View Full Version : [vol.1] Осми клас - годината започна и за нас
Страници :
1
2
3
4
[
5]
6
7
YouCantStopMe
09-14-2009, 16:22
На мен днеска ми е суууупер тъпо.Просто..ник'во настроение.Изведнъж така се обърнаха нещата,чак и аз не се усетих.Вече ни най-малко ми се ходи на училище,но искам,не искам-трябва.Пфу.. не ми се изнасят речи пред цялото училище.Не ми се мисли сто часа с к'во да съм облечена,как да си направя косата и т.н.Дори не изгарям от желание да видя новите си съученици. :-o
OODreamy
09-14-2009, 16:23
Пф, ние вече платихме за първия учебник по АЕ, че да има какво да се прави първата седмица 8-)
П.П - Тази вече няма да се спи :booooomb:
smiirnoff
09-14-2009, 16:23
Айде сега не се плашете, моля ви сеее :lol:
Такаа. JUSTT, ти ми пиши в скайпа, че знам че съм ти го давала, ама ми липсва хронология о не те знам как се пишеш ! :Д
Сега всички спокойни!
аз си измерих полата - става :lol:
вече съм малко по - спокойна ..
сега трябва да си оправя косата за утре
ии О БОЖЕЕ, аз още не знам с к'во ще ходя нагоре .. :lol:
ц, гола ще ходя накрая :Д :lol: :lol: :lol:
Айде сега не се плашете, моля ви сеее :lol:
Такаа. JUSTT, ти ми пиши в скайпа, че знам че съм ти го давала, ама ми липсва хронология о не те знам как се пишеш ! :Д
Сега всички спокойни!
аз си измерих полата - става :lol:
вече съм малко по - спокойна ..
сега трябва да си оправя косата за утре
ии О БОЖЕЕ, аз още не знам с к'во ще ходя нагоре .. :lol:
ц, гола ще ходя накрая :Д :lol: :lol: :lol:
хмм ,не забравяй ,че после 100 % ще има теми "как бяхте на 15" дрън-дрън 8-) . ако искаш постни .
пък и пред училище ще си център на внимание :lol:
тъъъй ..
OODreamy и колко платихте за учебника
?
YouCantStopMe за кво трябва да изнасяш реч :-o
и хич да не ти пука ,гледай да запазиш самообладание ;д
успех :)
OODreamy
09-14-2009, 16:28
Хъм, и на мен настроението днес ми е отрицателно (иха, каква думичка само, нали мамо?). А и по едно време така се заоблачи, че бях 99% сигурна, че утре ще завали, хм...
Купих си бележник, отидох да се снимам, снимката ми трбява да бъде готова утре и след училище ще отида да си я взема.
Ни най-малко не искам да се запознавам с бъдещите съученици, особено след като разбрах, че още двама от познатите в бъдещия клас, няма да бъдат там. Целия ми ентусиазъм се изпари. И цвете не взех.
Хъм...
smiirnoff
09-14-2009, 16:30
мии даа, то накрая ако не си харесам т'ва е варианта - гола :Д
к'во да се прави :д
:razz: :razz: :razz:
OODreamy
09-14-2009, 16:30
Към teenems:
Ами казаха ми, че бил 42 лева, но понеже дадохме заявка за целия клас, ни излезе 35 лева на човек :-o
Към teenems:
Ами казаха ми, че бил 42 лева, но понеже дадохме заявка за целия клас, ни излезе 35 лева на човек :-o
ух ,олекна ми .
надявам се и при нас да ни излезе така ...
OODreamy
09-14-2009, 16:33
Към teenems:
ух ,олекна ми .
надявам се и при нас да ни излезе така ...
И все пак 35 лева за учебник? А не са включени учебните тетрадки :-o
smiirnoff
09-14-2009, 16:37
А сега - тези, които ще учат английски с учебниците на издателство Longman - а по - точно Opportunities for Bulgaria Longman, ще трябва да закупят учебниците - част 1, част 2 и част 3, както и уч. тетрадки част 1, част 2 и част 3 ..
ц, ебаси глупостта, то наистина ще учим повече от колкото в езиковите .. :shock:
Леле.. много сте изписали.
Аз днес обикалях цял ден ии си купил блуза, шнолка, парфюм, цвете, бележник с лична карта. Официално съм готова май. Не ми е ясно как ще си легна рано... :-o
cookie_master
09-14-2009, 16:45
Хора досега не се притеснявах,но като ви прочетох мненията направо почнах да треперя :( .Цвете не взех,защото питах още няколко момичета дали ще взимат и те ми казаха,че няма.С униформата ще съм.Полата й сигурно е 50 см така че няма да нарушавам законите на МОН :D .След тържеството ще се виждам с няколко момичета от бившия ми клас 8-) .Хич не ми се почва,но нямам никакъв избор.Нито ми се запознава с нови хора,нито искам нова класна :( .Много съм срамежлива и трудно се запознавам с хора.Ваканцията ми мина толкоова бързо,че имам чуството че беше 2-3 дена.Викат ни в 8,30 в класните стай.Сигурно ще стана в 6 :x .Направо ми се реве..
П.П:Класната се казва Пенка :lol: :lol:
YouCantStopMe
09-14-2009, 16:45
Аз ще стане един час по-рано,отколкото трябва да съм в училище.Значи- в 8:30 трябва да съм там,ще стана в 7:30.Ще се измися,облека,изправя за 10,наааай-много 15 минутки,накичвам се(часовник,сребърна гривничка и едно герданче.. хъх,измислила съм го),прочитам си пак това,което трябва да казвам.. и тръгвам с папката към училище. 8-)
YouCantStopMe
09-14-2009, 16:47
Много искам да се запозная с класната си.. да видя учителите и да кажат какви учебници ще са ни нужни.За класааа..еми,не горя от желание да се запознаваме.Не знам защо така.
Хора, спокойно! 8-)
Днес цял ден съм вън от къщи. Не ме свърта на едно място. Мисля си, че ще е последният ми свободен ден следващите месеци. Дано не е така.
Утре трябва да стана към 7. Не ми се мисли как .:shock:
Днес едва ли ще влизам отново. Пожелавам ви по-малко морковчета и готин клас. :-)
adizitk1
09-14-2009, 17:02
който е от софия да пише къде в близост до зала универсиада продават цветя :shock:
малеййй, хора... свърши ни ваканцията :x чак сега асимилирах,че трябва да тръгна в друга посока :shock: и почнах да спичам 8-) е не много.. видях си класната много е пекана :grin: познавам няколко човека ама ми казаха че трябва да уча по 50 думи на ден :-# а иначе моя учебник по немски беше 126,50 8)
YouCantStopMe
09-14-2009, 17:09
Я бързо кажете начин,за разтоварване.Всмисъъл....то оооооооооооооооооооооооо оооооооооооооооооооооооо оооооооооооооооооооооолк ва много съм ядосана в тоя момент(не ме питайте защо) и искам да си го изкарам някъде,чее........
smiirnoff
09-14-2009, 17:11
Охх, почвам яко да се афектирам вече :Д
тази вечер май няма да спя :lol: :lol: 8-)
за ЮКентСтопМи :Д - аз имам едно тъпо жълто топче с една супер куха усмивка на него и като се изнервям го блъскам и мятам по стената и ми минава :Д
казва се топка за нервии :Д
ама иначе можеш да се задоволиш и с музика :Д 8-)
Я бързо кажете начин,за разтоварване.Всмисъъл....то оооооооооооооооооооооооо оооооооооооооооооооооооо оооооооооооооооооооооолк ва много съм ядосана в тоя момент(не ме питайте защо) и искам да си го изкарам някъде,чее........
Плачи. Викай. Чупи. Късай. :D
mimeto311
09-14-2009, 17:13
хей искам да ви попитам нещо :) класния ми ще е мъж трябва ли да му взимам цвете? 8-)
Всъщност се изразих грешно не един учебник е 125 лв., целия комплект, който включва 3 учебника, 3 учебни тетратки и 3 CDта май. Компелкта е бил съвсем нов и е бил одобрен през юлю - тази година. Отново ще сме първите, които учим по различни учебници :o . Някой беше споменал, че са събрали по 35 лв. това е вероятно, защото няма да купуват целия комплект на веднъж, а когато свършите учебника за начинаещи ще си купите 2ра част, 3та и така ... Мисля, че ако сте по същия учебник ще ви излезне по-евтино от 125 лв., защото ние подписахме декларация, че отстъпката, която направи издателството ще остане за касата на училището, при вас сигурно с отстъпката ще е някъде 100-110 лв. Само не ми хрумна да питам какви тетрадки трябва да купя по английски. Вие какви ще ползвате малак формат или голям?
Аз да ви пожелая успех утре ии по-малко моркови. :D И по-лесно ставане. И хубав клас. И класна. Леле.. много неща станаха. Айде чао от мен! :-)
petinkataaa
09-14-2009, 17:29
не заради маникюра, казах го за друго , ама невър майнд ..
сега и да искате
няма да можете
да си правите маникюр
защото
..
ГО ЗАБРАНИХА :lol: :lol: :lol:
едит - мойто е от името на водката, ама и това става :Д :lol: 8-)
ако си от Пловдив,да,на нас нищо не са ни казали ;]]
Millen4ety
09-14-2009, 17:33
Хай!
Как сте? Честно казано, сега съм много по-спокойна от преди 5-6 дена.
Утре ще ставам в 6! ЙЕЙ!
Лека и мека последна вечер преди ученето!.. то уж беше вчера, ама аз го броя за днес...
абе.
майната ми ;)
smiirnoff
09-14-2009, 17:46
аз ще ползвам голям формат по английски, така ми е по - добре - ще имам повече място да си рисувам :Д :razz:
petinkataaa
09-14-2009, 17:48
направо ще се побъркам честно,не мога да си намеря място..утре ще стана късно,защото ни викат в 12,ще си оправя косата и ноктите и ще отивам,какво да правя 8-) иначе ми е много притеснено май ще мра. 8-) късмет на всички утре и дано всичко мине добре..опитаите по-малко нерви...лично аз не мога де :D
petinkataaa
09-14-2009, 17:49
за тетрадките,само по английски,немски,математик а,/х р литература ще са големи :D :D
а за учебниците,за които говорихте..всички ли ще сме с тях :-o
joannalof
09-14-2009, 17:50
Добре бе само аз ли няма да си лягам рано? Някой иска ли да си правим компания :-) :oops: ако има желаещи пращайте скайп на лично :lol: 8)
smiirnoff
09-14-2009, 17:54
ооо, аз тази вечер НЯМА да спя :Д
ама тати ще иска да си ляга към 23.30 .. аз после ще съм нервирана ии ще седя и ще си гледам джетикс с мама :Д :razz:
YouCantStopMe
09-14-2009, 17:56
Мисля да лягам към 10-11.
petinkataaa
09-14-2009, 17:57
по-точно аз не знам кой ще спи де .. ;d
petinkataaa
09-14-2009, 17:59
аз мисля да се застрелям вече ;d
За някво шибано цвете чаках час и половина. :booooomb:
Пхх.. 8-) 8-) 8-)
Много съм изнервена за утре... :-k Ново училище,нов клас :o
YouCantStopMe
09-14-2009, 18:05
На мен ми е мнооооооого скучно.Искам само да не се изложа за т'ва тъпо привествие и толкова.После да става к'вото ще.
Добре бе само аз ли няма да си лягам рано? Някой иска ли да си правим компания :-) :oops: ако има желаещи пращайте скайп на лично :lol: 8)
предполгам ,че и аз.
ще легна и заспя когато ми се приспи.
Millen4ety
09-14-2009, 18:38
предполгам ,че и аз.
ще легна и заспя когато ми се приспи.
и аз.. ако искам ще си лягам , ако не искам - не.. не ми пречи
rainmaker4
09-14-2009, 18:39
и ето ни..вечерта преди всичко..боже чак днес разбрах,че съм от 8..треа стана в 7 без 20, да се опраа за 20 мин.и да тръгвам.. и бате ще ни държат до 3 без 20..ше ни праат снимка на випуска..бате изправих си коката..че утре няа дя имя кога..дано се запази за ноща..че по едно врме мислех да не лягам 8-) ..та така..лакът свърши.. шантава работа..и ще видим утре вечерта..всеки тука ше разказва.. как искам да стане утре..и да се сфършва.. :д
Какво свършване . . .
Утре те първа почва. . .
Sarafina
09-14-2009, 19:08
П.П:Класната се казва Пенка :lol: :lol: [/i]
Моята се казва Величка, обаче в тефтера написах Виличка :lol: без да се усетя. После чак като си написа името на дъската, забелязах.
Sarafina
09-14-2009, 19:10
Какво свършване . . .
Утре те първа почва. . .
+1
YouCantStopMe
09-14-2009, 19:13
Ох.. знаете ли за кой се сетих?Неее...
ЗА ВАНКАТААААА!
(по-старите го помнят ;д;д;д)
Ех..къде изчезна тоя човечец. :( Тц..Как само ги разби на изпита по математика. 8-)
adizitk1
09-14-2009, 19:14
Какво свършване . . .
Утре те първа почва. . .
+1
+2
Ох.. знаете ли за кой се сетих?Неее...
ЗА ВАНКАТААААА!
(по-старите го помнят ;д;д;д)
Ех..къде изчезна тоя човечец. :( Тц..Как само ги разби на изпита по математика. 8-)
Да и аз така . . . къде изчезна, идея си нямам. :?
YouCantStopMe
09-14-2009, 19:18
Мхм.. Аз понякога го мервам в скайп,ама сега нещо не е на линия.Другия път,ОБЕЩАВАМ на себе си ;д;д -ще му пиша. 8-)
та така..
(оспамвам темата просто)
elito0o0o0
09-14-2009, 19:22
КАкво правите вие бе хора.. 71 страници :shock: :shock:
smiirnoff
09-14-2009, 19:29
офф боли ме главата и аз не знам защо .. :lol:
вече почти реших с коя тениска ще съм утре :Д
или ще е една лилава с едно слънчице с панделка, или ще е тениската с ХелоуКити :Д :lol: :lol:
smiirnoff
09-14-2009, 19:36
ми .. не
моята е от Фокс ^^
и е бежовка, много сладка :д 8-)
.. охх, а аз продължавам да си се афектирам, надула съм си музика и се опитвам да се успокоя, ама нервите ми вече не издържат :lol:
Snickers
09-14-2009, 19:38
ми .. не
моята е от Фокс ^^
и е бежовка, много сладка :д 8-)
.. охх, а аз продължавам да си се афектирам, надула съм си музика и се опитвам да се успокоя, ама нервите ми вече не издържат :lol: за лилавата, говорех, ама иззтрих мнението, за да не ви спамя в темата
И за да не е спам, ви желая успех и щастливи мигове с настоящия ви клас.
smiirnoff
09-14-2009, 19:40
^ .. аа, да тя е от калиопето :Д
ъъ, Мерси и на теб успех утре .. въпреки, че на теб няма да ти е толкова тежко :Д :lol:
ейй здравейтее
искам да вии пожелаяя на всичкии много успех през новата учебна година :) най-готиния клас, най- печената класнаа ... Много усмивки и добри оценкии :) .... както се казва на добър час :) :D
AnIcHkAtA
09-14-2009, 19:45
Оооо, хора, аз добре се наредих с тая вратовръзка.
:smt022
От 2 часа се опитвам да я вържа, а смотания възел просто не става и не става.Искам да го направя диагонален, ама като че ли не се получава добре.Вижте моля ви и кажете дали е зле или не.И недейте да ми спестявате нищо.Цвета е малко кофти, ама е от светкавицата. http://img524.imageshack.us/img524/5492/picture005fh.jpg
Sarafina
09-14-2009, 19:46
Помоли майка ти, най-добре баща ти :?
AnIcHkAtA
09-14-2009, 19:48
Той я връзва кофти.Смисъл връзва я като за себе си, а не мен ми трябва по-къса...
smiirnoff
09-14-2009, 19:49
ля ля ля .. умираммм :Д
утре в класа само да няма нек'ви дупелизци :Д :lol: :razz:
Айде успех на всички ии .. да, т'ва е :Д
Sarafina
09-14-2009, 19:53
Лека нощ от мен!
nesquiky
09-14-2009, 19:55
Аз вече... :? Спи ми се, ама не мога да заспя... :( Много ми е някакво.... Ъргххх!! :x :x И направо вече ми е нервно едно такова!!! :o
P.S. Ели... Съжалявам мила, не съм видяла! :( Иначе утре ще съм с лятната и Катя каза така! :) :-) Сори...
Успех На ВСИЧКИ утре и дано не изтрещим до тогава!! :lol:
Оооо, хора, аз добре се наредих с тая вратовръзка.
:smt022
От 2 часа се опитвам да я вържа, а смотания възел просто не става и не става.Искам да го направя диагонален, ама като че ли не се получава добре.Вижте моля ви и кажете дали е зле или не.И недейте да ми спестявате нищо.Цвета е малко кофти, ама е от светкавицата. http://img524.imageshack.us/img524/5492/picture005fh.jpg
http://www.videojug.com/film/how-to-tie-a-tie-using-a-full-windsor-knot
:)
Успех на всички утре! :-D
nesquiky
09-14-2009, 20:01
xaxax
YouCantStopMe
09-14-2009, 20:08
О,хора.Лека ви вечер.Аз лягааам.Ще се въртя около час и ще заспя.Предполагам..
'Айде.. стискам палци на всички(не знам за какво ;д).И на себе си стискам.. даже на краката. :lol:
nesquiky
09-14-2009, 20:16
xaxaxx
FuCkInBuBbLeGuM
09-14-2009, 20:30
Маама му стара аз току що се прибрах от екскурзия... иии не знам кво по - напред да правя и не ми се спи... и майка ми ми сервира, че ще се местим в друг апартамент... ааах ужас
Millen4ety
09-14-2009, 20:33
Лека нощ и от мен. Предполагам, че към 4 часа ще заспя, не от страх, а от нормалното ми безсъние. Тъкмо сега си направих списък с нещата, които не трябва да забравям утре и си ги сложих в чантата.. Утре ще е дъъъъълъг ден.
Успех и наслуки! :-)
Stracciatella
09-14-2009, 20:40
Хъм.. включвания със закъснение приемате ли?
petinkataaa
09-14-2009, 21:23
наистина ще гръмна вече..не знам къде да отида,ужасно притеснено ми е..успех но всички утре 8-) :-)
FuCkInBuBbLeGuM
09-14-2009, 21:24
Успех и от менн
rainmaker4
09-15-2009, 03:25
наще кфо ме накараха..да лягам в 11..та цяла нощ гледах филми на ipoda и слушах музика..луда работа :д
vampire_girl_
09-15-2009, 04:07
Яка учебна година на всички и днес да има само приятни изненади :)
Black_Fyed_Peas
09-15-2009, 04:08
Добро утро, осмокланицииииии :grin:
Майка ме накара да си легна в 11 но заспах към 2 :( будих се сигурно 20пъти и се събудих накрая в 5 :( :D Сега отивам до леля ми /фризьорката ми/ да ме изсушии :grin: . Майка е взела някво огроно цвете :shock: 3 рози ама изглежда огоромно :D , баща ми се затръшка да идва и ще съм и с двамата :o амаа както и да е, ще ги зарежа на вратата и аз отивам да се запознавам със съучениции 8-)
Пожелавам ви мнго успехи и през тази година, да попаднете на готини класове и учители... 'айде приятен и спокоен деен :-)
Добро утро!
Как сте днес?
Пожелавам ви успешна нова учебна година, мноого усмивки и
дано попаднете на хубав клас. (:
petinkataaa
09-15-2009, 05:25
Успешна учебена година! Дано на всички ни първия учебен ден мине подобаващо ! :)
elito0o0o0
09-15-2009, 05:30
Хехе.. :grin:
FuCkInBuBbLeGuM
09-15-2009, 07:46
И аз сега се прибрах. Малко скучно мина. С малко хора се запознах ама и утре е ден.Разминах се и без моркови :D . Аааа да и аз носих цветя ама и при мен почти никой не беше донесъл.
хехе при нас пя Веско Маринов xD добре, че изпя само три песни, че... Иначе цветя не носих, но доста хора от класа носеха. :)
Complicated
09-15-2009, 07:50
И аз се прибрах. 8-) Запознах се само с 1 момиче. Господина там ни говори нещо и всички се разпръснахме, и си тръгнахме. Ебаси тъпотията... :-o Дано утре се упознаем всички. Моркови нямаше, идваха само момичета от старите класове на господина и ни говореха много мили неща. 8-) Ааа и сме 12 момичета и 10 момчета.
В немската имаше : Зайците отвръщат на удара 1 :D :D
хехе при нас пя Веско Маринов xD добре, че изпя само три песни, че... Иначе цветя не носих, но доста хора от класа носеха. :)
00о ти си от 133то дай скай плс :-) :-)
Sarafina
09-15-2009, 08:09
И аз се прибрах. 8-) Запознах се само с 1 момиче. Господина там ни говори нещо и всички се разпръснахме, и си тръгнахме. Ебаси тъпотията... :-o Дано утре се упознаем всички. Моркови нямаше, идваха само момичета от старите класове на господина и ни говореха много мили неща. 8-) Ааа и сме 12 момичета и 10 момчета.
Същата работа. с тази разлика, че на мен ми е госпожа. Нямаше моркови, хвърляха ни цветя 8-) И има по-малко момчета.
iratenax
09-15-2009, 08:20
Хахаха, да, забавно беше. Един приятел как го цепнаха по тиквата. :D :D Бтв ти от кой клас си?
И аз се прибрааах.
Мина... добре!?
Обаче ми е мноого странно някво. ><
Запознах се с няколко момичета, ама им забравих имената на половината. 8-)
В класа има само 6 момчета ( супер :lol: ) и всичко останало момичета, което ще рече двайсет и няколко момичета. 8-)
И така общо взето.
Ааа да, почти всеки ден ще имам по 3 часа АЕ. :shock: 8-)
btw: Моркови имаше само за 8а1 :lol: и след това директорката се скара. :lol:
И аз се прибрааах.
Мина... добре!?
В класа има само 6 момчета ( супер :lol: ) и всичко останало момичета, което ще рече двайсет и няколко момичета. 8-)
И така общо взето.
ха аз по 5 часа РУСКИ :neutral:
smiLexaga1n
09-15-2009, 08:36
Лол.. току що се прибрах :P Беше супер.. видях новия си клас - мисля, че го уцелих. За сега съм предоволна.. запознах се само с 2 момичета :D , утре се надявам да се запозная с всички, че следващите 4-5 години ще съм с тях. :) Класната ми изглежда свястна и е по български език и литература, но адски много ми прилича на госпожата ми от старото даскало по бел 8-) .. може би нещо в характера не знам. Ще бъда първа смяна както и мислех ии така. Утре ще видим, но за момента ще ходя с удоволствие на училище 8) 8-) . Забравих да кажа ще сме 29 човека o.o (с 11 повече от стария клас :D) имаше и дооста готини момчета, поне се радвам, че няма да сме много момичета xDD. И също да допълня не ни замеряха с моркови и зелки ;d ии всеки ден имам по 4 часа английски, само в петък са 2. За сега мисля, че е това.. ако се сетя нещо ще допълвам. :)
petinkataaa
09-15-2009, 08:41
аз след малко отивам .. страшно ми е притеснено :-o
smiirnoff
09-15-2009, 09:37
уууу, неска беше СУПЕР 8-) 8-) 8-)
запознах се с всички, класа ми е супер як, има хубави момченца :Д, класната е най - добрата и печената в цялото училище .. :lol:
супер яко беше :Д
понеже ние сме 8а1 и влизахме първи, ни целиха яко с моркови, ама мен не ме уцелихааааааа :razz:
супер съм щастлива ии искам да дойде по - бързо утре ^^ 8-)
И при мен беше всичко супер.Малко не ми харесва класа ми,защото сме много момичета.Добре че поне познавах 4 от съученичките си и там още от другите класове :D ... Класната много печена жена,бтл тя е съученичка на чичо :D .Стаята ни беше много яка.На дъската имаше залепен надпис "Добре дошли банкери!" ,една камера ии някакви табла с банките в българия и тем подобни.Все пак паралеката ми е Банково дело (АЕ). Почваме от 7.30,което ми е малко проблем,защото пътувам от другия край на града,но ще се оправя.Като цяло мина супер яко :grin: :grin:
ImMoreThanYou
09-15-2009, 09:45
Лол.. току що се прибрах :P Беше супер.. видях новия си клас - мисля, че го уцелих. За сега съм предоволна.. запознах се само с 2 момичета :D , утре се надявам да се запозная с всички, че следващите 4-5 години ще съм с тях. :) Класната ми изглежда свястна и е по български език и литература, но адски много ми прилича на госпожата ми от старото даскало по бел 8-) .. може би нещо в характера не знам. Ще бъда първа смяна както и мислех ии така. Утре ще видим, но за момента ще ходя с удоволствие на училище 8) 8-) . Забравих да кажа ще сме 29 човека o.o (с 11 повече от стария клас :D) имаше и дооста готини момчета, поне се радвам, че няма да сме много момичета xDD. И също да допълня не ни замеряха с моркови и зелки ;d ии всеки ден имам по 4 часа английски, само в петък са 2. За сега мисля, че е това.. ако се сетя нещо ще допълвам. :)
И при мене същото.
elito6754
09-15-2009, 09:51
И аз сега се прибрах. Малко скучно мина. С малко хора се запознах ама и утре е ден.Разминах се и без моркови :D . Аааа да и аз носих цветя ама и при мен почти никой не беше донесъл.
Абе, момиче, къде беше? Не те видях никъде!!! С катя ис Габи се видях, ама не и с тебе. :x Иначе относно деня - супер беше. Отивав в класната стая, всички ме гледат. на втория чин - катя и я гледам умно - викам си, тазия познавам. И викам - теди? - не. Катя? - да. Е, супер здрасти и така. Почти всички носехме цветя, не ни целеха с моркови, а ни заплашваха само. :? Клсната е пирятна, по математика. Утре почваме от осем и петнайсет, всеки ден по два или три часа испански. дадоха ни временната програма.
smiirnoff
09-15-2009, 09:54
елито, ти къде учиш, че ще сте от 8.15 :shock:
аз съм от 7.30 , ама тати ще ме кара до метрото, и от там имам 15 минути до строителния и съм си екстра :Д :lol:
elito6754
09-15-2009, 09:57
В НТБГ - спокойно, само утре сме от 8:15. Другите дни сме от 7:30. :-D
smiirnoff
09-15-2009, 09:58
аа, добре :Д
Complicated
09-15-2009, 10:05
Добре бе, аз със никого не се запознах...
утре не знам кво ще правя по междучасията :-o
Ще седя като пън.. 8-)
И аз така, само дето се запознах с 1 момиче, което също не познаваше другите. 8-) Дано утре поне се запознаем. То аз дори не ги помня как изгеждат. 8-)
Че заговорихте за момчета-тука в целия град са много яки. Има квито искаш-нормални, хипита, метълисти, рапъри, педали, емота и т.н. :lol:
smiirnoff
09-15-2009, 10:11
И аз се прибрааах.
Мина... добре!?
И така общо взето.
btw: Моркови имаше само за 8а1 :lol: и след това директорката се скара. :lol:
дааа, нали .. ние ви спасихме, ако тая Дончева не се беше скарала, и вас щяха да целят :Д
ама аз не разбрах тая к'во каза като им се скара, щото се качих нагоре .
ии Таня ти не ме ли видя беее :Д
аз бях с една сива пола и с розов суичър :Д
трябва да си ме видяла :Д
8-)
smiirnoff
09-15-2009, 10:19
вие пък, стига сте се спичали бе :Д
утре ще се запознаете .. аз се запознах с тях , ама им помня смао на 3-4ма имената и по физиономии ги помня .. и сладурите ги помня :Д
баси, аз съм висока 170, а те там са бати грамадните .. за първи път се чувствам малка :Д .. ама има и дребнички :Д :lol:
иначе на нас чиновете ни са на 3 реда един до друг :Д ..
аз се набутах между едно момиче и един дето закъсня :Д
.. :lol:
както и да е .. на мен ми е супер яко, чакам да дойде утре :Д :razz:
а за утре тъпата ни програма е отвратителна .. 2 часа биология, 2 часа физика и 2 часа английски :Д
ще имаме 13 часа английски :Д
и само ТРИ часа математика :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
и как така, като съм в строителен не знам ..
ама сигурно 8ми клас ще ни скъсат с английски, а в 9ти почват и с математиката :lol: :lol: :lol:
Complicated
09-15-2009, 10:20
Добре бе, аз със никого не се запознах...
утре не знам кво ще правя по междучасията :-o
Ще седя като пън.. 8-)
И аз така, само дето се запознах с 1 момиче, което също не познаваше другите. 8-) Дано утре поне се запознаем. То аз дори не ги помня как изгеждат. 8-) Ама и аз съм така.. :-o
Седя с 1 момиче, с което бях и в стария ми клас, но тя е супер общителна и веднага си намери приятелки..аз не знам кво ще правя, баси, супер тъпо ми е в момента :-o 8-)
Е, не се притеснявай.. Отиваш утре, влизаш и казваш: "Здрасти зайци, к'во стаа" и се запознаваш с всички. 8-) Аз нещо подобно ще направа. 8-) То по принцип и аз съм супер общителна, ама трябваше да излезем, че и 12ти клас са в нашата стая и всички се разпръснаха на някъде.. :-o
smiirnoff
Абе.. май те видях. 8-)
Запозна ли се с една Петя от класа ти?
И ти си в 305 стая нали?
Аз съм в 306. ((:
smiirnoff
09-15-2009, 10:37
ами дааа, тази Петя, аз седях до нея днеска .. тя седеше с едно ниско момиченце :д .. ама на нея не и запомних името :Д :lol: 8-)
:lol:
Начи утре сигурно ще те видя. :р
smiirnoff
09-15-2009, 10:41
ама аз не те знам как изглеждаш, висока, ниска .. нещо ?! :Д 8-)
аа от вашия клас имали едно момче, дето беше с една черна риза с некви бели неща по нея, беше с леко руса коса, с диадема беше :Д
ааа и още един, дето беше с бяла риза, имаше много готина коса ;Д :lol:
faststep
09-15-2009, 10:45
Аз сега се прибрах. Не се запознах с никого, заедно седяхме с едно момиче от стария клас. Утре ще имаме 4 часа немски + нещо друго, математика май. Втора смяна сме, но ни искат там в 8:20, защото имаме задължителна занималня. Училището е едно от най-добрите в цялата страна, класната по немски е много яка, дано си прекарам добре там. :grin:
smiirnoff
09-15-2009, 10:46
задължителна занималня - за 8ми клас :-o
ти къде учиш :-o
^ Не си спомням. :D
Т.е. не съм ги гледала как са облечени. 8-)
faststep
09-15-2009, 10:56
задължителна занималня - за 8ми клас :-o
ти къде учиш :-o
ГПЧЕ "Ромен Ролан", Стара Загора. :-o Занималнята служи за упражнения и писане на част от домашните. :)
П.П. http://www.romainrolland.org/school/index.php?option=com_content&task=view&id=135&Itemid=2 Още за гимназията.
YouCantStopMe
09-15-2009, 11:04
Ей,хорца.. И аз съм тук. :)
Общо взето мина дооооста добре.
Първо отидох.Казах си приветствието,естествено никой не ме слуша,с изключение на учителите,ама.. карай.По-добре така.
След това отидох при класа си,докато всичко свърши.
Свърши...И отидохме в класната стая.Класният ни ръководител се оказа мъж.Е,искаш,не искаш...подарих му цвете.Нямаше на кого друг.Пък и ние от къде да знаем,че е мъж...Както и да е.
Супер се радвам,защото всички английски паралелки искаха той да им е класен.Ужасно добър преподавател е и всички го знаят.Та така.. извадих късмет и на мен ми се падна.Дооооста е строг,но.. ми харесва. 8-) Ще ни преподава по английски на Б и Ц уроците,а А уроците-една госпожа.Тя също е мнодо добра,но е по-мила от него. 8-) Обясни ни всичко подробно,с усмивка..И мисля,че ще се разбираме добре.
Другите учители не съм ги видяла още.
За класа:Еми.. аз познавах 8 човека от моя клас,а говорих само с 3ма-4ма,защото нямаше време. 8-) Наистина.С никой нов не се запознах..ноо време има.Не знам.. Не ми изглеждаха особено печени,но има време да се опознаваме. :)
Дадоха ни програмата за утре,но още не са ни казали изисквания за тетрадки и т.н.Класният ни ни каза да носим само една тетрадка утре и вече всеки учител ще казва дали има някакви изисквания или не.Не ни казаха нищо за учебниците,само знам,че са поръчани.Като пристигнат(което и утре можело да се случи) ще обсъждаме цени т.н.
Дадоха ни програмата единствено за утре.Много искам да я напиша.Няма да се сдържа просто.Може и да не я четете. :Д:Д
1.Математика
2.Английски
3.Английски
4.Физкултура и спорт(ох..май така се водеше ;д)
5.Английски
6.Английски
7.Английски
:lol:
Това само до обяд..
След това имаме час по чивка и следобеда - ощееее 3 часа английски.
Честито ми. :razz:
Хахаха, да, забавно беше. Един приятел как го цепнаха по тиквата. :D :D Бтв ти от кой клас си?
А хора от немската :D Аз съм Ж клас. Добре че бяхме последни та за нас не останаха много моркови :D
Иначе при мен мина също много добре. Запознах се с много хора. Тъпото обаче е, че от 8 класове се запознах само с няколко момичета от моя клас :? Е и утре е ден де. Иначе добре че носих цвете, щот почти всички носеха и от горните курсове също :D
smiirnoff
09-15-2009, 11:07
8 часа английски :shock: :shock: :shock:
т'ва нещо в кое училище го има ;Д :lol:
soni4kuu
09-15-2009, 11:07
Същата работа. с тази разлика, че на мен ми е госпожа. Нямаше моркови, хвърляха ни цветя 8-) И има по-малко момчета.
като ви чета,че в повечето класове момичетата са повече от момчетата,а момчетата са между 5 и 10.... :-D то и при мене е така -7 момчета и 21 момичета,а да и едно дето не можах да го оприлича нито на момиче,нито на момче :D :D ма къде са се дянали тез момчета тогава-в моя клас не стига,че са малко ма и сичките са грозни и с некфи мустаци :-D :-D
smiirnoff
09-15-2009, 11:09
една приятелка, в новия и клас има повече момичета - ама там МОМИЧЕТАТА имат мустаци :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
.. иначе при нас май момчетата са повече иии са много сладки (някои де) :Д
8-)
8-)
А ти в кое училище бешее :D
Millen4ety
09-15-2009, 11:12
Здрасти!
Отидох днес, купих цвете, виснах пред вратата на класната стая. Поздравихме се с другите момичета, влезнахме, седнахме... Класната ми се вижда мила, но леко отвеяна, дано да преподава добре, че иначе ще се гръмна. После на двора се мятаха моркови.. и целина, и яйца...после час и нещо чакахме да ни дадат учебниците по френски, другите не знам как ще ги получаваме. Запознах се с две момичета от класа. Не знам, класа ми е хубав, мисля, но просто не се чувствам като за там.. прекалено много различни интереси... класната ме притеснява.. май си е строгичка, но отвеяна.. абе ще видим утре.. тогава сме с намалени часове - 4 пъти френски, 2 пъти изобразително и час на класа..
Знам че не трябва да пиша тук,защото съм призимувал заек.Но просто супер много се радвам,че не съм зайче вече 8-)
Успех на всички!
YouCantStopMe
09-15-2009, 11:14
О,в класа на моята най-добра приятелка са само 5-6 момчета и 20 момичета. :lol: На момче по няколко. 8-) 8-) ю
Хах..чувствам се забавно. 8-)
И има един индивид с неиндефициран пол.(сериозно говоря)
Complicated
09-15-2009, 11:25
О,в класа на моята най-добра приятелка са само 5-6 момчета и 20 момичета. :lol: На момче по няколко. 8-) 8-) ю
Хах..чувствам се забавно. 8-)
И има един индивид с неиндефициран пол.(сериозно говоря)
В по-предния клас на господина ми са били 25 момичета и 1 момче. 8-)
smiirnoff
09-15-2009, 11:26
утре го снимай и ни го покажи да видиш що е то ? :Д :lol:
Ето, че и аз се прибрах. Класната ми се стори странна. Ще видя утре.
Казаха си всички изисквания. От утре с учебници, тетрадки и всичко нужно.
Отгризнах само от един морков. На другите отказах. Гледаха ме странно. 8-) Мислех,че ще е по-страшно. Общо взето мина добре. 8)
П.П. Имаме камери в стаите. :shock:
YouCantStopMe
09-15-2009, 11:51
Нас не ни замеряха и не ни даваха да ядем моркови и зеле.
Само влизаха пред 2 минути в стаята,за да ни видят.Били сме атракцията на училището,по думите на класния. 8-)
В класната стая имаме телефон. :-o :lol:
Kallyn4eto
09-15-2009, 11:57
Мина добре.
Запознах се с момичетата, освен с двечки, които си седяха отстрани и...абее, видяха ми се малко надутички, ама не казвам нещо. Ще ги видим по-натам. Момчетата. Абее, не се запознах с никой, ама горе долу ги знам имената :D 14 номер съм. Както и досега. На откриването едно момче от нашия клас го накараха да вдигне там знамето, абе сещате се :-D Мм класната е печена. Съучениците надявам се също.
А сега да ви кажа за морковите.
Ние понеже сме "А" клас и бяхме най-близо до входа на училището, абе баш до него си бяхме. И би там един звънец и ни казаха да влизаме, та тамън влезнахме половината клас и отзад заваляха, буквално, моркови :D
После исках да се прибирам с някой, ама бешше такава навалица че не видях никой и си се прибрах сама :D
Толкоз от мен.
joannalof
09-15-2009, 12:07
Привет. Класната не ми вдъхва доверие,повечете от класа се познават и вече сме на групички,за какво сдружение говорим,нооооо искрено се надявам да греша. Харесах си едно момиченце,много е хубавка :razz: Момчетата са бая разлигавени. С никой не се запознах,въпреки,че половината ги знам. Това общо взето. Така ме праснаха с моркови,че ми счупиха фибите по косЪта и си взех един за спомен :D
Complicated
09-15-2009, 12:13
^ И аз си харесах едно момиче, и тя е много хубава /ама не в тоя смисъл на харесване/ . 8-) 8-) 8-) 8-) При нас 2 момчета, които са с 1 глава по-високи от мен са мнгоо лигави, а пък на другите не и чух гласа. 8-)
Black_Fyed_Peas
09-15-2009, 12:13
Аз се прибрах преди час 8-)
В 8:20 се чакахме с една моя съученика пред училището, отидохме на двора, запознахме се с почти целия клас.. малко са странни :D , но се намират и готини :P , когато ни казаха да влизаме започнаха да летят моркови-мен замалко да ме шибнии един амане успяя :grin: 8-)
Класната е много печена, преподава по ИТ, на ден имам по 4-5 часа френски, математиката ми е 5 пъти седмично /в понеделник и петък имам 2 часа и един във вторник/, БЕЛ-а е 4 пъти седмино /вторник 2 часа и сряда и петък по един/, физическото е 2 -пъти, музиката и инфотмационние са по 1 път седмично :)
След като мина цялата церемония се качихме в класната стая, госпожата ни говори някви работи и след тва се разотивахме, но понеже в същата ссграда в която е мг-то е и старото ми у-ще изчаках да дойдат и да се видя с разни познати останали 8-ми клас там видях се със старата класна ии след това отидохме на кафе с почти всички от стария ми клас :-#
Black_Fyed_Peas
09-15-2009, 12:17
на нас класната ни взе страха още 5мин след като се запознахме... започна да крещи на едно момче, защото се шегуваше с това, че не можем да си намерим отговорник на класа 8-) . Иначе момчетата-под 100кг. в моя клас са много малко 8-) /14 момичета сме и 14 момчета/. Имам адаш в класа който е горе доло хубав :D
П.П Президента беше при насс на откриването :D
Аз пък чак сега се прибрах.
Мина добре. Малко ми е странно. :D Запознах се с класа си, момичетата ги запомних, ама момчетата-не всички. И с някои хора от другите класове се запознах. Ии също така с 1 клас от ФЕГ. :lol: Включително и с Ани. :-D И такам... :)
О.да. Имаше моркови и ме уцелиха :lol:
Сега се прибирам. Беше супер. :)
Изядох доста моркови както всички, ама имах ли избор 8-)
И после като излязохме на кафе пък с тия картонени моркови вътре със сладки работи всички кво викат 'зайче-байче', 'зайциии' направо голямо обсъждане беше 8-)
9-токласниците идваха в стаята да четат 'Правила на вълците' някви работи там.
Бе смЕх си беше :-D
petinkataaa
09-15-2009, 12:46
познавах 5 човеека от класа ми и с други не се запознах ;д ама има една страшно надута,хубава е ама е проста ;Д 8-) класната изглежда добричка,ама все пак е жена на директора на инспектората и не очаквам да е цвете 8-) класа ми е някакъв такъв спрял .. амаа маи има и добрички не знам,има само 3 момчета :D един морков без малко да ме изчатка в главата ама не можа 8-) 8-) казаха ни тетрадките по англ. и бг . следм алко тивам да докупувам тетрадки :-D имам 18 часа седмично англ. .. дано поне е яка госпожата като ще ми става втора майка :D :D мисля че ще ми е хубаво там де :-D
YouCantStopMe
09-15-2009, 12:50
Аз имам леки притеснения за класа,ама..
lisi4ety
09-15-2009, 12:56
една приятелка, в новия и клас има повече момичета - ама там МОМИЧЕТАТА имат мустаци :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
8-)
Ти си от строителния, right? Всички знаят, че там е пълно с хубави момченцааааааъъ.. :oops:
бтв като четох няколко мнения назад ,ще имаш 8 часа АЕ :shock: :shock: :shock:
а в ква гимназия беше ,че забравих :oops: .
при мен мина супер .
една приятелка ми подара моркова си * от хартия *
и някъв минава
-Готин морков имаш !
друга;
-О ,Боже зайци :o
аз; * крещейки* ДААА 8 КЛАААС СЪМ !!! :lol: :lol: :lol:
..
някъв;много хубаво морковче
аз;казва се Ангъс :lol:
той;моя Иван :lol: и се хвана за х*я тц-тц*беше някъв от големите ,ама тва на моста в морската
Complicated
09-15-2009, 12:57
И аз.. :( Изглеждат ми много странни. :o Ама дано греша..
YouCantStopMe
09-15-2009, 13:00
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Mоя се казва Иван.
хах..
аз дори не съм пипвала морков днес.
Еми.. аз съм в езикова гимназия.ГПЧЕ,кото ще рече-Гимназия с преподаване на чужди езици.Има една френска паралелка с английски,три немски паралелки с английски,една английски с италиански и две английски с немски.
Аз съм в английски с немски.
По попринцип никога не се знае следобяд колко ще ни държат и не мога да кажа със сигурност дали ще имаме 1-2-3 или повече часа английски,но днес ни предупредиха,че сигурно ще имаме три утре.
А иначе.. да..До обяд имам 5.
Това не ме притеснява..
засега. 8-)
мале ,побърквация.
да е тва с Иван ме разби ,честно .
и после вървяха някви зад нас и ааз само вървя ,вървя и вдигам хартиения морков и викаааам
ТОВААА Е АНГЪЪЪС !!! :lol:
ама аз тага го казах ,че прозвуча
анГЪЗ :lol:
При мен имаше и зелки не само моркови 8-)
Иначе тия от класа... Абе всички стояхме като препарирани (Най-вече момчетата) и накрая момичетата не минаха метър да подадат по една ръка колкото за сефте :D
Надявам се утре да не сме такива сухари всички 8-) (Макар че имам 20 часа немски в седмицата :D )
smiirnoff
09-15-2009, 13:18
8-)
Ти си от строителния, right? Всички знаят, че там е пълно с хубави момченцааааааъъ.. :oops:
мдаа, там съм :Д
ии момченцата наистина са супер сладки :Д
ама има и олигофрени :Д
аз отивам да питам един кой клас е да видя къде е моя и той вика ми 9ти съм и аз, а 8ми къде е и той вика ооо ти си зайчее :д, и аз да и той 5 минути ми говори , к'во е да си зайче , вика ми там постоянно заек, зайче, дрън дрън и най - накрая ми каза, че 8ми клас е от другата страна ;Д :lol:
Black_Fyed_Peas
09-15-2009, 13:20
В на една моя приятелка дакслото са ги целили с домати :shock: и само като я видяяях.. ужас бяха я уцелили... бахти гадното :?
YouCantStopMe
09-15-2009, 13:21
Ти се появииииии! :shock: :lol:
Еее..
:Д
Аз сериозно вече не знам к'во ще правя.Класът ми се стори сууупер страннен.Може и да не си допаднем.Хъх.
lisi4ety
09-15-2009, 13:21
8-)
аз отивам да питам един кой клас е да видя къде е моя и той вика ми 9ти съм и аз, а 8ми къде е и той вика ооо ти си зайчее :д, и аз да и той 5 минути ми говори , к'во е да си зайче , вика ми там постоянно заек, зайче, дрън дрън и най - накрая ми каза, че 8ми клас е от другата страна ;Д :lol:
олигофрените не можеш да ги избегнеш! ама поне няма нужда да биеш 10 минути път, за да стигнеш от 133 до строителния САМО за де гледаш момчетата ;d;d
smiirnoff
09-15-2009, 13:22
илллллл, т'ва с доматите е брутално :-o
Пиша чак сега ама не бях в нас (не, че сега съм :D ) Офф нещо днес ми става. Не знам... Видях класа... Леле с никой не се запознахме. Еми то беше такава блъсканица на двора, че нз кои бяха от класа :razz: . Иначе в стаята пак нямаше време! Мн съм щастлива- 19 часа испански седмично! КЕФ! Не сериозно мн се радвам. Утре имам 4 часа исп. Нямаше моркови :grin: . Класът е от 5 момчета и 25 момичета 8-) . И така... А и утре вече ще се запознаем. С момичетата, където се запознах с тях преди това (Жаки и Кали) ще се чакаме пред даскало, че не мога да се опрая вътре! :D
elito6754
09-15-2009, 13:36
Аз пък класа не го огледах много, само с три момичета си говорихме. Не днам кой номер съм. Класната е сревнително младичка, по математика ще ни е. 3 часа математика на седмица, 13 часа испански. Разказвателните са по един час на седмица, с изключение на физиката. Абе, общо взето съм доволна, утре ще си огледам класа вече. :)
8-)
баси идиота 8-)
бтв ; баси ,моркови ,зеле амаа чак домати .блякс .само идиот би го направил .
petinkataaa
09-15-2009, 14:43
как разказвателни бе ?! аз ще уча само англ,бълг,математика,литер тура,музика,изобразително, ИКТ и физическо възпитание и спорт .. какви разказвателни говорите :-o
YouCantStopMe
09-15-2009, 14:48
^Оф,само езикови гимназии ли съществуват,според теб?
Днес беше много яко! Ние, осмокласниците, си стояхме спокойно в редиците и изведнъж отстрани прелетяха моркови. Мен ме уцелиха два пъти, но успях да им го върна с един техен морков. :D
Който е от 91 НЕГ да ми пише лично и да каеж от коя паралелка е! Аз съм от Б.
dqvolcheto9
09-15-2009, 15:06
ох започна добре ама имаме нови даскали и някои са мн гадни ;d
ама още от първия час почнахме да подлуждаме класната !аз се надявам тази година да мине добре !Успех на всички заици :-) :-) :-)
При мен е трагично .. :( 28 момчета сме 1 момиче и 1 средно(сериозно говора),ма поне класната ми се стори печена.Успех на всички :-P
Не беше чак толкова зле, ако изключим 2-та моркова в главата. Е, има си цена да си в 1 аег. 8-)
elito6754
09-15-2009, 15:44
Имам си вече карта за градски транспорт. След малко отивам да си оправя чантата - да си надпиша тетрадките и да си взема учебниците. :)
В нашия клас май сме наравно почти. Не съм се заглеждала много. Утре ще съм като наблюдателница. :) Относно целенето с моркови - нямаше нищо страшно, едно оммиче просто ни раздаваше.
Имам си вече карта за градски транспорт. След малко отивам да си оправя чантата - да си надпиша тетрадките и да си взема учебниците. :)
каква прилежна ученичка
elito6754
09-15-2009, 15:46
В началото само... :D После ми писва... 8-)
adizitk1
09-15-2009, 15:47
Беше зле. Първо едвам си намерих класа... всъщност аз така и не го намерих, аз намерих само стаята в която ще сме и по едно време класът пристигна. :-o Поради тази причина май съм изпуснала морковите, както и първото запознаване с класа. :-x Седнах на втория чин заедно с някакво др момиче, което май не беше мн сговорливо. :o А най-лошото е, че на задните чинове фиксирах 2-3 кифли. ](*,) Абе... отново не искам да идва утре. :booooomb: 8-[
petinkataaa
09-15-2009, 15:51
^Оф,само езикови гимназии ли съществуват,според теб?
хуахаух не съм в езинова бе :-D :-D
Complicated
09-15-2009, 15:56
Беше зле. Първо едвам си намерих класа... всъщност аз така и не го намерих, аз намерих само стаята в която ще сме и по едно време класът пристигна. :-o Поради тази причина май съм изпуснала морковите, както и първото запознаване с класа. :-x Седнах на втория чин заедно с някакво др момиче, което май не беше мн сговорливо. :o А най-лошото е, че на задните чинове фиксирах 2-3 кифли. ](*,) Абе... отново не искам да идва утре. :booooomb: 8-[
И аз не искам да идва. :-#
Добре де, искам, ама ако класа ми не се състоеше от идиоти. :-o Може и да греша (дано), обаче да не те поздравят и да седят като пънове е ебаси тъпотията, брат. :? Аз съм свикнала с по-откачени и разговорливи хора и ми е някво супер странно..
elito6754
09-15-2009, 15:56
Ох, тя имаше предвид, че това, което каза ти, тоест какви са тези разказвателни, се учат в професионални училища или соута.
Уча в НТБГ, затова има разказвателни.
BaBsYyY_SeXyYy
09-15-2009, 15:58
Беше ужасно... закъснях. Имаше задръстване и изпуснах "голямото целене". А толкова исках да съм там, дори да ме уцелят.
После пък се загубих. И не се запознах с класа си. А класната така ме издразни- още навън се запознах с нея, няма как да ме сбърка с друг, все пак не видях други с патерици. И как така не забеляза, че две деца и липсват? Аз и още едно момиче обикаляхме като луди, а когато най- накрая я намерихме, тя вече беше разпуснала класа. И ме пита "Ама ти от моя клас ли си?". Честно ви казвам, идеше ми да си взема букета!
Не ме е яд толкова, че не се запознах, даже ще е по- интересно утре да се запознаваме. Ще има какво да разказвам.
Яд ме е за морковите. За първа и за последна година съм заек, няма да се повтори. Толкова много исках да присъствам на този ритуал, толкова ми се стори забавен!
Поревах си в колата, сега не ми е толкова криво. Но това, което си мечтаех, естествено не стана. :cry: Беше най- скучния първи учебен ден, който съм имала :cry:
adizitk1
09-15-2009, 16:02
Беше ужасно... закъснях. Имаше задръстване и изпуснах "голямото целене". А толкова исках да съм там, дори да ме уцелят.
После пък се загубих. И не се запознах с класа си.
Яд ме е за морковите. За първа и за последна година съм заек, няма да се повтори. Толкова много исках да присъствам на този ритуал, толкова ми се стори забавен!
Поревах си в колата, сега не ми е толкова криво. Но това, което си мечтаех, естествено не стана. :cry: Беше най- скучния първи учебен ден, който съм имала :cry:
и аз съм точно така! :cry: :cry: :cry:
mimeto952
09-15-2009, 16:27
А хора от немската :D Аз съм Ж клас. Добре че бяхме последни та за нас не останаха много моркови :D
Иначе при мен мина също много добре. Запознах се с много хора. Тъпото обаче е, че от 8 класове се запознах само с няколко момичета от моя клас :? Е и утре е ден де. Иначе добре че носих цвете, щот почти всички носеха и от горните курсове също :D
И аз съм от 8ж, не успяха да ме уцелят. Мария се казвам... Ако има някой друг от немската да драска лично
БЕШЕ НАЙ-ЯКИЯТ МИ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН ЕВЪР.
Уцелиха ме 4 пъти с морков, веднъж в главата, не беше яко. Цялото даскало беше в моркови. А Деси ми даде, 'щото е добричка.
ЛОООЛ, класната ... ще видим. Класната стая става, чиновете са добре. :Д
КЛАСЪТ Е ЖЕСТОК.
Сигурно няма да се разбирам с някои хора, но какво пък. Прибрах се преди два часа - цял ден обикаляхме с още 10 човека. Голяма забава.
Кефя се. :grin:
Blackfish
09-15-2009, 16:43
Беше гадно. Едвам си намерих класа.. запознах се с 5 момичета от класа. До мен седна едно момче :o нас не ни целиха с моркови, но утре ако ни докопат (което е неизбежно :D ) ше ядем ....
banforyou
09-15-2009, 17:30
Пффф наще много се фкараха във филма с тия моркови деба имам цицина на главата..... иначе си беше добре....а как няма да е - 20 момичета 5 момчета 8)
petinkataaa
09-15-2009, 17:53
Ох, тя имаше предвид, че това, което каза ти, тоест какви са тези разказвателни, се учат в професионални училища или соута.
Уча в НТБГ, затова има разказвателни.
аз съм в професионална гимназия :D
Много добре си мина всичко днес. Въобще нямаше целене с моркови и други зеленчуци 8-)
Казаха ни, че утре по-горните класове ще минат да ни видят и да ни поздравят. Нищо друго 8)
В гимназията има страшно, ама страшно готини момчета.. Това гледах най-вече.. Иначе всичко е перфектно :---)
lisi4ety
09-15-2009, 18:27
Ама стига сте избързвали всички, та това е първи учебен ден :shock: Току-що сте видяли съучениците си и вече "тая е кифла", "тоя е смотан" .. по-полека, още не се познавате, не избързвайте (; щото може тая кифла или тоя смотаняк да се окажат най-яките хора в класа.
Ама стига сте избързвали всички, та това е първи учебен ден :shock: Току-що сте видяли съучениците си и вече "тая е кифла", "тоя е смотан" .. по-полека, още не се познавате, не избързвайте (; щото може тая кифла или тоя смотаняк да се окажат най-яките хора в класа.
и аз това казвам .
смисъл ,не мога да изградя мнение,все още ..
макар че ми е някак си странно с тях.
искав стария си клас ;D
lisi4ety
09-15-2009, 18:45
и аз това казвам .
искав стария си клас ;D
Мда има и такива моменти
Като се опознаете няма да ти е кофти за стария клас :)
и аз това казвам .
искав стария си клас ;D
Мда има и такива моменти
Като се опознаете няма да ти е кофти за стария клас :)
мм нз ,надявам се .
всички са от фешъните * а аз не съм такава*
и са пушачки и слушат чалга :shock:
мм нз ,надявам се .
всички са от фешъните * а аз не съм такава*
и са пушачки и слушат чалга :shock:
Тва че слушат чалга, а ти не не е проблем. Пак може като се опознаете да ти е приятно с тях. Същото се отнася и с пушенето :)
petinkataaa
09-15-2009, 19:35
не може да мляска докато госпожата говори и да тръшка и да сe прави..да се заяжда още първия ден с хората и да ми кажеш,че това е наи-якия човек..sorry ;]
VIPkuklichka
09-15-2009, 19:35
Ехей здравейте ! И аз мисля да се включа :D
Както вече Криси каза *YouCantStopMe* ..класа ни ее пълеееееееен леш брат ..Всички селянки събрани на едно място ужас ! ТРАГЕДИЯЯЯЯЯЯЯ ! Някви от Кирково имаме, леле .. 8-) Дано да не са толкова задръстени колкото изглеждат... ще ги видим утре :( Цял ден на училище 8 часа английски езиккккк :shock: :x Как ще го преживеем изобщо ?! :shock:
YouCantStopMe
09-15-2009, 19:38
^Всъщноооост.Не знам все още.Не изглеждат такива,каквито си мислех,че ще са. 8-) Просто...странни ми са на мен.
Е,може да не е пълна селяниq.Ще има да се опознавамеее.. Няма как.
5 години ще се търпим. :-D
VIPkuklichka
09-15-2009, 19:40
А ти знаеш ли какво направихме с Лилка :-D
Като отивахме към едно кафе видяхме една там от класа и викам Лилке отидам да се запозная с тази ии отивам и и викам : " Здравей, ти си от 8а1 нали ? Теодора се казвам, приятно ми е " и тя вика и на мен и аз и викам " Ще се виждаме значи " :lol: 8-)
YouCantStopMe
09-15-2009, 19:42
Това можеше да ми го кажеш и по скайпа,умницо.
Само ще оспамваме темата на хората. :lol:
VIPkuklichka
09-15-2009, 19:44
Аз съм новак :D Простено ми е, надявам се .. :booooomb: :o 8-)
elito0o0o0
09-15-2009, 19:48
Здравейте! Малко късно ви пиша,а може би много 8-)
Оф... мно0о ми е притеснено,понеже в клас сме 19 момичета и 7 момчета ии момчетата .. 4 от тях саа :? абее.. без коментар иии такова.. другите си бяха по групички и аз бях единствената дет не познавах никой,освен едно момче от старото ми даскало,ама то едно момчеее... :? ИИ се страхувам ся да не ме сложат до някой противняк :( :( Все някой тряа да отиде при 1 от момчетата и може тФа да съм аз :( :-# :-# :-# Бахти ужаса ! :-# :-#
VIPkuklichka
09-15-2009, 20:56
Не се притеснявай.. ще се опознаете, може да не са такива каквито изглеждат.. а, ти само да си видяла нашия клас :( пълни.. олигофрени : ( Всички някви задтъстении.. от някви села имамее / ама то т'ва 'щото сме в забутан град :o / .. Ще видим утре какви са в същност, да ги опознаем малко.. искам си стария клас :-x :oops:
Black_Fyed_Peas
09-16-2009, 10:17
[b]Аз днес вече се запознах с всички иии големи сладури са :P 8-)
Има две момчета който стоят на съседния чин ии понеже г-жата по френски иска да стойм момиче-момче аз ще стоя с единия /всяко момче трябва да си избере момиче/ ии тоя вика на г-жата аз ще стоя с дребното и тя само хвърля един поглед на него и един на класа /по скоро на момичета/ и вика ахаа ясно ще стойш с момата с бритона 8-) иии е голям сладур, той ми направи най-голямо впечатление от момчета, с една голяма усмивкаа... хубавец :oops: 8-)
П.П по БЕл учебника ми е много мъничък на 'булвест 2000' като тетрадка малък формат. Литератаурата пак е на 'булвест 2000' ама е голяма 8-) , френския е
е класът бива ,ама даскалите.
аа няма такива ,много са готиниии
Ооо як клааааас !!
Като ги гледам, всички са някви свестни хора . . .
Има 1-2 кифли, но не са някакви парадиращи, може да се говори с тях . . . :-D
Има 2-3 по-фешън маниаци, но са готини хора . . .
Не съм се запознала със всички. . . Има време де ^^
Ъ класа е жесток, класния ми също. По физическо ни е и май ще ни измъчва тая година с какво ли не . . .
Училището е супер и отвътре и отвън, и двора и сичко . . .
Днес се загубих 2-3 пъти докато намеря стаите . . . ноо се оправих навреме, слава богу!!
По български стана една прецаквация ии така стана, че тряяше да седна до 1 момче . . . А хич не исках . . . ужас.
Сладур е, ама сме си продумали 3-4 думи на кръст за 2 часа български днес . . . Тцтц . . .
Иначе вече си имам "фр" . . . Две свестни момичета, дето много ме радват . . .
Общо взето, доволна съм, радвам се, че съм там и в тоя клас . . .
Обаче още ми е некво странно. . . ново място, непознати хораа в час . . .
Има време, явно :D
на нашата класна пък телефона й звъни с Thunderstruck на AC/DC 8)
на нашата класна пък телефона й звъни с Thunderstruck на AC/DC 8)
йеее
ебаааси фенкатааа 8-)
аз се мятам да спя .
направо очите ми се затварят ..
cookie_master
09-16-2009, 11:22
На 15 се запознах с две много приятни момичета и днес отивам и им казвам здрасти.Едно ми каза здравей,а другото се направи,че не ме вижда :( .Намерих друго момиче с което да общувам,но не е същото.С онези двете имахме толкова общи теми :( .Ебати надуфките..
Момчетата са грозни,ама това дето седи пред мен е много мило :) .Грозничък е ,ама поне може да си разменим две думи.9 клас постоянно висят в стаята ни.В началото бяха забавни,но вече ставам досадни :? .Това е сегашното ми впечатление,ще видим утре какво ще стане.
smiLexaga1n
09-16-2009, 12:01
Йее.. Значи до момента класа ми е УНИКАЛЕН с главно 'у', страхотни са :smt007 Часовете минават забавно, госпожите също биват 8-) , но ще видим.. Класната ми е яка, малко строга, но е по-добре от колкото всички да й се качват на главата и да не се разбира какво говори. Имаме няколко страшни сладура :smt060 .. като цяло всички са много готини, никога не съм очаквала да попадна на такъв клас, но много се радвам.. Стария ми клас не струваше :D , новия компенсира :) .. Имаме си 2-3 фешънки / кифли, но днес се запознах с едната, много е готина въобще не е надута.. чак е мила. :) Таа удоволетворена съм, обожавам новия си клас. :smt050 Единственото, за което ме е яд, че сме различни смени с по-големите.. т.е. 8 клас сме най-големите в нашата смяна..
BrainPants
09-16-2009, 12:22
Класа ми е мн заспал. В часовете е гробна тишина. :shock: В междучасията... амииии в тях е ОЩЕ ПО-ТИХО ! Хипер сдухани са. Не ми харесват изобщо. Ама пък предполагам, че ще свикна с тях, нооо за сега предпочитам да не стоя при тях :D
запознах се там.. но пак се шляа сама :cry: :cry: :cry: :cry:
Complicated
09-16-2009, 12:59
Колко се радвам, че сгреших. :grin: Само с няколко не се запознах, но има време. Другите са страхотниии! :smt049 Даскалото е уникално и от вътре, и от вън. Класният ни е много забавен. 8-) Г-жата ни по математика се казва Галя и нали до като ни казваше учителите, и като стигна до нея вика: "Това ви е г-жата по математика, малко е лоша. И внимавайте да не и кажете Галина, защото се дразни. Може би защото галина на испански е кокошка. 8-) (Не знам така ли е, ама така казах.) Малко мълчание и после добави: "Също така да не объркате с пуйка." 8-) 8-) А пък г-жата по музика се казва ЛАЛА и пак някъв лаф пусна, ама забраих къв.
Г-на ни по Англ. си пада малко шматка и се смяхме малко, ама е печен, а г-жата утре ще видим. Само дето г-на по ИТ е супер смотан и цял час ни говори за харддиск, дънна платка, външна памет бла бла, пък аз и още 2 момичета щяхме да заспим буквално. 8-)
Black_Fyed_Peas и моите учебници по БЕЛ са същите. :P
А казаха ли ти колко струват, че на нас не са..?
Complicated
09-16-2009, 13:01
И едно момиче от 9ти или 10ти май ни вика: "Абе тая година има много яки зайци." За момчетата говореше. 8-)
имем в класа 5 момчетъ супер задръстени са ... :? но пък момичетата са супер ...
Абе другите немци от 91ва.. :D След днешните 4 часа зацепихте ли нещо, че аз в момента смятам да зубря думи и 1/3 не знам как да ги кажа, пък имам около 30 думи за утре 8-) , някой ако е същата трагедия да пише :D
Абе другите немци от 91ва.. :D След днешните 4 часа зацепихте ли нещо, че аз в момента смятам да зубря думи и 1/3 не знам как да ги кажа, пък имам около 30 думи за утре 8-) , някой ако е същата трагедия да пише :DКато не разбираш немски, защо подяволите, се набута в немска паралелка ? Защото искаше, защото ваш'те искаха или просто...абе да има там нещо ?
Абе другите немци от 91ва.. :D След днешните 4 часа зацепихте ли нещо, че аз в момента смятам да зубря думи и 1/3 не знам как да ги кажа, пък имам около 30 думи за утре 8-) , някой ако е същата трагедия да пише :DКато не разбираш немски, защо подяволите, се набута в немска паралелка ? Защото искаше, защото ваш'те искаха или просто...абе да има там нещо ?
Ако обичаш не се обаждай като не знаеш как стоят нещата в немската... :x
monttitty
09-16-2009, 13:49
Някой знае ли,дали мога да си купа стари учебници,защото една фр каза,че те са същите като новите(а нали сме по нова програма уж) само визията им е порменена....пък и на мен ми трябват само по МАТ и БЕЛ,защото съм подготвителен клас... :)
Ами и на нас този по БЕЛ даскала ни каза, че са еднакви ама променени на външен вид и подредба, и каза че няма проблем и със стария вариант да бъдем, но при вас не знам :)
Kallyn4eto
09-16-2009, 13:53
Аз не съм от немската, ама и аз да си кажа, че днес не успях да разбера много много от френския. Сега ще си науча думите и ще се наявам да съм запомнила правилно произношението. А и намерих един сайт (не аз де) който казва как се чете думата, но не гарантирам че е правилно, но все пак ще ви го дам.Това е сайта. (http://public.research.att.com/~ttsweb/tts/demo.php) Дано помогне на някой, но пак казвам че не съм сигурна дали произношението е вярно.
Благодарете на Миленчето :D
Учебника ми по френски е на Echo.
monttitty не ми се вярва приятелката ти да е права. Не случайно сме по новата програма. Но пък не съм аз човека който да ти каже. Питай учителката ;)
Аз не съм от немската, ама и аз да си кажа, че днес не успях да разбера много много от френския. Сега ще си науча думите и ще се наявам да съм запомнила правилно произношението. А и намерих един сайт (не аз де) който казва как се чете думата, но не гарантирам че е правилно, но все пак ще ви го дам.Това е сайта. (http://public.research.att.com/~ttsweb/tts/demo.php) Дано помогне на някой, но пак казвам че не съм сигурна дали произношението е вярно.
Благодарете на Миленчето :D
Учебника ми по френски е на Echo.
monttitty не ми се вярва приятелката ти да е права. Не случайно сме по новата програма. Но пък не съм аз човека който да ти каже. Питай учителката ;)
Мерси :D Ама на немския тия думи ги казва някой толкова бързо, че нищо не се разбира :D Иначе ми помогна колкото да си поприпомня госпожата как ги казваше някой :)
Госпожата ми по музика е няква супер печена, леле . . .
Обръща се към нас с "дами и господа" нон-стоп. . . Прави супер яки лафове, леко такава луда се пада, ама мн ме кефи. . .
Отсъствия не пише. . . едно момче дойде в 8 (!!) и тя нищо . . . даже му се усмихна и вика "Ти се сети кога да дойдеш! Междучасието почва след малко " закачливо и той вика "Еми точно на време значи." . . .
Но ни каза, че тази година мнооого ще пеем и ще имаме оценки на пеене и аз направо ще се гръмна . . . Аз не мога да пея ии. . . ужас.
:D Супер якк класс смее . . .
Класния ми е човек на място, няма грешка. . . Нито е много строг, нито дава да му се качват на главата . . . Прилича ми на дванайсетокласник и днес като се разминах с него по коридора, чак после зацепих, че това не е някой от по-горен клас, а класния ми :D
По испански едната ми госпожа е готинка, мисли се за много учена, но няма лошо . . . Мила е, внимателна, разчитам й (което за мен си е чудо), обяснява хубаво, повтаря като има нужда, пише на дълго и на широко, говори силно, дава примери . . . Супер е.
По БЕЛ е много отнесена, но и тя е добре. Личи си, че си разбира от работата жената, интересно ни накара да се представим днес (като си напишем буквите от името надолу и дадем определение за себе си с всяка буква) . . . Дооооста писахме и дооооста домашно ни даде, но . . . 8 клас все пак ;]
По физическо също имам леки притеснения, че нещо няма да се разберем с господина, защото гледам, че май няма да ни дава да отсъстваме за тва и за онова и ще ни мъчи, ама каквото е това . . .
Днес ходих за учебници и всички си взех. . . Дано да не съм сбъркала нещо, даноо!! Боже!
Утре ще събираме пари за учебници по испански ии . . . такам.
Дълго стана . . . сори
Някой знае ли,дали мога да си купа стари учебници,защото една фр каза,че те са същите като новите(а нали сме по нова програма уж) само визията им е порменена....пък и на мен ми трябват само по МАТ и БЕЛ,защото съм подготвителен клас... :)
Не са едни и същи, да, произведенията по литература са същите, но са в различен ред и също така има различни въпроси и задачи и т.н.
Прави супер яки лафове, леко такава луда се пада, ама мн ме кефи. . .
Историчката ни е такава.Много младичка и енергична ми изглежда. :D Днес преди да започне да предава урока и вика,че започва History Channel :razz:
Абе другите немци от 91ва.. :D След днешните 4 часа зацепихте ли нещо, че аз в момента смятам да зубря думи и 1/3 не знам как да ги кажа, пък имам около 30 думи за утре 8-) , някой ако е същата трагедия да пише :D
Само азбуката :D :D
В кой клас си ? Щото ние стигнахме до азбуката и звънеца би ...
Black_Fyed_Peas
09-16-2009, 14:59
Black_Fyed_Peas и моите учебници по БЕЛ са същите. :P
А казаха ли ти колко струват, че на нас не са..?
Не нищо не ни каза.. ама и тя госпожата е еднаа 8-) ние знаем повече от нея 8-)
Иначе при нас идваха 10 клас и един идва оглежда всички момичета/ако не съм сппоненала, всички са супер задръстени с изключение на 2/ ии гледа, гледа и вика на момчетата 'момчетаа момчетаа имате точно 4 готини зайки може ли да ви ги вземем 8-) и показва момичето с което стоя на един чин, мен и другите 2 8) 8-) 8-)
smiirnoff
09-16-2009, 15:06
е днеска си беше повече от перфектно ^^
запознах се с повечето, всички се оказаха супер готини и съм много щастлива, че съм в тоя клас + т'ва видях още 3-4 познати, дето въобще не знаех, че учат там :Д
запознах се и с justt :Д
абеее, страхотен ден си беше :grin:
8-)
Само азбуката :D :D
В кой клас си ? Щото ние стигнахме до азбуката и звънеца би ...
И при нас беше горе-долу така. Аз съм от Б клас.
Хах, днес класът почна да се отпуска.. усещам. :D
mimeto952
09-16-2009, 16:11
Аз съм ж клас и през първите три часа класната чете правилника и т.н. и взехме само азбуката четвъртия час
Millen4ety
09-16-2009, 16:21
ОМФФФФГ!
Днес не знам как беше с класа, никой още не се е поотпуснал, ама ни е втори ден.. знам само на 3-4 хлапета имената, иначе има симпатични хора.
НО просто френския ще ме заколи.. отвеяната ни класна си мисля, че всички разбираме... огромна грешка.. аз не знам как е АЗ (научих днес, де).. просто имам чувството, че съм малоумна, но ХЕЙ, днес научих първата си дума на френски... обаче просто не знам как да произнасям.. въртя, суча и накрая издавам някакъв живоподобен звук, дето на нищо не прилича.. 8-)
ОМГ, днес цял ден си хиля, че нищо не знам 8-)
ОМФФФФГ!
Днес не знам как беше с класа, никой още не се е поотпуснал, ама ни е втори ден.. знам само на 3-4 хлапета имената, иначе има симпатични хора.
НО просто френския ще ме заколи.. отвеяната ни класна си мисля, че всички разбираме... огромна грешка.. аз не знам как е АЗ (научих днес, де).. просто имам чувството, че съм малоумна, но ХЕЙ, днес научих първата си дума на френски... обаче просто не знам как да произнасям.. въртя, суча и накрая издавам някакъв живоподобен звук, дето на нищо не прилича.. 8-)
ОМГ, днес цял ден си хиля, че нищо не знам 8-)
Френският е един от най-трудните езици, ще свикнеш и ако имаш желание ще го научиш. Не се учи за един ден спокс. :)
Black_Fyed_Peas
09-16-2009, 17:21
Ние по френски започнахме с това да кажем как се казваме и да питаме някой как се казва :D ии горе доло го разбрахме 8-) апък и госпожата е супер печена, обяснява много добре :)
Millen4ety
09-16-2009, 17:57
хей, мерррси, олекна ми :D
даже вече се чувствам супер добре!
Абе вие в колко часа ставате? Аз днес станах в 5.42, въпреки че можех и да поспя още 40 мин... ама съм ставала и по-рано..
Black_Fyed_Peas
09-16-2009, 18:06
аз в 6 винаги ставам в толкова за първа смяна :D
аз в 6 винаги ставам в толкова за първа смяна :D
И аз съм така обикновено, но утре смятам да стана в 6:30, защото имам достатъчно време. :)
lisi4ety
09-16-2009, 18:11
Ние по френски започнахме с това да кажем как се казваме и да питаме някой как се казва :D ии горе доло го разбрахме 8-) апък и госпожата е супер печена, обяснява много добре :)
Et.. tu t'appelles comment? :D
Френския е мноооооого труден, яко ще трябва да учиш тая година..
Kallyn4eto
09-16-2009, 18:14
Хора зех да се притеснявам.
Една приятелка тука ми разказва как в нейния клас са супер печените и с момичетата ходят по коридорите запознават се.В една смяна са с 12 клас и всички са някакви мили все едно се познават от много време. (големите де) Абе се едно е за 3 година а не за 1ва и то само за първия ден.
А аз се познавам с класа, но повечето са някакви все още мн срамежливи и си говорят само със съседа по чин. Нещо се притеснявам само за глупости, амаа...
Иначе...какво да ви кажа. Седиме с няколко човека зад чиновете, а останалите си седят по чиновете...
И аз не знам защо го написах. И въобще дали нещо разбрахте, ама айде...
^ аз определено те разбрах и на мен ми е супер кофти .
Хора зех да се притеснявам.
Една приятелка тука ми разказва как в нейния клас са супер печените и с момичетата ходят по коридорите запознават се.В една смяна са с 12 клас и всички са някакви мили все едно се познават от много време. (големите де) Абе се едно е за 3 година а не за 1ва и то само за първия ден.
А аз се познавам с класа, но повечето са някакви все още мн срамежливи и си говорят само със съседа по чин. Нещо се притеснявам само за глупости, амаа...
Иначе...какво да ви кажа. Седиме с няколко човека зад чиновете, а останалите си седят по чиновете...
И аз не знам защо го написах. И въобще дали нещо разбрахте, ама айде...
Еми спокс, и в моя клас ги има такива, но повечето вече се поопознахме малко. :) А ако знаете кви лафове стават. :razz:
elito0o0o0
09-16-2009, 19:33
УЖАААААААААААС! Днес седна един задръстеняк от миналото ми даскало до мене ии ше повърна върху него някой ден :shock: :? ..
Заели ми бяха чина и аз тряаше да седна най-отзад,но утре ще ги разкарам! :o :o
VIPkuklichka
09-16-2009, 20:52
Блазе ви на всички.. имате страхотни класове по коментарите.. в нашия все още е адски тъпо.. или всички са някви ЗАДРЪСТЕНИ или са прекалено срамежливи, но днес.. като че ли класа ми се стори по-добре от вчера.. в смисъл, че днес ми изглеждаха някакси по-готини.. пффуу дано да се оправят нещата :(
Black_Fyed_Peas
09-17-2009, 03:58
Аз вчера бях на кафе с почти всички момчета и няколко момичета за да се опзнаем и малко извън даскало ии не знам.. страхотни хора, в часовете е забавно всеки пуска някой лаф, направоо страхотнии :-) 8-)
8е :smt007
gLypChenCee
09-17-2009, 05:10
Пада яко смях! :lol:
8КМ :smt049
Hurtmore
09-17-2009, 06:22
Ние нищо не сме взели още... само повтаряхме някакви поздрави по немски :D
По БЕЛ, г-та е много мила и готина :]
По математика е няква злобна и мяза на зайка XD ама аз и бездруго си мразя математиката :ДДД
По физическо сме при най-големия идиот... просто няма такъв. "Бягай от мен до другото дърво..." :razz:
Black_Fyed_Peas
09-17-2009, 10:19
Обичам всичкии от 8ее :grin: :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 8-)
YouCantStopMe
09-17-2009, 15:50
Ох,не можете да си представите колко мноооооооооооооооого ви завиждам,че сте попаднали в такива класове.Браво и честито!
Аз...няма коментар просто.По-гаден клас не можеше да ми се падне. :( Егати,тооолкова много го очаквах тоя момент-нов клас,нови хора,нови запознанства,а то к'во излезе...Ебасии.. НЕ ИСКАМ,БЕЕЕЕЕЕ!Ама.. няма к'во да правя. :o Толкова ми е тъпо,че няма накъде.Оказа се,че свестните хора са тези,които си познавах и от преди.Другитееее-без коментар.
Оф,мамка му. :(
Учителите са ОК.Класния е доооста строг,но знам,че ще науча английския при него.Тая по математика за сега е добре,по БЕЛ-също.Другите ми две госпожи по английски също не са лоши(е,едната е малко по-добре,но..карай).За физкултурата,музиката и ИТ няма да обяснявам.
От учителите съм доволна,но от съучениците мииии..
Май с повечето ще си останем просто съученици,не приятели.Добре,че имам доста познати в училището,иначе щях да изперкам.
Това не беше изобщо онова,което си представях.
аклфлафлдкалфкаайфийафоси йфоамфоксадфйаяфйпийфй;а.
lisi4ety
09-17-2009, 15:51
Ама направо трябва да ви се забрани да си коментирате класовете в следващите два месеца. :D
YouCantStopMe
09-17-2009, 15:53
^Аз в това,което писах,съм сигурна.
VIPkuklichka
09-17-2009, 16:11
lisi4ety ne znaesh klasa ni kakav e prosto...... :x
VIPkuklichka
09-17-2009, 16:13
Тея българският не знаят, та английски ще научат.. :? Ще ги видим след няколко дена как са.. ще ги заговорим.. ако си отворят устите - добре, ако не - още по-добре ! Вярвайте ми.. състоянието в класа ми е ТРАГИЧНООООО !!!! :(
YouCantStopMe
09-17-2009, 16:15
Не съм мислила,че ще го кажа,но си искам стария клас.5183759817519379851697567816957694154% по-добре беше там.
И,НЕ - не взимам прибързани заключения,то си личи просто..
И аз имам няколко такива, ама поне останалите изглеждат някви печени и си лафим. Дано да е само притеснение и да се отпуснат :)
По математика е няква злобна и мяза на зайка XD ама аз и бездруго си мразя математиката :ДДД
бухаха :D
Иначе при нас по български и по информатика първите ми впечатления не са много добри, по информатика е няква бабешкерница на около 60 години и единственото хубаво нещо при нея е, че не трябва да си купуваме учебниците :d а по БГ е няква много вдървена и като ме вдигна да се представям (както всички други) аз не знам кво да кажа, тя седи и вика "Да.." ама както и да е, някак си замазах положението с пет думи. По математика е болна, ама щяла да има заместничка, която още не съм виждал.. По английски и госпожата, и класния са супер печени (с класния почти не пишем в клас). С повечето момчета се запознахме, с момичетата по-малко, но има време, все пак не мога за два дена да се запозная с 30 човека. Успех на другите! :)
Не съм мислила,че ще го кажа,но си искам стария клас.5183759817519379851697567816957694154% по-добре беше там.
може би и аз си мечтая за моят.
но като се замисля аз съм при тях 6-7 часа ..
после се прибирам и си имам и други приятели.
те ще са ми просто съученици и познати .
аз ходя там ,за да уча . не да имам тон приятели .
имам си достатъчно ..
може би и аз си мечтая за моят.
но като се замисля аз съм при тях 6-7 часа ..
после се прибирам и си имам и други приятели.
те ще са ми просто съученици и познати .
аз ходя там ,за да уча . не да имам тон приятели .
имам си достатъчно ..
съгласна съм...
с класа си само няколко часа и това е ..
аа що имам чувството, че има доооста хора от фег дето тук пишат
faststep
09-17-2009, 20:16
Щом ви остава време да висите по форумите, не учите толкова здраво, колкото мен. 8-)
mArMaLaDkA
09-17-2009, 20:51
Не са само "няколко часа", а около 6-7, в продължение някъде на 30 и няколко седмици ли, колко бяха, което хич не е малко.
5 години ще ти минат с тея хора. Половината ти време ще минава с тях.
С тях ще растеш, те ще стават свидетели на спадовете и успехите ти. Така че, определено не е "все едно, това са няколко часа".
Няма нищо по-хубаво от това, да се разбираш с класа си, да споделяте, да се забавлявате, да се подкрепяте.
Уви, в моя клас не сме така. Няма и да бъдем. 2-3 дена са минали, но това е без значение. Каквото и да говорите, първото впечатление винаги е най-важното и най-правилното. Поне при мен. В класа ми има хора от двете крайности - много смотани и много отворени. Тук-таме се намират някои свестни и нормални, но те сигурно са по-малко от пръстите на едната ми ръка. Всички са се разделили на някакви групички, дистанцирани, сприхави, надути... Пак казвам, че колкото и малко да са свестните хора, искрено им се радвам. Едно такова топло отношение лъха от тях, задружни са, приятелски настроени, винаги готови да помогнат. Учителите са... ами, добре са. Много добре даже, поне засега. Има някои много печени, има някои, които прекалено се вземат насериозно, но в крайна сметка пак минават приятно часовете.
К'во друго... а, нямаме чешми по стаите, както беше в старото ми училище и трябва да се ходи все до тоалетната да се сменя водата. Много е забавно с кофата по коридора. 8-) Охранителите - мамини душици сладки! Единия днес ме пусна без униформа(бях с една моя тениска и вратовръзката на училището, пък тя униформата е тениска на училището и вратовръзката), ама някакъв смешко точно на 5 крачки от охранителя ми се направи на важен. В крайна сметка се позабавлявах и си облякох тениската. 8-) В това училище обслужващия персонал е някакъв адски нагъл, чак е дразнещо. То аз проблеми нямам толкова с учителите(даже никакви - да чукам на дърво), колкото с лелки и с охраната. 8-) Важното е, че поне ми е забавно и не им се връзвам много-много.
И то това е май. За друго не се сещам в момента. :)
elito0o0o0
09-17-2009, 20:52
+1 http://www.pic4ever.com/images/899.gif Quiero que mi clase de edad!!!! http://www.pic4ever.com/images/899.gif :-# :-k :cry:
Black_Fyed_Peas
09-18-2009, 10:20
днес се запознахме с другата ни учителка по френскии... отвратителна е :( постоянно говори на френски и не иска да превежда, все едно учим френски не от няколко дни, а цял живот сме го учили :x
Инче вече всички се отпуснаха и си говорим спокойно знаем си имената и такааам. Почти всички момчета с глава или повече по-високи от мен ми викат дрбнотоо :D ии отново се движа главно с момчетата 8-) с момичетата също ама... с момчетата е по-забавно, особенно ако спорим за нещо 8-)
айде ставам да пиша домашни :-)
SasHeTo0
09-18-2009, 10:23
Това че тя говори само на френски и какъвто и да е език е само във ваша полза
Защото когато слушаш някой да говори на определн език ти се набива яко в главата
:-D :-D :-D
Black_Fyed_Peas
09-18-2009, 10:31
еми да ама ние сми имали до сега само 6 часа не знаем толкова много... а тя говори само на френскии и като я питаш нещо кво значи, не казва нищо
Sarafina
09-18-2009, 11:12
+1 :(
elito6754
09-18-2009, 11:40
Ооох, вече ги познавам, но не ми харесват много. Даже си искам стария клас. Разбирам се само с ....момент само да преброя..пет момичета, може и по-малко да станат. С другите само Здравей и това е. Важно е да имам само един човек поне, да си говорим, пък все пак ще учим, няма да си говорим постоянно. Учителите биват, само тази по математика ме притеснява, защото в часа е една лудница, а сме на преговор. Представям си по нататък какво ще става. :( по испански ни е добре учителката, става.
Black_Fyed_Peas
09-18-2009, 12:58
Явно само аз съм си харесала класа ии не си искам стария /нищо лично Sarafina/ :D тези са 100 пъти по-добре от старите. Ония постоянно говорят в час, обиждат, псуват, а тези въобще не са такиваа :D в час ако г-жата е по-строга е гробна тишина, ако е някоя като едната по ФЕ си е шумно, но приятно шумно 8-)
Kallyn4eto
09-18-2009, 13:10
аа що имам чувството, че има доооста хора от фег дето тук пишат
защото е така :D
ООО класа ми е мега якк . . . Обичам си го вече!!
Говоря си със всички, познавам се със всички, много са свестни от първия до последния. . . Има някои по-срамежливички, но са мн яки хора . . . Стария клас също беше готин, но тозии . . . Ах!
По испански вече преполових една тетрадка . . . Малее.. супер мн неща знам вече!!. . . Ебаси якия език!
По математика сме на преговор . . .
По Бел вече почнахме да си учим здраво . . .
По ИТ е супер якоо. . . цял час чат!!
Сега чакам рисуванетоооо . . . 8)
очаквах да се запозная с някой защото изгубих всички приятели ако могат да се нарекат такива :? но.... мнозинството се оказа от бившия съседен( бяхме 2 седми класа) а те са :x .........
странно ,но класът започва да ми харесва.
и се радвам :)
Аз в първия момент като видях новият ми клас се стъписах....но сега всички ми се струват адски готини и се радвам че попаднах в такава приятна среда между тях..
YouCantStopMe
09-18-2009, 17:02
Ох.. днеска беше по-приятно от вчера.Заливахме се от смях..Няма да казвам защо. :razz:
Ох,Кристофорчоооооо... :lol:
Ох.. днеска беше по-приятно от вчера.Заливахме се от смях..Няма да казвам защо. :razz:
е видя ли ! и при мен стана така ..
faststep
09-18-2009, 17:08
Класът е мега як и се радвам, че попаднах в точно тази паралелка, при тези учители. :)
YouCantStopMe
09-18-2009, 17:17
е видя ли ! и при мен стана така ..
Не казвам,че сме се сплотили,сприятелили повече.. или нещо подобно.Те си остават същите..Само дето беше малко по-забавно. 8-)
Сряда контролничка по английскииии...
Ама то ще е лесно,предполагам.
Snickers
09-18-2009, 17:20
Осмокласници, помощ.
Аз сега съм 7ми клас и днес учителката ми от частните уроци ми даде 180 задачи по математика, за да провери на какво ниво съм. По дяволие, все едно е писано на китайски, абсолютно нищо не разбирам и заради шибаната математика ще се проваля - сигурна съм. А аз толкова задачи за 4 дни не съм решавала през целия си съзнателен живот. Явно ще се наложи да си остана в тъпото квартално училище ;/
На вас също ли ви даваха толкова задачи? Тая ми вика, че на ден трябвало да решавам най-малко по 2 часа задачи, а най-добре било по 3-4. И като се има предвид, че по още толкова трябва да отделям и за БЕЛ и за другите предмети, аз няма да мога да се справя, предчувствам. Не очаквах, че ще е толкова зле. Не знаех, че съм толкова зле. ;/