View Full Version : Вампирски дневници (сериал) :)
Страници :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
lozanovaa
09-11-2010, 10:30
епизода ... не ми допадна много. Нещо много влачат действията :( и целия като че ли беше посветен на Катрин (въпреки че беше много яка). Жал ми стана за Деймън, в един ден и двете да му кажат че обичат Стефан ;сс аз бих си го утешила :grin:
Colouring
09-11-2010, 10:44
Нормално е целия да е посветен на Катрин.То почти целия сезон ще се въ рти около това.
It's the year of the Kat! :)
hotxxmess
09-11-2010, 11:43
2-ри епизод го пускат др. четвъртък нали? :-o
RainbowGirl
09-11-2010, 12:43
2-ри епизод го пускат др. четвъртък нали? :-o По "CW" го пускат в четвъртък.. обаче в замунда го качват в петък. :-D
Много ме изкефи като обясняваше на Стефан как се е целунал с Елена :D
Хахаха, да.. това беше голяма ебавка :-D
епизода ... не ми допадна много. Нещо много влачат действията :( и целия като че ли беше посветен на Катрин (въпреки че беше много яка). Жал ми стана за Деймън, в един ден и двете да му кажат че обичат Стефан ;сс аз бих си го утешила :grin:
Да, това беше гадно.. но Катрин го каза само, за да може да скара по - лесно Стефан и Деймън, не й пука за нито един от двамата.. ;)
gabri3lla
09-11-2010, 17:32
Много силно започва вторият сезон. ;-)
xWandereRx
09-11-2010, 18:05
леле тоя Деймън ако ми паднеее.. няма да му простя :oops:
и аз :oops: :oops:
Епизода беше УАААААААУ!!
Катрин много ме кефи!
Деймън горкия беше готов да загърби всичко за Катрин... Обичам го!
Елена ще се осъзнае, че го обича, а Стефан още обича Катрин!
Бони супер много ме дразни как се държи и се мисли за голямата вещица хах..
Стефан стана големия плейбой много харесван :lol:
Каролайн ще стане вампир обаче изобщо не мога да си я представя няма да и отива според мен...
Джеръми е много сладък, а пък тоя чичото на Тайлър изглежда не е добър.
Не мога да дочакам следващия епизод!!! :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
__SuNshInE__
09-11-2010, 21:51
УНИКАЛЕН ЕПИЗОД :smt007
Катрин ми е любимка още от книгите, но сега... сега още повече <3 И Мейсън /новичкия май се казваше Мейсън/ е уникалееен <3
И милия ми Деймън, много беше жален..
Сега чакаме следващия :smt007 :smt007
MissDeadly
09-12-2010, 07:13
Аз също го гледам. Мнооого по-интересно е от Здрач.. не може да се сравняват. Нина Добрев (главната геройня, която играе Елена) е българка :) http://www.tialoto.bg/novini/2010/08/10/nina-dobrev-charovna-rodna-gordost.11582
Някой да знае случайно кога ще излезе новия епизод?
^Всички знаем, че е българка...
Епизодите излизат всеки четвъртък в Америка, а при нас ги качват в петък сутринта. :)
Много , много добро начало ! ^^
MissDeadly
09-12-2010, 09:34
^Всички знаем, че е българка...
Епизодите излизат всеки четвъртък в Америка, а при нас ги качват в петък сутринта. :)
Ами не четох темата отначалото и не знаех,че всички знаят :P Мерси за отговора :) Нямам търпение *_*
bloodysunrise
09-12-2010, 10:47
аз сега го тегля... мислех да го гледам, като се прибера вкъщи, но не мога да се сдържа... все пак цяло лято чаках да почне новият сезон :smt006
тези, които сте я гледали, завиждайте ми - тепърва аз ще се насладя :-D :smt006
divaneee
09-12-2010, 12:25
Не знам дали някой е прочел интервютата, които пуснах, но в едното се споменава за връзка м/у Бони и Деймън. Някой да се замислял за тях двамата като двойка? Интересно ми е мнението ви по въпроса.
bloodysunrise
09-12-2010, 12:29
game on ...яка серия
Не знам дали някой е прочел интервютата, които пуснах, но в едното се споменава за връзка м/у Бони и Деймън. Някой да се замислял за тях двамата като двойка? Интересно ми е мнението ви по въпроса.
Да, като се заговориха на приема за погребението при Локууд и на мен ми хрумна. Надявам се да стане, ще е интересно :oops:
^ Неее, Бони не ми харесва... пък камоли с него.. няма да са яка двойка!
digitalgirl93
09-12-2010, 14:42
^ Неее, Бони не ми харесва... пък камоли с него.. няма да са яка двойка!
+1
Не си пасват. На мен Бони ми е най - антипатичната от целия сериал, незнам защо.. :?
Катрин ми е любимка <33 Всички останали (без Деймън той е пич) са ми няк'ви лигави..особено Стефан. Като почне да се обяснява, да се лигави..колко е лош, как не иска да живее живот като чудовище...Абе Тийм Деймън! <3
WaterLilly
09-12-2010, 15:11
В книгите има нещо такова. Но на мен Бони ми е адски неприятна, да не кажа скучна като герой (в сериала). Деймън с Елена и толкоз. Оставам с впечатлението, че никой не харесва Стефчо... :lol:
В книгите има нещо такова. Но на мен Бони ми е адски неприятна, да не кажа скучна като герой (в сериала). Деймън с Елена и толкоз. Оставам с впечатлението, че никой не харесва Стефчо... :lol:
грешно впечатление имаш :oops:
+1
Не си пасват. На мен Бони ми е най - антипатичната от целия сериал, незнам защо.. :?
Катрин ми е любимка <33 Всички останали (без Деймън той е пич) са ми няк'ви лигави..особено Стефан. Като почне да се обяснява, да се лигави..колко е лош, как не иска да живее живот като чудовище...Абе Тийм Деймън! <3
Напълно съм съгласна с теб. Макар, че в книгите Деймън няколко пъти целуна Бони, ако не се лъжа. А иначе аз харесвам повече Иън от Пол. Пол дори не се класира за последния кръг за най-секси звяр. А Иън си го спечели напълно заслужено. И все още се чудя какво Елена намира в Стефан, това, че се опитва да бъде добър?? Хаха.... не знам, мое мнение. За мен Катрин+Деймън=неочаквано добра комбинация. 8-)
Eclipse22
09-12-2010, 15:20
на мен Бони ми харесва,смис има си и добрите черти (като се изключи как мъчи Деймънчо-ако ми падне ще я напердаша :D ) ....аз съм за комбинацията Деймън + Елена :-)
MissDeadly
09-12-2010, 15:28
Аз не си ги представям заедно ... 8-) все едно сравнявам огън и лед
xWandereRx
09-12-2010, 15:34
Деймън по - добре да е сам, иначе как го виждате като мъж под чехъл?! изобщо няма да е забавен :D
Деймън по - добре да е сам, иначе как го виждате като мъж под чехъл?! изобщо няма да е забавен :D
Да, но той много страда така. За Катрин, Елена. Ще е хубаво, ако намери "своята половинка". :grin:
xWandereRx
09-12-2010, 17:46
ако го направят гей ще бъде интересно :lol: :lol:
divaneee
09-12-2010, 18:11
Само аз ли смятам, че Елена е за Стефан, ега ти ..
На мен лично Бони ми е много симпатична и ще ми е интересно да видя нещо м/у нея и Деймън. Те са такива противоположности, харесват ми като се надцакват постоянно.
xWandereRx
09-12-2010, 18:24
и аз съм за Елена и Стефан 8-) сигурно и с Деймън ще ми е приятно да ги гледам ама предпочитам Деймън да е сам 8-)
Само аз ли смятам, че Елена е за Стефан, ега ти ..
На мен лично Бони ми е много симпатична и ще ми е интересно да видя нещо м/у нея и Деймън. Те са такива противоположности, харесват ми като се надцакват постоянно.
;-) Подкрепям
Как може да не харесвате Стефан :shock: какви хора сте вие :shock: и на външен вид и по характер Стефан е невероятен :shock:
Вие само по лоши момчета си падате :smt011
digitalgirl93
09-12-2010, 18:41
+1
Напълно съм съгласна с теб. Макар, че в книгите Деймън няколко пъти целуна Бони, ако не се лъжа. Катрин+Деймън=неочаквано добра комбинация. 8-)
Целунал я е? (Не съм чела книгите) :shock: Сигурно е бил пиян или нещо такова.. :D Абе тея двамата просто не си пасват и т'ва е.
Катрин+Деймън определено е добра комбинация..ама тя сигурно или ще умре (да се надяваме Деймън ще я убие.. :D Като няма да са заедно поне..да има екшън), или ще си замине..В книгите какво става?
ImTheBest
09-12-2010, 18:59
^ Ако някой ще казва какво става в книгата, да предупреди преди това, защото има много хора, които не искат да знаят....
xWandereRx
09-12-2010, 19:11
http://www.hollywoodlife.com/2010/09/10/twilight-vampire-diaries-robert-pattinson-kristen-stewart-ian-somerhalder-nina-dobrev-kissing-makeout-hookup/comment-page-7/#comment-98193
хорааа гласувайте за Нина и Иън!!!!!!!
ImTheBest
09-12-2010, 19:16
Thank you for voting!
Robert Pattinson & Kristen Stewart! 52.39%
Ian Somerhalder & Nina Dobrev! 47.61%
Гласувах.Здрач водят,но дано ги изпреварим =D>
А защо Елена и Деймън като по принцип тя е със Стефан :x
divaneee
09-12-2010, 19:26
Не е Елена и Деймън, а Нина и Иън. Аз бях чела слухове, че двамата са заедно. Не вярвам на нищо, докато не го видя потвърдено, но истината е, че виждам много папарашки снимки на тях двамата заедно на разходки. Също така са снимани заедно на баскетболен мач.
Не е Елена и Деймън, а Нина и Иън. Аз бях чела слухове, че двамата са заедно. Не вярвам на нищо, докато не го видя потвърдено, но истината е, че виждам много папарашки снимки на тях двамата заедно на разходки. Също така са снимани заедно на баскетболен мач.
Нямам тва предвид :D
Искам да кажа че в сериала Елена е заедно със Стефан не с Деймън и би трябвало да не се гласува за двамата с Деймън а за Стефан 8-)
СПОЙЛЕР ЗА КАТРИН В КНИГИТЕ:
Тя наистина се връща и нарочно е накарала Стефан и Деймън да отидат във Фелс Чърч /така се казва градът в книгите/. Когато тя се появява стават странни неща, без Стефан, Елена и Демън да знаят кой ги причинява. Тя се появява накрая на книгата /Елена е вампир тогава/. Започва да измъчна тримата. Най-накрая Елена й маха медальона с лапис лазули и тя самата се излага на слънчева светлина, двете умират. В трета книга, ако не се лъжа, ставаше това.
СПОЙЛЕР ЗА БОНИ И ДЕЙМЪН:
Деймън целува два пъти /поне така си спомням/ Бони. Първия път в четвъртата книга, а втория - в петата. Но отново повтарям, че не си спомням много добре. А и в книгите Бони е много наивна, страхлива. Деймън я целува, защото иска да я "омае", за да й изпие кръвта.
Paramour
09-12-2010, 21:32
До колкото разбрах филма няма да е точно по книгите ;д
Нямам търпение да излезе другата серия 8-)
vampireee
09-13-2010, 05:29
и аз съм за Елена и Стефан 8-) ама предпочитам Деймън да е сам 8-)
+ 5743845643789
MissDeadly
09-13-2010, 05:46
Трябва да направим анкета Елена и Стефан или Елена и Деймън (може и някакви други варианти за разнообразие) 8-) ще бъде интересно :P
Катрин и Деймън ще са яки, но аз съм за Деймън - Елена и Катрин - Стефан 8-)
Деймън ще стане много миличък ако е с Елена...
http://www.youtube.com/watch?v=Pqf4N4tWTPk
Супер сладък клип на Нина и Иън, направо ми повдигна настроението!
vampireee
09-13-2010, 10:02
ооооооооооооооооооооо :smt007 :smt007 :smt007 супер еее, ако намериш още такива пускай
edit: ти направо ми намери занимание сега само такива клипове гледам <3
ооооооооооооооооооооо :smt007 :smt007 :smt007 супер еее, ако намериш още такива пускай
edit: ти направо ми намери занимание сега само такива клипове гледам <3
Пък аз гледах до преди малко, докато не попаднах на него, сега само него гледам 8)
vampireee
09-13-2010, 10:17
Иън е нереално красив :D
А някой знае ли със сигурност дали Иън и Нина са заедно?
НЕ СА
Страхотен клип! :smt007
gabri3lla
09-13-2010, 15:33
Заедно са. :)
MissDeadly
09-13-2010, 17:28
http://www.youtube.com/watch?v=2ihZB8B5kec&feature=related :) :) :)
http://www.youtube.com/watch?v=2lkCKkEBzok
Това е клипа със всички гафове от 1ви сезон :)
xWandereRx
09-13-2010, 17:41
До колкото разбрах филма няма да е точно по книгите ;д
Нямам търпение да излезе другата серия 8-)
филма няма нищо общо с книгите освен имената и историята на братята и Катрин, която също е леко променена
още не съм чела 5 книга и не мисля да я чета, щото ми казаха, че е боза :D то и другите са такива де :D :D
Colouring
09-13-2010, 17:48
Заедно са. :)
Може ли да попитам къде го прочете,защото аз никъде не съм срещала такава информация..Да,понякога пишат,но мисля,че това са само слухове. :) Защото нито един от двамата не признава,а и мисля,че Иън все още е със старата си приятелка.. забравих й името,обаче.Ще ми е интересно да прочета сигурна информация.Много бих се радвала,ако е така..ама не ми се вярва много.
Paramour
09-13-2010, 17:48
xWandereRx и на мене така ми казаха... затова и не съм чела книгите :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Нина Добрев как пада :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
YourBlackDahlia
09-13-2010, 20:30
Невероятнии сааа :-)
Аз съм го гледала преди, но винаги като видя как Нина пада и как бута статуята :razz: Или пък гафовете с Иън 8-) Невероятни! :grin:
Eclipse22
09-14-2010, 10:07
клиповете са супер :grin: :grin: и слава богу, че сериала няма нищо общо с книгите-така на мен лично повече ми харесва! :)
vampireee
09-14-2010, 19:37
http://www.youtube.com/watch?v=ezj9RG91Scc&feature=player_embedded много добър фен клип за Катрин
Colouring
09-14-2010, 19:41
На мен пък ето това клипче ми направи адски голямо впечетление:
http://www.youtube.com/watch?v=25U6kRIhMos
Много е красиво!И аз като си нямам друга работа,гледам фен клипчета.Някои са просто убийствени! :smt007
http://www.youtube.com/watch?v=oksfoZZdZTM - Коя двойка предпочитате? :grin:
bloodysunrise
09-15-2010, 12:31
Смятам, че този сериал ще бъде добре да бъде 2, максимум 3 сезона. Да не вземат да го оплескат :Р . Вие как мислите?! Има ли някакви прогнози за това, колко сезона ще са?
xWandereRx
09-15-2010, 12:37
Смятам, че този сериал ще бъде добре да бъде 2, максимум 3 сезона. Да не вземат да го оплескат :Р . Вие как мислите?! Има ли някакви прогнози за това, колко сезона ще са?
съгласна съм и според мен повече от 3 сезона ще се прекалено много и ще го развалят
за сега не съм чувала нищо за 3ти сезон, но предполагам, че ако има голям успех 2рия може да има и 3ти
Eclipse22
09-15-2010, 12:38
ами вчера погледнах в imdb и там пише че са само 2 сезона,за 3 нямаше все още нищо. Но има време естествено :)
Тоя сериал ми е супер интересен ! Като гледам някоя серия вече искам следващата да излиза . И особено Деймън много ме кефи . (то като цяло повечето харесват него - нищо чудно,де ... ).
Не знам Елена какво толкова му хареса на Стефан - с тая ръбеста глава ... :razz: :razz: шегичка.Но наистина ми стана много гадно за Деймън като и Елена и Катрин го отрязоха .... и като Елена каза,че го мрази... как може ?!!?! :o
И все пак когато Стефан каза на Катрин , че я мрази тя му каза :това звучи като начало на нова любовна история или нещо подобно ... така , че ... :grin:
Вие чувате ли се бе ? :D Тоя сериал никога ама никога няма да остане с 2 или 3 сезона,едно,че има страаашно много рейтинг и второ,че книгите са 4-5 което няма голямо значение но все пак има.А и CW кога са имали сериал с по малко от 5 сезона ? :D :D :D Не мисля,че ако се направят повече от 3 сезона сериала ще се оплеска,напротив даже стига да има идеи и съгласие на актОрите да участват.Кога се е обявявало още в началото на сериала,че ще е еди колко си сезона ? Ако има следващ сезон го казват в края на предишния така че от сега не се надявайте на информация за това :) В други ден нова серия :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Colouring
09-15-2010, 17:59
Още нищо не може да се говори за брой на сезони!Щом има рейтинг,ще има и филм,това е.Не могат да го спрат по средата.. според мен няма да стане бозав,ако е с повече от два-три сезона,стига сценаристите да имат хубави идеи и действието да продължава толкова интересно,като сега.Колкото повече сезони,толкова по-добре-поне за мен. :)
Аз не искам да има хиляда сезона както Трий Хил ... Половината герои напускат, добавят се нови ... Просто ще се изгуби смисъла. По-добре по-малко , но пък ще ми е тъпо да не гледам сериала ... и аз не знам какво искам . Нека да идва по-бързо петък и да гледаме втория епизод ... :grin: :grin:
hotxxmess
09-16-2010, 21:29
Още нищо не може да се говори за брой на сезони!Щом има рейтинг,ще има и филм,това е.Не могат да го спрат по средата.. според мен няма да стане бозав,ако е с повече от два-три сезона,стига сценаристите да имат хубави идеи и действието да продължава толкова интересно,като сега.Колкото повече сезони,толкова по-добре-поне за мен. :) +
btw: петъкк ... :grin:
MissDeadly
09-17-2010, 04:45
Ох най-накрая.. сега ще си го дръпна има го вече в замунда :)
GossipGirl89
09-17-2010, 11:26
Серията не беше лоша :)
СПОЙЛЕР:
Както се очакваше Керолайн (или както се пише там) е вампирче, но според мен ще успее да се справи и няма да я убият. Много ме дразни тва, че всички обвиняват Деймън за абсолютно всичко, което стане... Стефан почва да ме дразни с тва си поведение на вечното добро момче, което всички обичат... :?
TVDQueen
09-17-2010, 15:12
Ох значи като чета най-първите коментари и честно ми иде да гръмна някой :? Този сериал е невероятен и няма нищо общо с Здрач.Здрач е историйка за сладникавата любов на Едуард и Бела, а Дневниците на Вампира си е съвсем друго нещо.Има хорор,комедия,екшън,драма и всичко това събрано в 42 минути.Да не говорим, че Нина Добрев, която играе Елена и Катрин е българка и е нашата гордост и ако не за друго поне нея да подкрепим.Това е моето любимо сериалче какво друго да кажа.Невероятен сериал и със сигурност най-добрия, който някога съм гледала :P Ох във втората серия на втория сезон Бони много ме ядоса :o :o Как така ще подпалва моя любим Деймън 8-)
Colouring
09-17-2010, 15:59
Защо просто не престанем да свързваме Здрач с Дневниците?Има една единствена прилика:вампир,влюбен в смъртно момиче и нищо повече!
Темата е приключила!Просто е дразнещо да свързваме едното с другото.
Относно днескашната серия:
Серията беше хубава.Много ми хареса играта на актрисата Кандис.Не си преставях Каролайн като вампир,но ето,че всичко беше изиграно перфектно и..ми хареса.Мисля,че Каролайн ще се справи и ще може да се управлява сама и затова може би ще й помогне Стефан,а кой знае-може би и Деймън по-нататък.
Сцената с Бони и Деймън ми беше най-интересна.Много ми стана гадно за Деймън,защото Бони го обвини в случващото се,а той няма никаква вина.Просто искаше да помогне на Каролайн да се възтанови,затова й даде от своята кръв.А сега,след стореното от Катрин,обвиняват него!Но Елена беше права да каже,че не е виновен.Че всичко просто си се случва и няма виновници.
Искаше ми се да видя Катрин в действие.Дано другата серия да има повече моменти с нея.
Колкото и да съм ТИЙМ ДЕЛЕНА,трябва да призная,че това накрая на епизода беше много хубаво и мило. (:
С нетърпение чакам третия епизод другия петък.Най-великото сериалче евър. <33
Защо просто не престанем да свързваме Здрач с Дневниците?Има една единствена прилика:вампир,влюбен в смъртно момиче и нищо повече!
Темата е приключила!Просто е дразнещо да свързваме едното с другото.
Относно днескашната серия:
Серията беше хубава.Много ми хареса играта на актрисата Кандис.Не си преставях Каролайн като вампир,но ето,че всичко беше изиграно перфектно и..ми хареса.Мисля,че Каролайн ще се справи и ще може да се управлява сама и затова може би ще й помогне Стефан,а кой знае-може би и Деймън по-нататък.
Сцената с Бони и Деймън ми беше най-интересна.Много ми стана гадно за Деймън,защото Бони го обвини в случващото се,а той няма никаква вина.Просто искаше да помогне на Каролайн да се възтанови,затова й даде от своята кръв.А сега,след стореното от Катрин,обвиняват него!Но Елена беше права да каже,че не е виновен.Че всичко просто си се случва и няма виновници.
Искаше ми се да видя Катрин в действие.Дано другата серия да има повече моменти с нея.
ТОВА напълно го подкрепям, но четох спойлер, за трети епизод, в когото нищо не пише за разлика от четвърти, в когото мисля, че ще има нашата любимка Катрин. Наистина много се ядосах на Бони, вече нея повече не харесвам отколкото Стефан. :shock: Няма какво да допълня. Мнението на Colouring напълно покрива моето мнение. :grin:
Kaтрин,ще я има по рядко защото е по трудничко Нина да играе две роли :D :D :D Което е жалко аз само Катрин да си гледам няма да ми омръзне 8) 8) 8) Епизода беше добър но е имало и по добри,надявам се следващия да е страхотен но ще видим 8)
MissInd3p3nd3nt
09-21-2010, 21:47
Серията не беше лоша , но започват все повече да ме дразнят Стефан (просто ми е неприятен) и Бони , която постоянно обвинява Деймън за всичко.
ArrowsOfDeath
09-21-2010, 22:23
Деймън е виновен за всичко! Накажете го, момичета! Знам, че искате :lol:
MissDeadly
09-24-2010, 10:00
Леле дали ще се окаже, че Катрин е българка? :shock: Катерина Петрова.. и то казано с точно наш акцент :lol: Дано са вкарали нещо такова в сериала!
Леле дали ще се окаже, че Катрин е българка? :shock: Катерина Петрова.. и то казано с точно наш акцент :lol: Дано са вкарали нещо такова в сериала!
По-скоро рускиня, Катерина е руско име, пък и през 1864 България е под турско робство, на практика не съществува като държава. Пък и Катрин си изглеждаше аристократка, мисля че е от руски аристократичен род. Обаче Деймъъъън :-) Страхотен акцент!
MissDeadly
09-24-2010, 11:05
По-скоро рускиня, Катерина е руско име, пък и през 1864 България е под турско робство, на практика не съществува като държава. Пък и Катрин си изглеждаше аристократка, мисля че е от руски аристократичен род. Обаче Деймъъъън :-) Страхотен акцент!
Moже и да си права, но доколко аз знам при руснаците ПетроВА няма има ПетроВНА... така, че незнам.. ще видим :-D
TrustNobody
09-24-2010, 17:11
има ли субз? :grin:
има ли субз? :grin:
Имаааа 8)
Хареса ми епизода, ама Деймънчо пак е пре*бан. Не е честно! 8-) :x Следващия епизод ще е много по-интересен! Катрин! :smt007
hotxxmess
09-24-2010, 19:04
Страхотен епизод. :oops: :smt007 Чакаме Четвъртък! (Петък,де)
иначе ..ето субс - http://dox.abv.bg/files/dw?a=14a472d0b6 - за еп. 3 :)
Colouring
09-24-2010, 19:44
Супер беше епизода..както винаги.
Хареса ми всичко за върколаците,хареса ми Каролайн(въпреки някои грешни постъпки),харесаха ми Джена и Аларик и чакам развитие!Нямам търпение..
сега да си дойдем на думата-Деймън и Елена. :lol: Елена много ме издразни.Всъщност,нека първо започнем с Деймън.Наистина не очаквах,че не е видял пръстена на ръката на Джеръми.До последно бях напълно убедена,тук ме изненада.Но важното е,че той е разбрал грешката си и съжелява за грешната постъпка,която е извършил.Личи му,че е влюбен до уши,а само го използват.Първо кучката Катрин-да,мен също ми харесва как са създали образа й и ми е много интересен,но от друга страна е наистина гадна и подла.Използваше го,после му каза,че не го е обичала никога,а той я е чакал 145 години.. и след това Елена го одряза по най-бруталния начин.Добре,както и да е.. той продължи нататък.Защо трябваше да го манипулира?Целия ден го е използвала,за да се добере до някаква информация.Не стига,че й спасява живота и й помага за n-ти път,тя се държи ужасно с него.Разбирам,че страда от постъпката му с Джеръми,но как поне не показа малко благодарност.Супер много ми хареса последната реплика на Деймън-''С Катрин имате повече общо отколкото изглежда.''Заслужаваше си го..
и друго също ме шашна-Катерина Петрова!Сериозно ли?Още малко ще я изкарат българка. :lol: Хах.. предполагам,че ще има някаква руска жилка. :) Обаче Иън каза Катерина Петрова супер яко.Даже върнах да го гледам два пъти. :lol:
Защо всеки ден не е петък?
unicorn_f
09-24-2010, 20:28
много хубав епизод, обаче мисля, че с върколаците става прекалено...
но как иначе да измислят нови епизоди, трябва нещо ново в сезона...
Каролайн дано не се сработи с Катрин, не искам да е лоша
а за това дали Катрин ще е българка - защо не? нали Нина е българка, може да вкарат някоя друга реплика на български :-P :-P
но колкото и да ми се иска да е така, едва ли ще е българка 8-)
TeenageDream
09-24-2010, 21:10
Епизодът не беше от най-интересните. Малко взе да ми доскучава с тези върколаци по всички вампирски сериали.. Не е като да не могат да измислят нищо и да включват вълците в играта. Просто не са ми интересни. :? Елена се държи кофти с Деймън, но попринцип Елена и Стефан са ми скучни като герои, така че няма нищо ново. 8-) Не ми харесва, че Деймън започна да проявява толкова много чувства, беше си добре като вампир, който убива импулсивно и не му пука. :-D
Абе верно стана претрупано с тия върколаци :D Ама пак ще да е интересно де.. сериала е добър и серията беше супер,края не беше скучен като миналия път.Като цяло любовните тъпотии от сериала не ме интересуват но пък специално Каролайн и Мат са стабилни и ме кефят,дано пак се съберат :D Айде чао,аз ще набирам сили за СВРЪХЕСТЕСТВЕНОООООО :grin: :grin: :grin:
серията наистина беше хубава-дано Каролайн и Мат да се съберат наистина бяха много сладки заедно. Много тъпо ми стана Деймън като чакаше Елена до колата (още в началото) и Елена като погледна към Деймън и започна да целува Стефан ;д много тъпо се получи... та както и да е с нетърпение очаквам следващата серия ! :-)
GossipGirl89
09-25-2010, 09:10
Оф и мен ме дразнят върколаците... Вече във всеки филм или сериал сверзан с вампири се повтаря едно и също... вампири-върколаци, вампири-върколаци... :? Не съм чела книгите на Дневниците и не знам там как е, но все си мисля че ако са вкарали върколаците, за да е по-интересно много са сбъркали... Сериала става банален и се страхувам, че на доста хора ще им омръзне :? На мен си ми е интересно де 8-) Обаче тая Елена направо не мога да я трая вече :D Супер гадно реже Деймън,а не знам защо, но много ми се иска да се целунат или да станат двойка... Елена и Стефан като двойка са ми адски бузразлични и скучни - нищо не се случва около тях, докато ако двойката беше Елена и Деймън със сигурност щеше да има екшън и интрига :P
ПП Едва ли Катрин ще се окаже българка макар че като Деймън произнесе "Петрова" направо откачих - много сладък акцент извади :D Най-вероятно ще е рускиня ако е Катерина Петрова
ПП2 Следващия епизод се очертава много як!
RainbowGirl
09-26-2010, 20:11
Абе може Катрин да се окаже българка, защото Деймън каза, че тя е от Европа. Ама още нищо не се знае де.. ще видим каква ще се окаже. :D
stelkastel
09-26-2010, 22:55
Ох, само мен ли ме кефят върколаците?!И двамцата определено радват, особено чичото! :grin: Но лошото е, че взех да ставам разногледа. Толкова красиви герои, събрани на едно място, скоро не бях виждала!
BlackEyedPeas
09-27-2010, 04:35
КАТРИН НЕ Е БЪЛГАРКА! Спрете да го викате, тя е от Русия! Между другото, нали Нина е българка, а прочете Петрова доста зле (С акцент), докато Деймън дори го изговори по-правилно. :D :D
xWandereRx
09-27-2010, 19:14
охх нямам търпение за петъъъкк :grin: :grin: :grin:
КАТРИН НЕ Е БЪЛГАРКА! Спрете да го викате, тя е от Русия! Между другото, нали Нина е българка, а прочете Петрова доста зле (С акцент), докато Деймън дори го изговори по-правилно. :D :D
Ти как разбра че е от Русия? Аз също така си мисля но не изключвам вариантите да е от България, Русия, Украйна, Грузия, Сърбия и прочие славянски държави. Никой незнае още, откъде ти си сигурен/на?
BlackEyedPeas
09-27-2010, 20:01
Ами ако бяхте си направили труда да поразгледате из нета, щяхте да знаете!
Ами ако бяхте си направили труда да поразгледате из нета, щяхте да знаете!
Ми аз точно това правих, но на такова нещо не съм попаднала. По-спокойно малко, не е нужно така да реагираш. Иначе дай линк че ми е любопитно.
OtkrovennoBezrazlichna
09-28-2010, 12:59
мен пък ме изкефиха върколаците
с тях става по интересно
се пак тряа има няква заплаха за стефан и деймън освен катрин и магийките на бони и върколаците мисля че са перфектни според мен :Д
пък и тайлър трааше и той няква по такаа роля да има
ся ми се иска и мат да се окаже някав и мноо ще са изкефя :Д
мисля си, че ще разбере за карълайн и ще накара някой да го превърне в вампир ама само си мисля :Д
малко екшън да има
не само някви любовни историйки :Д
ай бай
thevampirediaries
09-28-2010, 14:01
Сериалчето е все пак по книгата а там си има и върколаци . Супер е нямам търпение за другата серия !! :grin: :grin: :grin:
Абе ако Катрин беше рускиня нямаше да е ПЕТРОВА бе :razz: :razz: :razz: Щеше да е петровНА или петровСКА а и щом казаха,че е от европа по вероятно е да е българка.Ще видим каква ще се окаже има време :D :D :D Каквато и да се окаже никога няма да й откажа ако иска да си пийне малко кръвчица от мене :oops: 8)
Сериалчето е все пак по книгата а там си има и върколаци . Супер е нямам търпение за другата серия !! :grin: :grin: :grin:
в книгата няма върколаци :lol:
Eclipse22
09-28-2010, 18:16
има върколаци...4-тата книга нали Тайлър заедно с...оня не му помня името, а Тайлър беше върколак. 100% съм сигурна!
оф да ;д не се сетих четох ги преди няколко месеца :)
Извинете ме 8-)
Да не четат хора, които не са гледали новия епизод или пък са TEAM STEFAN! :D
WOW! Епизодът беше велик, както се очакваше. Отново се разкриха тайни около миналото. Много се изкефих на съня на Стефан, много обичам да страда. :grin: Катрин беше велика, както винагиии! :smt007 А Деймън красив, както винаги! :smt007 Много ме ядоса, когато Стефан започна да измъчва Катрин. Много му се издразних /както винаги 8-) / :x . Как смее? Беше страхотно, когато Катрин стана и му забучи нещо /нож?/ в крака. Разочаровах се от срещата между нея и Елена, смятах че ще е нещо по-интересно. Друго нещо, които ми хареса беше това, че Катрин манипулира Каролайн и я накара да наговори такива работи относно връзката между Елена и Стефан на самата Елена. Много се ядосах, когато разбрах, че сцената на Стефан и Елена е била само за пред Деймън и Каролайн. :-x И Джена ме дразни - не ми харесва ИЗОБЩО отношението й към Деймън. Какво е това всички да обичат Свети Стефан? С какво е по-добър той? Че се прави на миличък??? Та той не може да избяга от същността си, но явно не може да го приеме. :? Друго нещо, които ме ядоса бе сцената между него и Елена накрая. :? И как можа той да каже, че Катрин не изпитва нищо, че мисли за себе си /същото бе казал и за Деймънчо в първи сезон/?? Той да не е психолог, за да разбира какво чувстват другите???? Никога няма да разбере какво си мислят другите, не може да съди само, защото двамата /Катрин и Деймън/ са скрити зад толкова много маски, по външната обвивка и действията. А и Деймън се опитва да е добър. А Катрин си е Катрин.... тя си знае своите собствени методи за да получи това, което желае. Аааа, забравих Мейсън - тук бих казала, че Деймън постъпи зле с него, защото според мен Мейсън нямаше да му стори нищо, докато Деймън, разбира се, не направи грешна стъпка. В този епизод нямаше Бони, която да ме дразни с държанието си към Деймън и съм доволна от това. :-D Повече няма да пиша, прекалих. :lol:
Промо за следващия епизод! http://www.youtube.com/watch?v=HoAddblsA5k&feature=player_embedded
GossipGirl89
10-01-2010, 16:20
Много смахнат епизод беше. Почти нищо не схванах :D Само не мога да разбера защо всички обичат Стефан... Деймън е 300 пъти по-як! Надявам се в скоро време нещата да се обърнат или поне да му вкарат в роля някое гадже 8-)
Много смахнат епизод беше. Почти нищо не схванах :D Само не мога да разбера защо всички обичат Стефан... Деймън е 300 пъти по-як! Надявам се в скоро време нещата да се обърнат или поне да му вкарат в роля някое гадже 8-)
Йееее! Сродна душааа! :grin: :D Аз четох в ХК, че двойките ще бъдат разменени, или на прост български език - Деймън/Елена и Катрин/Стефан. 8-)
Paramour
10-01-2010, 18:53
Най-много в последния епизод ми хареса, когато Катрин накрая си спомня как е целунала Стефан и как уж много го обича.
Това значи, че има някакъв шанс да се съберат със Стефан ии да оставят Елена и Деймън самички.
И двамата може да се съберат иии ще е баси якото.
Нямам търпение да видя по-нататък какво става ^^
xWandereRx
10-01-2010, 20:57
интересен беше, обаче очаквах нещо за Катерина Петрова :D
Toва беше най скучната серия от както е започнал сериала та до сега :lol: Напълно се беше изгубил духа на "дневниците на вампира".Каролайн колкото я обичах сега започна да ме дразни 8) Катрин си е просто върха,но очаквах някви по яки събития :D
Какво мислите за новия сладур върколачето в сериала ?
Paramour
10-02-2010, 18:59
Какво мислите за новия сладур върколачето в сериала ?
Че е сладък 8-)
но Деймън ми харесваповече.
TrustNobody
10-02-2010, 19:18
епизода беше супер як,доста любовни драми се очертават 8-)
освен това няма да липсват и битки - върколачето и Деймън :-)
Катрин е невероятна. :oops: Нина играе доста добре и се вживява в образа й 8-)
xWandereRx
10-02-2010, 20:21
Катрин е невероятна. :oops: Нина играе доста добре и се вживява в образа й 8-)
аз пък докато гледах съня на Стефан - бала с Катрин си мислех, че при Пол си личи промяната, в смисъл едното е през 1864 (не помня точно ;д), а Нина хем играе различни герои и то в различно време и пак ми се струва някак си ... еднаква, не знам точно как да се изразя, всъщност в другите серии по - добре изигра ролята на Катрин, но в тая ....
абе не знам ама нещо не ми хареса много в тая серия, говореше напълно по един и същ начин и като Елена и като Катрин, а в другите епизоди не чак толкова...
ще видим и следващите 8-)
TrustNobody
10-03-2010, 13:43
е Катрин в тоя епизод беше представена доста по-нежно 8-)
Paramour
10-03-2010, 13:59
е Катрин в тоя епизод беше представена доста по-нежно 8-)
Мда.
Аз преди си мислих, че е няква... маниачка на тема "тормоз над другите", а то какво се оказа :lol:
Colouring
10-03-2010, 18:06
Като гледам доста хора вече се оплакват от сериала.Добре де,поне от новия сезон.Само на мен ли ми се вижда все така интересен?Не знам..аз наистина съм много запалена по него и имам чувството,че си върви все така силно,както при първия сезон.Както и да е.. сега за серията.
Според мен Катрин беше искрена и е обичала Стефан,но едва ли той е единствената причина да се върне в Мистик Фолс.Но е една от тях...поне аз така мисля.И все пак-не основната.Защото,ако толкова много го е обичала колкото твърди,все трябваше да го потърси през последните 145 години,нали?Поне едно ''Стефан,не съм в гробницата.Обикалям си света.Обичам те.'' :lol: :lol:
Издразних се,че разговора между Стефан и Елена накрая беше просто една игра.. Деймън се хвана-жалко.Пак остана изигран..защо ли не се учудвам?Единственото,което ме дразни във втория сезон е едно-защо Деймън винаги,ама винаги остава прецакания?Сякаш Стефан и Деймън си разменят ролите.Искам пак Деймън,в който е останало нещо добро,но все пак винаги става на неготово и е леко егоистичен.
Най-ми хареса съня на Стефан.Хаха,хубаво го издразни Катрин.
И супер много се изкефих на една реплика:
Katherine:Bad day?
Damon:Bad century.
Хаха,тука не знам защо,ама ми стана много забавно. :lol:
И Господи,няма ли вече да има поне нещо истинско между Деймън и Елена?Стига с тия сънища и целувки,който после се оказват с неправилния човек.. няма ли да има нещо истинско?Сценаристите са потвърдили,че ще има,но кога?Изгарям от желание да ги видя двамата-дори и за малко.Все пак-накрая ще си остане със Стефан,за огромно съжаление.
Paramour
10-03-2010, 18:21
^ с това последното съм съгласна.
Искам да видя Деймън с Елена ии той поне за малко да е щастлив.
Толкова е сладък като се усмихне.
Абе като цяло... един сериал посветен само на Деймън Салватор ще ме удовлетвори напълно.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Colouring
10-03-2010, 18:29
Ъ,да!
Деймън на лов,Деймън в бара,Деймън на разходка,Деймън се къпе,Деймън спи,Деймън в леглото... :oops: :lol: :lol:
Направи ми впечатление от промото за следващия епизод че Елена се появява при шерифа с Каролайн, а Деймън е на прицел. Което значи че тя отново ще му спаси живота :D Колкото и да се напъва да го мрази, не може да не я е грижа :) И на мен сериала си ми харесва точно толкова, колкото и преди. Да даваха малко повече Деймън в действие, липсва ми сарказма му при всяко едно действие :) Не че не беше яко като се опитваше всячески да накара чичото да се издаде, особено рисунката на "Танцуващия с вълци" 8-)
Paramour
10-03-2010, 19:03
Май всички искаме повече Деймън :lol:
Aз пък искам да видя Елена как се целува с Катрин :smt007 :smt007 :smt007 Също така малко екшън пак,че предишния епизод ме преспа :razz:
Aз пък искам да видя Елена как се целува с Катрин :smt007 :smt007 :smt007 Също така малко екшън пак,че предишния епизод ме преспа :razz:
Е Нина малко ше се озори да го докара това :D
SunShinePearl
10-03-2010, 20:03
хора да ви кажа още повече се запалих от както почна 2-ри сезон мн интересен ми се струва...направо последната серия беше супер яка :grin:
MissDeadly
10-04-2010, 06:08
На мен също си ми е все така интересно :oops: С нетърпение очаквам следващия епизод!
TeenageDream
10-04-2010, 17:25
Стига с тия сънища и целувки,който после се оказват с неправилния човек..
Хаха, да. :D
Да бе, ако направят сериал само за Деймън, рейтингът на този ще падне драстично. 8-)
BlackEyedPeas
10-04-2010, 18:17
http://www.youtube.com/watch?v=Ku9VY8UwUzI
BlackEyedPeas
10-04-2010, 18:18
Обаче Каролайн започна адски много да дразни .. :booooomb:
Paramour
10-04-2010, 18:50
^ мда... с нейната двойна игра ...
обаче с тея видеота за петия епизод зе запалих още повече :lol: нямам търпение да дойде петък ... /и не само заради епизода/ :lol:
MissDeadly
10-04-2010, 19:13
Каролайн се води по акъла на Катрин, защото и се живее 8-)
Colouring
10-05-2010, 14:19
И мен ме издразни нейната постъпка,но беше неизбежно.Катрин нямаше да се поколебае да я убие за втори път..или пък да направи нещо на Мат.Постъпи с Елена така само заради това.Колкото и да е дразнеща понякога,Каролайн обича приятелките си по собствен начин,така че никак не й е лесно да направи такова лошо нещо.Не е в нея вината..
Айде къде сте, гледайте серията, която е УАУУУУУУУУУУ и да кометираме :grin:
Colouring
10-08-2010, 11:24
О,аз я изгледах още рано сутринта. 8-)
СПОЙЛЕР:
Мнооооого интересен епизод.Направо седях на нокти,когато шерифката разбра за Деймън и Стефан и когато ги простреля.Супер добър момент се получи и когато Каролайн се разкри(когато се метна на оня полицай ;д).Но ми стана жал.Майка й направо се отрече от нея... :(
Деймън отново показа добротата,която се крие в него.Лиз наистина му е приятелка,той я приема за такава,нищо,че е един от най-големите й врагове-вампирите.Хареса ми и че Елена успя да види тази човечност.. и това,което му каза прозвуча нещо като втори шанс,нещо като прошка.Нямам търпение вече..искам да ги видя заедно!!!
Обаче има и една много лоша новина-другата седмица няма да има епизод! :-# :-# :-# :-#
anonim4e2
10-08-2010, 14:39
как няма да има епизод?!?!?!?! че аз едва дочаквам да дойде тоя петък да си пусна сериалчето и сега... :shock: :o
Eclipse22
10-08-2010, 16:10
моляяяяяя.... защо???????? :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
моляяяяяя.... защо???????? :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Емиии и аз това се питам и рових допреди малко и нищо не разбрах. Правят си почивка просто и тва е!
Оставете Елена и Деймън, ясно беше че ще му прости. ЗНАЕХ СИ че Катрин е тук за камъка! Въпроса е какво ще прави с него. :? А наща Нина вече може да се похвали че се е целувала с почти всеки готин пич в сериала! :grin:
xWandereRx
10-08-2010, 19:05
добър епизод :)
MissDeadly
10-08-2010, 19:34
добър епизод :)
+1
Напрежението расте :-D
WaterLilly
10-08-2010, 20:14
Епизодът беше интересен, но ме притеснява, че почва да става новия Здрач за кифли...
PsychoBitchFromHell
10-08-2010, 21:38
Току що го изгледах страшеен епизод :grin: :grin:
ArrowsOfDeath
10-08-2010, 22:09
Много силен епизод.
GossipGirl89
10-09-2010, 07:59
Епизодът беше интересен, но ме притеснява, че почва да става новия Здрач за кифли...
+1 :(
Много е готино сериалчето обаче и на мен ми се струва, че започва да става помия... С тия върколаци :? Не знам де, не съм чела книгите - може би там си ги има като част от сюжета, но все пак става прекалено еднакво и блудкаво...
Иначе новият епизод беше добър :)
П.П. Наистина ли си дават почивка? :( Мразя ги заради тия почивки!
МАЛЪК СПОЙЛЕР!
Може да се каже, че епизодът ми хареса, но няма да преувеличавам. Много се издразних на взаимоотношенията между Катрин и Мейсън. Не ми харесват изобщо като двойка.
Според мен скоро Тайлър ще отключи проклятието и ще стане върколак.
Майката на Каролайн най-вероятно ще се сдобри с нея, поне така четох в един спойлер за 6 епизод.
Друго няма какво да кажа, освен, че Стефан и Елена пак са ми противни.
ArrowsOfDeath
10-09-2010, 12:34
Аз пък не искам Стефан и Елена да се разделят, добре са си двамата :wink:
MissDeadly
10-09-2010, 16:40
+1
xWandereRx
10-09-2010, 17:30
+1
+ 2 :)
МАЛЪК СПОЙЛЕР!
Майката на Каролайн най-вероятно ще се сдобри с нея, поне така четох в един спойлер за 6 епизод.
е то още в пети се разбира, нали ще чакат организма и да се очисти от оная билка и Деймън ще я накара да забрави, спомням си, че имаше нещо такова 8-)
stelkastel
10-10-2010, 07:01
Мен пък ме радвам Катрин и Мейсън! :P
Спойлерче:
Но пък самият Мейсън ме разочарова - мислех, че наистина е отишъл заради семейството, а то е за да вземе камъка за Катрин. :( Пък и се оказа по-глупав, отколкото си мислих. Пък най-гадното нещо, което чух е, че ще гледаме следващия епизод чааааааак на 22! :shock: :-# :cry: :cry: :cry:
В траур съм! :cry:
FernandoTorresIkerCasilla
10-10-2010, 13:09
Мен пък ме радвам Катрин и Мейсън! :P
Спойлерче:
Но пък самият Мейсън ме разочарова - мислех, че наистина е отишъл заради семейството, а то е за да вземе камъка за Катрин. :( Пък и се оказа по-глупав, отколкото си мислих. Пък най-гадното нещо, което чух е, че ще гледаме следващия епизод чааааааак на 22! :shock: :-# :cry: :cry: :cry:
В траур съм! :cry:
И аз чух нещо подобно, но не знам дали е истина .. :S
ArrowsOfDeath
10-10-2010, 13:32
Season 2, Episode 6: Plan B
Original Air Date—21 October 2010
Мдааа.
5 пъти ви написах че е истина, в сайта телевизия CW има датите на които излизат новите епизоди. Сценаристката Джули Плек написа в Туитър, че им трябва малко време да дозаснемат сериите преди Коледната ваканция, затова ще проспунат един четвъртък. Не виждам защо му е на някой да пуска лъжи че няма да има епизод.
TeenageDream
10-10-2010, 17:45
Епизодът беше страхотен! Любимата ми сцена е когато Лиз вижда, че подивялата вампирка, която нападна двамата полицаи, е дъщеря й. :grin:
DePutaMadre
10-10-2010, 18:57
Адския сериал .. влиза в любимите ми 5 :]
СПОЙЛЕРИ
Carina MacKenzie : (Организаторката на панела от вчера, мисля че е ПР на сериала)
"Just double-checked with @kevwilliamson - the 1492 flashbacks DO take place in Bulgaria. A little love for @ninadobrev's actual birthplace!"
Превод: "Туко що проверих с Кевин Уилямсън - флашбека от 1942 е от България. Малко любов за родното място на Нина Добрев!"
Оправям си инфото, някой вчера се беше объркал и във всички сайтове пишеше Румъния!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
MissDeadly
10-12-2010, 07:04
Омг якооо видяхте ли! :grin:
xWandereRx
10-12-2010, 20:06
йес мада фака 8-)
а дали ще чуем българска реч :D
RainbowGirl
10-12-2010, 20:45
Йесс бее.. :grin: :grin: :grin:
дано да чуем нещо на български.. :P
Eclipse22
10-13-2010, 15:14
епа дано, ама мнооооогооооооо се съмнявам... :)
Stefan19
10-13-2010, 16:06
Епизодът беше страхотен! Любимата ми сцена е когато Лиз вижда, че подивялата вампирка, която нападна двамата полицаи, е дъщеря й. :grin:
:smt066
TrustNobody
10-13-2010, 19:33
ебати мазалото става с Катрин и тоя Мейсън... МНОГО МЕ КЕФИ ТАЯ БЕЕЕЕ,ЕГАТИ ЗЛОБНАТА КУЧКА! :oops: 8) 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=8FhLzesTI9w&feature=watch_response Look! :grin:
MissDeadly
10-15-2010, 19:09
http://www.youtube.com/watch?v=8FhLzesTI9w&feature=watch_response Look! :grin:
Леле как нямам грам търпение! След 1 седмица чак... 8-)
vampireee
10-15-2010, 22:46
СПОЙЛЕРИ
Carina MacKenzie : (Организаторката на панела от вчера, мисля че е ПР на сериала)
"Just double-checked with @kevwilliamson - the 1492 flashbacks DO take place in Bulgaria. A little love for @ninadobrev's actual birthplace!"
Превод: "Туко що проверих с Кевин Уилямсън - флашбека от 1942 е от България. Малко любов за родното място на Нина Добрев!"
Оправям си инфото, някой вчера се беше объркал и във всички сайтове пишеше Румъния!
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
йесссссссссссссссссссс :grin: :grin: супер се кефяяя ;; ако пък и дойдат до бг да направят фен среща направооо ;X
п.п.:за кой флашбек става въпрос ;д
Да дойдат да снимат някои сцени в бг ще е простоо върхаа :D 8) Ама надалии то няма к'во да снимат тука :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=pBEYe-FadTU поздрав за всички, които харесват Деймън, Елена, Катрин и Вики :-)
stupidxdoll
10-16-2010, 19:49
Сериялът е много по-различен от Здрач. Преди време бях супер зарибена на тема Здрач и събирах всевъзможни плакати, стикери, етикети и т.н свързани с филма. След като изгледах първите 5 епизода на Дневниците на Вампира, филма започна да ми изглежда пълна боза в сравнение със серияла. Много по-различно е, най-малкото, което е, в Дневниците на Вампира вампирите не блестят на слънце .. Добър е серияла. Много даже :). Нямам търпение да излезе 6 епизод на 2рия сезон!
http://vampirediaries.superbgfans.com/?p=2257 Изтритите сцени!
Paramour
10-16-2010, 21:38
А аз се чудих защо тая седмица няма епизод :lol: :lol: :lol:
Каква е схемата за 6-тия и седмия еп. ? Заедно ли ще излизат?
vampireee
10-16-2010, 21:46
не няма да са заедно; 6-ти епизод излиза на 21 този месец, a 7-ми на 28 : )
Paramour
10-16-2010, 21:53
^^ мерсии
http://www.youtube.com/watch?v=5i5BIP5CizM&feature=player_embedded :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
баси яката физиономия дето вади Деймън :razz: :razz: :razz: :razz:
ахахахахахах жалко, че са я махнали :razz: :razz: :razz: :razz:
vampireee
10-16-2010, 22:02
мм да попитам кои сайтове за дневниците посещавате най-често ?
аз влизам в тези
http://www.vampire-diaries.net/
http://vampirediariesweb.com/
Сайтове колкото искаш :D
Я да взема аз да ви поканя в страницата във Фейсбук, така или иначе там слагаме абсолютно всичко, което излиза, ако не ви се рови по сайтове тук всичко е на едно място. Пък и се стараем да я популяризираме, затова предложете и вие на приятели :)
http://www.facebook.com/pages/Vsicko-za-The-Vampire-diaries/117081104995756
vampireee
10-17-2010, 12:25
някъде бях чела, че в някакво интервю накарали Нина да говори на български..някой да го е гледал ?
vampireee
10-17-2010, 17:33
http://www.thevampirediariesdaily.com/gallery/thumbnails.php?album=292 нови снимкиии :grin:
Paramour
10-17-2010, 18:07
Ах Иън с неговата крива усмивка :oops:
http://www.youtube.com/watch?v=E2NO22EKFak&feature=youtu.be&a
Оооо йеаааа :grin:
Paramour
10-17-2010, 19:39
Ооу супеер^^ :grin:
Може би България ще придобие известност благодарение на The Vampire Diaries :lol:
"Do you ever sleep?"- "I'm a vampire, no" :lol: :lol: :lol:
TeenageDream
10-17-2010, 20:46
Толкова филми са снимани в България, това не е повлияло по никакъв начин на известността на страната ни.
За какви фен срещи, за какви интервюта фантазирате? :lol: Ще дойдат, ще снимат на неизвестно място в България и ще се върнат в Америка.
P.S. Другата седмица са в България за снимките! :grin: Но вероятно никой няма да разбере къде точно. :D
TrustNobody
10-18-2010, 08:35
:shock: :shock: аре да ходим да изнасилим групово Деймън,бееее..
и Елена може :oops: 8-)
Толкова филми са снимани в България, това не е повлияло по никакъв начин на известността на страната ни.
За какви фен срещи, за какви интервюта фантазирате? :lol: Ще дойдат, ще снимат на неизвестно място в България и ще се върнат в Америка.
P.S. Другата седмица са в България за снимките! :grin: Но вероятно никой няма да разбере къде точно. :D
Незнам защо си фантазирате изобщо че ще идват тука. Снимките няма да мърдат от Атланта, просто ще го преставят все едно е от тук. Вие добре ли сте, за един флашбек 5 минути да пропътуват половината свят. Пък и никой никаде не каза "Ей ние ще снимаме в България", хората казаха "Действието се развива в България през 1492г." Къде си го измислихте това снимане тук, не разбрах само..
Paramour
10-18-2010, 16:29
Аз нищо не съм казвала за идване. :lol:
Ставаше въпрос за това, че се споменава България.. малко или много някой ще се зачуди къде е.. така си мисля поне. 8-)
TrustNobody
10-18-2010, 17:46
нищо,аз пак предлагам идеята за групово изнасилване на Деймън и Елена :lol:
нищо,аз пак предлагам идеята за групово изнасилване на Деймън и Елена :lol: Навит съм за Елена,Деймън го правете к'вото искатее ама Елена си е за мен :evil: :mrgreen: :smt007 :smt007 :smt007 :smt007 Искам я във формата на Катрин,кадрици,страст и злоба 8) 8) 8) 8) Еехх.. сега е време да кацна на земята :lol: :lol: :lol: Ама щеше да е хубавоо :( :o
Ако става въпрос за Нина като Катрин, оооо и аз бих и налетяла! :evil: Сууууууууууууупер якаааа!!!!
Иначе дайте ми Иън, дайте ми го :oops:
xWandereRx
10-18-2010, 21:28
:shock: :shock: аре да ходим да изнасилим групово Деймън,бееее..
и Елена може :oops: 8-)
съгласна съм за Иън 8-)
Paramour
10-18-2010, 21:46
Иън <3 :oops:
ArrowsOfDeath
10-18-2010, 21:48
Ана също беше яка. :smt112
Paramour
10-18-2010, 21:55
Ана също беше яка. :smt112
... беше 8-)
vampireee
10-19-2010, 07:22
За какви фен срещи, за какви интервюта фантазирате? :lol:
тва беше малко грубичко за фен срещите..защо пък да не дойдат това е родното място на Нина тя почти всяка година си идва в София, където живее баща й и другите и роднини;;
останала си със грешна представа няма да идват поне за сега още повече пък за снимки..
както каза mokka няма никакъв смисъл за няколко сцени да дойдат : )
Colouring
10-19-2010, 12:10
От доста време не съм посещавала темата,но за сметка на това гледам всички промо клипчета,чета всички новини или най-общо казано-всичко,което намеря.
Най-много се зарадвах,че ще вкарат България в цялата история.На всички ни се иска да дойдат в България,да снимат тук,да има фен срещи.. ама не се очертава такова нещо,поне засега.Няма смисъл да пропътуват света за няколко минутки.. а относно фен срещата-Нина е българка,защо не?Всъщност,не звучи толкова невероятно,колкото изглежда.Може да не е скоро,може да не се случи никога,но какво ни пречи да си помечтаем малко.. и току-виж не се е случило. :) Нина идва често в България.Иначе сега се сетих,макар че не знам доколко е свързано с темата.. пък и вече сигурно е споменавано по-назад в темата,че Иън е идвал в България.Снимал е тук един филм. (:
Надявам се да чуем българска реч в сериала.Ще е много интересно.. и ще е един страхотен момент за всички български фенове.ОПРЕДЕЛЕНО!
Между другото,били са направо невероятни на Scream 2010. :grin:
Нямам търпение за следващия епизод.. дано чакането да си е струвало,в което съм напълно сигурна. :)
Аз говорех че няма да снимат тук, не че фен срещата е невъзможна. Напротив, както и вие казвате, много си е възможна, защото Нина си идва когато може, знае че тук има много фенове. НО, има едно голямо НО! За да се случи това, първо трябва някоя българска телевизия да пусне сериала. Най-малкото, тези фен срещи се организират от ПРите и маркетинговия екип, а мислите ли че те ще се занимават да организират нещо такова, в държава където сериала не се излъчва. Всички знаем че ние го гледаме нелегално, така че, сега просто не е възможно. Трябва стабилна реклама и още куп неща, а тук това не може да се случи докато сериала не започне да се излъчва. Моята надежда е Fox Crime, те излъчват сериала в Русия, пък и Fox e част от най-голямото медийно семейство. Да се надяваме да стане!
TeenageDream
10-19-2010, 15:40
Останала съм с погрешна представа, а и няколко човека явно са се объркали и ми го казаха. :lol:
нищо,аз пак предлагам идеята за групово изнасилване на Деймън и Елена :lol:
Навита!
Ама Елена не ме кефи. :D
ArrowsOfDeath
10-19-2010, 15:50
Тя говори ли български?
vampireee
10-19-2010, 16:05
дааа говори български ВСИЧКИТЕ й роднини са българи,,
даже в списание ELLE в интервюто Нина казва, че е учила една година тук : )
Aко няма поне 2 български думи когато представят Катрин ще е мн гадно.. дано ни направят кефаа... щото наистина ще се искефя много ако чуя българска реч :shock:
Colouring
10-19-2010, 17:24
Вижте:
https://www.benbellabooks.com/bookstore/cart.php?m=product_detail&p=1719
http://www.amazon.com/gp/product/1550229788?ie=UTF8&tag=vampirediarie-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=1550229788
суууупер! :shock:
Paramour
10-19-2010, 17:34
мхмм :shock:
vampireee
10-19-2010, 17:56
ааааааааа Нина говори на български
http://www.thevampirediariesdaily.com/index.php?subaction=showcomments&id=1287510918&archive=&start_from=&ucat=& :grin: :grin: :grin: :grin:
ааааааааа Нина говори на български
http://www.thevampirediariesdaily.com/index.php?subaction=showcomments&id=1287510918&archive=&start_from=&ucat=& :grin: :grin: :grin: :grin:
Тъкмо да го дам влизам :D Супер яка е!
Colouring
10-19-2010, 18:17
Хах,да,наистина е супер яка! :)
:shock: :shock: :shock: Малиии мисля,че съм влюбен (шшшт да нИ мЪ чуй жИнъТъ :razz: ) в Нина Добрев :shock: :mrgreen: :smt007 :smt007 :smt007 Много яко говори.. ох говори миии :D :D
xWandereRx
10-19-2010, 20:23
:shock: ебаси колко яко говори
голям шит ще е, ако не каже поне 2 български думи ве 8-)
тая седмица ще има епизод нали??
Paramour
10-19-2010, 20:31
до колкото разбрах, да [sun]
GossipGirl89
10-19-2010, 22:51
Наистина много яко говори на български :shock:
Леле сано да вкарат 2-3 израза на български да ни направят кефа :D
TrustNobody
10-20-2010, 08:54
айде да пишем писма на FOX life,за да пускат вече Vampire Diaries..
eбати,дават TRUE BLOOD,що да не пуснат и нашия 8-)
Paramour
10-20-2010, 08:58
Еми ако се съберем 100тина човека и им пишем... може би ще се замислят :lol:
Не знам защо не го пускат.. The Vampire Diaries, също и Gossip Girl.. в момента са едни от най-теглените сериали.
Еми ако се съберем 100тина човека и им пишем... може би ще се замислят :lol:
Не знам защо не го пускат.. The Vampire Diaries, също и Gossip Girl.. в момента са едни от най-теглените сериали.
Писала съм им имейли, във Фейбук, във форумите им има по 5 теми да пуснат сериала. Не ги знам какво чакат. Викам си, все пак се води хорър, може затва да не го пускат по Фокс Лайф, но верно че дават Истинска кръв. На Фокс Крайм не им знам оправданието какво им е. А пък и за Клюкарката е чудно защо не го дават :? Пускат ми някви сериали по 1-2 сезона макс, дето са спрени заради нисък рейтинг, или дават някакви стари. Е и аз харесвам Сексът и градът и съм го гледала 132234567890 пъти и няма да ми омръзне, ама малко разнообразие вреди ли?
TeenageDream
10-20-2010, 12:49
Gossip Girl го даваха миналата година (май по Нова), но го бяха дублирали и го излъчваха в 12ч. всяка събота. Успях да го хвана едва един път, защото в съботите винаги съм заета, и дублажът беше трагедия.
Дублажът и на True Blood по Foxlife е отвратителен...
И да пуснат всички най-популярни сериали по БГ телевизии, ако са дублирани, няма да ги гледам. Просто не е приятно. :?
Дано да ги пуснат със субс (ако изобщо ги пуснат)...
DePutaMadre
10-21-2010, 12:35
нали 6 епизод щеше да излезе на 21 октомври ?! какво стана ?!
нали 6 епизод щеше да излезе на 21 октомври ?! какво стана ?! На 21 вечерта в Америка,демек утре сутринта тука ще го качат в замунда :lol: :lol: :lol:
Обииииичам ги тия Салваторе като са в комбина бееее :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 Епизода беше УОУУУУ, ама промото за другия е още по УОУУУ така че незнам как ще издържим една седмица.
Промо Маскарад: http://www.youtube.com/watch?v=ezZpbBwomwA&feature=player_embedded
Песента е на Lady Gaga - Teeth, не е като да не си избират тематични песни :D
GossipGirl89
10-22-2010, 11:24
Леле промото на следващия епизод наистина е УОУ :shock: :D Нямам търпение вече!
Иначе сега дърпам днешния :P
АААААААААААААААААА :shock:
^ Само това мога да кажа! Трудно ми е да говоря след такъв епизод!! :shock:
hotxxmess
10-22-2010, 13:07
АААААААААААААААААА :shock:
^ Само това мога да кажа! Трудно ми е да говоря след такъв епизод!! :shock:
Colouring
10-22-2010, 14:23
Сууупер епизод беше!Извинени са за дългото чакане,защото наистина си струваше! :)
Много,много тъжен край.Колкото и да съм тийм Делена,много гадно ми стана за Стефан и Елена.. наистина много се обичат и ще им е много трудно да са разделени.
Сцената с кладенеца беше убийствена.Една от любимите ми през втория сезон.Много силна..
Естествено,не мога да не отбележа Деймън. Какво да кажа.. хареса ми и гадния-когато уби Мейсън,който в прочем изобщо няма да ми липсва ;д,и добричкия Деймън,който се опита да поеме вината донякъде в края на епизода.. :smt007
А промотоооооооо! :shock:
Нямам търпение! :-#
MissDeadly
10-22-2010, 16:50
Епизода беше убиец :х един от най-добрите ever made :)
GossipGirl89
10-22-2010, 19:45
Епизода наистина беше страхотен! На мен ми стана мъчно за Мейсън, не знам защо ама за Стефан и Елена никак не ми е... от дълго време ги чакам да скъсат :D
Следващия епизод ще е върха!
stelkastel
10-22-2010, 19:46
:cry: :cry: Гледах епизода 2 пъти и на два пъти бях на границата да ревна! Толкожа беше тъжен! На мен пък ми стана жал за това, че убиха Мейсън. Много ме радваше! :grin: Но пък нямаше как, щеше да се случи. Стана ми много гадно и за Стефан и Елена, макар че Деймън по ми харесва. И искрено се надявам да не убият Катрин в следващия епизод!
xWandereRx
10-23-2010, 10:38
ее аз исках още малко да погледаме Мейсън 8-)
гадно ми стана Джена като се наръга с ножа :(
също Стефан като скочи в кладенеца и после горкия в кво състояние беше :(
а най - гадното от всичко е, че скъсаха с Елена :( :( :( :( :(
PsychoBitchFromHell
10-23-2010, 11:30
Време им беше да скъсат .. Много беше гадно като Стефан скочи в кладенеца с вървейнаа :( А Мейсън леко ме дразнеше хубаво , че няма да го дават повече ... а Катрин е егати кучкатаа лелее :D :D винаги има резервни планове ..
Наистина беше един от най-добрите епизоди този сезон! Първо въобще не ми стана тъжно за Стефан и Елена, крайно време беше да скъсат! Мейсън според мен не трябваше да умира има още потенциал в него! Ноо... разделихме се с него. Имаше една цена на Елена и Джеръми като се прегърнаха, която много ме трогна! В кладенеца очаквах малко повече драма там със змиите. Джена като се наръга беше брутално!!!! Изобщо невероятнооо :shock: :shock: :shock:
Епизодът ми хареса. Стана ми гадно, когато Стефан и Елена скъсаха, като имам предвид, че аз изобщо не харесвам по-малкия брат Салваторе, но после се зарадвах, защото съм си ТИЙМ ДЕЛЕНА. И аз очаквах малко повече екшън в кладенеца, например Каролайн да падне /и Бони.... вече се увлякох :D /. Елена поне трябваше да я ухапят. Джена ще се оправи, надявам се, тя ми е любимка. Епизод 7 ще е по-интригуващ, поне такива са ми изводите от трейлъра. :)
много тежък епизод беше
но и страхотен
може линк за промото за следващия ???
http://cwtv.com/thecw/the-vampire-diaries-cast-tour-photos-miami/1 сладури :smt007
POLLINA http://www.youtube.com/watch?v=ezZpbBwomwA - трейлъра /в темата го има на предишната страница/. :)
https://twitter.com/iansomerhalder/status/28542831661 hah :D
http://twifun-bg.com/wp-content/gallery/new-pictures-of-ian-at-hot-topic-in-dallas/dallas14.jpg
Аз ако съм на мястото на това момиче, ше припадна... :smt119
http://twifun-bg.com/wp-content/gallery/new-pictures-of-ian-at-hot-topic-in-dallas/dallas14.jpg
ммм искам и аз!!
Colouring
10-24-2010, 12:04
О,Иън явно много обича да целува фенките. :lol:
Има доста подобни снимки... 8-)
Какво бих направила да съм на нейно мястооо... :oops:
Искам и аз! :smt003
xWandereRx
10-24-2010, 19:36
охх снощи го сънувах и изобщо не ми е лесно, цял ден за него си мисля :D :D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs906.snc4/71975_156675651036301_117081104995756_259149_62880 30_n.jpg
:lol:
TrustNobody
10-25-2010, 17:21
^ ахахахха,ебати дебилите 8-)
ЕПИЗОДАААА <3333 ОХ,беше много хубав :D нищо не липсваше.. и драма,и екшън..абе сичко си имаше! и Деймън е простооо.. не знам,не мога да го опиша даже 8-)
Paramour
10-25-2010, 17:33
Епизода беше страхотен. Много ми хареса!!
Следващия се очертава още по-добър.
А ако Иън/Деймън реши да ми целува ръка.. ооле.. :oops:
xWandereRx
10-25-2010, 19:19
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs906.snc4/71975_156675651036301_117081104995756_259149_62880 30_n.jpg
TeenageDream
10-26-2010, 21:08
Axaxaxaxax! :razz:
Още не съм гледала епизода, но като чета каква драма е бил.. 8-)
http://www.youtube.com/watch?v=bg2ddPTwHwo това е страхотно! :smt008
xWandereRx
10-27-2010, 18:31
песента коя е? :-o
Paramour
10-27-2010, 19:12
мхмм <3
бтв видях че си писала в подписа си "Дмитрии Беликов"... мм това е от "академия за вампири" нали?
Има ли филм? Как ти се струват книгите? 8-)
TeenageDream
10-27-2010, 19:42
Готино клипче! :wink:
Току-що изгледах епизода. Деймън още от началото ме разсмя. :lol: Много се хилих на сцените, когато Стефан гори от върбинката, когато Джена се наръга с ножа и когато Стефан и Елена се разделиха. :lol: Елена е слаба, щом се предава толкова лесно пред Катрин. Не ми хареса, че Деймън започна да показва чувства. Джеръми е голяма шматка. :lol: Керълайн е млада и много неориентирана, но според мен има какво да се види от нея за в бъдеще. Време е Бони да започне да се доверява на Деймън (и Стефан).
Катрин ме изкефи, както винаги. 8)
Paramour
10-27-2010, 20:21
Trading Yesterday - Shattered :) Току-що я намерих. :) :)
Готино клипче! :wink:
Току-що изгледах епизода. Деймън още от началото ме разсмя. :lol: Много се хилих на сцените, когато Стефан гори от върбинката, когато Джена се наръга с ножа и когато Стефан и Елена се разделиха. :lol: Елена е слаба, щом се предава толкова лесно пред Катрин. Не ми хареса, че Деймън започна да показва чувства. Джеръми е голяма шматка. :lol: Керълайн е млада и много неориентирана, но според мен има какво да се види от нея за в бъдеще. Време е Бони да започне да се доверява на Деймън (и Стефан).
Катрин ме изкефи, както винаги. 8)
Не мисля че това да предпазваш семейството ти те прави слаба. Аз лично бих се разделила с гаджето си ако някаква психопатка, която твърди че е влюбена в него, поставя условия и на всичкото това е неуправляема е погнала роднините ми. За това което стана с Джена вината е на Елена и Стефан и я си представи че умре, после цял живот ще и тежи на съвестта че тя е виновна. Така че вобще не е слаба, обстоятелствата са такива че само така може да предпази себе си и семейството си.
Друг въпрос е че Катрин е супер яка :grin:
мхмм <3
бтв видях че си писала в подписа си "Дмитрии Беликов"... мм това е от "академия за вампири" нали?
Има ли филм? Как ти се струват книгите? 8-)
Дааааа! :grin: Ами няма филм, разбрах, че другата година ще избират актьори, а през 2012 ще започнат да снимат. А книгите много ми харесват, прочела съм всичките, които са излязли до сега и са ми едни от най-любимите. :-|
За да не е спам: http://www.youtube.com/watch?v=e7aFbtLkCTc&feature=player_embedded /клипче от "Masquerade"/ :)
Paramour
10-28-2010, 16:27
^ мерси много.
Ben Barnes наистина е много подходящ за ролята. 8-)
кхъм.. по темата: Утре нов епизоод :grin:
xWandereRx
10-28-2010, 16:34
Trading Yesterday - Shattered :) Току-що я намерих. :) :)
мерсии :) :)
Новият епизод е убиец!! :grin:
Знаех си, че Катрин няма да умре!!!
Colouring
10-29-2010, 15:43
ООООО,върховен епизод!Супер много ми харесаха всички сцени.Стоях на нокти през целия епизод.Много добре са се получили сцените с Катрин.И имаше интересно развитие.. Бони и Джеръми ми харесват!Нямам търпение да видя какво ще стане с Тайлър.. И новата вещица също много ми хареса.Обаче като гледам промото за следващия епизод.. той ще е още по-интересен от този.Просто,този сезон нямат слаб епизод.Всеки следващ е по-добър от предишните.Поне според мен..
Т'ва е..
най-великия сериал!
Хареса ми епизода! Но ми стана адски гадно за Катрин!!! Тя ми е любимка ииииииии накрая особено сцената между нея и Деймън, как той се поколеба, как не й повярва за Елена, а всъщност се оказа, че казва истината. Надявам се да не могат да я спасят, за да може да изкарат Катрин да им помогне, а тя след това да ги надхитри. Ще има нещо между Джеръми и Бони, поне така мисля. Друго нищо не ми хвана окото от серията. :)
СПОЙЛЕРИ ЗА СЛЕДВАЩИЯ ЕПИЗОД!
http://www.youtube.com/watch?v=sx8OMdKQe3w&feature=player_embedded новия трейлър
ДРЕВНО ПРИСЪСТВИЕ В МИСТИК ФОЛС – Стефан и Деймън се притичват на помощ на Елена и в процеса научават изненадващи факти за хора, вампири и събития от далечното минало. Джереми помага на Бони след като тя прави трудно и изтощително заклинание, а Каролайн се опитва да направи нещата по-лесни за Тайлър. Най-накрая, Стефан и Деймън постигат ново разбирателство помежду си.
GossipGirl89
10-29-2010, 16:15
СПОЙЛЕР:
Днешният епизод беше просто върха :grin: Това е може би най-добрия епизод до сега он началото на новия сезон :) Всички сцени бяха уникални. Най-интересно ми беше какво ще се случи с Катрин и Елена и най-вече - връзката между тях. Между Бони и Джерами очевидно прехвърчат искри. Чудно ми е и какво ще стане с Тайлър и Каралйн. А следващия епизод ще е направо олеле майко :D Нямам търпение вече!
xWandereRx
10-29-2010, 16:30
много добър епизод!!! някои неща бяха леко предвидими, но пак си беше СУПЕР
ако Джеръми и Бони се съберат мисля, че ще са супер сладки
жал ми беше за Деймън през целия епизод, не знам точно защо
ооохх нямам търпение за следващия епизод :grin: :grin: :grin:
TeenageDream
10-29-2010, 17:01
Жесток епизод!!
СПОЙЛЪР:
500 годишна секси вампирка си пада по Деймън и има вероятност тя да е отвлякла Елена. Епизодът е кръстен на нея - Rose.
А някой от вас не се ли замисли, че може да стане нещо м/у Каролайн и Тайлър? 8-)
TeenageDream
10-29-2010, 18:53
Ами те са натурални врагове, едва ли. :D
епизода беше велиииикккккккк :grin: