PDA

View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11

Страници : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

dqvolcheto9
03-08-2010, 10:42
Ми супер съм .Умрях от яд като направих на яд на тва лигаво копеленце.Ще види кои командва парада тука :D А тая мръша какъв бои ще яде утре и ще си ходи гримирана :grin: (Как може да крадеш бодито,ключа за апартамента,парите на приятелка и да я гледаш в очите както и да е то има Господ и ще я накаже ,ама преди тва ще я прибие целия клас..) Както и да е :o

your7shadow - > И аз бях като теб бях лудо влюбена в един от моя клас и беше същото. Обаче той се прави на големия тешкар и аз си харесах друго момче и сега му правя да яд а тои умира.Така ,че ако си намери друго момче и ще спреш да мислиш за всичко с него.Знам ,че е трудно ,но дано да успееш :-) :-)

slun4ice_90
03-08-2010, 10:45
Плача,а знам че не трябва.Мисля,а пак не намирам отговор.Искам,а после се отказвам.Някой разбира ли ме??? :shock: ;( Родена съм,за да наранявам,не искам да е така... :? Той не заслужаваше всичко това,с право ме разби снощи.Още помня всяка негова дума,и ми се искаше да не се беше стигало до тук?! 8) :-o Пак съм в задънена улица,не мога да преодолея страховете си,много е трудно... :cry: :-#

b3b3t0y
03-08-2010, 10:55
Перфектно!
1.Вчера се върнах от лагер и състезание => видях си всичките приятели,спечелих медали,цели нощи не спах от обикаляне по хотелските стаи,вниманието на супер много хора беше насочено към мен и ест. не на последно място видях супер яки момчетаа! :D
2.Майка ми е пичка и ми написа бележка за днес да не ходя на даскало
3. HomeAlone съм
и само малко ми е тъпо че навън вали сняг и не мога да обикалям по кафенетата :(
Е,похвалих ви се-дано и вие да сте добре ! :-)

DevilWish
03-08-2010, 11:07
off :D как да съм.Вчера место да си легна след дискотеката излезнах с Нихат и беше мн яко.Радвам се,че не го разкарах,шото разбрах, че Сефа не е сериозен.бив6ия само ми пише да се съберем иска даже да говори с татко си ... ама аз не ща вече.първия ден стаж баси тъпнята искам си в къщиииииииииии.и другото, което е, че видях снимката от дискотеката и сууупер мн ме изкефиииии.
sorry за грешките ,но нямам кирилица и го превеждам с една програма.

vikitolove
03-08-2010, 11:24
Скука.Гадна кашлица.Студено време.

Скука.Скука.Скука.
точно така съм и аз :( :( :( :( :(

3oPuTy
03-08-2010, 13:14
ХаХ в Грация има две супер готини сакчета и то тооочно в двата ми любими цвята :grin: Днес щях да си ги взема ама беше студено и не ми се ходеше до бутката за вестници,но утре ... ще имам поне единия :-P
Като заговорих за времето - баси ужаса е навън :? Даже мисля да не излизам :?
Сега поне съм си на топло,пия Cappy Body Time и гледам телевизия ... К'во по-яко от това?!Е само милото да беше при мен,но тогава щеше да има кой да ми мрънка,защото днес карам само на плодове,а той е против това :?

LoveRetroMusic
03-08-2010, 13:42
Искам да се сдухам, 'щото има причина, ама не мога..
Безчувствена съм. НА КАКВО ДА СЕ ЗАРАДВАМ СЕГА?!
Всичко беше наред, всичко беше идеално и аз го вярвах.
Да, ве, "прекрасно" е.

vikitolove
03-08-2010, 14:19
нз просто :( знам,че той ще иска да играя,защото съм от отбора,мама не ме пуска,защото съм болна,искам д отида заради отбора и заради себе си,толкова часове наред в тоя салон и сега мама да ми каже,че не ме пуска и това скапно време ми скапва настроението още повече :(
вятъра духа на там,че ще седя в нас утре и ще мисля как да убедя мама да ме пусне в сряда :? малко вероятно,но хората са казали "Надеждата умира последна" Wink

soul1199
03-08-2010, 15:47
супер съм,неска ми върви на макс :grin:

pisety000
03-08-2010, 16:54
Много съм щастлива :grin:...и между другото той ми честити 8-ми март :D

DevilWish
03-08-2010, 17:06
Зле :D Уморена съм, но не това е проблема :Д то няма проблем де ама... писах си с гаджето до там добре, ся бившия ми пише и ми се извинява аз го направих по-нисък от тревата :D през тва време някъв друг ми дава номера си :D :D wtf :D

mOBSCENE
03-08-2010, 17:09
Искам гоо..само него! :smt007

XTREMEFREERIDE
03-08-2010, 17:10
Господина по Психология не спира да ме кефи. :grin: Най-якия е.. е тва е учител.. да ти дава стимули да учиш непрекъснато. Кефче. А и деня мина страхотно.. от 2 контролни,които трябваше да правим не направихме нито една. :grin: В настроение съм.. ама да не се хваля,че има много време докато си легна.

vikitolove
03-08-2010, 17:36
в настроение съм :grin:
пусна ме да отида :grin: обичакам си я :-) :-)
п.п.Честит празник :-) :-) :-)

Eliii
03-08-2010, 17:43
Ако утре не правиме spelling по френски мога и добре да бъда :?
А иначе.............. пф, "Който може да обича, разбира и без думи" ....
А разбери ме, бе, лайнар!! :x

3oPuTy
03-08-2010, 18:59
Тази вечер не се видях с моя :-#
Направо ще полудея :? Ако и утре не отида на даскало и не го видя направо не знам :shock: Знам,че вечерта ще излезем ама ... Мамка му,липсва ми адски много,а не сме се виждали от 7 часа :shock:
К'во ми става последно време,бе?! :shock: Не мога да се позная!! :? НИКОГА до сега не съм била с момче,което да започне да ми липсва толкова бързо и то при условие,че не сме заедно от 1-2 седмици или месец :shock:
Оффф ... ОБИЧАМ ГО,ОБОЖАВАМ ГО ... Абе ... Просто това диване е всичко за мен!!! :smt003 :smt008 :smt007 :smt060

silky92
03-08-2010, 19:06
Не знам какво има в това момче ,но ме кара да забравям и да се чувствам добре ... точно това ,от което имам нужда в момента :-o

FromAutumToAshes
03-08-2010, 19:07
Факин бичес ! Сък май дик ! :lol: :lol: Ех голям смях :razz:

mrazqkindergarten
03-08-2010, 19:23
Ше ми гръмне сърцето :D 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Assshley
03-08-2010, 19:26
Малеее беше адското тая вечер. 8-) Въпреки,че сега главата ми бумти.Пак не се видях с моя днеска сутринта и просто незнам.Искам чантата от Грацияяяяя. 8-)

Stellsy
03-08-2010, 19:30
В настроение съм.. сетих се за детските дни :grin:

kukli4kata001
03-08-2010, 19:31
ехх трябва да си лягам вече :( косата само ще си изправя малко ,дрехите да си взема, раницата да си оправя иии в леглото :---) :smt015

еминем - пуке :-({|= :smt016

DevilWish
03-08-2010, 19:40
HahahAHh размазах се от смях :D до ся си писах с някви пълни бауши :D ужас...срамота.Мдам... Ся отивам да спя :))) :D

BlueKnife
03-08-2010, 19:41
...

Reaper93
03-08-2010, 19:44
Зле съм..дано утре НЕ ме изпитат по история, че си е е*ало майката :D

Faces
03-08-2010, 19:47
Зная зная мамка му че не трябваше да го бия :? Той не знаеше че тя е с мен но просто като разбрах че се е опитвал да и пуска ръце не знам сякаш излязох от тялото си и някъв мнооого ядосан демон влезе в мен :o Никога никога няма да забравя изплашения и поглед като връхлетях в стаята им и започнах да го налагам ](*,) ](*,) ](*,)

LoveRetroMusic
03-08-2010, 19:54
:smt058 :smt048

3oPuTy
03-08-2010, 20:06
Решено е - утре няма да се ходи на училище :?
Милото ми се скара и каза,че е по-добре да си стоя вкъщи на топличко ... Е мисля да го послушам :) Тъкмо ще мога да се наспя като хората и вечерта ще съм бодра :)
ХаХ е поне ще имам време да си подредя стаята,да разгледам няколко сайта с палатки (все пак трябва да си харесаме някоя ако наистина решим лятото да ходим за 1-2 вечери някъде сред природата) и така :)
Хммм след малко май ще лягам,защото вече ми се затварят очичките,а и мъжлето ми си легна и вече спинка :-)
Лека вечер на всички :-)

Reaper93
03-08-2010, 20:15
Лека :)

Аз ще ходя на даскало, но дали ще остана за историята..? Това е съвсем, съвсем отделен въпрос :D :D :D

kuklichka_bg
03-08-2010, 20:17
болна и ядосанаааа :x :x :x нямам думи просто,как някъф улигофрен,който не ни познава ни ползва за оправдание пффпфпфп
Утре съм на лекар,дано ми даде бележка,че не съм добре пък и мойте няма да бъдат на даскало 2 дни пфпфпфпфф :x

xoxi
03-08-2010, 20:49
Като парцал съм..
Нямам капка сила в себе си. Толкова неща преживях днес, че се чудя как още не съм се разглобила на съставните си части..
А за утре като си помисля какво имам да върша и ми идва да припадна направо в леглото!

Bender
03-08-2010, 21:41
както винаги

XTREMEFREERIDE
03-08-2010, 23:02
Наранена. Знаех си, че не трябва да бързам да се радвам. ХАХА. Каква интуиция само. Сега сядам да уча по логика и към 3 се надявам да си легна за да мога да стана утре в 7-8 и да уча по математика и информатика. Wheww..

Faces
03-09-2010, 04:19
Спииии мииии сееееее :smt015 А навънка снеговалежа и виелицата са неуписуеми бахти бруталната история :smt119 Към всичките тези неща като прибавим и мързела стигам до извода че хиииич не ми е до работа :lol:

LofYou
03-09-2010, 04:26
Спи ми се ... Не ми се ходи в университета, като виждам какво време е вън само ще мръзна пак ... И дори утре в почивния си ден няма да се наспя, че и на спорт трябва да ходя :x :x :x ... Искам да е лято :grin:

kuklichka_bg
03-09-2010, 06:34
До сега бях на лекар и сега отивам да си купувам хапчета и виждам,че съм загубила рецептата :x :x :x :x сега,чак в 5 трябва да ходя пак за нова на майната си и кой знай колко народ ще има пак офффффффффф как ще я загубяяяяя :x

Assshley
03-09-2010, 06:49
Станах обаче картинката на вънка хич не ми харесва. 8-[ Незнам как ще отида на даскало .. ще пукна от студ апък и адски ме мързи,а трябва да уча по историяя ии да се къпя и и и . . 8-)

XTREMEFREERIDE
03-09-2010, 06:52
Я го пъ тоя злодей се сетил за мен. Чак се опитва да е некъв мил. Ама не, не, аз спирам да говоря просто. Писна ми да се израдвам и да падна от високо след тва.

И ще направя както ми каза Пешо. Ще се концентрирам върху приоритетите. Да.

LadyDi
03-09-2010, 06:54
Аз пък се чувствам препила. Цепи ме глава, на работа съм, гладна съм, лошо ми е.

Въобще, нормален 9-ти март.

c0ci
03-09-2010, 07:20
Злеее...

XTREMEFREERIDE
03-09-2010, 08:52
Офф. Глупави задачи. Ама е по-приятно от Химия, признавам си !

Искам да се свърши и днес с училището. Уморява ме само мисълта, че трябва да ходя. А какъв студ е навънка, не ми се мисли. Трябва да се облека много много топло. Хубаво е, че днес имаме Логика again.
: )

slun4ice_90
03-09-2010, 08:55
Излишна,така се чувствам.Не искам да скарам двама най-добри фр-ове. :? Нелепа ситуация,но аз си знам кога трябва да се отдръпна. :-o Аз съм си виновна,но няма да позволя да се карат заради мен. :?

sladkish_14
03-09-2010, 10:15
После нещо се обърка всеки продължи напред..
Нека с миналото си да се простя, връщам се в главата си при онзи обичан преди..

:-# :-s така се чувствам.. МНОООГО объркана. Абе от кога си викам, че трябва да ида при психотерапевката !!!! Трябва, трябва.. цял ден ще си го повтарям.. Много подтискащо всички са навън, аз болна у нас и само едни неща гледам.. :?

Priceless
03-09-2010, 10:27
Катоо труп. Повече НИКОГА няма да пия.

DevilWish
03-09-2010, 10:41
пф в пауза съм днеска минава бързо времето защото имам много работа...изпуших 2 цигари и съм по-добре вече...... :Д даа... :Д

dqvolcheto9
03-09-2010, 10:53
Тъп сняггг..Мразя гооооо ... В даскалото мина уж добре.. Няма да ходя на танци ,което е добре ,защото така ме мързи пък и имам да уча.Мисля да поспя малко и така :-)

LoveRetroMusic
03-09-2010, 11:06
Разочарова ме, държа се глупаво as usual. Съвсем различен е ... за мен.

Не знам дали трябва да се радвам, но мисля че всичко се нареди много добре.
Утре е денят (като изключим контролното и биология :Д)

lunichkataaa
03-09-2010, 12:07
Зле ми е :( Освен това адски много ми се спи,а нямам време да почина малко.Пия си кафето и сядам да уча,защото имам класно по БЕЛ и още куп други глупости... ;( Направо не знам как ще издържа!Искам вече всичко да свършиии!!!

iiordanova
03-09-2010, 12:15
Добре съм.
Днес не се случи кой знае какво. Даже беше скучно. Имах контролно по математика! За утре имам да уча малко. Сега ще си подредя стаята , после имам работа на компютъра и ще уча.

ReachlessGirl
03-09-2010, 12:19
хмм изненадах се приятно като го чух .. надявам се и на още нещоо :-)
иначе деня ми мина доста скучничко .. ии адски изнервено! :o

xXmagisXx
03-09-2010, 14:43
Оо в училище с приятелките ми го ударихме на лиготия (както всеки ден). УЖАС! :D Поне не ни беше скучно де. :grin:

FromAutumToAshes
03-09-2010, 15:25
Катоо труп. Повече НИКОГА няма да пия.

И един мърмот овива мат'ряла в OCB... :lol: :lol:

По темата - ъъъъ ми общо взето цял ден тъпея все пак Вторник е(не съм на даскало) и не съм излизал от нас то в тоя снежен студ :D къде да ходя оО Иии още сутринта спря тока до обяд щях да се самообеся :lol: Щях да се къпя ама видях, че бойлера не е пуснат оО Може би ще си напиша есето, ако не ме домързи и си кажа "айде след малко". Общо взето това е.

perli4kaa
03-09-2010, 15:43
ужасно бясна съм :booooomb: :smt013

w0sh
03-09-2010, 15:46
Уф. След това парти носът ми е дразнещо разранен.

Иначе аз пак съм си човек машина бог в едно.

FromAutumToAshes
03-09-2010, 15:51
Уф. След това парти носът ми е дразнещо разранен.

Много бЕло дялкаш :lol:

w0sh
03-09-2010, 15:52
не одобрявам наркотици. Стана случайно.

Честна скаутска

DevilWish
03-09-2010, 15:54
Пфф главата ме боли.Добре, че колегата ме докара с колата до нас.Така се дразня скучно ми е в нас не ми се седи отвикнах да седя в къщи искам на вън ама Нихат няма да идва.Всички други също са трупове от стажа.Пфф.Скука.

3oPuTy
03-09-2010, 15:58
Да изляза или Да не изляза ... Това е въпроса?! 8-)
Ако не изляза няма да се видим,но ако изляза ще се наложи да нервнича,защото е накарал най-добрата ми приятелка да излезе да се видим при условие,че е болна и не й е добре :?
Хммм ще видим ... :)

razores
03-09-2010, 15:59
Доста ми е тъпо :?

LoveRetroMusic
03-09-2010, 16:17
ИСКАМ ЛЯТО Е!!!!!!!!! :x

NeverTheSame
03-09-2010, 16:24
мразя тая тъпа зима дъ фък..мразя я :x

DevilWish
03-09-2010, 16:27
мразя тая тъпа зима дъ фък..мразя я :x
Me tooooooooooo :o

ThePowerOfLove
03-09-2010, 16:31
Ааа и аз се присъединявам към групата на мразещите зимата :o Бива ли на 9 март такива фъртуни :shock:

w0sh
03-09-2010, 16:33
Аз пък обожавам зимата. У Варна няма задръствания и не е ужасна жега. Малко снежец никому не е навредил.

stylo
03-09-2010, 16:38
Цял ден на нокти... :o Тъкмо всичко да се оправи и ето пак... :x Много съм ядосана и нервна,всичко върви накриво и пак всичко се проваля. Такава цикличност :shock: И това време :? допринесе допълнително да ми се скапа деня.. И не мога да говоря с никой в момента,ама няма да се оплаквам ,за сега ще си мълчим...

П.С. Искам всичко да е както преди... :cry:

Iceshark
03-09-2010, 16:47
Първо- тъпо време ! ама днеска ми беше гот !!! мн топло ;) ахаха , навлякох се като ескимос и на вън ;) ! По едно време пийнах 2 "shark"-a стана ми топло и се развях по потник :grin: ! Сега ми е супер ббее, правя си ебавки по скайп, седя си на топло вкъщи и се готвя всекии момент да правя коремни 8-)

FromAutumToAshes
03-09-2010, 16:49
Аз пък обожавам зимата. У Варна няма задръствания и не е ужасна жега. Малко снежец никому не е навредил.

Ако е малко да, но когато е много... Няма да коментирам всички знаем какви случки са се случвали. За предния ти пост - Еми не знам ;д Просто се шегувах (освен ако не се шегуваш и ти оО Тъп съм к'во да правим :lol:)

А по темата - ЕБАТИ ШИБАНИЯ НЕТ :-x :-x :-x :-x Мога да се обеся с жицата :X .. ROFL. И изтъпявам на маакс грррррр май наистина ще се обеся(може и с жицата за нета ще видим оО) :D

BlueParadise
03-09-2010, 16:51
чесно,казано едно такова ми е замислено,дали не е по-добре да си хвана приятелка,че ми е едно такова shit дето се вика ...

XTREMEFREERIDE
03-09-2010, 17:04
МУХАХАХАХА :-| всички ме гледат злобно за това, че казах, че барабаниста на Деф Лепърд е еднорък, когато господина по логика ме попита ама нека си ги е яд.

Аз какво да направя, като са музикални инвалиди ?

Хмм. Денят мина добре. По математика можеше и по-добре ама ще видим. Дано госпожата се позаблуди леко и зачете задачата ми за вярна. Иначе ще имам 4.50, а това не ме устройва. Искам си твърда 5ца. Ама да не говоря много де, че накрая и 4.50 може да не е. : D

Приятелят ми не ми пише. Явно пак са се засвирили повече от колкото трябва. Или пък се е шетнал на някъде. Дано тая вечер не ми се цупи толкова много заради Боби. Няма смисъл. Той ми е ПРОСТО приятел.

Уф.

valdesbg
03-09-2010, 17:16
Сърбят ме пръстите да напиша някое дълго мнение по някаква тема свързана с човешките отношения.

Приемам идеи всякакви. Занай-оригиналната ще има награда :)

А иначе ми яко. Не се научиха определени хора че мръсно не могат да ми направят. Само на себе си вредят.

XTREMEFREERIDE
03-09-2010, 17:19
Сърбят ме пръстите да напиша някое дълго мнение по някаква тема свързана с човешките отношения.

Сърбят ме пръстите от вчера още да попитам някого за отношенията на двама влюбени във тяхната връзка. Специфичното тук е въпроса какво променя секса във връзката. Да кажем, че връзката е сериозна, примерно година.

Хм ?

valdesbg
03-09-2010, 17:25
Фрий Райдърке, излизаш смного силно включване, а и си първа :)

Защото съм нагло животно - долавям ли автобиографични елемнти в тоя въпрос, или просто си питаш?

Аз ще задам насочващи въпроси за да ми се изясни идеята ти.

Секса първи секс изобщо ли е за някой от двамата?

За първия секс в една връзка между двама души, но не и първи по принцип за всеки оттях, ли става дума?

Или за секса в една връзка по принцип и по какъв начин влияе на нея?

Ттая вечер ще напиша едно мнение.

Ако искаш на лично питай неща свързани конкретно с теб.

Други предложения?

Assshley
03-09-2010, 18:32
Спирам вече с глупостите.Знам,че не мога да си позволявам да забранявам на някого нещо,което и аз върша ..След тая вечер се амбицирах още повече да постигна това,което искам макар и да ми се вижда невъзможно.;) И няма по-важен човек в моя живот от него. :smt007

Priceless
03-09-2010, 19:01
Добре деее.. от утре няма да пия :D Майко колко съм пияна .... :D :D :D :D

lipsvashh_mi
03-09-2010, 19:27
ех ,ех горкото малко безполово чехълче...ем,ще си намери майстора детето,ясно е :D
иначе идеално,просто супер-компанията пак се събра и се чудим накъде да се мотаем постоянно....само жена ми да се оправи,че тая бъбречна криза хич не ме радва особено :o нищо,че не еза 1ви път..

Krisiity
03-09-2010, 19:29
амии запознах се с един мн як дж..... леле мн як баце :D :D ама инце съм добре де :-D

3oPuTy
03-09-2010, 22:26
Направих кутийката :) Естествено е само пробен вариант и то от бяла хартия,но се получи яко :) Добре,че имах пластмасово сърце,защото иначе щях да се изтормозя докато го направя :-D Сега ще измисля и някаква украса за капачето (пак от бяла хартия 8-) ) и утре ще я покажа на мойта мършичка :) Дано да я хареса,защото иначе няма да се навие да ми помогне за направата на другата кутия,която мисля да подаря след известно време :-D
Оффф като за капак започна да ми се доспива :? Ама съм инат и първо ще я завърша и тогава ще легна :-P

pisety000
03-10-2010, 06:27
За сега не много добре.. защото съм болна :cry:

FromAutumToAshes
03-10-2010, 06:39
След 10 минути заминавам на даскало... А как не ми се ходи. И трябва да правя тъпия списък за албума ооооо що се набутах и аз не знам оО

XTREMEFREERIDE
03-10-2010, 07:00
И днес да мине. Утре вече ще е по-леко.

Изненадващо добре се чувствам. Особено след подобна случка снощи.
Дори ми е лигаво, не знам какво ми става. Обаче му пипнах цаката ХОХО.

valdesbg
03-10-2010, 07:03
Добро утро и от мен :)

В изненадващо добро настроение се събудих. Да видим как ще протече деня нататък :)

А сънувах разни дивотии :-D

3oPuTy
03-10-2010, 07:11
Добро утро и от мен :)

В изненадващо добро настроение се събудих. Да видим как ще протече деня нататък :)

А сънувах разни дивотии :-D
Оо0о0о диване :) Добро утро :-)

По темата:Татко ме събуди,но поне успях да се наспя :) След малко отивам да си довърша кутийката,защото много се зарибих по тоя квилинг :-D

MaryJaneee
03-10-2010, 07:11
Whoa-oa-oa! I feel good, I knew that I would, now... :grin:

mrazqkindergarten
03-10-2010, 07:14
Ох ебаси гадният сън... ;////

Ама как не спирам да мисля за тва :D Нормално, много ми е нервно :/

w0sh
03-10-2010, 07:17
Уф. Едвам станах.

Трябва да си сменя гардероба, ама нямам пукнат лев.

HexGirl
03-10-2010, 07:29
кафе и хапчета 8-) коолко прекрасно
днеска си чакам обещаното щастие :)

Assshley
03-10-2010, 08:09
Станах в добро настроние като да не повярваш.Чакам да ми донесат да ям и да се оправям и да ходя на шибано даскало.Офф .. втора смяна ми отнема цялото свободно време . ;х Искам да сме другия месецццц :o Дори не съм видяла какво имам днеска толкова ми се спеше,че не станах да уча.;//

keri123
03-10-2010, 08:20
Успяха да ме ядосат за отрицателно кратко време!!! :o
Липсва ми!!! :(

slun4ice_90
03-10-2010, 09:16
Нещата не се развиват много добре,но съм щастлива...Сякаш ще ми се случи нещо,което искам и предварително се кефя. :D Оф,не знам вече.

kuklichka_bg
03-10-2010, 10:06
злее.кашлям като 50 годишен пушач....през 2 сек не мога да дишам чак и сега трябва да пия едно мн гадно нещо coldrex junior от него ме заболява главата пф .......инъче като изключем това много добро настроение.Смятам да ям и да тегля филче. :) Днес никъде няма да ходя,даже и на фитнес.релакс на макс. :-D

DevilWish
03-10-2010, 10:27
скукаааааа.добре,че изпуших една цигара..мале Claudia има късмет...отива с шефа си на ресторант.При мен е баси тъпотията сама съм като нз кво.Пффффф.Искам да съм на даскало ся вече щях да съм в къщи...... :( мамка мууууу.И тея прости холандци на които тряя да звъня пфф :( дано ми дадат друга работа след обед.не искам вечееееее :( трябва още на 71 човека да звънна.

3oPuTy
03-10-2010, 11:44
Мамка му,ще я направя тая роза бе 8-) :grin:
А иначе съм мокра ама все още ме мързи да се облека ... Ще си стоя по хавлия докато не изсъхна и не стане време да си изправя косата 8-)

Eliii
03-10-2010, 12:09
Днес не ми е ден... :?
Но все пак... Закуската ми днес -3лв., да прередя точно него на лафката - без ценно :grin:
А иначе... утре е важен ден. Дано не съсипя нещата... :o

Mishochi
03-10-2010, 13:01
Зле ми е ... нямам настроение за каквото и да е било.Чувстватм се гадно.И не можах да се наспя добре. :-s

LofYou
03-10-2010, 13:24
Криво ми е .. Сутринта едва не замръзнах докато отида на спорт и за капак в залата беше -10 градуса и преподавателката вика ние ще се сгреем с упражнения :shock: ... Добре,че поне като се прибрах си взех топъл душ и легнах и чак сега ставам... Остава да се лакирам и да избера нещо да облека и ще отивам на кафенце за малко, колкото и да не ми се излиза обещах :?

soul1199
03-10-2010, 14:55
изкъпах се,не съм в настроение и отделно ме карат да излзиам :?

FromAutumToAshes
03-10-2010, 15:19
Колко странни хора има в този форум :-o

WastingLove
03-10-2010, 15:22
тъпо!!! (е може би защото татко ме би на сантасе 1 на 11)

SmilezZz
03-10-2010, 15:29
Офф..Опитвам се да бъда добре

soul1199
03-10-2010, 15:35
само глупости,Иван ме занимава с някви раути дет абе :booooomb: набил си е мн филми,кво да се прави :?

meriLinka
03-10-2010, 16:24
Всичко оплесках .. Всичк0 ;хх Мамка муу !!! :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Priceless
03-10-2010, 16:30
Няма да ми се обади явно .. да прави каквото си иска. :?

V14D0
03-10-2010, 16:42
Справих се на вс контролни, с нея се чухме няколко пъти :) Сърцето ми е топло ^^

Assshley
03-10-2010, 17:27
Само глупости днеска цял ден.Винаги се прибирам от даскало с ужасна мигрена.;х Освен това кой знае до колко часа трябва да търпя гостите на баща ми .. и чакам лайненцето да се обади.;)

XTREMEFREERIDE
03-10-2010, 17:50
Нещо ми се танцува. Много ми се танцува.

Денят мина добре. По математика кефче. Имам 5ца на контролното, което е супер доволно предвид обстоятелствата. И по химия отговорих на въпроса и имам плюсче. : D

На лигльото незнам какво му става ама нещо определено му става. Не е бил толкова мил от може би година. Хмм. Защо ли ми харесва ? : D

domatensok
03-10-2010, 17:58
Сега се регнах .. :Д как да се чувствам :-P 8-)

bebe7o
03-10-2010, 18:08
Тъжнаааа.. :cry: Не бях гледала толкова истински филм.. :cry: :cry: :cry:

vikitolove
03-10-2010, 18:16
в петък съм цял ден в нас :x писна ми :? отивам в 13:30 както ми каза и ко казвами че сме шели да играем към 17:00-17:30 :x егати идиота отй не ме ли вижда как съм,не стига,че отивам точно на време,навън е киша и кракат ми бяха подгизнали,ами иска и да сме във върхова форма,еб* си живота :-x :-x бясна съм,само да ни извърти такъв номер и утре нз,да си играе на областното той :-x :-x :-x въобще си няма и на идея как се чувствам аз,как кашлям и каква хрема имам :? :?

vesito13
03-10-2010, 18:17
^ Кой филм гледа?
Иначе днес се чувствам добре :) Трябва да пиша една глупост, но ще се справим някак :)

bebe7o
03-10-2010, 18:20
^ Кой филм гледа?
Иначе днес се чувствам добре :) Трябва да пиша една глупост, но ще се справим някак :)

Sweet November :cry:

IbiZaA
03-10-2010, 18:22
охх ся съм мн изморена,обаче днескашния ден беше толкова як!!!!Напрао се разцепих от смях,особено госпожата по биология кат мии видя счупения химикал,и ми вика че бог ма наказвал заради тва че не съм си носила тетрадката за работа в класс майнааааааа :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

LoveRetroMusic
03-10-2010, 18:37
Да го ... в контролното. 8-) Каквото стане.
Яд ме е, че можех да ги реша, ама ме домързя? Whatever. Денят иначе беше(е) прекрасен! :oops:

Priceless
03-10-2010, 18:41
Аз се съсипвам наистина ... лошо ми еееееееее 8-)

LofYou
03-10-2010, 19:14
Влюбена съм ... Милото е толкова мил, хаха и таз негова приятелка много ме кефи саммо дава зор да ходя до родния му град да се запознаем, че щяла да ми става кума :-D :-D :-D

sladur4etyYy
03-10-2010, 19:18
супер тъпо и гадно ми е... :booooomb:

SpOrTs_GiRl
03-10-2010, 19:23
Отново .. никак. Щели сме да говорим ... Да, бе, видях колко ще говорим. Разбирам, че му е трудно, но на мен не ми е по-лесно, особено като не знам какво си мисли и какво чувства. За да решим, трябва да поговорим нормално .. не среднощни обаждания и не глупав скайп чат.

FromAutumToAshes
03-10-2010, 19:40
ПОБЕДА ! И ПАК ПОБЕДА ! Ще ги изядем с парцалите гадните миланисти :-x :smt041 За всички фенове на Юнайтед.. НАЗДРАВЕ ! :smt006

едит : хохохохо удрахме ги като кучета бате :grin: :grin: :grin: Много се кефя.. И Реал ... хахаха ебати отрепките човече :lol: :lol: Нека им, нека им хахахаххаа

mrazqkindergarten
03-10-2010, 22:14
Чудя се за кво съм жива въобще... животът не е за слаби хора като мен :)

xoxi
03-10-2010, 22:17
Как ми се спи, не е истина 8-)
Ама не мога да заспя бе.. заради една мисъл за един човек :oops: Не съм в ред.. :booooomb:

nqkafsi_tam
03-10-2010, 22:44
Щастлив съм, че съм все още жив и здрав :), че с тея цигари, наркотици и алкохол не е добре раотата ама никак.. едно опраяш друго разваляш шибан баланс и закон за равновесие на нещата... Живея на макс на 100%
Нямам любов, никога не съм и имал, знам какво е изпитвал съм го ама никога не сам я имал... Ама за това пък имам супер добри приятели и много готино семейство и просто не ме бърка толкова много от любов и ала бала щото то ако тряа само ще дойде... Няма смисъл да се притеснява за нещо човек, което не зависи от него :) аз си обичам която си икам и не ме ебе дали тя ще ми каже да или не :) Щото това няма значение... всичко е много смешно в тоя свят ако нямаш чувство за хумор няма да оцелееш за дълго :D Всичко е една лошо шега ..

GossipGirl89
03-11-2010, 01:02
Ни ми се спи изобщо и се чудя кой филм да гледам... Напоследък почти няма нищо интересно :? Накрая ще си дръпна някой сезон на комедиен сериал и ще гледам докато не заспя :D

LofYou
03-11-2010, 04:10
Спи ми се ужасно много, а днес съм от 8 до 5 без почивка в университета :-x ... Искам да спя цял ден в нас :o

JekoV
03-11-2010, 06:01
Аххх чувствам се много кофти, ноо ще направя всичко да се почувствам по-добрее (сън)

TheOnee
03-11-2010, 06:04
чувствам се супер мега яко гиига хипер странно :neutral:

XTREMEFREERIDE
03-11-2010, 06:13
Най-после се преборих със себе си и легнах в 11 снощи. Писна ми да лягам всяка вечер към 2-3 и сутринта да се чувствам като парцал. А тая сутрин? Събудих се сам самичка в 7:30. И бях свежарка. Не мога да повярвам. Вече никакви такива седянки до късно в skype.

Денят започна прекрасно. Той ми се обади и си поговорихме. Много мил е станал, ама да не казвам голяма дума. Много ме радва. И успява по някакъв негов си начин да ме прави щастлива. Още няма пълно щастие, но вярвам, че той ще успее. В момента всичко зависи само и единствено от него.

Нямам за учене днес. Какъв кеф само. Обожавам Четвъртъците. Само имам да нарисувам една глупава рисунка. Чудя се как може да ни дават да правим такива олигофрении?

Assshley
03-11-2010, 07:31
Станах пак с триста зора,въпреки че снощи си легнах рано и откъртих. 8-) Трябва да влизам да се къпя и да се оправям иии да се ходи пак на тъпото даскало .. пфф ии лигльото трябва да ми даде бележки,че класната ми пак ще мрънка . :x

gabi_94
03-11-2010, 07:36
Тъпо, тъпо, нзн просто може ли да е по-тъпо...Не знам какво да мисля, какво да чувствам, какво да правя...Като в някакъв лабиринт съм и се обърквам все повече и повече...Освен това адски ме боли глава

FromAutumToAshes
03-11-2010, 09:13
Чудя се за кво съм жива въобще... животът не е за слаби хора като мен :)

Абе хора недейте така оО Винаги има за какво да се живее ! Винаги !

По темата - хапвам после ще играя малко CS, че тъпея. Ще довърша списъка за албума и ще си напиша есето по английски... После ще му мисля xD

Djia
03-11-2010, 09:21
ха ха мисля че съм луда ,много ми е яко чувствам се перфектно .... купона на 6 :D :D :D :D :D :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

w0sh
03-11-2010, 09:21
Бива ли да съм толкова интелигентен, красив и велик в едно.

Аз съм ултимативен.

Хм, освен това имам некви тъпи академични проекти. И трябва да се запиша на тоя фитнес продънен.

FromAutumToAshes
03-11-2010, 11:10
Бива ли да съм толкова интелигентен, красив и велик в едно.

Красотата и величието са много относителни.. :lol:

LoveRetroMusic
03-11-2010, 11:29
Имам да правя 'есе' по История, имам да уча по Биология и да правя презентация по ИТ.
Да, ама аз отивам да играя тенис! 8-) Исках да си чета и книгата довечера, ама друг път ще е. :x

valdesbg
03-11-2010, 11:33

Точно заради това, когато тази тема е замесена - не може да се излъчи победител. И можеш да си лавираш както ти е кеф. Веселото е че същото важи и за опонента ти.

Tricky, huh? :-D

iiordanova
03-11-2010, 11:36
Ммм .. чувствам се добре. Както винаги. 8-)
Имам много за учене , а не знам дали ще успея на време.. Ама трябва да успея!
Днес деня мина в разговори за секс в училище де ;д ! 8-)
А ако знаете каква еуфория ме е обвзела за Великден. Но има още един месец.
Да живее Чичо Гугъл! 8-)

myNameIsImmortal
03-11-2010, 11:49
:-s колко хубаво щеше да бъде, ако бяхме създадени без да изпитваме чувства, без да имаме различни настроения.. но уви..
В един филм, в който играе Джеки Чан, за да станеш бог, трябва да пиеш елексир, който те лишава от човешки чувства..

valdesbg
03-11-2010, 11:54
Данчо - тогава какво щеше да те отличава от един охлюв, или скакалец, или врабче?

lipsvashh_mi
03-11-2010, 11:58
точно чувствата правят деня на човек цветен-без тях животът се обезсмисля,не мислиш ли :?
иначе прекрасно- минах на 2ри кръг въпреки,че не бях пипала учебник,а беше върху 6 години дивотии 8-) радвам си се....сега уча няква тема по химия и ще ми се наложи да я пиша изпитно-не че се оплаквам де..не много :oops: :lol: :lol:

valdesbg
03-11-2010, 12:01
Колежке, изгубихте се като старите 5 лева пак :)

Това че сте ми сърдита - означава ли че ще сме като малките деца? :)

Edit: Дам, като малките деца ще сме явно :)

FromAutumToAshes
03-11-2010, 13:08

Точно заради това, когато тази тема е замесена - не може да се излъчи победител. И можеш да си лавираш както ти е кеф. Веселото е че същото важи и за опонента ти.

Tricky, huh? :-D

просто го бъзикнах бе Влади :D Иначе за пореден път се съгласявам с теб =]

По темата - скука скука скука.. нямам пукнат лев и стоя вкъщи :x и разбира се умирам от тъъъъъпня ...

kuklichka_bg
03-11-2010, 13:09
Супер.Днес пак цял ден в нас.надула съм си музиката и си правя картите по география. 8-) Бях тръгнала да уча по история,ама то егати простотиите. :? :-o след малко ще се къпя и ще се пробвам пак да си инсталирам симс,нищо че компа тотално ще се бъгне.Симс ми беше такава мания и сега пак ми се доигра. :oops: 8-)

myNameIsImmortal
03-11-2010, 13:09
Данчо - тогава какво щеше да те отличава от един охлюв, или скакалец, или врабче?
височината - 1.94 съм
.. не знам.. кой е казъл, че трябва да се отличавам от нещо.. то сега при всички опити, всички действия не се отличавам по нищо, пък камоли тогава..

valdesbg
03-11-2010, 14:17
височината - 1.94 съм
.. не знам.. кой е казъл, че трябва да се отличавам от нещо.. то сега при всички опити, всички действия не се отличавам по нищо, пък камоли тогава..

Не забравяй Голямото Пиле от улица сезам :)

А иначе - ако е така, защо все още се държиш като човек?

FromAutumToAshes
03-11-2010, 15:06
Никой от обкражението ми не може да ме разбере... Кофти е ;/ Чувствам се някак самотно от това оО Не мога да го опиша много добре в интерес на истината... Ма*а му, дългите размисли не ми се отразяват добре.

ReachlessGirl
03-11-2010, 15:21
Доста скапан ден .. :?

LoveRetroMusic
03-11-2010, 15:34
Скоро трябва да започна да ги правя тея неща, защото довечера ще стане по-интереснo. :lol: :oops:

Ама ги бих! 8)

soul1199
03-11-2010, 15:37
утре с новите дршки :---) дано някое гадже да забия :razz: :razz: :twisted: за ся съм добре,малко ми се спи и съм уморена от днескашната практика :?

rosencetooo
03-11-2010, 15:38
Амии в добро настроение :) и в очакване да си дойде... :---) Нямам търпение да го видя вечии ..
Остава плановете ми за следващите дни да не се провалят, заради нашите ..
Днес беше лигав ден 8)

LofYou
03-11-2010, 16:06
Прочетох една много стара тема във форума и очите ми се напълниха ... Страхотно е когато има любов, и тя е споделена и протича по един незабравим и запомнящ се начин ... Преди я четях и плачех, че аз съм сама и не съм изживяла нищо запомнящо се в живота ми ... Сега и четох и плакох, защото осъзнах че и аз съм се променила сега изживявам всички страхотни и незбравими моменти с най-страхотния човек за мен ... И не мога да не го споделя обичам си момчето и че той ме прави много много щастлива и обичана ... По-добре късно отколкото никога, може би не сам като повечето хора тук, защото изживявам всичко това на 19 години а повечето от вас на тези години са преживели поне една любов или сериозна връзка, е аз не бях до сега :-o ...

LofYou
03-11-2010, 16:07
Яяя сега погледнах, че вчера съм направила 4 години откакто съм членка на този форум с този ник ... Е преди през 2004 бях с друг, но този е на 4 годинии :grin:

anna93
03-11-2010, 16:12
Ами в момента добре, но днес като бях в даскало имаше малък период, в който се чувствах доста кофти без да има никаква причина.

Snickers
03-11-2010, 16:20
коя тема 8-)

SoStarstruck
03-11-2010, 16:23
Вече свикнах и не се учудвам, ама грам даже на нищичко. То се видя,че ще трябва да се оправям сама оттук нататък. Колкото и да се напъвах да изглежда,сякаш живея в една приказка,просто не се получава... Спирам с нервите,така или иначе съм си карък от пеленаче.

LofYou
03-11-2010, 16:25
^ Щастие - И аз ще споделя!

Вътре има толкова хубави истории, освен и на самата авторка, както и на LadyDi :grin:

Assshley
03-11-2010, 16:37
Днеска беше последния ден,в който се навих .. от утре вече не. :) Мисля си много за мечтите ми и за това,което искам да постигна и смятам да го сложа на първо място.И се кефя,че утре е Петък.Смятам да разлгедам сайтовете и да легна малко.

soul1199
03-11-2010, 17:04
малко ми се спи :)

FromAutumToAshes
03-11-2010, 17:09
http://www.youtube.com/watch?v=iJPFSNu_QNs&NR=1

Не знам как се сетих за това, но е мега якото ^^ Много го харесвах това детско на времето :D

XTREMEFREERIDE
03-11-2010, 17:18
Блудкаво ми е. Незнам какво ми се прави.

Май трябва да поуча ама първо ще изчакам вечерята.

Всички хора правят грешни изводи. Не трябва ли да гледаме в друга посока? :-o

Eliii
03-11-2010, 17:30
Срещата беше ... Абе,, :?
Тъпо ми е... Вече е пределно ясно, че нещата не са, както преди. Но не мога и да го мразя за това, че е променил една от нас, защото го познавам и... не е толкова лош... май :-o Но определено няма да стане част от групичката... :?

w0sh
03-11-2010, 17:31
мед мед мед мед мед.

всичко е на меда.

DevilWish
03-11-2010, 17:43
Осъзнавам, че съм лигла, която не знае какво иска :С

vikitolove
03-11-2010, 17:58
Осъзнавам, че съм лигла, която не знае какво иска :С
също като тийнейджърите?
победихме :grin: :grin: :grin: :grin: отиваме на областно :grin: :grin:
пробилях си шанса да играя на тоя мач :? сама съм си виновна,нищо др път :D иначе съм си весела,утре и вдругиден и край на хапчетата :grin: :D
в понеделник на даскало :grin: :D разгеле :D имам доста да наваксвам,ама кво да се прави такъв е живота :D

insane7
03-11-2010, 18:14
Как може да е такава курва?! Мислех, че поне малко мозък има. Как може да се държи така гадно и детинско само напук на Сиса. И само залъгва Тео и той още повече се вържи на номерцата й. Той пък толкова ли е заблуден. Тя ясно си каза, че няма да ходи с него, а сега само му се натиска, опитва се да го накара още повече да хлътне, че да тръгне с него и да дразни Сиса. След това ще го зареже и ще продължи да търси нов. Че и през часа някакви бележки летят и тя само го кара да й се моли за нещо. WTF?! Не мога да ги разбера. Не могат ли всички малко да се осъзнаят. В много тъп клас попаднах, ей. Понякога ме кефят, де. Рядко се случва. Оф, да си чупят главите какво се занимавам с тях.. :?
Чочинкаа :-)

3oPuTy
03-11-2010, 18:25
Гадна БГмафия ... Как можах да се зарибя така 8-) Цял ден нея цъкам,защото не ми се излизаше :-D
Вярно,че днес не се видях с моя,но мисля,че така е по-добре,защото ако се бяхме видяли 100% щеше да ме разпитва за това,което му споменах снощи в СМС-а,а аз не искам да се сещам за тази случка от преди години :? А и имаше голяма вероятност пак да се сдуха,а не искам да става така!!!Не му се сърдя за това,което направи снощи,защото знам,че го направи инстинктивно,но на него му е гадно и това ме измъчва :( Е ще се оправим,но 100% вече ще се съобразява много повече,а аз не искам да е точно така ...
Както и да е :) Важното е,че се обичаме и че видях видях тази обич в погледа му :-) Мамка му,обожавам го!!! :-)
Ааа и не забравя да се похваля ... Имам ужасно гадже 8-) Не стига,че вече 2 месеца се мъчи със стария ми телефон ... Сменя лентов кабел,платки,глупости ... Носи го на сервизи,разглобява го,чисти го ... Нааай-после разбра,че няма да проработи и реши да ми подари същия,но ще си го получа след седмица :-D Психопат :?

Едит:Еййй тоя квилинг е голяма зарибявка :-D Толкова идеи имам в главата си и определено ще изпълня всички и съм 100% сигурна,че мъжо ми ще се изкефи на макс :grin: :-)

SoStarstruck
03-11-2010, 19:00
Осъзнавам вече,че ако сама не си каля самочувствието и не положа малко усилия нещата никога няма да се оправят.. Толкова съм слаба и уязвима,направо се ненавиждам. Тази вечер ми лъхна на стари истории .. хмм. И отново не излязох,само защото ТОЙ щеше също да е там. Ще престане ли да ми се меша и да излиза с моите приятели??!! :-x :-x :-x ...

DevilWish
03-11-2010, 19:09
Пффф мале малее с колко се зарибявам ,а бившия си мисли, че ще се върна при него :@ :С как ще оправям кашите, в които се забърквам!?? :shock:

silky92
03-11-2010, 19:15
Чувствам се толкова объркана ,не знам какво да мисля ,просто не знам . Не очаквах ,че ще ми каже "Виждам себе си в теб" .Цялата история около мен вече се превърна в сапунен сериал . Започвам страшно много да държа на него,интересно дали той ще успее да ме накара да забравя и да повярвам ,че нещата могат да бъдат и по-лесни. :(

Kukumqvka
03-11-2010, 19:21
Оф,днес едно злобно смс-че и един тъп разговор.
За каква съм се мислила..
Що трябва да се мисля за няква,кво като две недели подред не излязох с нея,то пък и да учиш не може.
Аааа много зле ;д
айде рокендрол и текила..

DevilWish
03-11-2010, 19:25
Пф наистина не знам какво правя... и какво да правя .. . и най-лошото е, че сега не мога да говоря с никой.Нуждая се от Ани, обаче шматката си е изгубила телефона..ПФфФф :С Ще експлоадирам ако не й споделя.А само тя ще ме разбере =)) Мисля малко да гледам някъв филм и да спя.Яде ми се чипс ама ... няма :С

Take_That
03-11-2010, 19:26
Чувствам се толкова объркана ,не знам какво да мисля ,просто не знам . Не очаквах ,че ще ми каже "Виждам себе си в теб" .Цялата история около мен вече се превърна в сапунен сериал . Започвам страшно много да държа на него,интересно дали той ще успее да ме накара да забравя и да повярвам ,че нещата могат да бъдат и по-лесни. :(

Не можеш да си заповядваш. Това са чувства :) Не се страхувай :)

Колкото до мен - добре съм, щастлива съм, само дето ужасно много ми се доспа вече.

Shely
03-11-2010, 19:27
Някакво никакво... :?

LoveRetroMusic
03-11-2010, 19:53
Остана Биология и недовършена презентация.
Поне по История го направих добре, а по математика
построителните задачи ще ги направя бързо! 8-)

monituuu
03-11-2010, 19:53
Някак си съм разочарована .. писна ми от всичко :?

silky92
03-11-2010, 20:04

Не можеш да си заповядваш. Това са чувства :) Не се страхувай :)

Колкото до мен - добре съм, щастлива съм, само дето ужасно много ми се доспа вече.

Благодаря ти ! Проблема е ,че все имам чувства към едно друго момче,което ме разочарова и точно след това се запознах с това момче,което ми показва другата страна на нещата.. странно ми е просто :)

XTREMEFREERIDE
03-11-2010, 20:15
Ммм сладура ми той. Ще го изям като се прибера ! Побърква ме.

Наистина.

:-|

dqvolcheto9
03-11-2010, 20:37
тъпи мръшии.. :booooomb:

guinessgirl
03-11-2010, 20:40
ебати боклука дето съм аз,искам някой да ми разбие сърцето,ама наистина много много много,да разбера какво е.

bebe7o
03-11-2010, 21:30
Забравена.. както обикновено..

w0sh
03-11-2010, 21:38
приятно пийнал/медено. Не съм очаквал да се полча точно така балансирано.

DevilWish
03-12-2010, 06:11
3leeeeeeeeeee.rabotata po4va :((((

vikitolove
03-12-2010, 06:15
малко кофти щото не мога да му чиститя рождения ден :? намерил и той кога да си губи телефона :D
нов ден и бла бла бла (това с което трябва всеки да започва деня си) ме кара да се усмихвам и да ми е весело :grin: :D

Assshley
03-12-2010, 07:29
Любимата ми част от цялата сутрин,когато излизам за 5 минути на терасара с цигара в едната ръка и чаша топло 3 в 1 в другата. 8-) Пия второ кафе и май ще има много еуфории днеска.Снощи дори незнам защо и го казах това нещо на тая мърша,с която честно казано нямам желание дори да говоря и беше прекалено нагла да ме пита за неща о т личния ми живот,от който аз я разкарах още преди 3 месеца и половина заради к*рвенската й постъпка спрямо приятеля ми.;) Нито ми е минало,нито съм забравила .. незнам какво ми става. :? :-o Както и да е чакам миличкото да ми се обади и да се разберем нещо ии да се оправям и да ходя на даскало.ПЕТЪККККККК :grin: . .

insane7
03-12-2010, 07:36
Тази песен направо ме разбива. Колко пъти я слушах и продължавам да я слушам и не ми омръзва. :-({|=
Най-накрая петък! Остана ми само 1 задача по математика да направя и ще ходя да гледам филм. Днеска май ще е хубав ден. =P~

kuklichka_bg
03-12-2010, 09:27
Днеска вече почвам да се пооправям.Не кашлям за сега.но и днес ще си стоя в нас,само мисля да отида на фитнес към 2.Инъче сега гледам форумите и ще тегля филмче за довечера.Преди малко взех една шоколадова доза и съм много доббре сега. 8-) Довечера май обаче,ще трябва да ходя да преписвам тетрадки- :o :o :-o а е петък....иискам лятоооооооо....а навън такъв сняг,чее

SoStarstruck
03-12-2010, 10:12
ЖИВЕЕМ ЗА ПЕТЪКА !

Време да се наям хубавичко,да се наспя,да изляза на кафенце,да гледам някое филмче,вечерта разбиване,сутринта наспиване! :grin: :grin: Следобяд съм с моя добър приятел и ако онзи гърбав травестит пак ни се натресее .. :x :x (flex) ! Няма да търпя за ПОРЕДЕН път да ми се меша, направо действам. :o

DevilWish
03-12-2010, 10:18
I am feeling so flirtyy :D :D Уморена съм, но половината работен ден мина, така че няма да се оплаквам, още повече, че след обед имам среща с този готин пич хммм :)

pepi98
03-12-2010, 10:30
mn mi e tyjno 6toto moqta "BFF" se okaza 4e celunala gadjeto mi koeto az mn mn obi4ah i to men i mi nagowori 4e toi q swalql i takiwa ne6ta a posle toi q celunal i az se qdosah i skysah s nego posle se okaza 4e tq luje i prez towa vreme mu kazala 4e mislq da kysam s nego zaradi drugo mom4e koet izob6to ne e wqrno i toi i predlojil ot qd da stanat gadjeta a tq priela kakto winagi i toi ne mi wqrva 4e samu nego obi4am i za towa mi nagowori nqkfi gluposti kak 6teli da se celuwat i taka daje az re6ih da si reja wenite zaradi nego no samo naprisah FUCK LOVE s maketno noj4e :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022

DevilWish
03-12-2010, 10:39
mn mi e tyjno 6toto moqta "BFF" se okaza 4e celunala gadjeto mi koeto az mn mn obi4ah i to men i mi nagowori 4e toi q swalql i takiwa ne6ta a posle toi q celunal i az se qdosah i skysah s nego posle se okaza 4e tq luje i prez towa vreme mu kazala 4e mislq da kysam s nego zaradi drugo mom4e koet izob6to ne e wqrno i toi i predlojil ot qd da stanat gadjeta a tq priela kakto winagi i toi ne mi wqrva 4e samu nego obi4am i za towa mi nagowori nqkfi gluposti kak 6teli da se celuwat i taka daje az re6ih da si reja wenite zaradi nego no samo naprisah FUCK LOVE s maketno noj4e :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022
omg wat an еmо. Надявам се, че не е истина това, което си написала за Fuck love... Не прави глупости.Нито едно момче не го заслужава още по-малко няква, която даже не ти е истинска приятелка.

LoveRetroMusic
03-12-2010, 10:48
Прекрасен ден! Особено завършека му .. не знам защо толкова се зарадвах 8-)
Дано да изляза колкото се може по-рано, че ще Омра вкъщи.

kuklichka_bg
03-12-2010, 11:40
намерих цигара и я изпуших :x и аз незнам защо...край повече няма! :oops: Инъче съм много добрееее8-)

Priceless
03-12-2010, 11:46
Май си сменихме ролите, а? 8) :D Както и да е ... иначе добре съм. Спи ми се, ама май няма да лягам, защотооо .. няма да имам време да се оправя после. :?

w0sh
03-12-2010, 11:47
Дано да си намеря работа скоро.

Sladurcho
03-12-2010, 12:08
мега отвратително :(

Fruity
03-12-2010, 12:19
Като цяло не съм добре.Последните дни минаха ужасно.Ту съм добре,ту не.Първо май се разболявах,ама ми мина.След това се чувствах добре.Е,да,ама не за дълго.Пак ми стана лошо..после пак се оправих..
Абе,дълга и сложна работа.
Следобедът върви уникално тъпо.

vesinka899
03-12-2010, 13:14
Тъжна съм.Искам да видя момчето,което харесвам но не може.Незнам къде е проблема,може би в мен :-# :-# :-# :-# :-#

Eliii
03-12-2010, 13:33
Никога няма да се получи. Просто, усещам го, но това не ми пречи да го искам :D :smt007

iiordanova
03-12-2010, 13:58
Петък е! :grin: Живея за тези дни ..
Времето е слънчево , ама кишаво. :o
Тралала .. днес само си тананикам. 8-)
Сега правя квилинг картичка.
Абе някой от вас занимава ли се с квилинг?

vikitolove
03-12-2010, 14:15
имам чувството,че ми прави напук,заради вчера :? или може би така си втълпявам :? нз,ще видим в понеделник :?
иначе съм супер,тоя ми е приел поздравите(демек е видял,че съм му честитила) :grin: :grin: :grin:
мале като си помисля,че след 5 дена е мой ред :shock: остарявам :lol: 8-) :D

DevilWish
03-12-2010, 15:13
Пфф уморена съм ама трябва да се оправям и след малко излизам с туй момче =)

kuklichka_bg
03-12-2010, 16:03
толкова ми е скучноооооооооо :? :? никфо настроение за нищооо

meriLinka
03-12-2010, 16:11
omg wat an еmо. Надявам се, че не е истина това, което си написала за Fuck love... Не прави глупости.Нито едно момче не го заслужава още по-малко няква, която даже не ти е истинска приятелка.
[iЗарежи ги и двамата.. Приятелката явно не е истинска , а момчето е идиот.И не прави глупости !!![/i]
По темата : Уморенаа ..

valdesbg
03-12-2010, 16:53
Нов подпис :)

IndependentGirl
03-12-2010, 16:59
Сериозно съм се вкарала в мисли.. :-o И затова нямах никакво настроение за излизане, но като цяло съм добре.. :}

lipsvashh_mi
03-12-2010, 17:18
днеска сериозно се вдетинихме всички около филмчето ,но беше забавно и си починахме....обмисляме план 4мата да отидам да гледаме заедно нещо,но ако дотогава оцелее-не гарантирам,че няма някой ден слуууучайно да го бутна от 4тия етаж :oops: :lol:
иииначе се мъча с гнууусна химична задача и искам да спяяя-ама много искам :x

SkiCatA
03-12-2010, 17:46
Еми не съм много добре щот този понеделник се пада помена от 40-то дни на баща ми. :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#

FromAutumToAshes
03-12-2010, 17:56
Адски много ме болят краката.. Но то сигурно е поради факта, че цял ден съм на крак. Ама пък поне беше забавно :D Хека много ми хареса как го разцъкахме ^^

w0sh
03-12-2010, 17:58
Оф. Това CV цял ден г попълвам и пак се закучих.

Shely
03-12-2010, 18:01
Бил съм и по-добре.

soul1199
03-12-2010, 18:28
добре съм,имаме гости насам натам ходя :lol:

Assshley
03-12-2010, 18:45
Хмм .. мисля по-късно да му цъкна на тоя да ми се обади въпреки,че и сега изгарям от желание ама е раничко още.;) Нямам грам цигара пак трябва да пуша от на майка .. иначе се кефя,защото утре ме чака обикаляне по магазинии. :grin: Ааа да и искам да видя тея снимки вечее. :o

nicolepcd
03-12-2010, 18:47
Отдавна не съм се чувствала толкова шибано. Така е, като имаш надежди, и всички се прецаквааааааааа, блааааах, мразя така :-x

SoStarstruck
03-12-2010, 18:50
Яде ми се нещо сладко (по възможност шоколад) ама нямаа ... И други мнооого по-важни неща няма. Шоколад не ям една седмица най-много,а онези неща ги няма от година и нещо... И няма и да се върнат никога. Никога няма да ги изпитам отново. Беше хубаво,а сега как се скапаххх .. :? :? Забравих "леш" какво значи.

LofYou
03-12-2010, 19:10
Спи ми се, и утре пак ще ставам рано :o

Priceless
03-12-2010, 19:18
Размазвам се пред компа с течен шоколад и чакам лайното ми да се обади .. :smt007 :-)

vikitolove
03-12-2010, 19:19
направих си сп яка прическа,ама нали съм аз и трябваше музата да ме цапне точно 10-11 вечерта :? надявам се утре да мога да я направя :-D 8-)

smiirnoff
03-12-2010, 19:19
Днес мина ПЕРФЕКТНО :Д
Филма беше УНИКАЛЕН, имам си и супер сладката чаша :Д

А за утре още се чудя .. :Х. Хем сърби, хем боли .. не мога да реша к'во да правя -.-
Май ще остана да спя ( то едва ли ще мога да спя, при положение, че онова дребното ще идва :Х), ама пък и искам да отида о.О
Ц, затварят ми се очите, не мога да гледам, днеска съм излезнала сутринта в 9.30 и се прибрах в 20.30 .. и тооолкова ми се спииии. 8-)

Ама все пак си беше днес супер якото - к'во ли не прайхме :Д - сняг чистихме, после панаира докато стигнем в киното, после и в киното колко се смяхме, в училище уроците по биология просто бяха перфектните (:Д), по английски пак само смях, няма ни я г-жата и сме със заместничка, а тя няк'ва патка :Д .. и по физическо с тия музики, простотии ии милите три парфюма :Д:Д:Д
:razz:
Обичам ги тия хора, не вярвах, че ще го кажа, обаче ето, че се случи :Д (^^)

А кака днес става на 18, купих и от любимите ѝ бонбони, много се зарадва ^^.
А на мен ми стана тежко от шоколад :Д. 8-)
.. Оххх, сега да чакам до утре, за да намажа и аз покрай сестра ми :Д
Суууупер якото е да имаш сестра :Д. Като дупе и гащи сме :Д.
:razz:

Сега ще се облека, ще си изсуша косата и ще гледам нек'ви простотии, докато вече тотално не ми се доспи. (Въпреки че точно сега ми идва да си легна и да се събудя другият петък :Д)

^^

DevilWish
03-12-2010, 20:00
Лягам си да спя, бях с тоя навън..не е хубав.Утре отивам с бившия да пазаруваме.

Kukumqvka
03-12-2010, 20:13
Много зле тая вечер ..

IndependentGirl
03-12-2010, 20:17
Спии ми сее.. :smt010

LoveRetroMusic
03-12-2010, 20:23
само игнор!

bebe7o
03-12-2010, 20:47
Чувствам се като бомба със закъснител... :?

guinessgirl
03-12-2010, 20:53
аз се чувствам...неизяснено как.
ама не много добре.

FromAutumToAshes
03-12-2010, 21:01
Мега скучно, за това си лягам. Спокойна вечер на всички :)

kuklichka_bg
03-12-2010, 21:24
уфф спи ми се аама трябва да стоя до 2 заради хапчето....Инъче тая седмица мързел и почивка на макс 8-) чак ми е старнно вече

nicolepcd
03-12-2010, 21:47
Ми екстраааа :grin: 8-) Оп, даже дават любимата ми песен 8)

TheWise
03-12-2010, 21:50
мързела ме наляга, дрямката ме обгръща задава се и съня а нещо не ми се ляга ...

mrazqkindergarten
03-12-2010, 22:12
Изморена, ще лягам... ама преди тва може да хапна нещо сладко :booooomb: 8-)

Annihilati0N
03-12-2010, 22:49
Хем ми се лежи, хем знам, че и да легна няма да заспя! Какво да правя ? :D :D :lol:

tanch3t093
03-12-2010, 22:52
Леко ми се доспинка, но съм на върха на щастието - много си обичам момчето! .. :-) След мъничко лягамм, че стана късно ..Ух, болна съм ! Как ще заспя сега само кихам :?

GossipGirl89
03-12-2010, 22:56
Хем ми се лежи, хем знам, че и да легна няма да заспя! Какво да правя ? :D :D :lol:

Легни си и си пусни някой филм :)

На мен пък ми се спи много обаче одеве гледах лош филм и сега и да искам не мога да заспя :D

LofYou
03-13-2010, 04:51
Уф писна ми вече да ставам рано ... И днес цял ден ще съм заета и утре пак до вечерта, нямам търпение да е неделя вечер и да си видя милото :-)

lipsvashh_mi
03-13-2010, 06:10
Еми не съм много добре щот този понеделник се пада помена от 40-то дни на баща ми. :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#
ей,кураж и горе главата-няма място за предаване въпреки,че болката е ужасна..от собствен опит ти казвам,че дори болката винаги да си остава с времето намалява така,че вярвай,че дори след това най-ужасно нещо,което не пожелавам на никой да се случи слънце ще изгрее пак и ще те очакват хубави неща... :) :smt056
иначе още решавам химия-всъщност от 6 и 30 решавам ама ми писна..сега чакаме едни приятели да ни сложат новата хубава входна врата ,а аз следобед пък съм на урок....а имам междувремено да уча и за 3 контролни :razz: та весело ми е :lol: 8-)

ReachlessGirl
03-13-2010, 06:17
Поне времето е хубаво, за което се радвам, но от друга страна ме чакат доооооста спорове с един човек .. :lol: :lol: Дано не се избием .. :o

Priceless
03-13-2010, 06:32
М добре съмммм. Много обичам да се събуждам с гласа му 8-) :-) И .. имам 20 минутки да се оправя :D

vikitolove
03-13-2010, 06:35
баси косата,само ме кара да се разбравям с нея :lol: когато трябва да седи както аз искам-не седи,когато не трябва да седи така както аз искам-седи :lol: като изключим това се събудих както и очаквах :grin: :lol: 8-) и само се надявам да не ми се развали настроението :? :grin:

IndependentGirl
03-13-2010, 08:15
Супер.. :grin: Днес съм в настроение за разлика от вчера.. ;d Много добре се наспах и сънувах страхотен сън.. :---) ... аа и днес като цяло ще е як ден.. ;]

kuklichka_bg
03-13-2010, 08:38
кафе,цигара,силна музика,слънце,бележка до Понеделник........... как да съммммм 8-) :-D :smt003
Сега ще хапна и ще чакам спящата красавица да се събуди и да вървим на фитнес. 8-)

vesito13
03-13-2010, 08:57
Много добре :) След обед ще съм с моя да му подосаждам пак малко :smt001 :smt008

ScionOfStorm
03-13-2010, 09:03
Средно заспало и чакам да ми се нацакат плановете за деня.

Слушам си Алис ин чейнс и чил-аутвам засега..

vesinka899
03-13-2010, 09:17
](*,)

pancakee
03-13-2010, 09:17
вече не съм наказана :grin: чакам да стане 18h че да излизам най-накрая!

Assshley
03-13-2010, 09:39
Добре съм въпреки,че майка започна да ме изнервя от сутринта. :x Влизам да се къпя и дано уговорката ми не се засече с времето,в което трябва да се видя с него,защото незнам. :lol:

DevilWish
03-13-2010, 10:04
Перфектно съмммммм =) Ще излизам с бившия на центъра ще си купя някви дрешки, вечерта съм на дискотекаа :-) Нихат сигурно ще идва с меннннн :-) :-) Хммм хубав денннн :-)

BloodyAmy
03-13-2010, 10:10
Изморено..

vesito13
03-13-2010, 10:12
Перфектно съмммммм =) Ще излизам с бившия на центъра ще си купя някви дрешки, вечерта съм на дискотекаа :-) Нихат сигурно ще идва с меннннн :-) :-) Хммм хубав денннн :-) Бившия? Нихат (предпоалгам новия)? Двамата в един ден някак си нес а ли малко множко? Надявам се поне от един от тях да си се отазала...

valdesbg
03-13-2010, 10:43
Ех, Ели, Ели....

Не спря да вършиш правилните неща с погрешни намерения.

Иначе аз съм ядосан.. Но пък ще излизам на кръчма. Което е добре. И имам важна мисия свързана с щастието на един чове. Обаче ще се проваля. Весело.

3oPuTy
03-13-2010, 11:09
^ К'во пак е станало бе?! :( :-)

По темата:Снощи беше супер :grin: Много яко си прекарахме с моя :-) Само докато бяхме в заведението малко се ядоса,защото две момчета от съседната маса постоянно ме гледаха :? Е в крайна сметка го успокоих като му казах,че те могат само да гледат,а той може и да пипа :-D

myNameIsImmortal
03-13-2010, 11:10
височината - 1.94 съм

Не забравяй Голямото Пиле от улица сезам :)

А иначе - ако е така, защо все още се държиш като човек?
защото нищо друго няма да ми остане..

valdesbg
03-13-2010, 11:14
Данчо, човек е това в което вярва.

Прост но железен принцип без изключения. Помисли над него.

Какенце - миии малко дълга е историята. Днес довечера ако си на линия - ще ти разкажа. Става дума за Надя и онова момче :)

А иначе - ти какво правиш? :) :-) Гледам с "нормлания" се пипате :D

silky92
03-13-2010, 11:18
Спокойна и сигурна в намеренията и чувтсвата си .Точно това исках и се радвам ,че го получих .. никога няма да забравя снощната вечер. :)

Priceless
03-13-2010, 11:24
Оф .. чудя се какво да правя още час и половинааа .. :? Бих легнала да спя, ама ще си разваля косата, тей че няма да лягам .. :D