View Full Version : ДИЕТИ-ДНЕВНИК 4
iiordanova
07-03-2010, 19:38
Ето ви линк към първата тема за диетата >
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=92&t=21801
Ето към втората тема за диетата >
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=92&t=34860
Прочетете всичко , ако имате възможност.
Carmen_Kass
07-03-2010, 19:44
И аз да се оплача,че нещо оплесках нещата.
Днес много ядох:
варен геврек
чушка със сирене
шопска салата + чушка с ориз + 2 бисквити
Ходих също да тичам,но изкарах 500м. и се предадох и започнах да ходя .Нещо много бързо се изморявам.А ме е страх,ако ям по-нормално и пак без мн.въглехидрати да не надебелея (знам,че звучи анорексично)
До преди 1-2 дена ядех: варено яйце,краставица и 1 филийка препечена и това цял ден.
За справка 164 см/64 кг...
(ще постна и снимка скоро)
billytalent
07-03-2010, 19:49
Оффф,мразя се.
За пореден път се провалих.
Започнах добре и както винаги вечерта прецаках всичко.
Нямам никаква воля.
:( Гадното е,че осъзнавам че всичко зависи от мен и не правя нищо по-въпроса,а не мога да се гледам в огледалото вече...
Carmen_Kass
07-03-2010, 20:07
Оффф,мразя се.
За пореден път се провалих.
Започнах добре и както винаги вечерта прецаках всичко.
Нямам никаква воля.
:( Гадното е,че осъзнавам че всичко зависи от мен и не правя нищо по-въпроса,а не мога да се гледам в огледалото вече...
Добре дошла в клуб "Пореден провал"...на мене проблема ми е в умората и че тена на лицето ми посивява.И вече не знам какво да правя.Ако някой има идеи да казва.
Ще помоля Тони пак да напише как е свалила толкова много.Разбрах нещо за киселото мляко,но може и да се бъркам.Така,че адашке,моля теее пак да напишеш.Мерси предварително.
viksit0y
07-03-2010, 20:26
Аз нямам апетит тези дни.
Всяка сутрин бягам. Правя и упражнения у дома.
Искам да идва понеделник да започна диетата на Боряна.
Нямам търпение. 8-)
Бтв - вие чели ли сте мнения за диетата във форума на Часът на мама.
Аз четох , четох и още се мотивирах.
И аз от понеделник почвам диетата на Боряна 8-) + упражнения.
anitapz93
07-04-2010, 03:08
И аз започвам диетата на Боряна от утре + упражнения. Аз мисля да я направя 15-20 дена. Зависи какъв ефект се получи.
iiordanova
07-04-2010, 06:13
Аз искам да изкарам първите 5 дни , а пък после още 5 дни , ако не съм доволна от резултата.
anitapz93
07-04-2010, 06:28
^ Колко килограма искаш да свалиш?
iiordanova
07-04-2010, 07:19
Не искам да свалям толкова на килограми , колкото в корема. Имам много малък корем , който ме дразни много. Но ще оправя положението ..
Спортувам доста и се храня здравословно. Има резултат , но искам да направя диетата на Боряна , за да се махне това мъничко коремче. Искам да е идеално плоско. 8-) Мисля , че с диетата и спорт ще имам резултатите , който искам.
vanilievisez
07-04-2010, 08:03
на мен т'ва на Тони ми се струва много нездравословно
как ще ядеш едно кисело мляко на ден, бе
при т'ва в тая възраст
може и да отслабваш от т'ва, ама ебаси, много е вредно
как си прецаквате организма с тия глупости..
иначе поздравления де, хубави резултати, ама аз не бих издържала да си измъчвам така организма
silviq8888
07-04-2010, 08:15
И аз да се оплача,че нещо оплесках нещата.
Днес много ядох:
варен геврек
чушка със сирене
шопска салата + чушка с ориз + 2 бисквити
Ходих също да тичам,но изкарах 500м. и се предадох и започнах да ходя .Нещо много бързо се изморявам.А ме е страх,ако ям по-нормално и пак без мн.въглехидрати да не надебелея (знам,че звучи анорексично)
До преди 1-2 дена ядех: варено яйце,краставица и 1 филийка препечена и това цял ден.
За справка 164 см/64 кг...
(ще постна и снимка скоро)
Пусни снимка :-P :-P ако не искаш да ти се вижда лицето го махни :D :D
То темата днес ми е 3 ден но още не съм се премерила :D :D но определено има ефект :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Като мина първите 5 ще пиша колко кг съм !Преди нея бях 61-2 нз точно колко :-x :-x :-x Успех на всички ! :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Colouring
07-04-2010, 09:10
Тука има ли някой,който може да се похвали с резултати от 90 дневната. В смисъл,някой,който я е правил преди и е останал доволен...Че ми е интересно.
Иначе на мен днес ми е четвърти ден-плодов.
10:00-една круша
12:00-една нектарина
И доста вода изпих,защото се изморих докато скачах на въжето. 8-)
А.. и почвам тренировките,които iiordanova прави.Онези трите части..да видим дали ще има ефект.
Малко се отчайвам,ама.. все пак ми е още четвърти ден. :o
CreamCookie
07-04-2010, 09:20
Здравейте ! В момента нямам време да търся из темата, за товааа.. Някой може ли да ми даде линк за 90-дневната диета .. мерси предварително. :)
tamarichka
07-04-2010, 09:23
ааа днеска почвам 90 дневната пък да ме убие човек не ми дреме ..
от къде се взеха тия 54 кг ,незнам .. не ми личат подяволите , преди бях толкова и бях толкова по различна [ по пълна ].. даже в момента си обличам дънките от тогава когато бях 39 кг :shock: :lol: въпреки че имам паласки - работя по въпроса за тях ..
аа забравих да кажа - от утре почвам да тичам .. 8-)
tamarichka
07-04-2010, 09:26
90 дневната - http://www.momentofpeace.net/2009/90-dnevna-osnovi
Боряна - http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p477.html
:)
Carmen_Kass
07-04-2010, 09:28
Тази сутрин направо се освиних яко.Но за деня приключвам с яденето.Най-много малко кисело мляко.
Ето и снимката.Сорри,но нямам по-добра в цял ръст.
http://www.snimka.bg/?album;aid=514946
О,забравих да спомена,че вече се побърквам.Снощи сънувах,че съм останала почти скелет.
:D
Трябва наистина да смъкна тези кг.Залогът е много голям.(страхотни обувки К.Л)Така че,ако трябва ще се мре,но ги махам.
titinkaa
07-04-2010, 09:36
^ И аз докато бях на 90-дневната сънувах,че се гледам в огледалото мн слаба :D
Carmen_Kass
07-04-2010, 09:39
^ И аз докато бях на 90-дневната сънувах,че се гледам в огледалото мн слаба :D
Хаха.Явно си е нормално.
Поне до Коледа смятам да съм махнала 7-10 кг.
Обаче тази 90-дневната ми идва много задължаваща с това следене на дните и.т.н....
Colouring
07-04-2010, 09:46
Четох доста коментари за тази диета на Боряна и мисля,че е адксото мъчение,обачеее..май си струва.Знам,знам.. може да и съсипя организма,но ако я спазвам и след това не се нахвърля на храната си мисля,че няма да е чак толкова голям проблем.
Е,сега си продължавам да карам 90 дневната,но имам желание да почна и Боряна..някога. 8-)
silviq8888
07-04-2010, 09:52
Тука има ли някой,който може да се похвали с резултати от 90 дневната. В смисъл,някой,който я е правил преди и е останал доволен...Че ми е интересно.
Иначе на мен днес ми е четвърти ден-плодов.
10:00-една круша
12:00-една нектарина
И доста вода изпих,защото се изморих докато скачах на въжето. 8-)
А.. и почвам тренировките,които iiordanova прави.Онези трите части..да видим дали ще има ефект.
Малко се отчайвам,ама.. все пак ми е още четвърти ден. :o
аз съм много доволна от 90 дневната защото без никакви усилия за 1 месец свалих 7 кг но после започна да ме мързи и да се изкушавам :D :D :D
Carmen_Kass не си толкова дебела но ако свалиш няколко кг ще си суперрр :-) :-) :-)
titinkaa много хубава снимка и още колко искаш да свалиш! :-) :-)
titinkaa
07-04-2010, 09:57
Аз тая на Боряна е бях почнала преди Великден,обаче още на първия ден следобяд някъде беше ми стана лошо,и веднага я спрях.реших да не се мъча толкова многои тогава бях почнала една 6-дневна диета,и един мой пр я почна с мен и е свалил ужасно много килограми около 7-8кг
Carmen_Kass
07-04-2010, 09:58
Мерси :-)
Нещо като ви чета и се навивам за диетата на Боряна.Така,че може от утре да я пробвам.Не ми изглежда чак толкова мъчителна,в сравнение с това,което правех аз.Така,че ще пробвам пък каквото стане.
Кафе може ли да се пие?
Colouring
07-04-2010, 09:58
silviq8888,а колко имаше за сваляне?И правеше ли някакви упражнения?Мако съм нахална.. 8-)
Carmen_Kass
07-04-2010, 10:01
titinkaa плссс кажи нещо повече за тази 6-дневната...
Днес в 17:36:19 - Последна Четвърт (лунната диета)...така,че аз оставам за вторник с "Боряна"
YouMakeMeSmile
07-04-2010, 10:06
аз съм се заредила с ентусиазъм и от утре почвам това (http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p13335.html).
Цел: 3-5 кг.
silviq8888
07-04-2010, 10:10
silviq8888,а колко имаше за сваляне?И правеше ли някакви упражнения?Мако съм нахална.. 8-)
Не си нахална :D :D еми въртях колело защото като почнах да отслабвам мама кача че трябва и нещо да спортувам и ми купи колело :D :D А аз искам да стана 49 ! висока съм 162-3 някъде ! Ами ти? :-P
titinkaa
07-04-2010, 10:24
Значи 6-дневната диета е...
1 ден-варени картофи
2 ден-зеленчуци
3 ден-печено пиле без кожата
4 ден-кисело мляко
5 ден-риба или пиле(печени)
6 ден-плодове
titinkaa
07-04-2010, 10:32
silviq8888 искам още 10кг да смъкна
Carmen_Kass
07-04-2010, 10:38
Двете ми се виждат сходни.Но по ми допада тази на Боряна.
titinkaa ти сега колко кг си?
titinkaa
07-04-2010, 10:42
Двете ми се виждат сходни.Но по ми допада тази на Боряна.
titinkaa ти сега колко кг си?
Не коментирам за килограмите си,защото има хора тук които мн обичат да се заяждат с мен,и не искам това да е повод пак да се разправям с тях.
vanilievisez
07-04-2010, 11:58
аз съм се заредила с ентусиазъм и от утре почвам това (http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p13335.html).
Цел: 3-5 кг.
т'ва не е лошо
за колко време мислиш да го правиш?
иначе аз мисля да направя лунната, че така и така е днес..
едит:90-дневната не е много ефикасна впрочем
спазвах си я стриктно 2 месеца и ефектът беше 3 кг, които после ми се върнаха, отделно една съученичка я изкара 3 месеца и пак горе-долу същото..
Colouring
07-04-2010, 12:10
Мамка му.. май се отказвам от 90 дневната.
От утре на Боряна.Някой с мен?
anitapz93
07-04-2010, 12:13
^ И аз от утре я почвам.
Colouring
07-04-2010, 12:14
Е,супер..няма да съм сама. :grin:
silviq8888
07-04-2010, 12:22
Уау :D :D заформя се групичка която ще прави тази диета :grin: :grin: На мен утре ми е ден на яйцата :D :D дано да го изкарам защото ми е най-труден от всички! :D :D :D Хайде успех на всички който я правят и който ще я правят е и на другите де :-) :-) :-)
Здравейте, и аз съм се решила да почна вече сериозно....защото не е на добре работата... :x :oops: .И тъй първо ще пробвам с онази диета дето се яде до 16:00 :-D Нз само менюто как ще е :? А днес ядох в 14:30 : филия типов хляб, салата от домати само със сол...и телешки салам около 200 гр :) 8-) Има много да се сваля.. :oops: :oops: :oops:
zlatnata_ribkaaa
07-04-2010, 12:42
Пожелавам успех на всички , който са решили да правят диетата на Боряна :) , аз продължавам с 90 дневната , въпреки че днеска ми прилоша ама аз си бях виновна че не закусих :oops:
anitapz93
07-04-2010, 12:43
На мен ще ми е най - трудно първия ден. Аз като знам колко бързо огладнявам. Едвам ще издържа, но някакси трябва да успея, защото КГ. няма да се свалят отсамосебе си...
Carmen_Kass
07-04-2010, 13:32
На мен ще ми е най - трудно първия ден. Аз като знам колко бързо огладнявам. Едвам ще издържа, но някакси трябва да успея, защото КГ. няма да се свалят отсамосебе си...
Спокс,няма да се даваме.И аз от утре съм на "Боряна".
viksit0y
07-04-2010, 13:34
И аз се чудя как ще издържа първия ден, както мразя кисело мляко :?
Carmen_Kass
07-04-2010, 13:42
В друг форум прочетох,че някаква го заменила с Активия с мюсли и плодове.И също имало ефект при нея.
viksit0y
07-04-2010, 13:49
В друг форум прочетох,че някаква го заменила с Активия с мюсли и плодове.И също имало ефект при нея.
Да, и аз го прочетох, ама се чудя дали наистина да пробвам с активиите.
anitapz93
07-04-2010, 13:54
^ Щом при тази жена е имало ефект с Активия, опитайте с нея.
Carmen_Kass
07-04-2010, 13:55
Да, и аз го прочетох, ама се чудя дали наистина да пробвам с активиите.
Според мене по-добрия вариант е киселото мляко с малко(ама наистина малко) захар или мед вътре.Защото Активия-та не е мляко,а е млечно-кисел продукт(така пише на опаковката)
От друга страна 2 млека(400гр стандартна опаковка) са около 800 калории. 2 Активии (290 гр едната) са пак горе-долу толкова.По-добре иди и сравни количестовото въглехидрати и мазнини и на 2-та вида и сама прецени :)
Carmen_Kass
07-04-2010, 13:59
Да питам диетата на Боряна за колко време се прилага?
Искам да махна 7-10 кг
silviq8888
07-04-2010, 14:09
10 дни ! :) Първите 5 ги повтаряш! :)
Пише че се свалят 8-9 кг но при всеки е различно! Някой и 10 сваля някой по малко!
anitapz93
07-04-2010, 15:07
Дано да има и при мен такъв едект, който се пише, че се получава след края на диетата 8-9кг. И дано да си личи, че наистина съм ги свалила.
silviq8888
07-04-2010, 15:44
Дано да има и при мен такъв едект, който се пише, че се получава след края на диетата 8-9кг. И дано да си личи, че наистина съм ги свалила.
Колко си висока и колко тежиш! :)
anitapz93
07-04-2010, 16:13
1.50м.-65кг.
anitapz93
07-04-2010, 16:27
1.50м.-65кг.
Искам да сваля около 15-16кг. и за това мисля да направя диетата 15 или 20 дена - зависи от резултатите.
silviq8888
07-04-2010, 16:34
Мила трябва да почиваш между нея поне аз така мисля защото организма свиква с храната и става по бавно а пък ти имаш да сваляш много не искам са те обидя! Така че мисла че ще свалиш около 10 кг при първото изпълниние! А колко искаш да станеш? аз бих ти препоръчала първо да опиташ 90 дневната и да свалиш от нея кг пък тогава да опиташ на боряна но ти си знаеш! :)
anitapz93
07-04-2010, 16:40
Искам да стана 50кг. А доколото 90 дневната диета-просто нямам финансовата възможност да си позволявам да си купувам плодове, да си купувам продукти, за да мога да ям всички неща, кото трябва да ям през определените дни.
silviq8888
07-04-2010, 17:24
Искам да стана 50кг. А доколото 90 дневната диета-просто нямам финансовата възможност да си позволявам да си купувам плодове, да си купувам продукти, за да мога да ям всички неща, кото трябва да ям през определените дни.
Успех ти пожелавам ! :-) Ще се подкрепяме всички момичета :D Дано постигнем желаните резултати! :grin: :grin: :grin: :grin:
titinkaa
07-04-2010, 17:46
Мисля от сряда да започвам Скарсдейл,зависи вторник кво ще стане с лекарката,кво ще каже и тогава ако нямам нищо,ще почна тая диета.
silviq8888
07-04-2010, 17:55
Мисля от сряда да започвам Скарсдейл,зависи вторник кво ще стане с лекарката,кво ще каже и тогава ако нямам нищо,ще почна тая диета.
Какво представлява тази диета! :oops: :oops:
billytalent
07-04-2010, 18:02
Аз реших.
Ще си карам на май режим,не мога така по-строго определена диета да действам.
Днес се храних сравнително добре.
Дано и следващите дни е така.
Искам до началото на август промяна!!!
tamarichka
07-04-2010, 18:51
днес ми е първия ден от 90 дневната , дано има резултат ..
закуска:ябълка
обяд:омлет,филия хляб,домат
следобяд: нектарина,кафе
вечеря: прибрах се в 9 и нещо затова ядох 1/2 ябълка и пих чай ..
според вас ще смъкна ли някой кг ? :-o
smiirnoff
07-04-2010, 18:54
^ .. добре де, едно не мога да разбера при теб. Начи първо си свалила некви килограми и стана бахти клечката, не се хареса и реши, че трябва да 'напълнееш' малко, за да заприличаш на нормален човек. Са, к'во стана не знам, искаш да сваляш о.О
Не ти ли дойде акъла след тия работи ??
о.О
Чисто и просто те питам що се съсипваш?! (въобще не искам да съм груба или да прозвуча заядливо).
+ т'ва сигурно си 15-16 някъде о.О
titinkaa
07-04-2010, 19:01
днес ми е първия ден от 90 дневната , дано има резултат ..
закуска:ябълка
обяд:омлет,филия хляб,домат
следобяд: нектарина,кафе
вечеря: прибрах се в 9 и нещо затова ядох 1/2 ябълка и пих чай ..
според вас ще смъкна ли някой кг ? :-o
Чакай малко сега,ти ще сваляш ли или .... щото в 90-дневната не се яде така,до обяд е добре,но следобяд кви са тия нектарини и ябълка за вечеря,в 90-дневната няма такива хранения,ти направо си го изкарала плодов ден.Ако искаш да свалиш е трябвало следобяд да не ядеш и вечерта да е пак омлет(половината).
titinkaa
07-04-2010, 19:08
Какво представлява тази диета! :oops: :oops:
Еми тва е диета,която се спазва 2 седмици за сваляне и още 2 седмици за поддържане и запазване на теглото.Отслабва се до 9кг,като през поддържането има вероятност да се свалят още 1-2кг.Яде се по много,не е глад.Имам книгата,в която е оригиналната диета и отделно са написани нещата които могат да се ядат когато си във фаза поддържане и съответно нещата които не може да се хапват.Ще ви я напиша тая диета,но ще ми трябва минимум час два докато ви я напиша със всички подробности.
tamarichka
07-04-2010, 19:50
ем дам , ама ако трябваше да вечерям трябваше да е към 9 и половина . . :?
Little_Lady93
07-04-2010, 19:56
^ закво пак сваляш :?
tamarichka
07-04-2010, 20:02
искам поне 48 кг - в момента 53 .. аа и да си създам някъв режим на хранене , защото в момента се тъпча като ,меко казано "прасе" ..
искам поне 48 кг - в момента 53 .. аа и да си създам някъв режим на хранене , защото в момента се тъпча като ,меко казано "прасе" ..
въъъ , и аз съм като теб , но искам да съм към 45 .. абе искам краката ми да се стопят малко .. (
ще следя темата ;D
brokeninside13
07-04-2010, 20:17
Такааааамм .... ми аз от оня ден спрях сякви вредни храни (тестено, мазно ала бала) ии съм на зеленчуци главно.
В момента съм 52 и съм висока 163-4, искам да стана 48-49, не съм дебела, но съм отпусната :? и определено не се харесвам ииии почвам да тичам сутрин около 45 минути.... да се надяваме без почивки ммм коремни преси, скачане на въже :) бля бля. Но лошото е че съм ГОЛЯМ мързел :-x Преди се хранех много зле... сутрин нищо в училище нещо мазно вредно, като се прибера нищо не ям, вечерта в 10 ям и се тъпча при тва , сега вече след 7 не ям и се ми е много добре.
Ммм след около 10 дни почвам и на фитнес да ходя + всичко дето правя горе, искам и на плуване да ходя (обожавам да плувам) и някъв друг спорт искам да почна да тренирам...
иии така :D Стискайте палци :)
днеска ядох:
сутринта 9:30 - мюсли с кисело мляко
към 3 - зеленчуци на жар
tamarichka
07-04-2010, 20:47
и така ако може някой да отг , ако всеки ден няма да мога да вечерям половината от обяда - няма да сваля или няма да си задържа кг ? и също , знам че някъде пишеше че може да има следобедна закуска :така ли е или не е ?
confidence
07-04-2010, 22:35
проблема на нас подрастващите ..ние ,че се тъпчеме с взе възможни мазнотиийки и сладки слид това когато ни стане тежко осъзнава меч, искаме да ме слаби ии почваме да гладувами.. Казвам ние защото аз съм абсолютно по същия начин.. :D ии знаете ли кое след тооооолкова хиляди диети и гладувание ..е важното е да ядеш по 6 пъти на ден.. през около 3 часа.. след 7 никво ядене.. закуската задължително.. и спорт..това е А ако искаш и по.големи резултати си се ограничаваш от сладко тестено мазно и т.н. Това е което мога да кажа..
и така ако може някой да отг , ако всеки ден няма да мога да вечерям половината от обяда - няма да сваля или няма да си задържа кг ? и също , знам че някъде пишеше че може да има следобедна закуска :така ли е или не е ?
Ако не ядеш за вечеря половината от обяда, просто ще свалиш по-бавно, но няма проблем ако ти писне едно и също и друго от позволените храни да ядеш. Следобедна закуска може да се яде, но трябва да се съобразяваш със съответните часове, през които се яде в деня и все пак да не е кой знае колко обилна.
anitapz93
07-05-2010, 05:49
Попринцип сутрин имам голям апетит (не само сутрин...), само мисля за ядене и няма начин да не закусвам, но днес явно имам късмет, защото нямам апетит. Това ми е в полза, защото това ме възпира да ям и мога да издържа до обяд. Дано през целия ден да имам липса на апетит, за да мога да издържа на 2 кофички кисело мляко.
silviq8888
07-05-2010, 06:48
Добро утро и от мен! Настройли ли сте се за диета :D :D вчера направих един гаф е то май не е точно гаф изядох една ябълка дано много не ми се отрази ! :o днес съм на яйца а утре ще го заменя месото с плодове защото не обичам месо ! Хайде успех :grin: :grin: :grin: :-) :-)
tamarichka
07-05-2010, 08:02
Ако не ядеш за вечеря половината от обяда, просто ще свалиш по-бавно, но няма проблем ако ти писне едно и също и друго от позволените храни да ядеш. Следобедна закуска може да се яде, но трябва да се съобразяваш със съответните часове, през които се яде в деня и все пак да не е кой знае колко обилна.
мерси , важното ми е да си запазя после кг и да се науча как да се храня .. а за следобедната закуска :някакъв малък плод ,защото до вечеря издивявам от глад хд 8-)
Colouring
07-05-2010, 09:27
Днес съм на мляко.
За сега нищо не съм хапнала,защото станах преди малко. :-D
titinkaa
07-05-2010, 09:39
1 ДЕН
Закуска: 1/2 грейпфрут. Ако не се намира заменете с плод според сезона.
1 филия протеинов хляб, добре препечена, но без масло
Кафе, чай(без захар, мляко или сметана).
Обяд: Студено месо (по ваш избор, да бъде тънко нарязано, без мазнини, може телешко, пуешко, пилешко)
Домати- обелени и нарязани
Кафе/чай/диетична сода
Вечеря: Риба или други морски храни
Смесена салата без ограничение на зеленчуците
1 препечена филия протеинов хляб
Грейпфрут или друг сезонен плод
Кафе/Чай
2 ДЕН
Закуска:1/2 грейпфрут. Ако не се намира заменете с плод според сезона.
Обяд:Плодова салата,всякаква комбинация от плодове,колкото искате
Кафе/Чай
Вечеря:Голямо говеждо кюфте,домати,маруля,целина, маслини,краставица
Кафе/Чай
3 ДЕН
Обяд:Салата от риба тон или сьомга(с отцедена мазнина) с лимон или оцет
Грейфрут,пъпеш или сезонен плод
Кафе/Чай
Вечеря:Печено агнешко,нарязано на филийки(с отстранена тлъстина)
Салата от маруля,домати,краставици,ц лина
Кафе/Чай
4 ДЕН
Обяд:2 яйца,приготвени по желание,без мазнина,нискомаслено сирене,тиквички,домати,1 филия протеинов хляб,препечена
Кафе/Чай
Вечеря:Пилешко,печено на грил,скара или фурна(с отстранена кожа и мазнина),колкото искате.Голяма порция спанак,зелени чушки или зелен фасул
Кафе/Чай
5 ДЕН
Кафе, чай(без захар, мляко или сметана)
Обяд:Сирене,различни видове,спанак,колкото искате,1 филия протеинов хляб,препечена
Кафе/Чай
Вечеря:Риба,комбинирана салата от всякакви зеленчуци,колкото искате,1 филия протеинов хляб,препечена
Кафе/Чай
6 ДЕН
1 филия ръжен хляб, добре препечена, но без масло
Кафе, чай(без захар, мляко или сметана)
Обяд: Плодова салата колкото искате
Кафе/Чай
Вечеря:Печено пилешко,салата от домати,грейфрут или сезонен плод
Кафе/Чай
7 ДЕН
1 филия ръжен хляб, добре препечена, но без масло
Обяд:Пилешко месо,домати,моркови,грейфр т или сезонен плод
Кафе/Чай
После за втората седмица повтаряте същото меню още 7 дни и стават 14 дни.
ОСНОВНИ ПРАВИЛА НА ДИЕТАТА
1.Яжте точно каквото е определено.Не заменяйте с друго.
2.Не пийте никакви алкохолни напитки.
3.Между храненията яжте единствено моркови.Можете да ядете колкото желаете.
4.Единствените позволени напитки са:чисто кафе,обикновено или безкофеиново;чай;газирана вода;и диетична сода.
5.Приготвяйте салатите си без мазнина,майонеза и други калорични салатни сосове.Използвайте единствено лимон или оцет.
6.Яжте зеленчуците без масло,маргарин или други мазнини;може да използвате лимонов сок.
7.Месото,което употребявате,трябва да бъде крехко(без мазнини);отстранете всички видими мазнини преди хранене.
8.Не е необходимо да ядете всичко изброене,но не го заменяйте и не добавяйте нищо друго.Трябва да спазвате посочените комбинации.
9.Никога не претоварвайте стомаха си.Когато се почувствате заситени,СПРЕТЕ!
10.Не оставяйте на диетата повече от 14 дни.
ДИЕТА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ТЕГЛОТО-2 СЕДМИЦИ
СПИСЪК С ПРЕПОРЪКИ
-не повече от две филии хляб дневно
-никаква захар-само заместители
-никакви картофи,спагети или подобни нишестени храни
-никакви млечни мазнини
-никакви бонбони и десерти,освен плодове или желатинови десерти без захар
-ограничете приема на алкохол до 40мл концентриран алкохол или 220мл нискокалорична бира;никаква тъмна или обикновенна бира
-моркови и целина могат да се ядат по всяко време
СПИСЪК С НАЙ-ВАЖНИТЕ ЗАБРАНИ!
1.Не употребявайте захар-само заместител
2.Не използвайте сметана
3.Не използвайте пълномаслени мляко;употребявайте обезмаслено или нискомаслено,но умерено.
4.Не яжте сладолед,замразено мляко,замразен крем,плодов сироп или всякакви замразени продукти,съдържащи захар и млечни мазнини.
5.Не яжте кейкове,пайове,бисквити,же ета със захар,конфитюр,сладко.
6.Не яжте бонбони или шоколад.
7.Не яжте картофи,опиз,сладки картофи,ямс,боб,бакла,авока до.
8.Не яжте спагети,макаронени изделия,юфка,и други тестени продукти.
9.Не яжте маденици,консервирано месо,салам,тлъсто месо.
10.Не яжте сладки десерти,приготвени със захар;можете да използвате желатинови десерти без захар,с различни аромати.
11.Не добавяйте трежки сосове,майонеза и други.
12.Не използвайте масло,маргарин,олио,бекон,м азнина за пържене,всякаква мазнина за готвене или под формата на сосове и пастети.
13.Не яжте фъстъчено масло.
14.Не яжте повече от две филии хляб дневно-за препоръчване е протеинов хляб,препечен.
РАЗРЕШЕНИ ХРАНИ И НАПИТКИ В ДИЕТАТА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ТЕГЛОТО
1.Алкохолни напитки
2..Всякакви нетлъсти меса-телешко,свинско,шунка.
3.Пилешко и пуешко
4.Всякаква риба
5.Всички видове черупчести водни животни,скариди,миди,и др.
6.Яйца,приготвени по всякакъв начин(не повече от 3 на седмица),без масло и маргарин,олио.Само с разтворим пилешки бульон.
7.Всички видове сирена
8.Супи,консоме,бульони.
9.Зеленчуци
10.Плодове
11.Плодови и зеленчукови сокове-само натирални.
12.Ядки-кашу,орехи
13.Хляб
14.Желета,конфитюри и сладка без захар
15.Зелени салати
16.Напитки,горещи или студени-колкото желаете
17.Подправки-кетчуп,горчица,туршия,масл ни.
18.Билки и подправки по ваш вкус.
Това е диетата Скарсдейл.Сваля се до 9кг,зависи от организма на всеки човек.
silviq8888
07-05-2010, 10:16
brokeninside13 мога ли да те помоля да качиш твоя снимка защото аз съм висока колкото теб някъде и искам да видя как стоят килограмите знам че при всеки е различно но горе долу! :-) :-) :-)
anitapz93
07-05-2010, 13:00
Утре ми е 2 ден от диетата на Боряна и вместо зеленчуци ще ям варени картофи, тъй като ще имаме гости и без това ще варим картофи реших да ги разменя дните, а 3 ден - зелечунци. Би трябвало да няма значение, че ще разменя дните.
Нека кажа и моята "история" с диетите. Била съм само на 90-дневната.. за около месец свалих 6кг. Не знам защо, може би ми е омръзнало, но я спрях. Сега започнах да ям само чисти храни. Спорт: сутрин- бягане и скачане на въже, следобяд: Pump it up, като не винаги го правя (към 4-5 пъти в седмицата).. От самосебе си свикнах закуската винаги да ми е половин кофичка кисело мляко+овесени ядки, краставица и ленено семе. Към 12, 1 часа ям салата+каквото е готвено (фасул, леща, супа, варени картофи, ориз и т.н.)+ленено семе. Вечерята ми е не по късно от 6 и пак е като обяда, но в по-малки количества.
Вече не искам да ям вредни храни. Даже като ги видя и нямам желание да ям от тях.. Така си ми е добре и откакто почнах (2 седмици г/д) съм свалила 2кг.
titinkaa
07-05-2010, 18:00
^Браво :)
tamarichka
07-05-2010, 20:38
иее хора , да ви се похваля ..
апетита ми или лакомията - по скоро второто 8-) вече почва да отслабва .. научих се да ям както трябва,но проблемът ми с корема още си седи , няям търпение гинеколожката да дойде от почивка и да ми даде онези хормони :grin:
silver_moon
07-06-2010, 05:34
иее хора , да ви се похваля ..
апетита ми или лакомията - по скоро второто 8-) вече почва да отслабва .. научих се да ям както трябва,но проблемът ми с корема още си седи , няям търпение гинеколожката да дойде от почивка и да ми даде онези хормони :grin:
ммм, ако тези хоримони за предизвикване на цикъл, не им се радвай толкова. Те предизвикват нечовешки апетит и познай какво следва от там. Аз по-миналата година свалих 10-12кг в рамките на 5-6 месеца, но ми спря цикъла и трябваше да пия хормони, и заради тях качих пак 5-6кг без да се усетя грам. И после, веднага щом ги спрях апетита ми намаля и смъкнах каченото от самосебе си :grin: . Но, ако са такива хормони - много внимавай с храненето :)
tamarichka
не разбирам какво се случва с теб ...
до скоро качваше сега сваляш после какво ?
Сега според мен недей бърза да сваляш , защото само ще се прецакаш още повече
tamarichka
07-06-2010, 07:33
silver_moon - а за какъв период качи тези 5-6 кг .. :-o
HexGirl - еми то и аз не бих искала но от моята лакомия вече .. станах 53 кг а сега както ми казаха на мен , като ми дойде МЦ представам си кво ше стане .. :?
tamarichka
07-06-2010, 08:11
silver_moon
сестра ми е пила такива хормони 6 месеца и каза че не е напълняла .. това не е ли въпрос на организъм или ? :-o
silver_moon
07-06-2010, 08:34
tamarichka ,
ми да, има го и това с организма, но на повечето хора им действа напълняващо. Опитай се, ако имаш като мен този апетит, да не му се поддаваш. Аз тогава си мислех, че няма да му се поддам, ма... Хубавото беше, че после си свалих каченото без проблеми или диети. Иначе ги качих тези 5-6кг за около 2 месеца
а ти какъв хормон ще пиеш, името знаеш ли му?
silviq8888
07-06-2010, 08:52
Здр и от мен! днес ми е 5 ден от диетата не я спязвям много стриктно защото си хапвах вчера и оня ден по 1-2 ябълки!Днес ще карам на плодове защото месо не обичам :D и утре ще се кача на кантара! Успех на всички ! :-)
titinkaa
07-06-2010, 09:30
Като заговорихте за хормонални хапчета и аз искам да ви кажа нещо.
Преди месец два ходих с една пр до мойта гинеколожка,че тя има кисти и не й идва,и й предписа хормонални хапчета,и тая мойта пр я попита дали се пълнее от тях,защото така е чувала,и лекарката й каза,че не се пълнее от съвременните хапчета,но преди години се е пълнеело от тях.Та тая мойта пр сега ги пие и не е качила нищо.
hahavteen
07-06-2010, 10:00
От много фактори зависи дали ще напълнеете от хормоните. Аз като пих за първи път противозачатъчни не качих нищо а сестра ми качи 2-3кг като се има предвид че пиехме едни и същи и тя е много по-слаба и неподдатлива на напълняване от мен. Преди няколко месеца като ги почнах пак първите 2 месеца качих 2кг от нищото. И ок 2кг не са много но адски ми личаха. :? После ги спрях поради здравословни причини но по принцип знам че след третия месец тия 2-3кг които се качват в началото изчезват от само себе си.
silviq8888
07-06-2010, 10:25
:-x :-x Ужас с тези хапчета дали и аз сега като отида няма да ме сложат на хапчета а между другото да сте чували че помагат за окосмяването и аз много се притеснявам да не кача защото сега сваля а ако ги кача ще полудея! :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
hahavteen
07-06-2010, 10:51
Не съм чувала някой да се е окосмил от противозачатъчни. Преди време това е бил един от страничните ефекти но в днешно време не се случва май. Нека все пак не изместваме темата. За противозачатъчните има достатъчно инфо в разделите за здравни проблеми и секс.
Хора супер странно ми е .. всички ми казват , че съм си добре но аз се чувствам дебела в последно време .....
Не мога да разбера на какво се дължи
iiordanova
07-06-2010, 12:47
Здравейте и от мен.
От вчера съм на диетата на Боряна.
Вчера обаче вместо 2 кофичи изядох само 1.
Днес съм на зеленчуци. На мен днес ми е най-гадния ден. 8-)
Дано успея да издържа до петък диетата. За сега държа фронта.
anitapz93
07-06-2010, 12:57
^ А аз днес всичко оплесках. Утре започвам наново. Дано да успееш до петък да издържиш.
hahavteen
07-06-2010, 13:23
Хора супер странно ми е .. всички ми казват , че съм си добре но аз се чувствам дебела в последно време .....
Ти си си повече от добре даже. Дори си много слаба. Според мен е на психическа основа. Пази се :-) .
Ти си си повече от добре даже. Дори си много слаба. Според мен е на психическа основа. Пази се :-) .
просто не се чувствам добре в кожата си ... и не знам как да го поправя
нямам намерение да диетувам , нямам време нито сили за това в момента ...
Въпросат е как да се накарам да се харесвам
iiordanova
07-06-2010, 13:37
^ Не знам дали ще помогне ,но прочети някоя книга на такава тема.
Книгите на Луиз Хей са много въздействащи.
Точно противозачатъчните намаляват окосмяването и понякога ги предписват именно заради това. Обаче после спрат ли се...
hahavteen
07-06-2010, 13:46
Уау някой е чувал за Луиз Хей :shock: . Наистина книгите й много ми помогнаха когато бях на 15-16 защото и аз не се чувствах добре в кожата си. Прочела съм "Излекувай живота си" сигурно дестина пъти и въпреки това продължавам да откривам нови неща. Наистина може би някоя книжка ще ти помогне. :)
silviq8888
07-06-2010, 13:59
Здравейте и от мен.
От вчера съм на диетата на Боряна.
Вчера обаче вместо 2 кофичи изядох само 1.
Днес съм на зеленчуци. На мен днес ми е най-гадния ден. 8-)
Дано успея да издържа до петък диетата. За сега държа фронта.
Успехххх аз утре ще се отчета за 5 дни какъв е резултата! :-) :-) :-)
На мен ми е най-трудно на яйцата сега си мислиш че ще ти е най-трудно зеленчуците но не е така повярвай! :D :D :D Затова аз на картофите ядех и ябълки а на яйцата да не говорим направо мъчение! :D :D :D
iiordanova
07-06-2010, 14:02
Е , защо? Какво толкова им има на яйцата ? 8-)
silviq8888
07-06-2010, 14:10
Е , защо? Какво толкова им има на яйцата ? 8-)
Еми то организма се изтощава мила и има доста гладддд :D :D :D поне при мен де дано не е при теб така ! А между другото как изкара на 1 кофичка мляко :D :D
iiordanova
07-06-2010, 14:23
Лесно , аз попринцип почти не ям .. 8-) И не изпитвах никакъв глад.
Дано успея с яйцата ..
hahavteen
07-06-2010, 14:48
Не забравяйте че не е полезно да се ядат много жълтъци. Аз като си правя бъркани яйца примерно слагам само 1 цяло яйце и още 2 белтъка.
silviq8888
07-06-2010, 15:35
Ами за 1 ден май няма да е голям проблем да се ядат само яйца ! То при японско чудо се ядат всеки тен! :-o :?
hahavteen
07-06-2010, 16:11
Аз просто напомням :) Японското чудо е ужасно нездравословно и една от причините е точно прекалената консумация на цели яйца. Белтъци си яжте колкото щете. Чух за някаква която била на Дюкан и изяла 10 яйца за един ден :shock: . Как не се е отровила не знам :? .
titinkaa
07-06-2010, 16:20
Майка ми днес и е последния воден от 90-дневната диета,ще я изчакам да си почине няколко дена,защото искам да почвам Скарсдейл,та да го започнем двете с мама,да не се разминаваме. :)
tamarichka
07-06-2010, 19:32
tamarichka ,
ми да, има го и това с организма, но на повечето хора им действа напълняващо. Опитай се, ако имаш като мен този апетит, да не му се поддаваш. Аз тогава си мислех, че няма да му се поддам, ма... Хубавото беше, че после си свалих каченото без проблеми или диети. Иначе ги качих тези 5-6кг за около 2 месеца
а ти какъв хормон ще пиеш, името знаеш ли му?
нем , просто ми каза че ако до септември не ми дойде [ въпреки че ми се струва вече че докато не ги изпия няма да ми дойде , втълпявам си .. ддз ] ще ми предизвика МЦ със хормони .. друго нищо не каза :)
btw: аз нямам апетит , почти никога не съм гладна .. ноо хапна ли и една хапка почва се "лакомията ми " :?
FlowerPower
07-06-2010, 20:11
[quote=silver_moon]tamarichka ,
btw: аз нямам апетит , почти никога не съм гладна .. ноо хапна ли и една хапка почва се "лакомията ми " :?
Същата история при мене :Х Един вид се разяждам. Е, то си е казано, че апетитът идва с яденето. Аз от нач. на пролетта до сега съм отслабнала 6 кг. с ограничения през ден общо взето, но в крайна сметка имаше приятен ефект ^^. Иска ми се още толкова да смъкна, но сега ще си почина. Всъщност имам намерение да свалям другите чак догодина, така се чувствам.
Най- важното е да не се прекалява и това важи за всяка сфера на живота според мене. :)
newandoriginal
07-06-2010, 20:52
здрасти,на всички диетуващи :Д 8-)
мога ли и аз да се влюча в групичката ви ?
Защото аз съм 169 висока и тежа 59 кг :booooomb: :-x наистина не се харесвам и мисля да почна някакъв режим !!
Някакви предложения ? Нооо..да не е строга диета ,защото не мога да ги спазвам точно и да им ставам роб!.. смис един ден да купувам спец риба зеленчуци и тн. а на следващия нещо съвсем различно или какво и да е било от тоя сорт .. мерси предварително
ПС: преди време правих диетата на Боряна :първия ден изядох само половин кофичка мляко,стана ми лошо и се отказах о.О ..
ПС2 : успех на всички и соррии за дългия пост :Д 8-) :-)
tamarichka
07-06-2010, 21:58
бях прочела някъде , ноо незнам в коя страница и тема беше точно .. относно 90 дневната ,че можело в плодовия ден да се яде и зеленчуци .. така ли е или съм се объркала нещо . ? :-o
titinkaa
07-07-2010, 08:31
бях прочела някъде , ноо незнам в коя страница и тема беше точно .. относно 90 дневната ,че можело в плодовия ден да се яде и зеленчуци .. така ли е или съм се объркала нещо . ? :-o
Така е.Може.
Аз да питам тук,че и без това се обсъжда може ли да кажете нещо ефективно за изгаряне на подкожна мазнина само да не включва бягане и плуване , че и в двете съм много зле :-o ,защото имам плочки ,а пък са покрити с мазнина и не се виждат.Естествено и преавилен хранителен режим ще включа към всичко това, коремни и тн. Просто да предложите нещо / вид спорт за изгаряне на подкожните мазнини,все пак цяло лято имам да се занимавам.
Мерси предварително :)
silviq8888
07-07-2010, 11:52
Здр и от мен минах първите 5 дни от диетата на Боряна! Незнам колко бях но някъде към 61 даже може и 62 :-o незнам точно а днес като се премерих 57 :shock: :shock: :shock: направо неможах да повярвам :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ! Усех на всички който искат да я правят! :-) :-)
iiordanova
07-07-2010, 12:40
Здр и от мен минах първите 5 дни от диетата на Боряна! Незнам колко бях но някъде към 61 даже може и 62 :-o незнам точно а днес като се премерих 57 :shock: :shock: :shock: направо неможах да повярвам :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ! Усех на всички който искат да я правят! :-) :-)
E , браво !
А къде отслабна най-много ? Корем , бедра , дупе , лице .. ?
Имаше ли прегрешения по време на диетата ?
Аз съм 3-ти ден.
Остават ми 2 дена. :grin:
silviq8888
07-07-2010, 14:27
Еми комплексно е много се радвам че и лицето ми отслабва :grin: :grin: :grin: прегрешения значи последните дни си хапвах и плодове защото ми става лошо иначе :o :o ябълка или нещо подобно! Браво на теб че до тук си стигнала не се отказвай и ще имаш резултати аз последните дни на крачка да изям нещо сладко обаче някак се сдържах затова ядех плодовете :x :x дано да я издържа до края! :D :D А при мен е лошото че ако изям нещо няма да се спра до там ще ям и още :-x :-x :-x
А ти колко си висока и колко тежиш! :-) :-)
anitapz93
07-07-2010, 14:36
^ Браво, много се радвам, че си постигнала резултат. :)
titinkaa
07-07-2010, 15:28
Еми комплексно е много се радвам че и лицето ми отслабва :grin: :grin: :grin: прегрешения значи последните дни си хапвах и плодове защото ми става лошо иначе :o :o ябълка или нещо подобно! Браво на теб че до тук си стигнала не се отказвай и ще имаш резултати аз последните дни на крачка да изям нещо сладко обаче някак се сдържах затова ядех плодовете :x :x дано да я издържа до края! :D :D А при мен е лошото че ако изям нещо няма да се спра до там ще ям и още :-x :-x :-x
А ти колко си висока и колко тежиш! :-) :-)
Т'ва за диетата на Боряна ли говориш,че си свалила 6кг?!
silviq8888
07-07-2010, 15:47
Да за нея ! Обаче не са 6 а са 5 или 4 защото днес ме показа 57 ! :)
anitapz93
07-07-2010, 16:48
И аз почнах доста плодове да ям по време на диетата на Боряна, но дано да има ефект, както при silviq8888. :)
silviq8888
07-07-2010, 17:21
И аз почнах доста плодове да ям по време на диетата на Боряна, но дано да има ефект, както при silviq8888. :)
Ъъъ много плодове не ям !!!!!! Ям по 1 -2 най-много ябълки защото ми прилошава! :? :? :o :o :o
anitapz93
07-07-2010, 17:23
^ Като казах, че ям по много плодове, имах предвид, че от вчера почнах да ям по някой плод. Вчера ядох 2 ябълка, днес 4 кайсии и за това казах много плодове.
silviq8888
07-08-2010, 08:07
Здр момичета ! Днес ми е зеленчуков ден! :P :P :P Успех на всички в отслабването! :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin:
titinkaa
07-08-2010, 08:49
Не съм на диета от 6 дена пък днес кантара ме показа минус 600гр,като се има предвид,че всичко си хапвам,но в умерени количества. :) :grin:
anitapz93
07-08-2010, 08:52
^ Браво ! Значи си късметлийка, щом като си похапваш от всичко и си свалила. :)
silviq8888
07-08-2010, 09:42
Не съм на диета от 6 дена пък днес кантара ме показа минус 600гр,като се има предвид,че всичко си хапвам,но в умерени количества. :) :grin:
:grin: :grin: :grin: Бравооо това може би се дължи ,че я изкара цялата 90-дневна то пише ,че ако свалиш още 3 кг през времето в което вече не си на диета значи метаболизма ти се е нормализирал! Шапка ти свалям! :grin: :grin: :grin: :-) :-) А аз сега като я свърша тази ще се върна на 90 -дневната защото сигурно ще има още да свалям! :? :? :-o :-o :-o
titinkaa
07-08-2010, 10:57
Ще си почина до неделя включително и мисля от понедленик да почна диетата,защото някъде в началото на август ще ходя на море и искам да сваля до тогава още някой килограм. :)
Devotion
07-08-2010, 11:15
знам че не е по темата и много съжалявам за което но някой ще може ли да ми даде линк с pump it up само без замунда че не мога от там!!! Мерси предварително :-)
Fr3eGiRl
07-09-2010, 07:59
Здравейте момичетаа .. :P Аз изкарах още 5 дни от диетата на Боряна, този път по-стриктно и свалих около 4-5 килограма сигурно .. не знам не съм се мерила, но има много голям резултат .. мноого съм щастливаа .. Тъкмо другия месец ще ходя на море и ще изглеждам добрее .. :grin: 8-)
anitapz93
07-09-2010, 08:36
знам че не е по темата и много съжалявам за което но някой ще може ли да ми даде линк с pump it up само без замунда че не мога от там!!! Мерси предварително :-)
http://dox.bg/files/dw?a=2c499c88ed
anitapz93
07-09-2010, 08:38
Fr3eGiRl поздарвления, че си се справила и че има ефект! :) Искам да попитам за Витаминно-Протеинова Диета дали може да се яде кислео мляко (като протеинов компонент)?
zlatnata_ribkaaa
07-09-2010, 09:03
Здравейте от понеделник и аз ще съм на диетата на Боряна , надявам се да даде резултат , защото единия свален килограм от 90 дневната (при мен 34 дневната ) се върна сигурно е било само вода както и да е :) някой изкарал ли е 10те дни или поне няколко и какви резултати е постигнал ?
zlatnata_ribkaaa
07-09-2010, 09:07
и извинявайте забравих да ви попитам захранването след диетата , какво представлява търсих в интернет , но никъде не открих информация :(
silviq8888
07-09-2010, 09:16
Здравейте момичетаа .. :P Аз изкарах още 5 дни от диетата на Боряна, този път по-стриктно и свалих около 4-5 килограма сигурно .. не знам не съм се мерила, но има много голям резултат .. мноого съм щастливаа .. Тъкмо другия месец ще ходя на море и ще изглеждам добрее .. :grin: 8-)
Бравооо и аз имам същите резултати като теб :-) :-) 4-5 някъде ! :grin: :grin: :grin: днес ми е 8 ден и като ги свърша ще пиша резултати ! Ти спря ли я или ще я караш цялата и кой ден ти е ? :grin: :grin: :-)
BlackkStar
07-09-2010, 20:57
Здравейте, имам да питам нещо и мисля, че тук мога да го направя, за да не правя нова тема. Значи от известно време съм спряла всякакви бързи храни, напитки и т.н., деинственото, което ям от така наречените боклуци е сладкото. Та отслабнах колкото искам и си задържах теглото, като в това време и спортувах. Обаче наскоро имаше един период, в който имах страшно много ходене, и въпреки че тогава единственият спорт беше това ходине и пак си хапвах сладко и т.н., отслабнах и станах още повече под нормата(преди не бях дебела, просто имах нужда от малко отслабване и стягане). Та сега и цикълът ми закъснява и искам да кача много малко и да стана килограмите, които бях преди това скорошно отслабване. Обаче не знам как. Смисъл искам да продължа да си спортувам, да си ям както си ядох преди, обаче ме е страх, че ако почна да спортувам, ще отслабна още певече. А сегаме е страх, че ако не спортувам, ще кача мазнина, ще ми се образува целулит и по-точно ще напълнея не както искам. И ся какво да правя??? За информация не съм свалила чаак толкова много- за десетина дни 2 кг+-0,5.
Здравейте, имам да питам нещо и мисля, че тук мога да го направя, за да не правя нова тема. Значи от известно време съм спряла всякакви бързи храни, напитки и т.н., деинственото, което ям от така наречените боклуци е сладкото. Та отслабнах колкото искам и си задържах теглото, като в това време и спортувах. Обаче наскоро имаше един период, в който имах страшно много ходене, и въпреки че тогава единственият спорт беше това ходине и пак си хапвах сладко и т.н., отслабнах и станах още повече под нормата(преди не бях дебела, просто имах нужда от малко отслабване и стягане). Та сега и цикълът ми закъснява и искам да кача много малко и да стана килограмите, които бях преди това скорошно отслабване. Обаче не знам как. Смисъл искам да продължа да си спортувам, да си ям както си ядох преди, обаче ме е страх, че ако почна да спортувам, ще отслабна още певече. А сегаме е страх, че ако не спортувам, ще кача мазнина, ще ми се образува целулит и по-точно ще напълнея не както искам. И ся какво да правя??? За информация не съм свалила чаак толкова много- за десетина дни 2 кг+-0,5.
Цикъла от 2-3 кг не ти закаснява... може да е от топлото ;)
А можеш да продължиш да си хапваш по здравословни неща но в по голямо количество - не се ограничавай. Можеш да ядеш храни дето са здравословни но калорични като сурови ядки, месо - свинско или телешко ако обичаш.
Яж повече протейни и спортувай :) И сега е лято хапвай сладолед на 2-3 дни, и ще си ги качиш тези килогриами, не са много а пък и няма да си отпусната ако спортуваш и ще се харесваш повече :п
хора много тъпо....
бях ви казала че не се чувствам добре в кожата си ... вече знам че е от стреса на който съм подложена в момента... работа , учене , приятел и на всичко тря отдавам време...
Обувам си еи сега късите шорти който си купих преди месец и ми бяха по краката , сега хлопат много ....
точно сега когато не ми се одслабва и тн организма ми слабее :-o
iiordanova
07-10-2010, 08:37
Едва ли ти закъснява от това. По - скоро от рязката промяна в климата. Или , ако си била под стрес.
mynichka
07-10-2010, 09:12
хора много тъпо....
бях ви казала че не се чувствам добре в кожата си ... вече знам че е от стреса на който съм подложена в момента... работа , учене , приятел и на всичко тря отдавам време...
Обувам си еи сега късите шорти който си купих преди месец и ми бяха по краката , сега хлопат много ....
а аз се мъча да напълнея, и при мен ефекта е обратен 8-)
tamarichka
07-10-2010, 09:17
^ аз пък опитвам си запазя кг , ама и аз некво свалям ми се струва ;dd
vanilievisez
07-10-2010, 10:57
добре бе, аз съм на Боряна от днес
и още не съм яла, в смисъл.. аз по принцип имам апетит, а с'я направо се чудя как ще ги изям тия две кисели млека
ебати :д
добре бе, аз съм на Боряна от днес
и още не съм яла, в смисъл.. аз по принцип имам апетит, а с'я направо се чудя как ще ги изям тия две кисели млека
ебати :д
по добре се насили и изяй поне 1 и 1/2 ,защото и диетата си е доста строга според мен .Или може би си прекалено мотивирана :)
хора много тъпо....
а аз се мъча да напълнея, и при мен ефекта е обратен 8-)
аз не смятам да напълнявам , просто ми е странно как от нищото свалих
vanilievisez
07-10-2010, 14:44
абе, мотивирана съм, ама все пак ;д
едното го изядох, довечера другото :д
zlatnata_ribkaaa
07-10-2010, 14:55
А има ли значение на колко пъти се изяжда храната примерно киселите млека може ли да се разделят двете кофички на 4 чаши и така на четири пъти , а не на два пъти , защото нали иначе като се приема храна много на рядко и метаболизмът се забавя ?
А има ли значение на колко пъти се изяжда храната примерно киселите млека може ли да се разделят двете кофички на 4 чаши и така на четири пъти , а не на два пъти , защото нали иначе като се приема храна много на рядко и метаболизмът се забавя ?
През деня общо 2 кофички-няма значение как.
silviq8888
07-10-2010, 15:38
Момичета днес ми е 9 ден утре финал :razz: :razz: :grin: :grin: :grin:
zlatnata_ribkaaa
07-10-2010, 17:11
През деня общо 2 кофички-няма значение как.
мерси :-)
vanilievisez
07-11-2010, 11:19
някой ще сподели ли резултати от Боряна, да се амбицирам малко, че видях само едно мнение :Д
аз съм на зеленчуци днес и въобще не ми се ядат, а съм доооста гладна
titinkaa
07-11-2010, 13:43
Fr3eGiRl поздарвления, че си се справила и че има ефект! :) Искам да попитам за Витаминно-Протеинова Диета дали може да се яде кислео мляко (като протеинов компонент)?
Да,можеш,млякото е протеин.
tamarichka
07-11-2010, 18:34
искам да попитам няколко въпроса тук , защото иначе няма кой да ми каже .. значи
след като нямам МЦ нито раста на височина , нито гръдната обиколка нали ?
ии още нещо - пушенето забавя или забързва метаболизма ?
ще съм мн благодарна ако отговорите .. :)
YouMakeMeSmile
07-11-2010, 19:23
искам да попитам няколко въпроса тук , защото иначе няма кой да ми каже .. значи
след като нямам МЦ нито раста на височина , нито гръдната обиколка нали ?
ии още нещо - пушенето забавя или забързва метаболизма ?
ще съм мн благодарна ако отговорите .. :)
забавя
anitapz93
07-12-2010, 04:00
Мерси. :) :-)
titinkaa
07-12-2010, 06:01
Мерси. :) :-)
За нищо. :-)
bonbonche005
07-12-2010, 18:24
рискувам .. от утре почвам диетата на Боряна .. като трябва ще припадам ;х само да отслабна че ми писна да се гледам таква :(
YouMakeMeSmile
07-12-2010, 19:02
рискувам .. от утре почвам диетата на Боряна .. като трябва ще припадам ;х само да отслабна че ми писна да се гледам таква :(
много грешно мислиш.. това си е мъчение според мен.. по- добре спортувай, тичай, яж повече плодове и зеленчуци, изключи вредните храни и ще има резултат. не се тормози..
titinkaa
07-12-2010, 19:15
Аз в сряда почвам Скарсдейл,щото утре го дават за тежък ден и не е хубаво да се почват диети.
DarkKisss
07-12-2010, 19:33
Днес .. както всеки друг ден без неделя тренирах триразово.. Ех, някой ден ще умра на стадиона ми се струва 8-)
Тръгнах добре с храната:
закуска: филия черен хляб + домат
обяд: пилешко варено + филия черен хляб и резен кашкавал
вечеря: Fitness Nestle Natural купичка с мляко
иии преди малко се наядох с бонбонки и сладолед ..
Толкова бях изморена след упражненията, дето се морих 1 час, че хаха
Ааа и се снимах и съм мега доволна от прогреса си, погледнете:
1. http://i25.tinypic.com/fa5y81.jpg цяла
2. http://i29.tinypic.com/2r6jixe.jpg в мрака леко 8-)
3. http://i30.tinypic.com/30a5nxk.jpg нещо като бицепц .. хихи
ОФ, изказах се .. олекна ми 8-) Благодаря за вниманието (:
bonbonche005
07-12-2010, 19:57
мм браво DarkKiss :)) аз може само да си мечтая за такова тяло :Д
DarkKisss , плочките ти се уникални яки,аз ся уж правя плочки ама не съм стигнала кой знае колко далеч.Понеже разбираш искам да те питам кажи нещо,което топи подкожна мазнина (спорт/упр) ,защото имам плочки ама са покрити и не се виждат.Ако може да не е бягане и плуване,че и в двете съм много зле,ама смятам от утре да бягам в квартала (да опитвам поне) та нещо , с което ще си помогна за изгарянено на мазнинките.Храня се здравословно ,старая се без хляб и сладко.Та какво може да ми препоръчаш за лятото ,защото като съм на училище съм всеки ден в залата и нямам проблеми обаче лятото няма зала и застоявам ,макар че правя упражнения вкъщи :)
благодаря ти предварително :-)
DarkKisss
07-12-2010, 20:24
Благодаря (:
Ами Зоре, скачай на въже .. Трябва ти кардио, за да топиш подкожна мазнинка .. Тичане, колело, въже ..
Благодаря (:
Ами Зоре, скачай на въже .. Трябва ти кардио, за да топиш подкожна мазнинка .. Тичане, колело, въже ..
Благодаря ти много, крайно време е да отида до спортния магазин за хубаво въженце и да смъкна седалката на колелото и започвам :grin:
titinkaa
07-12-2010, 21:10
Днес .. както всеки друг ден без неделя тренирах триразово.. Ех, някой ден ще умра на стадиона ми се струва 8-)
Тръгнах добре с храната:
Даркис,когато и да ти видя снимките все ми се струва,че все по оформени и по оформени ти стават плочките. :)
Carmen_Kass
07-12-2010, 22:43
Някой да знае какво е захранването след диетата на Боряна?
billytalent
07-12-2010, 22:48
защото имам плочки ама са покрити и не се виждат. [/b]
И при мен е такова положението.
От време на време карам колело,сега ще се заема по-сериозно с въжето.
ставаме 2 :)
DarkKisss
07-13-2010, 05:19
Тръгнах добре с храната:
Даркис,когато и да ти видя снимките все ми се струва,че все по оформени и по оформени ти стават плочките. :)
О, благодаря ти .. Имах нужда да го чуя, че сама не мога да определя и си мисля, че все нещо липсва .. (:
iiordanova
07-13-2010, 13:08
ставаме 2 :)
3 .. с мен 8-)
^ ем събрахме се :-P
аз като се накарам на колело довечера ще напиша каква съм я свършила за днес 8-)
anitapz93
07-13-2010, 15:11
От утре съм на Витаминно-протеиновата диета. След като минат 10 дена ще си почина седмица като ям сутрин таратор, а за обяд краставици и домати. След тази седмица се поватря - 10 дена Витаминно-протеиновата диета, седмица красавици и домати и така 2-3 пъти, докато не достигна желания ефект. Даже може да го правя докато почна даскало. Всъщото време ходя сутрин да бягам, понякога правя по няколко скачания с важе и клякания. Това са ми физ. упражнения. Скоро време ще почвам да карам колело, но трябва да ми се напомпат гумите, но не знам кога ще стане това.
та за днес
закуска нямаше
тичах около 15-20 мин
обяд
120гр спагери и салата
30мин pump it up последните 2 част (бързата и където са коремните)
отделно 240 коремни за различните мускули
малко разтягане (да не губя форма лятото 8-) )
вечеря: салата и 2 препечени филийки пълнозърнест хляб
щях да карам колело ама заваля :x
хихи успях да покарам 1 час,то изсъхна много бързо :grin:
titinkaa
07-14-2010, 06:19
От днес съм на диетата Скарсдейл.После ще ви пиша менюто. :)
На мен днес ми е 2рия ден от тази диета. :)
titinkaa
07-14-2010, 13:50
На мен днес ми е 2рия ден от тази диета. :)
Ее супер,тъкмо имам с кой да си говоря за диетата.Много се радвам,как изкара вчера,днес показа ли те по- малко кантара?! :) :-)
anitapz93
07-14-2010, 15:13
От днес съм на Витаминно-протеиновата диета и като по чудо не си хапнах нещо, което не е позволено в диетата. Много се изкушавах от сготвеното вкъщи, но се въздържах. :grin: :grin: :grin: :grin:
bonbonche005
07-14-2010, 16:27
;д бравооо на всички
та вчера почнах Диетата на Боряна
менюто за вчера ми беше : обяд - чаша прясно мляко
вечеря : 1 кофичка кисело мляко ( вечерята ми е в 17:30 )
Втори ден : обяд - 2 корнишона,1 домат и чушка пълна със сиренце
вечеря - същото
+ това вечер правя Pump it up :D
надявам се да изкарам 10 дена така .. а ако ги изкарам , след това мисля да почна разделно хранене за да не напълнея отново :)
titinkaa и аз се радвам че не съм сама 8-) супер ги изкарах тия дни изобщо не огладнявах между обяда и вечерята,много те засища диетката и вече съм - почтиии 1кг 8-) :) .При теб как върви ?
titinkaa
07-14-2010, 18:35
uBeTy,ми на мен днес ми е първи ден,на обяд си наруших диетата,щото неочаквано отидох на плаж и нямаше как да си нося пилето и доматите с мен,но вечерята е спазих. :)
^ нищо 8-) нали не ти е 4,5 ден сега започваш,споко. :)
titinkaa
07-14-2010, 18:49
^М да,утре (да не се каня) ама ще го спазя както трябва. :)
Carmen_Kass
07-14-2010, 21:43
От утре съм на диетата на Боряна(най-накраяяяяяяяя) + фет бърнър(мостра е и са само 20 капсули)+кардио с ролери
PrettyLittleLiar
07-14-2010, 22:32
здравеите,
мисля да започна 90 дневната диета скоро (след съботно напиване) :D
мацките които са е пробвалии ще могат ли да ми кажат какво постигнаха или ако имате снимки още по-добре :)
мерсии предварителноо
titinkaa
07-15-2010, 06:07
^Аз свалих 6кг,а майка ми 8-9кг :)
titinkaa
07-15-2010, 06:13
Да ви се похваля,днес ми е втори ден от диетата на Скарсдейл и сутринта кантара показа минус 900гр :grin:
^ Браво за резултата!А да те попитам някакви упражнения или нещо друго правиш ли ти ?
titinkaa
07-15-2010, 07:35
^ Браво за резултата!А да те попитам някакви упражнения или нещо друго правиш ли ти ?
М не,нищо не правя,само разходки насам натам.Днес имаше ли минусчета на кантара? :)
М не,нищо не правя,само разходки насам натам.Днес имаше ли минусчета на кантара? :)
Ами аз нямам кантар вкъщи, а се меря от време на време като отида при баба ми 8-) ,понеже само там ме мери точно и сигурно ще се премеря отново чак след края на диетата.
vanilievisez
07-15-2010, 08:16
добре, според вас на Дюкан може ли обезмасленото мляко да се замени с нискомаслено? става въпрос и за прясно, и за кисело, 'щото обезмаслено в нас няма в момента, а и не мога да си представя к'ва боза е :/
titinkaa
07-15-2010, 09:06
Ами аз нямам кантар вкъщи, а се меря от време на време като отида при баба ми 8-) ,понеже само там ме мери точно и сигурно ще се премеря отново чак след края на диетата.
Ахам,ок :)
Carmen_Kass
07-15-2010, 09:20
добре, според вас на Дюкан може ли обезмасленото мляко да се замени с нискомаслено? става въпрос и за прясно, и за кисело, 'щото обезмаслено в нас няма в момента, а и не мога да си представя к'ва боза е :/
според мене може...това 0,1% става.
Ами предполагам,че можеш да го замениш с 0,1 % масленост.Аз съм опитвала обезмаслени пляко (и кисело и прясно) по-голяма гадост не съм яла.То грам не ми прилича на мляко :?
bonbonche005
07-15-2010, 09:21
хах
Carmen_Kass
07-15-2010, 13:11
Аз с тая Борянина диета няма да се разбера и затова го карам по някакъв си мой начин.
Сутринта пих едно кафе( без захар и мляко)
14ч. ядох таратор( мляко,краставица,вода и малко сол)
16ч- 1 капуса фет бърнър
17ч-тараторрр
Sunrisee
07-15-2010, 17:08
Аз така и не мога да се откажа от сладкото. :(
anitapz93
07-16-2010, 04:15
Днес ще си наруша диетата, защото има РД и е ядосвам, но поне днес да си похапна каквото поискам, а утре пак лишения.
vampireee
07-16-2010, 06:11
ти беше на диетата на Боряна нали? Колко кг смъкна общо и поздравления за упоритостта :)
silviq8888
07-16-2010, 08:49
ти беше на диетата на Боряна нали? Колко кг смъкна общо и поздравления за упоритостта :)
Благодаря :) еми да 7 кг май но последния ден не го направих :x :x и много се ядосвам защото пак почнах да хапвам много :-x :-x :-x и мисля да я повторя защото с това ядене съм качила някое и друго кило :-x :-x ако я правите не правете моята грешка да ядете след това като невидели! :o :o :o
Colouring
07-16-2010, 09:04
^Е,супер..а можеш ли да кажеш сега колко килограма си и колко си висока.Браво за резултатите.Явно си доволна..предполагам са видими.
Аз заради цикъла имам ОГРОМЕН апетит..обаче като ми свърши мисля да я почна.. не знам дали ще издържа,ама ми трябват няколко килогрмата по-надолу,че за моретоо... 8-)
silviq8888
07-16-2010, 10:05
^Е,супер..а можеш ли да кажеш сега колко килограма си и колко си висока.Браво за резултатите.Явно си доволна..предполагам са видими.
Аз заради цикъла имам ОГРОМЕН апетит..обаче като ми свърши мисля да я почна.. не знам дали ще издържа,ама ми трябват няколко килогрмата по-надолу,че за моретоо... 8-)
Значи аз първо бях на 90 -дневната от нея свалих 7 кг бях 67 :-x :-x :-x и станах 60 за 1 месец после 2 месеца си хапвах стабилно но за моя радост 2 кг качих :oops: :oops: И после някъде бях 61-2 и започнах на боряна след първите 5 дни ме показа 57 през 2-рите 5 дни издържах само 3 без прегрешения и бях 56 но 4 и 5 ден ги оплесках и пак започнах да ям! :-x :-x :-x И сега мисля пак да я започна защото наистина действа и да ВИДИМИ са аз преди не ги виждах но мама постоянно ми казваше много си отслабнала а аз не но сега като качих пак сигурно 2-3 кг забелязах веднага :-x :-x :-x ! Висока съм 162 искам да стана 48-9 ! А ти колко си висока и колко тежиш? и само да добавя че аз повече ядех от позволето тоест от позволената храна но в по големи количества така че ако омжеш да я оздържиш ще имаш страхотни резултати ! Успех а от кога мислиш да я започнеш? :-) :-) :-)
Colouring
07-16-2010, 10:28
Ами,аз преди известно време дори бях писала,че я започвам и издържах първия ден,но после бях на няколко рд-та ии.. :lol:
Иначе сега преди да ми дойде ми се яде много и имам голям апетит и сигурно тия дни трябва да ми дойде.Та,като ми свърши веднага я почвам.Мисля,че ще издържа.
А относно височината и килогрматите-ами,да ти кажа-не знам. ;д Тука имаме кантар,уж е нов,обаче не е верен.Висока съм около 173 и може и да съм 63-64 кг... нямам представа честно казано.Обаче се вижда,че трябва да се сваля.
И понеже не мисля да я почвам по време на цикъл,съм решила като ми свърши..
А ти някакви упражнения правиш ли?Или само мързелуваш и гладуваш. 8-)
silviq8888
07-16-2010, 11:01
Ами,аз преди известно време дори бях писала,че я започвам и издържах първия ден,но после бях на няколко рд-та ии.. :lol:
Иначе сега преди да ми дойде ми се яде много и имам голям апетит и сигурно тия дни трябва да ми дойде.Та,като ми свърши веднага я почвам.Мисля,че ще издържа.
А относно височината и килогрматите-ами,да ти кажа-не знам. ;д Тука имаме кантар,уж е нов,обаче не е верен.Висока съм около 173 и може и да съм 63-64 кг... нямам представа честно казано.Обаче се вижда,че трябва да се сваля.
И понеже не мисля да я почвам по време на цикъл,съм решила като ми свърши..
А ти някакви упражнения правиш ли?Или само мързелуваш и гладуваш. 8-)
Еми въртя колело :D :D а за упражнения нямам сили :D :D и коремни правя ( защото мама беше против диетите ако не тринирам поне нещо минимално :-x :-x :razz: ) Еми ти трябва май много малко кг да смъкнеш както си и висока а колко искаш да станеш? А ти ще тренираш ли нещо? :)
Colouring
07-16-2010, 11:13
Ами аз..Не знам дали изглежда,че имам много или малко за сваляне,но аз виждам,че се нуждая.Не знам колко кг искам да махна,а просто искам веднъж завинаги да се харесам.Ей сега за морето,ако мога да смъкна някой килограм и после като се върна продължавам с някакъв режим докато не постигна желаните резултати.Общо взето мисля тази година да се понапъна,че за другото лято вече да съм готова.Има много време,знам,но.. все пак.Та,така де.. преди морето ще я направя тази Боряна и после ако остане още някой ден ще си го кареам на мой си режим,може и на 90 дневната..след морето продължавам с нещо,обаче не съм го измислила какво.
И да,мисля да правя упражнения,обаче малко ми е чудно с тия две кисели млека или с тия 5 яйца на ден дали ще имам сили... :?
vanilievisez
07-16-2010, 12:11
90-дневната не действа много според мен
тая на Боряна си е мъчение, иначе се сваля горе-долу
аз сега съм на Дюкан 8) 8-)
titinkaa
07-16-2010, 14:52
Днес ми е втори ден от Скарсдейл и кантара ме показа с още 500 грама по-малко.За два дена свалих 1.4кг :grin:
ThroughStruggle
07-16-2010, 15:01
5ти ден
Резултат : -2 кг.
Carmen_Kass
07-16-2010, 16:08
Офф хора май имам някакъв проблем...
Като ям нещо и започвам да изпитвам някаква вина...дори и 1 краставица да изям,която дефакто няма кой знае колко калории пак ми става гадно.
Все си мисля,че тая краставица ще ми се лепне някъде.
Когато започне да ми става много лошо от глад,изяждам примерно 1 варено яйце и след това-отново тъпото чувство.
Не знам какво да направя.Имало е дни,в които горе-долу гледам да карам на по-малко въглехидрати и вредни неща,а имам и дни,в които се тъпча...бисквити,филии с маргарин/масло...
Тъпото е че си мисля,че каквото ям ще ми се лепне,а аз искам и трябва да сваля няколко кг.
Сорри,ако е станало дълго,но тези неща от доста време ме тормозят.
ThroughStruggle
07-16-2010, 16:31
Звучи като начална фаза на анорексия, честно казано.
Храната е полезна за тялото ти и ти е необходима. Запомни го и си го повтаряй редовно.
DarkKisss
07-16-2010, 16:44
Ох погледнах 'Диетата на Боряна', по която сте се зарибили 90 % .. Пълна глупост е това според мен. Изобщо не е здравословно така :?
silviq8888
07-16-2010, 16:45
Ами аз..Не знам дали изглежда,че имам много или малко за сваляне,но аз виждам,че се нуждая.Не знам колко кг искам да махна,а просто искам веднъж завинаги да се харесам.Ей сега за морето,ако мога да смъкна някой килограм и после като се върна продължавам с някакъв режим докато не постигна желаните резултати.Общо взето мисля тази година да се понапъна,че за другото лято вече да съм готова.Има много време,знам,но.. все пак.Та,така де.. преди морето ще я направя тази Боряна и после ако остане още някой ден ще си го кареам на мой си режим,може и на 90 дневната..след морето продължавам с нещо,обаче не съм го измислила какво.
И да,мисля да правя упражнения,обаче малко ми е чудно с тия две кисели млека или с тия 5 яйца на ден дали ще имам сили... :?
:D :D да много лошо е хайде млеката са добре защото още не си се изтощила ама яйцата на мен ми става лошо направо незнам как пак ще карам през този ден хич ме нямашеее ! :D :D :D Успех ти пожелавам и аз ще я започна тези дни пък ще видим! :)
Carmen_Kass
07-16-2010, 16:53
Звучи като начална фаза на анорексия, честно казано.
Храната е полезна за тялото ти и ти е необходима. Запомни го и си го повтаряй редовно.
Да,знам че е така...опитвам се да си го повтарям...но понякой път е трудно.Все пак мисля,че ще успея.Нищо,че от време на време направо ми се драйфа,но НЕ го правя,защото знам че НЕ трябва.
Благодаря!
ThroughStruggle
07-16-2010, 18:44
Хубаво е, че осъзнаваш проблема. Все пак, бих те посъветвала, ако започнеш да усещаш, че губиш в "битката", да потърсиш помощта на лекар, или най-малкото да споделиш с родителите си.
Няма защо.
titinkaa как вървят нещата с диетката ?Можеш ли да се похвалиш с още хубави резултати ? 8-) Аз днеска я наруших малко с 1 хапка :oops: :-D
snowwwww671
07-17-2010, 16:46
момичета .. мисля от утре да пробвам с диетата на боряна .. трябва ми да сваля около 10 кг го 1-ви юли.. знам 4е е невъзможно но поне някаква част от тях .. та вискоа съм 170 и съм 68 кг .. какво мислите за диетата .. ? някой койото я е пробвал .. да спдели резулататите .. ;Д :D :D :D :D
chocolatedidi
07-17-2010, 17:59
Ами той 1-ви Юли одавна мина
bonbonche005
07-17-2010, 17:59
ммм и аз мисля утре отново да почна диетата :)
snowwwww671 в по предно мнение, бях споделила че за 2 дена отслабнах с 3 кг ( с диетата на Боряна ) , така че явно е възможно да се смъкнат толкова килограми. Но според мен не е особенно полезно, ама щом се налага :)
snowwwww671
07-17-2010, 18:16
1 август .. сори ( : смис объркала съм се,..
а да се налага чак не се налага .. ама море ала бжала .. и ме е страх да не ги кача двойно килограмите след това .. :shock: :D
bonbonche005
07-17-2010, 18:22
След диетата е хубаво да минеш на разделно хранене, за да не стане йо-йо ефект :) , а не да почнеш да се плюскаш като невидяла. И много, мнооого спорт момиче.
Ай успех с диетата. Ако я почнеш, ще даваш отчет за колко време колко кг си свалила ;д :)
snowwwww671
07-17-2010, 18:24
да да да .. от утре я почвам и ще видим какво ще стане .. :D мерсии (( :
bonbonche005
07-17-2010, 18:25
То и аз от утре ще я почна :д явно ще сме двете
snowwwww671
07-17-2010, 18:53
да.. (( : айде и ти ще споделяш резултати :D :D
YouMakeMeSmile
07-17-2010, 19:24
не ви ли е трудна диетата на Боряна? на мен ми се струва мъчение.. аз от понеделник почвам да тичам, мъчат ме 4 килограма и искам да ги сваля, много искам 8-) мене се ме мъчи нещо с тия килограми, ту свалям, ту качвам.. абе ще тичам, ще ям плодове, зеленчуци и кисело мляко и ще видим кво ще стане. Или ще припадна на третия ден, или не 8-)
CreamCookie
07-17-2010, 20:33
не ви ли е трудна диетата на Боряна? на мен ми се струва мъчение.. аз от понеделник почвам да тичам, мъчат ме 4 килограма и искам да ги сваля, много искам 8-) мене се ме мъчи нещо с тия килограми, ту свалям, ту качвам.. абе ще тичам, ще ям плодове, зеленчуци и кисело мляко и ще видим кво ще стане. Или ще припадна на третия ден, или не 8-)
Мда, трудна е.. Аз колкото и да се опитвам не мога да я направя.. по време на последния ми опит на втория или третия ден кръвното ми спадна ааадски мнг ии припаднах .. ии не смятам да пробвам отноово :)
От утре започвам диетата на Скарсдейл.. някакви отзиви? :)
chocolatedidi
07-18-2010, 08:28
Хайде тези,които са на Боряна да дават отчет :) Успех :)
Мда, трудна е.. Аз колкото и да се опитвам не мога да я направя.. по време на последния ми опит на втория или третия ден кръвното ми спадна ааадски мнг ии припаднах .. ии не смятам да пробвам отноово :)
Аз съм на диетата на Скарсдейл вече 6 ден , titinkaa също ама нещо се загуби. :-D Много е приятна диетата,не оставаш гладен oпитай я ако искаш няма да сгрешиш. :)
titinkaa
07-18-2010, 11:04
uBeTy ми добре върви,вчера свалих още 100гр и днес още 100гр по-малко ме показа кантара за тея дни откакто съм я почнала съм свалила общо 1.6кг :)
При теб как върви? :) :-)
CreamCookie
07-18-2010, 11:24
Аз съм на диетата на Скарсдейл вече 6 ден , titinkaa също ама нещо се загуби. :-D Много е приятна диетата,не оставаш гладен oпитай я ако искаш няма да сгрешиш. :)
Айде днеска първи ден.. :D Наистина е много по-приятна от тази на Боряна, много ми харесва... Ще видим резултатите, успех на всички ! :-)
snowwwww671
07-18-2010, 11:31
и първи ден на боряна .. толкова много да ми се яде нещо различно от кисело мляко .. направоо .. :( ноо да се надяваме че ще издържа .., за сега съм на положин кофичка млякоо .. :D :D
Мале тая диета на Боряна е ужасна! Как може толкова малко количество храна....ужас...вие ще умрете от глад бе, осъзнайте се малко. По-добре правете 90-дневната...бавно става, но пък казват, че резултата се задържа и не е толкова сложна самата диета.
Аз искам да сваля 3кг., но само със спорт...Почнах да плувам, все още обаче ям адски много и ще се опитам да огранича, ще правя Pump it up и дано има ефект от цялата работа!
MissChocolate
07-18-2010, 11:41
Момичета, не разбирам за какво се тормозите с диети,наистина.
Всичко може да стане само и единствено със спорт.
Защо трябва да подтискате апитита си и да рискувате здравето си?
Знам, че според вас е лесно да се говори така, но ми повярвайте като казвам,че няма абсолютно никакъв смисъл от диети. Така или иначе, не можете да ги пазите вечно и без някакъв правилен режим,движение и спорт .. килограмчетата пак ще се върнат.
Иначе.. изборът е ваш, дано наистина постигнете ефект и намерите границата.
titinkaa
07-18-2010, 12:58
Мале тая диета на Боряна е ужасна! Как може толкова малко количество храна....ужас...вие ще умрете от глад бе, осъзнайте се малко. По-добре правете 90-дневната...бавно става, но пък казват, че резултата се задържа и не е толкова сложна самата диета.
Аз искам да сваля 3кг., но само със спорт...Почнах да плувам, все още обаче ям адски много и ще се опитам да огранича, ще правя Pump it up и дано има ефект от цялата работа!
Аз нз как издържат по 10 дена на тая диета,на мен още на пърия ден ми стана лошо и я спрях и повече и не съм се опитвала да я почвам.
YouMakeMeSmile
07-18-2010, 14:15
добре, че е жега и не ми се яде.. 8) 8-)
от утре ще тичам :)
snowwwww671
07-18-2010, 19:23
aзз днеска .. доста опесках нещатата с диетата .. ядох 1 кисело мялко няколко картофчрта и сладолед .. ужас .. :( ма не мога и тва си е .. :D :D :D
Оф аз ще почна пак диетата на Боряна с нея свалям доста и бързо , а после си ги запазвам килограмите . Ще я съчетая с спорт , а и тази жега благоприятства за намаления ми апетит 8-) дано до 15 септември успея да сваля колкото съм си наложила :)
iiordanova
07-19-2010, 09:33
Аз останах много доволна от диетата на Боряна.
Нито бях отпаднала , нито ми ставаше лошо. Свалих 3 / 4 кг за 5 дни , не съм си ги върнала.
Другата седмица мисля да я повторя тоест (26 до 30 юли).
vanilievisez
07-19-2010, 10:00
йей, току-що правих тае бо и се чувствам страхотно, и някак не ми се стори толкова дълго, както преди:Д
anitapz93
07-19-2010, 11:07
Свалила съм 2 кг. за 19 дни :grin: Не са много, но все пак са нещо. А като се има предвид, че не съм спазвала някоя диета от кряй до край. Ограничила съм се от хляб и сладко (само на рд-то ядох непозволени неща като джоб, пица, вафла и паста).
Colouring
07-19-2010, 11:10
Аз пък сега съм в цикъл и се чудя дали да не я почна диетата на Боряна или като ми свърши.. :-o
Аз пък сега съм в цикъл и се чудя дали да не я почна диетата на Боряна или като ми свърши.. :-o
Най-добре изчакай да ти приключи цикъла. Тази диета си е живо мъчение. И аз в момента съм в такова състояние и ям като вълк. 8-)
По-добре не си прави експерименти с тялото докато си в цикъл.
titinkaa
07-19-2010, 12:30
Минус 1.9кг за 6 дни :) :grin:
anitapz93
07-19-2010, 14:34
Браво! :)
ImTheBest
07-19-2010, 16:04
Свалих 3 / 4 кг за 5 дни , не съм си ги върнала.
Ти сериозно ли свали толкова много за толкова кратко време :shock:
Аз днес започнах една диета от една книга.Да видим дали ще има резултати...А и спортувам естествено 8)
YouMakeMeSmile
07-19-2010, 19:56
с коя диета? искам подробности, моля 8-)
iiordanova
07-19-2010, 19:57
Ти сериозно ли свали толкова много за толкова кратко време :shock:
Аз днес започнах една диета от една книга.Да видим дали ще има резултати...А и спортувам естествено 8)
Да , но аз и ходих , и ходя на плуване и то малко или много се отразява.
iiordanova
07-20-2010, 07:17
с коя диета? искам подробности, моля 8-)
диетата на Боряна
anitapz93
07-20-2010, 08:28
^ Диетата на Боряна е голямо мъчние, но пък си заслужава ефекта. Някой ден трябва да намеря сили, за да мога да я направя.
Аз се отказах от диетата след като видях резултата :D за 7 дни - 1.3 кг нещо не ме устройва много :grin: ще си карам със спорт и това е
titinkaa
07-20-2010, 16:57
Аз се отказах от диетата след като видях резултата :D за 7 дни - 1.3 кг нещо не ме устройва много :grin: ще си карам със спорт и това е
Ее жалко.Успех все пак. :)
babbynatty
07-20-2010, 23:13
Значи.. Имам една книга - Диетите на звездите (Д-р Анна Ром) и в края на книгата има една много.. Интересна диета. "Еърфорс" или Диетата на Американските Астронавти (НВД).. Също така е известна като "Точковата диета". В книгата пише, че с нея за 5 седмици може да се свалят до 12 кг. Не знам дали някой е писал за нея - не ми се разглеждаха всички страници. Все пак ако има някой заинтересован да каже. Ще препиша от книгата диетата (сега не ми се пише, че е малко дългичко..) :D :D
аз искам да сваля поне 7-8 килца :oops: Започнах диетата но сами първите 3 дни. После нещо се поотпуснах.. :Д:Д май май трябва да се постарая повечко.. :oops:
ПС: Бях пуснала коментара в първата тема, за което много съжалявам >< не видях другите..
j_adore2
07-21-2010, 08:02
Значи.. Имам една книга - Диетите на звездите (Д-р Анна Ром) и в края на книгата има една много.. Интересна диета. "Еърфорс" или Диетата на Американските Астронавти (НВД).. Също така е известна като "Точковата диета". В книгата пише, че с нея за 5 седмици може да се свалят до 12 кг. Не знам дали някой е писал за нея - не ми се разглеждаха всички страници. Все пак ако има някой заинтересован да каже. Ще препиша от книгата диетата (сега не ми се пише, че е малко дългичко..) :D :D
Една приятелка правеше една точкова диета,която също се наричаше и протеинова.Беше нещо от сорта - първата седмица има право да яде по 5 точки на ден като кренвиршите са 0 точки,а пък една ябълка е 10 примерно.Наистина отслабна 4-5 кг,но после от тази липса на витамините от плодовете имаше проблеми с бъбреците.
WhitEShadoW
07-21-2010, 08:07
Една приятелка правеше една точкова диета,която също се наричаше и протеинова.Беше нещо от сорта - първата седмица има право да яде по 5 точки на ден като кренвиршите са 0 точки,а пък една ябълка е 10 примерно.Наистина отслабна 4-5 кг,но после от тази липса на витамините от плодовете имаше проблеми с бъбреците.
Проблеми с бъбреците се получават от много протеини, а не от липса на витамини :wink:
anitapz93
07-21-2010, 09:06
За тази точкова диета ли става въпрос? http://bglog.net/Zdrave/11509