View Full Version : Вампирски дневници (сериал) :)
Страници :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
ElenaGilbert
02-12-2011, 13:17
Фен страница на Дневниците http://www.facebook.com/?ref=home#!/tvd.bg :)
^ Пък и Стефан държи тя да си остане човек.Между другото незнам защо но много ме кефи Илайджа.Не като вънщност ами като характер. ;Д
Scary dude, but with a nice hair :lol: И мен много ме кефи как ги разиграва всички с лекота, да не говорим как разхвърля върколаците :D Освен това актьора дето го играе е по луд и от Мат Дейвис (Аларик), много ме забавлява с туитовете си. Веднъж беше писал, че Илайджа е забелязан да си плува в басейн с Лиса Кудроу и като го питали за Елена започнал да си пее "Umbrella" на Риана :razz: :razz: :razz:
Colouring
02-12-2011, 15:21
О,да,супер готин е!Много ме изкефи последния епизод,когато с лекота си изтръгваше сърчица. 8-)
О,да,супер готин е!Много ме изкефи последния епизод,когато с лекота си изтръгваше сърчица. 8-)
И на мен! Това си е запазена марка на Илайджа. А Деймън как гледаше! :D
Paramour
02-12-2011, 16:09
оо много ме радват сцените със сърцата..
а деймън си гледа нагло, все едно не му пука 8-) :lol:
ddeennyy
02-12-2011, 17:57
И мен много ме изкефи Илайджа :grin: . Иначе ми беше мн гадно за Деймън как го измъчваха ама поне сии платиихаа тияя идиотии.Аз доста се изненадах когато Тайлър накрая тръгна с Джулс ама негова си работа.Нямам търпение да видя какво ще стане другия петък :-)
Някой знае ли дали в книгите Елена е с Деймън накрая?
Те не са свършили още, но Л. Дж. Смит беше уволнена от писането на поредицата, точно защото е искала да събере накрая Елена и Деймън, а издателството не е на това мнение. Върховна американска глупост. За щастие, сериала няма нищо общо и върви по съвсем различен път, така че може и да се надяваме.
xWandereRx
02-12-2011, 20:08
пф книгите са големи бози, изобщо не ми харесват
нито героите, нито нищо....
сериала е велик, много се радвам, че няма почти нищо общо с книгите :D
http://www.youtube.com/watch?v=Vbi3PySxvho - Не знам за вас, но аз го гледам за 10 път вече, направо нямам думи .... :razz:
Те не са свършили още, но Л. Дж. Смит беше уволнена от писането на поредицата, точно защото е искала да събере накрая Елена и Деймън, а издателството не е на това мнение. Върховна американска глупост. За щастие, сериала няма нищо общо и върви по съвсем различен път, така че може и да се надяваме.
Това не го знаех, но аз бих желала ДЕЛЕНА, много банално ми се струва Стефан да е с Елена.... :?
Това не го знаех, но аз бих желала ДЕЛЕНА, много банално ми се струва Стефан да е с Елена.... :?
Питай ги що са толко зле :lol: :lol: :lol: Пък и е малко странно издателството да решава, а не автора, ама и тя като е мн умна да им продаде правата....
От вчерашния епизод насам каквото прочета за Илайджа и в главата ми е само:
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lgg18ewjoT1qdoecso1_500.gif
И започвам да се хиля :razz:
xWandereRx
02-12-2011, 22:26
^ :razz: :razz: :razz:
Paramour
02-13-2011, 11:28
:lol: :lol: :lol: :razz:
one scary dude, but with nice hair :lol:
:lol: :lol: :lol: :razz:
one scary dude, but with nice hair :lol:
:razz: :razz: :razz: :razz:
mim4enceto00
02-13-2011, 15:30
:D :D нямам търпение да стане петък! с една съученичка направо сме луди по сериала!
БОГ ДЕЙМЪН! :-P :-P :-P
http://www.youtube.com/watch?v=Vbi3PySxvho - Не знам за вас, но аз го гледам за 10 път вече, направо нямам думи .... :razz:
малее това клипче ме разби направо :lol:
малее това клипче ме разби направо :lol:
А Деймънчо как го гледа.. :lol:
Вижте колко са сладки двамата http://www.youtube.com/watch?v=cZnZ8lg1VWs толкова ме кефят.Според мен Керълайн [или там както е на бг] си подхожда повече с Мат,отколкото с Тайлър.Много ми е интересно как ще се развият нещата между тях.
Виждате ли Кат :D
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/168342_183194241717775_117081104995756_395291_3780 310_n.jpg
Още промо снимки от еп. 16 http://www.facebook.com/album.php?fbid=183188235051709&id=117081104995756&aid=34487
почва да се разводнява! ще го осерат както осраха всички сериали - бягство от затвора, изгубени и т.н.
Виждате ли Кат :D
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/168342_183194241717775_117081104995756_395291_3780 310_n.jpg
Още промо снимки от еп. 16 http://www.facebook.com/album.php?fbid=183188235051709&id=117081104995756&aid=34487
Виждам Кат в погледа! :D Най-после! :smt007
почва да се разводнява! ще го осерат както осраха всички сериали - бягство от затвора, изгубени и т.н.
Аз пък що не го виждам да се разводнява? Всяка серия е по-динамична и заплетена от предишната, втори сезон има само 2 слаби епизода, и то слаби в сравнение с другите а не по принцип.
Спойлер за Клаус (http://twifun-bg.com/?p=109833)
не знам, според мен с тия върколаци вече стана тъпо. сега остава да вкарат духове и русалки и ще е пълно.
точно като стане твърде заплетено и нещата заприличват на изгубени, където така се оплетоха в опита си да го направят много интересно, че накрая даже края беше най-малоумния който съм виждал и нищо не се разбра 8-)
сериала е много свеж, изгледах всичко до тук с интерес, ама втори сезон е по-скучен от първия и това е тенденция - съдя по себе си, ако от първи сезон можех да гледам по 7-8 серии една след друга, от втори 3 накуп едвам.
освен това уж трябвало да бъдат поканени вампирите в къщата, пък освен ония двамата всички други си влизат кога икъде им е кеф? и къде отидоха ония гарвани от първите епизоди, които много настойчиво ги показваха - ей така се изпариха... и много дразни вече сцената като някой отвори хладилник, винаги някой стои като затвори вратата - изтърка се. и сцената като се катастрофира с джипа - после никой даже не пита кво е станало. абе някакви такива работи 8-)
освен това уж трябвало да бъдат поканени вампирите в къщата, пък освен ония двамата всички други си влизат кога икъде им е кеф? и къде отидоха ония гарвани от първите епизоди, които много настойчиво ги показваха - ей така се изпариха... и много дразни вече сцената като някой отвори хладилник, винаги някой стои като затвори вратата - изтърка се. и сцената като се катастрофира с джипа - после никой даже не пита кво е станало. абе някакви такива работи 8-)
На мен пък първи сезон ми беше по-слаб. Не си прав че всички други си влизат, всички влизат с покана. Катрин е поканена в къщата на Кер от майка и, която каза че Елена е идвала. Илайджа е поканен в къщата на Елена от Джена, нали уж е някав писател. За къщата на Салваторе никой няма нужда от покана, защото в нея няма жив човек, живеят само вампири. Катрин беше поканена в имението Локууд от Тайлър, който мислеше че е Елена. Гарвана от първите епизоди беше 1 и беше на Деймън, когато се измъкна от подземието го изяде, защото не беше пил кръв от дни. Елена като катастрофира с Джипа Джена и обясняваше на другия ден че е говорила със застрахователите и от него нищо не става, а преди това Деймън каза че го е издърпал от пътя.
добре, права си явно. не ги помня много от подробностите. но дано не го развалят, ще видим в петък кво става нататък 8-)
поздрави
И на мене втори сезон ми харесва много повече.По-раздвижен е и се случват много повече неща,докато първи сезон ни въвежда в самия сериал и не стават толкова много неща.А колкото до Изгубени в началото вески ден го гледах по тивито с баща ми,но после стана тъпо и загубих интерес. 8-)
Eclipse22
02-16-2011, 17:08
айде да идва петъка :D WaterLilly кой е тоз дето си обича много задника с рунтавата коса :D :D
На мен първите епизоди от 2-ри сезон ми харесваха повече от сегашните(Сигурно щото Катрин беше на свобода),и като цяло първи сезон и началото на втори много ме кефиха ама напоследък с тия Илайджи и Клаусове нещо.. :razz: А и вече обръщат доста голямо внимание на върколаците :-x
Нямам търпение Катрин да излезе и отново да се кефя на сериала,както преди 8)
Аз мисля , че Taylor и Caroline са перфектната двойка и искрено се надявам Taylor да не заминава никаде с Джулс !! :-) http://www.youtube.com/watch?v=BW-ghnVUkGk&feature=related
WaterLilly
02-17-2011, 12:30
айде да идва петъка :D WaterLilly кой е тоз дето си обича много задника с рунтавата коса :D :D
Нейтън от английския сериал Misfits. Велик.
http://media.tumblr.com/tumblr_lgrfq9pZr11qzco8h.gif
http://www.youtube.com/watch?v=Vz3SpMU-VW4
Сори за офтопика...
Утре излиза новия епизод на VD, а аз ще мога чак вечерта да го гледам. :x
Казах ви аз че май е Катето :grin: http://twifun-bg.com/?p=110054
Лол вижте на какво попаднах > http://zamunda.net/details.php?id=135909
може да сте го гледали.Аз лично незнам как не съм попадала на този филм до сега.И смешното е,че първоначално не забелязах,че главната героиня е Нина. :shock:
Ооо не вижте на какво попаднах като четох коментарите под горния филм > " доколкото аз знам актрисата е рускиня и няма нищо общо с България " :razz: :razz: :razz:
Дано това да е катрин :-) 8)
Но 16 епизод ще е другата седмица,не тази нали ? :o
Как така другата седмица? :shock:
тази седмица излиза 15 епизод,ще се говори за тъмното минала на Стефан.Нямам търпение :grin:
П.С Маи след като се е превърнал в вампир Стефан е убил лудия чичо на Елена (забравих му името :D )
Paramour
02-17-2011, 20:44
утре утре утре е денят :grin:
ще мога да го гледам още сутринта йейй!!
WaterLilly хах мн е готин клипа :lol: 8-)
може да си дръпна сериала 8-)
stelkastel
02-18-2011, 07:23
Ооо, на онази снимка 100% е Катеринка!
Пускам го след малко и дано разберем в този епизод дали е тя. И честно казано не ми се иска да убият Илайджа, макар че сигурно ще го направят. :D
Colouring
02-18-2011, 07:26
Айде,който е изгледал серията да си каже мнението!
СПОЙЕР:
Според мен беше страхооотна!Илайджа е мъртъв.Уау,не очаквах,че наистина ще се случи.Тъпо ми стана за Джена и Аларик-супер сладка двойка са.И Лексиии! <33 Много ме кефи!!И нека де пристъпим към най-същественото-THE BITCH IS BACK!Последната сцена.. :razz:
Спойлер:
1.Малко кофти ми стана за Илайджа,ама няма начин.След като не успяха да го убят първия път не очаквах,че сте успят пак да го убият точно в този епизод.
2.В гробницата когато Катрин се молеше на Деймън да не убива Илайджа ми запраилича малко на Елена.Незнам защо,просто и Елена понякога така моли Деймън за разни неща.
3.Дано нещата да се опраяет между Джена и Аларик,и Джон по-скоро да си ходи :x 8-)
4. Много ме издразнии бащатата на Лука [не му помня името] Дано намерят начин да върнат силите на Бони.
5.А края на епизода беше Уау.Не очаквах,че Катрин ще се измъкне в този епизод.
^ Да, напълно на едно мнение съм с теб!
Беше много як епизод.. много ми стана гадно за Лекси като се сетих как Деймън я тепна в 1-ви сезон! :D
Уха, права бях, права бях :grin:
Добре, че излезе Катето, не е същото без нея. Само се надявам наистина да помага, а не да направи някоя поразия. Искам Джон да си го отнесе, с пръстен, без пръстен, се тая ще му го махнат, мн ме дразни.
MissNothing
02-18-2011, 12:21
СПОЙЛЕР:
Хубав епизод. Много гадно ми е за Бони, че и отнеха силите, за Лекси, когато я даваха и за Джена и Аларик.. тоя Джон за кво се върна бее.. Последната сцена беше много яка. :lol: И супер неочаквано убиха и двата пъти Клаус, пък Елена като си заби ножа направо..
Промо за следващия епизод:
http://www.youtube.com/watch?v=er8ban9St7c
Мда, наистина малко прецакаха работите с Клаус, убивайки Илайджа.
Ххахаха.. накрая :D Деймън как гледаше !! :shock: :-D
Много хубаво се получи, че Катрин излизе много си я харесвам аз нея 8-) С нея е много интересно!
Когато убиха Илайжа си казах "ООО НЕ ! Ами сега как ще излизе Катрин от гробницата!!!"
Pospalanka
02-18-2011, 16:03
^именно.
Само не разбрах защо Pospalanka започна да се кара...
:?
аа за интервюто.. хареса ми 8-)
Не се карам , просто вече е банално .Ем то по логиката на другите , всички сериали и филми за копия на ЗДРАЧ . Е кво , все едно и също - то сериал като здрач , тя Нина се срамува от България .Нека тези които плюят сериала да го гледат първо и после да коментират .Пък ако не им хареса , техен вкус, здраве да е !
Вече потвърдено - Джоузеф Морган ще изиграе Клаус!
http://images.buddytv.com/articles/Image/Hex/Joseph-Morgan-profile.jpg
^ Точно така си представях Клаус.Избрали са подходящ актьор.
hotxxmess
02-18-2011, 20:29
Мдаа, Добър избор! : ))
СПОЙЛЕРИ!
Току-що изгледах новата серия. Може би ще пиша несвързано, но останах без думи, БУКВАЛНО. Първото, което ми направи впечатление, което ме зарадва е това, че Катрин излезе от гробницата. Без нея не е същото, а аз я О Б О Ж А В А М. Много беше интересно, когато Деймън разбра, че тя е в банята му и погледа .... хаха, дали има рокля? Или ще я остави така? :D
Бони и Джеръми - големи сладури. Когато ги видя заедно много им се радвам. Той е нараняван толкова много пъти, отнети са му момичетата, които е обичал и сега, когато отново се влюби *харесва?* Бони няма да се предаде лесно, дори и да означава да се съревновава с разни вещери и т.н. *Очаквах целувка и в този епизод, но явно ще чакаме позволение от Елена.* 8-)
ИЛАЙДЖА! Преди няколко дни най-после ми хареса *и, разбира се, след като изгледах няколко клипа за него*, той е НЕВЕРОЯТЕН! Стана ми адски гадно като видях как Елена го уби, ноо може би този кинжал ще им потрябва за Клаус и ще трябва да "съживят" Илайджа. Е, освен, ако не намерят някакъв друг начин за убиване на Древен вампир.
Миналото на Стефан също ми хареса. Хубаво е, че показаха Лекси, сладурана е, благодарение на нея Стефан е станал това, което е *и въпреки това продължавам да НЕ го харесвам*. :D
Гадно е, че Аларик и Джена се скараха, но няма начин, все някога тя и Мат ще трябва да разберат всичките истории за вампири/върколаци/вещици и т.н., а не вярвам да го приемат добре *особено Джена*.
Сега чак се сещам, че не видяхме Барби вампира. :D В следващия епизод се надявам да присъства.
Трейлърът за 16 епизод е интересен. И да добавя за пореден път - КАААААТРИИИН! :smt007 :grin:
hotxxmess, страхотен аватар :grin:
Paramour
02-18-2011, 21:06
промото е жестоко..
и аз се замислих: как ще убият клаус?!
може би ще има друг 'прът' :lol: или пъм има друг начин за убиване на "древните"...
PsychoBitchFromHell
02-18-2011, 23:08
Олеле епизодът беше страахотеен :-) Деймън е много сладък
glamorousss
02-19-2011, 07:44
Най-готиния филм :-) Много искам Деймън и Елена да се съберат ! :P
У Н И К А Л Е Н Е П И З О Д!!! :grin:
И погледа на Деймън като видя Катрин под душа.. :lol: 8-)
СПОЙЛЕРИ!
Току-що изгледах новата серия. Може би ще пиша несвързано, но останах без думи, БУКВАЛНО. Първото, което ми направи впечатление, което ме зарадва е това, че Катрин излезе от гробницата. Без нея не е същото, а аз я О Б О Ж А В А М. Много беше интересно, когато Деймън разбра, че тя е в банята му и погледа .... хаха, дали има рокля? Или ще я остави така? :D
Бони и Джеръми - големи сладури. Когато ги видя заедно много им се радвам. Той е нараняван толкова много пъти, отнети са му момичетата, които е обичал и сега, когато отново се влюби *харесва?* Бони няма да се предаде лесно, дори и да означава да се съревновава с разни вещери и т.н. *Очаквах целувка и в този епизод, но явно ще чакаме позволение от Елена.* 8-)
ИЛАЙДЖА! Преди няколко дни най-после ми хареса *и, разбира се, след като изгледах няколко клипа за него*, той е НЕВЕРОЯТЕН! Стана ми адски гадно като видях как Елена го уби, ноо може би този кинжал ще им потрябва за Клаус и ще трябва да "съживят" Илайджа. Е, освен, ако не намерят някакъв друг начин за убиване на Древен вампир.
Миналото на Стефан също ми хареса. Хубаво е, че показаха Лекси, сладурана е, благодарение на нея Стефан е станал това, което е *и въпреки това продължавам да НЕ го харесвам*. :D
Гадно е, че Аларик и Джена се скараха, но няма начин, все някога тя и Мат ще трябва да разберат всичките истории за вампири/върколаци/вещици и т.н., а не вярвам да го приемат добре *особено Джена*.
Сега чак се сещам, че не видяхме Барби вампира. :D В следващия епизод се надявам да присъства.
Трейлърът за 16 епизод е интересен. И да добавя за пореден път - КАААААТРИИИН! :smt007 :grin:
hotxxmess, страхотен аватар :grin:
+100000000000000000000000000000000 :P
У Н И К А Л Е Н Е П И З О Д!!! :grin:
И погледа на Деймън като видя Катрин под душа.. :lol: 8-)
Той в първия момент си помисли, че е Елена, стоеше като гръмнат :lol:
GossipGirl89
02-19-2011, 10:49
Много ми хареса последния епизод!
СПОЙЛЕР:
От една страна се радвам, че се отърваха от Илайджа, но пък от друга... почвам да се замислям как ще убият Клаус без него 8-)
Радвам се, че най-накрая показаха лошата страна и на Стефан... Хич не го харесвам именно заради това, че нон-стоп го изкарват добряк, едва ли не безгрешен,а все Деймън отнасяше всичко... 8-) Добре са го направили като им бяха разменили ролите :)
Но най-много се радвам за Катрин :grin: Липсваше ми! Без нея не беше същото :smt007
Colouring
02-19-2011, 12:50
Дааа,първо я помисли за Елена и тръгна да се усмихва,ама работата му стана ясна после! 8-)
Според мен ще извадят кинжала,за да убият Клаус,но нямам представа какво ще правят с Илайджа.
^ Може да имат намерят кинжал,кой знае 8-) Ами честно казано и аз незнам как ще се разправят с Илайджа.Те едвам успяха да го убият 2 пъти,пък ако го съживят незнам какво ги чака :D А да не говорим,че преди това Деймън се беше опитал да го убие с дървен кол.Доста му се насъбра на Илайджа.
П.П. Абе все ще измислат нещо. ;ДД
gabri3lla
02-19-2011, 15:47
Страхотен епизод.Остави ме без дъх!!!!!!!!!!!!!!!!! :smt007
MissNothing
02-19-2011, 18:49
Абе на мен ми е интересно ако извадят оня кинжал от Илайджа, за да убият Клаус и като Илайджа се съживи кво ще стане.. но предполагам ще намеят друг начин. И много се чудя като се справят и с Клаус, Илайджа ако го няма, вече и върколаците се махнаха какво ще става нататък в сериала. В книгите има ли някакви други същества(знам, че нямат нищо общо, но все пак..)
Абе на мен ми е интересно ако извадят оня кинжал от Илайджа, за да убият Клаус и като Илайджа се съживи кво ще стане.. но предполагам ще намеят друг начин. И много се чудя като се справят и с Клаус, Илайджа ако го няма, вече и върколаците се махнаха какво ще става нататък в сериала. В книгите има ли някакви други същества(знам, че нямат нищо общо, но все пак..)
Не съм чела книгите, но мисля че няма..
xWandereRx
02-19-2011, 18:59
офф много кофти ми стана за Аларик и Джена, и за Бони :( :(
иначе много добър епизод, а не може ли да разчленят Илайджа и да го запалят, и така да вземат ножа ? 8-)
MissNothing
02-19-2011, 19:03
То тоя като гледам къв е квото и да го правят все ще се съживява. 8-)
То тоя като гледам къв е квото и да го правят все ще се съживява. 8-)
Ха-ха! :razz: Това ме изкефи, ама Илайджа няма да е много щастлив, ако го върнат към живота, ще има да им отмъщава, но докато разберем... с тези почивки ще ни довършат :-x !!! Е, поне в следващия епизод ще има хубава *надявам се* доза Катриииин! :grin:
ArrowsOfDeath
02-19-2011, 21:35
Да му отрежат главата или да го пуснат в някоя мелачка и ще са го довършили тотално, кво си губят времето само 8-)
^ :lol:
Та ако някой знае какви други същества има в книгите кажете, че ми стана инт!
Colouring
02-20-2011, 10:16
Аз доколкото си спомням(всъщност,може и да фантазирам,някой да ме поправи,ако греша,моля 8-) ),ама Елена по едно време беше нещо като дух.
Бе,пълни измислици са тия книги.Ужас!Това бяха едни от най-скучните книги,които съм чела някога.Доста прелиствах аз,исках да знам само какво прави Деймън,другите не ме интересуваха. :lol: Иначе за сериала нямам думи,обаче поредицата-бозичкаа!
А,бай дъ уей.
ще има нов филм,пак по книгите на Л.Дж.Смит(авторката на дневниците).Ще се казва Secret Circle и пак ще се излъчва по CW.Книгите са 3,а най-интересното е,че продуцентът ще е Кевин Уилямсън(този и на Днвниците).Вече се знае,че Брит Робъртсън ще е главната актриса. :)
Доколкото разбрах,в книгите се разказва за вещици.Тоест-пак нещо свръхестествено.Абе,много станаха тия сериали свърхестествените,ама ще го гледам.Надяам се Кевин Уилямсън да се справи добре.
А,бай дъ уей.
ще има нов филм,пак по книгите на Л.Дж.Смит(авторката на дневниците).Ще се казва Secret Circle и пак ще се излъчва по CW.Книгите са 3,а най-интересното е,че продуцентът ще е Кевин Уилямсън(този и на Днвниците).Вече се знае,че Брит Робъртсън ще е главната актриса. :)
Доколкото разбрах,в книгите се разказва за вещици.Тоест-пак нещо свръхестествено.Абе,много станаха тия сериали свърхестествените,ама ще го гледам.Надяам се Кевин Уилямсън да се справи добре.
Че даже взех да публикувам новини за него, смятам, че добре ще се получи, щом Кевин е продуцента. Ето я мацката:
http://twifun-bg.com/?p=110695
На мен много ми харесва, за други героини спрягат Лекси и Вики от Дневниците, дано вземат поне една от двете, че бяха много готини.
И страница има http://www.facebook.com/SecretCircleBG
Colouring
02-20-2011, 10:34
Благодаря,mokka.Аз в twifun често влизах,но от известно време съм го позабравила,мерси. 8-)
Аз лично за този нов сериал четох някъде из нета.
Дано се получи! :)
И едно поздравче:
http://store.picbg.net/pubpic/E3/19/a3ddc65c3c07e319.gif
All the single ladies, all the single ladies
All the single ladies
Now put your hands up, oh, oh, oh :smt001
DarkGirll
02-20-2011, 10:49
Благодаря,mokka.Аз в twifun често влизах,но от известно време съм го позабравила,мерси. 8-)
И едно поздравче:
All the single ladies
поздравчето ме разби :razz: .. иначе дано този новият сериал да е интересен ;-).. присъединявам се към темата (сън)
MissDeadly
02-20-2011, 11:29
И едно поздравче:
All the single ladies
Разцепва :lol:
MissNothing
02-20-2011, 11:46
поздравът.. :lol: :lol: :lol:
дано този сериал да е интересен и дано настина вземат тези, които играха Вики и Лекси, харесваха ми
Lian4ety
02-20-2011, 12:30
Е в крайна сметка не можах да разбера нали уж Елена пи от кръвта на Стефан нали се наръга с ножа след като Илайджа я принуждаваше да излезе ??
Е в крайна сметка не можах да разбера нали уж Елена пи от кръвта на Стефан нали се наръга с ножа след като Илайджа я принуждаваше да излезе ??
От написаното не разбирам какво не си разбрала?
Colouring
02-20-2011, 13:28
Е?Какво?И аз не разбрах.
Наръга се,след това пи от кръвта,за да се излекува.
BlackEyedPeas
02-20-2011, 16:22
Е и аз нещо се пообърках, сега трябва да стане вампче ли?
BlackEyedPeas
02-20-2011, 16:23
Забравяш вещиците :wink:
Става вампир само ако умре докато още има от на Стефан кръвта в нея. В този случай кръвта я излекува и ако не умре няма да стане вамп :)
Сега последно 16-ти епизод в следващия петък ли ще е или чак през април?
Сега последно 16-ти епизод в следващия петък ли ще е или чак през април?
16 еп. „The House Guest“ – 24 Фев.
17 еп. “Know Thy Enemy“ – 7 Април
18 еп. „__“ – 14 Април
19 еп. „__“ – 21 Април
20 еп. „__“ – 28 Април
21 еп. „__“ – 5 Май
22 еп. „__“ – 12 Май
Ssimonka
02-20-2011, 18:55
Хей Хей ^^ и аз се вписвам вече ;п Обожавам го това сериалче ! И особенно Стефан ;п :-) Чух , че ще има и 3ти сезон , някой да знае нещо? :-o
Хей Хей ^^ и аз се вписвам вече ;п Обожавам го това сериалче ! И особенно Стефан ;п :-) Чух , че ще има и 3ти сезон , някой да знае нещо? :-o
Ето някой на моето мнение.Стефан дъ бест ;p 8-)
Не мога да разбера обаче защо постояно правят прекъсвания.Дори няма обеснения за повечето.Достатъчно беше,че го прекъснаха за около месец и половина през декември и януари ами сега и март. :?
Colouring
02-20-2011, 19:22
Нормално е.Всички сериали го правят.Мен въобще не ме изненадва,макар че ще е много гадно.Но..ще го преживеем.
Ако не направят почивка сериала ще свърши доста по-рано от предвиденото и пак ще трябва да чакаш до септември за третия сезон,нали?
freakrocker
02-20-2011, 19:26
Става вампир само ако умре докато още има от на Стефан кръвта в нея. В този случай кръвта я излекува и ако не умре няма да стане вамп :)
+ !
DarkGirll
02-20-2011, 19:36
И аз харесвам повече Стефан :smt007 8-)
Не ми се мисли какво би било без тези почивки, без тях щяхме да чакаме повече за следващия сезон, макар, че и мен ме нервят. :D Искам повече доза Деймън *и Катрин, разбира се*! 8-)
BlackEyedPeas
02-20-2011, 20:43
И аз харесвам повече Стефан :smt007 8-)
Охоо, ние бая фенове на Стефан сме 8-)
ArrowsOfDeath
02-20-2011, 20:44
Аз пък съм фен на Елена по бельо 8)
Аз пък съм фен на Елена по бельо 8)
+1 8)
А особено Катрин в последния епизод :smt007 :smt007 :smt007
Най после е пак в играта,със сигурност е намислила нещо :grin:
Аз пък на Деймън без бельо.. 8-)
freakrocker
02-21-2011, 07:42
:grin:
Пишете ме и мене към феновете на Стефан :)
+1000, точно така! :D
Значи,ставаме 5 :grin:
И между другото,гледам тука всички искат Елене по бельо,Катрин по бельо,Деймън БЕЗ бельо.Е аз пък искам Стефан по бельо :lol:
ArrowsOfDeath
02-21-2011, 16:36
По бельо си е по-яко, има някаква мистерия, загадка, по-интересно си е :smt112
Значи,ставаме 5 :grin:
Станахме 6 :)
DarkGirll
02-21-2011, 17:11
И между другото,гледам тука всички искат Елене по бельо,Катрин по бельо,Деймън БЕЗ бельо.Е аз пък искам Стефан по бельо :lol:
ме2 :lol:
Colouring
02-21-2011, 17:50
Ми то доста сме виждали Иън и без бельо,ама аз нямам нищичко против да се повтори. :oops: 8-)
Хора няма ли да е яко ако има книги the vampire diaries , които са направени по сериала!Жалко че няма :-o :(
^ Попринцип филмите или сериалите се правят по книги а не обратното.А иначе ще е яко ако книгите бяха хубави колкото сериала. (:
Хора няма ли да е яко ако има книги the vampire diaries , които са направени по сериала!Жалко че няма :-o :(
Има, поредицата "Дневниците на Стефан" е писана по сериала.
http://cdn.buzznet.com/media/jjr/headlines/2010/08/vampire-stefan-diaries-book.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_Q7VA_Mt8Sng/TKpuOXcPCaI/AAAAAAAACYo/pnAXH7wZniY/s1600/stefan's+diaries+2.jpg
http://www.vampire-diaries.net/gallery/albums/userpics/10001/sd3cover.jpg
В момента издателството, мисля че Ибис, преговарят за правата върху оригиналните корици (демек с Нина, Иън и Пол) и трябва скоро да ги пуснат :)
Ако новата поредица е по сериала,сигорно ще си я купя! :grin:
Colouring
02-22-2011, 07:15
Дам,само да я пуснат и ще си я взема. :)
Задължително ще си купя поредицата от името на Стефан, все пак там ще има и за Катрин, но доколкото знам ИБИС няма да могат да използват оригиналните корици. Това го прочетох в страницата им във фейсбук, не знам дали е вярно, но ще е хубаво кориците поне да са на Нина, Иън и Пол. :)
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/167875_175203132516886_117081104995756_353928_7977 450_n.jpg
Задължително ще си купя поредицата от името на Стефан, все пак там ще има и за Катрин, но доколкото знам ИБИС няма да могат да използват оригиналните корици. Това го прочетох в страницата им във фейсбук, не знам дали е вярно, но ще е хубаво кориците поне да са на Нина, Иън и Пол. :)
Понеже са ни сътрудници в сайта (twifun), спонсорират игри и глупости, последно ни казаха, че преговарят за кориците. Не знам, може да не са се договорили, което ще е жалко. Иначе има за Катрин точно защото са по сериала :)
Незнам дали сте го гледали но все пак вижте http://www.youtube.com/watch?v=FKMiEWiQDLY направо се чудя как ще различавам Елена от Катрин,освен по държанието.Но пък Катрин умее добре да се превъплъщава в Елена :D
Във фейсбук случайно попаднах на този коментар "Кой е най-добрия начин да умреш?-Да те ухапе Деймън!" Аз бих казала друго:най-добрия начин да умреш е да те ухапе Стефан.Ама той е добричък и никого не убива тъй,че няма да умирам :D
Според вас какво ще стане в следващия епизод ?
В следващия епизод ще има 2 смъртни случея 8)
Мат и Каълайн до колкото разбрах ше се цункат :razz:
Paramour
02-23-2011, 19:50
оф айде по-бързо да излиза следващия епизод :o
Следващия епизод май ще е последения преди прекъсването.
Дa финала на зимния сезон :grin:
Това означава,че пак ще свърши много лошо в смисъл,че ще е запленяващо и пак ще ни държи на нокти до следващия епизод :o
Paramour
02-23-2011, 20:06
пак ли ще прекъсват.. о.О
това съм го пропуснала ;д
п.п. така става като не се влиза във форумите повече от седмица .. :Д
^ Дам,пак ще има прекъсване :? mokka в предишните коментари беше писала и кога излизат епизодите ето:
16 еп. „The House Guest“ – 24 Фев.
17 еп. “Know Thy Enemy“ – 7 Април
18 еп. „__“ – 14 Април
19 еп. „__“ – 21 Април
20 еп. „__“ – 28 Април
21 еп. „__“ – 5 Май
22 еп. „__“ – 12 Май
Paramour
02-23-2011, 20:36
:lol:
точно за рождения ми ден ще има епизод .. ;д
WaterLilly
02-24-2011, 12:08
Нищо, нека го прекъсват, стига после като пак почне да е качествен.
Какво става? Не трябва ли днес да го качат в замунда новия епизод? :-o
Нищо, нека го прекъсват, стига после като пак почне да е качествен.
Какво става? Не трябва ли днес да го качат в замунда новия епизод? :-o
Петък сутринта го качват винаги :-D
Paramour
02-24-2011, 20:05
...ии седмицата мина.
след няколко часа епизода ще го има качен в замунда :)
^ Даам.Иии после цял месец ще се чудим какво ще стане по-нататъка. 8-)
Ох нямам търпение вече да го гледам ....
Colouring
02-25-2011, 07:21
Супер епизод беше! :grin:
Много як епизод.. 8-)
Катрин :smt007
MissNothing
02-25-2011, 12:36
Аааа уникален епизод. :smt007
СПОЙЛЕР:
Много исках Лука и Джонас да умрат и се радвам, че ги убиха.Супер гадно ми стана за Деймън като Катрин му каза, че е избрала да спаси Стефан, но се изкефих на онази сцена, в която и казваше да отиде в друга спалня. Същи Бони и Джеръми са ми много сладки заедно, и се чудя кво ще стане между Мат и Карълай. Той сега обвинява нея за смъртта на Вики май... А Джена нали не знае, че Изабел е майката на Елена?
Не знаеше, но сега разбра..
Мат много лошо се отнесе с Карълайн, много ми стана гадно..
Тя дори не беше вампир когато Вики умря.. не разбирам защо не му го каза.. не, че той и даде шанс да обясни ..
Иначе Джеръми и Бони са наистина много сладки..
hotxxmess
02-25-2011, 13:19
Как не знае, че Изабел е майка на Елена, нали тя и помогна да разбере?! Показа и снимка на Изабел, после беше издирила приятелката и. После показа същата снимка на Аларик и тогава той разбра, че преди да се оженят тя е имала дете - Елена. Интересното е обаче, че той пред Джена твърди, че жена му е мъртва. Сега ще стане голяма какафония..
GossipGirl89
02-25-2011, 13:45
Аууу епизода беше сууупееерррр :grin:
Само не знам как ще дочакам до Април за следващия :-# Много време е това!
:smt007 Катрин :smt007 Катрин :smt007 Катрин :smt007
аааа нененене не могааа :shock:
уууууууниикален епизод :grin:
MissNothing
02-25-2011, 14:51
Как не знае, че Изабел е майка на Елена, нали тя и помогна да разбере?! Показа и снимка на Изабел, после беше издирила приятелката и. После показа същата снимка на Аларик и тогава той разбра, че преди да се оженят тя е имала дете - Елена. Интересното е обаче, че той пред Джена твърди, че жена му е мъртва. Сега ще стане голяма какафония..
Забравила съм, вече явно ми се объркват филмите, които гледам.
Обаче значи тя знае, че Изабел е майка на Елена, ама знае ли, че същата тя е била и съпругата на Аларик.. А не знае, че е жива? (то това е ясно де). Ох, наистина нищо не помня вече.
И двете неща ги знае. Изабел е от някакво градче, съседно на Мистик Фолс, и тя сметна 2 и 2, и се сети че жената на Аларик също е от близко. Тогава вече беше разбрала, коя е майката на Елена и с нейната снимка отиде при Аларик. Та се разбра. Обаче си мисли, че е умряла и трупа и не е намерен, сега ще видим какво ше правят :lol:
Лелееее, каква бърканица станаааа :lol:
WaterLilly
02-25-2011, 15:28
Доволна съм. ^_^ От известно време не ми беше толкова интересно, но ме върнаха към сериала с тоя епизод. Всичката нужна драма я имаше. XD
Да, определено и на мене много ми хареса.
Сега докато излезе следващата серияяяя..... :-o
Спойлер:
Охх нямам думи направо,невероятна серия.Много ми хареса как Мат се качи на сцената и целуна Карълайн.Много сладки бяха в епизода,само дето накрая ми стана малко гадно,че той се държа така с нея.
Когато Джонас заби счупената чаша в Мат,така искрещях,че сигурно и съседите са ме чули,а мама се уплаши.Мислех,че Карълайн ще го превърне във вампир и се зарадвах,че няма да има тайни между тях ама явно съм сгрешила.
Когато Лука отиде при Илайджа и заби кол в Катрин си мислех,че ще успее да съживи Илайджа,ама добре стана,че Деймън спаси положението.
Не мислех,че Лука ще умре и ми стана много кофти за него.
Когато Катрин каза на Деймън,че е знаела,че Деймън ще умре ако убие Илайджа и когато му каза,че е предпочела да спаси Стефан ми стана много гадно.
Бони и Джеръми са много сладки.Стана добре,че Елена прие тяхната връзка толкова добре.
Края на епизода ме разби.Не очаквах,че в последния момент ще се появи Изабел.Стана доста напечено с нейното появяване.Първо защото тя ще се съюзи с Джон.Те искат Стефан и Деймън мъртви и могат да го постигнат.Все пак Изабел знае много за вампирите а пък Джон си възвърна пръстена.И второ защото Аларик ще има много да се обеснява пред Джена.
Малко дълго стана... :lol:
Знам,че аз съм си виновен но вече знам какво ще се случи в целия епизод :shock: :razz:
^ Затова преди да изгледам нов епизод не влизам в сайта,за да не ме човърка от вътре и да не влизам във темата.Приятно гледане :D
xWandereRx
02-25-2011, 19:57
WWWWWOOOOOOOOOWWWWWWW за мен това определено беше най - добрия епизод до сега
Изабел се върнааааа ухууу :grin: :grin: :D
Eпизода беше велик !!!
Страшно ми хареса...
Катрин ми пълни душата т'ва момиче,к'ви погледи прави к'во чудо :D
Страхотна е,как умее да се прави на Елена 8)
Кофти за Деймън,след като разбра,че Катрин е знаела,че ще умре и въпреки това не му е казала даже не искаше и да я такова.. :D
А той горкия почти цял сезон се опитваше да намери начин да я извади от гробницата..
Вики ми беше любимка в първи сезон,разбирам страданието на Мат но не трябваше да реагира така,все пак това е първата му реакция по нататък със сигурност ще се успокои и ще приеме нещата такива каквито са ;)
Много се искефих накрая,когато Изабел се върна.
Но като се сетя,че ще трябва да чакаме до 7-ми април и кефа ми се испарява,направо ме боли душата :D :D :D
Не знам колко от вас са фенове на The Hillywood Show, но лично аз много им се кефя. Ето я и пародията за "Дневниците на вампира", песента е точно за тях! :D Никой не ми прилича на героите, освен Катрин с маската. Вие какво мислите? Все пак това е направено за забавление, аз не го приемам като обида за поредицата, надявам се никой от вас да няма такива "мисли". :)
http://www.youtube.com/watch?v=2aidhwtzR2s&feature=player_embedded
:razz: :razz: :razz: :razz:
Наистина Катрин си прилича с маската :razz:
Абе много е смешно :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Colouring
02-26-2011, 11:15
Е,няма значение,че не си прличат.
Важното е,че е забавно. :lol:
Защо чак до април? :cry: :cry:
За да си починем малко :-) :-) :-) :razz:
Paramour
02-26-2011, 13:02
пародията е жестока :lol: :lol:
а за епизода.. хареса ми ;д
мисля си, че ще включат и джена в 'групичката' ..
какво ли ще стане с Мат и Каралайн? пф.. толкова бяха сладки..
тоя тъпия магьосник/вещер провали всично ;х
MissNothing
02-26-2011, 15:28
Аз пък си мислех, че Карълайн ще накара Мат да забрави какво е станало, ама вече се съмнявам, щото го обича много и няма да иска да го лъже повече явно..
Новото промо го има качено в сайта, за щастие няма показано нещо, което да ме държи толкова в напрежение. И все пак със сигурност ще става още по-интересно сега като се върна Изабел, нямам търпение.
Аз пък си мислех, че Карълайн ще накара Мат да забрави какво е станало, ама вече се съмнявам, щото го обича много и няма да иска да го лъже повече явно..
Новото промо го има качено в сайта, за щастие няма показано нещо, което да ме държи толкова в напрежение. И все пак със сигурност ще става още по-интересно сега като се върна Изабел, нямам търпение.
Интересното е, че все още няма дълго промо. Обикновено краткото излиза след епизода в четвъртък вечерта, а дългото петък през деня, и в него е голямата интрига. Но не знам какво правят...
MissNothing
02-26-2011, 18:14
Мм значи това, което е качено е краткото така ли? Защото обикновено в сайта качват удълженото направо..
Мм значи това, което е качено е краткото така ли? Защото обикновено в сайта качват удълженото направо..
Ми кратките са тези по 20 сек. Дългите са по 30 или по цяла минута, обаче още го няма.. :(
BlackEyedPeas
02-26-2011, 20:04
Абе Катрин и Деймън адски много си пасват като двойка, к'во толкова ще им стане ако тръгнат отново :D :D
Новият епизод ..... :shock: КАААТРИН! :smt007 Много бяха сладки с Деймън, когато се "пляскаха" по ръцете. 8-) Обичам гиии! :grin: Радвам се, че Каролайн и Мат се събраха, много ми хареса изпълнението й на песента. Жалко, че накрая на епизода отношенията им отново не бяха едни от най-добрите. Рик и Джена ТРЯБВА да се съберат, какви погледи си хвърляха ..... МАМА СЕ ВЪРНА! :D Семейството ще се събере. Обожавам Изобел *както и Деймън, и Катрин*. :grin: Стана ми гадно за Лука и баща му ... дори това, че са на страната на Илайджа не промени факта, че едно семейство се разпадна. Със сигурност сестрата на Лука ще е бясна на Катрин и компания като разбере какво е станало. Мисля, че не трябва да се надяват тя да мине на тяхна страна.
На тази почивка много й се дразня, искам още Катрин и Деймън, сега какво ще правим цял месец???
^ И според мен Катрин и Деймън много си пасват.Направо са създадени един за друг.
BlackEyedPeas
02-26-2011, 20:24
^ И според мен Катрин и Деймън много си пасват.Направо са създадени един за друг.
А Елена си е създадена за Стефан! :P
Да точно.Катрин и Деймън,Елена и Стефан,така най си подхождат.
Colouring
02-26-2011, 20:58
Аз пък не съм съгналсна за Деймън + Катрин и вече съм обяснявала защо. :)
Да точно.Катрин и Деймън,Елена и Стефан,така най си подхождат.
+1
Colouring
02-27-2011, 16:03
Хора,имам молба.
Много ме заитнригуваха тия книги-Дневниците на Стефан,и реших,че искам да ги прочета,но никъде не ги намирам в нета.Знам,че ги няма на БГ,търся ги на английски,ама пак никакъв резулат.
Та някой,ако намери нещо,ще съм му много,много благодарна!
^ И аз много искам да ги прочета.Нямам търпение да излезнат в България.Довечера ще почна и аз да ги търся в нета.
WaterLilly
02-28-2011, 12:54
Хора,имам молба.
Много ме заитнригуваха тия книги-Дневниците на Стефан,и реших,че искам да ги прочета,но никъде не ги намирам в нета.Знам,че ги няма на БГ,търся ги на английски,ама пак никакъв резулат.
Та някой,ако намери нещо,ще съм му много,много благодарна!
Първата (http://www.4shared.com/document/oy2bzflq/Stefans_Diaries_1_-_Origins.htm)
Втората (http://www.4shared.com/document/gFtIBKK_/Stefans_Diaries_2_-_Bloodlust_.htm)
Не знам колко от тях трябва да има и колко са излезли, но тези намерих.
Преди да гледам 16-ти епизод щях да кажа, че Деймън трябва да бъде с Елена, нооо сега съм на мнение, че Катрин и Деймън са супер сладки заедно! Явно сценаристите знаят как да ни зарадват! 8-)
PsychoBitchFromHell
03-02-2011, 22:04
И значи сега Мат също ли е вампир ? :( 8-)
И значи сега Мат също ли е вампир ? :( 8-)
Не много ясно, трябва да умре докато има вампирска кръв в него, чак тогава ще стана вампир. Ако успеят да го опазят жив и читав докато се изчисти кръвта от организма, нищо няма да му има 8-)
Colouring
03-03-2011, 08:54
Дано и да не става никога.Харесва ми такъв какъвто е.Нека да има останали нормални хора поне,дори и да са малко. 8-)
^ Ами те май само Мат и Джена не са в течение на нещата. ;д
suNnykaty96
03-04-2011, 06:30
Преди малко изгледах 16 епизод от 2 сезон, супер интересно ми е какво ще стане по - нататък. Знаете ли кога ще излезе 17 епизод, как излизат, всяка седмица по един, или ?
Преди малко изгледах 16 епизод от 2 сезон, супер интересно ми е какво ще стане по - нататък. Знаете ли кога ще излезе 17 епизод, как излизат, всяка седмица по един, или ?
Излизат всеки Четвъртък, при нас всеки Петък. Сега имат почивка и 17 епизод ще излезе на 7 Април *при нас 8 Април*. :)
vagarious
03-04-2011, 08:51
Еееее наистина лиииииии .. и аз поне 100 пъти рефреш-вах замундата, да не би да я излязъл епизодът.
Хм, разочарована съм .. 4-5 еп. снимаха от последната си почивка и айде сега пак .. какво толкова почиват !? 8-) 8-) 8-)
Хем знам че ще е чак на 8-ми епизода, а сутринта по навик станах и влязох в замунда.. чак като видях че го няма се сетих че са в почивка! :D
DarkGirll
03-04-2011, 11:11
Супер интересен беше 16 епизод не знам как ще издържа до 8 април .. 8-)
shakira96
03-04-2011, 13:55
На скоро едни приятелки ме зарибиха да го гледам. Интерен ми е. Малко в повече ми идват драмите, но е хубав. :)
MissDeadly
03-04-2011, 18:18
Ох неее.. пак ли трябва да чакаме :( поне можем да сме сигурни, че чакането ще си струва 8-)
stelkastel
03-05-2011, 22:33
Тук има ново промо, пичовее! :grin: Забелязах нещо, което ме озадачи, да видим дали и вие ще го забележите:
http://www.vampire-diaries.net/ - не успях да намеря самостоятелен клип, но промото се открива лесно. :)
Тук има ново промо, пичовее! :grin: Забелязах нещо, което ме озадачи, да видим дали и вие ще го забележите:
http://www.vampire-diaries.net/ - не успях да намеря самостоятелен клип, но промото се открива лесно. :)
Аз не забелязах нещо озадачаващо, ти какво видя?
Colouring
03-06-2011, 10:26
Мат казва на шерифа за вампирите,Катрин върви в комбинка с Изабел,на Деймън му правят нещо( :-x :-x ).Аз това видях. 8-)
stelkastel
03-06-2011, 18:00
Всъщност може би не съм видяла правилно/сигурно съм си забравила цаките :D /, на 19 секунда беше Катрин, нали?Защото ме учуди, че е с права коса, може би е кадър от минал епизод, понякога дават от предишни.
Colouring
03-06-2011, 18:17
^Еми като гледам какви зъби вади,определено не е Елена. :lol:
В последния брой на списание Story имаше бая дълго интервю с Нина.Който се интересува може да си го купи.Предполагам го има още на някои места.Заслужава си,интересно беше.
Питаха я дали наскоро е гледала нови български филми,дали би участвала в някой,дори каза,че говори с баба си и дядо си от България по скайп. 8-) И само на мен ли ми се стори,че когато я попитаха за Иън,пак се опита да пренасочи нещата в друга посока?Не казва ДА,ама и НЕ не казва.. само,че прекарват много време заедно,много са близки.Да,ама теб не те питат за това колко време прекарвате двамата,а дали сте заедно. 8-) Във всяко едно интервю овърта нещата.
Не че нещо,де.Разбирам,че няма да отговори.Просто много ми се иска да знам дали има нещо между тях,защото са тооооолкова сладки заедно. :-)
Stasechkoo
03-06-2011, 19:14
Ето промо за 17-ти епизод! http://www.youtube.com/watch?v=e-iEXyUBgyo :lol:
BlackEyedPeas
03-07-2011, 11:31
Лелеее, нещата стават все по различни. Изведнъж всичко корено се променя . . .
Paramour
03-07-2011, 13:03
уф.. айде да идва Април вечее..
не само заради сериалите ;д 8-)
hotxxmess
03-07-2011, 14:11
не само заради сериалите ;д 8-) +
BlackEyedPeas
03-07-2011, 14:17
не само заради сериалите ;д 8-) +
+++ 8-)
Намерих едно сериалче с Иън, супер кратко е и очевидно е било спряно след първи сезон. В ютюб има откъсчета, но не и целите серии, затова го качих във vbox-а. Ако на някой му се гледа ето линк, но качеството е лошо, да знаете.
http://www.vbox7.com/collection:1354015
Paramour
03-09-2011, 16:20
^хаха иън колко е малък там :lol:
ще изгледам сериите във vbox.
За Дневниците:
имате ли някаква идея какво ще се случи след като Изабел се върна в мистик фолс?
Според мен ще е пак свързано нещо с опазването на Елена. Но точно какво.. :-o
100% ще разкажат на Джена за вампирите,, няма къде да ходят. :lol:
^ Ами Изабел иска да защити Елена и 100 % ще е на тяхна страна и ще иска да убие Клаус.Обаче може и да се опита да направи нещо на Стефан и Деймън,защото нали иска да предпази Елена уж и от тях... Абе с една дума,ще става все по-интересно ;д
Здравейтеее, как ви се отразява почивката 8-) Не съм влизала отдавна има бая новини, ако не сте ги видели да ги пускам :)
Нина Добрев за Тийн Вог
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/196804_187611384609394_117081104995756_421087_5660 630_n.jpg
Другите снимки http://www.facebook.com/album.php?fbid=187611357942730&id=117081104995756&aid=36223
И превод на интервюто за списанието http://twifun-bg.com/?p=117551
Иън е получил награда от сп. Космополитан - Fun Fearless Males http://www.facebook.com/album.php?aid=36249&id=117081104995756
И е дал малко интервю за Стефан и Деймън http://twifun-bg.com/?p=117786
Кандис Акола говори за любовният тригълник Мат-Кер-Тайлър и завръщането на Тайлър
Два спойлера http://twifun-bg.com/?p=117292 http://twifun-bg.com/?p=117757
И един нов вещер ( :smt007 :smt007 :smt007 ) http://twifun-bg.com/?p=117853
Ииии, тва са най-интересните, иначе Кат снима видеоклип а вчера пусна един маш-ъп на 2 песни на Джанет Джексън :)
BlackEyedPeas
03-10-2011, 11:30
Тоя новия нещо ме дразни. . .
Не мога да чакам още 1 месец, как ще изтърпя :booooomb:
ArrowsOfDeath
03-10-2011, 14:34
На мен добре ми се отразява, щото имам повече време, за да наваксам с Анатомията на Грей 8-)
Paramour
03-10-2011, 19:57
почивката ще бъде запълнена с чакане на трейлърите и изглеждане на всичките сезони на Супернейчъръл и 'Отчаяни съпруги' :lol:
^ И аз изгледах Супернатуралните, мега зарибена съм вече!
Иън Сомърхолдър: Искам Деймън да отвлече Елена и да отидат на Карибите (http://twifun-bg.com/?p=118195)
Colouring
03-10-2011, 20:54
Ми 'айде да я отвлича,какво чака. 8-)
Ама да знаим какво става на Карибите после,де. 8-)
Мен ми се ще, че Иън иска с Нина на Карибите, Деймън и Елена са извинение :razz:
Paramour
03-11-2011, 10:58
Мен ми се ще, че Иън иска с Нина на Карибите, Деймън и Елена са извинение :razz:
и на мен така ми се струва 8-) :lol:
Lian4ety
03-12-2011, 09:17
Много си го обичам сериалчето и с нетърпение чакам април да го гледам.. :smt007
Colouring
03-12-2011, 18:43
Снимките на Нина за Тийн Вог са прекрасни!Голяма е красавица.
Ама то има ли лоша фотосесия тя изобщо?Съмнявам се.
Минавам само да посетя темата и да оставя едно гифче:
http://images4.fanpop.com/image/photos/19900000/Damon-damon-salvatore-19917975-500-242.gif
Оххх,Иъм,да знаеш к'во ти мисля! :oops: :-)
8-) 8-)
Colouring
03-12-2011, 18:46
и на мен така ми се струва 8-) :lol:
http://images4.fanpop.com/image/photos/20000000/Damon-kidnaps-Elena-lmaooo-damon-and-elena-20051881-500-500.jpg
Ей ги бе!Наистина я е отвлякъл. :lol:
П.С-съжелявам за двойния пост,ама видях снимката по-късно и реших да я постна
Подпишете петицията "Искаме Дневниците на вампира по българска телевизия" - http://www.petitiononline.com/TVDinBG1/petition.html
Целта е сериала най-накрая да започне да се излъчва тук, медиите да обръщат повече внимание на Нина, а и се надяваме, че може да дойдат да го промотират лятото, както обикалят из Европа. Иначе никой няма да дойде в страна, където се гледа нелегално :)
Colouring
03-15-2011, 18:42
Пич,не му е тук мястото.
Paramour
03-15-2011, 18:48
^ мда..
ама той няма да погледне повече темата. просто е отворил темите с повечко страници и е пуснал по едно спамче ;д
как Ви минава 'почивката' от TVD?
бтв: вече съм мегафеен ^.^
BlackEyedPeas
03-15-2011, 19:38
И аз гледам от време на време да поспамвам малко, та да си вдигна мненията, ама тея дни нещо нямам време xDD
Colouring
03-15-2011, 19:44
Paramour,аз лично тая вечер си дръпнах първия сезон и искам пак да го гледам,че да си припомня някой неща.
така бях направила и лятото,ама голяма ми е скука и се чудех какво да гледам тия дни и реших да си изтегля отново сезона. :)
^ мда..
ама той няма да погледне повече темата. просто е отворил темите с повечко страници и е пуснал по едно спамче ;д
как Ви минава 'почивката' от TVD?
бтв: вече съм мегафеен ^.^
Занимавам се със "Свръхестествено" 8-)
Първи промо снимки от еп. 17 "Know Thy Enemy" (http://www.facebook.com/album.php?fbid=189550457748820&id=117081104995756&aid=36923)
Paramour
03-17-2011, 11:20
снимките са обещаващи..
нямам търпение вече ;д
И защо да не му е тук мястото? Ако не при нас, феновете на сериала, то къде другаде? Извинявайте, ама аз лично много се дразня, че в България никой не обръща внимание на успеха на Нина, даже много малко хора ако им кажеш името ''Нина Добрев'' ще знаят коя е, почти никой.. което си е чист срам!
Colouring
03-18-2011, 12:56
И защо да не му е тук мястото? Ако не при нас, феновете на сериала, то къде другаде? Извинявайте, ама аз лично много се дразня, че в България никой не обръща внимание на успеха на Нина, даже много малко хора ако им кажеш името ''Нина Добрев'' ще знаят коя е, почти никой.. което си е чист срам!
Ако говориш за това:
Пич,не му е тук мястото.
То не се отнасяше за мнението на mokka.
Просто някакво момче рекламираше нещо,а това противоречи на правилата на сайта.Та,след като той се обърна към нас с ' пичове' и после мазно си набута сайта,аз просто му казах,че мястото му не е тук.
Не знам после какво е станало,сигурно си е изтрил/изтрили са му мнението. :wink:
Да, беше реклама на нещо, от което чрез един смс се изкарвали не знам си колко пари. Някой модератор му е изтрил мнението :) Да не е спам само:
Цялата фотосесия + сканове от списание Bellomag с Майкъл Тревино (http://www.facebook.com/album.php?fbid=187613137942552&id=117081104995756&aid=36224)
Аз много харесвам мъже с очила :oops:
BulgarianCrownWalkersCrew
03-18-2011, 13:11
ще го гледам :)
Оххх.. писна ми да чакам! :( Изгледах всичко на ново.. даже 16-ти епизод 3 пъти.. :roll:
http://oi53.tinypic.com/20h4x6u.jpg :smt055 :D
Paramour
03-21-2011, 19:29
^ уф и на мен..
още 17 дена остават ;\
Викате,че Нина и Иън се обичат в истинския живот,ама откакто Пол си направи туитър,голямо писане си удариха с Нина. 8-)
П.П. Между другото незнаех,че Аларик е толкова луд. ;Д И май си пада по Нина [но може и да се базика].
Colouring
03-22-2011, 19:48
Оо,Мат(Аларик във филма) е мнооого луд!Аз понякога го следя в туитър и когато пуска различни клипчета-уникално забавен ми е. 8-) Според мен се бъзикаше,когато каза на Нина "Please stop dancing naked through my dreams. It's distracting..." :)
А иначе друга новина-ей сега наскоро Иън е бил на "The Last Lions" и е засечен отново с Нина.Тия са неразделни просто. 8-) 8-)
Оо,Мат(Аларик във филма) е мнооого луд!Аз понякога го следя в туитър и когато пуска различни клипчета-уникално забавен ми е. 8-) Според мен се бъзикаше,когато каза на Нина "Please stop dancing naked through my dreams. It's distracting..." :)
А иначе друга новина-ей сега наскоро Иън е бил на "The Last Lions" и е засечен отново с Нина.Тия са неразделни просто. 8-) 8-)
И най-интересното е, че никой нищо не споменава за тая премиера. Той отива, ама Нина се покрива че е с него. Чакаме още снимки 8-)
Иначе Интервю с Джули Плек от Чикаго за ролята на Изабел и Бони (http://twifun-bg.com/?p=121567)
Залагам на Бони за умрелия герой в края на сезона.
Тайлър се завръща. Какво ли ще донесе следващото пълнолуние? (http://twifun-bg.com/?p=121624) И тука вече нямам думи :grin:
sweetyKari
03-23-2011, 17:12
:grin: :-) Един от ЛЮБИМИТЕ ми сериали!! Страхотен е :)
Май наистина ще се окаже,че между Нина и Иън има нещо повече > http://www.facebook.com/profile.php?id=100000159875752#!/photo.php?fbid=1471244800357&set=o.117081104995756&theater
Fanpire тя тогава (Teen Choice наградите) мисля че излезе и с Иън, и с Пол за ръка на сцената :)
Иначе промо снимките от еп. 18 излязоха вече и те: Season 2 / Episode 18: The Last Dance (http://www.facebook.com/album.php?fbid=191255257578340&id=117081104995756&aid=37515)
Colouring
03-24-2011, 18:39
Fanpire тя тогава (Teen Choice наградите) мисля че излезе и с Иън, и с Пол за ръка на сцената :)
Иначе промо снимките от еп. 18 излязоха вече и те: Season 2 / Episode 18: The Last Dance (http://www.facebook.com/album.php?fbid=191255257578340&id=117081104995756&aid=37515)
Да.. и аз така мисля.
Доколкото си спомням се бяха хванали всички за ръка,но дори и да са били само Нина и Иън-те го правят често. 8-)
Е тука вече са двамата,отново... ;д http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=191554704215062&set=a.187926227911243.36385.117081104995756&theater много ми харесват на тази снимка и наистина много си отиват,обаче да не забравяме и Стефанчо ;Д
ArrowsOfDeath
03-31-2011, 21:38
Докъде стигнахме, че аз да ви вдигам темата 8-)
Най-великия сериаллл!!!! :grin: :grin: :-) :-)
Особено Каролайн и Тайлър...жалко,че той замина...дано се върнеееее ,че откачам :@ НЕИСКАМ ДА Е С ТОЗ МАТ !!! :D
Промо за следващите епизоди *17; 18; 19*, ако не се лъжа.
http://www.youtube.com/watch?v=u0KC8_VpkvY&feature=player_embedded :grin:
Colouring
04-01-2011, 09:37
Най-великия сериаллл!!!! :grin: :grin: :-) :-)
Особено Каролайн и Тайлър...жалко,че той замина...дано се върнеееее ,че откачам :@ НЕИСКАМ ДА Е С ТОЗ МАТ !!! :D
На мен пък повече ми харесват като двойка Мат и Каролайн!Сладки са. :)
А иначе за промото-преди малко го гледах и е У Н И К А Л Н О!Супер яко.. място не мога да си намеря. :grin:
Така като гледам Джена узнава за вампирите...
Деймън без блузка :oops: 8-)
Според вас защо плаче Елена?И какво има да и казва Деймън?Мислите ли,че ще си признае чувствата отново,но този път без да й изтрива спомените?Каква мислите,че ще й е реакцията?
Аз лично съм SPEECHLESS! :smt119
Съгласна съм с Colouring и на мен Каролайн и Мат ми харесват повече като двойка.Тайлър е голям предател... :?
Според мен Деймън няма да я накара да забрави,след като си признае чувствата.,защото нали нещо ще се спречкат със Стефан точно заради това.
На мен ми е чудно дали ще накарат Джена да забрави [ако е узнала за вампирите де,защото изглежда малко уплашена].
kuklichka_bg
04-01-2011, 14:13
Скоро почнах да го гледам сериала.Само Деймън ми харесва и главно заради него,инъче не ми допада много много.
На мен пък повече ми харесват като двойка Мат и Каролайн!Сладки са. :)
А иначе за промото-преди малко го гледах и е У Н И К А Л Н О!Супер яко.. място не мога да си намеря. :grin:
Така като гледам Джена узнава за вампирите...
Деймън без блузка :oops: 8-)
Според вас защо плаче Елена?И какво има да и казва Деймън?Мислите ли,че ще си признае чувствата отново,но този път без да й изтрива спомените?Каква мислите,че ще й е реакцията?
Аз лично съм SPEECHLESS! :smt119
СПОЙЛЕРИИИИИИИИИИИИИИИИИ!! !!!!!!!!!
Деймън ще си изразява чувствата много по-силно, което ще доведе до сблъсъци със Стефан. Елена има разни нови планове и съюзници срещу Клаус, но ще научи изненадваща информация за плановете му. Джена почти със сигурност разбира за вампирите, затова Стефан трябва да я защитава. В 20-21 епизод ще има погребение. Елена плаче или затова, или заради Джена. (Сумирам спойлерите че не съм влизала отдавна и не ми се пускат линкове)
В новите промо снимки от танците Деймън и Елена ще танцуват отново :grin: [/u]
Colouring
04-01-2011, 19:43
O,да,снимката,когато танцуват им е невероятна! :grin:
А иначе на кого мислите,че ще е погребението?
Отначало си помислих,че може би на Аларик,но след това видях на промо снимка,че той също е бил на погребението.
Не видях чичо Джон,Джена и Мат и предположенията ми са,че ще е един от тримата.Но пък не вярвам Елена да плаче за Джон.Не ми се иска да е Джена-харесвам я.И Мат не искам-с Каролайн ми са много сладки.Джон да умира най-добре!Ама да видим..
Ще ме побърка това чакане!ОФ!
Paramour
04-01-2011, 20:56
оф айде бее.. да идва другата седмица вече ;\
Colouring няма да е нито на Мат нито на Джена погребението,защото има снимки от 19 епизод и Джена е на тях,снимки от 17 епизод на които е Джон има и снимки с Каролайн и Мат...и те май не останаха други смъртни,тъй че не виждам кой ще умира...
^ Ооо другата седмица ли е?? То направо не остана.. :grin:
Ааа промото направо ме побърка.. 8-)
Colouring
04-02-2011, 15:46
Colouring няма да е нито на Мат нито на Джена погребението,защото има снимки от 19 епизод и Джена е на тях,снимки от 17 епизод на които е Джон има и снимки с Каролайн и Мат...и те май не останаха други смъртни,тъй че не виждам кой ще умира...
Да,знам,че с тях има снимки,но мисля,че всички са преди 20/21 първи епизод,а погребението е точно в един от двата. :)
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/206607_193372064033326_117081104995756_455544_1022 088_n.jpg
Туитнато от Иън: Сценарият на последния епизод, който ще се казва "As I Lay Dying."
Според мен Елена ще стане вампир.
Colouring
04-03-2011, 10:23
^Оф,не искам да става така.Искам да си остане...Елена.
Според мен може и да е това,но ми се струва прекалено лесно за отгатване(не знам по каква логика го измислих това ;д) и сериалът лично мен винаги ме изненадва и и мисля(/силно се нядявам).че ще се случи нещо различно от това,което повечето си мислят,а именно превръщането на Елена във вампир.
WaterLilly
04-03-2011, 10:29
Дано да стане. 8-) Доста скучно ще е да я гледаме как се сбабичкосва, крайно време е...
RainbowGirl
04-05-2011, 11:00
3 дни.. :grin:
Утрееееееее! :grin: :grin: :grin:
Colouring
04-07-2011, 12:17
Ехе,най-накрая..важното е,че издържахме. 8-)
Нямам търпение вече да видя тия обрати,за които се говори навсякъде.Ама времето лети,сезона ще си мине и после цяло лято нищо.. #-o Поне някоя телевизия да се сети да го пусне..
Не ми се мисли какво ще става в последните 6 епизода от сезона.В това интервю > http://vamp-diariesbg.blogspot.com/2011/04/blog-post_07.html Кат Греъм казва:"Последните 6 епизода са огромни - има големи промени в сезона като цяло ." Ето и още две интервюта с нея: http://vampirediariesbg.wordpress.com/2011/04/07/%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%8A%D0%BC-%D0%B2%D1%81%D0%B5%D0%BA%D0%B8-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B9-%D1%89%D0%B5-%D0%B2%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B0/
http://vampirediariesbg.wordpress.com/2011/04/07/%D0%BA%D0%B0%D1%82-%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%8A%D0%BC-%D0%B7%D0%B0-popwrap-%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%B0-%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%80/
П.П. Сори за дългите линкова.След като прочетох горните интервюта с Кат,установих,че може да очакваме абсолютно всичко.Има още доста интервюта в стрницата "Всичко за The Vampire diaries" във фейсбук.Вече нямам търпение да дойде утре и като стана да си изгледам новия епизод. :grin:
Colouring
04-08-2011, 06:30
СПОЙЛЕРИ!
Лелеееее,няма такъв епизод просто!През цялото време ме държа в напрежение.
Не мога да повярвам,че Изабел така се остави да я убие слънцето.. ама все пак изобщо не ме интересува,мразех я. 8-)
Катрин най-накрая я изиграха.Добре й се отрази..време беше някой да го направи.
Мат и шериф Форбс-WTF?Какво ли ще става по-нататък с Каролайн?Леле,дано майка й да не е й направи нещо..
Бони като гледам е пътник вече.. Не искам да умира накрая на сезона,ама като гледам е много вероятно. :(
И най-нааааааай голямата изненада-Клаус в тялото на Аларик?Егати.. никога не съм го очаквала.''Здравей,Катерина !"АААААААА,беше уникално. :grin: :grin:
Мъчно ми стана за Джена,обаче. :(
Другия път да има повече гол Деймън. :smt055
Eто и промо за следващия епизод:
http://www.youtube.com/watch?v=M5WdGqU6To&feature=player_embedded
ЕДИТ:Защо,по дяволите,Елена удря Деймън? :-x :-x :-x
СПОЙЛЕРИ!
Епизода беше УОУ ... меко казано.
Гадно ми стана за Джена.Дано по-скоро се оправи и приеме всичко каквото става.
Първо си помислих,че наистина Изабел е на страната на Катрин,но после уоу оказа се,че все пак са и останали някакви човешки чувства.Иии да колко и да я мразех,след като предпази Елена ми стана много гадно,че умря по този начин.
Джон,започва да печели доверието ми лека по лека ;Д Мисля,че беше искрен когато каза всички тези неща на Елена.И тя направи добре,че не го отблъсна.
Изненадах се,че Мат постъпи така,но е нормално.Все пак е изплашен.Охх дано майката на Керълайн да не и направи нещо.Защото предния път прие доста зле това,че дъщеря и е вампир.
Е най-накрая разбрахме на кой ще е погребението.Бях забравила за Лука.Е поне си заслужи едно погребение.Ами баща му?Няма ли да погребат и него...Или пък вече са го заровили?Защото той умря в къщата на Елена.
А Бони,тя наистина не трябва да умира.Горкия Джеръми...Трябва да спре да си намира нови приятелки,защото не ги чака нищо добро.
Деймън и Стефан не можаха да измислят по-тъпо място,където да скрият лунния камък. :lol:
Катрин,най-накрая я прецакаха.YES! Тя си го заслужи... обаче нали уж не можеше да,пренесат нея в жертва защото е вампир.А сега се оказва,че Клаус сключил сделка с Изабел да пренесе в жертва Катрин а не Елена.
Накрая на епизода много се обърках,когато даваха Клаус [Аларик] в гръб,защото двамат доста си приличат в гръб.Не можах да схвана за каквко му е на Клаус самоличноста на Аларик.Рано или късно ще го разкрият,защото той е вампир и трябва да е поканен за да влезе някъде.А ако Аларик [Клаус] се опита да влезе например в дома на Елена и не успее,веднага всички ще се усетят,че става нещо.
Края на епизода беше велик."Здравей Катерина"! :D Малко странно го каза ама важносто е,че са ни уважили и са сложили българска реплика!
П.П. Доста дълъг коментар стана,обаче има доста неща за коментиране. 8-)
gabri3lla
04-08-2011, 11:12
Много яко свърши. :)
някой може ли да ми даде линк със субтитрите 8-)
WaterLilly
04-08-2011, 13:24
Ееегати развръзката! Накрая на епизода бях така:
http://media.tumblr.com/tumblr_lefacxCnRG1qas3fb.gif
Не мога да повярвам какъв предател е Мат. Сериозно, проси си да го убият просто.
А това здравей на Клаус беше доста несполучливо... но няма нищо! 8-)
BlackEyedPeas
04-08-2011, 14:15
Той каза "ЗдрОвей, Катерина" :lol: :lol:
RainbowGirl
04-08-2011, 15:17
Аз първо даже не разбрах, че го казва на български.. :lol:
BlackEyedPeas
04-08-2011, 16:31
Аз първо даже не разбрах, че го казва на български.. :lol:
А, значи не съм единствената :lol: Бях прочела в нета, щот всички "Малее, той говори на български!" и някакви такива и аз го пуснах да го чуя и тогава разбрах, че то било на бг. :shock: Даже първия път се чудих какво каза :oops:
Colouring
04-08-2011, 16:42
Аз се сетих,защото Джули Плек беше туитнала,че в този епизод ще чуем една дума на български. 8-)
И все пак-като се заслушаш ще разбереш.Не го казва ЧАК толкова зле.. бая зле,ама не и да не се разбере. :)