PDA

View Full Version : ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4

Страници : 1 [2] 3 4 5

Ewok
06-01-2010, 15:21
Мацки, малко офтопик, но няма къде да попитам
Кои спечелиха на мис и мистър?

billytalent
06-01-2010, 15:57
Започнах 90-дневната в петък и до днес съм свалила 2 кг., което е добре,като се има предвид,че ям от позволената храна в огромни количества. :---)

IrRePlAcEaBlE
06-01-2010, 16:10
Днес ми е първия ден от 90-дневната! :D Много се гордея със себе си, че най-накрая се реших.. Искам да ви питам дали пиете някакви бульони след ядене, защото в нета пише че след всяко хранене трябва да се пие някакъв бульон, но аз ги ненавиждам.. Та мога ли да мина и без тях? :-o

ElItoOoO
06-01-2010, 16:13
можеш.Те бульоните са само за белтъчния ден,но може и без тях и аз не ги пия и пак ще има ефект

и аз я започнах днес :}

titinkaa
06-01-2010, 16:14
И аз бульони не пия.

IrRePlAcEaBlE
06-01-2010, 16:18
Благодаря ви и успех на всички! :)

zoreto
06-01-2010, 16:18
И аз бульони не пия.

и аз .Пия вечер чай като мисе хапва нещо и понеже е топъл и ми е добре след чайчето :)

smiirnoff
06-01-2010, 16:22
Утре почвам 90 дневната диета. Не ми е много зор да свалям килограми, така се харесвам, но ми трябва някакъв режим, защото само ям разни простотии. :lol:
Утре като първи белтъчен, менюто ще е:
Закуска - ябълка или грейпфрут
Обяд - Сирене на микровълнова и краставичка
Вечеря - Или пак сирене на микровълнова (половината от обяда), или кисело мляко + пак краставица

А ако случайно сваля някой килограм ще съм щастлива .. 8-)
^^

StreetFame
06-01-2010, 16:58
anonimchetou :smt049 и earthquaker

Бобов
Закуска: ягоди.
Обяд: ориз.
Вечеря: пак ориз.

zlatnata_ribkaaa
06-01-2010, 17:06
Днес ми е първия ден от 90 дневната диета :grin: много се радвам ,че я почнах вече значи на закуска ядох два малки банана знам че не е много подходящо обаче нали е белтъчен и храненията са през 4 ч. с друг плод не бях сигурна че ще издържа . На обяд изядох една купичка супа от лапат с една пълноз.филийка .На вечеря чаша от същата супа, 1 пълноз.филийка и 1 домат .

Ewok
06-01-2010, 19:00

Бобов
А ако ми кажеш 2-ро и 3-то място златна ще си 8-)

chocolatedidi
06-01-2010, 19:23
Белтъчен
Закуска: 1 Ябълка
Обяд:Много малка пилешко месо,зелена салата,1 яйце и половин кофичка кис.мляко
Вечеря: 1 яйце и салата

StreetFame
06-01-2010, 20:40

Бобов
А ако ми кажеш 2-ро и 3-то място златна ще си 8-)
мис: 2-ро-Turbopantofka;3-то-Diiddy
за мистър не казаха 2-ро и 3-то.

btw, как ти беще fabebooka? ЛС, ако може. :oops: 8-)

И да ви питам ОТНОВООО-може ли да се яде ягоди с течен шоколад във въглехидратния???

zoreto
06-01-2010, 21:00
^ Мисля ,че може,защото шоколада е въглехидрат

StreetFame
06-01-2010, 21:02
^ Мисля ,че може,защото шоколада е въглехидрат
Да, ама плодовете по принцип са за закуска.... :o
Аз и без това вече си изядох ягодите, значи ще е нещо друго. 8-)

hahavteen
06-02-2010, 09:33
-600 грама. Общо - 2,8кг :grin:
Надявам се на още поне 1кг до други ден ама ще видим. Миналата година свалих 4кг през ударния период но ми е ясно че тогава бях повече кг а и ми беше пъррви път на Дюкан... :-o

За дне с менюто :
Заксука: Трици с вода и ленено семе ( :-& )
Междинно: Желенце
Обяд: Пилешко вретено
Междинно: Не знам още
Вечеря: Иска ми се вече да я изям тая риба тон ама само като си я представя и ми се отяжда.. А толкова обичам! Сигурна съм че ако я отворя ще я ям ама все си измислям нещо по-интересно.. Та или ще е рибата или същото като обяда (така и така имам супер много пилешко дето трябва да се яде :D )

TheGirlNextDoor
06-02-2010, 10:10
орехите в кой ден се ядът ?

chocolatedidi
06-02-2010, 11:19
Бобов:
Закуска: 2 праскови
Обяд: Ориз с гъби и лук +салата
Вечеря:Същото

MimiKalcheff93
06-02-2010, 11:30
Днеска ми е въглехидратен изхрупах 2-3 пакетчета солети цял ден над аскало от към 10 до 13 :D знам ,че трябва след 12 , но така стана... :) За довечера пак солети

ElItoOoO
06-02-2010, 11:55
орехите в кой ден се ядът ?

В плодовия =]

бобов
Закуска: ягоди
Обяд: ориз,краставица
Вечеря: сиг някаква салата само

billytalent
06-02-2010, 11:57
Бобов:
кафе,малко ягоди
2 печени картофа,салата,пълнозърнес та филия
салата ще е само

titinkaa
06-02-2010, 12:13
Плодова.
Закуска-банан
Обяд-ябълка
Вечеря-банан и ябълка
Утре съм водна и дано изкарам,първия ми воден се провали и го карах на плодове щото бях болна,да видим утре как ще изкарам дена.

ElItoOoO
06-02-2010, 13:58
титинка не е хубаво да ядеш два различни плода на едно хранене

MimiKalcheff93
06-02-2010, 14:46
Мацки кажете бързо .....

Въглехидратен ми е , може ли да ям пържени картофки ?! Бях чела ,че картофите са въглехидрати... ?!

ElItoOoO
06-02-2010, 14:49
мисля че не може,пърженото не е препоръчително

TheGirlNextDoor
06-02-2010, 15:19
а зеленчуци кога се ядът...и може ли примерно да заместваме плодовете със зеленчуци(през плодовия ден или закуските)

IrRePlAcEaBlE
06-02-2010, 15:20
На мен днес ми е бобов и днес ядох картофи, обаче печени на фурна със зехтин и подправки.
Бобов:
закуска:банан
обяд:печени картофи + салата домати и краставици
вечеря: мисля да няма или ще хапна още картофи

IrRePlAcEaBlE
06-02-2010, 15:25
а зеленчуци кога се ядът...и може ли примерно да заместваме плодовете със зеленчуци(през плодовия ден или закуските)
Ами хубаво е през белтъчния и бобвия да се хапват на обяд и на вечеря, но на вечеря само половината количество. Във въглехидрятния, ако си направиш пица например слагаш зеленчуците в пицата.. А за закуската не знам, но мисля че не могат, защото плодовете са особено важни, тъй като от тях се черпи плодова захар за нервната система (така пишеше в нета :-D )

zoreto
06-02-2010, 16:29
Днес ми е въглехидратен
Закуска банан
междинно пак банан
обяд някаква закуска със сусам,половин пакет солети
Вечеря: салата(домати ,краставици и чушка) + филийка с мед
Може малко да съм прекалила ,ма нали утре е плодов :)

zlatnata_ribkaaa
06-02-2010, 17:02
бобов
закуска : 3 портокала ( с размери на мандарини :D )
обяд:задушен ориз с домат и чушка
вечеря : същото на половина :)

MimiKalcheff93
06-02-2010, 17:11
Днес ми е въглехидратен
Закуска банан
междинно пак банан
обяд някаква закуска със сусам,половин пакет солети
Вечеря: салата(домати ,краставици и чушка) + филийка с мед
Може малко да съм прекалила ,ма нали утре е плодов :)

Не си ,спокойно.Не ги слушай всичките акто кажеш какво ти е менюто и всичките те напдат повечето пъти.Все пак ти си на 90 дневната диета , то си е режим на хранене. Н е егладуване и да прегрешиш мъничко не пречи. :) Икакто каза утре е плодов :)

smiirnoff
06-02-2010, 17:14
Днес ми беше първи ден от 90 дневната.
Закуска - ябълка
Обяд - едно яйце, малко сирене и половин филия с пастет (<3)
В училище - мляко Данон с ягода
Вечеря - трябваше да е като обяда, ама мама беше сготвила тиквички с яйце и сирене (о.О) на фурна иии бяха много вкусни и си сложих :Д
Ядох и компот от ягоди :Д
Много ядох, ама като не го правя като диета, не ми трябва да се ограничавам толкова :Д

billytalent
06-02-2010, 17:18
На мен обяда и вечерята никога не са ми едни и същи,аз дори ям в огромни количества и пак свалям.

smiirnoff
06-02-2010, 17:27
Ааааа, аз преди само се тъпчех с боклуци и отслабнах :razz:
Сега като съм на ''диета'' кой знае к'во ще стане :Д:Д
Аз не искам да отслабвам много. Харесвам си се така ... нали гаджето трябва да има какво да пипне, а не като седна примерно в него и да охка и пъшка колко съм ръбеста :lol:
Искам да се стегна и дано спортуването да помогне колкото може :Д

changess
06-02-2010, 17:33
Като стана дума за спорт, някой има ли някакви отзиви за фитнес център "Спартак"- София? Защото ми трябва място, където да има много предложения и да е д/г в центъра, а не съм от София и се осланям на интернет. 8-)

bonbonche005
06-02-2010, 18:28
Аз пък спрях сладкото, хляба, пърженото, газираното и алкохола :D Днес ми е втори ден. Мисля така да карам целия месец. Дано да има някакъв ефект ;д

foreverr
06-02-2010, 18:31
Аз пък спрях сладкото, хляба, пърженото, газираното и алкохола :D Днес ми е втори ден. Мисля така да карам целия месец. Дано да има някакъв ефект ;д
Пффф за 1 месец ще си ги спряла тези вредни неща и ще свалиш, а след това пак ще ги почнеш и кво става- йо-йо ефект и то гарантиран.

bonbonche005
06-02-2010, 18:38
Пффф за 1 месец ще си ги спряла тези вредни неща и ще свалиш, а след това пак ще ги почнеш и кво става- йо-йо ефект и то гарантиран.

аз миналото лято бях правила подобен режим .. не знам .. то когато ги откажеш тези неща, после нямаш желание да ги ядеш.Поне при мен беше така. След това ми ставаше лошо когато видех сладко.

YouMakeMeSmile
06-02-2010, 18:44
оф, някой ще ми каже ли кво да правя вече 8-) искам да мина на плодове, зеленчуци и мляко, но като съм на работа постоянно се правят картофи, пици.. и вечер преди да си тръгна се прави порция я картофи, я нещо друго за мене, само не и салати 8-) какво да правя? искам да отслабна, най- вече в корема, а нямам време.. некой да ми помогнннее.. 8-) :o

hahavteen
06-02-2010, 19:02
Носи си от вкъщи. По просто от това няма. Не вярвам да нямате хладилник след като работиш в кухня. Хапваш преди да отидеш на работа, носиш си яденето и като огладнееш или като ти дойде апетита си ядеш от твойто и отказваш това което ти предлагат. Можеш да си взимаш плодове, салата, варени яйца, кисело мляко, здравословен сандвич, риба тон... Дори пържола можеш да си занесеш ако не те е срам и имаш подходящ съд. То и малко воля се иска :wink:

HexGirl
06-02-2010, 19:05
ами аз като работех в заведение в което готвеха и то доста свалих 8-) хем всички искаха да ме тъпчат с храна
номера е като почваш смяна хапни 1 салата 1 пилешко шишче и после не яж до края на смяната и чак тогава яж пак същото ....
дз просто малковоля трябва

anitapz93
06-03-2010, 02:28
В нас издържам да не се изкушавам, но в даскалото - като видя някой, че яде пица или някакъв сандвич или като се сетя, че наблизо има павилион за закуски....не мога да издържа и отивам да си купя. Мисля като дойде лятната ваканция да почна 90 дневната диета, защото досега колко пъти съм я почвала и все съм се изкушавала. А така като няма училище - няма да се изкушавам чак толкова много.

zoreto
06-03-2010, 09:09
В нас издържам да не се изкушавам, но в даскалото - като видя някой, че яде пица или някакъв сандвич или като се сетя, че наблизо има павилион за закуски....не мога да издържа и отивам да си купя. Мисля като дойде лятната ваканция да почна 90 дневната диета, защото досега колко пъти съм я почвала и все съм се изкушавала. А така като няма училище - няма да се изкушавам чак толкова много.

a защо не си носиш плод/ове от вкъщи и слаед седмица две няма да ти се ядът никакви пици и такива :-o

billytalent
06-03-2010, 09:17
Днес ми е въглехидратен:
Закуска-банан,кафе
Обяд-сладолед
Вечеря може и да няма,днес нямам апетит.

TheGirlNextDoor
06-03-2010, 10:17
Ами хубаво е през белтъчния и бобвия да се хапват на обяд и на вечеря, но на вечеря само половината количество. Във въглехидрятния, ако си направиш пица например слагаш зеленчуците в пицата.. А за закуската не знам, но мисля че не могат, защото плодовете са особено важни, тъй като от тях се черпи плодова захар за нервната система (така пишеше в нета :-D )

знчи в плодовият ден не може да се ядът зеленчуци,така ли?

titinkaa
06-03-2010, 10:27

знчи в плодовият ден не може да се ядът зеленчуци,така ли?

Може,да се ядат.

titinkaa
06-03-2010, 10:46
Хора ядосана съм,от 50 дни не свалям нищичко,само дето се "мъча".Отчайвам се вече,защот не свалям,свалих 5кг и тва е,зациклих яко.Днес дори ме показа кантара с 4кг повече пък си спазвам всичко,и рядко нарушавам снещо дребно.Днес съм втори воден ден и засега търпя,но се чудя кво да правя,вече обмислям да я спра.Ядосана съм,отчаяна съм и ми писна само да се спазвам пък без ефект.Писна ми вече.Виках си айде още малко ще изкарам то ще почна да свалям,ама уви вече 57 дни съм на диетата и 7 дни свалях и останалите 50 дни нищо не се получава.
Дайте ми съвет кво д аправя,да я спирам ли или....?! :evil: :smt086 :-#

HexGirl
06-03-2010, 10:51
а хора сега се сетих за нещо
Преди години една приятелка имаше проблем с килограмите найстина сериозен и доктор и предписа "дебелариум" там за 1 лято всичко се оправи , следяха я лекари и тн .
Та исках да кажа за дамите който наистина имат нужда от сваляне на 15-20 кила потърсете такава помощ

billytalent
06-03-2010, 11:00
Днес в един вестник имаше много голяма статия,относно диетите и по-конкретно до какви здравословни проблеми могат да доведат,когато се правят без лекарски контрол...направо се стресирах. 8-)

MimiKalcheff93
06-03-2010, 11:07
Плодов .Карам го сега на ябълки
и закуската и обяда 2-3 ябълки
за вечеря череши мисля )

hahavteen
06-03-2010, 11:21
Хмм titinkaa чакай да измизлим нещо да ти помогнем че така верно си е гадничко. :-o Ти слизала ли си под килограмите които си сега? Може организма ти да се "страхува" и "съпротивлява" защото не знае какво го очаква. Възможно е също това да е теглото на което най-дълго си била през живота си и на тялото да помни че на тези кг му е било добре(?). :-o Освен това като са останали малко килограми за сваляне те се смъкват най-трудно и бавно. Пробвай да изключиш (дори за малко) храните с много въглехидрати за да раздвижиш нещата. Примерно във въглехидратния ден си направи сладки от овесени ядки, желенце от някакъв плодов сок (тва според мен става за всеки ден ако се прави с подсладител ама да не ви се бъркам в диетата много много), кремче от желирано кисело мляко с обезмаслено какао (или там някакъв друг вкус) вместо да си купиш нещо сладко като тортичка, шоколад... В бобовите дни провери кое колко въглехидрати има и избери това с по-малко. Гледай да не солиш (или да е съвсем мъничко). Също пий много вода. Ама едно поне 2,5л на ден! Не знам колко пиеш но е супер важно и е доказано че дори само от това ще свалиш. Не се сещам за други съвети които да ти дам. Дано съм ти дала поне една идейка. Понякога и малка корекцийка може да даде резултат. Според мен продължи още 20 дена и ако не свалиш спри. По принцип ако не мръдне нищо за 2 месеца значи шанса да стане по-нататък е минимален. Не си тормози организма - все пак си свалила доста. Успех и стискам палци да мръдне кантарчето :-)

ЕДИТ: Аз покрай титинка забравих за мене си да кажа :D Още -700гр. :grin: Тоест вече съм -3,5кг. Силно се надявам утре да съм още 0,7кг ама едва ли.. :(

Меню:
Закуска: Проспана
Междинно: Проспано
Обяд: И той проспан :D След малко обаче ще хапна тричава питка с шунка.
Междинно: Лимоново желенце
Вечеря: Риба тон или пилешка пържола. След вечерята може да хапна и малко кисело мляко с подсладител и ванилова есенция. :-o

changess
06-03-2010, 11:50
а хора сега се сетих за нещо
Преди години една приятелка имаше проблем с килограмите найстина сериозен и доктор и предписа "дебелариум" там за 1 лято всичко се оправи , следяха я лекари и тн .
Та исках да кажа за дамите който наистина имат нужда от сваляне на 15-20 кила потърсете такава помощ
И аз се разтърсих за дебелариуми из нета наскоро, обаче намерих програми за седмица, или 10 дена, а аз за това време не мога да си променя хранителния/ двигателния режим изцяло. Затова ще си направя собствен дебелариум това лято, всичко съм измислила. 8)

А, Титинка, ти си борец. От супер много време следя Диети дневник ( не ме гледай, че съм скоро регистрирана) и ти все си на някакъв режим. 8-)
Недей се отказва сега, и 5 килограма да си свалила, за тези 50 дни тялото ти е свикнало с тях и ще ги запазиш, а 5 запазени килограма хич не са малко. Пък и знаеш ли, утре може да започнеш да сваляш. Стигнала си прекалено далече, за да се откажеш. :)

chocolatedidi
06-03-2010, 11:53
Въглехидратен !
Закука: 1 Ябълка
Обяд: Половин филийка с мед и 1 Наполеон
Вечеря: Филийка с мед

ElItoOoO
06-03-2010, 12:52
Въглехидратен
Закуска: ягоди
Обяд: спагети с кетчуп
Вечеря: сладолед

pifiella
06-03-2010, 13:21
Здравейте момичета!Много мотивиращо ми действат вашите коментари! :) И така реших от утре да се присъединя към вас!Имам няколко въпроса.Насочила съм се към 2 диети-така хвалената от вас 90 дневна или на Дюкан.Имам нужда да сваля 7-10 кг,което никак не е малко.Но смятам,че когато килограмите са повече по лесно се свалят,затова не съм се отчаяла,че няма да успея преди да съм започнала,както е ставало предишните пъти... :-o На 16 съм и за тези години съм била винаги на някви диети,сваляла съм 10кг. после съм качвала 15 и така цял живот :( Та според вас коя диета е по ефикасна,за толкова килограми.
Като чета тук почти всички сте на 90 дневната,но мен ме притеснява въглехидратния ден.Гледам,че си хапвате спагети,щоколад,торти,а няма ли обратен ефект.?
Моля, която от вас е спазвала или спазва горепосочените диети нека драсне един ред за информация. :-)
Айде чао за сега и успех!

changess
06-03-2010, 13:39
Не се мятай на Дюкан, не е подходящ за възрастта ти.
Хубавото на 90- дневната е, че ядеш от всичко, не се отслабва бавно, а после не се и връща. Та тя е моят личен фаворит. Успех ти пожелавам, килограмите ти за сваляне не са много. :)

hahavteen
06-03-2010, 13:51
Аз съм на Дюкан но все пак съм по-голяма. За теб не е првпоръчително да почваш такава диета защото организма ти има нужда от мазнини и въглехидрати. Можеш много сериозно да си навредиш. 90-дневната е на базата на разделното хранене което е здравословно. Според мен се ориентирай или към нея или просто започни разделно. Вярно е че казват че не е добре да се закусва само с плодове но аз никога не съм имала проблеми с това. Все пак ако усетиш че ти става лошо и не се чувстваш добре добави и някаква по-сериозна закуска. Килограмите ти не са чааак толкова много но все пак се надявам да си си поставила реалистична цел (а не да си 1,70 и да искаш да станеш 49кг). Успех.

titinkaa
06-03-2010, 14:30
slun4ice,Да,падала съм под сегашното тегло и доста под него. :( Чувствах се добре,когато бях по слаба,а сега ми е некомфортно като съм по пълна. :o

IrRePlAcEaBlE
06-03-2010, 14:53
Въглехидратен:
закуска: ябълка
обяд: пица със зеленчуци
вечеря: половин паста + 2 парчета натурален шоколад
утре плодов, стискайте палци :-D

hahavteen
06-03-2010, 14:54
Тогава се опитай да направиш леки корекцийки и ако продължава да не мърда кантара по-добре спри и остави организма си да почине. Задръж теглото си няколко месеца без диети и тогава опитай пак. Аз така направих като забелязах че не свалям. Задържах си теглото малко повече от година и сега като почнах пак - от раз свалих 3,5кг. Не си насилвай тялото защото нищо няма да постигнеш.

titinkaa
06-03-2010, 14:57
Сега смятах от кога съм на режими и диети.
От средата на януари съм на диети.Тогава бях започнала Витаминно-протеиновата диета,с която свалих 4.5кг.След което февруари и март не правих никакви диети,и си задържах сваленото тегло от ануари месец,като се има в предвид,че си похапвах добре.И април месец започвах 6-дневната диета,с нея свалих 2кг,и точно след като я свърших на другия ден беше Великден,изядох козунак и половина за 2 дена сама. И веднага след Великден почнах 90-дневната и от нея 4.5кг свалени.Та общите ми килограми свалени до тук са между 8 и 10кг,смятам ги така,щото може да има тук там някой плюс.Та 10кг грубо казано не са хич малко,като имате в предвид,че единствено с 6-дневната диета ми беше по гадно,защото за всеки отделен ден имах различно ядене и едно и също за целия ден.
Та искам да сваля още толкова и ще съм доволна.
Като си бях на село миналата седмица дядо ми каза,че съм отслабнала,а с тях се виждах последно на Великден,та толкова ли ми личи да съм свалила?! :shock:

foreverr
06-03-2010, 15:24
Хора ядосана съм,от 50 дни не свалям нищичко,само дето се "мъча".Отчайвам се вече,защот не свалям,свалих 5кг и тва е,зациклих яко.Днес дори ме показа кантара с 4кг повече пък си спазвам всичко,и рядко нарушавам снещо дребно.Днес съм втори воден ден и засега търпя,но се чудя кво да правя,вече обмислям да я спра.Ядосана съм,отчаяна съм и ми писна само да се спазвам пък без ефект.Писна ми вече.Виках си айде още малко ще изкарам то ще почна да свалям,ама уви вече 57 дни съм на диетата и 7 дни свалях и останалите 50 дни нищо не се получава.
Дайте ми съвет кво д аправя,да я спирам ли или....?! :evil: :smt086 :-#
Хриси, ти като почваше тая диета и аз си мислих, че няма да се сваля много от нея поради яденето на сладко, за това и аз не сиках да я почвам и така и стана-свали малко, точно както си мислих... :) Аз ако съм на теб ще почвам вече друга, няма смисъл да се мъчиш, а нищо да не става.Иначе това, че днес кантара те е показал с 4 килограма повече, може да е защото батериите му са се изхабили....

ElItoOoO
06-03-2010, 15:47
според мен е по добре да не се отказваш.Когато си почнала нещо свърши го до края.А иначе може да започнеш да спортуваш повече,запиши се на някакъв спорт всеки ден гледай да спортуваш и ще видиш,че ще има резултат.Иска се постоянство :]

foreverr
06-03-2010, 18:07
според мен е по добре да не се отказваш.Когато си почнала нещо свърши го до края.А иначе може да започнеш да спортуваш повече,запиши се на някакъв спорт всеки ден гледай да спортуваш и ще видиш,че ще има резултат.Иска се постоянство :]
И аз мисля, че грешката и е, че не спортува....

hahavteen
06-03-2010, 18:26
Грешката е в това че е свалила близо 10кг за 6 месеца и то не постепенно а с бързи диети. На организма му трябва време за да свикне и затвърди всяко свалено килце и да не се шокира. Препоръчва се по 0,5-1кг на седмица да се смъква но и това зависи от много неща. Да, може диетитте да не изглеждат натоварващи но все пак са диети. А и при титинка се е получило доста зле : диета-тъпчене-диета-друга диета. Е не става така мацки. Дайте му време на тоя организъм а не издевателствайте над него. 50 дена задържане не са малко и това явно показва че тялото отказва вече да съдейства. Титинка мини на разделно хранене, задръж си килограмите половин година и тогава мисли пак за диета. Аз след първия си път с Дюкан правих пауза близо година без никакви диети за да свикне тялото с килограмите и да не кача двойно. Пък и шанса да кача над килограмите на които съм сега е малък (освен ако не се тъпча умишлено) защото съм ги задържала толкова време.

zlatnata_ribkaaa
06-03-2010, 18:45
Титинка не се отказва толкова дълго издържа и сега точно накрая няма смисъл , четох и при мамите и още някакви форуми много хора така са имали подобни периоди в 90 дневната в които не мърдат и в последните дни някой даже и в последните 10 дена свалят от раз по 5-6 кг. така че не си заслужава да се откажеш точно сега , увеличи спорта . Надявам се поне малко да съм те мотивирала :)

Въглехидратен
закуска - 2 портокала
обяд - спагети със захар
вечеря-половината на спагетите , 3-4 парченца от едно шок.руло, 3 парченца черен шоколад .... очаквах този ден да ми хареса най-много а то беше точно обратното белтъчния мисля че ми стана фаворит иначе много съм доволна от диетата лека е за каране , дните минават бързо и има известна свобода в храненето :) утре ми е плодов стискаите палци :D а утре ли можеха да се консумират ядки или беше във въглехидратния ?

zlatnata_ribkaaa
06-03-2010, 18:45
Титинка не се отказва толкова дълго издържа и сега точно накрая няма смисъл , четох и при мамите и още някакви форуми много хора така са имали подобни периоди в 90 дневната в които не мърдат и в последните дни някой даже и в последните 10 дена свалят от раз по 5-6 кг. така че не си заслужава да се откажеш точно сега , увеличи спорта . Надявам се поне малко да съм те мотивирала :)

Въглехидратен
закуска - 2 портокала
обяд - спагети със захар
вечеря-половината на спагетите , 3-4 парченца от едно шок.руло, 3 парченца черен шоколад .... очаквах този ден да ми хареса най-много а то беше точно обратното белтъчния мисля че ми стана фаворит иначе много съм доволна от диетата лека е за каране , дните минават бързо и има известна свобода в храненето :) утре ми е плодов стискаите палци :D а утре ли можеха да се консумират ядки или беше във въглехидратния ?

billytalent
06-03-2010, 18:50
Оплесках нещата,днес ми беше въглехидратен,а преди малко ядох ориз с гъби :lol:
Утре съм на плодове,имам и изпит-надявам се да не се проваля пак.

StreetFame
06-03-2010, 18:53
На мен ми беше плодов, ама го направих смесен. :lol:
Утре си продължаавам без грешки и пак спорт, че бях спряла да права каквоо и да е последните 4 дена....

zoreto
06-03-2010, 19:04
И аз днес усрах пейзажа ама какво да се прави,нов ден- ново начало сега и преглед и изпит случва се :-D

titinkaa
06-03-2010, 19:06
Няма да я спра диетата ама няма и да спортувам,милион пъти казах,че не обичам спорта и само тва ми повтаряте,няма да спортувам квото ще да става.Не се заяждам с никой,за тва че ми е казал да спортувам,ама то е ясно,че пак ще се намери някой да ме обиди. :x

zlatnata_ribkaaa
06-03-2010, 19:13
Няма да я спра диетата ама няма и да спортувам,милион пъти казах,че не обичам спорта и само тва ми повтаряте,няма да спортувам квото ще да става.Не се заяждам с никой,за тва че ми е казал да спортувам,ама то е ясно,че пак ще се намери някой да ме обиди. :x

извинявай никъде не бях прочела че не обичаш спорта , ако аз съм те обидила по някакъв начин извинявай исках просто да те убнадежда да не се отказваш :-o

titinkaa
06-03-2010, 19:18

извинявай никъде не бях прочела че не обичаш спорта , ако аз съм те обидила по някакъв начин извинявай исках просто да те убнадежда да не се отказваш :-o

Не,не говоря за теб,а за всички,които само това говорят.Замислете се малко,че не всеки си пада по спорта,а аз не обичам да правя нещо,което не ме влече,демек на сила да спортувам,няма смисъл.

magince
06-03-2010, 19:53
titinka от една страна е така, но за да постигнеш по-големи резултати трябва да се потрудиш

ElItoOoO
06-03-2010, 20:26
titinka от една страна е така, но за да постигнеш по-големи резултати трябва да се потрудиш

съгласна съм,понякога и на мен ми се иска да си лежа но вместо това отивам и тренирам.Ако искаш да си слаба без спорт няма да стане.

П.С.:не искам да те обидя по никакъв начин,изразявам мнение :]

foreverr
06-03-2010, 20:59

съгласна съм,понякога и на мен ми се иска да си лежа но вместо това отивам и тренирам.Ако искаш да си слаба без спорт няма да стане.

П.С.:не искам да те обидя по никакъв начин,изразявам мнение :]
И моето мнение е като вашине, но и аз не искам да я обидя.А и все пак тя ако иска да отслабне много , по-добре ще е да спортува и след това да има супер стегнато тяло.Тя верно, казва, че като отслабва не овисва като бабичка, което е така, но пък ако спортува ще е по-стегната.И все пак тя си е решила, че спорта не и харесва и се е настроила лошо към него, а някой човек няма ли желание за нещо не го прави и ние не можем да я убедим в обратното.

hahavteen
06-03-2010, 21:44
Титинка виж какво намерих. Явно добре съм се ориентирала със съветите ми 8-)

Някои от причините за застой често са:
1. Твърде много калории или недобре изчислени калории.
2. Калориите идват наведнъж, често вечер.
3. Твърде много въглехидрати (мислите си, че не ядете много въглехидрати, но една салата от моркови за обяд и гарнитура от грах и царевица към пържолата за вечеря, както и двете кисели млека за закуска се натрупват и ви изпращат във средновъглехидратната зона)
4. Твърде малко храна като цяло ("не ограничавайте калориите твърде много")
5. Твърде малко вода
6. Недостатъчно движение (това, че тренирате 3 пъти в седмицата, не значи че се движите много).
7. Много "свободни дни" (може би по-често си позволявате по нещо малко за награда).
Ако ви се е случило нещо подобно и не сте качили повече от килограм-два, не е време за паника. Дайте си още 1-2 седмици на сегашното меню, като ограничите малко млечните (особено прясното и киселото мляко и наблегнете на листните зеленчуци). Увеличете приема на вода. Пробавете половин час движение на ден (катерене на стълби, чистене с прахосмукачка, разходка на кучето, ходене на работа пеша (паркирайте си колата по-далеч Wink).
Успех на всички, които са прочели темата, дано малко е помогнала. Не се отказвайте при първа възможност. За да измервате прогреса си ползвайте сантиметър и огледало, не кантар.
http://spidersport.com/forum/viewtopic.php?t=745

Аз за спорта не мога да се съглася. Никога не съм спортувала пък не ми пречи на отслабването и нито ми увисва кожата нито съм отвратително "мека на пипане" :D Да, хубаво е да има движение за тонус, стягане, по-добро самочувствие но не е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО :? .

Goddess
06-03-2010, 21:55
Не,не говоря за теб,а за всички,които само това говорят.Замислете се малко,че не всеки си пада по спорта,а аз не обичам да правя нещо,което не ме влече,демек на сила да спортувам,няма смисъл.

Не е съвсем така...много хора не обичат спорта. Аз не само, че не го обичам, но и съм супер супер мързелива..но колкото и да е, ако искам да сваля, ще се прежаля. Решението и преценката си е изцяло твоя разбира се. :) Преди съм чела, че поне ходиш доста пеша и се разхождаш, което пак е нещо и е добре. Успех с диетата.

titinkaa
06-04-2010, 04:45
Вчера нали бях +4кг,и бях на воден ден,и днес съм -4кг,поне се радвам,че тея 4кг се махнаха.

foreverr
06-04-2010, 07:07
Вчера нали бях +4кг,и бях на воден ден,и днес съм -4кг,поне се радвам,че тея 4кг се махнаха.
Сичко значи е било вода.

hahavteen
06-04-2010, 09:23
Пффф +300гр. ама си знаех защото вчера много малко ядох. :?
Днес ми е първия ден на зеленчуци:
Закускообяд 8-) : Тричава питка с червено цвекло
Обяд: Таратор
Вечеря: Пилешка пържола с малко салата

Междинно едва ли ще огладнея пък ако се случи ще пия кола лайт.

YouMakeMeSmile
06-04-2010, 12:01
аз започнах режим пък.. ще видим.. менюто ми за вчера и днес е такова:

вчера:
закуска- активия закуска и ябълка
към 12- малко кайсии
обяд- ягоди
следобяд- банан
вечеря- салата от домати, краставици и сирене, без подправки

днес в 7: закуска- кафе с мляко без захар и 1 натурален шоколад, беше отвратително горчив, ама.. 8-)
2ра закуска в 10 и 30- банан и нискомаслено к. мляко
сега се прибрах и си сварих зелен чай и 2 яйца. като изпия чая ще ям варените яйца и една салата като вчерашната.
следобяд ще хапна плод някакъв, а довечера ще излизам, но ще пия, или фреш, или минерална вода, а може да хапна и една салата.
за сега ми е добре.. правя упражнения- коремни преси, наклони за паласките, клякания.. като имам време, може би утре ще да е, ще тичам. Искам да сваля около 5 килограма, най- вече в корема. Не се мисля за дебера, даже грам, просто тия 55 килограма на мойта 1.56 височина някакси не ми пасват 8-)
дано сваля по тоя начин.. :)

chocolatedidi
06-04-2010, 12:57
Плодов:
3 ябълки,1 Грейпфрут,ягоди и череши

zlatnata_ribkaaa
06-04-2010, 17:28
Плодов
закуска : 2 портокала
обяд: 2 портокала
междинно :1 ябълка
вечеря : 3 портокала
знам че трябва през два часа , но като съм на училище и то втора смяна няма как :(

ElItoOoO
06-04-2010, 17:53
Плодов
Закуска: 2 банана
Следобед: 2 ябълки
Вечеря: ягоди :)

billytalent
06-04-2010, 21:38
На мен трябваше да ми е плодов ден,но провалих нещата и въпреки тома съм доволна от резултатите постигнати за 1 седмица.
В момента си харесвам тялото много 8-)
От днес си я продължавам пак.

zoreto
06-05-2010, 08:22
Варива
Закуска 3в1
обяд зеленчукова супа
вечеря пак супа

Обмислям за въглехидратен ден да хапвам едни бисквитки ,че им се каня отдавна обаче да разделя пакетчето наполовина за 1 хранене,че достазасищат бисквитките
http://i47.tinypic.com/mug840.jpg

billytalent може ли някаква друга снимка на момичето от аватара ти,мн е готина с тази бяла кожа

Melchi
06-05-2010, 09:41
Здравейте, имам едно въпросче...значи сега съм на една 7-дневна диета със супи иии и се сваля много, то защото имам да свалям много :D иии за тия 7 дена без отклонения от диетата съм свалила 4.5 кг. После направих почивката - 2 дена и сега я почнах пак.....таааа може лиии на 2-3 дена да се изяждаа поо примерно 40г натурален шоколад, защото преди ядях нон стоп :smt075 ии...мисля че не би повллияло толкова ??? :( :oops: :-# #-o :cry:

billytalent
06-05-2010, 10:00
billytalent може ли някаква друга снимка на момичето от аватара ти,мн е готина с тази бяла кожа

Разбира се
http://prikachi.com/files/1635615J.jpg
http://prikachi.com/files/1635644E.jpg
http://prikachi.com/files/1635650H.jpg

PaNtteRkaaa
06-05-2010, 10:09
:)

pifiella
06-05-2010, 10:11
Здравейте момичета!Днес почнах 90 дневната и искам да ви питам имали значение колко % масленост е киселото мляко.

Goddess
06-05-2010, 10:39
Разбира се
http://prikachi.com/files/1635615J.jpg
http://prikachi.com/files/1635644E.jpg
http://prikachi.com/files/1635650H.jpg

Аз принципно не харесвам много бяла кожа и въобще готик стила ( или както се води ), но тази наистина ее уникална..много красива.. <3
Пък на мен сега не ми се спазват никакви диети, разбрах, че нямам никаква воля..поне реших да карам до колкото мога без хляб, газирано и почти никакво сладко. Като се има предвид в какви количества пия газирано, сега ако го спра, би трябвало да има положителен ефект. ;д

Functional1Neighbour
06-05-2010, 11:00
Здравейте момичета!Днес почнах 90 дневната и искам да ви питам имали значение колко % масленост е киселото мляко.

Ами...аз мисля,че 2% е достатъчно...на мене лично повече ми е малко тежко,а ако е по-малко...пфф то вече не е кисело мляко. :?

silviq8888
06-05-2010, 11:58

вчера:
към 12- малко кайсии
обяд- ягоди
следобяд- банан

днес в 7: закуска- кафе с мляко без захар и 1 натурален шоколад, беше отвратително горчив, ама.. 8-)
сега се прибрах и си сварих зелен чай и 2 яйца. като изпия чая ще ям варените яйца и една салата като вчерашната.
следобяд ще хапна плод някакъв, а довечера ще излизам, но ще пия, или фреш, или минерална вода, а може да хапна и една салата.
за сега ми е добре.. правя упражнения- коремни преси, наклони за паласките, клякания.. като имам време, може би утре ще да е, ще тичам. Искам да сваля около 5 килограма, най- вече в корема. Не се мисля за дебера, даже грам, просто тия 55 килограма на мойта 1.56 височина някакси не ми пасват 8-)

Ще може ли да качиш някоя снимка твоя защото за тези кг и тази височина май са много ! :-) :-) :-) :-)

foreverr
06-05-2010, 12:46

вчера:
към 12- малко кайсии
обяд- ягоди
следобяд- банан

Ще може ли да качиш някоя снимка твоя защото за тези кг и тази височина май са много ! :-) :-) :-) :-)
Да, много са и, но не са чак прекалено много.По принцип тя е висока 156 и е 55 кила, а идеала е да е 46(и да е 46 няма да е кльощава, просто ще е наистина слаба)

hahavteen
06-05-2010, 13:11
Запазвам си теглото но съм доволна защото вчера ядох шоколад :oops: . Обаче беше с обезмаслено сухо мляко и подсладител 8-) .

Закуска: Нямах време
Обяд: Сандвич от тричава питка, домати, шунка, Екскуиза и лук
Междинно: Май няма да има
Вечеря: Половин пържола и таратор

Ако ми се дояде нещо сладко ще си направя изцедено кисело мляко с подсладител и ванилова есенция.

foreverr
06-05-2010, 13:20
Запазвам си теглото но съм доволна защото вчера ядох шоколад :oops: . Обаче беше с обезмаслено сухо мляко и подсладител 8-) .

Закуска: Нямах време
Обяд: Сандвич от тричава питка, домати, шунка, Екскуиза и лук
Междинно: Май няма да има
Вечеря: Половин пържола и таратор

Ако ми се дояде нещо сладко ще си направя изцедено кисело мляко с подсладител и ванилова есенция.
Мацка, много лошо правиш, че всеки ден се теглиш.Та ти така можеш да се побъркаш.Чивек е най-хубаво да се тегли един път седмично максимум 2 пъти.. и все пак-ти си знаеш.

pifiella
06-05-2010, 13:23

Ами...аз мисля,че 2% е достатъчно...на мене лично повече ми е малко тежко,а ако е по-малко...пфф то вече не е кисело мляко. :?
МЕРСИ :)

anitapz93
06-05-2010, 13:42
Имам няколко въпроси около 90 дневнтата диета:
1. Може ли през Бобовия ден да имам царевица от консерва?
2. Може ли през Въглехидратния ден да ям течен шоколда намазан на филия хляб?
3. Има ли значение дали ще сменям плодовете или може всеки ден да ям един и същ плод - ябълка?

hahavteen
06-05-2010, 13:53
foreverr знам че е така но при първия си път с Дюкан придобих навика да се тегля всяка сутрин. Благодарение на този си навик успях да си запазя теглото повече от година 8-) . Като се претегля и видя дали имам - или + мога да си преценя менюто за деня и да преценя кое ми действа отслабващо. Може и да си фантазирам но просто за мен този принцип действа 8-) . Естествено съобразявам дали съм ходила до тоалетна, дали ще ми идва, дали съм пила вода посред нощите и тогава преценявам колко е реален резултата :-D .

foreverr
06-05-2010, 14:55
foreverr знам че е така но при първия си път с Дюкан придобих навика да се тегля всяка сутрин. Благодарение на този си навик успях да си запазя теглото повече от година 8-) . Като се претегля и видя дали имам - или + мога да си преценя менюто за деня и да преценя кое ми действа отслабващо. Може и да си фантазирам но просто за мен този принцип действа 8-) . Естествено съобразявам дали съм ходила до тоалетна, дали ще ми идва, дали съм пила вода посред нощите и тогава преценявам колко е реален резултата :-D .
E, все пак щом ти е в плюс да се теглиш всеки ден, тегли се.Само внимавай да не се вманиячиш, че една фр се беше вманиячила да се тегли шред няколко часа и накрая си изхвърли кантара в боклука, за да се откаже от него :D

hahavteen
06-05-2010, 15:11
Хаха е при мен такъв проблем няма. :D Просто обичам да държа нещата под контрол за да мога да взема на време мерки 8-)

anitapz93
06-05-2010, 16:02
3. Има ли значение дали ще сменям плодовете или може всеки ден да ям един и същ плод - ябълка?

ElItoOoO
06-05-2010, 16:17

1.мисля,че може
2.да
3.можеш да сменяш плодовете,но трябва да ядеш един вид плод на едно ядене

chocolatedidi
06-05-2010, 18:14
Белтъчен:
(08:00) Закуска: 1 ябълка
(12:00)Обяд: 1 филийка Вита запечена със сирене и кашкавал
(19:00) Вечеря: Половин риба,зелена салата + 1 кис.мляко

Много голям проблем ли е,че имаше голям интервал между обяда и вечерята,просто бях по концерти и нямах време да ям ???

zlatnata_ribkaaa
06-05-2010, 19:52
белтъчен
закуска : 2 ябълки
обяд:2 пълнозърнести филиики , 1 домат , 1 -2 резана кашкавал ( преди много обичах да закусвам така наричах го царска закуска :D имаше маи и яйце )
вечеря :салата от домат краставица и кашкавал , 1 пълн.филиика

IrRePlAcEaBlE
06-05-2010, 20:47
Белтъчен
закуска: 2 праскови
обяд: малко пилешко, 2 парченца кашкавал, шопска салата
вечеря: остатъка от салатата и от пилешкото

titinkaa
06-06-2010, 06:51
Белтъчен:
(08:00) Закуска: 1 ябълка
(12:00)Обяд: 1 филийка Вита запечена със сирене и кашкавал
(19:00) Вечеря: Половин риба,зелена салата + 1 кис.мляко

Много голям проблем ли е,че имаше голям интервал между обяда и вечерята,просто бях по концерти и нямах време да ям ???

Не е проблем,че имаш голям интервал между храненията,и аз понякога ям по късно отколкото трябва,и часовете ми стават по големи,ама по-добре повече разстояние отколкото по-малки.

zoreto
06-06-2010, 07:14
^ и аз примерно обядвам след училище към 13 -14 и после вечерям като се прибера от залата в 19 или най късно 19 30

YouMakeMeSmile
06-06-2010, 07:53
ъ? :lol:

снимка- http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs409.snc3/24728_110021585695386_100000626343173_125579_21618 02_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs157.snc3/18454_100209613343250_100000626343173_3246_5148621 _n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs314.snc3/28360_123032457727632_100000626343173_174892_97576 5_n.jpg

последната ми е от петък. :)

zoreto
06-06-2010, 07:57
^ Лицето ти изглежда много изпито на последната снимка

YouMakeMeSmile
06-06-2010, 08:02
еми щото на първите 2 съм по- пълна, някъде около 57-58. сега съм 54 да се похваля, премерих се оня ден :D ама в събота прекалих с храната, а и днес се започнах много добре. А отида ли на работа довечера.. 8-) Ще видим, скоро трябва сериозно да се взимам в ръце.

anitapz93
06-06-2010, 09:36

1.мисля,че може
2.да
3.можеш да сменяш плодовете,но трябва да ядеш един вид плод на едно ядене

мерси много

zlatnata_ribkaaa
06-06-2010, 09:40
Имам един въпрос по време на диетата може ли да се яде туршия , никъде не мога да намеря информация относно деня някои казват белтъчен , други в бобовия вие как мислите ? :-o

titinkaa
06-06-2010, 10:08
Имам един въпрос по време на диетата може ли да се яде туршия , никъде не мога да намеря информация относно деня някои казват белтъчен , други в бобовия вие как мислите ? :-o

Туршията е зеленчуци,така че няма значение в кой ден я ядеш,дали в белтъчен или в бобов,няма значение.

StreetFame
06-06-2010, 10:34

Туршията е зеленчуци,така че няма значение в кой ден я ядеш,дали в белтъчен или в бобов,няма значение.
Не може да се яде. Пълна е със сол, оцет...

titinkaa
06-06-2010, 10:39

Да,но ако се измие леко в вода ще й падне солта и няма да е толкова солена.ние в нас така правим,когато е много солена,и после пак е вкусна.

StreetFame
06-06-2010, 10:46

Да,но ако се измие леко в вода ще й падне солта и няма да е толкова солена.ние в нас така правим,когато е много солена,и после пак е вкусна.
Е, така става. Аз бях питала веднъж и ми казаха, че не може.
titinkaa може ли да ми препоръчаш някоя диета, която да не е повече от 1 месец, защото организма ми явно е свикнал с 90 дневната понеже почти винаги се храня г/д като нея и нищо не свалям. :(

YouMakeMeSmile
06-06-2010, 10:48
ква туршия посред лято е 8-) толкова зеленчуци- зеле, моркови, домати, краставици, вие туршия искате да хрупате, вместо една прясна салата с лимонче :-o

п.п. аз как се улях тия 2 дена ебаси.. събота и неделя ми е страшноо 8-)
от утре се стягам, до следващата събота 8-) хубавото при мене е, че 3 дена ограничения и бум- 1 кило на долу 8-) аз не си давам много зор де, смисъл, не че не се харесвам, просто искам да махна корема и паласките. А в петък като никога се въздаржах и си поръчах шопска салата и минерална вода, а не бира и картофи 8-) 8)

titinkaa
06-06-2010, 10:53
StreetFame,еми Витаминно-протеиновата,при мен имаше ефект,само 10 дни е,или диетата Скарсдейл 14 дни спазваш после още 14 за поддържане на теглото.Аз сега тоя месец ми е последен на 90-дневната и съм се навила да почвам Скарсдейл,защото както изглежда с 90-дневната няма да махна всички килограми които искам.Пък и не е глад.

StreetFame
06-06-2010, 11:09
StreetFame,еми Витаминно-протеиновата,при мен имаше ефект,само 10 дни е,или диетата Скарсдейл 14 дни спазваш после още 14 за поддържане на теглото.Аз сега тоя месец ми е последен на 90-дневната и съм се навила да почвам Скарсдейл,защото както изглежда с 90-дневната няма да махна всички килограми които искам.Пък и не е глад.
Мерси много. Мисля да почна Витаминно-протеиновата от утре. А понеже съм 2-ра смяна в училище и не съм много гладна следобяд, може ли вместо плод да изпия един сок БББ? (това е най-здравословното нещо в лафката :lol: )

StreetFame
06-06-2010, 11:11
Сега прочетох, че не може. :(
А тогава може ли да не ям следобяд? :D

hahavteen
06-06-2010, 11:13
Днеска пак ми е малко яденето и то почти без месо :?

Закуска: Тричава питка с Екскуиза, шунка и домат
Обяд: 1 парче чушка с малко извара (хич не бях гладна)
Вечеря: Мисля да е риба тон или пържола. Зеленчуци не мисля да добавям. Най-много още едно парче чушка.

titinkaa
06-06-2010, 11:15
Може,то е 6 пъти на ден яденето,но аз като я спазвах ядях по 4 пъти,и рядко по 5.

StreetFame
06-06-2010, 11:17
Може,то е 6 пъти на ден яденето,но аз като я спазвах ядях по 4 пъти,и рядко по 5.
Окей, мерси. :-)

silviq8888
06-06-2010, 12:05
ъ? :lol:

снимка- http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs409.snc3/24728_110021585695386_100000626343173_125579_21618 02_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs157.snc3/18454_100209613343250_100000626343173_3246_5148621 _n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs314.snc3/28360_123032457727632_100000626343173_174892_97576 5_n.jpg

последната ми е от петък. :)

Нистина не изглеждаш много пълна! А на теб ти е хубаво и с по пълно лице и с по слабичко ! :)

foreverr
06-06-2010, 12:17
Здравейте.Искам да дам съвет на всички, които искат да отслабнат и не могат или им е трудно.Прочетете книгата на Лидия Ковачева - ГЛАДЪТ - ПРИЯТЕЛ И ЛЕКАРСТВО.Да, книгата е , за това как гладът лекува, но в нея има мнооооого неща свързани с диети и с това как хората нямат волята да пазят диети, но прочетете ли я , ще имате волята.Поне аз в момента постя(не с цел тслабване, а с цел изчистване на организма) и карам САМО на плодове, краставици, домати, зеле, мед, малко ядки и сега като прочетах половината книгата направо стимулът си ми е 100 % :grin: Разбира се и цялата ще я прочета.Ето ви я да си я изтеглите от интернет.

http://www.biblioteka-bg.com/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=67&task=view.download&catid=13&cid=2201
Разбира се да поясня-не се говори за диети, но се говори за това,как хората се се лекували, чрез лечебно гладуване, но има и доста места, в които се говори за хората, които не могат да пазят диети.....

hahavteen
06-06-2010, 12:57
Лидия Ковачева си е класика :D . Аз до сега 2 пъти съм правила гладуване но само с плодове. Единия път 3 дена а другия 10. После захранването обаче е супер важно за да не се стресира организма.

IrRePlAcEaBlE
06-06-2010, 13:31
Варива:
закуска:череши
обяд: боб + 1 домат и филия хляб
вечеря: пак боб с домат

zlatnata_ribkaaa
06-06-2010, 14:54

много благодаря за отговора :)

pifiella
06-06-2010, 15:05
Днес ми е вторият ден:
закуска:ябълка
обяд:супа от боб и един домат
вечеря:същото
Четох,че след всяко ядене трябвало да се пие бульдн от зеленчукова супа? 8-) Задължително ли е?
А и какъв хляб да ям-пълноцърнест,ръжен,с фибри. 8-) :)

hahavteen
06-06-2010, 15:15
Чувала съм че хляба с фибри дразни стомаха и е по-добре пълнозърнест :-o

titinkaa
06-06-2010, 16:13
Днес ми е вторият ден:
закуска:ябълка
обяд:супа от боб и един домат
вечеря:същото
Четох,че след всяко ядене трябвало да се пие бульдн от зеленчукова супа? 8-) Задължително ли е?
А и какъв хляб да ям-пълноцърнест,ръжен,с фибри. 8-) :)

Пълнозърнест.Ако в твоя град продават хляб Органик,още по-добре.Аз само такъв ям,а и не смао аз ами и цялото ми семейство,дори на село носим като си ходим,щото баба и те го харесват пък при тях го няма.

GirLN
06-06-2010, 19:00
Да, книгата е , за това как гладът лекува

^Може би не те разбрах, но аз мисля, че гладът не допринася за нищо хубаво.

foreverr
06-06-2010, 19:23
Да, книгата е , за това как гладът лекува

^Може би не те разбрах, но аз мисля, че гладът не допринася за нищо хубаво.
Да и аз така мислих, но след като я прочетах мисля друго.Там се обяснява как гладът лекува.И то не е напълно глад ми се кара на 800 грама плодове и 2-3 чая дневно.Но наистина лекува, има много доктори , които смятат така и те са споменати в книгата, също в книгата има и истории на хора , излекували се чрез глад!Просто тярвба да прочетеш книгата и ще мислиш по друг начин.Няма вероятност да я прочетеш и да мислиш отново като сегашният си начин.Просто в писанията на Лидия Ковачева имам мноооого убедителни доводи.

hahavteen
06-06-2010, 19:34
Мда глада лекува. Тялото може да се лекува само и то от всякакви болести (ако не ме лъже паметта Ковачева е имала туберколоза... не помня защото преди 6 години четох книгата). За да стане това обаче трябва да му се даде време и възможност да се съсредоточи върху лечебния процес а това не може да стане когато трябва да обработва храна. Три дни на плодове и 4-5 дни захранване са едно хубаво прочистване на тялото. Продължително гладуване е добре да се прави под лекарско наблюдение. Клиниката на д-р Емилова работи на принципа на Лидия Ковачева (беше ми препоръчана преди време заради хранително разстройство от момиче което беше бивша анорексичка и булимичка).

StreetFame
06-06-2010, 21:33
Абе във витамино-протеиновата какви протеини може освен месо, сирене и яйца? :-o

hahavteen
06-07-2010, 05:32
Като протеинови компоненти могат да се консумират: яйца, чисто месо и риба, извара, сирене (нискомаслено), варени колбаси (с ниско съдържание на мазнини).

http://www.hubavotialo.com/2009/12/11/%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%BD%D 0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D 0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0/

Гугъл знае всичко.

StreetFame
06-07-2010, 07:07
Като протеинови компоненти могат да се консумират: яйца, чисто месо и риба, извара, сирене (нискомаслено), варени колбаси (с ниско съдържание на мазнини).

http://www.hubavotialo.com/2009/12/11/%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%BD%D 0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D 0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0/

Гугъл знае всичко.
Това го видях. Питам какво друго може. :-o

hahavteen
06-07-2010, 10:56
Е предполагам че щом може сирене би трябвало да може и други обезмаслени млечни продукти (кисело мляко, котидж чийз,Екскуиза) :-o . Аз съм на протеинова диета и тези храни са разрешени.

Менюто днес:
Закуска: Изцедено кисело мляко с трици и ленено семе
Обяд: Пилешка пържола и половин домат
Междинно: Сигурно няколко лъжици кисело мляко или парче чушка
Вечеря: Салата и котидж чийз

tamarichka
06-07-2010, 12:29
веднъж попитах тук за подутия ми стомах .. опитах се да ям често и по малко не става .. после пих топла вода със мед на гладно и пак без резултати .. сега нашите ми купуват хапчета но и те не си вършат работата като хората ..
майка ми ми каза защото съм имала колит и лениви черва :? та въпросът ми е как да се оправи този стомах защото ,, вече почват да ми казват и че приличам на бременна :lol: :o

hahavteen
06-07-2010, 12:35
Има ли нещо което ядеш или пиеш всеки ден? Спазваш ли някакъв режим на хранене? На какви храни наблягаш (тестени, месо, млечни продукти...)? На лекар ходила ли си?

tamarichka
06-07-2010, 12:52
Има ли нещо което ядеш или пиеш всеки ден? Спазваш ли някакъв режим на хранене? На какви храни наблягаш (тестени, месо, млечни продукти...)? На лекар ходила ли си?

еми обикновенно деня ми не минава без хляб и кисело мляко , режим на хранене - не ,, опитвам се да напълнея .. а за храните който да наблягам - еми тестено и млечни продукти / и от няколко дена сладко - въпреки че не трябва :?

hahavteen
06-07-2010, 13:01
Така си и помислих. На много хора им се подува корема от кисело мляко. Опитай се да го спреш за 1 седмица примерно и виж как ще ти се отрази.

tamarichka
06-07-2010, 13:08
окей , благодаря мн ..
ще ви кажа резултати после :)

hahavteen
06-07-2010, 13:10
Ще се радвам ако съм ти помогнала. Дано се оправиш :) .

IrRePlAcEaBlE
06-07-2010, 15:39
Въглехидратен:
закуска:банан
обяд:спагети с кетчуп
вечеря:малко паста + 3 парчета шоколад Milka
добре се захраних за плодовия :D

chocolatedidi
06-07-2010, 15:54
Въглехидратен
Закуска: 1 ябълка
Обяд: Препечена филия с домат,солети и шоколад
Вечеря: Череши и солети

hahavteen
06-07-2010, 19:17
Момичета замисляли ли сте се дали кръвните групи влиаят на отслабването? :-o Аз това не го вярвах много и не се бях информирала обаче днеска доста попрочетох и за 0 всичко важи (или поне що се отнася до мен). Нищо чудно че на Дюкан се чувствам по-добре отколкото на плодов режим. Не само че отслабвам ами и астмата и главоболията ми изчезват всеки път като увелича протеините. :-o Може би трябва да проверите и вие дали важат нещата за вашата кръвна група и да се опитате да ориентирате диетата на която сте според това. Може да помогне на тези които имат задържане или почти никакви резултати от диетата на която са.

oasis
06-07-2010, 20:36
Белтъчен
Закуска –
Обяд 14:00- варено яйце 1 домат
Вечеря 20:00- таратор

Loshotia
06-08-2010, 06:21
Момичета замисляли ли сте се дали кръвните групи влиаят на отслабването? :-o Аз това не го вярвах много и не се бях информирала обаче днеска доста попрочетох и за 0 всичко важи (или поне що се отнася до мен). Нищо чудно че на Дюкан се чувствам по-добре отколкото на плодов режим. Не само че отслабвам ами и астмата и главоболията ми изчезват всеки път като увелича протеините. :-o Може би трябва да проверите и вие дали важат нещата за вашата кръвна група и да се опитате да ориентирате диетата на която сте според това. Може да помогне на тези които имат задържане или почти никакви резултати от диетата на която са.

О, нищо чудно- то даже вече диети спорид ДНК-то се правят. Сандри, не съм те чувала от два месеца!!! Като влезеш в скайп и ме видиш, пиши ми :)

kalpazanka
06-08-2010, 06:25
Момичета замисляли ли сте се дали кръвните групи влиаят на отслабването? :-o
Вярвам го. Бяха ми попаднали две книги Вашият начин на хранене според кръвната група И Правилният начин на готвене според кръвната група. Доста верни неща прочетох. Останах доволна и от факта, че при мен ходенето пеша е препоръчително за поддържане на фигурата. :P

hahavteen
06-08-2010, 06:55
Аз си мислех че ще ме освиркате защото все пак не е научно доказано че има зависимост между кръвната група и храната 8-) . Мда аз доста изчетох (в български и немски форуми и сайтове) и специалистите са против но повечето хора са имали добри резултати. От малко неща ще ми е трудно да се откажа защото се оказа че не обичам повечето неща които трябвя да избягвам. Даже шоколада е неутрален за мен хаха :D . Ще се опитам да комбинирам Дюкан с диета по кръвната група (аз така и така нямах намерение да съм супер стриктна) пък ще видим какво ще излезе.

За днес менюто е:
Закуска: Тричава питка с Екскуиза, домат и лук (много ми е вкусна тая закуска!)
Междинно: Нямам намерение да ям
Обяд: Пилешка пържола и салата
Междинно: Не знам
Вечеря: Риба тон и остатъка от зеленчуците в хладилника

П.С.:Марийче знам съжалявам...Нещо не съм добре напоследък и не ми се говори за това така... :-o Ще ти пиша обещавам :-)

kalpazanka
06-08-2010, 07:46
Аз си мислех че ще ме освиркате защото все пак не е научно доказано че има зависимост между кръвната група и храната 8-) .
Все пак кръвната група се определя от генетичната информация в ДНК. Понеже не мога да си позволя да ида в Скандинавието, да дам кръв, да извлекат ДНК от ядрени клетки, да разчетат какво трябва/не трябва да ям, ми е много по-лесно да карам по периферията, разчитайки на кръвна група.

krem4et0
06-08-2010, 09:50
slun4ice, сподели малко за нулева кръвна група. Аз съм 0+. До колкото разбрах трябва да наблягам на протеините, а аз не мога - нито шейкове да пия, нито да ям много яйца, мляко и меса. Лошо ми е, имам главоболие и ме болят бъбреците. 1 приятелка ходила при някакъв с лечител и му споделила, че от протеините ми става лошо. Онзи казал, че имам не знам си каква чакра запушена и трябва да отида да си я отпуша. Щяла съм да стана и по-уравновесена и да плача по-малко. Мъжът е съгласен да финансира лечението, ама аз съм скептична. Та, отслабвам като хапвам повечко протеини, зеленчуци и кисели плодове, обаче ми е винаги много лошо. Разбирай повръщане, виене на свят, спадане на кръвното и дори припадъци.

П.С. Намерих някакви позволени, неутрални и забранени храни, ама..нещо не ми се нравят. Забранено ми е това, което обичам най-много, а разрешено - обратното. Мерси. Съгласна съм само за зърнените храни и картофите - ям ли хляб и тестено качвам. Не и за ориза. Мъжо ми е АБ и трябва да яде напълно противоположно. Да, бе. Как ли пък няма да готвя 2 различни манджи.

tamarichka
06-08-2010, 10:21
а тъй като не си знам мойта кръвна група някой може ли да ми я каже ако е възможно ? нашите са нулева и двамата ,значи и аз трябва да съм така ли ? :-o

kalpazanka
06-08-2010, 10:24
Стига да не си късметлийка с двама родители с фенотип Бомбай. 8-)
Шегувам се. Вероятно си нула.

hahavteen
06-08-2010, 10:55
Ето тук една табличка за нулева група http://www.mamaibebe.com/?id=71 . Аз нямам книгата а в различни сайтове намерих различни неща. Примерно на някои места пише че копъра не е препоръчителен а на други че е неутрален :-o . Това малко като разделното хранене ми се вижда - навсякъде пише различни неща и в крайна сметка човек трябва да си избере един източник и по него да се води. Според мен обаче човек трябва да слуша най-вече тялото си. Ето Креми ти казваш че месо не можеш да ядеш толкова много а аз нямам проблеми. Факт е обаче че аз май най-много неутрални храни ям независимо дали съм на диета или не 8-) . Може би това е и причината че като спра диетата на която съм после нямам проблем да запазя теглото си. Явно инстинктивно отбягвам хранието които не са препоръчителни. :-o
Всъщност почнах да търся подобна информация защото любимия нещо го болеше стомаха а преди това си бяхме говорили за кръвни групи и се сетих че някога бях чувала за диета според кръвната група. Ми как няма да го боли като беше ял нудели с кетчуп и кашкавал (и трите са непрепоръчителни)! Аз поне имам късмет че сме една кръвна група та вчера му наготвих здравословно и ядохме и двамата :D Иначе по принцип откакто съм на Дюкан готвя 2 неща че той набляга на въглехидратите 8-)

oasis
06-08-2010, 11:39
Искам да ви питам дали хляб с цели пшенични зърна и слънчоглед става за всеки ден от 90 дневната, естествено без плодовия?

zwezda88
06-08-2010, 12:43
Някой дали има идея за ефикасна вегетарианска диета ( без риба включително )?

newandoriginal
06-08-2010, 13:31
Момичета , това сигурно е тъп въпрос за вас,но за мен е изключително важен ! Искам да ви попитам дали има някаква диета ,която да е 2 максимум 3 дни и да се свалят 2 килограма за предпочитане ;д ? Майка ми изрично ми забранява диети,а веднъж бях почнала една и ми чете толкова дълго конско че... ;хх та тя заминава за два дена и ми трябва нещо бързо ! Имайте предвид,че нямам нужда от драстично отслабване,но не мога да протаквам 1 месец със спорт ,защото мноооого скоро заминавам на море ...Моля ви ,помогнете ми :-) :-) :grin: :grin:

hahavteen
06-08-2010, 13:47
Някой дали има идея за ефикасна вегетарианска диета ( без риба включително )?

Ами намали въглехидратите просто. Гледай да наблягаш на пресни салати, плодове и нискомаслени млечни продукти и избягвай хляб, ориз, макарони, картофи... :-o

titinkaa
06-08-2010, 15:06
От вчера ми се вие свят и се гади.Снощи майка ми ми измери кръвното и беше 115 на 65,при което пих кола.Не се оправих,легнах си и ми се въртеше всичко,имах чувството,че цялото тяло ми се върти в кръг.Тая сутрин станах и пак ми беше лошо,в у-ще ядох 1 шоколад на ЛЗ ама ми се пооправи само малко,и цял ден ме увлича на сън.Някой знае ли кво може да ми е?! Четох в 90-дневната,че от нея може да имам проблеми с кръвното,а преди 3 седмици пък го вдигнах,а сега пък падна.Възможно ли е от диетата да е?! :(

sHaDy_sOuL
06-08-2010, 16:12
За 90-дневната диета допуска ли се следобедна закуска или само закуска, обяд и вечеря ?!
А може ли през белтъчния ден за обяд да ям мляко с плодове "Активия" ?!
А може ли да ям различни неща на обяд и на вечеря през същия ден, а и през другите?!

magince
06-08-2010, 16:35
sHaDy_sOuL

В 90-дневната между обяд и вечеря може да има междинно хранене - някъкъв плод или нещо леко

За Активията нямам представа

А за това да ядеш различни неща на обяд и вечеря, то е казано еднакви, но аз бях яла все различни и пак свалих килограми.

До колкото знам и billytalent е яла различни храни.
Мисля че това не пречи.

hahavteen
06-08-2010, 16:53
От вчера ми се вие свят и се гади.Снощи майка ми ми измери кръвното и беше 115 на 65,при което пих кола.Не се оправих,легнах си и ми се въртеше всичко,имах чувството,че цялото тяло ми се върти в кръг.Тая сутрин станах и пак ми беше лошо,в у-ще ядох 1 шоколад на ЛЗ ама ми се пооправи само малко,и цял ден ме увлича на сън.Някой знае ли кво може да ми е?! Четох в 90-дневната,че от нея може да имам проблеми с кръвното,а преди 3 седмици пък го вдигнах,а сега пък падна.Възможно ли е от диетата да е?! :(

И аз бях така преди 2 седмици. Отидох в бърза помощ защото наистина ми се зави много свят а и си падам хипохондричка и се уплаших 8-) . Откриха ми анемия. Не мисля че е свързано с диетата защото ти всъщност приемаш всички необходими храни. Ядеш и белтъчини, и мазнини, и бобови храни... :-o Не намирам връзка след като не си на някакъв изтощителен режим при който ядеш само плодове или само месо или само кисело мляко. Може да отидеш да си пуснеш едни кръвни изследвания за по-сигурно. :-o

oasis
06-08-2010, 17:31
Искам да ви питам дали хляб с цели пшенични зърна и слънчоглед става за всеки ден от 90 дневната, естествено без плодовия?

MimiKalcheff93
06-08-2010, 17:36
Аз спрях диетата. Аз нямах и намерения да я спазвам цялата.Чувствам си се добре.Продължавам си със спорта като има мвреме и това е .Успех на другите :P

Dopeass
06-08-2010, 17:41
Започвам да ям само на обяд и следобяд :D само яйца, краставици, сирене (извара), луканка и мариновани гъбки :) Вечер фитнес. + плуване когато става за плажче

magince
06-08-2010, 17:42
^ лол луканка 8-)

billytalent
06-08-2010, 17:42
И аз я спрях,защото тези дни нямаше просто как да я спазвам,а и не се чувствах добре.
Свалих 4 кг. :D и съм доволна.

Dopeass
06-08-2010, 17:43
^ лол луканка 8-)
абе тря няква мръвка да има :D говоря за няколко парченца ест :Д
ии ест вероятно пилешко.

magince
06-08-2010, 17:46
Да, по добре пилешко или телешко.

Dopeass
06-08-2010, 17:48
да :) мерси :) и без тва са по яки :lol:

ElItoOoO
06-08-2010, 17:56
и аз я спрях диетата.Това разделно хранене не е за мен като режим не мога да му свикна затова ще си карам като преди и с много спорт всичко ще си дойде на мястото ;д

zoreto
06-08-2010, 18:23
и аз спрях,много и удва натоварването сега в залата последния месец ,но като цяло от 1 седмижа съм спряла и пак съм доста доволна задършах си точно 44 ,тоест качих малко да приличам на човек :)

sHaDy_sOuL
06-08-2010, 18:34
Мерси magince.. Аз днеска я почнах и направо умрях от глад в училище (2ра съм) :D А просто трябва между обяда и следобедната закуска да има 4 часа и после пак 4 до вечерята ?!

А утре ми е 2ри ден за варива.. Ама съм 2ра на даскало и незнам какво да хапна там за обяд .. Мислех си за някаква консерва, но нещо не ми звучи добре .. Предложения ?! :)

hahavteen
06-08-2010, 19:21
Пууу провалих си съвсем диетата :o Направо ще умра от яд ама голяма тъга ме е налегнала пък и си бях при наще където винаги е пълно със сладки неща :D . Та пих едно кафе и изядох 1 филийка пълнозърнест хляб, 2 бисквити с парченца шоколад и 3 чипсчета. Не всичко на един път де - от следобяд до вечерта. Това освен че са забранени храни при режима който спазвам ми и заради кръвната си група трябва да ги избягвам :-x . Ох надявам се сега с 5 дена само протеини да оправя положението че иначе язък за тия почти 4кг дето свалих :( .

oasis
06-08-2010, 22:22
Искам да ви питам дали хляб с цели пшенични зърна и слънчоглед става за всеки ден от 90 дневната?
няма ли кой да ми отговори вече за 2ри път цитирам?

zlatnata_ribkaaa
06-09-2010, 06:17
Искам да ви питам дали хляб с цели пшенични зърна и слънчоглед става за всеки ден от 90 дневната?
няма ли кой да ми отговори вече за 2ри път цитирам?

не знам какъв е този хляб , но например пълнозърнестия е разрешен по филиика на някое ядене :)

krem4et0
06-09-2010, 06:40
slun4ice, от това количество, което си изяла няма да напълнееш, споко. Просто ще забавиш отслабването. Винаги, когато съм била на диета, съм ядяла шоколад. Ама не черен, а какъвто ми се яде. Тук говорите за ниско кръвно 115 на 65. За мен това е високо и ми пищят ушите. Ако не ям шоколад кръвното ми пада до 90 на 60 в най-добрия случай. Сближавам и граници (90 на 75). Кардиолога направо се уплаши като го измери. 100 пъти мери човека. Та шоколада и айряна със сол са ми задължителни при всеки режим. А иначе имам малко да свалям, ама така ми се яде. Покрай изпити, проект и обзавеждане хич нямам нерви и сили да отслабвам.

hahavteen
06-09-2010, 11:26
Кремче то и аз винаги ям шоколад като правя диета ама уж все диетичен вземам че е с обезмаслено сухо мляко и подлсадител а сега... :o Учудващото беше че днес бях -100 грама! :grin: Сигурно защото обяда ми беше риба а освинването го броих като вечеря и нищо друго не ядох.
Равносметката е за 5 дни - -0,5кг 8) .

Днес мисля да ям:
Закуска: Проспана
Обяд: Тричава питка с Екскуиза и шунка
Междинно: Не мисля да има
Вечеря: Пилешка пържола

sophy
06-09-2010, 12:46
Сещам се за едни съвет в книга за тийн диети ... НЕ ПРОСПИВАЙТЕ закуската трябва да намаляваш храната с напредването на деня!!! аз мисля че е важно

zlatnata_ribkaaa
06-09-2010, 17:34
Всички ли спряхте 90 дневната :-o остана ли някой които още да не се е отказал ?Аз съм твърдо решена да я изкарам до края на този месец и ако има резултат дори и килограм да я изкарам до край :)

StreetFame
06-09-2010, 17:38
Във витамино-протеиновата може ли да се яде пилешка пържола?
Предполагам, че може, но все пак да питам. :D

chocolatedidi
06-09-2010, 17:39
Аз несъм се отказала,твърдо решена съм за я изкарам цялата :wink:

hahavteen
06-09-2010, 17:47

Разбира се че може (ама без мазнина). Я кажи моля те едно твое примерно меню че ми е интересно какво ядеш 8-) .

StreetFame
06-09-2010, 17:58

Разбира се че може (ама без мазнина). Я кажи моля те едно твое примерно меню че ми е интересно какво ядеш 8-) .
Откакто съм на витамино-протеиновата ям малко, ама е по-често и не огладнявам. (не мога да повярвам даже 8-) )
Ако стана към 7-8, ям 2 яйца, ама да са е ставало 1 път :D
закуска (към 10): портокал
обяд (12:30): пилешко или мляко
към 6-7 2 ябълки или портокал
и към 8 и нещо (късничко е, ама тогава се прибирам от училище): яйца, пилешко или мляко

hahavteen
06-09-2010, 18:31
Ок яйцата гледай да ги ядеш без жълтъците след като ги консумираш всеки ден. Може би 4-5-6 цели яйца на седмица са добре особено след като едва ли имаш проблем с холестерола но все пак не прекалявай. Не забравяй че можеш да ядеш и риба. Тя внася разнообразие в менюто ти, полезна е а и се отслабва от нея. Също не забравяй че зеленчуците имат по-малко въглехидрати от плодовете така че можеш също да ги включиш. Не искам да те критикувам а просто давам идеи за да не ти писне и да имаш добри резултати 8-) . Колко време ще я спазваш и колко искаш да свалиш?

bonbonche005
06-09-2010, 18:50
Здравейте.. От три дена съм на 90 дневната диета. Чувствам се много добре и от понеделник , всяка вечер танцувам от програмата Pump it up. ;д Както казах трета вечер ми е и за сега успявам да издържа около 35 минути без почивка ;д .. :) Надявам се да има ефект. Четох коментари, че за около две седмици леко се стягало тялото и имало голям ефект от цялата програма.Вярно ли е ? Има ли някой който я е правил ?

StreetFame
06-09-2010, 18:57
Ок яйцата гледай да ги ядеш без жълтъците след като ги консумираш всеки ден. Може би 4-5-6 цели яйца на седмица са добре особено след като едва ли имаш проблем с холестерола но все пак не прекалявай. Не забравяй че можеш да ядеш и риба. Тя внася разнообразие в менюто ти, полезна е а и се отслабва от нея. Също не забравяй че зеленчуците имат по-малко въглехидрати от плодовете така че можеш също да ги включиш. Не искам да те критикувам а просто давам идеи за да не ти писне и да имаш добри резултати 8-) . Колко време ще я спазваш и колко искаш да свалиш?
Знам за зеленчуците, обаче съм на червено, че малко направих грешни сметки и.... :D от събота ще ям и зеленчуци, а за рибата знам, обаче не обичам много. :( В нас постоянно има риба, ама шанс... не ми харесва. Само с доматен сос мога да я ям, ама то не става....
Не знам и аз колко искам да свалям, дори нямам идея колко кг съм, повече гледам на см колко свалям. Мисля да я правя до 25-ти и после да почна да се храня малко по здравословно, защото зимата доста си прецаках орзанизма и бях спряла спорт и стана ужас..... :x

tamarichka
06-09-2010, 20:09
искам да ви попитам ..
на някой спирало ли му е цикалът от диета ?
защото от мойта драстична диета вече нямам цикъл от 5 месеца ии толко съм се притеснилаа че :( от един месец и повече буквално се тъпча и очаквам да ми дойде , но без резултат .. таа който е бил така след колко време му е почнал пак цикалът ? :-o

hahavteen
06-09-2010, 20:13
Да, от драстични диети е напълно възможно да ти се обърка цикъла! За тия 5 месеца не отиде ли на лекар? Ами ако не е от диетата а имаш киста или нещо по-лошо? Върви още утре на гинеколог. С такива неща шега не бива.

tamarichka
06-09-2010, 20:21
ходих , нито някакви изследвания ,нито нищо не направи личната ми лекарка .. просто ми каза че ше се опраят нещата , но кога .. това е въпросът .. да се опитам ,да я накарам да ми даде направление за гинеколог защото наистина много съм се наплашила - спрях да ръста и какви ли още не проблеми ,а съм още на 15 ноо като не съм мислила навреме това е резултатът.. :shock: :(

Ankh
06-09-2010, 20:22
slun4ice,тази тричава питка ти ли си я правиш или я купуваш готова?

hahavteen
06-09-2010, 20:32
tamarichka тц тц върви още утре и искай направление. На 15 би трябвало да имаш сравнително редовен цикъл. Да ти прескочи 1 месец на тази възраст е ок но 5 месеца са си доста! Надявам се всичко да е наред все пак. :-)

Ankh сама си я правя. Смесвам 1 или 2 яйца (повечето пъти само белтъците но зависи от колко време не съм яла жълтъци), 2 лъжици кисело мляко, 1 лъжица овесени трици, 1 лъжица пшеничени трици, половин лъжица ленено семе, малко бакпулвер, чубрица и черен пипер. Понякога слагам и малко котидж чийз. Пека в тиган за 2-3 минутки и после обръщам. Става като тънко хлебче. Според книгата на Дюкан на английски която е излязла скоро дозата за триците е 2 лъжици и реших така да я спазвам.

Ankh
06-09-2010, 20:35
Благодаря ти много :)
Тези дни ще си направя.

t1n4e7o
06-10-2010, 10:50
Нещо интересно... :) За тези който са на диета би се паснало идеално :)

ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА ТЕГЛОТО С МЕД И КАНЕЛА
За сваляне на килограми всяка сутрин половин час преди закуска и вечер преди сън се пие на гладно мед с канела на прах в чаша гореща вода. Ако този режим се спазва строго, и най-дебелият може да регулира теглото си, тъй като комбинацията от мед и канела не позволява натрупването на мазнини.

Съотношението е 1/2 ч.л. канела, 1ч.ч. вода, 1 ч.л. мед . Може да се приготви и по-голямо количество, важно е да бъдат спазени пропорциите. Водата се слага да заври, след това се залива канелата и се оставя да престои 30 мин. Медът се добавя, когато течността е изстинала, за да не бъдат разрушени ферментите. Половината смес се изпива преди сън, другата се оставя в хладилника и се изпива сутринта.

Теглото и талията се регулират в резултат на пречистващия ефект на храносмилателния тракт. Канелата и медът унищожават паразитите /гъбичките, бактерии и др./ забавящи храносмилането.

Майката на приятелят ми го прави съчетано с леки ограничения и ядене с мярка и има видим ефект.. :)

hahavteen
06-10-2010, 11:05
За днес:
Закускообяд: Тричава питка с Екскуиза, шунка и кисела краставичка
Междинно: Много вода и чай с лимон
Вечеря: Пилешка пържола най-вероятно

От вчера съм болна и нямам апетит... :?

oasis
06-10-2010, 12:17
t1n4e7o изглежда супер, мисля да го пробвам. :)

t1n4e7o
06-10-2010, 12:54
И не е само за отслабване, ако се разровите в нета ще видите че е и за много други неща и болести :)

titinkaa
06-10-2010, 15:10
Аз пак съм болна,нз какво ми става ама тая година от 6 месеца 5-те месеца съм била болна.Не ми се яде даже,ама ям кво да правя. :(

billytalent
06-10-2010, 15:21
Аз от утре пак си започвам 90-дневната,днес се заредих с плодове и риба.
Напоследък ми е много отпаднало,затова я спрях.

BlackkStar
06-10-2010, 15:24
искам да ви попитам ..
на някой спирало ли му е цикалът от диета ?
защото от мойта драстична диета вече нямам цикъл от 5 месеца ии толко съм се притеснилаа че :( от един месец и повече буквално се тъпча и очаквам да ми дойде , но без резултат .. таа който е бил така след колко време му е почнал пак цикалът ? :-o

НАпълно възможно е от диетите.
Аз пък имам друг въпрос. Не правя диета, а съм си превърнала от доста време разни неща в начин на хранене, не се храня с боклуци пия само вода и т.н. Само сладко си позволявам. Нямам да свалям килограми, но имам коремче. Тренирам и сега почнах и упражнения за стягана, а лятото почвам още п-сериозно. Но проблемът е, че когато спрях да ям сладко за само 10тина дни, и цикълът ми закъсня доста, а и беше доста по-малко и по-къс от обикновено. А когато почнах пак ад си хапваш шоколад си ми е наред. Въпросът ми е защо така става? Имам волята да намаля още повече шоколада, но се притеснявам, че може да ми спре цикъла.

И друго въпросче Ако някога нсе случипримерно няколко поредни дни или седмица без тренировки, би ли станало нещо? Защото ми се очертава такъв период, през който няма да мога да правя за няколко дни.

BlackkStar
06-10-2010, 18:01
Като стана дума за сладко да попитам, тъй като и без това попринцип обичам, пък аз си отслабвам и да ям сладко(попринцип говоря, не съм на диета пак да кажа), какво би станало ако като правя тея упражнения за стягане на корем, правя кардио и хапвам малко сладко? Би ли имало ефект или би станало нещо, как да се изразя, не толкова хубаво? Иначе ясно, че сладкото трябва да се смъкне до минимум.

sHaDy_sOuL
06-10-2010, 18:29
Дали може да се комбнира това със канелата и меда със 90-дневната.. ?! Доста интересно и примамливо звучи. Как мислите?

t1n4e7o
06-10-2010, 19:42
Дали може да се комбнира това със канелата и меда със 90-дневната.. ?! Доста интересно и примамливо звучи. Как мислите?

Ами според мен по 1 чаена лъжичка истински мед на ден не би попречила на никаква диета, а канелата.. Ами тя си е само нещо като подправка... :)

titinkaa
06-11-2010, 08:11
Аз мисля това с меда и канелата да го пробвам.

billytalent
06-11-2010, 08:15
Аз от днес,отново съм на 90-дневната и тази сутрин го пробвах.
Много обичам канела. 8-)

hahavteen
06-11-2010, 08:26
За мойта кръвна група пък пише че канелата е противопоказна така че няма да пробвам 8-) .

За днес:
Закускообяд(ми не мога да закусвам и това си е!): тричава питка с Екскуиза, шунка и кисела краставичка
Междинно: Вода и кола лайт
Вечеря: Риба тон ми се ще да е защото вчера ядох по-мазна риба и днеска имам + :o

И при нас най-после се оправи времето и сега е жегааа :grin: . То за това и не ми се яд е много последните 3-4 дена. Като валеше и беше студено си хапвах по 5 пъти на ден 8-) .

sHaDy_sOuL
06-11-2010, 11:58
На мен днес трябваше да ми е плодов, но сутринта изядох един голям сандвич с пържола.. Но реших да продължавам на плодове (за обяд изядох 2 нектарини). Утре ми е белтъчен, но мисля от 16:15 да го заменя с лунна.. нали е новолуние или нещо от сорта. Пробвах и това с канелата, малко ми се гади като го пия, ама стискам. Много нещо стана, дано да не си прецакам организма или цикъла.
Бтв. как ми се яде сладолееееееееед :D

PinkFloydSound
06-11-2010, 15:02
Аз пак съм болна,нз какво ми става ама тая година от 6 месеца 5-те месеца съм била болна.Не ми се яде даже,ама ям кво да правя. :(
То трябва да си много тъпа, че да се чудиш защо си болна. :razz:

pitfall
06-11-2010, 15:09
освен и аз да си дам мнението.. това с канелата и меда и аз ще го пробвам, от утре започвам, иначе в момента съм на някаква диета (3-ти ден ми е днес) в която наистина мн малко се яде, но и не чувстваш глад.. супер си е..

По време на диета не трябва да консумирате картофи, газирани и алкохолни напитки. Добре е всеки ден да приемате витамини.

Първи и втори ден:

1 литър доматен сок или 1 литър мляко + 1 филийка пълнозърнес хляб се разпределят за целия ден.

Трети и четвърти ден:

Закуска:
Чай или кафе, 1 филийка хляб с масло, 2 чаени лъжички мед.

Обяд:
Пилешки бульон с 2 супени лъж. грах, 1 филийка хляб.

Следобед:
Една чаша чай с 1 чаена лъжичка мед

Вечеря:
2 варени яйца или 50г кашкавал или 100г задушена риба или 100г варено пилешко месо.

Пети ден:

Закуска:
2 праскови или 2 ябълки

Обяд:
Зеленчукова супа (без картофи), 1 филийка хляб

Следобяд:
1 ябълка или 1 кайсия

Вечеря:
Зеленчукова салата, 1 филийка черен хляб.

Следващите 15 дни диета се повтаря.

90-дневната и аз съм я пробвала, но при мен нямаше никакъв ефект през първия месец и я спрях.. но от тази наитина още на третия ден се чувстваш по- лека 8-)

zlatnata_ribkaaa
06-11-2010, 17:03
днес ми е въглехидратен
закуска : 2 ябълки
обяд : 3 парчента кекс по спец.рецепт без яйцаи мляко :D
вечеря : 1 парче и половина малко череши

Диетата ми харесва , но не съм сигурна ,че ми понася добре :( имам сърцебиене , нервна съм повече от обикновеното и започна да ми се вие свят доста често :( не искам да я прекъсвам , но като цяло не съм сигурна че ще има резултат , някак си не се чувствам на диета ям си почти както преди , решила съм да я изкарам до 1 юли и ако няма ефект и продължавам да се чувствам така да я прекъсна , започнах я на 1 юни не знам какво да правя :( някакви съвети и мнения ?

titinkaa
06-11-2010, 18:55
То трябва да си много тъпа, че да се чудиш защо си болна. :razz:

По принцип имам слаба имунна с-ма и при всеки нов грип аз съм болна,така съм от години,така че не ми казвай аз тъпа ли съм или остра.

Ankh
06-11-2010, 19:05
И не е само за отслабване, ако се разровите в нета ще видите че е и за много други неща и болести :)

Мерси,че го сподели.
Разрових се в нета и намерих доста информация,определено медът и канелата помагат за много неща.
Ето статията: http://bg.netlog.com/groups/_______________________11001/forum/messageid=32456

titinkaa
06-11-2010, 19:12
А аз да питам за меда и канелата кога се пие,сутрин на гладно ли?Ами вечерта как на гладно,без вечеря ли или след вечерята преди да си легна?!

Ankh
06-11-2010, 19:13
Сутрин 30 мин.преди да закусиш,а вечер преди да си легнеш,то ще се е минало доста време откакто си вечеряла.
Аз в момента го пия.
Тази канела така мирише. :smt054

t1n4e7o
06-11-2010, 20:13
Освен че полезно, ами и вкусно..... мммм :smt055 :---) :smt001

Luscious_Heart
06-11-2010, 20:39
Здравейте, мацки. :D
Прочетох това за меда и канелата... Сега пия чай с мед и ще му сложа канела, а утре ще направя точната рецепта. :-)
По принцип не спазвам нашумелите "90-дневни" и други диети, ами в момента не ям нищо, освен натуралната здравословна храна. :D

titinkaa
06-12-2010, 09:07
Сутрин 30 мин.преди да закусиш,а вечер преди да си легнеш,то ще се е минало доста време откакто си вечеряла.
Аз в момента го пия.
Тази канела така мирише. :smt054

И аз си мислих,че така трябва да се пие,ама пак да си ви питам да не объркам нещо.Мерси.

hahavteen
06-12-2010, 09:14
Закуска: Тричава питка с Екскуиза, шунка и кисела краставичка. Тоя път я правих във фурната обаче и едвам я изядох :? . В тигана става по-добре
Обяд: Едва ли ще огладнея
Следобя: Желенце
Вечеря: Надявам се любимия да направи пангасиуса ако не ще хапна риба тон.

newandoriginal
06-12-2010, 11:12
Днес лунната диета :grin: само да ви попитам има ли някакви ограничения в количеството течности :P :-)

zlatnata_ribkaaa
06-12-2010, 11:23
Днес лунната диета :grin: само да ви попитам има ли някакви ограничения в количеството течности :P :-)

никакво , колкото повече толкова по-добре :)

newandoriginal
06-12-2010, 12:53
никакво , колкото повече толкова по-добре :)

мерси много :-)

mynichka
06-12-2010, 15:31
Аз искам да попитам за меда и канелата където бяхте казали, прочетох..че се оставя да изстине и след това се добавя меда..
За сваляне на килограми всяка сутрин половин час преди закуска и вечер преди сън се пие на гладно мед с канела на прах в чаша гореща вода. пише, че се пие гореща вода..та вечерта преди да го изпия трябва ли да го претопля или го пия студено :)

bonbonche005
06-12-2010, 17:14
Да ви се оплача .. вече 6-ти ден карам 90 дневната диета и съм свалила само 1 кг :cry: :cry: :-# :-# :smt089 :smt089 + това вечер правя по 40 минути от Pump it up .. как може да няма никакъв ефект ;х ?! Адски много се тормозя .. и освен dance workout-a сутрин ходя пеш до училище и се прибирам пеш.. а живея в другия край на града .. Как е възможно само 1 кг по дяволитее :shock: :shock: :-x :-x

hahavteen
06-12-2010, 17:19
bonbonche005 1кг за 6 дена е един много добър резултат. Все пак едва ли имаш да сваляш 20кг та да очакваш бързи резултати. Пък и 90-дневната е основана на разделното хранене с което се сваля бавно но трайно. Така и така не е здравословно да се отслабва с повече от 1кг на седмица. А и мускулите тежат повече от мазнините имай го предвид :) . По-добре се мери с шивашки метър защото см са по-важни от кг.

Goddess
06-12-2010, 17:52
Иска ми се да го пробвам това с меда и канелата, ама...двете неща, които ненавиждам и като аромат и вкус..сигурно ще го повърна ако го изпия, но все пак ще изчакам някоя от тук да сподели след време ако има ефект. И ако има, ще се прежаля. :-D

mynichka
06-12-2010, 19:38
та аз пак не разбрах, после преди да легнете претопляте ли си водата с канелата или я пиете студена ?

POLLINA
06-12-2010, 19:48
^ и аз имам същия въпрос
звучи добре ще го пробвам

cyclops
06-13-2010, 08:55
Само да кажа, че това с меда и канелата няма да ви накара да отслабнете просто ей така - магически :) Целта на вода+мед+канела и по-честото ходене до тоалетна, което естествено е също много важно !

Luscious_Heart
06-13-2010, 09:17
Аз искам да попитам за меда и канелата където бяхте казали, прочетох..че се оставя да изстине и след това се добавя меда..
За сваляне на килограми всяка сутрин половин час преди закуска и вечер преди сън се пие на гладно мед с канела на прах в чаша гореща вода. пише, че се пие гореща вода..та вечерта преди да го изпия трябва ли да го претопля или го пия студено :)
Права си за меда!! По принцип знам, че когато си правиш чай, трябва да поизстине мъничко (да можеш да си го пиеш, такава температура), ЧАК тогава да добавиш меда, защото от температурата всички витамини отиват на майната си в Айтос!!

hahavteen
06-13-2010, 12:46
Закуска: Кисело мляко с трици
Обяд: Пилешка пържола с малко лук
Вечеря: Не съм измислила още... Сигурно пак пилешка пържола

changess
06-13-2010, 16:04

Спортуваш ли? Четох, че спортът не се препоръчва при Дюкан и ми е чудно защо.

BlackkStar
06-13-2010, 16:32
Като стана дума за сладко да попитам, тъй като и без това попринцип обичам, пък аз си отслабвам и да ям сладко(попринцип говоря, не съм на диета пак да кажа), какво би станало ако като правя тея упражнения за стягане на корем, правя кардио и хапвам малко сладко? Би ли имало ефект или би станало нещо, как да се изразя, не толкова хубаво? Иначе ясно, че сладкото трябва да се смъкне до минимум.

И още нещо-някой ял ли е от тези бисквити с мюсли?
http://prestige96.bg/content/media/products/b_oats.jpg
Подходящи ли са?

hahavteen
06-13-2010, 16:40

Спортуваш ли? Четох, че спортът не се препоръчва при Дюкан и ми е чудно защо.

Не спортувам 8-) . Напоследък астмата ми още повече се е обострила и дори от бързо ходене се задъхвам :? . Дюкан не е ЗА спорта защото повечето хора които са на диетата му са наистина много дебели а с 50кг свръхтегло не е особено здравословно да се спортува заради сърцето и дробовете. В новата си книга обаче препоръчва в първа фаза 20 минути на ден ходене, за втора - 30 а за трета и четвърта - 40 минути. Дори казва че ако има задържане разходките от по 50-60 минути помагат да се раздвижи стрелката на кантарчето. Абе спорт винаги е добре да се прави. Единственото което може да се сметне за проблем е че мускулите тежат повече от мазнините съответно може човек да не мърда на кг а обиколките да се смаляват. Повечето дебели хора обаче се отчайват когато не свалят килограми :-o .
ЕДИТ:
И още нещо се сетих. Диетата все пак е доста шокираща за организма съответно тялото си има достатъчно "проблеми" а спорта само ще го натовари допълнително. Тоест не мисля че е разумно да почнеш да ходиш за по 1 час на фитнес 4 пъти в седмицата но една разходка за половин час и качване по стълбите едва ли ще са проблем.

BlackStar погледни колко въглехидрати и мазнини имат тези бисквити и тогава прецени. :)

changess
06-13-2010, 17:23
Жалко, иначе Дюкан идеално ми пасва, обожавам месо и кисело мляко. 8-)

А за момичето с бисквитките- по- добре яж чист шоколад, ако ще и да не е натурален.

vampireee
06-13-2010, 17:28

И още нещо-някой ял ли е от тези бисквити с мюсли?
http://prestige96.bg/content/media/products/b_oats.jpg
Подходящи ли са?

бисквитите са много хубави яла съм ги, но не мисля че стават за диета :?

hahavteen
06-13-2010, 17:36
Жалко, иначе Дюкан идеално ми пасва, обожавам месо и кисело мляко. 8-)

А за момичето с бисквитките- по- добре яж чист шоколад, ако ще и да не е натурален.

Хмм за кое е жалко? Можеш да спортуваш можеш и да не спортуваш. Все ще има ефект просто ако спортуваш много може би ще сваляш повече на см а не на кг :) . Не знам на колко си години но искам да припомня че Дюкан не препоръчва режима за подрастващи защото организма все още се развива и има нужда от въглехидрати и мазнини. :)

changess
06-13-2010, 18:40
Сега се разтърсих, пишеше, че при интензивен спорт има опасност от падане на кръвната захар мисля и причерняване, а аз мисля лятото да спортувам доста интензивно. Иначе съм на почти 18.

hahavteen
06-13-2010, 18:51
Хммм тогава може да не правиш диета ами просто да наблягаш повече на протеините без да изключваш въглехидратите съвсем :-o . Или да започнеш разделно хранене. От него се отслабва но организма не се изтощава както при Дюкан примерно.

ferit0
06-14-2010, 05:17
Преди около 5 месеца започнах диета.. Тя преставляваше 9 пъти качване по стълбите до 5 етаж на ден. ии съвсем лек хранителен режим - мюсли за закуска, без газирано и сладко тестно пържено и така Отслабнах 12 кг.. вече се харесвам и иискам да запазя килограмите си.
Но мама започна да ме тъпчи и сега тежа 800 гр повече.. Обясних й че не трябва веднага да започвам да се тъпча и тя ме разбра .. Даде ми един месец да прая квото си искам..
Ии искам някакъва диета или нещо такова с която да мога да си запазя килогтрамите, да не се получи йо-йо ефекта ..

zlatnata_ribkaaa
06-14-2010, 08:03
Преди около 5 месеца започнах диета.. Тя преставляваше 9 пъти качване по стълбите до 5 етаж на ден. ии съвсем лек хранителен режим - мюсли за закуска, без газирано и сладко тестно пържено и така Отслабнах 12 кг.. вече се харесвам и иискам да запазя килограмите си.
Но мама започна да ме тъпчи и сега тежа 800 гр повече.. Обясних й че не трябва веднага да започвам да се тъпча и тя ме разбра .. Даде ми един месец да прая квото си искам..
Ии искам някакъва диета или нещо такова с която да мога да си запазя килогтрамите, да не се получи йо-йо ефекта ..

просто поддържай режим на хранене не се тъпчи с боклуци ,сладкиши , пържено продължавай да се качваш пеш по стълбите дори да не е по 9 пъти 2-3 пъти пак си е движение .

chocolatedidi
06-14-2010, 08:43
Бобов ден !!!

Закуска: Ябълка и кафе
Обяд: Заленчукова супа (картофи,грах,моркови,лук и подправки) + Зелена салата
Вечеря: същото !

hahavteen
06-14-2010, 09:07
ferit0 запознай се с правилата на разделното хранене. То е както за отслабване така и за поддържане на теглото. Можеш да включиш и закуска разбира се (при разделното хранене по принцип до обяд се ядат само плодове) стига да е "разделна" 8-) .

iiordanova
06-14-2010, 09:12
От сряда започвам диетата на доктор Байкова.
Прочетох много добри отзиви .. дано има ефект!
Аз съм минус 2 кг .. , а не съм променяла нищо в навиците си .. странно! 8-)

hahavteen
06-14-2010, 09:19
За днес менюто е:
Закускообяд: Тричава питка с Екскуиза, шунка и краставица
Следобяд: Пангасиус и малко салата
Вечеря: Нищо защото пангасиуса беше отвратителен и ми уби апетита

ЕДИТ: Накрая не ядох това което бях планирала тъй че си промених мнението така че да отговаря на истината 8-) .

krem4et0
06-14-2010, 10:14
От сряда започвам диетата на доктор Байкова.
Прочетох много добри отзиви .. дано има ефект!
Аз съм минус 2 кг .. , а не съм променяла нищо в навиците си .. странно! 8-)

Много, много съм доволна от тая диета. Но направих една съществена грешка - повторих я в рамките на 1 календарна година и ми се отрази много зле. Изрично предупреждавам поне година-година и половина да изчакаш. Отслабнах 5-6 кг по време на диетата, а след спирането й още 1-2. От 60 станах 53, задържах теглото повече от половин година, но почнах да чета за приемни изпити за докторантура и ми се отрази пагубно на фигурата.

IrRePlAcEaBlE
06-14-2010, 11:55
14-ти ден от 90-дневната и съм минус 3 кг! :grin: Много се радвам, дано да продължа в същия дух..
Днес варива:
закуска:ябълка, малко студен чай
обяд: картофена салата + 1 филия пълнозърнест хляб + половин домат
вечеря: пак салата