View Full Version : Вампирски дневници (сериал) :)
Страници :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
Интервю с Кевин Уилямсън (продуцента) за финала на сезона и още
http://twifun-bg.com/?p=106360
Катрин няма да умреее?!? Е какво по-хубаво от това, винаги съм си мислила, че накрая на 2 сезон, след като излезе от гробницата, ще я убият, а това изобщо не ми харесва. :grin:
ex7azy и аз съм съгласна с теб. И аз искам Роуз мъртва! :D
Е гледах интервю със Иън и Нина и се оказва че Деймън щял да умре (Елена ще го убие) и тя ще скъса със Стефан а пък той ще си хване някаква друга. Дано не е истина ... Не искам Деймън да умира много е як,,, :x :-o
Много ще е тъпо ако Деймън умре :? Пък и не ми се вярва Елена и Стефан да скъсат.Та те толкова много се обичат :shock: Охх направо нямам търпение вече да дойде утрее ;ДДД
Paramour
01-27-2011, 17:21
@soshy97, ти май редовно се напушваш, а :lol:
Colouring
01-27-2011, 17:29
:lol: Не съм чувала по-абсурдно нещо! :razz: :razz:
:lol: :lol: :lol:
Еми не но просто така чух и аз се надявам да не е така .
Първоначално и аз не повярвах но ако искате ето ви линк ...
http://www.youtube.com/watch?v=u9qpZW-CCuw&feature=related
в интервалът между:
33-та и 50 секунда го обсъждат.
Но трябва да разбирате английски малко.
Ian says:
''Damon dies''
Nina says:
''Elena killed him''
'And..Stefan finds a new girlfriend''
Хрумвало ли ти е,че се ебават ? :shock:
Paramour
01-27-2011, 18:12
:lol: :lol: :lol:
Еми не но просто така чух и аз се надявам да не е така .
Първоначално и аз не повярвах но ако искате ето ви линк ...
http://www.youtube.com/watch?v=u9qpZW-CCuw&feature=related
в интервалът между:
33-та и 50 секунда го обсъждат.
Но трябва да разбирате английски малко.
Ian says:
''Damon dies''
Nina says:
''Elena killed him''
'And..Stefan finds a new girlfriend''
според мене просто се шегуват..
виж физиономията на нина :lol:
Ами не ми е хрумвало но и защо да си го мисля .
всъщност възможно е да е шега но какъв е смисъла в ттова да лъжат на екрана. :-D
Да се надяваме че Деймън няма да умре и Стефан ще си остане с Елена .
:)
Малее на клипчето Деймън е много зле с тази брада :? Сории ако има фенове.Попринцип и аз го харесвам,но в сериала е 100 пъти по-готин (:
Да нали ужасен е ! Като някакъв 10000000 годишен вампир само дето не е побелял :lol: :lol:
Трябваше да го обръснат малко но нищо пак си е готин :)
xWandereRx
01-27-2011, 19:04
Само аз ли искам Роуз да умре и да остави Деймън намира.. :-D
и аз 8-) муахаххахаха :D
soshy97 годинките си казват думата,не е от т'ва,че си много тъпа а си все още много малка и доста нещица ти обягват 8)
Утрее Утрее Големият ДЕН !!!! :D
Ами не ми е хрумвало но и защо да си го мисля .
всъщност възможно е да е шега но какъв е смисъла в ттова да лъжат на екрана. :-D
Да се надяваме че Деймън няма да умре и Стефан ще си остане с Елена .
:)
Това е интервю от края на ПЪРВИ сезон, където говорят какво става на финала на ПЪРВИ сезон, и се хилят и двамата като зелки. Как може да ви хрумне че е истина? Тооооооооолкова много си личи че се ебават, че не е истина.
КЛАУС
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs754.ash1/164589_178528442184355_117081104995756_370668_2225 448_n.jpg
soshy97 годинките си казват думата,не е от т'ва,че си много тъпа а си все още много малка и доста нещица ти обягват 8)
И защо така :lol:
Знаеш ли колко ме интересува мнението ти .
И защо да съм тъпа и какво общо имат ''годинките ми ''
И добре какво толко като съм си помислила че може да е истина голяма работа просто го споделих тук защо ме нападате така.
Какво пречи ? Щом като не вярвате недейте ! 100пъти казах че ми се иска това да не е истина вие пак ми се заяждате. :( каква е тази злоба ???
И добре какво толко като съм си помислила че може да е истина голяма работа просто го споделих тук защо ме нападате така.
Какво пречи ? Щом като не вярвате недейте ! 100пъти казах че ми се иска това да не е истина вие пак ми се заяждате. :( каква е тази злоба ???
Аз ти обяснявам най-човечно откога е интервюто, за какво иде реч, и по каква причина не е вярно.
Не ставаше въпрос за теб . :) Знам тоест не знам но предполагам че ако не съм те провокирала нямаше да ми се зъбиш .
И знам че без причина не би го направила .
Говорех за другия по-горе |(
Colouring
01-27-2011, 20:14
Няма значение,важно е,че няма как подобно нещо да се случи.Точка.. само глупави спорове предизвикваме. :)
Леле,това ли ще е Клаус?Представях си го..различен.Ама ще го издокарат за сериала,де,това е ясно.Надявам се да си изпълни ролята добре.
vagarious
01-27-2011, 20:31
Абе ... много симпатичен ми се струва, а !? 8-) 8-) 8-)
Говориш абсолютни простотии..
Здрач имал много общо с вампирите
После твърдиш,че ще се случи нещо с което актьорите се шегуват,което е абсурдно
Казваш,че не те интересува мнението ми а после,се засягаш щот "те нападам" а няма такова нещо !
Просто не схващаш нещата 8)
Не ми се спори,утре е големият ден а в други ден още по големият така че.. :)
Изгледах първи сезон, после ще ви се включа в темата 8-)
Казваш,че не те интересува мнението ми а после,се засягаш щот "те нападам" а няма такова нещо !
Еми да има общо. Но има и много разлики .
Например двама се влюбват в едно момиче. А тя се влюбва само в единия
След това другия в случая Деймън почва да и се обяснява в любов и и казва '' знам че има нещо между нас и ти го знаеш но те е страх да си го признаеш'' абсолютно същото което Джейк казва на Бела. Може в Здрач да няма двама братя и в дневниците да не блестят вампирите но летят по един и същи начин движат се така. И под много общо имах това предвид не че филмите са абсолютно едни и същи. Най-важното е че сюжетите са различни.
Пък и плюс това кой ти дава право да ми казваш че съм тъпа.
Айде представи си че тва е истина и се случи във филма .
И КОЛКО ПЪТИ ЗА БОГА ДА КАЗВАМ ЧЕ ПРИЕМАМ ФАКТА ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА Е ИЗМИСЛИЦА !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СПОРИМ ЗА НЕЩО КОЕТО ВЕЧЕ Е РЕШЕНО ??!!!!!!!! :-x
Еми да има общо. Но има и много разлики .
Например двама се влюбват в едно момиче. А тя се влюбва само в единия
След това другия в случая Деймън почва да и се обяснява в любов и и казва '' знам че има нещо между нас и ти го знаеш но те е страх да си го признаеш'' абсолютно същото което Джейк казва на Бела. Може в Здрач да няма двама братя и в дневниците да не блестят вампирите но летят по един и същи начин движат се така. И под много общо имах това предвид не че филмите са абсолютно едни и същи. Най-важното е че сюжетите са различни.
Пък и плюс това кой ти дава право да ми казваш че съм тъпа.
Айде представи си че тва е истина и се случи във филма .
И КОЛКО ПЪТИ ЗА БОГА ДА КАЗВАМ ЧЕ ПРИЕМАМ ФАКТА ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА Е ИЗМИСЛИЦА !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СПОРИМ ЗА НЕЩО КОЕТО ВЕЧЕ Е РЕШЕНО ??!!!!!!!! :-x
Colouring
01-28-2011, 05:55
Абе,хора..защо продължавате с глупавите караници-кой прав,кой крив-няма значение.ДНЕС ИЗЛИЗА ЕПИЗООООД! :grin:
Тегли ми се.. ще го гледам с английски субтитри,никога не мога да дочакам българските.
'Айде,приятно ви гледане. :-)
Оххх...аз го изтеглих, ама трябва да чакам до 2ч., докато дойде една фр да го гледаме заедно.....не мога да издържа дотогава !!!! Ще го изгледам тайно и после ще се правя на озадачена и изплашена :D
Colouring
01-28-2011, 06:42
СПОЙЛЕР:
Лелеее,невероятен епизод! :grin: :grin: Супер завръщане,определено си струваше чакането.Но да минем към главната тема:ДЕЙМЪЪЪН!Аааа,супер ми е гадно за него. :cry: Какъв беше сладък като помагаше на Роуз.Оле,за малко да се разрева,когато той се разплака. :cry: Невероятен актьор е Иън,бе! :smt007
Оххх.. 2 пъти се разревах !! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Толкова е тъжно! Толкова ми е гадно за Деймън !!! Аз преди не харесвах Роуз и исках тя да умре .. но много ревах сега като умря, а като видях Деймън на плаче лелелелелле ... още по-тъжно ми стана :cry: :cry: :cry:
Много хубава серия! БРАВО! \:D/ :smt089
hotxxmess
01-28-2011, 09:50
Епизодът беше Страхотен!
Жалко че Роуз умря.. милият Деймън.. :(
Paramour
01-28-2011, 10:10
Мен пък епизода не ме впечатли толкова много..
не знам защо, но всичко ми се струваше придвидимо. :?
vagarious
01-28-2011, 10:30
Ауу супер беше.Някой знае ли кога излиза следващият епизод ? :) :grin:
И аз това се питам ? :( :?
Colouring
01-28-2011, 10:51
Следващия петък ще го има в замунда.Както винаги.. :-o
Всеки петък ли ги пускат епизодите?
Paramour
01-28-2011, 11:09
понеже mokka я няма.. та аз да ви кажа за тази (http://www.facebook.com/pages/Vsicko-za-The-Vampire-diaries/117081104995756) страница.. :lol: 8-)
наистина е доста полезна. благодарете на mokka :)
Colouring
01-28-2011, 11:17
Йеп,всеки петък ги пускат.Тоест,излъчват се четвъртък,но тук ги има петък сутринта по торент сайтовоте.
бтв,много хубава страничка.Често я посещавам.
Много е тъжен новият епизод.. :cry:
Деймън отново е сам...
субтитрите кога излизат :-o
Paramour
01-28-2011, 12:10
Йеп,всеки петък ги пускат.Тоест,излъчват се четвъртък,но тук ги има петък сутринта по торент сайтовоте.
бтв,много хубава страничка.Често я посещавам.
и аз 8-)
Paramour
01-28-2011, 12:12
вече има субтитри .. тук (http://subsunacs.net/search.php?p=4&t=1&m=the+vampire+diaries&y=0&u=&c=&l=0&a=&d=&g=)
vagarious
01-28-2011, 12:15
Има си субтитри. :grin:
къде :-o :lol:
може ли линк ,аз не намирам :)
vagarious
01-28-2011, 12:17
Paramour ги даде... :lol:
http://subsunacs.net/search.php?p=4&t=1&m=the+vampire+diaries&y=0&u=&c=&l=0&a=&d=&g=
пф още спя :lol:
мерсиии :))))
vagarious
01-28-2011, 12:20
8-) За нищо.
SunshineGirl317
01-28-2011, 12:21
Много ми хареса епизодаа! Тази Джулс ме дразни обаче :lol:
vagarious
01-28-2011, 12:22
^ Да и мен ме дразни, още от Трий Хил.
Кусур, ако не се появи и тук ... 8-)
А Тейлър бил голям красавец бе, аз днес обърнах внимание .. хмм.. :lol: :lol:
stelkastel
01-28-2011, 12:42
Спойлер:
Охх, тази Джулс е противна направо!Как искам да я ухапе Деймън най-накрая!А сега настрои Тайлър срещу Карълайн и останалите!Тъпа ку*ва! :D Нали уж Деймън щеше да има нова любима - да не е онази, която захапа?Защото ако е така значи е грозна!Хахах!Много тъпо ми стана за Роуз, и аз за малко щях да заплача. Но нещо не ме накефи всичката тази екзистенциална самота на Деймън и т.н.
И мисля, че е време да спрем да четем спойлери преди епизодите, тъй като разбираме всичко. Всички знаехме какво ще се случи в този епизод и, че чичо Джон ще дойде! :D
hotxxmess
01-28-2011, 12:53
^^ Права си.. и мен ме дразни Джулс..но явно ще трябва да я изтраем.
Таа.. имали хора гледали промото но 13 епизод? :)
vagarious
01-28-2011, 13:01
В страницата във ФБ са публикували, но не посмях да гледам, защото ще загубя интерес.
На предната страница мисля, че някой беше дал линк. :)
Paramour
01-28-2011, 13:04
^ пак аз :-D
а за самия епизод и за Роуз.. ами честно казано и на мен ми стана кофти как умря.. мн кофти стана..
като цяло епизода беше тъжен
и явно ще има война вампири-върколаци в следващите епизоди :D
Не знам за вас, обаче аз ревах на сцената с Роуз... Как я уби... Ужасно гадно ми беше за него...
Благодаря, че пускате страницата :)
Нина Добрев: Много сърца и души ще се върнат (http://twifun-bg.com/?p=106592)
Разширено промо (http://www.youtube.com/watch?v=PmbCcpRgiY4&feature=player_embedded)
И двете неща имат спойлери, така че ако не искате да знаете, не четете и не гледайте 8-)
През целия Февруари епизодите ще излизат всеки петък, Март пак има почивка.
Colouring
01-28-2011, 14:45
Днес бяха мноооого бързи със субтитрите.Към 10:00 сутринта имаше буквички,ама аз бях изгледала серията вече. 8-)
Относно промото-аз го гледах!Изглежда супер,както винаги.Нямам търпение да видя какво ще се случи.Искам още една доза Деймън.:oops:
Изглеждаха супер сладки с Роуз,когато бяха на оная поляна..когато тя мечтаеше.Беше много хубава сцена! :)
Имам и въпросче за тези,които знаят за играта,която пуснаха в сайта на Дневниците-защо не е излязло следващото ниво?Преди малко като се сетих да влезна,беше само до 4то,както при последната серия.Не излиза ли с всеки епизод по едно ново ниво или..?Не знам,не съм запозната,ама много се заинтригувах,когато някой ме фрасна по главата и то взе,че свърши. :lol:
Оххх.. 2 пъти се разревах !! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Толкова е тъжно! Толкова ми е гадно за Деймън !!! Аз преди не харесвах Роуз и исках тя да умре .. но много ревах сега като умря, а като видях Деймън на плаче лелелелелле ... още по-тъжно ми стана :cry: :cry: :cry:
Много хубава серия! БРАВО! \:D/ :smt089
+1
Гледах трейлъра към 13-ти епизод.. много ще е як! :grin:
Елена: What аre you doing?
Деймън: Killing.. :-D
Имам и въпросче за тези,които знаят за играта,която пуснаха в сайта на Дневниците-защо не е излязло следващото ниво?Преди малко като се сетих да влезна,беше само до 4то,както при последната серия.Не излиза ли с всеки епизод по едно ново ниво или..?Не знам,не съм запозната,ама много се заинтригувах,когато някой ме фрасна по главата и то взе,че свърши. :lol:
Принципно така излизат, не знам сега защо няма :(
RainbowGirl
01-28-2011, 15:01
Принципно така излизат, не знам сега защо няма :( Може ли да дадете линк, защото нещо не намирам играта.
stelkastel
01-28-2011, 16:00
В промото Деймън се целуваше с няква мацка. Коя беше не можах да разбера, но май следващата седмица ще е сцената с вана, която така с нетърпение очакваме всички! :D
П.С. Нина е много хубава с вързана коса! :P
anonim4e2
01-28-2011, 16:04
не ми отваря субтитрите!не ми отваря субтитрите!не ми ги отваря!!!!!!!! :-x :-x :x :x :o :o :o :o нееее!!!! 4аках го пове4е от месец и сега не ги отваря!!!!изтеглих ги от http://subsunacs.net/search.php?p=4&t=1&m=the+vampire+diaries&y=0&u=&c=&l=0&a=&d=&g= а филма от http://p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=025f6a474c5d504e4874187eeb48c39886e60674#expand и когато си го пусна не ми тръгват суб.!!!!има ли други торенти за филма от арена или замунда примерно?
Да в замунда го има. Но и аз изтеглих филма от този сайт от който и ти както и субтитрите ии на мен ми тръгнаха но бяха малко бавни и някои реплики не бяха преведени . :?
не ми отваря субтитрите!не ми отваря субтитрите!не ми ги отваря!!!!!!!! :-x :-x :x :x :o :o :o :o нееее!!!! 4аках го пове4е от месец и сега не ги отваря!!!!изтеглих ги от http://subsunacs.net/search.php?p=4&t=1&m=the+vampire+diaries&y=0&u=&c=&l=0&a=&d=&g= а филма от http://p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=025f6a474c5d504e4874187eeb48c39886e60674#expand и когато си го пусна не ми тръгват суб.!!!!има ли други торенти за филма от арена или замунда примерно?
Хахахха, в Замунда е на 3то място в 10те най, в 6 и нещо имаше над 150 сийдъри :D
В промото Деймън се целуваше с няква мацка. Коя беше не можах да разбера, но май следващата седмица ще е сцената с вана, която така с нетърпение очакваме всички! :D
П.С. Нина е много хубава с вързана коса! :P
Анди Стар е мацката, новата му изгора, с нея е и сцената във ваната.
anonim4e2
01-28-2011, 16:25
Да в замунда го има. Но и аз изтеглих филма от този сайт от който и ти както и субтитрите ии на мен ми тръгнаха но бяха малко бавни и някои реплики не бяха преведени . :?
въпреки това може ли да ми изпратиш торента от замунда за филма и суб. на скайпа ми- sweet.appeal? thanks!!!!
hotxxmess
01-28-2011, 17:53
въпреки това може ли да ми изпратиш торента от замунда за филма и суб. на скайпа ми- sweet.appeal? thanks!!!! по-добре го изтегли защото по скайп ше ти се прати сигурно утре.
въпреки това може ли да ми изпратиш торента от замунда за филма и суб. на скайпа ми- sweet.appeal? thanks!!!!
Аз ще ти пратя линк на торента защото аз съм го свалила от този сайт дето и ти но суб ще ти ги пратя. :) на скайп
СПОЙЛЕР!
Доооста интересна серия! По принцип аз МРАЗЯ Роуз, не ми харесва идеята Деймън да е с някого, различен от Елена или Катрин, но в тази серия промених мнението си. Виждайки мъката на Деймънчо на мен ми стана тъжно, защото колкото и да не харесвам даден герой, когато сцените са направени толкова добре няма как и ти да не се разчувстваш. Не, не се разплаках, когато Деймън уби Роуз, но почувствах болката му. Тази смърт промени възгледа ми за Роуз, но честно да си призная не искам да е жива. Когато тя сънуваше/представяше си, че с Деймън са в родния й край, че тя отново е на слънце, че се чувства като човек, най-после те ми харесаха като двойка, за малко, но пак е нещо. Когато Деймън заплака.... спомних си момента, в който Деймън казва на Елена, че я обича и как там също проронва една сълза, това показва, че той има чувства, че може да обича. Знам, че не само от това се състои епизода, но единствено тези моменти ме впечатлиха.
П.С. Въпреки всичко съм доволна, че се върна стария, лош, лош Деймън. :smt007
Серията ми хареса,много ми е жал за Роуз исках я за по дълго в сериала.. и в свръхестествено ми я отнеха сега пак ... :-x
Деймън го преживяВА тежко,започва лека по лека да изразява емоциите си !
По малко Стефан,радвам се щото и без т'ва ме дразни но поне движи с iPhone,кой друг е с iPhone познайте,а,а,а ? 8) Та само заради т'ва го уважавам :D
Елена Елена,дете на дивата постиня.. к'во друго да кажа,нямаше особени прояви в този епизод но пък се радвам,че прегърна Деймън,като цяло любовните връзки в сериала не ме вълнуват много но аз съм си тийм Деймън-Елена та.. еми зарадвах се :)
Татко Джон отново е в играта,интересно,интересно оооо...
Тайлър и Карълайн ? Еми определено си отиват,поне според мен,щом се искат нека се вземат младите,детето им ще се гордее с баща Върколак и Майка вампир ехее.. :D
Страхотен край,музиката и сцената бяха наистина впечатляващи 8)
Много ми хареса новата серияяя!!! :grin:
MissNothing
01-28-2011, 21:15
Страхотен епизод, струваше си чакането.
Само не разбрах като Роуз сънуваше, Деймън знаеше ли за съня и?
Попринцип нещо ме дразнеше у нея и исках да умре, ама някак гадно ми стана.
Деймън много ми хареса в този епизод.
А това момиче, което ухапа накрая да не би тя да е тази "новата му" 8-)
Я кажете за тази игра, за която говорите в сайта.. как по-точно се играе..?
Страхотен епизод, струваше си чакането.
Само не разбрах като Роуз сънуваше, Деймън знаеше ли за съня и?
Попринцип нещо ме дразнеше у нея и исках да умре, ама някак гадно ми стана.
Деймън много ми хареса в този епизод.
А това момиче, което ухапа накрая да не би тя да е тази "новата му" 8-)
Я кажете за тази игра, за която говорите в сайта.. как по-точно се играе..?
Ами той и правеше съня, компелваше го. Нали като го кара да се надбягват и каза, че ще я победи по тази причина.
Таз дето я ухапа е само за тоя епизод, Джесика. Новата се казва Анди.
В играта помагаш на Джерко да разкрива там някви си неща, изпълняваш мисии. Но за съжаление 5та част я няма още..
гледах промото на 13ти епизод .Кво му става на Тайлър по дяволите, Джулс го настори срещу вампирите :booooomb:
xWandereRx
01-28-2011, 23:13
мн гадно ми стана как умря Роуз, ама се радвам, че вече няма да я има 8-)
искам Изабел да се появиииииииии :(
BlackEyedPeas
01-29-2011, 02:16
Новата серия беше страхотна :smt007 Доста емоционална, може би една от най-добрите за 2 сезон!
Paramour
01-29-2011, 09:50
гледах промото на 13ти епизод .Кво му става на Тайлър по дяволите, Джулс го настори срещу вампирите :booooomb:
именно :-x
и нищо няма да се получи между Каралайн и Тайлър :booooomb:
а според вас как ще се справят вампирите с върколаците?
на мен ми се струва, че те ще се спотайват до следващото пълнолуние(върколаците) и ще нападнат Салватор.. ами тогава?
vagarious
01-29-2011, 09:55
Най-гадното е, че ще започнат да се появяват все нови и нови, нови и нови, както стана с "Герои" .. ако някой го е гледал.И накрая ще стане тъпо и толково предвидимо.Надявам се да не стане така де. :-o :(
Хм..да и на мене ми е интересно как вампирите ще се справят с върколаците.
Ама те Стефан и Деймън все ще измислят нещо. :-D
Colouring
01-29-2011, 10:47
О,ще е страшно интресна битка! :grin:
http://store.picbg.net/pubpic/0D/AE/1793f3bddafa0dae.gif
Деймън хич не си губи времето.
8)
krisilove91
01-29-2011, 10:50
да интерсна беше серията. И така като гледам определено ще се намери и лек за ухапването от върколак. А не е ли странно, че върколаците имат предимството да могат да подушат вампирите, а вампирите се опитват да им пробутат билки за да ги разобличат.
да интерсна беше серията. И така като гледам определено ще се намери и лек за ухапването от върколак. А не е ли странно, че върколаците имат предимството да могат да подушат вампирите, а вампирите се опитват да им пробутат билки за да ги разобличат.
Странно е ама пак - те са вълци, имат животинско обоняние. Това с подушването предполагам не се отнася само за вампирите, а за всичко :)
GossipGirl89
01-29-2011, 11:07
На мен ми потекоха сълзички като Роуз умираше... и по-точно като Деймън се разплака :cry: Беше много емоционална сцена.
Като цяло епизода ми хареса и определено си заслужаваше чакането :)
Очертава се интересна битка м/у вампири и върколаци. Обаче Стефан започва да ми става все по-безинтересен. В последния епизод почти го нямаше, а и самото му роля нещо вече не ме кефи никак. Дано го пораздвижат малко и поне малко лош да го направят, че да има интрига в него 8-)
Eclipse22
01-29-2011, 11:42
на мен ми хареса новия епизод...ама тая Джулс шмулс ще я утрепам....от какъв чеп сега ще обръща сладурa с/у вампирите :-x :-x :-x :-x :-x b****h
BlackEyedPeas
01-29-2011, 12:25
Трябва да си направим Анти-Клуб против Джулс :lol:
Трябва да си направим Анти-Клуб против Джулс :lol:
Мисля че и без да съществува всички сме в него :lol:
Оооо.. ДА! Много ме дразни тази Джулс как можа да настрои Тайлър срещо вампирите !! В следващия епизод като гледах промото той беше заключил Каролайн в клетка.. :-x Ужас.. Джулс дойде и започнаха проблемите!! :x Дано Деймънчо да я убиеее!! 8-) Заради нея Роуз умря и той така страдаше миличкия! :cry:
xWandereRx
01-29-2011, 16:08
може Тайлър да каже на Каролайн за върколаците и тя да предупреди останалите 8-)
Eclipse22
01-29-2011, 16:23
и аз съм ЗА Деймън да я убие :D :D :D :D :D
Paramour
01-29-2011, 19:46
Смърт за Джулс!! 8-) :lol:
Можеби безсънието ме кара да пиша глупости но,лично мен Джулс ме кефи...
Нещо като (казах нещо като,бледо,бледо подобие) това с Катрин,лоша е,кучка е но ме кефи максималко и искам тя да е щастлива накрая,независимо колко жертви и лошотии ще направи 8)
А Джулс нека ги помачка малко и после да и извадят сърцето през гъза :shock: 8)
vagarious
01-30-2011, 08:27
UNITED2 уаууууууу 8-) доста интересни очаквания имаш за Джулс. :lol:
Colouring
01-30-2011, 09:54
O,с нетърпение чакам да го видя това. :lol:
Впрочем,сетих се за един супер як цитат от Деймън,когато уби Мейсън:
Katherine: "Mason you should have been here an hour ago"
Damon: "Wrong boy toy."
Katherine: "Damon, for once you`ve surprised me. I assume Mason`s with you."
Damon: "He`s right beside me. Although his heart`s across the room."
Да се надяваме да се случи нещо подобно. 8-)
Eclipse22
01-30-2011, 12:21
да цитата е мн як....определено Damon: "Wrong boy toy." :D охх тоя Деймън :-) :D в Facebook постоянно си тегля от неговите цитати :D :D
Damon: "You have no sense of humor."
Stefan: "I have no sense of Damon humor."
да цитата е мн як....определено Damon: "Wrong boy toy." :D охх тоя Деймън :-) :D в Facebook постоянно си тегля от неговите цитати :D :D
Damon: "You have no sense of humor."
Stefan: "I have no sense of Damon humor."
Damon: What is up with that family? They're not vampires, what the hell are they?
Stafan: Uh, may be they are Ninja Turtles.
Damon: You're not funny!
Colouring
01-30-2011, 13:02
Бе Стефчо и да опитва не му се получава. :-|
Също един много готин цитат от първи сезон:
Elena:Stefan?
Damon:Better... me.
Elena:You look...
Damon:Dashing,gorgeous,irresistable? :grin:
http://www.youtube.com/watch?v=FOMnfa0Ecs8 Ето и какво ще се случи в 13 епизод .. Много се разочаровах от Тайлър :? ... Мислех си че, ше се получи нещо мeжду тяхх а и доста яка двойка щяха да са от както се появи тази Джулс всичко се обърка :x Определено съм ''за'' Damon да я убие :-x :-x
vagarious
01-30-2011, 13:32
Подписа ми, подписа ми.. :smt049
mim4ety_sara
01-30-2011, 14:33
Та кога излиза 13-ти епизод? ;д Нямам търпение ,, 8-)
Colouring
01-30-2011, 14:48
Както винаги!Петък сутринта е в Замунда..
Paramour
01-30-2011, 15:46
:lol: :lol: 8-)
прав е!!!!! 8-)
:lol: :lol: 8-)
прав е!!!!! 8-)
Любима! И още една любима:
Damon: Some girls just can't resist my good looks, my style, my charm, my unflinching ability to listen to Taylor Swift. This was John Varvatos, dude. Dick move!
Подкрепено с видео
http://www.youtube.com/watch?v=Zq2UGXWovs0
8-)
Colouring
01-30-2011, 16:46
^Във връзка с това аз си спомням,че в някакво интервю беше казал,че до този момент не е знаел коя е Тейлър Суифт и понеже му се е наложило да я спомене,си качил няколко нейни песни и ги изслушал. :lol: Дано да ги е изтрил бързо!
Ето и един мой любим цитат:
Caroline-How can you not sparkle?
Damon-Cuz I live in the real world where vampires don't sprakle. :D
Сериалчето няма нищо общо със Здрач и е много готиноо :grin:
Онзи ден си дръпнах първи сезон и вече съм на края му :P
Тази картинка ме убива :lol: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs260.snc6/180809_184636884901568_100000657730913_492698_3300 352_n.jpg
BlackEyedPeas
01-30-2011, 17:30
Едвам, едвам чакам новия епизод!
Ето и един мой любим цитат:
Caroline-How can you not sparkle?
Damon-Cuz I live in the real world where vampires don't sprakle. :D
...where vampires burn in the sun :D
Колко ли сезона ще има ?? :-o
BlackEyedPeas
01-30-2011, 17:40
Мале, само как искам да те убия! ^^ Само да те видя на даскало! MWAHAHAHA!
Ще видиш тиии .... TEAM DAMON :-P :-P :-P :P :P :P :-P :-P :-P
BlackEyedPeas
01-30-2011, 17:43
Ще видиш тиии .... TEAM DAMON :-P :-P :-P :P :P :P :-P :-P :-P
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Докато има рейтинг предполагам. Всеки следващ сезон се определя от рейтингите на предишния. Подписали са договори за 6 години но не се знае нищо. Аз лично не смятам че ще има повече от 6 сезона, а и са напълно достатъчни.
xWandereRx
01-30-2011, 19:02
лелеее какви истории ще измислят за цели 6 сезона :shock: :D
много ще се радвам да са толкова, само да не стане бозица
BlackEyedPeas надписа над картинката в подписа ти кърти,много добре им го каза :D Само team Stefan...! [-(
П.П.Не се засягайте но според мене Стефан е много по-готин (:
Споко ;) Още доста ще му се радваме на този сериал,да знаете,че скоро няма да свърши .... Дори сценария за началото на 3-ти сезон е написан всече :D :D :D :grin:
Някои са за ДЕлена други за СЕлена
Само аз ли съм за ДКатрин ? :razz:
Един за друг са си 8) Помислите и ще видите,че е така...
UNITED2 ставаме двама.Аз съм за ДКатрин иии СЕлена :D
Жалко само,че Катрин иска Стефан... :?
vagarious
01-30-2011, 20:09
Във филма всички искат Стефан ...
Я да питат нас .... :lol: :lol: :lol: :lol:
hotxxmess
01-30-2011, 20:42
Я да питат нас .... :lol: :lol: :lol: :lol: хаха 8-)
xWandereRx
01-30-2011, 21:24
аз ги искам и двамата 8-)
ArrowsOfDeath
01-30-2011, 21:31
Бахти човека, бе :lol: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs046.snc6/167623_179234955447037_117081104995756_374694_1848 870_n.jpg
Т'ва в един друг форум мисля,го обсъждаха ии казваха,че е колаж :razz: :razz: :razz:
И все пак момичетата да му се наслаждават.
Няма ли няк'ва Нина така поразсъблеченка за нас момчетата :oops:
Бахти човека, бе :lol: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs046.snc6/167623_179234955447037_117081104995756_374694_1848 870_n.jpg
Колаж е, да :) Че е як Пол - як е, ама не чааааак толкова. Пък и не е снимал за Calvin Klein :D Нинка не съм я срещала така съблеченка 8-)
Я да питат нас .... :lol: :lol: :lol: :lol:
Е, ако зависеше от нас..... 8)
Аз подкрепям Деймън/Катрин иии Деймън/Елена... Стефан .... все ще му намерим някоя. :D
Colouring
01-31-2011, 10:03
Аз съм си определено тийм Делена,ама толкова ми става гадно сега,че отново е сам,че направо умирам от яд.Най-добрият избор според мен е Елена + Деймън,но това едва ли ще се случи някога.. предполагам през повечето врме ще гледаме скучната любов на Стефан и Елена.И Деймън пак е прецакан.С Катрин не може да е,кучката да си седи и да гние вътре в гробницата!Но нека Деймън да е с някоя,с която да е щастлив,да не бяга от това което е.Например,Роуз колкото и да не я харесвах в началото,тя винаги е искала да бъде какъв си е,да не се променя,приемаше го просто като Деймън.Жалко,че трябваше да бъде убита... можеше да стане интересна половинка на господин Салваторе. 8-) Ама нали обича Елена.. пък тя не се осъзнава и седи при тоя пън Стефан. :? Шантави филми,бе.. да ме питат мен кой избирам! 8-)
Eclipse22
01-31-2011, 15:43
и този бие всички цитати:
Damon: "It's cool not growing old. I like being the eternal stud."
:D
и този бие всички цитати:
Damon: "It's cool not growing old. I like being the eternal stud."
Към Катрин, Деймън: Don't pout. It's not attractive on a woman your age.
BlackEyedPeas
01-31-2011, 20:50
Лелеее, колко сте спорили :D Жалко, че не бях включена във войната :smt012 :smt012 И все пак по този повод направих няколко уалпейпърчета и снимки заради войната ни :lol: :lol: :lol:
http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2011/030/0/0/team_stelena_by_me969-d38erks.jpg [-( [-( [-(
ArrowsOfDeath
01-31-2011, 22:13
Много ми е смешно това мешане на имената, с което образувате името на отбора :lol:
BlackEyedPeas
01-31-2011, 23:20
Е, за всеки случай не съм го измислила аз 8-) 8-)
[B]a[N]D[i]T[k]a
01-31-2011, 23:34
ухх Пол ми е мн ... противен ;D от самото начало на сериала никога не съм го харесвала (физически) :shock:
Като гледам само аз и BlackEyedPeas сме за team StElena 8-)
BlackEyedPeas
02-01-2011, 12:22
Като гледам само аз и BlackEyedPeas сме за team StElena 8-)
8-) 8-) 8-)
В даскало си имам цяла армия от момичета, които сме за тийм Stefan, ама водим и голяма война с една моя фр. Викам й "Като нищо някой ден ще вземем да се избием за тези тиймове" :lol: :lol: :lol:
То вярно, с тези тиймове голяма война, голямо нещо. В страницата във Фейса и ужас и безумие по някой път 8-)
Поздрав за Стелена
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs790.ash1/168000_179672335403299_117081104995756_376832_3382 913_n.jpg
WaterLilly
02-01-2011, 13:12
Оф, моля ви, не почвайте като Здрач феновете да се делите на отбори, па после да се биете кой е по-добър. [-X
Оф, моля ви, не почвайте като Здрач феновете да се делите на отбори, па после да се биете кой е по-добър. [-X
Колкото да спориме и да се биеме - Деймън си е по - добрия! :D
BlackEyedPeas
02-01-2011, 16:15
Е, то тая война си беше между мен и онова момиче.
Колкото да спориме и да се биеме - Деймън си е по - добрия! :D
Дааа!!! Иначе поздрава от mokka е невероятен! ДЕЛЕНА! :smt007
Деймън е много по як обаче аз съм за Team Stelena.. нз защо.... просто Стефан и елена си отиват повече.
Деймън си върви с Катрин
Soshy тоя път те подкрепям !
:grin:
Не напълно но все пак... :D
Стефан напоследък нещо го игнорират,и по добре..
Искам си Катрин обратно,властна и злобна 8) Дано я видим скоро !
Само аз ли мисля,че на Роуз и отива мноого повече с дълга коса,както беше в съня си? ;дд
Дам крайно време е да дадат и Катрин,малко да разведри обстановката.Само дето няма как да се измъкне от гробницата. :D
П.П.Остават само 3 дена [вече почти 2] до новото епизодче :grin:
Colouring
02-01-2011, 21:09
Естествено,че моментите с Катрин са наистина интересни,но става страшно трудно самото заснемане,защото Нина има доста работа при тези епизоди.Надявам се да я видим скоро. :)
BlackEyedPeas
02-02-2011, 02:01
Да, наистина Нина е доста прецакана, през няколко часа (Колкото отнема заснемането) трябва да си променя косата. 8-) 8-)
Да, наистина Нина е доста прецакана, през няколко часа (Колкото отнема заснемането) трябва да си променя косата. 8-) 8-)
А тя казва, че не и се случва да играе в един ден Елена и Катрин, точно заради косата, че докато я оправят всички трябва нея да чакат 8-)
stelkastel
02-02-2011, 11:52
Е, нали и без това сега като Катрин е в гробницата е с права коса, така че си спествяват къдренето/изправянето!
П.С. Обииичам косата на Нина!Искам нейния цвят, форма, дължина!Уникална е! :grin:
xWandereRx
02-02-2011, 12:42
прецакана ?!?! :shock:
целува се с половината от пичовете във филма, изобщо не е прецакана :D :D
иначе и аз съм за Стефан и Елена, предпочитам Деймън да е сам и влюбен в Елена 8-) :D
прецакана ?!?! :shock:
целува се с половината от пичовете във филма, изобщо не е прецакана :D :D
иначе и аз съм за Стефан и Елена, предпочитам Деймън да е сам и влюбен в Елена 8-) :D
\:D/
предпочитам Деймън да е сам 8-) :D
Аз предпочитам да е с мен! :-D
Soshy тоя път те подкрепям !
:grin:
Не напълно но все пак... :D
Стефан напоследък нещо го игнорират,и по добре..
Искам си Катрин обратно,властна и злобна 8) Дано я видим скоро !
Радвам се че поне сега сме на едно мнение ...
ДЕЙМЪН СИ ВЪРВИ ПОВЕЧЕ С КАТРИН..
Colouring
02-02-2011, 18:49
Аз лично не разбирам като казвате,че Деймън си върви повече с Катрин.В какъв смисъл?Да,тя е кучка,прави каквото си иска,не я интересува никой и нищо,Деймън също беше такъв.. но сега показва емоции,показва чувства.Деймън е обичал Катрин толкова много години,а не нея изобщо не й е пукало за него.Целият му живот като вампир е бил лъжа.. защото когато най-накрая той се срещна с нея,се оказа,че тя никога не го е обичала.. не знам след това как можете да казвате,че си вървят повече заедно след като му е причинила толкова много. :)
Аз лично не разбирам като казвате,че Деймън си върви повече с Катрин.В какъв смисъл?Да,тя е кучка,прави каквото си иска,не я интересува никой и нищо,Деймън също беше такъв.. но сега показва емоции,показва чувства.Деймън е обичал Катрин толкова много години,а не нея изобщо не й е пукало за него.Целият му живот като вампир е била лъжа.. защото когато най-накрая той се срещна с нея,се оказа,че тя никога не го е обичала.. не знам след това как можете да казвате,че си вървят повече заедно след като му е причинила толкова много. :)
Подкрепям. Деймън може да е всякакъв, но не е лъжец и използвач, каквато е тя.
Интервю с Нина :)
Нина Добрев за следващите стъпки на Катрин (http://twifun-bg.com/?p=107703)
ArrowsOfDeath
02-03-2011, 11:19
Има ли информация колко пари им плащат?
BlackEyedPeas
02-03-2011, 11:54
Да няма да ходиш да ги убиваш? :D :D
ArrowsOfDeath
02-03-2011, 12:09
Споко, ще си гледате сериала и занапред 8-)
Paramour
02-03-2011, 13:25
Деймън и Катрин нещо не ми се връзват.. ддз
предпочитам Стефан да е с Катрин 8-)
Colouring
02-03-2011, 14:58
Ето какво намерих от едно списание:,,Иън Сомърхолдър е най-високо платеният актьор в ,,Дневниците на вампира''.За един епизод като Деймън Салваторе прибира 40 000 долара."
И аз съм за Селена :D. Въпреки че наистина Деймън винаги е прецакания
MissNothing
02-03-2011, 15:42
Утре ще е излезнал вече :grin:
Тая седмица наистина не я усетих как мина :D
Иии аз.
И понеже вече съм втора смяна ще мога да го гледам сутринтаа :grin:
vagarious
02-03-2011, 18:38
Ето какво намерих от едно списание:,,Иън Сомърхолдър е най-високо платеният актьор в ,,Дневниците на вампира''.За един епизод като Деймън Салваторе прибира 40 000 долара."
Е, че кой друг да е !? 8-) :smt049
Иии аз.
Не бих могъл да вирея ако съм втора смяна :razz: Няма да имам време за нищо така... :shock: А как гледате подобен тип сериали сутринта просто не разбирам :shock: Аз го гледам вечер за релакс :D
Таа... онова момиче пак се завръща - АЗ ** TEAM ♥DAMON ♥ ** :smt060
:smt050 :smt071 :smt062 .Знам за тийм Деймън и тийм Катрин съм,но някак си бих искала Деймън и Елена да са заедно ... :D !!! По забавно става [за мен] ... и ДАНО наистина Кат излезе някак си от гробницата :-) !! ,,
Colouring
02-03-2011, 20:53
Иии аз.
Не бих могъл да вирея ако съм втора смяна :razz: Няма да имам време за нищо така... :shock: А как гледате подобен тип сериали сутринта просто не разбирам :shock: Аз го гледам вечер за релакс :D
За мен няма значение кога гледам повечето сериали,но за Дневниците просто не мога да издържа до вечерта!При първа възможност се домъквам до компютъра и го дърпам. 8-)
Много беше як Новият епизод.
Ама тая Джулс как ме нерви... Просто идеше ми да я хвана за гушата през монитора и да я обеся някъде... :x Дано умре и тя по-скоро че,,,,
Иии аз.
Емии да знам много е прецакано сега да съм втора смяна ама няма начин.И аз като Colouring не мога да издържа до вечерта и ако не го гледам сутрин,в училище целия ден ще се чудя какво ще стане в сериала. :D
Colouring
02-04-2011, 07:43
СПОЙЛЕР:
О,сцената с Деймън във ваната беше... :smt055 :smt007
На Джон не му имам доверие.Особено след тая сцена накрая.
Стана ми гадно за Мат.Жалко,че нещата напоследък не могат да се получат между него и Kаролайн.
И всъшност е вярно това,което каза Деймън,че Елена понякога доста се възползва от чувствата му.Разбирам,че не искаше да нарани Тайлър ,но все пак. :booooomb:
Коментирам епизода надълго и нашироко, не четете ако не искате да знаете какво става...
СПОЙЛЕР!!!
Чичо Джон: Знаех си аз, че не му е чиста работата. Ще им помогне явно за Илайджа, но ще им направи беля с Катерина. Не знам само от какъв зор и помага, след като тя едва не го уби.
Бони и Джерами: Нещо пропускам ли? Тези двамата последния път не се целунаха, тя избяга. Сега се виждат и лицата им грейват, едни прегръдки едно чудо..
Тайлър: Осъзна се той, ама е късно, надали Кер ще му прости скоро. И май издъни работата като им каза на глутницата за Лунния камък.
Кер: Страхотна игра на Кандис Акола, много ми беше жал за нея. Идеше ми аз да го убия тоя Брейди.
Стефан: Мноооооого готин! Много ми хареса в тоя епизод!!!! Как се оправи с Тайлър, как ги хващаше тия хвърчащи колове. И най-накрая това дето го направи за Кер беше много мило.
Деймън: Хммм, мокрите (буквално) сцени ме оставиха с отворена уста.. Радвам се, че стария Деймън се завърна. Пак имаше малко емоционални изблици и изливане на душа. но то е заради Елена, и като говорим за нея...
Елена: ХИТРА Е!!! Знае, че Деймън за нея би направил всичко, затова така умело се възползва от влиянието си. И той го усети де. Хареса ми, че Джон каквото и да говори, е достатъчно умна и не му се доверява. Дано продължи така и занапред.
Ако нашите вампири не успеят да изгонят върколаците, то Древните със сигурност ще ги разгонят. Дотогава обаче ще има още сблъсъци...
Този епизод беше хипер готин :grin: Според мен Елена е много по-хубава с вързана коса. 8-)
MissNothing
02-04-2011, 11:00
Оооо, страхотен епизод. :grin: Още го няма обаче промото за следващия.. Сцените с Деймън.. <3 Не знам, обаче Стефан почва да ми харесва повече, преди ми беше някакъв безразличен. Обаче аз не разбрах кои всъщност са родителите на Елена? Ей тези Мирнада и Грейсън, които Джон спомена, са истинските родители на Елена, тоест той не е баща и , или това са тези, които я отгледаха и загинаха .. малко се обърках тука. :-o И Джеръми и Бони да не са заедно?? Като се видяха веднага тръгнаха да се прегръщат, а доколкото си спомням нищо не беше ставало между тях преди. :shock:
fanpire, Нина всякак е хубава. Има срахооотна коса. а на мен най-много ми харесва накъдрена, както е когато играе Катрин обикновено. А миглите и са изкуствени, нали? 8-)
Още го няма обаче промото за следващия.. Обаче аз не разбрах кои всъщност са родителите на Елена? Ей тези Мирнада и Грейсън, които Джон спомена, са истинските родители на Елена, тоест той не е баща и , или това са тези, които я отгледаха и загинаха .. малко се обърках тука. :-o
Промото: http://www.youtube.com/watch?v=GM__0Oxx36E&feature=player_embedded Те излизат веднага след като свърши епизода, разширеното трябва да излезе по-късно днес.
Миранда и Грейсън са осиновителите на Елена. Грейсън е брат на Джон, той я е осиновил след като Изабел я е родила и оставила.
Миии аз мисля, че са и истински миглите, имаше едни фотосесии за Seventeen, където е снимана доста отблизо и пак са си същите :)
Охххх.. тая Джулс много ме дразни! Каролайн и Тайлър можеше да са си заедно, а сега като му наговори тези неща и... ужас !
:-x :shock:
А.. по въпроса кой с кого повече си отивааа.. амии.. според мен Деймън и Елена са супер сладки заедно, защото вижте как Деймън се променя когато е около Елена, те се допълват. Тя е винаги загрижена за него и споделя болката му .. Той просто има нужда от ЛЮБОВ :smt007 Елена е тази която може да му я даде. Доколкото Стефан ами .. той си отива с Катрин. Тя го обича истински това си личи, а й неведнъж го е казвала..
Междувременно, самата Нина Добрев разкри във Facebook профила си, че има връзка с колегата си от "Дневниците на вампира" - Йън Съмърхолдър (Ian Somerhalder), изпълняващ ролята на Деймън. Актрисата публикува снимка, на която двамата определено не крият чувствата си един към друг.
ЙЙЕЕЕ!! :grin: :grin:
Colouring
02-04-2011, 12:24
Първо-не мисля,че трябва да се вярва на думите на Катрин.Дори и да казва,че обича Стефан кой знае дали наистина е така?
Второ-къде пък я видя тая снимка,kъдето си показвали чувствата..?Не вярвам да съм я пропуснала.
xWandereRx
02-04-2011, 12:40
:shock: :shock: ммноооггооо як епизод
жал ми стана за Каролайн и по едно време за Джон :(
УНИКАЛЕЕЕЕЕН ЕПИЗЗОД!!!!!!!!!!
ОБИЧАММ ИЪН!!! :smt007 (само толкова мога да кажа за него)
Браво на тоя магьосника, спаси положението.. 8)
Каролайн е страхотна много ми харесва!
Тайлър е като някво детенце, не може да прецени
сам какво да прави..
Стефан е супер як, винаги помага!!
Джон вече почна да ми харесва ама изглежда
Изабел крои някви планове..
Иии естествено накрая беше много интересно.
Мислех, че ще споменат нещо за връзката на Катрин
с Изабел ама не.. и все пак изглежда ще я освободят
и ще стане мноого интересно!
Джулс и тия тъпи вълци ще взема аз да ги убия
много са зле. :D
MissNothing
02-04-2011, 13:26
Още го няма обаче промото за следващия.. Обаче аз не разбрах кои всъщност са родителите на Елена? Ей тези Мирнада и Грейсън, които Джон спомена, са истинските родители на Елена, тоест той не е баща и , или това са тези, които я отгледаха и загинаха .. малко се обърках тука. :-o
Промото: http://www.youtube.com/watch?v=GM__0Oxx36E&feature=player_embedded Те излизат веднага след като свърши епизода, разширеното трябва да излезе по-късно днес.
Миранда и Грейсън са осиновителите на Елена. Грейсън е брат на Джон, той я е осиновил след като Изабел я е родила и оставила.
Миии аз мисля, че са и истински миглите, имаше едни фотосесии за Seventeen, където е снимана доста отблизо и пак са си същите :)
Аха, разрах го вече. 8-)
Ааа ако миглите и не са изкуствени са баси яките значи. 8-)
Damon19, това пък откъде го намери? И ква е тая снимка? В старниците им в уикипедията също пише, че са заедно, ама кой знае.. НО са супер сладки двамата.
Тая Джулс и мене много ме дразни, всичко прецака. Искам обаче да се съюзи нещо с Катрин и да правят мръсно да другите. То е ясно, така или иначе, че ще я победят по някое време ..
Охххх.. тая Джулс много ме дразни! Каролайн и
Междувременно, самата Нина Добрев разкри във Facebook профила си, че има връзка с колегата си от "Дневниците на вампира" - Йън Съмърхолдър (Ian Somerhalder), изпълняващ ролята на Деймън. Актрисата публикува снимка, на която двамата определено не крият чувствата си един към друг.
ЙЙЕЕЕ!! :grin: :grin:
Ъм, айде да спрете да четете жълти издания :lol: Това дето го изписаха тези сайтове, става въпрос за една фен страница на Нина и добавена в нея от фен снимка с фотошоп. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=500480996870&set=o.152767381949
Ето оригиналната снимка: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=177256045644928&set=a.128722077164992.10891.117081104995756
И ако се поинтересувате, всички от сериала имат само Туитъри, навсякъде в интервютата казват, че нямат Фейсбук страници и всички са фалшиви. Единствено Кат Греъм - Бони, има официална Фейсбук страница.
stelkastel
02-04-2011, 15:39
Спойлер:
Супер епизод! :grin: Много тъпо се получи с Тайлър и Карълайн, сега определено няма да станат двойка. В този епизод всички ми се видяха хубавиии! :-) Само че не ме кефи новата приятелка на Деймън, много е едра и висока! :D Обаче не разбрах какво имахте предвид под това, че Елена била хитра и играела някакви игри, къде имаше игри?
Този новия върколак, забравих му името, определено много ме радва, макар че е голям зад.ник! :D Нямам търпение да разпорят Джулс, буквално!И сега Тайлър ще избере тях, много много гадно се получава и сигурно ще го убият накрая! :(
Colouring
02-04-2011, 15:54
Не,че играе кой знае какви игри,но просто се възползва от чувствата на Деймън и си мисли,че би направил всичко само защото изпитва чувства към нея.
mokka,благодаря,че постна снимката.Определено е фотошоп!То си личи от километри.. + това тази снимка е стара.
mokka,благодаря,че постна снимката.Определено е фотошоп!То си личи от километри.. + това тази снимка е стара.
Е да, ама нали знаеш Хай Клуб какви ги плещят :D Нито това е официална страница, нито Нина я е сложила тая снимка, ама кой да види :lol:
Eclipse22
02-04-2011, 16:23
епизода беше хубав....а тази Джулс и оня новия кретен Бреиди шмеиди ли беше адски ме нерват бееееее.....аре да умират там че ми писна от тия :D :-x :-x :-x :-x :-x :-x много гадно се получи с Тайлър и Каролайн :( :( :( пфууууууу
WOW! Невероятен епизод! Дори Стефан и Елена ми харесаха заедно, когато се прегърнаха. Радвам се, че Деймън и Елена прекараха деня заедно, както и това как Деймън отряза Андито. :D Кандис много добре си изигра ролята на наранена и т.н. :grin: Бони и Джер заедно??? От кога??? :shock: *Нина е голям сладур с вързана коса.* Най-после Катрин ще излезе. :grin: :grin: :grin: Нещо съм блокирала и за друго не се сещам, но като цяло серията наистина си е завладяваща. :)
Ето нашата Елена - руса и със сини очи, както е в книгата! :)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs760.ash1/165098_178030758900790_117081104995756_368919_5651 916_n.jpg
Colouring
02-04-2011, 17:24
Губи й се индивидуалността така. :)
Колкото до днешния епизод..
Просто е перфектен! любимият ми епизод от 2-ри сезон.. :smt007
С всеки изминал епизод се уверявам, че Деймън е много по - як от Стефан, но учудващото е, че в този епизод и Стефан ми направи някакво впечатление! :D
Епизода беше супер, а доколкото видях в промото за 14-ти епизод и той няма да е по - назад! :)
Ехх днешният епизод наистина беше много як.
Нина и Деймън са много сладки заедно...
Иска ми се да са заедно в истинския живот. ! :)
Ехх днешният епизод наистина беше много як.
Нина и Деймън са много сладки заедно...
Иска ми се да са заедно в истинския живот. ! :)
Paramour
02-04-2011, 18:34
епизода беше адски добър!!
Кандис си изигра добре ролята.. страхотна беше! <3
Спойлер:
Сцените в банята, за който толкова много се говори :lol:
точно това се очакваше.. лошия Деймън се върна !! <3
Тайлър.. объркан е.. то е ясно. но си изигра добре ролята. Само накрая пооплеска нещата и ще им направи гадно на Салватор.
Елена.. пълна манипулаторка.. о.О
Стефан.. почна да ми става симпатичен 8-) :lol:
а пък Джулс е няква супер тъпа..
да умре или да се махне
не я искам в сериала :lol:
Чичо(татко) Джон.. не знам какво толкова има между него, Изабел и Катрин, но си умирам да разбера.. 8-)
Разширено промо :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j_7sLgdUOsw
Не мога да се свестя още! :shock:
Colouring
02-04-2011, 19:17
КАКВО МУ ПРАВЯТ НА ДЕЙМЪН?? :shock: :smt067 :smt067
Разширено промо :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j_7sLgdUOsw
Не мога да се свестя още! :shock:
Иии аз :shock: Последната ми мисъл след като го изгледах беше "Иде ми да го убия тоя Тайлър" [въпреки,че ме кефи] само като видях как застреля Стефан и ми стана ясно,че вече знае на коя страна е ;Д
GossipGirl89
02-04-2011, 20:23
Ох, и аз след днешния епизод осъзнах напълно, че съм влюбена в Деймън :D Уникален е просто :smt007 Такова чаровно излъчване... и ролята му в сериала е много готина - постоянно ръси някви простотии :lol: Абе с 2 думи - без думи 8-)
Джулс и Брейди са отвратителни! Искам да ги убият! :-x Как измъчваха Каролайн само :( Тайлър е глупак... което проличава и от новото промо :?
Леле как ще дочакам до следващия Петък не знам :razz:
Сега вече на 100% искам Деймън да извади сърцето на Джулс през гъза.. :?
От целия епизод ме впечатли само Еленчето и Карълайн.
Края ми хареса защото Катрин ще е добре 8)
Съчувствам на Мат.. :razz:
Бони и Джеръми от кога са гаджета ? Да късат.. :razz:
Браво на Стефан с тоя айфон ми пълни душата :razz:
Деймън,както винаги с чувство за хумор в най напечените ситуации ! :o
RainbowGirl
02-05-2011, 12:36
Неее.. защо по дяволите Деймън си сложи кърпата, когато отиваше към тв-то в началото на епизода!?! :cry: 8-)
Неее.. защо по дяволите Деймън си сложи кърпата, когато отиваше към тв-то в началото на епизода!?! :cry: 8-)
Въпросът на хилядолетието! И аз виках: НЕЕ, НЕЕЕ!!!!
Иън Сомърхолдър: Никой не е в безопасност (http://twifun-bg.com/?p=108163)
MissNothing
02-05-2011, 13:28
Въпросът на хилядолетието! И аз виках: НЕЕ, НЕЕЕ!!!!
Иън Сомърхолдър: Никой не е в безопасност (http://twifun-bg.com/?p=108163)
Има якакъв филм Tell me you love me, в които Иън е участвал и има голи сцени с него. :lol: Намерих някво клипче отдавна, ама на мене въобще не ми приличаше на него.. 8-)
Colouring
02-05-2011, 13:51
Оооо,това клипчееее! :lol:
Иън въобще не си поплюваше! :oops: :oops: :razz:
Може ли клипчето? 8-)
Colouring
02-05-2011, 20:00
Може ли клипчето? 8-)
Пратих ти го като ЛС,че то хииич не е за тука. :lol:
ArrowsOfDeath
02-05-2011, 20:58
Хахаха темата я мяза на пижамено женско парти :lol:
xWandereRx
02-05-2011, 21:02
ооооооооооооофф ще откача до петъкк :(
hotxxmess
02-05-2011, 21:06
ооооооооооооофф ще откача до петъкк :( me 2 :x
xWandereRx
02-05-2011, 21:28
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs893.ash1/180106_195927100432725_100000463089133_688382_9380 0_n.jpg :razz: :razz:
Хахаха темата я мяза на пижамено женско парти :lol: +1 :lol:
Аз за това и рядко я гледам :razz:
Colouring ще ми го пратиш ли и на мен, че ми стана любопитно?
Colouring
02-06-2011, 07:23
ЕСТЕСТВЕНО!Нали е за добра кауза(в случая-гледането на Иън гол). :lol:
MissNothing
02-06-2011, 08:42
Ама значи наистина е Иън.. на мен хич не ми приличаше на него..
xWandereRx, това отдавна се чудя от коя сцетна е.. не се сеащм. Или е някакъв колаж просто?
Елена и Стефан нещо спряха д си пишат в дневниците.. аз в началото си мислех, че всеки епизод ще почва и свършва с писането в тях и затова се казва така филма. 8-)
Colouring
02-06-2011, 08:46
Мен ми липсва:"For over a century, I've lived in secret, until now. I know the risk, but ... I have to know her." :cry: :lol:
anonim4e2
02-06-2011, 09:07
ооо ама и аз го иска това клип4е!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Ама значи наистина е Иън.. на мен хич не ми приличаше на него..
xWandereRx, това отдавна се чудя от коя сцетна е.. не се сеащм. Или е някакъв колаж просто?
Елена и Стефан нещо спряха д си пишат в дневниците.. аз в началото си мислех, че всеки епизод ще почва и свършва с писането в тях и затова се казва така филма. 8-)
Колаж е това, от няколко сцени с телефон е правено (като подписа ми ), ама е супер яко 8-) Иначе преди време обърнах земята да го изтегля тоя сериал с горещите сцени :lol: 8-)
Обаче аз още не мога да повярвам, че това в онея клипчета е Иан! :D
Paramour
02-06-2011, 11:15
и аз ги искам клипчетата 8-) :lol:
толкова много се говори за тях.. :lol:
Colouring ще ми го пратиш ли и на мен, че ми стана любопитно?
И на мен 8-) :D
RainbowGirl
02-06-2011, 14:20
И аз искам някой да ми прати клипчетатаа.. :D
:razz: Това си е чисто порно бе :shock:
Махни го,че бана ти е почти сигурен... 8)
Мацката е яка,Иън не си поплюва т'ва магаре неа оставя някоя да се намира еей.. :razz:
RainbowGirl
02-06-2011, 14:42
:razz: Това си е чисто порно бе :shock: и аз тва викам.. :razz:
Colouring
02-06-2011, 15:08
Наистина го махни по-добре.
Който иска да си го намери в гугъл.
WaterLilly
02-06-2011, 15:19
Holy fuck!!! :shock: Нее, няма такова порно просто.
Colouring
02-06-2011, 15:22
Йеееп,кой да знае,че младия Иън е толкова разюздан. 8-)
Точно! :lol: А Иън на колко е тук? Някой да знае?
П.С. Не ми харесва с толкова дълга коса. :D
Colouring
02-06-2011, 15:31
Точно! :lol: А Иън на колко е тук? Някой да знае?
П.С. Не ми харесва с толкова дълга коса. :D
Изглежда е участвал 2007,правете сметка. :)
Леле боже. :shock: Тея се скъсаха от е***е :D
верно си е порнография . Това в един епизод толко много... пфф :shock: :D :D
Леле боже. :shock: Тея се скъсаха от е***е :D
верно си е порнография . Това в един епизод толко много... пфф :shock: :D :D
Ахааам :D Аз си мислех за един друг филм и като видях сцените :shock: ... Ама Иън си е Иън ... в началото не можех да повярвам, че е той, но след това го "разпознах". 8-)
Не знам това http://www.facebook.com/album.php?aid=33669&id=117081104995756 дали сте го видели, но на мен ми бяха много забавни, та ви ги показвам ако сте пропуснали. Нинка сигурно е видяла малко зор да се окатери там с тая рокля, ама не и е зле :lol:
аз вчера почнах да го гледам и изгледах до днес 12 епизода.тва нащо момиче много арно! а оня boone от изгубени много печен, требе да ги изтреби всички 8-)
Не знам това http://www.facebook.com/album.php?aid=33669&id=117081104995756 дали сте го видели, но на мен ми бяха много забавни, та ви ги показвам ако сте пропуснали. Нинка сигурно е видяла малко зор да се окатери там с тая рокля, ама не и е зле :lol:
Как се е качила не знам, ноо й завиждам! 8-)
аз вчера почнах да го гледам и изгледах до днес 12 епизода.тва нащо момиче много арно! а оня boone от изгубени много печен, требе да ги изтреби всички 8-)
Добре дошъл! :grin: Е, разбира се, че е печен, все пак си е Иън! :-) :-D
Поправих се! :oops:
ArrowsOfDeath
02-07-2011, 16:34
Той е момче 8-)
Той е момче 8-)
8-) да не би да е момичешки сериала :shock:
мен ме кефи нашата, жалко че убиха вики, и тя не беше лоша :x
аа да, момче съм ама не пиша в този раздел 8-)
Той е момче 8-)
8-) да не би да е момичешки сериала :shock:
мен ме кефи нашата, жалко че убиха вики, и тя не беше лоша :x
аа да, момче съм ама не пиша в този раздел 8-)
Бе да ти кажа, аз поддържам Фейсбук страница с новини за сериала и много момчета пишат. Тъй че не мисля че е толкова момичешки, пък и доста го гледат заради Нина :)
Интервюта с продуцентката Джули Плек :)
Джули Плек за Тайлър и Каролайн и кога ще видим Мат в действие (http://twifun-bg.com/?p=108525)
Джули Плек за Деймън и борбата му със себе си, може ли Елена да прости тъмното минало на Стефан? (http://twifun-bg.com/?p=108542)
направо лудница - 1 сезон за 2 дена 8-)
спомням си че само на бягство от затвора за по рекордно време изгледах първия сезон 8-)
Аз обаче пропуснах клипчето...
моля ви, някой да ми го прати на лично!!! 8-)
hotxxmess
02-09-2011, 13:59
И аз искам някой да ми прати клипчетатаа.. :D
направо лудница - 1 сезон за 2 дена 8-)
спомням си че само на бягство от затвора за по рекордно време изгледах първия сезон 8-)
И аз така,обаче аз изгледах и четирите сезона на бягство от затвора доста бързо ;Д
Colouring
02-11-2011, 06:29
Ей,хора,какво ще кажете за новия епизод?Как ви се стори? :)
Аз обаче пропуснах клипчето...
моля ви, някой да ми го прати на лично!!! 8-)
Colouring
02-11-2011, 07:49
Просто напиши Ian Somerhalder in Telll me you love me video и ще ти излезе.
Ууу егати клипчето! 8-)
Иначе за новия епизод:
страшееен!!
Много ме изкефи Илайджа катоо им извади сърцата ;дд
малко ми стана мъчно за Тайлър, ама сам си е виновен..
Елена кво само иска да се пожертва за другите стига
толкова 8-)
MissDeadly
02-11-2011, 09:38
Епизода беше wow :grin:
GossipGirl89
02-11-2011, 11:52
http://vamp-diariesbg.blogspot.com/2011/02/dinner-party-ep15-promo.html
Промо за следващия епизод :)
xWandereRx
02-11-2011, 12:43
добър епизод
Бони и Джеръми <33
Майкъл Тревино за това, какво ще се случи с Тайлър http://twifun-bg.com/?p=109027
Ако не сте гледали не четете, има и още интервюта но са много и не ми се пускат, вижте ги на страницата :)
Paramour
02-11-2011, 19:54
Току-що гледах новия еп..
хареса ми ^^
нашите победиха..
какво ли ще стане с елена?
дали наистина ще умре или ще измислят начин да я спасят?
за промото:
напрегнато е..
деймън няма да умре..
значи или някой ще го спре да се изправи през илайжа, или деймън ще го убие ;д
Тайлър: правилно направи като си тръгна..
но е много глупаво как вълците го лъжеха.. ;/
Colouring
02-11-2011, 20:28
Eстествено,че ще измислят начин да я спасят.Иначе няма да има никакъв смисъл оттам нататък..
Тайлър правилно направи,че си тръгна.Ама ми стана много гадно за Каролайн.Супер добре играе иначе Кандис.Обожавам я!
CW са се излъгали нещо и са пуснали превю-клип от 15 еп. Не бяха пускали такова от 9 еп :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=IdubCOgz1Sc&feature=player_embedded
WaterLilly
02-12-2011, 11:44
Не знам защо не спрат да се занимават и не превърнат Елена просто. Толкова е очевидно.
Не знам защо не спрат да се занимават и не превърнат Елена просто. Толкова е очевидно.
Защото и да я превърнат, Клаус пак ще убие и нея, и близките и. Както е убил семейството на Катрин и тя бяга 500 години от него.
WaterLilly
02-12-2011, 12:45
Защото и да я превърнат, Клаус пак ще убие и нея, и близките и. Както е убил семейството на Катрин и тя бяга 500 години от него.
Но пък няма да развалят проклятието. С нея отпада тоя вариант, защото им трябва кръвта й. А тя няма деца => решава всички проблеми
(пък и така и така са се засилили да убиват Клаус)
^ Пък и Стефан държи тя да си остане човек.Между другото незнам защо но много ме кефи Илайджа.Не като вънщност ами като характер. ;Д