PDA

View Full Version : Вампирски дневници (сериал) :)

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

xWandereRx
04-08-2011, 19:20
ауууу жестокия епизодд!!! :grin: :grin:
жалко за Изабел :( :(

Reall
04-09-2011, 09:13
СПОЙЛЕР!!
Наистина много интересен епизод! Чакането си заслужаваше! Изобел ми е любимка и ми стана гадно, че умря. Само някои неща не разбрах, тя е трябвало да предаде Катрин на Клаус, както и Аларик, в замяна Елена да остане жива? Или аз не съм разбрала? Много беше трогателен момента, когато си говореше с Елена на гробището и след това как умря.....
Деймън беше голям сладур, както винаги! :grin: Това с Аларик беше доста интересно....явно Клаус иска да се "мушне" в групичката им без те да знаят. Ама в 18 епизод на танците със сигурност ще го усетят! Иначе беше интересно как каза "Здравей, Катерина"! :grin: Но не искам да я убиват или наранят! Вярвам, че тя някак си ще се измъкне невредима, бях чела някъде, че в този сезон тя няма да умре, което значи, че Клаус няма да я убие, но кой знае???
Момента между Елена и Джон беше наистина тъжен, надявам се взаимоотношенията им да се подобрят.... Все пак той е единствения й родител....
Скоро Джена ще разбере истината и тогава ще стане интересно. Майката на Каролайн със сигурност ще се опита да нарани нашите вампири с помощта на Мат, дано не направят нещо лошо Деймън. :D

Промото със субтитри: http://vbox7.com/play:02a7b946
Забавно малко клипче от епизода: http://www.youtube.com/watch?v=I5tmvwu9ELU&feature=player_embedded :razz:
Още един клип: http://www.youtube.com/watch?v=ITeBsvdTiv8&feature=player_embedded
Зад кулисите с Нина: http://www.youtube.com/watch?v=QtXCR7SmyUA&feature=player_embedded

tArIkAt
04-09-2011, 09:54
Според мен погребението ще бъде на Джеръми :-o Може да се жертва за да спаси Елена и Бони. Може пък да е и Аларик, все пак Клаус вече го взе.

Colouring
04-09-2011, 10:30
Според мен няма да е Джеръми.Той и да се иска да се жертва да ги спаси,как ще стане?В тази ситуация той не може да направи нищо.
Катрин и аз бях чела,че няма да умре поне този сезон.И дано.Харесва ми колко умело я играе Нина.
Що се отнася до Аларик-Как ми се иска да не умирааааааа.. Супер много го харесвам,ама може би сега след като Клаус е в тялото му по някакъв начин ще изчерпа енергията му... или нещо такова.Плюс това забелязахте ли колко кръв му източиха,докато седеше на оня стол в последния епизод?!Но все пак-той беше облечен с костюм на едни снимки,които се предполага да са от погребението,така че не мисля,че е Aларик.
И все пак-това,че имаме информация за едно погребение не значи,че други хора няма да умират.Във всяка информация присъства ''Ще има много смърт.",така че нищо чудно някой от любимците ни да си отиде.

GossipGirl89
04-09-2011, 11:38
Лелеее той бил излязал вчера епизода, а аз какво се бях заблудила и си мислех че чак на 14-ти ще излиза, а то тогава е следващия :lol: Мале ква съм шестица не е истина #-o

Дърпам го, ще го изгледам после и ще пиша отзиви 8-)

fanpire
04-09-2011, 11:48
Между другото забелязахте ли,че в този епизод Елена не носи колието с върбинка?

Colouring
04-09-2011, 11:55
^Носеше го,но когато Изабел ухапа Джон Катрин отиде при нея и нали я накара да си разменят дрехите-взе й и роклята,и колието. :)

GossipGirl89
04-09-2011, 14:47
СПОЙЛЕР:

Ей епизода наистина беше супер и с доста обрати. Изобщо не съм очаквала такова развитие на нещата. Чакането определено си заслужаваше :)
Яд ме е на Мат, че излезе такъв предател... Дано не направят нещо на Карълайн.
Много кофти за Бони. Дано измислят нещо и да не умре накрая на сезона :?
За Изабел не ми беше много мъчно макар че не отричам, че момента, в която изгоря беше доста гаден.
А според мен Клаус се пресели в тялоно на Аларик, за да може по-лесно да се намърда в обкръжението на Елена без да го усетят. Поне така си мисля.

Повече момент на Деймън гол искам :smt007 :smt007 :smt007

POLLINA
04-09-2011, 15:40
само аз ли съм пропуснала (или забравила 8-) ) момента с това погребение ? къде се споменаваше за нещо такова ? аа имам и още един въпрос ,може би пак съм позабравила - какво всъщност се случи с детео на Катрин :-o

UNITED2
04-09-2011, 16:04
Егати жестокия епизод :shock:
Само да не ми убиват Катрин,че въобще ще спра да им гледам сериала :?
Накрая на сезона обаче съм почти 99% сигурен,че ще умре Елена ама кой знае може пък и да не умре ? :D
Бони ще умре 100% тя е следващата от оставащите двама главни герои,които ще умрат.
Любим момент от серията - Озъбването на къдравата Катрин в къщата на Изабел :smt007 :D
Любима реплика - "Здравей Катерина,I MISSED YOU" :grin:
И трябва да отбележа,че Аларик доста добре макар и за кратко изигра рполята на Клаус,ще видим,как ще се справи в следващия епизод 8)

ysmivka
04-09-2011, 20:04
Супер беше този епизод !
С нетърпение очаквам следващия :grin:

DqVoLsKoJeLaNiE
04-10-2011, 00:04
Разби ме тоя епизод...И тоя Демън. :oops: :-)

BlackEyedPeas
04-10-2011, 03:03
Точно днеска четох книгата, където Елена се дави и се превръща във вампир. Но следователно се побърква и си мисли, че е с Деймън и за доказателство ... превърнаха Мат във вампир :D

mokka
04-10-2011, 07:44
Погребението се разбра за него от снимки с фенове на снимачната полощадка. Имаше обаче снимки със Стивън, така че няма да е Джерами. Имаше и с Мат Дейвис, така че Аларик не умира 8-) Аз се притеснявах да не би да умре след като Клаус напусне тялото му, да е прекалено увредено (too much Supernatural ) 8-) обаче в промо снимките от еп. 20 Деймън и Аларик си говорят на бара, а Клаус се появява в собственото си тяло още в еп. 19 :)

LegaCalcio
04-10-2011, 07:48
да, добър беше този епизод!

Reall
04-10-2011, 07:58
Погребението се разбра за него от снимки с фенове на снимачната полощадка. Имаше обаче снимки със Стивън, така че няма да е Джерами. Имаше и с Мат Дейвис, така че Аларик не умира 8-) Аз се притеснявах да не би да умре след като Клаус напусне тялото му, да е прекалено увредено (too much Supernatural ) 8-) обаче в промо снимките от еп. 20 Деймън и Аларик си говорят на бара, а Клаус се появява в собственото си тяло още в еп. 19 :)

След това аз стигам до извода, че може да е чичо Джон, шериф Форбс, майката на Тайлър.... Ама не ми се иска да е Джон, защото сега може отношенията му с Елена да потръгнат и ще е гадно, ако умре.

tArIkAt
04-10-2011, 08:38
аз се надявам да е Джон, не мога да го понасям :booooomb: много герои са ми били антипатични понякога, но след това ги харесвам, обаче тоя Джон е отврат ;д

WaterLilly
04-10-2011, 10:09
Не искам Джон да умира, харесвам актьора още от Герои. 8-) Може да е Джена.

zlatinka10
04-10-2011, 11:12
много прилича на Здрач

Colouring
04-10-2011, 11:41
^О,да,със сигурност!Някои от хората,които го казват,дори не са го гледали,но нали трябва огъня да се подклажда.Не знам дали си го гледала или не,но няма и значение-аз никаква прилика не виждам,освен,че е с вампири.Мислиш ли,че щеше да стане любим сериал сред тийновете И НЕ САМО,ако беше някакво долно копие на "Здрач"?Аз не мисля.. и не ми се ще темата отново да се подхваща.

Reall
04-10-2011, 13:05
Само аз ли искам взаимоотношенията между Джон и Елена да се оправят? Всички ли искате да умре? 8-)

http://prikachi.com/images/214/3206214W.jpg За кого според вас се отнася надписа? За Елена и Стефан или Катрин и Стефан?

bubkaa93
04-10-2011, 18:01
мисля,че за Катрин и Стефан ;d

mokka
04-10-2011, 18:21
Само аз ли искам взаимоотношенията между Джон и Елена да се оправят? Всички ли искате да умре? 8-)

http://prikachi.com/images/214/3206214W.jpg За кого според вас се отнася надписа? За Елена и Стефан или Катрин и Стефан?

Направо си е за Катрин и Стефан, така си излезе и постера, като техен.

Reall
04-10-2011, 19:56
Много жалко.... 8-)

tArIkAt
04-10-2011, 20:22
много прилича на Здрач
нормална ли си ? гледала ли си поне един епизод, че да си даваш мнението ?

ArrowsOfDeath
04-10-2011, 20:25
Ей, ще ви заключа темата, ако продължавате да обръщате внимание на тея евтини провокации 8-)

mokka
04-10-2011, 20:47
Много жалко.... 8-)

Нали нали, ще ми се и на мен 8-) Има време, ще доживеем :lol:

Аре верно спрете се, през 2 страници някой каже Здрач и се почва..

ex7azy
04-11-2011, 08:12
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/200044_198505986848982_100000687475434_539738_1692 929_n.jpg

OMG :smt049 :smt049 това от някоя от книгите ли е??

mokka
04-11-2011, 15:28
Не, мисля, че е фен фикшън. Те в книгите имат разни моменти, но не са точноооооо така :Д 8-)

Eclipse22
04-11-2011, 15:38
мн як епизод...6 епизода много малкоооо :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: няма ли някакъв шанс да има 3 сезон :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Colouring
04-11-2011, 16:55
Естествено,че ЩЕ има.И това е говорено преди в темата.
Потвърдено е преди няколко месеца.Стига сте разнасяли грешна информация.

mokka
04-11-2011, 18:00
Естествено,че ЩЕ има.И това е говорено преди в темата.
Потвърдено е преди няколко месеца.Стига сте разнасяли грешна информация.

+1, кой ги разнася тия клюки че няма да има сезон 3, даже ще му е премиерата или на 15 или на 22 септември.

mokka
04-12-2011, 11:52
Видяхте ли в страницата Делена благинките или да ги пусна и тука 8)

Eclipse22
04-12-2011, 17:09
ох олекна ми като казахте че ще има 3 сезон :D :)

GossipGirl89
04-13-2011, 10:20

Кои благинки? Я пусни жокер 8-)

mokka
04-13-2011, 12:33

Кои благинки? Я пусни жокер 8-)

Пускам всичко 8-)

Отговори на въпроси от феновете за еп. 18 „The Last Dance“ (http://twifun-bg.com/?p=127140)
Спойлери за Деймън и Елена (http://twifun-bg.com/?p=127147)
5 важни въпроса за еп. 18 „Последният танц“ (http://twifun-bg.com/?p=127305)
Спойлери за Клаус (http://twifun-bg.com/?p=127303)

Тези за Клаус са стряскащи :(

GossipGirl89
04-13-2011, 13:46
Ще видим ли отново Деймън без риза?
Не. Но пък ще носи кожени панталони. Сигурни сме, че можете да използвате въображението си.

Ооо да, определено можем 8-) :oops:

Иначе да, това за Клаус наистина е доста стряскащо :(
Абе кой ще умре? 8-)

BloomF
04-13-2011, 17:17
Абе кой ще умре? 8-)

Стефаааан!!! 8-) Ама щом пише да приготвим носните кърпички по - скоро ще е Деймън :( :( :( :( Абе дано не е нито единия. Иначе еп.17 беше най най интересния засега!

Colouring
04-13-2011, 18:01
Няма да е нито Деймън,нито Стефан.Няма как да продължи след това сериалът просто.. невъзможно е.

MissNothing
04-13-2011, 18:32
Абе как ще умират Стефан или Деймън.. то къв трети сезон ще има, ако тях ги няма.. според мен Бони ще умре(една от умрелите де, нали двама щяха уж)
Другият епизод се очертава да бъде доста добър. Нямам търпение вече петък след училище да седна и да си го изгледам на спокойствие :grin:

BloomF
04-14-2011, 18:48
Няма да е нито Деймън,нито Стефан.Няма как да продължи след това сериалът просто.. невъзможно е.

Е да, но по принцип с края на сериала ще умре или някой от тях двамата, или Елена.. поне аз така мисля. Някой може ли да ми каже дали след 3ти сезон ще има и 4ти?

mokka
04-14-2011, 19:55

Е да, но по принцип с края на сериала ще умре или някой от тях двамата, или Елена.. поне аз така мисля. Някой може ли да ми каже дали след 3ти сезон ще има и 4ти?

Това няма как да се знае, всеки следващ сезон се определя по рейтингите на предишния, освен ако не са решили историята да приключи. Тоест ако имат още какво да разкажат и рейтинга на 3ти е добър, ще има 4 :)

GossipGirl89
04-15-2011, 12:46
Епизода беше велик !!!!!

СПОЙЛЕР:

Бони се представи чудесно - много добре си изигра ролята. Аз дори се раплаках, когато уж умираше :D Усетих, че нещо са намислили с Деймън, но не знаех какво точно и направо си бях повярвала, че Бони умира...
Мат започва да ме дразни зверски много. Горката Карълайн - нищо не подозира...
Дано Катрин по някакъв начин успее да се измъкне, но ме съмнява :(
Деймън :smt007 :smt007 :smt007 Уникален както винаги... Накрая на епизода имах чувството, че ще се целунат с Елена :D

Абе супер беше серията. Нямам търпение за следващата :grin:

Ето и промо:

http://www.youtube.com/watch?v=04-NKJcDrMA

MissNothing
04-15-2011, 13:28
Супер яката серия.
Спойлер:
За съжаление обаче бях прочела в коментарите на замунда за Бони и знаех, че не умира та не ме държа в напрежение. Дймън го видяхме по кожените панталони. 8-) И татнцуваше мноооого добре. Аз само не разбрах сега Аларин нали не е мъртъв?
Абе на вас в сайта на дневниците излиза ли ви видеото за промото.. от няколко седмици при мен пише, че от нашата държава не става.
http://www.youtube.com/watch?v=pTv5CfD4KDo на 16 сек тука Катрин бременна ли е? 8-)

echii
04-15-2011, 13:40
ооо обожавам го.. всеки петък си дърпам епизодите и си го гледам с голям интерес :smt007

ddeennyy
04-15-2011, 16:41
Йейй .. както винаги страхотен епизод :) .. нямам търпение да дойде следащия петък..за съжаление след още 1 епизод пакк излизат в почивка :( ..

Colouring
04-15-2011, 18:18
^Грешна ти е информацията. :)

GossipGirl89
04-15-2011, 20:09
В imdb-то е отбелязано, че епизодите до края на сезона ще си излизат както е редно - всяка седмица. Да се надяваме, че няма да пуснат някоя почивка точно преди финала...

therichbitch
04-15-2011, 20:39
мм новият епизод се очертава интересен, "the whole story" според мен е , че и 2мата са били влюбени в Катерина, а тя ги е изментила, както винаги :D

Reall
04-15-2011, 21:04
СПОЙЛЕР! - СТРАХОТЕН ЕПИЗОД! Много ми е гадно за Катеринка, но не вярвам, че ще бъде убита. Все пак Дневниците разчитат на обратите, тъкмо да си помислим, че ще умре и тя ще се измъкне. 8-) ДЕЛЕНА! :smt007 Много съм щастлива, че имаше моменти между тях, танцът им беше чудесен! Иии Деймън танцува прекрасно! :D Стана ми гадно за Бони и макар да знаех, че тя ще оживее, за момент си помислих, че умира. Думите на Деймън накрая на епизоди ....... :smt001 * "Виж, за това не ти казах. Защото ти никога не би го направил. Не ме разбирай погрешно, Стефан. Нямам против да съм лошото момче. Ще вземам всички решения на живот и смърт, докато ти си зает да се притесняваш за страничните щети. Дори ще я остава да ме мрази за това... Но в края на деня, аз ще съм този, който я е спасил."* - НЕВЕРОЯТНО! Браво на него! Накрая си помислих, че с Елена ще се целунат, ама не стана.... 8-)
Мразя Мат! Как може да постъпва така с Каролайн! :-x
Илайджа с готината прическа се завръщаа! Йееее! :razz:

fanpire
04-16-2011, 11:26
СПОИЛЕР!
Епизода беше влик.Първоначално не мислех,че Бони ще умре.Но като видях,Елена как се разплака и после Деймън като каза на Джеръми "Трябва да поговорим" наистина си помислих,че е мътрва.Доста си поплаках общо взето. ;д Илайджа се завърнааа. :grin: Много се зарадвах когато Елена отиде в мазето и извади камата.Знаех си,че няма да се примири и да отсави Бони да умре.Нямам търпение да излезе следващия епизод.

xWandereRx
04-16-2011, 11:28
сууууппперрр якия епизодд!!!!!
добре, че не гледах преди това спойлери 8-)
Деймън все повече започва да ме радва 8-) особено след танца с ония двете :D :D

scandalousLady
04-16-2011, 14:26
Епизода ми беше много интересен :grin: !!! Това с Бони беше гадно,но се зарадвах когато се разбра,че е жива.Радвам се,че Елена не се примирява с това,че Бони трябва да умре и търси друг начин! Стеееффаааннн както винаги беше прекрасен :smt007 :smt007 :smt007 !

UNITED2
04-16-2011, 19:21
Катрииин :-# :smt007 Да убият мен вместо нея,ако ше я убиват ! :x :-x
Много ама много ми е интересно да видя,как Катрин отива в къщата и,какво ще предприеме за да влезе в нея,най вероятно ще се направи на Елена за да я поканят Стефан или Деймън,а може да си помоли и Елена не знам :D
Писна ми постоянно да чакам да стане нещо между Елена и Деймън,време е да се случи нещо я целувка я нещо друго.Селена са скучна двойка :D
А за Бони ми стана егати гадното,когато си помислих,че е мъртва :shock: Ама си е жива :grin:
В края на сезона или ще се случи нещо между Елена и Деймън или Елена ще умре,но със сигурност ще има да тръпнем в очакване до септември :D
Епизода беше супер за момент накрая си помислих,че т'ва не е Елена а Катрин дали наистина не е тя ? Защото,когато говориха по скайпа с Бони,Елена беше с други дрехи а в следващия кадър при Деймън я дават пак с други,може да е намислила някакаъв начин да се промъкне :D
Не знам ама ми писна да съм в напрежение,искам си злобната,гадна КЪДРАВА и безкруполна КАТРИН :-x

Colouring
04-16-2011, 19:57
^Елена трябва да е.Просто иска да съживи Илайджа,за да е възможно да намери друг начин за убиването на Клаус,без това да доведе то смъртта на Бони.. затова приема такива рискове.
Катрин няма как да се е измъкнала от Клаус и да е влязла в къщата на Елена(вече нейна ;д).

mokka
04-17-2011, 14:06
Иън и Нина в Coachella http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/222007_196520840385115_117081104995756_474482_3598 061_n.jpg

Colouring
04-17-2011, 14:08
^Супер сладки са! :grin: Явно събитието е било много яко,има доста известни личности като гледам снимките. :)

ЕДИТ:http://store.picbg.net/pubpic/84/A3/e4dc9b36f69f84a3.jpg
Преди малко излезна и ето тази снимка!:-)
Не са ли най-сладката двойка на света???
Вече и да казват,че са само приятели-никой няма да вярва.Убедена съм,че са заедно! :grin: :grin:

BlackEyedPeas
04-17-2011, 20:17
Сладки са, но не са двойка :wink:

mokka
04-17-2011, 22:07

Не се знае, отричат си, но прекалено много близост има.

Подписа ти ме уби, до преди малко се хилих с епизода :razz:

BlackEyedPeas
04-18-2011, 04:38

Не се знае, отричат си, но прекалено много близост има.

Подписа ти ме уби, до преди малко се хилих с епизода :razz:

Този епизод направо ме разцепи :razz: :razz: Стана ми любимия от 6-ти сезон!

Colouring
04-18-2011, 07:26
^Мен нещо не ме граба.Повече се изкефих,когато бяха Джаред и Дженсън. :lol:
Dean: Seriously. Why? Why would anybody want to watch our lives?
Sam: Well, according to the interviewer, not very many people do. :razz:

НОО да се върнем към темата. 8-)
Никой не може да каже дали Нинчето и Иън са двойка,ама всеки може да гадае.. и според мен са заедно.Нищо,че не си признават,нищо,че винаги сменят темата,но прекалено много съвпадения и 'случайни' снимки станаха. 8-) И все пак-и да не са,и да са заедно-никой не може да отрече,че изглеждат адски сладки. :)

mim4enceto00
04-19-2011, 18:39
А кой е тоя сериал, дето говорите за него?

ArrowsOfDeath
04-19-2011, 20:59
За Supernatural говореха.

BloomF
04-20-2011, 13:16
Мен предишните епизоди ми бяха накак си.. интересни, но не ме грабваха. Обаче последните епизоди /16,17,18/ определено са мноого добри и държат в напрежение.. Беше ясно, че Бони няма да умре/засега/, но и аз пуснах една две сълзи Елена като помисли, че е умряла - много добра игра прави Нина, евала!! И аз не искам Катрин да умира, с нея е толкова интересно. Харесва ми и държанието й. Дано Илайджа се завърне за по - дълго. Много ми е зловещ с тая прическа и това изражение :D

suNnykaty96
04-20-2011, 17:48
Добре де, и все пак - защо Елена измъкна камата от тялото на Илайджа ? Той как ще им помогне да убият Клаус, не е ли на негова страна ?

xWandereRx
04-20-2011, 18:00
^ ами не е на негова страна нали преди да го убият беше предложил сделка на Елена, за да му помогне да го убият
сега Елена сигурно ще иска друга сделка

ArrowsOfDeath
04-21-2011, 10:09
Сделка или не а ла The Vampire Diaries :lol:

PsychoBitchFromHell
04-22-2011, 14:55
Гледахте ли новия епизод ? :shock: Илайджа е брат на Клаус :shock:

Colouring
04-22-2011, 15:43
Дам,много интересен епизод.Ама бая късно го качиха в замунда.Попринцип към 4-4 и нещо вече го има като торент,ама тоя път седнах в 8 и нещо да проверя и още не беше качен.Добре,че го имаше в арена.
СПОЙЛЕР:
Дааа... и мен супер много ме шокира това,че Илайджа е брат на Клаус!А най-изненадващо беше това,че е наполовина върколак,наполовина вампир.И най-накрая разбрахме защо Илайджа иска да го убие.Представям си какво ще стане,ако създаде своя собствена роса. :shock: Издразни ме Стефан и в този епизод,както и в предишния.Миналия път добре,че беше Деймън да спаси Елена,иначе и Бони,и тя сигурно щяха да са мъртви.А сега,когато просто се притеснява и търси друг план-Стефан само се прави на лошия вампир,който 'ще срита задника на Деймън'.Хаха..
Стана ми много гадно за Джена.То само тя и Мат бяха тези,които не знаеха за вампирите,вещиците,въркола ците и т.н,пък изведнъж и двамата научиха.Един нормален човек в целия Мистик Фолс няма да има. 8-)
Хубави ретроспекции,както винаги.
И много се радвам,че Илайджа се върна. <3 Обичам го този 'човек'.. и косата му също. :smt007 8-)

Ето промото за следващия епизод:
http://www.youtube.com/watchv=92jypmdD9sk&feature=player_embedded
Леле,Деймън-"I can't loose you!" :smt089

I believe the term you’re looking for is…..OMG. :grin:

POLLINA
04-22-2011, 15:51
тайлър ???

Colouring
04-22-2011, 16:12
^Ако говориш за това,че го има във промото-да,така е.Връща се заедно с Джулс. :?

GossipGirl89
04-22-2011, 18:06
Както обикновено - страхотен епизод.

СПОЙЛЕР:

Тоя Стефан да вземат да го командироват някъде най-добре... Никва работа не върши. В миналия епизод почти не се появи, а в тоя взе да се прави на безстрашен... За пореден път ми стана кофти за Деймън - винаги го отритват и се държат гадно с него, а той просто иска да помогне :( И въпреки всичко "боя" между двамата беше доста забавен - като някви малки деца бяха 8-)
Това че Илайджа и Клаус са братя, както и че Клаус е наполовина върколак, наполовина вампир, определено беше голяма изненада и същност доста логично обяснение за желанието на Илайджа да го убие. Преди си мислех че иска да го гътне от страх, че Клаус е по-силен :D
"Здравей" от Клаус прозвуча доста странно, но все пак евала, че за пореден път показаха на света, че ни има 8-) И btw когато Клаус го каза и двамата сКатрин се засмяха май това не беше сцена, а реалната им реакция от самото произношение 8-)
Чудно ми е какво ще стане с Катрин и дали Клаус ще я усети за върбинката. Дано се измъкне някак.

Промото е доста обещаващо. Сигурна съм, че и следващия епизод ще е невероятен :)

xWandereRx
04-22-2011, 21:23
:shock: :shock: :shock: лелеее мега якия епизодддддд
ииии още един епизод с българска дума :grin: :grin:

Katherine: What has happened?
Klus: The wrong village picked a fight in a tavern. :razz: :razz:

Reall
04-23-2011, 09:37
СПОЙЛЕР!
Интересен епизод! Катеринка беше голям сладур! А Илайджа го е било грижа за нея!
Клаус не ми харесва изобщо! Не ми харесва как се смее, как гледа, типичния лош герой!
Стефан беше ужасен, хем че нищо не прави, ами и само се обажда да раздава заповеди! Не мога да го търпя изобщо! Според мен си връща за това, че Деймън му каза предишния ден, че той винаги ще е спасителя на Елена..... Но все пак самия Стефан искаше да го предизвика, за да се сбият!
Радвам се, че леля Джена разбра истината.
Танца на Катрин беше забавен! :D
Но все пак епизода не ме грабна толкова много, имало е много по-добри. :)

xWandereRx
04-23-2011, 18:43
и мен Стефан нещо започна много да ме дразни :( :?

LoweShot
04-25-2011, 07:52
Обожавамм Това Цитатче : Klaus: "Be a good little vampire and dont screw it up :)"

Damon's smug face... :(

Alaric: "Your gonna screw it up, arent you"

Damon smiles. :grin:

mokka
04-25-2011, 16:35
Да ви посъбудя малко, че нещо не коментирате 8-)

СЛУХОВЕ за финала на Сезон 2 (http://twifun-bg.com/?p=130194)

Eclipse22
04-25-2011, 18:11
иихаа новия епизод ми хареса аз чак сега го гледах :D и дори Илайджа ми стана малко миличък след всичко това :-) :oops:

UNITED2
04-25-2011, 20:38
Видяхте ли спойлерите за финала ? :D
Мен лично ми харесва въпреки т'ва дето ше стане с Деймън :D :D :D

Colouring
04-25-2011, 20:52
Дам,те отдавна се разправяха из нета.
Ами,ако това е така-хубав финал,напрегнат ще е/хаха,като че ли преди не се знаеше/.Ще ми е много гадно за Деймън,ама никога няма да го оставят да умре!Но ще свърши така,че ние да се чудим цяло лято какво ще стане.
Според мен инфото ще е вярно,защото:
1.Има пусната промо снимка на Деймън,хванал Елена,а отзад доколкото се вижда е Рет Бътлър/"Отнесени от вихъра"/..както пише в спойлера.
2.Снимка,на която Елена 'влачи' Деймън,защото изглеждаше наистина зле.
3.В официалното описание на епизода пише:
"спомените на Деймън за Катрин от 1864 се смесват с реалността и Елена в днешни дни"... а това определено става след ухапване от върколак/спомнете си Роуз/.
А иначе според мен супер са измислили да включат "Отнесени от вихъра" в играта.Супер е..
а ако си спомняте Елена намери книгата в стаята на Деймън,който може би тайно иска Скарлет О'Хара. :lol:

ArrowsOfDeath
04-25-2011, 20:55
Има ли някой друг като мен, който изобщо не иска и не чете спойлери?

mokka
04-25-2011, 21:46
Има ли някой друг като мен, който изобщо не иска и не чете спойлери?

Ми аз затова ги пускам като линкове, да чете който иска :neutral:

Blab
04-26-2011, 09:34
аз не чета спойлери:Д
и без това започнаха да го воднят... разхвърляни са и се замерят с идеи, които не довеждат до никъде. тъпичко, ама да видим;

RaWw
04-26-2011, 12:59
аз не чета спойлери:Д
и без това започнаха да го воднят... разхвърляни са и се замерят с идеи, които не довеждат до никъде. тъпичко, ама да видим;
+1

UNITED2
04-27-2011, 11:28
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: То се знаеше но все пак,ОФИЦИАЛНО Е ПОТВЪРДЕН 3-ТИЯ СЕЗОН НА С ДНЕВНИЦИТЕ :grin: :grin: :grin:

ArrowsOfDeath
04-27-2011, 11:29
Бахти кефа, ще гледаме 3ти сезон на Supernatural :smt038 :smt041 :razz:

UNITED2
04-27-2011, 11:29
Бахти кефа, ще гледаме 3ти сезон на Supernatural :smt038 :smt041 :razz: Оправих се :D :D :D Просто повече се вълнувам за свръхестествено и за тва :razz: :razz:

BloomF
04-27-2011, 17:24
Ох, гледам в промото, че Рик е добре. Обзе ме някакво чувство, че може да умре.. Клаус е супер готиния - голямо сладурче :D . Но естествено Деймън си е най - най. :grin: Наистина интересни неща научихме за него и Илайджа - невероятния Илайджа. Той ми е сред любимците. Май е бил влюбен в Катрин :? .

UNITED2
04-27-2011, 19:12
Катеринка има навиците да забива братя :D
Абе сигурно в 3-ти сезон ше започнат вече драмите за т'ва,че Елена ше умре а Стефан вечно ше си е жив и т.н :D Но определено ше има много от тоя род,и накрая ше стане вампирка :-| :D

stelkastel
04-29-2011, 06:51
Да ни е честит днешния епизод! :grin:

Colouring
04-29-2011, 06:58
Дааааа!
Леле,невероятен е епизода.Ама да не издавам още. 8-)
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

MissNothing
04-29-2011, 14:06
Супер епизод.

СПОЙЛЕР:
Не искам Елена да става вампир :x . Ама сигурно ще намерят начин да я спасят.. Ох Джена много я харесвам ама май се очертава тя да е един от умрелите. А какво ставаше като те ухапе върколак и Роуз от това ли умря... не си спомням много. Само 2 епизода още, ужас.. после цяло лято ще чакаме.

xWandereRx
04-29-2011, 19:17
аа сигурно Илайджа ще намери лек за ухапването от въркулак, няма как да го уставят да умре... :shock:
ии Джена и Аларик са много сладки, не искам тя да умира :(

Colouring
04-30-2011, 08:25
Естествено,че няма да го оставят да умре.Въпросът е,че най-вероятно ние ще се измъчваме цяло лято,за да видим как точно ще го спасят. 8-)

tArIkAt
04-30-2011, 08:32
епизодът беше много як 8) а какво точно се случи с Джена ? във върколак ли се превръща или във вампир ? в този епизод изобщо не показаха Бони и Джеръми, както не показаха Карълайн в миналия ;х нямам търпение до петък, ще е много интересно 8)

Colouring
04-30-2011, 08:40
Казаха,че Джена е в процес на трансформация(във вампир).Няма как да е върколак!В миналия епизод Илайджа каза,че Клаус е полу вампир,полу върколак,но неговата върколашка страна не е 'отключена'.Затова и прави цялото жертвоприношение на двойника..за да отключи тази си част и да направи нова раса.

ArrowsOfDeath
04-30-2011, 11:05
Един приятел предположи, че Деймън ще се спаси като пие от кръвта на Клаус :-|

GossipGirl89
05-01-2011, 16:37
Никаква идея нямам за спасението на Деймън, само съм сигурна, че няма да умре :D Ако го убият, което е невъзможно, спирам да гледам сериала 8-) Според мен или Бони ще направи някаква магия, за да го оправи или Клаус играе някаква рола в спасяването му. Не знам, ще видим чак есента :(
А Джена може би ще умре :-o Все пак има някакво погребение накрая...

Colouring
05-01-2011, 16:52
На мен ми идва идея,че кръвта от върколака,който го е ухапал,може да помогне.

tArIkAt
05-01-2011, 20:03
http://twifun-bg.com/?p=131577 - голям спойлер

CrazyMims
05-01-2011, 20:37
Чух че се носят слухове че Деймън може да се превърне в човек. Не знам как ще стане това.. но съм сигурна че 100% няма да умре. Поне не и този сезон. Но хубавото от раната е че Елена ще се притесни за него, и мн. ме кефи като са заедно много повече си подхождат отколкото със Стефан :smt007 . Или поне аз така мисля.

Colouring
05-01-2011, 21:15
^Според мен никакъв шанс да се превърне в човек!
Това става в книгите и не означава,че ще стане и в шоуто,защото милиони пъти вече е показано,че сериалът не следи сюжета на книгите на Л.Дж.Смит.Каквото си чула не е вярно. :)
И няма да умре,да.Кой нормален човек ще иска да убие шоуто си?

mokka
05-03-2011, 05:23
^Според мен никакъв шанс да се превърне в човек!
Това става в книгите и не означава,че ще стане и в шоуто,защото милиони пъти вече е показано,че сериалът не следи сюжета на книгите на Л.Дж.Смит.Каквото си чула не е вярно. :)
И няма да умре,да.Кой нормален човек ще иска да убие шоуто си?

Много са ти хубави клиповете :)

ex7azy
05-03-2011, 07:21
Аз мисля че след като се развали проклятието на Клаус .. Деймън ще стане първия хибрид от новата раса и тогава ще убият Клаус ( Деймън ще остане единственя хибрид) , а останалите 5 древни ще се опитват да убият Деймън за да не продължи расата.. И така 3-ти сезон ще се върти около Деймън и древните.. :D
Само едно се чудя.. Елена вампир ли ще стане или ще се съживи от елексира на Илайджа?

mokka
05-03-2011, 08:00
Аз мисля че след като се развали проклятието на Клаус .. Деймън ще стане първия хибрид от новата раса и тогава ще убият Клаус ( Деймън ще остане единственя хибрид) , а останалите 5 древни ще се опитват да убият Деймън за да не продължи расата.. И така 3-ти сезон ще се върти около Деймън и древните.. :D
Само едно се чудя.. Елена вампир ли ще стане или ще се съживи от елексира на Илайджа?

Тя НЕ пи от елексира, Илайджа си го прибра след като Деймън и даде кръвта си. Според мен няма да умре изобщо за да се превръща във вампир. Теорията ти за Деймън е интересна

Colouring
05-05-2011, 08:08
http://store.picbg.net/pubpic/8B/A1/d00d61a6e22d8ba1.gif
Ей,хора,утре ще си имаме епизодче! :grin:
Не мога да повярвам,че остава толкова малко време до края на този сезон.И после цяяяло лято чакане.. аз сигурно ще изгледам сезоните още по 34539 пъти,докато дойде септември.

suNnykaty96
05-05-2011, 15:08
Ама утре това последния епизод ли ще бъде ? Наистина цяло лято ще бъде голямо чакане xD Аз мисля, че Елена няма да стане вампир, поне не и този сезон. Деймън... ще го спасят някак си, няма как. Може и Бони някоя магийка да направи, макар че много не ми се вярва. Катрин започва все повече и повече да ми допада ( А и Нина много повече ми харесва къдрава ((: ) и ми е много интересно какво ще стане с нея. А нали Клаус каза, че си има резервни върколк и вампир - може Джена да е резервния вампир.... ама на нея много и се събра бе, първо дето така изведнъж научи всичко, а сега пък и вампир взе че ще става :дд
Охх кога ще дойде утрее :grin:

Colouring
05-05-2011, 15:58
^Не,не е последният епизод.Утре ще гледаме The Sun Also Rises,а другия петък As I Lay Dying-финалният епизод. :)

ex7azy
05-05-2011, 18:18
Темичката ни замря.. :(

ysmivka
05-05-2011, 20:04
Айде и аз чакам да излезе новия епизод.. И според мене Клаус ще знае някакъв начин да спаси Деймън - нали все пак е от Древните.

iPurple
05-06-2011, 08:28
Най - ужасния епизод!!! :cry: :cry: :cry:

Reall
05-06-2011, 08:36
СПОЙЛЕР! Не мога да повярвам! :cry: Никога не съм плакала толкова много на филм, никога на дневниците, а сега целия епизод се скъсах да рева. :cry: Гадно ми е за Джена, Деймън, Джон, Елена, Джеръми, Тайлър, Каролайн, Мат, за Стефан дори.... за всички..... :cry: После ще коментирам, сега ми е гадно....

Colouring
05-06-2011, 08:42
СПОЙЛЕР:
Да,наистина беше ужасно тъжен епизод.
1.Илайджа!Как може да го направи?Тъкмо започнах да го харесвам и си мислех,че ще им помогне възможно повече.
2.Джена!Еееее,как можа да умре.Толкова много я харесвах.Бяха перфектна двойка с Аларик.Ама и не бих могла да си я представя като вампир,де.Обаче страшно добра игра с Нина,ужасно тъжно . :(
3.Двете погребения.Е,това беше сцената,на която се разциврих(дотогава се въздържах).И за Джон ми стана гадно,нищо,че беше такъв гадняр през повечето време.Това,което направи,беше най-правилното нещо,което можеше да се случи!Все пак спаси Елена..
4.Деймън!Страхотна беше сцената,когато взе Елена на ръце и я отведе. :smt007 И след това като я отнесе при Джеръми. <333 Ама с него какво ще ставаа... не ми се мисли. :(

Иначе ето промо за следващия епизод:
http://www.youtube.com/watch?v=PKletC90Uxw

Доколкото виждам Деймън иска да излезе на слънце без пръстена си,ама Стефан го спира.. и как Елена може да му каже 'STOP!'Tц,тц..

fanpire
05-06-2011, 12:37
Спойлер!
1.За втори път плача на епизод на Дневниците. :cry: Толкова ми стана гадно за Джена и после за Джон.Направо не мога да повярвам,как можаха да оставят Елена и Джеръми без нито един родител...
2.Илайджа,намразих го вече! :x Преди толкова много ме кефеше,защото беше честен и искаше да убие Клаус,а сега стана голям дволичник! Когато прободе Клаус с ръката си,мислех че ще му извади сърцето,но е глупав и му се доври. И много се чудя дали Клаус го излъга,или наиситна не е убил семейството си.
3.Стана ми гадно,че Керълайн и Мат скъсаха.Мислех,че той е приел мисълта,че тя е вампир,но явно сценаристите са решили да съберат Керълайн и Тайлър...
4.И за Аларик ми е гадно,първо жена му умря а сега и Джена.
5.Джон постъпи много правилно.Преди го мразех,но в последните 5-6 епизода започна да ме кефи,жалко,чв точно сега умря.
6.Горкия Джеръми той изгуби най-много хора:Родителите си,Вики,Ана,а сега и Джена...
7.Деймън беше велик,в този епизод.А Стефан доста изстрада.На края на епизода си личеше колко гадно му стана за Деймън.Ама все пак той е един от главните герой и едва ли ще умре. :?

iPurple
05-06-2011, 13:19
Аз само не разбрах кво стана с Илайджа и Клаус..?

fanpire
05-06-2011, 13:48
Еми Илайджа не уби Клаус както смяташе първоначално,ами го спаси.Хвана го и избяга с него някъде.

П.П. Забравих да спомена и за Грета.Много се учудих като я убиха.Мислех,че е непобедима. :D А Бони страшно много ме изкефи,когато се появи и започна да измъчва Клаус. :grin: Ааа и най-накрая убиха Джулс,малко гадно ми стана,обаче добре,че не беше Тайлър.

ddeennyy
05-06-2011, 17:03
:cry: :cry: :cry: така не бях ревала скоро на филм.. дано другия петък разберем какво ще стане с Деймън...

cvetelinaaa
05-06-2011, 18:41
Аз ли само на разбрах за Джена. Видях че умира, обаче си мисля че Бони е направила някаква магия или нещо за да се съживи пак, защото накрая не показаха на кого е гроба (мисля че е бил на Джон, а др до него на родителите на Елена). И все пак умряха и Джон и Джена, а гроба беше само един. Колкото до Деймън, мисля че може да умре другия епизод и другия сезон да го върнат, но като човек (поне така ставало във книгите)

MissNothing
05-06-2011, 19:20
Без думи съм за този епизод. Не исках Джена да умира, гадно ми стана дори за Джон. Илайджа.. предател. Със сигурност няма да разберем какво ще стане с Деймън в следващия епизод и ще чакаме цяло лято. Няма да умре де, това е яснно. Доколкото разбрах още някой ще умре в следващия епизод.. видях промото, нямам търпение вече.

Colouring
05-06-2011, 19:45
Аз ли само на разбрах за Джена. Видях че умира, обаче си мисля че Бони е направила някаква магия или нещо за да се съживи пак, защото накрая не показаха на кого е гроба (мисля че е бил на Джон, а др до него на родителите на Елена). И все пак умряха и Джон и Джена, а гроба беше само един. Колкото до Деймън, мисля че може да умре другия епизод и другия сезон да го върнат, но като човек (поне така ставало във книгите)
Гробовете бяха два.Джена умря!

xWandereRx
05-06-2011, 23:05
лелеее :х :х :х
много ми хареса сцената когато Бони се появи !!
Дженааа, Дженааа .... :( горкия Аларик, бяха една от любимите ми двойки :(
тъкмо си мислех, че като убият Клаус и няма да има история за следващия сезон и... Илайджа бил по - тъп отколкото си мислех, да му повярва ...
Каролайн и Тайлър са много сладки
Нина беше много яка в края на епизода
за Стефан също ми стана много гадно и за Деймън
:( :(

UNITED2
05-07-2011, 10:46
Беше прекалено мрачен епизод :booooomb: :shock:
Но пък ми хареса,на две три места ме побиха тръпки наистина беше доста кофти,особено докато Елена плачеше на гробовете и с тая песен а и писмото на Джон наистина беше супер кофти :(
Джена мн си я исках в сериала и да си призная,ми е кофти по добре да беше умрял Стефан :D .
Не знам,какво ще стане с Деймън но определно ще разберем в петък само,че не този ами след 4 месеца в тоя петък :razz:

Monnie
05-07-2011, 11:40
Това беше най-тъжният епизод.. Много плаках.. Ама Деймън не може да умре! Трябва да го спасят някакси! :-#

xWandereRx
05-07-2011, 16:13
представете си какъв ще е следващия епизод... :shock:
само не искам Каролайн и Тайлър да умират, че започнах много да ги харесвам като двойка

BloomF
05-08-2011, 13:47
Абе какви са тея неща, че Деймън ще стане човек?! :( Дори и в книгите да е така, ако стане така и във филма всичко ще развалят...

garfi94
05-08-2011, 14:24
Ох, обожавам го този сериал :grin: .Супер много плаках на последната серия... Ако Деймън умре няма да го гледам повече! Горкият Деймън :-# :-# :-#

echii
05-08-2011, 15:16
Охх..дано само Дейман не умре :D

BloomF
05-09-2011, 12:44
Няма да умре!! 100% съм сигурна. Ако умре сценаристите много добре знаят, че рейтинга доста ще спадне.

GossipGirl89
05-09-2011, 16:06
^ да ама знаят и, че всички очакваме да НЕ умре именно поради причината с рейтинга 8-) Така че нищо не се знае. Аз също си мисля че няма да умре, но това ще го разберем най-вероятно на есен :D Ще има няква врътка сигурно.

UNITED2
05-09-2011, 16:48
Ако умре да приемем,че просто така му е било писано :-|

kitti123
05-09-2011, 16:57
някой знае ли дали най-накрая ще има целумка м/у Деймънд и Елена ?! В смисъл в тая серия,която предстои или ще е чак в 3 сезон ?! И въобще ще има ли целувкаа :? :grin:

ArrowsOfDeath
05-09-2011, 21:26
Не, ще има направо хардкор секс сцена. 8)

kitti123
05-10-2011, 09:32
Не, ще има направо хардкор секс сцена. 8)
мерси за остроумния отговор 8)

Colouring
05-10-2011, 10:08
Мога да ти кажа,че колкото знаеш ти,толкова знаем и ние.
Възможно да е има целувка(все пак в промото се вижда какво прави Деймън),възможно е да няма.. възможно е да има и повече от една. 8-)

GossipGirl89
05-10-2011, 10:35
Ето спойлери за Елена и Деймън за най-нетърпеливите :D Цък (http://twifun-bg.com/?p=133041)

П.П. mokka ще ме прощаваш ама не се сдържах 8-)

mokka
05-11-2011, 17:00
Ето спойлери за Елена и Деймън за най-нетърпеливите :D Цък (http://twifun-bg.com/?p=133041)

П.П. mokka ще ме прощаваш ама не се сдържах 8-)

Направо ще ти благодаря, че нямам време да влизам 8-)

Нина Добрев: Финалът променя животите на всички (http://twifun-bg.com/?p=133165)

TrustNobody
05-12-2011, 13:49
ТРЪПНЕТЕ ли в очакване за ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ НА СЕЗОН 2? 8-)

Colouring
05-12-2011, 16:08
Тръпнем,тръпнем. :mrgreen:

kitti123
05-12-2011, 16:53
Тръпнем,тръпнем. :mrgreen:
+1 :grin: чак вече изтръпнах :lol:

ex7azy
05-12-2011, 17:32
Аз не искам да идва утре... ;хх
Какео ще правим после 4 месеца?? :?

kitti123
05-12-2011, 17:39
ше го заобичаме още повече !! :grin: иначе и на мен ше ми липсва :?

Colouring
05-13-2011, 04:42
Хора,дърпайтееее! :grin: :grin: :grin:
Аз се заредих с такава енергия от сериятаааа..ама със сигурност няма да изтрая до септември. :cry: :cry: :cry:

kitti123
05-13-2011, 09:21
:-# :shock: :cry: ееее свършиии :(

endzeit
05-13-2011, 09:56
http://www.youtube.com/watch?v=e2I8sJaqols
my art :)

SOSgirl
05-13-2011, 16:41
Мале от кога не съм писала в темата не е истина :D !!! Иначе епизода беше супер.Не ми беше жал толкова за Деймън , защото си знаех че няма да умре,а и накрая получи целувка 8-).Обаче за Стефан много кофти ми стана стана горкия :shock: :-k ](*,) #-o :cry: :-x :roll: . Сега с Деймън си разменят ролите май :D............. Да видим каква каша ще е 3ти сезон :booooomb: .Нямам търпение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MissInd3p3nd3nt
05-13-2011, 16:51
Мале страхотна серия беше това :grin: :grin: :grin: Жалко,че трябва да чакаме до септември,но определено си заслужава чакането! :smt007

kitti123
05-13-2011, 17:38
айде някой като разбере точната дата за старта на 3 сезон да пише :)

iPurple
05-13-2011, 18:21
Страхотен епизод!
Най - после дългоочакваната целувка
умрях си от кеф!! И то тя го целуна!!!! :grin:
На Стефан шапка му свалям супер много
обича брат си!
В 3тия сезон явно Деймън и Елена ще
го спасяват и може да са си заедно кой знае...
А тва с Джеръми накрая беше много странно..
сигурно щото Емили го спаси и сигурно му
прави някви номера няма как да върнат
Ана и Вики...

Ужас как ще издържа цяло лято?? :x

GossipGirl89
05-13-2011, 19:01
СПОЙЛЕР:

Превъзбудена съммм! :grin: Няма толкова яка серия просто... Нямам думи да я опиша. Невероятен финал!
Сцените между Елена и Деймън бяха просто уникални! А целувката :smt007 :smt007 :smt007 Цели 2 сезона ги чакам да се цункат :D Нямате си идея колко яко се почувствах и с къф кеф изгледах тая сцена :grin: За Стефан не ми пука особено - дано го командироват някъде и Елена и Деймън да се гаджосат 8-) Ще бъде е.ати якото!
Тва с Джерами накрая наистина беше странно, но аз честно казано предполагах, че ще има някакви странични ефекти - все пак се върна от смъртта...
И Катрин изобщо не очаквах да спаси Деймън.
Не, не, не... просто съм очарована :grin:

Леле, а сега до Септември кво ще правим :( Не знам как ще изтрая толкова време, честно...

ysmivka
05-13-2011, 19:10
Невероятна беше серията...
На моменти си мислех, че Деймън може наистина да умре, обаче.. друго стана.
Много ми стана жал за Стефан - толкова години се бори със себе си, а сега пожертва всичко... дано Деймън му се отблагодари и намери някакъв начин да го спаси от Клаус.
А какво всъщност стана с Джерами накрая? Сега освен да се откаже че има начин вампирите да оживяват след като бъдат убити.. странно

Дано чакането си заслужава и третия сезон да е още по интересен и от втория!!! :grin:

minionka
05-13-2011, 22:55
Страхотна серия.

СПОЙЛ..Много яко ми стана когато Елена целуна Деймън. С Джеръми става нещо странно. Предполагам, че когато Емили го е съживила е направила нещо. Нали Бони каза, че ще има последствия. И сега Ана и Вики се завръщат, но не мисля че са живи. Може би му е дала способността да вижа духове на умрели вампири и така любовта му със Бони е малко или много застрашена. Тъкмо няма да е така безпомощен. Това е и добър начин да се върнат някои приятни персонажи, като Ана и Джена. Тамън и Аларик да не страда. Сега ми се струва, че нещо повече ще стане между Елена и Деймън, особено след като Стефан го няма. Най-накрая и него го огря, но ми стана малко гадно за Стефан. Тоя Клаус голяма кучка. :D Не знам, как ще дочакам.

xWandereRx
05-13-2011, 23:01
само аз ли съм леко разочарована? :-o
епизода беше добър, обаче очаквах да ме остави в голямо напрежение и нетърпение за следващия сезон, ама не се получи особено
по - голям щеше да е ефекта ако предпоследния епизод беше последен :D
единствено ме изненада случката с Джеръми, не призраците или каквото и да са, а това, че го убиха :shock:
ах а Клаус направо ме побърква като говори :smt047 :smt050

suNnykaty96
05-14-2011, 08:59
Серията беше супер. Едва ще дочакам сезон 3 ! Аз пък не знам защо, но искам Елена и Стефан да са си заедно,а не тя да е с Деймън. Да бъде и с двамата, си е запазена марка на Катрин :дд. Бтв и аз не вярвах, че ще помогне на Деймън. Мислех, че тя ще си го изпие, ей така, за кеф 8-). А Клаус защо я ухапа, пи от кръвта й и после й даде на нея да пие от него и вика на Стефан, че това му било лекарството.. аз мислех че е сложил в системата на Катрин от неговата кръв, и Деймън сега ще трябва да пие от нея, но явно не. А може и да е искал да провери дали тя пие върбинка.. Цяло лято ще чакам, но НЯМА да чета никакви сплойлери, та да ми е интересно на есен ((: Бтв, не трябва ли да направим нова тема, вол 2 ?

SOSgirl
05-14-2011, 09:27
Серията беше супер. Едва ще дочакам сезон 3 ! Аз пък не знам защо, но искам Елена и Стефан да са си заедно,а не тя да е с Деймън. Да бъде и с двамата, си е запазена марка на Катрин :дд. Бтв и аз не вярвах, че ще помогне на Деймън. Мислех, че тя ще си го изпие, ей така, за кеф 8-). А Клаус защо я ухапа, пи от кръвта й и после й даде на нея да пие от него и вика на Стефан, че това му било лекарството.. аз мислех че е сложил в системата на Катрин от неговата кръв, и Деймън сега ще трябва да пие от нея, но явно не. А може и да е искал да провери дали тя пие върбинка.. Цяло лято ще чакам, но НЯМА да чета никакви сплойлери, та да ми е интересно на есен ((: Бтв, не трябва ли да направим нова тема, вол 2 ?

И аз така мисля че трябва вече вол 2!
П.С: Има ли някои тук от отбора на Клаус освен мен :Д

Colouring
05-14-2011, 11:21
само аз ли съм леко разочарована? :-o
епизода беше добър, обаче очаквах да ме остави в голямо напрежение и нетърпение за следващия сезон, ама не се получи особено
по - голям щеше да е ефекта ако предпоследния епизод беше последен :D
Попринцип епизод 21 e трябвало да бъде финала.Всички се убедени,че той беше изпълнен с повече напрежение,обрати и т.н.Но сезонът трябва да е 22 епизода,така че са решили да разкажат историята на Деймън.Затова е така.Джули Плек го казва. :)
Но пък аз ИЗОБЩО не съм разочарована! :smt007

tArIkAt
05-14-2011, 13:01
ухапа я като върколак, за да покаже на Стефан, че неговата кръв е лек против ухапване от върколак.. иначе наистина не беше чак толкова интересен, но все пак ми хареса :) и на лъжкините не беше чак толкова як последния епизод, но нищо..

GossipGirl89
05-14-2011, 14:22
На мен пък епизода много ми хареса. Не знам кое ви е разочаровало толкова... Вярно е, че предния беше доста по-обтегнат, но и в този си имаше бая напрежение. Аз например знаех че Деймън няма да умре, но изобщо не предполагах какво може да се случи с Джерами и със Стефан. Не очаквах и Катрин да спаси Деймън. :) Имаше си яките моменти и този епизод определено. Примерно целувката между Е. и Д. беше уникална - аз съм се радвала като малко дете 8-)

xWandereRx
05-14-2011, 16:04
SOSgirl, и аз съм тийм Клаус 8-)
и Деймън разбира се :D

scandalousLady
05-14-2011, 16:10
На мен пък епизода много ми хареса. Не знам кое ви е разочаровало толкова... Вярно е, че предния беше доста по-обтегнат, но и в този си имаше бая напрежение. Аз например знаех че Деймън няма да умре, но изобщо не предполагах какво може да се случи с Джерами и със Стефан. Не очаквах и Катрин да спаси Деймън. :) Имаше си яките моменти и този епизод определено.

Дам ;-) . Това със Стефан беше много гадно,но все пак Деймън му е брат каквото и да е правил преди.

SOSgirl
05-14-2011, 20:07

Е аз от тийм Стефан не Деймън :Д.Ама нищо нали си и от тийм Клаус :Д :grin:

SOSgirl
05-14-2011, 20:16
Кои ви беше най - смешния момент от епизода? На мене Аларик като викаше на Джерами можеш да ми благодариш утре и вдругиден и след това.Много готино го изигра Аларик :lol: 8-) :razz:

MissDeadly
05-14-2011, 21:48
То това май беше единствения смешен момент от целия епизод :) всичко беше толкова сериозно и драматично :P Леле как ще изтърпя до септември 8-)

Reall
05-14-2011, 22:31
СПОЙЛЕР:

Превъзбудена съммм! :grin: Няма толкова яка серия просто... Нямам думи да я опиша. Невероятен финал!
Сцените между Елена и Деймън бяха просто уникални! А целувката :smt007 :smt007 :smt007 Цели 2 сезона ги чакам да се цункат :D Нямате си идея колко яко се почувствах и с къф кеф изгледах тая сцена :grin: За Стефан не ми пука особено - дано го командироват някъде и Елена и Деймън да се гаджосат 8-) Ще бъде е.ати якото!
Тва с Джерами накрая наистина беше странно, но аз честно казано предполагах, че ще има някакви странични ефекти - все пак се върна от смъртта...
И Катрин изобщо не очаквах да спаси Деймън.
Не, не, не... просто съм очарована :grin:

Леле, а сега до Септември кво ще правим :( Не знам как ще изтрая толкова време, честно...

Подкрепям! :grin:

UNITED2
05-14-2011, 22:47
Епизода беше добър и то много,най после така чаканата Деймън-Елена сцена :D На този финал,наистиана се целунаха нямам търпение да разбера,какви ще са сега последствията :D
Определено миналия сезон свърши по напрегнато но и този си го бива,моята любимка от началото на сериала беше Вики,не мога да опиша просто колко се радвам,че е отново в играта великоооо ! :grin:
Ся до септември пак не ми се мисли,какви теории ще се развиват пак :D

scandalousLady
05-15-2011, 04:55

Не съм от тийм Клаус,но много харесвам как говори :smt050 8-)

Reall
05-15-2011, 06:21
И аз обожавам как говори Клаус! :smt007 Малко ми стана симпатичен като даде от кръвта си и така спаси Деймън. Ако трябва да съм честна Стефан не ме интересува, да правят каквото искат заедно /знам, че звучи грубо за Стефан феновете/. :D Макар че се знае, че ще го измъкнат, щом Деймън е добре. Аз си мисля, че Илайджа може да помогне, ще го съживят и той ще убие Клаус (?). :-o

Colouring
05-15-2011, 08:23
Май само аз не харесвам Клаус.Уж Първороден вампир,страшен би трябвало,вдъхващ респект-на мен ми е леко смешен.Само говора е як!Все пак е англичанин,а те говорят тооолкова яко. 8-) Но самия актьор не ми е симпатичен изобщо.
Илайджа вече е друга работа.Много искам да го върнат.
Иначе и на мен,след всички Делена моменти,този с Аларик ми е най-любим. :lol: Разсмях се от сърце тогава. 8-)
Пък със Стефан и представа си нямам какво може да стане.Искам да замине някъде,че да остави на спокойствие Деймън и Елена за малко(даааа,то едно спокойствие.. те ще издивеят да го търсят). 8-)
След целувката,друг любим момент ми беше й когато Катрин дойде с кръвта.Знаех си,че ще дойде да го спаси.:)
"It's ok to love them both. I did..."

Ама сега на Джеръми хич няма да му е лесно с 2 бивши и едно настоящо гадже. 8-) Аз се надявам да можем да видим и Джена,щом видяхме Вики и Ана(много се радвам за Ана-супер много ме радваше,Вики не чак толкова).Само да не го извъртят дотолкова,че да стане Jeremy Love Hewitt. 8-)

GossipGirl89
05-15-2011, 09:41
И мен ме кефи Клаус и разбира се - особено говора му :smt007

А най-смешния момент освен този с Аларик и Джерами ми беше и този, в който Стефан набута Деймън в килията и се разви следния диалог:

Стефан: You're not dying today.
Деймън: What's the plan, Superman?

:D

gabri3lla
05-15-2011, 13:01
Беше ясно,че ще спасят Деймън....,обаче само на мен ли ми беше кофти,докато Стефан се наливаше с гадната кръв? :x

scandalousLady
05-15-2011, 13:11
Беше ясно,че ще спасят Деймън....,обаче само на мен ли ми беше кофти,докато Стефан се наливаше с гадната кръв? :x

И на мен :-k .. Стефааааааан :smt007 8-)

xWandereRx
05-15-2011, 15:13

и аз бях тийм Стефан ама последните 10тина епизода много ме дразни :D а Деймън спря да ме дразни още към края на 1 сезон :D

Colouring
05-15-2011, 15:58
Аз пък си стоя твърдо на Тийм Деймън от самото начало,когато каза "Hello brother!" 8-)

mokka
05-15-2011, 17:18
Аз пък си стоя твърдо на Тийм Деймън от самото начало,когато каза "Hello brother!" 8-)

Дай 5 8-)

SOSgirl
05-15-2011, 17:48

и аз бях тийм Стефан ама последните 10тина епизода много ме дразни :D а Деймън спря да ме дразни още към края на 1 сезон :D

Е как така те дразни вместо да си благодарен че спаси на Деймън живота а и много тъпо ми стана като разбрах ,че Деймън е бил вампир преди това, Стефан се е обвинявал толкова дълго че го е превърнал..... 8-) :shock: :shock: :shock:

SOSgirl
05-15-2011, 18:16
Хора може ли на темата да направя вол 2 ?

scandalousLady
05-15-2011, 19:28

Аз съм ЗА.

mokka
05-15-2011, 20:15

Аз съм ЗА.

И аз ама може ли само да е: Дневниците на вампира VOL 2

Всички са наясно, че е сериал, пък и така се превежда навсякъде

UNITED2
05-15-2011, 20:16
Ако ще правите втора тема поне се постарайте с началния пост :?
Добавете инфо,картинки и нещо интересно ! :booooomb:

scandalousLady
05-15-2011, 20:20
Дам съгласна.. ! Щом има желание SOSgirl нека да направи пък и нали е фенка естествено,че ще се постарае предполагам 8-) .

Colouring
05-15-2011, 20:21
Йеп,прави сте.Трябва ни вол.2.
Ами,SOSgirl,заемай се,ако имаш желание. :)

mokka
05-15-2011, 20:25
Йеп,прави сте.Трябва ни вол.2.
Ами,SOSgirl,заемай се,ако имаш желание. :)

Ако ти трябва инфо свиркай 8-)

mokka
05-16-2011, 08:07
Какво стана :-o Ако искате мога да се заема аз, имам всичко необходимо за обширен първи пост (резюмета, награди, списъци с актьори, официални фотосесии и постери, каквото се сетите)

ArrowsOfDeath
05-16-2011, 08:31
Да ти кажа, то логичното е ти да направиш втората тема, все пак най-много се интересуваш от сериала.

mokka
05-16-2011, 09:04
Да ти кажа, то логичното е ти да направиш втората тема, все пак най-много се интересуваш от сериала.

Е да, ама преди мен изявиха желание, сега ако иска момичето нека направи :)

UNITED2
05-16-2011, 11:13
Разменете си скайпове,а после и идеи,какво да съдържа темата и се разберте енда от двете да я направи :)

scandalousLady
05-16-2011, 11:14

Е да, ама преди мен изявиха желание, сега ако иска момичето нека направи :)

Дам нека я почакаме за да не се сърди..не мисля,че ще се сърди ако ти направиш темата но все пак не я познавам 8-) ..,но ако решиш направи я ти не мисля,че има голямо значение кой ще я направи.

mokka
05-16-2011, 17:05
Ами аз я почнах.. Може ли само някой да ми каже как се смаляват снимки? Пробвах адрес но явно в този форум не става?

mokka
05-16-2011, 17:40
Ееееми, ще бъде без много картинки... Готова е

Дневниците на вампира - Тема 2 (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8732545#8732545)

ArrowsOfDeath
05-16-2011, 21:07
Дневниците на вампира - Тема 2 (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=8732545#8732545)