PDA

View Full Version : Вампирски дневници (сериал) :)

Страници : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

ArrowsOfDeath
05-06-2010, 15:46
Прочел съм първите три книги и определено сериала > книги.

Reall
05-06-2010, 17:49
Аз вече прочетох четирите. Сега чакам петата: http://www.ibis-press.eu/images/VD-5-.jpg
26 Май ми се струва твърде далечч.
А харесаха ли ти?Защото чета доста негативни коментари,а също,че филма бил доооооооооста по-интересен,а книгите донякъде отегчителни.Аз все пак ще си ги взема,защото на мен може да ми се интресни,но просто искам мнение. :)

Ако честно трябва да си призная - сериала, героите са страхотни сладури, сюжета - чудесен. Книгите също са много хубави. Има ОГРОМНА разлика. В смисъл, не очаквай героите от сериала да си паснат с героите от книгите (само по имената тук-там). Да, вярно е, че на мен в началото не ми харесаха ИЗОБЩО книгите, но след това те грабват, не искаш да ги оставиш без да си научил какво става по-нататък. Да, вярно е, че обемът (на книгите) е малък (около 200 страници), но това не трябва да се брои за недостатък според мен. В книгите не се "разтягат локуми" - те притежават някакъв чар, който те кара да искаш още и още. Нямам търпение за петата книга, нямам търпение за продължението й. Какво ще стане с Деймън? Елена? Стефан? Бони? Мередит? Тези въпроси ме вълнуват - надявам се да разбера.

Но това е мое мнение. Надявам се, че и на теб ще ти хареса, както и на мен. Надявам се да си една от фенките на книгите. И също се радвам, че си се решила на стъпката да си ги вземеш! Мога да ти пожелая само едно - приятно четене! :)

WaterLilly
05-06-2010, 18:37
Аз пък първо четох книгите (всички излезли от поредицата без последната, т.е. 4) и после започнах да гледам сериала, и сега не мога да преценя кое е по-добро. Просто са прекалено различни - взети са имената и статуса човек/вампир от книгата, иначе нищо общо нямат. Така че пробвай само с първата книга, пък ако ти хареса - взимай останалите, ако не - здраве да е. :D

KpucmuHa
05-06-2010, 19:36
аз съм чела и 4те книги и мога да заявя, че определено сериала ми е по - интересен, в книгите не ми харесват някои образи (пример: Елена и Стефан)

има ли някой, който е чел и четирите книги, че искам да попитам нещо за тях 8-)

Reall
05-06-2010, 21:06
аз съм чела и 4те книги и мога да заявя, че определено сериала ми е по - интересен, в книгите не ми харесват някои образи (пример: Елена и Стефан)

има ли някой, който е чел и четирите книги, че искам да попитам нещо за тях 8-)

Аз съм ги чела и четирите от първата до последната буква. :lol:

KpucmuHa
05-06-2010, 21:58
ами тая Катрин нали като си разказва историята в книгата и казва, че е убила оня Клаус ли какъв беше? ами той как се появява в четвъртата? :D аз ги четох на английски и е вероятно да не съм разбрала нещо, за това питам 8-)

Reall
05-07-2010, 14:28
ами тая Катрин нали като си разказва историята в книгата и казва, че е убила оня Клаус ли какъв беше? ами той как се появява в четвъртата? :D аз ги четох на английски и е вероятно да не съм разбрала нещо, за това питам 8-)

Ами той се появява и искаше да убие Деймън и Стефан, а преди това уби Вики. Но Елена се върна с някаква армия от мъртви /и тя беше мъртва/ и го нападнаха. Заловиха го и го заведоха на място, на което няма да може да прави проблеми. След това Елена стана отново човек и така свършва книгата... А, и Деймън тръгва нанякъде. :)

А иначе за днешния епизод: Не очаквах такова предателство от Бони! Как можа да го направи! Със сигурност ТРЯБВА да съжалява за това! А ми беше фаворитка..... А това за Джон и Изабел го подозирах.... А иначе не мога да повярвам, че Изабел се е забъркала с Катрин... Нямам търпение вече за втори сезон, в когото, със сигурност, ще се появи Катрин. Стана ми адски мъчно за Деймън.... Държанието на Стефан, накрая на епизода, изобщо не ми хареса, много започна да ме дразни. Вярно е, че защитава "своето", но това беше прекалено. Много ми е любопитно как ще се развият отношенията между Елена и Деймън - надявам се да е в добра насока. А Катрин.... може би ще умре. Но хайде да не говоря за 2 сезон. Сега малко и за 22 епизод: Хмм, наистина ще е интересен. Поне такива изводи си извадих след като му гледах трейлъра. Ще е много напечено. Кой ли ще е главният герой, който ще умре? Какво ще стане точно в Мистик Фолс? Макар, че ще е последна серия вече нямам абсолютно никакво търпение. Преди малко прочетох в един сайт /няма да казвам кой/коментар от почитател на сериала, който изказва мнение, че най-вероятно Стефан или Деймън ще умре. На мен изобщо не ми се вярва това. Вие, скъпи съфорумници, какво мислите?

А ето и самия трейлър на 22 епизод - Founder’s Day
http://www.youtube.com/watch?v=VNXhKo6LWUc

KpucmuHa
05-07-2010, 15:43

Ами той се появява и искаше да убие Деймън и Стефан, а преди това уби Вики. Но Елена се върна с някаква армия от мъртви /и тя беше мъртва/ и го нападнаха. Заловиха го и го заведоха на място, на което няма да може да прави проблеми. След това Елена стана отново човек и така свършва книгата... А, и Деймън тръгва нанякъде. :)
да бе, знам, ама не ми стана ясно как тя го убива, а после той се връща :D

Reall
05-07-2010, 15:50
Да си призная, не помня нещо такова. В смисъл, знам че тя беше казала, че го е убила, но явно е грешала....

Colouring
05-07-2010, 16:37
О,епизодът беше невероятен! :smt007 Направо в такова напрежение ме остави.
Според мен Бони не го е искала,но го прави заради баба си.Защото баба й никога нямаше да помогне на вампири,та и тя може би да я последва.Макар че не беше правилно и тя го знае.Но се направи на кучка и го направи.Разочарована съм от нея,а толкова много я харесвах.Мъчно ми стана за Ана и Джеръми,както и за Деймън до някаква степен.Не мога да определя дали наистина изпитва нещо към Елена.Всъщност,тоооооооолк ова си отиват и много искам да се съберат,макар че няма да стане.Стефан като че ли ме издразни и мен накрая..Абе,все пак,във всеки има нещо човешко-дори и в Изабел,дори и в чичото-Джон,във всеки.
О,а Деймън мнооооого ме изкефи/за пореден път 8-) / при разговора с Изабел:
''Няма да идваш в града ми и
да заплашваш хората, на които държа.
Да тръгнеш след Елена...
Грешен ход.
Остави я намира или
ще те разкъсам на парчета.''
О,тука направо полудях.
8-)
това също беше много яко:
''Защото изпраща съобщения.
Катрин иска нещо от мен.
Кажи на тази малкa кучка,
да дойде сама да си го вземе.''
:smt001 8-)
Докато Стефан е разбрал скоро,че Катрин си е играла и с двамата,Деймън яко е бил влюбен в нея.Но вече осъзна каква е.И мисля,че дори след като се появи във втори сезон/няма как да не се появи/,той няма да застане на нейна страна.Просто осъзна,че не си струва,въпреки голямата любов,която е изпитвал към нея.

и бтв,'баси престъплението..как може да ми се разкарва гол до кръста. :oops:

nIkEnCeTy_bE
05-07-2010, 19:11
Аз пък се насълзих на някой моменти от серията. Бони тъпо постъпи верно, ама така пък става още по интересно. Пък и няма да умрат всички вампири - то така ще става безинтересно. Пък и Изабел беше права, личи си че Деймън започва да се влюбва в Елена. Иначе тая Изабел е толкова противна, че няма и накъде, ама Деймън я сложи яко. 8-) Винаги съм харесвала Стефан по всичко, но и Деймън си има добри страни. Интересно ще е, когато Катрин се появи. И когато Елена разбере, че Джон и е баща, и за предатеклството на Бони, което ще има предполагам фатални последствия.

razores
05-07-2010, 19:55
Следя го! :)

Colouring
05-08-2010, 11:01
Епизод 22:
http://www.youtube.com/watch?v=qaBbretYV-Y -webclip 1
http://www.youtube.com/watch?v=LRAJS4UILPw -webclip 2

Reall
05-08-2010, 13:50
Епизод 22:
http://www.youtube.com/watch?v=qaBbretYV-Y -webclip 1
http://www.youtube.com/watch?v=LRAJS4UILPw -webclip 2

0бещаващ0! :grin:

KpucmuHa
05-08-2010, 18:02
21 беше СТРАХОТЕЕЕНН!!!!
Изабел е ебаси яката кучка, много ме кефи! 8-)
МНого добър епизод!! нямам търпение за следващияяяя :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

KpucmuHa
05-08-2010, 18:05
http://the-vampire-diaries.forumotion.com/forum.htm <- фен форум за Дневниците, много готЯн, ама има малко хора, налазвайте 8-)

Eclipse22
05-10-2010, 17:40
http://www.youtube.com/watch?v=3kXlcGJVJx8
Това е последния епизод за този сезон :cry: :cry: :cry: :cry: следващият е чак през септември, поне така пише.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
нз как ще изтрая до тогава........................

Colouring
05-10-2010, 19:13
Мамка му,да..Супер шибано ми става,ама няма как.
Ще преповтаряме сериите май-май. 8-)
Иначе,фен форума наистина не е лошо местенце,ама много малко хора има.Аз преди май имах рег,обаче не пиша.. 8-)

и последно-'що не можаха да направят последния епизод маааалко по-дълъг ](*,)

Colouring
05-14-2010, 09:54
Хей,хора,какво ви става,защо не пишете?
ДНЕС ИЗЛИЗА ПОСЛЕДНАТА СЕРИЯЯЯЯЯЯЯЯЯ! :-# :cry:
УНИКААААААААААААААААААААА АААААААААААААЛНА! :smt007
http://www.zamunda.net/details.php?id=221129&hit=1- теглете!

ArrowsOfDeath
05-14-2010, 10:13
Довечера ще я гледам последната серия. Дотогава нищо не говорете какво е станало! 8-)

Reall
05-14-2010, 14:07
Довечера ще я гледам последната серия. Дотогава нищо не говорете какво е станало! 8-)

Ами по-добре не чети моя коментар, защото НЕ МОГА да се въздържа!
Стана ми гадно за Джеръми\явно ще се присъедини към отбора на вампирите\ и Ана.... :cry: А Джон, както винаги ми вбеси с негото поведение и постъпки. :x Иначе накрая много се изкефих, че Катрин се завърна, най-после. А следващото нещо, което ми хареса беше, когато тя уби Джон: "Hello, John, Goodbye, John!" Това просто ме разбии! 8-) Очаквах, че ще свърши така - Елена ще види Катрин, но за жалост не се получи.

Сега можем само да предполагаме какво ще стане във втори сезон! :o

billytalent
05-14-2010, 14:12
Кога започва втори сезон,не ми се чака,много мразя така?!

psych0
05-14-2010, 14:19

септември мисля :-o

ооо преди малко гледах последния епизон от 1ви сезон много беше интересно,Катрин се появи някакси неочаквано

billytalent
05-14-2010, 14:22

септември мисля :-o

ооо преди малко гледах последния епизон от 1ви сезон много беше интересно,Катрин се появи някакси неочаквано

Ужас,точно се зарибих по-сериала 8-)

TrustNobody
05-14-2010, 14:25
Епизода беше просто брутален,въобще не очаквах това да стане :shock: оф,никога няма да дочакам новия сезон :(

Colouring
05-14-2010, 16:31
Е,щом сте започнали да коментирате и аз ще се присъединя. 8-)
Супер гадно ми стана за Ана,защото нещо в нея много ме радваше.Имаше супер яко излъчване като цяло,а и с Джъръми си отиваха.И за него ми стана мъчно,защото пак остана сам.
На Джон така му се падаше.Не ми пука много,много че го убиха. 8-)
А за Катриииин....дори когато Деймън я целуна не се осъмних,макар и преди това да бях чела,че някъде в епизода има целувка Катрин-Деймън.Супер яка сцена беше.Мъчно ми стана,че сега си мисли,че е целунал Елена,а той яко се е влюбил в нея.В това спор няма.И плюс това,това беше нааай-романтичната целувка по бузата,която съм виждала някога. :smt008 /Тийм Делена,определено 8-) /
А също бях изненадана и от Бони.В промото ми изглеждаша пак няк'ва злобна и мислех,че ще навреди на Елена,но и помогна,въпреки думите й към Стефан в края на епизода.Без нея Деймън щеше да си замине..
И последно-изобщо не очаквах това от Тайлър и баща му.. те какви са точно?Четох някъде,че били върколаци,ама май и те не са много,много наясно с това.Ей това си беше чиста изненада!
Епизодът завърши с много въпросителни.Остава да чакаме до септември..

Reall
05-14-2010, 16:43
Е,щом сте започнали да коментирате и аз ще се присъединя. 8-)
Супер гадно ми стана за Ана,защото нещо в нея много ме радваше.Имаше супер яко излъчване като цяло,а и с Джъръми си отиваха.И за него ми стана мъчно,защото пак остана сам.
На Джон така му се падаше.Не ми пука много,много че го убиха. 8-)
А за Катриииин....дори когато Деймън я целуна не се осъмних,макар и преди това да бях чела,че някъде в епизода има целувка Катрин-Деймън.Супер яка сцена беше.Мъчно ми стана,че сега си мисли,че е целунал Елена,а той яко се е влюбил в нея.В това спор няма.И плюс това,това беше нааай-романтичната целувка по бузата,която съм виждала някога. :smt008 /Тийм Делена,определено 8-) /
А също бях изненадана и от Бони.В промото ми изглеждаша пак няк'ва злобна и мислех,че ще навреди на Елена,но и помогна,въпреки думите й към Стефан в края на епизода.Без нея Деймън щеше да си замине..
И последно-изобщо не очаквах това от Тайлър и баща му.. те какви са точно?Четох някъде,че били върколаци,ама май и те не са много,много наясно с това.Ей това си беше чиста изненада!
Епизодът завърши с много въпросителни.Остава да чакаме до септември..

В книгата Тайлър е върколак. Мисля, че беше в третата-четвъртата и беше голям гадняр.

missVampir3
05-14-2010, 19:32
Лелее...това беше най-страхотния епизод на най най най-страхотния сериал!!!
Обаче накрая страааашно мн се зарадвах на тая целувка дето цял сезон я чакам :grin: а то... се оказа че дори не е елена... :x :-x :booooomb:
но пък катрин мноооо ме изкефи...Hello John...Goodbye John... :D :D само нещо не разбрах защо го уби..не че се оплаквам тоя мноо ме дразнеше ама адски мноо...и как само уби Ана толкова я харесвах :-k ...ама горкия Деймън май си мислеше че целува Елена...за което не съм сигурна за да я целуне може и да е разбрал че е Катрин, но пък ако беше едва ли щеше да я пусне да влезе в къщата на Елена...незнам голяма бъркотия стана :-s ...а как ще издържа до септември просто НЕЗНАМ!!! :smt022
The Vampire Diaries Forever :smt007 :smt007 :smt007

nIkEnCeTy_bE
05-14-2010, 21:06
И кво искате да ми кажете, че Деймън целуна Катрин и тая мръсница се появи?! Ужас ! Тамън започнах да харесвам Деймън и Елена като двойка и тая дойде. Пфу незнам дали ще издържа до септември. Това е най истинският сериал, който съм гледала досега. :smt007 :cry:

KpucmuHa
05-14-2010, 21:56
ахх брутален епизод направоо <333
лелееее много се радвам, че Катрин се появи, защото ако Елена беше целунала Деймън щях да спра да гледам сериала :D
нямам търпение за втория сезон да видя какво ще стане с Катрин и Джеръми
много жалко за Ана наистина, беше сладурана

kykyto
05-15-2010, 06:45
Да питам Катрин откъде е взела дрехите на Елена.....

TrustNobody
05-15-2010, 07:15
^е от училището,нали Елена трябваше да мине да си събере нещата и явно Катрин е подслушвала от някъде и я е изпреварила

soneri
05-15-2010, 07:47
Последната серийка наистина беше много добра :-)

Monstre
05-15-2010, 08:15
Епичен епизод 8-)
Обаче пак избиха половината герои. Тъкмо свикна с някой и след 3 епизода го гръмват. :lol: Много тъпо ми стана като убиха Ана ;( Иии на Джеръми като му видя косата, лошо ми става :? Не ме кефи тая му прическа, предишната май повече ми допадаше. :-D
Ии тъкмо се зарадвах Деймън и Елена като се целунаха (много яка сцена :D ) и си викам "Хаха, Стефан пасти да яде" ии то какво - Катрин. Пф... добре, че уби оня Джон иначе нямаше да й простя появата. Джена й направи голяма услуга, като я извика вътре.
Ооо и за малко да забравя - Тайлър върколак? 'Баси кефа 8-)
Мдам, епично завърши този сезон. Нямам търпение за следващия.

D12Respect
05-15-2010, 09:07
Като цяло този сезон беше доста добър, но пък имаше доста серии за пълнеж. Ако бяха 13-14 серии по 50 минути щеше да е перфектния сериял.Ще видим дали вторият сезон ще е на същото ниво.

WaterLilly
05-15-2010, 10:56
ШИТ ШИТ ШИТ, прочетох ви спойлерите!!! Не знам как съм пропуснала да гледам сериите, забравих просто.

Sham
05-15-2010, 10:57
^ това за пълнежа е факт

едно им признавам на американците, знаят как се правят пилотни и финални епизоди!

а сега, освен влюбването на Деймън, глупостта на пубертета и козината на футболиста, остава да виси по-важният въпрос - защо Катрин се връща и какво й се върти в главичката. направо виждам втория сезон - cocktail 'Stefan' for the girls. Едно е сигурно, Нина ще си упражни актьорството.

lipstik
05-15-2010, 16:32
Много ме е яд,че целувката не беше между Елена и Деймън.Толкова много се зарадвах като се целунаха...пък то било тая Катрин...
Нямам търпение за новия сезон,определено ще е интересно :grin:

casey
05-15-2010, 16:56
Страшен финал!
Толкова се изкефих на целувката на Елена и Деймън, пък то било Катрин. Нямам търпение да дойде 2-ри сезон.

KpucmuHa
05-15-2010, 18:32
ха ха да ви е гадно Елена е вярна на Стефан !! ухууу :grin: :D

nIkEnCeTy_bE
05-15-2010, 20:59
^^ Е аз попринцип тях си ги харесвам, ама аз разбрах, че по едно време тя зарязва Стефан, после е с Деймън и накрая пак май е със Стефан. Всъщност и с двамата си ходи, тамън започнах да харесвам Деймън.. 8-)

ArrowsOfDeath
05-15-2010, 21:08
Аз пък много се издразних на целувката. Тотално ми разби представата за Елена, но излезе, че не била тя :) Яд ме е също за Ана. Много ме радваше това момиче. Определено се задава интересен следващ сезон.

nIkEnCeTy_bE
05-15-2010, 21:21
Аз межудругото разбрах, че ще има само 2 сезона. :shock: 8-) То на Ана и се свиха набързо перките, като убиха майка и. Пък и ако беше се влюбила в Джеръми, нямаше да е такава миличка. И тя си правете мръсотийки. Обаче тая Катрин какво гадно одряза пръстите на ония баси кучката. 8-)

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-16-2010, 00:52
Аз межудругото разбрах, че ще има само 2 сезона. :shock: 8-) То на Ана и се свиха набързо перките, като убиха майка и. Пък и ако беше се влюбила в Джеръми, нямаше да е такава миличка. И тя си правете мръсотийки. Обаче тая Катрин какво гадно одряза пръстите на ония баси кучката. 8-)

е къде го гледа че има само 2 сезона? :S една pr сега чете 4тата книга и доста ме съмнява да има само 2 сезона.... иначе мн як финал се получи ;)

greyli
05-16-2010, 08:47
Аз всичките епизоди съм ги гледала оообаче тоя последния :smt007 Само дето не разбрах кога точно са се сменили,имам предвид зела и е дрехите ама кога и другото - ако тя накрая говори със Стефан и ако знае,че Елена ( Катрин) е с Деймън няма ли да се усети или той просто не е знаел ?

nIkEnCeTy_bE
05-16-2010, 11:13
Еми и аз се учудих при положение, че има вече 6 книги ли там колко бяха, да има само 2 сезона, ама така разбрах. И аз не искаам да свършва, ама... :(

KpucmuHa
05-16-2010, 11:22
^^ Е аз попринцип тях си ги харесвам, ама аз разбрах, че по едно време тя зарязва Стефан, после е с Деймън и накрая пак май е със Стефан. Всъщност и с двамата си ходи, тамън започнах да харесвам Деймън.. 8-)
никога не е била с Деймън :D

за сега е потвърден 2 сезон, по нататък може да обявят и 3, още нищо не се знае

SaveMeFromMyself
05-16-2010, 15:51
Най-най-най-най великия сериал! :smt007

22ра серия беше уникална!! И наистина Катрин се появи супер неочаквано.. тъкмо се зарадвах на целувката Деймън-Елена и то се оказа Катрин.. а как отряза пръстите на Джон и след това с "Hello John, Goodbye John!!" ще излезе голяма к*чка тя.. :D нищо, да има интриги.. :-D

Colouring
05-16-2010, 16:42
Как САМО два сезона? :shock: Добре де...потвърден е втори и може наистина да няма трети,обаче защо го казваш със такава сигурност.Иска ми се да има повече от два.Според мен не е вярно и не се знае.Но не знам,де...А би ли ми казала къде го прочете,любопитна съм. :) Дано да не е вярноооо.
Обаче,признавам,че Катрин накрая ме изкефи като уби тоя мръсник. 8-)
Иначе много ми се иска във втория сезон да има нещо между Деймън и Елена.А всъщност някъде в нета четох,че в книгите имало джиджи-биджи между Деймън и Бони,но не знам дали ще се придържат към това.Те толкова промени направиха,че не ми се вярва.

m0rris
05-16-2010, 16:47
mnoogo0 si e xubav serialaa . . . nqmmamm turpeniee da doide 2-rii sezonn . ..

nIkEnCeTy_bE
05-16-2010, 17:00
Ами една моя съученичка ми каза, че чела в един форум, че има само 2 сезона. Дори и аз и се учудих как при положение, че има 6-7 книги, да съберат всичко това е 2 сезона. Обаче като се замисля, сериала и книгите нямат почти нищо общо. Не съм чела книгите, обаче са ми казвали, че там представят всичко много по различно. Искренно се надявам и аз да има нещо между Деймън и Елена.

Eclipse22
05-16-2010, 17:53
неееееееее може да има само 2 сезона,искам повече! :-x

D12Respect
05-17-2010, 07:51
Вие изобщо знаете ли как се продуцира в такива случай? Или за първи път гледате сериял... Ако има рейтинг не два сезона ще направят, а десет.. Ако няма може да го оставят дори незавършен.

Sweet_Play_F
05-17-2010, 09:29
Свърши адски интересно.Не знам как ще издържа до следващия сезон,при положение че и Gossip Girl свършва. :smt089

fUcKsMiLe
05-17-2010, 17:08
А може ли някой да ми каже от къде да намеря 2-ри сезон .. :-) и да има английски субтитри /ако няма БГ :D / Благодаря !

П.П. - Пишете ми ЛС ако ^^ някой знае :-)

Reall
05-17-2010, 18:10
А може ли някой да ми каже от къде да намеря 2-ри сезон .. :-) и да има английски субтитри /ако няма БГ :D / Благодаря !

П.П. - Пишете ми ЛС ако ^^ някой знае :-)

Втори сезон? :lol: Не е излязъл. Снимките ще му започнат през Юли - Август, а излъчването му - през Септември. :)

POLLINA
05-22-2010, 10:05
гледах първия сезон ии веднага след, което реших да си взема втората книга , за да разбера какво ще стане.
ии ето че осъзнах , че нямат абслолютно нищо общо 8-)
май трябваше да запозна от първата , както и да е..
а на вас кое ви харесва повече филма или книгата ?
на мен за сега ми се струва , че във филма действието се развива по-интересно 8-)

psych0
05-22-2010, 11:54
гледах първия сезон ии веднага след, което реших да си взема втората книга , за да разбера какво ще стане.
ии ето че осъзнах , че нямат абслолютно нищо общо 8-)
май трябваше да запозна от първата , както и да е..
а на вас кое ви харесва повече филма или книгата ?
на мен за сега ми се струва , че във филма действието се развива по-интересно 8-)

да определено нямат почти нищо общо,но и сериала и книгите са много интересни,няма да изгубиш ако прочетеш и книгите

LaffyTaffy
05-22-2010, 11:54
Изгледах 1 сезон :grin: края беше просто ВЕЛИК !! :grin: По средата на сезона взе да ми става скучен, ама добре, че продължих да го гледам :lol: Нямам търпение да излезе 2 сезон!

LaffyTaffy
05-22-2010, 18:54
Някой знае ли от къде мога да си сваля саундтрака, или поне да ми даде листа с песничките : )

KpucmuHa
05-22-2010, 19:02
тук има списъци
http://the-vampire-diaries.forumotion.com/forum-f16/

ImTheBest
05-22-2010, 19:02
Някой знае ли от къде мога да си сваля саундтрака, или поне да ми даде листа с песничките : )

Знам линк към всички песни от филма.Ако ги искаш, пиши на лично.

А филмът е наистина страхотен.Още повече,че там играе нашето момиче :) .Актьорската игра е много добра,за разлика от тази в Здрач.Краят беше толкова неочакван...Не знам как ще издържа до Септември да видя продължението!

Eclipse22
05-24-2010, 15:21
уффф аа някой да знае списъка с песни от 22еп. :( :( :(

KpucmuHa
05-24-2010, 15:45
уффф аа някой да знае списъка с песни от 22еп. :( :( :(
http://the-vampire-diaries.forumotion.com/forum-f16/topic-t454.htm

KpucmuHa
05-24-2010, 16:41
THE VAMPIRE DIARIES: В следващия сезон, появата на злата Катрин в Мистик Фолс ще промени любовния триъгълник между Стефан, Елена и Деймън, а другите граждани на Мистик Фолс ще трябва да изберат страна, ставайки жертви на нов вид опасност. Нови и неочаквани приятелства ще бъдат създадени, приятели ще станат врагове, а сърца ще бъдат разбити. Стефан и Деймън ще се изправят срещу враг, по-зъл и жесток от всичко, което са си представяли. И ще им се наложи да се събличат. Често.

В сезон 2, триъгълникът Стефан/Елена/Деймън ще прерастне в четириъгълника Стефан/Катрин/Елена/Деймън и изненадващо не Деймън, а Стефан ще бъде по-повлиян от завръщането на Катрин - ще се окаже, че не я е преодолял както си е мислел преди. Елена ще осъзнае, че в действителност може би има някакви сериозни чувства към Деймън, А той, от друга страна, ще бъде зает с плана на Съвета на бащите да повалят Катрин.
И да, върколаците ще се появят в новия сезон и един от тях ще има връзка с вещица опитвайки се да се справи с новите си свръхестествени сили.

копирано от друг форум^

nIkEnCeTy_bE
05-24-2010, 18:12
Е значи в крайна сметка, дори и за малко, Елена ще бъде с Деймън. Абе очертава се доста добър сезон. :grin: Само тая кучка Катрин ме нерви, ама все пак трябва да има интрига.

Colouring
05-24-2010, 18:45
Ще е суууууууупер интересно.Това за Елена и Деймън - :smt007 :smt007 :smt007 . Направо не издържам. :-#

vilityyy96
05-25-2010, 06:43
Eлена и Деймън... :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 Аз живеех петък за петък, когато излизаха сериите, а сега ... :-# :-# ЦЯЛО лято!!! 8-[

Paramour
05-25-2010, 08:30
Eлена и Деймън... :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 Аз живеех петък за петък, когато излизаха сериите, а сега ... :-# :-# ЦЯЛО лято!!! 8-[

ArrowsOfDeath
05-25-2010, 12:32
Ех, сладките ми те :lol: Еми цяло лято ще гледате снимки на Иън и епизода, където се съблича :razz: :lol:

Reall
05-26-2010, 07:34
„През следващия сезон, появата на Катрин в Мистик Фолс ще затрудни любовния триъгълник между Стефан, Елена и Деймън, а останалите жители на Мистик Фолс трябва да избират страна, защото има опасност да се превърнат в жертва на нова „порода” опасност. Нови и неочаквани приятелства ще бъдат „фалшифицирани”, съюзниците ще станат врагове и сърца ще биват разбивани. Стефан и Деймън ще бъдат принудени да се изправят срещу злодей, по – зъл, отколкото биха могли да си представят. И те ще свалят ризите си. Често.”

http://www.bg-vampirediaries.info/

selenasky
05-26-2010, 20:32
Нина Добрев - дъ бест :grin: мн ме кефи и с тая мъжка фамилия ...

MuffinzZ
05-27-2010, 08:11
мм да... тя е много яка....

аз не съм гледала вс епизоди... само отделни моменти... фенка съм на Damon и Elena като двойка... хипер много се изкефих като се целунаха ама накрая се оказа че тва е оная Katherine :-x

щяло да има и втори сезон... дано тогава нещо стане между Damon и Elena :oops: :smt049

ImTheBest
05-27-2010, 09:25
Мен адски много ме дразни това,че фамилията на Нина не завършва с А :-x .А сериалът е много добър :P

emin3mchet0
05-27-2010, 18:28
Ех, сладките ми те :lol: Еми цяло лято ще гледате снимки на Иън и епизода, където се съблича :razz: :lol:

:razz: :razz: :razz:

Мнооооого точно казано :lol:

psych0
05-27-2010, 18:43
днеска си купих 5-та книга :grin:
Елена е нещо като ангел,не може да говори,не може да чете и да пише.Контактува чрез телепатия.Каролайн пък е обладана от някакъв демон. Деймън смята да отведе Елена...

очертава се инт. развитие :smt001

Reall
05-27-2010, 19:02
Елена е нещо като ангел,не може да говори,не може да чете и да пише.Контактува чрез телепатия.Каролайн пък е обладана от някакъв демон. Деймън смята да отведе Елена...

WOW! От къде си? Аз съм от Пазарджик и си я поръчах днес от книжарници "Богомил", ще е доставена чак другата Сряда... :o

psych0
05-27-2010, 19:05

WOW! От къде си? Аз съм от Пазарджик и си я поръчах днес от книжарници "Богомил", ще е доставена чак другата Сряда... :o

ми в книжарниците я има вече ;д доста дебеличка е в сравнение с другите

roshlichka
05-27-2010, 20:21
още има само 2 сезона защото 1 сезон е с по 22 серии а филма е нов от 2009 първия сезон ии мислу че продължава да се снима и ще има още епизодди..

Colouring
06-06-2010, 18:29
Хей,фенчета,къде сте? :grin:
http://store.picbg.net/pubpic/B4/D4/25396c853d26b4d4.gif

psych0
06-06-2010, 18:41
книга 5-та е уникална
нямам търпение за 6-та,за да видя какво ще стане със Стефан

hrisikelly
06-06-2010, 19:01
К'во си говорите?! Това е простоо ВЕЛИК сериал !!! Страхотен, нямам думи :)

badblood
06-11-2010, 07:32
м малко здрач ама има интересни моменти :-D

hotxxmess
06-13-2010, 10:31
К'во си говорите?! Това е простоо ВЕЛИК сериал !!! Страхотен, нямам думи :)

Eclipse22
06-13-2010, 16:04
уфф нз какво ще правя до Септември :( :-o

ArrowsOfDeath
06-13-2010, 17:11

Тва :lol:

deeb
06-16-2010, 18:31
Аз го гледах. Първия сезон е излязъл само. Харесва ми на мен ... Не е като Здрач ...

deeb
06-16-2010, 18:45
greshka !!

selenasky
06-17-2010, 12:52
това е направо велик филм хораааааааааааа :grin: искам ве4е новите сериии ...

amazonian
06-20-2010, 19:16
Уникален сериал- и само можем да се гордеем, че Нина Добрев е българка :) . Поне сега излиза и третият сезон на True Blood, та ще имам какво да гледам докато пуснат пак Дневниците :grin:

TheBlackCat
06-22-2010, 13:12
Според мен книгите са мнооого по-хубави от самия сериал.. А и в епизодите много неща са променени : )

dark_angel3
06-22-2010, 14:38
Според мен книгите са мнооого по-хубави от самия сериал.. А и в епизодите много неща са променени : ) 'Много' е меко казано 8-)

xWandereRx
06-22-2010, 15:49
на мен сериала ми харесва повече, може би защото първо гледах сериала, но книгите са ми много скучни 8-)

TheBlackCat
06-22-2010, 19:06
на мен сериала ми харесва повече, може би защото първо гледах сериала, но книгите са ми много скучни 8-)

Скучни?? Спомням си, когато четох 13 глава от Пробуждането *Там, където Елена вижда Стефан с убития гълъб в ръце и целия окървавен* ... Стефан беше толкова майсторски описан, че по-едно време взех да се оглеждам наоколо, хаха

xWandereRx
06-22-2010, 19:26
mи не ми допаднаха, още не съм прочела 5, но ми казаха, че е добра
ще и дойде времето и на нея 8-)

PsychoBitchFromHell
06-23-2010, 11:57
Обожавам тоя сериал , Деймън е уникален. :booooomb:

__SuNshInE__
07-10-2010, 17:06
Любим! Деймън <3
Книгите съм ги чела, определено първите 4 са уникални, петата също я прочетох наскоро, не не ми хареса колкото останалите =)
А за сериала, сега чакаме 2ри сезон, да видим какво са ни подготвили. Сериала определено е мноого различен от книгата, ама ми харесва.

fUcKsMiLe
07-10-2010, 18:00
Сериала определено е мноого различен от книгата, ама ми харесва.

Винаги е така .. няма значение по коя книга ще правят сериал/филм ;)

Обожавам го :smt007: . Кажете някой друг филм/сериал с Нина Добрев .. :P

ImTheBest
07-10-2010, 19:06
Сериала определено е мноого различен от книгата, ама ми харесва.

Винаги е така .. няма значение по коя книга ще правят сериал/филм ;)

ами сещам се за два
-сериала Деграси
-филма The American Mall :smt007
http://zamunda.net/details.php?id=135909

billytalent
07-10-2010, 19:18

http://zamunda.net/details.php?id=158131

BlackEyedPeas
07-10-2010, 21:52
Обожавам го! Преди гледах само 3 епизода и го спрях, 'щот ми се видя скучен :-| Но преди 4 дена реших да изгледам и останалите епизоди и много се запалих! Даже на другия ден си купих и първата книга и сега я чета :)

Monnie
07-14-2010, 06:54
Обужавам го този сериал! :smt007 С нетърпение очаквам септември за 2 сезон. :P

roshlichka
07-14-2010, 09:40
Обужавам го този сериал! :smt007 С нетърпение очаквам септември за 2 сезон. :P

аз същооо <3

Reall
07-14-2010, 09:57
В следващия брой на списание "БРАВО" ще има плакат на Стефан (Пол) и Деймън (Иън). :)

Monnie
07-14-2010, 12:04
Супер! :grin: Ще си го взема.. :D :-P

xWandereRx
07-14-2010, 15:00
във втори сезон Стефан щял да става по - злобен, а Деймън по - миличък, доколкото разбрах :D

Eclipse22
07-14-2010, 16:15
хаха...yes бе :D :D :D :D :D и аз нямам търпение до Септември :)
поздрав за феновете http://www.vbox7.com/play:27872424 :)

hrisikelly
07-14-2010, 16:28
Много ме кефи сериала. Чакам 2 сезон с нетърпение! :)

Monnie
07-14-2010, 16:41
Деймън :smt007 :smt007

Colouring
07-14-2010, 16:48
В следващия брой на списание "БРАВО" ще има плакат на Стефан (Пол) и Деймън (Иън). :)
Ооооооооооо,супер,супер.Ще си ги окача дo останалите плакати на Дневниците :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

diksi
07-15-2010, 17:31
Сериалът няма нищо общо със Здрач!! Като изгледах Дневниците на Вампира, си казах ``Ааа че те Здрач големи лигльовци, каде е Деймън каде е рошавия Едуард :lol: `` Гледайте го и все пак знайте, че освен фантастика се води и хорър.. Enjoy!

Colouring
07-15-2010, 17:46
Ей,фенчета,тука ли сте? :grin:
8-)
Абе,аз понеже си нямам работа ии.. ще ви пусна едно спойлерче за втория сезон.Предполагам тия,които се интересуват от новините покрай сериала са го чели,ама нищо.
Ето го:

Ще мине доста време докато излезе вторият сезон на хитовия сериал, но за щастие The CW пусна няколко спойлера за следващия сезон.

Нов злодей от семейство Локууд.

Според TVGuide чичото на Тайлър – Мейсън ще дойде в Мистик Фолс и ще разпространи някои смейни тайни.

Чичо Джонатан се завръща?

Макар че не е официално потвърдено от The CW, TVIStudios.com е пуснала публикация, че Дейвид Андрюс ще се появява редовно в новите епизоди. Това определено е изтригуващо, тъй като героят му – Джон беше промучен от Катрин във финалния епизод на първия сезон.
В допълнение Майкъл Аусиело каза, че Дейвид Андрюс ще се появи поне в един епизод от втория сезон.

Лудата Катрин

Очаквайте ощеподли действия от страна на Катрин. Според Иан Сомърхолдър, „Катрин ще „пребие” Деймън. Катрин е злобна кучка. Злобна, луда кучка.

Братята Салватор разменят ролите си

Междувременно се подгответе за смяна на героите между братята Салватор – Деймън ще стане по-мил, докато Стефан ще става все по-злобен. „Стефан винаги ще се стреми да предпази Елена, но ще има моменти, когато ще бъде изкушен от кръвта.” – твърди Пол Уесли. – „Той е вампир и в него все пак има някаква злоба. Мисля, че би било грешка да не обърнете внимание на това. В зависимост от ситуацията и обстоятелствата всичко може да се случи. Деймън ще стане по-добър, а в същото време Стефан ще става все по-яростен, но след това те ще се разменят отново. Дори Стефан да загуби Елена, било то и само за миг, той я обича и мисля, че ще направи всичко, за да си я върне.”

Смъртта на Анна и потенциално завръщане

Много фенове на Дневниците на вампира, включително и хора от каста, бяха много разочаровани когато Джон Гилбърт прониза Анна с дървената пръчка. Бяха създадени кампании, чиято цел е сценаристите да върнат Анна в Мистик Фолс. „Никой все още не ми е казал дали героинята ми ще се завърне или не. Всичко може да се случи.” твърди актрисата, изпълняваща ролята на Анна.
Сещате ли се за начини, по които Анна да се върне в сериала? И по-важният въпрос – искате ли изобщо тя да се завърне?

:grin: :grin:

Снимките вече започнаха също. :grin:

http://store.picbg.net/pubpic/D4/81/bd88f321498dd481.jpg
Ех... :oops: :oops:
:smt007 :smt007 :smt007 :smt007

ImTheBest
07-16-2010, 11:10
Еха...мерси за горния пост.Не ги бях чела тези неща.Сега не знам как ще дочакам втория сезон.А относно Анна - не я харесвам особено, просто ми е твърде странна и като външност, и като поведение :?. Аз предпочитам двойката Елена и Деймън пред Елена и Стефан...но ще видим :D

Ето и любимата ми сцена :smt007 :smt007 :smt007

http://www.youtube.com/watch?v=10SVwR8K9mI

diksi
07-16-2010, 11:50
Eeexx 8-)

Reall
07-17-2010, 13:06
http://vampirediaries.superbgfans.com/?p=1856 - страхотнооо :P

Colouring
07-25-2010, 10:23
http://www.youtube.com/watch?v=S7qlrSLk-Uk
:grin: :grin: :grin: :grin:

BlackEyedPeas
07-26-2010, 17:05
То даже е очевидно, че ще си сменят ролите. А и все пак Деймън каза, че вече ще защитава беззащитните, а Стефан стана по-мрачен. Не съм много доволна от този факт. Все пак съм за Тийм Стефан 8-) А и 100% Деймън ще тръгне с Елена, а Стефан с Катрин (Ако не я убият де, но се съмнявам това да стане скоро) ..

kr
07-27-2010, 23:22
Ми този сериал ми е любимия както и свръхестествено [мисля че и BlackEyedPeas мисли така 8-) 8-) 8-) ...] ммм ... супер е !!! не знам за здрач но това кърти мивки :D :D :D :D :D за първия сезон "Без думи" а за втория ... }}} Team Damon 4ever :-) :-) :-) :-) :-) {{{

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

^
| За всички фенове на TvD :wink: :wink:
|

Paramour
07-28-2010, 19:23
Еха...мерси за горния пост.Не ги бях чела тези неща.Сега не знам как ще дочакам втория сезон.А относно Анна - не я харесвам особено, просто ми е твърде странна и като външност, и като поведение :?. Аз предпочитам двойката Елена и Деймън пред Елена и Стефан...но ще видим :D
И аз съм така. :) :)

hotxxmess
07-30-2010, 11:49
Сериалчето е супер!!! С нетърпение очаквам 2 сезон. :smt007 :smt007

BlackEyedPeas
07-30-2010, 21:33
Всъщност не се ли казва "Дневниците на Вампира"?

BlackEyedPeas
07-30-2010, 21:36
Всъщност не се ли казва "Дневниците на Вампира"?

Colouring
07-31-2010, 06:43
Еми,да,попринцип и по двата начина става.Аз си му викам Дневниците на вампира. 8-)

Cveti097
07-31-2010, 18:45
Гледала съмги до 8-мата серия и много ми харшсва. :)

Reall
08-02-2010, 14:30
Awesome!
http://www.youtube.com/watch?v=uhcKXGaKW34&feature=player_embedded :smt007
Funny!
http://www.youtube.com/watch?v=r1U7CGS-qPM&feature=player_embedded 8-)

Colouring
08-02-2010, 19:45
^На второто клипче най ме кефи,когато Нина пада..хахаха,колко съм се смяла първия път,когато го гледах не е истина. :lol: :lol:

SaveMeFromMyself
08-05-2010, 09:04
Искам да почва вече!! :smt085 :smt085 :smt085

Lovegood
08-06-2010, 11:51
Изгледах два пъти първи сезон, но мога и още един път да го направя до Спетември. :D

Monnie
08-08-2010, 12:37
Eeexx 8-)

hotxxmess
08-10-2010, 12:26
чакаме 2-ри сезон с нетърпение!! В момента гледам за 3-ти път,първи сезон ... -остана още "малко" до 9 септември. :( :smt007

estrellademar
08-11-2010, 09:41
За мен това е най-якият сериал.Във всяка серия се случва нещо не като по другите сериали ако не гледаш 5 серии и нищо не се е променило.И аз с нетърпение чакам 2 сезон ^^

digitalgirl93
08-12-2010, 11:26
Нямах намерение да го гледам, но след като разбрах, че актрисата, която играе главната героиня е българка си промених мнението. Определено дневниците е по - интересен на идиотщината Здрач, значително повече ми хареса така че явно и аз ще чакам до септември.

lemonyheart
08-13-2010, 18:50
Страхотен сериал! :smt007 Остава още малко до 9 септември. ;]

TeenageDream
08-13-2010, 22:12
Един от любимите ми сериали! Team Damon <3

hotxxmess
08-14-2010, 22:28
аййй - http://www.youtube.com/watch?v=7TotSbaWIb0 :smt007 :smt007 :smt007 ;
искам 9 да идва!! :( :grin:

Reall
08-18-2010, 19:52
http://www.daemonstv.com/2010/08/18/the-vampire-diaries-season-2-premiere-episode/ СНИМКИ ОТ ВТОРИ СЕЗОН!!!

WildChild
08-19-2010, 08:13
Аз сега прочетох първата книга,но честно казано сериалът по ме радва :grin:

Colouring
08-20-2010, 05:58
http://www.youtube.com/watch?v=vzj0g1IlwhM&feature=player_embedded#
TRAILER! :smt007
Уникален е,уникалееен!Този сезон ще е трепач!Сто пъти по-добър от предишния.
Хайде..малко остана.

Ето ви и новичък постер от втори сезон:
http://i34.tinypic.com/34y1hc7.jpg
Как може да са толкова хубави?!

А ето и че ще има ново попълнение в каста:
Tiya Sircar will guest star in the upcoming season of Vampire Diaries. From the press release:
Disney veteran Tiya Sircar (“The Suite Life on Deck,” “Hannah Montana”) has joined the cast of popular CW series “The Vampire Diaries” in a guest-starring role as Aimee Bradley, a high school student who becomes involved in the supernatural activities in Mystic Falls.
Wondering if Aimee Bradley has some sort of connection to the traumatized Amber Bradley, Stefan’s chewtoy in Miss Mystic Falls? Ms. Sircar makes her TVD debut in episode #203 and, as always, the role is possibly recurring.

:smt026 :smt007

WildChild
08-20-2010, 07:13
Ауу трейлара е УНИКАЛЕН :grin:

t1nk3rb3ll
08-20-2010, 12:19
Хора.. Сериала е правен по книгите на Л. Дж. Смит... А първата книга от поредицата "Дневниците на Вампира" излиза през 1991 :D Така че сами си вадете изводи кой от кого... И дали този сериал е "Здрач" на малкия екран... В "Дневниците на Вампира" сюжетът е много по-богат... Освен вампири има и вещици :-D А който е гледал първите серии на сериала ще види, че режисьорите се подиграват със "Здрач"... Имаше нещо като...
"Този "Здрач" е абсолютна измислица... Вампирите не блестят на слънце". :D Аз харесвам и "Здрач", но за мен е по-добър "Дневниците на Вампира". :)

Reall
08-20-2010, 12:33
Хора.. Сериала е правен по книгите на Л. Дж. Смит... А първата книга от поредицата "Дневниците на Вампира" излиза през 1991 :D Така че сами си вадете изводи кой от кого... И дали този сериал е "Здрач" на малкия екран... В "Дневниците на Вампира" сюжетът е много по-богат... Освен вампири има и вещици :-D А който е гледал първите серии на сериала ще види, че режисьорите се подиграват със "Здрач"... Имаше нещо като...
"Този "Здрач" е абсолютна измислица... Вампирите не блестят на слънце". :D Аз харесвам и "Здрач", но за мен е по-добър "Дневниците на Вампира". :)

1. Тази информация за книгите всички фенове я знаят.
2. "Здрач" не е сериал.
3. Никой никого не копира. Аз не виждам какво толкова сте се заяли да ги сравнявате. Няма място за сравнение между един сериал и един филм. :)
П.С. По същата логика можем да започнем да сравняваме "Академия за вампири", "Училище за вампири", "Истинска кръв", "Нощен свят" и така всичко вампирско. И до никъде няма да стигнем, защото е безсмислено. :)
4. А от къде знаеш, че вампирите не блестят? :D Или там каквито са наистина? Да не си видял на живо някой? :D Самата Майер казва, че не е искала да върви по стандартния модел на вампирите, които навсякъде се представят по различен начин.
5. И аз съм огромна фенка и на "Дневниците" и на "Здрач", но честно да си призная (колкото и банално да звучи) си обичам ЗДРАЧ-а.
8-) Все пак точно тази поредица ме запали по всичко вампирско. :-D Е, обичам си и ДНЕВНИЦИТЕ! :oops:

С горния текст не съм тръгнала да се заяждам, защото си нямам работа. Изказвам фактите. :)

П.П.С. ТРЕЙЛЪРЪТ Е УДИВИТЕЛЕН! :smt007

UNITED2
08-20-2010, 13:45
Престанете бе,и тук ли сравнявате сериала с Здрач,спрете се просто няма място за сравнение.
Във здрач вампирите са гейове и блестят на слънце,там всичко е объркано и е ебати тъпотията :smt078 Поне според дневниците,мене сериала ме кефи много и всяка серия става все по интересна.Аз го гледам в момента и съм на 16-ти епизод,с нетърпение ще чакам новия сезон :grin: Загледах го за да има к'во да правя докато излезе свръхестествено а то се оказа,че ми хареса :grin: Вики умря а ми беше любимка даже я сънувах :razz: :oops: Но го преживях,ся съм за Каролайн ( а.к.а тая русата :D ) .. От вампирите Стефан ме дразни а Деймън е пич,дано Елена тръгне с него :D Не,че ми пука.. :razz:
А и още нещо,тук поне вампирите си имат вампирски зъби,докато в Здрач тия можеш да познаеш,че са вампири само ако ги видиш на слънце и то даже първото впечатление шЪ ти е "леле тия как блестят,егати гейовете" няа ти хрумне,че са вампири :razz: :razz: :razz:

xWandereRx
08-20-2010, 15:58
вампирите от Бъфи са най - яки 8-)

t1nk3rb3ll
08-20-2010, 16:45

1. Тази информация за книгите всички фенове я знаят.
2. "Здрач" не е сериал. ~ А аз никъде не споменавам, че "Здрач" е сериал
3. Никой никого не копира. Аз не виждам какво толкова сте се заяли да ги сравнявате. Няма място за сравнение между един сериал и един филм. :)
П.С. По същата логика можем да започнем да сравняваме "Академия за вампири", "Училище за вампири", "Истинска кръв", "Нощен свят" и така всичко вампирско. И до никъде няма да стигнем, защото е безсмислено. :)
4. А от къде знаеш, че вампирите не блестят? :D Или там каквито са наистина? Да не си видял на живо някой? :D Самата Майер казва, че не е искала да върви по стандартния модел на вампирите, които навсякъде се представят по различен начин. ~не съм казалА, че вампирите не блестят.. Просто имаше една такава реплика в сериала
5. И аз съм огромна фенка и на "Дневниците" и на "Здрач", но честно да си призная (колкото и банално да звучи) си обичам ЗДРАЧ-а.
8-) Все пак точно тази поредица ме запали по всичко вампирско. :-D Е, обичам си и ДНЕВНИЦИТЕ! :oops:

С горния текст не съм тръгнала да се заяждам, защото си нямам работа. Изказвам фактите. :)

П.П.С. ТРЕЙЛЪРЪТ Е УДИВИТЕЛЕН! :smt007

И аз със отговора си не се заяждам, а поправям нещата, които не си разбрала от поста ми :)

BlackEyedPeas
08-20-2010, 23:08
...

Само не разбрах, нарочно ли написа това, за да подразниш феновете? Никой не говореше за Здрач и изведнъж ти започнаа да ги сравняваш! :x

ArrowsOfDeath
08-20-2010, 23:15
Абе, Ерик Нортмън ще ебе мамата на всички останали вампири 8)

t1nk3rb3ll
08-21-2010, 10:15
...

Само не разбрах, нарочно ли написа това, за да подразниш феновете? Никой не говореше за Здрач и изведнъж ти започнаа да ги сравняваш! :x
Понеже следя темата и на теб май ще трябва да ти обяснявам :D Споменала съм, че харесвам и "Здрач", и "Вампирски Дневници". Защо ми е да дразня феновете на "Здрач", след като и аз съм фен??? :D А нима има нещо лошо да ги сравня, при положение че и филма, и сериала са за вампири?? А ти явно четеш само последните постове или не четеш внимателно, щом не си видял/а, че не съм единствената :-D :-D
АrrowsOfDeath, верно бе 8-)

SaveMeFromMyself
08-21-2010, 10:44
Нямам търпение! Трейлърът е уникален! :grin: :grin: :grin:

lipstik
08-21-2010, 17:27
Офф 9-ти е далеч,даже нямам сериалче да оплатня времето до тогава :(

WaterLilly
08-21-2010, 18:36
Почни The Gates, нов е и е пак за вампири.
Малко остана. :grin:

ArrowsOfDeath
08-21-2010, 18:49

Oh, wow! Поздравления за аватара 8-)

BlackEyedPeas
08-29-2010, 19:40
Ето го и новия промо постер на сезон 2:

http://images4.fanpop.com/image/polls/526000/526804_1282957559470_full.jpg

xWandereRx
08-29-2010, 19:46

ужасен, не ми харесва и двамата са много гей в тоя цвят :lol: :lol:

SorrowEyes
08-29-2010, 19:52

ужасен, не ми харесва и двамата са много гей в тоя цвят :lol: :lol:

Да бе, какъв е тоя жълто-зелен цвят, където са го избрали 8-)

BlackEyedPeas
08-29-2010, 20:27
Да, ама хамериканците мислят, че този постер бил по-добър от на 1 сезон :lol: Този новия хич не ми харесва!

Pospalanka
08-29-2010, 22:29
Сериала е уникално як.Няма нищо общо с бозата здрач.Здрач-а пред дневницеете е тотална развалина.Единствената тема в здрача е как едуард обичал бела и тя него,но той я напуснал за нейното добро и тя неможе да избере дали Джейкъб или Едуард.А във вампирски дневници ,темата за любовта съществува ,но има къде къде повече развръзка,движение,емоции ,истории,тайни и какво ли още не.

А и това че сте гледа ли здрач пред дневниците ,не означава че дневниците са като здрача :? :? :o :o :o :( :( Тотално не!

Препоръка:Ако не си гледал здрача ,гледай дневниците.И все пак ако си го гледал (здрача) ,нищо не ти пречи да гледаш дневниците.

BlackEyedPeas
08-30-2010, 03:00
Айде пак започнахте с този Здрач. Не Ви ли писна вече? Всеки втори пост в тази тема е все "Дневниците са МНОГО по-яки от бозата Здрач!" .. Добре, разбрахме го, не е нужно да се изреждате още 100 човека да го напишете!

UNITED2
08-30-2010, 03:12
Пф с тоя здрач верно не се търпите :? :booooomb:
Здрач това,здрач онова.. мен ми се повръща като се сетя за здрач,толко пЪ тъпа история,най големия ефект във всички филми им е тоя когато едуард спря колата да не удари бела в първи епизод,и тоя дето блестящите вампири се чупят като порцелан в третата част :razz: :razz: И за к'во бюджета му е толкова голям ? Дневниците е с доста по динамични серии,интересни,мистериозн и,ефектни .. абе всичко е в пъти по добро !!! Спирам и аз да сравнявам,че ми писна :D .. Аре наздраве
http://img38.imageshack.us/img38/4747/5mldvpjpg.gif
СПОЙЛЕР ОТ 2-ри епизод !!!
КАРНАВАЛЪТ ОТ АДА – Когато объркана и отчаяна Каролайн напуска болницата и се присъединява към приятелите си на карнавала в Мистик Фолс, Деймън иска да предприеме незабавни действия, но Стефан и Елена защитават Каролайн. Мат е напълно озадачен от поведението на Каролайн, но все пак се опитва да й обясни чувствата си към нея. Деймън става подозрителен към чичото на Тайлър Меайсън и използва избухливия нрав на Тайлър в опит да накара Мейсън да разкрие тайната си. Разтроена от всичко случващо се около нея, Бони изкарва яда си върху Деймън.

Този постер виждали ли сте го ?

http://www.vampire-diaries.net/gallery/albums/userpics/10001/tvdtrioad.jpg

Катрин !!! :smt007 :mrgreen: :oops:
http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2010/024/1/a/Dean_thinks_your_awesome_by_Da_wolf_lover.gif
Щом Дийн мисли,че това е страхотно значи е такова 8)

И нека не забравяме,че освен този страхотен сериал съществува и друг ПЕРФЕКТЕН !!!
http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2010/099/7/d/Supernatural_watcher_by_MissHeroes94.gif
http://img188.imageshack.us/img188/2897/big1.gif
24.09.10 - Премиера на сезон 6-ти !!!

Каква реклама само .. :razz:

BlackEyedPeas
08-30-2010, 03:19
:-D :-D :-D Дийн го одобрява! :lol: :lol: :lol:

UNITED2
08-30-2010, 03:21
:-D :-D :-D Дийн го одобрява! :lol: :lol: :lol:
(Свръх) Естествено 8)

ArrowsOfDeath
08-30-2010, 12:51
Хахахаха много яко изглежда как две фенки с аватари на Supernatural пишат една след друга 8-) Нали и двете бяхте момичета? 8-) Иначе и мене ме бройте към техните фенове 8)

UNITED2
08-30-2010, 12:53
Хахахаха много яко изглежда как две фенки с аватари на Supernatural пишат една след друга 8-) Нали и двете бяхте момичета? 8-) Иначе и мене ме бройте към техните фенове 8)
Не съм фенка е :D :D :D ФЕН съм,ФЕН,ФЕН,ФЕН 8) :razz:
Ти фен или фенка си ? :) Съвсем сериозно

ArrowsOfDeath
08-30-2010, 12:57
Опа, сорка за обърквацията 8-) Иначе и аз съм фьенчье :lol:

UNITED2
08-30-2010, 12:58
Опа, сорка за обърквацията 8-) Иначе и аз съм фьенчье :lol:
http://img38.imageshack.us/img38/4747/5mldvpjpg.gif

BlackEyedPeas
08-30-2010, 14:29
Ние превърнахме темата от Вампирите към Свръхестествено 8-)

ArrowsOfDeath
08-30-2010, 14:35
Дийн и Сам ще се включат изненадващо в някой епизод на Дневниците чрез Кас, който ще ги телепортира, и ще убият няколко вампира, ще изпият по една бира, Дийн ще забие Елена, а Сам ще поцъка малко билярд в онуй заведение :lol: :razz:

Monnie
08-30-2010, 14:46
Нямам търпение да почнее втория сезонн!!
Остават 10 днии!

:smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007

ArrowsOfDeath
08-30-2010, 14:49
Кога са в отпуска актьорите? Някой знае ли?

UNITED2
08-30-2010, 15:34
:shock: Верно,че остават само 10 дни :shock: :grin:

SaveMeFromMyself
08-30-2010, 16:34
:shock: Верно,че остават само 10 дни :shock: :grin:

:grin: :grin: :grin:

BlackEyedPeas
08-30-2010, 17:40
Вярно! И аз не бях забелязала! Уж с една приятелка ей ся като бяхме на вънка говорихме за Дневниците, но не се усетих :lol:

Eclipse22
08-30-2010, 19:49
оххх нямам търпение и за двата сериала (Свръхестествено и Дневниците на 1 място)....ето малко поздравчета за фенчетата :) :) :)

http://www.vbox7.com/play:c49a4b8b -Елена и Деймън :-)
http://www.vbox7.com/play:2198dd2d -и разбира се двамата, за нещастие, вече женени симпатияги :-D :-D :)

xWandereRx
08-30-2010, 20:01
абе тоя Supernatural много го хвалите бе.... ще взема и аз да го гледам скоро :D а пък два пъти по тв съм го засичала и съм гледала малко и не ми е ставало интересно за да изгледам до край епизода ....
ама ще видя може да започна да го гледам да видя за какво се вдига толкова много шум 8-)

а за Дневниците, някой има ли информация дали Изабел ще я има във втория сезон??

UNITED2
08-30-2010, 20:07
абе тоя Supernatural много го хвалите бе.... ще взема и аз да го гледам скоро :D а пък два пъти по тв съм го засичала и съм гледала малко и не ми е ставало интересно за да изгледам до край епизода ....
ама ще видя може да започна да го гледам да видя за какво се вдига толкова много шум 8-)

а за Дневниците, някой има ли информация дали Изабел ще я има във втория сезон??
Tи ако загледаш свръхестествено всичко друго ще ти бледнее пред него :D :D Една фр каза,че никога не би го гледала щото е фантазии и тъпотии но заради мен започна и преди малко приключи със последния епизод като се съсипала от рев :razz: :razz:

AutomatiC
08-31-2010, 15:17
Следя сериала,даже прочетох първите 5 книги и чакам да излезнат другите...

hotxxmess
08-31-2010, 23:29
още малко остана....... :-s

UNITED2
09-01-2010, 00:03
Да :shock: Вече е септември :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Честито на всички очакващи листопад :razz: :razz: :razz: Тая вечер ще почва (не съм казал,че го чакам :razz: :razz: :razz: )

Evanescense
09-01-2010, 10:28
По кой канал ще дават Дневниците и от колко часа ? :)

Reall
09-01-2010, 11:12

Не ги дават по никой канал в България. Може да си ги изтеглиш от нета. Например от замунда или енерджи-торент. :)

Eclipse22
09-01-2010, 15:41
още малкоооо остана :grin: :grin: :grin: :grin:

kamucheto0
09-01-2010, 18:31
йее ощее маалкооо 8) :grin:

Evanescense
09-01-2010, 19:30

Не ги дават по никой канал в България. Може да си ги изтеглиш от нета. Например от замунда или енерджи-торент. :)

Благодаря :)

Eclipse22
09-02-2010, 18:24
хей, а някой да има идея откъде мога да си сваля theme песента от дневниците и общо взето искам да си намеря целия OST (не саундтрака, а там мелодийте и т.н. нали се сещате :D ) ??????

lipstik
09-03-2010, 19:30

Мале мразя те,защп ми го причини 8-) .Вече станаха бая сериалите които следя няма да има кога да ги гледам.
Оххх съвсем малко остана :grin:

bloodysunrise
09-03-2010, 19:52
Супер е, очаквам с нетърпение 10-ти, когато излиза първия епизод на втория сезон.

vampireee
09-03-2010, 22:08
снимки от 2 епизод на 2 сезон
http://www.thevampirediariesdaily.com/gallery/thumbnails.php?album=257 /сори, ако някой е давал линк за снимките вече : ) /

ии снимка от 3 епизод
http://www.thevampirediariesdaily.com/gallery/thumbnails.php?album=259

иииииииип нямам търпение вече <3 колко малко оставааа,,
жалко, че вече дневниците и свръхестествено няма да са в един ден :(

Colouring
09-04-2010, 07:38
И аз вече нямам търпение.Цяяяяяяяло лято чакам!Даже два пъти си изгледах отново сериите.. прочетох всичките книги иии вече направо ще откача. :grin: 8-)
Искам да видя Деймън в действие! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 8-)
http://store.picbg.net/pubpic/3B/14/3d5207950a0d3b14.gif
:booooomb: :booooomb:

Monnie
09-04-2010, 07:53
5 дена остават хорааа!! :smt007
Нямам търпение да почва вече!
Ии аз очаквам Деймън в действиее!! :lol: :smt007 :smt007 :smt007

UNITED2
09-04-2010, 07:54
:grin: От които 3-ти дни ще ги прекарам в път :roll: И после докато си почивам,ще гледам новия епизоооооооооооооооооооод :grin: :grin: :grin: Катрин :smt007 :smt007 :smt007 :razz:

iPurple
09-04-2010, 11:07
Нямам търпение!!!!!! :grin:

IAmJustAKid
09-04-2010, 23:38
И книгите прочетох и сега чакамм 2-рияя сезон :grin:

Colouring
09-05-2010, 09:36
4 дни ощее!Е,за нас са 5. 8-)
Аз да кажа нещо за книгите:Само на мен ли не ми харесаха?Аз ги прочето,защото бях любопитна.Първата ми беше супер скучна,втората също,третата вече стана малко по-поносима за четене и оттам нататък се търпеше..но не мога да кажа,че са ми били супер интересни.Тази авторка е имала прекалено много мисли и идеи и не е могла да ги подреди добре,мисля.Общо взето.. не съм доволна от книгите.Сериала е направен мнооооооого по-добре. :)

vampireee
09-05-2010, 13:32
и на мен книгите не ми харесват много чела съм до 5та книга

hotxxmess
09-05-2010, 15:00
остана още малкоо :grin:

fanpire
09-05-2010, 17:46
оуу тази филм е страхотен,нямам търпение да почне втори сезон :grin:

xWandereRx
09-05-2010, 19:44
и на мен не ми харесват книгите, още не съм чела 5та, но съм чела коментари за нея и мисля, че няма смисъл да я чета, защото няма да ми хареса

darkness848
09-05-2010, 19:54
Аз прочетох ии петата книга... По едно време ми се стори, че чета детска приказка... :lol: С тези истории как Елена хвърчала, имала криле и тем подобни... Нооо все пак ще дочета цялата поредица... А за сега чакам десети по-бързо :grin: :D

vampireee
09-05-2010, 20:43
интервюта с каста за георите им
http://www.thevampirediariesdaily.com/index.php?subaction=showcomments&id=1283717080&archive=&start_from=&ucat=&

оооо вече сме почти 10ти :grin: :grin: :grin:

Reall
09-06-2010, 11:26
и на мен не ми харесват книгите, още не съм чела 5та, но съм чела коментари за нея и мисля, че няма смисъл да я чета, защото няма да ми хареса

И според мен е по-добре да не я купуваш. Аз се излъгах да си я взема, като предишните г/д ми харесваха, но петата не ме впечатли. Така бях се изкефила, че ще има за Деймън и Елена... Ама ми писна да чета как Елена се превъзнася за Стефан /мили мой, скъпи и такива глупости/. Дори не я дочетох петата, а шестата, която ще излиза този месец не мисля да я купувам.

Colouring
09-06-2010, 15:18
О,аз ги четох в интернет.И шестата книга е преведена дори.
Мислех да си ги купивам,но накрая реших,че няма смисъл. :-o

TeenageDream
09-07-2010, 00:53
Catherine & Damon :smt007 :smt007 :smt007

lozanovaa
09-07-2010, 16:07
остават 2 дни до премиерата на 2 сезон :grin:

xWandereRx
09-07-2010, 18:38
остават 2 дни до премиерата на 2 сезон :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

BlackEyedPeas
09-08-2010, 03:34
1 ден хораааа, само един! :grin: :grin:

bloodysunrise
09-08-2010, 07:36
Два са. При нас идва 1 ден по-късно. А и докато преведат субтитри..

Colouring
09-08-2010, 07:39
Аз няма да мога да изчакам субтитрите! :lol:

Reall
09-08-2010, 08:23
Аз няма да чакам субтитри. Мога и без тях. Разбира се, след като излязат ще си ги изтегля, както винаги. :P

lozanovaa
09-08-2010, 19:24
и аз тегля без, особено пък сегаа.. попринцип суб ги качват след 1-2 дни, тогава ги тегля и гледам пак :)

xWandereRx
09-08-2010, 19:38
глупости бе, как след 1-2 дни, още на същия ден, но малко по - късно ги качват 8-)

sian4eto
09-08-2010, 19:46
ще кажа само че филмът няма нищо общо със Здрач. . . . има някои общи неща но в никакв случай не е направен по подобие на Здрач . . . много як филм

xWandereRx
09-08-2010, 19:55
ее стига с тоя Здрач де...

divaneee
09-08-2010, 20:10
глупости бе, как след 1-2 дни, още на същия ден, но малко по - късно ги качват 8-)
Помня, че пилотния епизод на 1ви сезон беше в замунда със субтитри още в 10:00 в петък. Предполагам, че kiddo (тази, която превежда субтитрите) и този път ще се позабърза за 1ви епизод. Иначе наистина е имало дни, в които са се бавели 1-2 дни с превода.

Ето как изглежда обложката на телевизионния саундтрак към сезон 1
http://a.imageshack.us/img72/2683/tvdostcover.png
А това е списъкът на официалния саундтрак към ДВД изданието на "Дневниците на вампира - сезон 1":
1. Stefan’s Theme – Mike Suby
2. Running Up That Hill – Placebo
3. Currency of Love – Silversun Pickups
4. Hammock – Howls
5. Sleep Alone (909s in the DarkTimes Mix) – Bat for Lashes
6. Bloodstream (Vampire Diaries Remix) – Stateless
7. We Radiate – Goldfrapp
8. Obsession – Sky Ferreira
9. Head Over Heels – Digital Daggers
10. Down – Jason Walker
11. Beauty of the Dark – Mads Langer
12. Cut – Plumb
13. All You Wanted – Sounds Under Radio featuring Alison Sudol of A Fine Frenzy
14. The Fellowship – Smashing Pumpkins
15. On Melancholy Hill (Feed Me Remix) – Gorillaz
16. 1864 – Mike Suby

Не съм сигурна дали тази информация я има тук, но не ми се преглеждаха всички страници. Съжалявам, ако се повтаря.

TeenageDream
09-08-2010, 20:24
Катрин и Деймън много ме кефят, лошото е, че той има истински чувства към нея, а тя го разиграва (от векове 8-) ). Стефан беше много един такъв... добричък, сега май ще си покаже природата и може да започне да ми харесва. 8-)

iPurple
09-09-2010, 08:42
1 ден! :grin:

JUNEE
09-09-2010, 16:57
Един от любимите ми сериали!Обужавам гоо! Ааа Деймън е толковаа HOT! :smt007

Colouring
09-09-2010, 17:32
Хора,хора,хораааа!Нямам търпение. :grin:
Аз мислех да намеря някъде да гледам CW онлайн..ама заради часовата разлика ще трябва да ставам по нощите,което не е много препоръчително,така че мисля да си изчакам до утре.Със субтитри,без-I DON'T CARE!Само ми дайте да си гледам Деймънчо и друго не ми трябва! :grin:
+ това-вижтееее.Пуснаха уебклип:
http://www.youtube.com/watch?v=UkuP3_QUTYE&feature=player_embedded
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Colouring
09-09-2010, 17:49
Пропуснах нещо много важно :D
Значиии..
на 11 септември ще има СУПЕР БРАВО,където Иън ще е на корицата,ще има мегаплакат на Иън,Нина и Пол,картичка с афтографите и на тримата и лепенки на сериала и на Нина. :grin: :grin:
Ето вижте: http://bravo.bg/
А дочух,че в следващия брой на Хай Клуб също ще има плакат.Вярно ли е?Някой купувал ли си го е днес,за да потвърди?

gab4eto_
09-09-2010, 20:45
Мога да кажа само, че сериала е невериятен и успя да грабне цялото ми внимание !

Досега четох коментарите в началото на темата и незнам какво всички са се вманиачили в това, че Дневниците на вампира е същия като Здрач-всъщност нямат нищо общо .. самата история и развитието на сериала го показва.Това, че някои хора са гледали само част от него и са решили, че е подобие на Здрач и не си струва да се гледа много са сгрешили и много са пропуснали като не са го гледали!

Colouring, що се отнася до Хай клуб в следващия брой наистина ще има плакат на нашите любимци : ))
:grin: :grin: :grin: \:D/

bloodysunrise
09-09-2010, 21:16
няма спор, Иънчо много радва, даже това е една от причините, поради които се зарибих по сериала

Colouring
09-09-2010, 22:10
ААУУ,супер!Ако не ставам прекалено нахална,може ли някой да пусне коя е снимката,която ще използват.. :oops:

0409
09-09-2010, 22:11

vampireee
09-10-2010, 05:53
http://www.youtube.com/watch?v=uFcxs6-SEVg&feature=player_embedded промо за 2ри епизод :grin: :grin:

Colouring
09-10-2010, 06:51
Хора,теглите ли,какво става?
Ето: http://zamunda.net/details.php?id=233779&hit=1
Още е топличък..
Аз вече го гледах!ЕГАТИ ВЕЛИКИЯ ЕПИЗОД! :smt007
Супер гадно ми стана за Деймън. :cry: Първо Катрин каза,че никога не го е обичала,после Елена го отряза..обаче не трябваше да прави това на Джеръми.Сега Елена ще му е много ядосана.Аз мисля,че в края на епизода осъзна какво е направил,ама.. вече беше късно.Всъщност,имам теория,че може би е видял пръстена на пръста на Джеръми преди това и е знаел,че няма да умре.Всъщност,както и да е.. ще видим по-нататък.
Катрин супер много ме кефи! :oops:
Тоя чичо на Тайлър ми изглежда леко съмнителен.Не ми харесва.
Нааааай-любимия момент ми беше,когато Деймън обесняваше,че е целунал Елена(Катрин,всъщност) и Стефан като го попита 'Какво имаш предвид' и обяснението после.. :lol: :lol: :lol:
Деймън си е Деймън,бе!
Оххххххххххх..нямам търпение за следващия епизод!Определено чакането цяло лято си е струвало.

Хайде,теглете,няма да съжелявате! :grin:

mokka
09-10-2010, 08:08
СПОЙЛЕР!

Аз си мислех че Каролайн се е превърнала още когато Деймън и е дал кръвта, и после Бони и Елена ще са му много ядосани, а то какво се оказа. Сега Катрин ще си тръгне ли, ще продължи ли да ги разиграва.. Иначе е супер яка Нина, много и отива да играе манипулативна кучка :)

Reall
09-10-2010, 08:19
В момента тегля епизода! :grin: Нямам търпение! Аз ще го гледам с една приятелка по-късно, но вчера изгледах вече промо клипчето за първи епизод. И аз знам за СуперБРАВО и ще си го взема. А иначе плаката на Иън, Пол и Нина е от Teen Choice Awards 2010. 8)

vampireee
09-10-2010, 10:00
http://www.youtube.com/watch?v=mbJd6AR29h8&feature=player_embedded по-дълго промо за 2ри еп данооо Деймън да не убие Карълайн;; не исках тя да е вампир ;/

bloodysunrise
09-10-2010, 10:18
само не пишете спойлери, че има хора, които не са гледали епизода още
или поне предупреждавайте

аз като се прибера в нас след 10 дена ще го гледам, че в момента нета ми е зле и ме мързи да го тегля... че даже тогава ще се насладя на 2 епизода :oops:

ArrowsOfDeath
09-10-2010, 11:51
Докато не изгледам епизода, няма да чета темата 8-) :lol:

psych0
09-10-2010, 13:13
супер епизод! вече нямам търпение за другия 8-)

ImTheBest
09-10-2010, 13:34
СПОЙЛЕР!

Епизодът е велик :smt007 .Най-хубавата сцена беше, когато Деймън целуна Елена....имах чувството, че тя иска да му отвърне.И после той уби Джеръми.Много се издразних, когато Катрин уби Кaрoлайн.Сега тя ще стане вампир, защото имаше от кръвта на Деймън в себе си.

За този чичо Джон още от 1-ви сезон се чудя откъде ми е познат, но сега се сетих, че играеше и в "Герои" :D

fanpire
09-10-2010, 14:58
"Много се издразних, когато Катрин уби Кейтлин" :razz: Каква Кейтлин те гони? Казва си Коралайн :-D ако не говориш за някоя друга героиня за която незнам :D Е аз поне незнам Катрин да е убивала друг освен Коралайн или Керълайн там както се пише ... :D

fanpire
09-10-2010, 15:00
Между другото епизода беше супер як :grin: наистина си заслужаваше чакането,нямам търпение да излезе следващия 8-)

ImTheBest
09-10-2010, 15:36
"Много се издразних, когато Катрин уби Кейтлин" :razz: Каква Кейтлин те гони? Казва си Коралайн :-D ако не говориш за някоя друга героиня за която незнам :D Е аз поне незнам Катрин да е убивала друг освен Коралайн или Керълайн там както се пише ... :D

Казва се Каролайн (поправих се)....но не разбирам тези нападки само за едно сгрешено име :?

liggaffky
09-10-2010, 15:55
Да е честит новия сезон... започва доста вълнуващо :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

xWandereRx
09-10-2010, 17:43
мега добрия епизод !!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

GossipGirl89
09-10-2010, 18:03
Много добър беше пилотния епизод :)
Но ми стана адски мъчно за Деймън :-#

Reall
09-10-2010, 18:54
СПОЙЛЕР!
Хареса ми серията. Някак си е по-различно от първия сезон. Но изобщо не ми допадна държанието на Катрин и Елена към Деймън. Той се опитва да им признае чувствата си, а те се държат като пълни к*чки, с извинение. Не мога да повярвам как Елена направи това с Деймън, бях шокирана. Тя започна да ми става антипатична, също като Стефан. Каролайн сега ще стане вампир, но не ми е ясно дали Катрин ще участва в следващите два епизода, защото четох спойлери, а в тях не пишеше абсолютно нищо за нея. Надявам се да не я убият още в началото на сезона или да изчезне от него за няколко епизода. Все пак нали заглавието на втори сезон е "Годината на Кат" /Катрин/. Надявам се да продължава да забърква пакости, а Деймън да стане отново онзи лош Деймън, който беше в началото. :)

divaneee
09-10-2010, 18:55
Бешее невероятен! Страхотен! Деймън! И Стефан! Ох ...
СПОЙЛЕР!Много ми стана гадно за Деймън, когато Катрин каза "Винаги е бил само Стефан", а после Елена "Винаги ще бъде само с Стефан." Не знам дали е видял пръстена на ръката на Джеръми, но дори и така да беше, постъпи гадно като му счупи врата пред очите на Елена. Естествено след това съжаляваше, но ... СПОЙЛЕР

Ето две интервюта, ако някой се интересува:
Катерина Греъм (Бони ) пред BuzzSugar
BuzzSugar: Какво очакваш от новия сезон?
Katerina Graham: Умирам да видя премиерния епизод. Вече сме стигнали до шести със снимките, но наистина нямам търпение да видя премиерата!

Buzz: Странно ли е да си партнираш с Нина Добрев, която играе едновременно Елена и Катрин?
KG: НЕ! Винаги е страхотно, когато снимаме заедно сцена. И Нина винаги успява да запази малко от себе си, докато работи. А с ролята на Катрин се справя блестящо.

Buzz: Забелязахме сексуално напрежение между Деймън и Бони.
KG: Нямам идея за какво говорите.

Buzz: Има ли някаква възможност между тях да пламне искра?KG: Не зная... това е отговора ми! Следващия въпрос!

Buzz: Добре, има ли вероятност Бони да се влюби в някого?KG: Мисля, че има. Но дали ще се случи? Не зная. Да се надяваме. Ще е хубаво!

Buzz: Ще видим ли Бони във вихъра си, борейки се с гаднярите във втори сезон?
KG: О, да, още от началото. Ще се опита, дори и на моменти да не успява. Но ще се осланя на уменията си.

Buzz: Как се отразява на сериала включването на върколаците?KG: Напълно го променя. Върколаците ще имат много важна роля през този сезон. Всеизвестно е, че вампири и върколаци не се понасят и тъкмо когато двете страни трябва да се справят с положението, се появяв аи Катрин. Забавно е да се видят всички заедно на сцената. И не мисля, че който и да е от тях ще играе по правилата.

Buzz: Бони ще открие ли още от вещерските сили?
KG: Напълно. Ще започне да се справя лесно с доста неща и ще продължи да развива уменията си.

Buzz: А ще бъде ли Бони щастлива отново?
KG: Ами да! Опитва се. Мисля си, че когато изгубиш някого, се свиваш в себе си, което е нормално. През този сезон ще се държи малко по-рязко, но въпреки това запазва чувството си за хумор и търси забавното в повечето ситуации.

Buzz: Мрази само Стефан или вампирите като цяло?
KG: Едва ли може да мрази някого завинаги, но определено няма да позволи някои неща да се случат повторно. Никога няма да забрави нещата, сторени от Деймън и Стефан. Може да им е простила, но определено няма да забрави.

Buzz: Признай си - отбор Стефан или отбор Деймън?
KG: Бих се радвала накрая да видя Елена със Стефан, защото той наистина я обича. Тяхната любов няма граници и аз наистина вярвам, че такива хора трябва да са заедно. МИсля, че Деймън все още не е превъзмогнал Катрин. Но ще видим; всичко се променя и може дори в края на сезона да съм на мнение, че Стефан не заслужава Елена. Деймън не заслужава Елена. МИсля, че има много проблеми, пред които да се изправи - като всичко, причинено на Джеръми, на семейството и на Бони. Но може и да докаже, че се е променил. Мисля си, че всеки заслужава втори шанс.

TV CHICK взеха интервю от Пол Уесли, който говори за сезон 2 на "Дневниците на вампира":
Как се променя връзката между Стефан и Деймън във втори сезон?
В началото Стефан беше с разбито сърце, защото Деймън се държеше като пълен социопат, и въпреки това Стефан го обича, защото му е брат. Но във втори сезон Стефан се дистанцира и опитва да се държи, все едно не го е грижа какво се случва с Деймън. Нещо от сорта на "Знаете ли, нямам намерение да се разправям с него".

Какви са мотивите на Стефан във втори сезон?
Елена, Елена, Елена, Елена... той я обича. Стефан търпи и сериозни промени. Най-после ще започне да се приема такъв, какъвто е. Постепенно ще стане по-весел и общителен. Мисля, че ще е за добро.

Какви са чувствата му към Катрин?
Смесени. В един момент си мисли, че я обича и че тя е причината той да е безсмъртен. В следващия я гледа с отвращение и същевременно с интерес. Доста интензивни чувства, бих казал.

Това, че Елена е смъртна, притеснява ли го?
Не смятам, че скоро ще се замисли, че един ден Елена ще умре.

А мислиш ли, че тя ще умре?Няма начин да се случи, докато сериала се излъчва по CW. Какъв триъгълник ще е, ако се озовем само аз и Деймън, изправени един срещу друг?

Как би определил новия сезон?Засега съм наясно само с първите няколко епизода. Мисля си, че много от второстепенните герои ще се превърнат в изключително важни за развоя на събитията. Очевидно Катрин ще играе огромна роля във втори сезон. И смятам, че отношенията между Деймън и Стефан ще имат както своите спадове, така и възходи, като често двамата ще разменят местата си (на добрия и лошия брат). Мисля, че е нужно да видим и двамата в различна светлина от тази, в която сме свикнали да ги виждаме.

Ще видим ли Стефан преминал на страната на тъмните сили?
Има вероятност.

Харесва ли ти да играеш тъмния Стефан?Много. В смисъл, не че точно обичам тъмната му страна, просто ми харесва, когато Стефан се държи малко по-различно от жертвата, за каквато обикновено се приема. И ми харесва, когато е малко по деен.

Monnie
09-10-2010, 18:55
И на мен ми стана много мъчно за Деймън.Горкияя..И двете го одрязахаа.. :(

Colouring
09-10-2010, 19:07
И на мен супер гадно ми стана за него,обаче тя Катрин това и искаше да стане.Не знам дали е имала истински чувства към някого от двамата братя,но сега определно играе игрички с тях.Знае,че Елена обича Стефан и се опитва да озлоби Деймън срещу брат му като му казва,че никога не го е обичала,че винаги е бил само Стефан.. и Деймън,естествено,ще се настрои срещу него.Все пак Елена обича него,Катрин също казва така(но колко е истина,не знам) ..
Деймън искаше да знае,че е обичан.. и точно затова целуна Елена.Искаше да отговори на чувствата му.Всъщност,той беше сигурен,че ще го направи.Все пак каза нещо от сорта '' Има нещу между нас и ти го знаеш!Не ме лъжи.. '' (сигурно не е правилно,но не мога да го помня наизуст).. но тя го отряза.И в този момент на гняв,той посегна на Джеръми.Според мен е видял пръстена му.КОлкото и да е бил ядосан,колкото и да не е бил на себе си,все пак не би причинил такова нещо на Елена.Мисля,че го е видял.. и се надявам да е така.Въпреки че след това всички видяхме как съжеляваше.Просто го е направил импулсивно.
Нямам обяснение,обаче,защо Катрин уби Каролайн.Може би е знаела,че Деймън й е дал кръв и ще се превъне във вампир,а това не го иска никой в момента.
Оххх..доста се отплеснах.

GossipGirl89
09-10-2010, 19:32
Нямам обяснение,обаче,защо Катрин уби Каролайн.Може би е знаела,че Деймън й е дал кръв и ще се превъне във вампир,а това не го иска никой в момента.

СПОЙЛЕР:

На погребението нали Катрин се появи преди Елена и Бони, преди да разбере, че същност не разговаря с истинската Елена, след разговора й с Деймън отиде директно при Катрин и почна да й казва колко я дразни Деймън и как едва ли не се гордее с това, което е направил за Каролайн - тогава Катрин е разбрала, поне според мен :) А Каролайн няма да умре, а ще стане вампир заради кръвта на Деймън. По тази логика и Джеръми ли ще стане вампир? Защото нали изпи кръвта на Ана, но след счупването на врата му Стефан казваше, че е добре, т.е. че му няма нищо... :-o Преди това каза, че не е изпил достатъчно хапчеа, за да се самоубие и кръвта на Ана го е излекувала, но май никъде не видях да казва, че тя не е достатъчна да стане вампир

Colouring
09-10-2010, 19:34

СПОЙЛЕР:

На погребението нали Катрин се появи преди Елена и Бони, преди да разбере, че същност не разговаря с истинската Елена, след разговора й с Деймън отиде директно при Катрин и почна да й казва колко я дразни Деймън и как едва ли не се гордее с това, което е направил за Каролайн - тогава Катрин е разбрала, поне според мен :)

Ох,да.Сега ми просветна.Съвсем бях забравила за това. :)

gabr1ella
09-10-2010, 20:33
Невероятен сериал :grin: :smt049 А втория сезон стартира страхотно заслужаваше си чакането :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

0409
09-10-2010, 20:48

Monnie
09-10-2010, 22:00
Damon is soo HOT! <33
Много ме изкефи като обясняваше на Стефан как се е целунал с Елена :D

gabito1995
09-10-2010, 22:17

hotxxmess
09-10-2010, 23:03
Game on !! :smt023 <3

TrustNobody
09-11-2010, 07:32
:shock: след секунда го пускам да го гледам 8-)

Eclipse22
09-11-2010, 08:24
невероятен беше епизода :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
стана ми много мъчно за Деймън, не е честно така :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

TrustNobody
09-11-2010, 10:11
леле тоя Деймън ако ми паднеее.. няма да му простя :oops: