няма да съм с униформа,но едва ли ще ми позволят да отида с маратонки и няк'ва спортна блуза,както си го бях замислила,мамка му.Еххх...От една страна е хубаво,аз не се притеснявам да говоря.Всичко ще ми е написано,но от друга-всяяяяяка година ме викат.Едната година-да съм им била водеща,друга година-да съм връчвала някакви си глупости на еди кой си,трета година-да поднасям някакви специални поздрави...Ееее..писна ми.Ще говоря пред цели две училища :shock: (моето предишното и новото ми-в една сграда са и ще правят заедно 'тържеството',ако може да се нарече така).Егати..Дано да не се изложа.
Kallyn4eto
09-11-2009, 18:05
Няма Криси...
Ще ти стискаме палци да не стане нещо :)
rainmaker4
09-11-2009, 18:06
хора аз се чудя дали да отида с раницата си http://prikachi.com/files/1061482Q.jpg или с нещо друго..нек`фа чанта или ддз..да не отида с раницата и да се окаже,че всички са без и да излеза като най-големия идиот ..вие с раници ли ще ходите..щ`от например в стария ми клас..ходеха без.. 8-)
хора аз се чудя дали да отида с раницата си http://prikachi.com/files/1061482Q.jpg или с нещо друго..нек`фа чанта или ддз..да не отида с раницата и да се окаже,че всички са без и да излеза като най-големия идиот ..вие с раници ли ще ходите..щ`от например в стария ми клас..ходеха без.. 8-)
Аз на 15-ти или ще си сложа една тетрадка и химикалка в пликче или ще сгъна тетрадката и в ръка 8-)
А иначе след това вече ще си ходя с чанта..
Аз съм 8а. Бях Д, след тва Г... сега А. :D
Ъмм, Ели, авторите на учибника ви по испански кои са :-o
Ии, Криси, ЩЕ ТИ СТИСКАМЕ ПАЛЦИ!
rainmaker4
09-11-2009, 18:25
да и аз мисля да направа така.. :д
Kallyn4eto
09-11-2009, 18:37
Нашите по френски са на "Echo"
Ужасно много с епритеснявам. лелее :oops:
smiirnoff
09-11-2009, 18:56
nesquiky, дай снимка на чантата ии къде в ЦУМ има Конвърс о.О
аз утре отивам да си взема кецове Конвърс от магазина на булевард Васил Левски .. ама там е много бедно на модели :Д (тука ако някой знае къде другаде В СОФИЯ има магазин на Конвърс да казва !! :Д)
таа, утре ще си взема кецове и една тениска съм си харесала
ии на 15 ще съм с:
ако е топло - със кецовете, тениска и една пола, дето е нова и не съм я обличала ама е супер сладка и си отива със всичко ^_^
ако е студено - със кецовете, тениска, суитшърт (един сив или розов - един от двата ще е :Д) ии с дънки или един панталон ..
няма к'во да се глася толкова :Д
ама аз като ви гледам тука вие всичко сте си взели .. аз дори тетрадки нямам :Д
и учебници не знам к'ви ще искат :д
justt .. случайно да знае от колко часа ще сме ние ? :Д 8-)
Имам новина.Голяма даже. 8-)
Та така...Избрали са ме да говоря на 15ти септември,на тържеството,от всичките ъъ..чакайте да сметна-26x7.. от всичките 182 приети тази година деца. :shock: В понеделник от 9:00 ме викат да изрепетираме нещо. О.о Дойде ми като гръм от ясно небе.Няма да съм с униформа,но едва ли ще ми позволят да отида с маратонки и няк'ва спортна блуза,както си го бях замислила,мамка му.Еххх...От една страна е хубаво,аз не се притеснявам да говоря.Всичко ще ми е написано,но от друга-всяяяяяка година ме викат.Едната година-да съм им била водеща,друга година-да съм връчвала някакви си глупости на еди кой си,трета година-да поднасям някакви специални поздрави...Ееее..писна ми.Ще говоря пред цели две училища :shock: (моето предишното и новото ми-в една сграда са и ще правят заедно 'тържеството',ако може да се нарече така).Егати..Дано да не се изложа.
Едва ли те избират случайно. Явно има защо. Не се притеснявай. :)
^ Браво на теб. (:
На мен ми остават само бележник и ученическа лична карата и учебници. 8-)
+ малко дрешки
Същото и при мен . . . :D
talasam4etu
09-11-2009, 19:39
ох и аз много се вълнувам-и аз съм бъдеща осмокласничка и много се вълнувам от новото даскало и новите деца..как ще ме приемат :cry:
smiirnoff
09-11-2009, 19:42
ох и аз много се вълнувам-и аз съм бъдеща осмокласничка и много се вълнувам от новото даскало и новите деца..как ще ме приемат :cry:
.. стига ревахте де .. няма нищо, ама НИЩО страшно .. най - яко е да си 8ми клас !! .. това е най - хубавата година .. после ще ти скъсат задника от учене ..
.. к'во всички се впрягате толкова .. на 15 ще е кофти и к'во от т'ва ?!
отиваш там с вдигната глава и хич да не ти пука ..
к'во толко' , че не познаваш никой, ще се запознаеш , да няма цяла година сам да си стоиш ..
АЙДЕЕЕЕЕЕ, Я СЕ СТЕГНЕТЕ ВСИЧКИ ОСМОКЛАСНИЦИ И СЕ ДРЪЖТЕ КАТО ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ ПЪК :Д ! 8-)
TykaSePisheNick
09-11-2009, 19:47
Мани мани..Хич не ми се ходи.От целия випуск познавам 2-3 .. =.=
.. стига ревахте де .. няма нищо, ама НИЩО страшно .. най - яко е да си 8ми клас !! .. това е най - хубавата година .. после ще ти скъсат задника от учене ..
к'во толко' , че не познаваш никой, ще се запознаеш , да няма цяла година сам да си стоиш ..
АЙДЕЕЕЕЕЕ, Я СЕ СТЕГНЕТЕ ВСИЧКИ ОСМОКЛАСНИЦИ И СЕ ДРЪЖТЕ КАТО ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ ПЪК :Д ! 8-)
Точно такааа!! + 1!! Мислех, че само аз мисля така. . . 8)
TykaSePisheNick
09-11-2009, 19:52
Както и да го мислите първите няколко месеца ше има сад..Ама нищо ся 8-)
к'во от толко' , че не познаваш никой, ще се запознаеш , да няма цяла година сам да си стоиш ..
ами попринцип по-комплексираните се притесняват повече, примерно по-пълничките деца или някои с заболявания или някакъв друг кусур, как ще ги приемат или дали ще ги изолират и така .. аз пък съм с много "кофти" характер и се притеснявам дали ще ме приемат такъв какъвто съм.. особено докато се опознаем .. :x
TykaSePisheNick
09-11-2009, 19:55
Я се разполагам като пич по средата на стаята пък някой ако седне - седне..Дреме ми на мене хД
ПП:Само аз ли не знам почти абс. всичко отностно униформи, глупости..Само знам, че на 15 тряя съм там в 9 хД
В цялото даскало, все ще се намери някой, който да хареса характера ти и от там ще тръгнат приятелствата. . . Никой няма да остане на сухо, особено в ново даскало..споко, осмокласници!!
smiirnoff
09-11-2009, 19:56
^ .. малко са хората дето мислят така 8)
и аз да си попитам .. сега като ще сме 8ми клас .. нещо на 15 някой да има нещо наум къде ще ходят с класа .. или никъде ..
мен ме мързи да ходя след това където и да е .. ама все пак некви идейки :Д
ама да не да ми кажете примерно сладкарница Атлантик :Д .. или МакДоналдс и т.н :Д
смисъл не ми е зор да ходим някъде ама за всеки случай да знам , да си имам някоя идейка :Д .. иначе ние както сме близо до Борисовата .. знам едно кафе до Строителния дето продават текилите по 70 стотинки .. взимаме си и отиваме в Борисовата за едно леко "паздравяване" по случай 15 (не че това е празник за мен) :Д (т'ва за текилите и Борисовата не го приемайте сериозно, само се бъзикам :Д)
.. то кой ще се навие да пие в 9 сутринта :Д
.. както и да е :д :lol:
Ама хова вие много яко сте се спекли :D
Какво толкова ви притеснява, че познавате 5 човек в училището..
А аз като и толкова не познавам ? :smt112
Отивате на 15-ти с високо вдигната глава, запознавате се с класа, взимате си скайповете и започвате да завързвате приятелства, предателства и т.н. 8-)
Аз никак не се притеснявам за 15-ти. Т.е. притеснено ми е за самата дата, но притеснението ми няма нищо общо с училище.
С голямо нетърпение чакам да се запозная с класа си, учителите и да разгледам по-подробно училището.
А кой как ще ме възприеме си е негов проблем.. :)
smiirnoff
09-11-2009, 20:06
Ама хова вие много яко сте се спекли :D
Какво толкова ви притеснява, че познавате 5 човек в училището..
А аз като и толкова не познавам ? :smt112
Отивате на 15-ти с високо вдигната глава, запознавате се с класа, взимате си скайповете и започвате да завързвате приятелства, предателства и т.н. 8-)
Аз никак не се притеснявам за 15-ти. Т.е. притеснено ми е за самата дата, но притеснението ми няма нищо общо с училище.
С голямо нетърпение чакам да се запозная с класа си, учителите и да разгледам по-подробно училището.
А кой как ще ме възприеме си е негов проблем.. :)
Ми дааа, ето само това да се чува :Д 8)
както каза никой да не се спича и т'ва .. иначе колкото по - стеснителни сте тогава, толкова по - малка е вероятноста да се запознаете с някой ..
аз отивам там и се извиквам: ДААА, ЗДРАВЕЙТЕ, КАЗВАМ СЕ ТЕДИ .. ДРЪН ДРЪН :Д :lol:
.. айде малко повече самоувереност :lol:
Sarafina
09-11-2009, 20:30
И аз никой не познавам, училището също, в двора не знам как да вляза, ама какво да направя :lol:
И аз никой не познавам, училището също, в двора не знам как да вляза, ама какво да направя :lol:
прескачаш оградата, ако не намериш вход :D
elito6754
09-12-2009, 06:18
Аз съм 8а. Бях Д, след тва Г... сега А. :D
Ъмм, Ели, авторите на учибника ви по испански кои са :-o
Ии, Криси, ЩЕ ТИ СТИСКАМЕ ПАЛЦИ!
Нямам си идея просто. Учебника е La escalera на издателство Elit. :oops: за автори нищо не знам. Твоя какъв ще бъде?
Моят по немски е някакъв Lagune. :-o
И аз ще съм по тоя учебник :)
Millen4ety
09-12-2009, 07:05
Хай!
Почти съм готова. Попълних си бележника и личната карта, а документите, които ми искат, ще ги дам на 15-ти, тъй като никой не отиде на родителската ми среща. Вече съм доста по-спокойна... :)
elito6754
09-12-2009, 07:45
За 15 вече ми се изясниха доста работи, но заради униформата ще звънна в училището да питам с коя униформа трябва да бъдем - лятната или зимната. :oops: Защото не искам само аз да съм с лятната, пък другите да са със зимната или обратно. :-o Иначе аз съм си готова вече. :)
YouCantStopMe
09-12-2009, 08:34
О,хорааа...Да ви се похваля.Най-накрая си избрах дрехи.Този път е за запоследно,ОБЕЩАВАМ! :D Аз се бях насочила към една сива блуза с дълъг ръкав,ама е прекалено спортна и ежедневна.Не ми пукаше,обаче нали вчера ми се обадиха да ми кажат,че трябвало да говоря от името на всички осмокласници,та не мога да е покажа по нея.Наистина е доооооста спортна ии...абе както и да е.
Подреждам си гардероба,разбираш ли,и на мирам една суууупер яка ризка.Няк'ва такава на ленти ли е,не знам и аз.Странна,но странно яка.Та.. с нея ще съм.А отдолу-както си го бях решила преди.Хем ще съм малко спортна,хем пък и с тази ризка става добро съчетание.Та... каква по-официално ще ми искат?Да си гледат работата. 8-)
Абе,вие на 15 ще носите ли нещо като чанта или просто тефтерче в ръката,заедно с един химикал? 8-) Аз мисля с едно малко тефтерче и едно химикалче,ама не ми се носи чанта.Аз и без т'ва не обичам много,много. :Д Само да запиша нещо,ако се налага.Предполагам,че ще има за записване,защото сме нямали родителска и ще кажат на нас. :-D
Остана ми да отида и до личната за тоя картон ли е,листче ли е...Абее..разбирате ме. 8-) Последно-това от книжарниците ли се купува?Простете ме,но изобщо не съм светната.Сигурно ще изпълня тази задача след репетицията-понеделник сутринта.Бла..к'во ли ще ме карат да говоря.... :-o Мисля си на глас. ;д
Иначе с всичко друго съм готова.Чакам учителите да кажат какво,как и т.н
Малко остана.Нищо специално няма да правя.Ще седя и ще чакам да започнем.Ся да няма да правя ритуали я..Или купони.
Нормални 2-3 дена. 8-)
rainmaker4
09-12-2009, 08:44
начи магазините ня конвърс са 3..единият на васил левски(най.малкия)..2рия при НДК..3тия на витошка..малко в страни..в една пряка..може като отидеш в този на левски да попиташ къде се наират другите...а има още един магазин в сити център софия..за др не знам..
начи магазините ня конвърс са 3..единият на васил левски(най.малкия)..2рия при НДК..3тия на витошка..малко в страни..в една пряка..може като отидеш в този на левски да попиташ къде се наират другите...а има още един магазин в сити център софия..за др не знам..
тоя на витошкаа е мног0о0о малък няма почти никакъв избор на мен ми казаха че има някъкъв на слатина и е доста голам :) :)
smiirnoff
09-12-2009, 08:50
аа мерси много ^_^
след малко тръгваме за кецовее 8-)
само дано има тея дето съм си харесала ^_^
YouCantStopMe (май така беше :Д)
аз ше си ходя с пликче с една тетрадка, химикалка ии т'ва :Д
няма к'во да се глася с раници и глупости :Д (то аз още раница не съм си взела ;Д) .. ам невър майнд :Д
Millen4ety
09-12-2009, 09:21
Ами отиваш в книжарницата и казваш, че искат лична здравно-профилактична карта. Обаче има и друг момент. Тази карта е оригиналната, но някои лични лекарки разпечатват такива и ги попълват на компютър. Много малко са тези лекарки, но все пак ги има, аз смених моята и новата ми е такава. Но според мен си купи от книжарницата, струва 40 ст.
Аз май ще съм с дънки и риза или някаква по-хубава тениска на 15-ти. Мисля да си взема едно малко тефтерче и химикалка в чантата (дамската), защото според мен ще ни кажат програмата и някакви други изисквания..
Kallyn4eto
09-12-2009, 10:28
Хюстън, имаме проблем...
Блузата която съм си избрала за 15-ти ми седи меко казано зле.
Не се харесвам.
Не знам какво да правя. От моите дрехи нищо не става...аз искам малко по-официялно.
Ох леле.
Прегледах на майка ми гардероба(някои неща ми стават) и при нея няма нищо по-така.
Накрая ще взема че ще отида по тениска.
Ох леле..
Днеска бях за кецове-нямаше такива каквито искам, но поне си купих за физическото обувки.
Къде ще намеря блуза за 2 дена.
Много се притеснявам...
:o
П.С. ще бъда с малко тефтерче и химикалка в ръка ;)
smiirnoff
09-12-2009, 10:47
^ .официалнa блузка ли ти трябва ?!
ако ти трябва такава излез . навсякъде по магазините продават такива, разходи се .. витошка, ЦУМ, графа .. където се сетиш има ;)
Успех ^^
Kallyn4eto
09-12-2009, 10:50
^ пробелема е че и аз не знам какво искам.
На Графа няма нищо интересно, бях там онзи ден.
Бтв, мн ого ли ще е смешно ако отида по дънки най-обикновенна тениска?
rainmaker4
09-12-2009, 11:01
ами, тогово и аз ще съм мн смешна..почти всички ще са с дънки, кецове и вече..блуза..тениска..потник ..тфа е 8-)
smiirnoff
09-12-2009, 11:10
.. въобще няма да е смешно
аз също ще си ходя по тениска, само че ще съм с пола , но полата е повече спортна, въобще не е официални ии ще си ходя с кецове (гуменкии :Д)
.. пак казвам НЯМА КАКВО ТОЛКОВА ДА СЕ ГЛАСИМ .. нали все пак не трябва да се ходи с най - грозното дето имаш ..
трябва да си харесаш нещо, дето ти самата да си се харесваш в него и да ти е удобно ^^
:P
Еми аз ще съм с обувки, черен панталон и сладка блузка! Твърде елегантно май! :-D
П.П. Купих си чанта!!! Най-после! :grin:
Sarafina
09-12-2009, 12:26
Купих си тетрадки по АЕ, понеже знам какви ще ми трябват, и тетрадка речник. Попълних си бележника и ученическата карта... учебници изобщо не знам какви ще ми трябват - важна е годината на издаване, но на списъците не я пише, нито класната я знае. Тъй че след 15-ти. Това е общо взето.
Честито за чантата! :)
joannalof
09-12-2009, 13:01
Здравейтее :grin: Аз вече официално приключих :P Дънки си взех,след 4ри дни търсене, обувки натъкмих,без да купувам, а на горе ще съм със една риза в бяло-черно :D Така ще съм на 15ти. Косата може би ще я накъдря с едри ролки и ще я придърпан назад с малки черни фибички. Реших,че пусната е най-добре :-D Тетрадките ще си взема на 15-16 :lol: На 15 ще съм с чанта, такава малка,с дълга дръжка през рамото,дамска се водеше. Тетрадка няма да мога да побера в нея,но ще си взема листове или тефчерче 8) Понеделник ще отида само да си пострижа бретона,че ми е пораснал 8-) Ясно ми е,че на 14ти няма да може да се спи ... голямо вълнение ми е :grin: Здравния картон още не ми е попълнен,някой може ли да ми каже кога трябва да го нося в у-ще?
BrainPants
09-12-2009, 13:03
С хората решихме да се напукаме на 15-ти преди даскало :D:D:D зарибено а :D и отпускащо :D
antoaneta613
09-12-2009, 13:26
Такаммм ... Аз си купих чанта с триста зора :P дрехи не съм си купувала понеже имаме униформа :) междодр е мн хубава майка ми ми каза че приличам на стюардеса с нея :-D обувки неможах да си намеря целия град обиколих и нищоо :x не съм преговаряла по нищичко нито пък книги съм чела защото никой не ни е давал списък :lol: мн интересна темичкаа :-) с радост прочетох всички мнения :-) [/i]
Black_Fyed_Peas
09-12-2009, 13:30
С хората решихме да се напукаме на 15-ти преди даскало :D:D:D зарибено а :D и отпускащо :D
Аз довечера съм на купон по повод края на ваканциятаа :grin: и ще си прекараме супееер :P
иначее бележника ще си го попълня след 15, защото не знам нищо, за училителитеи неискам да прибързвам да не взема да объркам нещо :D
айде чао от мен :-)
boJestveN
09-12-2009, 13:32
В новия клас сме 6 момчета и 21 момичета :grin: :grin: откачаммм и всичкитееее са басиииии божественитееееееее ааааааааа :grin: :grin: :grin: :grin:
иначеееее и аз си зехх дънкииииииии някфиииии хиперрррр якитеее :grin: :grin: обувките бързо ги намерих..ся чакаме само 15 септември..униформата ни е черни дънки (по-точно кой каквито има :D) и синя риза.. :D :grin: а до чантата на 14-сти ще я земам от един френд..на bacardi през рамотоо ... нямам думи ! :grin:
Приказвах с три класни на бъдещи 8-ми класове и трите класни ми казаха,че тая година няма да има нужда да се купуват сичките учебници..и аз ще ги послушам ест :D
Честито за чантата! :)
Мерси!!! :grin:
smiirnoff
09-12-2009, 17:06
аааааааааааааааааааааааа. ще издивея от щастие :grin:
.. ходих в ТРИ магазина Коннвърс и най - накрая си взех Кецоветеееее :grin:
точно такива, каквито исках, супер съм доволна :grin: :grin: :grin:
.. сега остава да си взема една тениска, раница ииии много други неща ;Д :lol: :lol:
elito0o0o0
09-12-2009, 17:14
ЪЪъмм.. :-o :D Купих си тетрадки,2 чифта дънки(много ме кефят :-) ) , 2 блузки.. 1та е направо СуупЕрска!..абе и 2те ме кефят мн ... аамм ... Трябва само да се подстрижа.. да се снимам... да си взема бележник ии чантаа, аа да иии профилактичен преглед от до0кторкатА :-D 8-) :grin:
rainmaker4
09-12-2009, 17:30
smirnoff.. кфи си взе..аз ходих..ходих..исках дълги сини..ама нямаше бате.. ;xx ..samo kusi, dulgi ne..
smiirnoff
09-12-2009, 19:40
smirnoff.. кфи си взе..аз ходих..ходих..исках дълги сини..ама нямаше бате.. ;xx ..samo kusi, dulgi ne..
емии аз обиколих три магазина Конвърс, щото мама само ме ръчкаше да ги видим всичките :Д
ето и снимки на моите ^_^
http://i30.tinypic.com/o5qomc.jpg
http://i32.tinypic.com/t50lyt.jpg
http://i29.tinypic.com/2a0cjlc.jpg
.. охх още не мога да им се нарадвам :Д 8-)
аа ако ми говориш за такива дълги, имаше и в трите магазина .. :-o
Абе каква е тая здравно-профилактична карта :o :o :o Защо ви трябва?! На мен нищо не са ми казали :o :o :o :o :o
ocean_breeze
09-12-2009, 22:08
еми то всяка година я искат май :o
еми то всяка година я искат май :o
На мен не са ми искали :o :o :o :o да не говорите за медицинско или тва са две различни неща :o :o :o
smiirnoff
09-13-2009, 09:35
сега се сетих, та да ви попитам :Д
вие на 15ти букет, нещо ала= бала ще носите ли :Д
щото мен майка ми ме юрка да купуваме букет, ама аз дори не знам коя ще ми е класната/класния
и се чудя, сега там като отида, само аз примерно ако нося цвете, к'во ше правя :Д :lol:
или пък ако само аз не нося китка :Д
аз не искам да нося, щото то носиш китка, колкото да се подмажеш още първия ден :Д
таа, вие ще носители ?! 8-)
щото мен майка ми ме юрка да купуваме букет, ама аз дори не знам коя ще ми е класната/класния
и се чудя, сега там като отида, само аз примерно ако нося цвете, к'во ше правя :Д :lol:
аз не искам да нося, щото то носиш китка, колкото да се подмажеш още първия ден :Д
Eстествено че не 8-)
Реших да нося. Няма да съм единствена. Ще купя роза или малък букет. :(
мн ,че ще се носи букет макар ,че и аз нз класната коя ще ми е :-D
Sarafina
09-13-2009, 10:37
Аз ще нося малък букет.
elito0o0o0
09-13-2009, 10:54
:shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Как ше нося уа... :lol: Няма да нося нш.. 8-)
elito0o0o0
09-13-2009, 10:56
Абе каква е тая здравно-профилактична карта :o :o :o Защо ви трябва?! На мен нищо не са ми казали :o :o :o :o :o
Трябва да имаш здравен картон,който да са ти го дали от миналото даскало.
На нас ни го искат тоя картон+ профилактичен преглед + информация за личния лекар. :P :P
Sarafina
09-13-2009, 10:58
Здравен картон? А стига бе... :shock:
YouCantStopMe
09-13-2009, 10:59
Носете,това е знак за уважение.И,не-няма да сте единствени.Как можете да си помислите подобно нещо.Анито беше каза отдавна-''Ще е смешно,ако отидете без''. :wink:
Аз питах майка ми наскоро "Кога да купувам букет?"
И тя ми отговор "Какъв букет бе? Няма да носиш" :smt102
Така, че.. няма да нося 8-) Вярно, че познавам класната вече, ама...
За 8-ми март ще и занеса.. ако заслужава.
elito0o0o0
09-13-2009, 11:04
Не не.. обърках се ..
Лична здравно-профилактична карта се казва.. от някъде бях чула здравен картон и съм се объркала :lol:
Тааа.. Трябва да им я занеса тази здравно-профилактична карта и нов профилактичен преглед + информация за личната лекарка 8) 8-)
На мен ще ми е класен и не знам дали да нося. Знам, че е знак на уважение и всъщност с още две момичета от класа се разбрахме да носим, но все пак не съм сигурна. Плс, кажете какво да правя и ако на някой класния му е/бил мъж ще носите/носили ли сте букет?
:)
Sarafina
09-13-2009, 11:06
Не не.. обърках се ..
Лична здравно-профилактична карта се казва.. от някъде бях чула здравен картон и съм се объркала :lol:
Тааа.. Трябва да им я занеса тази здравно-профилактична карта и нов профилактичен преглед + информация за личната лекарка 8) 8-)
Аз знам за медицинска бележка (както всяка година) + информация за личната лекарка (която вече дадох, за какво им е, между другото?)
Sarafina
09-13-2009, 11:07
На мен ще ми е класен и не знам дали да нося. Знам, че е знак на уважение и всъщност с още две момичета от класа се разбрахме да носим, но все пак не съм сигурна. Плс, кажете какво да правя и ако на някой класния му е/бил мъж ще носите/носили ли сте букет?
На мъж не се подаряват цветя... :?
На мъж не се подаряват цветя... :?
Много си зависи.
Но като за първо запознанство с него, може би по-добре е да не се носи.
Аз познавах един учител, който преподаваше на братовчед ми. Страшно добър и разбран човек беше. Всеки първи и последен учебен ден, колата му се пълнеше с цветя 8-) Много го обичаха всички..
Жалко, че се пенсионира, аз докато започна в гимназията :(
joannalof
09-13-2009, 11:15
ОМГ :shock: Как няма да носите букет? Айде ако е класен може и без,ама като ще е жена,няма никва причина,за да не носиш. Мързи ви да купите една китка за 3-4 лв,ама няма да забравите да си нахлепате очите .. :? И да ви светна,че носеното на букет не е подмазване :lol: просто малък знак на уважение :(
elito0o0o0
09-13-2009, 11:18
Аз не си гримирвам.. пфхах.. и не ме мързи да купя букет.
Просто ще излеждам супер смешна ,ако от 26 деца в клас само аз и още 2 3 носим,макар че незнам дали е така,но все пак се замислям дали да не и взема :-o
smiirnoff
09-13-2009, 11:22
Добре .. решено е - ще взема тъп букет и толкова, пък дали ще е класна или класен .. не ми пука, аз отивам давам букета и т'ва е :Д :lol:
YouCantStopMe
09-13-2009, 11:31
Просто ще излеждам супер смешна ,ако от 26 деца в клас само аз и още 2 3 носим,макар че незнам дали е така,но все пак се замислям дали да не и взема :-o
Голяма работа,като само няколко човека носите букет.Другите просто не показват уважението си към нов учител.Вие,ако бяхте класна сега и отивате да си видите новия клас-оп..никой не носи букет.Как ще ви се стори?Не знам и аз как го обясня вече.
Ако искате носете....
И друго..Сори,ама ми избоде очите - Не ви ли писна с т'ва гримирВам.Без В-то,беееез.
Голяма работа,като само няколко човека носите букет.Другите просто не показват уважението си към нов учител.Вие,ако бяхте класна сега и отивате да си видите новия клас-оп..никой не носи букет.Как ще ви се стори?Не знам и аз как го обясня вече.
Ако искате носете....
И друго..Сори,ама ми избоде очите - Не ви ли писна с т'ва гримирВам.Без В-то,беееез.
ами тя простотията си личи от 100 км .
smiirnoff , и аз си купих конверски :D :D ии ще си ходя с тях :-P моите са карирани :shock: :-P ще ходя с карирана пола .. за блуза ..нз .. ако някой може да ми каже какво се връзва с каре ..моля да ми каже :-D :D :D [не искам отговор -> каре ] :D
ще нося букет .. даже два 8-) :D :D
тетрадки , учебници .. за мене такова нещо няма :D смисъл .. не съм си "набавяла" :oops: мн се притеснявам :( :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Ми на мен такава здравно-профилактична карта нито са ми давали нито са ми искали :smt117
smiirnoff
09-13-2009, 13:09
ifz тия карираните се сещам за кои ми говориш и са адски сладките :-P
аз исках да си взема такива, но понеже нямам почти нищо карирано и се отказах
(и аз ще ходя с пола и с кецоветее :Д ^^)
аа за нагоре, навсякъде има много сладки карирани ризки, изчистени .. суперски са .. иначе може с тениска, ама пак да е няква по - изчистена, щото ако има много шарено примерно и с карето и става много шарено :Д
8-)
П.П .. оп, сега видях, че не искаш нагоре каре .. значи тогава може да е или тениска, или пак ризка, но един цвят нали и да си отива с полата и кецовете ^^
joannalof
09-13-2009, 13:55
Пола със кецове - е тва не мога да си го представя :lol:
deputata
09-13-2009, 13:58
Ще имам класна и смятам да й подаря букет,все пак в знак на уважение :)
Утре ни викат (осмокласниците), а аз не знам в колко часа :shock: :shock: Ако има зайче от ЕГ"Пловдив" нека пише плсс :x
smiirnoff
09-13-2009, 14:14
Пола със кецове - е тва не мога да си го представя :lol:
утре ще ти пратя снимки да го видиш, вместо да си го представяш ^^ 8-)
Видях си класната...те май ще са ни само 8 клас(за езиковите :-o ) Ще й купя там някакво цвете. Снабдих се с всичко и остава да започваме :D
Такам.. на мен ми остава да се снимам, което май ще стане на 15ти, да си купя разни дреболии ( шнола,защото се оказа, че нямам такава, каквато искам 8-) ии разни такива глупости ). Ще нося цвете/букет. Друго засега няма. :D
Ели, за учебника не съм сигурна. Ще ти кажа, като си го взема. :)
joannalof
09-13-2009, 14:21
Ей,не забравяте,че тази вечер ние последна т.е. за последно да се наспим :grin: :D
въпреки,че аз имам утре многоо работа
elito6754
09-13-2009, 14:31
Ей,не забравяте,че тази вечер ние последна т.е. за последно да се наспим :grin: :D
Точно и аз затова си мислех.
Enitto, няма проблем, (ако искаш да ти викам по име, а? )за учебника. Като научиш ми кажи. :)
angelkata_dqvolkata
09-13-2009, 14:33
мхммм..утре няма да стана от леглото :D
ее чакайтеее то на 17 нали е "Денят на София" :D послее 19,20, 21 (може би) 22 се почивни :D :D :D
smiirnoff
09-13-2009, 14:43
в мойто училище ми казаха, че много рядко се почива .. дори и на патронния празник пак си има училище .. и да и няма спортни празници :Д
а в старото всеки месец имахме спортен празник :lol: :lol: :lol:
elito6754
09-13-2009, 14:47
А, да. Забравих - другата седмица, тоест 21 и 22 са почивни дни. (Падат се поделник и вторник. Цвете ще купя, имам класна. Едва ли ще съм единствената.
smiirnoff
09-13-2009, 14:48
таккааа , нали всички сме по принцип от 9 и трябва да сме малко по - рано там .. някой на вас да ви е казвал примерно еди колко си часа по - рано да сте там.. нещо .. ?!
Black_Fyed_Peas
09-13-2009, 14:50
в бъдещето ми даскало спортни празници има всеки месец, има ли ваканция-седмица-две преди нея часовете са намалени, наближава празник-часовете пак са намалени.... направоо пей сърцее :D
П.П. Снощи си прекарахме многооо якоо 8-)
Black_Fyed_Peas
09-13-2009, 14:51
Викат ни в 8:30 иии щще взема някакво цвте :)
smiirnoff
09-13-2009, 14:57
ауууу аз тука се шокирах сега :Д
влезнах в сайта на СГСАГ и там пише, че първия учебен ден почва от 9.00 .. и само т'ва
обаче влезнах в сайта на НФСГ, защото една приятелка ще е там и пише , че 8,9,10 клас и новоприетите трябва да са там в 8.00 :shock: :shock: :shock:
ии утре мисля да се метна до моето училище да видя дали нас не ни искам по - рано ..
ама все пак ако някой , дето ще е там и знае да ми каже, да не се разкарвам излишно ^^
smiLexaga1n
09-13-2009, 15:01
@smiirnoff не се учудвай.. аз съм 31-во и нас също ни викат в 8 :shock: .. Най-вероятно ще отида 8 без 5-10 минути :D . И то само 1 и 4, и от 5 до 8. Другите са от 9 и половина :lol: , но трябва да са в 9 за откриването на учебната година. 8-)
smiirnoff
09-13-2009, 15:02
аз утре няма да ходя, тя мама каза, че тя ще отиде ..
ама само дано не ми кажат от 8 , щото тряя да тръгна в 7 :Д :lol: :lol:
аз утре няма да ходя, тя мама каза, че тя ще отиде ..
ама само дано не ми кажат от 8 , щото тряя да тръгна в 7 :Д :lol: :lol:
що не се обадиш :D :D :D
smiirnoff
09-13-2009, 15:09
^ .. мии и т'ва ми го предложиха, ама реших , че ще е по - добре да се види лично .. 8-)
rainmaker4
09-13-2009, 16:04
8 i 30... :cry:
оххх ии менн ме викат 8 :30 ,,, не знамм как ще станаа :( :(
elito6754
09-13-2009, 16:16
И аз съм от осем и половина.
Millen4ety
09-13-2009, 16:20
аз съм от 8. честно казано, колкото по-малко време остава, толкова повече ми е все тая...
добре де. хич не ми е все тая.. :(
Ели, няма проблем. Аз тука всички на имена ви карам. Надявам се да нямате нищо против. 8)
Хъх, аз съм от 7:30, така че не се оплаквайте. :lol:
:shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Как ше нося уа... :lol: Няма да нося нш.. 8-)
Да плача или да се смея?
smiirnoff
09-13-2009, 16:56
по - добре се смей :Д
смехът е хубаво нещо ^^ 8-)
sweet_bunny
09-13-2009, 16:58
Aз съм от 08:50 :grin: Тъкмо ми е,за да мога да стигна навреме с автобуса,че училището ми е далечко от дома ми.
по - добре се смей :Д
смехът е хубаво нещо ^^ 8-)
Този случай е за плач. 8-)
Sarafina
09-13-2009, 17:13
Нас ни викат 8:30-8:45. Ами да... докато си намеря класа и открия входа към двора/прескоча оградата, ще стане 9 :lol:
Нас ни викат 8:30-8:45. Ами да... докато си намеря класа и открия входа към двора/прескоча оградата, ще стане 9 :lol:
Всички са горе-долу в толкова. В моето училище трябва да отидем в 8:45, а тъжеството ще започне в 9:00.
нас ни викат също в 8:30 :)
макар че откриването на годината почва в 9 :o :o
И нас ни викат в 8:30! :grin:
хора разбирам че сте много развълновани ама още не е почнало училище и направихте толкова много страници в темата .....
е успехче ви желая в новата година :) да си намерите много приятелчита :P
petinkataaa
09-13-2009, 18:38
нямам и на идея в колко часа ни викат 8-) купила съм си дрехи,утре ще излизам за анцуг и чанта .. по-нататък и за маратонки,защото сега лятото си взех 3 чифта 8-) трябва ми само някоя,друга блуза,тетрадки,химикали и т.н. :D
Последна вечер като за последно. 8-)
А помните ли, когато писахме в нощта преди изпитите.. Ех. :D
Абе, не че нещо, ама joannalof, аз на тебе ти нямам скайп. :-o Я го дай. По-добре късно, отколкото никога. :lol:
elito0o0o0
09-13-2009, 19:30
РЕШЕНО! Ще купя букет. 8-) Дълго мислих и реших да взема. :grin:
Sarafina
09-13-2009, 20:20
Леле, да... тази нощ за последно... :( а иначе да, как писахме вечерта преди изпитите, особено преди БЕЛ-а, като първи 8-)
rainmaker4
09-13-2009, 21:16
от мен една роза..и тфа е..не искам букет..че все се мачкат цветята..не знам..да ме замерват с моркови..и морковите в букета..кфо се филмирам 8-) 8-) 8-) ..
някой от васил златарски частното училище да има?! да се запознаем на 15-и
Нас ни викат в 8:45 часа в класната стая и след това в 9:00 ще слезим за официалното откриване на учебната година + морковите 8-)
AnIcHkAtA
09-13-2009, 21:40
Ние сме от 8.
Дреме ми на мазилката.
Айде да се почва, че ми писнА вече. :D
smiirnoff
09-14-2009, 06:26
Дреме ми на мазилката.
ааа и аз така искам .. 8-)
а аз в мойто училище разбрах, че няма да ни целят, ами ще ни раздават моркови с една панделка на тях, вместо да ми целят :-P 8-)
Дреме ми на мазилката.
ааа и аз така искам .. 8-)
а аз в мойто училище разбрах, че няма да ни целят, ами ще ни раздават моркови с една панделка на тях, вместо да ми целят :-P 8-)
0o0 да ти кажа имало е случаи да раздават моркови ама те са напикани :razz: :razz: :razz: :-x :-x :-x така че внимавай какво взимаш :-D :-D :-D
nesquiky
09-14-2009, 06:39
xaxaxax
Уф и тия с тия моркови . . . (колко хубаво се изразявам :-D )
Все пак дано да не целят! :D
Ъ..иначе, не мога да осъзная, че това е ПОСЛЕДНИЯ ден от ваканцията. . . последничкият. . . един-единствен. . . Боже!! :o
Ама напоследък ми е омръзнало всичко, тъй че училището може да ми се отрази и добре :lol: . . . Поне ще имам какво да правя и да се занимавам . . . Пък и нови хора, ала бала. . . Ще е интересно (поне отначало) . . . :D
Уф... Днес трябва да измисля с какво ще съм облечена утре, прическа леко по-така, лек грим някъв. . . Кога ще тръгна от нас и дрън дрън . . .
Вие сами ли ще сте утре?
С мен ще е баща ми иии така си е решил (майка ми пък е със сестра ми, която е първи клас) и се надявам да не съм единствената с родител . . . :?
smiirnoff
09-14-2009, 06:59
НЕЕЕЕЕЕ, аз абсурд да ходя с родител :Д :lol: :lol: :lol:
мама предлагаше да идва с мен, аз я отрязах моментално .. хич нем и трябва някой да е с мен :Д 8-)
аз съм измислила как ще съм облечена .. ВСИЧКО съм си измислила .. дори сутиен и чорапи знам к'ви ще са :Д .. ама защо по дяволите не мога да си измисля с к'ва тениска ще съм беееееееее :booooomb: :booooomb: :booooomb:
издивявам така ..
днеска ще си правя ревюта и ще видя с к'во ще съм иии ДАНО СИ ХАРЕСАМ НЕЩО :Д :lol: :lol: :lol:
rainmaker4
09-14-2009, 07:02
и аз не мога да разбера най-накрай к кфа блуза ще съм..правих си ревютата ама не помогаха особено :д
НЕЕЕЕЕЕ, аз абсурд да ходя с родител :Д :lol: :lol: :lol:
мама предлагаше да идва с мен, аз я отрязах моментално .. хич нем и трябва някой да е с мен :Д 8-)
аз съм измислила как ще съм облечена .. ВСИЧКО съм си измислила .. дори сутиен и чорапи знам к'ви ще са :Д .. ама защо по дяволите не мога да си измисля с к'ва тениска ще съм беееееееее :booooomb: :booooomb: :booooomb:
издивявам така ..
днеска ще си правя ревюта и ще видя с к'во ще съм иии ДАНО СИ ХАРЕСАМ НЕЩО :Д :lol: :lol: :lol:
ехаа сериозно .
ами изтичай до ТерановКа там ще си избереш нещо.
аа , а маникюр направи ли си ?
:lol:
много се филмирате .
smiirnoff
09-14-2009, 07:10
^ .. аз то Терановката не ходя, манюкър не си правя :lol: :lol: :lol:
басии, да не съм нек'ва лигла :Д :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
тая тениска от аватара ти ,мн ме съмнява .
и точно ти беше писала за маникюр в няква тема .
smiirnoff
09-14-2009, 07:15
и к'во като е от там :lol:
аз до "Терановката" не ходя !
ходила съм последно преди месеци .. :lol:
ии моля те кажи ми къде съм писала за маникюр, защото тука вече ме уби :razz: :razz: :razz:
.. *деца* :lol:
и к'во като е от там :lol:
аз до "Терановката" не ходя !
ходила съм последно преди месеци .. :lol:
ии моля те кажи ми къде съм писала за маникюр, защото тука вече ме уби :razz: :razz: :razz:
.. *деца* :lol:
абе няква тема ,нещо ..
и да съм дете ,има малко повече мозък от теб .
smiirnoff
09-14-2009, 07:51
^ .. :razz: Дали ?! :lol: :lol: :lol:
.. ии пак: моля те покажи ми къде е тая тема .. :razz: :razz: :razz:
.. не не не .. т'ва сегашните седмокласници сте много отворени :lol:
само дано по - рано ви дойде акъла, че да си седнете на гъза, а не да дрънкате глупости :?
YouCantStopMe
09-14-2009, 07:52
Как,за Бога,реши,че сега ще е 7ми клас? :lol: Осми е. :wink: И,моля ви,не превръщайте темата в спор.
smiirnoff
09-14-2009, 07:55
ее добре, осми .. както и да е :Д :lol:
дразни ме факта, че ме причислява към ония лигли, ама както и да е ..
няма да оспамвам темата ^^
ии пак да питам аз нещо - за букета :Д
тя майка ми, ще го избере, ама тя вика роза ..
за к'во роза, да не ми е жена класната, че роза да и давам .. аз си мислех за слънчогледи или калии .. не знам ..
някой нещо, ала - бала , да каже :Д
^^
^ да ти имам проблема .. цветята са най - малкия проблем ;дддд кво значение има кви са а и да са рози голяма работа ти кво си мислиш, че само на жена се подаряват рози ли ?
smiLexaga1n
09-14-2009, 07:59
Охх .. букета днес сигурно ще го избирам 8-) @smiirnoff за мен все пак може би най-добрият вариант си остава герберът :) .. Или поне на мен най-много ми допада, за всеки случай по-добър е от розата, но пък всеки с вкуса си ;].. 8-)
YouCantStopMe
09-14-2009, 08:00
Мда,гербер.Подходящ е.
smiirnoff
09-14-2009, 08:02
^ .. ми аз най - малкото се впрягам :lol:
.. за т'ва и като ще давам букет, поне да е хубав ^^
^^ .. т'ва за гербера е добра идея ..
сега се обадих на майка ми , тя каза, че 8ми клас няма да ни викат по - рано 8)
в 9 почва, аз мисля 10-15 минути да съм по -рано там ,че докато си намеря класа :д
и както съм бутлива и не мога да се ориентирам ... :lol: :lol: :lol:
SlaveMachine
09-14-2009, 08:10
Аз съм готов със виолетова тениска ще съм (разбира се Lakai) с некфи къси панталони и да не забравям шапка:D и взех някъф гербер оранжев това е в 8:50 ще тляя съм в двора ..... Това е
smiirnoff
Една приятелка беше ходила до СГСАГ и са и казали да сме там в 8:30.
Не знаам.
Аз за всеки случай ще отида в 8:30. 8-)
Иначе за букет аз още се чудя...
Ами ако е мъж? ..Хъъх :lol:
Ти ще носиш ли?
Днес се УСПАХ като за последно. :lol:
Цвете ще взема днес. Не знам какво.
Хъх. :grin:
Millen4ety
09-14-2009, 08:46
Тъкмо ми беше започнала ваканцията...
Много ме е яд, утре ще трябва да нося пари и документи, заради родителите ми, които така и не благоволиха да отидат на родителската ми среща.
Цвете мисля утре да взема, че не искам да го нося до вкъщи, някой гербер с панделка най-много.
Ииххх, викат ме в 8 в даскалото, ще имам среща с приятелка в 7:50, ще тръгна към 7:10, ще стана в 6... Честито..
рибата ми умря... :x ей сега го видях... д*ба
цели 3 дена оцеля при мен..
май съм в депресия 8-)
или полудявам..
аре, приятен последен свободен ден :-)
elito6754
09-14-2009, 08:48
Днес пък послучай последния ден, майка ми ме събуди в 6 и половина. :booooomb: Утре пак ще стана по това време. Униформата е готова за утре, обувките. косата само си я сресвам и купувам цвете - някво букетче или гербер, ще видя какво продават по улиците. След това имам среща с бившия клас и на другия ден рано сутринта на училище. 8-)
joannalof
09-14-2009, 08:49
Милентечу, рибата в малък авкариум ли я гледа? Ако нямаш помпа за кислород,умират. Гледала съм риби 3-4г :)
Май всичко ще взимат гербери,ама сега след изборите те са най-модерни :lol:
smiirnoff
09-14-2009, 08:50
нееее .. не може да е в 8.30 :О
мама днес е ходила и е питала специално за 8 клас и са казали, че си е от 9 .. не знам сега :Д ..
тогава освен и аз да тръгна малко по - рано :Д
.. ние там с теб можем да се засечем :д (не че знам как изглеждаш)
.. аа за букета, аз ще взимам - ако е жена, окей
ако е мъж - ... не знам :д
ама ще взема китка, пък к'вото ще да става :Д
аз в 5ти клас като почвах, бях взела цвете, ама се оказа, че класния ни е ОГРОМЕН МЪЖ :lol: :lol: :lol:
аз все пак си му дадох цвете .. ама това беше първото и последното цвете, което му дадох :д .. като завършвахме 7ми клас му подарихме подарък, мама искаше и цвете да вземем, ама ние всички бяхме категорични , че китка няма да му даваме :д :lol: :lol: :lol:
тъй че .. на мъж съм давала цвете, ако и сега имам класен, няма да ми е за първи път :Д
ама да става каквото ще .. не ми пука вече .. само искам всичко да мине перфектно :Д 8-)
Днес пък послучай последния ден, майка ми ме събуди в 6 и половина. :booooomb: Утре пак ще стана по това време. Униформата е готова за утре, обувките. косата само си я сресвам и купувам цвете - някво букетче или гербер, ще видя какво продават по улиците. След това имам среща с бившия клас и на другия ден рано сутринта на училище. 8-)
Е...супер! Среща с класа ... :?
Millen4ety
09-14-2009, 08:54
^ ъъъ, тайна 8-)
с две френдки решихме да си вземем по една риба и ги гледаме... в буркан
ето, още едно мъртво същество преди 15-ти...
горката.. сега се чувства виновна.. аз съм, де...
ама ми казаха, че издържа на всякакви условия, че била някаква блатна..
майната му.. :o :(
сори за флууда..
Sarafina
09-14-2009, 08:54
Днес се наспах като се последно... мама ще купи някакво цвете. Иначе знам с какви дрехи ще съм, косата няма да е нищо особено. Обувки и чанта и съм готова.
smiirnoff
09-14-2009, 08:57
^ ... аз ще си ходя с малко пликче - тъпо ли е ще ?!
раница още не съм си взела и мисля цялата седмица да си се мъкна с пликчето :Д :lol:
elito6754
09-14-2009, 08:57
С най-хубавата част от него - тоест 7 човека. :lol: Ще видиш и ти двама от тях.
Sarafina
09-14-2009, 09:00
^ ... аз ще си ходя с малко пликче - тъпо ли е ще ?!
раница още не съм си взела и мисля цялата седмица да си се мъкна с пликчето :Д :lol:
Зависи от пликчето, ама иначе - не :?
С най-хубавата част от него - тоест 7 човека. :lol: Ще видиш и ти двама от тях.
Е, аз с 4. :D Аз реших с целия клас ии се учудих.
Охх.. все още не мога да осъзная, че утре е 15ти. :shock:
Почва сее. :( 8-)
YouCantStopMe
09-14-2009, 09:19
^Мда,така е.Уж мрънках,мрънках,че искам да започва даскалото,пък сега... Някак не съм си починала достатъчно ми се струва(Омг.. не знам как ще прозвучи,след като не съм правила ниииииииищичко цяло лято). 8-)
smiirnoff
09-14-2009, 09:32
^ .. пфф, на мен лятото така ми минa, въобще не го усетих, имам чувството, че лятото ми е било 2-3 дена :Д
нищо не съм правила лятото :Д ..
ама то с тея кретенски изпити, докато се усетя, че са минали, то и лятото мина ..
супер кухо :Д :lol: 8-)
Sarafina
09-14-2009, 10:23
Да.... аз се записах средата на юли и никаква ваканция :( ... Леле другата година сме до 30-ти юни :(
^ .. пфф, на мен лятото така ми мине, въобще не го усетих, имам чувството, че лятото ми е било 2-3 дена :Д
ама то с тея кретенски изпити, докато се усетя, че са минали, то и лятото мина ..
+1 8-)
^ .. пфф, на мен лятото така ми мине, въобще не го усетих, имам чувството, че лятото ми е било 2-3 дена :Д
същия гъз и при мене :x
punk_girl4ee
09-14-2009, 12:29
+1 8-)
HappyPeopleBeSmile
09-14-2009, 12:52
Днес се УСПАХ като за последно. :lol:
Цвете ще взема днес. Не знам какво.
Хъх. :grin:
Не разбирам... :-o
Как можете да спите до късно :-o Аз спа мах. до 7 и 30 без никой да ме буди и притеснява...
Просто не мога да осъзная как приятелите ми спът до 12-13 часа на обед :shock:
Странно нещо е живота.... :neutral: [/i]
smiirnoff
09-14-2009, 12:55
не е странно, просто повечето обичаме да спим :Д ..
аз ако мога цял живот ще спя :Д .. :lol: :lol: :lol:
.. ама преди и аз ставах рано, без никой да ме буди, ама беше отдавна :Д
сега спя супер много и до късно :Д :lol: :lol:
само дето днеска заради сестра ми се събудих в 8.30 :-x :-x :-x
joannalof
09-14-2009, 12:57
Аз нормално си спя по 10ч., пък и късно си лягам 2-3ч :D
Sarafina
09-14-2009, 13:06
Аз си спя до 10-11 :grin: През лятото съм спала и до 12.
smiirnoff
09-14-2009, 13:11
Sarafina .. ника ти ми напомня на един Серафим, дето го учихме по литература в 6 клас :Д
госпожата толкова ни се беше ядосала за нещо
че цял месец на седмица по 3 пъти правихме преразказ за тоя шибан Серафим :Д
сега го знам наизуст :Д :razz: :razz: :razz:
petinkataaa
09-14-2009, 13:13
защо,ако си направиш маникюр си лигла :-o
охх,лягах си към 4 и спах до към 3 и 30,ама сега мога да се застрелям..как ще ставам 8-)
Sarafina
09-14-2009, 13:14
Sarafina .. ника ти ми напомня на един Серафим, дето го учихме по литература в 6 клас :Д
госпожата толкова ни се беше ядосала за нещо
че цял месец на седмица по 3 пъти правихме преразказ за тоя шибан Серафим :Д
сега го знам наизуст :Д :razz: :razz: :razz:
:lol: Да и аз все се сещах за ника си, като го учех :lol:
P.S. - А твоят ник ми напомня за смърф, честно :lol:
elito6754
09-14-2009, 13:15
Аз пък се притеснявам малко не заради деня, а заради това, че можем да си избираме между лятната и зимната униформа. Ще си избера зимната, защото с лятната ще ми е студено. Ама ако другите са с лятна? И само аз съм със зимна? Викат ни на в осеми половина, може би го казвам за стотен път, събираме се в класните стаи, което е обре. Ще можем да си видим класа и учителката, а после всичките осми към двора по прицел. :-D Цвете ще нося, и с една чанта през рамо, където ще сложа отпускното и други работи.
smiirnoff
09-14-2009, 13:16
не заради маникюра, казах го за друго , ама невър майнд ..
сега и да искате
няма да можете
да си правите маникюр
защото
..
ГО ЗАБРАНИХА :lol: :lol: :lol:
едит - мойто е от името на водката, ама и това става :Д :lol: 8-)
Sarafina
09-14-2009, 13:17
Аз пък се притеснявам малко не заради деня, а заради това, че можем да си избираме между лятната и зимната униформа. Ще си избера зимната, защото с лятната ще ми е студено. Ама ако другите са с лятна? И само аз съм със зимна? Викат ни на в осеми половина, може би го казвам за стотен път, събираме се в класните стаи, което е обре. Ще можем да си видим класа и учителката, а после всичките осми към двора по прицел. :-D Цвете ще нося, и с една чанта през рамо, където ще сложа отпускното и други работи.
Отпускното не си ли го дала, когато си се записала?
Иначе имайте предвид, че утре 9 часа ще е 17 градуса :(
vercheto
09-14-2009, 13:19
аз вече взех китка.... :D един бял гладиол с панделка :)
smiirnoff
09-14-2009, 13:20
кааааааак 17 градуса :shock: :shock: :shock: :shock:
аз с тая пола там .. к'во ще правя ..
мама ме юрка да ходя с чорапогащник, ама аз такива глупости не съм носила от 10 години :Д ..
НИЩО .. и 2 градуса да е аз ще търпя и все пак ще си отида с полата БЕЗ ЧОРАПОГАЩНИК !!! :Д
^^ 8-)
elito6754
...Добре, че ме подсети. 8-)
Трябва да си взема отпусното и здравно-профилактичната карта.
А в НТБГ 8ми клас коя смяна са? http://img.zamunda.net/pic/smilies/innocent.gif
Sarafina
09-14-2009, 13:22
мама ме юрка да ходя с чорапогащник, ама аз такива глупости не съм носила от 10 години :Д ..
НИЩО .. и 2 градуса да е аз ще търпя и все пак ще си отида с полата БЕЗ ЧОРАПОГАЩНИК !!! :Д
^^ 8-)
Ами ти си от София, значи ще е 14 8-)
Sarafina
09-14-2009, 13:24
elito6754
Питам за стотен път - каква е тази карта?
И мисля, че ще бъдете първия срок - втора, втория - първа.
smiirnoff
09-14-2009, 13:24
^^ 8-)
даааа, начи ще ми е перфектно просто :Д
А не, не ..аз не съм от НТБГ. 8-)
А здравно-профилактичната карта ..
Пишат се там колко си висок, колко тежиш,дали си здрав, дрън-дрън. :lol:
smiirnoff
09-14-2009, 13:27
така, значи това е Здравно - профилактична карта!
това е едно листче, което на мен ми го дадоха от СГСАГ (моето ново училище) и трябваше да отида до личната лекарка и да и го занеса, за да го попълни
също така трябва да си вземеш и Здравно - профилактичния картон от старото училище - той се пази там и в него пише от какво си боледувала, ала бала ..
Мисля, че е това
AnIcHkAtA
09-14-2009, 13:27
^^ 8-)
даааа, начи ще ми е перфектно просто :Д
Oooo, къде ще учиш?
И аз ще съм с пола, ама за всеки случай си взех едни дълги чорапки :D .
Едит:СГСАГ??Каква паралелка?Най-добрата ми приятелка тази година ще е 9 клас там :D
vercheto
09-14-2009, 13:28
elito6754
Питам за стотен път - каква е тази карта?
отиваш при личния лекар и ти я дава :) там пише колко си вискока, колко тежиш и т.н.
нали трябва всяка година в началото да ходиш същото е :wink:
smiirnoff
09-14-2009, 13:28
^ .. в СГСАГ "Христо Ботев" ще съм аз :Д 8-)
съссс Строителство и Архитектура с АЕ
това е едно листче, което на мен ми го дадоха от СГСАГ (моето ново училище) и трябваше да отида до личната лекарка и да и го занеса, за да го попълни
също така трябва да си вземеш и Здравно - профилактичния картон от старото училище - той се пази там и в него пише от какво си боледувала, ала бала ..
Мисля, че е това
Да де, значи и тоя картон. 8-)
Sarafina
09-14-2009, 13:33
Да, за картата - ясно. Аз му казвам бележка 8-)
А за картона... не са ми казвали да го взимам от старото училище... пък и на родителската среща, когато класната обясняваше за какво ще са четирите снимки, едната беше именно за този картон. Тоест... ще ми правят нов?
smiirnoff
09-14-2009, 13:36
ъъ, аз нищо такова не знам .. ама ние не сме имали РС преди училище,
амааа не знам вече, писна ми да се занимвам .. утре като отида к'вото такова .. не ме иннтересува, искам днеска за последно да си се намързелувам и не ми пука днеска за НИЩО "Д :lol:
Sarafina
09-14-2009, 13:38
И аз така, мерси все пак :)
nesquiky
09-14-2009, 14:19
xaxaxaxax
YouCantStopMe
09-14-2009, 14:25
На компютърът ми му става нещо,така че ще го занесем на ремонт..Телефонът ми не работи--> и той на ремонт.Егатиии...(оплаквам се само).
Освен това днес,тая учителка нищо не ми каза.Остави ме сама да си пиша 'речта'.Пфуу.. от къде да знам дали това трябва?Драснах там нещо,пък да видим.
Още се чудя за панталона.Дрехите,които избрах,започнаха да не ми харесват.Хах.
Явно утре сутринта ще трябва да купувам букета.
Не знам кой ще ми е класен,не знам какви ще са учебниците,кога ще раздават униформи,ако го правят изобщо.. ии..
Не ми се ходи на училище вече.'Баси,пък имах мерак до небето.
Днес,като за последно,дори не се наспах.Станах в 7 часа.
И така общо взето.
Утре ме викат в 8:30... :booooomb:
elito6754
09-14-2009, 14:34
Не знам за смяната, утре ще ни кажат. Габи, обадих се, можем да си избираме между лятната и зимната, аз съм със зимната. Ти?Пиши бързо.
ОХХ!.. За мен първият ден мина успешно :smt006 Първи ми е понеже осмокласниците от моето училище ги събираха днеска и се запознахме с класната ми.. Тази сутрин станах в 5:30, :о толкова рано съм си лягал, но никога не съм ставал и като си помисля, че ще го правя 5 години ми се повръща.. :-x Класната ни май е доста печена, но има още време да се опознаваме :) :) Учебника ни по английски ще е на "logman" или нз как се пише точно и струва 125 лв. Според новито училищно правила нямам право на закъснение (макар че ще пътувам и съдбата ми зависи от градския транспорт :D :D ), а отсъствия може да извинява САМО и ЕДИНСТВЕНО директора. Още за класа не мога да кажа нищо щото се видяхме едва когато седнахме по чиновете и нямаше време да се запознаем дори :D Утре трябва да съм официално облечен с училищна вратовръзка :smt120 :smt120
Това е от мен за сега. :) :)
smiirnoff
В сайта са побликували списък с учебиците.
Някой да знае дали списъците с новите осми класове в НЕГ ще ги има и утре. :-o
Мисля, че е това
хахаа успех с къса поличка в СГСАГ :D :D :D :D :D :D (ако е къса де) чее момчетата са малко в повечко :D :D :D
Здр! Плс кажете утре да купя ли цвете на КЛАСНИЯ? Моля ви, че нз какво да правя! Уфф, нервно ми е! :-D
YouCantStopMe
09-14-2009, 15:26
На класниЯ-не мисля.
На класниЯ-не мисля.
И аз съм на това мнение. ;-)
elito6754
09-14-2009, 15:29
да му се не види, Габиии, къде изчезна?!
Здр! Плс кажете утре да купя ли цвете на КЛАСНИЯ? Моля ви, че нз какво да правя! Уфф, нервно ми е! :-D
Според мен не, щото много не ми харесва ГосподиН да се движи с една кофа цветя :D , а аз няма да купувам на класНАТА щото първо се качвам на автобус от там на влак от влака пак на автобус и от тва цвете няма да остане нищо, а и не ми се влачи :D :D
YouCantStopMe
09-14-2009, 15:30
Ели,пиши й по скайп.
Според мен не, щото много не ми харесва ГосподиН да се движи с една кофа цветя :D , а аз няма да купувам на класНАТА щото първо се качвам на автобус от там на влак от влака пак на автобус и от тва цвете няма да остане нищо, а и не ми се влачи :D :D
ВЛАК :shock: :shock: :D
elito6754
09-14-2009, 15:39
Няма я. :booooomb:
YouCantStopMe
09-14-2009, 15:42
^Я й кажи ника,чеее.. не се сещам.Аз за една Габи се досетих,която пише тук,обаче явно не е тя. 8-)
adizitk1
09-14-2009, 15:49
абе вас страх ли ви е за утре... защото аз мисля че вече ще се разплача от притеснение ](*,) ](*,) ](*,)
Sarafina
09-14-2009, 15:51
абе вас страх ли ви е за утре... защото аз мисля че вече ще се разплача от притеснение ](*,) ](*,) ](*,)
И мен ме е страх, ама горе главата...
smiirnoff
09-14-2009, 15:52
Такаа, айде сега една новина ..
от МОН са забранили късите поли и по - специално тези, които са над коляното .. позволени са поли, ама или до коляното или малко над него (разбира се полите под коляното са за предпочитане)
майка ми сега се обади да ме предупреди да видя колко ми е дълга полата, че да не съм нарушавала правилника :Д
така че момичетата, които ще ходят с поли да си ги измерят с линийка ако трябва, че да не стават гафове :Д
justt, мерси, видях ги учебниците и по англ. е на Лонгман .. ако тоя дето по - горе написа, че струва 125 лева и е вярно и е същия учебник аз ще се самоубия :shock: :shock: :shock:
iiordanova
09-14-2009, 15:54
Отново се намесвам в темата ви.
Искам да ви пожелая успешна нова учебна година. :P
П.С. .. Mastta .. изполвам учебниците на "Longman" на курсовете по английски. Много добре е написано всичко. Ще останеш доволен.
Успех , осмокласници. =D>
YouCantStopMe
09-14-2009, 15:54
Не ми пука вече.Дори нямам желание да се запознавам с новия клас. :booooomb:
Такаа, айде сега една новина ..
от МОН са забранили късите поли и по специално тези, които са над коляното .. позволени са поли, ама или до коляното или малко над него (разбира се полите под коляното са за предпочитане)
майка ми сега се обади да ме предупреди да видя колко ми е дълга полата, че да съм нарушавала правилника :Д
така че момичетата, които ще ходят с поли да си ги измерят с линийка ако трябва, че да не стават гафове :Д
justt, мерси, видях ги учебниците и по англ. е на Лонгман .. ако тоя дето по - горе написа, че струва 125 лева и е вярно и е същия учебник аз ще се самоубия :shock: :shock: :shock:
Ще се самоубия с теб! :shock: :lol:
Иначе и аз май ще съм с пола.
Новото правило било да е не е по - къса от 20см над коляното ( малее, как се изразих 8-) ),
а моята е само 11см. [-( :lol:
smiirnoff
09-14-2009, 15:59
аз с тия учебници на Longman съм била от детската до 7ми клас .. с тях ми е супер лесно и много се радвам, че пак ще съм с тях .. само ако цената е 125 лева, тогава няма много да се радвам :Д
smiirnoff
09-14-2009, 16:05
http://www.longman-bulgaria.com/
justt .. влез тук и виж наййй - долу .. учебниците ни по английски ще са цели ТРИ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
.. ето как ще излезнат 125 лева :Д
http://www.longman-bulgaria.com/
justt .. влез тук и виж наййй - долу .. учебниците ни по английски ще са цели ТРИ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
.. ето как ще излезнат 125 лева :Д
МОЛЯ ? ! :shock:
Ще загина! :shock: :shock:
Ще загина! :shock: :shock:
ще се самоубия !
и тоя учебник тряя да е златен е .
аз като отида на курс по АЕ ще ми земат малко повече ,ама ще га наауча хубаво .
ебахти учебниците,ебахти чудото ! :shock:
Ама той нашия учебник, ще излезе повече от тези на езиковите гимназии. :?
Ебаси. >.<
8-)
мда е .
ужас не ми се мисли .
ама после ако можем да ги продадем на 96 е някакво успокоение ..
мда е .
ужас не ми се мисли .
ама после ако можем да ги продадем на 96 е някакво успокоение ..
joannalof
09-14-2009, 16:20
Ой,аз вече много се наплаших,пък и се налага сама да отида :(