PDA

View Full Version : ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4

Страници : 1 2 [3] 4 5

newandoriginal
06-14-2010, 12:47
аз започнах някаква лека диета и започвам всеки ден колело + 2 пъти в седмицата плуване ... но нещо не съм доволна от моята диета та искам да ви попитам дали имате предложения
Аз съм на 14 имам нужда да сваля 5 килограма и имам 15-20 дни на разположение до морето :grin: помагайте че да не се излагам по плажа :lol:

chocolatedidi
06-14-2010, 13:41
14-ти ден от 90-дневната и съм минус 3 кг! :grin: Много се радвам, дано да продължа в същия дух..
Днес варива:
закуска:ябълка, малко студен чай
обяд: картофена салата + 1 филия пълнозърнест хляб + половин домат
вечеря: пак салата

Еии браво с теб вървим заедно и на мен ми е 14 ден и съм бобов. Само,че несъм се мерила,реших да се премеря след водния. Успех много е добре за 2 седмици 3кг :)

anitapz93
06-14-2010, 14:11
Аз от толкова време се каня да почна диета, но все започвах, а не издържах и все се предавах. Но преди няколко дни като се мерих и видях едно чило в кантара, което много ме уплаши. Не, че като съм се поглеждала в огледалото и не съм виждала каква е реалността, но някакак си не се стимулирах. Но килограмите ми ме накараха да започна 90 дневната диета и вече втори ден съм на диета. Дано да има положителен ефект.

iiordanova
06-14-2010, 16:50
От сряда започвам диетата на доктор Байкова.
Прочетох много добри отзиви .. дано има ефект!
Аз съм минус 2 кг .. , а не съм променяла нищо в навиците си .. странно! 8-)

Много, много съм доволна от тая диета. Но направих една съществена грешка - повторих я в рамките на 1 календарна година и ми се отрази много зле. Изрично предупреждавам поне година-година и половина да изчакаш. Отслабнах 5-6 кг по време на диетата, а след спирането й още 1-2. От 60 станах 53, задържах теглото повече от половин година, но почнах да чета за приемни изпити за докторантура и ми се отрази пагубно на фигурата.

Е , супер! Още едно добро мнение. Определено ще я направя.

zlatnata_ribkaaa
06-14-2010, 17:00
на мен също ми е 14 ден как бързо минава времето :)
закуска : 2 ябълки
обяд : печен ориз със зеленчуци , 1 пълн . филия
вечеря: същото :)

chocolatedidi
06-14-2010, 18:03
Бобов

Закуска: Ябълка и кафе
Обяд: Заленчукова супа (картофи,грах,моркови,лук и подправки) + Зелена салата
Вечеря: същото !

chocolatedidi
06-15-2010, 10:03
Въглехидратен:

Закуска: Портокалов сок
Обяд: 2 препечени филии Вита с мед
След 3 часа: лентичка шоколод
Вечеря: Сладолед

StreetFame
06-15-2010, 12:50
Тия дни нямам никакъв апетит.... до сега съм на едно малко парче диня и едно бяло фрапе (не става за витамино-протеиновата май, ама нищо) и довечера може да изям най-много 1 кисело мляко.....

hahavteen
06-15-2010, 12:52
Закуска: Кисело мляко с трици
Обяд: Протеинов шейк
Вечеря: Направих си нещо като миш-маш че много ми се беше дояло 8-) . Сложих половин чушка нарязана на малки парчета (нямах време да я пека първо) в тигана за около 5 минутки и към нея добавих сместа от 2 яйца и котидж чийз :D . Добре се получи макар че не очаквах. Ако не друго поне миришеше на миш-маш.

zarety
06-15-2010, 22:12
закуска:диняя
вечеря:диняя :D :grin:

chocolatedidi
06-16-2010, 09:05
Плодов:

Ябълка
Кафе
Грейпфрут
Пъпеш
Череши

и много вода ще изпия

zoreto
06-16-2010, 09:34
варива
закуска ябълка и
2 царевични дисквити (беше ми лошо)
обяд няма
вечеря ориз със зеленчуци

hahavteen
06-16-2010, 09:41
Закуска:Кисело мляко с трици
Обяд: Риба тон
Вечеря: Може би омлет

StreetFame
06-16-2010, 09:44
закуска: проспана
обяд: пилешко бутче
вечеря: ябълка или някакъв друг плод

hahavteen
06-17-2010, 10:44
Аз вече съм -4кг! Можеше и повече да са ама аз прегрешавам с шоколад от време на време та става бавничко... Не ми пречи де. По-добре така от колкото да ми писне и да прекъсна. Последната седмица бях непрекъснато -200гр, + 300гр, -400гр, +100гр та не смеех да се похваля ама от вчера съм се заковала на едно число и понеже днес ще съм стриктна знам че вече са ми затвърдени тия -4кг.

Закускообяд: Тричава питка с Екскуиза и шунка + червено цвекло + кисели краставички
Междинно: Ако огладнея ще пийна едно капучино
Вечеря: Пилешка пържола със салатка

titinkaa
06-17-2010, 13:10
Аз все още не помръдвам на килограми и тва е.Писна ми от тая диета,но ще я избутам още 2 седмици и я свършвам.Писна ми 3 месеца да се мъча за едни 5кг. :(

iiordanova
06-17-2010, 13:41
titinka .. нищо ли не свали за тези 3 месеца ?
Пробвай диетата на Дюкан или на д-р Байкова .. аз съм 2-ри ден на Байкова и се чувствам прекрасно. : ))

hahavteen
06-17-2010, 13:55
А не не Дюкан не го препоръчвайте. Не е за подрастващи. :?
За диетата на Байкова четох доста защото Кремчето беше много доволна като я спазваше ама нещо ми се стори скучна. :-o

viv4etooo
06-17-2010, 14:48
Аз искам да ви попитам 90 дневната диета подходяща ли е за мен?Аз съм на 13 години. :(

angel4eto100
06-17-2010, 14:57
Аз искам да ви попитам 90 дневната диета подходяща ли е за мен?Аз съм на 13 години. :(

Ми да според мен това е най-добрата за възрастта ти... :)

YouMakeMeSmile
06-17-2010, 15:52
Не, не е подходяща. Ти си дете и за тебе е подходящо да тичаш, да скачаш, да караш колело, да ядеш плодове и зеленчуци, месо, риба, пълнозърнести храни, черен шоколад, мляко. Да откажеш пърженото, мазното и изобщо всичко вредно, като вашли, шоколади, чипсове и снаксове. Лято е, повече движение и вода, по- малко лежане.

FlowerPower
06-17-2010, 15:56
Не, не е подходяща. Ти си дете и за тебе е подходящо да тичаш, да скачаш, да караш колело, да ядеш плодове и зеленчуци, месо, риба, пълнозърнести храни, черен шоколад, мляко. Да откажеш пърженото, мазното и изобщо всичко вредно, като вашли, шоколади, чипсове и снаксове. Лято е, повече движение и вода, по- малко лежане.

+ 1 торта

chocolatedidi
06-18-2010, 08:07
Здравейте. искам да попигам: Нали зелето е подходящо за всички дни от 90 дневната ?

krem4et0
06-18-2010, 08:12
А не не Дюкан не го препоръчвайте. Не е за подрастващи. :?
За диетата на Байкова четох доста защото Кремчето беше много доволна като я спазваше ама нещо ми се стори скучна. :-o

Аз такива режими обичам - да ми казват днес яж това, утре-онова. Иначе почва едно чудене какво да ям, какво да не ям. Скучна е през първия етап и направо ти се разкатава фамилията от толкова кисело мляко. А месо, колкото и да не обичам, на 4 дни 1 път да ям ми е ужасно трудно. После се хапват 2 по 2 еднакви дни и така е по-интересно. А и готвя през ден по повечко. През ден имаш месо или млечен продукт и така се живее. На практика втория и третия етап са разделно хранене, но не на база на отделните хранения за деня, а на база целия ден. Има и малко моно (2-та поредни еднакви дни) за засилване на ефекта.

iiordanova, сподели как се чувстваш след 7-мия ден. Първият път като я правих първите 3 дни беше ужас. Гадеше ми се от глад, но после нямах изобщо гладни периоди. Вторият път пък на 8-мия ден припаднах. И сега честно казано просто ме е страх да я почна пак.

titinkaa
06-18-2010, 16:55
titinka .. нищо ли не свали за тези 3 месеца ?
Пробвай диетата на Дюкан или на д-р Байкова .. аз съм 2-ри ден на Байкова и се чувствам прекрасно. : ))

Не,само 700-800гр съм свалила и нищо повече. :x

bonbonche005
06-18-2010, 17:13
Не ме интересува ;д от другата седмица почвам японското чудо... колкото и да е гадна диетата, ще я почна .. поне -7 кг са ми гарантирани

zoreto
06-18-2010, 17:18
Не ме интересува ;д от другата седмица почвам японското чудо... колкото и да е гадна диетата, ще я почна .. поне -7 кг са ми гарантирани
Нали знаеш ,че като я спреш и ако нямаш търпение да се захранваш правилно ще качиш повече,отколкото си свалила и ще си прецакаш метаболизма :-o

zlatnata_ribkaaa
06-18-2010, 17:45
бобов
закуска : 2 ябълки
обяд :супа от зелен фасул , 1 пълн.ф.Вита
вечеря : същото
череши

chocolatedidi
06-18-2010, 17:59
Здравейте. искам да попигам: Нали зелето е подходящо за всички дни от 90 дневната ?

Отговор ???

Melanie
06-18-2010, 18:06

Отговор ???
да

chocolatedidi
06-18-2010, 18:10
Благодаря

galu6a
06-18-2010, 19:26
аз миналата година февруари месец бях на 90 дневната и 2 седмици 5 кг

сега пак я почнах от понеделник + фитнес

днес съм на белтъци

поломин пилешкасупа
една пилешка пържола на скара с топено сирене
100 гр сирене
едно малко кюфте пак с топено сирене

POLLINA
06-18-2010, 19:33
аз искам да питам през кой дни на 90-дневната мога да хапвам супа? и каква да бъде тя

Sunrisee
06-19-2010, 05:33
И аз мисля да почна 90-дневната. Дали мога да заменя закуската (плодове) сутринта, с кисело мляко примерно или с нещо друго, в зависимост от деня? : )

DariGandia
06-19-2010, 08:46
И аз мисля да почна 90-дневната. Дали мога да заменя закуската (плодове) сутринта, с кисело мляко примерно или с нещо друго, в зависимост от деня? : )

Не може... закуската винаги трябва да е плодове... всеки ден. До 12:00 часа ти е позволено само плодове. Примерно: ябълки... диня... круши... но да са само 1 вид плодовете не се смесват. Това е много важно да го знаеш.

Sunrisee
06-19-2010, 08:55
А може ли количеството да е по-обилно? :D Все пак за закуска говорим.

galu6a
06-19-2010, 09:02
абее не чак така смисал зависи колко сгискаш да отслабеш аз правя така ям каквото ви е позвлео , а когато съв глада пък нетрябва вече ям плодове

DariGandia
06-19-2010, 09:12
Значи сутрин... преди 12:00ч е важно да наблегнеш на течности и плодове... да не прекаляваш. Но ... примерно ако искаш да изядеш повече ябилки или какъвто и да е плод яж колкото искаш. Само ако ядеш банани не прекалявай! Опитай се да приемаш повече течности: чай (без захар) вода...

HexGirl
06-19-2010, 09:15
а знаете ли че ако прекаллите с консомацията на плодове може да задържате килограми :)
наблягайте на зеленчуците не на плодовете
повече от 2 плода на ден вече не е диета но пък зеленчуци и 2 кила да хапнете няма лошо

zoreto
06-19-2010, 09:22
а знаете ли че ако прекаллите с консомацията на плодове може да задържате килограми :)
наблягайте на зеленчуците не на плодовете
повече от 2 плода на ден вече не е диета но пък зеленчуци и 2 кила да хапнете няма лошо

определено е така , по добре като сте гладни една салата отколкото плод :)

YouMakeMeSmile
06-19-2010, 10:16
японското чудо е вредно!! не е полезно да се ядат всеки ден яйца..ех, глупави деца, ще си търсите здравето. много по- лесно и приятно е да си хапвате плодове, зеленчуци, мляко, супички и изобщо полезни храни, да си ги съчетавате и разнообразявате, а не на по 15 години да живеете на кафе и яйца.. здравословна храна+ спорт= добро здраве и мечтана фигура.

bonbonche005
06-19-2010, 14:19
е аз и преди няколко месеца бях правила Японското чудо .. и издъжах 5 дена .. на шестия рухнах. Хубавото беше,че свалих около 5 кг и си ги задържах след това.. А аз сега мисля да се пробвам да направя Японското чудо и след това да мина на плодове, зеленчуци, кисело мляко и пълнозърнест хляб .. и естествено много.. мнооогоо спорт ;д

zoreto
06-19-2010, 14:26
^ по-добре мини на плодове,зеленчуци,кис. млякоо пълнозърнест хляб и многото спорт директно без това японско чудо.Хем няма да се товариш и да си вредиш на организма :)

galu6a
06-19-2010, 17:22
днес съм на варива

1 пакет сладка заревица
череши
половин краставица

titinkaa
06-20-2010, 08:21
аз искам да питам през кой дни на 90-дневната мога да хапвам супа? и каква да бъде тя

През белтъчния и бобовия можеш.Например пилешка супа или за бобов ден може грах,леща,фасул и т.н.

zoreto
06-20-2010, 08:24
Вчера търих нещо е нета и попаднах на това как като сте на диета след време започвате да не отслабвате, а си стоите на едно място
http://e-vestnik.bg/5090

hahavteen
06-20-2010, 09:43
Абе Байкова, Емилова, Дюкан - няма значение. Ако не си промениш начина на хранене няма да си задържиш теглото и това е. В темата за Дюкан във форума на бгмама има жени свалили 40-50кг ама са наясно че от тук нататък до живот ще се хранят по режим. Същото е и с Емилова. Ако ядеш в умерени количества и един ден в седмицата си само на плодове ще си задържиш теглото. Въпроса е че след диета повечето хора се хвърлят на храната като невидели и после обвиняват диетолозите. :? Аз лично не мога да се съглася че трябва да се яде на всеки 2 часа но има хора на които им е удобно и се чувстват добре така. Всеки трябва да си намери режима който му приляга и да си го спазва ама без да се отказва.

zoreto
06-20-2010, 09:54
ами аз нямам какво да си задържам ама ми се стори интересно :)

krem4et0
06-20-2010, 10:13
Аз лично не мога да се съглася че трябва да се яде на всеки 2 часа но има хора на които им е удобно и се чувстват добре така.

Аха, аз ако не ям през 3 часа освирепявам от глад, боли ме стомаха, къркорят ми червата. Но аз ям много малки количества. 5-6 вилици или лъжици и вече ми става тежко. Сипвам си в салатна малка чиния и едва го изяждам. Сосове ям с лъжица без хляб. За това огладнявам и често. За това толкова ми тежи да се съобразявам да се приберат всички, за да седнем на масата. Ако не се храня следобед от 5 часа вече изпитвам необуздан глад (обядвам 12-1 най-късно).

Ankh
06-20-2010, 10:32
Накой тук пие ли това с канелата?

POLLINA
06-20-2010, 10:36
аз го опитай само
нямах никъв вкъс и супер много ожадянвам от него не знам що.. 8-)

BlackkStar
06-20-2010, 11:15
Аз пак ще питам, че не ми отговорихте.
Не пазя диета, просто не ям вредни храни, с изключение на сладко. И не искам да свалям килограми, а малко от корема и да го стегна. Правя кардио, а също така и едни упражнения за корема. Въпрост ми беше какво би станало, ако от време на време хапвам сладко и в същото време правя тези упражнения? Защото знам, че като имаш много мазнини и правиш такива упражнения за стягане, рзултатът не е много хубав, но аз по-скоро имам нужда от стягане.
Пак се надявам да сте ми разбрали.

zoreto
06-20-2010, 11:24
^ e при положение че не ядеш вседи храни толкова може да си позволяваш по нещо сладко аз така мисля :)

zarety
06-21-2010, 17:09
да питаам :D спанак и диняя става ли за белтъчен ден и също така суровите ядки към кой ден спадат ? :oops:

lizzy
06-21-2010, 18:39
да питаам :D спанак и диняя става ли за белтъчен ден и също така суровите ядки към кой ден спадат ? :oops:

Спанака и динята- да в белтъчен, ядките - плодов :)

zarety
06-21-2010, 20:48

Спанака и динята- да в белтъчен, ядките - плодов :) мерсии (Sun)

IrRePlAcEaBlE
06-22-2010, 16:47
Варива:
закуска: банан
обяд: салата ропотамо без риба + хляб
вечеря: малко салата

hahavteen
06-22-2010, 16:57
Аз преборих и 5-тия килограм! :grin: Чувствам се просто прекрасно а любимия каза че съм станала слабичка :D .

Менюто за днес беше:
Закуска: Кисело мляко с трици
Обяд: Риба тон в собствен сос
Междинно: Желенце и капучино
Вечеря: Бъркани яйца с извара, шунка, мъничко лук и 1 малка кисела краставичка

zarety
06-23-2010, 16:27
въглехидратен: закуска череши
обяд питка отгоре с тиквени семки
вечеря чаша сок мултивитамин

StreetFame
06-23-2010, 16:38
аз от няколко дни се тъпча яко... и сега майка ми и баба ми си дойдоха ии.... :Д вчера не бях яла нищо цял ден и дойде баба ми и направила пържени картофи и ме кара да ям и нямаше нищо друго, а нямах пари.... утре май ще го карам само на диня 8-)

IrRePlAcEaBlE
06-24-2010, 13:12
Плодово-зеленчуков:
зякуска: банан
обяд: салата от чушка, лук, домат, краставица + 2 кивита
вечеря: май ще правя плодова салатка

Ии искам да ви попитам дали мога да смеся плодовете в плодовия? Също дали могат да се смесват например белтъци в белтъчния или няколко вида бобови през деня за варива?

Aniiiii
06-24-2010, 14:55
Плодово-зеленчуков:
зякуска: банан
обяд: салата от чушка, лук, домат, краставица + 2 кивита
вечеря: май ще правя плодова салатка

Ии искам да ви попитам дали мога да смеся плодовете в плодовия? Също дали могат да се смесват например белтъци в белтъчния или няколко вида бобови през деня за варива?

На едно хранене не е препоръчително, но за деня може може :-P

chocolatedidi
06-24-2010, 16:20
Закуска: Кафе
Обяд: Ябълка
Сл.з - Праскови и зелена салата
Вечеря: Моркови

titinkaa
06-26-2010, 07:10
Аз имам още 1 седмица и съм водна за трети път и приключвам диетата. :)

tamarichka
06-26-2010, 08:44
след два месеца упорит труд качих 8-9 кг 8-) от 39 кг на 47-48 : )
искам да попитам нужно ли ми е стягане или нещо подобно .. ?
http://prikachi.com/images/830/2265830X.jpg
http://prikachi.com/images/837/2265837h.jpg
http://prikachi.com/images/838/2265838x.jpg

btw: странното е че преди каквото и да ям ми се лепеше ..
сега ямм ,много (като казвам мн , е наистина много и то от всичко ) и си седя толкова кг , на какво се дължи това незнам .. от един месец си стоя толкова някъде и немърдъм кантара.. :shock: :lol:

XheroineX
06-26-2010, 10:00
Днес съм на лунна диета-само на вода 8-)

foreverr
06-26-2010, 10:36

сега ямм ,много (като казвам мн , е наистина много и то от всичко ) и си седя толкова кг , на какво се дължи това незнам .. от един месец си стоя толкова някъде и немърдъм кантара.. :shock: :lol:
Mисля, че нямаш нужда от стягане, но виждам, че талия почти нямаш.Явно се дължи на структурата ти, нз... върти обръч, за да ти се оформи женска и хубава талия :)

tamarichka
06-26-2010, 10:51

Mисля, че нямаш нужда от стягане, но виждам, че талия почти нямаш.Явно се дължи на структурата ти, нз... върти обръч, за да ти се оформи женска и хубава талия :)

структурата ми е такава ,, мразя я но не мога да я променя все пак ..
ще последвам съвета ти , дано помогне : )

Aniiiii
06-26-2010, 11:07
tamarichka веднъж като отслабнеш много, после е трудно да качиш. Само можеш да се радваш, защото сега тялото ти е супер.
Само спортувай, че ако ядеш много както казваш един ден ще почнеш пак да качваш.

БТВ, на мен пък ми харесва талия ти. Нз защо но ми харесва да е така равно ;д
Сега спортуваш ли нещо?

ElinoOor
06-26-2010, 12:02
В какво се състои захранването след 'японско чудо' ? :-o
Мислех си да я направя за седмица,ей така експериментално.. обаче да не стане някой гаф,дайте повече подробности. 8-)

iiordanova
06-26-2010, 12:25
Така ..
Бях на диетата на д-р Байкова не я изкарах цялата , но пак имаше резултат. Свалих 3 кг.
От понеделник започвам диета нова ..
Ще ми е лесно , защото и без това почти не ям.
+ това ще тичам сутрин , плуване 5 дни в седмицата и домашни упражнения.
И без това е лято .. вместо , когато съм вкъщи да кисна на компа , ще правя упражнения от интернет.
Даже си свалих една програма.
Това е от мен за сега.

tamarichka
06-26-2010, 21:29
tamarichka веднъж като отслабнеш много, после е трудно да качиш. Само можеш да се радваш, защото сега тялото ти е супер.
Само спортувай, че ако ядеш много както казваш един ден ще почнеш пак да качваш.

БТВ, на мен пък ми харесва талия ти. Нз защо но ми харесва да е така равно ;д
Сега спортуваш ли нещо?

не , и честно казано никога и не съм .. просто съм от тия хора който не ги бива в спортовете 8-)

MichellePhan
06-26-2010, 21:36
Дайте идеи за 2-я ден от 90 дневната....Без леща и нещо дето се готви щото няма кой да го сготви :D

Goddess
06-26-2010, 21:54
Дайте идеи за 2-я ден от 90 дневната....Без леща и нещо дето се готви щото няма кой да го сготви :D

Царевица от консерва / на кочан; ориз ( може да си поръчаш китайки, не е скъп )

Fr3eGiRl
06-26-2010, 22:58
Здравейте момичета .. :P За да не пускам други теми исках да ви попитам дали ще можете да ми предложите някаква диета .. ? Висока съм 168/9 , тежа около 60 кг .. искам да сваля 5-6-7 килограма .. готова съм да погладувам само да стане по-бързо, че вече не мога да се гледам .. 8-) Писах тук, защото знам, че ги разбирате тези работи .. :P Благодаря ви предварителноо!! :-)

MichellePhan
06-26-2010, 23:11
Диетата на Боряна

zarety
06-27-2010, 07:51
браво на теб :) какъв е резултата ?

titinkaa
06-27-2010, 09:00
браво на теб :) какъв е резултата ?

Еми минус 6кг до тук.В петък другата седмица ми е последния воден,след това ще си почина няколко дена,без да се тъпча,ще си ям нормално и след това ще почна диетата Скарсдейл.Имам книгата с точната диета и ще я спазвам. :)

dreamyyy
06-27-2010, 10:41
Здравейте,момичета. :) Браво на всички за постигнатите резултати,а на тези,които сега почват-не се отказвайте.Ама вие всички сте много слабички бе,аз ако бях на тези килограми нямаше да съм на диетка.Похвално.Такам....аз почнах Дюкан февруари някъде и не знам колко точно кг съм била,защото нямах кантар вкъщи-беше ме страх да се притегля ... най-вероятно съм била около 100,че и над ... гнусно,знам ... :( Ама аз съм си виновна,така че...Както и да е - бях на Дюкан един месец и свалих около 12 килограма.След това отидох малко в Лондон и се оядох ... хахаха ама хубавото е,че качих нищо,защото предполагам обикаляне,работи...след това се върнах и нещо ми беше много трудно да почна пак.знаете как е ,като се спре.Преди бала свалих още 4-6 килца леко с гладуване,но после пак си ги върнах и след това отново си хапвах спокойно.И така всеки ден си казвам от утре и после пак нищо ... Най-накрая си казах,ама я се спри-моренце идва,ала-бала .... и от четири дена съм на диетка,като бях близо 89 килограма .... :? ноуу гоод.Сега съм 85,2 кг.Доволно свалям засега.Не съм на Дюкан,защото той много ми тежеше накрая вече,когато бях в дните без зеленчуци и сега е трудно-лято е,бабини носят плодове,зеленчуци,по-добре да се възползвам оттях,не обратното.Нали ? :) Сега си хапвам плодове,зеленчуци,млако "Култура",едни гадни пържолки на "Шестица" и рачешки рулца,като доста се ограничавам в количеството.Хах,ям много пъпеш,обаче,не го знам доколко е полезно,но ми е много вкусно.Иначе си хапвам ябълки,нектарини,каисии,ди я и от зеленчуците-доматки и краставички на салатка със соев сос и оцет.И от време на време ако много ми се яде нещо по-така-обикновенни солетки с кисело мляко...страшна комбинация знам .... 8-) Но пък ми е вкусно.Вчера хапнах пъпеш и после пържолка с доматче и соев сос.Днес не съм хапвала още,но имам зелени ябълки и ако искам нещо солено-рачешки ролца.Не ми е трудно да ям малко,защото така свалям наистина бързо-понякога до един кг на ден и това много ме мотивира.Просто гледам да не скучая,че тогава мисля за храна най-много.И това е общо взето .... правя кормени преси по 100 и на степера по половин час.Зная,че е малко,но засега предпочитам да свалям и после вече да стягам ... е как мислите,добре ли е ? :)

Goddess
06-27-2010, 10:48
dreamyyy, браво, имаш воля. :) Колко си висока и на колко години си бтв ? И колко искаш да свалиш всъщност ?
А коремни преси е излишно да правиш, тъй като те стягат мускулите под мазнините...и не ги топят. Няма смисъл. По - добре тичай и скачай на въже.

dreamyyy
06-27-2010, 11:01
Goddess,мерси.:) Ами почти на 19 години съм и съм около 169 някъде,не знам точно и аз.ами мисля си,че искам да стигна до 70 килограма и после да почна някоя по-нормална диетка.аз 15 килограма може да ги свалиа за около 20-24 дена,но знам,че е вредно така,затова стигна ли някакво не чак толкова слонско тегло ще почна нещо по-плавно и по-полезно.да волята я имам,почна ли,не се отказвам,на мен трудното ми е докато се реша да почна.дам аз тичам през ден на един стадион ... е по-скоро баскетболно игрище зад блока ... ама онзи ден някакви цигани се въртяха там и така набързо ги избягах 20 обиколки. :D

Goddess
06-27-2010, 11:06
Браво, възхищавам се на такива хора...Какви килограми свалят, а аз с едни 5-7 не мога да се справя...никаква воля нямам просто...

dreamyyy
06-27-2010, 11:13
хей,нормално е да свалям толкова бързо.то на такива прашески килограми как няма.а като има малко да сваляш,става по-бавно.не е толкова до волята а до това,че като съм на диета просто се чувтсвам по-добре,по-доволна от себе си и примерно като разглеждам ел или козмо и си мисля еее тези хубави дрешки скоро ще мога да ги нося .... :D смешно е знам,ама така се мотивирам.хихих.отивам да поскачам малко на въже. :)

titinkaa
06-27-2010, 11:45
Браво за волята :) И аз съм такава,че трудно почвам,но почна ли после като спра и имам чувството,че още съм на диета :D
Имам свалих 6кг,имам да свалям още 10-12кг,ще гледам до август месец с диетата на Скарсдейл да ги сваля,защото ще ходя на моренце и искам да съм по слаба :)

YouMakeMeSmile
06-27-2010, 12:49
Браво за волята :) И аз съм такава,че трудно почвам,но почна ли после като спра и имам чувството,че още съм на диета :D
Имам свалих 6кг,имам да свалям още 10-12кг,ще гледам до август месец с диетата на Скарсдейл да ги сваля,защото ще ходя на моренце и искам да съм по слаба :)

уоу, пич, трябват ти коремни преси. много! Не се засягай, просто само с диета нищо не става. Чудиш се защо си свалила за 3 месеца само 6 килограма.. аз с 90 дневната миналата година за 1 седмица свалих 5 килограма + много тичане и преси и си ги запазих. Смисъл, прави по 50 преди лягане и няма да се познаеш до морето.

п.п. http://www.youtube.com/watch?v=Jgr6pHgquoY :-({|=

galu6a
06-27-2010, 13:33
как ще свалиш само 6 кг бе не е ли мн малко

titinkaa
06-27-2010, 13:36
Еми само 6 кг са,и аз тва се чудя,че са малко за толкова мн време,но тва е резултата.

HexGirl
06-27-2010, 13:50
Човек пишеш тук от толко много време през цялото време спазваш някакви режими но ти всъщност само се залъгваш .
Няма да свалиш тези кила по този начин не разбра ли ....
Не обичала спорта а да се тресеш като вървиш обичаш така ли ?
Грубо е да ама много яко се залъгваш !

iiordanova
06-27-2010, 14:14
titinka .. така е съжелявам , че ще го кажа и аз!
Вярно е , че не всеки обича спорта.
Преди 2 години тръгнах на плуване. Въобще не исках , не обичах спорта , беше ми гадно , скучно нещо .. НО след като тръгнах на плуването всичко се промени. Заобичах спорта , то просто става като ежедневна част от твойте дневни задължения. И е приятно .. сега много се радвам , че се научих да плувам и развих цялото си тяло към положителна насока.
Сега бях спряла плуването , но не занимарих спорта. Скачам на въже , бягам когато мога , правя Pump it up 8-) или някое друго клипче.
Спорта е много важно нещо , ще го разбереш , ако започнеш да спортуваш. Даже ще си казваш " Ех , защо не съм тръгнала по-рано!? "
спорт + хранителен режим = стегнато и красиво тяло без излишни мазнини

dreamyyy
06-27-2010, 14:39
titinka,браво и на теб. :grin:
Хах,всички за морето искаме да сме вталени.^
Иначе каква е тази диета на Скарсдейл?Интересно ми е,а и за после да си имам режим някакъв.

Glamour92
06-27-2010, 16:26
От утре ще гледам да си спазвам балансиран режим.Проблема ми е,че вечер и след тренировка апетита ми става неудържим.Сега уж в жегите се поукроти,но има още какво да се желае 8-)

cyclops
06-27-2010, 17:20
Може и да не е само заради спорта. Титинка виж си хормоните , наистина...както вече го говорихме :) може да е от това

Fr3eGiRl
06-27-2010, 18:24
Такам .. знчи аз утре почвам диетата на Боряна .. :P Първия ден ми се струва малко труден , но мисля, че ще се справя .. Преди около една година бях на диета и свалих всички излишни килограми, но сега съм си върнала 6-7 от тях и трябва пак да ги сваля.. Утре ще пиша дали съм спазила диетата .. 8-)

titinkaa
06-27-2010, 19:48
Човек пишеш тук от толко много време през цялото време спазваш някакви режими но ти всъщност само се залъгваш .
Няма да свалиш тези кила по този начин не разбра ли ....
Не обичала спорта а да се тресеш като вървиш обичаш така ли ?
Грубо е да ама много яко се залъгваш !

Както в по предните ми мнения писах,че общо за тази година от ограничения съм свалила приблизително 11-12кг.И колкото и да ми говорите за спорт едва ли някога ще почна.Мислих само лятото да почна да бягам,но едва ли ще ми остава време,защото ходя на работа,така че не остава време за спорт.най-вероятно проблема ми е в хормоните,както с други жени и момичета съм говорила.

HexGirl
06-27-2010, 19:50
проблема ти е че се самозаблуждаваш ....
търсиш си оправдания за всичко
и това го казвам абсолютно чистосърдечно

YouMakeMeSmile
06-27-2010, 19:55
аабее хормони..... аз пък искам да полетя, ама нещо не става. Сигурно ми требват крила :-o

cyclops
06-27-2010, 21:41
Когато напълнях преди известно време се оказа именно хормонален дисбаланс. Предписаха ми лечението и си свалих килата от раз - без диети, без спорт. ;)

hahavteen
06-28-2010, 05:36
И без спорт може. Все едно хората които поради заболяване не могат да спортуват са все дебели :? . Аз имам тежка форма на астма и само да се затичам да си хвана трамвая и вече се задушавам. От първи клас не съм играла физическо и не съм тичала пък като ядях умерено си бях слаба. Килограмите ми идват от много ядене и стрес а не от неспортуване. Отличен пример за това че се отслабва и без спорт са жените във форума на бгмама които са свалили по минимум 20кг с Дюкан. Естествено че е добре да има някаква физическа активност но ако някой няма възможност не е правилно да го обиждате и да му казвате че се самозаблуждава. Аз за случая на Титинка си казах мнението още преди.

kuklichka_bg
06-28-2010, 07:39
От 90 дневната отслабнах 7кг,без никакви усилия,а имах и прегрешения няколко дни да речем 5-6 не съм била изобщо режимна.Доволна съм,сега продължавам до моретооо

YouMakeMeSmile
06-28-2010, 09:07
Ама въпроса е, че нея я мързи. Докато си е пльоснала дебелия задник пред компютъра няма да отслабне!

FlowerPower
06-28-2010, 10:29
е нали за 1 година е свалила над 10 кила. Тва ако не е отслабване, не знам... много изчанчени възгледи имат някои от вас :x

Ankh
06-28-2010, 10:33
Толкова сте смешни отстрани като започнете така да нападате хората. Дебел задник имала и т.н.,вие защото сте Мис Съвършенство.
Не всеки се старае да изглежда като анорексичка,а и до колкото виждам по-мненията и,момичета е отслабнало доста.
А и много неща зависят от структурата на човек,може просто да е по-едра.

vampireee
06-28-2010, 11:48
искам да попитам ориз със тиквички на фурна много ли е вредно смисъл калорично и т.н.

cyclops
06-28-2010, 11:50
Ама въпроса е, че нея я мързи. Докато си е пльоснала дебелия задник пред компютъра няма да отслабне!

Ебаси злобата, ебаси чудото ! Нямам думи просто. Гледай си твоето тяло. Аз пък ти казвам, че много момичета не спортуват и въпреки всичко имат хубави фигури и/или отслабват без спорт.

titinkaa
06-28-2010, 13:31

И да ми е дебел гъза,теб кво те засяга.Гледай си себе си,и тва че тука съм споделила,не значи,че трябва да ме нападаш,щото до скоро и ти мрънкаше за твоето тяло.Дай да не се обиждаме,щото никой не е съвършен.

iiordanova
06-28-2010, 13:45
Момичета , нека прекратим всякакви спорове.

Менюто ми днес :
Закуска - проспана
Обяд - голяма салата
Междинно - ябълка
Вечеря - пилешка пържола на скара и салата
А от физическа активност - бягане около 1 час , 1 ниво Джилиън и скачане на въже около 1 час

((:

tamarichka
06-28-2010, 13:53
съжалявам , че се мешам в спора .. но просто спрете да се карате , в това няма смисъл .. титинка си е решила така и така ще направи и мога да ви кажа че вероятно не е от това че спортува - поне аз така мисля ..
зимата когато отслабнах със близо 15 кг не съм имала никаква физическа активност , смисъл зима е .. ако някой отиде да тича на стадиона просто е луд 8-) или просто такава и е фигурата ,или е наследствено или пък има хормонален дисбаланс .. това е моето мнение нз как вие ще реагирате на него , но честно казано не ми и пука ..

та да не е спам аз пак продължавам да се боря със моя стомах : ужасно подут е пробвах всичко ,топла вода , да се храня по малко и по често , да не ям кисело мляко и бобови и всякакви храни който подуват стомаха просто не става .. какъв може да е проблема ? неразбирам .. а вече ми писна да пия и хапчета , защото все пак цял живот не мога да го правя ,просто не е хубаво .. :?

MichellePhan
06-28-2010, 14:59

Менюто ми днес :
Закуска - проспана
Обяд - голяма салата
Междинно - ябълка
А от физическа активност - бягане около 1 час , 1 ниво Джилиън и скачане на въже около 1 час

((:
Може ли линк за сваляне :)

iiordanova
06-28-2010, 15:05

Менюто ми днес :
Закуска - проспана
Обяд - голяма салата
Междинно - ябълка

((:
Може ли линк за сваляне :)

http://dox.bg/files/dw?a=43af836e7c
Това е първо ниво , прави се 10 дни.

MichellePhan
06-28-2010, 15:10
Мерси :) Ами други нива има ли?

iiordanova
06-28-2010, 15:12
Да , второ и трето (:

MichellePhan
06-28-2010, 15:14
Има ли някой навит да бяга(за Варна)?

Fr3eGiRl
06-28-2010, 15:56
Днес ми е първият ден от диетата на Боряна.. :) Днес съм само на кисело мляко .. :D Умирам от глад, но щом издържах до сега, значи ще успея и до утре .. 8-) Стискайте ми палции .. !! :-D Хайде отивам да правя Йога .. :-) Утре съм на зеленчуци и пак ще пиша.. :P

tamarichka
06-28-2010, 17:22
може ли някой да отг на моя въпрос ? :?
наистина мн съм се отчаяла .. и да добавя :не съм била в цикъл от много дълго време ..

iiordanova
06-28-2010, 17:57
"Много дълго време" ? Колко .. долу-горе ?

YouMakeMeSmile
06-28-2010, 18:16
йохо хо, я по- спокойно малко. ква злоба, кви 5 лева. епа, дебела е, мързи я, истината и това, съжалявам. аз за моето тяло мога да си стеням колкото си искам, не съм казала нито, че съм съвършена, нито че си го харесвам.

DesSsi
06-28-2010, 18:26
Да , второ и трето (:

може ли линк за второ и трето ии да кажеш те по колко дни се правят ?

hahavteen
06-28-2010, 18:46
йохо хо, я по- спокойно малко. ква злоба, кви 5 лева. епа, дебела е, мързи я, истината и това, съжалявам. аз за моето тяло мога да си стеням колкото си искам, не съм казала нито, че съм съвършена, нито че си го харесвам.

Я наистина по-леко с обидите и злобата. Не знам чии снимки си гледала но Титинка е най-много пълна. В никакъв случай не е дебела.

Тамаричка наистина от колко време не ти е идвало? Спомням си че ти бях казала да спреш за известно време киселото мляко но явно не е помогнало. При какви лекари си ходила и какво казват?

FlowerPower
06-28-2010, 18:54
Оо, много благодаря за линка с упр на Джилиян =P~
аз ги правех по- рано около 1 месец по ю-тюб, но го изтриха оттам. За един месец имаше супер резултати по корема, ръцете и издържливостта. После като го махнаха ми стана едно мъчно :(
Но сега пак мога да ги правя :grin: :grin: Благодаря!!! :-)

Fr3eGiRl
06-28-2010, 19:20
Хора .. не издържах .. 8-) Емии то не е лесно на 2 кисели млека да се кара .. като се има предвид, че едното не го изядох , защото направо от тва кисело мляко огладнявам повече.. По-лесно ми е направо нищо да не ям отколкото кисело мляко .. :? Иии да ви кажа, че прегреших с 3 пилешки хапки и една краставицаа .. :( ноо като не съм изяла едното кисело мялко .. Мислите ли, че е същото.. Смисъл дали е същото по калории.. все едно съм изяла и другото кисело мляко вместо хапките и краставицата .. 8-)

DesSsi
06-28-2010, 19:22
Хора .. не издържах .. 8-) Емии то не е лесно на 2 кисели млека да се кара .. като се има предвид, че едното не го изядох , защото направо от тва кисело мляко огладнявам повече.. По-лесно ми е направо нищо да не ям отколкото кисело мляко .. :? Иии да ви кажа, че прегреших с 3 пилешки хапки и една краставицаа .. :( ноо като не съм изяла едното кисело мялко .. Мислите ли, че е същото.. Смисъл дали е същото по калории.. все едно съм изяла и другото кисело мляко вместо хапките и краставицата .. 8-)

ми не съм сигурна дали по калории са еднакви но няма да ти навреди пилешкото с краставицата ,, даже добре че си хапнала :)

Goddess
06-28-2010, 19:23
То не е до калориите, а до разделното хранене и съставките, които не са едни и същи в пържените хапки, краставицата и кислеото мляко.
Но не се притеснявай...нормално е. Но за мен диетата е нечовешка.
По принцип мразя и кисело мляко, и варени картофи (само на салата обичам) и самото количество храна е малко. Издържах я 2 дни без прегрешения, на 3-ия просто се отказах..не издържах..

tamarichka
06-28-2010, 19:25
еми значи , да това със киселото мляко не помогна наистина .. не ми е идвало от близо 6 месеца .. ходих на гинеколог - преглеждаха ме и ми казаха че щом се храня нормално трябва да ми дойде , а ако не ми дойде до септември ще ме тъпчат със хормони :booooomb: храня се от два месеца нормално ,даже може да се каже и ненормално . .имам апетит голям все едно винаги съм в цикъл и ми е подут постоянно корема .. хапна ли нещо просто веднага се подува :o

Fr3eGiRl
06-28-2010, 19:30
Ами аз исках да мина 1-вия ден, защото ми се струваше най-труден .. Утре няма да ми е толкова трудно .. Зеленчуци обичам да ям .. Мама сега ми е купила 3 краставици,чушки и домати за утре .. :D Така, че съм се заредила и ще се опитам утре без прегрешения .. :) А пък после деня на картофите направо ще ми се струва, че съм се натъпкала сигурно .. :-D 4 и 5-тия ден също не ме притесняват .. Мисля, че ще се справя.. ако я повторя после пак .. колко килограма мислите, че ще сваля.. В сайта от, който я взех пишеше, че се свалят 7-8-9 килограма .. Някой пробвал ли я е? И какъв резултат постигнахте? :P

YouMakeMeSmile
06-28-2010, 19:51

Я наистина по-леко с обидите и злобата. Не знам чии снимки си гледала но Титинка е най-много пълна. В никакъв случай не е дебела.

Тамаричка наистина от колко време не ти е идвало? Спомням си че ти бях казала да спреш за известно време киселото мляко но явно не е помогнало. При какви лекари си ходила и какво казват?

ай сиктир

hahavteen
06-28-2010, 19:55
А да верно че така беше при теб. Ти беше казвала но бях забравила. Ами много се надявам като ти дойде да мине и подуването. Опитай се да се храниш разделно известно време. Има хора на които стомаха им реагира зле на комбинации от сорта на месо с картофи. Четох някъде че по-правилно е да не се смесват киселини с протеини тоест месо с кисело зеле примерно. Може да пробваш... Сестра ми имаше една приятелка на която й се подуваше корема от една хапка. Просто каквото и да хапне веднага се издуваше а беше слаба. Нямаше здравословни проблеми освен че пиеше противозачатъчни. Трябва да ти кажа че и аз като пиех корема ми беше нон стоп подут а от както ги спрях си е нормален... Не знам дали може да има връзка но пък е възможно като спреш хормоните да ти мине и подуването.. :-o

Goddess
06-28-2010, 20:00
Ами аз исках да мина 1-вия ден, защото ми се струваше най-труден .. Утре няма да ми е толкова трудно .. Зеленчуци обичам да ям .. Мама сега ми е купила 3 краставици,чушки и домати за утре .. :D Така, че съм се заредила и ще се опитам утре без прегрешения .. :) А пък после деня на картофите направо ще ми се струва, че съм се натъпкала сигурно .. :-D 4 и 5-тия ден също не ме притесняват .. Мисля, че ще се справя.. ако я повторя после пак .. колко килограма мислите, че ще сваля.. В сайта от, който я взех пишеше, че се свалят 7-8-9 килограма .. Някой пробвал ли я е? И какъв резултат постигнахте? :P

Нали знаеш, че всеки организъм е различен и тези 8-9 килограма няма да ги свали всеки. :) 10 дни са, скоро ще разбереш. Макар че като си на диета и имам чувството, че денят ми не минава... :lol:
Ох, иска ми се и аз да я почна...поне 5 дни, ама не мога, навсякъде изкушения..Вкъщи майка ми и баща ми си готвят вкусни неща, купуват сладко, навън като излизам с приятели все сме по заведения и все се яде, макар че там се удържам с една салата само.. ;д Но като съм си вкъщи, скуката ме кара да ям. Днес поне ядох доста по-малко и скачах на въже...

Fr3eGiRl
06-28-2010, 20:10

Нали знаеш, че всеки организъм е различен и тези 8-9 килограма няма да ги свали всеки. :) 10 дни са, скоро ще разбереш. Макар че като си на диета и имам чувството, че денят ми не минава... :lol:
Ох, иска ми се и аз да я почна...поне 5 дни, ама не мога, навсякъде изкушения..Вкъщи майка ми и баща ми си готвят вкусни неща, купуват сладко, навън като излизам с приятели все сме по заведения и все се яде, макар че там се удържам с една салата само.. ;д Но като съм си вкъщи, скуката ме кара да ям. Днес поне ядох доста по-малко и скачах на въже...

Ох.. и при мен е така .. Аз знаех, че мама днес ще прави пилешки хапки и си казах, че няма да ям .. ама какво да се прави опитах ги .. 8-) Знам, че са 10 дни и скоро ще разбера, но просто нямам търпение .. :-D Понеже по принцип нямам много воля за такива работи, но сега изведнъж си казах, че я почвам.. :P Аз и 5 дни да я правя като видя, че има резултати ще намеря воля за още 5 .. просто сега като не виждам още резултатите и ми е по-трудно .. 8-)

Goddess
06-28-2010, 20:14
Аз се радвам, че нямам кантар. Понякога е много обсебващо и разочароващо ако няма резултати още в началото. А то е нормално.
Аз поне за тези 2 дни, в които я спазвах, килограми не знам дали съм свалила, едва ли, но поне коремът ми не беше подут...Абе, хванала си се на хорото, давай. Ще се радвам да успееш, ще ми послужиш за пример и стимул да я почна и аз...не ме предавай. 8-)

Fr3eGiRl
06-28-2010, 20:30
Аз се радвам, че нямам кантар. Понякога е много обсебващо и разочароващо ако няма резултати още в началото. А то е нормално.
Аз поне за тези 2 дни, в които я спазвах, килограми не знам дали съм свалила, едва ли, но поне коремът ми не беше подут...Абе, хванала си се на хорото, давай. Ще се радвам да успееш, ще ми послужиш за пример и стимул да я почна и аз...не ме предавай. 8-)

То и аз нямам кантар .. 8-) Обещавам ти ще издържа .. 8-) няма да те предам .. :D хайде лека нощ :-) утре пак ще пиша как е минало със зеленчуците .. :P

tamarichka
06-28-2010, 20:39
А да верно че така беше при теб. Ти беше казвала но бях забравила. Ами много се надявам като ти дойде да мине и подуването. Опитай се да се храниш разделно известно време. Има хора на които стомаха им реагира зле на комбинации от сорта на месо с картофи. Четох някъде че по-правилно е да не се смесват киселини с протеини тоест месо с кисело зеле примерно. Може да пробваш... Сестра ми имаше една приятелка на която й се подуваше корема от една хапка. Просто каквото и да хапне веднага се издуваше а беше слаба. Нямаше здравословни проблеми освен че пиеше противозачатъчни. Трябва да ти кажа че и аз като пиех корема ми беше нон стоп подут а от както ги спрях си е нормален... Не знам дали може да има връзка но пък е възможно като спреш хормоните да ти мине и подуването.. :-o

опитвала съм още от отдавна разделното хранене , просто при мисълта че няма хляб на масата просто не ми се яде нищо .,, :x може би като ги спра ще съм по добре ,..

и да споделя нещо , официално си изхвърлям кантара ! 8-) почнах пак да се вманиачавам , а не искам да мина през същите проблеми както преди и който още ги имам ..

iiordanova
06-29-2010, 06:39
Така .. аз съм раннобудна днес! Досега бягах в парка ..
Някой искаше второ и трето ниво на Джилиън.
Ето второ :
http://dox.bg/files/dw?a=556fc76d45
Прави се 10 дни , след като е минало първото ниво.
Ето трето :
http://dox.bg/files/dw?a=67ec33681b
Прави се 10 дни , след като е минало второ ниво.
Общо излизат трите нива за 30 дена.
Успех с упражненията.

FlowerPower
06-29-2010, 08:13
Ето второ :
Ето трето :
Успех с упражненията.

Вълшебна сии!!! :-) :-) :-)

mynichkaweshtica
06-29-2010, 09:28
И аз от днес съм на диетаа.. Премерих се и съм 61 кг.. Целта ми е да стана поне 50.. :) Имам адски много работаа.. и то до началото на учебната годинаа.. :booooomb: само 2 месецаа.. но се надявам да успеяя.. :-) След малко ще си направя тетрадка, в която ще записвам всичко което съм яла през деня.. упражненията който съм правилаа.. калорийте, абсолютно всичко.. Дано така да успявам да се ограничавам.. :(

silviq8888
06-29-2010, 10:48

Ох.. и при мен е така .. Аз знаех, че мама днес ще прави пилешки хапки и си казах, че няма да ям .. ама какво да се прави опитах ги .. 8-) Знам, че са 10 дни и скоро ще разбера, но просто нямам търпение .. :-D Понеже по принцип нямам много воля за такива работи, но сега изведнъж си казах, че я почвам.. :P Аз и 5 дни да я правя като видя, че има резултати ще намеря воля за още 5 .. просто сега като не виждам още резултатите и ми е по-трудно .. 8-)

Момичета и аз я почвам от утре! Трудна е! на пръв поглед е лесна обаче не е ! Аз искарах 5 дни на нея и незнам колко кг свалих но определено беше голяма разлика в корема абе изобщо имаше разлика но само 5 дни издържах и то с големи зорове :P :P От утре ще гледам да изкарам повече ако и вие я карате да се подрепяме :D :D :D :D Успех :-) :-) :-)

iiordanova
06-29-2010, 11:08
И аз от днес съм на диетаа.. Премерих се и съм 61 кг.. Целта ми е да стана поне 50.. :) Имам адски много работаа.. и то до началото на учебната годинаа.. :booooomb: само 2 месецаа.. но се надявам да успеяя.. :-) След малко ще си направя тетрадка, в която ще записвам всичко което съм яла през деня.. упражненията който съм правилаа.. калорийте, абсолютно всичко.. Дано така да успявам да се ограничавам.. :(

А колко си висока ? ((:
Хубаво е , че пишеш поне да се подкрепяме взаимно. (:

zlatnata_ribkaaa
06-29-2010, 11:49

опитвала съм още от отдавна разделното хранене , просто при мисълта че няма хляб на масата просто не ми се яде нищо .,, :x може би като ги спра ще съм по добре ,..

и да споделя нещо , официално си изхвърлям кантара ! 8-) почнах пак да се вманиачавам , а не искам да мина през същите проблеми както преди и който още ги имам ..

Може да ти се подува стомаха , ако си алергична към глутен зачетох се и има много хора които са алергични и изобщо не подозират . Алергията се изразява в това ,че имаш силна непоносимост към всякакви изделия с пшеничен пройзход : тестено , бира и тн . алергичните често са с подут корем , някои дори изпитват болки в стомаха след прием на храна със съдържание на глутен . Най-лесната проверка дали си алергична е като спреш всичко направено от пшеница , хмел , ориз , жито и тн . за 3 месеца след като минат и хапнеш нещо с такива съставки и те заболи стомаха или се подуе значи си алергична :) дано да съм ти помогнала .

tamarichka
06-29-2010, 13:44
еми честно казано бях спряла да ям тестени изделия като хляб , ориз и тези който съдържат глутен както виждам за около 3-4 месеца докато бях на моята "хубава" диета :? и вероятно е заради това като се замисля .. но това означава ли че за да съм сигурна трябва да си направя изследвания или нещо подобно ? ии занапред трябва да изключа тези храни от списъка си ? :-o

cyclops
06-29-2010, 15:53
Тамаричка : Не знам дали бъркам, но имаш проблем с подут корем + липса на цикъл ли??
Ако е така двете неща са свързани. Подутият корем със сигурност е заради липсата на цикъл. И аз нямах известно време преди време и коремът ми беше нон стоп подут и не се чувствах добре като цяло.

tamarichka
06-29-2010, 16:15
не бъркаш , ам на теб след калко време ти дойде , колко продължи да си без цикъл и в резултат на какво си нямала !?

btw: май много нахална и досадна ставам със тези мой въпроси . . 8-)

iiordanova
06-29-2010, 16:19
не бъркаш , ам на теб след калко време ти дойде , колко продължи да си без цикъл и в резултат на какво си нямала !?

btw: май много нахална и досадна ставам със тези мой въпроси . . 8-)

Не си нахална , спокойно. Та нали за това е форума.
И аз мисля , че ти е подут корема зареди цикъла. При това ти нямаш цикъл вече 6 месеца! Но след като вече се храниш редовно и нормално .. очаквай го.

cyclops
06-29-2010, 16:47
ами аз пиех противозачатъчни и след като ги спрях нямах цикъл сигурно 6 месеца :( тотално ми се бяха разбъркали хормоните и с всеки изминал месец се чувствах все по-зле и по-зле. в смисъл коремът ми беше подут, цялостно се чувствах подута, задържах доста вода и накрая вече и свят ми се виеше :shock: накрая гинекологът ми предписа хапче за предизвикване на цикъл. Дойде ми и веднага заприличах на човек 8-) после един месец пак нищо и накрая всичко си се върна на мястото от само себе си. Сега вече съм добре и всичко е наред.

Fr3eGiRl
06-29-2010, 16:52
silviq8888 , пожелавам ти късмет .. като свършиш първия ден пиши .. :P а ето как изкарах днес зеленчуковия си ден:
като се прибрах към три и половина ядох: тиквички на скара (без никаква мазнина и сосове ) и няколко кръгчета лук на скарата. :P
По-късно може да изям някоя краставица или домат .. :P

tamarichka
06-29-2010, 16:58
ами аз пиех противозачатъчни и след като ги спрях нямах цикъл сигурно 6 месеца :( тотално ми се бяха разбъркали хормоните и с всеки изминал месец се чувствах все по-зле и по-зле. в смисъл коремът ми беше подут, цялостно се чувствах подута, задържах доста вода и накрая вече и свят ми се виеше :shock: накрая гинекологът ми предписа хапче за предизвикване на цикъл. Дойде ми и веднага заприличах на човек 8-) после един месец пак нищо и накрая всичко си се върна на мястото от само себе си. Сега вече съм добре и всичко е наред.

разбирам , а без хапчето което са ти предписали не е помогнало така ли ? да не очаквам скоро резултати .. :-o

iiordanova
06-29-2010, 17:36
Менюто ми днес :
Закуска - нямаше
Обяд - пилешка пържола на скара , салата
Вечеря - 2 варени яйца , салата и сирене
.. днес ядох малко , ама просто нямам апетит! 8-)
Физическата ми активност - бягане и скачане на въже

Goddess
06-29-2010, 17:52
Аз през целия ден ( след 1 часа ) съм само на китайски ориз с пиле. Но тъй като вече го изядох, яденето ми приключи. :-D
По принцип се придържам към 90-дневната уж, но съм казала, че няма да я спазвам съвсем стриктно. Каквото стане...
Fr3eGiRl, нямам търпение да ти свърши диетата или поне да минат 5-те дни, за да видя резултат.. 8-)

iiordanova
06-29-2010, 18:08
Fr3eGiRl и аз нямам търпение .. искам да видя дали има резултат не по килограми , а по корема , че на мен ми е малко проблемна зона. 8-)
Ако кажеш , че има .. ще я пробвам другата седмица! 8-)
Хайде , давай .. ще успееш и после ще се радваш на супер телце!

Fr3eGiRl
06-29-2010, 18:21
Добре значи ще видим накрая .. :P За сега като се гледам не мога да преценя .. майка ми казва, че като че ли ми е малко по-слаб корема .. По принцип до сега трябваше според диетата да съм свалила 1-2 килограма .. 8-) Да се надяваме, че наистина е така .. :P

mynichkaweshtica
06-29-2010, 18:30

А колко си висока ? ((:

163 m съм висока.. Днес минах само на 2 сварени яйца и 1 домат с малко сирене.. надявам се да издържа до утре.. мине ли днес натам ще е по-лесно.. :)

Fr3eGiRl
06-29-2010, 18:33

А колко си висока ? ((:

163 m съм висока.. Днес минах само на 2 сварени яйца и 1 домат с малко сирене.. надявам се да издържа до утре.. мине ли днес натам ще е по-лесно.. :)

Браво !! :P Мисля,че това е добре за днес .. :)

iiordanova
06-29-2010, 18:35

А колко си висока ? ((:

То ще издържиш е ясно , но трябва да ядеш по-вече.
Защото после ще има йо-йо ефект. Ще свалиш килограмите , но после ще ги върнеш.

mynichkaweshtica
06-29-2010, 18:44

А колко си висока ? ((:

То ще издържиш е ясно , но трябва да ядеш по-вече.
Защото после ще има йо-йо ефект. Ще свалиш килограмите , но после ще ги върнеш.

Ами дам.. :) ще трябва и после да се съобразявам с това постепенно да увеличавам храната.. но за сега се чуствам добре.. :)

iiordanova
06-29-2010, 18:49
То и аз се чувствам добре , когато не съм яла цял ден.
Наистина! 8-) Даже и повече време да не ям .. пак ми е добре. Знам го от опит. ;д Моя организъм е така ..
А ти спортуваш ли , упражнения нещо ?

cyclops
06-29-2010, 19:04

разбирам , а без хапчето което са ти предписали не е помогнало така ли ? да не очаквам скоро резултати .. :-o

Ами всъщност нямам представа, но не ми се чакаше повече и затова взех мерки. просто исках коремът ми да си е нормален и да се чувствам пак добре. :)

mynichkaweshtica
06-29-2010, 19:10
То и аз се чувствам добре , когато не съм яла цял ден.
Наистина! 8-) Даже и повече време да не ям .. пак ми е добре. Знам го от опит. ;д Моя организъм е така ..
А ти спортуваш ли , упражнения нещо ?

Еми днес ми е първи ден и не съм правила нищо, но от утре почвам да тичам.. :)

MichellePhan
06-29-2010, 20:01
>>Някой прави/л ли разделното хранене?
>>След колко време д/г се отслабва(знам,че е индивидуално,но поне >>ориентировъчно)?
>>Онези упражнения последнователно 10 дни или например може през ден?
>>Според вас от 5 дневната диета(на Боряна) има ли йо-йо ефект след това?

hahavteen
06-29-2010, 20:12
Разделното хранене не е диета и ако го правиш като такава то йо-йо ефекта е гарантиран. Аз и майка ми сме го правили но в последствие тя се отказа а аз реших че не е режима за мен.
Отслабването зависи от това колко кг си и колко имаш да сваляш. По принцип не очаквай повече от 0,500кг на седмица.
ВСЯКА диета има йо-йо ефект ако не последва захранване и промяна на хранителните навици.

Аз съм си режимна но в момента имам гости от червен бряг и съм ПЗ дни та по-скоро плюсчета отбелязвам. Поне не са големи и знам че е само вода. Доста хора забелязват вече че съм поотслабнала което ме радва.

За днес:
Заксука: Кисело мляко с трици
Обяд: Пилешка пържола + салата с малко котидж чийз
Вечеря: Салата с котидж чийз

Goddess
06-29-2010, 20:53
>>Според вас от 5 дневната диета(на Боряна) има ли йо-йо ефект след това?

Тя е 10-дневна. И до колкото съм чела и получавала отзиви - не, но трябва да спазваш известно време захранването.

MichellePhan
06-29-2010, 21:52
Разделното хранене не е диета и ако го правиш като такава то йо-йо ефекта е гарантиран. Аз и майка ми сме го правили но в последствие тя се отказа а аз реших че не е режима за мен.
Отслабването зависи от това колко кг си и колко имаш да сваляш. По принцип не очаквай повече от 0,500кг на седмица.
ВСЯКА диета има йо-йо ефект ако не последва захранване и промяна на хранителните навици.

Аз съм си режимна но в момента имам гости от червен бряг и съм ПЗ дни та по-скоро плюсчета отбелязвам. Поне не са големи и знам че е само вода. Доста хора забелязват вече че съм поотслабнала което ме радва.

За днес:
Заксука: Кисело мляко с трици
Обяд: Пилешка пържола + салата с малко котидж чийз
Вечеря: Салата с котидж чийз
Какво е това т.нар "захранване"?

hahavteen
06-29-2010, 22:00
Захранването е период от време в който включваш малко по малко храните които не си приемала по време на диетата. През този период се учиш и да контролираш количвствата и се отучваш от тъпченето. Захранването трае горе-долу колкото и самата диета. След диетата и захрнването се минава на умерено и здравословно хранене. Няма как да направиш диета, да се върнеш към стария си начин на хранене и да очакваш да няма йо-йо ефект.

http://fitnesinstruktor.com/%D0%B7%D0%B0%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B2%D0%B0%D 0%BD%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0/

iiordanova
06-30-2010, 06:00
Ох , дойде ми МЦ. 8-)
Ама не се отказвам , бягах сутринта. 8-)
По-късно ще скачам на въже и ще си изтегля някое видео от руския торент.

silviq8888
06-30-2010, 07:53
silviq8888 , пожелавам ти късмет .. като свършиш първия ден пиши .. :P а ето как изкарах днес зеленчуковия си ден:
като се прибрах към три и половина ядох: тиквички на скара (без никаква мазнина и сосове ) и няколко кръгчета лук на скарата. :P
По-късно може да изям някоя краставица или домат .. :P

Мерси много :-P :-P Днес започвам мислех да се премеря но ми дойде МЦ от което съм страшно доволна защото миналия месец много ми закъсня и се тъпчех като .. то не че тези дни не се де :oops: :oops: но утре ще се премера сигурно успех на всички ! :-) :-) а само да добавя че свалих 7 кг с 90 дневната за 1 месец но оттогава минаха 2 месеца в който съм качила само 2 кг и то ту ги сваля ту ги кача така че ако свалям по бавно да не се отчайвате а да продължавате защото всеки сваля различно! :-) :-) :-) :-) :-) :-)

zlatnata_ribkaaa
06-30-2010, 08:25
вчера изкарах водния ден с 5 литра вода и днес когато се премерих резултата за целия месец беше 1 кг :) , малко е честно казано очаквах 2-3 , но пак е нещо , промяната е в сантиметри и това ме кара да продължа с пълни сили и втория месец :grin: :grin: :grin:

iiordanova
06-30-2010, 12:33
Aгррррррррр .. :x
tamarichka вече не си единствената с подут корем.
Ама моя е зареди МЦ. Дойде ми и съм доста подута. Може вече да си вманиачавам.. , ама тц.
Искам да ми свърши , за да мога да виждам реален резултат върху себе си.
:-x

Fr3eGiRl
06-30-2010, 19:49
Днес ми беше картофения ден .. :P Ии .. понеже днес ни беше завършването и всички искаха да ходим в McDonald's ии аз се радвам, че минах само с един малък шейк .. 8-) Знам, че си наруших диетата ама не трябва да се цепя от колектива.. :-D
А иначе изядох 3 картофа за сметка на шейка .. 8-)
А между другото забелязах, че съм по-слаба .. :grin: Дънките ми са по-свободнии .. Корема ми е по-малък и съм отслабнала малко в краката.. :grin: Много съм щастлива .. !! :grin: А момичета при вас как върви диетата..?! :P

iiordanova
07-01-2010, 05:54
^ Аз чакам ти да я завършиш , за да кажеш колко долу-горе си отслабнала , краен резултат върху корем , крака , талия ..
Иначе аз до сега бягах.
Менюто ми за ВЧЕРА :
Закуска - нямаше
Обяд - салата
Вечеря - 2 варени картофа и салата
Вчера само съм бягала , защото като съм неразположена ме боли корема. 8-)

iiordanova
07-01-2010, 06:13
Fr3eGiRl .. май ще започвам диетата от понеделник.
До сега четох мнения за диетата. И се стимулирах да я започна. 8-)
От понеделник я започвам , има ли други с мен ? 8-)

viksit0y
07-01-2010, 06:53
И на мен ми се иска да я почна от понеделник, ама все още се чудя, защото преди като бях я почнала не издържах първия ден с тия гадни млека..

mynichka
07-01-2010, 06:54
^ на мен пък с млеката ми е лесно, понеже много обичам.. ама дните с яйцата 8-) там не мога ..

viksit0y
07-01-2010, 06:57
^ Ее, при мен пък е обратното 8-)

iiordanova
07-01-2010, 07:08
И на мен ми се иска да я почна от понеделник, ама все още се чудя, защото преди като бях я почнала не издържах първия ден с тия гадни млека..
Ами то млякото е един ден , ще издържим. 8-)

Fr3eGiRl
07-01-2010, 07:52
На мен ми беше трудно с млякото и със зеленчуците. Аз се радвах, че ще съм на зеленчуци ама то ти става едно безвкусноо .. 8-) Днес съм на яйца и ще видим какво ще направя .. :-D Още не съм яла мисля да си ги оставя за по-късно .. 8-) На всички, които я почват им пожелавам много успех!! :-)

DesSsi
07-01-2010, 08:25
Ето второ :
Ето трето :
Успех с упражненията.

а от тези упражнения има ли ефект и кога се забелязва ?

anitapz93
07-01-2010, 08:42
При тази диета на Боряна, вместо варени картофи мога ли да ги заместя с картофено пюре?

cyclops
07-01-2010, 09:12
При тази диета на Боряна, вместо варени картофи мога ли да ги заместя с картофено пюре?

едва ли. в картофеното пюре има мляко

Fr3eGiRl
07-01-2010, 09:56

Амии ако искаш може само да си ги намачкаш .. 8-) ама без мляко масло и такива работи .. Аз картофите си ги варя и им слагам сол и това е .. 8-)

DesSsi
07-01-2010, 10:09
а правите ли някакви упражнения по време на диетата на Боряна ?

Fr3eGiRl
07-01-2010, 10:16
а правите ли някакви упражнения по време на диетата на Боряна ?

Амии аз правих Йога .. :P

anitapz93
07-01-2010, 11:59

Амии ако искаш може само да си ги намачкаш .. 8-) ама без мляко масло и такива работи .. Аз картофите си ги варя и им слагам сол и това е .. 8-)

Ахамз, мерси за отговора! :)

iiordanova
07-01-2010, 15:29
titinka .. къде се изгуби ? Липсваш тука .. с полезни съвети.
Само дано не си се засегнала от коментарите ни..
Хайде , пиши .. какво следва след 90 дневната. ((:

zlatnata_ribkaaa
07-01-2010, 17:27
бобов
закуска:проспана
обяд:2 пълнени чушки с ориз , 1 филия
междинно : 2 ябълки
вечеря:1 пълнена чушка , половин филия

само да попитам някой правил ли е онези филмчета с упражненията Level 1 ,2 ,3 и имат ли ефект , защото съм решила и аз да започна от утре :) :) :)

FlowerPower
07-01-2010, 18:39
При мене най- добър ефект оказа 2-ро ниво. Супер добре е измислено, не спираш да се натоварваш. Видим ефект (стягане) се получи след по- малко от месец :)

ElinoOor
07-01-2010, 18:52
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".

slun4ice

zlatnata_ribkaaa
07-01-2010, 19:07
При мене най- добър ефект оказа 2-ро ниво. Супер добре е измислено, не спираш да се натоварваш. Видим ефект (стягане) се получи след по- малко от месец :)

благодаря :)

zwezda88
07-01-2010, 22:06
Някой знае ли нискокалорична диета. в смисъл аз не мога да се храня повече затова ми трябва просто някакъв режим тъй като не съм сигурна че моят е правилен а и искам да сваля 4-5 кг.

silver_moon
07-02-2010, 07:25
много се извинявам, че ще задам повтарящ се въпрос, но не помня дали в тази или друга тема съм чела това което ми трябва, а бързам и не ми се търси:
та проблема ми е следния: попринцип ходя на плуване - само за стягане и сваляне на коремче, но вчера ми дойде и сега 4-5 дена няма как да ходя, а неискам да спирам кардиото за толкова време. Та бях чела, че някои правят кардио упражнения от клипчета от замунда, освен тае бо-то на били бланк имаше и още нещо, та ще съм много благодарна на този, който даде едно линкче към това нещо (непомня какво беше) :)

WaterLilly
07-02-2010, 07:27
silver_moon, да не е Pump it up? В замунда го има.

silver_moon
07-02-2010, 07:56
silver_moon, да не е Pump it up? В замунда го има.
да точно, мерси много :-) :-)

anitapz93
07-02-2010, 08:30
Някой знае ли нискокалорична диета. в смисъл аз не мога да се храня повече затова ми трябва просто някакъв режим тъй като не съм сигурна че моят е правилен а и искам да сваля 4-5 кг.

http://www.evropea.com/niskokalorichna_dieta_za_otslabvane.html
http://www.dieti-otslabvane.com/%D0%9D%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D 0%BE%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0_%D0%B4%D0%B8%D0 %B5%D1%82%D0%B0
http://www.kirilt.com/dieti/dieti7.htm

anitapz93
07-02-2010, 08:31

Ако се разровиш в GOGLE ще видиш и други диети. :)

anitapz93
07-02-2010, 10:07
А при диетата на Боряна, ако не правя 5-я ден (5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)) ще има ли някакъв ефект? Тъй като не ям месо, затова не искам да го правя 5 ден.

Fr3eGiRl
07-02-2010, 12:17
А при диетата на Боряна, ако не правя 5-я ден (5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)) ще има ли някакъв ефект? Тъй като не ям месо, затова не искам да го правя 5 ден.

Aмии би трябвало да има ефект .. :P Направии диетата както е описана и после ще се радваш на добре резултати .. :-)
Аз днес трябваше да съм на месото, но не съм, защото си оплесках диетата .. :? Вчера ходих на премиерата на Затъмнение .. :-) Обаче с една приятелка си купихме пуканки и кола .. :? Развалих си диетата и сега се самонаказвам .. пак съм на мляко .. :D И се чудя дали утре да продължа със зеленчуци и както е по план диетата от начало или да си изям месото?? Вие как мислите, че по-добре..?! :)

iiordanova
07-02-2010, 12:23
^ Aу , ще те убивам. 8-) Исках да видя резултат върху корема .. след цялата диета. Шегувам се , няма да те убивам. 8-)
От понеделник я започвам и аз. 8-)
Да се надявам , че ще се раадвам на добри резултати.

Carmen_Kass
07-02-2010, 12:30
Здравейтеее! Приемате ли нови членове? :)
Аз попринцип не съм на някаква точно определена диета.По-скоро гледам да си ограничавам храната.Преди наистина се тъпчех много и то все с гадни храни.
Но най-накрая и на мене ми дойде акъла в главата,че не може така.
От няколко дена съм си намалила храната.Сигурно до 1000-1100к.Гледам да са протеини и белтъци и много малко въгл.(може би има известна прилика с нисковъглехидратната,само че аз ям и плодове)
За 4-5 дена спазване определено има резултат.Поне по дрехите си личи.Не съм се мерила.
ПС: 164 см/64 кг-искам да ги докарам първонач.до 57 кг
ПС2: Извинявайте,за мноооого дългия пост.

PiNkHeLl
07-02-2010, 12:37
Здравейте и от мен мацки! .. :-)
Значи съм от 4 дена на мой си някакъв режим и свалих 2 кг.. Много искам да постигна идеалните за мен 52 .. :smt007 :smt007 :smt007
Само че не правя никаки упражнения, мисля от утре да почна и с тях..
Имам колан за отслабване, мисля и него да ползвам.. :oops:
Много се чудя дали да не почна някоя определена диета или да го карам на този моя си режим.. :oops:

Fr3eGiRl
07-02-2010, 12:38
^ Aу , ще те убивам. 8-) Исках да видя резултат върху корема .. след цялата диета. Шегувам се , няма да те убивам. 8-)

Амии съжелявам .. :D Просто не можах да не си купя пукнакии и кола за филма .. :-D Ноо диетата определено действа..!! Пожелавам ти късмет и да не я нарушаваш като мен .. :D Хайде аз днес съм на мляко и обещавам, че ще издържаа!! :-)

Carmen_Kass
07-02-2010, 12:39
Здравейте и от мен мацки! .. :-)
Значи съм от 4 дена на мой си някакъв режим и свалих 2 кг.. Много искам да постигна идеалните за мен 52 .. :smt007 :smt007 :smt007
Само че не правя никаки упражнения, мисля от утре да почна и с тях..
Имам колан за отслабване, мисля и него да ползвам.. :oops:
Много се чудя дали да не почна някоя определена диета или да го карам на този моя си режим.. :oops:
Плззз,сподели какъв е твоя режим?

iiordanova
07-02-2010, 12:41
^ Все пак ти е простено , гледала си адския филм! :smt007 И аз щях да ходя да го гледам , ама имах гости. 8-)

PiNkHeLl .. ти сега колко кг си? И какъв е режима ти ? (;

Carmen_Kass .. добре дошла и ти!
((:

Fr3eGiRl
07-02-2010, 12:41
Carmen_Kass , здравей .. пожелавам ти късмет в свалянето на килограми и да пишеш как върви .. !1 :-)
PiNkHeLl , здравей и на теб .. Явно добър режим си си измислила щом сваляш така .. :P Продължи с него щом действа .. Пиши как върви ..!! :-)

tonie__
07-02-2010, 12:45
преди 8745 години бях пуснала една снимка от миналото море и бях обещала да пусна снимка как съм сега.обаче не е по бански,а от едно събиране на класа на Бачково,където реших малко да се попека :D

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs142.snc4/36442_139419532738697_100000119523020_402412_61807 13_n.jpg

като си купя нов бански ще се снимам и ще има преди-след 8-)

PiNkHeLl
07-02-2010, 12:48
Ми общо взето правя така.. :)
На закуска някой плод.. На обяд пилешка пържола и салатка ( без хляб) .. или твърдо сварени яйца и салатка.. зависи какво ми се яде, но колкото се може по-малко.. :-D ..
Вечерята по принцип я пропускам..
Но съм имала много прегрешавания .. За тези 4 дена почти всеки ден съм пила по 1-2 биричкии.. :razz: :-D ,, Изядох и 1 шоколад.. :oops: но все пак добре е за сегаа..

Иначе сега съм 59 кг.. :-x

Carmen_Kass
07-02-2010, 12:56
На закуска някой плод.. На обяд пилешка пържола и салатка ( без хляб) .. или твърдо сварени яйца и салатка.. зависи какво ми се яде, но колкото се може по-малко.. :-D ..
Но съм имала много прегрешавания .. За тези 4 дена почти всеки ден съм пила по 1-2 биричкии.. :razz: :-D ,, Изядох и 1 шоколад.. :oops: но все пак добре е за сегаа..

Ами и твоята диета е нещо като моята.
Сутринта бях на банан с кафе
На обяд- риба тон и салата(без сирене)
На мене проблема ми е че нямам много сила.Снощи докато тичах и щях да умра :D Дали съм бягала и километър,но беше с доста яко темпо.

iiordanova
07-02-2010, 13:02
преди 8745 години бях пуснала една снимка от миналото море и бях обещала да пусна снимка как съм сега.обаче не е по бански,а от едно събиране на класа на Бачково,където реших малко да се попека :D

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs142.snc4/36442_139419532738697_100000119523020_402412_61807 13_n.jpg

като си купя нов бански ще се снимам и ще има преди-след 8-)

Тони , определено си отслабнала много. Снимката , която беше пускала лятото .. беше по - пухкава , в никакъв случай дебела.
Сега си страхотна.
Много ме радваш , честно! (((:
И тъй като обичам да задавам въпроси , се надявам да ми отговориш. ((:
Ти спортува ли нещо в периода , в който отслабваше?
За колко време отслабна?
Бях те питала как .. и ти каза с глад. 8-) Не може месеци да не си слагала нищо в устата си. Кажи един твой ден в какво ядене преминава.
((: Чакаме снимки с банския.

PiNkHeLl
07-02-2010, 13:06

Ами и твоята диета е нещо като моята.
Сутринта бях на банан с кафе
На обяд- риба тон и салата(без сирене)
На мене проблема ми е че нямам много сила.Снощи докато тичах и щях да умра :D Дали съм бягала и километър,но беше с доста яко темпо.

И аз усещам, че ми е малко отпаднало, затова ще увелича постепенно малко храната и ще правя много упражнения.. бягане.. скачане на въжее.. :-D

tonie__
07-02-2010, 13:07
не съм спортувала нищо.
и наистина е глад,поне през повечето време.
обикновено хапвам едно кисело мляко с малко хляб за целия ден,което е към 600 калории-млякото ми беше около 400 и дугото е хляб.иначе имам дни,в които не ям нищичко,само вода.случвало ми се е веднъж-два пъти да повърна,признавам си 8-) ама само в екстремни ситуации като съм яла твърде много.

та така :D

iiordanova
07-02-2010, 13:13
Та .. колко време си така ? 8-)
И аз има дни , в които изобщо нищо не ям. Само вода. И не ми е зле.
Аз като преям ми става зле.

tonie__
07-02-2010, 13:16
ами така съм оттт почти година мисля.някъде след морето почнах да се стягам-абе август-септември.до сега.

iiordanova
07-02-2010, 13:19
Е , браво .. това е много време със страхотни резултати.
А ти как се мотивира да започнеш ?
А сега продължаваш ли да ядеш малко ?

П.С. Нахална съм , извинявай. 8-)

tonie__
07-02-2010, 13:46
от малка винаги съм била пълничка и просто не издържах.
продължавам,да.за времето,през което не ядох,корема ми се сви и сега и да искам не кога да ям нормално..

няма проблем,питай :)

iiordanova
07-02-2010, 13:53
Мерси ,че отговаряш.. ((:
Какво друго да те питам ? То май не остана нещо друго ..
Ти , ако искаш добави нещо .. 8-)

silviq8888
07-02-2010, 14:19

Амии съжелявам .. :D Просто не можах да не си купя пукнакии и кола за филма .. :-D Ноо диетата определено действа..!! Пожелавам ти късмет и да не я нарушаваш като мен .. :D Хайде аз днес съм на мляко и обещавам, че ще издържаа!! :-)

Разбирам те отлично аз още се чудя как изкарах 5 дни от нея но сега съм решила че ше я изкарам :-D :-D дано де ! Днес ми е 1 ден и засега е добре !Успех на всички :-) :-) :-) :-) :-)

smiirnoff
07-02-2010, 14:35
Оф, мразя се о.О
Продължавам да свалям, а НЕ ИСКАМ! Харесвам си се така, за к'во продължавам да свалям - на нищо не приличам. На ръцете си виждам кокалите -.-
От тая тъпа болница свалих още 2 килограма за 7 дена о.О
И сега въобще не се харесвам, обичам си се по - пухкава. А и не съм искала да свалям. :lol:
Утре почвам с колелото яко каране, да се стегна и да кача малко мускулна маса поне, не да съм като .. не знам и аз о.О
Пфф
(само реших да се оплача :Д)

ilko0214
07-02-2010, 15:10
Чакайте и аз като момче, да попитам нещо :D Мисля да си направя нещо като моя диета :D
Закуска - ...
Обяд - таратор
Вечеря - картофено пюре ( само или с малко таратор )
закуската не я измислих, та аз искам това, че си го обичам :D и всеки ден тренирам ( коремни преси и тн. ) а и скоро ще почна и футбол, такаче кажете ми някоя лека диетичка или нещо за мойта :D

smiirnoff
07-02-2010, 15:33
ilko0214 - тая диета за момиче е малко, а ти като момче тряя да ядеш повече, пък ти се излагаш с някъв таратор и пюре о.О
С тая диета, аз ако бях момче, щях да умра :Д
А и ако тренираш - тогава за к'во си говорим просто о.О - ти сили от къде ше имаш - само от таратора и пюрето о.О
Излагаш се с такава лензава диета :Д

ilko0214
07-02-2010, 15:38
ilko0214 - тая диета за момиче е малко, а ти като момче тряя да ядеш повече, пък ти се излагаш с някъв таратор и пюре о.О
С тая диета, аз ако бях момче, щях да умра :Д
А и ако тренираш - тогава за к'во си говорим просто о.О - ти сили от къде ше имаш - само от таратора и пюрето о.О
Излагаш се с такава лензава диета :Д не знам таратора ме радва, аз освен месо на скара друго месо не ям, инаме все пак съм 66кг. пък 163см. висок :D Аа и футбало е чак след месец :D

Carmen_Kass
07-02-2010, 15:45
Хора,мисля да почвам 90 дневната,защото с този мой "режим" най-много да се вкарам в болница.Никаква сила не ми остана,изглеждам сива в лицето,да не говорим,че докато си измих 2 домата се изморих супер яко.
Мислех сега малко да се поизпотя с тае бо,но съм скапана.
Така,че от утре официално ме броите в 90-дневната. :)

Colouring
07-02-2010, 16:50
Винаги се провалям,когато започна някакви диети,обаче сега вече не мога да се трая и е неизбежно!
От два дена съм на 90 дневната.
за днес менюто ми беше:
закуска-диня
обяд-купа леща,салата от зеле и морков
вечеря-купичка леща,краставица
и следобед направих 20 минути скачане на въже и 40 минути въртене на два обръча..
а след малко ще се поизморя на pump it up ...
За почти два месеца трябва да сваля около 5-6 килограма,даже и повече. :o
Иначе имам въпрос:
през плодовия ден могат ли да се ядат и зеленчуци.. да кажем-хапваш си праскова,после домат.. ии целия ден го караш на зеленчуци и плодове.
и могат ли да се ядат ядки през диетата?в кой ден?

YouMakeMeSmile
07-02-2010, 16:56
Чакайте и аз като момче, да попитам нещо :D Мисля да си направя нещо като моя диета :D
Закуска - ...
Обяд - таратор
закуската не я измислих, та аз искам това, че си го обичам :D и всеки ден тренирам ( коремни преси и тн. ) а и скоро ще почна и футбол, такаче кажете ми някоя лека диетичка или нещо за мойта :D

:shock: така НЕ се отслабва! ти си момче, не позволявай да станеш 50 кила и да няма мускулче по теб, грозно е да имаш пилешки крака и ръце. По- добре хапвай пилешко месо, риба, пълнозърнести храни, плодове и зеленчуци в изобилие. Сега е сезона на дините 8-) динята е добър приятел в диетата. Щом ще тренираш ще ти трябват сили, не може да живееш на таратор и пюре.

п.п. не се обиждай, но това е най- тъпата диета която съм чувала някога 8-) пюре и таратор

tamarichka
07-02-2010, 17:10
офф ,хора ( и аз да се оплача 8-) )
непрекъснато се тъпча , все едно непрекъснато съм в цикъл въпреки че не ми е идвало отдавна . . :?
днеска реших да почвам 90 дневната - не за да отслабна или нещо подобно а да си създам някъв режим .. сутринта добре мина ядох плод - ябълка .. нооо чичо ми беше купил от любимите ми бисквити "масленки" и ми вика : айде с мен да хапнеш .. - не издържах [ аз по принцип съм си сладокусна ] .. и от тогава се тъпча като не видяла :shock: :booooomb: нямам търпение да ми дойде МЦ ,защото и се чуствам отпаднала и ми е подут корема ..
искам някаква мотивация хора ,защото не се издържа .. а и този стрес , ям и от него много а просто не мога да не се притеснявам . . :(

ilko0214
07-02-2010, 17:29
Закуска - ...
Обяд - таратор

:shock: така НЕ се отслабва! ти си момче, не позволявай да станеш 50 кила и да няма мускулче по теб, грозно е да имаш пилешки крака и ръце. По- добре хапвай пилешко месо, риба, пълнозърнести храни, плодове и зеленчуци в изобилие. Сега е сезона на дините 8-) динята е добър приятел в диетата. Щом ще тренираш ще ти трябват сили, не може да живееш на таратор и пюре.

п.п. не се обиждай, но това е най- тъпата диета която съм чувала някога 8-) пюре и таратор Няма проблем :D , ама чак след 1месец съм на тренировки до тогава ще съм сигурно 75кг. както карам само на пържени картофи, шишчета и други мазотии 8)

essy
07-02-2010, 18:03
Диетитте са до една степен ... може да свалиш и 5 и 10 и 15 килограма, но да си разпуснат и това е голям проблем...затова понякога спорта е по практичното решение.Например скачането но въже по 10 минути изгаря около 300 калории ... ако скачате на въже по 3 пъти на ден по 10 минути в продължение на 1 месец ще свалите 10 килограма, а и освен това ще се стегнете ... и ограниченията в храната ще се намалят тъй като скачане то изгаря доста кялории :) :) :)

anitapz93
07-02-2010, 18:38
От понеделник съм на диетата на Боряна. Дано да издържа, защото имам голяма нужда от отслабване!

PiNkHeLl
07-02-2010, 18:53
Олее.. нееее! :booooomb: Днес прецаках абсолютно всичко.. :shock:
Наядох се като прасе.. Просто не издържах.. :(
От утре почва якото потенее! Вече не издържам.. :(

ElinoOor
07-02-2010, 19:13
... ако скачате на въже по 3 пъти на ден по 10 минути в продължение на 1 месец ще свалите 10 килограма, а и освен това ще се стегнете ... и ограниченията в храната ще се намалят тъй като скачане то изгаря доста кялории :) :) :)

Нима е възможно?
--

Понеже никой не ми отговори,а слънчице е решила да ми трие поста,защото съм се цитирала.. :
В какво се състои захранването след една по-тежка диета като 'японско чудо'?
Мислех си да я направя само за седмица,ей така експериментално.. но ме е страх да не си направя нещо с такива радикални мерки. Вече доста малко ми остана за сваляне,де но все пак..
:)

zlatnata_ribkaaa
07-02-2010, 19:15
въглехидратен
закуска:проспана
обяд: парче кекс , 100 гр.чиизкейк
вечеря : макарони на фурна :)

Само да ви попитам ,ако плодовия ден се направи на воден лошо ли ще е ?

Carmen_Kass
07-02-2010, 19:27
Спокойно! И аз съм така. Явно яко ограничаваме всичко и затова се получава така.Въпреки че ядох малко повече днес пак се чувствам скапана.Аз мисля от понеделник да мина на 90 дневната,че ми трябва и енергия за тае бо-то...

PiNkHeLl
07-02-2010, 19:32
Спокойно! И аз съм така. Явно яко ограничаваме всичко и затова се получава така.Въпреки че ядох малко повече днес пак се чувствам скапана.Аз мисля от понеделник да мина на 90 дневната,че ми трябва и енергия за тае бо-то...

Може и така да е.. :oops: Но ме е яд много че се отпуснах такаа.. :-x

billytalent
07-02-2010, 19:33
От утре започвам за пореден път 90-дневната.
Дано този път съм по-сериозна,че не мога вече да се понасям.

Colouring
07-03-2010, 06:51
Издържах до третия ден. :grin: :razz:
Ми,да..за мен си е голямо постижение.
(въглехидратен) мисля менюто ми да е такова:
закуска-вече изядох две малки прасковки
обяд-спагети с доматен сос
вечеря-тук вече не мога да реша...имам чувството,че каквото и да хапна ще е много.мхм,може би някакъв малък сладолед.какво ще кажете?

Вече има резултати.Може и да си внушавам,де.Обаче мисля,че този път ще успея. :grin:

titinkaa
07-03-2010, 07:34
Вече приключих с 90-дневната диета,вчера ми беше воден ден и днес вече не съм на диета,така да се каже.Сега ще си почина няколко дена от диети и после започвам Скарсдейл.Не знам кога ще я почна,защото вчера ми правиха кръвни изследвания,и отделно още две други изследвания,във вторник ще се реши кво ще правя,и ако няма проблеми ще почна диетата от сряда.Резултата от диетата е -6кг.

smiirnoff
07-03-2010, 08:24
В...
Напълно ще си прецакаш организма о.О

PiNkHeLl
07-03-2010, 08:40
Ето ме и мен! От днес вече никакви прегрешения! .. :-x
В момента съм 60 кг.. Няма да закусвам.. :) Най-много да изям един банан..
Обяд: 2 твърдо сварени яйца, 1 домат и зелена салата.
Вечеря мисля да няма.. Или ако има ще е един домат с малко сиренце..
През целият ден ще съм на много вода и движение.. :oops: Искам ИДЕАЛНИТЕ резултати.. 8-)

titinkaa
07-03-2010, 08:44
В...

Ако говориш за това,че ще почвам друга диета,тя не е строга,а се яде по много,а и е 2 седмици,след това имам захранване 2 седмици,тва прави 1 месец.

bonbonche005
07-03-2010, 08:59
Аз в неделя си отивам на село и мисля от понеделник да мина на краставици, кисело мляко и вода. Ще почна да тичам сутрин и вечер , да скачам на въже и да правя Pump it up по два пъти да ден. Доста голямо натоварване, но просто искам за около 2 седмици да смъкна около 5-6 кг и да се стегна колкото мога ;д

ElinoOor
07-03-2010, 09:11
Обаче никой не ме отразява.. ок.. -.-

anitapz93
07-03-2010, 10:48
... ако скачате на въже по 3 пъти на ден по 10 минути в продължение на 1 месец ще свалите 10 килограма, а и освен това ще се стегнете ... и ограниченията в храната ще се намалят тъй като скачане то изгаря доста кялории :) :) :)

Нима е възможно?
--

Понеже никой не ми отговори,а слънчице е решила да ми трие поста,защото съм се цитирала.. :
В какво се състои захранването след една по-тежка диета като 'японско чудо'?
Мислех си да я направя само за седмица,ей така експериментално.. но ме е страх да не си направя нещо с такива радикални мерки. Вече доста малко ми остана за сваляне,де но все пак..
:)

Погледни тази статия http://www.bgstuff.net/za-jenata/dieti-za-jeni/7827-zahranvane-sled-dieta

smiirnoff
07-03-2010, 11:14
В...

.........

Не, говоря за това, че организма ти не може да си почине - постоянно е на некви диети, режими и т.н. Просто тотално ще се обърка и преебе, ама ти си решаваш. Акъл на никого няма да давам, и без т'ва никой не приема.

hahavteen
07-03-2010, 16:49
ElinoOor искрено се извинявам! Нещо не съм догледала като съм ти редактирала поста. Наистина съжалявам ама пък и ти да беше драснала някой ред под цитата :D
Точно при японското чудо проблема е че няма зхаранване и трябва сама да си измислиш такова. Мисля че по-назад в темата бях пуснала 2 линка за това какво е захранване. Тъй като в японското чудо се набляга на протеините до колкото съм запозната най-добре потърси "трета фаза дюкан" в гугъл и направи нещо подобно на дадения там режим но за по-кратко време. Примерно 14 дена колкото ти е диетата. Следи си теглото и реакциите на организма за да не си върнеш килограмите.

PiNkHeLl
07-03-2010, 17:22
Офф.. до сега мина чудесно.. днес минах само на плодове, но какво видяха мойте очи когато се качих на кантара?! :shock: качила съм.. :booooomb: :booooomb: :booooomb:
Олее.. откачам.. :-x

silviq8888
07-03-2010, 17:31
Не се впрягай толкова колко повече ти показа :? А ти трябва да се мериш само сутрин за да видиш резултата а не след като си пила течности и си яла! :-P :-P

titinkaa
07-03-2010, 17:46
Офф.. до сега мина чудесно.. днес минах само на плодове, но какво видяха мойте очи когато се качих на кантара?! :shock: качила съм.. :booooomb: :booooomb: :booooomb:

Не се панирай,утре сутринта като станеш иди по малка нужда и се претегли,тогава показва най-точно.

PiNkHeLl
07-03-2010, 17:57

Не се панирай,утре сутринта като станеш иди по малка нужда и се претегли,тогава показва най-точно.

Край.. Натъпках сее.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Еми немога..
Явно не съм достатъчно мотивирана.. :x :-k ,,

silviq8888
07-03-2010, 18:00
А ти колко искаш да свалиш и колко си висока ! :)

PiNkHeLl
07-03-2010, 18:17

Висока съм 160 и съм 60 кг.. :( Искам да стана поне 50.. :oops:

iiordanova
07-03-2010, 18:54
Аз нямам апетит тези дни.
Всяка сутрин бягам. Правя и упражнения у дома.
Искам да идва понеделник да започна диетата на Боряна.
Нямам търпение. 8-)
Бтв - вие чели ли сте мнения за диетата във форума на Часът на мама.
Аз четох , четох и още се мотивирах.

DesSsi
07-03-2010, 18:57
я копни мнения от форума или дай линк

rozov0
07-03-2010, 19:06
Късно, но и аз се записвам.. ! :D :D
iiordanova наистина.. ако може линкк??
Иначе азз си намерих диета в комплект с упражнения за дупето
ето диеттата

Първи ден
Закуска: 3 с.л. овесени ядки с 1 чаена лъжичка стафиди, чаша кафе без захар
Втора закуска: плод по избор, най-добре грейпфрут
Обяд: салата от пресни зеленчуци, 1 твърдо сварено яйце
Следобедна закуска: 1 ч.ч. кисело мляко
Вечеря: 150 г риба (варена или печена) салата, 1 филийка препечен черен хляб

Втори ден
Закуска: 3 с.л. овесени ядки с 2 ч.л. стафиди, кафе без захар
Втора закуска: 1 филийка препечен черен хляб, плод
Обяд: салата зеле с моркови, подправени само с лимонов сок
Следобедна закуска: плод
Вечеря: омлет от 2 яйца, филийка ръжен хляб и 20 г сирене

Трети ден
Закуска: 3 с.л. овесени ядки с 2 ч.л. стафиди, кафе без захар
Втора закуска: две парчета пъпеш
Обяд: 70 г шунка или свинско филе, 2 домата
Следобедна закуска: ябълка
Вечеря: 100 гр. Пилешко месо (печено или варено), 1 краставица с лимонов сок и малко копър

Четвърти ден
Закуска: 3с.л. овесени ядки с 2 ч.л. стафиди, кафе без захар
Втора закуска: 250 мл айрян
Обяд: 2 филийки препечен черен хляб, салата и едно варено яйце
Следобедна закуска: плод
Вечеря: салата по избор, два варени картофа

Може да се повторят още четири дни, на същия режим. Трябва да се пият поне два литра вода на ден, билкови чайове (които е добре да заменят кафето) и евентуално фрешове. Хранете се разумно, движете се, мислете позитивно и ще имате успех във всичко, което правите.
-------------------------------------------------------------------------------------

ии упражненията:
http://dieti.rozali.com/vkyshti/p154.html

silviq8888
07-03-2010, 19:07

Висока съм 160 и съм 60 кг.. :( Искам да стана поне 50.. :oops:

И аз съм нещо подобно 162-3 най-много а за кг нз точно защото почнах диетата на боряна и ще видя какво ще направа!Но и аз съм около 60 а искам да стана 49 :? :? :? Защо не я опиташ нея ако можеш да издържаш от нея има резултат! :)

rozov0
07-03-2010, 19:08
мисля да почвам диетата от понеделник.. защото в неделя заминавам за Виена :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

lizzy
07-03-2010, 19:21

titinka защо не постнеш някоя снимка от сега :)